Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μίνι σχόλιο

Θέλησα να σχολιάσω τις δηλώσεις του κου Βεντούρη. Έραψα και έσβησα πολλές φορές το κείμενο. Αποφάσισα να κάνω μερικές μόνο επισημάνσεις.

Χαίρομαι που δηλώνει ότι δεν υπάρχει σχέση εξάρτησης με τον Ολυμπιακό. Θα χαρώ πολύ περισσότερο όταν αυτό αποδειχθεί έμπρακτα. Το φίλαθλο κοινό, ανεξαρτήτως προτίμησης ομάδας έχει άλλη εικόνα αυτή τη στιγμή…

Χάρηκα που θα κινηθούμε δικαστικά εναντίον του κου Κιντή, μια που διαπιστώνονται στοιχεία κακοδιαχείρισης και μάλιστα νομικά αξιολογήσιμα. Θα χαρώ ακόμη περισσότερο όμως αν ο έλεγχος γίνει σε βάθος και ψάξουμε στοιχεία και για την περίφημη μαύρη τρύπα...Το θέμα αυτό πρέπει να κλείσει. Ή υπάρχουν στοιχεία και πρέπει να αποδοθούν ευθύνες ή πρέπει να πάψουν να διασύρονται κάποιοι από έρπουσες φήμες.

Χάρηκα που ψάχνουμε επενδυτή και μάλιστα που να μην προέρχεται από τον χώρο της νύχτας. Δεν χαίρομαι που ο όποιος επενδυτής δεν εκδηλώνει το ενδιαφέρον του τώρα που τον έχουμε ανάγκη...Είναι βέβαιο ότι δεν χρειαζόμαστε απλά και μόνο διαχειριστή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που εισπράττουμε και των χρημάτων από την πώληση παικτών μας. Αυτό αποδεδειγμένα μπορεί και το κάνει εξαιρετικά και ο κος Βεντούρης. Χρειαζόμαστε επενδυτή με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, με γνώσεις και όραμα για την ομάδα…

Λυπήθηκα που δεν προχωράει το θέμα του γηπέδου. Απόρησα όμως που ο κος Βεντούρης καλεί τον κο Τσακίρη να συμβάλει, όταν το επιτρέψουν οι οικονομικές συνθήκες.

Χαίρομαι που ακούω από τον κο Βεντούρη ότι ο κος Τσακίρης έβαλε πολλά λεφτά στην ομάδα και φεύγοντας άφησε στα ταμεία ένα εκατομμύριο ευρώ. Δεν χάρηκα για τον τρόπο που επέλεξε να φύγει. Από την άλλη δεν υπήρξε άλλος πρόεδρος του Πανιωνίου που έφυγε αφήνοντας χρήματα στο ταμείο…

Χαίρομαι που ο κος Βεντούρης μπαίνει μπροστά και τραβάει την ομάδα. Δεν χαίρομαι όμως που μετά από τόσο καιρό δεν έχει ανακοινωθεί Δ.Σ.

61 σχόλια:

Katrinos είπε...

Εγώ θα ήθελα πολύ να μάθω

1) Ποιό το ετήσιο συνολικό κόστος των,Φουκουγιάμα,Πούπο,Παρτούζ,Ρίσγκαρντ,Οκπάκο,Χίκα,Σκούρτι,Βαρό,Βαζ Τε.Μια ολόκληρη ομάδα!! που δεν έπαιξε ποτέ ή έπαιξε ελάχιστα.

2)Πόσα παίρνουν αυτοί σε σχέση με Κοντοέ, Σιόβα, Όμο? (Μη ξεχνάτε ο γαλαντόμος αριστερός , μούλτικούλτι αρχίδης τους βρήκε στην ομάδα , άρα δεν είναι παιδιά του...)

3)Τι γίνεται με το Κόιλιάρα? Γιατί ένα τόσο ακριβό περιουσιακό στοιχείο κάθεται στα αζήτητα?

4)Τελικά ο γαλαντόμος αριστερός , μούλτικούλτι αρχίδης έχει εκθέσει τη ΠΑΕ σε μελλοντικούς διαχειριστικούς ελέγχους , όπως αφήνει και ο πρόεδρος να εννοηθεί ή είναι απλά θέμα ανικανότητας?

Όπως έχουμε πει και παλαιότερα , απαιτήται ένα γερή αναμέτρηση με το παρελθόν μας , ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να μην υπάρχουν σκιές.

Μακάρι ο Βεντούρης να βρεί κάτι και να προχωρήσει σε κάθαρση, ώστε να ηρεμήσουμε όλοι μας.

dimosthenis είπε...

Η άποψή μου είναι ότι αυτή την περίοδο οι χαμηλοί τόνοι επιβάλλονται όσο ποτέ. Μπορώ να βρω λαβές για κριτική στη συνέντευξη του προέδρου και να την ξετινάξω. Τι θα πετύχω; τη διάσπαση και την ομφαλοσκόπηση. Γι αυτό τώρα που η πανιώνια ενότητα έχει επιτευχθεί την προσέχω ως κόρη οφθαλμού και προσπαθώ να βοηθήσω όπως μπορώ. Θα έρθει και η ώρα του Κιντή. Ας δοθεί χρόνος για διορθωτικές κινήσεις (περίπτωση Κοιλιάρα) σε Τάκη και διοίκηση.

NK99 είπε...

Δυστυχώς ο κ. Βεντούρης μπορεί να λέει ότι δεν υπάρχει εξάρτηση αλλά βάσει των όσων είπε στην υπόλοιπη συνέντευξη σίγουρα υπάρχει. ΔΙΚΗ ΤΟΥ...ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ...εκτός και αν οι μετοχές έχουν πάει κάπου που δεν γνωρίζουμε.

