Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Το alter ego της υπέρβασης, της πίστης και της υπερηφάνειας

Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για το παιχνίδι, αφού είδα μόλις ένα ημίχρονο κι αυτό από την τηλεόραση.

Νομίζω ότι σήμερα αρχίσαμε να βλέπουμε καθαρά ως πιθανό ενδεχόμενο τον υποβιβασμό. Από σήμερα κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός, με πόδια βαριά και απίστευτο άγχος. Δύσκολη αποστολή.

Στο ένα ημίχρονο που παρακολούθησα δεν είδα την ομάδα να παίζει με τον τρόπο που απαιτείται για να πάρει το τρίποντο, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που ήταν απόλυτα συνειδητοποιημένος για την κρισιμότητα του παιχνιδιού και για τον τρόπο που μπορούσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Και ήταν ξεκάθαρο ότι ο Ατρόμητος θεωρούσε θετικό αποτέλεσμα τη νίκη, καθώς είχε διαβάσει πάρα πολύ καλά την ομάδα μας.

Μετά τα εγκλήματα του κ. Κιντή, δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το αν έχουμε ομάδα. Θέλω να πω ότι μια ποδοσφαιρική ομάδα έχει τρεις γραμμές, ενώ εμείς έχουμε μόλις δύο κι αυτές με προβλήματα. Τουπές, βαριά συμβόλαια και από ουσία τίποτα.

Έχουμε πέσει από τώρα; Όχι, αλλά μετά και το σημερινό δεν έχω ιδέα πως μπορούμε να σωθούμε. Πως μπορεί να κάνει θαύματα ο Παράσχος; Που θα βρεθούν οι αξιόλογοι παίκτες που χρειαζόμαστε, πόσο θα στοιχίσουν και ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο; Και όλα αυτά όταν κυκλοφορούν οι φήμες για τον Μάκη.

Νομίζω ότι η ώρα του κου Τσακίρη έχει φτάσει. Αν δεν προτίθεται να πουλήσει στα πρόσωπα που ακούγεται, να διαψεύσει κατηγορηματικά τα σενάρια και να μπει στο νέο Δ.Σ. Είναι αδύνατον να προχωρήσει η υπερπροσπάθεια ερήμην του μεγαλομετόχου. Είναι απίστευτα δύσκολο να αναλάβει ο Λιανός και η ομάδα του αυτό το απίστευτα δύσκολο έργο, εν μέσω μάλιστα φημών.

Χάσαμε μια τεράστια μάχη, αλλά έχουμε ακόμη πολλές μέχρι να θεωρήσουμε ότι χάσαμε και τον πόλεμο. Ας προσπαθήσει ο καθένας από το πόστο του.

Κύριε Τσακίρη η ομάδα χρειάζεται εσάς. Όχι τα λεφτά σας. Μην την εγκαταλείπετε…

102 σχόλια:

br fun_atic είπε...

δεν είχα προλάβει να διαβάσω βέβαια ότι παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ, ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα που μιλούν για προφορική συμφωνία πώλησης της ομάδας στον κ. Ψωμιάδη ή σε άνθρωπο του κύκλου του.

Αντιλαμβάνομαι ένα πράγμα. Μια ομάδα ανθρώπων, πραγματικών Πανιώνιων, εδώ και 2 μέρες περίπου μόχθησε για να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά και για να αποκατασταθούν τα τραγικά λάθη του καλοκαιριού. Μπροστάρης μπήκε ο Ηλίας Λιανός και άνθρωποι γνωστοί για το φρόνημα τους.

Δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοί εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα, για λόγους ανεξάρτητους βέβαια από τη δική τους θέληση ή από δικές τους ενέργειες.

Ο Πανιώνιος που όλοι μας ονειρευτήκαμε ίσως και να μην υπάρχει πλέον. Καθόλου απίθανο ο Πανιώνιος που θα προκύψει από τις εξελίξεις να μην έχει καμία σχέση και με την ομάδα που γνωρίζαμε.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένω την εμφάνιση του ηγέτη. Όχι του μεγαλομετόχου. Του αρχηγού. Του ανθρώπου στον οποίο πιστέψαμε...Θα έρθει;

br fun_atic είπε...

είναι αδύνατον να καταλάβω και τη λογική συνέχεια των πραγμάτων.

Φήμες για πώληση της ομάδας.Υποψήφιοι αγοραστές γνωστοί ποδοσφαιρική παράγοντες.

Αναλαμβάνει ο Λιανός και οι υπόλοιποι Πανιώνιοι, έχοντας προφανώς τη διαβεβαίωση ότι θα τρέξουν τα πράγματα.

Νέα σενάρια πώλησης, τα οποία διαψεύδονται από κύκλους του μεγαλομετόχου, όχι όμως από τον ίδιο.

Πριμ από τον μεγαλομέτοχο, το οποίο από τις εφημερίδες εκλαμβάνεται ως ηγετική εμφάνιση.

Ήττα και παραίτηση ολόκληρου του Δ.Σ με αιχμές για το σχέδιο πώλησης.

Όποιος βγάλει άκρη μου τη λέει...

τρελοπανιωνιος είπε...

μπορει να ειναι αληθεια αυτο για πωληση του Πανιωνιου χθες βραδυ για 2000000 ευρω σε Ψωμιαδη ? θα ειναι μια ταφοπετρα για τον Πανιωνιο, για την ιστορια μας και οτι αντιπροσωπευει η ομαδα μας...

τρελοπανιωνιος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.
500.000 ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ.
ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥ.
ΝΙΚΟΛΑΣ

σχολιο στο blog μου....

dimosthenis είπε...

Εγώ πήγα στο γήπεδο για πρώτη φορά φέτος μετα την κρυάδα και την απελπισία από την παρουσία Κιντή και λοιπών. Η ομάδα μας είναι για κλάματα. Στο γήπεδό μας είναι αδιανόητο να μην μπορούν τα μπακ μας να κάνουν επιθετικό παιχνίδι. Ιδίως στο πρώτο ημίχρονο ο Κοντοές δεν μπορούσε να κατεβάσει την μπάλα προς την αντίπαλη περιοχή, ο Τσότσαλιτς νωχελικός, άμπαλος ούτε ένα τάκλιν, ούτε ένα φάουλ δεν έκανε για να κόψει τις αντεπιθέσεις στις οποίες ήταν απών, με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχει θέση στην ομάδα και ο Φανούρης ήταν για λύπηση, δέκα λάθη σε 20'. Δικαίως αντικαταστάθηκε. Ο Μανιάτης στο γήπεδό μας χάνεται στη μεσαία γραμμή. Επιτέλους ας παίξει δεξί μπακ, να κατεβάζει την μπάλα και να βγάλει μερικές επικίνδυνες σέντρες. Το κεντρικό δίδυμο αργό, δυσκίνητο με χειρότερο το Λάτκα, που εξέθεσε όσο έπαιξε ο Καμαρά. Ο Βαρό κινητικός έβγαλε μερικές επιθέσεις ως αριστερό μπακ στο β μέρος. Ο Κουμορτζι χωρίς συγκεκριμένο ρόλο βολόδερνε. Σίτο και Μπάλαμπαν χαμένοι στη μετάφραση δεν απειλούν με τίποτε μέσα από την περιοχή. Δεν ξερουν που παίζουν δε βρίσκονται ποτέ. Στο β μέρος ο Βαζ τε πρώην παίχτης έδειξε ότι δεν πατάει καλά και δεν μπορεί. Ο Κούκετς κινητικός και μαχητικός δικαιούται περισσότερη συμμετοχή τουλάχιστον σε ματς στην έδρα μας. Ο νεαρός Σάμαρης παρά τις καποιες λαθεμένες μεταβιβάσεις που απογοητεύουν έπαιξε μέχρι σέντερ μπακ, όταν τραυματίστηκε ο Σιόβας και έδειξε ψυχικές δυνάμεις που λείπουν από άλλους. Ο Μάχο δεν πιεστηκε έφαγε ένα γκολ που ήταν δύσκολο να αποτρέψει. Συμπέρασμα κάναμε τον Ατρόμητο να φαίνεται υπερομάδα και τον Τάτο Μέσι. Ο Παράσχος μέσα από αυτά τα συντρίμμια πρέπει να φτιάξει ομάδα, δύσκολο ίσως όχι ακατόρθωτο μήπως και τσιμπήσουμε τίποτα βαθμουλάκια από εκεί που δεν το περιμένουμε, μέχρι να φτάσει ο Γενάρης και να ενισχυθούμε, αν βέβαια μπορεί αυτό να γίνει μετά το διοικητικό μπάχαλο που οφείλεται αποκλειστικά στο μεγαλομέτοχο. Δεν μπορεί να εκθέτει με πράξεις ή παραλείψεις τους πιο σοβαρούς Πανιώνιους και να τους αδειάζει εξωθώντας σε παραίτηση. Να βγει μπροστά σε μια ανοιχτή συνέντευξη και να εξηγηθεί. Είναι διατεθιμένος να στηρίξει την ομαδα ή θα την παει με τον αγαπούλα σούμπιτη στη Γ κατηγορία. Να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε και τι μπορούμε από την πλευρά μας να κάνουμε, ώστε να στηρίξουμε την ομάδα.

amanAM είπε...

Ανέκαθεν ευχόμουνα να διαψευστώ, κι αυτό εύχομαι και τώρα... Ζητάω εδώ και μήνες, να δεσμευτεί ο Τσακίρης πως δεν σκοπεύει να ξεπουλήσει την ομάδα, για να πάρει όσα φράγκα μπορεί, αλλά τέτοια δέσμευση δεν άκουγα, και καλά προσβλήθηκε από τους υπαινιγμούς μου, αλλά δέσμευση γιόκ.

Τώρα τα πράγματα φαίνονται ακόμα χειρότερα. Περαστικά μας.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς, φίλε Brfun που δεν είδες το παιχνίδι. Είχα την ατυχία και την κακή έμπνευση να πάω, μαζί με τα παιδιά μου (τι τόθελα ....)

Όσο κι αν έχω προσπαθήσει να τους πείσω (τους γιούς μου) πως οι Πανιώνιοι αντέχουμε στις ταλαιπωρίες, τις πίκρες καιτα δύσκολα, αυτή η εικόνα δεν αντέχεται. Στο γήπεδο υπήρχε μία μόνο ομάδα, που έβαλε ένα ωραιότατο γκολ και έκανε 2-3 ακόμα ευκαιρίες, παίζοντας υποφερτά. Το συνονθύλευμα που κυκλοφορούσε με τις δίχρωμες πυζάμες, ας το χαίρεται ο ιδιοκτήτης του. Ο μεγάλος μου, μου ζήτησε 4-5 φορές να φύγουμε στο 2ο ημίχρονο και έμεινα απλά να δώ τους τίτλους του τέλους ...

Δεν θέλω να πω πολλά, αισθάνθηκα πολύ πικρά (και δυστυχώς, μαζί με τα παιδιά μου) συγκρίνοντας αυτό που νιώθαμε μερικά χρόνια πριν, με αυτό που ζούμε τώρα (στα 120 χρόνια, περηφάνιας!!!). Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θύμιζε κηδεία. Διάφοροι αξιοπρεπέστατοι Πανιώνιοι όλων των ηλικιών, ήταν σαν να αποχειρετούσαν κάποιον οικείο τους. Έτσι ήταν.

Ξέρω πως σε εκπροσωπεί αυτό που γράφεις στην ανάρτηση σου:

"Κύριε Τσακίρη η ομάδα χρειάζεται εσάς. Όχι τα λεφτά σας. Μην την εγκαταλείπετε".

Αν ρωτάς εμένα, δεν θέλω ούτε τα λεφτά του, ούτε τον ίδιο. Δεν θέλω να ξανακούσω το ονομά του. Να πάει στα τσακίδια ο βλάκας, τρέμω στην ιδεά πως μπορεί να αποδειχτεί πως θα έχει κάνει μεγαλύτερο κακό από τον Μοβσεσιάν. Κι ας πάρει μαζί του όλους αυτούς που τον έγλυφαν, είτε γιατί τον πίστευαν, είτε γιατι τον άρμεγαν (στα απαυτά μου το γιατί).

