Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Δεν πήραμε άδεια

H Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης Ομάδων κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (αρ. απόφασης 1/30-05-2012)
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. κατά της 3/2012 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 30/05/2012.
ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ (αρ. απόφασης 2 /30-05-2012
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ κατά της 2/2012 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 30/05/2012.
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (αρ. απόφασης 3/31-05-2012)
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και κατά πλειοψηφία, κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
Εξαφανίζει την εκκαλούμενη 7/22-5-2012 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης Ομάδων.
Διατηρεί την υπόθεση και δικάζει επί της αιτήσεως.
Δέχεται κατ’ ουσία κατά πλειοψηφία την αίτηση.
Χορηγεί στην αιτούσα ΠΑΕ την προβλεπόμενη άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εγχώριες διοργανώσεις της περιόδου 2012-2013.
Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. για παράβαση καταληκτικής προθεσμίας χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.
Μειοψήφισε η Πρόεδρος της Επιτροπής Αθηνά Φλίνδρη, η οποία έχει τη γνώμη ότι η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. και ακολούθως η αίτησή της θα έπρεπε να απορριφθούν κατ’ ουσίαν.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 31/05/2012.
ΠΑΕ ΑΕΚ (αρ. απόφασης 4/30-05-2012)
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της εκκαλούμενης 5/22-5-2012 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 30/05/2012.
ΠΑΕ ΑΡΗΣ (αρ. απόφασης 5/30-05-2012)
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, κατά της εκκαλούμενης
9/22-5-2012 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 31/05/2012.
ΠΑΕ ΟΦΗ (αρ. απόφασης 6/30-05-2012)
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ, κατά της εκκαλούμενης
13/22-5-2012 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 30/05/2012.
ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (αρ. απόφασης 7/30-05-2012)
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση.
Εξαφανίζει την εκκαλούμενη 15/22-5-2012 απόφαση του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Κρίνοντας περαιτέρω επί της αιτήσεως αδειοδότησης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ απορρίπτει αυτήν.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 30/05/2012.

Νομίζω ότι θα ήταν σκόπιμο να μάθουμε τους λόγους μη χορήγησης της άδειας. Η εκπρόθεσμη ρύθμιση των φορολογικών εκκρεμοτήτων; Η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής λόγω Κούκετς, η έλλειψη ασφαλιστικής ενημερότητας, πρόβλημα με τους παίκτες, όλα μαζί; Κάποιος θα πει και τι με νοιάζει να μάθω αφού δεν πήραμε την άδεια. Και όμως μας ενδιαφέρει πολύ, γιατί μόνο έτσι θα κατανοήσουμε την έκταση του προβλήματος.
Τα καλά νέα είναι ότι σε εξίσου δύσκολη θέση με εμάς βρίσκονται αρκετές άλλες ομάδες. Τα κακά νέα είναι ότι ίσως η απειρία του νέου μας προπονητή μας στοιχίσει. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Αν τα πράγματα παραμείνουν έτσι θα έχουμε τρία πρωταθλήματα. Ένα στο οποίο θα μετέχει μονος του ο Ολυμπιακός, άλλο στο οποίο θα μετέχουν οι ομάδες που πήραν άδεια και ίσως αυτές που έρχονται από την δεύτερη κατηγορία αι ένα πρωτάθλημα των φτωχών. Στο πρωτάθλημα αυτό η λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά. Δυστυχώς τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά την κάνει συνήθως ο καλός και έμπειρος προπονητής. Μακάρι ο Ελευθερόπουλος να μας διαψεύσει, για την ώρα όμως τα νέα γίνονται καθημερινά και χειρότερα.Κι αν ο προπονητής μπορεί να θεωρηθεί σημαντικό έξοδο, αρνούμαι να κατανοήσω τον λόγο που δεν έγιναν περικοπές από αλλού, προκειμένου να έχουμε έναν εμπειρότερο προπονητή.
Εξακολουθώ να ρωτάω. Πόσα χρήματα δώσαμε για να λάβουμε τη φορολογική ενημερότητα έστω και εκπρόθεσμα;

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο νέος προπονητής της ομάδας


Προσοχή: Διαβάζετε την παρακάτω είδηση με δική σας ευθύνη. Αν κάτι πάει στραβά ακολουθείστε τις οδηγίες http://www.youtube.com/watch?v=4yAieYhUMPA


Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στις τάξεις της, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή της ομάδας. Το διοικητικό συμβούλιο, μετά από κοινή εισήγηση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Λάζαρου Κουτλίδη και του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Βαγγέλη Σουφλέρη, επέλεξε ομόφωνα τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, θεωρώντας πως ο επαγγελματισμός του, το ήθος του και η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο ταιριάζουν απόλυτα με αυτές του συλλόγου, κάτι που άλλωστε είχε αποτυπωθεί και στην αντίστοιχη ανακοίνωση που είχε εκδοθεί όταν τον Γενάρη είχε αποφασίσει να τερματίσει την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα.
Η παρουσίαση του νέου τεχνικού, θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα, σε μέρα και ώρα που θα οριστεί.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Προπονητής και αδειοδότηση


Συνεχίζουμε να διαβάζουμε για τους δύο προπονητές που ενδιαφέρουν τον Πανιώνιο και εξακολουθούμε να έχουμε αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί με την αδειοδότηση της ομάδας. Μήπως τελικά αυτά τα δύο θέματα έχουν πολύ μεγάλη σχέση;

Στην παρούσα φάση όποιος προπονητής συμφωνήσει με τον Πανιώνιο, αποδέχεται το γεγονός ότι ίσως χρειαστεί να προπονήσει την Κ21 ομάδα μας, μη γνωρίζοντας πόσες ομάδες θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. Μεγάλο ρίσκο. Ίσως, φαντάζομαι, αυτός να είναι ο λόγος που η ομάδα δεν συμφώνησε με τον κ. Μανίκα.Τρομακτικό φορτίο αντικειμενικά.

Αν  αντίθετα πάρουμε την αδειοδότηση και πάλι ο νέος προπονητής ίσως να μην έχει την οικονομική πολυτέλεια σημαντικών μεταγραφών προς ενίσχυση της ομάδας, αλλά ίσως ελπίζει μόνο στην ανανέωση της συνεργασίας με κάποιους ποδοσφαιριστές της φετινής σεζόν. Πάλι πρόβλημα.

Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, ο Πανιώνιος ίσως για τον ένα ή τον άλλο λόγο να μην μπορεί να παρουσιάσει ένα σύνολο που να δένει ικανοποιητικά τα νιάτα με την εμπειρία. Ο Πανιώνιος αντέχει πέρα από άπειρους παίκτες να έχει και άπειρο προπονητή; Σαφέστατα όχι. Νομίζω ότι αυτό που πραγματικά έχουμε ανάγκη είναι ένας προπονητής με γνώση και εμπειρία σε χαμηλότερες κατηγορίες (γιατί εκεί θα καλούνταν να προπονήσει παίκτες αντίστοιχους ηλικιακά με τους δικούς μας), αλλά παράλληλα να έχει γνώση τόσο του Ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά (άρα όχι πρωτοεμφανιζόμενος ξένος) αλλά και της πρώτης κατηγορίας. Παράλληλα πρέπει να είναι ένας προπονητής με το ειδικό βάρος και την προσωπικότητα να λειτουργήσει στην ομάδα ως απόλυτος άρχοντας. Κατά τη γνώμη μου ιδανική περίπτωση θα ήταν ο Παράσχος. Γνωρίζουμε βέβαια ότι έχει κλείσει σε άλλη ομάδα (και ίσως και το κασέ του να είναι αρκετά υψηλό για τις τωρινές μας οικονομικές αντοχές). Στην κατηγορία όμως (αλλά και στην β’) υπάρχουν προπονητές με αντίστοιχα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Εκεί πρέπει να στραφούμε και όχι σε λύσεις Σαλίνας και Δερμιτζάκη, διότι τέτοιου είδους προπονητές έρχονται κατά βάση για να μάθουν και λιγότερο να διδάξουν. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Καλή μέρα χωρίς τον κατάλληλο προπονητή δεν πρόκειται να υπάρξει.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μπάσκετ - Λιανός - ΑΜΚ - ΠΑΕ


Μια μεγάλη χαρά για τους φιλάθλους του Πανιωνίου ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα άσχημων ειδήσεων. Η ομάδα μπάσκετ έκανε την ανατροπή και κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Μια θέση που στα μάτια μου μοιάζει με πρώτη καθώς είναι άδικο να μετέχουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που στηρίζονται από το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο εις βάρος των υπόλοιπων και έχουν εξασφαλίσει κλειστά συμβόλαια με τον Euroleague (δηλαδή προβολή και άφθονα χρήματα) στερώντας από κάθε άλλη Ελληνική ομάδα το δικαίωμα στην εξέλιξη.

