Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Κάθε φορά και χειρότερα

Νομίζω πως σήμερα χάθηκε μία από τις μεγαλύτερες μάχες για την παραμονή στην κατηγορία. Η Ξάνθη έβαλε δύο γκολ πριν το 30 και κράτησε τη νίκη, αφού σε καμία περίπτωση δεν κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε αξιόλογες ευκαιρίες..

Κατά τη γνώμη μου, το σημερινό παιχνίδι είχε χαθεί πριν να παραταχθεί η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ο κος Λεμονής, μολονότι γνωρίζει ότι το κέντρο της ομάδας μας είναι προβληματικό και ο εύκολος στόχος κάθε αντιπάλου, θεώρησε σκόπιμο να παρατάξει από την αρχή την ομάδα σε 4-3-3.Ως προπονητής της εξέδρας και μόνο, θεωρώ ότι αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος που μας στοίχισε την ήττα.

Ήταν τεράστιο ρίσκο το σχήμα αυτό απέναντι σε μία ομάδα που σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και που έχει πάρει πολύ σημαντικά διπλά φέτος, από τη στιγμή μάλιστα που είναι γνωστό ότι ούτε γκολ βάζουμε ούτε έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Θεωρούσα ότι ο κος Λεμονής θα κρατούσε τα καλά από το παιχνίδι με τον Βόλο, αλλά θέλησε να ανακατέψει την τράπουλα…

Για άλλη μία φορά ο Σάμαρης και ο Τσότσαλιτς ήταν αρνητικοί, ο Βαρό προβληματικός, ο Ριέρα νευρικός, ο Μπέλιτς ο γνωστός με μέσο όρο τουλάχιστον ένα γκολ ανά παιχνίδι και μας έμενε μόνο ο Μπόσκο που ήταν δραστήριος, αλλά αυτό δεν έφτανε σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι. Η είσοδος των Όμο και Σκούρτη έδωσαν μια μικρή πνοή, τίποτα όμως ιδιαίτερο. Δεν ξέρω αν ο τερματοφύλακας της Ξάνθης έσκυψε για να αποκρούσει.

Από σήμερα η παραμονή είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα και η ενίσχυση δεν λέει να φανεί. Η τρομακτική απογοήτευση δεν πρέπει να μας οδηγήσει στο να παρατήσουμε την προσπάθεια. Όμως είναι γεγονός ότι τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα.

34 σχόλια:

zouri1 είπε...

εδω και η δικη μου αποψη,που ειναι ιδια
http://zouri1.wordpress.com/2011/01/09/one-way-ticket-to-the-blues-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF-2/

vyruss είπε...

Δεν έχω λόγια και δεν ξέρω τι να πω, τη στιγμή που οι "καλύτεροί μας" παίχτες είναι ο Κοντοές και ο Όμο...

Ντροπή όμως και σκ*τ* στα μούτρα του υπερπανιωνάρα Τσακίρη που την πούλεψε με την ομάδα ουσιαστικά υποβιβασμένη. Ούτε ο Μπέος δεν είχε κάνει τέτοιο πράγμα.

Griniaris είπε...

Αποκλειστικός υπεύθυνος για το σημερινό χάλι είναι ο Βεντούρης.Αυτός άφησε την ομάδα απροστάτευτη.Ευτυχώς που την ομάδα τη ρίχνουν στη β' Πανιώνια χέρια.Κρίμα που δεν είμαι τόσο πολύ Πανιώνιος όσο αυτοί.Αυτοί που η ευθιξία τους εξαντλήθηκε στην απάντηση προς το Λιανό.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ...

torisdead είπε...

belic sto prwto geloiopoiitai apo tin kleisti tou gwnia,sto deftero einai teleiws allou.
varault einai ypefthinos kai gia ta dyo goal pou dimiourgoundai apo tin plevra tou, poulaei ti bala sinexws,de prepei na perase oute to 10% twn paswn tou kai epithetika einai teleiws aniparktos.
pleon exoume ftasei sto simeio pou den yparxei kaneis pou na ksexwrizei oute gia to filotimo oute gia ti bala peran tou sxetika statherou cocalic o opoios oso borei paizei.
to prama oso proxwrame ginetai xeirotero.
de symfwnw br gia ton bosco o opoios sinexizei kai talaipwreitai alla talaipwrei kai emas.

dimosthenis είπε...