Είδα σήμερα, παρα την ατμόσφαιρα της κηδείας, ανθρώπους να δακρύζουν σιωπηλά, να μουτζώνουν και να αναζητούν τον Μπέο. Ε, πρέπει να είσαι πολύ ηλιθιος για να το καταφέρεις αυτό.

Όποιος αναρωτιέται γιατί αυτός ο άνθρωπος ισως γραφτεί με μαύρα γράμματα στην Ιστορία του Πανιωνίου, φανταστείτε είτε έναν Πανιώνιο στα νύχια του Ψωμιάδη (με τον οποίο θα σταματήσω να έχω οποιαδήποτε σχέση), είτε έναν Πανιώνιο στη Δ Εθνική μαζί με τον Απόλλωνα (γιατί δεν βρέθηκε κανείς να αγοράσει αυτό το κατασκεύασμα του ανερμάτιστου Τσακίρη).

antunix είπε...

Η ανοχή και η υπομονή τελειώνει...
Ορισμένοι παίκτες, είναι αμφίβολο, αν αυτή τη στιγμή είχαν θέση στην ενδεκάδα της Αγίας Παρασκευής....

Bertheway είπε...

Τον αγώνα δεν τον είδα καθόλου άρα δε θα σχολιάσω το αγωνιστικό κομμάτι.Από την στιγμή που το ΔΣ παραιτήθηκε αυτόματα αυτό σημαίνει ότι η ομάδα έχει πουληθεί στον αγαπούλα.Μάλιστα κάπου διάβασα ότι ο Λιανός είχε παραιτηθεί από την Πέμπτη απλά ανακοινώθηκε μετά το παιχνίδι.Ο Τσακίρης αποδεικνύεται απλά επικίνδυνος.Σαν ένα κακομαθημένο παιδαρέλιπου βαρέθηκε το παιχνιδάκι του και απλά το παρατάει.Οπότε καλύτερα λοιπόν που φεύγει ο Τσακίρης.Δε σε θέλουμε ρε ξενερωμένε Τσακίρη.Το θέμα μας είναι ότι αυτός που έρχεται μπορεί και να είναι χειρότερος του.Ο Τσακ είχε πει κάποτε ότι όταν έρθει η ώρα να φύγει δε θέλει να το κάνει όπως ο Λιανός πέρυσι στο μπάσκετ.Η αλήθεια είναι ότι το κάνει με χειρότερο τρόπο.Κρίμα που δεν υπάρχει κάποιος ή κάποιοι Πανιώνιοι να αναλάβουν την ομάδα και να δώσουν στον Τσακ τα ίδια χρήματα που του δίνει ο Ψωμιάδης.
ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΟΠΩΣ ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ είχε πει ο Τσακ.Όχι στον αγαπούλα ρε Κωνσταντίνε...

NK99 είπε...

O ξεφτίλας γιατί μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός του ταιριάζει (πραγματικά δεν θέλω να τον βρίσω απλά τον χαρακτηρίζω) λίγους μήνες πριν κάλεσε τον κόσμο να του μιλήσει για το καινούργιο γήπεδο.

Δεν σεβάστηκε καν τους ανθρώπους που ο ίδιος κάλεσε λίγες μέρες πριν να διοικήσουν την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.....δεν σεβάστηκε την ιστορία της ομάδας και τα 120 χρόνια της...ούτε καν τους ιλάθλους που μέχρι τελευταία στιγμή έλεγαν καλά λόγια για αυτόν και τον στήριζαν...

Δεν ξέρω αν θα έρθει ο κατάδικος αλλά και ο Τσακίρης να μείνει εμένα το ίδιο μου κάνει. Προσωπικα θα παω στο γήπεδο ξανά όποτε και αν ξεβρωμίσει η ΠΑΕ....

Μέχρι τότε θα βλέπω μπασκετ στο οποίο βλέπω να φτιάχνεται μια υγιής ομάδα που παλεύει κάθε παιχνίδι και διοικείται από έναν άνθρωπο με αξιοπρέπεια.

Αναρωτιέμαι ποιά η θέση του ερασιτέχνη για όλα αυτά....Εγώ δεν περιμένω πολλά...

Pav είπε...

Ήρθε, κατέστρεψε, απήλθε.
Ο άνθρωπος (ιδιοκτήτης) είναι επικίνδυνος
Κατάφερε να καταστρέψει την ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας.
Κι εγώ προτιμώ το ερασιτεχνικό προτάθλημα από τον Ψωμιάδη.
Δεν θέλω άλλο τις παρεμβάσεις του.
Δεν θέλω να αναλάβει τις ευθύνες του.
Όταν το κάνει καταστρέφει.
Ο τύπος είναι bad news.
Δεν γνωρίζω ιστορικά αν κάποιος έχει καταφέρει να καταστρέψει μία ομάδα τόσο γρήγορα.
Είναι απλά ανίκανος!
Δεν τον γουστάρω στην ομάδα μας
Good Riddance ξενερωμένε που κατάφερς να με ξενερώσεις μετά από 32 χρόνια.

Georgios είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΩ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΗ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ψωμιαδη. ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΗ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΛΑΓΙΑ......ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ

Griniaris είπε...

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος,ειλικρινά λυπάμαι που δικαιώθηκαν οι φόβοι μου.Δεν είναι όμως αυτό το πρόβλημά μου.Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι με τρομάζει περισσότερο.Η προοπτική ανάληψης της ομάδας από τον Ψωμιάδη ή η προοπτική της β' εθνικής;Δυστυχώς παρόμοιες καταστάσεις έχω ζήσει αρκέτές στο παρελθόν.Ειλικρινά όπως το βλέπω τώρα, δεν με ενδιαφέρει ποιός είναι αυτός που θα σώσει τον Πανιώνιο.Διαβάζω πολλούς που θυσιάζουν κατηγορίες προκειμένου να πέσουμε στα χέρια του Μάκη Ψωμιάδη.Φαντάζομαι ότι υπολογίζουν πως στη β' ή γ΄ εθνική θα μας αναλάβει ο Λαπόρτα,ο Αμπράμοβιτς ή κάποιος ανάλογος.Διαβάζω για κάποιους που δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδο.Αλήθεια σε ποιόν άραγε απευθύνεται αυτή η απειλή;Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό.

Το έχω ξαναπεί,το λέω και τώρα.Εγώ είμαι Πανιώνιος γι αυτό που αντιπροσωπεύει.Κι αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας Τσακίρης και κανένας Ψωμιάδης.Η ομάδα τώρα χρειάζεται κάθε βοήθεια.Κι όποιος δεν γουστάρει καναπέ και πατατάκια...

NK99 είπε...

Προσωπικά δεν απειλώ κανένα ότι θα κόψω το γήπεδο. Απλά δεν μου αρέσουν τα συναρπαστικά παιχνίδια....
1ημιχρονο- 2τελικό 2 ημ- 1τελ, 0-0 ημιχ. 5-5 τελικό....
Προτιμώ τα βαρετά...
Όποιος και να είναι ο νέος ιδιοκτήτης ας αναρωτηθεί κάποιος γιατί σε εποχή κρίσης αγοράζει μία ελλειματική ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι δεν την αγοράζει για να δώσει χαρά στους φιλάθλους της.

Πάντως εκτός από τον καναπέ υπαεχουν και άλλα τμήματα του συλλόγου.
Δυστυχώς στον επαγγελματικό αθλητισμόείναι σε θέση οποιοσδήποτε λεφτάς να καταστρέψει ένα σύλλογο με ιστορία.
Κάποιοι το αντέχουν αυτό και κάποιοι όχι

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γκρινιάρη,

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι όταν κάποιος δηλώνει πως θα σταματήσει να ασχολείται με την ΠΑΕ, αν αναλάβει ο Ψωμιάδης.

Κατ' αρχάς, είναι δήλωση. Δεν είναι απειλή. Γίναμε Πανιώνιοι, επειδή φαινόταν κάτι να αντιπροσωπεύει αυτή η ομάδα: τις ρίζες από τη Σμύρνη, το ρομαντισμό της μικρής ομάδας που βγάζει παικταράδες κτλ. Αν όλα αυτά συρρικνωθούν στο πούρο του Ψωμιάδη, αρνουμαι να γίνω γελοίος, αναφέροντάς τα στα παιδιά μου. τελεία και παύλα.

Ο κόσμος που είχε φύγει επί Μπέου και ξαναγύρισε (συν γυναιξί και τέκνοις) επί Τσακίρη-Λίνεν, κάτι τέτοιο καταλάβαινε. Τι είναι αυτό λοιπόν που σε παραξενεύει σε μία τέτοια δήλωση (που την περιπαίζεις ως "απειλή");

Και σε τελική ανάλυση, από το να εξευτελιζόμαστε ως ντεκόρ στην εξέδρα σε στημένα - από τον Big Mac - παιχνίδια, θα προτιμήσουμε την Πανιώνια φανέλα στο Basket και στο polo. Και θα περιοριστούμε εκεί. Η φάση "Καναπε και πατατάκια" δεν με αφορά. Υπήρξα αθλητής και είμαι Πανιώνιος. Μαλάκας όμως νομίζω πως δεν είμαι και δεν έχω καμμία πρόθεση να γίνω. Πολύ περισσότερο, να κάνω τα παιδιά μου.

IWN1998 είπε...

Απ' ότι γράφεται και ακούγεται, ο αχυράνθρωπος Ψωμιάδη θα είναι ο Κανελλάκης. Αυτό με την προσφορά Λιανού είναι βέβαιο; Αν ναι, τότε ότι και να πούμε για τον Τσακίρη είναι λίγο. Εκτός και έχει το θάρρος έστω και την τελευταία στιγμή να βγει και να πει όλα τα καθέκαστα με λεπτομέρειες.
Μήπως στη θέση του Ψωμιαδικού Πανιωνίου, ο ερασιτέχνης Πανιώνιος πρέπει να ξεκινήσει έναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΕΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, που να εκπροσωπεί έστω και στο ερασιτεχνικό Αθηνών ότι πραγματικά εκπροσωπούσε ο σύλλογος αυτός από την ίδρυσή του;
Και αυτήν την ΠΑΕ την χαρίζουμε στον Ψωμιάδη και τον όποιο αχυράνθρωπό του. Σε καλή μεριά τα λεφτά κύριε Τσακίρη. Ειλικρινά ΛΥΠΑΜΑΙ για αυτό το τέλος.

Katrinos είπε...

Είναι πλέον σαφές οτι γυρίζουμε, με το χειρότερο τρόπο, σελίδα στην ιστορία μας.

Για μένα η διαδρομή σταματάει (προσωρινά) εδώ. Σήμερα είδα στα μάτια του γιού μου οτι ο Πανιώνιος έχασε έναν -ακόμα- οπαδό. Όχι επειδή ντε και καλά χάσαμε, αλλά είναι εξαιρετικά οδυνηρό για ένα 8άχρονο να βλέπει κάτι που πραγματικά και αγνά αγαπάει να σέρνεται στα σκατά.

Κεφάλαιο Αγαπούλα
Ειλικρινά μπορώ να καταλάβω όλες τις πλευρές. Εαν τα βάλεις κάτω μια λύση τύπου αγαπούλας μπορεί να βάλει ένα φρένο στην αγωνιστική κατρακύλα και να μας σώσει απο τον ενταφιασμό της ομάδος , διότι φίλοι μου εαν πέσουμε δεν θα ξανασηκωθούμε.
Απο την άλλη υπάρχει και το ηθικό του θέματος.
Πούρα, ραβδάκια,κομπολόγια κλπ δεν συνάδουν με τις αξίες που πρεσβεύει αυτός ο σύλλογός. Αξίες βέβαια που για μένα έχουν βεβηλωθεί εδώ και πολλά χρόνια - και απο το Τσακίρη. Μη ξεχνιόμαστε, προ Τσακίρη ήμασταν με πρόεδρο το ΛΕ-ΠΑ, το Μπέο, το Μοβσεσιάν και πολλούς άλλους εξαιρετικούς παράγοντες που καμία σχέση δεν είχαν με τις αξίες του συλλόγου. Άρα με εξαίρεση ίσως τα πρώτα δύο χρόνια του Τσακίρη , στα ίδια σκατά είμασταν και είμαστε. Συμπέρασμα δεν βγαίνει μη το ψάχνετε κανένας δεν θα πείσει κανέναν. Είναι κλασσική περίπτωση που ο καθένας δρα κατά συνείδηση.

vassilis είπε...

