Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Μήπως ζητάμε από τον Στάρε τα απίθανα;




Διάβασα χθες τις δηλώσεις του κου Στάρε για το έμψυχο δυναμικό, την προετοιμασία και τα σχέδιά του για την ομάδα. Χάρηκα γιατί μάλλον δεν έπεσα έξω. Τη μία και μοναδική φορά που τον συνάντησα και είχα την ευκαιρία να κουβεντιάσω μαζί του μου έκανε εξαιρετικά καλή εντύπωση. Άνετος, φιλικός και παράλληλα μετρημένος. Ήξερε να προσεγγίζει τον οποιονδήποτε αλλά να κρατά και τις απαραίτητες αποστάσεις. Ήρεμος ως παρουσία, ιδιαίτερα δυναμικός όμως όταν σου μιλούσε για τα σχέδια και τη δουλειά του. Ο άνθρωπος αυτός, για κάποιο λόγο, μου εμπνέει πολύ μεγάλη σιγουριά. Ένας άνθρωπος που δείχνει εργατικός και παθιασμένος με τη δουλειά του λογικά θα πετύχει. Αρκεί όμως και η ομάδα να του δώσει τα σωστά μέσα και να καταφέρει να προσαρμοστεί στις συνθήκες και στις απαιτήσεις ενός άγνωστου γι’ αυτόν πρωταθλήματος.

Δεν θα κρίνω τις δηλώσεις του κου Στάρε. Άλλωστε όλοι μας συμφωνούμε ότι ήταν πάρα πολύ σωστές και μετρημένες. Θα κρίνω την ουσία. Και η ουσία είναι ότι άσχετα από το αν ο κος Στάρε προσπαθεί να κάνει καλά τη δουλειά του με αυτούς που έχει, η πραγματικότητα είναι ότι το ρόστερ που μπορεί να στηριχθεί είναι εξαιρετικά μικρό. Από τους πιτσιρικάδες όλο και κάποιος θα αναδειχθεί, όμως με τα μήπως και τα ίσως ομάδα δεν γίνεται.

Για άλλη μία χρονιά βλέπουμε τα ίδια πράγματα. Αγορές ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μεγάλου ρίσκου λόγω τραυματισμών, όπως και μη ουσιαστική ενίσχυση σε θέσεις που έχουμε ανάγκη. Για άλλη μία χρονιά μου δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν προσπαθούμε έστω να φτιάξουμε ένα γερό κορμό, αλλά κάνουμε μπαλώματα. Το φύγε εσύ - έλα εσύ συνεχίζεται. Έβλεπα χθες μια αφίσα του Πανιωνίου με την ομάδα του Λίνεν. Είναι απίστευτο, αλλά από τη συγκεκριμένη ομάδα έχουν μείνει ελάχιστοι. Και σε αγωνιστικό και σε υποστηρικτικό επίπεδο. Δυστυχώς για άλλη μία χρονιά ψάχνουμε το μυστικό υπερ - όπλο. Πριν από μερικά χρόνια ήταν ο Γερμανός. Άξιος άνθρωπος, αλλά μάλλον του είχαμε αναθέσει πάρα πολλά. Μετά στηριχθήκαμε στους υπερβατικούς που θα μπορούσαν να κάνουν τα πάντα και να μας αλλάξουν επίπεδο. Μετά εφαρμόσαμε το μοντέλο του προπονητή γκουρού - μέτρ της τακτικής. Έφυγε νύχτα. Φέτος έχουμε το μοντέλο της value for money ομάδας. Το υπερ - όπλο; Τα νιάτα και η φυσική κατάσταση. Μέχρι εδώ καλά.

