Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ονειρικό ντεμπούτο!!!


Μια σπασμένη μαύρη παράδοση, τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί και τεράστια βαθμολογική ανάσα, το κυριότερο όμως μια ομάδα με σαφέστατο προσανατολισμό και στόχους. Πολύ σκληρή για να πεθάνει. Αυτός είναι ο Πανιώνιος που θέλουμε, τυχεροί όσοι ταξίδευσαν για να τον δουν από κοντά!

Σήμερα ευτυχίσαμε να δούμε μια πολύ καλά στημένη ομάδα από τον κο Λεμονή, το κυριότερο όμως σημαντικούς μας παίκτες σε πολύ καλή βραδιά. Ο Μάχο εξαιρετικός όπως πάντα, ολόκληρη η αμυντική γραμμή σε σπουδαία απόδοση, ο Τσότσα πολύ βελτιωμένος, ο Ριέρα επιτέλους κεφάτος και χωρίς νεύρα. Το ίδιο καλές και οι αλλαγές. Ο Αναστασόπουλος και ο Σάμαρης με μεγάλη ψυχή.

Υπό άλλες συνθήκες θα ξεχώριζα ως κορυφαίο της ομάδας μας τον Γιόνσον, ο οποίος μας απέδειξε ότι διαθέτουμε ένα πολύ σοβαρό και ουσιαστικό δεξί μπακ. Ίσως να επέλεγα τον Κοντοέ.

Το ονειρεμένο ντεμπούτο όμως του Κώστα Μήτρογλου δεν μου αφήνει περιθώρια για άλλη επιλογή. Είχαμε ανάγκη από ένα καλό σέντερ φορ και αυτή τη στιγμή διαθέτουμε ένα τίγρη στη μηχανή. Δύο γκολ και πολύ καλή παρουσία με αλλά και χωρίς την μπάλα. Το παιδί είναι μεγάλο ταλέντο και στον Πανιώνιο θα έχει μια τρελή ευκαιρία να εκτοξεύσει την καριέρα του αρκεί να πιάσει την ευκαιρία για τα μαλλιά. Που να δέσει και με τους άλλους!!! Ευτυχώς που στην μπουτίκ δεν έχουν παιδικά νούμερα της φετινής εμφάνισης γιατί αύριο θα έπρεπε να ξηλωθώ ένα πενηντάρικο για χάρη του! Το αξίζει όμως!

Αυτός ο Πανιώνιος κύριοι δεν πέφτει, αλλά ακόμη κι αν πέσει θα ματώσει και μαζί του θα υποφέρουν και οι αντίπαλοι.

Γεμάτος ο ναός το επόμενο Σαββατοκύριακο για να πάει τρένο η ομάδα.

Η βδομάδα αρχίζει ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

74 σχόλια:

Katrinos είπε...

Πραγματική απόλαυση σήμερα. Αυτός ο Πανιώνιος που είδαμε σήμερα δύσκολα θα πέσει, αρκεί να μην έχουμε σκαμπανευάσματα στην απόδοση μας. Εαν ο Σβέρκος είναι έτοιμος να μπεί θα έχουμε τριπλέτα φωτιά μπροστά. Το καγκούρογλου τον έχω για 15 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Περιμένω πως και πως την επόμενη Κυριακή, ελπίζω να γίνει σφαγή!

Αυτάααααα. καλή εβδομάδα σε όλους btw μπράβο και στο μπάσκετ που κέρδισε τους τρισκατάρατους.

akis είπε...

Ειλικρινά δεν περίμενα ότι τόσο γρήγορα η προσθήκη ενός παίκτη θα έκανε τόση μεγάλη διαφορά.Περίμενα ότι απλά θα έφτιαχνε την εικόνα μας για 1ο αγώνα. Κατα κάποιο μαγικό τρόπο ξύπνησε ΜΕΡΙΚΟΥΣ από τους παίκτες μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά που παρασύρθηκαν κοντά του και καλά μυαλά στους υπόλοιπους (βλέπε Κούμο). Για το 2ο γκολ τι να πει κανείς? έχω ξεχάσει πότε πανηγύρισα έξαλλα τέτοιο όμορφο γκολ.Το ότι θα αγοράσω φανέλα Μήτρογλου μετά από αυτό που μου πρόσφερε δεν χωράει συζύτηση. Είχα καιρό να αισθανθώ τόσο χαρούμενος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ. ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ (ΛΙΓΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ) Η ΓΙΟΡΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.

