Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ας μαζέψουμε τα κομμάτια μας

Όλες αυτές τις ημέρες έγιναν πάρα πολλά. Τόσα πολλά που καταλήξαμε και πάλι στα ίδια.Κύκλος.

Με λίγα λόγια, θα αντιμετωπίσουμε τη Λάρισα, σε ένα παιχνίδι που για την Α.Ε.Λ έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, με αποδεκατισμένη διοίκηση, ομάδα και ηθικό. Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ας μαζέψουμε τα κομμάτια μας.

Ένα από τα σημαντικά στοιχεία της χθεσινής συνέντευξης του κου Τσακίρη ήταν η πρόσκληση προς τον κο Λιανό για να επιστρέψει στη διοίκηση. Είναι γεγονός ότι πολλά ακούστηκαν για την ένταση που προκλήθηκε στις σχέσεις τους. Κρίνοντας από τη στάση που έχει κρατήσει ο κος Τσακίρης σε πάρα πολλά θέματα μέχρι σήμερα, υποψιάζομαι ότι μάλλον έχει λόγους ο κος Λιανός για να είναι παρεξηγημένος. Όμως πραγματικά δεν έχουμε περιθώρια για μούτρα, πόζες και παρεξηγήσεις. Ας βάλουν όλοι λίγο νερό στο κρασί τους και να κοιτάξουν να τα βρουν άμεσα για το καλό της ομάδας.

Ένα δεύτερο θέμα ήταν η επιβολή προστίμου στους παίκτες. Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα ότι ήταν επιβεβλημένο. Σήμερα φαντάζει άκαιρο για δυο λόγους. Δεν είναι δυνατόν να επιβάλεις πρόστιμο ύστερα από τόσο καιρό (για τα παιχνίδια με Διαγόρα και Ολυμπιακό) ούτε βέβαια για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, κατά το οποίο οι ίδιοι παίκτες μοιράστηκαν πριμ ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Και το ηθικό τους ρίχνεις και προς τα έξω δεν δίνεις σοβαρή εικόνα. Πέρα απ’ αυτό, μπορεί η εικόνα της ομάδας να είναι κάκιστη, όμως δεν ευθύνονται οι παίκτες για τις εγκληματικές επιλογές Κιντή και το διάτρητο ρόστερ.

Όλο αυτό το τρελό κλίμα ώθησε σε παραίτηση τον κο Παράσχο. Και επειδή ο άνθρωπος είναι σοβαρός, όσο κι αν κατανοεί του λόγους που έγιναν όλα αυτά, θεωρώ ότι δεν θα επιστρέψει. Άρα δεν έχουμε και προπονητή. Μεγάλο το βάρος που πέφτει στον Μάντζιο, από την άλλη όμως είναι και η δεύτερη μεγάλη του ευκαιρία.

Το τελευταίο θέμα έχει να κάνει με την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου. Ο κος Τσακίρης δήλωσε ότι θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι, από την άλλη όμως δεν πήρε πίσω την προθεσμία που είχε δώσει για την υποβολή προσφορών. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να φέρει το βάρος της αγοράς ας το κάνει. Η ταπεινή μου γνώμη όμως είναι ότι αυτό πρέπει να γίνει με ένωση δυνάμεων.