Μάθαμε τι πήραμε για Μανιάτη?
Είναι δυνατό να συμφωνεί για Κούμο χωρίς να ξέρει τα οικονομικά ανταλλάγματα? Τον Κούμο δεν τον πήρε ο ΟΣΦΠ γιατί για κάποιο λόγο σέρνεται και όχι γιατί φώναξαν συνθήματα οι οπαδοί.
Είναι δυνατό να λεει ότι εκμεταλλεύεται τον Μαρινάκη...δηλαδή του χρωστάμε χάρη που του δώσαμε ένα εν ενεργεία διεθνη σε μικρή ηλικία έτοιμο για ενδεκάδα...του γυμνάζουμε ένα ταλέντο και θα πάρουμε ότι ελεήσει σε χρήματα....Ντροπή!!!!

Ο κ. Βεντούρης αν πράγματι έχει τις μετοχες ο ερασιτέχνης θα πρέπει να πάψει ΤΩΡΑ να θεωρεί δική του υπόθεση την ΠΑΕ....
Η βελτιωμένη απόδοση της ομάδας καλύπτει κάπως τα όσα γίνονται αλλά κάποια στιγμη ακόμα και αν νικάμε μέχρι το τέλος της σαιζόν θα βγουν τα προβλήματα στην επιφάνεια.

Costix είπε...

Πιστευω οτι η ΑΜΕΣΗ προτεραιοτητα του Βεντουρη ηταν η αγωνιστικη βελτιωση της ομαδας, για να σωσουμε την κατηγορια. Ας περιμενουμε απο εδω και περα και διοικητικες κινησεις βελτιωσης.
Οσο για Μανιατη εχει ειπωθει αρκετες φορες, 700Κ μετρητα μειον ανταλαγματα. Καταλαβαινω τελικα οτι πηραμε 500,000 μετρητα συν τον Μητρογλου πληρωμενο μεχρι τελος της σεζον (αξια περιπου 200,000 το υπολοιπο του συμβολαιου του μεχρι τελος του χρονου).

zamis είπε...

Το σημαντικοτερο σημειο της συνεντευξης Βεντουρη κατα τη γνωμη μου ειναι το υγιες οικονομικο που αφησε ο Τσακιρης.
Απο κει και περα ας απεμπλακουμε απο ιδεοληπτικες αγκυλωσεις.
Ναι,ειμαστε παραρτημα αλλα αυτο δεν ειναι χειροτερο απο το νασαι ομαδα της νυχτας,ομαδα των μανατζερς η να περιμενεις τους αραβες και τα τζινια να σε σωσουν ενω θαπρεπε ναχεις κλεισει το μαγαζι προ πολλου.
Και ναι,θα κινηθουμε με δανεικους γιατι εκτος των αλλων αυτη θα ειναι η πρακτικη γενικοτερα.Ποια ειναι η διαφορα στην τελικη να εχεις καποιου καλους δανεικους απο το να εχεις καποιους Ντεγκραδες που ο κυριαρχος θα σου τους παρει ως ελευθερους επειδη δεν μπορεις να τους καλυψεις.
Ας ελπισουμε οτι θα εκμεταλλευτουμε το Απηλιον,οτι το σκαουτινγκ θα φερει παικτακια απο μικροτερες κατηγοριες και οτι με ισοσκελισμενα οικονομικα θα επιβιωσουμε με αξιοπρεπεια.

br fun_atic είπε...

@dimosthenis
γι αυτό και δεν έγραψα κανονικό σχόλιο...

@NK99 αν είχαν μεταβιβαστεί οι μετοχές θα το ξέραμε. Βλέπεις το θέμα περνάει και από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, οπότε θεωρώ δύσκολο να είχε μείνει κρυφό.

Θα ήθελα κι εγώ να προβάλλονταν η ΠΑΕ ως θέμα που χειρίζεται ο ερασιτέχνης και όχι ο Πρόεδρος του προσωπικά...Να μην ξεχνάμε ότι οι μετοχές δόθηκαν στον ερασιτέχνη... Θεωρώ μεγάλο σφάλμα που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το Δ.Σ. Ελπίζω να υπάρχει σοβαρός λόγος. Αν όμως υπάρχει Δ.Σ και δεν έχει ανακοινωθεί, θεωρώ ότι πρόκειται για μεγάλο ουσιαστικό και επικοινωνιακό σφάλμα...

br fun_atic είπε...

@zamis

θεωρείς ότι υπάρχει ουσιαστική ποιοτική διαφορά ανάμεσα σε ομάδα δορυφόρο, ομάδα στοιχήματος και ομάδα της νύχτας;Το θέμα είναι ότι και οι τρεις αυτές κατηγορίες ομάδων νοθεύουν το πρωτάθλημα...

Αλήθεια, πως θα σου φαίνονταν το ενδεχόμενο να εκμεταλλεύονταν τις γνωριμίες του ο κος Βεντούρης και να βρίσκονταν επενδυτής για τον Πανιώνιο προερχόμενος από τον ευρύτερο κύκλο Ολυμπιακού - Μαρινάκη;

zamis είπε...

@brf
Τα σκατα ιδια ειναι,αναλογα πως φυσα ο αερας βρωμανε λιγοτερο η περισσοτερο.
Θεωρω,οτι απο τη στιγμη που ειμαστε σε υγιη οικονομικη βαση πρεπει να επικεντρωθουν οι διοικουντες ωστε να την διατηρησουν και ο οποιος ενδεχομενος επενδυτης να μην τιναξει την μπανκα στον αερα και μετα να αφησει συντριμια.
Αν υπαρξει αυτο το σκεπτικο,μου ειναι αδιαφορη η προελευση του.

amanAM είπε...

τον Βεντούρη θέλω να τον κρίνω από τα έργα του, και όχι από τα λόγια του. Από λόγια χορτάσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Το να εκμεταλλευτεί την σχέση του με τον Μαρινάκη προς όφελος του Πανιωνίου, μου ακούγεται πολύ πιο φυσιολογικό από ότι να ακούω τον Κιντή να μιλάει για Γιουρόπα και Τσάμπιονς ληγκ με Νιγηριανούς και Ιρανούς.