General Tanz είπε...

Πανιωναρα απο τα παλια!!!!
Τετοιες κρισεις αγχους ειχα να περασω απο ενα ματς με τον γαβρο στην Νεα Σμυρνη, οταν κερδισαμε 2-0 με 2 γκολ του Θωμα.
Δεν ειδα υστερησαντα, ξεχωρισα ομως Σιοβα, Τσοτσα, Γιονσον.
Παρτε πουτανες ταληρα ο Ινδιανος τους εσκισε τα ραμματα ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ.
Μετα απο παρα παρα πολυ καιρο λοιπον, ΕΤΣΙ ΜΑΜΑΕΙ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ!!!!!!!!!!!!

zouri1 είπε...

ειδαμε ποσο απλο πργαμα ειναι το ποδοσφαιρο.Με την πορσθηκε ενος μονο παικτη αλλαξε ολη η ομαδ και βαλαμε 2 γκολ εκτος.Μπραβο στον Μητρογλου και στον Μαχο.Επιτελους λιγη χαρα...

br fun_atic είπε...

αρχίστε να τυπώνετε φανέλες!!!

Katrinos είπε...

@akis
Εαν δεν με απατά η μνήμη μου το τελευταίο γκολ αυτού του είδους ήταν το γκολ του Σίτο με την αεκ , πριν απο 14 και μήνες.

NK99 είπε...

Η αποτελεσματικότητα του Μήτρογλου έκανε την διαφορά σε ένα Πανιώνιο που δεν διεφερε κατά τα άλλα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του π.χ. σε αυτό στον Βόλο.
Συγχαρητήρια στον Μήτρογλου που ξεπέρασε και την έλλειψη αγώνων.
Είναι επίσης ολοφάνερο ότι στα παιχνίδια που αφήνουμε την πρωτοβουλία στον αντίπαλο είμαστε καλύτεροι. Τέτοιο είναι και το επόμενο παιχνίδι.
Η άμυνα και οι αμυντικοί χαφ που έπαιξαν σήμερα πρέπει να είναι βασικοί μέχρι το τέλος της σαιζόν.

br fun_atic είπε...

ψάξε τώρα από πότε έχουμε να βάλουμε δύο γκολ στο ίδιο παιχνίδι και ποιος τα έβαλε μαζεμένα...

zamis είπε...

Συμφωνω απολυτα με NK99

vyruss είπε...

Φαινότανε ρε γαμώτο χρόνια ότι μας λείπει ένας σέντερ φορ με @@. Να τα βλέπει ο μαλάκας που κάνει ειρωνικές δηλώσεις, που τον παρακαλάγαμε χρόνια να πάρει σεντερ φορ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ! Πράξεις όχι λόγια!!

br fun_atic είπε...

σε ατομικό επίπεδο, πολλοί παίκτες ήταν καλύτεροι από ότι με τον Βόλο. Για παράδειγμα δεν είχε σύγκριση ο Γιόνσον με τον Βαρό, ούτε ο Ριέρα, ούτε ο Τσότσα...
Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως είναι πολύ πιθανό να έχουμε βρει ένα από τα κομμάτια που μας έλειπαν.

vyruss είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΘΕΩΣΗ!!

Griniaris είπε...

Έτσι είναι,έχουμε βρει ένα από τα κομμάτια.Χρειαζόμαστε δύο με τρία ακόμη για να μπορούμε να σωθούμε.Ας μην παραβλέψουμε ότι Κούμο και Μπάλαμπαν ήταν και σήμερα οι αδύναμοι κρίκοι.Κι όταν δεν κααταφέρνεις να είσαι απλά μέτριος σε μια τέτοια μέρα,που κανείς δεν υστέρησε,απλά δεν κάνεις για μάχες σωτηρίας...

br fun_atic είπε...

ερχόμαστε από νίκη, το επόμενο παιχνίδι είναι εντός έδρας με τον Βάζελο, η ώρα είναι ιδανική και γενικά όλοι έχουμε βάλει ιδέες...νομίζω;

Griniaris είπε...

Αστα αυτά,εγώ σου έβαλα την ιδέα.Και νομίζω είναι ότι πρέπει...

zouri1 είπε...

