Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Το καρότο στη σούπα

Δυστυχώς δεν κατάφερα να παρακολουθήσω το πρώτο φιλικό της ομάδας. Θεωρώ όμως ότι μου αρκούν τα συμπεράσματα των φίλων που το παρακολούθησαν. Έτσι κι αλλιώς έχουμε φτάσει σε ένα χρονικό σημείο όπου μπορούμε να έχουμε άποψη για την εξέλιξη του Πανιωνίου.

Σήμερα είναι 25 Ιουλίου και έχουν ολοκληρωθεί ελάχιστες μεταγραφές. Κάποιοι παίκτες που συμμετέχουν στα φιλικά δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο (ούτε πείθουν), ενώ συνεχίζονται οι δοκιμές νέων και ταλαντούχων ( εντός ή εκτός εισαγωγικών) παικτών απ’ όλο τον κόσμο. Παράλληλα δεν φαίνεται ότι προωθείται στην πρώτη ομάδα κανένας παίκτης από τις υπόδομές μας.

Ενώ λοιπόν έχει ολοκληρωθεί και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, ΔΕΝ έχει ολοκληρωθεί ο βασικός κορμός της ομάδας. Με λίγα λόγια, ουσιαστικά δεν έχουμε κάνει μεταγραφές, αφού έχουμε εξασφαλίσει ελάχιστες υπογραφές, αλλά ακόμη και οι παίκτες που βρίσκονται κοντά στην ομάδα ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ για την αξία τους. Μας την κοπάνησαν και δύο παίκτες με τους οποίους είχαμε υπογράψει προσύμφωνα και η εικόνα συμπληρώθηκε. Θεωρώ τραγικό να μπαίνουμε στη φάση των φιλικών αγώνων κι ακόμη να μην ξέρουμε τους παίκτες της ομάδας μας.

Από τη στιγμή που δεν έχουν γίνει στο χρονικό αυτό σημείο μεταγραφές, η ομάδα δείχνει γυμνή και πειραματική. Η εικόνα αυτή βέβαια δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις εξαγγελίες του κου Κιντή για τη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου, το οποίο θα στηρίζονταν στον καλό περσινό κορμό και θα ενισχύονταν από νέους και ταλαντούχους παίκτες και τρεις παίκτες - προσωπικότητες αξίας 500.000 ευρώ έκαστος. Ακόμη κι αν αύριο το πρωί κάνει μεταγραφές ουσίας, η ομάδα θα μπορεί να αποδώσει μετά από μερικούς μήνες. Αντίο στόχοι.

Προς ενημέρωση του κου Κιντή (μια που δηλώνει ότι δεν ξέρει μπάλα), η ομάδα αυτή τη στιγμή υπολείπεται σε αξία και λάμψη της περσινής. Πως λοιπόν θα διεκδικήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη; Με ποιους παίκτες θα διεκδικήσουμε την έξοδο στο Champions League όπως τεχνηέντως διαρρέεται; Όχι ότι το πιστεύαμε, αλλά περιμέναμε να δούμε που ακριβώς στηρίζει την αισιοδοξία του αυτή.

Έχοντας έναν πολύ καλό κορμό, ο φετινός Πανιώνιος μπορούσε με λίγα σχετικά χρήματα να ενισχυθεί ουσιαστικά και να πρωταγωνιστήσει στο πλέον low budget πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Παράλληλα να κάνει ένα ακόμη πιο ισχυρό κορμό που θα επέτρεπε την περαιτέρω μελλοντική ενίσχυση. Αυτό θα συνέβαινε αν τον είχαν αναλάβει άνθρωποι που θα γνώριζαν μπάλα και τις απαιτήσεις του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή που προχωρήσαμε σε άλογες αποδεσμεύσεις παικτών, από τη στιγμή που δεν ενισχυθήκαμε από παίκτες που γνώριζαν καλά το πρωτάθλημα, από τη στιγμή που δανείσαμε τον Φαμπιάν, μπήκαμε κι εμείς στη low budget σούπα. Ας ελπίσουμε ότι θα επιπλεύσουμε.

Ποιο είναι το σχέδιο του Δανού εργοφυσιολόγου; Που είναι η τρομακτική φυσική κατάσταση και τα τρεξίματα; Κάτι δεν έπρεπε να δούν οι φίλοι της ομάδας στο πρώτο φιλικό, έστω και τόσο νωρίς; Καλά απέρριψε κάποιους από τους πιο χρήσιμους παίκτες του Ελληνικού πρωταθλήματος, που μας ήταν απολύτως χρήσιμοι. Ποιους ακριβώς πρότεινε και πως βοηθούν; Γιατί από τις επιλογές του άλλος δεν πείθει, άλλος θέλει δουλειά και άλλος είναι χρόνια τραυματίας. Να του ζητήσεις ευθύνες; Τράβα βρες τον στη Δανία.

