Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Βαγγέλη, έχεις πακέτο!!!

48 σχόλια:

amanAM είπε...

Σε ποιόν Βαγγέλη αναφέρεσαι? Στον Μαρινάκη?

br fun_atic είπε...

Ναι!!!

amanAM είπε...

Και σαν πακέτο να υποθέσω ότι εννοείς τον Μανιάτη και τον Κουμουρτζί σε οικονομική συσκευασία?

Δεν φαντάζομαι να αναφέρεσαι σε πακέτο χρημάτων που θα πρέπει να πληρώσει για να τους πάρει!!!

Άντε να μας δανείσει κανέναν παίκτη μέχρι το τέλος της χρονιάς, και για του χρόνου έχει ο Θεός...

antonis είπε...

Nτροπή στούς ξεφτύλες, που ενώ η ομάδα βρίσκεται στη κόψη του ξυραφιού, διαπραγματεύονται με ξευτυλιστικούς όρους, την πωλήση των 2 πιο ποιοτικών μας παικτών.
Ντροπή και στον Μανιάτη που δηλώνει κουρασμένος με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ,είναι αρχηγός της πλάκας,δεν σέβεται τον Κόσμο,τα 330.000 χιλιάρικα που παίρνει, και τις δύσκολες στιγμές που παιρνάει o σύλλογος.

br fun_atic είπε...

Από το πρωί διαβάζω για πώληση πακέτο. Πιο σύγκεκριμένα ο Μανιάτης θα πάει στον γαύρο το καλοκαίρι, ενώ ο Κούμο δανεικός από τώρα με δικαίωμα αγοράς. Βέβαια, τα σενάρια αυτά διαφέρουν από τις δηλώσεις του κου Βεντούρη.

Αν πουλθούν οι δύο παίκτες, θα έχει τελειώσει η εποχή της "μεταπωλητικής αξίας" καθώς ο Πανιώνιος δεν θα διθέτει άλλους ποιοτικούς παίκτες που να μπορούν να αποφέρουν έσοδα μεγαλύτερα από το κόστς απόκτησής τους. Ουσιαστικά θα έχει κλείσει έα μεγάλο κεφάλαιο πέντε ετών, όπου τα πάντα κινούνταν σ' αυτή τη λογική.

br fun_atic είπε...

@antonis
που διάβασες τη δήλωση αυτή του αρχηγού;

Να μην ξεχνάμε ότι ο Μανιάτης για δύο τουλάχιστον χρόνια είναι ο στιλοβάτης της ομάδας και από τους λιγους παίκτς τα τελευταία χρόνια που έχει φερθεί άψογα στον κόσμο.

Η κάθε διοίκηση πορεύεται με αυτά που έχει και μπορεί. Και είναι γνωστό ότι η διοίκηση Βεντούρη ΔΕΝ έχει χρήματα και χρειάζεται παίκτες. Πριν από μερικούς μήνες βρέθηκαν πολλοί που ήθελαν να αγοράσουν τον Πανιώνιο. Γιατί δεν βοηθούν αυτή τη στιγμή;Ναι κύριε υποψήφιε μεγαλομέτοχε. Αν αγαπάς τν ομάδ κάνε τώρα που σε χρειάζεται μία προσφορά. ι ας μην αγοράσεις ποτέ το πακέτο. Αλλά τελικά μάλλον έχουμε χορτάσει από μεγάλα λόγια.

antunix είπε...

Ας περιμένουμε να εξελιχθούν οι Σιόβας και Σάμαρης…

antonis είπε...

Br,
To διάβασα στο sportnet.gr όπου μεταφέρει την συνέντευξη που έδωσε ο Μανιάτης στο ΦΩΣ.

NK99 είπε...

Πριν λίγο καιρό ο κ. Βεντούρης θίχτηκε που οι εφημεριδες έγραφαν για διαπραγματεύσεις με ΠΑΟ για Κούμο λες και είναι προσβλητικό να διαπραγματευεται κανείς γι αένα παίκτη...
Σήμερα που τον γράφουν Μοβσεσιάν θα θιχτεί άραγε?
Το γεγονός ότι οι ομάδα χρειάζεται παίκτες δεν σημάινει ούτε ότι πρέπει να πάρουμε δανεικό τον Μονιάκη που είναι της πλάκας και σ΄ιγουρα κατώτερος από τον Κοντοέ ούτε τον Παπαδόπουλο που έχει να παίξει τρία χρόνια...και βέβαια να δώσουμε δανεικό τον Κούμο στον ΟΣΦΠ να τον δοκιμάσει τζάμπα. Ένας παίκτης που αποκτήθηκε με ένα 1εκ....
Και βέβαια όταν ο κ. Βεντούρης θα έχει διαλύσει ότι υπάρχει μετά ας φέρει και τον Μήτρογλου να δούμε αν θα τον σώσει...
Επίσης με τα λεφτα΄του Λεμονή όλο και κάποιο καλό χαφ θα βρίσκαμε στην αγορά...
Τέλος μήπως περιμένει κανείς ότι ο
Μανιάτης πρόκειται να σκιστεί από έδώ και πέρα....

General Tanz είπε...

