Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ο Καραμουρτζούνης των πλουσίων!!!

Αγαπητέ πρώην αρχηγέ μας. Θα σου έδινα συγχαρητήρια για την απόφασή σου να φύγεις από μία ομάδα που διεκδικεί μέχρι και την έκτη θέση δίνοντας μάλιστα χρήματα από την τσέπη σου και να ενταχθείς σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί, αν κατάφερνες να πρωταγωνιστήσεις κι εσύ. Αν κατάφερνε έστω να πρωταγωνιστήσει η ομάδα σου. Την εντελώς συμπτωματική τέταρτη θέση που κατέκτησε, δεν τη λες και μεγάλη επιτυχία πάντως.

Την περσινή χρονιά θα σε έλεγα αρχικομπάρσο. Η Ταϋγέτη της Α.Ε.Κ (εδώ που τα λέμε την αδικώ την μακαρίτισσα).Το περίφημο άλμα στην καριέρα σου ήταν άλμα στο κενό…Ας πρόσεχες. Πάνε και οι οικονομίες...

Όπως διαπίστωσες, ο αμυντικός μέσος είναι για να κόβει και να δίνει. Στον Πανιώνιο, όπως κι εσύ παραδέχεσαι, είχες άλλους να καλύπτουν το άναρχο παιχνίδι σου, την απειρία και το βεντετιλίκι σου. Όταν δεν τα κατάφερνες κρέμαγες όλη την άμυνα και κυρίως τον Μάριο Νικολάου, που είχε ακούσει εξαιτίας σου τα μύρια όσα. Χωρίς να φταίει. Γι αυτό και αναδείχθηκε με το που έφυγες. Άλλες τόσες φορές κρέμασες την ομάδα με τα νεύρα και τις κάρτες που έπαιρνες. Αυτό βέβαια δεν μας εμπόδισε να σε στηρίξουμε και να σε κάνουμε αρχηγό. Γιατί; Γιατί βλακωδώς εμείς σε εμπιστευτήκαμε.

Η ομάδα της καρδιάς σου με την πρώτη ευκαιρία σε έστειλε στον πάγκο και ακόμη παραπέρα. Γιατί; Γιατί μιλάμε για χανούμια...

Δήλωσες ότι πληρώνεις για να ενταχθείς στην Α.Ε.Κ και να σε αναλάβει ο Μπάγεβιτς. Ακόμα βέβαια περιμένουμε να δούμε αποτελέσματα της δουλειάς. Θα σου θυμίσω βέβαια ότι στον Πανιώνιο σε εμπιστευόμασταν ακόμη και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και επιπλέον σου δώσαμε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, το οποίο αποδείχθηκε ότι ΔΕΝ άξιζες.

Ελπίζω να έχεις υπογράψει μακροχρόνιο συμβόλαιο, γιατί αν συνεχίσεις έτσι και την επόμενη χρονιά σε βλέπω να πληρώνεις και πάλι. Για να σε κρατήσουν αυτή τη φορά!!! Μήπως τελικά έχεις γίνει η χαρά των εφοπλιστών; Ο Καραμουρτζούνης των πλουσίων;
Γενικά αυτή η ιστορία θα σου στοιχίσει μάλλον ακριβά. Να μη σου κάνει εντύπωση, αν φύγει ο Μπάγεβιτς και σε στείλουν σε άλλη ομάδα ως έμψυχο αντάλλαγμα.Γενικά μην περιμένεις τίποτα σπουδαίο. Άλλωστε τους πέφτει και κάπως βαρύ το συμβόλαιό σου, το οποίο έχω μια υποψία ότι μπορεί να είναι και μικρότερο από αυτό που απολάμβανες στον Πανιώνιο. Δεν παίρνω και όρκο.

Ευτυχώς για ‘μας δεν μας έλειψες ούτε αγωνιστικά, ούτε συναισθηματικά. Δεν είσαι ούτε θα γίνεις Τζιμπουρ. Δεν θα γίνεις βέβαια ούτε Φανούρης, ούτε Μανόλο. Γενικά, με τα μυαλά που κουβαλάς κινδυνεύεις να γίνεις τίποτα γενικώς. Το μόνο κακό είναι ότι φόρεσες το περιβραχιόνιο που πριν από σένα έχουν φορέσει μυθικές μορφές του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το ότι δεν υπήρξε η παραμικρή συμφωνία για να μην αγωνιστείς εναντίον μας είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το πως σε βλέπουμε. Όχι, για 'σένα δεν υπάρχει χειροκρότημα στη Ν. Σμύρνη, 'όπως για τόσους άλλους. Ούτε αποδοκιμασία. Μας είσαι αδιάφορος. Και αυτό το προσόν το έχουν μόνο οι μέτριοι.

90 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Η μιζέρια πάντως φάνηκε πέρσι, όταν ξεκίνησαν πέντε Α.Ε.Κτζίδες από τη Φιλαδέλφεια και αφού άλλαξαν δέκα συγκοινωνίες έφτασαν στην Αργυρούπολη για να αποθεώσουν το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα που έπινε τον καφέ του σε καφετέρια της περιοχής.

br fun_atic είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/93629-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B2%CE%AF%CE%B1

έφυγε χορτάτος πάντως. Σιγά μη βρει παϊδάκια στην Πολωνία.

τρελοπανιωνιος είπε...

τα ειπες μια χαρα... super το κειμενο...!!

br fun_atic είπε...

Δεν φτάνει που μας φέρθηκε με τον τρόπο που μας φέρθηκε, δεν φτάνει που έχει καταντήσει θαλαμοφύλακας της Α.Ε.Κ, δεν φτάνει που τα λεφτά από τη μεταγραφή του θα τα περιμένουμε για χρόνια, δεν φτάνει που με την απόδοση που είχε μας χάλασε και τη φήμη, έχει το θράσος να μιλάει κι από πάνω και να μας τη λέει.

Τι σε εμπόδισε ρε ταλέντο η υποτιθέμενη διαφορά επιπέδου; Ο Τουρέ έφυγε από τον Ολυμπιακό και μέσα σε δύο χρόνια ήταν βασικός στην Μπάρτσα. Ας μας πεις καλύτερα ότι στην Αεκ δεν βρέθηκε το θύμα να σε καλύπτει.

c@mel είπε...

