Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!



Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, για την μεγάλη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή. Η ζωή όμως συνεχίζεται και εδώ που τα λέμε είναι όμορφη!

Εδώ και ημέρες διακρίνω μια κατατονία στο Πανιώνιο ίντερνετ. Ούτε πολλά σχόλια, ούτε πολλές ειδήσεις, ούτε καμιά κρεμάλα, ούτε ένα « Τσακίρης ο χειρότερος πρόεδρος μακράν»…Ξυπνήστε!!! Έχουμε μια ομάδα να σώσουμε!!!

Ας ξεκινήσουμε με τον Γεωργιανό αμυντικό. Επειδή μου φαίνεται αδύνατο να μάθω το όνομά του, θα τον φωνάζω Παρασκευά για να συνεννοούμαστε. Έχουν περάσει τόσες μέρες και ακόμη δεν είμαστε σίγουροι αν ο Παρασκευάς έχει δικαίωμα συμμετοχής ή όχι. Θεωρώ μεγάλο ερασιτεχνισμό να αγοράζουμε και να ανακοινώνουμε παίκτη για τον οποίο δεν είμαστε σίγουροι αν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά να μαθαίνουμε τα μαντάτα από τον τύπο. Ελπίζω να λυθεί το θέμα τελικά, να παίξει και να έχει καλύτερη σέντρα από τον Κοντοέ. Αν δεν έχει ψηφίζω δαγκωτό Γιαννάκη!

Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα ο Γκαλίτσιος. Αλήθεια, ήταν κι αυτός από τους παίκτες που αρχικά δεν ήθελε να έρθει στον Πανιώνιο; Αν ναι, κατάλαβα τον λόγο. Μας λυπόταν. Έχασε τις περισσότερες ατομικές μονομαχίες, έκανε κάτι περίεργες ντρίπλες στην περιοχή, έχασε το άχαστο και γενικά μας απέδειξε ότι είχε κάθε λόγο να μην θεωρεί τον Πανιώνιο κατάλληλο σταθμό της καριέρας του. Αν δεν βελτιωθεί, φοβάμαι ότι δεν τον θέλουμε κι εμείς. Άλλωστε στη φυσική του θέση παίζει ο Γιόνσον ο οποίος και καλύτερη σέντρα έχει και πιο σοβαρός είναι.

Έμαθα και για τον νέο μας τερματοφύλακα. Κι όπως σωστά έγραφε η sportday, αφού ήμασταν τόσο σίγουροι για την καλή έκβαση της έφεσης στην υπόθεση Μπέλιτς, γιατί πήραμε τερματοφύλακα; Τέλος πάντων… Ο Γερμανός είναι ένας τερματοφύλακας που πριν από μερικά χρόνια δεν θα καταδέχονταν την Βαλκανική. Θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, όμως είχε σοβαρούς τραυματισμούς και η καριέρα του έφτασε στο ναδίρ. Πρακτικά, έχει να αγωνιστεί δύο χρόνια, ενώ αν κατάλαβα καλά, ήταν άνεργος από τον περασμένο Ιούνιο. Στα χαρτιά, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τον Μπέλιτς, όμως δεν έχουμε ιδέα σε τι κατάσταση βρίσκεται. Ελπίζω να τον βοηθήσει ο Στρακόσια…

Τελευταίο άφησα το θέμα του τραυματισμού του Μήτρογλου. Για την ώρα δεν έχουμε ιδέα για την σοβαρότητά του. Αν δεν παίξει, θα έχουμε ένα αξεπέραστο πρόβλημα, το οποίο σε συνδυασμό με τις πολλές και σημαντικότατες απουσίες δεν θα μας αφήσει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Εκτός κι αν βρούμε λύσεις από τους Μπάλαμπαν, Σβέρκος και Ριέρα. Αμυντικά όμως θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω το εξής: Διακρίνω μεγάλη κατήφεια σε όλους τους Πανιώνιους. Δικαιολογημένα, όμως παιδιά δεν έχουμε πέσει ακόμα. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και μάλιστα με όλους τους άμεσους ανταγωνιστές μας. Τα πράγματα είναι απλά. Είτε κερδίζουμε και μένουμε, είτε χάνουμε και πέφτουμε. Δυστυχώς εμείς δεν παίζουμε μπάλα, αλλά μπορούμε να προσφέρουμε τη θερμή συμπαράσταση στην ομάδα. Δεν ξέρω ποιοι και πόσοι παίκτες μας θα παίξουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.

