Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Δυο χαμένοι βαθμοί από σπόντα

Κι άλλες φορές μας έχει κάνει κηδείες η Καβάλα με τυχερά γκολ. Τις άλλες φορές όμως συνοδεύονταν τουλάχιστον από καλές εμφανίσεις.

Η σημερινή Καβάλα ήταν καλά στημένη, είχε σωστή ανάπτυξη, έδινε την εντύπωση καλής ομάδας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε την βαθμολογική της θέση.

Χωρίς να κάνει καμία σπουδαία φάση (άντε…έκανε την κεφαλιά του Νικουλάε και το σουτ του Καρντόσο), κατάφερε με ένα φάουλ από τα 30 μέτρα να φύγει με τον βαθμό ισοπαλίας, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στον σβέρκο του…Σβέρκος. Είναι κοροηδίστικο να χάνεις τη νίκη με αυτό τον τρόπο…

Από την άλλη όμως, κι εμείς ευτυχίσαμε να σκοράρουμε στη μία και μοναδική μας ευκαιρία. Θεωρητικά και για την Καβάλα άδικο ήταν, αφού ούτε κι εμείς καταφέραμε να απειλήσουμε.

Γενικά, είδαμε ένα φλύαρο παιχνίδι αναμονής. Κυριολεκτικά φοβόταν ο Γιάννης το θεριό. Με δεδομένο ότι η μπάλα δεν έφτανε με τίποτα στον Μήτρογλου, ουσιαστικά είδαμε τον Πανιώνιο προ της μεταγραφής του.

Με δεδομένο ότι ο Φανούρης ήταν αρνητικός και ο Ριέρα φλύαρος, ίσως ήταν λάθος που δεν ξεκίνησε τον αγώνα ο Μπόσκο. Όχι ότι φάνηκε ιδιαίτερα πλην του γκολ, όμως με την παρουσία του ίσως και να άνοιγαν περισσότεροι διάδρομοι για τον Μήτρογλου. Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι που ταίριαζε στον Κούκετς.

Διακριθέντες από την ομάδα μας: Ο Μπόσκο (λόγω του γκολ), ο Γιάννης Κοντοές που διανύει την καλύτερη περίοδό του στον Πανιώνιο, ο Γιόνσον που είναι πολύ αξιόπιστος, ουσιαστικός και σοβαρός, ο Τσότσαλιτς σε μια από τις καλύτερες του ημέρες φέτος και ο Όμο (μαύρος σκύλος).

Κάποια λύση πρέπει να βρεθεί με τον Σίτο Ριέρα. Είναι πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό. Δείχνει αρκετά φορτισμένος και φλύαρος. Υπήρξε η φάση με τον Μήτρογλου, όπου ο Σίτο έπαιξε περισσότερο για τον εαυτό του και λιγότερο για την ομάδα. Δυστυχώς δεν έχουμε περιθώριο για τέτοιες πολυτέλειες.

Αυτό που τελικά θα κρατήσουμε είναι ότι η απόδοση της ομάδας, δεδομένης της βαθμολογικής μας θέσης αλλά και του σημερινού αγωνιστικού προσώπου της αντιπάλου θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη.

Σίγουρα χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία να ανέβουμε στη βαθμολογία και να πάρουμε μεγαλύτερη βαθμολογική ανάσα, αφού και τα αποτελέσματα των αντιπάλων μας το επέτρεπαν.

Συνεχίζουμε δυνατά!

56 σχόλια:

General Tanz είπε...

Μαχαιρια!!!!!!!!
Δυστυχως η προστυχη πηγε μεσα και χαθηκε αδοξα μια μεγαλη ευκαιρια.
Θεωρω καλυτερο των 22 τον Ομο, που ηταν συγκλονιστικος. Κοντα του Μαχο, Σιοβας, Λουκυ Λουκ, Γιονσον, Τσοτσα.
Ο ινδιανος παλι μεσα στο γκολ,απογοητευση για ακομα μια φορα Γουνδουλακης και Κουμο.
Εδω πρεπει να βρει μια λυση ο Τακης, γιατι ειναι σαν να ξεκιναμε με 9.
Ο Σβερκος πολυ βαρυς, μαλλον θα αργησουμε να δουμε κατι. Ο Μποσκο εκτος του γκολ, τιποτα.
Τελος ο Αρετοπουλος δηλωσε συνκινημενος στο β ημιχρονο, ο Καρντοσο επρεπε να ειχε δει 180 κοκκκινες. Εχω αμφιβολιες και για το φαουλ, απο το οποιο προηλθε το γκολ του Ντιε.

ΑΓΑΝΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ!!!!!!!

br fun_atic είπε...

