Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο Μήτρογλου στην πλατεία

Έληξε χθες το σίριαλ του δανεισμού του Κώστα Μήτρογλου στον Πανιώνιο. Η ομάδα μας είχε δείξει και παλαιότερα ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη. Θυμάμαι καλά ότι ο Έβαλντ Λίνεν είχε προσπαθήσει να τον εντάξει στον Πανιώνιο. Μάλιστα το τίμημα τότε ήταν γύρω στις 200.000 ευρώ. Τελικά η μεταγραφή δεν προχώρησε γιατί ο Μήτρογλου προτίμησε να πάει στον Ολυμπιακό.

Μερικά πράγματα για τον παίκτη: Το ξέρουμε όλοι ότι ο Μήτρογλου είναι γαύρος μέχρι το κόκαλο. Ξέρουμε επίσης ότι έρχεται στην ομάδα μας με βαριά καρδιά. Νομίζω ότι είναι ανθρώπινο να είσαι απογοητευμένος όταν πηγαίνεις από την ομάδα της καρδιάς σου, που είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία, στον ουραγό. Είναι λογικό να είσαι απογοητευμένος όταν το δίλλημα που σου θέτουν είναι Πανιώνιος ή εξέδρα.

Από την άλλη, αν ο Μήτρογλου παραμερίσει το συναίσθημα και δει το θέμα επαγγελματικά θα καταλάβει ότι έρχεται σε μια ομάδα που τον πιστεύει, με έναν προπονητή που θα τον στηρίξει και που κάθε του γκολ θα μετράει διπλό, λόγω της δύσκολης κατάστασης που έχουμε περιέλθει.

Ο Πανιώνιος αποτελεί για τον Μήτρογλου μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει το παραπέρα βήμα στην καριέρα του. Να μην ξεχνά ότι όσοι παίκτες του Πανιωνίου εργάστηκαν σκληρά και παρουσίασαν έργο, είδαν την καριέρα τους να εκτοξεύεται. Άλλωστε δεν μιλάμε για μια τυχαία ομάδα, αλλά για την ιστορικότερη στην Ελλάδα. Την ομάδα απ’ την οποία έχουν περάσει επιθετικοί στους οποίους ο Μήτρογλου δεν θα ήταν ικανός να τους δέσει τα κορδόνια. Αυτό σημαίνει ότι ξέρουμε να εκτιμούμε τον καλό επιθετικό, αλλά περισσότερο τον παίκτη που θα κοπιάσει για την ομάδα μας και θα την βοηθήσει.

Νομίζω ότι ο κόσμος του Πανιωνίου, πρέπει να παραμερίσει τα όσα διάβαζε τόσο καιρό στις εφημερίδες και να στηρίξει τον Κώστα. Όχι τον γαύρο Μήτρογλου, αλλά ένα παιδί 22 ετών που μπορεί και να μας βοηθήσει και να βοηθηθεί, φορώντας την τιμημένη φανέλα του Ιστορικού. Δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνει Πανιώνιος ή αν στο σπίτι του θα παρακολουθεί Ολυμπιακό. Με ενδιαφέρει να βάλει την μπαλίτσα στο πλεκτό όσες φορές θα χρειαστεί για να γλυτώσουμε την παρτίδα.Αυτό που περιμένω είναι να φανεί επαγγελματίας, συνεπής στις υποχρεώσεις του και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Τα ίδια ισχύουν και για τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Πολλές φορές ο κόσμος είναι πολύ σκληρός μαζί τους. Θεωρώ μεγάλη αλητεία να φωνάξει κάποιος στον πιτσιρικά Σάμαρη να πετάξει τη φανέλα και να φύγει. Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός. Ξέρω ότι το παιδί αυτό έχει αναλάβει μια τεράστια ευθύνη. Και το παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους. Έχουμε καλούς παίκτες. Το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι παιχνίδι ικανότητας μόνο, αλλά σε μεγάλο βαθμό ψυχολογίας. Και η ψυχολογία των καλών μας παικτών είναι στα τάρταρα. Σε αυτό έχουμε συμβάλει κι εμείς. Να μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει παίκτης που να θέλει να χάνει ή παίζει στην ομάδα που θα υποβιβαστεί. Κι αυτοί υποφέρουν. Κι αυτοί στεναχωριούνται. Ας τους δώσουμε την υποστήριξή μας και το θερμό χειροκρότημα σε αυτούς που ξεχωρίζουν.

Καθένας μπορεί να έχει την όποια γνώμη θέλει για την διοίκηση της ομάδας και να την εκδηλώνει. Δεν δικαιολογείται όμως να αποδοκιμάζει, χλευάζει ή προπηλακίζει παίκτες που φορούν τη φανέλα του ιστορικού. Σε τελική ανάλυση δεν φταίει ο κάθε παίκτης για τις ανεπάρκειές του, αλλά αυτοί που τον επέλεξαν. Ας στηρίξουμε την ομάδα μας. Από αυτούς τους παίκτες περιμένουμε την σωτηρία. Δεν μπορούμε να τους κόβουμε τα πόδια.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι χάρηκα πολύ που ο Μάρτιν Λάτκα έχει πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Το αξίζει πραγματικά.

81 σχόλια:

zamis είπε...