Δεν θα ασχοληθώ με τους επιχειρηματίες. Θα ασχοληθώ με τις λέσχες οργανωμένων. Είναι ζωντανοί οργανισμοί, έχουν μέλη και υπάρχουν για να υποστηρίζουν την ομάδα. Εκείνοι πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα συγκεντρώσουν χρήματα για αγορά πακέτου μετοχών. Αν η κάθε λέσχη καταφέρει να αγοράσει από 5%, τότε είναι δεδομένο ότι ο Πανιώνιος θα μείνει για πάντα στα χέρια Πανιώνιων. Αν δεν καταφέρουν να συγκεντρώσουν κανένα ποσό, τότε θα πρέπει να κατανοήσουν ότι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαλυθούν. Μπορούν όμως να συγχωνευτούν ή να συνεργαστούν. Ας σκεφτούν σοβαρά ότι είναι καλό να κάνεις κινητοποιήσεις, συλλαλητήρια, αιμοδοσίες και εκδρομές στα εκτός, αλλά όταν δεν έχεις τη δύναμη να βοηθήσεις ουσιαστικά σε μια δύσκολη στιγμή του συλλόγου, τότε μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά. Δεν έχω ιδέα πόσο κοστίζει το 5%, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι θα είναι ντροπή Πάνθηρες, Ίωνες και Λέσχη να μην καταφέρουν να συγκεντρώσουν το οποιοδήποτε ποσό για την αγορά έστω κι ενός μικρού πακέτου μετοχών. Φαντάζομαι ότι είναι στο χέρι και του κου Τσακίρη να τους το δώσει σε προνομιακή τιμή. Η προσπάθεια πάντως πρέπει να γίνει είτε ατομικά από τον κάθε σύλλογο είτε με συνεργασία.

Δεν ξέρω αν θα σωθούμε. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Πανιωνίου. Αυτό που ξέρω είναι ότι η συγκεκριμένη κρίση είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας για να κινητοποιηθούμε, να αφήσουμε στην άκρη μικροδιαφορές και προβλήματα ετών και να εργαστούμε ουσιαστικά για την ομάδα. Όλοι μαζί είμαστε δυνατοί.

61 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Η έκκληση στον κο Λιανό να γυρίσει είναι σημαντικό να έχει αποτέλεσμα.
Κανένας προπονητής δεν θα ήθελε να δουλέψει σε μια ομάδα που ο ιδιοκτήτης της είναι υπ' ατμόν.
Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι να λέει κάποιος μένω μέχρι το καλοκαίρι αλλά μένω και κάνω ότι μπορώ. Και νομίζω ότι βγαίνει περισσότερο το δεύτερο παρά το πρώτο από τη συνέντευξη Τσακίρη. Ίσως πάλι να ήθελα εγώ να πιστέψω το δεύτερο.
Το ότι διατηρήθηκε η εκδήλωση ενδιαφέροντος, είναι σωστό γιατί ίσως αυτό που πιο πολύ θέλει ο Τσακίρης για να βγάλει από πάνω του το μέρος της κατάθλιψης που οφείλεται στον πανιώνιο, είναι βοήθειες, απ' όσους εφησύχαζαν τόσα χρόνια ότι έχει βρεθεί η μηχανή που κόβει λεφτά και απλά παρακολουθούσαν χωρίς να συνεισφέρουν.
Πολύ σωστό αυτό που είπες για το να μαζέψουν οι οπαδοί ένα ποσό και να πάρει κάθε λέσχη κάποιες μετοχές. Να βοηθήσουμε και οι μη οργανωμένοι σε αυτό.

br fun_atic είπε...

Οργανωμένοι είναι. Ας κινητοποιηθούν. Ας κάνουν έρανο. Ας ενεργήσει ο καθένας από κοινού ή συλλογικά. Ας μην αρκεστούν στις αναλύσει στον τυροπιτά και στις εκδρομές. Έχουν μιά τεράστια ευκαιρία να δείξουν ποιοί είναι και τι μπορούν να κάνουν.

br fun_atic είπε...

θα ήταν ιδανικό να μπορούσαν να πάρουν από 5%
Αυτό μας κάνει συνολικά 15+10 του ερασιτέχνη+ 3 οι μικρομέτοχοι=28%. Πολύ ισχυρή μειοψηφία (ίσως όχι όσο χρειάζεται αλλά πάντως ισχυρή). Ακόμη όμως και 5 και 10% είναι πολύ σημαντικό γιατί θα αθροίζεται πάντα σε πανιώνιες δυνάμεις.

Griniaris είπε...