Θα περάσει καλά ο Μακούλης όταν έρθει.

http://www.sport-fm.gr/article/283447

Αντί να δώσουν κάτι παραπάνω για τον Οσέι που δείχνει καλός, θα πάνε να πάρουν τον Βαζ Τε που δεν έχει παίξει ακόμα και είναι και σακατεμένος.

Griniaris είπε...

Είναι προφανές ότι ο Μάκος προσπαθεί να παλέψει μέσα του την απογοήτευση της περασμένης χρονιάς,πείθοντας τον εαυτό του ότι ήταν η καλύτερη κίνηση για την καριέρα του.Κρίμα που κατέληξε σε όλα αυτά που λέει ο br και οπωσδήποτε όχι Ταϋγέτη γιατί κι εκείνη κάτι πρόσφερε...

Έχουμε πολύ σημαντικότερα θέματα να ασχοληθούμε,όπως τι ώρα είναι το φιλικό την Παρασκευή και φυσικά τι θα κάνουμε μετά.Οι αρμόδιοι ας επιληφθούν...

br fun_atic είπε...

Το "Ταϋγέτη" ήταν εντελώς σχηματικό. Τη θυμάμαι σε διάφορες ταινίες που είχε πολύ χαρακτηριστικούς ρόλους. Ιδίως στον "Παπατρέχα" με τον Βέγγο που έκανε τη θεία και στον "θησαυρό του μακαρίτη" που έκανε το μέντιουμ.

Είχε κάνει σημαντικές σπουδές, με τη διαφορά ότι σε ταινίες που πρωταγωνιστεί ο Βέγγος, η Βασιλειάδου και ο Αυλωνίτης είναι αδύνατον να την ξεχωρίσεις ως κάτι παραπάνω από μία χαρακτηριστική παρουσία.

Επιπλέον η Ταϋγέτη είχε πλούσια αντιστασιακή δράση και είχε εξοριστεί κιόλας. Αυτά για την ιστορία.

br fun_atic είπε...

και το βιογραφικό της

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B1%CF%8B%CE%B3%CE%AD%CF%84%CE%B7

br fun_atic είπε...

Και επειδή μάλλον αδίκησα την Ταϋγέτη, παραθέτω και το βιογραφικού του Μάκου.

Πραγματικά εκτυφλωτικό (ιδίως το μετά Πανιωνίου κομμάτι). Φέρτε κολλύρια:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%82_%CE%9C%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82

Griniaris είπε...

Αν θέλουμε λοιπόν να παραλληλίσουμε τον Μάκο με κάτι από κινηματογράφο,ο ρόλος του ήταν τόσο σημαντικός όσο του υπεύθυνου προφυλακτικών σε τσόντες...

br fun_atic είπε...

Χειρότερος είναι ο ρόλος του μακιγιερ.βάλε με το νου σου τι μπορεί να του ζητήσουν να μακιγιαρει

Griniaris είπε...

Ή να...λευκάνει.Έχεις ένα point...

Ron Barceló είπε...

Αφήστε μωρέ το κομπλεξικό παιδάκι. Δεν μπορούσε να ξεπεράσει ποτέ το γεγονός πως όση πανιωνιοφροσύνη κ να πουλούσε ερχόταν πάντα 2ος μετά το Μανιάτη.
Μη ασχολείστε με νέους Ναλιτζήδες.
Αδιαφορία ακόμη κ όταν έρθει στο γήπεδο με τα υπόλοιπα κοτόπουλα. Απλά, θα επαναλάβω τα λόγια μιας ψυχής που είχε πει τότε:
"Καλή επιτυχία στον πάγκο της αεκ"

Ron Barceló είπε...

http://www.dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=17615:2010-07-18-19-49-50&catid=48:2008-06-09-00-31-29&Itemid=367

Ξύπνα Γιώργοοοοοοοο!
Είναι κρίμα να χαθεί η παικτούρα..

br fun_atic είπε...

Μα εδώ δεν πήρε άλλους κι άλλους...

Αυτή την ιστορία με τον Βαζ Τε δεν πρόκειται να την καταλάβει κανείς.

Αν το πρόβλημά του μπορούσε να επιλυθεί ιατρικά, δεν θα το είχαν κάνει στην Αγγλία;

Ακόμη κι αν δεχθούμε ότι οι δικοί μας γιατροί είναι καλύτεροι, ακόμη κι αν τον συναρμολογήσουμε, που ξέρουμε ότι θα αποδώσει τα αναμενόμενα; Και το κυριότερο, πότε;

Ο Ρεκόμπα που δεν είχε χρόνια προβλήματα τέτοιου είδους και δεν τα κατάφερε.

Αν η μεταγραφή έχει ασήμαντο κόστος θα μπορούσα να το καταλάβω. Αν όμως πρόκειται να ποντάρουμε χρήματα στο πόδι του Βαζ Τε, θα προτιμούσα κάποιον λιγότερο μουράτο, που να μπορεί όμως να αποδώσει άμεσα. Ο Σουμπίνιο πιθανότατα να τα κατάφερνε.

Λόγω τιμής δεν μπορώ να καταλάβω τα κριτήρια επιλογής του Μπάγκσμπο. Υποτίθεται ότι εγκρίνει μόνο όσους βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο φυσικών δυνάμεων και από την άλλη πλευρά ανάβει πράσινο φως στον Βαζ Τε.

Πάντως ότι ο ουσιαστικά επικεφαλής είναι "αόρατο πρόσωπο" δεν είναι καλό.

Griniaris είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=O3pZR9JEFs8

Ιδού ο πραγματικός επικεφαλής...

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/283591

Φήμες για Τραορέ. Άρα πάμε γι' άλλα...

κατά την gazzetta: Ο λόγος για έναν Γκανέζο αμυντικό μέσο και για έναν Αλγερινό επιθετικό, οι οποίοι θα παραμείνουν για λίγες ημέρες στην Αθήνα και αν κριθεί ότι ικανοποιούν, τότε θα υπάρξουν εξελίξεις.

Έχουμε θέση ξένου;;;

Παράλληλα, ο Πούπο αναμένεται να υπογράψει για 3 ή 4 χρόνια, ενώ ο Ο’ Σέι δεν είναι σίγουρο ότι θα αποκτηθεί από τον Ιστορικό, καθώς δεν έχει δείξει κάτι ιδαίτερο στις προπονήσεις.

