Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Φασούλι το φασούλι

Εδώ και καιρό, πολλοί Πανιώνιοι αναρωτιούνταν για τις προθέσεις του Αχιλλέα. Άλλοι έλεγαν ότι θα μας δώσει το παιχνίδι γιατί είναι Πανιώνιος, άλλοι ότι δεν θα μας το δώσει γιατί δεν έχει σωθεί, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριζαν ότι δεν θα μπορούσαμε να του έχουμε εμπιστοσύνη.

Για να αναρωτιέται κάποιος όλα αυτά προφανώς δεν έχει εμπιστοσύνη στη δική του ομάδα. Δικαιολογημένα μετά απ’ όσα έχουμε δει φέτος.

Τελικά το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο. Για να φτάσουμε στο Χ χρειάστηκε να χάσουμε δύο ή τρείς ευκαιρίες και να χάσει ο Βόλος τα άχαστα. Υπό προϋποθέσεις ο βαθμός στον Βόλο δεν μπορεί να θεωρηθεί κακός, το ζήτημα όμως είναι ότι για άλλη μία εβδομάδα δεν μας βόλεψαν τα αποτελέσματα των άλλων. Έτσι όχι μόνο δεν ξεκολλήσαμε από την τριάδα του τέλους, αλλά είδαμε και κάποιους από τους άμεσους αντιπάλους μας να ξεμακραίνουν. Η παραμονή όμως δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά αγώνας αντοχής και είναι στο χέρι μας να διαχειριστούμε την κατάσταση. Η ατυχία είναι ότι αντιμετωπίσαμε τον Βόλο νωρίς, καθώς οι ομάδες του Τσιόλη έχουν τη φήμη ότι ξεφουσκώνουν στον β’ γύρο.

Η ομάδα, ύστερα από καιρό είχε ένα στοιχειώδες κέντρο. Όχι τόσο πολύ στο δημιουργικό, όσο στο αμυντικό σκέλος. Μου άρεσε πολύ ο μόνιμα αποδιοπομπαίος τράγος Όμο. Είχαμε βαρεθεί να φωνάζουμε ότι τα χαφ του ταιριάζουν. Δεν ήταν αλάνθαστος ήταν όμως τουλάχιστον αξιοπρόσεκτος. Τολμώ να πω ότι και άλλοι από τους παίκτες που συνήθως ακούν τα σχολιανά τους ήταν καλοί ή τουλάχιστον πολύ βελτιωμένοι. Ανάμεσα σε αυτούς τοποθετώ τους Βαρό και Σιόβα. Δεν απέφυγαν τα λάθη, όμως συνολικά θεωρώ θετική την απόδοσή τους. Εννοείται βέβαια ότι για άλλη μία φορά καλύτερος παίκτης ήταν ο Μάχο που σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις κράτησε το μηδέν.

Ο Πανιώνιος του Λεμονή δεν είναι εντυπωσιακός. Έχει αρχίσει όμως να δείχνει κάπως καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν αυτοματισμοί. Όμως πλέον φτάνει στην αντίπαλη περιοχή, πράγμα αυτονόητο για τις περισσότερες ομάδες, όχι όμως και για τον φετινό Πανιώνιο. Ο Λεμονής, σε αντίθεση με τον Στόρε, δείχνει να αποζητά ακόμη και τον βαθμό της ισοπαλίας, με λίγα λόγια δεν ρισκάρει υπερβολικά για τη νίκη και αυτό σίγουρα μας είναι χρήσιμο.

Το θέμα όμως είναι ότι θα χρειαστούμε καλές εμφανίσεις, μεγάλη βελτίωση και οπωσδήποτε κάποιες νίκες. Εννοείται ότι απαγορεύεται η ήττα με ομάδα στα μέτρα μας στη Ν.Σμύρνη.

Συνεχίζουμε δυνατά και ελπίζουμε σε σημαντική ενίσχυση και νίκη επί της Ξάνθης.

88 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι επήλθε σήμερα η οριστική συμφωνία μεταξύ Πανιωνίου και Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Σε ότι αφορά τα έμψυχα ανταλλάγματα που θα λάβει ο Πανιώνιος για τη μεταγραφή αυτή, αυτά θα αποφασισθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες και θα ανακοινωθούν επισήμως από την ΠΑΕ Πανιώνιος

Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Πως γίνεται να έχεις συμφωνήσει μια μεταγραφή, χωρίς να ξέρεις τα έμψυχα ανταλλάγματα, τα οποία υπολογίζονται στην αξία της.

zamis είπε...

Καλα που υπαρχει ακομα ο Μαχο.
Αμυντικα χαλι,επιθετικα τουρλουμπουκι.
Ευτυχως ενας βαθμος.

zamis είπε...

Αποριες πουχεις κι εσυ αδελφακι μου..θα τα βρουμε μωρε..

General Tanz είπε...

Καραλολ!!!!!!!!!
Θα μιλησουν και οι μουγκοι.
Δινεις παικτη, χωρις να ξερεις τι θα παρεις για ανταλλαγμα!!!!!!!!!
Ημαρτον ρεεεεεεε.

Στον Βολο εγιναν τα απαραιτητα για να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι, δυστυχως ομως το τρισαθλιο το Αεκ τα ξεκατινιασε ολα.

Costix είπε...

Το πραγμα εχει πολυ σσσπενς ακομα !!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Αν χάναμε σήμερα, θα έλεγα πως τελείωσαν όλα ως προς την παραμονή.
Όμως, αυτός ο βαθμός είναι σάν φιλί τής ζωής στον ετοιμοθάνατο...

Δέν μπορώ να χωνέψω όμως με τίποτα την πώληση Μανιάτη έτσι όπως έγινε.
Πολύ δούλεμα πέφτει... Ο παίκτης δήλωσε ασθενής και δέν ταξίδεψε με την ομάδα και ξαφνικά σηκώθηκε απ' το κρεββάτι, συναντήθηκε με τον Μαρινάκη, υπέγραψε, φωτογραφήθηκε, έκανε δηλώσεις, και τώρα είναι στο γήπεδο άρρωστος άνθρωπος μ' αυτό το κρύο, και παρακολουθεί το παιχνίδι τής νέας του ομάδας...
Ο πρόεδρός μας δέ, το πρωί έδωσε συνέντευξη που έλεγε πως δέν τελειώσαμε με αυτή την μεταγραφή διότι υπάρχουν εκκρεμότητες σχετικά με τα ανταλλάγματα...
Το απόγευμα ανακοινώνεται επισήμως από την ΠΑΕ η μεταγραφή (αφού βεβαίως τα είχαμε μάθει από τα ραδιόφωνα) αλλά ...δέν έχουν αποφασιστεί ακόμα τα ανταλλάγματα!!! Δηλαδή, πουλήσαμε αλλά δέν ξέρουμε πόσο και μάλιστα έχουμε στείλει και το εμπόρευμα...
Άν και όποτε θέλει ο πελάτης...βλέπουμε άν θα πάρουμε φράγκο και πώς κ.λ.π.