ο Μανιατης ηθελε να φυγει απο το καλοκαιρι, ακομα και στον Παοκ.
Αυτο ομως δεν τον εμποδισε να ειναι ο καλυτερος, και μαλιστα με διαφορα.
Αυτα για να βαζουμε καποια πραγματα στην θεση τους.
Αυτα τα περι ντροπης και αν θα παιξει καλα, εφοσον μεινει, δεν τα σχολιαζω.

amanAM είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι εάν θα πουλήσουμε 1-2 παίκτες επειδή χρειαζόμαστε χρήματα. Το πρόβλημα είναι πως αφού πάρουμε τα χρήματα αυτά, σε πολύ μικρό διάστημα θα χρειαζόμαστε και πάλι χρήματα, αλλά δεν θα έχουμε τίποτα να πουλήσουμε!

Ο Μανιάτης και ο κάθε Μανιάτης, εάν δεν φύγει τώρα, θα φύγει σε λίγο καιρό σαν ελεύθερος, αφού δεν θα έχουμε λεφτά να τον πληρώσουμε ή να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο.

Το εάν θα παίζει μέχρι να φύγει, είναι θέμα συνείδησης, και ο Μανιάτης σε αυτό διαφέρει από τον Μάκο, και το έχει αποδείξει ήδη.

Άντε και πουλήσαμε λοιπόν, άντε και δανειστήκαμε και 2 παίκτες και την σώσαμε την χρονιά, λέμε τώρα...

Μετά? Λεφτά που θα βρούμε για να πάρουμε άλλους παίκτες?
Για να πληρωθούν οι υπάρχοντες?

Εάν δεν βρεθεί τρόπος, να έχει ο Πανιώνιος έσοδα (από εισιτήρια, από τους οπαδούς, από κάποιους λεφτάδες που θέλουν και μπορούν να τα χώσουν) δεν σώνεται επειδή πήρε προσωρινή ένεση χρημάτων από την πώληση των 2 πιο εμπορικών παικτών του.

amanAM είπε...

να το θυμηθείτε: Σε λίγο καιρό, μια "λύση" τύπου Ψωμιάδη, θα μας φαίνεται σαν ξερολούκουμο!!!

zamis είπε...

Με τις ποσοστωσεις και το παιδομαζωμα που κανει το ποκ-προεξεχοντος του γαβρου-και οχι μονο,παικτες τυπου Μονιακη θα χανονται και την εννοια δανεικος θα τη ζησουμε για τα καλα.
Μονη διεξοδος ειναι να δοθει ΟΛΟ το βαρος στο Απηλιον και στο σκαουτινγκ.

zamis είπε...

Ειναι και πικραμενος απο τους Καβαλιωτες που δεν πανε γηπεδο και βλεπουνε τα ματς στις καφετεριες...

NK είπε...

η προσφορα του γαυρου ειναι χειροτερη της αεκ και ομως εμεις θα τον δωσουμε στον γαυρο.
προσωπικα εγω ουτε να ακουω για αεκ δε θελω αλλα αυτοι που κανουν κουμαντο πρεπει να σκεφτονται πιο ψυχραιμα και με προοπτικη. η πλακα με τους δανεικους εχει ξαναπαιξει στον ιστορικο και η καταληξη δεν ηταν και η καλυτερη. πριν λιγο καιρο λεγαμε καλυτερα στη β' παρα σε ξενα χερια. το ιδιο ισχυει αν τα ξενα χερια δεν εχουν το πλειοψηφικο πακετο αλλα ειμαστε απλα θυγατρικη τους????

amanAM είπε...

Εγώ είμαι τόσο πολύ απογοητευμένος, που δεν μπορώ να σκεφτώ ψύχραιμα. Όλα μου φαίνονται λάθος, και δεν μπορώ να προτείνω κάτι που να μου φαίνεται σωστό.

amanAM είπε...

Δεδομένης της αδυναμίας της ΑΕΚ να εξοφλήσει όσα ήδη χρωστάει, είναι ανέκδοτο να συζητάμε την προσφορά της...

Εάν είναι να μην πληρώσω, εγώ να δεις τι προσφορά μπορώ να κάνω!!!

General Tanz είπε...

Ποιος απο τους δυο δινει τα 500/600 ΤΩΡΑ???
Μολις ξεκαθαριστει αυτο, θα μαθουμε που θα παει ο Γιαννης.
Καλοι οι δανεικοι-ελευθεροι, αλλα καπως πρεπει να τρεξει και το μαγαζι συν οτι χρειαζονται επιπλεον χρηματα για καποια ακομη προσθηκη.
Απο οτι ακουω παντως (ορκο δεν παιρνω) η "καβα" του Τσακιρη τελειωνει, αν δεν τελειωσε ηδη.

Griniaris είπε...

Το πρόβλημα με την αεκ είναι ότι οι παίκτες που προτείνει δύσκολα στέκονται στην ενδεκάδα μας ακόμη και τώρα.Δεδομένης της κατάστασης που βρισκόμαστε,χρειαζόμαστε έτοιμους εντεκαδάτους παίκτες και τέτοιους μόνο ο γαύρος και ίσως ο βάζελος έχει.Ο βάζελος όμως δεν δίνει 200 χιλιάρικα να πάρει τον Γέρζιτσεκ.Άρα τι μένει;

NK99 είπε...

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι τον Τζιμπουρ τελικά τον ξόφλησε...Αν λοιπόν τελικά πληρώνει έστω και καθυστερημένα γιατί να μην πάρουμε τον Λεονάρντο ελεύθερο που σε ομάδες σαν τη δική μας μπορεί να κάνει θαύματα?