ειδα τον Δεδε στον παγκο,εχουμε καμια αλλαγη?

Costix είπε...

zouri, δεν πηρες χαμπαρι οτι ο Δεδες εγινε γενικος αρχηγος της ομαδας εδω και περιπου μια εβδομαδα ???

ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

oh yes zouri!
επέστρεψε.
Καί αυτό έπαιξε ρόλο στο πρόσωπο τής ομάδας! Ο Δέδες είναι σεβάσμια προσωπικότης.

jeffrey είπε...

τώρα ήρεμα...το μόνο εύκολο παιχνίδι είναι το τελευταίο με τις σέρρες που μάλλον θα έχουν πέσει...μετά τον σβέρκο (και γκαλίτσιο λέω εγώ...) θέλεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αμυντικό χαφ-ηγέτη που κυκλοφορεί τη μπάλα και μασάει σίδερα (σαν το καλό Νικολάου ένα πράγμα) και έπειτα κνετρικό χαφ και αριστερό μπακ...και να ξεφορτώσουμε σαβούρα και περιττούς/ακριβούς...ίσως βαρό-μπάλαμπαν-χίκα-κούκετς-πούπο-ρισγκαρντ-οκπάκο-κοιλιάρα-παρτούς...η είσοδος του φανούρη άλλαξε τις ισορροπίες στο κέντρο, ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ?

zamis είπε...

ΦΑΝΟΥΡΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

jeffrey είπε...

εντάξει, ησύχασε η ψυχούλα μου...

br fun_atic είπε...

τι λες τώρα...τον φανούρη εδώ τον έχουμε στα εικονίσματα!!!

antunix είπε...

Άντε τώρα δύο κολλητά παιχνίδια μέσα.
Σειρά έχουν οι «πράσινες λούγρες», που αγκομαχούν να νικήσουν τη Καβάλα.
Μήτρογλου και Κούμο, πιστεύω ότι θα έχουν ένα ιδιαίτερο κίνητρο, αν και για τον δεύτερο τα έχω πει και δεν αλλάζω άποψη.
Μακράν ο πιο υπερτιμημένος ποδοσφαιριστής της Super League. Πολύ πιο χρήσιμος θα ήταν να πουλάει το CD του Οικονομόπουλου στην Πλατεία. Ελπίζω μεσοβδόμαδα και σε ανακοίνωση άλλων παικτών.

τρελοπανιωνιος είπε...

Νικη στο ποδοσφαιρο μεσα στον Αρη... Νικη στο μπασκετ με την αεκ...
Νικη στο πολο με τον Εθνικο...
Νικη στις γυναικες στο μπασκετ με Δασαλ..

ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΗ ΟΡΕΞΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ...

dimosthenis είπε...

Πρώτη φορά νικάμε τον Αρη μετά 50 χρόνια, Πρώτη φορά βάζουμε 2 γκολ σε φετινό αγώνα. Πρώτη φορά φέτος πιστεύουμε ότι κάτι αλλάζει στο ρημάδι που έφτιαξε ο Κιντής. Δυο παίχτες κέντρου ένα αριστερό μπακ- χαφ και πάμε σαν άλλοτε.

τρελοπανιωνιος είπε...

ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΚΟΝΤΟΕ.. ΚΟΝΤΟΕ.... ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ...

EndyS είπε...

Αδέρφια ψυχραιμία. Δεν πάμε για πρωτάθλημα επειδή ήρθε ένας καλός παίχτης και κάναμε μία μεγάλη νίκη. Θυμάμαι ανάλογη διάθεση και μετά το διπλό στην Λάρισσα, αλλά δυστυχώς δεν είχε συνέχεια. Όπως είναι λάθος που έκραζε όλο το γήπεδο τους παίχτες με την Ξάνθη, το ίδιο και μεγαλύτερο θα είναι να πάνε τα μυαλά πάνω από το κεφάλι μας.