Κατ'αρχήν διαφωνώ με τη στάση Παράσχου.Θεωρώ ότι σε μια δύσκολη στιγμή εγκατέλειψε την ομάδα αφού πρώτα πρόλαβε να χάσει από τον Ατρόμητο.Ας έκανε τη δουλειά του κι αν φοβόταν ότι θα έρθει ο Ψωμιάδης ας υπέβαλλε τότε την παραίτησή του.

Όσον αφορά στα μικρά ποσοστά μετοχών,ιδεολογικά φαίνεται όμορφο και σωστό.Πρακτικά όμως δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα.Ακόμη κι αν ο Τσακίρης δώσει ένα δύο πακέτα του 5% σε προνομιακή τιμή σε κάποιους που θα δώσουν το υστέρημά τους,αντιλαμβάνεστε ότι ο οποιοσδήποτε αυριανός ιδιοκτήτης μπορεί εύκολα να τα εξαφανίσει με αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου.

Τέλος αν θέλουμε να δείξουμε στο Λιανό πόσο τον θέλουμε,μπορούμε να το κάνουμε από αύριο γεμίζοντας το κλειστό του μπάσκετ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.Είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστηθεί πάρα πολύ...

IWN1998 είπε...

Griniaris σωστός. Όλοι αύριο 5:00 στο Αρτάκης. Εκτός των άλλων, το αξίζει και η νέα ομάδα του μπάσκετ.

Templar είπε...

Καλημέρα σε όλους. Η ιδέα όπως αποτυπώθηκε από τον brfun είναι ιδανική, και βέβαια η πρόταση του iwn για βοήθεια από όλους εμάς τους μη οργανωμένους είναι βέβαιο ότι θα έχει θετική ανταπόκριση.
Σε ότι αφορά το θέμα που θίγει ο griniaris περί ΑΜΚ αν και ακούγεται σωστό, δεν είναι τόσο εύκολο πρακτικά. Θυμίζω ότι απόφαση για ΑΜΚ απαιτεί έγκριση ΓΣ και μπορεί να σταματήσει με άσκηση δικαιωμάτων μειοψηφίας (5%) λόγω αιτήματος ελέγχων (νομικού και οικονομικού). Ιδιαίτερα δε αν συγκεντρωθεί ποσοστό κοντά ή πάνω από 33% το θέμα μπλέκει για κάθε μεγαλομέτοχο...

Bertheway είπε...

Άσχετο αλλά είδα στον ύπνο μου ότι το ματσάκι tην Κυριακή είναι διπλό και με μεγάλο σκορ

zamis είπε...

@Bertheway
αφιερωμενο
http://www.youtube.com/watch?v=EQDHCyFe2rY

NK99 είπε...

Προσωπικά και χωρίς να είμαι ειδικός μου φαίνεται ακραίο η αγορά μικρού ποσοστού της ΠΑΕ να έχει πραγματικό νόημα και να μπορεί να σταματήσει την αγορά της από ανθρώπους που δεν είναι επιθυμητοί στους φιλάθλους του Πανιωνίου. Σίγουρα πρέπει να διερευνηθει.
Αυτό που πρέπει να αποτελεί κατά την άποψη μου προτεραιότητα είναι η φυσική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και η εγγραφή μελών στον ερασιτέχνη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κόσμος στην παρούσα συγκυρία δεν έχει μεγάλη οικονομικά περιθώρια να συνδράμει τον σύλλογο.

br fun_atic είπε...

ο Τσακίρης δεν έχει καθορίσει τιμή μετοχής. Δεν έχει πει καν ποιο είναι το κατώτατο ποσό για πακέτο μετοχών 5%. Θεωρητικά μπορεί να γίνει ακόμη και έρανος, με μόνο πρόβλημα τη δυσκολία συγκέντρωσης των 5.000 για τον ερασιτέχνη σε τόσο σύντομο διάστημα. Αν δεν προσπαθήσει κανείς, δεν θα μάθουμε ποτέ αν γίνεται ή όχι.