Καλως ηρθες καγκουρα με τα πιστολια σου!
Μακαρι επισης να ισχυει αυτο που εγραψε ο γκριν για Λεοναρντο.
Τελος,ελπιζω να προχωρησει και του Κουμο οπως γραφει το player
http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=36295

υ.γ.Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με το κειμενο σου.Ας μπει επιτελους τελος στην ανθρωποφαγια.

br fun_atic είπε...

Έχω την εντύπωση ότι οι σχέσεις Μανιάτη - Λεμονή δεν ήταν οι καλύτερες (και το λέω ευγενικά). Αυτός είναι ίσως ο ένας λόγος που ήθελε να φύγει από την ομάδα.

Παρατηρώ την φώτο. Ο Βεντούρης έχει βγει καμένος από το φλας και ο Μήτρογλου εξακολουθεί να δείχνει μαυριδερός :) Δεν τον πήραμε βέβαια για μοντέλο. Να βάλει την μπαλίτσα στο πλεκτό...

Κάπου διάβαζα ότι η μεταγραφή Μήτρογλου, στέλνει εκτός Πανιωνίου τον Μπόσκο.

Άντε και ένα καλό επιτελικό χαφ τώρα.

Τώρα που γίναμε γαύροι, μήπως να χτυπούσαμε και τον Νέρι;

br fun_atic είπε...

και η αναλυση του όρου "κάγκουρας"

http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9A%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%82

όταν σκοράρει όμως ο πιστολάκιας, θέλω να σε δω τι θα λες.

br fun_atic είπε...

Είναι απίστευτο!!! οι κάγκουρες έχουν και επίσημη ιστοσελίδα!!!

Τι έχεις να πεις τώρα κύριε ZAMIS?

NK99 είπε...

Ο κόσμος συνήθως αποδοκιμάζει τους παίκτες που δεν προσπαθούν. Ο Μήτρογλου αν προσπαθήσει δεν θα αποδοκιμαστεί. Προσωπικά δεν θα κατηγορήσω αυτούς που αποδοκίμασαν την Κυριακή τον Κουμορτζί ο οποίος δύο αγώνες τώρα κάνει ξεμούδιασμα περιμένοντας την μεταγραφή του.
Φυσικά αποδοκιμάζω τις διεργασίες που προηγήθηκαν της μετακίνησης του Μήτρογλου και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτές. Ακόμα και αν δεν πέσουμε κοντύναμε ως σύλλογος.
Τέλος διαβάζοντας την συνέντευξη του Μανιάτη καταλήγω και πάλι στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζει κανείς να ασχολείται με τους παίκτες. Ο Πανιώνιος είναι οι οπαδοί του...όλοι οι άλλοι είναι περαστικοί.
Ο Μανιάτης ένας παίκτης με αντικειμενικά μέτριο ταλέντο που μπορεί να το έχουν πολλά παιδιά που ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ πήρε απίστευτες ευκαιρίες κα δεν μπόρεσε να προφέρει πέντε καλά λόγια όχι για την ΠΑΕ αλλά για τον σύλλογο έστω....για κάποιους ανθρώπους...
Έμεινε άναυδος με την φοβερή προπόνηση του Βαλβέρδε λες και στον Πανιώνιο δενέκανε προπόνηση...δεν έιχε ένα Λίνεν προπονητή...
Θαμπώθηκε επό τις φοβερές εγκαταστάσεις της βιομηχανικής περιοχής του Ρέντη...(το διάβασες κύριε πρώην ιδιοκτήτη)
Δήλωσε πόσο χεσμένος έμπαινε ως αντίπαλος στο Καραισκάκη. Βέβαια αν έχεις γεννηθεί χέστης αυτό δεν αλλάζει....Το έλεγε και ο Ρεκόμπα για ορισμένους συμπαίκτες του....
Στο τέλος έκανε και επίδειξη γνώσεων γεννετικής αφού στο τεστ DNA που έκανε αποδείχθηκε ότι είναι ίδιο με του ΟΣΦΠ....

KANTHAR0S είπε...

Καλά τα λες.

antunix είπε...

Αυτό με τους προπηλακισμούς θα ίσχυε, αν ορισμένοι τα έδιναν όλα στο γήπεδο, παρά το χάντικαπ των δυνατοτήτων τους. Ορισμένοι δίνουν την εικόνα ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Ο Κουμουρτζί είναι προκλητικά αδιάφορος.

br fun_atic είπε...

Γιατί κάθεσαι και σκας τώρα; Τέτοιου είδους δηλώσεις είναι στο παιχνίδι του υποτιθέμενου σταρ σύστεμ του ποδοσφαίρου...Δεν έγινε και τίποτα.

Να σου πω και κάτι ΝΚ;Έχω ακούσει όλους μας να αναπολούμε τα μεγάλα ταλέντα που αναδείξαμε (αλλά μας εγκατέλειψαν για άλλη ομάδα).Από την άλλη έχω ακούσει πολλούς Πανιώνιους να λένε για παίκτες που μάτωσαν και δεν εγκατέλειψαν τον Πανιώνιο ότι ήταν αποτυχημένοι και περιορισμένων δυνατοτήτων, επειδή δεν έφυγαν από τη Ν.Σμύρνη.Και για να μην πάμε πίσω, ας σκεφτούμε μόνο τον Κοντοέ, τον Φανούρη και τον Μανόλο.

Εγώ από τον κάθε άνθρωπο κρατάω τα καλά του. Ο Γιάννης όσο ήταν στον Πανιώνιο βοήθησε. Μακάρι να έχει υγεία. Από τη στιγμή που δεν παίζει στην ομάδα μας δεν ασχολούμαι με τις δηλώσεις που κάνει για την λαϊκή κατανάλωση των γαύρων.