Κοντεύει να ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση της προετοιμασίας και ακόμη δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες μεταγραφές. Σε λιγότερο από πενήντα ημέρες το πρωτάθλημα αρχίζει. Για πόσο καιρό ακόμα θα κάνουμε δοκιμές και πειράματα; Πότε θα δέσει η ομάδα; Έχουμε σκεφτεί τι θα γίνει αν η σημερινή κλήρωση αναδείξει αντιπάλους του Πανιωνίου στις πρώτες αγωνιστικές ομάδες με τις οποίες έχουμε κοινούς στόχους; Για παράδειγμα, τον Ατρόμητο που έχει κρατήσει τον βασικό του κορμό και τον ίδιο προπονητή τον χτυπάμε; Έχουμε σημαντικές ελλείψεις σε δύσκολες θέσεις και δυστυχώς δεν μπορούν να καλυφθούν με τρικ όπως άλλες χρονιές. Το τραγικό είναι ότι κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο υπήρχαν στην αγορά παίκτες που μπορούσαν να καλύψουν τα κενά μας και που θα απέδιδαν άμεσα. Κι όμως (για την ώρα;;;) δε αποκτήθηκαν.

Σκέφτομαι πως ίσως η ομάδα θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να καλύψει τα κενά με δικά της μέσα. Όταν όμως ο χρόνος αρχίζει να μας πιέζει θα έχουμε την ευχέρεια επιλογών ή θα ψωνίσουμε από τις εκπτώσεις; Μήπως τα μετρημένα οικονομικά μας οδηγήσουν σε κακές μεταγραφές και θα χρειαστεί τον χειμώνα να δαπανήσουμε μέσα στην πυρκαγιά πολύ μεγαλύτερα ποσά;

Κλείνοντας, θα ήθελα να γράψω για άλλη μία φορά πως ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο υπεύθυνος για τις μεταγραφές. Είναι φανερό πως ο Στάρε δεν είναι. Από την άλλη γνωρίζουμε καλά ότι υπεύθυνος για την οικονομική διαχείριση της ομάδας είναι ο κος Κιντής. Όπως λοιπόν έχει καθήκον να φροντίζει να δαπανούμε έξυπνα το μπάτζετ, αντίστοιχα πρέπει να κινείται δυναμικά για την είσπραξη των οφειλομένων. Μου κακοφαίνεται να κάνει η Α.Ε.Κ μεταγραφές με τα λεφτά του Πανιωνίου, κι εμείς να μετράμε και τη δεκάρα, κάνοντας δοκιμές παικτών από απίθανες χώρες και πρωταθλήματα. Δεν ξέρω αν θα ενεργούσαμε με τον ίδιο τρόπο αν είχαμε στην τσέπη τα χρήματα που μας οφείλουν.

Ο κος Στάρε μπορεί (το εύχομαι) να αποδειχθεί νέος Λίνεν για τους οπαδούς της ομάδας. Ας τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του.Σήμερα δείχνει αφημένος στην τύχη του.

82 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Τι θα γίνει ρε παιδιά μ' εκείνο το ποτό;
Το κανονίζουμε για την Τετάρτη το βράδυ;

zamis είπε...

Το μονο σιγουρο ειναι οτι με τις συνθηκες που γινεται η προετοιμασια,η ομαδα δεν ειναι δυνατον να παρουσιαστει μονταρισμενη στην αρχη(..)του πρωταθληματος και επισης σιγουρο ειναι οτι ο μονος που δεν θα ευθυνεται γι'αυτο ειναι ο Στορε.
Αλλα δεν σας ειχε πει ο Κιντης οτι μπαλα θα παιξουμε απο Γεναρη και μετα?
Ολα λοιπον μπορει να πηγαινουν συμφωνα με το masterplan:)

υ.γ. για το αεκ βασιζομαι σ'αυτα που ειπε ο τιμωρος,''20 ιουλιου πλεωνετε, αλλιως στις 21 μπαπα-μπουπα-σφραγιζεστε''

ποτακιιιιι

General Tanz είπε...

Καλημερα σας.

Ποτο οκ απο εμενα για Τεταρτη.

br fun_atic είπε...