Πόσο μάλλον, να ακούω για μονόδρομους τύπου Μάκη Ψωμιάδη.

(τα έχω ήδη γράψει εδώ:
http://panionios-gr.blogspot.com/2011/01/blog-post_2804.html)

br fun_atic είπε...

Συγνώμη, αλλά προσωπικά δεν βλέπω διαφορά ανάμεσα σε Μάκη και Μαρινάκη...

Ron Barceló είπε...

To θέμα είναι να σωθεί η ομάδα με αξιοπρέπεια.
Δεν είναι αυτοσκοπός μόνο η σωτηρία. Δεν έγινα Πανιώνιος γιατί έχω κάψα με την α΄εθνική και το κωλο-πρωτάθλημά τους.
Με την λογική της σωτηρίας με κάθε κόστος, ας επαιρνε την ομάδα ο Big Mak, ο οποίος δεν πρόκειται να την άφηνε απροστάτευτη (επιχείρηση γαρ) στα απανταχού κοράκια-τσάτσους και θα πούλαγε και τρέλα.
Όταν μαζευόμασταν στο γήπεδο και διαδηλώναμε κατά της πώλησης στο Μάκη, δεν φανταζόμασταν ότι θα φτάναμε στο σημείο να πουλάμε παίκτες στο γαύρο χωρίς καν να ξέρουμε το ποσό (βλέπε Κούμο).
Και όλα αυτά με τη δικαιολογία ότι μόνο ο θείος Βαγγέλας και το συνάφι του θα μας σώσουν.

Ο κ.Βεντούρης δείχνει σοβαρός άνθρωπος και λογικός. Έχει συνειδητοποιήσει πως το ροστερ-μπουρδέλο που ανέλαβε (Κιντή αλήτη..) μόνο με ικανούς δανεικούς μπορούσε να σώσει τη χρονιά και σωστά κινήθηκε προς το γαύρο (μιας και το ρόστερ του είναι με διαφορά το ποιοτικότερο στην Ελλάδα).
Από κει και πέρα όμως πρέπει να κρατάει και κάποιοα προσχήματα.
Και πρεπει να καταλάβει πως αν δεν υπήρχε ο Μανιάτης και ο Κούμο, να δελεάσει το Βαγγέλα, τότε ο Μήτρογλου (και ο κάθε Μήτρογλου) πιθανότατα να πήγαινε σε άλλο 'δορυφόρο'.
Συνεπως, δεν μας χάρισε κάτι ο γαύρος. Περισσότερο μας αφαίμαξε από ό,τι καλύτερο είχαμε.

Μακάρι να βρεθεί το συντομότερο κάποιος σοβαρός άνθρωπος να βάλει τα ωραία του λεφτά στον Πανιώνιο και να χαράξει δική του (καθαρή) πορεία.
Στην παρούσα φάση, μόνο ο Λιανός δείχνει να πληρεί τις βασικές αυτές προυποθέσεις.

Πολύ φοβάμαι πως η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιο δύσκολη.
Πολύ φοβάμαι πως θα φτάσουμε να κοιτάμε σαν ξερολούκουμο τον Σπανό, τον Παπουστάκη και τις νοικοκυρεμένες τους παε.

zamis είπε...

Ε ναι,ειναι σαν να διαλεγεις μεταξυ σκυλλας και χαρυβδης..η μηπως εχει διαφορα η μαριονετα Αδαμιδης απο τους μανατζερ Κοντη και Φερερ που διωξανε τον Κουπερ κ.ο.κ?

amanAM είπε...

Σε ένα κύκλωμα με διαιτησία, με παράγοντες που πουλάνε και αγοράζουν παίκτες, παιχνίδια, και ότι άλλο φαντάζεται ο καθένας μας, το να συζητάμε για ανεξαρτησία, είναι αστείο.

Το θέμα είναι πόση ξεφτίλα αντέχουμε.

Συνεργασίες πάντα υπήρχαν. Φέτος θα σωθούμε (πιθανόν) με την βοήθεια του Γαύρου. 3 χρόνια πριν, πως βγήκαμε Ευρώπη, θυμάστε?

Η πελάτισσα έκατσε και έχασε, πήραμε τους βαθμούς, και αυτή πήρε τον Ενσαλίβα. Αμφιβάλλει κανένας?

Πέρυσι δεν κάτσαμε να χάσουμε από τον Αστέρα, από την Λάρισα κλπ. Του Αστέρα του χρωστούσαμε από πρόπερσι. Πόσο ανεξάρτητοι ήμασταν?

Κάποτε πουλούσαμε δυό δυό τους παίκτες στον Βάζελο. Μετά στην ΑΕΚ. Ποιά η διαφορά?

br fun_atic είπε...

Αντώνη, είναι διαφορετικό πράγμα οι μικροεξυπηρετήσεις και διαφορετικό να μπορεί κάποιος να αγοράζει προνομιακά ή κατά προτεραιότητα ό,τι καλύτερο έχεις, στα πλαίσια ακόμη και συνεργασίας...

Χαίρομαι που η ομάδα πάει καλά, χαίρομαι που ο Μήτρογλου μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε (και του δίνουμε βέβαια τρελή δημοσιότητα που την χρειάζονταν), ειλικρινά όμως αν με ξαναρωτήσει με νόημα ο οποιοσδήποτε φίλος γαύρος αν είναι καλός ο Μήτρογλου ή αν με ρωτήσει ο οποιοσδήποτε φίλαθλος άλλης ομάδας πως μου φαίνεται που έγινα παράρτημα του Μαρινάκη, ειλικρινά θα τον χέσω...

br fun_atic είπε...

Θα σου θυμίσω βέβαια Αντώνη, ότι είμαστε η ίδια ομάδα που έστειλε τον Ατρόμητο Β' Εθνική...