Ρε θα μάς (απο)τρελλάνετε;;;

antonis είπε...

Κάποια σχόλια για τους παίκτες μιας και ήμουνα μέσα στο παιχνίδι.
Ο Σάμαρης παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται όλο και χειρότερος,κρίμα.
Ο ΟΜΟ παρόλα τα λάθη που έκανε γέμιζε το κέντρο.
Ο ΒΑΡΟ θετικός και στιβαρός,ο Κοντοές φιλότιμος τρεχαντίρι αλλά καταστρέφει φάσεις λογω αμπαλοσύσης.Θετικός ο ΣΙΟΒΑΣ, μαχητικός ο ΤΣΑΤΣΑΛΙΤΣ,Σταθερή αξία ο Μάχο.
Όλοι οι υπόλοιποι κινήθηκαν στη μετριότητα.
Η ΟΜΑΔΑ έδειξε κάποια συνοχή,αλλά δεν παύει η γενική της εικόνα να είναι προβληματική.

br fun_atic είπε...

@antonis
ιστορική ημέρα. συμφωνήσαμε σε κάτι!!!

Ron Barceló είπε...

Ομάδα για βήτα.
Φτάσαμε να πανηγυρίζουμε το βαθμό από το Βόλο του Μπέου.
Σε ένα ματς που πάλι δεν κάναμε ούτε υποψία ευκαιρίας.
Ο Ερασιτέχνης ξεπουλάει και τους τελευταίους, πριν πηδήξουν και αυτοί από το καράβι. Και όλα αυτά, τη στιγμή που ο Γιαννάκης ο άρρωστος είναι σε σουίτα στο τηγάνι και χασκογελάει.
Ενώ διαβάζω πως κάποιος Γκαλίτσιος(!) και κάποιος Παπαδάπουλος(!) δε γουστάρουν να παίξουν ούτε δανεικοί στον Olympiakos Reserves.
Λυπάμαι για την κατάντια μας.
Τίποτε άλλο.

zamis είπε...

@antonis
αμπαλος ο Γιαννακης αλλα κανει μια καθετη μουρλια στον Κουκετς στο β'κι αυτος φυσικα χανει το κοντρολ τετ α τετ..
Aμυντικα δεν ηταν καθολου καλος σημερα.

br fun_atic είπε...

@argy
το τραγικό είναι ότι ο Βόλος (από τον οποίο πήραμε ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια) στηρίζεται σε δικά μας "αποφάγια" (συγνώμη για την έκφραση).

Ο Καπετάνιος δεν έπαιρνε ευκαιρία ούτε με σφαίρες, ενώ ο Μπρέσκα αν και ήρθε ως επιθετικός, έφυγε ως ο πιο χοντρός δεξί κάτι (γιατί δεν κατάλαβα τι θέση έπαιζε στο τέλος - κάπου στα δεξιά ήταν).
Και όμως αυτοί οι δύο παίκτες στηρίζουν τον Βόλο και αποδίδουν καλά. Ειδικά ο Μπρέσκα μπορούσε άνετα να μας κλείσει το σπίτι...

Ron Barceló είπε...

Δεν είναι μόνο ο Καπετάνος και ο Μπρέσκα. Ο Μπάρκλουγλου? Ο Ιωάννου? Ο Σουάνης? Ακόμα και ο απίθανος Μπουβάλ ξαναβρήκε τη σχέση με τα δίχτυα.
Μη σου κάνει εντύπωση αν ακόμα και ο Κοιλιάρας αρχίσει να ξαναπαίζει τη μπαλα που ξέρει στη νέα του ομάδα.
Δεν την παλέυω άλλο με τον φετινό Πανιώνιο. Είναι ανθυγιεινή οποιαδήποτε ενασχόληση πλέον..

ps:Βεντούρη πούλα και το Μάχο. To parent club ψάχνει ΚΑΙ για τέρμα.

Griniaris είπε...

Ασφαλώς και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το σημερινό ματς.Για ευνόητους λόγους που όλοι καταλαβαίνετε...

Αυτό όμως που κυριολεκτικά με έκανε να ντραπώ ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη μεταγραφή Μανιάτη.Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις.Ή ο κ.Βεντούρης δεν έχει καμμία ανάμειξη στις διαπραγματεύσεις ή έχουμε κατεβάσει τα παντελόνια και περιμένουμε.Όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε η Ακραιφνής,οι πρωινές δηλώσεις Βεντούρη σε σύγκριση με την ανακοίνωση με οδηγούν στο πρώτο συμπέρασμα.Η δεύτερη όμως παράγραφος της ανακοίνωσης με οδηγεί στο δεύτερο.Σε κάθε περίπτωση είναι προφανές ότι ευτυχώς που ο Πανιώνιος έμεινε σε Πανιώνιους.Και ο Ερμείδης εξάλλου Πανιώνιος ήταν.Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά αλλά αυτή η ανακοίνωση μας γυρνάει πολλά χρόνια πίσω.Ειλικρινά μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...

Ron Barceló είπε...

Και σας ρωτώ:
Αφού εχει κλεισει η μεταγραφή σου και θα κάνεις επιτέλους το βήμα που ονειρεύεσαι τόσο καιρό, γιατί δε μένεις να παλέψεις για την ιστορία της ομάδας που σε τίμησε με το περιβραχιόνιο και σε ανέδειξε ποδοσφαιρικά?
Πόσο μάλλον από τη στιγμή που και ο νέος σου προπονητής σου λέει ξεκάθαρα που δε σε χρειάζεται άμεσα μιας και στη θέση σου βασικός είναι ο Τοροσίδης?
Που είναι τα παντελόνια σου ρε Γιαννάκη??

NK99 είπε...

Το πρόβλημα Αrgy είναι αυτοί που ξεφτιλίζουν τον Πανιώνιο και όχι αυτοί που δεν θέλουν να παίζουν σε ένα σύλλογο χωρίς αξιοπρέπεια. Αν εμείς οι φίλαθλοι έχουμε ενοχληθεί από αυτό που έγινε σήμερα υπάρχει ελπίδα γαι τον Πανιώνιο. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να σταματήσουμε τον κατήφορο των ανιδιοτελών διαχρονικών σωτήρων τουλάχιστον να μην τον αποδεχόμαστε ως κάτι φυσιολογικό.

br fun_atic είπε...