Ξέρεις ποιο είναι το θέμα όμως; Ποια ομάδα θα πουλούσε παίκτη στην Α.Ε.Κ αν ήξερε ότι είχε σφραγισμένες επιταγές από μεταγραφές;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Δε με χέ... με τα ποτάκια σας...
Εγώ θα δουλεύω στην ξενητειά κι εσείς θα πίνετε ποτάκια...

br fun_atic είπε...

Για κάτσε; Την προηγούμενη βδομάδα δεν μας είπες ότι θα ήσουν στο εξωτερικό μέχρι την Παρασκευή; Ακόμα έξω είσαι;
Ρε μπας και έχεις πάει Ουγγαρία και δεν μας το λες;;;

zamis είπε...

@brf
Toν Τζιμπουρ θα μπορουσαμε να τον εχουμε επισης πουλησει στο βαζελο με λιγοτερα μεν τα οποια θα ειχαμε παρει δε.Που δεν ειναι και ανταγωνιστικος μας.Η οχι?

br fun_atic είπε...

Φαντάζομαι πως θα μπορούσαμε. Η ερώτηση είναι άλλη.
Αν δεν εισπράξουμε τα 500.000 το μειωμένο μπάτζετ θα μειωθεί επιπλέον κατά 500.000 αντίστοιχα, θα κληθεί ο μεγαλομέτοχος να συμπληρώσει ή θεωρούμε το ποσό αυτό ως παγωμένες πιστώσεις οπότε δεν μας επηρεάζει επιπλέον;

Griniaris είπε...

Έτσι είναι zamis,αλλά αποτελέσματα είχε υποσχεθεί από την αρχή...

Η διαδικασία απόκτησης(;) παικτών είναι μάλλον προφανής.Ο Κιντής προτείνει βάσει οικονομικών και ο Στόρε προσπαθεί να βγάλει λαγούς από το καπέλο.Ουσιαστικά με τις δηλώσεις του ρίχνει το μπαλάκι στη διοίκηση αναλαμβάνοντας παράλληλα (και μπράβο του) την ευθύνη να παρουσιάσει ότι καλύτερο μπορεί με αυτά που έχει.Μακάρι να μην τον αφήσουν ξεκρέμαστο...

ΥΓ.Στην Τετάρτη λέμε ναι...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Τα μπέρδεψες. Αυτή τη βδομάδα θα λείπω Τρ-Παρ., όχι την προηγούμενη.
Δέν κανονίζουμε κι άλλο ένα την επόμενη εβδομάδα που θα είμαι εδώ;

br fun_atic είπε...

κανονίζουμε ό,τι θέλεις :)

zamis είπε...

Nα ρωτησω κι εγω επειδη δεν ξερω.
Αν 21/7 μπαπα-μπουπα το αεκ παιρνει αδειοδοτηση?

br fun_atic είπε...

Μου έχει πει για ένα μπαράκι ο Κατρίνος. Είναι στην ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής. Αν συμφωνείτε με την περιοχή και την ημέρα μου λέτε για να κλείσουμε. Δηλώστε συμμετοχή για να ξέρουμε άτομα.

General Tanz είπε...

Βεβαια να δουμε πως θα φυγουμε απο κει, που το μερος ειναι πιτα στο αλκοτεστ.

br fun_atic είπε...

@General Tanz
Δεν το έχουμε σίγουρο το μέρος. Μπορείτε να προτείνετε άλλο.Κάπου που να βολεύει όλους.

@Μάκης
Το ξέρεις ότι σου έχουν κάνει αφιέρωμα στο Youtube???

http://www.youtube.com/watch?v=J9HAEWteYTY&feature=related

zamis είπε...

Αποχωρησε ο Τζιγκερ απο τη συνεδριαση,παμε πολλα χρονια πισω δηλωσε.(σεντρα εφεμ)

br fun_atic είπε...

"...Ο «Τζίγγερ» εμμέσως προέβλεψε τη νίκη του Θανάση Κανελλόπουλου, ο οποίος στηρίζεται από τους Νικόλα Πατέρα, Ανδρέα Βγενόπουλο αλλά και τον Ολυμπιακό. «Δύσκολα θα χάσει ο κ. Κανελλόπουλος, καθώς έχει τη στήριξη των μεγάλων ομάδων», τόνισε με νόημα και αποχώρησε".