Η ομάδα σήμερα ήταν διαφορετική σε τρία σημεία: α) ήταν επικύνδινη μπροστά λόγω Μήτρογλου β) είχε αυτοπεποίθηση και συνεργασίες λόγω Μήτρογλου και Λεμονή και γ) είχε φοβερή αυτοσυγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι λόγω Λεμονή.
Αν σε αυτά προσθέσεις την εκτελεστική δυνότητα του Μήτρογλου έχεις την εικόνα. Σίγουρα ήταν μία υπέροχη βραδιά

Προσοχή όμως. Ο Μήτρογλου δεν θα σκοράρει σε κάθε παιχνίδι (μακάρι να το κάνει) και η αμάδα θέλει στήριξη από όλους.
Μην αρχίζουμε πάλι για Μπόσκο (εμένα δεν μου φάνηκε κακός) Σίτο κλπ. Ακόμα και τρεις παίχτες να πάρουμε, δεν περισεύει κανείς. Ειδικότερα όταν έχουν διάθεση όπως σήμερα. Γι αυτό στηρίξτε την ομάδα και να θυμάστε ότι αυτός που αγαπάει φαίνεται στα δύσκολα (ήττες) και όχι στα πανηγύρια.

NK99 είπε...

Αφού όλοι δικαιολογημένα βγάλαμε το καπέλο στον Μήτρογλου πρέπει να κάνουμε το ίδιο και για τον Βούγιανιτς που στο τελευταίο του παιχνίδι με τον Πανιώνιο πριν πάει στην Παρτιζάν και στην ευρωλίγκα έκανε θρύψαλα το πόδι του.
Ελπίζω να μην το έμαθε ο Κούμο γιατί την Κυριακή ούτε που θα περπατάει.

br fun_atic είπε...

Έχεις δίκιο endy.Προσωπικά δεν με επηρέασε τόσο η νίκη, όσο η αυτοπεποίθηση των παικτών. Πόσο καιρό είχαμε να δούμε παίκτες που να ξέρουν τι θέλουν;Γι' αυτό και ο ενθουσιασμός.Εννοείται ότι δεν θα είμαστε σίγουροι μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Το ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ομάδα σε πτωτική τάση, ώστε να έχουμε και έμμεση βοήθεια. Παλεύουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πήραμε όμως δύναμη σήμερα.

General Tanz είπε...

Κυριε οικοδεσποτα,νομιζω πρεπει να ανεβασετε μια φωτο του Μαχο στην πρωτη σελιδα σας με την απαραιτητη φωτοσοπια.
Ο ανθρωπος σε λιγο θα τα πιανει και καθιστος στην καρεκλα!!!

br fun_atic είπε...

Άσε μη τον ματιάσουμε...Γιατί μετά τον Μάχο το χάος...Σκότος και έρεβος...

br fun_atic είπε...

@general
το "Παρτε πουτανες ταληρα ο Ινδιανος τους εσκισε τα ραμματα ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ." έγραψε!!!

πάρτε πουτάνες τάληρα...σχεδόν εφάμιλλο του old time classic "θα φέρει ο βλάχος το τυρί"!!!

Ron Barceló είπε...

Κουράγιο στο Μίλος..
Ο τραυματισμός του επισκίασε τη νίκη με το αεκ και μου έκοψε την ανάσα.
Μακάρι να γίνει καλά το παλικάρι το συντομότερο.
Μεγάλος αθλητής, υπόδειγμα επαγγελματία.

c@mel είπε...

Επειδή έχω σπουδάσει στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια, πρέπει να προσθέσω ότι ολοκληρωμένο είναι:

«Πάρτε πουτάνες τάληρα και πούστηδες δεκάρες».

br fun_atic είπε...

Αντί να κάνεις τη ΝΙκολαίδου με τους στίχους από τη λαϊκή παράδοση,δεν κοιτάς να έρθεις σε κανένα παγκόσμιο,λέω εγώ;
Χρόνια πολλα στους αντώνιδες.έχουμε τον ΑΜΑΝΑΜ,τον antunix (να το πάρεις το κορίτσι) και τον antonis

Griniaris είπε...

Χρόνια πολλά στους Αντώνηδές μας...

Βαγγέλης είπε...

Η εμφάνιση αυτή δίχνει ότι με ορθολογικές κινήσεις η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε πολύ καλύτερη πορεία.
Μου άρεσαν οι 2 πρώτες αλλαγές που έκανε ο Λεμονής. Και αυτούς που έβγαλε και το πότε τους έβγαλε.
Εχουμε δύσκολη συνέχεια αλλά με τέτοιες εμφανίσεις έχουμε πολλές ελπίδες παραμονής.

zamis είπε...