 Οι επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ έχουν ένα όνομα: Ηλίας Λιανός. Για χρόνια κρατάει την ομάδα πολύ ψηλά και ακόμη και μέσα από τα λάθη του αποδεικνύεται ότι είναι νοικοκύρης και συνεπής. Να μην ξεχνάμε ότι τη μοναδική χρονιά που δεν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, αυτή άρχισε να κατρακυλάει στην κατηφόρα των χρεών και της αγωνιστικής ανυποληψίας. Αυτό κάτι δείχνει.

Την ίδια συνέπεια, νοικοκυροσύνη και τόλμη θα ήθελα να είχε δείξει ο κος Λιανός και στα θέματα της ΠΑΕ. Αντιλαμβάνομαι ότι για ένα νοικοκύρη το θηρίο που έχουμε εκθρέψει στη Ν. Σμύρνη δεν έδειχνε αντιμετωπίσιμο. Είναι όμως αλήθεια; Η σημερινή διοίκηση, με όλα τα στραβά της, κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία και απ’ ότι φαίνεται να μειώσει τα χρέη σε ένα σχετικά λογικό πλαίσιο. Τα όριά της όμως είναι πεπερασμένα καθώς δεν διαθέτει καμία οικονομική δυνατότητα. Δεν θα είχαμε καταφέρει περισσότερα αν είχαν εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ με κάποιο τρόπο άνθρωποι όπως ο κος Λιανός; Μήπως τελικά ο κος Λιανός αλλά και οι λοιποί ευκατάστατοι Πανιώνιοι θα μπορούσαν να τα καταφέρουν το ίδιο καλά ή καλύτερα από απλούς καθημερινούς ανθρώπους που ανέλαβαν τη διοίκηση;

Ο αγώνας δόθηκε αλλά δυστυχώς το όποιο λίπος υπήρχε εξαντλήθηκε και πλέον δεν υπάρχει ούτε ευρώ τσακιστό. Αντιλαμβάνομαι ότι η οικονομική συγκυρία είναι κακή για όλους, από την άλλη είναι κρίμα να χάσουμε την ευκαιρία που μας δίνει η κρίση. Είμαστε σε θέση να δούμε τον Πανιώνιο οικονομικά βιώσιμο, είμαστε σε θέση να δούμε στην πρώτη ομάδα παίκτες από τις υποδομές οι οποίοι όχι μόνο θα δικαιολογήσουν τα χρήματα που δίνει (πλέον όταν έχει) ο Πανιώνιος στο προπονητικό αλλά θα αποτελέσουν και το άρμα για την οικονομική ανάκαμψη. Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται στήριξη από την πλευρά των μετόχων της Π.Α.Ε αλλά και ευκατάστατων φιλάθλων. Δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν μας τιμά, ομάδες όπως ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη και ο Ατρόμητος να μπορούν να πάρουν αδειοδότηση και όχι εμείς.Και το καταφέρνουν όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά επειδή έχουν ανθρώπους που εδώ και χρόνια προσφέρουν μια σταθερή ροή χρημάτων (μικρή έστω).

Το μέλλον του Πανιωνίου περνάει από την ΑΜΚ. Δεν πρέπει να μείνει κανείς έξω. Έστω και με 50 ευρώ. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν, ιδίως δε αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Παράλληλα θεωρώ ότι άμεσα πρέπει να προκύψει ένα νέο διοικητικό σχήμα στην ΠΑΕ στο οποίο θα συμμετέχουν όλες οι Πανιώνιες δυνάμεις.