Τώρα ανακαλύψαμε ότι δεν λέει και τίποτα; Γιατί άλλα διαβάζαμε...

Ron Barceló είπε...

Ακούω πως ψάχνει για αμυντικό. Φήμες λένε πως βολιδοσκόπησε τον Σάμι Τραορέ (34) της Παρί κ έφαγε άκυρο.
Αφού λοιπόν αναζητούμε έμπειρο αμυντικό και σκοπεύουμε να τα σπρώξουμε καλά για τη θεση, γιατί δεν κοιτάμε τον Κυριάκο?
Ας μην την πατήσουμε όπως στην περίπτωση του Ταβλαρίδη.
Επίσης, είναι δυνατόν να κινείται ο Θεοδωρίσης για Σουμπίνιο (με διαφορά τον καλύτερο κ ποιοτικότερο 10αρι της β εθνικής) κ μεις να κοιτάμε πως θα βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι κ να βολευόμαστε με Πούπους?!

Ξυπνα Κιντήηηηηη

ΕΡΩΤΗΣΗ:
O Αγαμίδης εξόφλησε τη δόση των οφειλομένων?

br fun_atic είπε...

Ο Σουμπίνιο που δεν καταδεχόμαστε

http://www.youtube.com/watch?v=Lp7dxo6gUHc

και ο Βαζ Τε που περιμένουμε

http://www.youtube.com/watch?v=liWo79bscLw

Δεν έχω βρει γκολ του με τα πόδια...

zamis είπε...

Τι φωναζετε? Μαλλον ο Οσει δεν θα ταιριαζει στο στυλ παιχνιδιου μας.

Ron Barceló είπε...

Έχω την φοβία πως στο τέλος θα φορτωθούμε κανα Χαριστέα (και το μπουζούκι του) κ θα μας το παρουσιάζουν κ ως μεγαλη επιτυχία...
Θυμηθειτε το.
Ακόμη δεν τα έχουμε δει όλα.

br fun_atic είπε...

Για την ακρίβεια ίσως και να είναι ακριβός για το στυλ του παιχνιδιού μας :)

Griniaris είπε...

Συγνώμη,τώρα ψάχνουμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες;Οι κινήσεις αυτές είναι πέρα κάθε λογικής.Ακόμη και να γίνει τελείως καλά ο Βαζ,εγγυάται κανείς ότι τον Οκτώβρη δεν θα είναι πάλι τραυματίας;Τόσον καιρό που έχει να παίξει γιατί δεν έχει γίνει καλά;

Ελπίζω την Παρασκευή να δούμε ιδίοις όμμασι τον Ο'σέι και να μη μας πουν τίποτα παραμύθια πάλι...

br fun_atic είπε...

Για όσους δεν κατάλαβαν, ο Οσέι που δεν έδειξε τίποτα στις προπονήσεις, είναι αυτός που έβαλε το πρώτο γκολ εις βάρος της Χονβεντ. Αυτός ντε, που έκανε το "περίεργο" πλασάρισμα.

Θα μου πεις, μπορείς να καταλάβεις από ένα γκολ; Όχι βέβαια. Απλά το σκοράρισμα άλλων επιθετικών μας είναι πιο σπάνιο κι από τα έντελβάις

br fun_atic είπε...

Αυτό δεν είναι ομάδα, είναι η κολυμπήθρα στου Σιλοάμ. Έρχονται κούτσαυλοι και φεύγουν τρέχοντας. Τι Ντελούρα, τι Λουρέντζο, τι Βαζ Τε... Μεγάλες επιτυχίες!!!

Griniaris είπε...

Και μια ακόμη χαζή απορία.Τον Οσέι τον δοκιμάζουμε 15 μέρες και μία μας κάνει μία δεν εδειξε τίποτα ιδιαίτερο.Τον Βαζ Τε πότε ακριβώς τον δοκιμάσαμε;

br fun_atic είπε...

Ασφαλώς και τον δοκιμάσαμε...Αν θα γίνει τόσο γρήγορος όσο όταν τρώει παϊδάκια, έχουμε χτυπήσει φλέβα χρυσού.

Griniaris είπε...

Σ'αυτό ήταν καλός ο Πάλιτς και προφανώς βρήκε ομάδα αμέσως.Ο Βαζ Τε,αν και νόμιζε ότι οι πιατέλες ήταν ατομικές,κουράστηκε γρήγορα...

zamis είπε...

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=8991

παει κι ο Τραορε.Μηπως δεν ηθελε να τον δοκιμασουμε με την Τριπολη?

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρει τι έχασε. Παϊδάκια στον Κρητικό την Παρασκευή και γουρουνοπούλα στην Τρίπολη στις 5/8.

Εδώ που τα λέμε πάντως θα ήταν σουρεάλ μια αμυντική γραμμή αποτελούμενη από τους Τραορέ, Όμο και Γιαννάκη Κοντοέ :)

zamis είπε...

Το μικρο Μανιατη ξεχασες.

Griniaris είπε...

Στις 8 είναι τελικά το φιλικό την Παρασκευή,σύμφωνα με τον Λαδόπουλο στο goalday...

Timoros είπε...

oraia ta les bruf
kalimeres

Costix είπε...

Καλημερες και απο μενα.
Παλι θα το χασω το φιλικο, γιατι πρεπει να την κοπανησω για Ροδια Παρασκευη μεσημερι.

Ξερει κανεις μηπως δεησει και το δειξει το Nova ??? Αλλα τι λεω τωρα.

Επισης ξερει κανεις ποτε ληγουν οι μεταγραφες ????

General Tanz είπε...

Καλημερες.
@Costix
Καλοκαιρινη μετεγγραφικη περιοδος νομιζω μεχρι 31/8.

Θα σαξετε τιποτα μετα το φιλικο με Αστερα??

IWN1998 είπε...

Kαλημέρα. Μερικές διορθώσεις. Ο Λουρέντζο δεν ήρθε τραυματίας στον Πανιώνιο. Τραυματίστηκε "εν υπηρεσία" σε μας...Το παρ΄΄αδοξο της περίπτωσης του ήταν ότι αφού τον περιμέναμε περίπου δυο χρόνια ν' αποθεραπευτεί και αφού επανήλθε μάλλον σε ικανοποιητική κατάσταση, μετά τον αποδεσμεύσαμε.