Έκανα και τις απαραίτητες αποκαθηλώσεις από τον κεντρικό τοίχο. Βγάλε - βγάλε να δω ποιος θα μου μείνει...

Πάντως να μην ξεχνάμε ότι ο Βεντούρης έχει πει ότι αν δεν υπάρξουν έμψυχα ανταλλάγματα θα πάρουμε περισσότερα χρήματα. Τουλάχιστον θα πάμε στην β' με γεμάτες τσέπες. Σαν τον ανθρακικό ένα πράγμα...Εκείνοι βέβαια το είχαν ρίξει στο "έλα να πάρεις"... το αστείο είναι ότι αφού ξεπούλησαν ακόμη και τα τσικό, άρχισαν να παίρνουν αποτελέσματα...Άβυσσος το Ελληνικό ποδόσφαιρο

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/385366

αυτός κάτι άκουσε...

cdu είπε...

Κρίμα ρε Μανιάτη. Ήθελα να σε δώ να κάνεις μια καλή μεταγραφή και δεν σε αδικώ που ήθελες να φύγεις. Αλλά όχι και έτσι.

cdu είπε...

Για τον Βεντούρη θέλω να διακινδυνεύσω το εξής. Οι προθέσεις του δεν είναι κακές. Οι δουλειές στο λιμάνι γίνονται με μια χειραψία. Αυτό ξέρει, αυτό κάνει με τον Μαρινάκη. Και ο Μαρινάκης θα τα δώσει τα λεφτά γιατί όσο παπάρας και να'ναι, δε θέλει να χαλάσει το όνομά του.

Ναι, συμφωνώ, ο τρόπος που ενεργεί ο Βεντούρης είναι άκομψος και δίνει λαβή για σχόλια αλλά αυτός είναι και έτσι έχει μάθει να δουλεύει.

Δυστυχώς όμως οι ικανότητες του φαίνονται περιορισμένες. Και εκεί ειναι το μεγάλο πρόβλημα.
Ενεργεί απελπιστικά αργά. Αρκετοί είχαμε επισημάνει πως ακόμη δεν έχει κάνει καμία μεταγραφή και - απότι φαίνεται- δεν υπάρχει λίστα παικτών που θα είμαστε έτοιμοι να αγοράσουμε με τα λεφτά από τον Μανιάτη. Προφανώς αυτό είναι η εντύπωση που βγαίνει και μπορεί να κάνω λάθος. Αυτό όμως που δεν χωρά αμφιβολία είναι ο βραδύς τρόπος που ενεργεί στο θέμα του ΔΣ. Ξέρει τόσο καιρό ότι θα πάρει τις μετοχές. Γιατί δεν έχει έτοιμο το ΔΣ να αναλάβει τη στιγμή που ο Τσακίρης θα έβαζε τις υπογραφές;

Σαν την πατρίδα, ο Πανιώνιος ατύχησε να είναι σε αδύναμα ή ανίκανα χέρια την πιό κρίσιμη στιγμή.

antunix είπε...

Τελικά όλοι ΜΑΚΟΙ γίνονται...

Griniaris είπε...

Εγώ δεν κατηγορώ τον τρόπο συμφωνίας ούτε τη φερεγγυότητα του Μαρινάκη.Το πρόβλημά μου είναι το "Παρ'τον πρόεδρε και δώσε ότι θες".Υποτίθεται ότι το ατού του γαύρου στην απόκτηση Μανιάτη ήταν ο Μήτρογλου και τα άλλα έμψυχα ανταλλάγματα.Παίκτες που στον τελικό της Κυριακής έπρεπε να αγωνίζονται.Αντ'αυτού όλη μας η πρεμούρα ήταν να υπογράψει ο Μανιάτης λες και θα τον έχαναν.Φοβάμαι ότι δεν έχουν καταλάβει ότι αν δεν κερδίσουμε την Ξάνθη δεν έχουμε ελπίδες.Εκτός αν είναι και το ματσάκι μέσα στο όλο πακέτο...

amanAM είπε...

αυτή θα μπορούσε να είναι μια λογική εξήγηση... Η Ξάνθη δεν καίγεται για βαθμούς, και πιθανό να είναι στα ανταλλάγματα της μεταγραφής του Μανιάτη, το τρίποντο αυτό.

Και μόνο που το συζητάμε, είναι δείγμα του πόσο χαμηλά έχουμε πέσει σαν ομάδα.

Κατά τα άλλα, ο Μάκαρος μας πείραζε...

amanAM είπε...

Λέτε με τους 5 βαθμούς αέρα του Γαύρου, να πάρουμε και τρίποντο με την έφηβη με το δάφνινο στεφάνι μέσα στην Ν Σμύρνη?

IWN1998 είπε...

Το ζήτημα με το Μήτρογλου κολλάει ... στο Μήτρογλου και στον πατέρα Μήτρογλου και όχι στο Μαρινάκη. Εδώ δεν έρχονται οι Γκαλίτσιοι και οι Παπαδόπουλοι, θα έρθει ο Μήτρογλου; Ίσως και ο Μαρινάκης έχει ένα όριο να πιέσει τους παίκτες. Τώρα βέβαια γιατί του δίνεις το Μανιάτη αφού δεν μπορείς να πάρεις ανταλλάγματα; Πιθανότατα γιατί δεν έχεις λεφτά ούτε τη χρονιά να βγάλεις και ίσως έχεις και ένα-δυο υπ' όψη σου που με κάποια λίγα χρήματα που θα περισσεύσουν, μπορείς να τους φέρεις στη Ν. Σμύρνη.
Πάντως αν δεν έχουμε λεφτά ούτε για τους υπόλοιπους τότε δεν μπορούμε τίποτα να κάνουμε και σαφώς ο Μαρινάκης μπορύσε να δώσει ρευστό ενώ άλλοι που ενδιαφέρθηκαν (πχ ΑΕΚ) θα έδιναν δόσεις Κωτσόβολου.

Pav είπε...