Με όλα αυτά είναι βέβαιο ότι για την ώρα ο κος Κιντής δεν θα χρεώσει τον μεγαλομέτοχο της ομάδας με κανένα σοβαρό ποσό. Για την ακρίβεια, το μεγαλύτερο φετινό έξοδο θα είναι τα ταξίδια του, τα οποία δεν έχω καταλάβει σε τι ωφέλησαν.

Αυτή τη στιγμή μπορεί ο Πανιώνιος να είναι επιτυχημένος ως προς τους οικονομικούς του στόχους, όμως δεν έχει την ομάδα που θα προσδοκούσαμε, χάρη σους πειραματισμούς του κου Κιντή και του αόρατου Γενς Μπαγκσμπο.

Εδώ είναι το χρονικό σημείο που πρέπει να επέμβει ο κος Τσακίρης. Αντιλαμβάνομαι ότι έχει εμπιστοσύνη στον κο Κιντή. Αντιλαμβάνομαι ότι εφόσον του έχει αναθέσει τη διοίκηση, θέλει να τον αφήσει να παρουσιάσει έργο. Όμως στο πίσω μέρος του κεφαλιού του πρέπει να έχει ότι μια ενδεχόμενη αποτυχία του κου Κιντή θα την χρεωθεί ο ίδιος. Να ξέρει και κάτι άλλο και το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Αν φύγει ο κος Κιντής θα αφήσει πίσω του ερείπια. Για την αποκατάσταση των πραγμάτων θα χρειαστεί νέα εκ βάθρων αναδιοργάνωση και πολύ περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που υποτίθεται ότι γλιτώνουμε αυτή τη στιγμή.

Με την αδράνεια που έχουμε επιδείξει μέχρι στιγμής και με τις μεταγραφικές μας επιλογές, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά.

Ασφαλώς και ακόμη υπάρχει χρόνος για βελτίωση και μεταγραφές. Τη δεδομένη όμως χρονική στιγμή παρακολουθούμε την απόλυτη αποτυχία.

75 σχόλια:

NK99 είπε...

Ένα ερώτημα είναι γιατί ο ιδιοκτήτης έχει εμπιστοσύνη στον Κιντή και ένα ακόμα ποιό αφελές ερώτημα είναι ποιο έργο έχει πραγματοποιηθεί από την διοίκηση Κιντή μέχρι σήμερα.
Ο Κιντής μετά από τόσο καιρό που έχει αναλάβει θα έπρεπε να έχει να δείξει κάτι.
Μέχρι τώρα παίκτες πάνε και έρχονται...Πριν πόσο καιρό ήρθαν δύο νεαροί νιγηριανοί?
Εγώ δεν είμαι ενάντια ούτε στις δοκιμές ούτε στα ρίσκα τύπου Βαζ Τε αλλά πρώτα πρέπει να έχει χτιστεί μία ομάδα η οποία μάλιστα θα κάνει και πιο εύκολες τις δοκιμές διότι ακόμα και αν αξίζει κάποιος πως θα το δείξει μέσα σε ένα συνοθύλευμα.
Ο προπονητής όταν είπε ότι η ομάδα χρειάζεται ποιότητα ήταν ξεκάθαρος διότι διέλυσε κρυφές ελπίδες ότι ετοιμάζεται κάτι φοβερό που ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
Επομένως υπάρχει αυτό που βλέπουμε, αυτό που είδαν οι τυχεροί-άτυχοι οπαδοί την Παρασκευή...και αυτό είναι μία ομάδα που θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να ξεπεράσει τις ομάδες στις οποίες ο Πατέρας υποσχέθηκε σωτηρία....

Griniaris είπε...

Δεν θυμάμαι άλλη χρονιά,ένα μήνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος,ουσιαστικά να μην έχουμε ομάδα.Όλες οι ομάδες έχουν ρίξει φέτος το μπάτζετ αλλά δεν διαλύθηκαν.Εμάς πλέον μας έμειναν φοβάμαι κινήσεις πανικού απλώς για να συμπληρώσουμε ομάδα.Δυστυχώς ο br έχει δίκιο σε όλα...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Griniaris θέλω μια χάρη. Μου επιτρέπεις να αναδημοσιευσω στον τελευταίο ΠΚ του ερχόμνεου σαββάτου το κείμενο σου... Πανιώνιος είναι; Σε παρακαλώ. θέλω να το βάλω πρωτοσέλιδο...

br fun_atic είπε...