Μια λοιπόν που ψάχνουμε το ευρώ με το ντουφέκι θα ήθελα να κάνω και ένα σχόλιο για τα νέα διαρκείας. Ουσιαστικά μεταφέρω την άποψη ενός φίλου με την οποία συμφωνώ. Στον Πανιώνιο δεν έχουμε την πολυτέλεια των 30 και 40 χιλιάδων φιλάθλων ώστε να ελπίσουμε ότι αν δεν αγοράσει η πλατιά μάζα θα αγοράσουν έστω οι φανατικοί. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό των 3-4 χιλιάδων φιλάθλων οι τιμές των διαρκείας θα έπρεπε να είναι πραγματικά χαμηλή. Δυστυχώς δεν είναι. Επιπλέον πολλοί δεν θα ρισκάρουν να αγοράσουν διαρκείας από τώρα καθώς φοβούνται ότι αργότερα μπορεί να πέσει η τιμή. Συγνώμη αλλά δεν είναι λιγότερο Πανιώνιος αυτός που στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία μετράει και το ευρώ. Βάλτε φθηνό διαρκείας. Δώστε δόσεις. Διευκολύνεται τον κόσμο να ανοίξει το πορτοφόλι του για την ομάδα. Αν δεν το κάνει δεν θα έχουμε καμία ελπίδα, αφού πρακτικά δεν περιμένουμε άλλα χρήματα από πουθενά.

Για να γίνουν όλα αυτά όμως προέχει ένα θέμα τιμής. Να δοθούν μετοχές σε όσους δικαιούνταν από πέρσι (κατόχους διαρκείας και συμμετέχοντες στην περσινή ΑΜΚ). Αν αυτό δεν γίνει τότε τίθεται θέμα εμπιστοσύνης. Είναι ένα ζήτημα το οποίο έθιξα κατ΄ επανάληψη εντός και εκτός διοικητικού συμβουλίου αλλά δεν έλαβα ποτέ συγκεκριμένη απάντηση.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Προπονητολογία


Πριν από λίγο καιρό μάθαμε με έκπληξη ότι διακόπηκε η συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Άκη Μάντζιο. Απ’ ότι διέρρευσε, λόγος της διακοπής της συνεργασίας ήταν η διαφορά στη «φιλοσοφία».

Για να είμαι ειλικρινής τη συγκεκριμένη δικαιολογία δεν μπορώ να την καταλάβω, δεδομένου ότι ο Άκης είναι Πανιώνιος, ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της σεζόν, άρα με παίκτες που δεν είχε επιλέξει ο ίδιος, σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση, με εξαιρετικά περιορισμένα (έως δραματικά οικονομικά), λόγω των οποίων ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αναλάμβανε να δέχονταν να καθίσει στον πάγκο και έχοντας γνώση του υλικού που βρίσκεται στις υποδομές αλλά και με τη βοήθεια παικτών που ήρθαν τον χειμώνα, άλλοι κατόπιν δικής του εισήγησης και άλλοι όχι (πετυχημένοι οι περισσότεροι όμως) έσωσε βαθμολογικά το παιχνίδι.

Στα θετικά του ότι πέτυχε να προκριθεί στο κύπελλο εις βάρος του ΠΑΟ. Στο διάστημα αυτό είδαμε νίκες στη Ν. Σμύρνη (απίστευτο;;;) και σε κάποια παιχνίδια και καλή μπάλα. Ασφαλώς στο ίδιο διάστημα υπήρξαν και άσχημα αποτελέσματα. Έδωσε ευκαιρίες σε νέους παίκτες (όσο μπορούσε) κάποιοι έπιασαν την ευκαιρία από τα μαλλιά (βλέπε Κούρντι) και κάποιοι άλλοι όχι. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω σε τι μπορεί να διαφέρει η φιλοσοφία μας, ιδίως όταν, απ’ ότι ήξερα, ο Άκης ήταν ιδιαίτερα προσιτός οικονομικά. Εννοείται ότι δεν καταλαβαίνω τι είδους φιλοσοφία είχαμε και έχουμε. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ήταν ότι μάλλον η διοίκηση τον επέλεξε ως λύση ανάγκης, ενώ δεν του είχε και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Νομίζω όμως ότι ο Άκης έδωσε τις εξετάσεις του και πέτυχε. Η μεγαλύτερη απόδειξη αυτού ότι δεν έμεινε άνεργος αλλά ανέλαβε την Κέρκυρα.