Γκρινιάρη,
εσύ μπορείς να προσθέσεις στο γιατί είμαι Πανιώνιος και την φιλοσοφία σου για τον Ψωμιάδη.

Εγώ όμως δεν γουστάρω ξανά μια προεδρία με δυσοσμία.

Και επειδή είμαι ελεύθερος άνθρωπος και στο γήπεδο πηγαίνω με επιλογή μου δεν δέχομαι να με πουλάει κανείς. Η επιλογή μου λοιπόν είναι να σταματήσω να παρακολουθώ ποδοσφαιρικούς αγώνες στη Νέα Σμύρνη. Λεφτά εγω στον Ψωμιάδη δεν θα δίνω. Αν μπορώ να πάω εκτός έδρας θα πάω. Αλλιώς πόλο, μπάσκετ κλπ.

Εσείς επιλέγετε να μείνετε πιστοί. Σας εύχομαι καλή συμβίωση με τον Ψωμιάδη. Αγαπούλες.

IWN1998 είπε...

Βασίλη μάλλον ούτε στο πόλο θα μπορείς να πηγαίνεις για πολύ ακόμα με την αλλαγή σελίδας...
Στο μπάσκετ (ανδρών) μπορεί.

Griniaris είπε...

Κατ'αρχήν μιλάμε για το ποδόσφαιρο οπότε τα άλλα τμήματα αφήστε τα στην άκρη.Ούτε προσπαθώ να αντιδικήσω με κανέναν ούτε να πείσω κανέναν.Απλά βαρέθηκα τα δεν ξαναπατάω στο γήπεδο και τέτοια.Ο Πανιώνιος είναι ο Πανιώνιος,δεν είναι η ΠΑΕ.Κιόταν μιλάω για Ψωμιάδη αναφέρομαι σε όλους αυτού του είδους.Δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει ότι γουστάρει.Κι αφού το θεωρείτε δήλωση,να δηλώσω κι εγώ λοιπόν ότι την ομάδα μου δεν θα την εγκαταλείψω είτε πρόεδρος είναι ο Τσακίρης είτε ο κάθε Ψωμιάδης.Κι εσύ Vassilis,μακάρι να καταλάβαινες τη φιλοσοφία του "γιατί είμαι Πανιώνιος",γιατί αυτή η φιλοσοφία έδιωξε τον Κιντή και θα διώξει τον οποιονδήποτε Κιντή ή Ψωμιάδη ...

Recoba είπε...

Η ομάδα:
Ήμασταν τραγικοί. Χωρίς κέντρο (όχι ότι δούλευαν οι άλλες γραμμές...), παίκτες που πελαγοδρομούσαν, κάναμε τη χειρότερη φετινή εμφάνιση πρωταθλήματος και γίναμε το απόλυτο φαβορί για υποβιβασμό.

Ο Τσακίρης:
Φύγε, ουστ κτλ δεν έλεγαν πολλοί Πανιώνιοι? Ε, φαίνεται πως ήρθε η ώρα. Δυστυχώς φίλοι μου, πρέπει να προσέχουμε τι ευχόμαστε γιατί μπορεί να συμβεί!...

Ο Πανιώνιος "μου":
Ο Πανιώνιος όμως δεν ανήκει ούτε στον Τσακίρη ούτε σε κανέναν. Προσωπικά ανήκει στην καρδιά μου. Δεν έχω σχέση ούτε με προσφυγιά ούτε με Νέα Σμύρνη, έγινα όμως Πανιώνιος λόγω του πατέρα μου (που ήταν Πανιωνίος χωρίς να ασχολείται) και επειδή γούσταρα το διαφορετικό και δεν ήθελα με τίποτα τις "μεγάλες" ομάδες του ΠΟΚ και το όλο σύστημα που τις υποστηρίζει. Φυσικά είμαι Πανιώνιος λόγω ποδοσφαίρου. Οι πίκρες που έχω φάει απ'αυτήν την ομάδα, οι 2 υποβιβασμοί, με έχουν χαλυβδώσει σε ένα βαθμό και αντέχω και τα τωρινά χαστούκια.

Από δω και εμπρός:
Το χειρότερο έιναι ότι η κατάσταση στον Πανιώνιο μοιάζει με την οικονομική κατάσταση της χώρας: Και είναι τραγική, και -κυρίως- δεν φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ. Αγωνιστικά υπαρχει χρόνος να αντιστραφεί η κατάσταση, διοικητικά είμαστε σε τέλμα, σε αβεβαιότητα. Δυστυχώς σωτήρας δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να βρεθεί. Μην ελπίζετε άδικα. Ο Αγαπούλας αν έρθει την ομάδα θα τη σώσει, το πλήγμα όμως στο "πρεστίζ!" του συλλόγου θα 'ναι πολύ βαρύ. Ό,τι έχει απομείνει από πρεστίζ βέβαια, γιατί από το ΠΓΣΣ-Ντιναμό ως το Πανθρακικός-ΠΓΣΣ και το "σκάψιμο" του γηπέδου μας όπως το μετέδωσαν τα ΜΜΕ, δόξα το Θεό, έχουμε ξεφτιλιστεί αρκετά. Όσοι αντέχουμε λοιπόν θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε γήπεδο, τους υπόλοιπους τους καταλαβαίνω. Ας βλέπουν πόλο, μπάσκετ κτλ. Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά. Θα τους περιμένω όταν με το καλό γυρίσει ο τροχός και βγούμε από το τούνελ. Και όχι, Απόλλωνας δεν θα γίνουμε. Ούτε Εθνικός. Ίσως, λόγω του πόλο και του μπάσκετ...

Unknown είπε...

Επιτρέψτε μου να αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι και να θέσω κάποια ερωτήματα προς συζήτηση.
Γιατί ο Παράσχος παρόλο που ήταν τιμωρημένος δε φάνηκε καθόλου να συμμετέχει στον αγώνα? Μήπως ήξερε το αποτέλεσμα και δεν ήθελε να χρεωθεί αποκλειστικά την ήττα?
Γιατί αφού οι ίδιοι παίκτες κέρδισαν την αεκ έδειξαν χθες αδιάφοροι? Γιατί διαφάνηκε μια λιγοστή διάθεση να ισσοφαρήσουμε από ορισμένους παικτες μετά την αντικατάσταση του Μανιάτη? Μ'ηπως υπάρχουν προστριβές στις σχέσεις των παικτών? Ας μείνουν σωστοί επαγγελματίες και να κάνουν την ύστατη προσπαθεια να βγάλουν την ομάδα από το αδιεξοδο. Ο Μεγαλομέτοχος παρόλο τα προβλήματα τα προσωπικά και τα επαγγελματικά να αναλάβει επιτέλους πρωτοβουλίες και να σώσει την ομάδα. Να ορισθεί προσωρινή διοίκηση που να απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πώληση του ιστορικού με ανθρώπους τύπου "Ψωμιάδη". Ο Τσακίρης είναι υποχρεομένος μέχρι να βγει η χρονιά να ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα. Δεν υπα΄ρχει άλλη λύση. Σε αντίθεση περίπτωση προβλέπω καταστάσεις που δεν θα τις έχουμε ζήσει ποτέ στο παρελθόν.

dimosthenis είπε...

Ξενυχτάω (ακούσια) και σκεφτομαι. Είσαι ο Τσακίρης. Ξεκίνησες πριν από 4 χρόνια με την αγορά μιας ΠΑΕ μικρομεσαίας αλλά με τεράστια ιστορία και με φιλάθλους που και μπαλα ξέρουν και ζουν κατα πλειοψηφία σε ένα προάστειο με υψηλό πολιτιστικό και γιατί όχι βιοτικό επίπεδο. Το προάστειο αυτό το ονειρεύτηκαν,το σχεδίασαν και το δημιούργησαν άνθρωποι με οράματα διωγμένοι από μια πόλη της Ιωνίας με τεράστια ιστορία. Εσύ ο Τσακίρης με τα λεφτά σου αλλά κυρίως με τις αξίες σου μετά από μια περίοδο ανεκδιήγητων ανθρώπων στην ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνεις την ΠΑΕ και προσφέρεις σε όλους αυτούς τους φιλάθλους όραμα. Νέος προπονητής ποιοτικός και οραματιστής, νέο προπονητήριο σύγχρονο με όλα τα μέσα και το μεγάλο όραμα νέο γήπεδο. Σε ακολουθούν οι πάντες. Η ομάδα βγαίνει δυο φορές Ευρώπη, το γήπεδο γεμίζει συχνά, μια ομάδα όλο υγεία κάνει περήφανους όλους τους φιλάθλους της και τη Νέα Σμύρνη.
Είσαι ευτυχισμένος συμμετέχεις στη χαρά και ...ξαφνικά αρχίζεις τις μαλ...Κάνεις κολλητάρια σου τους παίχτες, φέρνεις χωρίς να στο ζητήσει κανένας φίρμες του παρελθόντος ξοδεύοντας αμύθητα ποσά για τον Πανιώνιο και διαταράσσεις τις ισορροπίες στην ομάδα. Αποκορύφωμα υποχρεώνεις τον προπονητή σε παραίτηση και τον συκοφαντείς, κλείνοντας την πόρτα στο μέλλον όπως αποδείχτηκε. Γύρο σου μαζί με ακραιφνείς Πανιώνιου μαζεύονται λαμόγια και σε απομυζούν. Χαίρεσαι και γελάς μαζί τους. Η ομάδα παραπαίει αλλά δεν κινδυνεύει άμεσα χάρη στην ποιότητα των παιχτών της και τη δυναμική του προηγούμενου προπονητή.

dimosthenis είπε...

Η περσινή χρονιά ξεκινάει όμορφα πουλήθηκαν παίχτες αγοράστηκαν άλλοι και αποκτήθηκε ένας προπονητής που είχε κάνει καλή δουλειά στον ...Πανθρακικό ως δική σου προσωπική επιλογή. Στην πορεία αποδεικνύεται ότι ο μαιτρ της τακτικής ήταν λίγος, ότι η ομάδα δεν διέθετε φορ περιοχής ότι δεν είχες τερματοφύλακα και το κέντρο της άμυνας έμπαζε, σου έλειπε και παίχτης να μπορεί να κρατά την μπάλα στο κέντρο και να περνάει κάθετες μπαλιές στην επίθεση. Σώθηκες στο παρά πέντε με ένα προπονητή ειδικών αποστολών που εσύ διάλεξες και δε σε διέψευσε.
Και τότε χάθηκε η λογική και η μπάλα. Αντί να στηριχθείς σ' αυτόν τον προπονητή που σε δικαίωσε, η αντιφατική προσωπικότητά σου σε οδήγησε στα νύχια του Κιντή. Μάνατζερ πειστικός αλλά άσχετος όπως αποδείχθηκε με το πνεύμα και τις αξίες του συλλόγου έδιωξε τον προπονητή που ήξερε και μπορούσε, έφερε έναν άλλο φέρελπι αλλά άσχετο με την ελληνική πραγματικότητα, απογύμνωσε την ομάδα από έλληνες και κουβάλησε ένα κάρο Φουγκουτέτοιους. δεν κάλυψε τα κενά πλην τερματοφύλακα και οδήγησε σ' αυτό το συνοθύλευμα, την ομάδα ναυάγιο που δεν μπορεί να παλέψει ούτε για την ισοπαλία στο γήπεδό μας. Ευτυχώς για σένα ο Κιντής είχε την ευθιξία να παραιτηθεί,(αφού προηγουμένως σε έχωσε μέσα οικονομικά) ακολούθησε ο προπονητής και μέσα σε μια κρίση ευθύνης και Πανιώνιας λογικής επέλεξες το Λιανό άνθρωπο έντιμο και ικανό, προσαρμοσμένο στην ελληνική και Πανιώνια πραγματικότητα να διοικήσει αυτός και οι συνεργάτες του την ομάδα. Ο άνδρας αναλαμβάνει την ευθύνη να βγάλει το κάρο από τη λάσπη με τις δικές του και τις δικές σου πλάτες όπως τουλάχιστον νόμιζε. Προσλαμβάνει καινούργιο προπονητή τον παλιό και δοκιμασμένο που έδιωξε ο Κιντής με τις δικές σου ευλογίες και συγκεντρώνει όλη την πανιώνια οικογένεια δίπλα του. Οι φίλαθλοι που ξέρουν να εκτιμούν τις υγιείς προσπάθειες αρχίζουν πάλι να αναθαρρούν ένας μήνας είναι ο δύσκολος θα περάσει, η ομάδα είναι σε καλά χέρια, θα ενισχυθεί το Γενάρη, θα αντεπιτεθεί έχει ισχυρή διοίκηση, θα τα καταφέρει.

dimosthenis είπε...