Το ζήτημα είναι ότι αυτη τη στιγμη η ομάδα έχει σημαντικά έσοδα. Αν βρεθεί κάποιος νοικοκύρης αξιοπρεπής άνθρωπος π.χ. οι άνθρωποι που ανέλαβαν κάποια στιγμή φέτος και μπορέσει να προσαρμόσει τα έξοδα στα έσοδα και παράλληλα δουλέψουν οι ακαδημίες δεν θα έχουμε ανάγκη ούτε Ψωμιάδηδες ούτε διαχρονικούς σωτήρες που στο όνομα της δήθεν σωτηρίας διασύρουν τον σύλλογο ανιδιοτελώς....

General Tanz είπε...

Τα εσοδα του Πανιωνιου ειναι σχετικα καλα, οσο παραμενει στην σουπερλιγδα. Μετα το χαος.
Να λαβουμε επισης υπ'οψιν μας το ποσο μπορει ακομα να αντεξει η συνδρομητικη, που ειναι η κυρια πηγη εσοδων.
Τα ζορια ειναι πολλα και φοβαμαι μηπως σε 10 χρονια απο τωρα, μιλαμε ακομα για τα συρματοσχοινα των πηδαλιων του Piaggio του Αλεξανδρου.

IWN1998 είπε...

Μια χαρά είναι ο Λεονάρντο αλλά τον έχει πείσει η ΑΕΚ να έρθει στον Πανιώνιο; Τον στέλνει πληρωμένο; Το φετινό του συμβόλαιο θα το πληρώσει η ΑΕΚ ή ο Πανιώνιος; Νομίζω η ειδοποιός διαφορά είναι στην πληρωμή των δανεικών παικτών. Κατά τ' άλλα τη σημερινή προπαγάνδα του γνωστού αεκτζίδικου site περί υπαλληλάρας του Μαρινάκη, τη γνωρίζουμε και δεν είναι εκεί το ζήτημα. Δεν θ' αμφισβητήσουμε και το Πανιωνιλίκι του Βεντούρη τώρα. Και το ότι η ΑΕΚ πλήρωσε με χίλια βάσανα το Τζιμπούρ δεν λέει τίποτα για μια ΠΑΕ με μαύρη τρύπα 44 εκατ. που χρειάζεται επειγόντως αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 11 με 12 εκατ. αν θέλει να συνεχίσει να λειτουργεί σαν ΑΕ.
Το πρόβλημα είναι ότι όντως ξεμένουμε από ρόστερ παικτών με μεταπωλητική αξία πια, οπότε και να σωθούμε φέτος, το μόνο που θα μας σώσει για του χρόνου είναι ...η κρίση και τα μέτρα της ΟΥΕΦΑ. Αν ισχύσουν τα δεύτερα, οι μισές ΠΑΕ θα είναι για κλείσιμο. Και η κρίση ίσως ρίξει τα κασέ αρκετών. Και μην ξεχνάμε ότι έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και κάποιοι από τους νέους μας παίκτες έχουν αδικηθεί από τον Πανιώνιο-μπάχαλο της τελευταίας τριετίας Τσακίρη.
Στόχος του Βεντούρη είναι ίσως να μπορέσει να κρατήσει την ομάδα με πιθανότητα του χρόνου κάποιοι όπως ο Λιανός να έχουν τη δυνατότητα να την πάρουν.
Για τους γνωστούς επενδυτές της παραοικονομίας, για να δούμε πόσο θα την βγάλουν καθαρή σε συνθήκες Τρόικας...

br fun_atic είπε...

Τα πράγματα είναι δύσκολα. Αν πέσουμε κατηγορία χάνουμε τολάχιστον 3,5 εκ ευρώ από τα τηλεοπτικά. Πιθανότατα θα αλλάξουμε χορηγούς και είναι βέβαιο ότι πολλοί παίκτες μας θα φύγουν Ο πρώτος που πιστεύω ότι θα φύγει είναι ο Μάχο, αφήνοντας τεράστιο κενό, αφού μέχρι και σήμερα δεν έχουμε βρει ισάξιο αντικαταστάτη του.

Αν τα χρήματα που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν μόλις 500.000 ευρώ, τότε ενδεχομένως ήταν λάθος η πρόσληψη του κ. Λεμονή, γιατί χάσαμε χρήματα για μία μεταγραφή. Στις ομάδες Στόρε, Μάντζιου και Λεμονή δεν νμίζω ότι υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές. Τολμώ μάλιστα να πω ότι αν και μετριότατη η ομάδα και στις τρεις περιπτώσεις, μου άρεσε λίγο περισσότερο επί Στόρε.

Αν λοιπόν έχουμε ξοδέψει μέρος του μπάτζετ, τότε είναι λογικό να στηριχθούμε σε δανεικούς για να σωθεί η παρτίδα. Βέβαια, όπως κι αν έχουν τα πράγματα, το καλοκαίρι θα δούμε τεράστιες αλλαγές.

Τον επενδυτή που θα έρθει το καλοκαίρι να τον βράσω. Μέχρι τότε η διοίκηση θα έχει τραβήξει το κουπί. Προσωπικά θα βγάλω συμπεράσματα για πολλούς τότε.

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν θα μου έκανε εντύπωση αν βλέπαμε λύση τύπου Μπέου ή συνεργατών...

br fun_atic είπε...