Επίσης ο Ρεκόμπα δεν είχε ιατρικό πρόβλημα και αυτό αποδείχτηκε με την επάνοδό του στην Ντανούμπιο. Το θέμα ήταν οικονομικό, δηλαδή ότι γι' αυτά που μπορούσε να προσφέρει τον πληρώναμε χρυσό. Επίσης ήταν και τεχνικό, ότι υπήρχαν ένα δυο σχήματα στα οποία χώραγε αποδοτικά και τα οποία ο τότε προπονητής δεν ήθελε ν' ακολουθήσει.

Όσο για το Βαζ Τε έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα του είναι πιθανόν συγγενές με το δεύτερο τραυματισμό του (μηνίσκος) αλλά ίσως έχει γίνει χρόνιο στα γόνατα. Αν θυμάμαι καλά παρόμοιες περιπτώσεις είχαν και άλλοι παίκτες στο παρελθόν όπως ο Ολιζαντέμπε, που όμως έστω και για κάποια διαστήματα είχαν αναλαμπές και έπαιξαν ποδόσφαιρο. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες οπότε ας μην πάρετε το παραπάνω τοις μετρητοίς, απλά είναι μια υπόθεση για να εξηγήσει τις "περίεργες" ελπίδες που έχουν εκεί στην ΠΑΕ ότι ο Βαζ Τε θ' αγωνισθεί και θα δημιουργήσει και υπεραξίες για μεταπώληση.

zamis είπε...

Το κοτοπουλο παιρνει και 600.000 απο Τζενοα.Με δοσεις Ραφικ και Μαλακακου τι γινεται?

Timoros είπε...

κατσε να δουμε εαν παραμεινει στην κερκυρα ο λουρεντσο και μετα μιλαμε για το μεγαλο ταλεντο που αφησαμε. τα μμε λενε οτι η κερκυρα θελει να σπασει το συμβολαιο του (ληγει ιουνιο-11)

ο τσακ εχει δηλωσει για ρεκομπα οταν εφυγε οτι το θεμα ηταν προφανως οικονομικο, αφου ο πανιωνιος δεν εχει την πολυτελεια να πληρωνει αυτα τα τρελα λεφτ για παικτη που για τον Χ-Ψ λογο (σακατης, αμπαλος, συστημα, whatever) δεν χρησιμοποισει ο προπονητης

zamis είπε...

Εγω ξερω οτι σουταραμε Λουι,Μπαρκογλου,Γκοζαγκα και μειναμε με τον Εκρα,τον Μπουβαλ και τον Κανενα.
Η αξια λοιπον του καθε Λουρεντσο ειναι σχετικη.
Να δω τωρα πως θα αντικαταστησουμε και τον ''σβουρα''-αχρηστο Νικολαου.

Griniaris είπε...

Ας αφήσουμε καλύτερα το θέμα Ρεκόμπα γιατί οι πληγές από τη φυγή του και περισσότερο από τα όσα ακούσαμε τότε για να στηριχτεί ο πραλίνας,δεν έχουν κλείσει...

Γιατί όμως ο Πανιώνιος έχει την πολυτέλεια να παίρνει ρίσκα τύπου Βαζ Τε;

zamis είπε...

Κατα sday,δανεικος ο Σιοβας σε Εθνικο.
Πηραμε τους 14χρονους Μανωλη Ρουσακη(στοπερ)απο Τυμπακι και Ναπολεοντα Γκουμα(αριστερο χαφ)απο Θυελλα Ραφηνας.

Timoros είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Timoros είπε...

κοιτα ζαμη, εαν θες να πεταμε πυροτεχνηματα οκ. εαν θες να μιλαμε να λεμε οτι "κανενας" που λες εσυ = μπαλαμπαν + ριερα.

απο την αλλη, παικτης που δεν θελει να τηρησει η κερκυρα το συμβολαιο του = κανενας, χωρις εισαγωγικα.

ο μπαρκογλου ειναι ο μονος παικτης που εφυγε απο πανιωνιο και εκανε κατι. ολοι οι αλλοι τζιφος. Τωρα εαν μου βρεις πανιωνιο που δεν ελεγε "οχι αλλο μπαρκογλου, πλιζ" οσο ηταν εδω, σου δινω 100 ευρω το κεφαλι. μετα χριστον προφητες εχουμε, ναι αυτο το ξερω.

Ο μανιατης ως αμυντικο χαφ ειναι καλυτερος του μαριου, οπως και ο κουμο που περσι επαιζε (κακως, κακιστα) επιθετικο χαφ περισσοτερο. επισης ο τσοτσαλιτς ειναι και αυτος καλυτερος. και ερχεται και αναστασοπουλος για μπακαπ καλος ειναι και ελληνας/μικρος οπως λετε οτι πρεπει να ειναι ο πανιωνιος.

IWN1998 είπε...

Δεν μίλησα για ταλεντάρα Λουρέντσο, αλλά που και που έβαζε τη μπάλα στα δίχτυα και εν πάση περιπτώσει αφού τον περιμένεις να γίνει καλά τόσο καιρό και τον πληρώνεις, μετά τον αποδεσμεύεις στην επάνοδό του, δεν μου κάνει και για πολύ λογικό ... αλλά αν το συγκρίνουμε με την περίπτωση Ντακόλ, πάλι καλά να λέμε.

Για το Ρεκόμπα, ναι δεν μπορούσε να τον χωρέσει ο προπονητής, μόνο που μετά έφυγε και ο προπονητής που δεν του χώραγε ο Ρεκόμπα και μάλιστα ήθελε να την κάνει και από πολύ νωρίς και τον κρατάγαμε... Στον ίδιο προπονητή να θυμήσω ότι δεν του χώραγαν και οι Λάτκα, Κούκετς, Φανούρης κλπ.

IWN1998 είπε...

Σε κανένα δεν αρέσουν τα πυροτεχνήματα. Και καλό είναι να μιλάμε με τη λογική.
Θα θέσω και εγώ ένα ερώτημα λοιπόν:

Ποιος πιστεύεται ότι μπορούσε να προσφέρει περισσότερα, ο Μπουβάλ ή ο Γκονσάγκα;

Δεν θέλω να εξιδανικεύω αυτούς που έφυγαν γιατί είχαν τα ελαττώματα τους σίγουρα αλλά και το εξιδανικεύουμε τις επιλογές μας κάθε φορά δεν μας έχει οδηγήσει και σε τίποτα δρόμους μεγάλων επιτυχιών;

Και ένα απλό ερώτημα. Ακόμα και στην wikipedia να το έψαχναν θα έβρισκαν ότι ο Μπουβάλ είχε πρόβλημα στο γόνατο από νεανικούς τραυματισμούς και γι' αυτό είχε υποβαθμιστεί η εξέλιξή του. Εμείς όμως του κάναμε τριετές συμβόλαιο.

Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να καταβαραθρώνουμε τις όποιες επιλογές γίνονται γιατί υπήρξαν και επιτυχείς τέτοιες (Τσοτσαλιτς κλπ), συμφωνώ ότι πολλοί δίκαι με βάση οικονομικά ή τεχνικά κριτήρια έφυγαν, αλλά ρε παιδιά έλεος η αποδοχή των λαθών κανένα δεν έβλαψε και η διδαχή από τα λάθη, όποιον την έκανε τον ωφέλησε.

zamis είπε...

Timore,οχι,καθολου δεν θελω πυροτεχνηματα και ουτε θελω να μπω σε αγωνιστικες αναλυσεις του τυπου αν ο Μανιατης ειναι καλυτερα να παιζει χαφ η αν ο Γιονσον ειναι καταλληλος για μπακ η αν ο Σιοβας μπορει να στριψει η αν ο Κουκετς ειναι τελειος για 5χ5.Γιατι τετοιου ειδους εκτιμησεις ειναι προσωπικες και με ολο τον κινδυνο να εκτεθεις.Σαν μπαλαδοκουβεντα καφενειου ευχαριστως για να περναει η ωρα.
Αυτο που λεω ειναι οτι στο προσφατο παρελθον εχουμε ''απαλλαχθει''απο διαφορους που ηταν και καλα λιγοι και τους εχουμε αντικαταστησει ειτε με ανυπαρκτους τυπου Μπουβαλ και Εκρα ειτε με βαρια συμβολαια τυπου Μπαλαμπαν που δεν προσεφεραν.
Το ιδιο εξ'αλλου συνεβη με τον Λινεν και τους διαδοχους του.
Τα αποτελεσματα και η εικονα της ομαδας τα τελευταια δυο χρονια δηλαδη βασικα το λενε,οχι εγω.

NK99 είπε...

Χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση συγκεκριμένων περιπτώσεων για να διαπιστώσουμε τις τραγικές επιλογές των δύο τελευταίων χρόνων.
Ποιά ομάδα με τέτοιο μπάτζετ κινδυνεύει σερί δύο χρονιές με υποβιβασμό? Ποιά άλλη εξήγηση μπορούμε να δώσουμε για την κακή πορεία των δύο τελευταίων ετών εκτός από τις κακές επιλογές? Εκτός αν κάποιος μας πεί ότι είναι ένα πρωτάθλημα με υψηλού επιπέδου ανταγωνισμό...
Για όλες αυτές τις τραγικές επιλογές μόνο την παρουσίαση του μαύρου ως άσπρο και τούμπαλιν έχουμε ακούσει.
Το έκανα λάθος ποτέ...
Το μόνο λάθος του ιδιοκτήτη είναι φαίνεται ότι πήρε τον Πανιώνιο και όχι τον ΠΑΟΚ που τόσο θαυμάζει..

Timoros είπε...

το οτι εχουν γινει απειρα λαθη ειναι περαν αμφιβολιας. το οτι δεν τα εχει παραδεχθει ο ιδιοκτητης σημαινει μονο οτι δεν διαβαζετε τις συνεντευξεις του. οπως και ουτε των αλλων ομαδων καθως δεν υπαρχει ομαδα που να εχει πει εστω τα μισα mea culpa απο οτι στον πανιωνιο.

την λογικη του εχουν γινει πολλα λαθη, αρα και ο λουρεντζο που εφυγε ηταν λαθος και ας μην κανει ουτε για κερκυρα ομως, δεν την κατανοει ο νους μου, σορρυ.

zamis είπε...

Timore νομιζω οτι κανεις δεν ειπε αυτο που γραφεις στην τελευταια σου παραγραφο για τον Λουρεντσο.

NK99 είπε...

Πράγματι έχει παραδεχτεί λάθη στις συνεντεύξεις του που παρακολουθώ με τεράστιο ενδιαφέρον προκειμένου να πληροφορηθώ για την αγαπημένη μου ομάδα.
Αλλά ποιά λάθη έχει παραδεχτεί? Συγκεκριμένα. Να διαπιστώσουμε και εμείς ότι τα κατάλαβε και δεν θα τα επαναλάβει.
Αλλά ακόμα και ο Φερέρα είναι σπουδαίος προπονητής ή άλλαξε άποψη?

Griniaris είπε...

Δε θα μαλώσουμε τώρα και για τον Λουρέντσο.Το θέμα είναι αν όντως μάθαμε από τα λάθη Ντελούρα,Σμόγιε κλπ.Και θα επαναλάβω την ερώτηση γιατί απάντηση δεν πήρα.
Γιατί ο Πανιώνιος έχει την πολύτέλεια να παίρνει ρίσκα τύπου Βαζ Τε;
Πόσο μεγάλη είναι η οικονομική διαφορά από τον Οσέι;Ο οποίος προφανώς για να δοκιμάζεται 15 μέρες τώρα,αρέσει στον προπονητή...

zamis είπε...

Επισης,το πως τοποθετουνται η οχι οι αλλες ομαδες ποσως με ενδιαφερει διοτι οι αλλες ομαδες ΔΕΝ ειναι Πανιωνιος και οι Σπανοι και σια ΔΕΝ ειναι Τσακιρης.
Αυτο ειναι κατι που πρεπει να συνειδητοποιησει και ο Κιντης..

IWN1998 είπε...

Ως προς τον κο Τσακίρη κατά τη γνώμη μου έχει το θάρρος να λέει mea culpa και ν' αναλαμβάνει ευθύνες. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν διδάσκεται από λάθη και παθήματα.