Τότε (;) ξυπνάει μέσα σου ο αυτοκαταστροφικός Τσακίρης. Δεν ξέρω τι σου συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή, το θέμα είναι δικό σου, όμως φαίνεται ότι επηρεάζει την κοινή λογική. Κάνεις μυστικές διαπραγματεύσεις για πώληση του πακέτου των μετοχών σου με όπως γράφεται αχυράνθρωπο του αγαπούλα. Γράφτηκε το όνομα Κανελλάκης, αυτός που βούλιαξε τον Ιωνικό; Δεν έχεις λεφτά να συνεχίσεις; το καταλαβαίνω, αλλά στον αγαπούλα; Να πουλήσεις τον Πανιώνιο, τον "λατρευτό" σου Πανιώνιο στον αγαπούλα; "Τα άγια τοις κυσί". Αιδώς! Κωνσταντίνε Τσακίρη. Η Σμύρνη καίγεται για δεύτερη φορά και ο εμπρηστής γίνεσαι εσύ. Πάλι παίρνεις διαζύγιο με την κοινή και την Πανιώνια λογική. Πούλησες το Λιανό και τους άλλους αξιόλογους Πανιώνιους και όλους τους φιλάθλους και την ιστορία της ομάδας για τα 500 χιλιάρικα που θα πάρεις από τον αγαπούλα. Τι αντιπροσωπεύουν αυτά για σένα;
Σύνελθε όσο είναι καιρός άσε τα πείσματα και τις κόντρες με τους φανατικούς της εξέδρας που εξέθρεψες και οι οποίοι σου επιτίθενται χυδαία είναι η αλήθεια κάποιες φορές. είναι όμως τα ίδια παιδιά που τρέχουν πίσω από την ομάδα κάθε φορά που αγωνίζεται με πάθος και λατρεία. Αυτή εύκολα μετατρέπεται σε τυφλωμένο μίσος. εσύ τους έδωσες το δικαίωμα να σε βρίζουν.
Επιχειρείς λοιπόν "ηρωική έξοδο" αφήνοντας την ομάδα στα νύχια ό,τι πιο οπισθοδρομικού υπάρχει στην ελληνική κοινωνία, στην αδιαφάνεια, την ανυποληψία και τη λαμογιά. Αυτό ονειρευόσουν ότι θα συμβεί, όταν θα εγκατέλειπες την ομάδα; Να θυμίσω ότι άλλα έλεγες. Δυο δρόμοι λοιπόν ανοίγονται μπροστά σου. Ή θα πεις το μεγάλο ναι στον αγαπούλα και θα σε ακολουθεί το πανιώνιο ανάθεμα σ' όλη σου τη ζωή στα 120 χρόνια της ομάδας (τι θλιβερή συντυχιά!) ή θα πεις το όχι και θα αναλάβεις μαζί με όλους τους Πανιώνιους την ευθύνη να αναγεννήσεις την ομάδα. Τότε δε θα είσαι μόνος σου. Βοήθησε να φτιαχτεί μια ελληνική ομάδα με ελληνόπουλα ή παιδιά που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στον τόπο μας με λίγους εκλεκτούς ξένους κατά τα πρότυπα του μπάσκετ και παρά τα μέχρι τώρα λάθη σου οι Πανιώνιοι θα σε θυμούνται όχι για τα λεφτά που ξόδεψες, αλλά για τις αποφάσεις σου, για τις αξίες σου, για την προσωπική σου τιμή, που τόσο εσύ ο ίδιος την έτρωσες.
Ήδη υπάρχουν οι προτάσεις από διάφορους ιδεολόγους Πανιώνιους για τη δημιουργία μιας τέτοιας ομάδας. Γίνε ο καταλύτης μιας τέτοιας προσπάθειας και μη μολύνεις την ομάδα με τα ποδοσφαιρικά και κοινωνικά αποβράσματα με τα οποία διαπραγματεύεσαι σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενα.

dimosthenis είπε...

Μολις διάβασα ότι δεν πουλάει τον Πανιώνιο ο Τσακίρης τον "χαρίζει". Σε ποιον; στο αχυράνθρωπο του αγαπούλα. Και τι είναι ο Πανιώνιος Κωνσταντίνε, το παλιό σου το σακάκι που δε σου αρέσει πια; Χάρισέ το σε κανένα Πανιώνιο που τόχει ανάγκη για να ζεσταθεί σε περίοδο που κανει τόσο κρύο (οικονομικά και κυρίως ψυχολογικά. Τόσο πολύ μισείς την ομάδα και τους φιλάθλους; Δε τη θες εσύ άστη τουλάχιστον σε πανιώνια ικανά χέρια. Μπορεί να μην κρατάνε τα δικά σου λεφτά αλλά υπάρχουν θέλουν και μπορούν.

IWN1998 είπε...

Αρχικά να πω και εγώ ότι συμφωνώ ότι άλλο η ΠΑΕ Πανιώνιος και ο Πανιώνιος σαν ιδιοκτησιακή οντότητα και άλλο ο Πανιώνιος των οπαδών του. Και τον δεύτερο δεν μπορούμε να τον εγκαταλείψουμε, ότι και αν συμβαίνει στον πρώτο. Ο πρώτος είναι η πραγματικότητα, η εκάστοτε μετουσίωση του δεύτερου αλλά δεν σημαίνει ότι συμπίπτουν και ταυτίζονται.
Στη δεδομένη περίσταση τείνουν στον διχασμό και στη διάσπαση και είναι προφανές ότι σε εμάς τους οπαδούς, δημιουργούνται καταστάσεις σχιζοφρένειας.

Τώρα:

"Αν ο κ. Τσακίρης δεν βοηθήσει τον Πανιώνιο μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως ήταν το πλάνο και μετά να αναλάβει 50-50 με τον κ. Λιανό την ομάδα, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε!"

Γιατί άραγε έκανε πίσω στην αρχική του συμφωνία ο Τσακίρης. Ήξερε ότι ο Λιανός μόνος του δεν μπορούσε...

Ο Τσακίρης δεν πουλάει τσάμπα. Πουλάει το λιγότερο 3.5 εκατομμύριο έλλειμμα. Και αυτό καλεί τους όποιους Πανιώνιους ν’ αγοράσουν, ξέροντας εκ του ασφαλούς ότι δεν έχουν τη δυνατότητα.

Στο καλό κύριε Τσακίρη. Το έλλειμμα το κάνατε εσύ και οι φίλοι σου και όχι οι Πανιώνιοι που καλείς ν’ αγοράσουν. Στο καλό.
Ίσως είναι καλύτερη η ωμή πραγματικότητα Ψωμιάδη από την επιτιδευμένη κατάσταση Τσακίρη. Και γιατί έτσι όπως γίναμε να μας ενοχλούν τα πούρα του Bic Mac όταν τους περισσότερους δεν μας ενοχλούσαν οι σχέσεις Τσακίρη πχ με τον άρχοντα της παράγκας Θωμά Μητρόπουλο.

Και για να καταλάβουμε όλοι σε πόσο ανώμαλη κατάσταση βρισκόμαστα, ο ίδιος άνθρωπος που πουλάει και φεύγει τρέχοντας, έβαζε πριν μερικούς μήνες για πρόεδρος της Super League...
Πανιώνιος. Η προσωποποίηση της σχιζοφρένειας.

Costix είπε...

Απιστευτη στεναχωρια.
Και εχουμε και καποια ηλικια.

Μια ερωτηση ΜΟΝΟ προς τον Κωνσταντινο Τσακιρη:

ΓΙΑΤΙ ???

Ron Barceló είπε...

Μην μπαίνετε στη διαδικασία της ψιθυρολογίας και των φημών. Κάντε λίγο υπομονή μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις μετά το ΔΣ, γιατί έχω διαβάσει αρκετές βαριές κουβέντες από κάποιους και πολύ ανάθεμα.
ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ:
Η ομάδα τώρα χρειάζεται κάθε βοήθεια.Κι όποιος δεν γουστάρει καναπέ και πατατάκια...

Katrinos είπε...

Βρε παιδιά , τελικά ....παρεξήγηση ήταν όλο το θέμα , ο Μάκαρος για καλό μας πήγε να λειτουργήσει και βρέθηκε μπλεγμένος. Όλα είναι μια παρεξήγηση, όλα καλά....


http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=84056&cid=24

vassilis είπε...

Γκρινιάρη

εγω ακολουθώ αυτά που με έμαθε η Πανιώνια Διαφορετικότητα. Με έμαθε λοιπόν ότι για να φύγει ο Μπέος δεν πρέπει να πατάμε στο γήπεδο, με έμαθε ότι για να φύγει ο Μπέος θα πρέπει να γίνονται συλλαλητήρια, θα πρέπει να γεμίζει η Νέα Σμύρνη ΟΥΣΤ, θα πρέπει να ιδρύονται σύλλογοι πολιτών που μετά δεν θα τους ξαναακούει κανείς, θα πρέπει από τη σελίδα του ερασιτέχνη να βρίζεται ασύστολα η ποδοσφαιρική ομάδα (τότε που το φόρουμ στεγαζόνταν στον ερασιτέχνη), ότι θα πρέπει να εύχομαι να πέσει κατηγορία η ομάδα για να γλυτώσουμε, ότι θα βγαίνουμε στις εκπομπές του Τσίμα και θα δηλώνουμε με στόμφο ότι ο Πανιώνιος πέθανε με αυτή τη διοίκηση για μας κλπ. Με έμαθε ότι κάποιοι γύριζαν μέσα στο γήπεδο και μετρούσαν πόσοι είμαστε εκεί για να υποστηρίξουμε την ομάδα και μετά τα ακούγαμε και σαν εγκάθετοι του Μπέου.

Αυτά έδιωξαν τον Μπέο. Τα άλλα όλα είναι τρίχες. Τον Μπέο δεν τον εδιωξε Griniaris καμια φιλοσοφία γιατί η φιλοσοφία της ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια είναι φιλοσοφία της αρπαχτής.

Οσο για την ΓΣ είναι τυπική διαδικασία. Είναι μόνο μια ΓΣ αλλαγής του ΔΣ για την επικύρωση της αγοραπωλησίας.

c@mel είπε...

Ο Πανιώνιος στους Πανιώνιους!

http://www.sport-fm.gr/article/303401

Griniaris είπε...

Vassilis,αν νομίζεις ότι υπάρχει κάποιος που έδιωξε τον Μπέο δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε.Όσο για το σκεπτικό σου,δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει από αυτούς που μας ρεζίλεψαν σε όλο τον κόσμο σκάβοντας το γήπεδο.