Δεν είδα το ματς δεν το άκουσα όμως εκ των προτέρων ήξερα τι θα συμβεί. Η ομάδα δεν είναι σε θέση να βάλει γκολ με τίποτε.
δεν νομίζω ότι είναι θέμα Λεμονή και με 10 αμυντικούς να έπαιζε στο γήπεδό μας δεν μπορούμε μ' αυτούς τους παίχτες να βάλουμε γκολ. τελεία και παύλα. Ουρλιάζουμε εδώ και ένα μήνα πάρτε παίχτες πάρτε παίχτες θέλουμε 5 ενδεκαδάτους. Κεντρικό αμυντικό , αριστερό μπακ δυο κεντρικούς παίχτες και ένα τουλάχιστον φορ περιοχής. "Φωνή βοώντος εν τη ερήμω". Κύριε Βεντούρη όταν η ομάδα σου πέφτει δεν τρέχεις να πουλήσεις τους πρωτοκλασάτους σου την πρώτη βδομάδα χωρίς να πάρεις ούτε ένα για ενίσχυση ούτε ένα κύριε Βεντούρη, ενώ έπρεπε από το πρώτο ματς να είχες τουλάχιστον τρεις νέους παίχτες στην ενδεκάδα σου. Όταν πέφτεις χρεώνεσαι και δεν πληρώνεις τους υπάρχοντες άχρηστους μέχρι δεκάρας προκειμένου να πάρεις τρεις χρήσιμους παίχτες. Βαρέθηκα να ακούω σχέδια χωρίς ούτε μια μεταγραφή. Σταματήστε πια τις διάφορες ψευτοανακοινώσεις. Πάρτε παίχτες μ' αυτούς που έχουμε είμαστε η χαρά των άσχετων στη Νέα Σμύρνη. Μη μας χτικιάζετε άλλο. Δε γουστάρω ανακοινώσεις στον αέρα δε γουστάρω ο κάθε παράγοντας ή ψευτοπαράγοντας να βγάζει ανακοινώσεις και να μιλάει στον αέρα. Αύριο ή έχεις να ανακοινώσεις τρεις τουλάχιστον ουσιαστικές μεταγραφές ή μη βγεις καθόλου να πεις λόγια του αέρα. Κύριε Βεντούρη ξεκίνησες από τα εύκολα. Πουλώντας. Προτιμώ να αγοράζεις και να σωθούμε στο τέλος χρωστώντας παρά να πέσουμε χωρίς να χρωστάμε. Έχασες δυο αγωνιστικές από το δεύτερο γύρο χωρίς να προσφέρεις καμιά βοήθεια στην ομαδα. Κοιμάσαι δεν μπορείς δε θέλεις. Κάναμε και την Ξάνθη ομάδα τι άλλο περιμένεις πια; Όχι άλλα λόγια έργα κύριε Βεντούρη. Αυτός ο Πανιώνιος δε βλέπετε, χωρίς ποιότητα χωρίς κέντρο προβλέψιμος έτοιμος για Β εθνική. Τι περιμένεις πια για να βρούμε το δρόμο μας πότε θα κουνηθείς

NK99 είπε...

Είναι άδικο πραγματικά οι παίκτες να χρεώνονται την φετινή τραγωδία μιας και οι διοικούντες συνεχώς τους σαμποτάρουν...Αυτη η ΚΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Κιντή μπορούσε περισσότερα υπό άλλες συνθήκες....Είχε κανένα λόγο να παίζει σήμερα ο Κούμο? Αφού θα φύγει...Ο Μανιάτης έφυγε και εμείς περιμένουμε τον Μήτρογλου...την Δευτέρα.....
Διώξαμε τον Μάντζιο και φέραμε τον άνεργο Λεμονή να κάνει βλακείες κάθε Κυριακή και να μας λέει ο χάλιας πόσο καλά θα είναι ο Μανιάτης στον ΟΣΦΠ....στη μεγάλη ομάδα....Είδε κανείς ΜΙΑ φάση που να φάνηκε ένας ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ αυτοματισμός. Είναι δυνατόν να παίζεις με ένα αμυντικό χαφ και να αμολάς μπροστά τους πλάγιους μπακ?

Είναι άδικο αυτή η ΠΑΕ που δεν έχει ΔΣ παρά αποτελείται από το διαχρονικό ανιδιοτελές τσιμπούρι να μείνει στην κατηγορία...

Δεν πρέπει να μας τρομάζει η πτώση σε οποιαδήποτε κατηγορία γιατί έτσι και αλλιώς πιάσαμε φέτος πάτο σε όλα τα επίπεδα.

br fun_atic είπε...