Φαντάζομαι ότι δεν θα έχει αντίρρηση. Εξάλλου μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο κείμενο έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες μορφές. Μέχρι και σε μορφή διπλώματος, το οποίο μοίρασε ο costix σε όλα τα μέλη της ομάδας κατά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Είναι κορυφαία στιγμή του Πανιώνιου ίντερνετ.

Griniaris είπε...

Εννοείται Μάκη...Μέ έχεις ξαναρωτήσει και σου έχω πει ναι...

c@mel είπε...

Τα φιλικά.

http://www.sport-fm.gr/article/284572

br fun_atic είπε...

Θα κρατήσω κάτι που είχε πει ο Μάκης και έχει πολύ δίκιο. Αν δεν είχαμε χρήματα ας μην κάναμε καμία μεταγραφή. Η περσινή ομάδα δεν ήταν κακή. Είχε κάποιες ελλείψεις. Άντε, αν ήθελες να δαπανήσεις λίγα χρήματα, τα έδινες για τον Μάχο και έναν αριστερό μπακ.
Σε σχέση με τον ανταγωνισμό θα ήμασταν καλύτεροι.
Τόσα ταξίδια, τόσες διαπραγματεύσεις, τόσες δοκιμές για να καταλήξουμε στο μηδέν. Να μην πω και παρακάτω.

br fun_atic είπε...

Είναι και το άλλο. Ο κος Κιντής ανέλαβε στην πραγματικότητα ένα πολύ εύκολο έργο. Το μπάτζετ του Πανιωνίου είναι μειωμένο, αλλά και πάλι δεν είναι μικρό. Επιπλέον είχε μια πάρα πολύ καλή βάση παικτών. Αν η οικονομική δυσκολία άγγιζε μόνο τον Πανιώνιο, τότε πράγματι ο κος Κιντής θα έπρεπε να βρει έξυπνες λύσεις, δηλαδή καλούς και φθηνούς παίκτες.
Φέτος δεν είχαμε ανάγκη από εξυπνάδες. Είχαμε καλή ομάδα και χρειαζόμασταν ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Ούτε δίκτυα Αφρικανών, ούτε ταξίδια, ούτε άπειρες δοκιμές. Τρεις παίκτες θέλαμε και ακόμη δεν τους είδαμε.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Μεγάλος άνθρωπος γκρινιάρη μου ξεχνάω.... ΟΚ! Θα το βάλω και μάλιστα πρωτοσέλιδο όπως σου είπα. Να αποχαιρετήσομε την εφημερίδα όπως της αξίζει...

Μάκης

Υ.Γ. BR μήπως στο... υστατο φύλλο θες να μας τιμήσεις με ένα άρθρο;

Ron Barceló είπε...

Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Όσο υπερβολικό κ αν ακούγεται, υπάρχει ακόμη χρόνος για τις κατάλληλες διορθωτικες κινήσεις.
Με λίγα λόγια, η ομάδα χρειάζεται 3-4 πρωτοκλασσάτους παίκτες ενδεκάδας. Αυτό είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Μπορώ να μπω στη λογική Κιντή για αναμονή, μιας κ μέσα στον Αύγουστο μπορεί να βρεθούν πολύ αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών (του λεγόμενου 500άρικου).
Εκτιμώ την αυτοθυσία του Κοντοέ, τις τεχνικές αρετές του Πούπο κ το αδούλευτο ταλέντο του Σκούρτη.
Δεν είναι δυνατόν όμως να περιμένεις από τέτοιους παίκτες να τραβήξουν το κουπί σε μια δύσκολη χρονιά, όπου όλοι οι υπόλοιποι εκεί στη μέση ενισχύονται σημαντικά (Λάρισα-Ατρόμητος).
Επίσης, καλός ο Κεντρέ αλλά μην τρελαθούμε ρε παιδιά. Εγώ στο φιλικό δεν μπόρεσα να διακρίνω τα ηγετκά κ αρχοντικά προσόντα που όλοι διατυμπανίζουν. Πόσο μάλλον, όταν διαβάζω πως τσινάει κιόλας λόγω γυναίκας για να υπογράψει..
Δηλαδή, φτάσαμε στην κατάντια να παρακαλάμε κιόλας 32 Γάλλους από την 3η κατηγορία της Αγγλίας?
Thanks, but no thanks!
Καλό θα ήταν να σταματήσουμε τις ασκοπες κ αποτυχημένες δοκιμές, κ να κοιτάξουμε την..διπλανή πόρτα.
Ο λαγός θα βγάλει στο σφυρί κάποιους καλούς ποδοσφαιριστές (Ματζιος, Κλέιτον, Μουν), το ίδιο κ ο γαύρος (Κατσικογιάννης). Παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, χωρίς χρόνο προσαρμογής.
Ήθελα να ξερα τι απέγινε η περιβόητη συνεργασία με την Εσπανιόλ..
Όπως επίσης κ τα κονέ του Κιντή με Λάνς κ Λίβερπουλ..
Ολόκληρη Σκανδιναβία, κ θελετε να μου πείτε πως δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ παίκτης να κάνει για τον Πανιωνιο κύριοι Κιντή-Στόρε-Τσακίρη?