Θα μου πεις ότι ακούγεται το σενάριο πως με αυτό τον τρόπο σώσαμε τον Εργοτέλη και πήραμε τον Κοιλιάρα...Τραβηγμένο αν σκεφτείς το συμβόλαιο που έχει...

zamis είπε...

E,αφου ειχες προεδρο που εκανε φοβερα ντιλ..

br fun_atic είπε...

είναι αυτό που λένε: "έξω πάμε καλά"!!!

NK99 είπε...

Μπορεί να πει κανείς για τον Τσακίρη ότι θέλει αλλά σε θέματα τάξης προσωπικά του βγάζω το καπέλο.
Όσο για τις πωλήσεις ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΓΕ.... ΕΓΔΕΡΝΕ άλλο αν μετά πετούσε τα λεφτά.
Είναι σημαντικό που δεν τον συμπαθούσαν οι διοικούντες του ΠΟΚ...
Ενώ ο κ. Βεντούρης δίνει γήπεδα παικτες και ότι βρεί...μια χαρα για εκείνον.

br fun_atic είπε...

Συγνώμη κιόλας, αλλά είναι τίτλος τιμής να είσαι πρόεδρος του Πανιωνίου και να σε πει γραφικό ο Αδαμίδης και επικίνδυνο ο Μαρινάκης...

Ron Barceló είπε...

Μπράβο σας τσάτσοι!

http://www.sport-fm.gr/article/454942

br fun_atic είπε...

Από τη στιγμή που ανέβηκε η φωτογραφία, ενώ στην τηλεοπτική κάλυψη δεν φαίνονταν να το κατεβάζει, ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία.
Κάποιοι είναι πολύ οργανωμένοι...Μας το έχουν αποδείξει πολλές φορές...
Να μην ξεχνάμε ότι στον Σκάι μιλούσαν για προσβολή της δημόσιας αιδούς...

Katrinos είπε...

Τώρα βλέπω έχουμε σκάλωμα με το Βεντούρη, ούτε αυτός είναι ικανός να διοικήσει τη Πανιωνάρα. Τελικά ρε παιδιά ποιός είναι να τον φωνάξουμε.

Πως τεκμηριώνουμε οτι ξεπούλησε το Μανιάτη? Γιατί ακριβώς τα 500Κ + Μήτρογλου δεν είναι καλή συμφωνία για τα σημερινά δεδομένα του ποδοσφαίρου και της ομάδας? Εαν δεν είναι καλό deal με πόσα θα είμασταν ευχαριστημένοι ? Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι πήραμε ένα ποσό που το είχαμε απόλυτη ανάγκη και έαν παίκτη ο οποίος έχει βάλει σε 2 αγώνες το 30% των γκολ που είχε βάλει όλη η ομάδα σε όλο το πρώτο γύρο. Ναι θα πει κάποιος αλλά είναι γαύρος, δεν ξέρω τι είναι αλλά εγώ ξέρω οτι μας έχει πάρει απο το χεράκι και μας πάει για σωτηρία και στο γκολ ξεβρακώθηκε μπροστά στους πανθηρες όταν κάποια ψυχή που ανήκει στην ομάδα πανηγύριζε μόνος στο σημαιάκι του κόρνερ....ναι το ταλέντο του γαύρου που του κάνουμε τη χάρη και τον γυμνάζουμε αυτός είναι.

Ναι μπορεί να πει κάποιος αλλά δεν θα σωθούμε αξιοπρεπώς? Τι ακριβώς σημαίνει αξιοπρεπής σωτηρία? Η σώνεσαι ή το πίνεις η ιστορία αυτό θα γράψει τίποτα άλλο. Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι καμία διαιτησία δεν μας έχει ευνοήσει, κανένα αποτέλεσμα δεν μας έχει χαρισθεί. Ότι πήραμε το πήραμε προτάσσοντας τους όρχεις μας στο γκαζόν. Άρα απο που προκύπτει το συμπέρασμα οτι δεν είμαστε αξιοπρεπής ομάδα, επειδή ο πρόεδρος του ερασιτέχνη που βρέθηκε αγγαλιά με ένα μάτσο μετοχές δουλεύει στο Μαρινάκη? Ας του βρούν οι επιστήμονες που γκρινιάζουν παρόμοια δουλειά να βγάζει το ψωμάκι του εκτός Ολυμπιακών κύκλων. Τώρα εαν οι διάφοροι χαχόλοι μας κλείνουν το μάτι παιδιά μια ζωή γίνεται αυτό το μισόποκ μας κατηγορεί οτι είμαστε τσιράκια του υπόλοιπου ποκ.

Να θυμάστε πάντα τούτο , οτι ο στόχος είναι να σωθούμε και στο τέλος της χρονιάς να είμαστε οικονομικά υγιείς. Εαν αυτά τα δύο πραγματοποιηθούν για το πρώτο θα ευθύνεται ο Βεντούρης και για το δεύτερο πάλι ο Βεντούρης με τη΄ν ουσιαστική συμμετοχή του παλιοχαρακτήρα Τσακίρη που ίσως είναι ο μόνος πρόεδρος που άφησε στο ταμείο της ομάδας του προίκα.

zamis είπε...

Τελικα,λες να γινει αυτο που ζηταγα,ο Τσακιρης να δινει και να μην ανακατευεται στα διοικητικα?Το τελειο σεναριο:)

Ron Barceló είπε...

@Katrinos

Το ότι συμφώνησε να δώσει τον Κούμο χωρίς να ξέρει τα ανταλλάγματα.
Το οτι τον κρέμασε το αφεντικό όταν κατάλαβε ότι ο Κούμο σέρνεται και δεν χρειάζεται στην παρούσα φάση.
Το ότι ο Σβέρκος φέρεται κλεισμένος από το γαύρο (των 5 φορ) και κάνει το αγροτικό του σε μας και δεν βγαίνει να το διαψεύσει η παε.
To ότι πάνω που ορθοποδεί η ομάδα αναλώνεται σε συνεντεύξεις τύπου για το ποιος είναι εξαρτημένος σε ποιον.

