Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωση Π.Α.Ε Πανιώνιος





Αναχωρεί αύριο, Τρίτη 6 Ιουλίου το απόγευμα, με πτήση της MALEV, η αποστολή του Πανιωνίου για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Τέλκι, κοντά στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

O Μίκαελ Στόρε ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 32 ποδοσφαιριστές. Μπέλιτς, Μάχο, Γιόνσον, Όμο, Σιόβας, Κοντοές, Λάτκα, Γ. Μανιάτης, Αναστασόπουλος, Κοντοχρήστος, Κούρντι, Κουμορτζί, Κούκετς, Σάμαρης, Τσοτσαλίτς, Γουνδουλάκης, Σίμωσης, Μπουβάλ, Λουκίνας, Μπάλαμπαν, Ριέρα, Κοιλιάρας, Ισαάκ Πούπο, Σταυροθανασόπουλος, Γκέζος, Καμπούρης, Ανέστης, Χρ. Μανιάτης, Κολοβός, Καρδαρης, Σκούρτης, Σιδεράκης.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Πανιώνιος θα δώσει 2 φιλικά. Το πρώτο το Σάββατο 10 Ιουλίου με αντίπαλο τη BFC Siofok και το δεύτερο την Πέμπτη 15 Ιουλίου με αντίπαλο τη Honved.

Η αποστολή του Πανιωνίου θα επιστρέψει στην Αθήνα την Παρασκευή 16/7/2010 το απόγευμα.

Σχόλιο: Τρέχα τρέχα οδηγέ, γιά να τους προλάβουμε και να σε κεράσουμε, μία μπύρα Φιξ. Ξά-να-γυ-ρι-σέ η Φιξ! Ξά-να-γυ-ρι-σέ η Φιξ!
Με αυτά που βλέπουμε τι να σου κάνει η Φιξ;

36 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Αν θυμάμαι καλά, υπάρχουν κι άλλα στάδια προετοιμασίας.Όπως κι αν έχει το πράγμα, το βέβαιο είναι ότι η αποστολή που δηλώθηκε δεν εμπνέει σιγουριά και έχει τρομακτικές ελλείψεις.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορέσει να μονταριστεί μια τόσο νεανική ομάδα, πως και πότε θα προστεθούν οι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και πως στο καλό θα διεκδικήσουμε ευρώπη.

zamis είπε...

fix+jim beam cocktail(molotov)

IWN1998 είπε...

Τρίτος τερματοφύλακας υπάρχει; Ο Ταμπάσης τι έγινε;
Εμένα τώρα γιατί κάτι μου λέει ότι αφού δεν φεύγει ο Μπάλαμπαν και δεν πουλιέται ο Κούμο είναι δύσκολο να γίνουν άλλες ενέργειες.
Ο Πάλιτς έχει αξία 400.000 Ευρώ και δεν είναι ελεύθερος...Ίσως εκεί κολλήσανε ...

amanAM είπε...

θα με πείτε ανώμαλο, αλλά προτιμάω να ακούω τέτοια ονόματα...

Σιόβας, Κοντοές, Γ. Μανιάτης, Αναστασόπουλος, Κοντοχρήστος, Κούρντι, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Σίμωσης, Λουκίνας, Κοιλιάρας, Σταυροθανασόπουλος, Γκέζος, Καμπούρης, Ανέστης, Χρ. Μανιάτης, Κολοβός, Καρδαρης, Σκούρτης, Σιδεράκης.

Ελληνόπουλα (ή και αλλοδαπάκια που έχουν μεγαλώσει εδώ που εγώ τα θεωρώ σαν Ελληνόπουλα), παρά να ακούω για Ρεκόμπες, Αμπάλαμπαν, και διάφορους Μπουβάλ.

20 Ελληνόπουλα, και ένας προπονητής που ξέρει από νεανικές ομάδες, είναι ένας συνδυασμός που με κάνει να ελπίζω και να ονειρεύομαι...

Με Νιόμπλια προπονητή στην Νέων, ο Σιόβας και άλλα Ελληνόπουλα νίκησαν την αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας, πάνω στην οποία βασίζεται η σημερινή εθνική τους ομάδα που διαπρέπει στην Ν Αφρική. Τι απέγινε όλη η σειρά του Σιόβα? Γυαλίζει πάγκους!!!

Κάποτε, πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και να πάρουν παιχνίδια οι πιτσιρικάδες, να τους δώσουμε το δικαίωμα να μας κουφάνουν!!!

Φτάνει πια με τους ξεπεσμένους μισθοφόρους που έρχονται στην ομάδα μας είτε σαν σκαλοπάτι, είτε για να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν. Ναι σε λίγους ξένους, που θα ματώνουν την φανέλα τους.