όπως ο Μπόσκο ωφελήθηκε από την ύπαρξη του Μήτρογλου, ίσως και ο Ριέρα να ωφελούνταν (και μαζί μ' αυτόν κι εμείς) από κάποιον που θα μπορούσε να κάνει παιχνίδι. Ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού μας περνάει από τα πόδια του, με αποτέλεσμα να μην είναι εκεί που τον έχουμε ανάγκη...

zouri1 είπε...

εδω η αποψη μου
http://zouri1.wordpress.com/2011/01/30/%CE%AC%CF%84%CF%85%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-2/

claire είπε...

Η ομάδα ήταν σαφώς καλύτερη, αν και άτυχη γαμώτο μου. Το γκολ του Ντιε αρχικά φάνηκε οτι ήταν άουτ και πήγαμε να πανηγυρίσουμε όλοι αλλα μεταααα :(...

Η πλακα είναι οτι ενώ ο βαθμός είναι καλός απέναντι στην Καβάλα, δυστυχως όπως πηγαινε το άτιμο το ματς μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους 3 μαμημένους βαθμούς. Εφυγα απο το γήπεδο με την ίδια γλυκόπικρη γεύση που έφυγα και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟ.

Δεν πειράζει, συνεχίζουμε. Πάμε για διπλό στην Κρήτη

NK99 είπε...

Ο έρχομος του Μήτρογλου δεν θα έλυνε το πρόβλημα ανάπτυξης και το ξέραμε. Για εμάς εύκολα είναι τα παιχνίδια που περιμένουμε τον αντίπαλο.

Την ώρα της μάχης δεν μπορεί να έχεις τον θλιβερό και προκλητικά αδιάφορο Κουμο, τον εντελώς ανέτοιμο Σβέρκος ούτε μελλοντικά τον άτεχνο Γκαλίτσιο. Ο Λεμονής πρέπει να κοιτάξει αποκλειστικά το συμφέρον του Πανωνίου. Αυτη τη στιγμη φαίνεται ότι δεν το κάνει τουλάχιστον αποκλειστικά.

Δεν υπάρχει χρόνος να περιμένουμε κανέναν. Την επόμενη αγωνιστική στην Κρήτη το παιχνίδι είναι πιο εύκολο.

Αν δει κανείς τις τελευταίες αγωνιστικές θα διαπιστώσει ότι οι ανταγωνιστές μας θα αντιμετωπίσουν αδιάφορους αντιπάλους ενώ εμείς θα δίνουμε ντέρμπι ουραγών. Δεν είναι εύκολη η υπόθεση σωτηρία. Νομίζω ότι οι πιθανότητες πτώσης είναι περισσότερες από τις μισές αν κρίνει κανείς και από τα χοντρά ή λιγότερα χοντρά χειρουργεία από βρωμερούς διαιτητες σαν τον σημερινό. Ο Καρντόσο έμεινε τρία λεπτά κάτω για να μην φάει την δεύτερη κίτρινη που οτως ή άλλως δεν θα έτρωγε από τον θυληπρεπή σημερινό διαιτητή που ούτε το γκολ δεν μας άφησε να πανηγυρίσουμε.

Να επισημάνω επίσης ότι ο Ντιέ είναι σούπερ παικτης που κοστίζει λίγο. Τέτοιους παίκτες θέλουμε σεσ συνδυασμό με νεαρούσ δικούς μας.

antonis είπε...

Στο πρώτο ημίχρονο απο δεξιά έδωσε ρεσιτάλ ο Φανούρης,κατέστρεψε όλες τις επιθέσεις και δεν έβγαλε μια σέντρα της προκοπής.
Τραγικός ο φανούρης όπως ήταν και ο ΡΙΕΡΑ μαζί με τον συνήθη τραγικό ΚΟΥΜΟ.
Είναι κατι παραπάνω απο φανερό οτι θέλουμε δημιουργικό χαφ,παρόλα αυτά πήραμε τον Γκαλίτσο σε μιά θέση που πραγματικά δεν έχουμε ανάγκη.
Συνεχίζουμε τον αγώνα,και πιστεύω οτι τελικά θα σωθούμε.

antunix είπε...