Mε την πρωτη αλλαγη(Φανουρη θεε),η ομαδα μενει χωρις τριτο αμυντικο χαφ για 6-7' και ευτυχως μετα βαζει τον Σαμαρη

Bertheway είπε...

Μεγάλη νίκη ύστερα από 50 χρόνια.Έσπασε μία από τις μεγαλύτερες παραδόσεις της Α'Εθνικής.Η ομάδα πολύ καλή αμυντικά αλλά δεν παίξαμε και κανένα φοβερό ποδόσφαιρο.Αν δεις τα στιγμιότυπα οι φάσεις του Πανιωνίου είναι τα 2 γκολ και το σουτ του Ριέρα.Χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα η ομάδα και σίγουρα ενίσχυση.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.
Υ.Γ.Χρόνια πολλά στους Αντώνηδες.Σήμερα θα φάμε γλυκό και στο μαγαζί και στην προπόνηση

br fun_atic είπε...

Αυτό το είχα ξεχάσει!!!νίκη=γλυκά.μπορεί να περάσω.

General Tanz είπε...

Χρονια πολλα και απο μενα σε ολους τους εορταζοντες και βεβαια σε Αμαναμ & Αntunix. Να ειστε παντα καλα παιδια.

Για την Κυριακη, να μην τα ξαναλεμε ετσι??

Pav είπε...

Χρόνια πολλά AmanAM & Antunix!
Έχετε πάρει ποτέ καλύτερο δώρο;

Βαγγέλης είπε...

Zamis
Σωστή παρατήρηση αλλά μου άρεσε που έβγαλε τόσο νωρίς Κούμο και Μπόσκο που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έβγαιναν με τίποτα.
Με τον Βάζελο το μόνο που φοβάμαι είναι ο Σισέ.

Bertheway είπε...

@Brf

Αφού είχαμε ξεχάσει τι θα πει νίκη.Έλα να σου κρατήσω..

zamis είπε...

Πολυχρονοι Αντωνηδες!

zamis είπε...

@Berheway.
Σε αυτο συμφωνω κι εγω.
Κατα τ'αλλα,το ειπε και ο ιδιος ο Λεμονης σε συνετευξη του πριν λιγο στον σπορ εφ εμ.
Η παρουσια του καγκουρα,απο τις προπονησεις ακομα,εδωσε τσαμπουκα και πιστη σε ολη την ομαδα.
Φανηκε και απο τους πανηγυρισμους Μπαλαμπαν και υπολοιπων μετα τη ληξη.

zamis είπε...

@Βαγγελη εννοω:)

br fun_atic είπε...

Bertheway
Άλλαξαν τα πλάνα μου (γιατί οποίος δεν έχει μυαλό έχει πόδια)και μάλλον δεν θα κατέβω κέντρο.δώσε διπλό στον Φώτη!

zamis είπε...

Επισης,να μην ξεχναμε οτι τα σκουληκια ηταν ελιππεστατα,οι αλλαγες τους για κλαματα και γενικοτερα σε κατασταση βρασμου πριν το ματς..
Με Νικολαου τι γινεται?

Pav είπε...

Είναι στενή η εμφάνιση του Μήτρογλου ή μου φαίνεται. Σαν από ρετρό.
Λίγο eighties μου κάνει

http://pan-ola.blogspot.com/2011/01/blog-post_4314.html#comments

br fun_atic είπε...

@zamis
ναι, αυτό είναι γεγονός. Όμως φαντάσου ότι φέτος δεν υπάρχουν σπουδαίες ομάδες. Αν είχαν γίνει από το καλοκαίρι οι κατάλληλες προσθήκες, τώρα μπορεί να χτυπάγαμε ακόμη και ευρώπη.Ουσιαστικά, ακόμη και σήμερα που είμαστε στον πάτο μας λείπουν δύο εντός έδρας νίκες που δεν κάναμε.

br fun_atic είπε...

Σβέρκος: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Πανιώνιο. Γνώρισα τον πρόεδρο Γεράσιμο Βεντούρη και άλλους ανθρώπους του συλλόγου και διαπίστωσα ότι είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες".

Γιατί έχω την εντύπωση ότι τέτοιου είδους δηλώσεις κάνουν οι παράγοντες για τους παίκτες;

zamis είπε...

@brf
η εστω τρεις λαλημενες ισοπαλιες που δεν πηραμε..

br fun_atic είπε...