Ενδεχόμενος υποβιβασμός θα δημιουργήσει διάφορα θέματα. Οι ομάδες που ανεβαίνουν άμεσα είναι αυτές που κρατούν στη β' ένα βασικό κορμό και έχουν διοικητική σταθερότητα.

Αν πέσουμε δεν θα έχουμε χρήματα και θα μας φύγουν πολλοί παίκτες, άρα λογικά στην β' θα παίξει μια καινούργια ομάδα. Καλά ξεμπερδέματα.

Συνεπώς η μόνη επιλογή που έχουμε είναι να μείνουμε στην κατηγορία με κάθε μέσο.

NK99 είπε...

Εγώ προσωπικά δεν βάζω πανιωνιονόμετρο σε κανένα, αλλά αν ο κ. Βεντούρης είναι υπάλληλος του Μαρινάκη ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟς ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ. Τόσο απλό....Ο ίδιος δεν το βλέπει??

Ίωνα γράφεις για τον στόχο του Βεντούρη....Προφανώς κάνεις εικασίες γιατί ουδέποτε απευθύνθηκε αυτός ο άνθρωπος στον κόσμο να μας πει το σχέδιο του...να μας εξηγήσει τι προοπτικές υπάρχουν...Σαν πολύ προσωπικά δεν το έχει πάρει?
Λέγαμε για τον Κιντή και τι έχει να χάσει σε περίπτωση αποτυχίας...ο κ. Βεντούρης τι έχει να χάσει?

Και βέβαια αρχίζει τώρα ο δεύτερος γύρος. Η ομάδα δεν είναι όπως τελείωσε τον Α Γύρο .... θεωρητικά είναι ένα βήμα πίσω καθως όχι μόνο δεν έχει ενισχυθεί αλλά ορισμένοι βασικοί παίκτες είναι μετέωροι.
Μανιάτης, Κούμο, Μπάλαμπαν, Κοντοές.....

NK99 είπε...

Ας δεχθούμε ότι θα δώσουμε τα πάντα για να μείνουμε φέτος. Υπάρχει κανένα σχέδιο για το τι θα κάνουμε του χρόνου αν μείνουμε?

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο μεγάλες πίκρες έχουμε τραβήξει φέτος. Το ότι είμαστε στην Α μας δίνει κάποια χαρά? Όταν βλέπουμε αυτά που βλέπουμε κάθε Κυριακή και φεύγουμε θυμωμένοι από το γήπεδο σκέφτηκε κανείς τι ωραία που παίζουμε στην Α και παρηγορήθηκε?

Ας σκεφτούμε επίσης ποιο παιδί θα γίνει Πανιώνιος όταν αυτή η ομάδα διασύρεται και παρουσιάζεται ως παράρτημα και οι διοικούντες λένε ότι ψιχαλίζει...ενώ θίγονται όταν γράφεται ότι ο ΠΑΟ μας ζήτησε τον Κούμο...

IWN1998 είπε...

@nk99. Απλά έχει άλλη ιστορία ο Βεντούρης στον Πανιώνιο και άλλη ο Κιντής. Από την άλλη έχεις δίκιο ότι έχουμε καταφέρει να αποδιοργανώσουμε και την ομάδα που ήδη υπάρχει. Έχουμε τον Μπάλαμπαν υπό διωγμό χωρίς να σημαίνει πιθανότατα ότι δεν τον πληρώνουμε. Ο Μανιάτης δίνει συνεντεύξεις, άσε που είναι και τιμωρημένος ας μην το ξεχνάμε αυτό.
Ναι δεν είναι ο πιο κατάλληλος να διαπραγματευτεί την πώληση των παικτών στον ΟΣΦΠ ο Βεντούρης λόγω των διασυνδέσεών του αλλά ειλικρινά έχουμε να περιμένουμε σοβαρούς δανεισμούς παικτών και μάλιστα πληρωμένων απ' αλλού; Αν ναι, τότε έχω άδικο.

@brf. Και ο Τσακίρης περίμενε να σώσει την ομάδα ο Μπέος (...όπως την έσωσε...) πριν να την πάρει. Κάνω λάθος; Αν πέφταμε τότε (στο τελευταίο ματς σωθήκαμε...), θα τον βράζαμε τον Τσακίρη; Και τότε με κάτι δανεικούς από την ΑΕΚ και με το Λουτσιάνο σωθήκαμε...
Απλά ήρθε ο τσακίρης και ο Λίνεν και έφτιαξαν άλλη ομάδα.

Για το Μάχο που θα χάσουμε του χρόνου, να σημειώσουμε ότι δεν θα έχουμε ούτε Μπέλιτς όσο καλός ή κακός και αν είναι γιατί και αυτός έχει μεγάλο συμβόλαιο που νομίζω λήγει.

IWN1998 είπε...

@nk99. Για τα σχετικά με τη μετατροπή μας σε παράρτημα και τα σχετικά, δεν έχεις άδικο ότι δεν είναι για να περηφανεύεται κανένας, αλλά να δούμε και πάλι τις εναλλακτικές:

1. Β Εθνική και πιο κάτω (το είχα ονομάσει το Νοέμβριο "απολλωνοποίηση").

2. Μάκαροι, Μπέοι και συναφή (λύση που απορρίφθηκε ως μη συνάδουσα με το ήθος, ύφος και την ιστορία του συλλόγου).