@griniaris
τα προνόμια που έχει η μειοψηφία είναι αρκετά. Ακόμη όμως και το γεγονός ότι για να τα καταλύσεις πρέπει να κάνεις και τον άλλο να ματώσει οικονομικά με ΑΜΚ, είναι σημαντικό.

Griniaris είπε...

Δεν είπα ότι δεν είναι καλό ή ότι δεν παίζει ρόλο.Αλλά όταν θελήσει κάποιος κακόβουλος να εμπλακεί στον Πανιώνιο αυτοί που θα ματώσουν οικονομικά θα είναι οι μικρομέτοχοι...

ΥΓ.Bertheway,γι αυτό το βράδυ τρώμε ελαφρά...

Bertheway είπε...

Άσε και είχε γενέθλια χθες η γυναίκα και έφαγα το βράδυ έξω γαμοπίλαφο.Το γονάτισα το πιάτο

zamis είπε...

Γκριν μου,διαφωνω.Αν ησουν ο Παρασχος,ειχες υποστει τα περυσινα,ξαναρχοσουν παρ'ολ'αυτα,ξαναερχοσουν αντιμετωπος με διοικητικη αφερρεγυοτητα και ειχες τον γκανγκστερ προ των πυλων,θα την εκανες κι εσυ.
Βεβαια δεν εισαι ο Παρασχος γι'αυτο και ο παγκος σου ανηκει!

υ.γ. το προστιμο ειναι σουρεαλ,επιτελους...

Griniaris είπε...

Μην παραπονιέστε για το πρόστιμο,είναι εντολή της τρόικας που ήρθε στην Αθήνα επί τούτου...

zamis,επιτέλους πρώτη φορά που διαφωνούμε.Θα είναι κάτι σαν επέτειος;

Bertheway,να τη χαίρεσαι...

br fun_atic είπε...

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Όλοι λέμε ότι οι Πανιώνιοι είναι σουρεάλ, διαφορετικοί, Γαλατικό χωριό κ.λ.π
Και ο μεγαλομέτοχος Πανιώνιος είναι, οπότε εξηγείται το πράγμα.

Βέβαια έχει δίκιο ο Γεράσιμος Βεντούρης που λέει ότι όταν διοικείς αφήνεις απ' έξω το συναίσθημα. Από την άλλη όμως αν και ο Τζέρι βγάζει μια πιο political correct εικόνα, μάλλον κι εκείνος δεν μπορεί να απαλλαγεί από την Πανιώνια διαφορετικότητα και το συναίσθημα, από τη στιγμή μάλιστα που επιμένει να διατηρεί επιτυχημένα μεν, πανάκριβα δε τμήματα, τα οποία καταπίνουν σαν σφουγγάρι τα έσοδα από όλα τα άλλα ερασιτεχνικά τμήματα...

Βρίσκεις άκρη με τον Πανιώνιο; Σίγουρα όχι. Γι αυτό και όσοι ασχολήθηκαν πολύ για την ομάδα, μετά από κάποια χρόνια όχι μόνο έκαναν πέρα, αλλά ούτε που θέλουν να ακούν για Πανιώνιο.

zamis είπε...

Ναι γλυκε μου,η 17η Νοεμβριου θαναι ολων των Πανιωνιων και η 19 καταδικη μας.

br fun_atic είπε...

@bertheway

αυτό με το γαμοπίλαφο κάτι σημαίνει...Βαράει καμπάνες η κοπέλα ότι θέλει γάμο. Να το πάρεις το κορίτσι :)

Εκ πρώτης όψεως όλες είναι κατά του γάμου. Απλά όταν χτυπήσει το βιολογικό ρολόι αρχίζουν οι προειδοποιητικές βολές...

Επειδή οι περισσότεροι εδώ έχουν μεγάλη εμπειρία και από 2-3 διαζύγια ο καθένας, να τους ακους τους θαλασσόλυκους:)

br fun_atic είπε...