πόσα χρόνια άραγε; Παίζει ρόλο...

zamis είπε...

Αποσυρεται Τσακιρης,δειχνει Πατερα υπευθυνο,αναβολη διαδικασιας,αφησε ανοιχτο ενδεχομενο διαλυσης λιγκας.(σεντα εφεμ εγκεν).

Griniaris είπε...

Ο Τσακίρης αποχώρησε,δήλωσε πιθανότητα διάσπασης της σούπερ λίγκας,καταφέρθηκε εναντίον του Πατέρα και είπε ότι δεν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα...
Πρόεδρος θα εκλεγεί σε άλλη ημερομηνία...

Griniaris είπε...

Γειά σου ρε zamis...

zamis είπε...

Αηδιασμενος λεει,ο Τσακ.

zamis είπε...

γεια μας griniari

zamis είπε...

Αυτα να τα βλεπουνε οι νοσταλγοι του Μπεου...

br fun_atic είπε...

Ο Κομπότης θα έχει σπαστεί που δεν θα παίζει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.Μιλάμε για την Dream Team των παραγόντων.

br fun_atic είπε...

Οι εκλογές στην sl μου θυμίζουν λίγο τις εκλογές στο σχολείο μου.

Είχα βάλει υποψηφιότητα για το δεκαπενταμελές του Λυκείου. Η διαφορά μου από τον επόμενο (συγκεκριμένα ήταν κοπέλα) ήταν τεράστια. Αφού λοιπόν ψηφίστηκα ως πρόεδρος από τα υπόλοιπα μέλη, συνειδητοποίησα ότι πολύ μεγάλο μέρος των συμμαθητών δεν είχαν ψηφίσει ή είχαν ρίξει άκυρα και λευκά. Δεν θεώρησα την εκλογή μου αντιπροσωπευτική και παραιτήθηκα άμεσα και από την προεδρία και από το 15μελές. Μάλλον ήμουν ο πρόεδρος με την μικρότερη θητεία στα χρονικά.

Τι τις ήθελες πρόεδρε τις εκλογές και τις δηλώσεις; Είναι δυνατόν στο φετινό πρωτάθλημα να βγεις πρόεδρος;Αντί να ασχολείσαι με όλους αυτούς, δεν πιέζεις λίγο τον Κιντή να κάνει καμιά μεταγραφή της προκοπής;

zamis είπε...

Παντως οι Τσακ-Τζιγκερ εκφραζουν και μια εντελως διαφορετικη θεσμικη αντιληψη σε σχεση με τους πατερες και τους νονους.

br fun_atic είπε...

τι, έκανα και βαφτίσια;

br fun_atic είπε...

Τσακίρης από το dokari.gr: "Μετα από όλα όσα ακούστηκαν ότι είμαι... ψυχογιός του Θωμά, άνθρωπος του Βαρδινογιάννη, έχω να πω ότι όσες ψήφους θα έπαιρνα θα ήταν όλες καθαρές. Η Σούπερ λίγκα δεν πρέπει να αλλάξει τον τρόπο ανάδειξης των προέδρων της με το να βγαίνουν οι άνθρωποι που αγαπούν τις ομάδες πρόεδροι. Εγώ το άγχος μου ως ιδιοκτήτης το έχω, το σχήμα να συνεχιστεί ως ήταν. Η Λίγκλα δεν είναι πεδίο για παιχνίδια πολιτικά. Είναι ένας συνεταιρισμός για οικονομικούς κυρίως λόγους, αναζήτηση οικονομικών πόρων και δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το μέλι σε αυτή την καρέκλα. Ως πανιώνιος ψήφισα λευκό στην ψηφοφορία για αναβολή, αλλά ως Κωνσταντίνος είμαι ανακουφισμένος από αυτή την εξέλιξη. Εγινε η αναβολή γιατί ζητήθηκε αυξημένη πλειοψηφία. Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος, αλλά από τη διαδικασία θα φανεί ξεκάθαρα ποιος είναι εκείνος που είναι ο διασπαστής. Βγάλαμε 4 προέδρους ομόφωνα και στις τελευταίες δύο ψηφοφορίες έχει φανεί ποιος είναι αυτός που προσπαθεί να διασπάσει το συναιτερισμό".

zamis είπε...