Αν είναι να νευριάζουμε με τέτοια, τι πρέπει να κάνουμε για τον Μάκο, που τον είχαμε αρχηγό, που πήρε 1000 φορές περισσότερες ευκαιρίες από τον Μανιάτη, που πλήρωσε για να φύγε και τώρα έχει χτυπήσει και tatoo με τον δικέφαλο.

br fun_atic είπε...

Ένας παίκτης που δεν ενδιαφέρεται είναι αδιάφορος και στις προπονήσεις. Είναι ευθύνη του προπονητή να το καταλάβει και να τον στείλει στον πάγκο.

Για τον Κούμο. Δεν δικαιολογώ την εικόνα του.Πράγματι δεν είναι καλός. Να έχουμε στο μυαλό μας και ορισμένα πράγματα. Ο Κούμο γεννήθηκε στην φτώχεια. Δεν παίζει ποδόσφαιρο για να αγοράσει το επόμενο ακριβό αυτοκίνητο αλλά για να κάνει κάτι καλύτερο στη ζωή του. Είναι κατανοητό, αν κάποιοι του έχουν ζαλίσει το μυαλό με μεταγραφής, χρήματα και δόξα, να θέλει να φύγει και να μη ρισκάρει, ενόψει της μεταγραφής κάρτες ή τραυματισμό.Μπορεί να βοηθήσει με τέτοια ψυχολογία; Όχι. Ας την αφήσει στον πάγκο ο προπονητής μέχρι να συνέλθει. Δεν έχουμε δικαίωμα όμως να αποδοκιμάσουμε παίκτη που φορά την φανέλα του ιστορικού.

Βαγγέλης είπε...

BR συμφωνώ για όσα λες για τον Μήτρογλου. Ας κάνει καλά τη δουλειά του και ας φύγει. Αυτό συμφέρει και τον παίκτη και τον Πανιώνιο.
Ο Μανιάτης και ο Λεμονής πότε πρόλαβαν να παρεξηγηθούν?
Δεν τον τιμά τον Γιάννη να μην αναφέρει ένα θετικό σχόλιο για την ομάδα που τον ανέδειξε, που τον βοήθησε και στην οποία ήταν ο αρχηγός της. Τέτοιες συμπεριφορές ίσως πρέπει να μας προβληματίζουν. Αν όχι εμάς, σίγουρα την εκάστοτε διοίκηση.

NK99 είπε...

Πραγματικά πιστεύω ότι κάθε επαγγελματίας πρέπει να πράττει σύμφωνα με το συμφέρον του. Πολυ καλά έκανε και έφυγε από τη στιγμή που του προσέφεραν ένα καλύτερο συμβόλαιο και μια καλύτερη προοπτική. Αν δεν μπορεί να πεί ενα ευχαριστώ σε κανένα επίσης δικαίωμα του...Αν δεν κατάλαβε τι σημαίνει το σύμβολο στο στήθος του και αυτό κατανοητό είναι, απλώς δείχνει το επίπεδο του...Να λέει αηδίες στους χιμπατζήδες της εξέδρας επίσης...Να προσβάλει όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα...

Περσσότερο τα γράφω αυτά όχι γιατι εκνευρίστηκα με τον Μανιάτη, άλλωστε δεν μου έχει περισσέψει εκνευρισμός με όσα γίνονται τελευταία, αλλά για να επισημάνω ότι δεν έχουμε κανένα λόγο να λέμε ότι στηρίζουμε τα ελληνόπουλα που ταυτίζονται και άλλες τέτοιες αηδίες...Κάποιοι ξένοι, ορισμένοι φτωχα παιδιά εκτιμάνε κάποιες αξίες πολύ περισσότερο και υπάρχουν και παραδείγματα...

br fun_atic είπε...

Είδαμε και τα Ελληνόπουλα, είδαμε και τους ξένους...Τελικά είναι θέμα συνείδησης και παιδείας...
Δεν ξέρω τι είπε και τι δεν είπε ο Γιαννής στη συνέντευξη. Ξέρω ότι είναι καλό παιδί και ότι όσο έμεινε βοήθησε.

Αυτό με τον Μανιάτη και τον Λεμονή είναι φήμη. Το ξεκαθαρίζω. ΄χω ακούσει ότι ο Λεμονής (που να μην γελιώμαστε είναι προπονητής παλιάς κοπής) θέλησε να επιβάλει αυστηρή πειθαρχία.Τη νύφη την πλήρωσε πρώτος ο Ριέρα με τις κομμώσεις. Λέγεται ότι την είπε άσχημα στον Μανιάτη, περισότερο για να μπει στο μάτι της υπόλοιπης ομάδας. Στο στυλ ότι να, και ο αρχηγός πρέπει να κάθεται σούζα.
Η πειθαρχία είναι καλό πράγμα σε μία ομάδα. Νομίζω όμως ότιπροτιμότερος είναι ο σεβασμός. Και τέτοιο πράγμα έχουμε να δούμε αρκετά χρόνια στον Πανιώνιο. Από την εποχή του Λίνεν θα έλεγα.

NK99 είπε...