Αυτά είναι επικοινωνιακά σφάλαματα και επιβαρύνουν ακομα παραπάνω την ψυχολογία μας.

Δε κατηγόρησε κάνενας τον Βεντούρη για τις προθέσεις του. Και μόνο που βγήκε μπροστά τη στιγμή που όλοι πηδάγανε από το καράβι, σημαίνει πολλά.
Εκείνο που θέλω προσωπικά από αυτόν είναι να έχει λίγη επίγνωση στο τι λέει και ποιά χρονική στιγμή τα λεει.
Θέλει ιδιαίτερο χειρισμό το θέμα.
Αν καταφέρει να σώσει την ομάδα και να την παραδώσει σε έναν αξιόλογο επενδυτη το καλοκάιρι, τότε θα έχει κάνει άκομη μεγαλύτερο καλό στο σύλλογο.

Κλεισμένα στόματα, συσπείρωση και θέλω να δω τον ίδιο κόσμο και το ίδιο πάθος και με την Καβάλα και με τους γαύρους.

Βαγγέλης είπε...

Ολα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει ότι είμαστε φιλοβάζελοι, φιλόγαβροι και φιλοαεκτζήδες. Παίζουμε με τον γαύρο και οι βάζελοι περιμένουν να τους κόψουμε βαθμούς. Αμα χάσουμε είμαστε παράρτημα, αν κερδίσουμε δεν είμαστε. Εμείς τους έχουμε πει ποτέ να κερδίσουνε τον Αρη, τον Ατρόμητο και τον Ηρακλή επειδή μας συμφέρει? Δεν νομίζω. 5 χρόνια είχαμε να δώσουμε παίχτη στον Ολυμπιακό και είμασταν φιλοβάζελοι. Τώρα που δώσαμε τον Μανιάτη είμαστε φιλογαβροι. Αυτές οι λογικές είναι αρρωστημένες και δείχνουν ξεκάθαρα πόσο μεγάλη πλύση εγκεφάλου έχει γίνει στους οπαδούς του ΠΟΚ.
Ο Βεντούρης έτυχε να είναι τώρα ο πρόεδρος που έτυχε να είναι υπάλληλος του Μαρινάκη. Το γεγονός αυτό το εκμεταλευόμαστε και εμείς και οι γαύροι. Ελπίζω να διαψευσει η ομάδα μας όλους αυτούς που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Θέλω πάρα πολύ να κερδίσουμε τον Γάυρο και μάλιστα χωρίς τον Μήτρογλου.

Katrinos είπε...

Το ότι επικοινωνιακά έχει θέμα δεν το αμφισβητεί κανείς, μη ξεχνάς οτι απαιτείς απο έναν μη ειδικό - που σίγουρα δεν έχει έμφυτο επικοινωνιακό χάρισμα- να αποφύγει κλασσικές κακοτοπιές. ΟΚ το έχει αυτό το θέμα. Ούτε ο Τσακίρης χειριζόταν αποτελεσματικά το επικοινωνιακό κομμάτι, όπως δεν έχω ξεχωρίσει κανένα απο τους προέδρους της S/L που να έχει διακριθεί ιδιαίτερα στο σπορ, πλην του Μπέου διακρίνεται για τις ατάκες του.

Μη ξεχνάς όμως οτι επι των ημερών του έχουν περιορισθεί οι σκόρπιες δηλώσεις στελεχών, παραγόντων παικτών και υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Όσον αφορά τη συνέντευξη τύπου δεν πιστεύω οτι δημιουργεί αναστάτωση , αντιθέτως περνά πολλά μυνήματα σε πολλούς αποδέκτες.

zouri1 είπε...

αυτη την στιγμη η ομαδα κινδυνεύει με υποβιβασμο.Οι κινησεις που κανει ο Βεντουρης και ο Λεμονης ειναι προς την σωστη κατευθυνση,που την ειχαμε χασει χρονια τωρα.Ειναι λαθος να καθεται ο προεδρος να πανταει στα στημενα αρθρα των φυλλαδων.Μολις σωθουμε ασχολουμαστε και με τους μαλακες.Αυτοι θελουν να μας αποπροσανατολισουν και να μας κανουν να ασχολουμαστε με θεματα που ενδιαφερουν αυτους.οι φυλαδες χαμηλωνουν τους τονους για το ανυπαρκτο πεναλντι και υψωνουν το θεμα με τον Μητρογλου.Εχουν σχεδιο και καλα κανουν.Απο την αλλη πρεπει ναχουμε και εμεις το δικο μας σχεδιο.Αυτο ηταν το μεγα θεμα της αγωνιστικης?ας ψαξον για παραρτηματα σε αλλουςχωρους που νυν και αει στηνουν τα πρωταθληματα.Ο Λεμονης δειχνει την δουλεια του και εμεις ακομα δεν τον εχουμε χειροκροτησει.Ο Βεντουρης προλαβαινει την παρτιδα και εμεις ακομα τον κραζουμε.Ξεχναμε οτι αν δεν ειχαν γινει αυτες οι αλλαγες τωρα θα φορουσαμε ηδη το κουστουμι της Β.Ψαχναμε σεντερ 3 χρονια τωρα,πηραμε.Ψαχναμε αριστερο μπακ,πηραμε και χωρις λεφτα ολα αυτα.Το καλοκαιρι πηραμε ενα καραβι αχρηστους,μονο την τροφη τους να γλυτωναμε τωρα θαχαμε αλλον εναν παικτη.

zamis είπε...

Σωστα,αλλα απο την αλλη αυτη ειναι η πραγματικοτητα..

http://www.sportdog.gr/article/8633/pou-pas-re-karametro

br fun_atic είπε...