Επισης ηθελα να ρωτησω αν το τυρογηπεδο του Πηλαδακη ειναι με λεφτα δικα του η δικα μας λογω Μεσογειακων.

br fun_atic είπε...

Αν κατάλαβα καλά πάντως ο ενωτικός Πυλαδάκης, της τελευταίας αγωνιστικής, δεν μας στήριξε...
Ούτε είδα και κανένα πανό υποστήριξης από τον καλό μας φίλο Παπουτσάκη...

zamis είπε...

πρεμιερα με μπεουου μεσα!
Ελα μωρη Πανιωναρα

υ.γ. Τσακ γαμω τις πουκαμισιες:)

c@mel είπε...

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Πανιώνιος - Ολυμπιακός Βόλου στην πρώτη αγωνιστική.

c@mel είπε...

Καλά οι πρώτες 9 αγωνιστικές είναι κόλαση!! Όλα μαζεμένα.

Timoros είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/282582

zamis είπε...

Δυστυχως ακολουθουμε προγραμμα βαζελου

Timoros είπε...

ο βαζελος φετος με τζιγγερ ειναι καθαρος. αρα δεν θα αδικει αυτους με τους οποιους παιζουμε μετα - θεωριτικα ολα αυτα παντα ε

zamis είπε...

σιγουρα ειναι προτιμοτερο απο το να ακολουθουσαμε αλλους.θεωρητικα παντα,ναι.

br fun_atic είπε...

Ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα.απίστευτη κωλοφαρδία.αν όλα πανε καλά στις 3 Σεπτεμβρίου θα είμαι στην ΞΑΝΘΗ για τις γιορτές παλιάς πόλης.η πανιωναρα θα παίζει με τη σκόντα.απίστευτο;;;κανονιζουμε εκδρομή;;;;;είναι βέβαιο ότι θα περάσουμε σουπερρρρρ.καθε μέρα παγκόσμιο.αρκεί να κλείσουμε αμεσα

zamis είπε...

3/9 και 7/9 παιζει η εθνικη,sorry brf..

Timoros είπε...

ksanthi exei ekeini tin kyrile averna/estiatorio ston kentriko dromo opso mpaineis
ekei pao panta

Griniaris είπε...

zamis τον έστειλες αδιάβαστο.Θέλει καμμιά δυο ώρες να συνέλθει...

Το πρόγραμμα το βρίσκω ουδέτερο.Είδαμε και πέρυσι που ήταν ευνοϊκο στην αρχή,τι κάναμε...

Griniaris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
lefterix είπε...

Εγώ πάντως γιά Τετάρτη είμαι μέσα... Την Πέμπτη αναχωρώ γιά την λεβεντογέννα Κρήτη...
Μη με ξεχάσεις Μπουρουφίξ, και στείλε μου mail αν και εφ'όσον...
Keep the faith guys...

br fun_atic είπε...

$@&)?!!!&@$
@timoros
Καλός είναι ο κήπος δίπλα στο ποτάμι και το παλιό γήπεδο.εγγύηση όμως η γερακοφωλια που είναι στο βουνό έξω από την ΞΑΝΘΗ.must για τις γιορτές ο σύλλογος Μικρασιατών.εκεί καθαρίζει ο brf

Timoros είπε...

Εξπερ εκει δεν ειμαι
Ακολουθω μπρουφα

br fun_atic είπε...

Όταν είναι να πας πες μου για να σου δώσω πληροφοριες

General Tanz είπε...