Σαφώς και είναι λάθος η αποδοκιμασία σε παίκτη. Συμφωνώ για τον Κούμο ότι η ευθύνη ανήκει εξ ολοκλήρου στον Λεμονή πουτ ον βάζει και τον Βεντούρη που τον έχει μετέωρο. Απλά καταλαβαίνω και τον άνθρωπο που έρχεται στο γήπεδο διαθέτοντας τον χρόνο του επειδή είναι Πανιώνιος που πάει στο γήπεδο γνωρίζοντας ότι θα δει κακό θέαμα, ενδεχομένως πληρώνοντας από το υστέρημα του και βλέπει ένα παίκτη που ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ. Ο Κούμο ήταν και πριν κακός αλλά τόσο μπορούσε...τώρα κοροιδεύει. Λάθος οι αποδοκιμασίες ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ.

zamis είπε...

Αμα τον ειχες δει κι εσυ στο αεροδρομιο με σινιε ρουχαλακια,γυαλι βατραχοπεδηλο και τσαντακι louis vuitton,να δω τι θαλεγες xaxaxaxa(δυστυχως δεν προλαβα το παπουτσι γιατι μαγευτηκα απο ολο το υπολοιπο)

Griniaris είπε...

Ο Μήτρογλου έχει να αποδείξει πράγματα και δεν νομίζω ότι θα είναι αδιάφορος.Ας μην γελιόμαστε όμως,χρειάζεται βοήθεια από το κέντρο.Και προς τα εκεί δεν βλέπω κινήσεις...

antunix είπε...

Ο Κουμο είναι υπερτιμημένος, και πρέπει να φύγει ΑΜΕΣΑ. Ας βρεθεί ένα κορόιδο να τον πάρει γρήγορα. Bαρέθηκα να τον βλέπω!!!

br fun_atic είπε...

@ζαμιs
λες να τα αγόρασε από κατάστημα ή του τα έστειλαν από την Γκάνα; Μιλάμε για εντελως διαφορετικό πράγμα...

br fun_atic είπε...

Πως ξέφυγε από τα διοικητικά του Πανιωνίου ο Απόστος Γκλέτσος...Αυτή τη στιγμή είναι στο κάτεργο...Να καλό θέμα για τον ΑΜΑΝΑΜ που δεν πληρώνει διόδια.

zamis είπε...

Για να αποδιδουμε τα του καισαρος τω καισαρι,οτι ειχαν ετοιμο απ'οτι διαβαζουμε τον Σβερκο,δειχνει εγρηγορση.
Και θαναι σημαντικη κινηση αν ερθει ο Λεοναρντο.

υ.γ. η ατακα της μερας:
«Σου υπόσχομαι ότι αυτοί οι μήνες στον Πανιώνιο θα σου μείνουν αξέχαστοι» είπε στον Μήτρογλου ο Βεντούρης lol!

br fun_atic είπε...

κι ο άλλος κατάλαβε welcome to hell

antunix είπε...

Μήπως εννοούσε για τους κορνέδες που θα έχουμε να τους πετάμε ???

br fun_atic είπε...

και η οπτικοποίηση

http://www.youtube.com/watch?v=9UbqZ_oN5do&feature=related

br fun_atic είπε...

μετά τις δηλώσεις, ο Γεράσιμος πάτησε το play του cd και ακούστηκε αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=kr8-E8may2Y

dimosthenis είπε...

Είμαστε τόσο αναστατωμένοι με τα όσα συνέβησαν (κυρίως) αλλά και με τα όσα συμβαίνουν που δεν έχουμε τη διάθεση να σκεφτούμε ψύχραιμα. Κάθε φορά που πηγαίνω στο γήπεδό μας πηγαίνω με το φόβο στην καρδιά και ένα πλάκωμα και κάπου στο βάθος και μια μικρή ελπίδα ότι ίσως κάτι αλλάξει κατά τύχη. Έλα που και αυτή η ριμάδα είναι ανάποδη. Και τα δυο γκολ της Ξάνθης μπήκαν μετά από γκέλες του πρώτου αντιπάλου παίχτη που βρέθηκε κοντά στην μπάλα. Διαπιστώνουμε και τη φανερή κατάπτωση της ψυχολογίας των παικτών μας, που βαραίνει τα πόδια τους και που για πολλούς φαντάζει ως αδιαφορία. Φτιάχνουμε 2-3 ευκαιρίες για γκολ που χάνονται κυρίως από Μπάλαμπαν και Ριέρα και τότε ποιος μας πιάνει. Βρισίδια γιούχα, μάνες πατεράδες και όλη τη σχετική γκάμα. Αποτέλεσμα στο επόμενο παιχνίδι όλοι να σέρνονται περισσότερο και μεις να αισθανόμαστε προδομένοι εξευτελισμένοι και δόστου νέο βρισίδι και νέες απειλές. Φαύλος κύκλος. Εξαιτίας αυτού του βάρους το οποίο δεν μπόρεσε να σηκώσει ούτε ο Μακος ούτε ο Μανιάτης παρά το γεγονός ότι ήταν ελληνόπουλα που βγήκαν από τα σπλάχνα μας και αναδείχθηκαν από την ομάδα μας θέλουμε να σηκώσει ο Κούμο ή ο Μπόσκο. Δεν το μπορούν ως προσωπικότητες κυρίως ο Κούμο ένα παιδί με κουλτούρα αφρικανική που ήρθε πάφτωχο χωρίς ψυχικά εφόδια σε ένα ξένο τόπο και ακούει τα ατέλειωτα μπινελίκια.
Τελικά μας πήρε όλους η κάτω βόλτα. Η ομάδα εμφανιζόταν ως το πρώτο φαβορί για β εθνική μέχρι χθες που έχουμε το πρώτο δείγμα διοικητικής ανάτασης με την "επιτυχημένη" έκβαση του σήριαλ Μήτρογλου. Έτυχε πριν από 20 μέρες να τον συναντήσω και να μιλήσω για λίγο μαζί του. Μου έδωσε την εντύπωση ενός παιδιού χαμηλών τόνων, δε μιλάει πολύ ίσως το δυσκολεύει και η γλώσσα, δείχνει να σέβεται τους προπονητές του και τη διοίκηση. Αυτό το 22χρονο παιδί οφείλουμε να το στηρίξουμε από την αρχή και να το κάνουμε να νιώσει άνετα, για να αποδώσει. Τη στήριξη αυτή την οφείλουμε και σε κάθε ένα παίχτη που φοράει τη φανέλα της ομάδας. Όμως μας χρειάζεται και παίχτης αρχηγός με κουλτούρα και στόφα αρχηγού, που να εμπνέει τους άλλους και να τους παρασύρει στη νίκη, την αντεπίθεση. Η ομάδα όταν δεχτεί ένα γκολ κυρίως στο γήπεδό μας κάθεται, γονατίζει. Εδώ πρέπει να αναζητηθούν λύσεις εκ των έσω Μάχο ή Λάτκα (γιαυτό συμφωνώ που πήρε περιβραχιόνιο αρχηγού) ή με μεταγραφή πχ Ντάριο.
Αλλαγή λοιπόν νοοτροπίας από φιλάθλους πρώτα και ποδοσφαιριστές προπονητές παράγοντες, συνέχιση της ενίσχυσης της ομάδας με επιτελικό και αριστεροπόδαρο μπακ-χαφ και πάμε όλοι μαζί να σώσουμε την παρτίδα.