Φτάνει πια ήμαρτον!
Όχι άλλο Γουνδουλάκη.... ρεεεε !!!
Κρίμα να χαθούν δύο βαθμούλακια έτσι.
Δεν πειράζει όμως. Συνεχίζουμε, πάμε για διπλό στην Κρήτη

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Γαμώ την ατυχία μου μ' αυτή την Καβάλα...
Ο Όμο για μιά ακόμα φορά από εξαιρετικός έως συγκλονιστικός, ο Κοντοές το ίδιο. Γενικά η ομάδα είχε ψυχή, πίεζε όσο μπορούσε και είναι πολύ κρίμα που το φάγαμε στο τέλος.
Νομίζω πιά πως είναι ολοφάνερο πως η κατάσταση τών Ριέρα και Κουμορτζί
είναι μή αναστρέψιμη.
Επίσης, θέλω να δηλώσω πως σήμερα ο Μπόσκο μού άρεσε. Είχε φρεσκάδα,
πάλευε, και κράταγε μπάλα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Αυτός ο αλήτης ο Καρντόσο έπρεπε να είχε φύγει με κόκκινη λίγο μετά αφ' ότου έφαγε την κίτρινη. Έκανε πολλά βρώμικα στο παιχνίδι.
Σκατένιος ο διαιτητής.

br fun_atic είπε...

το θέμα με τον Φανούρη θέλει πολύ κουβέντα.
Για να είμαστε ειλικρινείς: δεν είναι σε καλή κατάσταση και όσο κι αν θέλει δεν μπορεί να βοηθήσει. Αυτό δημιουργεί δύο προβλήματα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι στην ομάδα. Το δεύτερο πρόβλημα είναι προσωπικό του Φανούρη. Είναι ο παλαιότερος παίκτης, είναι αρχηγός, δεν είναι ωραίο να εισπράττει τη χλεύη του κόσμου.Ας τον προστατέψει ο προπονητής και ας επανέλθει όταν θα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

dimosthenis είπε...

Την προηγούμενη Κυριακή ήταν ο Κάκος που μας στέρησε τους δυο βαθμούς, σήμερα η τύχη και η αδυναμία να δοθεί μια σωστή τελική μπαλιά. Ριέρα τραγικός, Φανούρης χωρίς ψυχή. Είναι κραυγαλέα η αδυναμία νο δοθεί μια σωστή μπαλιά στο Μήτρογλου και θα συμφωνήσω με την άποψη ότι σήμερα η παρουσία του Κούκετς ίσως να έλυνε το πρόβλημα της τελικής πάσας. Μεγάλο κέρδος η παρουσία Σιόβα, Κοντοέ και Όμο (συγκινητικός). Ο Μπάλαμπαν πιστώνεται με το γκολ, ωραία κίνηση και πλασάρισμα. Χρειάζεται πολύ δουλειά στη συνεργασία των επιθετικών μεταξύ τους, αλλά και της σύνδεσης κέντρου επίθεσης. Η ομάδα αμύνεται πολύ καλά, η Καβάλα με τους τεχνίτες παίχτες της δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνά μας και μόνο η τύχη τους έδωσε από το πουθενά ένα γκολ. Κρίμα και πάλι

NK99 είπε...

Το πρόβλημα με τον Φανούρη είναοι ότι δεν ταιριάζει σε αυτη την ομάδα που δεν είναι καν ομάδα. Είναι ένας μαλθακός φανταιζί παίκτης που παίζει πολύ έξυπνα δίνει γρήγορα την μπάλα κινείται στον κένό χώρο και ενίοτε είναι αποτελεσματικός. Αυτό βλέπουν οι προπονητές του και τον εμπιστεύονται. Επί Λίνεν είχε βρει τον ποδοσφαιρικό του παράδεισο. Όταν η ομάδα είναι καλή είναι πολύ καλός όταν όμως δεν είναι καλή αυτός είναι ακόμα χειρότερος. Σήμερα στην αρχή του αγώνα έκανε ένα ψιλοφάουλ (ίσως το πρώτο στην καριέρα του?) και ζήταγε συγνώμη λεπτά.
Το σίγουρο είναι ότι δεν αντέχει την κόντρα και την προσωπική μονομαχία που είναι απαραίτητο να έχει ένας παίκτης σε μία ανομοιογενή ομάδα δίχως αυτοματισμούς.

br fun_atic είπε...

Το θέμα είναι πως κάθε εβδομάδα χάνουμε βαθμούς και από κάποιο λόγο.Αντικειμενικά είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, όχι μόνο να εξασφαλίσουμε την παραμονή, αλλά ακόμη και για το κάτι παραπάνω...Η συγκομιδή βαθμών στη Ν.Σμύρνη είναι τραγική.

Η ομάδα θέλει οπωσδήποτε γενικό κουμανταδόρο.

Για τον Σβέρκος: Μου δίνει την εντύπωση καλού παίκτη. Το θέμα είναι ότι με τέταρτα και δεκάλεπτα δεν πρόκειται να βοηθήσει...Έτσι που τον βλέπω, μπορεί να θέλει και ένα μήνα για να έρθει σε αξιοπρεπή φυσική κατάσταση.Σε αυτό πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι και ο Μήτρογλου έχει θέματα με τη φυσική κατάσταση.

