Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

O δικός μας Ριέρα!!!




Μπορεί να μην έχει κάνει (για την ώρα) την καριέρα του αδελφού του, μπορεί όταν τον αποκτήσαμε να μην τον περίμεναν χιλιάδες φίλοι στο αεροδρόμιο, μπορεί να μας στεναχώρησε λίγο με το σκασιαρχείο του, όμως δεν παύει να είναι ο δικός μας Ριέρα. Ο παίκτης που προσέθεσε ποιότητα στην περσινή μας ομάδα, που ήταν αγωνιστικός και πρόθυμος στα περισσότερα παιχνίδια. Αυτός που πέτυχε πολύ σημαντικά τέρματα. Ιστορικός ο πανηγυρισμός σε στυλ ταυρομάχου στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. Ο λόγος που η σελίδα τον αποκαλεί Sitorierador, κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομά του και τη λέξη toreador (ταυρομάχος).
Ο Σίτο είναι ένας παίκτης που αγαπάμε και εκτιμούμε. Ένας παίκτης που το όνομά του αξίζει να βρίσκεται στην μπλούζα ενός μικρού φιλάθλου της ομάδας.
Αγαπητέ Σίτο, σου ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και πολλά πολλά γκολ φέτος με την Πανιωνάρα!!!

33 σχόλια:

zamis είπε...

Ο Απεγητος που βρισκεται αραγε?
Αλλο ενα Πανιωνιο ''μυστηριο''..

Timoros είπε...

αγαπητε γιωργο, σου ευχομαστε κοντοσουβλια, κοκορετσια και παϊδακια

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Έλα μωρέ τώρα...
Εμείς έχουμε τον καλό! αυτοί πήρανε το παλτό.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Α, και για να μήν ξεχνιόμαστε κ. οικοδεσπότα μας, μετά το ματσάκι τί θα κάνουμε;

br fun_atic είπε...

Δυστυχώς δεν μπορώ να ακολουθήσω σε τίποτα μετά το παιχνίδι. Για την ακρίβεια δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω στο παιχνίδι γιατί αντιμετωπίζω μια σειρά προβλημάτων.

Επιπλέον ο brf jr είναι τιμωρημένος (υπότροπος).Μεγάλη τιμωρία, αφού μιλάμε για αποχή από το γήπεδο και μάλιστα από το πρώτο φιλικό. Μπορεί να αποφασίσω να του κάνω παρέα παρ' όλα αυτά.Εννοείται χωρίς Νόβα.

Αν προλάβω, αν δοθεί χάρη στον υπότροπο, αν, αν, αν θα έρθω.

@timoros
δεν είχα καταλάβει ότι συνεχίζατε τη συζήτηση σε αυτό το θέμα και σ' αυτό που μου έγραψες απάντησα στο προηγούμενο.

Μια που αναφερθήκατε στον Γιώργο Απέγητο, έχω να πω μόνο το εξής. Μακάρι να αγαπούσαν την ομάδα όλοι οι Πανιώνιοι όσο την αγάπησε και ενδιαφέρθηκε ο συγκεκριμένος "γαύρος".Έστω κι αν μας γνώρισε για λίγο.

Κατά καιρούς αρκετοί τον έχουν κατηγορήσει για διάφορα πράγματα, χωρίς όμως ποτέ να προσκομιστεί η παραμικρή απόδειξη.Αυτό το κρατάω.
Αντιμάχομαι μόνο εκείνους που έβλαψαν την ομάδα. Όχι εκείνους που ωφέλησαν. Κι αν ο οποιοσδήποτε ωφέλησε αποδεδειγμένα τον Πανιώνιο είναι φίλος μου, ανεξάρτητα από τις οπαδικές του προτιμήσεις.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό που έχω καταλάβει καλά είναι πως κάποια στιγμή όλοι εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω τα μικρά που μας χωρίζουν και να κοιτάξουμε το μεγάλο που μας ενώνει. Παγκόσμιο στο γήπεδο με 10.000 ανθρώπους. Μπορώ να το ζήσω;;;

Timoros είπε...

sxetikos me 10-15 euro tickets, auto to eides bruf:

Σημείωση: Τα καθαρά έσοδα του σημερινού αγώνα θα δοθούν από την Π.Α.Ε στον ερασιτέχνη Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17929&catid=5

για τις ακαδημιες εχω ποσταρει και αλλου, νομιζω βασιλη

σχετ ακαδημιες
εχω πολλα σχολια αλλα οχι τον χρονο τωρα να συζητησω. παντως το θεμα αυτο ειναι το αγαπημενο μου.

br fun_atic είπε...