zamis είπε...

http://www.scorernews.gr/2011/01/blog-post_6539.html

Εδω βεβαια ο Σβερκο παρουσιαζεται κλεισμενος και ετοιμος για εξαμηνο τσεκαρισμα απ'τον δαφνοστεφανωμενο...

br fun_atic είπε...

ε όχι...και αυτός έχει σχέση με τον Ολυμπιακό;Δηλαδή υπάρχουν κάτι συμπτώσεις...

Μια ερώτηση ρε παλικάρια. Πως εξηγείται που ο Γιώργαρος ήθελε να μας κάνει Λυών, έκανε ταξίδια στη Γαλλία, είχε επαφές για τον δανεισμό ή απόκτηση παικτών από το Γαλλικό πρωτάθλημα και τελικά χρειάστηκε να μας προτείνει παίκτη ο Νινιάδης...

Thanos Topouzis είπε...

gia mhtroglou:

yparxoun 2 tropoi na ton deis: ws gavro, kai ws striker ths ethikhs elladas. egw tha ton vlepw ws to deutero. h foto sto panionios.gr einai poly asteia. Opws diavasa se ena allo blog o Ventouris xamogelaei les kai efere ton messi.

gia maniath:

hthela na parei metagrafh giati thn aksize. kata protimhsh se omada tou ekswterikou fysika. Alla oxi na fygei me auto ton tropo. Stenaxwriemai otan feugoune paiktes mas kai den lene ena kalo logo. O tzavelas gia paradeigma eixe dhlwsei oti thelei na epistrepsei kapoia stigmh. Akoma kai na mhn ginei den exei shmasia. Sto facebook dhlwnei panthiras kai eixe grapsei oti tha phgaine sto ghpedo me thn ksanthi.

torisdead είπε...

Πάντως με το δανεισμό του Σαρμπέλ θα βρούμε αυτό που έχουμε χάσει απο τότε που έφυγε ο Τζιμπούρ.
Έναν βαρύ για μπροστά.
Αυτός δέ θα πέφτει με την πρώτη σπρωξιά όπως ο Μπόσκο.Μπορεί να κανει και το 1-2 με τον Μπόσκο.
Μπορεί να ανεβάσει γενικά τον Μπόσκο.
Γενικά κάτι πρέπει να γίνει να ξεκολλήσουμε απο αυτό το 9.
Να βάλουμε και ένα γκολ στο καινούργιο έτος

υγ.ο br έχει απόλυτο δίκιο.Τέρμα οι αποδοκιμασίες.Αφού παμε όλοι προς τη γούβα ας πάμε ενωμένοι

br fun_atic είπε...

τώρα που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μήτρογλου, μπορούμε να κάνουμε και κάποιους μπακαλίστικους υπολογισμούς

500.000 ο Μανιάτης + 200.000 που γλιτώνουμε από το πληρωμένο συμβόλαιο του Μήτρογλου= αξία παίκτη 700.000

Κάτι λίγο πάνω από 1. εκ θεωρητικά πιάνει ο Κούμο. Έστω 1,2

Άρα 700.000+1.200.000=1.900.000 ευρώ
Στην συνέντευξη o κος Τσολακάκης αναφέρθηκε σε πλεόνασμα στα ταμεία ύψους 1,2 εκ ευρώ.
Όλα αυτά δεν ήταν ικανά να βουλώσουν την περίφημη μαύρη τρύπα;
Κάθε χρόνο δεν διαβάζαμε ότι στον Πανιώνιο η συνηθισμένη τρύπα είναι 3 εκ ευρώ τον χρόνο;Στο τέλος κάθε χρονιάς δεν διαβάζαμε ότι την τρύπα την κάλυπτε ο Τσακίρης;

Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει έλλειμμα; Αυτό είναι κρίσιμο θέμα για τον υποψήφιο αγοραστή της Π.Α.Ε ή για όσους δεν την απέκτησαν θεωρώντας υπερβολικό το άνοιγμα.