Και κάτι τελευταίο. Διαφωνώ κάθετα με την μη διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Με τα Παόκια έχουμε καλές, σχέσεις και δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στη Ν. Σμύρνη. Προσωπικά, αν βρω ξέμπαρκο φίλο του ΠΑΟΚ θα τον βοηθήσω να αγοράσει εισιτήριο. Οι σχέσεις των φιλάθλων είναι ανεξάρτητες από τις επιταγές των διοικήσεων. Αυτά και καλή σας ημέρα!

94 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Σήμερα έχει τα γεννέθλιά του ο Griniaris.Ως επίσημος μάνατζέρ του, δεν πρόκειται να αποκαλύψω τα πόσα κλείνει (δεν είναι και πολλά πάντως)...Είναι όσα δείχνει!!!

Griniaris είπε...

Αποκαλύπτω λοιπόν εγώ ότι κλείνω τα 38...

ΥΓ.Παρακαλώ να ληφθεί υπόψιν ότι η δήλωση είναι του τύπου "ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος"...

br fun_atic είπε...

αχχχχχ...
τίποτα δεν έχεις μάθει...

ο Griniaris ανακοινώνει ότι ΚΑΤΑΡΧΑΣ δεν κλείνει τα 38

Ήμαρτον δηλαδή !!!

General Tanz είπε...

Σε ειχα για πολυ μικροτερο ρε Γκριν. Σαν κουφετο εισαι!
Πολυχρονος και παντα γερος!!!!!!

br fun_atic είπε...

ναι...του κουτιού...ακόμα δεν του έχουμε βγάλει τις ζελατίνες...

NK99 είπε...

Όταν κερδίζουμε φάουλ έξω από την περιοχή και το χτυπάει ο Γκαλίτσιος η κατήφεια είναι το λιγότερο που μπορεί να πάθει κανείς. Αν το δούμε αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ μπορεί να εξελιχθεί σε βαρύ ψυχικό νόσημα.
Άραγε στην ομάδα του χωριού του τον αφήνανε να τα χτυπάει? Στον ΟΣΦΠ έστω για πλάκα στην προπόνηση? Στον Πανιωνάκο που παίζει μπορεί να το κάνει χωρίς να αισθάνεται ντροπή...

Φαντάζομαι ότι όλοι θέλουν την σωτηρία αλλά κάποιοι έχουν σε προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των συμφεροντων του ΟΣΦΠ...μόνο που τώρα αυτά δεν συμβαδίζουν...

Χρόνια πολλά Γκρινιάρη...ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.

Griniaris είπε...

Κατ'αρχήν συμφωνώ για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.Πάντα μάλιστα δημιουργούσαν και ωραία ατμόσφαιρα.

Ο Γκαλίτσιος δεν έχει ούτε καν τη δικαιολογία ότι δεν έπαιζε.Ίσως είναι καλύτερος επιθετικά από τον Γιόνσον,αμυντικά όμως με τίποτα.

Μακάρι να μην έχει τίποτα ο Μήτρογλου γιατί καήκαμε...

br fun_atic είπε...

η εκτέλεση πάντως δεν ήταν και κακή.
Δες τις εναλλακτικές: Μπόσκο ένα δοκάρι, ένα γκολ σε φιλικό και όλα τα υπόλοιπα πάνω στο τοίχος... Είναι και σπεσιαλίστας.
Μήτρογου: Μια φορά χτύπησε φάουλ και η μπάλα πρέπει να έφτασε στον Βερόπουλο.
Τουλάχιστον ο Γκαλίτσιος το έστειλε προς το τέρμα και μάλιστα με την πρώτη!!!
Άντε να του εξηγήσουμε τώρα ότι εμείς η πλέμπα έχουμε δει εκτελέσεις φάουλ από μύθους...

Griniaris είπε...

Ευχαριστώ ΝΚ99,ευχαριστώ Στρατηγέ.Να είστε πάντα καλά...

br fun_atic είπε...

Πάντως αυτό που μου αρέσει στον Βεντούρη είναι που βγάζει φώτο με όλα τα μεταγραφικά ανταλλάγματα. Λες και τους πληρώνει ο ίδιος. Πέντε χρόνια ο Τσακίρης και δεν είχε βγάλει μία φωτογραφία. Ούτε καν με τον Ρεκόμπα...

Τώρα που το σκέφτομαι, ούτεο Κιντής είχε βγάλει...Με ποιούς να βγάλει βέβαια;;;

Griniaris είπε...

Ευχαριστώ για την διόρθωση αλλά πιο πολύ αναφερόμουν στο πνεύμα των ανακοινώσεων.
Εμπεριέχουν μεν τη μισή αλήθεια και την άλλη μισή την ξέρουν ελάχιστοι...

zamis είπε...