Θέλω να δω κάποτε έναν Πανιώνιο στο ποδόσφαιρο, αντίστοιχο με τον Πανιώνιο στο πόλο, με Ελληνόπουλα, να χάνουν τον τίτλο από την παράγκα του Ολυμπιλαγού, και να ξέρουμε πως το μέλλον είναι δικό μας, αρκεί να μην τα σκατώσουμε από μόνοι μας!!!

Μακάρι να αποδειχτούν καυλωμένοι όλοι αυτοί οι πιτσιρικάδες, και να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά.

IWN1998 είπε...

Καλά Αντώνη εσύ θέλεις να ακούς τέτοια ονόματα, τους εκφωνητές να άκούσουμε πως θα στραμπουλήξουν τη γλώσσα τους αν παίξει ο Σταυροθανασόπουλος.

Όσο για τον προπονητή που ξέρει από νέους, όταν του απόμειναν οι νέοι στην ΑΙΚ, για φούντο πήγαινε... Μην είσαι απόλυτα σίγουρος λοιπόν. Να 'σαι τόσο σίγουρος όσο ήσουν και πέρυσι με το μαέστρο του πάγκου Φερέρα και κάπως λιγότερο.

Όσο για μισθοφόρους, άντε θα 'χεις και τέτοιους και λίγο χωλούς...Βαζ Τε! Τουλάχιστον ο Σμόγε πίγε στο Βέλγιο περύσι για προετοιμασία.

br fun_atic είπε...

Έκρηξη τεστοστερόνης σήμερα. Σε διέγερση ο πρόεδρος, ο μέτοχος, οι παίκτες, εσύ.
Ήρεμα παιδιά!!! Θα συλλάβουμε στο τέλος!!!

br fun_atic είπε...

θα έλεγα πάντως να κάνουμε ένα τεστ. Να στείλουμε στον Μπάγκσμπο τα εργομετρικά του Κεντέρη. Αν μας πει να τον αποκτήσουμε, να του δώσουμε έξι μηνών μισθούς και να πάει στο καλό.

IWN1998 είπε...

Εγώ λέω να πηγαίνουμε τους ποδοσφαιριστές να τρώνε σουβλάκια στην Άνω Γλυφάδα στο σουβλατζίδικο του Τζέκου, που φτιάχνει δυναμωτικό τζατζίκι.

IWN1998 είπε...

Ελπίζω πάντως τα όνειρα όλων μας να μην είναι "όνειρα θερινής νυκτός".

br fun_atic είπε...

Μάγος ο Τζέκος. Είχε καταφέρει τη Θάνου και τον Κεντέρη να ανταλλάξουν φωνές!!!

c@mel είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον ΑmanAM αλλά να προσθέσω (για τον χαβαλέ) πως ένα είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει... Μπεμπέ Λιλή!!

http://www.youtube.com/watch?v=w8KEntkvj_k

Katrinos είπε...

Eλπίζω ο Jim να μας φυλάει κόλπα για τη συνέχεια. Διότι με τους 32 που πήρε μαζί του o coach, τα βλέπω σκούρα τα πράγματα.

By the way , χθες η εμπόλεμη ζώνη στο Mega είχε ένα καταπληκτικό επεισόδιο που πραγματευόταν το ποδόσφαιρο στην Αφρική. Το τι δούλεμα πέφτει εκεί απο διάφορους μανατζαρέους δεν λέγεται. Κ θέλει ο Jim να ψωνίσει απο εκεί!!!! Να στέλναμε τον Αχιλέα κάτι θα έβγαινε και αυτό με μεγάλο ?

@br , φοβάμαι ότι εαν στνεχίσουμε έτσι θα συλλάβουμε κατα το Νοέμβριο αφού μας έχει περάσει η μισή και βάλε S/L

br fun_atic είπε...

βέβαια μπορεί να συμβαίνει και κάτι άλλο.Κάποια στιγμή είχε πει ο Στόρε πως ήθελε να δοκιμάσει τους μικρούς και να αποφασίσει για το μέλλον τους. Υπό αυτό το πρίσμα είναι σωστό που παίρνει τόσους πολλούς. Μέχρι εδώ όλα καλά. Να δούμε όμως και κάποιο παίκτη αναγνωρισμένης αξίας και μάλιστα σε θέση που έχουμε ανάγκη

br fun_atic είπε...