Ron Barceló είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
zamis είπε...

Τσακ βαλε πλατη!!

br fun_atic είπε...

@Μάκης

Η τιμή θα είναι δική μου. Θα σου στείλω με mail το τηλέφωνό μου για να με κατατοπίσεις.

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι οι πειραματισμοί, τα συμβούλια, τα ταξίδια και οι εξαντλητικές διαπραγματεύσεις για να βρεθεί το λαβράκι πρέπει να φτάσουν στο τέλος τους και η ομάδα να ενισχυθεί ουσιαστικά.

Επιπλέον, δεν τολμώ να φανταστώ τι θα γίνει στην περίπτωση που έρθει αξιόλογη πρόταση για κάποιον από τους βασικούς (Μανιάτης, Κούμο) ή αν κάτι στραβώσει με την αποθεραπεία του Σίτο.

Ακόμη κι αν βρούμε λαβράκια - προσωπικότητες μέσα στον Αύγουστο, θα είναι αδύνατον να δέσουν με τους υπόλοιπους. Το πρόγραμμα της αρχής είναι δύσκολο και μπορούμε άνετα να βρεθούμε με το καλημέρα εκτός στόχων.

br fun_atic είπε...

το πρόγραμμα των φιλικών
28/7 Εθνικός Αστέρας (Καρπενήσι)
31/7 Παναιτωλικός (Καρπενήσι)
5/8 Αστέρας Τρίπολης (Τρίπολη)
14/8 Ρουφ (Απήλιον)
19/8 Εθνικός (Νέα Σμύρνη)
20/8 Λεβαδειακός (Απήλιον).

Δεν ξέρουμε τα φιλικά που θα διεξαχθούν κατά την παραμονή της ομάδας στο εξωτερικό. Τα συγκεκριμένα όμως μόνο δυνατά δεν μπορούν να θεωρηθούν.

Griniaris είπε...

Κάποια στιγμή θα ήθελα να μάθω πόσο στοίχισαν οι δοκιμές,με εισιτήρια,διαμονές παικτών κλπ.Χρήματα που θα μπορούσαν να μας εξασφαλίσουν έναν τουλάχιστον καλό παίκτη.Βλέπω να πληρώνουμε μέσα στον Αύγουστο τον κούκο αηδόνι...

ΥΓ.Ελπίζω με τα φιλικά να μην προσπαθούν να μας περάσουν κάποιο μήνυμα...

br fun_atic είπε...

ακούσαμε και το καταπληκτικό για παίκτη που δοκιμάστηκε.ότι είναι καλός για τη δεύτερη ομάδα.είναι προφανές ότι αυτός που τους ανακαλύπτει και τους στέλνει βρίσκεται εκτός πραγματικότητας.τουλάχιστον ελληνικης

br fun_atic είπε...

@Μάκης
Ρωτάς : "Πρώτη απορία: Ο κ. Μπάνκτσμπο έχει τον πρώτο (και τελευταίο...) λόγο στις μεταγραφές (άρα και στο στήσιμο της ομάδας) ήταν παρών στο φιλικό; ή το παρακολούθησε μέσω... τηλεδιάσκεψης;"

και σου απαντώ.Όχι. Μάλλον είναι mentalist

http://en.wikipedia.org/wiki/Mentalism

κράτα και ένα πιθανό σχήμα σε περίπτωση αποτυχίας.

