Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Πανιώνιος Ηρακλής 1-0

Η σημερινή ενδεκάδα του Πανιωνίου απαρτίζονταν, για να μην πω τους καλύτερους, σίγουρα όμως τους πλέον φορμαρισμένους και ελπιδοφόρους παίκτες του ρόστερ. Απέναντί μας μια σχεδόν καλή ομάδα, η οποία δεν αντιμετωπίζει για την ώρα ιδιαίτερο βαθμολογικό πρόβλημα, αφού έχει πετύχει το αυτονόητο. Να παρουσιάσει ένα συμπαθητικό σύνολο και να έχει μια κάπως σταθερή πορεία. Τα ποιοτικά αυτά χαρακτηριστικά που μέχρι και πέρσι απλά θα κρατούσαν μια ομάδα στην κατηγορία, σήμερα μπορούν να φαντάζουν ως το διαβατήριο ακόμη και για τα ευρωπαϊκά σαλόνια. Το τραγικό είναι ότι αυτό το είχε συνειδητοποιήσει μέχρι και ο Κιντής, φρόντισε όμως με τις κινήσεις του να μας αποδομήσει και όχι να μας εκτοξεύσει. Γιατί ένας σοφά ενισχυμένος Πανιώνιος το καλοκαίρι, σήμερα θα έκανε μεγάλη πορεία στο μίζερο αυτό πρωτάθλημα.

Απέναντι σ’ αυτή την ομάδα ο Πανιώνιος, ο Πανιώνιος έκανε το πολύ δύο ευκαιρίες, σημείωσε ένα γκολ και πρόσθεσε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Θεωρώ ότι οι μόνες μας διαφορές με το πρόσφατο παρελθόν είναι η παρουσία του Σάμαρη στην ενδεκάδα και η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας. Τα προβλήματα όμως παραμένουν.

Ο Πανιώνιος είναι δυσκοίλιος στο γκολ. Απέναντι σε ομάδα που θα πετύχει δύο γκολ, ο Πανιώνιος δεν έχει απάντηση. Για την κατάσταση αυτή ευθύνονται διάφοροι παράγοντες. Δεν έχουμε (την καλή) κάθετη πάσα, δεν μπορούμε να πλαγιοκοπήσουμε, συνεπώς δεν φτάνουν στους επιθετικούς καλές πάσες. Άρα, πέρα από την αδιαμφισβήτητη ανάγκη για καλό σέντερ φορ, είναι βέβαιο ότι πρέπει να λύσουμε και το θέμα του δημιουργικού μέσου. Επειγόντως.

Στο σημερινό παιχνίδι θα ήθελα να ασχοληθώ με την επίθεση. Ο Ριέρα ήταν πρόθυμος αλλά φλύαρος. Ο Μπάλαμπαν, έπαιξε όσο και όπου χρειάζονταν, ο Σαλαλί δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου (ίσως δεν έχει κερδίσει ακόμη τον σεβασμό των συμπαικτών του), ενώ ο Κούκετς επιβεβαίωσε τη θεωρία μου, σύμφωνα με την οποία ο οποιοσδήποτε μπορεί να τον κριτικάρει για το ο,τιδήποτε, οφείλει όμως να του αναγνωρίσει ότι έχει τα καλύτερα τελειώματα φάσεων στην ομάδα. Ο Κούκετς και ο Βαζ Τε είναι κατά τη γνώμη μου οι παίκτες που δύσκολα δεν θα μετουσιώσουν την ευκαιρία σε γκολ, προσόν που δεν διαθέτουν στον ίδιο βαθμό οι Ριέρα και Μπάλαμπαν. Τολμώ να πω ότι δεν το είχε ούτε ο Φαμπιάν.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα όλοι μας περιμένουμε δύο πράγματα. Την δημοσιοποίηση πρότασης για την αγορά μετοχικού πακέτου (η διορία λήγει αύριο το πρωί) και το εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα που μπορεί να μας χαρίσει το τρίποντο που θα μας ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις, αρκεί να μη θυμηθεί ο Επστάιν τη διαβολεμένη παράδοση που έχει εναντίον μας.