@zamis
είπες τον griniaris "γκριν";;; Τι σχέση έχει ο άνθρωπος με γκριν και σαλάτες; Εδώ βλέπει μαρουλόφυλλα και τα βάζει σε βάζο...Κλινική περίπτωση...

zamis είπε...

Καλα,αυτος πλεον νομιζει οτι ο ροφος ειναι μοσχαρακι κοκκινιστο..
Κορυφαιο σουρεαλ που μου ειπε φιλος συνΠανιωνιος.
Σιγα μην πεσουμε κατηγορια,θ'ανεβουμε ρε!

zamis είπε...

θ'ανεβουμε κατηγορια!

br fun_atic είπε...

Κάποια στιγμή (μπορούμε και τώρα αν έχετε διάθεση), να μαζέψουμε τις πιο σουρεάλ πανιώνιες καταστάσεις και ατάκες και να κάνουμε Τοπ 10. Δύσκολη δουλειά.

br fun_atic είπε...

Εδώ που τα λέμε, ο Παράσχος δεν παραιτήθηκε από τον πάγκο του Πανιωνίου, αλλά από την εξέδρα.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να θυμηθώ παραίτηση πριν από την ουσιαστική ανάληψη καθηκόντων. Αν θυμάμαι καλά ήρθε Τετάρτη, άντε να έκανε και δυο προπονήσεις, μετά κάτι οι αποθεραπείες, κάτι οι πορείες, δεν πρόλαβε ο άνθρωπος να ζεστάνει τον πάγο...

General Tanz είπε...

@BRF

Ποιος να σπασει το ρεκορ του Νικολα του Μεγαλεφαντου, στον Φωστηρα το 2002 εμεινε 3 ωρες!!!!!!
Αστραπη!!!!

br fun_atic είπε...

Καλά, αυτός δεν ανέλαβε ομάδα. Πήγε για τον καφέ και το νερατζάκι :)

claire είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17064&subid=2&pubid=84712858

claire είπε...

Σημερινό άρθρο του Καρπετόπουλου:
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=27364&autid=4&sn=13

claire είπε...

Άλλο ένα άρθρο: http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=17046&subid=2&pubid=84748677

Καιρό είχα να δω τόσα θετικά άρθρα για τον Πανιώνιο μας.

IWN1998 είπε...

@claire. Ίσως τελικά η μεγαλύτερη σύγχρονη περιουσία αυτής της ομάδας είναι η ψυχή όσων λίγων την αγαπούν και την ακολουθούν. Ναι υπήρξαν ακραίες συμπεριφορές την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ. Έχουμε μείνει στην ιστορία με τα λεγόμενα "Υβριστικά", Αλλά πέρα απ' αυτά, υπάρχει η αγάπη για το σύλλογο και όχι για τους τίτλους ή τη δύναμη και τη μαζικότητα του. Υπάρχουν κοινά πράγματα που μας ενώνουν πέρα από το ποδόσφαιρο η γενικότερα τον αθλητισμό. Και αυτά σε πολλές περιπτώσεις ξεκινάνε μακριά στην ιστορία, σε άλλες είναι όντως βιώματα της γειτονιάς αλλά πολλές φορές πάνε ακόμα πιο μακριά σε αρχές και νοοτροπίες και κάποιας μορφής στάση ζωής.

Recoba είπε...

Κι ένα άρθρο του Αντώνη Πανούτσου: http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=27142&autid=12&sn=13 που γράφτηκε πριν χαλάσει το deal με το Μάκαρο.

Κάπου λέει:
...οι υποψήφιοι «αγοραστές» ομάδων, όπως έγινε και με τον Πανιώνιο, αντί να δίνουν λεφτά, ζητάνε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη να συνεχίσει να βάζει. Εχουμε φτάσει στο σημείο που θεωρείται σοβαρή πρόταση να ζητάει ο καινούργιος ιδιοκτήτης από τον παλιό να καλύψει τα χρέη, να του καλύψει και τα έξοδα μέχρι το τέλος της σεζόν και να πάρει το μάνατζμεντ.