@brf
αντε ρε παιδακι μου μας εχει παρει ο υπνος

@griniaris
ποτε θα μου δωσεις ελευθερας απο το μαρτυριο:)

br fun_atic είπε...

Ο Πρελ πάντως μου θυμίζει go go boy. Αν δεν κάνει καριέρα στον Πανιώνιο, με αυτή την εμφάνιση μπορεί να κάνει καριέρα στο Kinky opera ή στο Alcatraz :)

Griniaris είπε...

zamis,
δεν είναι μαρτύριο,είναι ιερό καθήκον...

Costix είπε...

Αντε ρε παλιοπαιδα, σας επιθυμησα.

Γκριν μου, χιλιοχρονος !!!

Bertheway είπε...

Σχετικά με τις φωτογραφίες του Τζέρυ η απάντηση είναι απλή.Αυτή τη ρημάδα τη δημοσιότητα κανένας δεν τη μίσησε.Το φάουλ του Γκαλίτσιου ήταν καλό.Όποιος έρχεται δοκιμάζει.Και ο Μήτρογλου και ο Σβέρκος έχουν βαρέσει.Η επόμενη επιλογή είναι ο Φανούρης και η μπάλα δυστυχώς δεν φτάνει...Μετά τους Φερνάντεζ και Λουτσιάνο δεν έχουμε δει εκτέλεση της προκοπής.Ούτε καν με τον Ρεκόμπα.Πέρυσι τα είχε ο Τζαβέλας αλλά όχι απευθείας.Έβγαζε ωραίες σέντρες.

br fun_atic είπε...

και αφιερωσούλα!!!

έλα μωρή Πανιωνάρααααα

http://www.youtube.com/watch?v=Swx6yoVrkC0

zamis είπε...

Αντε,ιερο μαρτυριο,να το μοιρασουμε..

amanAM είπε...

Ένα καλό έκανε ο Γκαλίτσιος, κι αυτό ήταν η εκτέλεση του φάουλ. Καμία σχέση με τις εκτελέσεις Φανουρη ή Μπάλαμπαν.

Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για τους άλλους, αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος.

Η κατραπακιά δεν ήταν το αποτέλεσμα στην Κρήτη, αλλά η άθλια εμφάνιση.

Μαθηματικά, έχουμε ελπίδες. Με τέτοια ομάδα και τέτοιες εμφανίσεις, δεν έχουμε την παραμικρή.

Είμαι απαισιόδοξος. Δεν θέλω να γράφω τέτοια, και γι αυτό αποφεύγω όσο μπορώ.

Προτίμησα λοιπόν να ασχοληθώ με άλλα προβλήματα... Βέβαια, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν έτυχαν του σχολιασμού που θα περίμενα, ούτε έγιναν τοποθετήσεις που θα με βοηθούσαν να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα πάνω στις θέσεις που εξέφρασα.

Αυτό με απογοήτευσε ακόμα πιο πολύ.

zamis είπε...

Η αθλια εμφανιση δεν συνεβη παντως ''επειδη το μυαλο των παικτων ηταν αλλου''ουτε για καποιο αλλο μεταφυσικο λογο.
Ελειπαν συγκεκριμενοι παικτες και ταυτοχρονα ο προπονητης ηταν αλλου.

NK99 είπε...

Έχει δίκιο ο Aman. Εγώ ξεκίνησα να γράφω ένα σχόλιο και το έσβησα αισθανόμενος ότι αυτά που έγραφα δεν έχουν καμμία σημασία. Ο σύλλογος περνάει την βαθιά κρίση αξιών που περνάει η ελληνική κοινωνία. Το μόνο σημαντικό δυστυχώς για πολύ κόσμο είναι το ματς της Κυριακής στο ποδόσφαιρο και η νίκη όπως και να έρθει....νικάμε χαιρόμαστε... χάνουμε βρίζουμε...
Για τους διοικούντες το μόνο θέμα είναι η ικανοποίηση του προσωπικού τους συμφέροντος.

br fun_atic είπε...

@nk99

κάπου δεν είναι λογικό;
Για μια πενταετία ζούσαμε έχοντας στο μυαλό μας άλλα πράγματα.
Για πρώτη φορά είχαμε ισχυρό οικονομικά χρηματοδότη, επί Λίνεν μάλιστα η ομάδα έδειχνε πολύ οργανωμένη, είχαμε προπονητικό, μιλάγαμε για γήπεδο, κάναμε σπουδαίες μεταγραφές και επειδή η κατάσταση ήταν όμορφη γενικά δεν υπερτονίζαμε τα σφάλματα.