Το τρίπτυχο ακαδημίες,κόσμος ,οικογένειες μπορώ να το κουβεντιαζω για ώρες.

zouri1 είπε...

η αποψη μου για τον σημερινο αγωνα για οσους δεν ηρθαν στο γηπεδο.
http://zouri1.wordpress.com/2010/07/23/%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%87%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82/

Griniaris είπε...

Ο zouri έχει δώσει μια αρκετά καλή εικόνα του αγώνα.Το μόνο που θα διαφωνήσω είναι ο κεντρικός αμυντικός.Έχει βρεθεί και είναι ο Κεντρέ.Πραγματικός άρχοντας,μια κλάση πάνω από τους υπόλοιπους.

Πούπο μέτριος,όταν κουράστηκε ανύπαρκτος.Οσέι,Σκούρτης δεν πήραν τις ανάλογες πάσες για να κριθούν.

Κοντοές αλώνισε όλη την αριστερή πλευρά μόνος του.

Σαραλί,το λίγο που έπαιξε έδειξε καλά στοιχεία.

Σε γενικές γραμμές ούτε το τρέξιμο είδαμε,το πολυδιαφημισμένο.Αντίθετα το είχε ο Αστέρας.

Εν κατακλείδι,θέλουμε πολύ δουλειά και παίκτες κλειδιά,αλλιώς....

br fun_atic είπε...

έτσι όπως είδατε την ομάδα πιστεύετε ότι μπορεί να ανέβει σημαντικά από τον καλό Ριέρα (που είναι και το τιμώμενο πρόσωπο σήμερα);Εννοώ χωρίς άλλη προσθήκη.

br fun_atic είπε...

πόσοι μπορεί να ήταν οι θεατές;

zouri1 είπε...

θεατες 2500 περιπου.Με τον Ριερα και τον Κουμουρτζι,θαμαστε πιο θετικοι.Θα κανουμε και καμια ευκαιρια.χρειαζομαστε ομως 2 ατομα στο κεντρο.Ο φερναντεζ εκλεισε καπου?
να φυγει ο Ομο για να μην εχουμε πληγες.Ξεχασα να πω και το ζεσταμα που εκανε ο Στρακοσα στον μαχο.Πολυ καλος.
Χρονια τωρα ο Κρεσιτς δεν επεφτε κατω,ενω ο Μπελιτς δεν μπορουσε κιολας.

amanAM είπε...

δεν ξέρω πόσοι ήμασταν, δύσκολα να ξεπερνούσαμε τους 1000, αλλά... με τέτοια χάλια, και πολλοί ήμασταν!

Ron Barceló είπε...

ΓΤΠ ομαδα. Οσει λίγος. Πουπο ακόμη πιο λιγος. Μάχο κ Κοντοες οι μοναδικές οάσεις. Ο Μπόσκο κ ο ανεκδιήγητος Σιόβας, το παλιό καλά σαπιοκάραβα που όλοι μισοούμε να αγαπάμε. Γενικά, πολύ λίγα πράματα. Θέλει πολύ δουλειά ακόμη...

Katrinos είπε...

Συμφωνώ με Γκρινιάρη, έχουμε κεντρικό αμυντικό και μάλιστα φαίνεται να το κατέχει το σπόρ. Σωστά στησίματα, ήξερε πότε να τρέξει πότε να κάνει οικονομία,ψύχραιμος, έδινε οδηγίες , άρχοντας ο τύπος κλπ. Όλα αυτά με μισή (?) προπόνηση.

Ένα άλλο θέμα τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι είχαμε πολύ σφικτές γραμμές κάτι που έχω να δω πολύ καιρό (κάτι χρόνια να ακριβολογώ).

Τρεξίματα με εξαίρεση το πρώτο 10' δεν είδα (φυσιολογικό) , ο Στόρε φώναζε για πίεση ψηλά (καλά...)

Μπάλαμπαν , δίδυμο Σιόβα- Όμο , ενοχλητικά ντεζαβού.