Θα μου πει κάποιος: μα αν η τρύπα απαιτεί την πώληση παικτών, ο νέος ιδιοκτήτης πρέπει να βάλει λεφτά το καλοκαίρι για μεταγραφές. Ναι, αλλά κάτι δεν πρέπει να βάλει και ο νέος ιδιοκτήτης

br fun_atic είπε...

Η μόνη περίπτωση να βελτιωθεί ο Μήτρογλου στην φωτογραφία είναι να βάλουμε το αρνητικό της...

έχω πρόβλημα με το photoshop και δεν μπορώ να κάνω πειράματα :)

zamis είπε...

http://football-dna.blogspot.com/2011/01/blog-post_12.html#more

ψωμι ελια και κωτσο βασιλια(και πουσαι τι εχει να βγει ακομα..)

br fun_atic είπε...

Δηλαδή το σύνθημα: "και ξανά ξανά θα γίνεις βασίλισσα" πήγαινε για την Άννα Μαρία;

Έλα μ στον τόπο σου :)

amanAM είπε...

Εάν προπληρωθούν από φέτος και για 2 ακόμα χρόνια, όλα τα έξοδα των παικτών, του γηπέδου, του προπονητικού, των υπαλλήλων, των προπονητών κλπ, και αφήσουν και ένα ικανοποιητικό ταμείο, τότε μπορώ κι εγώ να γίνω μεγαλομέτοχος...

amanAM είπε...

Άκη, δεν πρόσεξες το σχόλιο (από το πρωί) στο http://panionios-gr.blogspot.com/2011/01/14-12.html
ούτε προφανώς είδες όσα εγραψα στο facebook.

Όχι, δεν μου ξέφυγε το θέμα του Γκλέτσου. Respect από εμένα στον Γκλέτσο.

br fun_atic είπε...

θα μπορούσε για απολογία να χρησιμοποιήσει αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=_uhrohhRFfQ&feature=watch_response

αν τα πει έτσι και πάει ντυμένο ως στρατιωτικός, θα τον αθωώσουν οπωσδήποτε!!!

br fun_atic είπε...

Μεταξύ μας, θα αθωωθεί οπωσδήποτε. Ο Δήμος έχει στην δικαιοδοσία του τους τοπικούς δρόμους. Συνεπώς ο Δήμος Στυλίδας είχε κάθε δικαίωμα να ρίξει μια μπάρα που είχε τοποθετηθεί από τρίτο σε δημοτικό δρόμο...Τώρα θα μου πεις γιατί έπρεπε να το κάνει ο ίδιος ο δήμαρχος.
There's No Business Like Show Business

zouri1 είπε...

εγω ηθελα πολυ τον Μητρογλου στην ομαδα.Στο χερι του ειναι να ξαναβρεθει στον Ολυμπιακο ή τσον Αχαρναικο.Στην ηλικια του ειναι πιθανα και τα 2.Φυσικα επεσε και αυτος στην παγιδα της δημοσιοτητας και ειχε αρχισει τα ξενυχτια.Αυτα πρεπει να τα κοψει.Για αυτο ειναι πολυ σημαντικο για εναν ποδοσφαιριστη να παντρευεται μικρος.Μακαρι να ξεκινησει με γκολ στον Αρη και μετα ολα θα τσουλησουν.
Ασε που αν ειναι ο βαλβερδε και του χρονου στον γαυρο δεν βλεπω ουτε τοτε να γυρναει.οποτε σε καμια β γερμανιας μπορει μονο να παει.Ελληνικη ομαδα δεν εχει λεφτα να δωσει μεγαλο συμβολαιο

Katrinos είπε...

Μην είστε σίγουροι ότι ο Καγκούρογλου δεν ήθελε να έρθει, κάθε άλλο

dimosthenis είπε...

όπως φαίνεται (CONTRA) η μεταγραφή Ντάριο στον ΠΑΟΚ δεν ευοδώνεται μετά από τις τόσες απαιτήσεις των μανατζαρέων και των Εβραίων. Ελπίζω όλοι να μειώσουν τις απαιτήσεις και μεις να το χειριστούμε με ευελιξία

zamis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/452569

Ελα ρε Μαριε!

br fun_atic είπε...

το γράφει και η sportday.Στην ίδια εφημερίδα υπάρχει και ένα εξαιρετικό άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Στην επικεφαλίδα του γράφει: Ο Πανιώνιος δεν είναι απλώς μιά ομάδα για τη Νέα Σμύρνη, αλλά πολιτιστική κληρονομιά του τόπου.

br fun_atic είπε...

Βελούδινο λέει το διαζύγιο Α.Ε.Κ Τζιμπουρ. Θα του δώσουν τα δεδουλευμένα (218.000 ευρώ) και θα αποσύρει την προσφυγή του. Πάλι στο τζαμπέ την έβγαλε το Α.Ε.Κάκι.

Κρίμα που δεν έχουμε λεφτά για την επανασύνδεση και το δεύτερο στεφάνι...Με τον τρομοκράτη στη μηχανή δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα...

antunix είπε...