45 σχόλια:

Katrinos είπε...

Σήμερα φάνηκε πόσο περίεργα και δύσκολα θα είναι τα πράγματα φέτος. Κατά μια άποψη όλοι όσοι δεν έπρεπε να νικήσουν , πήραν τους 3 βαθμούς. Κατά τη δική μου άποψη the more the merrier!

Σήμερα που μιλάμε κινδυνεύουν όσες ομάδες δεν βγαίνουν Ευρώπη δηλαδή απο το Μπέο και κάτω (16 βαθμοί). Αυτό σημαίνει οτι κάθε ματς είναι τριπλή, κάθε βαθμός χρυσάφι και βεβαίως το παρασκήνιο θα οργιάσει διότι είναι πολλοί που είναι με το κεφαλάκι στημένο έτοιμο για κόψιμο.

Εαν θυμάμαι καλά έχουμε το πιό βατό πρόγραμμα απο όλους , τώρα βέβαια τι είναι βατό και τι όχι ένας Θεός ξέρει. Απο δω και πέρα απαγορεύονται τα στραβοπατήματα και καλό θα ήταν ένα 3Χ3 + διπλό στο φίλο μας στο Βόλο.

Ron Barceló είπε...

Μεγάλη υπόθεση οι 3 πόντοι σήμερα. Ακόμη σημαντικότερη αξία αποκτούν από τη στιγμή που όλοι οι 'καταραμένοι' στον πάτο κέρδισαν.
Το φετινό πρωτάθλημα είναι ίσως το πιο συναρπαστικό κ το πιο δύσκολο της τελευταίας δεκαετίας. Προβλέπω θρίλερ μέχρι το τέλος.
Αναφορικά με την ομάδα θα συμφωνήσω με τον Br.
Η ομάδα εξακολουθεί νοσεί, παρά τη νίκη. Με λίγα λόγια χρειαζόμαστε έναν που να φτιάχνει και ενα που να βάζει. Άμεσα. Φημολογείται πως ο Κούμο πάει στο λαγό και πως στα πλαίσια της μεταγραφής παίζουν ως ανταλλάγματα οι Πετρόπουλος και Κλέιτον.
Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία κ μακάρι να προχωρήσει.
Από κει κ πέρα, παμε με τον ορθολογικό Άκη κ όπου μας βγάλει..

Costix είπε...

Ο Ακης ειχε στησει εξαιρετικα την ομαδα σημερα, με αποτελεσμα να παρει το 100% των δυνατοτητων της, δλδ να κρατησει το μηδεν στην αμυνα και να βαλει αυτο το ενα το ρημαδι το γκολ, που μπορουμε να πετυχουμε μαξ ανα παιχνιδι. Μπραβο του και μπραβο στα παιδια. Ο Σαμαρης για μια ακομη φορα δικαιολογησε πληρως την επιλογη του απο τον προπονητη. Ο κουμο δεν μου ελειψε καθολου. Εμφανως βελτιωμενος και ο Τσοτσα. Τρελαινομαι οταν βαγαζει κουρσες (οπως και ο Λατκα). Συγκινητικα Πανιωνιος ο Γιαννακης ο Κοντοες. Ο Μανιατης Αρχηγαρα (παραλιγο ομως να κανει την μαλακια του στο 75). Ξαναλεω ομως πολλα μπρβο στον Ακη για την διαχειριση ροστερ και ομαδας.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Ποιος Βαζ Τε ρε Ακη; Θα μας τρελλάνεις; Ο ανύπαρκτος; Ξέρεις πόσα θέλει για να λύσει το συμβόλαιο του ο αλήτης, ο ανάπηρος; 200.000 ευρώ...

Προβλέπω πολλά μπουνοκλωτσίδια σε ορισμένους....

Κατ' άλλα η ομάδα έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι γυμνή. Δεν εχει σεντερ φορ, αμντικό χαφ, αριστερό μπακ, δημιουργικόη χαφ, δεξί χαφ. Ο αλήτης ο Κιντής μας φόρτωσε 10 παλτά, τα οποία πρέπει να πληρωσουμε για να φύγουν...

Τα παιδιά παίζουν με ψυχή και πάθος...

vyruss είπε...