Ωραία διακέδαση έχουμε βρει.
Δολοπλοκίες, αλισβερίσια και άγιος ο Θεός.
Δηλαδή τελικά τί είδους ιδέα είναι πλέον αυτός ο Πανιώνιος;
Όμορφος κόσμος, ηθικός...
Κι εμείς ασχολούμαστε με τη σαπίλα.
Δηλαδή και να μείνουμε στην κατηγορία θ'αναρωτώμαστε αν η "Ιφιγένεια - Μανιάτης" που "θυσιάσαμε" θα φταίει για την παραμονή μας.
Για να πάρουμε του χρόνου τα τηλεοπτικά δικαιώματα και να συνεχίσουμε τη βρωμερή πορεία μας (μαζί με όλους τους άλλους) σε αυτό που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Κάθε φορά που θα πανιγυρίζουμε γκολ θα λέμε κι από μέσα μας "ρε μπας και;"
Θα ήθελα να παρακαλέσω τον οικοδεσπότη μας να διοργανώσει ένα γκάλοπ με θέμα: Πρεσβεύει ο Πανιώνιος τα πιστεύω σας. Ναι-Λιγο-Καθόλου
Η απάντηση η δική μου απάντηση είναι καθόλου.
Θα συμφωνήσω τέλος με τον AmanAM ότι ο Μάκαρος τελικά δεν ήταν χειρότερη λύση από τον Μαριδάκη.
Υποτελείς και ραγιάδες είμαστε και ακόμα βαυκαλιζόμαστε με τις χαμένες πατρίδες και τη διαφορετικότητά μας.
Σκύλα, Χάρυβδη και τίποτα στο ενδιάμεσο.

Ευτυχώς που ο Πανιώνιος έμεινε σε Πανιώνια χέρια.

Ron Barceló είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Endys είπε...

Αδέρφια για εμένα τα πράγματα είναι αρκετά απλά.
Ο ερασιτέχνης δεν έχει μαντήλι να κλάψει κι έχει την κακή εμπειρία από το μπάσκετ πέρυσι που αν δεν επέστρεφε ο Λιανός θα χρεωκοπούσε.
Έχει ειπωθεί ότι χρειάζονται περίπου 2 μύρια για τα έξοδα έως το τέλος της χρονιάς. Ποιος θα έβαζε αυτά τα λεφτά? Με τι λεφτά θα γίνονταν μεταγραφές?
Ο Βεντούρης κάνει τρελή μαγκιά και παίρνει 1,2 για δύο παίχτες σε μία περίοδο που οι τιμές είναι στον πάτο (οι κανόνες για προσφορά και ζήτηση της αγοράς κλπ) και έμψυχα ανταλάγματα.
Στο τέλος της ημέρας πως μας βρίσκει? Να έχουμε δώσει ένα από τα τέσσερα δεξιά μπακ που έχουμε (είναι αστείο να λέμε ότι μία ομάδα κρέμεται από το δεξί της μπακ) κι ένα από τα αμυντικά χαφ που έχουμε (αφού δημιουργικά φέρος ο Κούμο είναι ανύπαρκτος) και να ενισχυθούμε σημαντικά εκεί που πονάμε : σε δημιουργικό χαφ και επίθεση.

Απλά του βγάζω το καπέλο. Με μία κίνηση ΕΝΙΣΧΥΕΙ την ομάδα και βρίσκει μετρητά για να μην εχουμε απεργίες από απλήρωτους παίκτες κι έχουμε άλλες ομορφιές μετά.
Το ότι οι Μητρογλου και σια δεν έρχονται κι ο Μανιάτης ακόμα τρέχει μακριά, αντί να κατηγορούμε τους άλλους ας κοιτάξουμε στον καθρέφτη να δούμε το γιατί. Αν εμείς είχαμε δημιουργήσει ένα καλό περιβάλλον ο καθένας θα ήθελε να παίξει. Όμως ποιος θέλει να παίζει κάθε Κυριακή με το πιστόλι στον κρόταφο, να έχει λαϊκά δικαστήρια κλπ? Μόνο κάποιος ανώμαλος.

br fun_atic είπε...

να τα βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά.
Ξέραμε ότι ο Μανιάτης θα φύγει. Αυτό το ξέραμε και επίσημα, αφού είχε ανακοινωθεί η κατ' αρχήν συμφωνία.Αυτό που θα ήθελα ως φίλαθλος θα ήταν να γίνει η υπογραφή του συμβολαίου του όταν όλα τα ζητήματα θα είχαν λυθεί. Όταν δηλαδή θα ξέραμε ότι η συμφωνία περιλαμβάνει μόνο χρήματα ή χρήματα και συγκεκριμένα ανταλλάγματα.Η μεγάλη αστοχία κατά τη γνώμη μου είναι εκεί.

Ως προς τα έμψυχα ανταλλάγματα. Είναι γεγονός ότι θα ήθελα καλά έμψυχα ανταλλάγματα και μέσα σ' αυτά τον Μήτρογλου. Από την άλλη πρέπει να θέλει και ο παίκτης. Προσωπικά δεν με συγκινεί ένας παίκτης ου θα έρθει στην ομάδα και μάλιστα σε αυτό τη σημείο κατόπιν εκβιασμού. Δεν πρόκειται να αποδώσει. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι παίκτες στην ψυχολογική κατάσταση που βρέθηκε ο Χούτος (φτου κακά) όταν ήρθε. Θεώρησε την μεταγραφή μεγάλη ευκαιρία και τα έδωσε όλα.

br fun_atic είπε...

@endys
στο θέμα με τα χρήματα βέβαια υπάρχει και ένα σημαντικό θέμα. Ας υποθέσουμε ότι παίρνεις μόνο χρήματα. Αν τα χρήματα είναι cash θα μπορούμε να αγοράσουμε καλούς παίκτες. Πότε όμως και από που; Γιατί τους παίκτες τους χρειαζόμαστε χθες και επιπλέον όποιος έρθει δεν πρέπει να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

IWN1998 είπε...

Αυτή η κατάσταση δεν είναι ίδιον του Πανιωνίου. Κοντινό παράδειγμα η Λάρισα. Τύποι σαν το Μήτρογλου δεν έρχονται γιατί έχουν πολύ ψηλά τη μύτη για να παίξουν σε ομάδα στο χείλος του υποβιβασμού και το θεωρούν πισωγύρισμα της καριέρας του.
Για την ανάλυση για τις κινήσεις Βεντούρη γενικά συμφωνώ. Αν δεν μπορούμε να βγάλουμε στοιχειωδώς τη χρονιά με τους ήδη υπάρχοντες τότε τι συζητάμε; Τα λεφτά ήσαν αναγκαία.

IWN1998 είπε...

Με τα χρήματα θα μπορούσαμε πιθανόν να φέρναμε τον Φερνάντεζ τουλάχιστον.

IWN1998 είπε...

@brf. Να ξαναφέρουμε τον 'φτου κακά" τότε. Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται. Μπορεί να τα ξαναδώσει όλα.

br fun_atic είπε...

@Ιων
τέτοια πρόταση από εμένα για τον φτου κακά, δεν πρόκειται να ακούσεις...