@torisdead
δεν είπα ότι ο Μπόσκο ήταν καλός. Είπα ότι ήταν δραστήριος. Όμως αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα.

Griniaris είπε...

E E E, O O O

ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΚΤΗ
ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....

Ron Barceló είπε...

Τα χάλια αυτά να τα βλέπουν όσοι πανηγύριζαν για την ανάληψη των ηνίων από τον Ερασιτέχνη.
Από τον 'μεσσία' κύριο Βεντούρη και τους ομοιδεάτες του, μάχιμους 'Πανιώνιους', που στην ιδέα να μην τους μείνουν αμανάτι ο 'πολύς' Μανιάτης και ο Κουμορτζί, άφησαν την ομάδα γυμνή και απροστάτευτη.
Οχι κύριοι, ο Πανιώνιος δεν αξίζει επ'ουδενί να σωθεί, βάσει των όσων έχει δείξει φέτος.
Το ρόστερ αυτό είναι λίγο ακόμη και για μέτρια ομάδα της β'εθνικής.
Το συμπέρασμα είναι πως είμαστε από Γενάρη με το ένα πόδι στη βήτα. Πιο πιθανό είναι να σωθεί η Λάρισσα παρά ο φετινός Πανιώνιος.

Και να το θυμηθείτε :
Σε μία-δυο αγωνιστικές, θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο αυτοί που θα πιστεύουν πως θα ηταν καλύτερο να μας έπαιρνε ο μπαμπούλας Μάκαρος.

NK99 είπε...

H προαναγγελθείσα ως ζουμερή αυριανή συνέντευξη αναβλήθηκε. Ο λόγος δεν αναφέρθηκε. Ποιός ξέρει ίσως ο Μήτρογλου το σκέφτεται ακόμα...Ίσως να προγραμματίστηκε ραντεβού με τον μπατζανάκη του Μήτρογλού και με τον κουμπάρο του αέρινου Μονιάκη....

cdu είπε...

Θα ήθελα να πώ τη γνώμη μου για τελευταία, πιστεύω, φορά για πολύ καιρό.

Έχω γράψει πριν από την πρώτη σέντρα ότι η ομάδα θα υποβιβαστεί. Ένοχος είναι ένας και λέγεται Τσακίρης. Είτε η περίπτωση του ανήκει στην επιστήμη της ψυχανάλυσης είτε πρέπει να μπεί η φωτογραφία του στα λεξικά στον ορισμό του "κωλόπαιδο". Τέλος γιατί ο θυμός μου είναι αβάσταχτος και δεν ξέρω τι άλλο θα γράψω.

Ο Βεντούρης είναι, απλά, λίγος. Όσο και αν τον εκτιμώ όσο και αν πιστεύω ότι οι προθέσεις του είναι αγνές (ακόμη και στο αλισβερίσι με τον Μαρινάκη), είχε δείξει από το καλοκαίρι ότι είναι εκτός πραγματικότητας. Δυστυχώς, και αφού παραιτήθηκε, δεν υπήρχε κανείς να αναλάβει και ξαναγύρισε. Αυτό σημαίνει κατάντημα και αυτό σημαίνει ομάδα γειτονιάς. Έχουν δίκιο οι αεκτζήδες.

Καλό κουράγιο σε όλους, ελπίζω να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή. Εγώ θα κάνω αποτοξίνωση, τουλάχιστον από το γράψιμο για μερικούς μήνες. Μόνο σταματήστε τους καυγάδες μεταξύ σας.

antunix είπε...

Στο ραδιόφωνο είπανε ότι η προγραμματισμένη για αύριο συνέντευξη Τύπου του Βεντούρη αναβλήθηκε. Ε, βέβαια τι να πει…

ΥΓ. Ο Βαρό θέλει επέλαση...

zamis είπε...

Για το ματς:

«Χωρίς να έχει κάνει υποψία φάσης, η Ξάνθη βρέθηκε μπροστά στο σκορ».

Αυτη ειναι η αναλυση του Λεμονη για το ματς.
Α και οτι εχουμε ψυχολογικα.
Ας μην πω καλυτερα τιποτα

br fun_atic είπε...

ερώτηση κρίσεως: αν δεν οριστικοποιηθούν μέχρι αύριο τα έμψυχα ανταλλάγματα της μεταγραφής Μανιάτη, θα δώσουμε και τον Κούμο;

Έτσι που το πάμε, πιστεύω ότι θα είμαστε μακράν η πιο πλούσια ομάδα στη β' . Για τρύπα ούτε λόγος...