Συμφωνώ απόλυτα με τα ανωτέρω. Δυστυχώς πλούσιος να βάλει λεφτά στον Πανιώνιο δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να βρεθεί στην παρούσα οικονομική συγκυρία. Μόνο κανά λαμόγιο.

Πολυμετοχικότητα στον Πανιώνιο είναι αστείο πράγμα, ενώ για το κρίσιμο ποσοστό του 5% που "θα μπλοκάρει" την πώληση σε "μη Πανιώνιους", πάλι δεν μου ακούγεται ιδέα που στέκει, στο βαθμό που ο μεγαλομέτοχος-ιδιοκτήτης μπορεί να ξεπουλήσει όλους τους παίκτες ή να μην κάνει καμιά μεταγραφή παίζοντας ας πούμε "με Έλληνες πιτσιρικάδες!" που ακούγεται και πιασάρικο, οδηγώντας την ομάδα σε αγωνιστικό αφανισμό.

Κι επειδή διοικητική λύση δεν βλέπω να υπάρχει, λέω να μείνουμε με τη χαρά της αποτροπής της πώλησης στον Αγαπούλα, και να δούμε για λίγο το αγωνιστικό κομμάτι που "χειρότερα δεν πάει". Λίγο τύχη να 'χουμε και να πεισμώσουν οι παίκτες και να παίξουν αυτό που μπορούν, και η αγωνιστική ανάταση είναι δυνατή.

Και με νίκες όλα μπορεί να διορθωθούν... Ακόμη και οι "θολούρες" στο μυαλό του προέδρου και των οπαδών

Costix είπε...

Ρε Griniaris, το 15-4 εγινε στο γυναικειο πολο, και οχι στο αντρικο !!! Η εγω δεν καταλαβα χθες ???

br fun_atic είπε...

Είχα σήμερα τη μεγάλη χαρά να δω από κοντά τον κοντοέ.σπουδαίο παιδί.αν ξανακούσω άσχημα σχόλια για τον γιάνναρο σας έφαγα.πολύ καλό παιδί,μεγάλη ψυχή και καλός παίκτης.έχετε αμφιβολίες; Ο άνθρωπος έχει παίξει με επιτυχία σε τρεις θέσεις της άμυνας και ενώ κάποιοι τον βρίζουν όταν παίζει τον αναζητούν όταν απουσιάζει.

Griniaris είπε...

Costix,μάλλον εγώ κατάλαβα λάθος...

Br,όταν τα έλεγα εγώ για τον Κοντοέ,ζητάγατε αριστερό μπακ...

zamis είπε...

κατω τα χερια απ'τον Γιαννακη.

Costix ειπαμε,ο ανθρωπος εχει μπερδεψει τον ροφο με το μοσχαρι,το πολο θα του ξεφευγε?

zamis είπε...

Και το μπερδεμα συνεχιζεται χαχαχαχαχα

Griniaris είπε...

Εσύ κάτσε φρόνιμα μην αρχίσω...

br fun_atic είπε...

Εκτός από τον Κοντοέ, είδα τον Μανιάτη και τον Βαζ Τε. Ενώ είδα παίκτες, δεν είδα πούλμαν. Σαν να μου φάνηκε ότι ο Βαζ Τε πήγαινε με αυτοκίνητο χορηγού.

Πού 'σαι ΑΜΑΝΑΜ να οδηγήσεις το πούλμαν;

br fun_atic είπε...

x files...
είδα τον Βαζ Τε, αλλά αυτός είναι εκτός αποστολής...τον είδα; δεν τον είδα; τον μπέρδεψα με άλλον; Τι να πω...Μας έχει μείνει μυαλό από την πίκρα;

c@mel είπε...

H αναζήτηση προπονητή:

http://www.sport-fm.gr/article/348402

br fun_atic είπε...