υπάρχει και ένα άλλο θέμα, το οποίο είναι αρκετά κυνικό. Δεν λέω ότι έτσι έγιναν τα πράγματα, είναι όμως μια πραγματικότητα. Ας υποθέσουμε ότι κρατούσαμε τον Κούμο και τον Μανιάτη και πέφταμε στην β'. Το καλοκαίρι όσο θα έπιαναν; Ελάχιστα. Γιατί όλοι θα μας έβρισκαν στην ανάγκη, αλλά το βασικότερο είναι πως με τα έσοδα από την β' εθνική δεν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε σε τέτοια συμβόλαια. Για τον λόγο αυτό θεωρώ ότι έπρεπε να δώσουμε κάποιο παίκτη αυτή τη στιγμή και να ενισχυθούμε. Η ανακοίνωση όμως για τον Μανιάτη ήταν εντελώς άστοχη.

br fun_atic είπε...

υ.γ
Από Ολυμπιακούς έχω μάθει ότι ο Μήτρογλου είχε σηκώσει ψηλά τον αμανέ και στον Ολυμπιακό.Στις προπονήσεις δεν ήταν για πολλά πολλά και γενικά δεν ήταν αυτό που λέμε δουλευταράς, σε αντίθεση προς τον Φετφαντζίδη, ο οποίος λιώνει στις προπονήσεις. Φαντάσου πως του φαίνεται ο σημερινός Πανιώνιος.

Endys είπε...

Μπορεί να έρθει με την μύτη στον θεό, να μην δουλεύει στις προπονήσεις και να βάλει 8 γκολάκια? Μια χαρά θα είναι.
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι θα είναι δανεικός. Αν δεν εξελιχθεί θα είναι πρόβλημα του γαύρου. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μην χαλάσει τα αποδυτήρια (που είναι θέμα προπονητή)

NK99 είπε...

Εντάξει τα ανταλλάγματα δεν τα πήραμε...τα λεφτά τα πήραμε???
Αντί να περιμένουμε τον ΟΣΦΠ και να κρεμόμαστε από τις διαθέσεις παικτών που όλοι εκτός από τον Μήτρογλου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ γιατί με την έλλειψη παιχνιδιών που έχουν ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ....και δεν είναι και τίποτα ταλεντάρες. Ο Γκαλίτσιος στα καλά του βρίσκει τη μπάλα με τις τρεις...τώρα που δεν παίζει θα την βρίσκει με τις έξι. Ο Παπαδόπουλος ένας παίκτης της σειρας εξαργυρώνει ακόμα κάτι επιτυχίες των ελπίδων. Για τον Μονιάκη δεν το συζητάω...
Αυτούς παρακαλάμε???
Αυτοί περιμένουμε να μας σώσουν????
Ας πάρει τα χρήματα και να φύγει.
Εκτός και αν δυσκολεύεται το αφεντικό....

Nα σημειωθεί ότι τα λεφτά βρέθηκαν για να φύγει ο Μάτζιος κα να έρθει ο ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ Λεμονής που σήμερα μας δήλωσε ότι ο Μανιάτης ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ....

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω βρε endys.Κρίνω από τον εαυτό μου. Όταν δεν μου αρέσει να κάνω κάτι, είμαι χάλια.

Άκουσα στη Νόβα ότι ο Τζιμπούρ κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος.

br fun_atic είπε...

το ζήτημα είναι αν έχουμε εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που δεν πάρουμε τα έμψυχα ανταλλάγματα. Θέλω να πω, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τρεις μεταγραφές άμεσα;

NK99 είπε...

Φαντάζομαι ότι οι μάνατζερς θα έχουν απευθυνθεί στους διοικούντες και θα έχουν προτείνει παίκτες.
Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιείς το συμφέρον της ομάδας που είσαι πρόεδρος, το προσωπικό και το συμφέρον μιας άλλης ομάδας...

IWN1998 είπε...

Ας πάρει με τα λεφτά έστω και δανεικό με δική μας πληρωμή για φέτος το Φερνάντεζ. Ας πάρει τον Παριανό που έλεγαν να πάρουν γι' αριστερά. Ο φορ είναι το ζήτημα. Θεωρώ σίγουρο ότι δεν παίρνουμε Μήτρογλου από ΟΣΦΠ. Μάλλον για Νέμεθ το βλέπω.
Σε χθεσινό σχόλιο του vyruss στο blog μου που έλεγε να στείλουμε το Ριέρα από κει που ήρθε, πήρα αφορμή για να γράψω γι' ανταλλαγή με Πανθρακικό των Ριέρα και Σαλαλί με Ρομπέρ και Σουλτανίδη. Απ' όσο ξέρω έχουμε καλές σχέσεις με τους Θρακιώτες. Ποιος ξέρει; Μπορεί να είναι εφικτό...
Δεν είναι σίγουρο ότι χρειάζονται οι μάνατζερς στη δεδομένη φάση. Χρειάζονται ευέλικτες λύσεις...
Και αν είναι να φέρουμε το Μήτρογλου να τα κάνει μπάχαλο τ' αποδυτήρια και να το παίξει και τουρίστας, μήπως ο "που κακά" φαντάζει καλύτερος;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Αγαπημένε μου φίλε Άκη (Πρόδρομε) brfunatic που σήμερα γιορτάζεις με σύσσωμη την οικογένειά σου, τη γυναίκα σου Ιωάννα, τον γιό σου τον Γιαννάκη και τον πατέρα σου βέβαια!!! σού στέλνω δημοσίως τις θερμότερές μου ευχές.
Να είσαστε όλοι καλά!

Katrinos είπε...

Φίλε μου ,να σε χαιρόμαστε και να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένεια σου.

Να είστε πάντα καλά

NK99 είπε...

Χρόνια πολλά brf σε σένα και την οικογένεια σου. Ότι επιθυμείς.

Griniaris είπε...

Χρόνια πολλά σε σένα και όλους όσοι από την οικογένεια γιορτάζουν.Να είστε όλοι πάντα καλά...

Katrinos,
χρόνια πολλά και σε σένα και τη σύζυγο.Πάντα με υγεία...

zamis είπε...

Χρονια πολλα Ακη,Γιαννη και στις οικογενειες σας,ναστε καλα παιδια.

br fun_atic είπε...

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω στον Katrino και τη γυναίκα του.

amanAM είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιάννηδες, τους Προδρομάκηδες, τους Θεοφάνηδες, κλπ.

Χρόνια πολλά και στον Μανιάτη. Να ζήσει πολλά χρόνια, για να θυμάται πόσο μαλάκας ήτανε, όταν καταλάβει τι είχε και τι έχασε.

antunix είπε...

Χρόνια Πολλά σε br fun_atic, Katrino, Zouri …
Στον Μανιάτη εύχομαι να είναι η τελευταία του γιορτή στο λιμάνι…

br fun_atic είπε...

αμάν!!!ξέχασα τον ζούρι. Χρόνια πολλά ζουράκο!!!

Θεμιστοκλής είπε...