Όπως μου έλεγε και katrinos (καλή σκέψη) όποιος πάρει τις εκλογές του ερασιτέχνη (όταν γίνουν) παίρνει δωρεάν και την Π.Α.Ε!!!

IWN1998 είπε...

@brf. Στο ΓΑΥΡΟ σήμερα έγραφαν ότι αν ο Μήτρογλου την κάνει γυριστή, ο Ολυμπιακός θα δώσει +200.000 Ευρώ δηλαδή τα χρήματα του συμβολαίου του Μήτρογλου που θα πλήρωνε ο Ολυμπιακός, αν ερχόταν δανεικός στον Πανιώνιο...

NK99 είπε...

Με αυτά τα 200 θα μπορούσε να γίνει πολύ καλή μεταγραφή αντί να περιμένουν τον Μήτρογλου π.χ. ο Μαρκόφσκι έκλεισε στην Ξάνθη, ο Ναπολεόνι πόσο να κοστίζει? Μέχρι και κρούση στον Εστογιάνοφ θα μπορούσε να γίνει...
Αλλά βέβαια περιμένουμε μπας και γλιτώσει 200 ο ΟΣΦΠ...λες και καταξοδεύτηκς πέρνοντας δύο παίκτες με τα λεφτά που πουλήθηκε πριν μερικούς μήνες ο Τζαβέλας.

Βέβαια τώρα ίσως πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο να μην γίνει καμία μεταγραφή ώστε να υπάρχει δυνατότητα για άμεση επάνοδο.

Θεμιστοκλής είπε...

Σκέφτομαι τον Ίωνα και πολλούς άλλους φίλους που εδώ και καιρό φώναζαν, ότι καθυστερούν απελπιστικά να γίνουν κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Η εικόνα της ομάδας βέβαια φώναζε, ότι ήταν βαριά άρρωστη και χρειαζόταν επειγόντως θεραπεία.

Πολύ φοβάμαι πως είναι ήδη αργά. Και πως όποια κίνηση γίνει από δω και μπρος, το μόνο που θα καταφέρει είναι να καλλωπίσει το πτώμα. Να το φτιασιδώσει και να το οδηγήσει τελικά σε μια αξιοπρεπή κηδεία.

Μακάρι να μην είναι έτσι, αλλά αν από δέκα τελικούς που αντικειμενικά μπορείς κάτι να διεκδικήσεις, στους δύο αφήνεσαι στην τύχη σου, η κατάληξη δε μπορεί να προοιωνίζεται ευτυχής. Τίποτα αλήθεια δε μπορούσε να είχε γίνει, πέρα απ' αυτή την ανεξήγητη απραξία;

Να συμφωνήσω και με τον ΝΚ99,ότι μέσα στην όλη κατάσταση, ίσως δεν πρέπει πια να μας πανικοβάλλει ο διαφαινόμενος υποβιβασμός.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,

Έχω πολύ καιρό να γράψω οτιδήποτε, λόγω αηδίας και θυμού (όχι προς την παρέα του blog, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, και σπευδω να το διευκρινίσω γιατί μεσα στην τρέλα θα φαγωθούμε μεταξύ μας ...). ΑΠλά, βλέποντας Πανιώνιο - με ένα διάλειμμα μίας 5ετίας - από το 1971 περίπου (στα 9 μου πρωτοπήγα σε αυτό το γήπεδο), πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου.

Πίστευα επίσης πως κάπου θα σταματήσει η κατηφόρα, αλλά δυστυχώς συνεχίστηκε. Προς το γκρεμο, όχι μόνο χωρίς φρένο αλλά με γκάζι στο τέρμα ... Τέτοια ομάδα δεν είχε ΠΟΤΕ ο Πανιώνιος. ΠΟΤΕ.

Κατά τα άλλα, ας πω έτσι για ψυχολογικούς λόγους, και για τελευταία φορά (μιάς και σκοπεύω να μείνω εκτός πρίζας ...), πως όσα ήθελα να γράψω, τα έγραψε ο cdu, παραπάνω. Kαι καλύτερα από ότι θα τα έγραφα εγώ.

Η αλήθεια είναι ωμή και ο ένοχος είναι ένας. Τελεία και παύλα.