ή έστω κάτι "αγελαδίτσες"...αφού την πας καλέ μου άνθρωπε, τι το θες το κουταλάκι;

tommysquare είπε...

Μετά τα τρελά που βλέπουμε φέτος... το βλέπω βαμμένο κόκκινο-μπλέ το Δαφνί!!!!!
Υ.Γ. Ποιός είναι ρε παίδες αυτός ο Nτάτο Kβιρκβέλια και πού στο ποδοσφαιρικό στεραίωμα βρίσκεται η Aνζι Mατσκχάλα????? 'Ελεος πια με τους Putumayo (Φουκουτέτοιος)

zamis είπε...

Ρωτα τον Λεμονη που τον ηθελε και στην Ομονοια

Ron Barceló είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=298LBe_kkDM&feature=related

Αυτός..
Ο τελευταίος Γεωργιανός που θυμάμαι ήταν ο 'Τσάρτας της Τιφλίδας', ο μέγας Τσικιτσβίλι που είχαμε πάρει από Ατρόμητο.
Μεγάλος περιπατητής με αρχοντικό στυλ.

General Tanz είπε...

Ο Γεωργιανος παντως διαβαζω οτι εχει και 39 συμμετοχες στην Εθνικη του. Ο Σασιασβιλι του Εργοτελη εχει 30 και δεν τον λεμε και κακο ποδοσφαιριστη. Θα δουμε.

Endys είπε...

Πριν από λίγες ημέρες, όταν αρκετοί έκραζαν τον Βεντούρη για τις επιλογές του, έγραφα σε αυτήν την σελίδα:

"Αδέρφια για εμένα τα πράγματα είναι αρκετά απλά.
Ο ερασιτέχνης δεν έχει μαντήλι να κλάψει κι έχει την κακή εμπειρία από το μπάσκετ πέρυσι που αν δεν επέστρεφε ο Λιανός θα χρεωκοπούσε.
Έχει ειπωθεί ότι χρειάζονται περίπου 2 μύρια για τα έξοδα έως το τέλος της χρονιάς. Ποιος θα έβαζε αυτά τα λεφτά? Με τι λεφτά θα γίνονταν μεταγραφές?
Ο Βεντούρης κάνει τρελή μαγκιά και παίρνει 1,2 για δύο παίχτες σε μία περίοδο που οι τιμές είναι στον πάτο (οι κανόνες για προσφορά και ζήτηση της αγοράς κλπ) και έμψυχα ανταλάγματα.
Στο τέλος της ημέρας πως μας βρίσκει? Να έχουμε δώσει ένα από τα τέσσερα δεξιά μπακ που έχουμε (είναι αστείο να λέμε ότι μία ομάδα κρέμεται από το δεξί της μπακ) κι ένα από τα αμυντικά χαφ που έχουμε (αφού δημιουργικά φέτος ο Κούμο είναι ανύπαρκτος) και να ενισχυθούμε σημαντικά εκεί που πονάμε : σε δημιουργικό χαφ και επίθεση.

Απλά του βγάζω το καπέλο. Με μία κίνηση ΕΝΙΣΧΥΕΙ την ομάδα και βρίσκει μετρητά για να μην εχουμε απεργίες από απλήρωτους παίκτες κι έχουμε άλλες ομορφιές μετά."

Σίγουρα ένας μόλις αγώνας δεν είναι ικανό δείγμα για συμπεράσματα. Η εμφάνιση όμως των Γιόνσον και Μήτρογλου νιώθω ότι έστω και μερικώς με δικαίωσαν.

θα επιμείνω. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι προσγείωση και υποστήριξη. Μου άρεσε που σήμερα έψαχναν όλοι οι δημοσιογράφοι τους παίχτες και την διοίκηση, αλλά βγήκε μόνο ο Λεμονής και μίλησε σχεδόν λακωνικά. Δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

General Tanz είπε...

Ο Λεβαν ηλθε απο Βολσμπουργκ και ηταν και κατα την γνωμη μου ηταν ΜΕΓΑΣ ποδοσφαιριστης. Ο Ατρομητος πως σου ηλθε?? Εκτος αν θυμασαι μια μαγικη καθετη που ειχε κανει στον Γουνδουλακη(νομιζω) σε ενα 0-1 μεσα στο Περιστερι.

