Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Πολύ σωστή κίνηση

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010 ξεκινάει η Δεύτερη Φάση Πωλήσεων Εισιτηρίων Διαρκείας της σαιζόν 2010 - 2011, με έκπτωση 60% της αρχικής τιμής τους.

Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Πανιωνίου
http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18109&catid=5

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!! Μπράβο!!!

update: Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι είναι λάθος να μην μπορεί να γίνει αγορά διαρκείας β' γύρου με άτοκες δόσεις. Θεωρώ ότι αυτό είναι επιβεβλημένο, τουλάχιστον για τις θύρες 2,3,4 και 7. Δεν παίζει ρόλο ότι τα εισιτήρια είναι πολύ προσιτά. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει καμπάνια για τα νέα εισιτήρια. Αν δεν μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά μια σοβαρή καμπάνια, τουλάχιστον ας γίνει εντός Ν. Σμύρνης και όμορων Δήμων. Θεωρώ ότι είναι εύκολο να μοιραστεί φυλλάδιο στο σταθμό του μετρό, στις στάσεις του τραμ, στο γήπεδο, στις πλατείες Κύπρου, Ν. Σμύρνης και στην αγορά του Π.Φαλήρου.Να κάτι που θα μπορούσαν να το αναλάβουν οι οργανωμένοι.

Μια που γίνονται πολύ σωστές κινήσεις θα ήθελα να συμβάλω με μερικές ιδέες.
1. Εκμεταλλευόμενοι το σύστημα μηχανοργάνωσης να κληρώσουμε κάποιο μεγάλο δώρο ανάμεσα στα πρόσωπα (κατόχους διαρκείας ή απλών εισιτηρίων) που παρακολούθησαν τα περισσότερα φετινά παιχνίδια της ομάδας.
2. Αν υπάρχουν τέτοια στοιχεία, να πουλήσουμε σε προνομιακή τιμή εισιτήρια διαρκείας σε γονείς και παιδιά που παρακολουθούσαν σταθερά την ομάδα με προσκλήσεις από την μαθητική εξέδρα.
3. Το εισιτήριο διαρκείας ποδοσφαίρου ή μπάσκετ, να εξασφαλίζει μειωμένες τιμές σε απλό εισιτήριο ή διαρκείας του άλλου αθλήματος.

16 σχόλια:

General Tanz είπε...

Guten Morgen μορτες.

Λαντσακι ΒΠ αυριο, με τιποτα χτενια στο χαρτι και καμμια καυτερη γαριδα με μπουκοβο.
Το μερος που συζητηθηκε με Κωστη ΑΓΙΟ!!!

If you are interested in participating, please fill out our brief participation form, giving us permission to contact you.

br fun_atic είπε...

Μικρά - Μικρά

από τον Τηλέμαχο Βαρβαρέσο:"Πρόσφατα έγινε νέος έλεγχος στα οικονομικά του συλλόγου από ανθρώπους που πρόσκεινται στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. Το τρέχον διοικητικό σχήμα προχωράει ως έχει, αν και η πόρτα στον κ. Λιανό είναι πάντοτε ανοιχτή"...

Η sportday γράφει σήμερα ότι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Πανθρακικό βρέθηκε η χρυσή τομή για την απόκτηση από τους Θρακιώτες του Κοιλιάρα.Ο παίκτης είναι θετικός να μετακομίσει στην ακριτική ομάδα τον Ιανουάριο

Να σας θυμίσω ότι προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής είναι ο Εμίλιο Φερέρα. Αν θυμάμαι καλά, εκείνος είχε συνηγορήσει στον δανεισμό του Κοιλιάρα στον Εργοτέλη. Μου κάνει λοιπόν εντύπωση ότι θέλει να συνεργαστεί μαζί του.

Costix είπε...

Εγραψες Μεγαλε Στρατηλατη.
Κλεινω τραπεζι αυριο στο Ψαριστον.
Τι ωρα ??? 2 ?? 2.30 ??

br fun_atic είπε...

Αυτό το έγινε νέος έλεγχος, το διοικητικό σχήμα παραμένει ως έχει αλλά ο κος Λιανός είναι πάντα ευπρόσδεκτος είναι λίγο περίεργο.

Ίσως επιβεβαιώνει τη φήμη που ήθελε τον κο Λιανό να επανέρχεται με επίσημη πρόταση το καλοκαίρι (όταν θα του το επέτρεπαν τα οικονομικά του) και ίσως αυτός είναι ο λόγος όπου ο κος Τσακίρης δήλωσε ότι παραμένει μέχρι τότε στο τιμόνι της ομάδας

General Tanz είπε...

Αρχοντα, κλεισε κατα τις 14:00.
Merci mon ami!!!!

zamis είπε...

βρηκα αυτο το αρθρο για ψαριστον,u know,εγω δεν εχω αποψη.Κατα πασα πιθανοτητα μεσα κι εγω!

http://foodforthoughtathens.blogspot.com/search/label/%CF%88%CE%AC%CF%81%CE%B9

General Tanz είπε...

ΖΑΜΙΣ,ΙΡΑΝ,ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΒΙΕΤΝΑΜ!!!!!

zamis είπε...

xaxaxaxaxa!!!!!!!!!!

Costix είπε...

Εκλεισεεεεεε!!! Και Ευτυχης μεσα (ευνοητο). Μηπως κανεις κυριος των Νοτιων γουσταρει ??? Απο Αττικη οδο θυμιζω ΜΟΝΟ 30 λεπτα για πανω.

Ζαμης, διβασα την κριτικη. Την βρισκω λιγο υπερβολικη. Τα παιδια ειναι πολυ καλα, εχουνε χαβαλε και κυριως εξαιρετικο ψαρι και θαλασσινα. Εφαμιλο σε πρωτη υλη με Ιωδιο και Παπαιωαννου (στο Τουρκολιμανο κρυμμενο σε στενακι πισω απο Δουραμπεη). Το γνωριζω καλα το αντικειμενο, οπως ξερετε αλλα συμπτωματικα (οχι τελειως θαλεγα) εχουμε και καποιους κοινους προμηθευτες. Ασε την κυρια να τρωει ξιφια στα παπαρομαγαζα στο Γκαζι. Εμεις κατι παραπανω ξερουμε.

Μιλησε Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ !!!

panioniaria είπε...

Καλό μήνα.Διάβασα σήμερα το πρωί στη Sportday oti o AKHΣ ζήτησε αριστερό μπακ,δεκάρι και σέντερ φορ.Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή μας.

br fun_atic είπε...

ζήτησε. Θα του φέρουν. Κι αν φέρουν θα είναι καλοί;

zamis είπε...

τα χρηματα για σκουρτι και το ελληνοαλβανικο επος που εγραψε το kid-e,στα αζητητα καταλαβαινω..

br fun_atic είπε...

γιατουί(προφορά Τζόυς Ευείδη). Την Σ/Τ με τίτλο δεν θα γίνεις έλληνα ποτέ Αλβανέ, Αλβανέ που τη βάζεις;;;

br fun_atic είπε...

@zamis
έκανα ένα σχόλιο στην κριτική για το "ψάριστον". Θα ανέβει όμως ύστερα από έγκριση (ελπίζω). so, stay tuned!!!

br fun_atic είπε...

500.000 προσέφερε ο κος Λιανός για το 67%.
Αν δεν είμαι εντελώς σκράπας στα μαθηματικά, σημαίνει ότι το 5% κοστίζει γύρω στις 37.000 ευρώ...

amanAM είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.