3. Παραρτηματοποίηση υπό την σκέπη κάποιου ισχυρού συλλόγου, με την προοπτική αυτό να είναι ίσως προσωρινό, ωσότου να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας (ελπίζω)...Κάτι σαν αρωγή από το ΔΝΤ.

Διαλέγετε και παίρνετε.

NK99 είπε...

Δηλαδή να πάρουμε χρήματα από τις μεταγραφές και έναν ελεύθερο παίκτη, να αξιοποιηθεί σωστά μέρος των χρημάτων σε 2-3 παίκτες και να στηρίξουμε τους δικούς μας παίκτες γιατί δεν είναι λύση?
Είναι λύση να γυμνάζουμε τα σαπάκια του ΟΣΦΠ? π.χ. Μονιάκης
Είναι λ'ύση να δώσουμε τζάμπα τον Κούμο για έξι μήνες?
Είναι λύση να είναι μετέωροι οι μισοί παίκτες?

Αυτό που γίνεται τώρα είναι η ταφόπλακα. Κάποιοι θα βγουν ωφελημένοι και αυτοί δεν θα είναι οι φίλαθλοι του Πανιωνίου. Φυσικα΄οι διαχρονικοί σωτήρες θα είναι και στη Β...

Δεν θέλω τον Ψωμιάδη για χίλιους λόγους αλλά από αυτό που βλέπουμε τώρα είναι πολύ χειρότερη λύση. Τουλάχιστον στην Καβάλα δεν κάνει πλιάτσικο το ΠΟΚ.
Επίσης είναι τιμή για τον σύλλογο κάποιος να θέλει να παρατήσει την Καβάλα για να πάρει τον Πανιώνιο.

Επίσης ίωνα ούτε η παραρτηματοποίηση συνάδει με την ιστορία του συλλόγου.

br fun_atic είπε...

Αν θυμάμαι καλά Ίωνα, ο Μπέος δεν πουλούσε νωρίτερα. Και σίγουρα είχαν επίδραση τα συλλαλητήρια στην απόφαση του Μπέου να πουλήσει, αλλά να μην ξεχνάμε ότι είναι ίσως ο μόνος πρόεδρος του Πανιωνίου που έβγαλε σοβαρά λεφτά πουλώντας την ομάδα.

Ξέρεις γιατί θέλω να τους βράσω; Γιατί κάποιους από αυτούς που ενδιαφέρονται να αγοράσουν τον σύλλογο (και δεν είναι σώνει και καλά ανάμεσα σε αυτούς που προβλήθηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές) τους βολεύει να πέσει χαμηλά η ομάδα ή ακόμη και στη β'.

Ο Βεντούρης είναι πρόεδρος του Πανιωνίου και ως εκ τούτου έχει τον πρώτο λόγο στις διαπραγματεύσεις. Το ότι εργάζεται στον Μαρινάκη θα ήταν πρόβλημα αν είχε αρνηθεί καλύτερες προτάσεις υπερ του Ολυμπιακού και εις βάρος της ομάδας. Για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχουμε διαπιστώσει να έχει γίνει. Ο Λεονάρντο παραχωρείται δωρεάν είναι όμως απλήρωτος (και δεν φαντάζομαι να τα δώσει η Α.Ε.Κ), ενώ τα 500.000 θα τα εισπράξουμε την δευτέρα παρουσία. Τουλάχιστον ο Μαρινάκης είναι κάποιος που έχει πραγματικό χρήμα στην τσέπη...

Χωρίς πραγματικό χρηματοδότη δεν κάνουμε τίποτα. Και να μην κρυβόμαστε. Ο κος Λιανός δημιούργησε μια νεανική ελληνική ομάδα στο μπάσκετ, όχι από ιδεολογία αλλά από ανάγκη. Πως θα τα καταφέρει σε μια πιο πολυέξοδη ομάδα, όπως αυτή του ποδοσφαίρου; Ο.Κ υπάρχουν τα τηλεοπτικά, υπάρχουν όμως και πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις.

antonis είπε...

Δεν χρειάζεται να αναλύουμε τόσο πολύ τα παράγματα.
Όταν η ομάδα κινδυνεύει και χρειάζεται ενίσχυση και εσυ πουλάς τους 2 καλύτερους παίκτες σου,τότε είσαι ελεινός, τρισάθλιος,ξεφτύλας και υπόλογος στην ΙΣΤΟΡΙΑ του συλλόγου.
Ο κόσμος ωφείλει και πρέπει συντενταγμένα να στραφεί εναντίον του ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ.

claire είπε...

Κατ'αρχην συμφωνία:

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18168&catid=5

br fun_atic είπε...

Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να στραφώ εναντίον κανενός. Θα ήθελα να στραφώ ΥΠΕΡ κάποιου που έχει χρήματα, όρεξη και ηγετικό χάρισμα. Μπορείς Αντώνη να μου υποδείξεις κάποιον;

Που είναι όλοι αυτοί που ήθελαν να αγοράσουν;

General Tanz είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/384967

Πολυ μπερδεμενα τα διαβαζω.

Δεξια μπακ υπαρχουν 3. Κοντοες, Βαρο, Γιονσον.
Με 1,5 τουβλο παιρνεις ενα καλο επιτελικο χαφ και 1 αριστερο μπακ( ισως και σεντερ μπακ) και βαζεις και στην ακρη. Γιατι ψαχνουμε και αλλον επιθετικο, εκτος Μητρογλου??
Μηπως δεν καταλαβαινω κατι??

br fun_atic είπε...