Πάντως εγώ δεν μίλησα ειδικά για τον κο Τσακίρη γιατί δεν πιστεύω ότι όταν διοικούσε, διοικούσε βάσει μόνον της προσωπικής του άποψης αλλά και βάσει εισηγήσεων.
Και κυρίως η φράση αφορούσε τα πλάισια των δικών μας συζητήσεων και μια τάση ωραιοποίησης των επιλογών μας. Και λάθη κάνουμε και σωστά. Όταν μπορέσουμε να περιορίσουμε τις αστοχίες μας θα βελτιωθούμε.
Για το νυν διοικούντα δεν εκφέρω άποψη αν και δεν νομίζω ότι βγάζει προφίλ αποδοχής εαυτών σφαλμάτων.

Timoros είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Timoros είπε...

μην ξεχναμε οτι τα λαθη απο αμφιβολου υγειας παικτες τυπου σκογιε τα εκανε αλλος απο αυτον που ρισκαρει σημερα με βαζ τε

το τι εκανε για ολα τα πολλα λαθη ο τσακ ειναι οτι παραδεχθηκε οτι δεν κανει γι αυτη την δουλεια και παραχωρησε το ποστο σε αλλον. μεγαλυτερη διδαχη απο αυτη, δεν νομιζω να ειναι δυνατη. ειπε μαλιστα οτι εαν ο κιντης αποτυχει, θα αντικατασταθει απο αλλον "κιντη" και σε καμια περιπτωση απο τον τσακ

Griniaris είπε...

Και τα λάθη όμως του τωρινού προέδρου πάλι ο Τσακ θα τα πληρώσει.Το πρόβλημα δεν ήταν να φύγει ο Τσακ από πρόεδρος αλλά να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη.

Δεν ξέρω αν θα είναι απώλεια ο Οσέι αν δεν αποκτηθεί αλλά φαίνεται να θυσιάζουμε έτοιμους παίκτες προσμένοντας να εκπληρωθούν πολλά αν...

vassilis είπε...

Η ερώτηση είναι απλή Ζορρό. Τι συμβαίνει με τον Οσέι.
Υπάρχει πρόβλημα με τους Εβραίους, ζητάει πολλά ο παίκτης, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μας κάνει και ότι δεν έχει δείξει τίποτα.

Costix είπε...

Ο Τσακ κατ' επαναληψη εχει παρει τις ευθυνες του και εχει αποδεχθει τα λαθη του δημοσια. Παραλληλα σας θυμιζω οτι μας εχει κανει περηφανους πολλακις με δηλωσεις του κοντρα στο ΠΟΚ , εκφραζωντας για λογαριασμο ολων μας την γνησια Πανιωνια κοσμοθεωρια.

Αν μαθαινει απο τα λαθη του (και ποιος δεν κανει ???). Πιστευω ναι. Ομως παλι πρεπει να σας θυμισω οτι το Ελληνικο ποδοσφαιρο δυστυχως αποτελειται απο 90% λαμογια και απατεωνες/τυχαρπαστους, και μονο 10% απο σοβαρους ανθρωπους. Αρα, ειναι πολυ ευκολο να την πατησει κανεις ξανα και ξανα.

Τελος, για Βαζ Τε κανεις μας δεν γνωριζι λεπτοπερειες, δλδ μηπως τον παιρνει χωρις λεφτα και του ενεργοποιησει το συμβολαιο ΜΟΝΟ αφου επανελθει σε φυσικη κατασταση κλπ κλπ ???

Καντε λιγο κρατει και μην χανετε την ελπιδα σας.

Και κυριως have fun !!!

Γιατι it's only rock and roll !!!

amanAM είπε...

Εγώ ανήκω σε όσους δεν θα έπαιρνα 100 ευρώ για τον Μπάρκογλου. Ούτε να τον δω μπροστά μου δεν ήθελα, χάρηκα όταν τον δώσαμε. Πράγματι ο Μπάρκογλου τελικά αποδείχτηκε καλύτερος από όσα έδειξε στον Πανιώνιο.

zamis είπε...

Costix,my man,we do have fun.
Κι οπως εχουμε πει επανειλημμενα,κανεις δε θα ασχολειτο(εγω τουλαχιστον)αν δεν ηταν ο Τσακ.
Αυτο τα λεει ολα.

στο αφιερωνω:))
http://www.youtube.com/watch?v=_WcJLyIxfLQ

NK99 είπε...

Σήμερα πληρώνει η ΑΕΚ?
Θα μάθουμε άραγε τι έγινε?

Costix είπε...

zamix babe, i know you do.
Για αλλους το λεω που ζοριζονται.
Παρε και εσυ μια τραγουδαρα !!!
http://www.youtube.com/watch?v=i5Tiqv4Irjs

Timoros είπε...

http://4.bp.blogspot.com/_7EZZGT98hBU/SmCY-qdzzGI/AAAAAAAAB2o/ymq1DDjQ1zg/s400/bounced_check.jpg

IWN1998 είπε...

Ναι όντως τον Βαζ Τε μπορεί να τον παίρνει με ενεργοποίηση συμβολαίου υπό συνθήκες. Αλλά δεν μπόρούμε να στηριχτούμε σ' ένα τέτοιο παίκτη. Μακάρι το παιδί να μπορέσει να παίξει, δεν λέει κανείς το αντίθετο.
Νομίζω άσχετα αν δεν διοικεί ο κος Τσακίρης, θεωρώ ότιως ιδοκτήτης μεγαλομέτοχος θα έπρεπε να έχει ένα ρυθμιστικό ρόλο και εποπτεία οπότε τα λάθη του παρελθόντος θα ήταν διδαχή για το μέλλον και δεν πρέπει να μείνει στο "αποχωρώ, δεν ανακατεύομαι". Γνωρίζει τι κατάληξη είχαν όσοι ήρθαν τραυματίες στην ομάδα (Ντελούρα, Ντακόλ, Σμόγιε). Κατά συνέπεια να δώσουμε την ευκαιρία στο Βαζ Τε αν δεν επιβαρύνει ιδιαίτερα οικονομικά αλλά να μην πιστεύουμε ότι θα μπορέσει άμεσα να βοηθήσει και να στηριζόμαστε σε αυτό.

Προσωπικά πάντως θεωρώ πιο σημαντικό απ' όλα να καλύψει η ομάδα τον αριστερό μπακ και θα προτιμούσα να υπάρχει χαφ που να μπορεί να φτιάξει παιχνίδι γιατί είναι άγνωστη μετά την αποχώρηση Τζαβέλα και την αγωνιστική μετακίνηση Μανιάτη, ποια θα είναι η δυνατότητά μας να βγάζουμε παιχνίδι από τα άκρα. Πέρυσι μόνο αυτό τον τρόπο και τα στημένα είχαμε.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Έλα ρε Αμαναμ, πού είσαι, κι είχα αρχίσει να ανησυχώ!