Τη θέση του κατέλαβε ο κος Μανίκας. Καθ’ όλα σεβαστός. Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να παραμείνει ως πρώτος προπονητής, συνυπολογίζοντας την οικονομική κατάσταση της ομάδας και τα γενικότερα προβλήματα της. Πιθανότατα η διοίκηση να ποντάρει στον Μανίκα δεδομένου ότι τόσο καιρό εκτελεί χρέη προπονητή και το κυριότερο αξιολογεί νεαρούς παίκτες. Ποιο το νόημα λοιπόν να διαβάζουμε καθημερινά ονόματα υποψήφιων προπονητών από το κάτω ράφι; Σε τι είναι καλύτεροι όλοι αυτοί του Μάντζιου; Για ποιο λόγο υπήρξε όλη αυτή η βία απομάκρυνσης του Μάντζιου; Μήπως η όλη ιστορία γίνεται για να αποδεχθεί ευκολότερα ο κόσμος του Πανιωνίου την λύση Μανίκα; Προσωπικά δεν το θεωρώ αναγκαίο. Όλοι ξέρουμε την οικονομική κατάσταση, γνωρίζουμε ότι δύσκολα θα βρούμε προπονητή που να μπορούμε να του καλύψουμε σοβαρές οικονομικές αξιώσεις και παράλληλα κανείς δεν πρόκειται να δεσμευτεί από τη στιγμή που δεν είναι γνωστό το τι θα γίνει με την αδειοδότηση. Συνεπώς ο Μανίκας, ανεξάρτητα από την υπόθεση Μάντζιου, ήταν μια συμβατή λύση με την κατάστασή μας. Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις, ιδίως αυτές που αφορούν στην αδειοδότηση της ομάδας, που ασφαλώς και είναι το θέμα που θα καθορίσει το σύνολο του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Χορός Βόλεϊ Πανιωνίου

Αυτή την Παρασκευή στις 21:00 θα γίνει ο χορός του Βόλεϊ του Πανιωνίου στο Μοσχάτο και συγκεκριμένα στο μαγαζί: "Εν Μοσχάτω Τσιπουροκρασορακάδικο". Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ το άτομο.
Το όνομα του καταστήματος φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητους τους Ιντερνίστας!!! Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου (σύντομα) για να κλείσω τραπέζι.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Εις το επανιδείν

Μετά από περίπου τέσσερα χρόνια λειτουργίας του μπλογκ, αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη ανάρτηση που με αφορά προσωπικά. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πριν από λίγο, με τον αριθμ. πρωτ 5641/2012 έγγραφο υπέβαλα την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ του Πανιωνίου, απόφαση που εννοείται πως είναι οριστική και αμετάκλητη. Για την ώρα δεν νοιώθω την ανάγκη να ενημερώσω γα τους λόγους της παραίτησής μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βασίλη Τσάβαλο, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα, για την ευκαιρία που μου έδωσε να υπηρετήσω τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ με τα οποία είχα συνεργασία. Συγκεκριμένα: Τον Γιώργο Ρήγα που υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης μου, τον Κώστα Πετρόπουλο, τον Γαβριήλ Χαντάντ (από τον οποίο ζητώ και δημοσίως συγνώμη για κάποια συγκεκριμένη ψήφο μου, εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι έπραξα σωστά), τον Μενέλαο Δημητρίου, τον Πάνο Τσελέντη, τον Θέμη Κοζομπόλη, τον Γιώργο Αφεντουλίδη, τον Αναστάσιο Γαβριήλ και τον Νίκο Σπαχή.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω: τους υπαλλήλους της γραμματείας, τα μέλη της διοίκησης του μπάσκετ, τον έφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος  κο Άρη Μισαηλίδη, τον κο Εμβολιάδη ο οποίος είναι η κορωνίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο  ζωντανός μύθος, τους προπονητές του ποδοσφαιρικού τμήματος που είναι ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ (λυπάμαι πολύ που είναι ΚΑΙ απλήρωτοι), τον Έβανς Παυλόπουλο για τις καλές συμβουλές, τον Γιώργο Ζερβακάκο για τη βοήθεια που μου παρείχε στην προσπάθεια για την επισκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου των υποδομών και τον καλό φίλο Θοδωρή Κοκκινάκη.

Δεν αποκλείω μελλοντικά την επανεμπλοκή μου στα διοικητικά του ερασιτέχνη. Το βέβαιο όμως είναι ότι θα γίνει με καλύτερου όρου και προϋποθέσεις.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους αναγνώστες του μπλογκ για την κατανόηση που έδειξαν στην δυσκολία που αντιμετώπιζα προκειμένου να σχολιάσω δημοσίως θέματα που άπτονταν των διοικητικών του Πανιωνίου.