Αυτοί οι τρεις είναι οι επικρατέστεροι όταν μάλιστα οι υποψήφιοι μας βομβαρδίζουν με προτάσεις;προσωπικά απ´ αυτούς μου αρέσει ο νιοπλιας.όμως δε ξέρει αγγλικά και για κάποιο λόγο (που πλέον έχουμε καταλάβει όλοι :) ) αυτό ίσως είναι σημαντικό μειονέκτημα για τον πανιώνιο.

Bertheway είπε...

Εγώ πάντως θα διαφωνήσω για τον Γιάννη τον Κοντοέ όχι σε αυτά που λέτε για την ψυχή του και ότι είναι καλό παιδί.Θα διαφωνήσω ως προς το αγωνιστικό κομμάτι.Ο Γιάννης είναι ψυχάρα,είναι Πάνθηρας με όλη τη σημασία της λέξης,σοβάρο παιδί,πολύ βελτιωμένος σε σχέση με όταν ήρθε στην ομάδα αλλά μέχρι εκεί.Όταν βάζεις τον Γιάννη βασικό και μάλιστα είναι και από τους καλύτερους σου,τότε έχεις πρόβλημα στο ρόστερ σου.Και εγώ αν μπω στην ενδεκάδα,θα τρέξω,θα ματώσω,θα σκυλιάσω αλλά όσο πολύ και να προσπαθήσω δεν κάνω για τον Πανιώνιο.Ο Γιάννης μου θυμίζει τον Τάσο Πάντο και τον Νικό Γεωργέα.Καλοί,φιλότιμοι,μαχητές,έπαιζαν το 110% των δυνατοτήτων τους αλλά δεν ήταν για την ενδεκάδα.Τα ίδια πάνω κάτω πιστεύω και για τον Φανούρη.Χρόνια στην ομάδα,δεν έχει δημιουργήσει πότε πρόβλημα,έχει παίξει σε πολλές θέσεις,την πρώτη χρονιά του Λίνεν ήταν καταπληκτικός αλλά το παιδί δεν μπορεί.....Και όταν τον έχεις βασικό και σου εκτελεί και τα στημένα δεν είναι παράλογο ότι είσαι στον πάτο της βαθμολογίας.Τους θέλω και τους δύο κοντά στην ομάδα(τον Γιάννη περισσότερο) αλλά όχι στην ενδεκάδα

br fun_atic είπε...

Παραδέχεται δημοσίως ότι είσαι χειρότερος από τον φουκουάγιο (θεωρητικά κάνει για τον πανιώνιο γιατί έχει συμβόλαιο);θα σου κρεμάσουν κουδούνια :)
Να σου θυμίσω επίσης τα γκολάκια που έχει βάλει ο κρείτων.ποτέ δεν ξέρεις :)

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Και γιατί δέν περιμένουμε να φύγει ο Κούπερ απ’ τον Άρη; Αυτός νομίζω, είναι ο καλύτερος όλων.

General Tanz είπε...

Καλημερες.

Η Μινα παει να την βγαλει στην φτηνια με Κουπερ. Περα απο την πλακα, ο Χελακης σημερα γραφει για Μπουμπα, να χαρει και ο Ιωνας που το γραφει συχνα-πυκνα. Οχι οτι εγω θα χαλασω δηλαδη.
Ελπιζω η εορτη στον καμπο να στραβωσει, μηπως και παρουμε λιγο τα'πανω μας.
Ισως τελικα και να το φερει ο βλαχος το ΤΥΡΙ!!

br fun_atic είπε...

Από τότε που περιμένουμε το Βλάχος,αυτό το κωλότυρο έχει γίνει ροκφορ.

General Tanz είπε...

Το εφερε Ακηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!

Costix είπε...

Και ειναι και πολυ γλυκο Νασοοοοοοο!!!

Katrinos είπε...

Έχουμε κερδίσει τρία ματσάκια. Κοινός παρονομαστής ?
ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ Κ ΠΑΘΟΣ , τίποτα άλλο.
Μπράβο στη Πανιωνάρα μας, άντε μπας και ξεμπλέξουμε να βρούμε την υγειά μας.