Πραγματικά είναι ακατανόητη η εμμονή σου με τον Βαζ Τε, ο άνθρωπος είναι το πιο αδιάφορο (ή ανίκανο) γαϊδούρι που έχει φορέσει τη φανέλα μας. Θυμίζει τον Τζιοβάνι όταν ήθελε να φύγει από το γάβρο και έκοβε βόλτες στο γήπεδο περπατώντας...

br fun_atic είπε...

Ήμαρτον ρε παιδιά.είπα ότι έχει καλά τελειώματα φάσεων.τίποτα άλλο.μου αρέσει που ο vyruss μου καταλογίζει και εμμονή,τη στιγμή που ειλικρινά δεν θυμάμαι να έχω ξαναγράψει κάτι άλλο για τον βαζ τε.

Βαγγέλης είπε...

Ο καλύτερος παίχτης της ομάδας εξακολουθεί να είναι ο Μάχο. Η σταθερότητα του με έχει εντυπωσιάσει. Πολύ καλός τερματοφύλακας. Μπράβο σε όλους για την νίκη. Συνεχίζουμε....
ΥΓ: Το τσίπουρο ήταν μαγικό!

Griniaris είπε...

Εγώ θα μείνω στο ότι επιτέλους έπαιξαν οι καλύτεροι και επιτέλους στις θέσεις τους.Αλήθεια πόσο καιρό είχαμε να το δούμε αυτό;
Έχω μια μικρή ένσταση ως προς τις αλλαγές αλλά δυστυχώς μετά τη λαίλαπα Κιντή αυτοί μας έχουν μείνει.Το τραγικό είναι ότι βρισκόμαστε μόλις έξι πόντους από την "περίφημη" τρίτη θέση...

Ας ελπίσουμε Τσακίρης-Λιανός να τα βρουν ώστε να υπάρξει έστω μικρή ενίσχυση το Γενάρη...

br fun_atic είπε...

@Μάκης

Πάντως Μάκη, αν ήσουν ο Βαζ Τε, με λίγα λόγια αν ήξερες ότι έχεις χρόνια προβλήματα τραυματισμών και ότι δεν είχες λόγω χαρακτήρα και την καλύτερη φήμη στην πιάτσα (άρα σιγά μη βρεις καλή ομάδα και μάλιστα εύκολα), παρ' όλα αυτά όμως βρίσκονταν κάποιο κορόϊδο (;) να σου κάνει πολυετές συμβόλαιο, μπορεί να ζητούσες και περισσότερα...

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή τους καινούργιους μας φίλους. Πρώτον απ' όλους τον Θεμιστοκλή που ήρθε από τόσο μακρυά. Τους πρωτοεμφανιζόμενους Panioniaria και Νικήτα, τους Βαγγέλη και Ηλία για την επανεμφάνισή τους και τον Πανθηράκο που δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομά του (συγνώμη φίλε). Θα ευχαριστήσουμε επίσης το team των προσωπικών μας ψυχολόγων για τη στήριξη που μας παρείχαν

br fun_atic είπε...

Το τραγικό είναι πως ο Κιντής είδε το δάσος και έχασε το δένδρο.

Πράγματι μπορούσε να κάνει καλή πορεία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αρκεί να είχε ενισχυθεί σωστά.Ούτε Αφρικανούς ούτε κουραφέξαλα.Και το κυριότερο να κάνει ο καθένας τη δουλειά του. Ο Δανός τον εργοφυσιολόγο, ο Κιντής τον οικονομικό διευθυντή, ο Τσακίρης τον αρχιπάνθηρα, ο Στόρε τον προπονητή και το Γκρινιάρης τον γενικό αρχηγό. Απλά πράγματα :)