Αυτοί φεύγουν αύριο: Μπέλιτς, Μάχο, Γιόνσον, Όμο, Σιόβας, Κοντοές, Λάτκα, Γ. Μανιάτης, Αναστασόπουλος, Κοντοχρήστος, Κούρντι, Κουμορτζί, Κούκετς, Σάμαρης, Τσοτσαλίτς, Γουνδουλάκης, Σίμωσης, Μπουβάλ, Λουκίνας, Μπάλαμπαν, Ριέρα, Κοιλιάρας, Ισαάκ Πούπο, Σταυροθανασόπουλος, Γκέζος, Καμπούρης, Ανέστης, Χρ. Μανιάτης, Κολοβός, Καρδαρης, Σκούρτης, Σιδεράκης.

Αυτοί ήταν στην πρώτη: Μπέλιτς,Κοντοχρήστος,Γιόνσον,Λουκίνας, Αναστασόπουλος, Ντούνης,Σταυροθανασόπουλος,Σιόβας, Buval, Κοιλιάρης, Χ. Μανιάτης, Όμο,Καμπούρης, Κολοβός Λάτκα,Γκέζος, Σαμάρης, Σίμωσης, Σκούρτης, Γουνδουλάκης, Καρδάρης,Καλδέλης, Κουμορτζί, Κούρντι, Μάχο,Κούκετς, Βαζ Τε, Μανιάτης, Κοιλιάρας, Ταμπάσης.

Costix είπε...

Για να μην ανησυχειτε, εδω ειμαι και σας διαβαζω απο χθες το απογευμα. Δεν εχω ομως να προσθεσω τιποτα. Φιλακια σε ολους.

zamis είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panionios/280050.html

br fun_atic είπε...

πως πήγε ο γάμος;;;

Αυτός που έχει χαθεί είναι ο antun...

br fun_atic είπε...

@zamis
Ο Πάλιτς είναι περίπτωση που έπρεπε να την αναλάβει καλός μας φίλος. Κάτι τα τσίπουρα, κάτι το φαγητό, κάτι οι γκράπες, κάτι το μπλα μπλά και έτοιμος...
Μιλάμε για μεγάλο ταλέντο!!!

Βαγγέλης είπε...

Οπως είπε και ένας φίλος στον στην πρώτη προπόνηση...στην ενδεκάδα θα μπαίνει όποιος δεν κλαίει στα αποδυτήρια.
Αμαναμ δεν διαφωνώ καθόλου. Αλλά πρέπει να γίνουν και καλές μεταγραφές. Πιστεύω ότι θα γίνουν αλλά θα αργήσουν ακόμα. Βέβαια ελπίζω να μας βγουν.

IWN1998 είπε...

Aν θέλουν οικονομικότερη λύση από τον Πάλιτς, προσφέρομαι με το 1/8 των χρημάτων...Βέβαια τι μπάλα θα παίξω δεν ξέρω ή μάλλον ξέρω αλλά αφού ενδιαφέρει πρώτιστα το οικονομικό, μπορεί στη μειοδοσία να με προτιμήσουν.

Timoros είπε...

κολοβος παιδια δεν υπαρχει
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ

Costix είπε...

Πολλες καλημερες.
Για να λεμε και του στραβου το δικιο, με ελαχιστες εξαιρεσεις, και οι υπολοιπες ομαδες της S/L ακολουθουν την ιδια τακτικη με μας στις μεταγραφες. Περιμενουν να χιονισει, για να δουνε ασπρη μερα.

Timoros είπε...

εμενα παντως θα μου φυγει το αγχος εαν δω δυο πραγματα:

1. αριστερο μπακ, plug&play, 11δατος, ετοιμος, πως το λενε ρε αδερφε...

2. ποιος θα βαραει καλα στημενα

στην αρχη ειχα και ενα 3ο αλλα καλυφθηκα (αξιοπιστος τερμας)

ο λολο δεν ειναι απωλεια αφου περσι ουσιαστικα δεν τον ειχαμε. απλα δεν ειναι προσθηκη. ο βαζτε (εστω και κουτσος) μαζι με κολοβο και κοιλιαρα αναπληρωνουν με το παραπανω το τοτεμ του μπρουφ.

απο εκει και περα περιμενω να δω κινησεις που θα βελτιωνουν το ροστερ φυσικα, αλλα τουλαχιστον θα ειμαι ετοιμος να ξεκινησω πρωταθλημα αυριο (που λεει ο λογος)

Timoros είπε...

ξεχασα να αναφερθω στις απωλειες στα αμυντικα χαφ (νικολαου + καστε). πιστευω οτι αυτες καλυπτοωνται απο τσοτσα και ορισμενους απου τους αμυντ χαφ που εφευρεσε ο μπαρμπα-οτσαλαν (πχ μανιατης μου αρεσε πολυ εκει). δεν λεω, ισως χρειαζομαστε καποιον παρα ταυτα, η αλλιως δεξι μπακ εαν ειναι να παει εκει ο μανια. αλλα αναφερομενος στο προηγουμενο ποστ μου στο να φυγει το αγχος, δεν εχω αγχος για αυτη τη θεση, παρα τις 2 απωλειες

Griniaris είπε...