Σήμερα είμαστε με το ένα πόδι στην β',είναι δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσουμε οικονομικά προβλήματα, η διοίκηση ουσιαστικά είναι υπηρεσιακή, η ομάδα δεν βλέπεται και έχουμε και τη ρετσινιά του παραρτήματος.
Οπότε είναι λογικό να αρκείσαι στο λίγο. Χάνω=βρίζω κερδίζω=χαίρομαι...

Το πρόβλημα όμως είναι γενικό. Μετρήστε πόσοι παράγοντες έφυγαν από το ποδόσφαιρο από την αρχή της χρονιάς, με τελευταίο τον Θεοδωρίδη...Κάτι ξέρουν. Δεν μπορεί να τους έπιασε όλους τάση φυγής...Και εννοείται ότι έφυγαν αυτοί που πλήρωναν με χρήματα από την περιουσία τους και όχι από άλλες πηγές...

br fun_atic είπε...

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΑΡΩΜΑ (ΠΛ. ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ).

Αυτά για τον Griniaris που το φετίχ του είναι οι πίτες!!!

lefterix είπε...

Ναι, δεν θα είναι Βασιλόπιτα, αλλά γκρινιαρόπιτα....

zamis είπε...

lol!!

Costix είπε...

good news !!!
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=71522&Sport=1&Competition=1713&Season=84545&Country=82&Team=16705&Period=196737

br fun_atic είπε...

καλά νέα.
Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι γιατρός του Πανιωνίου ήταν ο κος Κατσιφαράκης.Μετά από την τελευταία του συνέντευξη είχα μείνει με την εντύπωση ότι δεν επιθυμούσε να ασχολείται με την ομάδα.

br fun_atic είπε...

Πάντως είναι εντυπωσιακό που αρκετοί άνθρωποι από την παλιά φρουρά του Πανιωνίου είχαν φύγει από την ομάδα, κάποιοι μάλιστα ουσιαστικά αρνήθηκαν να επιστρέψουν όταν τους ζητήθηκε και σήμερα είναι όλοι κοντά μας!!!
Μακάρι να τους εμπνέει η προσπάθεια που γίνεται...

IWN1998 είπε...

Αρχικά να πω χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία στο Griniari τον παιδικό μου φίλο. Εντάξει, κρύβει κάποια δεκαετία αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες αν νιώθει όσο λέει.

Για τον Πρελ, νομίζω ότι έπαιξε πέρυσι μετά τον τραυματισμό του. Και η Κολωνία που τον δοκίμασε δεν τον πήρε γιατί βρήκε νεότερο και σχετικά έμπειρο. Θεωρώ σωστή την κίνηση να μη μείνουμε με έναν έμπειρο και ένα άπειρο τερματοφύλακα. Όσο για το Μπέλιτς, ίσως το συμβόλαιό του, Τσακιρικής εποχής, ήταν τέτοιο που να θεωρούνταν πολυτέλεια για δεύτερο γκολκήπερ. Και το καλοκαίρι θέλανε να τον ξαποστείλουν. Ίσως όλα να μην έγιναν τυχαία και από λάθος. Ίσως.

Για τον αγώνα με ΠΑΟΚ, χωρίς Λάτκα, Κούμο και σχεδόν σίγουρα Μήτρογλου, πρέπει να δούμε κάτι ανάλογο σαν ότι είδαμε με ΑΕΚ. Δεδομένου ότι πάλι η άμυνα θα είναι χωρίς ενά από τα δυο κανονικά σέντερ μπακ, πιστεύω ότι χρειαζόμαστε υπομονή, συντηρητικό παιχνίδι και να μη δώσουμε χώρο και δυνατότητα για κόντρες στον αντίπαλο. Δεν με ενδιαφέρει αν πρέπει να πάρουμε τη νίκη οπωσδήποτε. Για να την πάρουμε, η ζωή έχει δείξει ότι πρέπει να εξασφαλίσουμε το 0 πίσω, πάση θυσία. Όποτε δεν τα καταφέραμε, χάσαμε.

IWN1998 είπε...

Δεν είχα δει για Μήτρογλου. Ελπίζω να μην παίξει σε βάρος της συνέχειας. Ο γιατρός ξέρει καλύτερα.
Επιμένω πάντως στα σχετικά με τα όσα ανέφερα για το ματς με ΠΑΟΚ. Προέχει να κρατήσουμε πίσω το 0 με προσοχή και σύνεση.

zamis είπε...

@Iωνα,
τι πραγματα ειναι αυτα,αντε κανα χρονο να κλεβει το παλλικαρακι..