Βλέπω πως το τρέχον (και μελλοντικό) θέμα συζήτησης και τσακωμού μεταξύ μας (θα) είναι αν πρέπει (ή έπρεπε) να διαλέξουμε μεταξύ Ψωμιάδη ή Βεντούρη, ή μεταξύ Ψωμιάδη και (επιστροφής) Μπέου.

Έ λοιπον, τα διλήματτα αυτά είναι και αυτό ένα από τα επιτεύγματα της χρυσής περιόδου Τσακίρη!

Αναρωτηθείτε απλά, αν πρόκειται για μία συζήτηση αντάξιά μας και αντάξια των 120 χρόνων του συλλόγου .... Αν τα διλήμματα αυτά μας αξίζουν, και ποιός μας οδήγησε σε αυτά! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΔΩ!!!

Όποια και να είναι η απάντηση, η ήττα μας (ήττα της "Πανιώνιας διαφορετικότητας", του ήθους και της ιστορίας του συλλόγου) είναι ξεκάθαρη και ταπεινωτική.

Ας μου επιτρέψει λοιπόν ο φίλος cdu να προσθέσω την πιθανότητα να δει κανείς τη φωτογραφία του Τσακίρη δίπλα στο λήμμα με τη λέξη "τίποτα". Ένα πελώριο "τίποτα", μέσα στο οποίο έπεσε ο σύλλογος κι εμείς, σε ελεύθερη πτώση, χωρίς αλεξίπτωτο ....

torisdead είπε...

o mitroglou de prokeitai na erthei.
kai na erthei poios tha tou pernaei ti bala gia na valei goal?
simera eidame to bosco na pairnei ti bala mesa stin perioxi kai na vgainei eksw.o skourtis pou ipotithetai oti itane pio vary for ta idia.
mes tin perioxi mono o riera.
i omada thelei deksi kai aristero back,2 xaf kai ena senter for
oxi allon ena balaban i riera i hyka i vaz te i chalali pou psaxnoun to center for na tou dwsoun ti bala.
i omada einai se tragiki katastasi
oso proxorame ta pragmata ginondai xeirotera kai de fainetai swtiria.kai den aksizei kiolas na swthoume otan opws swsta leei o vyruss oi kaliteroi mas einai o omo, o kondoes kai gia mena kai o tsotsa diladi treis abaloi tote eimaste kaloi gia ti vita kai pame karfi gia ti vita
pandws egw tha se agapw kai meta ton ypovivasmo

Griniaris είπε...

Μετά από μια ματιά στα Πανιώνια blogs,βλέπω ότι ο μόνος υπεύθυνος είναι ο Τσακίρης.Διαφωνώ κάθετα.Ο μόνος υπεύθυνος είναι ο Μπέος.Αυτός δεν άφησε την ομάδα στον Τσακίρη;Γιατί δεν κατηγορούμε λοιπόν αυτόν;
Τι;Φαγώθηκαν κάποιοι να φύγει ο αληταράς Μπέος για να έρθει ο εκσυγχρονιστής Τσακίρης;Ποιοί,αυτοί που φαγώθηκαν να φύγει ο Τσακίρης αλλά να μείνει σε Πανιώνια χέρια η ομάδα;Προφανώς κάτι παραπάνω θα ξέρουν.Ότι ο Μαρινάκης μεγάλωσε,ας πούμε,με τις αφίσες των Δέδε και Χάιτα στο δωμάτιό του.Αυτό θα πει Πανιώνια διαφορετικότητα.Την ομάδα να την προδίδει Πανιώνιος και όχι ένας κωλοστοιχηματζής....

Costix είπε...

Αγαπημενε μου Γκριν,
ειμαι και εγω αφανταστα στεναχωρημενος αποψε και δεν ειχα καμμια ορεξη να γραψω, ομως σε διαβασα και εχω να ρωτησω τα εξης (δεν κανω τον συνηγορο κανενος, απλα προσπαθω να καταλαβω πως εφθασες σε καποια συμερασματα).

Καταλαβαινω απο τα γραφομενα σου οτι κατηγορεις τον Βεντουρη για προδοτη.

Γιατι ???

Επειδη πουλησε Μανιατη και Κουμο στον γαυρο ???
Μα χρειαζομαστε αμεσα μετρητα, εδω και τωρα, για μεταγραφικη ενισχυση και τρεξιμο της ΠΑΕ και ο μονος που εχει ρευστο σημερα ειναι ο Μαρινακης, ουδεις αλλος στην Ελλαδα.