Πιθανότατα το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ίσως είναι ευκολότερο... Θέλουμε τουλάχιστον ένα βαθμό και βλέπουμε...Έτσι που πάμε όμως πολύ φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να παίξουμε ρώσικη ρουλέτα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Ατυχίς ότι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν είναι στην Τρίπολη...

Costix είπε...

αδελφε brfun, κανε μου μια μεγαλη χαρη, μην το ξαναμελετησεις αυτο με τον αστερα και την τελευταια αγωνιστικη. Δεν τα αντεχω τα γκραν γκινιολ, ρε φιλαρα !!!

Costix είπε...

Τουλαχιστον κερδισαμε στο μπασκετ 96-84 (στην παραταση) τον Ικαρο.

dimosthenis είπε...

Ευτυχώς νίκη με 96-84 στην παράταση στο μπάσκετ με τον Ίκαρο

br fun_atic είπε...

Το μελετήσω δεν το μελετήσω,είναι γεγονός ότι θα μπορούσαμε να έχουμε 4 επιπλέον βαθμούς μόνο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.όχι τίποτα άλλο,αλλά αρχίζει να πηγαίνει καλύτερα και η Λάρισα, τη στιγμή μάλιστα που έχουμε δύσκολο πρόγραμμα...

Ron Barceló είπε...

Πουτανόμπαλα!

Griniaris είπε...

Γαμώ την γκαντεμιά μου μέσα...

Θα συμφωνήσω ότι δεν αρμόζει η χλεύη στον Φανούρη.Υπεύθυνος όμως είναι ο προπονητής και δεν πρέπει να τον εκθέτει έτσι.Δεν μπορεί να είναι μόνιμα η πρώτη αλλαγή μας και να μην το βλέπει...

Griniaris είπε...

Να πω την αλήθεια αυτός ο Σβέρκος δεν μου γεμίζει το μάτι.Ασφαλώς και είναι πολύ νωρίς αλλά συνήθως οι καλοί παίκτες έστω και σε τόσο μικρή συμμετοχή δείχνουν μια καλή ενέργεια,ένα κατιτίς τέλος πάντων...

zamis είπε...

Εγω παλι παιδες απο την τιβι,ειδα τον Ντιε και τον Καρντοσο να εχουν κατασπαραξει τα δικα μας χαφ.
Ειδα οτι και το γκολ και οι ευκαιριες μας εγιναν απο ατομικα λαθη και αντιστοιχα δικα μας κλεψιματα.
Ειδα πληρη αδυναμια να βγουν φασεις και απο τον αξονα και απο τα μπακ.
Ειδα παθος και προσανατολισμενη αμυντικη λειτουργια.
Δεν ξερω αν αυτα ειναι αρκετα τη στιγμη που ο Σβερκος δειχνει εκτος,ο Γκαλιτσιος ειναι αμφιβολλο αν θα παρουσιαστει καλυτερος του(ανυπαρκτου επιθετικα)Γιονσον και ο Γεωργιανος ειναι αινιγμα(επισης με θεμα φυσικης καταστασης αν εχω καταλαβει καλα).

Griniaris είπε...

"Κάποιοι σήμερα δεν ήταν στο γήπεδο"...

Katrinos είπε...

Κάποιου η θέση ήταν αδειανη.......

zamis είπε...

Καλοι ανθρωποι..οπως παντα..

NK99 είπε...

Κοιτάζοντας το πρόγραμμα το εφιαλτικό σενάριο θα είναι να το παρατήσει ο Πανσεραικός ο οποίος έχει μέσα Ήρα, Εργοτέλη, Ξάνθη και Αστέρα, όπως και να είναι αδιάφοροι στις τελευταίες αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ οι οποίες θα έχουν εξασφαλίσει την πεντάδα.
Πρέπει να πάρουμε 4 βαθμούς στα δύο προσεχή παιχνίδια και βλέπουμε. Αν δεν συμβεί αυτό σε όλα τα άλλα παιχνίδια δεν θα χωράει λάθος.

Griniaris είπε...

Καλημέρες,
Τελευταία μέρα των μεταγραφών σήμερα.Το θέμα είναι ότι το τεράστιο πρόβλημα που έχουμε στην θέση του δημιουργικού χαφ δεν φαίνεται τελικά να λύνεται.Το αντιμετωπίσαμε και χθες,θα το βρούμε μπροστά μας και αργότερα με ομάδες που θα πρέπει να κάνουμε παιχνίδι.Φοβάμαι πως θα συνεχίσουμε να χάνουμε βαθμούς τζάμπα,ελπίζω να μην μας στοιχίσει...