ίσως έχει να κάνει με τον Μπόσκο, που είχαμε διαβάσει ότι θα έφευγε.

Θεμιστοκλής είπε...

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύεται την τραγική μας θέση για να βγάλει από τη μύγα ξύγκι.

Αναρωτιέμαι αν θα καθόμασταν να συζητήσουμε για την παραχώρηση των δυο καλύτερών μας παικτών (πιστεύω ότι ο Μανιάτης θα είναι βασικός στην εθνική για πολλά χρόνια ενώ έχουμε δει και τον Κούμο να κάνει εκπληκτικά παιχνίδια) με 1,5 εκ. και έναν δανεικό σε περίπτωση που αντί για 15 βαθμούς είχαμε 20.

Μιλάμε σίγουρα για συμφωνία με επαχθείς όρους, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια, εδώ που καταντήσαμε.

Δυστυχώς, έτσι συμβαίνει στη ζωή. "Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται"...

EndyS είπε...

Αδέρφια χαλαρώστε. Το ότι τα παιδιά του λυκείου δεν θυμούνται να έχουμε κερδίσει τον Ολυμπιακό, σημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν παράρτημα? Δηλαδή όταν πουλήσαμε στον ΠΑΟ Μάτζιο-Τζιώλη και μετά Σπυρόπουλο γίναμε παράρτημα? Επίσης έχουμε, όπως σωστά έχει ειπωθεί, 3 δεξιά μπακ. Όσο κι αν γουστάρω το Μανιάτη, θα μας λείψει? Ας είμαστε σοβαροί, μας λείπει σεντερ φορ και όχι ο Γιάννης. Επίσης τον Κούμο τον βρίζει το γήπεδο από την αρχή σχεδόν της χρονιάς. Τώρα έγινε αναντικατάστατος? Ξεχνάμε ότι το μικρό καλό σερί το έκανε η ομάδα χωρίς αυτόν?

Αντώνη μην φανατίζεσαι και άσε το μυαλό ελεύθερο. Τελευταία φορά που (πραγματικά) έκλαψα ήταν για τον Δημήτρη τον Σαραβάκο. Τότε που κατέθεσα το χαρτζιλίκι 2 εβδομάδων στον σύνδεσμο (ένας ήταν τότε) που έκανε έρανο να μαζέψει λεφτά για να μείνει ο Δημητράκης στην ομάδα. Μετά κατάλαβα ότι δεν υπάρχουν πρόσωπα, μόνο η ομάδα. Αν το καλό της ομάδας είναι να φύγουν (που συμφωνώ) να πάνε στο καλό. Δεν πονάμε ούτε σε δεξί μπακ, ούτε σε αμυντικό χαφ. Πονάμε στην επίθεση, στο δημιουργικό χαφ και στο κέντρο της άμυνας.

antonis είπε...

Br,
Δεν πρόκειται να δώσω άλλοθι σε κανένα ΤΣΑΚΙΡΗ και ΒΕΝΤΟΥΡΗ επειδή δεν βρέθηκε ένας λεφτάς να πάρει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
Μήπως ο ΜΠΕΟΣ και ο κάθε ΜΠΕΟΣ η ΣΠΑΝΟΣ είναι λεφτάδες, που έχουν καλύτερες ομάδες απο εμάς, ενώ τα έσοδα τους είναι σαφώς λιγότερα απο τα δικά μας.
Είναι χρέος κάθε ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ προς την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ να στραφεί εναντίον τους με όποια ποιοτικά μέσα διαθέτει.

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι η ανάγκη να μείνει ο Μανιάτης βρίσκεται στο γεγονός ότι είναι δημιουργικό ακραίο μπακ, γεγονός που δεν πληροί κανένας από τους άλλους που έχουμε και συνάμα όλοι ξέρουμε τη δυσκολία μας στην παραγωγή παιχνιδιού.

Επίσης είναι παίκτης που μπορεί να παίξει για τη φανέλα και για το σύλλογο που είναι αρχηγός του, ότι και αν λένε τα σημερινά δημοσιεύματα. Θεωρώ ότι η πιθανή του άρνηση να πάει το καλοκαίρι στον ΟΣΦΠ μπορεί να ξεκινάει από άλλα αίτια, πχ μη εμπλοκή του μάνατζέρ του στο αλλησιβερίσι, πιθανόν να καταλαβαίνει ότι δεν το θέλει ο Βαλβέρδε και θέλει να χαλάσει τη συμφωνία στο μέρος που τον αφορά και ν' αναζητήσει άλλη μεταγραφή το καλοκαίρι και ίσως στο εξωτερικό. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες παράμετροι που δεν φαίνονται σε πρώτη ματιά.
@nk99. Νομίζω ότι δεν έχουμε το πάνω χέρι για να επιδιώξουμε άμεσα μεταγραφή του Μανιάτη με αξιοπρεπείς όρους. Μια τέτοια μόνον στο εξωτερικό θα μπορούσε να γίνει σε στυλ Τζαβέλα. Μας πιέζει ο χρόνος και η βαθμολογία. Μας πιέζει η κρίση που σίγουρα δεν αφήνει να πουλήσεις εναν αμυντικό σε αξιοπρεπές ποσό στη δεδομένη φάση. Μας πιέζει ότι οι ανταγωνιστές ενισχύονται με δανεικούς και ακόμα και αυτούς που διεκδικούμε τώρα εμείς, αν δεν τους πάρουμε, θα τους πάρουν οι άλλοι σε βάρος μας. Ίσως επίσης δεν χρειάζονται και πολλά λόγια πέραν του "Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται" που έγραψε ο Θεμιστοκλής.