Μηπως οτι τους ξεπουλησε ???
Μα αυτο συμβαινει παντα οταν πουλας σε κατασταση εκτακτου αναγκης, και εξ αλλου ουτε ηταν παιχτες κλασης Ροναλντινιο, για να ενδιαφερουν τοσο πολυ τον γαυρο και να πιεσουν τον Βεντουρη να προδωσει τις Πανιωνιες αρχες του και την σημαντικη (πιστευω) προσφορα και ιστορια του στο Συλλογο. Εξ αλλου αν ειμαστε (οπως καποιοι διατεινονται) στο αρμα του γαυρου, δεν θα χαναμε σημερα, σωστα ???

- Μηπως οτι καθυστερησε την μεταγραφικη ενισχυση ???
Μα μεταγραφες κανεις μονο με μετρητα στο χερι. Θυμιζω για την ιστορια οτι ο Βεντουρης απεκτησε δικαιωμα υπογραφης στην ΠΑΕ την περασμενη Τεταρτη 5 Ιανουαριου, οταν και επεσαν οι τελικες υπογραφες τησ μεταβιβασης. Θυμιζω οτι η καθυστερηση υπηρξε λογω μεταβιβασης μιας πιστωτικης γραμμης στην Τραπεζα προς την ΠΑΕ, που η εγγυηση της επρεπε να περασει απο τον Τσακιρη στον Ερασιτεχνη (στην Ελλαδα ζουμε). Ποτε να κανει τις μεταγραφες ??? Στις 6 των Φωτων η την Παρασκευη ??? Εξ αλλου με τα χαλια που εχουμε, κανεις παιχτης δεν ρισκαρει να ερθει, εστω και δανεικος.

Αν θελεις μου εξηγεις την λογικη σου, γιατι η κατηγορια ειναι βαρεια και προσωπικα θεωρω τον Βεντουρη αν μη τι αλλο, εξαιρετικα εντιμο ατομο και με μεγαλη και ανυστεροβουλη προσφορα στον Συλλογο τοσα χρονια. Δεν του αξιζει, ρε φιλαρα !!!

Εκτος αν ξερεις κατι που εγω δεν ξερω, αδελφε.

Με τα σημρινα αποτελεσματα, ακομα δεν εχει χαθει τιποτα. Βεβαια, βλεπω πολυ δυσκολο να αλλαξει σημαντικα το κλιμα.

Και το κυριοτερο, ειμαστε αφελεις να περιμενουμε απο τους παιχτες να ανεβουν ψυχολογικα, απο την ωρα που τους βριζουμε ετσι ??? Και η ελαχιστη αυτοπεποιθηση τους, εχει παει περιπατο.

Το ιδιο ισχυει για το προπονητικο team και τους διοικουντες.

Katrinos είπε...

Εγώ έχω μια μεγάλη απορία. Αφού ΔΕΝ υπάρχει βιώσιμο σχήμα να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ. Αφού ΔΕΝ υπάρχουν λεφτά , αφού πρακτικά ο Τσακίρης ξεφορτώθηκε τις μετοχές του στον ερασιτέχνη ο οποίος μάλλον με το ζόρι τις δέχτηκε, αφού όλοι σκοτώνονται με όλους κ ξεκατινιάζονται στα μέσα, αφού η μόνη λύση ήταν να πουληθεί ο Μανιάτης κ π Κούμο κ μάλιστα με χαμηλό τίμημα κ εξευτελιστικό διαδικασία , αφού πάμε κατα διαόλου ΤΙ ΣΚΑΤΑ φαγωθήκαν όλοι αυτοί κ πρωτοστάτησαν στα συλλαλητήρια;;;;;; Ο τυχερός κερδίζει τσίπουρο με γλυκάνισο........

Costix είπε...

Πες τα ρε Γιανναρε, δλδ καναμε ολη αυτη την επανασταση για να βριζουμε τωρα τον Βεντουρη ??? Μηπως τελικα ψαχνουμε συνεχεια για εξιλαστηρια θυματα ??? Γιατι τωρα αν παραιτηθει Π.Χ. ο Βεντουρης, ποιος θα αναλαβει την ομαδα, μου λετε ??? Τοτε ειναι που σιγουρα δεν υπαρχει καμμια πιθανοτητα σωτηριας.

Griniaris είπε...