Katrinos είπε...

Κρίμα γιατί παρά τις καλές εμφανήσεις είμαστε ακόμα με τη πλάτη στο τοίχο.

Για να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά . Εχουμε 21 βαθμούς και θα χρειασθούμε άλλους 13-14 για να σωθούμε, δηλαδή τουλάχιστον 4 νίκες. Έχουμε ακόμα
Εργοτέλη έξω
ΠΑΟΚ μέσα
Ξεπεσμένη πριγκήπισα έξω
Γαύρους μέσα
Ατρόμητο έξω
Λάρισα μέσα
Ηρακλή έξω
Κέρκυρα όξω
Σέρρας μέσα
Αστέρα όξω


Θεωρώ πιά βασική προυπόθεση για να συζητάμε τη σωτηρία να πάρουμε τουλάχιστον 4 βαθμούς στα επόμενα δύο ματς.

Ron Barceló είπε...

1] Τέλος Βαρό, τέλος και ο Πούπης.
Μαζί με Παρτους, Κοιλιάρα, Χίκα, Φουκουράγιο, Βας-Βας, Οκπάκο φτάνουμε αισίως στους 8 μείον. Αν σε αυτούς προσθέσεις και το Ριζγκααρντ που τσινάει αλλά θα πάρει πόδι και αυτός και το δανεικό Σκούρτη, φτάνουμε στα 10 σαπάκια λιγότερα.
Μπορεί να έχει κατηγορηθεί για τα χίλια μύρια ο Βεντούρης, αλλά από ξεσκαρτάρισμα ξέρει καλά..

2] Όταν ολοκληρωθούν οι χειμερινές μεταγραφές, καλό θα ήταν να μαθαίναμε τα ακριβή συμβόλαια και διάρκεια αυτών για τους παραπάνω παίκτες, για να δούμε και σε αριθμούς το μέγεθος της ζημίας που προκάλεσε στην παε ο περιβόητος επικυρηγμένος και το συνάφι του.

3] Πάμε για μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος, γιατί οι θεωρητικά 'αδιάφοροι' δεν πρόκειται να χαριστούν σε μας. Ξάνθη, Ηρακλής, Αστέρας, Λάρισα και μεις θα παμε μέχρι τέλους έτσι και προβλέπω φινάλε στην Τριπολιτσά ανευ προηγουμένου. Μέχρι τελευταία αγωνιστική, μόνο ένας θα είναι σίγουρα στη βήτα.

4] ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.-

Ron Barceló είπε...

Οι 30 βαθμοί δίνουν σωτηρία.

Katrinos είπε...

Βy the way να επισημάνω δυό πραγματάκια

1) Μέχρι τώρα οι φωνές περί υποκαταστήματος δεν έχουν δικαιωθεί, η διαιτησία μας γαμεί ως συνήθως.

2) Για όσους έλεγαν και πίστευαν οτι ο Μήτρογλου θα ήταν απο αδιάφορος μέχρι προκλητικός, κοιτάξτε πως πανηγυρίζει το χθεσινό γκολ του Μπάλαμπαν.

Argy νομίζω οτι 30 βαθμοί είναι λίγοι, μακάρι να είναι έτσι.
Επίσης δεν το βλέπω για κακό να καίγονται όλοι για βαθμούς μέχρι το τέλος, δεν θα υπάρχουν αδιάφοροι.

claire είπε...

Καλημέρες!

Συνέντευξη Μάχο: http://www.sport-fm.gr/article/456063

"Αφοσιωμένος στη σωτηρία του Πανιωνίου"

"Κάποια στιγμή θα επιστρέψω. Τώρα... Πανιώνιος"

NK99 είπε...

Πρόσεξα και εγώ τον πανηγυρισμό του Μήτρογλου. Πραγματικά θέλει να βοηθήσει και τα δίνει όλα. Θα φύγει και θα αφήσει φίλους και θαυμαστες ανεξαρτήτα από την έκβαση της υπόθεσης σωτηρίας. Δεν νομίζω ότι κανείς αμφισβήτησε την αξία του αλλά τις όλες διεργασίες προκειμένου να έρθει. Θα πουν πολλοί (οι περισσότεροι) ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ότι όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Εγώ διαφωνώ αλλά ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του.

br fun_atic είπε...

@νκ99

χωρίς λεφτά βέβαια, δύσκολα θα μπορούσε ο Βεντούρης να παρουσιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό...Κι εμένα με ενοχλούν κάποιες επιλογές, είναι γεγονός ότι κάποιες φορές θέλω να γράψω και κάποια πράγματα, είναι γεγονός όμως ότι δεν το κάνω, γιατί προσπαθώ να με β΄λω στη θέση του...