Μια απορία...Κάτι αξιοπρεπείς παίκτες από τη Β' κατηγορία στυλ Παριανού (καθαρόαιμου αριστερού μπακ) που λεγόταν ότι θα πάρουμε στα σίγουρα, περιμένουμε τα λεφτά του Μαρινάκη για να τους κλείσουμε;

Και ένα τελευταίο...Όπως το κάναμε θρίλερ το πράγμα, ότι και κατάληξη να έχει, σίγουρα δεν θα μας βοηθήσει πια όπως περιμέναμε και όπως ελπίζαμε.

Recoba είπε...

Λύσεις χωρίς χρήματα ΔΕΝ υπάρχουν.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε οικτρή αγωνιστική κατάσταση και χωρίς μεγαλομέτοχο που να ενδιαφέρεται ή άλλον που να ζητάει να αγοράσει. Με το παρόν ρόστερ βρισκόμαστε με το ενά πόδι στη Β' Εθνική. Η λύση?: Μεταγραφές.

Τα περί παραρτήματος είναι γελοία. Δηλαδή θα κάτσουμε τώρα να χάσουμε από το γαύρο και θα νικήσουμε το βάζελο? Πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις με ΟΛΟΥΣ, μηδενός εξαιρουμένου, και να πουλάμε στην καλύτερη τιμή, την καλύτερη χρονική στιγμή. Τελεία.

Ο Κουμορτζί έπρεπε να 'χε φύγει από πέρσι τέτοιο καιρό. Ανύπαρκτη η προσφορά του, να πάει στο καλό.

Ο Μανιάτης είναι κεφάλαιο για αυτήν την ομάδα. Αλλά αν έχει κλείσει, αλήθεια, πώς θα παίξει στο β΄ γύρο στη Νέα Σμύρνη με το γαύρο? Τι θα ακούσει από διάφορους καλοθελητές Πανιωνάρες? Δυστυχώς βρισκόμαστε στην ανάγκη, θέλουμε πολύ το Μήτρογλου και πιθανώς η αποχώρηση του Μανιάτη είναι μια σωστή κίνηση για να σώσουμε τη χρονιά. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι τα ΛΕΦΤΑ που θα πάρουμε να δωθούν για 3 ενδεκαδάτους ακόμη, εκεί που πονάμε.

Εν κατακλείδι το "πακέτο" το εγκρίνω. Να δω και τι θα ψωνίσουμε. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος της χρονιάς. Αν σωθούμε, θα είναι θετικό.

zamis είπε...

Καλα τα λετε ολοι,αφ'ενος.
Tι ειχαμε τι χασαμε,κι ας διαφωνουν καποιοι φιλοι,αφ'ετερου.
Keep the faith.

cdu είπε...

Κάποιοι φίλοι είναι πολύ θυμώμένοι με αυτούς που έκαναν την επιλογή να δώσουν τον Μανιάτη και τον Κούμο. Δυστυχώς, όμως, βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε μετά από όσα προηγήθηκαν και μας οδήγησαν σε αυτή την πώληση ως μονόδρομο. Αυτή είναι και η μόνη ρεαλιστική λύση αφού κανένας δε θέλει τον υποβιβασμό.

Αυτή η πώληση είναι το θαυμαστικό στην απίστευτη πορεία λαθών δυό τριών χρόνων τώρα.

Όπως τελείωσε ο πρώτος γύρος, η ομάδα ήθελε 3 παίκτες ενδεκαδάτους, ας πούμε με 250 χιλ ο καθένας (μισό χρόνο μισθό + εφορίες κλπ). Ας πούμε 750 χιλ. σύνολο. Αν ο Τζαβέλας το καλοκαίρι έπιασε 1.5 εκ, ο Μανιάτης θα έπιανε 1.0 εκ σήμερα. Αν σε αυτά προσθέσει κανείς και τα 170 χιλ (μισό μισθό) η ομάδα θα είχε, θεωρητικα, αρκετά να καλύψει τις τρύπες. Ποιός όμως έρχεται σε αυτόν τον Πανιώνιο; Όταν πας στο ενεχυροδανειστήριο δεν έχεις περιθώριο να επιβάλεις όρους. Μαζί όμως και με τον Κούμο, έχεις ένα καλό πακέτο. Έτσι και αλλιώς ο Κούμο δεν έπαιζε και ο Μανιάτης ήταν πολυτέλεια.

Ο Βεντούρης σκέφτηκε σαν κάθε λογικό άνθρωπο σε μιά δύσκολη στιγμή και πήγε στον φίλο του. Κάθε άλλος θα τον "έγδυνε". Μένει να δούμε πόσα ακριβώς θα πάρει (εγώ ακόμη κρατάω μικρό καλάθι) και πως θα τα διαχειριστεί.

Το πρόβλημα μου δεν είναι η συναλλάγή αυτή καθεαυτή. Για μένα, τα προβλήματα είναι τρία:

Πρώτα, άργησε να γίνει. Χωρίς Μανιάτη και χωρίς ενίσχυση η ομάδα δύσκολα θα πάρει πάνω από ένα βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια (ισοπαλία με Ξάνθη) και από εκεί και πέρα η κατάσταση μοιάζει αναντίστρεπτη.