Και ποιός μίλησε για φιλοσοφία της ΠΑΕ.Για τη φιλοσοφία των φιλάθλων μιλάω.Εγώ ξέρω ότι αν μπει ένας καταπατητής στο σπίτι μου δεν θα το εγκαταλείψω και να φωνάζω απ'έξω να φύγει.Και τι σχέση έχουν τα υπόλοιπα με την παρουσία στο γήπεδο;Αν κάποιος δεν θέλει να καταλάβει ότι η δύναμη του κόσμου στο γήπεδο είναι τεράστια δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό.Και τέλος είμαι ο τελευταίος που θα πει σε κάποιον τι γνώμη θα έχει,αρκεί να μην προσπαθεί να μου την επιβάλλει ως μοναδική...

amanAM είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
amanAM είπε...

@ camel

Η εταιρεία «Σμύρνη 1890», που έχει στην κατοχή της το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, τις τρεις μπουτίκ του συλλόγου και διενεργεί τις μελέτες για την κατασκευή του γηπέδου (που έχει «παγώσει» εδώ και καιρό), ανήκει εξ ολοκλήρου στον κ. Τσακίρη, προφανώς δεν θα περιληφθεί σε οποιαδήποτε συμφωνία μεταβίβασης της ΠΑΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας μας έχει προφανώς ακούσει και μία δική του εκδοχή των γεγονότων των τελευταίων ημερών. Δεν θέλω να προσθέσω αυτήν που άκουσα, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες ώρες που φαίνεται κάποια αχτίδα φωτός.

Ανεξάρτητα από τις απόψεις που έχει ο καθένας μας πάντως, η εικόνα του Τσακίρη που αναδύεται, είναι ενός ανθρώπου του οποίου ο προσωπικότητα κατέρρευσε και η όποια συγκρότηση υπήρχε, διαλύθηκε τελείως. Ο Θεός ας τον βοηθήσει στη δική του ζωή και ας τον φωτίσει ώστε να μην τον συνοδεύει και η φήμη της διάλυσης ενός πραγματικά ιστορικού σωματείου.

Νομίζω πως η ουσιαστικότερη βοήθεια που μπορούμε να δώσουμε, είναι να πείσουμε τον Λιανό να αναλάβει τα ηνία. Είναι κρίμα που δεν ξέρουμε το email του (αν χρησιμοποιεί) για να το βομβαρδίσουμε με εκατοντάδες ΕΠΩΝΥΜΑ μηνύματα, δείχνοντάς του ποιοί είμαστε και γιατί αξίζει (όπως τουλάχιστον πιστεύουμε ..) να μπεί μπροστά. Πρωτευόντως για το σύλλογο και την ιστορία του και δευτερευόντως για τον κόσμο του, που δεν είναι οι Πάνθηρες με τα βαρελότα ... Τουλάχιστον, όχι μόνον αυτοί και όχι κυρίως αυτοί. Μπορεί κανείς να σκεφτεί έναν τρόπο μαζικής επικοινωνίας με τον Λιανό;

IWN1998 είπε...

Μπορούμε να ζητάμε από το Λιανό να πάρει στους ώμους τα 2 εκατ. έλλειμμα που λέει ο Τσακίρης (προφανώς βάλανε τελευταία στιγμή τις δόσεις Τζιμπούρ-Μάκου που ενταμίευσαν) συνάμα με το 1 εκατ. περίπου, που έχει η ΚΑΕ (όσο και αν υποτίθεται ότι αυτά θα τα επιστρέψουν σε βάθος χρόνου οι περσινοί διοικούντες);
Οι άνθρωποι το είπαν καθαρά χθες ότι δεν είχαν πλάνο χωρίς βοήθεια Τσακίρη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρούν σε χρόνο dt ένα επιπρόσθετo αξιόπιστο επενδυτή. Πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο; Μακάρι να είναι. Πάντως φαίνεται να μην εξαρτάται αποκλειστικά από τον κο Λιανό και τις όποιες παρακλήσεις του κάνουμε.

NK99 είπε...

Ας πουλήσουν τον Κούμο και τον Μανιάτη. να καλύψουν τα 2εκ. Είναι προτιμότερο να πέσουμε από αυτό που φαίνεται ότι θα συμβεί τώρα.
Ίσως να είναι ευκαιρία να γίνει και ένα άνοιγμα προς τον κόσμο ώστε να γίνει η ΠΑΕ εταιρία λαικής βάσης.
Αυτή τη στιγμή προέχει να μην πέσει η ΠΑΕ σε λάθος χέρια.
Τα δε κεφάλια που έχουν τα λάθος χέρια πρέπει να καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει...και ότι ο κόσμος δεν θα τους αφήσει σε χλωρό κλαρί.

IWN1998 είπε...

Όταν είσαι σε αυτή την κατάσταση, ο καθένας θα σε πιέσει για να σου πάρει παίκτες κοψοχρονιάς. Τον Μανιάτη τον έβγαλαν τις προάλλες για 800.000 αλλά το έγραψαν σαν υπέρογκο ποσό.
Σήμερα μετά απ’ όσα γίνονται, ούτε 500.000 δεν θα δίνουν. Και στο εξωτερικό για να πουλήσεις θέλεις να βάλεις μάνατζερς με τα δικά τους ρεγάλα κοκ. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.

Panos είπε...

Επειδη αναφερθηκε εδω η "ΣΜΥΡΝΗ 1890" και ταυτοχρονα εχει γραφτει σε πολλα μερη οπου επικοινωνουν οι Πανιωνιοι περι πολυμετοχικότητας, ιδου η Ροδος. Η ΣΜΥΡΝΗ ειναι εταιρεια συμμετοχων, αρα μπορει να γινει το οχημα για τη συμμετοχη στη διαχειριση του Πανιωνιου με πεντακαθαρους, επιχειρηματικα, ορους. Ειτε με 1 ειτε με 10, ειτε με 100000 μετοχες. Στις δυνατοτητες του καθενος, ολοι για τον Πανιωνιο.

IWN1998 είπε...

Αν θα πουληθεί η ΠΑΕ, δεν θ’ ανήκει στο holding της ΣΜΥΡΝΗ 1890. Άρα η συμμετοχή στην πολυμετοχικότητα της τέως μητρικής, θ’ αφορά τη συμμετοχή μας στις μπουτίκ της Eternal και στο Απήλιον; Ή θα συνδράμει στο ν’ αλλάξει ο κος Τσακίρης την απόφασή του;

Panos είπε...

Αυτο λεω Ιωνα. Να μπει η Σμυρνη ως ατμομηχανη της Πανιωνιας οικονομιας και ΑΣΦΑΛΩΣ με την Παε μεσα. Να ειναι καθαρο τι πωλειται, τι αγοραζει καθενας και πως αναπτυσσεται ο Πανιωνιος. Ο τροπος υπαρχει. Λεμε οτι υπαρχει και η διαθεση και η αναγκη. Ας το αποδειξουμε

Bertheway είπε...

Πάνο πιστεύεις ότι μπορούμε να αναλάβουμε τον Πανιώνιο με εταιρία λαικής βάσης?Πως?Με τα 1000 διαρκείας μας?Με τους 3500 που πηγαίνουν στο γήπεδο κάθε 15 μέρες?Με τα 200-300 μέλη του ερασιτέχνη?Μακάρι να γινότανε κάτι τέτοιο αλλά δεν πιστεύω ότι έχουμε τη δυναμική.

panioniaria είπε...

H ομάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση.Τον ΤΣΑΚΙΡΗ των δυο πρώτων χρόνων τον έχουμε ανάγκη,τον ξενερωμένο Τσακίρη όπως εμφανίζεται τελευταια δεν θέλουμε ούτε να τον βλέπουμε.Δυστυχώς τα κακά νέα φαινόταν από το καλοκαίρι,με τις καραβιές μαύρων που δοκιμάζαμε κάθε μέρα.ΤΏΡΑ χρειάζεται η ομάδα βοήθεια και να μην την παρατήσουμε στα δύσκολα.Εξάλλου γι΄αυτό είμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ..........γιατί δεν έχουμε συνηθίσει στα εύκολα.Φυσικά ελπίζω να μην μας αποτελιωσει ο Τσακίρης και δώσει την ομάδα στον αγαπούλα.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΖΩΗ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑς...

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα και μία ωραία ανακοίνωση

http://pan-ola.blogspot.com/2010/11/panioniosnet.html

ενωτική, κάπως συγκινητική, ρομαντική. Έξοχη, αλλά μάλλον στο επίπεδο του ευχολογίου. Δυστυχώς. Τα γεγονότα, έτσι όπως τα μαθαίνουμε, έχουν ξεπεράσει την πιθανότητα να "τους δούμε όλους ενωμένους", "να λυθούν οι παρεξηγήσεις", κτλ.

Η αλήθεια είναι πως όλοι μας παρασυρόμαστε. Συλλογιζόμουν πως κάποτε έιχα εκφραστεί πολύ αρνητικά για τον Λιανό. Προερχόμενος από το basket, θεωρούσα (όχι άδικα) πως είχε αποκόψει την ΚΑΕ από την υποδομή, είχε πάρει την ομάδα από τη φυσική της έδρα, και είχε ενδώσει στους κάθε λογής managers και κάθε είδους αρπακτικά. Και μάλιστα, θεωρούσα, σε αντιδιαστολή, τον Τσακίρη (που δεν μου ήταν ποτέ εξαιρετικά συμπαθής) πραγματικό Πανιώνιο, παρά τα λάθη του (έτσι μου φαινόταν εκείνη την περίοδο ...)

Αργά ή γρήγορα όμως, ο καθένας δείχνει το ποιόν του .... Σήμερα παρακαλάω να αναλάβει ο Λιανός την ΠΑΕ από έναν τσακίρη που δείχνει να παραπαίει σε κάθε επίπεδο. Τελικά, είναι αδύνατον αν δείς σε βάθος χρόνου τι επιφυλάσσει η ζωή. Θα χαιρόμουν να διαψευστώ σε αυτά που έχω γράψει για τον τσακίρη. Αμφιβάλλω. Το ότι συμφώνησε (έστω και κατ' αρχήν) με τον Ψωμιάδη φαίνεται να επιβεβαιώνεται πανταχόθεν. Και αν αληθεύει ο διάλογος που έμαθα πως είχε με τον Λιανό την Παρασκευή ή το Σάββατο, μάλλον και λίγα έχουμε γραψει για τον άνθρωπο που έδωσε ελπίδα πως ο Πανιώνιος θα ξαναγίνει Πανιωνάρα ...

General Tanz είπε...

Προτιμω να περιμενω τις επισημες ανακοινωσεις.
Επι σεναριων δεν θα τοποθετηθω μια που καθε λιγο και λιγακι βλεπουμε να υπαρχουν ανατροπες αυτων που μαθαινουμε και διαβαζουμε.
Η Τριτη ειναι κοντα, θα περιμενω λοιπον λιγο ακομη.
Θα ειναι παντως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εξωφτρενικο, να πεταξει ο Τσακιρης τον Πανιωνιο στα νυχια του καθε λιγδιαρη.

Costix είπε...

Γεια σου ρε Στρατηγαρα.
Αν εβλεπες την φατσα σου χθες βγαινοντας απο το γηπεδο....
Φανταζομαι πως θα ηταν η δικια μου.
Πολυ μεγαλη η πικρα.
Ας ελπισουμε σε καλυτερες μερες.

Υ.Γ. @Μακης
Σε φωναζα χθες στο γηπεδο πριν απο το ματς αλλα δεν ακουσες και μετα μεσα στη δινη και τη θολουρα το ξεχασα.
Ευχαριστω για την εκπληξη σου αλλα και για την τιμη που μου εκανες. Keep the faith οντως, γιατι τωρα το χρειαζομαστε !!!

br fun_atic είπε...