Όχι φίλε μου Costix.Όχι γιατί πούλησε.Την ανάγκη αυτή την είχα επισημάνει προ καιρού.Ο τρόπος με πείραξε αφάνταστα.Μετά το ατόπημα με την αεκ υποπίπτει σε νέο ατόπημα.Γιατί ο Μανιάτης εν μέσω εορτών πρόλαβε να υπογράψει αλλά και να κάνει και προπόνηση;Το έχω ξαναπεί,το ατού του γαύρου ήταν τα ανταλλάγματα.Κι όμως δεν έχουμε πάρει τίποτα αν και η ανάγκη μας ήταν τεράστια.Εγώ δεν τον ξέρω,βλέπω μόνο τις πράξεις.Και οι πράξεις δείχνουν απόλυτη παράδοση.Τι θα πει θα δούμε για τα ανταλλάγματα;Αυτή δεν ήταν η καψούρα μας;Και αποδείχτηκε σήμερα πόσο πίσω μείναμε.Όσο για τα μετρητά,οι ίδιοι διαδίδουν ότι ο Τσακίρης έχει προννοήσει για τα έξοδα μέχρι τέλος της σεζόν(επιστολή Τσολακάκη).Άρα η μόνη τους δουλειά ήταν η ενίσχυση της ομάδας ώστε να μην χαθεί ούτε ένας απαραίτητος βαθμός.Αντ'αυτού τι είδαμε;Το Μανιάτη να υπογράφει εσπευσμένα σε μια ομάδα που ο προπονητής της έχει πει ότι δεν τον χρειάζεται τώρα.Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η γνώμη μου....

Costix είπε...

Αρα στην πυρα και ο Βεντουρης !!!
Και μετα τι προτεινεις ακριβως ???

Costix είπε...

Και για να καταλαβω, γνωριζεις εσυ η καποιος αλλος φιλος να μας προταθηκε κανενα καλυτερο deal απο του γαυρου και το απερριψε ο Βεντουρης ??? Μην ακουσω τιποτα για το αεκακι με τις 400,000 ευρω σε χιλιες μηνιαιες δοσεις των τετρακοσιων και τον Λεοναρντο, τον οποιον κανεις δεν ρωτησε αν θα ερχοταν. Και δεστε τι συμβαινει τωρα με Μητρογλου.
Αν παντως νομιζετε οτι οι βρισιες και ο διχασμος ωφελει αυτη τη στιγμη την ομαδα, συνεχιστε.
Εγω δεν μπορω, απο σεβασμο στον δεκαλογο σου !!!

Griniaris είπε...

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις,ήμουν της άποψης να σωθεί η ομάδα καθ'οιονδήποτε τρόπο.Είτε αυτός λεγόταν Ψωμιάδης είτε Λιανός είτε Κατσιμητσούλιας.Να σου πω την αλήθεια,ήμουν λίγο χαλαρός γιατί πίστευα ότι το ματς με την αδιάφορη Ξάνθη ήταν μέσα στο πακέτο της μεταγραφής.Αλλά δυστυχώς....Ας αφήσουμε λοιπόν τις πολυτέλειες των "Πανιώνιων χεριών" να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.Ειλικρινά σήμερα άκουσα μέχρι και ότι όλο το σκηνικό ήταν έτσι στημένο ώστε να φύγουν οι Μανιάτης-Κουμορτζί(σενάριο το οποίο δεν ασπάζομαι)....

KANTHAR0S είπε...

Ρε παιδιά ο Βεντούρης διαχείριση κάνει. Ούτε τα λεφτά του βάζει, ούτε έχει να χάσει κάτι. Αφήστε που δεν θα είναι και για πολύ καιρό στη θέση του.

Costix είπε...

Ωπα ρε παιδες, μηπως μιλαμε για τον Μεσι και τον Ινιεστα ??? Σιγα μην ασχοληθουνε τοσοι ανθρωποι για να στησουνε τετοια πλεχτανη. Απλα ο Μαρινακης, σαν καλος επιχιρηματιας που ειναι, αγοραζει οτι καλο και φθηνο του πεφτει στα χερια του (bargains). Βλεπουμε παντου φαντασματα, και ομολογω οτι καταλαβαινω τις αιτιες, αλλα αν δεν ηρεμησουμε να δουμε τα πραγματα με νηφαλιοτητα και ψυχραιμια ολοι μας (διοικηση, παιχτες, προπονητικο team και φιλαθλοι), δεν βλεπουμε με τιποτα ασπρη μερα. Συμφωνα με τις Πανιωνιες αρχες μου, ειμαι τελειως αντιθετος με τα συνθηματα και τις βρισιες στο γηπεδο εναντιον διοικησης, προπονητη, παικτων κλπ. Απο την αλλη επικροτω τα μαλα το χειροκροτημα στους (δικαια νικητες) παικτες της Ξανθης.