Μιά που αναφέρατε τον Μπάρκογλου, δέν ξέρω γιατί, αλλά θυμήθηκα τον Κοιλιάρα. Αλήθεια μ' αυτόν τί γίνεται;

Πάντως, για τον Βαζ Τε, έχω να καταθέσω κάτι που μού σφύριξε ένας "λαθρακουστής", ο οποίος λαθράκουσε συζήτηση μεταξύ δύο τύπων που τον είχαν δεί να δοκιμάζεται στο Κορωπί, και ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγαν πως είναι μεγάλη παιχτάρα και άν είναι έτσι τραυματίας... φαντάσου να είναι καλά!
Ο λαθρακουστής είναι γαύρος (αλλά φίλος)!

General Tanz είπε...

@IWN1998

Οπως δειχνουν τα πραγματα, ο επιτελικος μεσος εχει βρεθει, απομενει η υπογραφη.
Ελπιζω να τον δουμε την Παρασκευη στο φιλικο, για περισσοτερα συμπερασματα. Νομιζω παντως οτι την θεση μπορει να την παιξει και ο Κουκετς και ο Κοιλιαρας.

Katrinos είπε...

@Iwn
Ακριβώς όπως το γράφεις για το Βαζ Τε. Εαν δεν επιβαρύνει και κυρίως δεν βασίζονται τα πλάνα μας σε αυτόν, αξίζει η προσπάθεια. Τώρα βέβαια πως δεν τα κατάφεραν οι Άγγλοι και νομίζουμε ότι εμείς έχουμε πιθανότητες να τον φτιάξουμε αυτό είναι άλλο .

Απο ότι άκουσα στο ράδιο σφραγίσαμε τις γνωστές επιταγές. Τιμωρέ τρομερή η γελοιογραφία!

IWN1998 είπε...

...O Κοιλιάρας πάντως δεν έχει εμφανιστεί στα φιλικά ως τώρα αν δεν κάνω λάθος.

Ακραιφνή αυτοί που είδαν το Βαζ τε στο Κορωπί τον είδαν σε διπλό ή σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης;

General Tanz είπε...

@IWN1998

Προφανως ο Στορε δεν τον βλεπει για επιτελικο τον Κοιλιαρα, δεν ξερω αν τον βλεπει και για οτιδηποτε δηλ.

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=32942727

Α μπραβο

c@mel είπε...

«Σφράγισε» επιταγές για Τζεμπούρ ο Πανιώνιος!

http://www.sport-fm.gr/article/283776

Έτσι μπράβο, γιατί είχαν πάρει θάρρος οι κοτούλες.

Ron Barceló είπε...

«...εντάξει αργήσαμε μια μέρα»

br fun_atic είπε...

1. Πως καταφέρνετε και κάνετε όλες τις ωραίες κουβέντες όταν δεν είμαι στο ίντερνετ.

2. Το ζήτημα δεν είναι αν ο Μπάρκογλου, ο Ντελούρα, ο Γκονσάγκα ή ο Λουρέντσο είναι αντικειμενικά καλοί παίκτες, αλλά αν την ώρα που αποδεσμεύτηκαν άφησαν ή δεν άφησαν κενό. Σαφέστατα και άφησαν γιατί εκείνη τη δεδομένη στιγμή οι αντικαταστάτες τους ήταν ακόμη χειρότεροι.

3. @Βίκη Σιόρη: Κάνετε ρεπορτάζ της Α.Ε.Κ, με προτίμηση στα θέματα που έχουν σχέση με τον Πανιώνιο. Δεν θα ξεχάσω το άρθρο σας για τις κατάρες που συνόδευαν τον Μάκο κατά την πρώτη του επίσκεψη στη Ν.Σ. Να είστε καλά, αλλά μάλλον αυτό που κάνετε είναι δημοσιογραφία της γειτονιάς και της κλειδαρότρυπας. Οι Πανιώνιοι δεν είχαν καμία ανάγκη να καταραστούν τον Μάκο γιατί μας είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας (μια που ενημερώνετε τον κόσμο): Η επιταγή, ανεξάρτητα από το αν είναι μεταχρονολογημένη ή όχι είναι πληρωτέα την ώρα που εμφανίζεται. Σήμερα εμφανίστηκε, σήμερα έπρεπε να πληρωθεί, σήμερα δεν υπήρχε υπόλοιπο και σήμερα σφραγίζεται.
Το αν θα πληρωθεί ή όχι αύριο θα το δούμε. Αν δεΝ, υπάρχουν και ποινικές ευθύνες. Και πιστέψτε με Βίκη μου, ακάλυπτη επιταγή 500.000 ευρώ είναι μάλλον σοβαρή υπόθεση.
Ισως να έπρεπε να την σφραγίσουμε στο 8ημερο, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.

@Τσακ: Πρόεδρε αν προχωρήσεις σε κατάσχεση να τους τα πάρεις όλα. Μην αφήσεις ούτε σεμέν. Έτσι για να γουστάρουμε!!!

br fun_atic είπε...

@A.E.K
Η αγάπη μπορεί να αργήσει μια ημέρα . Η επιταγή ποτέ!!!

Αλλά θα έπρεπε να τους την σφραγίσουμε την επομένη της δήλωσης του Αδαμίδη περί της μη στήριξής του στον Τσακ, επειδή λέει είχε κάνει δηλώσεις εις βάρος της προσφυγικής καταγωγής της ομάδας του.
Ένα θέλω. Να είναι εκδότης ο Αδαμίδης...

Κι αν έχουμε και τίποτα άλλες μεταχρονολογημένες, σφραγίστε τις κι αυτές. Τραβήξτε τους και μια αίτηση πτώχευσης και αφήστε τους να χορεύουν καρσιλαμά. Αν είναι πραγματικά χανούμια θα τα καταφέρουν μια χαρά.

Timoros είπε...