@brf
ναι ναι,ειδες τι γινεται οταν υπαρχει εμπνευση..

br fun_atic είπε...

@Iων
εσένα σε φοβόμουν...είχες στοιχεία. Τον έδωσες κανονικά τον πελάτη μου...Άντε να σε δω πως θα ξεμπερδέψεις τώρα με τον αιώνιο έφηβο.

Νομίζω ότι στο θέμα του τερματοφύλακα τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα.Από τη στιγμή που δεν υπήρξε συμβιβασμός και ο Μπέλιτς διεκδίκησε τα οφειλόμενα, προφανώς και θα τα πάρει...Το "πότε" είναι ένα θέμα και ίσως ένας μοχλός πίεσης για συμβιβασμό. Έτσι όμως όπως ήρθαν τα πράγματα η περίπτωσή του δεν μοιάζει να ήταν προϊόν σχεδιασμού...Εξάλλου υπήρχαν πολύ πιο βαριά συμβόλαια από το δικό του...

Ο Γερμανός έχει καλό όνομα. Η διαφωνία μου είναι στο ότι ουσιαστικά αγοράσαμε παίκτη που δεν τον είδαμε αγωνιζόμενο...Μήπως είναι η πρώτη φορά, θα μου πεις...

Μια που γύρισα ορεξάτος, θα βάλω μερικά ερωτήματα, στα οποία δεν περιμένω απάντηση (εννοείται).
1. Η απόφαση για εκείνον τον Μαγκντί βγήκε; Αν ναι πότε και πόσα πρέπει να του δώσουμε;
2.Όλοι αυτοί οι δανεικοί (Γκαλίτσιος, Σβέρκος), αλλά και ο Παρασκευάς, πόσο κόστισαν και ποιος θα τους πληρώσει;
3. Στο ταμείο υπήρχαν 1,2 εκ ευρώ. Φτάνουν για να καλύψουν τις υποχρεώσεις μέχρι και το καλοκαίρι;
4. Οι παίκτες μας είναι όλοι πληρωμένοι;Αληθεύει ότι παίκτης με βαρύ συμβόλαιο είναι απλήρωτος εδώ και έξι μήνες;Το ερώτημα δεν έχει να κάνει μόνο με τα δίκαια των εργαζομένων, αλλά και που στο καλό θα βρεθούν όλα αυτά τα χρήματα, αν μας χρειάζονται βέβαια...

IWN1998 είπε...

@zamis. Έχεις δίκιο για το Griniari. Λόγω ειδικότητας (φαρμακοποιός) έχει βρει το ελιξήριο και τα χρόνια περνούν όπως στο παράδειγμα των διδύμων στη θεωρία της σχετικότητας (ο Griniaris είναι αυτός από τους δίδυμους, που βρίσκεται στο διαστημόπλοιο και κινείται με την ταχύτητα του φωτός, υφιστάμενος τη συστολή του χρόνου).

br fun_atic είπε...

και που να τον δεις να κάνει skate στα σκαλάκια στο σύνταγμα...ουπς, αυτό δεν έπρεπε να το πω!!!

IWN1998 είπε...

@brf. Αισθάνομαι άσχημα τώρα...ΟΚ, παιδιά τα μπέρδεψα. Αγνοήστε τα σχόλια με τις ηλικίες. Όσα δείχνουμε και νιώθουμε, αυτά ισχύουν.

Για τα Πανιώνια τώρα, ας ελπίσουμε ότι τους δανεικούς από τον ΟΣΦΠ τους πληρώνει ο ΟΣΦΠ. Για το Σβέρκος...???
Για Μπέλιτς, ναι θα πάρει αυτά που του χρωστάμε αλλά αν έμενε θα έπρεπε να του χρωστάγαμε και άλλα. Όλα εξαρτώνται από το πόσο στοίχιζε ο Μπέλιτς και πόσο θα στοιχίσει τώρα ο Πρελ.
Για το που θα βρούμε τα λεφτά για να πληρώσουμε τη χρονιά ... Μόνο από μεταγραφές (ο Κούμο όσο πάει απαξιώνεται και πιο πολύ. Σιόβας και Κοντοέ είναι κρίμα λόγω ηλικίας αλλά μάλλον δεν θα μας παίρνει να κάνουμε και αλλιώς. Για τον Τσοτσα ακούστηκε η Μακάμπι και θα υπάρχει συνέχεια).

Griniaris είπε...