Δεύτερον, δεν φαίνεται να έχουν γίνει οι κινήσεις για ενίσχυση για να είμαστε έτοιμοι για τις υπογραφές μόλις βρεθεί το παραδάκι.

Τρίτον, οι μετοχές είναι ακόμη στα χέρια του Τσακίρη. Και δυστυχώς ο απερχόμενος ιδιοκτήτης είναι απρόβλεπτος.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Πανιώνιος τώρα έχει τη δική του Τρόικα και το δικό του Μνημόνιο. Και σαν την πατρίδα, τίποτα δεν αποκλείει την πτώχευση (υποβιβασμό) παρά τα σκληρά μέτρα.

Για άλλη μια φορά, ο Πανιώνιος είναι μια αλληγορία της πατρίδας.

zouri1 είπε...

προσωπικα θα χειροκροτησω τον Μανιατη
για την προσφορα του στην ομαδα.Σιγουρα τον εχουμε αναγκη αλλα πρεπει να δουμε και τις φιλοδοξιες ενος ποδοσφαιριστη.Η ολη κατασταση στην ομαδα πιστευω οτι τον ειχε χαλασει και δεν του εκανε καλο.Οσο για την ομαδα νομιζω οτι πρεπει να δουμε τι πραγματικα συμβαινει.Ειμαστε οι πρωτοι υποψηφιοι για την Β.και αυτο το λενε πολλοι ,πριν καν ξεκινησει το πρωταθλημα γιατι η ομαδα φαινοταν απο την προετοιμασιακαι φυσικα οτι δεν εχουμε μια.Η σημερινη διαχειριση με Λεμονη,Βεντουρη και οι σχεσεις με Μαρινακη μπορει να μας βοηθησουν να ορθοποδησουμε.Η Λυση Λεμονη μακαρι να ειναι μακροχρονη και μολις βγουμε λιγο απο την οικονομικη κριση της ομαδας να ξαναφτιαξουμε τους νεους στο Απηλιο.
Δυστυχω ημαστε και εμεις υπο επιτηρηση.Πρπεπει να την βγαλουμε πρωτα καθαρη και μετα να κανουμε πλανα για τον παλιο καλο Πανιωνιο που βγαζει και πουλαει παικτες.Τωρα πρεπει να σωθουμε.

Costix είπε...

Καλο θα ηταν να μην απαξιωνουμε με μεγαλη ευκολια ατομα που αντικειμενικα εχουν τεραστια και ανυστεροβουλη προσφορα στον συλλογο και να μην τους συγκρινουμε με αλλα ατομα που ειχαν μηδαμινη εως και αρνητικη προσφορα. Το μονο που πετυχαινουμε ετσι ειναι να κανουμε κακο στον συλλογο, ειδικα αυτη την στιγμη που χρειζομαστε ψυχραιμια και νηφαλιοτητα, μηπως και σωσουμε την παρτιδα.

Επισης καλη και αποδεκτη και επιβεβλημενη ειναι η κριτικη απο καποιους φιλους, ομως για να εχει ουσια, θα πρεπει να προτεινονται και λυσεις. Ειδαλλως η κριτικη ειναι στειρα και χωρις ουσια.

Δυστυχως, η λυση γαυρου μοιαζει σαν την μονη που εχει πιθανοτητες επιτυχιας. Δεν εχω ακουσει καμμια αλλη μεχρι στιγμης.

Griniaris είπε...

Εγώ πάλι με το φτωχό μου μυαλό,δεν έχω καταλάβει την ανακοίνωση της κατ'αρχήν συμφωνίας."Κατ'αρχήν" απομένουν πολλές λεπτομέρειες.Τι λεπτομέρειες είναι αυτές;Θεωρούμε τη συμφωνία η όχι του Μήτρογλου λεπτομέρεια;Μα γι αυτόν δεν γίνεται όλος ο σαματάς;Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό;Διαφωνούν οι εμπλεκόμενοι παίκτες;Σε τι ακριβώς έχουμε συμφωνήσει;Ότι θα πάνε στον γαύρο και πουθενά αλλού;

br fun_atic είπε...

Αποκλείεται να διάβασες "κατ' αρχήν συμφωνία"...

Μια ζωή "κατ' αρχάς γράφουν".

Για να το ξεκαθαρίσουμε να τελειώνει το θέμα. Κατ' αρχήν σημαίνει: ως προς τις βασικές αρχές.

Κατ' αρχάς σημαίνει :αρχή, αρχικά.

http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BA%CE%B1%CF%84'_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AC%CF%82

Όταν λοιπόν έχεις συμφωνήσει ως προς τα βασικά σημεία χρησιμοποιείς το κατ' αρχήν.

To κατ' αρχάς δίνει την χρονική συνέχεια πραγμάτων.Παράδειγμα: Κατ' αρχάς θα φάω και μετά θα κοιμηθώ

Griniaris είπε...

Στον τίτλο λέει "κατ'αρχή" και στο κείμενο "κατ'αρχάς"...Άρα...

Συμφωνήσαμε αρχικά κατ'αρχήν και κατ'αρχάς θα φάμε,θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε...

br fun_atic είπε...

εδύ χρειάζεται συνδυασμός Μανδηλαρά και Καρανικόλα!!!