τρελοπανιωνιος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΥΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΤΟΥΡΗ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..... ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ....

Pav είπε...

Αισθανομαστε εξαπατημένοι
Αισθανόμαστε απογοητευμένοι που η αγαπημένη μας ομάδα βρίσκεται στον πάτο σε όλα τα επίπεδα.
Εδώ και τρία Χρόνια βλέπουμε τον κατήφορο και φωνάζουμε.
Εγώ προσωπικά χαίρομαι μόνο γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να αφιέρωσω και χρόνο στην οικογένεια μου.
Τον Πανιώνιο τον αγαπώ. Εξακολουθώ να μην θέλω την ομάδα μου στα χέρια του υποκόσμου. Δεν χαίρομαι που είμαστε τσιρακι του γαυρου χωρίς ωφελος. Μου τη δίνει που πρέπει να βλέπω τον Κουμορτζί (που εξ'αιτιας του Πανιωνίου έγινε αυτό που έγινε), να με δουλεύει επί ενάμιση χρόνο. Σιχαθηκα το Φανουρη και τη νοθρωτητά του. Ευτυχώς που ο κόσμος βρωμάει από δεξιά μπακ και δεν μας πτοεί η απώλεια του Μανιάτη.
Μα πιο πολυ σιχαθηκα τον κύριο που μας δούλευε επι πέντε χρόνια.
Καμία ασυλία για τον κύριο.
Για ολ'αυτά ένα έχω να πω...

Τσακίρ άει σιχτίρ!

amanAM είπε...

Και όμως, εχθές υπήρξε μια σημαντική διαφορά:

Πρώτη φορά είδαμε διαιτητή να σφυρίζει έδρα. Έθαψε 4-5 φάουλ εις βάρος μας, και μας έδωσε και 4-5 φάουλ που ήταν λίγο τραβηγμένα, τουλάχιστον εμείς δεν τα παίρνουμε τέτοια φάουλ τόσο καιρό.

Εγώ πιστεύω πως ο Κάκος προσπάθησε να βοηθήσει, τι άλλο να κάνει? Να καταστρέψει την καριέρα του?

Ο Κάκος, δεν μπορούσε να πάρει ο ίδιος την μπάλα, και να την βάλει στο τέρμα. Ούτε η Ξάνθη μπορούσε να αρχίσει να βάζει αυτογκολ. Κάτι έπρεπε να κάνουμε και εμείς!!!

Δεν έχω πειστεί, πως το παιχνίδι εχθές ήταν να το χάσουμε. Απλώς δεν μπορέσαμε.

Εν τω μεταξύ, εμείς δεν μπορούσαμε να δώσουμε μια σωστή πάσα, ενώ η Ξάνθη έκανε τσαφ, και τα τσαφ γινόντουσαν ασίστ!!!

IWN1998 είπε...

Άψογη περιγραφή από Αντώνη. Ακριβώς έτσι. Πίστη μου είναι ότι κανείς δεν περίμενε ότι ο Μήτρογλου θα το τράβαγε τόσο πολύ. Αλλά το θέμα είναι πως δεν είναι μόνον ο Μήτρογλου αλλά και οι λοιποί. Δεν νοείται εμείς να στέλνουμε εσπευσμένως το φίλο της Σάσας Μπάστα στο Λιμάνι, που δεν τον χρειάζεται και ο Βαλβέρδε και εκείνοι να μην στέλνουν ούτε το Γκαλίτσιο...
Από την άλλη και να έμενε ο Μανιάτης, είχε φροντίσει να τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές, μην το ξεχνάμε.
Δυστυχώς η απώλεια Μανιάτη φάνηκε χθες γιατί η δεξιά πλευρά ήταν και δράμα ανασταλτικά αλλά και ανάπτυξη δεν υπήρχε.

Κε Βεντούρη εκτός από την ελεημοσύνη του Γαύρου, έχεις άλλο σχέδιο υπ' όψην;
Από το blog πρότεινα την προσπάθεια για ανταλλαγή Ριέρα, Σαλαλί με Ρομπέρ και Σουλτανίδη με Πανθρακικό έστω με μορφή αλληλοδανεισμών για 6 μήνες...
Καμιά τέτοια ιδέα, κανένας άλλος;

Griniaris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.