Ο Στόρε δεν θα ευθύνεται γιατί δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και δεν προτείνει παίκτες. Ο Κιντής που φέρνει τους παίκτες δεν θα ευθύνεται γιατί τα οικονομικά είναι στενά και δεν ξέρει και από μπάλα. Ο Μπάγκσμπο που ξέρει από μπάλα δεν ξέρει τον Πανιώνιο, το πρωτάθλημα και επιπλέον μένει στη Δανία.
Άρα ποιος φταίει; Ο Τσακίρης που δεν δίνει χρήματα και επέλεξε όλους τους παραπάνω. Μα αυτό το είχε και πέρσι. Ποιο το κέρδος;

Νομίζω ότι χάσαμε μια εξαιρετική ευκαιρία να διακριθούμε με λίγα χρήματα στο πιο άνοστο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Συμφωνω μαζί σου απόλυτα Br

zamis είπε...

Ο Κιντης μας ενωνει.

lefterix είπε...

Καλησπέρα σε όλους από την Κρήτη...
Ευτυχώς αλλά και δυστυχώς τον αγώνα τον είδα από την τηλεόραση...
Τα σχόλια είναι περιττά...

Μάκηηηηηη!!!
Επειδή εδώ μου έσπασε η οθόνη του λάπτοπ, και δεν μπορώ να ανοίξω τα αρχεί αμε τις μαντινάδες, γράφω καινούριες, και θα τις στείλω απο ένα ιντερνετ καφέ, αλλά γίνεται Τετάρτη;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Ναι ρε στειλε Τεταρτη

NK99 είπε...

Συνήθως οι ομάδες δοκιμάζουν παίκτες....Στην περίπτωση του Κεντρέ ο παίκτης δοκίμασε την ομάδα και περιμένουμε να δούμε αν του κάνουμε...
Πιθανόν να αποτελεί πρωτοποριακή κίνηση της διοίκησης Κιντή η δοκιμή της ομάδας από μισοτελειωμένους διάσημους ποδοσφαιριστές.
http://www.sport-fm.gr/article/284674

General Tanz είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/284690

zamis είπε...

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=10211

τι να πουμε τι

Griniaris είπε...

Καλά,έχουμε εμείς θέσεις για πέντε ξένους;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ,αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον του γαύρου για Κούμο.Αιτία,η επίσημη πρόταση δανεισμού του Επστάιν που κάναμε.

br fun_atic είπε...

Σου έχω καλύτερο. Σημερινά δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι κάναμε επίσημη πρόταση για τον δανεισμό του Επστάϊν και ξαναφούτωσαν οι φήμες για πώληση του Κούμο με χρηματικό αντάλλαγμα που υπερβαίνει ελάχιστα το 1 εκ ευρώ και συμπληρώνεται από έμψυχα ανταλλάγματα (Επστάϊν - Παπαδόπουλος).

br fun_atic είπε...

χθες συντελέστηκε μια σημαντική διοικητικά αλλαγή: Μετά την παραίτηση του κ. Γεώργιου Ζυγούρη από μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, τη θέση του στο Διοικητικό Συμβούλιο κατέλαβε ο κ. Παντελής Κατσιφαράκης, αναλαμβάνοντας χρέη Αντιπροέδρου.

Καλό δεν θα ήταν να δημοσιεύεται και ένα βιογραφικό σημείωμα για να ξέρουμε από ποιους αποτελείται το Δ.Σ του Πανιωνίου;

zamis είπε...

Θα πει και η γαλλιδα ναι και θαμαστε κομπλε

zamis είπε...

Θα παρουμε και τα λεφτα

br fun_atic είπε...

γιατί είναι σίγουρο ότι προτιμά τον ήλιο του Δεκέμβρη από το αίμα στη λάσπη;

zamis είπε...

http://www.bluerednews.blogspot.com/

br fun_atic είπε...

Και για όσους δεν κατάλαβαν με την πρώτη, ο νέος αντιπροεδρος δεν είναι ο γιατρός και πρώην πρόεδρος της ομάδας, αλλά ο γιος του. Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό. Απλά δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα για τον νέο αντιπρόεδρο και στενό συνεργάτη του Γιώργου Κιντή.

zamis είπε...

επισης εχουμε και το υπεροπλο yo-yo.
Σε συνδυασμο με τους ανεμιστηρες και με 35 αφρικανους να ζεσταινονται σε ολη τη διαρκεια των παιχνιδιων και να μπερδευουν τους αντιπαλους,η επιτυχια ειναι σιγουρη.
Φερε jim-jim και παμε για τσου-λου

Griniaris είπε...

Είναι σίγουρο ότι ο Γάλλος θα προτιμήσει ήλιο το Δεκέμβρη και παγκόσμια(όπως είναι η πλήρης εκδοχή) από αίμα,λάσπη και μπίρα...