BR θα είναι έγκλημα να μη γίνουν προσθήκες.
Σε γενικές γραμμές πίσω είμαστε σχετικά καλά αλλά έχουμε θέμα δημιουργηκότητας, δηλαδή απο τη μέση και μπρός έχουμε θέματα....
Αριστέρά πίσω δεν βγαίνει η χρονιά με Γιαννάκη θα είναι έγκλημα (παρεπιπτόντως πολύ καλός σήμερα)

Έχει πολύ δρόμο ο κοουτς να δέσει την ομάδα. Προσωπικά δεν μου δένει το γλυκό. Π.Χ
1) Που θα χωρέσει ο Κούμο (εφόσον υπάρχει ο Πούπο)
2) Ενώ θέλουμε ταχύτητα , έχουμε αργούς παίκτες πίσω (Γιόνσον, Λάτκα, Κεντρίκ,Τσότσα), πως θα βγαίνουν γρήγορα αυτοί σε αντιπιθέσεις ή ακόμα χειρότερα πως θα επιστρέφουν γρήγορα?

Αυτός ο Σαλαλι που έπαιξε 5 λεπτά , εαν αυτά που έκανε δεν είναι τυχαία , το έχει....

Πρέπει να ήταν περίπου 1,500 στο γήπεδο.

Katrinos είπε...

Ξέχασα το Μάχο !!
ίσως για πρώτη φορά μετά απο καιρό να έχουμε άσσο αξιόπιστο,

Griniaris είπε...

Η προσθήκη Ριέρα και μόνο δεν φτάνει.Η μπάλα δεν φτάνει στους επιθετικούς με τίποτα.Χρειαζόμαστε επιτελικό παίκτη να μπορεί να βγάλει μια κάθετη μπαλιά της προκοπής,να ανοίξει λίγο την επίθεση.Ο Πούπο καλός αλλά αργός και προβλέψιμος,δεν μπορεί να παίξει αυτόν το ρόλο...

Timoros είπε...

πρωτο ημιχρονο ειμασταν ανεκτοι
δευτερο δοξα δραμας (εκτοε απο τελευταιο 5λεπτο). εμανες προβληαμ στην ηψηλη πιεση του αστερα. το καλο οτι ενω παλια με κακο δεκαλεπτο τρωγαμε 2-3 μπαλακια στο ευκολο, σημετα 40 λεπτα σκατα και ουσιαστικ δεν μαςκανανε ευκαιρεια σοβαρη. επισης θετικο οτι διαβαζω δηλωσεις σταρε να μην τα ριχνει σε κουρασοπροετοιμασιολογιες.

ΥΓ1. τον κανονα που με τρομο και πολλα γκολ κοστος μαθαμε ΠΟΤΕ ΟΜΟ_ΣΙΟΒΑΣ σεντερ μπακ την ιδια στιγμη, καποιοι ξεχασεαν να τον μεταφερει στον μικαελ...

Griniaris είπε...

Για το ΥΓ1...Κάποιοι είναι πιο κοντά στον Στόρε από εμάς για να το μεταφέρουν.Αν και φαντάζομαι το είδε και μόνος του.Γιατί αν δεν το είδε έχουμε τεράστιο προβλημα...

General Tanz είπε...

Εγω ειδα τα κατωθι

Εαν ο Πουπο κατορθωσει να φτιαξει λιγο την φυσικη του κατασταση,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Δευσμευομαι!!!!!!!! Το παιδι την μπαλλα την εχει για μπεγλερι!!!!!

Ξεχωρισα επισης, Λουκυ Λουκ Κοντοε,Μανια, Σaλαλι(Σουρπριζ)Σκουρτης γιατι ειναι fighter aircraft!!

Μαχο σταθερος, Κεντρε μου φανηκε καλος,αλλα θελω λιγο χρονο να τον εξερευνησω.

Οσει, μπηχτης αλλα και κουβαριστρα, no bet! Μποσκο καλος στο α ημ,μετα ηταν για τα θηρια. Κακος ο Αναστασο,οπως και ολος ο Πανιωνιος στο β ημιχρονο, χωρις δυναμεις. Λιγος ο Τσοτσα, καλος ο Γιονσον,με κεφι ο Κουκετς.

Με αγαπη.

amanAM είπε...