Πρεμιερα με Αχιλλεα εντος???
ΟΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

θΥΜΑΣΤΕ απο ποτε εχει να κερδισει ο Πανιωνιος σε πρεμιερα μεσα???
Εγω το εχω χασει το στατιστικο

zamis είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/92606-δ

Πισω ρε απολειφαδια παλαιοκομματικα.
Χαιρομαι που ξεφτιλιστηκαν με την επιλογη Κανελλοπουλου και τωρα γαβγιζουν.
Και ο Αχιλλεας ακουραστος εξυγιαντης φυσικα.

Katrinos είπε...

Πολύ κακή αρχή. Τρεχάτε ποδαράκια μας τώρα και εαν ο Jim έχει δυσκοιλιότητα να βρεί παίκτες , υποθετάκι γλυκερίνης.

c@mel είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/92646-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82

br fun_atic είπε...

Εμένα δεν με προβληματίζει τόσο το πρόγραμμα της αρχής όσο οι τελευταίες 6 αγωνιστικές.

Griniaris είπε...

Δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά!

Καλά καλά δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία της κλήρωσης, όταν ο Κωνσταντίνος Τσακίρης σηκώθηκε από την καρέκλα του και κατευθύνθηκε προς την έξοδο της αίθουσας.

Μάλιστα υποχρεωτικά πέρασε δίπλα από τον Αχιλλέα Μπέο, όμως οι δύο τους δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά, ενδεικτικό κι αυτό του κλίματος που διαμορφώθηκε ανάμεσά τους από όσα είχαν λάβει χώρα νωρίτερα στη συνεδρίαση της Super League.

Αντίθετα, ο αντιπρόεδρος του Πανιώνιου, Παύλος Κροκίδης, είχε για λίγα δευτερόλεπτα συνομιλία με τον Αχιλλέα Μπέο, με τον οποίο γνωρίζεται από την κοινή πορεία τους στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Από sentragoal...

Μια μεγάλη αγάπη σβήνει;;;;

br fun_atic είπε...

Συμφωνούμε όλοι για αύριο το βράδυ; Έχουμε προτάσεις για μπαράκι;

zamis είπε...

μεσα λεμε!
ποιο ειναι το μαγαζι που λεει ο κατρινος?

Griniaris είπε...

Συμφωνούμε...

Αφού εσύ θα κανονίσεις,τι ρωτάς;

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω. Θα ρωτήσω και θα σας πω. Εννοείται ότι μπορείτε να προτείνετε. Καλά θα ήταν και στην Αγία Παρασκευή (alba κ.λ.π)
Δεν ξέρω αν μας σηκώνει βέβαια το κλίμα... Περισσότερο εκεί είναι για να ρίξεις γκόμενα :)
Το θέμα είναι να βρούμε κάπου που να μην έχει πολύ κόσμο και ντάπα ντούπα και να μπορούμε να καθήσουμε έξω.
Και στην πλατεία Καρίτση είναι καλά, αλλά είναι στ όρθια.

br fun_atic είπε...

δεν μάθαμε πως λέγεται το νέο αριστερό μπακ που θα δοκιμαστεί (όχι ο Αράπι).

br fun_atic είπε...

πάντως μου κάνει εντύπωση η ιστορία με τον Καρντόσο. Έπαιξε για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Λάρισα, Πανιώνιο και τελικά δεν μάθαμε γιατι δεν κατέληξε σε κανέναν...

br fun_atic είπε...

έστειλα μόλις mail για την αυριανή συνάντηση.Όποιος δεν το έλαβε ας με ειδοποιήσει να τον ειδοποιήσω για την ώρα και το μέρος.

zamis είπε...

o μπεος θαρθει? lol

br fun_atic είπε...

Αν θέλεις μπορούμε να το κανονισουμε

zamis είπε...

Αντε και με Αλαβανο ο βαζελος.Ετσι,ολοι οι αριστεροι προεδροι παντου χοχοχο

υ.γ. μπεου μπεου κλπ

IWN1998 είπε...