Θα συμφωνήσω με τον στρατηγό.αυτή τη στιγμή σχολιάζουμε φήμες.οι ανακοινώσεις δεν αργούν και θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.δεν χρειάζεται πανικός.αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε ο ένας κοντά στον άλλο,γιατί όπως κι αν έρθουν τα πράγματα κάποια στιγμη θα ξαναβρεθούμε για το καλό της ομάδας.

cdu είπε...

@Costas
Είμαι και εγώ από αυτούς που έκανα κριτική και για τους μισθοφόρους του Λιανού και για το πως είχε ξεκόψει την ομάδα από τις ρίζες της και για το πως άφησε την ομάδα την πρώτη φορά. Για αυτό κρατάω πισινή. Αλλά αυτός μοιάζει να μαθαίνει.
Ο άλλος, αυτός που μας έδωσε το πρώτο πρωτάθλημα, το πρώτο ευρωπαικό τελικό, μας ξαναζέστανε στο ποδόσφαιρο, εδώ και τρία χρόνια μοιάζει να κάνει ότι μπορεί να μας πικράνει. Έχω καταθέσει τις απόψεις μου για τις ικανότητες του εδώ και καιρό (πάνω από χρόνο νομίζω) και έχω ξαναπεί πως η πίκρα που μας φέρνει είναι πολύ μεγαλύτερη γιατί μας έκανε να πιστέψουμε. Δεν αντέχω όμως αυτές τις απίστευτες βρωμιές που ξεστομίζουν έτσι χωρίς ντροπή διάφοροι ανώνυμοι για τον Τσακίρη.

br fun_atic είπε...

@cdu
Τις βρωμιές τις ξεστομίζουν όσοι βρέθηκαν πολύ κοντά του.έτσι γίνεται συνήθως . προσωπικά θα ήθελα να τελειώσει αυτή η ιστορία και να προχωρήσει η ομάδα ενωμένη με τον Λιανός και τον Τσακίρη ή στην χειρότερη περίπτωση με έναν από τους δύο.

NK99 είπε...

Το δυστύχημα της όλης υπόθεσης είναι ότι η επιβίωση της ΠΑΕ ίσως και του συλλόγου εξαρτώνται από τις διαθέσεις ενός ανθρώπου οι πράξεις του οποίου δεν μπορούν να ερμηνευτούν με πράξεις λογικής.
Μακάρι η ΠΑΕ να πάει σε Πανιώνιους και ο νυν ιδιοκτήτης να διατηρήσει την υστεροφημία του. Θα περάσει στην ιστορία ως ο καλύτερος με διαφορά πρόεδρος και ιδιοκτήτης που είχε ποτέ η ΠΑΕ. Ίσως ο μόνος που έκανε τους Πανιώνιους να ονειρευτούν.
Η παραμονή του στην ΠΑΕ θα είναι αργός θάνατος για εκείνον και για τον σύλλογο. Την άλλη λύση βέβαια δεν την συζητώ. Το γεγονός ότι έφτασε να την συζητάει αναεξαρτήτως αποτελέσματος ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να μας προβληματίσει και εμάς και τους οπαδούς άλλων ομάδων που οι τύχες τους εξαρτώνται από έναν λεφτά.

Η δημιουργία ποδοσφαιρικών εταιριών λαικής βάσης δεν ξέρω αν είναι εφικτή, αλλά πρέπει να επιδιωχθεί.

Ο ερασιτεχνης ήδη θα έπρεπε να έχ4ει ξεκινήσει εκστρατεία εγγραφής μελών. Εκτός αν κάποιους δεν τους συμφέρει το άνοιγμα προς τον κόσμο.

General Tanz είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/303525

c@mel είπε...

Σε προχωρημένες επαφές με επιχειρηματία για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης τις τελευταίες ώρες. Ο υποψήφιος επενδυτής φημολογείται πως είναι ο Γιάννης Καλογρίτσας, που είναι επιφανής φίλος του Πανιωνίου. Μάλιστα λέγεται πως ήδη έχει υποβάλει πρόταση στον ιδιοκτήτη των «κυανέρυθρων» και εξετάζει τα οικονομικά του συλλόγου, εξ ου και η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα οικονομικά του συλλόγου.

c@mel είπε...

Kαι η ανακοίνωση:

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18080&catid=5

cdu είπε...

Ε, εγώ δεν κρατιέμαι. Εχτές έγραφα πως δεν αντέχω τις βρισιές στον Τσακίρη, σήμερα όμως θα το πώ:
Κύριε Τσακίρη, είναι δυνατόν να είσαι τόσο μαλάκας;
Δεν μπορώ να το πιστέψω αλλά, όπως και στον  Sherlock Holmes,  when you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth".
Έχει λέει πλεόνασμα. Αν είναι έτσι, γιατί αφήσες την ομάδα να απαξιωθεί με τις επιλογές του Κιντή, γιατί έκλεισε ο ΠΚ για 2-3 χιλ ευρώ, γιατί παραμονή κρίσιμου αγώνα - και ενώ ο κόσμος φαίνεται ενωμένος - τα κάνεις μαντάρα, γιατί αφήνεις τόσο καιρό να σέρνεται το φάντασμα της μαύρης τρύπας να κυκλοφορεί για τόσο καιρό απαξιώνοντας την περιουσία σου;
Βαρέθηκα την ψυχανάλυση σου κύριε Τσακίρη. Μιά φορά έγραψα - σε κουβέντα για τον Ρεχάγκελ - για την περίφημη γενιά του Πολυτεχνείου που στις λαμογιές της έφερνε πάντα το άλλοθι των αγώνων. Ο τιμωρός, όποιος και να είναι, είχε συμφωνήσει τότε μαζί μου. Κύριε Τσακίρη, έφτασε η ώρα που ότι καλό έχεις κάνει για τον ενιαίο Πανιώνιο, τώρα πιά δεν μπορεί να είναι άλλοθι. 
Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

Costix είπε...

http://www.dousisnews.com/sports/15/11/2010/%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7/

Costix είπε...

http://www.zougla.gr/news.php?id=51823

Costix είπε...

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=87

Costix είπε...

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=478887

Griniaris είπε...

Αυτό είναι ρεπορτάζ...

Costix είπε...

@Griniaris
Καλο παιδι μοιαζει.
Τωρα για Πανιωνιος, τι να σου πω ???

Katrinos είπε...

@Costix

Και όμως είναι, ο δε γιός ή ανιψιός είναι κάθε Κυριακή στο γήπεδο.

claire είπε...

Λοιπόν κάπου βρήκα στο ίντερνετ οτι όντως ο Καλογρίτσας είναι Πανιώνιος, Νεο Σμυρνιώτης και λενε οτι προέρχεται απο τους Πάνθηρες. Δεν γνωρίζω αν αληθεύει κάποιο απο αυτά, αλλά τουλάχιστον το Πανιώνιος πρέπει να αληθεύει όπως γράφει και ο Katrinos. Ίδωμεν...

Katrinos είπε...

Άσχετο αλλά και ο Καμίνης Πανιωνάρα

'Οι υπουργοί τού γυρίζουν την πλάτη, οι βουλευτές την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και το βαθύ ΠΑΣΟΚ δεν θέλει ούτε κουβέντα για τον υποψήφιο δήμαρχο, παραπέμποντας ειρωνικά σε δηλώσεις του (“πάντα στην ζωή του ήταν με τους χαμένους”) και φέρνοντας ως παράδειγμα την πολιτική του (ΚΚΕ Εσωτερικού) ή ακόμη και ποδοσφαιρική ταυτότητα (Πανιώνιος). '

Όπως απο σίγουρα χαμένος έκανε τη μεγάλη ανατροπή , εύχομαι και η Πανιωνάρα να γυρίσει στο παιχνίδι και όλοι όσοι έχουν βγάλει χολή , να τη καταπιούν μπας και δηλητηριαστούν.

IWN1998 είπε...

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=62753

Στην ίδια συνομιλία αναφέρεται και το όνομα του Καλογρίτσα. Ο Βλαστός ισχυρίζεται ότι μίλησε με τον «γέρο», (εννοεί τον Τρομπούκη), που ήταν στο γραφείο του επιχειρηματία:

ΒΛΑΣΤΟΣ: Εχθές μίλησα με τον ΚΑΛΟΓΡΙ... Τον ξέρεις;

ΣΚΑΦΤΟΥΡΟΣ: Ναι, ναι.

ΒΛΑΣΤΟΣ: Τον ξέρεις; Λοιπόν, αυτός είναι πολύ καλό χαρτί... έχει πολλά λεφτά... Λοιπόν, μου λέει είχε πάει ο γέρος εκεί και μου τον δίνει, μου λέει ό,τι χρειαστείς, μου λέει έχω ψαχτεί για σένα...

IWN1998 είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=83846664

Από το φίλο Μιχάλη Λαδόπουλο. Και πάλι Ψωμιάδης πρώτος υποψήφιος.

Προσωπική άποψη και ας με κράξετε. Εγώ πιστεύω ότι ο Τσακίρης ΤΙΜΙΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θεωρεί σαν τη μόνη λύση για να σώσει την ομάδα τον Ψωμιάδη. Δεν βλέπει μακριά, βλέπει απλά το τώρα και το αύριο. Δεν έχει πλέον κανένα έρεισμα στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και θεωρεί προδιαγεγραμμένο τον υποβιβασμό αν δεν κάνει το σάλτο μορτάλε με το Bic Mac. Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα χρημάτων. Ξέρω ότι η άποψη αυτή σηκώνει αντιδράσεις πολλών και της είδα από το πρωί και στο δικό μου blog, που είχα σχετικό θέμα.
Εγώ μια φορά τον είδα τον Τσακίρη. Δεν πιστεύω ότι είναι άνθρωπος κακών προθέσεων. Αφελή και ευκολόπιστο μπορείς να τον πεις. Άνθρωπο κακής διαχείρισης ίσως.

Ο Bic Mac δυστυχώς μπορεί να σώσει την ομάδα αλλά η ομάδα δεν θα είναι πια ο Πανιώνιος. Και ο Φάουστ πούλησε την ψυχή του στο σατανά για να μακροημερεύσει.

Είμαστε σε deadlock. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Πολύ εύστοχος ο συλλογισμός σου Ίων, όμως για τους ίδιους λόγους θα μπορούσε να προτιμήσει τον κ. Καλογρίτσα. Μπορεί να μήν είναι μέσα στα ποδοσφαιρικά πράγματα όπως ο Big Mac, αλλά από αυτά που μαθαίνω είναι πολύ περπατημένος κύριος. Άν έχει και αυτή την τεράστια οικονομική επιφάνεια, και πώς; με δημόσια έργα και εταιρεία δημοσκοπήσεων, μιλάμε για γάτα ολκής.
Εγώ δέν τον ξέρω, μόνο το όνομά του είχα ακουστά.
Τέλος πάντων, για να γίνω πιό σαφής, νομίζω πως άν ο κ. Καλογρίτσας έχει ιδέα απ’ το πρωτάθλημα, δηλαδή ξέρει ότι ο Πανιώνιος είναι στην τελευταία θέση και πέφτει και τον πονάει αυτό γιατί όπως λένε όλοι είναι Πανιώνιος, σίγουρα θα βρεί τους τρόπους να μή συμβεί αυτό. Αυτό δηλαδή που καλείται να κάνει ο Big Mac δέν βλέπω γιατί να μή μπορεί να το κάνει ο κ. Καλογρίτσας.
Εάν και εφόσον βεβαίως βεβαίως έχει τεράστια οικονομική επιφάνεια, όπως διαδίδεται.

Δηλαδή καί Πανιώνιος καί πάμπλουτος; Και πόσο άραγε; να είναι στα κυβικά τού Τσακίρη; περισσότερο; ...δηλαδή βρήκαμε τον ’’Κόκκαλή μας’’;
μήν με ξυπνήσει κανείς!

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα, διάβασα διάφορα, και μάλλον ξεπέρασα το "όριο ελαστικότητας", που μαθαίναμε στη Φυσική (δεν είμαι Φυσικός, και την έχω ψιλο-ξεχάσει τη Φυσική, αλλά αυτό το θυμάμαι ...).
Ένας κολλητός μου, και κουμπάρος μου το λέει λίγο διαφορετικά, στο κοινωνικό πεδίο: "μαλακο-χωρητικότητα". Λοιπόν, η μαλακο-χωρητικότητά μου, ξεπεράστηκε.