Χωρίς λεφτά και με μόνο όπλο τη σχέση με τον Μαρινάκη, ο Βεντούρης κάνει το καλύτερο που μπορεί...Όμως επιμένω ότι κάποια προσχήματα πρέπει να τηρούνται και επιπλέον η σχέση αυτή δεν πρέπει να συνεχιστεί...Πρώτα η σωτηρία και μετά η εύρεση επενδυτή...

zamis είπε...

Και γιατι να βρεθει επενδυτης(σοβαρος,αξιοπιστος κλπ κλπ)?

NK99 είπε...

Έδωσε τον Μανιάτη (πήρε???) 500 και Μήτρογλου. Έκει έπρεπε να δοθεί τέλος.
Τον άτεχνο παροπλισμένο Γκάλιτσιο τι τον θέλαμε? Να πάρει τη θέση του μαχητικού Κοντοέ ή του αξιόπιστου Γιόνσον? Ποίος τον πληρώνει? Αν εμείς γιατί δεν δώσαμε τα λεφτά για χαφ?
Ο Σβέρκος που είναι σίγουρα καλός παίκτης αλλά τραγικά ανέτοιμος (ουτε που πατάει καλά στο γήπεδο) πόσο μπορούμε να τον περιμένουμε? Γιατί δεν πήραμε χαφ?
Με τον Κούμο που πλέον σέρνεται τι έγινε? Πως επετρεψε στον ΟΣΦΠ να παίξει με τον παίκτη που τώρα με το δίκιο του στράβωσε και το δείχνει?
Δεν χρειάζόταν τίποτα από όλα αυτά. Όυτε βοήθησαν την ομάδα ούτε πρόκειται να την βοηθήσουν. Οι κινήσεις αυτές βοηθούν τον ΟΣΦΠ που κρατάει ετοιμοπόλεμους παροπλισμένους παίκτες και τον κ. Βεντούρη που φτιάχνει προσωπικές σχέσεις...
όποιος νιώθει δέος απέναντι στην δυσκολία ζητάει βοήθεια....Τον Λιανό βρήκε χρόνο να τον πάρει τηλέφωνο?
Εσύ brf μιας και σκέφτεσαι τον ευατό σου στη θέση του θα είχες πάρει τηλέφωνο?

br fun_atic είπε...

Γιατί γι' αυτό ανέλαβε ο Βεντούρης...Αν θυμάμαι καλά, είχα διαβάσει ότι στην τελευταία δραματική συνεδρίαση του Δ.Σ υπό τον Τσακίρη, για να τον μεταπείσει (ως προς την πώληση στον αγαπούλα), του είχε προτείνει το σενάριο που όλοι μας βλέπουμε...Με καθυστέρηση μερικών ημερών έγινε αποδεκτό...Μάλιστα είναι προφανές ότι δυσαρεστήθηκε ο Λιανός (δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα το κρίνει ο καθένας) γιατί από εκείνον ζητούσε χρήματα ο Τσακίρης, ενώ στον ερασιτέχνη έδωσε τις μετοχές δωρεάν.

Επίσης, αυτός φαντάζομαι ήταν ο λόγος που ο ερασιτέχνης πρωτοστατούσε στα συλλαλητήρια.

Με βάση αυτά που έχει κάνει το καλύτερο, να μην ξεχάσει όμως ότι το βασικό μέλημά του πρέπει να είναι η εύρεση επενδυτή...

Αν ουσιαστικά μου λες ότι αποκλείεται να βρεθεί επενδυτής, τότε το θέμα πάει αλλού...

br fun_atic είπε...

θα σου απαντήσω:

είναι πλέον φανερό ότι τον Γκαλίτσιο τον πήρε στη θέση του Βαρό. Αν μείνει ο Κοντοές στα αριστερά, τότε έχουμε δύο αριστερά μπακ και δύο δεξιά (Γιόνσον Γκαλίτσιος).Δεν είναι άσχημα...Για εμένα ο Γιόνσον είναι πολύ καλός. Για να πω την αμαρτία μου, στη δεδομένη φάση μου αρέσει εξίσου με τον Μανιάτη. Δεν έχει την πυγμή του Γιάννη, δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω, δεν ντοπάρει την ομάδα ψυχολογικά, όμως είναι πάρα πολύ καλός αμυντικά, κάνει αξιοπρεπείς σέντρες και σε καμία περίπτωση δεν κρεμάει την ομάδα...Θα στεναχωρηθώ αν χάσει τη θέση του από τον Γκαλίτσιο (αν αποδειχθεί αγωνιστικά ότι δεν το αξίζει ).