Ο Λούτσι συμπαίκτης με τον Λουκίνα

http://www.sport-fm.gr/article/454978

br fun_atic είπε...

Όλα αυτά θα τα δούμ εν καιρώ

NK99 είπε...

Παρατηρώ ότι πολλοί Πανιώνιοι αποδέχονται να μείνουμε στην Α με κάθε κόστος. Το σέβομαι διότι είναι η άποψη τους και επειδή η συντριπτική πλειοψηφία δεν θα αποκομίσει προσωπικό κέρδος από αυτό. Σίγουρα όμως κάποιοι θα αποκομίσουν.
Να επισημάνω όμως ότι είναι γνωστη συνταγή πολλών ομάδων από πολλά χρόνια. Να γλείψουμε απο εδώ να πάρουμε ένα δανεικό από εκεί κανένα ξέμπαρκο ξένο, να πουλήσουμε κανένα παίκτη με άγνωστο στο ευρύ κοινό αντίτιμο.
Αυτές οι ομάδες όλες είχαν κοινή κατάληξη. Αφού σύρθηκαν γαι 2- χρόνια στην Α πέσανε και πιο κάτω από την Β.
Όλες αυτές οι ομάδες κυρίως επαρχιακές υπήρχαν για να υπάρχουν οι ιδιοκτήτες τους και να κάνουν συναλλαγές με τους μεγαλοπροέδρους της εποχής.

Του χρόνου που δεν θα έχουμε Μανιάτη για να δώσουμε, τον όποιον Μήτρογλου θα τον πάρει άλλη ομάδα, και εμείς θα δανειστούμε τον Κίτσογλου....
Όσοι λένε να μην μιλάμε φέτος για να σωθούμε και βλέπουμε τους λέω ότι του χρόνου πάλι τα ίδια θα λένε...
όσο για αν υπάρχει άλλη λύση σας παραπέμπω στις δηλώσεις του Λιανού.
Αν δεν είναι λύση ο Λιανός από την παρούσα κατάσταση προτιμώ το τίποτα.
Ο λόγος της δικής μου παρουσίας στην κερκίδα είναι η ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει στα διοικητικά της ΠΑΕ.

amanAM είπε...

Θέλω να βγαίνω από το γήπεδο χαμογελώντας, και όχι βρίζοντας τους παίκτες την ομάδας μου. Ούτε τον πρόεδρο, ούτε τον προπονητή.

Αν είναι να βρίζω, να βρίζω τον διαιτητή.

Θέλω να δω πάθος, προσπάθεια, αγώνα.

Στα 2 τελευταία παιχνίδια, χάρηκα επιτέλους. Δεν ντρέπομαι γι αυτό. Ούτε θα ζητήσω να απολογηθούν αυτοί που με έκαναν περήφανο.

Το να με σχολιάζουν οι εχθροί μου, είναι κάτι που θα το αντέξω. Να με λυπούνται, δεν το αντέχω. Θέλω να τους εκνευρίζω, όχι να με συμπαθούν.

amanAM είπε...

Τον Πανιώνιο, τον μίκρυνε ο Τσακίρης, βάζοντας για πρόεδρο και γενικό δερβέναγα τον Κιντή, και μετά φεύγοντας αηδιασμένος...

Ο Βεντούρης κάνει ότι μπορεί.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν τον Πανιώνιο να μην είναι στην επαιτεία, ας κάνουν μια δωρεά 5 χιλιάδων ευρώ στον Ερασιτέχνη, και μετά ας κρίνουν...

Μακάρι να βρεθεί κάποιος νέος Τσακίρης, καλύτερος ει δυνατόν, αλλά μέχρι τότε, το καράβι πρέπει με κάποιο τρόπο να πλεύσει, και εγώ βλέπω πως τώρα πλέει καλύτερα.

Το καλοκαίρι, ας ελπίσουμε να βρεθεί καλύτερη λύση, αλλά τώρα αυτά που γίνονται εμένα μου φαίνονται στην σωστή κατεύθυνση.

amanAM είπε...

Είναι αστείο, ανεχτήκαμε τα πάντα τόσο καιρό, ανεχτήκαμε με υπομονή τον Κιντή να διαλύει την ομάδα, και τώρα θα αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για τον Βεντούρη, που αν μη τι άλλο οδηγεί τον Πανιώνιο προς την σωτηρία, και η ομάδα (και οι οπαδοί) ανεβαίνει ψυχολογικά.

Αυτό κι αν είναι "πανιώνια διαφορετικότητα"

NK99 είπε...

Το γεγονός ότι κάποιος έχει άλλη άποψη δεν σημαίνει ότι τσακωνόμαστε.
Αν η άποψη σου τέλος είναι ότι για να έχει κάποιος άποψη πρέπει να δώσει 5000 ευρώ είναι πολύ πρωτότυπο και δεν συνάδει με την σκοπιμότητα της υπαρξης των blog. Εκτός και αν μπορούμε μόνο να καταριόμαστε διαιτητές και να λιβανίζουμε προέδρους.
Αναρωτιέμαι επίσης αν αυτοί που διοικούν έχουν βάλει 5000 ευρώ.
Θυμίζω επίσης ότι ο κακός Τσακίρης άφησε και 1 εκ και η ομάδα έχει έσοδα 4-5 εκ τον χρόνο, αρκετα για αν λειτουργήσει χωρίς να σέρνεται.
Αν ενοχλεί η άποψη μου να μην την ξαναγράψω αν και οπως βλέπω ανήκω στην ισχνή μειοψηφία.
Τέλος πάω στο γήπεδο να δω ΠΑΝΙΩΝΙΟ...αν θέλω να δω μπάλα ξέρω που θα την βρω....

zouri1 είπε...