Άλλα ονόματα ακούγαμε προχτές, άλλα χτές, άλλα σήμερα. Ίσως όλα να είναι αλήθεια, όλα ψέμα, ίσως άλλα έτσι κι άλλα αλλιώς. Προχτές είχαμε έλλειμμα, χτες ψιλο-ισορροπήσαμε, σήμερα έχουμε πλεόνασμα, αύριο μπορεί να αγοράσουμε τον Ντρογκμπά γιατί έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Κάποιος φίλος που γράφει ενεργά στα blogs, έγραφε μάλιστα για το πού θα κρυφτούν όσοι βρίζουν τον τσακίρη, τώρα που έχει πλεόνασμα.

Προχτές έπαιζε Ψωμιάδης, χτές τον "φρέναραν", σήμερα άκουσα πως δεν "έπαιξε" ποτέ, το βραδυ άκουσα και διάβασα πως "παίζει" Ψωμιάδης για να σωθεί η ομάδα.

Νιώθω πως αδυνατώ να παρακολουθήσω αυτό το σχιζοφρενικό καταιγισμό από "πληροφορίες". Αυτή δεν είναι Πανιώνια διαφορετικότητα, απλή μαλακία είναι. Κάποιος μας δουλεύει και νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος για να διασώσω όσο μυαλό μου έμεινε (αν έμεινε) είναι να βγώ από την πρίζα για λίγες ημέρες.

Costix είπε...

http://www.panionios.net/index.php?option=com_content&view=article&id=4216:2010-11-16-06-13-15&catid=50:2009-12-29-11-59-52&Itemid=261

Costix είπε...

Απο οτι φαινεται, εχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα !!!!

http://www.panthers.gr/

Costix είπε...

Η Γενικη Συνελευση γινεται στα γραφεια της ΠΑΕ στο Ψυχικο !!!!

Costix είπε...

Και το ρεπορταζ συνεχιζεται.
http://www.sport-fm.gr/article/303676

br fun_atic είπε...

Αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή είναι το καθαρό μυαλό. Όσο για εμάς, δυστυχώς αναγκαζόμαστε να κάνουμε σενάρια, αφού είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει πληροφόρηση για το μέλλον της ομάδας.
Καταλαβαίνω απόλυτα τον συλλογισμό του Ίωνα, ο οποίος μπορεί και να είναι σωστός. Το θέμα όμως είια ότι ακόμη κι αν η ομάδα μέσω του Μάκη γλυτώσει τον υποβιβασμό, είναι βέβαιο ότι θα έχει μεγάλα προβλήματα στο εγγύς μέλλον. Δεν θα πω ότι ο Πανιώνιος θα έχει χάσει τον χαρακτήρα του. Η ομάδα είχε δύο χαρακτήρες. Των φιλάθλων, που δεν πρόκειται να αλλάξει και των προέδρων. Και θυμόμαστε όλοι καλά ποιους είχαμε κατά καιρούς ως προέδρους του Πανιωνίου. Απλά ο Μάκης είναι μια πολύ πιο εξελιγμένη version τους.

Νομίζω ότι όλο το deal περνάει από το προπονητικό. Όποιος κι αν αγοράσει την ομάδα, πρέπει να παρέχει επαρκείς εγγυήσεις ότι θα καταβάλει τα χρήματα για την χρήσ του προπονητικού. Θα μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αν αυτές τις εγγυήσεις μπορεί να τις δώσει ο Μάκης. Για να το πω διαφορετικά, ο ιδιοκτήτης μιας μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας μπορεί με χαμηλό κόστος να ολοκληρώσει τα έργα και έχοντας μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια να δώσει και τις κατάλληλες εγγυήσεις.

Κάτι άλλο που είναι σημαντικό. Ποιό ποσοστό προτίθεται να πουλήσει ο κος Τσακίρης; Το πλειοψηφικό πακέτο ή όλες του τις μετοχές; Στην δεύτερη περίπτωση, δεν θα ήταν φρόνιμο να αγοραστούν μετοχές και από άλλους επιχειρηματίες (οπότε να οδηγηθούμε στη δημιουργία ενός ισχυρότατου Δ.Σ) ή να πωληθούν ακόμη και στον κόσμο;

NK99 είπε...

Αφού η ομάδα δεν έχει άμεσο οικονομικό πρόβλημα και υπήρχε και μία διοίκηση που φαινόταν ότι έβαζε την ΠΑΕ σε κάποιο δρόμο δεν μπορεί να είναι επιτακτική η πώληση της από τον ιδιοκτήτη.
Θα μπορούσε να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι ή έχρι να βρεθεί μία συμφέρουσα πρόταση και για εκείνον και για την ΠΑΕ.
Η δικαιολογία ότι δήθεν κόπτεται για την σωτηρία η οποία θα επιτευχθεί χάρις τον κατάδικο δεν πείθει κανένα (Ακράτητος, Εθνικός).

Katrinos είπε...

Όντως έχουμε τεράστιο πρόβλημα.

Ενώ είμαστε λίγοι και γνωστοί μεταξύ μας, ακούγονται χιλιάδες σενάρια που όλα έχουν ως σημείο αναφοράς το Τσακ και σε πολλές περιπτώσεις αφετηρία τον ίδιο.

Θα σταθώ στο ένα και κατά τη γνώμη μου πιό λογικό. Ο Τσάκ έχει καταλάβει οτι τα πράγματα είναι πάρα πολύ σκούρα. Σε αγωνιστικό επίπεδο, σε παρασκηνιακό επίπεδο, σε διοικητικό επίπεδο. Βλέπει οτι δεν μπορεί βραχυπρόθεσμα να πιαστεί απο πουθενά. Δεν θα σταθώ στο εαν όλα αυτά έγιναν επίτηδες ή όχι (άλλα σενάρια αυτά) , αλλά στο δια ταύτα, πάμε σούμπιτοι για Β΄.

Πιστεύω οτι έχει καταλήξει οριστικά στο σχήμα Μάκαρου διότι αυτή η λύση μπορεί βραχυπρόθεσμα να σώσει την ομάδα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για τα μάτια του κόσμου.

IWN1998 είπε...

Όλη η ειδησεογραφία αναφέρει πώληση του πλειοψηφικού πακέτου. Έχει αναφερθεί ότι χρειάζεται κεφάλαιο 450.000 Ευρώ για την αποπεράτωση στο Απήλιο. Δεν χρειάζεται να το φτιάξει ο νέος μεγαλομέτοχος. Να του τα δώσει ζητάει ο Τσακίρης.

Το ζήτημα είναι ότι η ομάδα σύμφωνα με τα πλάνα της προηγούμενης διοίκησης Λιανου κλπ (που καταλαβαίνω ότι της ρίχνουν το ανάθεμα με τη χθεσινή ανακοίνωση για τη διασπορά φημών για το έλλειμμα), για να μην πουλήσει παίκτη, να πάρει δυο για να καλύψει κενά και να σπάσει κάποια συμβόλαια άχρηστων συν τα λειτουργικά έξοδα ως τον Ιούνιο, εκτός του πλεονάσματος 1.2 εκ., χρειαζόταν 2 εκατ.

Με μια μικρή παραλλαγή (βγάζουμε στο σφυρί τον Κούμο) και με προσπάθεια για μείωση κάποιων μεγάλων συμβολαίων (πχ Μπάλαμπαν), το απαιτούμενο ποσό μπορεί να γίνει αρκετά μικρότερο.

br fun_atic είπε...

Η χθεσινή ανακοίνωση διαβάζεται με πολλούς τρόπους. Ουσιαστικά , όπως πολύ σωστά λέει ο Ίωνας, μέμφεται την πλευρά Λιανού και τη διοίκηση των Πανιώνιων.
Μπορούμε να τα συζητάμε για ώρες και συμπέρασμα να μην βγάζουμε.

Αυτό που μου περνάει από το μυαλό είναι ότι υπάρχει συμφωνία και ότι σήμερα θα ανακοινωθεί Δ.Σ το οποίο θα απαρτίζεται από ανθρώπους της νέας ιδιοκτησίας.Θα τονίσω ότι δεν ξέρω κάτι, αλλά μου φαίνεται πολύ λογικό σενάριο.

IWN1998 είπε...

@katrinos. Τα είπες όλα. Συμφωνώ απόλυτα. Και να πω και κάτι ακόμα. Και οι εναλλακτικές λύσεις που ακούγονται δεν είναι αγγελούδια. Αν ψάχνουμε το ΝΕΟ ΤΣΑΚΙΡΗ, δυστυχώς δεν υπάρχει στην πιάτσα. Και ακόμα και αυτός παρέα με το Θωμά Μητρόπουλο έκανε για καιρό.
Είμαι ο τελευταίος που θα ήθελα Ψωμιάδη. Αλλά μπορεί το δίλημμα να μην είναι μόνο Ψωμιάδης ή χάος αλλά και Ψωμιάδης με κάποιες δικλείδες ασφαλείας. Ποιες; Μπορούν να υπάρξουν προτάσεις; Εδώ γράφουν αρκετοί άνθρωποι με ιδιαίτερη ιδιοφυΐα και κάτι ίσως μπορούν να προτείνουν και προς αυτήν την κατεύθυνση.
Γιατί αν τα δεδομένα είναι ότι ο Τσακίρης δεν μένει, ο Λιανός φοβάται, ο Καλογρίτσας πιθανόν δεν πληροί κάποιες προϋποθέσεις που ίσως θα μάθουμε σήμερα στις 4:00, τότε να μην υπάρξει λευκή επιταγή στους Ψωμιάδηδες αλλά μια συμφωνία με κάποια πλατφόρμα που θα προσπαθεί να διατηρήσει τη φυσιογνωμία της ομάδας, πέραντων διαθέσεων Ψωμιάδη. Μπορεί να ζητάω να δημιουργήσω το αεικίνητο... το αδύνατο, δεν ξέρω.

Το πράγμα φαινόταν ότι θα καταλήξει εδώ από τον Απρίλιο. Ο τσακίρης δοκίμασε τον Κιντή με τα πλάνα low budget σαν ύστατη απόπειρα να κρατήσει την ομάδα. Δεν τον έπαιρνε άλλο επιχειρηματικά και ίσως και απ' άλλες προσωπικές απόψεις. Δυστυχώς και ο Κιντής δεν αποδείχτηκε σοβαρός. Ιδέες και λόγια αλλά στην πράξη δεν έκανε. Τώρα φθάσαμε να μονολογούμε, μακάρι να είχε πετύχει ο Κιντής...

NK99 είπε...

Αν πάει στον Ψωμιάδη τελείωσε. Οι δικλείδες ασφαλείας μόνο τον Τσακίρη μπορούν να κατοχυρώνουν και όχι τον σύλλογο.

br fun_atic είπε...

Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω; Αν θεωρούσε ότι ο Ψωμιάδης ήταν τόσο κατάλληλος, γιατί δεν του ανέθετε το management όπως έκανε με τον Κιντή, κρατώντας παράλληλα το πλειοψηφικό πακέτο ως ασφαλιστική δικλίδα. Έτσι ο καθένας έπαιρνε αυτό που ήθελε...

IWN1998 είπε...

Να διευκρινήσω στην άποψή μου ότι δεν συμφωνώ ότι ο Ψωμιάδης θα σώσει ντε και καλά φέτος τον Πανιώνιο. Αυτό που λέω είναι ότι το πιστεύει ακράδαντα σαν μοναδική λύση ο Τσακίρης. Ο Ψωμιάδης αν πάρει την ομάδα χωρίς κάποιους όρους στη συμφωνία, το πιθανότερο είναι να τη ρίξει στη Β' για να την χρησιμοποιήσει σαν φορέα "δραστηριοτήτων" του εκεί.