Εδώ βέβαια πρέπει να γυρίσουμε στο κεφάλαιο Τσακίρης. Φυσιολογικά πρέπει να είναι από τους προέδρους με την μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Τουλάχιστον από την πρώτη τριάδα και κάτω. Όσα χρόνια κινούνταν χρήμα, έριχνε κι εκείνος απίθανα ποσά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεχωρίσει, γιατί λίγο πολύ όλοι έριχναν (π.χ Αστέρας Τρίπολης κ.λ.π).
Τώρα που υπάρχει οικονομική στενότητα και λογικά ακόμη και σ' αυτές τις συνθήκες παραμένει από τους ισχυρότερους οικονομικά, όχι μόνο δεν θέλει να ρίξει λίγα χρήματα τα οποία αν τοποθετηθούν σωστά θα δείξουν άμεσα αποτέλεσμα, αλλά θέλει και να απεμπλακεί από τα διοικητικά της ομάδας.
Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση η στάση του. Βέβαια όσα ξέρει ο νοικοκύρης...

Griniaris είπε...

Θέλω να πιστεύω ότι αν ο Τσακίρης βρει μια "υγιή" και ορθολογική διοίκηση δεν θα έχει λόγο να εγκαταλείψει το "όνειρό" του.Κάτι τέτοιο μπορεί να το παρέχει η οικονομική βοήθεια του Λιανού καθώς και η διοικητική του στήριξη μαζί με Ζερβακάκο κλπ.Ας μην ξεχνάμε και τη δραματική μείωση των εξόδων τον τελευταίο ενάμισι μήνα...

amanAM είπε...

Μετά από όσα ξέρουμε τώρα πια, πράγματι φέτος χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία:
Χαλαρά να είμαστε τρίτοι!!!

Εάν ο Τσακίρης άντεχε να συνεχίσει να είναι δίπλα στην ομάδα, είχε ενισχύσει την ομάδα το καλοκαίρι και είχαμε έναν σοβαρό προπονητή, θα χτυπάγαμε όντως έξοδο στην Ευρώπη, και μάλιστα με ελπίδες για Τσάμπιονς ληγκ.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν τα χάλια τους, οι δε υπόλοιπες ομάδες παραπαίουν όλες μαζί.

General Tanz είπε...

Ευτυχη αγορι μου, το σου ελεγα μεσα στο αμαξι για το ματς του Παοκ???

Σημερα ελπιζω σε ευχαριστα νεα.
Καλημερες.

br fun_atic είπε...

εσύ του τα 'λεγες, εκείνος τα θυμάται νομίζεις;;;

General Tanz είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/349954

Costix είπε...

Θυμαμαι εγω ομως !!!
Ειχε προβλεψει ο Στρατηγος οτι δεν παιρνει νικη ο μπαογκ στην τουμπα, αλλα το λιγοτερο ''Χ''.
Μηπως ειναι ολα φτιαχτα ???

Costix είπε...

Στρατηγαρα μος, απο το στομα σου και στου Τσακ το αυτι, αγορι μου !!!

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/default.asp?catid=10611

Φανουραρος συνεντευξη ηχητικη

br fun_atic είπε...

μάλλον δεν συμφωνείς με όσα είπε :)

zamis είπε...

Πως να μην συμφωνω,ειπε οτι ο Πανιωνιος ειναι μεγαλη ομαδα και η φανελα βαρια.
Τι εννοεις?:)

br fun_atic είπε...

Όχι μ' αυτά. Για το επόμενο κομμάτι, το οποίο απασχόλησε χθες την κουβέντα μας.
By the way, έχω λάβει πολύ σοβαρά υπόψη τα όσα μου είπες...

Ron Barceló είπε...

http://www.exedrasports.gr/football/international/article/?aid=86295&cid=28

Νταριο ψυχάρα.

zamis είπε...

Ναι βρε,το καταλαβα:)
Tι να πω κι εγω,κουβεντες της ρακης κι ολας..μακαρι παντως να γινει ομαλα η μεταβαση με Λιανο για να υπαρξει ηρεμια.

panioniaria είπε...

Ηταν σημαντική η χθεσινη μας νίκη αλλά προβλέπω θρίλερ μέχρι την τελευταία αγωνιστική.Τουλαχιστον βρήκαμε φέτος καλό τερματοφύλακα.Την μοναδική ομάδα που έχω δει φέτος να παίζει λίγο μπάλα στο ναό ηταν μόνο ο Ατρόμητος,όλες οι υπόλοιπες βράζουν στο ιδιο καζάνι.Δυστυχώς θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα φέτος αν...........

br fun_atic είπε...