NK99 είπε...

Ελπίζω ότι τα δημοσιεύματα δεν λένε την αλήθεια και δεν βγήκαμε στην ζητιανιά για δανεικούς από το ΠΟΚ...
διαφορετικά μιλάμε για απελπισία.

Ron Barceló είπε...

Έχει βουίξει ο τόπος ότι ο Κούμο πάει στο γαύρο με 1,2 μύρια κ Επστάιν δανεικό ή ελεύθερο.
Αυτό θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα κύριοι..
Ήθελα να ξερα πότε κ που θα σταματήσει το φετινό ξεπούλημα.
Σεβαστείτε έστω την ιστορία της ομάδας που υπηρετείτε.

Costix είπε...

Αντε, και σε ανωτερα. Μολις σπασαμε το φραγμα των 1000 εισητηριων διαρκειας.

Griniaris είπε...

Ευτυχώς που δεν προλάβαμε να χτίσουμε γύρω του την ομάδα...

Griniaris είπε...

http://sport24.gr/football/omades/Olympiakos/epimenei_gia_koymortzi.435794.html

zamis είπε...

Griniari δεν σε καταλαβαινω.
Ο ανθρωπος ειχε πει οτι θα κτισουμε μεν αλλα δεν θα κτισουμε δε αν καποιος αναγνωρισει την πραγματικη αξια του Κουμο(με τα δεδομενα που καθημερινα διαμορφωνει η αγορα,εννοειται).
Ε,οριστε,θα παρεις και τον αρχικο μεγαλο στοχο Επσταιν,θα παρεις και καναν αλλο καλο του γαβρου για ενα χρονακι,καποιοι κι απ'τους μαυρουκους και τους μικρους θα κατσουν,μπορει κι ο Τζιγγερ να μας δωσει τιποτα,εχεις Φανουρη,τερμα εισαι ενταξει,θαρθει και ο αρχοντας σου να επιβλεπει την αμυνα,αν κανει κι ο βαζβαζ το μπαζ,βγηκε η χρονια και ποιος ξερει κιολας.Μπορει και να γινει και κανα μπαμ-μεταγραφη μπομπα που δεν την περιμενεις.
Θαχεις παρει και τα λεφτα του κοτοπουλου,αρχοντας εισαι συ σου λεω.
Κι οτι αλλο χρειαστει κοντα ειναι κι ο Γεναρης.

General Tanz είπε...

1,3-1,5 εκ και τους 2 ελευθερους ο γαβρος, δεν το βρισκω κακο deal.
Ο Παπαδοπουλος μου αρεσει πολυ και ειναι νομιζω φοβερα εξελιξιμος.
Στην περιπτωση του cash και εφοσον για τον Κουμο δαπανηθηκε ποσον που πλησιαζει το μυριο, το σκετο κασερι πρεπει να ειναι minimum 2 εκ.

zamis είπε...

Ελευθερους η δανεικους General?
Μεγαλη η διαφορα

zamis είπε...

Η πλακα ειναι οτι παλι θα φταιει ο Λινεν χαχαχα

br fun_atic είπε...

Να δώσουμε δηλαδή έναν έτοιμο παίκτη που σε εμάς κάνει τη διάφορα για έναν εξελιξιμο (αν ήταν τόσο καλός δεν θα τον άφηνε ο λινεν) και κάποιον που θα έρθει ως καταναγκαστική έργο;

br fun_atic είπε...

Και στην τελική δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να κάνουμε φέτος όλα τα deal αφού η οικονομική συγκυρία είναι κακη

zamis είπε...

Γιατι αυτος ειναι ο στοχος.

Griniaris είπε...

zamis,έτσι όπως τα λες,μου φαίνεται θα πάω να προπληρώσω το διαρκείας για του χρόνου μήπως με τσου λου ανεβάσουν πολύ την τιμή...

Τα ρεπορτάζ τους αναφέρουν ως δανεικούς.Αν είναι έτσι,θα μας στοιχίσει το νοίκι περίπου 700-800 χιλάδες.Δεν το βρίσκω και τόσο συμφέρον...

zamis είπε...

Οκπάκο, Οκόρο, Εϊτζίκε, Φουγκάγιο και Γκόντφρεντ.Φερτε και τον Γκοντφαδερ κι ειμαστε κομπλε

ελα μωρη Πανιωναρα!

Griniaris είπε...

Μας έχουν που μας έχουν στη μπούκα στη NOVA,φαντάσου να τους βάλουμε να περιγράφουν με αυτά τα ονόματα σε αγώνα...