θεωρω οτι το μοντελο Τσακιρη,δεν μπορει να ξαναυπαρξει στον Πανιωνιο.Με 3 χιλ εισιτηρια δεν θα ερθει καποιος να βαλει νομιμα αποκτημενα λεφτα.Νομιζω οτι πρεπει ηδη να ψαχναμε για πιθανη αλλη λυση,καποια μορφη λαικης βασης.Ολα αυτα που γραφω δεν σημαινει οτι θελω να παραδοθει η ομαδα στον οποιο Ολυμπιακο,αλλα εδω ισχυει οτι και για το ΔΝΤ,μονοι μας το φωναξαμε.Για αυτο παντα λεω,ας σωσουμε την φετεινη χρονια που φαινοταν ασωστη απο την προετοιμασια και μετα παλι ξαναβαζουμε τις σωστες καθ ολα ιδεες μας για την μοναδικοτητα του Πανιωνιου.

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Οι ενέργειες του κου Βεντούρη θεωρούνται σωστές βάσει συνθηκών. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούν να αποτελέσουν τη μόνιμη ρότα.Αυτό που πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό είναι ότι η εμπλοκή του ερασιτέχνη είναι επιβεβλημένο να είναι προσωρινή. Οι άμεσοι στόχοι της ομάδας είναι η σωτηρία (με όσο το δυνατόν μεγαλύτερες θυσίες) και η εύρεση σοβαρού επενδυτή...

amanAM είπε...

Δεν εννοούσα εμάς που συζητάμε (για τα 5 χιλιάρικα), αλλά για τους επίδοξους σωτήρες.

Χρησιμοποίησα την ατάκα του Τσακίρη, γιατί όταν ειπώθηκε, δεν βρέθηκε ούτε ένας σωτήρας που να έδωσε έστω και 1 ευρώ, όχι τα 5 χιλιάρικα.

Ελλείψει σωτήρα λοιπόν, είναι άδικο να κατακρίνουμε εμείς που συζητάμε τον Βεντούρη, ο οποίος αν μη τι άλλο, κάτι κάνει.

Ούτε εμένα μου αρέσει να με ονομάζουν παράρτημα του Γαύρου, αλλά χαίρομαι που τους σπάμε τα νεύρα.

amanAM είπε...

Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ πως το διατύπωσα: Απευθύνθηκα σε όσους θέλουν να βοηθήσουν, όχι σε εμάς που συζητάμε.

Ελλείψει τέτοιων, ο Βεντούρης κάνει φιλότιμη προσπάθεια, και μάλιστα με αποτέλεσμα.

Δεν τον λιβανίζω, δεν έχω κανέναν λόγο να το κάνω.

NK99 είπε...

Ευτυχώς κατάλαβα λάθος.
Εύχομαι να έχω παρεξηγήσει και τον κ. Βεντούρη.

Griniaris είπε...

Το κατά πόσο είναι φιλότιμη προσπάθεια να πας με τα νερά του Μαρινάκη για να σωθείς,είναι πολύ αμφιλεγόμενο.Δεν βλέπω καμμία διαφορά από το να είχαμε τον Ψωμιάδη.Τα έχω ξαναπεί και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.Απλά κάνουμε την πάπια,όχι να κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας.Με λεφτά άλλου κάνω κι εγώ τον μάγκα...

Ron Barceló είπε...

Τυπάρα ο Γεωργιανός. Μπαλαδόφατσα. Έχω καλό προαίσθημα για δαύτον.
Ε, μη τσακώνεστε.
Όλοι το ίδιο θέλουμε.

dimosthenis είπε...

Τελικά δεν πρέπει κανένας από τη διοίκηση να βγαίνει να μιλάει. Αναβρύζουν αυτόματα τα πάθη του παρελθόντος. Είναι τόσο πρόσφατες οι μα...κιες Τσακίρη που βγαίνουν αμέσως στιλέτα.
Επαναλαμβάνω χαμηλοί τόνοι από όλους και δουλειά. Δε σωθήκαμε ακόμη. Η διοίκηση έφερε το γεωργιανό αριστερό μπακ με το όνομα γλωσσοδέτη. Να ευχηθώ να είναι σιδεροκέφαλος και να προσφέρει. Τώρα ένα καλό χαφ που να μπορεί να κρατάει μπάλα να περνάει μπαλιές και να βάζει κανένα γκολάκι και καλή τύχη στην ομάδα και όχι άλλους Κάκους.

amanAM είπε...

Γκριν, ο Βεντούρης κάνει τον διαχειριστή που προσπαθεί να μπαλώσει όπως όπως, για να μην γκρεμιστεί η πολυκατοικία, μέχρι να βρεθεί ένας μηχανικός να κάνει εκτεταμένες επισκευές.

Ούτε λεφτά έχει, ούτε τον μάγκα κάνει.

Προς το παρόν τουλάχιστον.

br fun_atic είπε...

Το ότι δεν έχει ανακοινωθεί Δ.Σ, αλλά ο διαχειριστής βγαίνει φωτογραφίες με τα μεταγραφικά αποκτήματα και δίνει (κατά τη γνώμη μου) άκαιρες συνεντεύξεις τύπου σε πεντάστερα ξενοδοχεία πως σου φαίνεται;

Γιατί εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι ο διαχειριστής θέλει να γίνει Καλατράβα :)

Ο Γεωργιανός μου θυμίζει κάτι συμπατριώτες του μποξέρ στις ελαφρές κατηγορίες...Να κρατήσουμε και μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία. Από το 2008 έως το 2010 μόλις 13 συμμετοχές, ενώ δεν ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές του γι αυτή τη χρονιά.Μήπως είχε κανέναν τραυματισμούλη;;;

By the way αν χρειαστείτε μεταφραστή, έχω να σας συστήσω πολλούς...Η μία μάλιστα ήταν σωφρονιστική υπάλληλος στις φυλακές της Τιφλίδας!!!Και μετάφραση και δεν θα κουνιέται φύλλο στα αποδυτήρια!!!