Τώρα που θα έρθει ο Νικολάου, σωθήκαμε…
Ρε πάρτε ένα σοβαρό χαφ, ρεεεε!!!!

br fun_atic είπε...

Το θέμα δεν είναι μόνο το ποιους και πόσο θα πάρουμε,αλλά και το αν μπορούν να δέσουν γρήγορα με την ομάδα.Στα πλαίσια αυτά, νομίζω ότι είναι χρήσιμο να πάρουμε παίκτες που γνωρίζουν καλά την ομάδα και ο Νικολάου είναι ανάμεσα σ' αυτούς.

br fun_atic είπε...

δηλώσεις Μήτρογλου - Λεμονή

http://www.sport-fm.gr/article/452631

General Tanz είπε...

Ναι σε ολα για Μαριο, αλλα μαζι και καποιον που την ξερει κατιτις περισσοτερο ρε παιδια.

zamis είπε...

Παντως αυτος δεν ειναι ο Μπαλαφας στρατηγε μου..

Ron Barceló είπε...

Συμφωνώ και γω. Όσα και αν του έχω κατά καιρούς σύρει, ο Νικολάου είναι αρκετά φιλότιμος, μαχητής και σίγουρα θα βοηθήσει - πόσο μάλλον το τωρινό ανύπαρκτο κέντρο.
Αλλά προς θεού, αν δεν έχει κάποιον περισσότερο δημιουργικό δίπλα του, τότε θα πελαγοδρομεί.
Για μένα θα βοηθούσε πολύ ο Λεονάρντο, αλλά αντε βρες άκρη με δαύτους.
Αναφορικά με την (ιδανική) περίπτωση του Ντάριο, με τέτοιες απαιτήσεις απο τη Μπειτάρ και με τετοιο αντιπρόσωπο πολύ δύσκολα θα ξαναβάλει τα κυανέρυθρα.
Πάντως, μακάρι να προχωρήσει και η τρεις περιπτώσεις που ακούγονται.
Τόσο ο Γκαλίτσιος με το Νικολάου, όσο και ο Ζβέρκος είναι α-πα-ραι-τη-τοι.

br fun_atic είπε...

http://www.gossip-tv.gr/story/75513/enas-gkriniares-gia-ton-giorgo-theophanous

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=104932664

για κανα χαφακι μπουκαδορο τιποτα..

zamis είπε...

Mε τον Κουμο βλεπω να μενουμε

antunix είπε...

Το χειρότερο ροστερ...

http://www.sport-fm.gr/article/452644

NK99 είπε...

Δεν ξέρω αν ο Πανιώνιος έχει κακό ρόστερ σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτοί οι παίκτες φέτος άλλαξαν 5 φορές προπονητή και είχαν από πάνω τους μια διοίκηση μπάχαλο. Η τελευταία διοίκηση που αποτελείται από ένα άνθρωπο είναι μάλιστα η χειρότερη από όλες τις προηγούμενες συμπεριλαμβανομένης και του Κιντή.
Είναι εύκολο να ρίχνεις το ανάθεμα στους παίκτες και δύσκολο να βγάζεις ότι καλύτερο έχουν να δώσουν.
Ας λυθούν τα διοικητικά και ύστερα ας μιλήσουμε για άχρηστους παίκτες...
Όσο για την γνώμη του παλιού παίκτη και επειδή το μυαλό οι παίκτες όπως διαπιστώνεται τελευταία το έχουν σε οποιοδήποτε έλλο μέρος του σώματος τους εκτός παό το κεφάλι η γνώμη του δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από του απλού φιλάθλου.

zamis είπε...

''...απλά δεν μπορούσα να κάνω προπονητή έναν γυμναστή στα 48 του...''

αποσπασματακι δηλωσεων Νικολαιδη.
Ποιον εννοει αραγε και ποιος ηθελε τον γυμναστη για προπονητη?

γαμω τον κιντι και τον μπαγκσμπο σου,μας κατεστρεψες

br fun_atic είπε...

Δεν ήταν γυμναστής. Ήταν γκουρού - εργοφυσιολόγος...Να ξέρουμε και τι λέμε εδώ μέσα

Costix είπε...

Και φυσιοδιφης !!!

Ron Barceló είπε...

Για όσους πίστευουν ακόμα στις 'σημαίες'..

http://www.sport24.gr/football/Europe/pantits_eixa_protash_apo_thn_ael.746841.html

Ron Barceló είπε...

Δυστυχώς στον Πανιώνιο μια ζωή γίνονταν αλλαγές, αφού υπήρχε ο Μπέος...".

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Πάει ο Ντάριο...
έκλεισε στην κυπριακή ΑΛΚΗ για 2,5 χρόνια.
shit...

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/452955

ραφίκ είσαι τρέλα, με του ιστορικού τη φανέλα...ε ρε και να 'χαμε χρήματα...

dimosthenis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/452977 Ψωνίσαμε από Σβέρκο

c@mel είπε...

Σβέρκος: «Πάω στον Πανιώνιο»!


http://www.sport-fm.gr/article/452977

claire είπε...

Κάπου πήρε το αυτί μου οτι ο Κιντής έφαγε γερή σφαλιάρα απο κάποιον, αλλά δεν ξέρω πόσο και αν ισχύει... Βρε λέτε???

claire είπε...