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=139976

η ΑΕΚ δεν έχει φίλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο διότι όλοι οι ψωριάρηδες παράγοντες είναι δεμένοι στο άρμα των απαταιώνιων μπας και γλύψουν κανά κοκκαλάκι

KLAIOOOOO

zamis είπε...

http://www.aek365.gr/a-70167/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-48-%CF%89%CF%81%CF%89%CE%BD.htm

ποσο καραγκιοζοπουλοι ειναι

Ron Barceló είπε...

Το εντυπωσιακό είναι πάντως πως όταν στριμώξεις κάποιον από το 'πέρα κλούμπ', το πρώτο πράγμα που θα αναφέρει αμυνόμενος είναι πέρι "Νέου Πανιωνίου"..
Ο τζάμπας πέθανε. Καιρός ήταν.

zamis είπε...

http://panionianea.blogspot.com/2010/07/blog-post_20.html

???

Timoros είπε...

μπορει να μην εχουμε αριστερο μπακ, 500 χιλιαρικα κασ και χιουμορ, αλλα τουλαχιστον ο κωστιξ και αλλοι μπορουν να φυγουν π-σ-κ και να δουνε και το ματσακι στιν τιβι

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον

Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Λόγω τηλεοπτικής κάλυψης από το Novasports 1, ο αγώνας ορίσθηκε να ξεκινήσει στις 19:30.

Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει να δώσουν και έτερο φιλικό μεταξύ τους στην Τρίπολη στις 5 Αυγούστου, η ώρα έναρξης του οποίου θα ανακοινωθεί προσεχώς.

NK99 είπε...

Μετά τον μπαπα μπούπα ντιοπ
μπάπα μπούπα σφράγισμα επιταγής...
Δεν θα ήταν κακό να βγεί και μία ωραία ανακοίνωση...

Costix είπε...

@timoros
you have just made my day !!!
Ευχαριστω.

Griniaris είπε...

Με αφορμή την αλλαγή της ώρας, καταγγέλω τους Timoro και Costix για προνομιακή μεταχείριση συγκεκριμένων φιλάθλων και καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.Τα διαπλεκόμενα δεν θα περάσουν.Θα είμαστε εκεί ακόμη κι αν χρειαστεί να κλείσουμε τα μαγαζιά μας...

br fun_atic είπε...

Μετά τις 2200 όμως πέφτει βαρύς ο αμνός.

Griniaris είπε...

Mμμμ...Αρχίσαμε και τα φλώρικα τώρα.

Το παϊδάκι κύριε,είναι φρούτο.Τρώγεται άφοβα όλες τις ώρες.Δεν είναι ψάρι να σου κάτσει κανένα κόκκαλο και να σε στείλει αδιάβαστο...

Katrinos είπε...

Μπορούμε να πάμε για κανα κοκτέιλ στη γνωστή πλατεία.....

br fun_atic είπε...

Στην πλατεία πινω μόνο μπύρα στη γνωστή βυζα...εεε...μπυραρία.
Στο αρνί κυριέ μου είμαι καταδρομέας.ουκ 4

Katrinos είπε...

Είδες που καρφώνεσαι?
Ενώ με τον όρο κοκτειλ, τα καλύπτω όλα και μπύρα και τα λοιπά (μάτι, βύζους, συνομοσίες κλπ) .

br fun_atic είπε...

Το ωραίο είναι ότι στο αεκ 365 (αλήθεια, ποιος αντέχει να είναι χανούμης όλο τον χρόνο;) βρίζουν ΚΑΙ τον Κιντή για τις επιταγές.

Πως τα κατάφερες όμως Γιώργο να τ' ακούς στέρεο :)

Τα χανούμια έχουν μπερδέψει τις ορολογίες. Θα τους τα πω στα Τούρκικα, που καταλαβαίνουν, μια και Δραγουμάνοι.

Όταν αγοράζεις και εξοφλείς άμεσα είσαι κιμπάρης.

Όταν αγοράζεις και χρωστάς, λέγεται βερεσέ.

Όταν χρωστάς και δεν πληρώνεις είσαι μπαταξής.

Όταν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά των παραπάνω είσαι γιαλαμάς.

Επιπλέον θεωρούν ότι χρησιμοποιούν υποτιμητικά την ονομασία νέος Πανιώνιος. Κοτόπουλα, έχουμε τόσα περισσότερα χρόνια ιστορίας από εσάς και πραγματικής προσφορά στον Ελληνικό αθλητισμό, που μας παίρνει να είμαστε και παλιός και νέος Πανιώνιος.

Δείξτε μου το γήπεδό σας να πάω για πικνικ!!!

c@mel είπε...

Για τον φίλο αεκτζή που λέει ότι μένει ένα στενό από το γήπεδό μας.
Εσύ είσαι πουλάκι μου που περνάμε και μυρίζει ποδαρίλα;

amanAM είπε...

Προφανώς η αλμύρα έκανε το θαύμα της, και το πληκτρολόγιο του λάπτοπ μου παρουσιάζει προβλήματα, και μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Από την άλλη, διακοπές σημαίνει αποτοξίνωση από όσα έκανες τόσο καιρό, άρα... η ενασχόληση μου με το ίντερνετ δεν ξεπερνάει το μισάωρο ημερησίως.

Όμως, ξεκίνησα εντατική εκμάθηση μπαγλαμά, με αυτοδίδακτη μέθοδο!

Είχα πάει την κιθάρα μου για μια επισκευή, και τσίμπησα ένα μπαγλαμαδάκι, ασχολούμαι ήδη 3 ημέρες, και έχω εντυπωσιαστεί από τα αποτελέσματα.
Βέβαια γνωρίζω ήδη νότες, ακόρντα κλπ από την κιθάρα, άρα αφού αφιέρωσα μια ολόκληρη ημέρα στο να καταλάβω που είναι οι νότες στον μπαγλαμά, άρχισα να μαθαίνω τα ακόρντα στον μπαγλαμά και προσάρμοσα ήδη κάμποσα κομμάτια που ήξερα έτσι κι αλλιώς, και με έπιασε ένας δημιουργικός οίστρος, μανία θα έλεγα, και λιώνω το οργανάκι, σε σημείο να έχω σπάσει τα νεύρα όσων είναι τριγύρω μου!!!

Άρα... είμαι εντός θέματος. Το θέμα είναι ένα, ως γνωστόν: Πως θα σπάσω τα νεύρα όσων είναι τριγύρω μου, για να σταματήσουν να σπάνε τα δικά μου!!!