Ναι.Θα τον είχα πάρει, υπό δύο προυποθέσεις. Αν ήξερα ότι είχε τα απαιτούμενα κεφάλαια και την όρεξη για να αναλάβει την ομάδα. Εμένα προσωπικά δεν με έχει πείσει για τίποτα από τα δύο, ανεξάρτητα από το ότι τον θεωρώ πολύ αξιόλογο άνθρωπο.

Για μένα, η χρονιά πρέπει να βγει με κάθε τρόπο.Πρέπει να μείνουμε στην κατηγορία, γιατί αν πέσουμε δεν έχουμε τρόπο να ανέβουμε...

Από εκεί και πέρα, μόλις σωθεί η παρτίδα πρέπει να τελειώσουν οι επαφές με τον Ολυμπιακό, τον Μαρινάκη και τον παρίγυρό του και να βρεθεί σοβαρός επενδυτής.

Συγνώμη που θα στεναχωρέσω αρκετούς, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Τσακίρης αποτελεί κεφάλαιο για την ομάδα, ανεξάρτητα από τα όσα έγιαν και τον τρόπο που έφυγε...

zamis είπε...

Κοπιαρω απο τη συνεντευξη Βεντουρη

''Σήμερα πήρε τη βίζα του από τη Γεωργία ο Κβρκβέλια και αύριο το πρωί θα είναι εδώ για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει. Να βοηθήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας που έχουμε έναν ακραιφνή Πανιώνιο, τον Γιαννάκη τον Κοντοέ, που παίζει με φοβερή ψυχή, άλλα όχι στη φυσική του θέση''

Αρα μη λεμε οτι τωρα ξαναγινε αριστερος ο Κοντοες.
Τον Γκαλιτσιο τον πηραμε γιατι ετσι επρεπε..

Ron Barceló είπε...

Από τον ανεκδιήγητο Βαρό είναι μια κλάση παραπάνω και ας μην έχει την σέντρα του Ντάνι Άλβες.
Οπότε η κίνηση αντικατάστασης ενός παίκτη με κάποιον καλύτερο μόνο θετική μπορεί να κριθεί.
Επιπλέον, μην τα ισοπεδώνετε όλα με το Γκαλίτσιο.
Μη ξεχνάτε τι πρωτάθλημα είχε κάνει με το τυρί.
Το γεγονός ότι στο γαύρο δεν έδειξε πολλά πράματα έχει να κάνει με πολλούς παραγοντες.
Είναι καλός παίχτης και σίγουρα θα βοηθήσει τον Πανιώνιο.
Στην τελική, καλύτερα να υπάρχει και λίγο ανταγωνισμός για μια θέση.
Προς όφελος της ομάδας θα είναι.

ps: Ο Γιόνσον όπως και ο Τσότσα είναι combo. Και αμυντικός χαφ μπορεί να παίξει. Και στόπερ (εκτός απο δεξί μπακ).

br fun_atic είπε...

Δεν το λέμε,αλλά είναι πραγματικότητα ότι π κοντοές φέτος παίζει αριστερά και είναι και καλός.με αυτή και μόνη την παραδοχή η ομάδα έχει δύο αριστερούς καυ δύο δεξιούς.σε πραγματικές συνθήκες έχουμε τρεις και έναν.

zamis είπε...

Μα εδω ο ιδιος ο Βεντουρης μας ελεγε τι καλα που πηραμε τον Γεωργιανο και θα γυρισει ο Γιαννακης στη φυσικη του θεση δεξια(εκτος αν εννοουσε οτι θαναι το μονιμο μπακ-απ του Κρικαρβελα..).
Στο μεταξυ βεβαια προεκυψε διαταγη προς Γκαλιτσιο οποτε προφανως ισχυει η παρενθεση..για να ξαναγυρισει ο Γιαννακης δεξια του χρονου οταν θαχει φυγει και ο Βαρο και ο Γκαλιτσιος..
Οπως μας βαραει το ντεφι η κοκκινοσκουφιτσα χορευουμε,αυτη ειναι η πραγματικοτητα-και δεν θα μπορουσε ναναι και διαφορετικα οπως ηρθαν τα πραγματα.
By the way,συμφωνω μαζι σου για Λιανο,αυτο φαινεται τουλαχιστον.

Griniaris είπε...

Τελικά φαίνεται ότι έχουμε χαλάσει λεφτά για δύο θέσεις που,κουτσά στραβά αν θέλετε,είναι καλυμμένες και τίποτα για εκεί που πραγματικά υποφέρουμε.Όσο για το κουτσά στραβά,φοβάμαι πως Γκαλίτσιος και Καρβέλας δεν θα είναι σε τίποτα καλύτεροι από Κοντοέ και Γιόνσον...