Ron Barceló είπε...

Σωστός Στρατηγέ.
Θυμάμαι το χαρακτηριστικό (αργό) αρχοντικό στυλ και φοβερή τεχνική.
Όπως επίσης και γκρίζο μαλλί (α λα Νικοπολίδης).
Την ίδια χρονιά με Πλετς πίσω, Μπρέσκα, Ταμ στα χαφ και τον 'πολύ' (πορτογάλο) Καρνέιρο, που ηρθε ως μπόμπερ αλλά αποδείχθηκε μυρωδιάς.

Θεμιστοκλής είπε...

Χρόνια πολλά Αντώνηδες!
Το καλύτερο δώρο σας έκανε η ομάδα!

antunix είπε...

Καλησπέρα, σε όλους....
Σας ευχαριστώ για τις ευχές, αν και το δώρο το πήραμε προκαταβολικά! Πράγματι, ο Γεωργιανός είναι σταυρόλεξο για γερούς λύτες, αλλά φαντάζομαι να μην βγει... Φουγκοάγιο, αφού τουλάχιστον έχει παίξει και μια Εθνική Γεωργίας (δεν είναι εχέγγυο σπουδαίο, αλλά δεν είναι και... παγκόσμιος άγνωστος) ενώ έχει από ότι βλέπει συμμετοχές στην ομάδα που αγωνίστηκε στην πατρίδα του.

http://it.wikipedia.org/wiki/Dato_Kvirkvelia

Griniaris είπε...

Χρόνια πολλά και στους Θανάσηδες που γιορτάζουν σήμερα.Στρατηγέ τα σέβη μου και Ευτύχη να είσαι πάντα καλά...

br fun_atic είπε...

παρουσιάστε! Άρμ!
χρόνια πολλά Στρατηγέ!!!Χρόνια πολλά Ευτύχαρε!!!Χρόνια πολλά Διάκο!!!Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!

br fun_atic είπε...

Αφιερωμένα εξαιρετικά στον Στρατηγό!!!

http://www.youtube.com/watch?v=PbAJmx4gUos

zamis είπε...

Στρατηγε μου,Ευτυχη μου,πολυχρονοι!

Katrinos είπε...

Στρατηγέ και Ευτύχη χρόνια πολλά!!!

Costix είπε...

@Endys
Ευτυχως που υπαρχουν ακομα μερικα ατομα με λογικη, γιατι δυστυχως πολλοι απο μας την εχουμε χασει.
Συμφωνω μαζι σου 100%.

@Στρατηγε μου τα σεβη μου και πολυχρονος.

Στον Ευτυχη θα τα πω απο κοντα.

Costix είπε...

Μια απορια. Που ειναι ο Ιωνας ??
Φιλε, ελπιζω να εισαι καλα, γιατι εχεις χαθει απο το Σαββατο.

General Tanz είπε...

Ευχαριστω θεριά μου που με θυμηθηκατε.
Ευτυχη χρονια καλα αδελφε μου.

ΥΓ Που ειναι ο Ιωνας?? Γκρινιαρη ξερεις τιποτα? Καποιο ταξιδι ισως??

antunix είπε...

Χρονια πολλά στους εορτάζοντες!!!

Θεμιστοκλής είπε...

Χρόνια πολλά Στραηγέ και Ευτύχη!
Ελπίζω, το προχτεσινό δώρο της ομάδας να ήταν μόνο για τους Αντώνηδες και να επιφυλλάσσει άλλο στους Θανάσηδες την Κυριακή που έρχεται!

br fun_atic είπε...

Βάλε γκολ και ρίξε και χειροβομβίδες.

http://www.sport-fm.gr/article/453527

Να το βοηθήσουμε το παιδί.
έχουμε και λέμε: Πιστόλια κάνει για τον Ολυμπιακό. Φαντάζομαι ότι και το οπλοπολυβόλο είναι αγκαζέ.

ιδέες: επαναληπτική καραμπίνα
δίκαννο
χειροβομβίδα
μπαζούκας
σπαθί
τσεκούρι
αντιεροπορικά πυρά
κάτι πιο αρτιστικ: πχ κάτι που να θυμίζει πάνθηρα.
Το θέμα βέβαια είναι ότι να προσέχει τις κάρτες στους πανηγυρισμούς γιατί θα έχουμε θέματα...