ποιοί και γιατί πλακώθηκαν στα "επίσημα"?

Έγινε μια σύρραξη, αλλά δεν είδα τι συνέβη ακριβώς...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Επιτέλους, έχουμε σοβαρό τερματοφύλακα, και γενικά νομίζω πως από άμυνα δέν πρέπει να φοβόμαστε, καλοί ήταν όλοι, (εντάξει εκτός από Όμο-Σιόβα μαζί...).
Από τη μέση κι εμπρός όμως τί γίνεται;
Αυτός ο επιτελικός μέσος αργεί ακόμα να έλθει; Και ποιός θα βάζει τα γκόλ;
Ο Μπάλαμπαν; δέν νομίζω...
Μακάρι να είναι αυτό το παιδάκι ο Σκούρτης, αλλά μόνο του; Δέν χρειαζόμαστε και έναν φόρ περιοχής, killer και έμπειρο;
Καλό το 0 πίσω, αλλά χρειαζόμαστε και γκόλ παιδιά!

br fun_atic είπε...

ο Άλμπερτ Ριέρα πήρε λέει το 77 για να τιμήσει τη θύρα 7 και τους οργανωμένους.
Ώρα είναι ο Λορέντσο (ο δικός μας ντε) να πάρει το 33 για τους ίδιους λόγους. Βέβαια στην περίπτωσή του δεν θα είναι περίεργο να του λένε: "33 να την φας και νάνε κρύα" :)

Υπάρχει και η ατάκα της Βουγιουκλάκη για το 33. Άστο καλύτερα

Costix είπε...

Νομιζω οτι ειναι νωρις να κρινουμε την ομαδα και ειδικα σε ενα τοσο ζεστο απογευμα. Επισης θα πρεπει να ασχοληθουμε μονο με το πρωτο ημιχρονο, που επαιζε με την (ας πουμε) βασικη ενδεκαδα. Με το δευτερο ημιχρονο, δεν αξιζει να ασχοληθουμε, γιατι πειραματιστηκε με διαφορους παιχτες, που δεν προκειται να συμβει σε επισημο ματς. Ειναι φανερο οτι ο Μιχαλακης εχει δουλεψει εξαιρετικα εκει που πονουσαμε, δλδ στην αμυνα με εξαιρετικη προσθηκη τον Κεντρε (οντως Γκρινιαρη και μενα μου φανηκε αρχοντας). Μενει βεβαια να δουλεψει και το δημιουργικο κομματι απο τη μεση και μπροστα γιατι η μπαλα δεν εφτανε στους επιθετικους με τιποτα. Δεν ειδα σχεδον καθολου παιχνιδι απο τα πλαγια και σε μια απο τις ελαχιστες φορες που εγινε αυτο, παραλιγο να κανουμε την ζημια, αν δεν αστοχουσε ο Πουπο σε κενο τερμα. Με Κουμο και Σιτο οπωσδηποτε η μπαλα θα κατεβαινει πιο ευκολα στην επιθεση. Παντως απο το ροστερ και το στησιμο μοιαζει οτι η ομαδα φετος θα ειναι πιο αμυντικογενης και δυσκολα θα σκοραρει (κατι σαν μπαογκ περυσι). Αν αυτο ειναι στρατηγικη σποφαση για συλλογη βαθμων (διοτι το αποτελεσμα και οι βαθμοι μετρανε), τοτε καλως εχει, αλλα ας μην περιμενουμε να δουμε και την τρομερη μπαλιτσα φετος. Και κατι αλλο, οσο ημασταν ξεκουραστοι στο πρωτο ημιχρονο, μου αρεσε το passing game, αλλα βεβαια ελειπε εμφανως ο δημιουργικος να βγαλει την μπαλια σε επιθεση.
Παντως αν η ομαδα εβγαζε ματια χθες, εγω θα φοβομουνα...
Και κατι αλλο, δεν βλεπω πουθενα τις δηλωσεις Στορε μετα το ματς, εχτε κανενα λινκ ???

Katrinos είπε...

Μετά απο μερικές ώρες και σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Στόρε , που το ρεζουμέ είναι ότι χρειαζόμαστε ποιοτικούς παίκτες, νομίζω ότι ο Μιχαλάκης με τα δύο στησίματα πέρασε ένα γενικό μύνημα.
Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ, βουαλά ένα σχήμα που θα παλέψει με λίγη τύχη για τη σωτηρία
Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ, βουαλά ο Τιτανικός.