General Tanz είπε...

@ ZAMIS
Μονο ελευθεροι!!

@BR
Δεν ειπα να τον δωσουν, ειπα ΑΝ τον δωσουν. Επισης, εκτος απο αυτους τους 2 υπαρχουν και χρηματα. Moreover, να μην σου πω τι ειδους διαφορα εκανε περυσι ο Κουμο!!
Τωρα για τον αν ειναι καλος ποδοσφαιριστης ο Παπαδοπουλος, εγω προσωπικα τον θεωρω οχι απλως καλο αλλα ΚΛΛΛΙΣΤΟ. Προφανως ο Λινεν δεν τον πιστευει, αλλα ο Λινεν πιστευε τον Κοιλιαρα πχ. Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα, ειναι αδυνατον να πεσεις σε ολα μεσα.

zamis είπε...

χαχαχα η περιγραφη θαναι με υποτιτλους.Πρωτοπορια!

zamis είπε...

General να βαλουμε και τον Κοιλιαρα στο deal lol!

zamis είπε...

Συμφωνα με τη sday παντως την επαφη με γαβρο την καναμε εμεις,ζητωντας δανεικο τον Επσταιν.
Δεν το υιοθετω,το σημειωνω.

zamis είπε...

Οπως και ο sport-fm,o sportdog και δεν ξερω που αλλου.

c@mel είπε...

Στους πέντε Αφρικανούς η Έφη Σαρρή δώρο.

http://www.youtube.com/watch?v=E1SG5V0kdyM

zamis είπε...

lol!
Καποτε ειχαμε την Καλομοιρα(που δεν μας αλλαξε τη μοιρα),τωρα Εφη κι οποιος αντεξει.
http://efisarrilive.blogspot.com/

Ron Barceló είπε...

Το 'τυρί' έφερε Κανόμπιο, Ταυλαρίδη, Μακινουά κ μεις Κοκόρο, Τζιτζίκε κ Φουγαρο.

Το γέλιο της αρκούδας θα πέσει φέτος..Μεγάλες στιγμές.

Ron Barceló είπε...

Για να μην προσθέσω τους ήδη θεούλιδες Πούπο, Σάμαλι κ Κουαντρό..

Άντε μωρή Πανιωνάρααα

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Για ποιόν Παπαδόπουλο μιλάμε;
Απ' ότι θυμάμαι, ο γαύρος έχει 4.

br fun_atic είπε...

@ARGY

να μην ξεχνάς ότι η Λάρισα έφερε παίκτες, χωρίς να ξέρει κανείς ποιος τους επέλεξε.Έτσι απλά. Χωρίς επιστημονικά κριτήρια.
Τους δικούς μας τριτοκοσμικούς τους έχει επιλέξει ο Γενς Μπάγκσμπο. Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Κατά τον Δεκέμβρη που θα έχουν κοπάσει οι διαμαρτυρίες στο πρόσωπο του Κιντή, ετοιμάσου για κολλύρια.

Το κακό με το Γαλατικό χωριό του Αστερίξ είναι εκείνη η γαλέρα που βυθίζονταν σε κάθε τεύχος..Τυχαίο; Δε νομίζω :)

br fun_atic είπε...

@ακραιφνή

τον τέταρτο βέβαια :)

Το τραγικό θα είναι, με τόσους Αφρικανούς παίκτες να μην έχουμε Αφρικανούς φιλάθλους.

br fun_atic είπε...

προς προβληματισμό, διαβάστε αυτό:

http://www.gazzetta.gr/aek-australia-2010/item/94983-%CE%B3%CE%AE%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%B1

είναι για το νέο γήπεδο της Α.Ε.Κ

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

ok! αφού δέν είναι ο τρίτος... ο μακρύτερος, πάλι καλά.

Ron Barceló είπε...

Θυμαται κανείς ποτέ ο Πανιωνιος να έχει μπει σε τέτοιο τριπάκι με καραβιές στο παρελθόν?

Η ειρωνία είναι πως κάποτε χλευάζαμε Ξάνθη, Ιωνικούς κ Ακράτητους..

br fun_atic είπε...

Μην τα ισοπεδώνεις όλα. Εκείνοι δεν είχαν Δανό γκουρού. Έβρισκαν παίκτες από τα καράβια που έπιαναν σε Ελληνικά λιμάνια.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Οπως φαίνεται εκτός αποστολής έμειναν οι Ομο, Κοιλιάρας, Μπουβάλ, Μπέλιτς, Λουκίνας & Σίμωσης που προφανώς δεν υπολογίζονται από τον Μίκαελ Στόρε. Αν εξαιρέσουμε τον Μπέλιτς οι υπόλοιποι γιατί είναι χειρότεροι από τους νεαρούς Αφρικανούς που κατά καραβιές δοκιμάζονται στον Πανιώνιο; Γιατί;

br fun_atic είπε...