@Ίωνα
Ρε μαρτυριάρη δεν διάβασες τα περί "πανιώνιας ανακοίνωσης";

@Μοντελοπνίχτη
Η κοπή πίτας όσο νάναι προσδίδει κύρος.Για το blog,ρε γαμώτο...
Που θα πάει,δεν θάρθουν και τα δικά σου γενέθλια;

br fun_atic είπε...

Γιατί;θα μετρήσουμε τα κεράκια μας.έχω να σου πω ότι η γυναίκα μου σβήνει εδώ και χρόνια 26 κεράκια και τραβάω και φωτογραφίες.βέβαια επειδή πέρσι είχα πάει με τα παιδια στο ζαχαροπλαστείο είναι γεγονός ότι η υπάλληλος τα χάσει.σου λέει πότε έκανε τα παιδια η 26χρονη.any way...προσπαθώ να σου πω ότι είμαι επαγγελματίας και δεν έχεις να φοβάσαι απο τις υποτιθέμενες αποκαλύψεις παιδικών φίλων :)

Ιων: σωστός στα ποδοσφαιρικά!!!

Griniaris είπε...

Το πρόβλημα μ´αυτούς που αναφέρει ο Ίωνας είναι ότι δεν μας περισσεύει κανείς. Φοβάμαι ότι πάλι με δανεικούς θα τη βγάλουμε και του χρόνου....

br fun_atic είπε...

είναι γνωστό ότι είμαι καλός άνθρωπος. Γι αυτό και αφιερώνω το παρακάτω στον grin και στα γεννεθλιάκια του

http://www.youtube.com/watch?v=AVwtKhn71DA

το δεύτερο μέρος που ακολουθεί εξηγεί πολλάαααααα

http://www.youtube.com/watch?v=eYjE2Tcci7o&feature=related

Griniaris είπε...

Πως το είπαμε zamis;
Καλός άνθρωπος...

zamis είπε...

ο καλυτερος..

Θεμιστοκλής είπε...

Χρόνια πολλά και καλά, Γκρινιάρη.

amanAM είπε...

Nα ζήσεις Γκρινιάρη, και χρόνια πολλά,
Πανιώνιος να μείνεις, με ίδια μυαλά,

Παντού να σκορπίζεις της τρέλας το φως,
ποτέ μην αλλάξεις, Πανιώνιος σωστός!

br fun_atic είπε...

Τι άτομο είναι αυτό; Έχω γράψει 668 κείμενα και ούτε ένα πρωτοσέλιδο. Έγραψε ένα ο πιτσιρίκος και έγινε εξώφυλλο.Μέχρι που το τύπωσαν και καλλιτεχνικά και το μοίρασαν.(άλλος τρελός αυτός που το έκανε).
Άσε που το συγκεκριμένο εξώφυλλο το έχουν φώτο όλες οι πανθηρογκόμενες στο facebook...
Άμα ο άνθρωπος έχει άστρο...

br fun_atic είπε...

και τώρα αυτό που περίμενε ο ΑΜΑΝΑΜ

ΧΟΡΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Volleyball ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ - ΠΑΟΛΑ

Time
Saturday, February 26 at 11:00pm - February 27 at 6:00am

amanAM είπε...

Εύκολο να γίνεις πρωτοσέλιδο.

Φτύσε κατάμουτρα έναν πολιτικό, ρίξτου μια παντόφλα, ένα παπούτσι, έστω και ένα κουκούτσι, κάτι ρε αδελφέ!!!

Βιάσου όμως, γιατί σε λίγο θα είναι ξεπερασμένο.

Griniaris είπε...

Σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους και σας εύχομαι τα καλυτερότερα για σας και τις οικογένειές σας.

@Αντώνη
έτσι θα είσαι πρωτοσέλιδο για λίγες μέρες ενώ το δικό μου είναι κάτι σαν τον Θούριο του Ρήγα Φερραίου,τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη και άλλα ιστορικά κείμενα :)

Pav είπε...

Χρόνια Πολλά Γκρινιάρη!
Τί δώρο θα ήθελες το Σάββατο?

Griniaris είπε...

Ευχαριστώ Pav...Νίκη με γκολ από φάουλ του Μπάλαμπαν(για να σκάσουν μερικοί)....

zamis είπε...

Εμμεσο η αμεσο το θελεις?

amanAM είπε...

@ Γκρινιάρη

το καλάμι, το καλάμι!!!

(κατά το: "την στιρέλα, την στιρέλα")

br fun_atic είπε...

κάτσε ρε φίλε...σαν πολλά δεν ζητάς...εδώ κι ο στρατηγός είχε γενέθλια και αρκέστηκε σε Χ με την Καβάλα...

amanAM είπε...