@brfunatic, @Katrinos, @zouri και σε όλους τους εορτάζοντες φίλους του μπλογκ, χρόνια πολλά σε σας και στους αγαπημένους σας που γιορτάζουν...

Miltos@Chios είπε...

Και εντυπως ευχες!

General Tanz είπε...

Πολυχρονοι οι εορταζοντες και βεβαια ΕΥΧΑΡΕΣ για Χρόνια Καλα σε br(plus family)Katrino & Zouri.
Αντε και στον Γιαννακη τον Μανιατη, γιατι ειμαστε διαφορετικοι.

IWN1998 είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους τους πολυπληθείς φίλους εορτάζοντες.

zamis είπε...

Zouri,χρονια πολλα!

zamis είπε...

παει κι ο Κουμο

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=103374663

Costix είπε...

Χρονια πολλα σε brfun, συζυγο & υιο, Katrino & συζυγο, Zouri και σε ολους τους συνπανιωνιους που γιορταζουν σημερα.

Μερα που ειναι, εορταστικη, θελω να ευχηθω στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας να σωθει.

Να συσπειρωθουν και να ενωθουν ολες οι Πανιωνιες δυναμεις, για να πετυχουμε αυτο τον δυσκολο στοχο.

Αυτη τη συσπειρωση, που καταφερε να αλλαξει γνωμη στον Τσακ ωστε να μην πουλησει την ομαδα παρα να την παραχωρησει στον ερασιτεχνη, πρεπει να την συνεχισουμε σε πιο εντατικη μορφη.

Ας μην μασαμε πια την καραμελα της ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ, που μπορει να ειναι και υποβολιμιαια, αλλα αν μη τι αλλο προιον αφελειας και πολλες φορες αγνοιας.

Ας μεινουμε ενωμενοι και ας στηριξουμε την ομαδα και τον ερασιτεχνη σ' αυτες τις πολυ δυσκολες στιγμες.

Ευχομαι να μην πεσουμε κατηγορια, γιατι ειδ' αλλως οι συνεπεις θα ειναι καταστροφικες.

Ειτε θα πρεπει η ομαδα να παει σε χερια υποπτων συμφεροντων, ωστε να ανεβει ξανα στην σουπερ λιγδα, ειτε θα ''απολλωνοποιηθουμε'' (κατα την προσφιλη εκφραση του φιλου Ιωνα).

Καλο λοιπον να το εχουμε αυτο βαθεια στο μυαλο !!!!

br fun_atic είπε...

Γενικά τα πράγματα είναι δύσκολα...

αν πέσεις στη β' δεν σηκώνεσαι εύκολα. Εδώ υπάρχουν ομάδες που αγωνιστικά μπορούν να ανέβουν, αλλά πουλάνε την άνοδο για διάφορους λόγους. Είτε για έσοδα, είτε γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις της Α'.

Αν μας έλεγε κάποιος πριν από δύο χρόνια ότι θα ζητούσε ο Ολυμπιακός τον Κούμο, θα ρωτάγαμε τι ρήτρα έχει. Σήμερα τον δίνουμε,χωρίς να έχουμε τέτοιου είδους απορίες...

Ξέρεις με τι νευριάζω; Η Λάρισα είναι λογικό να μην μπορεί να αποδώσει καλά, αφού η ηλικία του βασικού της κορμού είναι κοντά στα 40. Σύμφωνοι, έχει κόσμο και καινούργιο γήπεδο, αλλά μπαλίτσα παίζουν οι ποδοσφαιριστές.
Εμείς πάλι είχαμε μιά αξιόλογη ομάδα, με μικρό μέσο όρο ηλικίας και χρειαζόμασταν τρεις ριμαδομεταγραφές το καλοκαίρι, που όχι μόνο δεν κάναμε, αλλά επειδή δεν τις κάναμε έχουμε βαρέσει διάλυση σε κάθε επίπεδο.
Μην μου πει κανείς ότι αν σήμερα είχαμε 5-6 βαθμούς παραπάνω θα είχαν γίνει όλα αυτά...

IWN1998 είπε...

...Επίσης και να δούμε και τι διώξαμε από την ομάδα κακήν-κακώς εδώ και δυο χρόνια...
Πάντως το παλτό του Λίνεν, ο Ίβιτσα Μαίστόροβιτς, βγήκε με διαφορά MVP της 16ης αγωνιστίκης. Με τις υγείες μας...

br fun_atic είπε...

Μα εκεί είναι όλη η ιστορία. Το ποιους διώξαμε σε σχέση με το ποιους πήραμε και πόσο στοίχισε όλο το παραμύθι είναι η ιστορία των μαύρων οπών...
Βάλε αποζημιώσεις, βάλει έξοδα, βάλε μισθούς, βάλε τα όσα ακούγονται μέχρι για το πούλμαν και καταλαβαίνεις γιατί φτάσαμε ως εδώ...

Ron Barceló είπε...

Ποιος Μητρογλου μωρέ τώρα..
Φέρτε τρομοκράτη πίσω και βάλτε αυτοματο πιλότο λέμε.

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ!

panioniaria είπε...

Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες,br fun,katrino kai zouri!!!!Nα περάσετε όλοι πολύ καλά σήμερα.

Pav είπε...

Χρόνια σου πολλά αγαπητέ Άκη.
Πολλές ευχές σε όλους τους εορτάζοντες.
Άντε κα μ'ένα Τζιμπούρ...

zamis είπε...

Τζιμπουρρρρρρρρρρρρρρρρ

NK99 είπε...

Επιτέλους μίλησε ο Λιανός. Έχει το σχετικό link ο Πανιώνιος από την Χίο.
Νομίζω ότι ο διαχρονικός σωτήρας πρέπει να μπει στην θέση του. Επιτέλους...

claire είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν :)

Πάρτε και ένα δωράκι: Συνέντευξη - φωτιά του Λιανού. Λύνονται κάποιες απορίες...
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panionios/304247.html

br fun_atic είπε...

Καλημέρες!!!

αν κατάλαβα καλά τη συνέντευξη του κου Λιανού, κατηγορεί τον κο Τσακίρη ότι του πουλούσε ακριβά την ομάδα, επειδή έχει μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα και τον κο Βεντούρη επειδή, αν και εργαζόμενος στον κο Μαρινάκη συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις γα την πώληση του Μανιάτη.

Ο κος Λιανός βέβαια δεν μας έλυσε κάποιες βασικές απορίες. Όταν ο κος Τσακίρης ανήγγειλε την διάθεσή του για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου, κατέθεσε συγκεκριμένη προσφορά άμεσης αγοράς; Γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κος Τσακίρης δεν του ζητούσε τίποτα, παρά μόνο μία προσφορά. Κρίνοντας από την επιμονή που είχε στο πρόσωπό του και από το γεγονός ότι τελικά ο Τσακίρης χάρισε τις μετοχές του στον ερασιτέχνη, φαντάζομαι ότι θα προτιμούσε τον κο Λιανό.