Όλα αυτά καλά. Πόσες θέσεις ξένων έχουμε διαθέσιμες; Νομίζω ότι πρέπει να είναι το πολύ μία.Που θα τους χωρέσουμε όλους αυτούς; Απ' όλους αυτούς που αναφέρεις, αυτός που με εντυπωσιάζει που είναι εκτός είναι ο Μπέλιτς. Όχι ότι είναι το τέρμα που μου αρέσει, απλά πιστεύω ότι με τον Παναγόπουλο δεύτερο δεν βγαίνει η χρονιά.Να είναι καλύτερος από τον Ανδριόλα και τον Μπεθέρα;

Τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να ευχόμαστε να μας βγουν όλοι αυτοί οι Αφρικανοί και να βρεθεί και τρόπος να χωρέσουν στο ρόστερ. Αν κάτι από τα δύο πάει στραβά, μπορεί να φτάσουμε 10-15 ημέρες πριν από το πρωτάθλημα και να μην έχουμε ακόμη ομάδα.

Ο Κεντρέ μας απάντησε ή μας ζυγίζει ακόμη; Ρε παιδιά, μπας και δεν του έχετε πει ότι πάμε για Cl;
Μήπως δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ότι ακολουθούμε το μοντέλο της Λυών; Είναι βέβαιο ότι δεν έχει την πλήρη εικόνα. Πάντως ούτε αυτός ανακοινώθηκε για το Καρπενήσι.

br fun_atic είπε...

Μην απορείτε και μη διαμαρτύρεστε.
Το ντοκουμέντο δικαίωσης του κου Κιντή. Ναι!!! Είμαστε Αφρικανοί!!!

http://anopetra-eleos.blogspot.com/2010/07/blog-post_9757.html

br fun_atic είπε...

όταν δίνουμε ευκαιρία στα αδέλφια μας, καλό είναι να έχουμε υπόψιν μας κι αυτό:

http://www.globalissues.org/article/84/conflicts-in-africa-introduction#ManyConflictsThroughoutAfrica

Το συγκεκριμένο άρθρο περιγράφει με λεπτομέρειες τις συρράξεις ανάμεσα σε Αφρικανικές φυλές στις διάφορες χώρες. Ας μην ρωτάμε μόνο από που είναι ο παίκτης και την ηλικία του, αλλά και τη φυλή του. Δεν θέλει πολύ να μας κάνουν το γήπεδο Ρουάντα. Και αυτοί δεν αστειεύονται. Σε κάνουν φέτες με τις ματσέτες :)

Griniaris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
br fun_atic είπε...

Κρίμα πάντως που ο Τσακίρης είναι εφοπλιστής και όχι γαιοκτήμονας. Όσους απορρίπτονταν από τις δοκιμές θα μπορούσε να τους χρησιμοποιήσει άνετα σε μπαμπακοφυτείες. Άδικη ζωή.

Any way, υπάρχουν λύσεις για όλα τα προβλήματα.
1. Μπορούμε να τους στέλνουμε στον Γαλλή να τους δοκιμάσει στο μπάσκετ.
2. Μπορούμε να τους στέλνουμε στον Βεντούρη να τους δοκιμάσει στον στίβο.
3. Μπορούμε να τους στέλνουμε στο half note να τους δοκιμάζουμε στην τζαζ.
4. Τους πιο προικισμένους μπορούμε να τους στέλνουμε στον Σειρινάκη (sirina productions).
5. Τέλος, υπάρχει πάντα η old time classic επιλογή του cd dvd.
Θέληση και φαντασία να έχεις και όλα λύνονται.

c@mel είπε...

Δες το κι αλλιώς. Θα ξέρουμε πάντα πόσο κάνει το CD του Χατζηγιάννη.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Ολα δείχνουν ότι ο 32άχρονος Γάλλος αμυντικός Φρανκ Κουεντρέ θα συνεχίσει τη καριέρα του στον Πανιώνιο. Ο Κουεντρέ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Πιτέρμπορο, άρα εκτός απίθανου απρόοπτου (γιατί έχουν δει πολλά τα ματάκια μας...) θα ντυθεί στα "κυανέρυθρα".

br fun_atic είπε...

Σε ευχαριστώ Θεέ μου.του κανουμε!!!