Μωρέ και με αυτογκολ να κερδίσουμε, καλό θα είναι!!!

Αλλά όσους Άρηδες, ΠΑΟΚ καιΑΕΚ να κερδίσουμε, εάν χάνουμε από Εργοτέληδες, Ατρόμητους, Κέρκυρες, Ξάνθες, κλπ, δεν έχουμε ελπίδες...

br fun_atic είπε...

α, δεν είναι να τον κυκλοφορήσω στην πλατεία...του ζητάνε αυτόγραφα!!!

εδώ ένα φλιζ πουλόβερ που φοράει του το έχουν ξεσκίσει οι γρούπις...Οι Griniτσες!!!

Griniaris είπε...

Η ζητάς η δεν ζητάς τίποτα...Κι αν σου κάτσει;

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=UdgfRk2FBGA

the eye of the tiger

br fun_atic είπε...

βέβαια ο grin όλες τις πανθηροθαυμάστριες τις αντιμετωπίζει... πατρικά

http://www.youtube.com/watch?v=m_9hfHvQSNo

Griniaris είπε...

zamis,
βρήκες κιόλας φάσεις του Σαββάτου;

br fun_atic είπε...

τι λες τώρα!!! αυτό το βίντεο πρέπει να σταλεί στα αρχεία της uefa!!!

Griniaris είπε...

Br που να δεις τι γίνεται τα Σάββατα.Το περασμένο με κηνύγαγαν δύο με ένα ψαλίδι να μου κόψουν τούφα από τα μαλλιά...

br fun_atic είπε...

πάλι καλά που δεν το έγραψε ο Αντώνης...στην περίπτωσή του θα του έπαιρναν το σκαλπ ή θα το ξύριζαν τα...την ευαίσθητη περιοχή τέλος πάντων :)

br fun_atic είπε...

@zamis
eye of the tiger σου θυμίζει; Γιατί εμένα μου κάνει λίγο όρτσα...

Καλά οι πανηγυρισμοί είναι όλα τα λεφτά...Και τι φυσικά που το κάνει...Λες και το θελε...

Ερώτηση κρίσεως. Υπάρχει άλλο βίντεο από απευθείας εκτέλεσή του; Γιατί κάτι που λέει ότι δεν έχει ξαναπανηγυρίσει από τότε...

Την αναφορά στον Εμίλιο Φερέρα την πρόσεξες;

zamis είπε...

Ε βεβαια,ειναι..ολιστικο το βιντεο..το δευτερο θα το βαλει ο Σιτο,τοχω δει το ονειρο σας θυμιζω

br fun_atic είπε...

τον αντίπαλο τον θυμάσαι; Μήπως ήταν σε άλλη κατηγορία;

br fun_atic είπε...

μιλάμε για μετάλλαξη

http://www.youtube.com/watch?v=c7x7eAYVxiA

την τύχη μας μέσα...

zamis είπε...

Εδω,ο γνωστος Μποσκο,μονο που το βαζει την π.....α μου μεσα!

http://www.youtube.com/watch?v=szCP90U9H70

br fun_atic είπε...

Γεια σου Μάκαρε Εμίρη

http://www.sport-fm.gr/article/458161

πάλι βούκινο γίναμε :(

br fun_atic είπε...

πάντως και στις άλλες φάσεις δεν κάνει και τίποτα ιδιαίτερο... Ίσως τότε να ήταν ένα κλικ ποιο γρήγορος, εκτός κι αν οι Βέλγοι είναι τόσο αργοί, οπότε μας μπερδεύει :)

Μου αρέσει όμως που του έγραφαν και διάφορα. Ότι δεν μπαίνει σε καλούπια κ.λ.π
Που να μπει σε καλούπι το πουλέν; Το σκυλί του πολέμου;

Για να είμαι δίκαιος πάντως το γκολ που είχε βάλει στην Ξάνθη ήταν καλό...

amanAM είπε...

διακρίνω κάποια ειρωνεία για το τριχωτό της κεφαλής μου?

Costix είπε...

BOSKO THE KILLER !!!!

br fun_atic είπε...

Καθόλου...απλά στην περίπτωσή σου αυτές με το ψαλίδι δεν θα είχαν πολλές εναλλακτικές λύσεις...Αντικειμενικά δηλαδή :)

amanAM είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
amanAM είπε...

http://mitroglou.jpg

amanAM είπε...

Εάν μετρήσουμε πόσες τρίχες έχω εγώ, και πόσες (διαθέσιμες προς κουράν) τρίχες έχει ο Μήτρογλου ας πούμε (άνω φωτό), εγώ έχω περισσότερες!!!