Ακόμη και μετά τη χθεσινή κουβέντα πάντως, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι ο συνεταιρισμός και όχι η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου. Ακόμη όμως κι αν συμφωνηθεί η μεταβίβαση πλειοψηφικού πακέτου, θα ήθελα να μείνει ο Τσακ με μεγάλο ποσοστό.

br fun_atic είπε...

Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο που εξηγεί πολλά είναι η διαφορά τερμάτων. Αν και όπως έχουν τα πράγματα, δεν μας χωρίζει βαθμολογικό χάος από την πεντάδα, υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στον συγκεκριμένο συντελεστή.Με τον πέμπτο ΠΑΟΚ έχουμε μόλις 4 βαθμούς διαφορά, όμως στον συντελεστή είναι στο -1, ενώ εμείς στο -8...

Αν είχαμε κάνει τρεις καλές προσθήκες, αυτή τη στιγμή θα είχαμε σίγουρα σωθεί και θα βλέπαμε για παραπάνω...

Ο συγκεκριμένος συντελεστής, μου θυμίζει μια ατάκα του Τσακ. Είχε πει υποτιμητικά για τον Λίνεν: "Με Τζιμπουρ και Χούτο και επίθεση που πετυχαίνει 40 γκολ, γινόμουν κι εγώ προπονητής".

Να σου θυμίσω βέβαια πρόεδρε ότι εισέπραξες πολύ καλά λεφτά από τις μεταγραφές, έδωσες βέβαια ακόμη περισσότερα, αλλά τέτοια επίθεση δεν ξαναφτιάξαμε.

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε πως γίνεται τα δικά μας οικονομικά να είναι ανθηρά και να πουλάμε τους καλούς μας παίκτες και από την άλλη τα οικονομικά της ΑΕΚ να παρουσιάζονται για κλάματα, αλλά να κρατά τους παίκτες που την ενδιαφέρουν.

Είδα καλά; Ο Μάκος έκανε στην πλάτη του tatoo με τον δικέφαλο;

br fun_atic είπε...

Για τον Τσακίρη: «Για τον Τσακίρη έχουν ακουστεί πολλά. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι δεν μπήκε στο ποδόσφαιρο για να βγάλει χρήματα, αντίθετα έχει βάλει αρκετά χρήματα στον Πανιώνιο. Η ομάδα έχει βγει δύο χρονιές στην Ευρώπη, έφερε μεγάλους ποδοσφαιριστές όπως τον Ρεκόμπα και τον Εστογιάνοφ, έφτιαξε το προπονητικό κέντρο, μην είμαστε αχάριστοι. Όλοι κάνουμε λάθη, σίγουρα έχει κάνει και αυτός, αλλά δεν το έκανε εσκεμμένα. Εγώ θα τον ήθελα πρόεδρο στον Πανιώνιο και συμφωνώ με την άποψή ότι πρόεδρος πρέπει να είναι κάποιος που αγαπάει τον σύλλογο».

ενδιαφέρουσα άποψη, που δημοσιεύεται την ημέρα που εκπνέει η προθεσμία για τις προτάσεις...Μήπως ξέρει κάτι ο Φανούρης;;;

zamis είπε...

Fanouris for president

dimosthenis είπε...