Γι' αυτό αν δεν γίνεται αλλιώς, χρειάζονται δεσμεύσεις και όροι στην αγορά. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό; Ίσως είναι και ο μόνος τρόπος κάποιας μερικής αποδοχής της νέας ιδιοκτησίας της ΠΑΕ.
Αλλιώς πιθανότατα θα παίζει η ομάδα μπροστά στους "πολύ άρρωστους" και μόνο αυτούς (ναι...υπάρχει και η περίπτωση να μεγαλουργήσει και να τους φέρει έτσι στο γήπεδο...).

IWN1998 είπε...

Τον Τσακίρη δεν τον έχω για άνθρωπο που αν δεν ήταν σε αδιέξοδο, θα συναλλασόταν με το Bic Mac σε σχέση με τον Πανιώνιο.
BRF είναι προφανές ότι ο Ψωμιάδης δεν αναλαμβάνει διαχειριστικές εργασίες στυλ Κιντή... Δεν έχει κέρδη από τέτοια πράγματα. Α ρε Κιντή, λίγο να άκουγες δεν θα φθάναμε εδώ που φθάσαμε... Πραγματικό θρίλερ...Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη.

br fun_atic είπε...

για σκέψου το πάλι...

cdu είπε...

Μα τι λέμε ρε παιδιά; Ποιός θα βάλει όρους; Εδώ και χρόνια ψάχνουμε λογική ενώ όλα γίνονται σε επίπεδο θυμικού και έτσι θα τελειώσουν.

IWN1998 είπε...

O Κιντής ήθελε σα μάνατζερ ν' αποδείξει ότι με λίγα λεφτά μπορεί να φτιάξει ομάδα. Τη δε τεχνογνωσία μετά να την προμοτάρει σε ευρύτερα πεδία δράσης...
Ναι, ο Ψωμιάδης θα μπορούσε να κάνει "παιχνίδια" και σα μάνατζερ αλλά για τα παιχνίδια του μάνατζερ θα ήταν νομικά υπόλογος και υπεύθυνος και ο ιδιοκτήτης... Ή κάνω λάθος; Και δεν ξέρω πόσο low budget είναι αυτά τα παιχνίδια και αν συνέφερε ο Ψωμιάδης να τα κάνει με λεφτά της ΠΑΕ και όχι δικά του;

NK99 είπε...

Την ΑΕΚ που είναι πολύ μεγάλο οικονομικό μέγεθος σε σχέση με τον Πανιώνιο την παράτησε απαξιωμένη, ο Ακράτητος εξαφανίστηκε, ο Εθνικός έφτασε στα ερασιτεχνικό.
Η πορεία του Πανιωνίου έχω την αίσθηση ότι είναι προδιαγεγραμμένη.
Δεν μπορεί να μπει δικλείδα για τα αποτελέσματα των αγώνων, για την πορεία της ομάδας. για την συμπεριφορά των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών από αγώνα σε αγώνα, για την συμπεριφορά της διοικησης απέναντι στους παίκτες που δεν θέλει να πληρώσει.
Το αποτέλεσμα θα είναι θάνατος και μάλιστα αργός.
Ο ιδιοκτήτης μπορεί να πει οτιδήποτε για να δικαιολογήσει την επιλογή του.
Προσωπικά ως οπαδός δεν θα δώσω καμμία πίστωση χρόνου σε μία τέτοια διοίκηση.
Όσοι δώσουν ας είναι έτοιμοι μεταξύ άλλων να βλέπουν τα παιχνίδια κόντρα στο ΠΟΚ ανάμεσα σε 10.000 κάφρους. Τους εύχομαι καλή διασκέδαση.....

cdu είπε...

Μια λύση τύπου Κιντή δεν ήταν παράλογη. Παράλογη ήταν η άνευ όρων επιλογή ενός ανθρώπου με ελάχιστη εμπειρία, με υπερμετρο εγώ, ανίδεου με την φιλοσοφία της ομάδας και των οπαδών και χωρίς checkpoints.
Δεν ηταν παράλογη η αναζήτηση φθηνών ταλέντων για το μέλλον της ομάδας. Παράλογη ήταν η καταστροφή του παρόντος για το αβέβαιο μέλλον, η πίστη ότι ο Πανιώνιος θα έβρισκε ταλέντα εκεί που αλωνίζει όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη και τα μακροχρόνια συμβόλαια άχρηστων.

Αλλά τι τα ψάχνουμε, η λογική είχε χαθεί πολύ πιο πρίν.

Griniaris είπε...

Για ποιές ακριβώς δικλείδες συζητάτε;

"Η νέα διοίκηση μπορεί, αν θέλει, να επιλέξει εναλλακτικούς τρόπους λειτουργίας και να κλείσει τη σεζόν χωρίς κανένα «έλλειμμα» (ακόμα και κέρδος)»."

Ο Πανιώνιος παραδίδεται άνευ όρων στον επόμενο αγοραστή,όποιος κι αν είναι αυτός.Οι "εναλλακτικοί" τρόποι είναι η μείωση συμβολαίων και η πώληση βασικών παικτών,δηλαδή υποβιβασμός.Κι αυτό στο βωμό του ισολογισμού,δεν απασχολεί κανέναν τους...

Katrinos είπε...

Εαν τη πάρει ο Μάκαρος να είστε σίγουροι οτι δεν θα υπάρχει η παραμικρή εγγύηση για την ομάδα.

Όσο τον βολεύει θα μένουμε στην μεγάλη κατηγορία. Όσο υπάρχει χρήμα απο χορηγίες , τηλεοπτικά , στοίχημα κλπ θα μένουμε και ανάλογα με τα ΔΙΚΑ του σχέδια θα έχουμε και ανάλογη πορεία.

Δεν πιστεύω οτι η τωρινή ιδιοκτησία κοιτάει τόσο μακροπροθεσμα. Κοιτάει το τώρα και πως θα γλυτώσει απο το βέβαιο υποβιβασμό που πιθανά να είναι και η ταφόπλακα στο σύλλογο.Το τί θα γίνει σε δύο τρία τέσσερα χρόνια είναι δευτερεύον, προέχει η σωτηρία, σήμερα.
΄
Το πιθανότερο είναι να συμβεί στο μέλλον αυτο που αναφέρει και ο ΝΚ99, ιδιαίτερα στα περί οικονομικού , εκτός εαν οι νέοι κανόνες της UEFA και η εφαρμογή τους απο τη πολιτεία (εδώ γελάμε) αποτελέσουν φραγμό τουλάχιστον στην οικονομική καταστροφή.

Όσο για το εαν θα παίζουμε μπροστά σε μόνο άρρωστους η όχι , θα μου επιτρέψετε να γίνω ολίγον τι κυνικός και να αναφέρω οτι εαν - λέω εαν- η ομάς κάνει κατα ένα μαγικό τρόπο πορεία πρωταθλητισμού απο την επόμενη μέρα , πόσοι φίλοι θα έχουν τη δύναμη να πουν 'εγώ δεν πατάω στο γήπεδο γιατί έχω βρώμικη διοίκηση'? Πόσοι εαν -πάλι λέω εαν- κερδίσει η ομάδα το βάζελο δεν θα χαρούν και θα αναφωνίσουν τα παραπάνω?

Να διευκρινήσω οτι σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με τις κινήσεις Τσακίρη αλλά ειλικρινά γελάω με πολλές 'ηρωικές' τοποθετήσεις και κρατάω μικρό καλάθι τουλάχιστον για τη πάρτη μου. Δηλαδή , θα χαίρομαι - διαφωνόντας.

Costix είπε...

Με αλλα λογια, παρε το αυγο και κουρεφ' το !!!

Ας κανουμε λιγο υπομονη, σημερα το αποεγευμα (ελπιζω) θα εχουμε πιο καθαρη εικονα.

Εξ αλλου σ' αυτη τη ζωη εξακολουθουν και γινονται θαυματα...

NK99 είπε...

Όσο πιο μεγάλο οικονομικό μέγεθος είναι μία ΠΑΕ τόσο πιο πολύ ταυτίζονται τα συμφέροντα ιδιοκτήτη και συλλόγου. Δηλαδή και ο ιδιοκτήτης να έχει άμεσα έμμεσα οφέλη και ο σύλλογος διακρίσεις.
Ο Πανιώνιος δεν έχει το οικονομικό μέγεθος για να υπάρξει τέτοια ταύτιση και για αυτό το μελλον του είναι προδιαγεγραμμένο.

Ο Πανιώνιος για να κάνει πρωταθλητισμό απαιτείται υποχρεωτικά όραμα και σκληρή δουλειά. Αυτά από μόνα τους έστω και αν συνοδεύονται από μεθόδους ανηθικότητας μπορούν να εκτιμηθούν και να προσελκύσουν κόσμο. Ας μην ξεχνάμε ότι κάποτε ο σύλλογος επιβίωσε με κλεμμένα.

Με λίγα λόγια το δίλημμα τι θα κάνει ο οπαδός αν η ομάδα πετάει είναι θεωρητικό ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

br fun_atic είπε...

Πάντως είναι γεγονός ότι κανείς αυτή τη στιγμή δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει το απόγευμα, όμως πολλοί απλά υποθέτουν ότι η ομάδα θα καταλήξει στον Μάκη...
Το σενάριο Καλογρίτσα δεν δείχνει ισχυρό, χωρίς όμως να μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτα γιατί ο Τσακίρης μας έχει συνηθίσει σε αιφνιδιασμούς.

Ron Barceló είπε...

Μάκαρος σε συνδυασμό με Κομπότη, Πηρούνια, Κανελλάκη και από Γενάρη φουνταριστό το Μπέο. ΔΣ ονείρωξη.
Αντε να κουνηθεί κανείς μετά στη Σούπερ Λιγδα.
A, ξεθάψτε και κανά Γιδόπουλο για γενικό αρχηγό για την απαιτούμενη ρετρό essence.
Ασσος ημίχρονο, 2πλό στο 60', χ στο 75' και τελικό 2πλό.

Ron Barceló είπε...

Προπονητής βάτραχος, Μπουρουτζίκας-Περσίας στους βοηθούς, αφαίμαξη Καβάλας, Βόλου (που στο τέλος υποβιβάζονται διαλυμμένοι) με ο,τι καλύτερο έχουν.
Αγκαλιές, φιλιά, διακοπές στη Μύκονο.

Ron Barceló είπε...

Ένα πούρο για την τιτίκα το Ριέρα και το αλλο πούρο για τον εβενινο Κούμο.Αγαπούλες.

General Tanz είπε...

Achilles last stand!!

http://www.sport-fm.gr/article/303724

claire είπε...

Μόλις άκουσα τον Μπεο στο ραδιόφωνο. Ζητάει ουσιαστικά να μπει μπροστα ο κ. Τσακίρης ή να παραχωρήσει τις μετοχές του στον ερασιτέχνη. Δεν θα σχολιάσω την παρέμβαση αυτή μόνο θα αναφέρω οτι ο Τσακίρης, σύμφωνα με τον Μπέο, ήταν στο αστυνομικό τμήμα Χολαργού επειδή δέχεται απειλές. Τι να πω για δαύτους που τον απειλούν? Μόνο οτι είναι πολύ λίγοι για να λέγονται Πανιώνιοι... Αηδία!

General Tanz είπε...

Τζερυ βουρκομενος βγηκε και ειπε οτι η Παε μεταβιβαζεται. Ανακοινωση οσονουπω. Τωρα Διογος.

NK99 είπε...

Αυτή τη στιγμή ένας που είναι έξω επειδή δεν έχει χώρο στη φυλακή έχει δύο ομάδες στην superleague ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ...

Γελοίο κράτος είμαστε και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει...

Costix είπε...

good bye

http://www.youtube.com/watch?v=SmijKjosplM&feature=related

antunix είπε...

@ costix

"Τίποτε δεν μπορεί να μας αλλάξει
Κανείς δεν μπορεί να μας σώσει από τον εαυτό μας..."

http://www.youtube.com/watch?v=KqZqKEShFSQ

Griniaris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.