-Νωρίς δεν αρχίσανε ρε τα σχολεία φέτος;...είπε ο Τοτός.
-Έτσι είναι άμα πηγαίνεις σε ιδιωτικό.Ξεκινάς όποτε πει ο ιδιοκτήτης...απάντησε ο Μπόμπος.
-Τι έμαθα,θα έχουμε καινούριο δάσκαλο;
-Ναι,κάποιον Στόρε.Και όχι μόνο.Θά έχουμε και καινούριο διευθυντή,ένας Κιντής.
-Γιατί όλα αυτά;
-Άστα,ο ιδιοκτήτης τα πήρε άσχημα με τις φασαρίες που κάναμε πέρυσι και κάνει κανονικό καθάρισμα.
-Πάντως δεν βλέπω αρκετούς περσινούς.
-Που να στα λέω.Με το που ήρθε ο καινούριος,απέβαλε 4-5,έστειλε το φιλαράκι μας το Λόλο στην Ουρουγουάη γιατί έδερνε λέει,τον άλλο τον Τζάβε σε σχολείο στη Γερμανία με τον όρο μετά το μάθημα να πουλάει λουκάνικα,άστα σου λέω.
-Δε βλέπω να τη βγάζουμε καθαρή φέτος.
-Που να σου πω και για τον επιθεωρητή,ένας Μπαγκς κάτι.Όποιος παίρνει σε μάθημα κάτω από εννιά θα φεύγει από το σχολείο.
-Εμείς θα τραβήξουμε όλο το κουπί για να πάρει το σχολείο αριστείο;
-Έτσι φαίνεται,γι αυτό οι πατεράδες είναι ανάστατοι και τα έχουν ψιλοπάρει με τον καινούριο.
-Λες να κάτσει πολύ καιρό αυτός;
-Σσσσστ...Αρχίζει η προσευχή...

Costix είπε...

Για να λεμε και του στραβου το δικιο, με ελαχιστες εξαιρεσεις, και οι υπολοιπες ομαδες της S/L ακολουθουν την ιδια τακτικη με μας στις μεταγραφες. Περιμενουν να χιονισει, για να δουνε ασπρη μερα.

Griniaris είπε...

Eεεεεε....Εντολοδόχε της διοίκησης,φερέφωνο του Κιντή,εγκάθετε,φλώρε έσβησες το σχόλιό μου;

zamis είπε...

Μιας και το ανεφερε ο Κατρινος,εδω η εμπολεμη ζωνη
http://www.megatv.com/warzone/pages.asp?catid=16908

zamis είπε...

http://www.megatv.com/warzone/pages.asp?catid=16908

Griniaris είπε...

Με δουλεύεις έτσι;Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά....

br fun_atic είπε...

εδώ θα διεξαχθεί η προετοιμασία του Πανιώνιου

http://www.youtube.com/watch?v=rlgt_aHdB6I

br fun_atic είπε...

Παρατηρώ εδώ και μέρες ότι δεν έχει αυξηθεί ο αριθμός των διαρκείας, μολονότι έχουν προσφερθεί νέα πακέτα. Δεν έχει ενημερωθεί η σελίδα ή δεν πουλάμε;

br fun_atic είπε...

Αποκτήσαμε τον Ηλία Πολίμο από τον Πανιώνιο Καλαμάτας. Ο Ηλίας Πολίμος γεννήθηκε το 1995 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού χαφ. Παράλληλα με τη μεταγραφή αυτή, ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοίνωσε τη έναρξη συνεργασίας με την ομάδα του Πανιωνίου Καλαμάτας.

Γιού-χου!!!Γιού-χου!!!

br fun_atic είπε...

Για τον Πανιώνιο Καλαμάτας

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82

http://www.fairplaykalamatas.gr/tournoua-akadimias/paidiko-protathlima.html

br fun_atic είπε...

test

antunix είπε...

Με ζητήσατε;
Εδώ είμαι και εγώ, αλλά με όλα αυτά που βλέπω και ακούω δεν έχω να προσθέσω κάτι... Είναι λίγο «ξενέρωτα» τα πράγματα στην ομάδα!

ΥΓ. @ Br τι θα γίνει με το mail σου? Η το δικό μου δεν συμπαθεί ή υπάρχει γενικό πρόβλημα... Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξεις ένα νέο account ?????