Να υπενθυμίσω. 4 αγώνες πρώτος προπονητής ο Ακης. 3 Νίκες (ΑΕΚ, Λάρισα, Ηρακλής) μια ήττα (Γαύρος με ένα καλό ημίχρονο και μετά διάλυση). Σύνολο βαθμών 9 από τους 13 που έχουμε συγκεντρώσει. Δεν είδαμε καμιά μπαλάρα. Οι δυο νίκες χωρίς Κούμο και με 5-6 Έλληνες με πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Σωστά επισημάνθηκε ότι δεν πλαγιοκοπούμε κυρίως στην έδρα μας για να φτιάχνουμε ευκαιρίες. Αυτό πρέπει να δουλευτεί πολύ στην προπόνηση. Υπάρχουν Μανιάτης και Ριέρα από δεξιά που την ξέρουν τη διαδικασία, αντίστοιχα να δουλευτεί η αριστερή πτέρυγα για να βγαίνουν και από κει μπαλιές. Όπως φανηκε με ΑΕΚ το γκολ προήλθε από μπαλιά του Μανιάτη και χτες από μπαλιά του Κοντοέ. Ο Κούκετς πράγματι έχει το καλύτερο τελείωμα από όλους και με ικανοποίηση είδα ότι χρησιμοποίησε έξοχα το κεφάλι. Να το εκμεταλλευτούμε και στο μέλλον κυρίως στο γήπεδό μας όπου η υπεροχή μας είναι συνήθως άκαρπη. Ο Μάχο είναι η μεγάλη εγγύηση στα μετόπισθεν για να κρατάμε το μηδέν, αφού δεν μπορούμε με τίποτα να βάλουμε 2 γκολ. Προχωράμε λοιπόν με Ακη και ευελπιστούμε για ενίσχυση το Γενάρη. Η σύμπραξη ΛΙΑΝΟΥ-ΤΣΑΚΙΡΗ Ή ΤΣΑΚΙΡΗ -ΛΙΑΝΟΥ είναι η πιο μεγάλη εγγύηση για την ομάδα.Ο Τσακίρης ελαφραίνει και ανακουφίζεται ο Λιανός προσφέρει ηρεμία και νηφαλιότητα. Το πάθος και η σύνεση θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους. και να μην ξεχάσουμε πάμε Ιλίσια;

Katrinos είπε...

Ο Φανούρης δεν έχει το κατάλληλο στήσιμο για πρόεδρος..... ξέρεις τι εννοώ Ζάμης

Costix είπε...

Ο Φανουρης ειπε το αυτονοητο και κατι που εκφραζει αρκετους απο μας. Σιγα μην πηγαινε ο Κωνσταντινος να κονομησει απο το ποδοσφαιρο και ειδικα απο το καινουργιο γηπεδο, τους εμπορικους χωρους κλπ κλπ. Αυτα τα λενε καποιοι απο αφελεια και αγνοια. Και πιστευω οτι ειναι και κατι που ξενερωσε ιδιαιτερα τον Τσακ, και οχι η καθυστερηση για το καινουργιο γηπεδο. Οπως τον ξενερωσαν και οι φιλαθλοι που τον εβρισαν μπροστα στην κορη του, τα λιγα διαρκειας, η αχαριστια ορισμενων, η μη υπαρξη ικανων Πανιωνιων στελεχων κλπ κλπ.
Βεβαια εχει και ο ιδιο ΜΕΓΑ μερος της ευθυνης που αφησε τα πραγματα να εξελιχθουν ετσι, με τελευταιο και κυριοτερο την κινηση με το κιντι-wonderboy. Επισης σιγουρα συντελεσε και το προσωπικο του προβλημα, κατι ανθρωπινο και θεμιτο. Το θεμα ειναι τωρα τι συμβαινει και δεν συμφωνει με τον Λιανο ??? Η θα συμφωνησει και θα ησυχασουμε ολοι. Συμφωνω με τον BR, ΜΟΝΟΝ ο Τσακ μπορει να αποτελεσει εγγυηση οτι δεν θα πεσουμε στα δοντια κανενος λυκου, γι' αυο καλο θα ειναι να κρατησει μεγαλο πακετο μετοχων. Ετσι θα μεινει και στην ιστορια.

Katrinos είπε...

Όσο βυθισμένοι στα σκατά και να είμαστε , όσο περίεργο και να φαίνεται, όσο μπουρδέλο και να τα έκανε ο Τζιμ, χρειάζονται πολύ απλές κινήσεις , όχι μόνο να σωθεί η χρονιά αλλά και να κάνουμε και κάτι παραπάνω.
1)Με οποιοδήποτε τρόπο να μείνει ο Τσακ, τώρα, μαζί , διπλα δίπλα , πίσω, μπρος με Λιανό , δεν με απασχολεί.
2)Να συνεχίσει το ξεσκαρτάρισμα διαφόρων τουριστών και η οικονομία που ξεκίνησε το διοικητικό team.
3)Να μείνει ο Ακης, όχι επειδή ξαφνικά έγινε Μουρίνιο, αλλά φαίνεται οτι είναι εγγυητής ηρεμίας, γνώστης όλων των καταστάσεων μέσα στην ομάδα και (πάλι φαίνεται) να μπορεί να παρακινεί τους παίκτες.
4)Να υλοποιηθεί ένα μέρος τουλάχιστον απο αυτό που φωνάζουμε πριν απο το καλοκαίρι, δηλαδή φορ, δημιουργικό χαφ , έστω και με τη πώληση κάποιου πρωτοκλασσάτου (δηλαδή του Κούμο)