Να συμπληρώσω οτι αυτός ο κάποιος είναι Πανιώνιος :)

Bertheway είπε...

Σβέρκος στις Σέρρες.Πάει και αυτός μετά τον Ντάριο.Βέβαια πιο πολύ του Ντάριο μας έκαιγε.Κάπου είχα διαβάσει ότι πίσω από τον Σβέρκος είναι ο Ολυμπιακός που θα τον τεστάρει για 6 μήνες με σκοπο να τον αγοράσει το καλοκαίρι

Bertheway είπε...

Καλά σχετικά με την φωτογραφία του αρχικού ποστ δεν πρέπει να έχει ξαναβγεί ποτέ κάτι αντίστοιχο.Να αγκαλιάζει ο πρόεδρος τον παίχτη σε στυλ καλως ήρθες στην ομάδα μας έχω δει.Να αγκαλιάζει όμως ο παίχτης τον πρόεδρο σε στυλ προεδράκο με έπεισες τελικά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει

dimosthenis είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panserraikos/305332.html Όπως γίνεται φανερό υπάρχουν δυο πηγές πληροφοριών. Η Σοσώ που συμφώνησε με τον Πανσερραϊκό και ο πλευρά του παίχτη που θέλει Αθήνα και Λάτκα. Να δούμε τι θα επικρατήσει.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

@claire
κι εγώ το άκουσα από άκρως αξιόπιστο πρόσωπο. Αυτός ο "κάποιος" είναι πολύ γνωστός(πρώην αθλητής), και τού έριξε τού τζίμ μπίμ μιά χαστούκα και τού είπε "αυτό, από όλους τους Πανιώνιους".
Και αναφώνησα μόλις το άκουσα "βρε ν' αγιάσει το χέρι του!"

claire είπε...

Χαχα, πολύ το χάρηκα! Ν'αγιάσει το χέρι του δε λες τίποτα :) Καιρό τώρα αναρωτιόμουνα πως έφυγε απο τον Πανιώνιο ο τζιμ μπιμ χωρίς ούτε καν μια σφαλιάρα... Ήλπιζα να βρεθεί ένας χρυσοχέρης να του δώσει καμιά ανάποδη :) Και ευτυχώς ευρέθη!

dimosthenis είπε...

Τελικά σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός (Πανιώνιος και Σβέρκος) τύφλα νάχει η πεθερά κι ο πεθερός (Σοσσώ και Πανσεραϊκός)

Costix είπε...

Δυο του Βεντουρη. Καλη μεταγραφη μοιαζει. Ο τυπος σκοραρει μεσα και εξω απο την περιοχη, με κατι απιθανα αναποδα ψαλιδια, δυνατα μονοκοματα σουτ κλπ. Θα ειναι πολυ χρησιμος. Δημιουργικο μεσο βρηκαμε ???

br fun_atic είπε...

Επιτέλους!!! Ένας επιθετικός που ενδιαφέρει τον Πανιώνιο και μπορείς να βρεις γκολ του στο youtube!!!
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η ανακοίνωση αναφέρει συμφωνία με τον παίκτη.Να μην ξεχνάμε πως είχαμε διαβάσει για συμφωνία του Πανσερραϊκού με την ομάδα του.Μήπως το θέμα αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει;

Ο Σβέρκος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες (θα μπορούσες να τον πεις και γυρολόγο), το θέμα είναι ότι σε κάθε περίπτωση πετύχαινε αρκετά τέρματα, σε σχέση με τις συνολικές του συμμετοχές. Πιθανότατα αυτό να σημαίνει ότι προσαρμόζεται εύκολα και αυτό το έχουμε πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Αν δεχθούμε ως δεδομένη της απόκτηση του Σβέρκος, θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τον Μπόσκο, αλλά και με το θέμα του δημιουργικού μέσου.

Ron Barceló είπε...

Μάγκας ο Βεντούρης ή οποιος έκλεισε τέτοια μεταγραφή με οψιόν αγοράς.
Μιλάμε για πολύ καλό φορ..Αναμένετε και θα δείτε.
Παίρνουμε Νικολάου και Λεονάρντο και είμαστε κομπλέ.
Μπόσκο και Γιόνσον μάλλον αποχαιρετούν.
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΤΑΚΗΣ.

c@mel είπε...

Ο Λουτσιάνο παίζει ακόμα άραγε... LOL!

Griniaris είπε...

Μήτρογλου ψυχάρα, για πάντα Πανιωνάρα...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Να σφηνώσει άλλο ένα τεμάχιο στο β΄
λέει, ε!!!

Γερά ρε ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΑΑ..μπάς και σωθούμε.

Pav είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Pav είπε...

Αντε γελείε Κιντή και Τσακιρη που αφήσατε την ομάδα χωρίς φορ. Μια φάση κάναμε και βάλαμε γκολ. Όχι βέβαια ότι ο Ριέρα-Μπαλαμπαν-Φανουρης θα το βάζανε. Α ρε Μήτρογλου σε αδίκησε ο Βαλβερδε!
Γερά ρε Πανιωναρα!!!

zamis είπε...

Pav lol,αυτο ειπα κι εγω,οτι σιγα μην το βαζανε οι αλλοι!
Παμεε!!!

Griniaris είπε...

ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΨΥΧΑΡΑ,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ...

zouri1 είπε...

εδω και η αποψη μου για την τεραστια νικη.
http://zouri1.wordpress.com/2011/01/16/%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B1/