Κρατάμε επίσης ότι δεν έχει διεθνείς παραστάσεις εκτός της ΕΘνικής του ομάδας...

Καλά!!! Το patchwork πουλόβερ του κ. Μπαλαφούτη (του διαχειριστή ντε) είναι όλα τα λεφτά!!!Έχει και αυτή την έκφραση ικανοποίησης...Σαν να λέει: τον κατάφερα κι αυτόν και ήρθε!!!

Pav είπε...

Τί λέτε γι'αυτό;

http://www.sportdog.gr/article/8742/allazei-epipedo-me-kodoe

amanAM είπε...

Αυτό με το Δ.Σ. είναι επιεικώς απαράδεκτο.

Από την άλλη, εάν για κάποιο λόγο όλη αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, εάν χανόταν ο χρόνος χωρίς να γίνουν κινήσεις, τότε το πρόβλημα θα ήταν ακόμα πιο μεγάλο.

Ο Τσακίρης πλήρωνε, για να συμπληρώσει Δ.Σ.
Εάν ο Βεντούρης ψάχνει για τζάμπα, μπορεί απλώς να μην βρίσκει αρκετούς!!!

amanAM είπε...

Κάτω τα χέρια από τον Κοντοέ!!!

br fun_atic είπε...

Εκτός με το Δ.Σ πλήρωνε με δικά του λεφτά και τους παίκτες. Δεν θυμάμαι να είχε βγει φώτο μαζί τους...Δεν θυμάμαι φώτο καν με τον Ρεκόμπα...

Θα σου θυμίσω επίσης ότι όταν ανέλαβε για πρώτη φορά την προεδρεία της ομάδας, το Δ.Σ απαρτίστηκε και από εκπροσώπους οργανωμένων.Απ' ότι θυμάμαι τα ονόματά τους ανακοινώθηκαν την ίδια στιγμή.Εννοείται ότι και τότε ένας ήταν αυτός που έκανε κουμάντο...

Όταν το όργανο προβάλλεται ως συλλογικό, τότε κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει ότι επιδιώκεις ή επιθυμείς την προσωπική σου προβολή.

Ron Barceló είπε...

Τους θέλετε πακέτο ή να τους τυλίξω για το σπίτι?!

Τα γνωστά, 'έγκυρα' ρεπορταζ του σκύλου. Συναγωνίζεται τη 'Γατα' στις πιο άκυρες (σχεδον επιστημονικής φαντασίας) ειδήσεις.

Γελάσαμε πρωι-πρωι

zamis είπε...

http://www.scorernews.gr/2011/01/blog-post_3840.html

Θεσμικοι και εξωθεσμικοι τραμπουκοι,αυτο δεν συζηταμε και εδω?

br fun_atic είπε...

άρα έχουμε κάθε δικαίωμα να μπαίνουμε στα δημοσιογραφικά μπουθ, είτε σε αυτά φιλοξενούνται δημοσιογράφοι, είτε μεγαλοπαράγοντες της άλλης ομάδας...Να το ξέρουμε για την επόμενη φορά

br fun_atic είπε...

θέλει να σκοράρει και με τον Ολυμπιακό

http://www.sportnet.gr/report.php?id=251301

Βλέπω να τον ξανακαλει ο Σιμιτζόγλου για εξύβριση των Θείων :)

br fun_atic είπε...

και για να διασκεδάσουμε λίγο...
Ένα όνομα μία φίρμα!!! Τάκης Μπακούρης!!! Είναι ο δημιουργός του cult hit "κόψε το τσιγάρο"...

http://www.youtube.com/watch?v=5kf3XFDpboI

και επειδή του άρεσε πολύ ο ρυθμός, τον κράτησε και απλά άλλαξε στίχο και τίτλο. "ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ"

http://www.youtube.com/watch?v=3NQ-PODGdzk

Παγκόσμια πρωτοτυπία!!!

br fun_atic είπε...

δύο άλλα top top cult hits

H Σεξοχότατη (Ρωμανός) http://www.youtube.com/watch?v=Qpv-pPYJPGk&feature=related

και το μου αρέσουν οι χοντρές (Καλογερόπουλος)

http://www.youtube.com/watch?v=uAXWyOYxpNs&feature=related

br fun_atic είπε...

Το τραγούδι του Τάσου Κάκου

http://www.youtube.com/watch?v=tqVrjti5_c8&feature=related

Griniaris είπε...

Τι άκυρα είναι πάλι αυτά;Που πας και τα βρίσκεις...

Costix,για να μην παρεξηγηθώ το "κοροιδευόμαστε μεταξύ μας" πήγαινε στον Βεντούρη κι εμάς.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ρε br, δέν αντέχεσαι πιά...έλεος!
Τί ήπιες πρωί πρωί;

br fun_atic είπε...

μπορώ και να το βαρύνω

τραγούδι που έχει πράγματα να πει στον κάθε Πανιώνιο...Προσοχή στις λεπτομέρειες του στίχου

http://www.youtube.com/watch?v=2R0Grc7xPJg

br fun_atic είπε...

Σκέφτομαι πως ο Μήτρογλου δεν μπορεί να παραπεμφθεί για προσβολή δημόσιας αιδούς... αυτό που έδειξε δεν ήταν εσώρουχο, αλλά μαγιώ μάρκας arena...

Αν τέτοιου είδους περιβλή θεωρείται προσβλητική τότε ο κος Σιμιτζόγλου πρέπει να παραπέμψει όλους τους λουόμεους...Βέβαια τα μπεν μιξ δεν θεωρούνται ταμπού εδώ και 80 περίπου χρόνια!!!

amanAM είπε...

Από την Δευτέρα, αυτό λέω κι εγώ.

Κάτω από το σορτσάκι, ο Μήτρογλου φορούσε μαγιό. Να παραπεμφθούν κατ αρχάς οι πολίστες, οι κολυμβητές κλπ, και μετά να παραπέμψουν και τον Μήτρογλου!!!