Μου τη δίνει που είναι τόσο απλό και συνάμα τόσο δύσκολο.....

Katrinos είπε...

Τώρα το κατάλαβα χίλια συγνώμη , εννοούσα ο κύριος Τσακίρης , ο κύριος Λιανός και φυσικά ο ΄κύριος Μάτζιος. Θα γράψω τη τιμωρία μου σε word και θα την αποστείλω στον οικοδεσπότη....

Griniaris είπε...

Ένας έχει το κατάλληλο στήσιμο για πρόεδρος.Φοβάμαι όμως ότι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα στην ΠΑΕ,if you know what i mean....

br fun_atic είπε...

@GRINIARIS

Μετά τα σημερινά,μπορώ να σε φωνάζω "ξεκαβλέ";
Μουχαχα

Griniaris είπε...

Μα εγώ τελικά δεν έκανα τίποτα.Κι απ'ότι καταλαβαίνω που έχει ηρεμήσει,πρέπει να τον πρόλαβε αυτόν που έμοιαζε με τον επόπτη...

br fun_atic είπε...

Ναι αλλά η πρ´θεση μετράει.σε σένα κατέφυγε για βοήθεια,με ό,τι αυτό σημαίνει.

amanAM είπε...

ο Κούμο, δεν είναι Κούμο, είναι ο κύριος Κουμόρτζι!!!

Εκτός κι αν κάνατε "άλλαξε-ο-κολιές" εχθές, και αποκτήσατε τέτοια οικειότητα!!!

Εάν έγινε κάτι τέτοιο Κατρίνε, τι να σου πω, χάθηκε ο κόσμος να καλέσεις κι εμένα, να αποκτήσω εμπειρίες, να μην είμαι του κουτιού?

amanAM είπε...

Μου ξέφυγε ο μπάσταρδος, καβάλησα το μηχανάκι για να τον προλάβω, αλλά... κάπου χώθηκε και δεν τον βρήκα!!!

Σήμερα θα δω Μπάρτσα Ρεάλ, και θα συνέλθω!!!

Katrinos είπε...

@AMAN, εαν είναι να προσφωνούμε και τους μαύρους μας παίκτες sir, αυτό δεν είναι ομάδα αλλά η Αθηναική λέσχη - το λιγότερο . Σε λίγο θα μας πουν να φοράμε στολή με γραβάτα (κόκκινες μπλέ ρίγες) στο γήπεδο, δερμάτινες πολυθρόνες,πούρα , Jim Beam κλπ.

Ποιός μπάσταρδος σου ξέφυγε ?

lefterix είπε...

@Katrinos

Αυτόν που πέρασε από έξω από το φαρμακείο βρε, κι έμειαζε του επόπτη...
Μάλλονέχεις χάσει επεισόδεια, πήγαινε στο blog του Ατώνη και θα καταλάβεις....

Costix είπε...

Μαθαμε καποιο νεο σχετικα με την ΠΑΕ, Τσακ, Λιανο κλπ ???

br fun_atic είπε...

Κατάλαβα ότι ο τσακ θα την τρέξειέχρι το καλοκαίρι

claire είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/350031

Costix είπε...

Επιτελους αποκτησαμε Γενικο Αρχηγο, ανελαβε ο Εβανς. Μαντζιος παραμενει προπονητης, με Ζερβακακο & Καμπανοπουλο να διοικουν μεχρι το καλοκαιρι. Οι συζητησεις μεταξυ Τσακ/Λιανου συνεχιζονται.