Griniaris είπε...

Α και κάτι άλλο.Ξαναθάφτηκε ο Κούκετς στην υγειά του Σβέρκος.Και στα δύο παιχνίδια με παο και Καβάλα θα μπορούσε να προσφέρει πολύ περισσότερα...

zamis είπε...

Εχεις,εχετε απολυτο δικιο για τον Κουκετς.Μπορει να μην τον πηγαινω παικτικα αλλα σιγουρα θα μπορουσε να βοηθησει στην επιθετικη λειτουργια πολυ περισσοτερο απο τον ανετοιμο Σβερκο.Αλλα ειπαμε..

NK99 είπε...

Ο Κούκετς είναι ότι καλύτερο έχουμε στα στημένα. 'Ηταν τραγωδία χθες τα στημένα ειδικά τωρα που με Μήτρογλου Τσότσαλίτς και Λάτκα η ομάδα διαθέτει καλούς κεφαλοσφαιριστές.

Και μία επισήμανση για τον Όμο που ο κόσμος φώναζε ότι είναι αμυντικός χαφ και όχι στόπερ, αποδεικνύεται ότι ορισμένοι ακριβοπληρωμένοι προπονητές (και δημοσιογράφοι) είναι αδύνατο να δουν το αυτονόητο που βλέπει όλος ο κόσμος (οι προπονητές της εξέδρας).

General Tanz είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/456190

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Για ενημερωησ. Συμφωνα με πληροφορίες μου ο Γκαλίτσιος αποκτήθηκε γιατί ο Γιάννης Κοντοές φεύγει φαντάρος σε λίγες μέρες

Ετσι έμαθα, ετσι σας μεταφερω...

Μάκης Δ.

panioniaria είπε...

Πόρνη μπάλα όπως έλεγε και ο Όσιμ.
Όσον αφορά το ματς δεν το παρακολούθησα,βρισκόμουν εκτός Αθηνών,άρα δεν έχω άποψη για τον αγώνα.Κάθε Κυριακή και τελικός από εδώ και πέρα.....

jeffrey είπε...

1) Λίγα με τον φανούρη
2) Γκαλίτσιος ίσως βοηθήσει, δε θέλει γκρίνια
3)στόπερ αναπληρωματικά είναι οι κοντοές, τσοτσα, όμο, γιόνσον-όλοι διπλοθεσίτες, συνεπώς δεν είναι περιττός ο γκαλίτσιος
4)όχι άλλο κουκετς, όχι άλλο κούκετς μωρέ!!!
5)η σωτηρία απέχει δύο μεγάλες νίκες μακριά...γίνεται...
6)ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΗ...ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ...

zamis είπε...

Καλημερες
@jeffrey
σ'ολα μαζι σου εκτος απ'το 3.Ενας απ'τους λογους που φτασαμε εδω ειναι αυτος ο..πλουραλισμος:)

General Tanz είπε...

Εγω θα ελεγα...Οχι αλλο Φανουρη.
Πονανε τα ματια πλεον.
Καλα ειναι, να παιξει και κανενα αλλο παιδι. Υπαρχει, ας πουμε, και ο Κολοβος.
Δεν υπαρχει καμια σχεση μεταξυ Κουκετς και Γουνδουλακη. Ο Κουκετς ειναι κανονικος ποδοσφαιριστης, υπο την εννοια οτι εχει καποια καλα,καποια μετρια και καποια κακα ματς. Ο Φανουρης τι δειχνει??
Ε και ΛΕ και ΟΣ!!!

NK99 είπε...

Την ώρα που αποκτάμε τον Γκαλίτσιο για να έχουμε πολλές λύσεις στα δεξιά μένουμε με ένα τερματοφύλακα.
Οι μεταγραφές τελειώσαν και μακάρι να είμαστε τυχεροί να είναι υγιής ο Μάχο.
Βέβαια υπάρχει και ο Παναγόπουλος και ο τερματοφύλακας της Β ομάδας όποιος και αν είναι αυτός που δεν έχουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ στην καριέρα τους.

Αυτά για όσους πιστεύουν ότι οι μεταγραφές έγιναν για την ενίσχυση της ομάδας. Όπου υπήρχε κοινό συμφέρον ευνοήθηκε και η ομάδα όπου όχι.........

claire είπε...

Τι εγινε καλέ με τον Μπέλιτς???

General Tanz είπε...

@ claire
http://www.sport-fm.gr/article/456361

claire είπε...

Ευχαριστώ για το λινκ!

Όσο για τον Μπέλιτς πραγματικά αυτό μας έλειπε τώρα :(

zamis είπε...

Αφου εχουμε τον Φωτη,τι στεναχωριεστε..