Ελπίζω ο Jim και ο Τσακ να το πιάσαν το υπονοούμενο

br fun_atic είπε...

Τώρα δεσαμε

ΠΑΝΤΕΛΗΣ-ΑΡΓΟΣ είπε...

Παρά το 0-0, o Μίκαελ Στόρε εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση Πανιωνίου στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Αλλά και έκπληκτος, όπως τόνισε, για την πτώση στην απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο...


"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, δημιουργήσαμε μερικές θετικές ευκαιρίες και δείξαμε καλύτερο πρόσωπο από τον Αστέρα. Στο δεύτερο όμως, δεν συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και ο αντίπαλος μας ήταν καλύτερος. Ουσιαστικά ο Αστέρας πήρε το ματς επάνω του. Δεν είχαμε καλή λειτουργία επιθετικά και χάσαμε το σχήμα μας, το στήσιμο μας και σε πολλές περιπτώσεις τις θέσεις μας. Εχουμε καλή ομάδα και δουλειά μου είναι να τη βελτιώσω. Εχω μείνει έκπληκτος από το κακό δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα θέλουμε βελτίωση".


Για τους παίκτες που δοκίμασε ο Πανιώνιος ο Στόρε ήταν ξεκάθαρος: "Ο Αλ Χασάν είναι ένα νέο παιδί, όχι όμως έτοιμο για να παίξει σε αυτό το επίπεδο, χωρίς να σημαίνει πως δεν μπορεί να αποκτηθεί και να βοηθήσει την ομάδα των νέων. Ο Σαλαλί θα μας ακολουθήσει και στο Καρπενήσι αφού βρίσκεται μόλις δύο ημέρες κοντά μας. Ο Καντρέ και ο Οσέι είχαν θετική παρουσία.

c@mel είπε...

Aς ελπίσουμε ότι με τον Κούμο και τον Ριέρα θα αλλάξει η εικόνα. Το θέμα είναι τι θα γίνει αν (χτύπα ξύλο) έχουμε κανένα τραυματισμό αυτών.

Έβλεπα προχθές τον Φετφατζίδη, τι παιχτούρα είναι και σκεφτόμουνα, υπάρχει περίπτωση να παίξει στον φετινό Γαύρο μετά από όλες τις μεταγραφές που έκανε; Εδώ δεν θα παίζει ο Μιραλάς και ο Ζαϊρί. Δεν μπορούμε να χτυπήσουμε κανένα από αυτούς τους πιτσιρικάδες;

cdu είπε...

Κανένας που ξέρει, η επιταγή πληρώθηκε;

br fun_atic είπε...

Αν η επιταγή είχε πληρωθεί θα το ξέραμε από τις εφημερίδες. Φαίνεται ότι περιμένουν τα λεφτά από την Ιταλία.
Το ωραίο είναι ότι κανείς από τους μετόχους δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη και με αυτό τον τρόπο αφήνουν την ομάδα τους να διασύρεται ακόμη περισσότερο. Το γιατί δεν το έκαναν μπορεί και να λέει πολλά. Θα δούμε.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών δεν έχουν οικονομικές ρήτρες για την περίπτωση καθυστέρηση καταβολής δόσης.

br fun_atic είπε...

και κάτι ακόμη. Η σφράγιση μιας επιταγής δεν είναι από μόνη της κάτι ιδιαίτερα σπουδαία, αν δεν υπάρξουν άλλες ενέργειες. Δεν μάθαμε αν υποβλήθηκε μήνυση κατά του εκδότη της ακάλυπτης επιταγής κι αν ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την έκδοση διαταγής πληρωμής. Αν το θέμα μείνει εδώ χωρίς κάτι άλλο, τότε μάλλον μιλάμε για κίνηση εντυπωσιασμού.

cdu είπε...

Βρίσκω απίστευτο ότι ούτε ένας «δημοσιογράφος» δεν παρακολούθησε το θέμα. Δεν περίμενα να γίνει θέμα παντού αλλά ούτε ένας;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

το Αεκ έχει 9 μέρες καιρό, από το σφράγισμα να μας πληρώσει...