Όταν πουλιέται η οποιαδήποτε επιχείρηση, ο αγοραστής αναλαμβάνει και τις υποχρεώσεις της. Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι γιατί έπρεπε τα χρέη ή έστω τις υποχρεώσεις να τις αναλάβει ο κος Τσακίρης.

Ως προς τον κο Βεντούρη:Θεωρεί ότι ξεπούλησε τον Μανιάτη; Αν ναι να το πει ξεκάθαρα. Σε κάθε περίπτωση, ως πανιώνιος με οικονομική επιφάνεια, ο κος Λιανός διέθεσε το παραμικρό ποσό για την ενίσχυση της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο;
Γιατί ο Γιάννης έφυγε προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα. Ας έδινε κάποιος χρήματα για μεταγραφές για να μην χάναμε έναν πολύτιμο παίκτη. Τόσο απλά.
Το να κάνουμε ανέξοδη κριτική όσοι δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουμε είναι κατανοητό. Ακατανόητη είναι η ανέξοδη κριτική από τους έχοντες.

Costix είπε...

Γεια στο στομα σου !!!
Και επιτελους, τι νοημα εχει να ριξουμε στην πυρα και τον Βεντουρη ??
Μηπως δεν ξεσηκωθηκαμε ολοι και μετα το συλλαλητηριο πεισθηκε και ο Τσακ και χαρισε τις μετοχες στον Ερασιτεχνη ??? Ολοι αυτο δεν ζητουσαμε ??? Τωρα θυμηθηκαμε οτι ειναι ''ανθρωπος'' του Μαρινακη ??
Μα απο το 2004 εργαζεται εκει ο ανθρωπος. Θα τον φαμε και αυτον ζωντανο ??? Και ποιος θα διοικησει μετα ??? Ποιος θα βαλει τα χρηματα που χρειαζεται μια ΠΑΕ ??? Ο Μανιατης τι φταει ο ανθρωπος, την στιγμη που καιγομαστε για μετρητο ?? Μπορει να μου απαντησει καποιος ??? Δηλαδη, υπαρχει καποια αλλη πιο αξιοπιστη και σοβαρη προταση να σωσουμε την παρτιδα ??? Ας μην βοηθαμε αλλο την ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !!! ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ !!!

br fun_atic είπε...

Δεύτερη ερώτηση. Τον ενόχλησε τον κο Λιανό η πώληση πακέτο Κούμο και Μανιάτη. Πως ακριβώς αισθάνθηκε όταν πούλησε πακέτο τους Ουίστον και Περπέρογλου στον Βάζελο και παραλίγο να πέσουμε κατηγορία;

Costix είπε...

Και μια ερωτηση προς τον κυριο Λεμονη.

Ο Κοιλιαρας, που ανηκει ακομα στην οαμαδα μας, γιατι προπονειται ακομα μονος του ????

Ισως ειναι ο μονος δημιουργικος μεσος που διαθετει το ροστερ μας. Μα τοσο αχρηστος ειναι, που να μην παρει εστω και μια ευκαιρια ???

Λεπρα εχει το παιδι ???

br fun_atic είπε...

υποθέτω ότι αν καθιερωθεί, θα πρέπει να του πληρώσουμε μέχρι τέλους το ακριβό του συμβόλαιο...
ενώ αν πιεστεί να φύγει...

υπάρχει όμως και η άλλη εκδοχή. Αν ο Κοιλιάρας προπονείται μόνος του, μπορεί να ζητήσει τη λύση του συμβολαίου λόγω μείωσης της προσωπικότητας. Δεν το έχει κάνει...Κι αυτό κάτι λέει.

Το θέμα είναι ότι ο Κοιλιάρας ξέρει να δίνει μια πάσα και ίσως θα έπρεπε να πάρει ευκαιρίες.Αν δεν κάνω λάθος δεν έχουμε χρήματα για πέταμα.

zouri1 είπε...

Ευχαριστω για τις ευχες,σας παρακολουθω απο το Μιλανο.αυριο θα ειμαιι κανονικα στον αγωνα και αυτος ειναι ο πραγματικος λογος που μεταφερθηκε γιατι απλα επιστρεφω ξημερωματα

zamis είπε...

Ας μου πει ενας σε τι βοηθαει η ''θεσμικη''παρεμβαση Λιανου αυτη τη στιγμη..
Προφανως τα εγω και τα συμφεροντα ειναι μεγαλα για ΟΛΟΥΣ.
Επιτελους δηλαδη,δεν τρωμε κουτοχορτο και δεν ειμαστε ουτε τσακιρικοι ουτε λιανικοι ουτε βεντουρικοι.
Αλλα ας μπει ενα τελος πλεον σε αυτους τους ξεφτιλα χειρισμους με τους δανεικους του γαυρισταν,μας κανει τεραστιο κακο σε ολα τα επιπεδα.

Griniaris είπε...

Είναι προφανές ότι ο Λιανός αναφέρεται κατά πάσα πιθανότητα στην συνέντευξη Βεντούρη που θα δημοσιευθεί αύριο.Εξ ου και η χρονική στιγμή της δικής του συνέντευξης.Θα περιμένω να κρίνω λοιπόν συνολικά.Η πρώτη μου πάντως απορία είναι γιατί αφού απογοητεύτηκε τόσο πολύ από την πρώτη του επαφή με το ποδόσφαιρο ήθελε τόσο πολύ να συνεχίσει;Άλλος ένας Πανιώνιος ήρωας;;;;;;

br fun_atic είπε...

νομίζω ότι αυτό είναι εντελώς ξεκάθαρο

http://www.sport-fm.gr/article/385626

IWN1998 είπε...

Είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι ο Μήτρογλου ως την τελευταία στιγμή και όσο τον παίρνει, προσπαθεί ν'αποφύγει να έρθει στον Πανιώνιο και έχει βάλει το μάνατζέρ του να κάνει τα αδύνατα-δυνατά αυτό το Σαββατοκύριακο. Πιθανότατα δεν θα τα καταφέρει. Αλλά τι να περιμένουμε από ένα ποδοσφαιριστή με αυτή τη διάθεση;

Το συμπέρασμα των συνεντεύξεων, νομίζω ότι είναι ότι δεν υπάρχουν "Πανιώνια" χέρια με κοινές αντιλήψεις. Υπάρχουν διάφορα πρίσματα από τα οποία οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά του Πανιωνίου βλέπουν το σύλλογο. Δεν είναι πάντα κακό κάτι τέτοιο αλλά είναι σαφές ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων πέραν των Πανιωνίων συναισθημάτων υπάρχουν και άλλα συμπληρωματικά πράγματα, είτε αυτά λέγονται επιχειρηματικά συμφέροντα είτε λέγονται επαγγελματικές συνεργασίες είτε λέγονται διασυνδέσεις. Και αυτά τα "συμπληρωματικά" δεν είναι καταδικαστέα αν χρησιμοποιούνται προς την κατεύθυνση που θα βοηθήσουν και το σύλλογο. Πάντως κοινή συναντίληψη και διάθεση συνεργασιών, δεν φαίνεται να υπάρχει μια που τα συμπληρωματικά του ενός δεν συμφωνούν με του άλλου.

Και ένα τελευταίο. Αν βλάπτει τον Πανιώνιο το άκαιρο της συνέντευξης Λιανού, σαφώς και τον βλάπτει πολύ περισσότερο η καθυστέρηση της ενίσχυσής του. Και άντε να πούμε ότι οι Μήτρογλοι και οι Γκαλίτσιοι έχουν σηκώσει το γινάτι τους και καθυστερούν και τι φταίμε εμείς. Αυτά τα ρημάδια τα λεφτά δεν θα μπορούσαν άμεσα να κλείσουν ένα τουλάχιστον άλλο παίκτη, που να μπορούσε ήδη να έχει μπει στην ομάδα (...και δεν μιλάω για τα απολειφάδια του ΠΑΟΚ στυλ Μπαλάφα);

br fun_atic είπε...

δε είναι παράλογο να κοιτάει ένας ποδοσφαιρστής το συμφέρον του. Εννοείται ότι ο Μήτρογλου έχει συμφέρον να πάει στην Γερμανία, γεγονός που θα γεμίσει τα ταμεία του Ολυμπιακού με ένα πολύ σοβαρό ποσό.
Εμείς είμαστε εναλλακτική λύση. Απόλυτα κατανοητό το ότι περιμένει, πολύ ενθαρρυντικό ότι δόθηκε deadline.

Από εκεί και πέρα, ας έρθει ο Μήτρογλου ή ο κάθε Μήτρογλου και ας σχολιάσουμε τότε την απόδοσή του.

Συγνώμη, αλλά είναι άδικο να κρίνουμε αυστηρά έναν γαύρο που κοιτάει το συμφέρον του, όταν ακριβώς το ίδιο (ή και σε μεγαλύτερο βαθμό) έκαναν πολλές Πανιωνάρες - σημαίες...

Χρειαζόμαστε κάποιον να βάζει τη μπάλα στο πλεκτό. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν λέγεται Μήτρογλου, Καμπούρογλου ή τσουτσούνογλου. Για όποιον δεν κατάλαβε, έχουμε μιά μετριότατη άμυνα και την χειρότερη επίθεση (με διαφορά) του πρωταθλήματος.

IWN1998 είπε...

Η λογική λέει ότι κάποιος που έρχεται δανεικός για λίγο διάστημα, χωρίς να το θέλει και μετά από εξαναγκασμό και συζήτηση εβδομάδων και έχει ένα διάστημα παραμονής τελείως περιορισμένο, δεν θα έχει κανένα λόγο να σκιστεί. Ελπίζω να μας διαψεύσει ο Μήτρογλου και όποιος άλλος δεήσει τελικά να έρθει μαζί του.
Είναι όντως καλό ότι μπήκε χρονικό όριο, για να δούμε όμως αν τηρηθεί και αυτή τη φορά γιατί έχει μπει ως τώρα τρεις φορές. Επίσης για να δούμε πότε ο κος Βεντούρης θα συστήσει το ΔΣ του συλλόγου.
Και μια άλλη παράμετρος. Έστω ότι το Σαββατοκύριακο υπάρξει πρόταση για το Μήτρογλου. Ποια είναι η εναλλακτική λύση. Ξέρει κανείς; Τα λεφτά...Πόσα; Ξέρει κανείς; Ξέρει ο κος Βεντούρης άραγε;

jeffrey είπε...

μόνο με μήτρογλου ή καλό επιθετικό δεν πάμε πουθενά...η ομάδα θέλει δημιουργικό χαφ-προσωπικότητα (όχι δεκάρι κατ'ανάγκη) και να δέσει ο ριέρα με αυτούς που θα έρθουν...έτσι όπως στήνει την ομάδα ο λεμονής μπορούμε να πάρουμε βαθμό από ΟΛΕΣ τις ομάδες, αλλά θα μας βγαίνει ο καρκίνος στην εξέδρα...αμυντικά καλά είμαστε αν παίζουμε κλειστά όπως τώρα...στους 34-35 βαθμούς φέτος η σωτηρία...κάντε τη πράξη...

zamis είπε...

πολυ καλη η καβαλα,τυχερα τα τυρια που εχουν φαει ενα μονο

Griniaris είπε...

Η Καβάλα είναι του Μάκη.Άρα δεν μπορεί ποτέ να είναι καλή....

zamis είπε...

Ο Νεμεθ παντως αν και σεντερ φορ μπορει να παιξει και πιο πισω.
Αλλα δεν τον δινουν οι γαυροι,δεν τον ζηταμε εμεις δεν ξερω

Griniaris είπε...

Αρχίσαμε και τις "συνομιλίες"μέσω internet τώρα.Αυτό θα πει πρόοδος...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panionios/304347.html

br fun_atic είπε...

Από την άλλη τρέξε βρες σέντερ φόρ που να θεωρεί τον Πανιώνιο ευκαιρία ζωής, να μπορεί να παίξει άμεσα και να είναι και γκολτζής.

br fun_atic είπε...

χωρίς Μάχο αύριο...Για να δούμε πως είναι ο Μπέλιτς...Το καλοκαίρι πάντως έδειχνε βελτιωμένος.

επιστροφή του Γιώργου Δέδε στην ομάδα, στο πόστο του γενικού αρχηγού.Θα ήθελα πολύ να μάθω το οικονομικό υπόβαθρο της συμφωνίας.
Συγνώμη Griniaris...Πάει η θέση...

Griniaris είπε...

Από την αρχή δεν τον συμπάθησα τον Βεντούρη.Δεν πειράζει,εγώ θα περιμένω...

br fun_atic είπε...

δεν θα πω πολλά. Ήταν πισώπλατη μαχαιριά...

Costix είπε...

Περαν πλακας, καλη κινηση μου φαινεται !!! Θα βελτιωθει πολυ το κλιμα στα αποδυτηρια.

br fun_atic είπε...

είχαν ακουστεί πολλά όμως costix