Ο μάνατζερ του Καρντόσο φαίνεται να παίζει διάφορα παιχνίδια για ν' ανεβάσει την τιμή του παίκτη του, που δεν γίνονται αποδεκτά από κανένα παράγοντα. Συνήθως όταν έρχεται σ' επαφή με μια ομάδα εμπλέκει με διασπορά ειδήσεων και άλλη.
Αν δεν κάνω λάθος, είχε έρθει σ' επαφή με τον Ατρόμητο στην αρχή της μεταγρ. περιόδου και ζητούσε τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 300.000 ευρώ, που δεν του τα έδινε ο Ατρόμητος.
Μπορεί να κάνω και λάθος όμως.

IWN1998 είπε...

http://www.dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=17274:q---q&catid=55:2008-06-09-00-34-13&Itemid=498

Griniaris είπε...

Br,το πήρες το mail;

br fun_atic είπε...

έστειλα νέο mail, με περισσότερες πληροφορίες. Παρακαλώ να απαντήσετε γρήγορα για να κλείσουμε.

@Griniaris
θα σου στείλω sms

@general tanz
αν δεν το έχεις λάβει, πες μου να μιλήσουμε τηλεφωνικώς.

@Julia A
Πάρε τηλ. να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες

Βαγγέλης είπε...

br
Στείλε και σε μένα. Μπορεί να έρθω. Ευχαριστώ.

c@mel είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/282674

Griniaris είπε...

Το Julia A είναι της Αλεξανδράτου;Θα έρθει κι αυτή;

zamis είπε...

Nαι,και μετα θα παμε σε μουσεια.

Griniaris είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=29768655

Griniaris είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=29746655

Αυτό έχει πιο πολύ ενδιαφέρον...

Και για να πω την αλήθεια,δεν μου αρέσει και πολύ...

br fun_atic είπε...

Σημαντικό
Αλλαγή ώρας για σήμερα
Συνάντηση στις 2130 αντί για 2200.
Μέρος ίδιο

Costix είπε...

Α, ρε παλιοζωη και παλιοκοινωνια.
Ετσι ειναι μερικα πραγματα...

Εσεις αποψε παρεουλα, με τα ποτακια σας, σε ωραιο κυριλε κηπακο, με μουσικουλα και χαμηλο φωτισμο κλπ...

Και εμεις εδω στην επαρχια να κανουμε σκαουτινγκ για φρεσκο ψαρι, βαρελισιο κρασι, μελιτζανα στα καρβουνα και αλλα τετοια φολκλορ.

Δεν θαρθει ομως τελος Αυγουστου, που εχουμε χαρμανιασει για λιγο μπαλιτσα και βρεγμενο γκαζον ???

General Tanz είπε...

@ Costix
Κακοπερνας ρε μπαγασα!!!!!!!!

Φιλακια και σου αφιερωνω και εναν ασμάτονα να γουσταρεις

http://www.youtube.com/watch?v=FkENeuzVtUM

Costix είπε...

Στρατηγαρα μου, η φτωχεια θελει καλοπεραση.
Που την θυμηθηκες αυτη τη γκρουπαρα??
Παρε και εσυ μια τραγουδαρα απο τους πρωτεργατες του jazz-rock.
http://www.youtube.com/watch?v=kK62tfoCmuQ

General Tanz είπε...

@ COSTIX
Καλοοοοοοο!!!

@all
Χικ λεμε!!

Griniaris είπε...

Καλημέρες...

Μόνο ο στρατηγός στις επάλξεις.Τα άλλα ρεμάλια νάνι...

br fun_atic είπε...

7:30 ξύπνησα. Που τα βλέπεις τα νανάκια;

Βαγγέλης είπε...

Παιδιά καλημέρα! Από ότι καταλαβαίνω καλά περάσατε! Μπραβό!

Griniaris είπε...

7.30 σηκώθηκες.Τώρα πρέπει να ξύπνησες μάλλον...

br fun_atic είπε...

Δεν είχα περιθώρια για τέτοιες πολυτέλειες. Σηκώθηκα και ξύπνησα (αφού το θέτεις έτσι) στις 07:30.