Υ.Γ Νομίζω ότι χρωστάμε ένα παγκοσμιάκι για το επόμενο ματς (μίνι για τη λιγούρα)

Katrinos είπε...

Το Σ/Κ έκλεισε με 3/3
0-11 την Αργυρούπολη (χατ τρίκ ο Μπόμπος)
0-4 το Πανιώνιο
0-1 τα τυριά

Τι άλλο να θέλω απο άλλα τέσσερα τρία στα τρία ?

Costix είπε...

Το επομενο ΣΚ παιζουμε με τις γριες Κυριακη στις 3 το μεσημερι. Που σημαινει Παγκοσμιο στις 1100 το πρωι ?? Παμε για Παγκοσμιο brunch ???

Katrinos είπε...

Costix , εννοείται darling και πρωινό με τσίπουρα ας κάνουμε.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Και με τον Σάμαρη, έτσι;
Τί ψυχική ανάταση ήταν αυτή!
what a weekend!!!

Στρατηγέ μου, εγώ ιδέες βάζω.
Ποιός μάς λέει ότι δέν θα τού την ξανασβουρίξει τού Τσακ. και να πεί άι στο διάολο τη βαρέθηκα τη λιτότητα...όχι άλλη μιζέρια, και να τα ξαναχώσει.
Να αρχίσουμε τις παραγγελιές για τον Ιανουάριο λέω εγώ καλού κακού...

Και βέβαια τραβάει η ψυχή μας Παγκόσμιο!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Br fun, ok εντάξει τα μαζέψαμε τα κομμάτια μας. Μπορείς να βάλεις άλλη ανάρτηση τώρα!

claire είπε...

Τι υπέροχο ΣΚ!!!!! Και μπάσκεκ και ποδόσφαιρο!!! Πάμε μωρη ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΑΑ!

Costix είπε...

BR, αν αποφασιστει, θετω την φυσικη μας εδρα στη διαθεση της παρεας (με ολα τα συμπαραμαρτουμενα).

General Tanz είπε...

Εδω που τα λεμε φιλαρακια,το τελειωμα του Μετιν στο 90φευγα..... τοοοοοσο αουτ?
Λεμε τωρα.

Και ο Μανταλος μαζι με τα πλαινακια, ΑΦΡΟΣ!!!!!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κωστή μου, ο μπουρουφίξ είναι φανερό πως θα έχει πάει σε κανέναν γάμο.
Εκτός κι άν πήρε τους δρόμους τρέχοντας και ξεφωνίζοντας από τη χαρά του!
Μέσα για παγκόσμιο brunch!

Bertheway είπε...

Εγώ έχω να δηλώσω ότι είμαι πολύ απογοητευμένος από την ομάδα γιατί την Πέμπτη το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι το ματσάκι είναι διπλό αλλά όχι μόνο 0-1.Ντροπή σου Ακη Μάτζιε που κράτησε πίσω την ομάδα και δεν εκπληρώθηκε το 1-4 που είχα δει.Θέλω πρόστιμο σε όλου\ς τους παίχτες.ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Griniaris είπε...

Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι όταν μιλάμε εμείς οι προπονητές πρέπει να σέβεστε.Μετά την κακή παρένθεση Παράσχου,ο Άκης Μάντζιος μας οδήγησε σε άλλη μία ανέλπιστη νίκη.Άντε τώρα να τον κουνήσει κανείς από τον πάγκο.Απλά θα είχαμε άλλους τρεις πόντους με Ατρόμητο.Άντε γειά....

c@mel είπε...

Bertheway φοβερό. Και εγώ είδα στον ύπνο μου ότι κερδίσαμε 1-4.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

camel + betheway
στο τέλος τί γίνεται; σωνόμαστε;

Bertheway είπε...

Πάω για ύπνο.Θα σας πω αύριο..... lol