Μην σου πως είναι και συμπληρωματικές οι τρίχες μας... Όπου έχω εγώ, δεν έχει αυτός, και τούμπαλιν...

Pav είπε...

Γκρινιάρη μ'έφτιαξες με αυτά που λες για τον Bosco

zamis είπε...

κι εμενα

http://slowcoustic.com/2008/09/29/bosco-and-the-lonely-drunks/

Miltos@Chios είπε...

...και επιπλεον οικοδεσποτα ο δεκαλογος του 38αρη(?),κοσμει και διαφορες παιδικες ντουλαπες ανα την επικρατεια!(και ο ιδιος αποτελει ινδαλμα για την Πανιωνια νεολαια!)

br fun_atic είπε...

Αυτό που το βάζεις; Ντουλάπα για ντουλάπα δεν έχει αφήσει...Άσε που την ημέρα που βγήκε ο ΠΚ με το πρωτοσέλιδο, τον είχε ανοίξει στην πλατεία που πίνει καφέ (για ευνόητους λόγους δεν λέμε που) και έλεγε: Αυτά είναι έντυπα!!!

ψωνάρα παιδί μου...

Costix είπε...

Το καλυτερο ziloric των Νοτιων Προαστιων, παιδακι μου σε λεω !!!!

br fun_atic είπε...

πάντα φρέσκα!!!

Griniaris είπε...

Ζηλιάρηδεεεες!!!!!!

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=111680683
Τουλαχιστον το σχημα αυτο ειναι πιο ορθολογικο σε σχεση με την τρικυμια της Κρητης.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Γειά σας φιλαράκια μου!
Γκρινιάρη, να τα εκατοστήσεις (τουλάχιστον!).
Σού αφιερώνω κι αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=dtqDB2spyG0
(Έτυχε να το ακούσω σήμερα και γούσταρα πολύ!)

Αντώνη, μή μασάς με τα 80 τόσα σχόλια άμα τή επιστροφή τού Br.
Όλο οι ίδιοι και οι ίδοι γράφουνε μωρέ, είναι τελείως πλασματικό.
Ε, συνέπεσαν και τα γενέθλια τού Γκρινιάρη...πολύ θέλει;

General Tanz είπε...

Το σχημα που γραφει το sentragoal μοιαζει αναγκαστικο. Εγω παντως στην θεση του Φανουρη θα δοκιμαζα Κουκετς η Πουπο.

antunix είπε...

Εντάξει... Ο Γκαλίτσιος στα αριστερά, με αντίπαλο τον Βιερίνια...
Δεν υπάρχει σωτηρία....!!!! :(

amanAM είπε...

Τι είναι αυτό που λες βρε Μίνα?
Να μη μασάω από τα σχόλια στο μπλογκ του Άκη?

Έχουμε κάποιον ανταγωνισμό, και δεν το είχα καταλάβει?

Είναι φανερό ότι κάποιους ενοχλούμε με όσα γράφουμε, αλλά να είσαι βέβαιη πως δεν έχουμε κανενός είδους ανταγωνισμό.

zamis είπε...

Προφανως το σχημα ειναι αναγκαστικο.
Αλλα τουλαχιστον ο Σβερκος παιζει σεντερ και ο Γκαλιτσιος οχι.
Ισως ο Βαρο αριστερα βεβαια(χωρις εντολες γιουρουσιου μπροστα)κρατησει καλυτερα τον Βιερινια αλλα ειπαμε η Λαρισσα πρεπει να παιζει.Παρα πολλα θα εξαρτηθουν απο την αποδοση του Ριερα.

zouri1 είπε...

εδω η αποψη μου για τον σημερινο αγωνα
http://zouri1.wordpress.com/2011/02/12/%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%BB%CE%BF-%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%AF%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1/

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

zamis o Γκαλίτσιος σε εξέθεσε... Τον έσβησε τον Βιεϊρίνια... Και κάτι άλλο. Η ομάδα χωρίς τον Κουμορτζί είναι πολύ καλύτερη...

Costix είπε...

Τελικα ο Γκαλιτσιος απεδειξε οτι ειναι τρομερο αριστερο μπακ !!!
@Zamis
Ο Μακης εχει απολυτα δικιο.
Ο δε Τσοτσα απεδειξε οτι ειναι ΤΟ σεντερ-μπακ (τελικα εκει ειναι η φυσικη του θεση). Μπραβο σε ολα το παιδια, και στον Ριερα, ο οποιος αφου μας τα ζαλισε επαρκως και ως συνηθως, κερδισε ενα καθαρο πεναλτυ και μας χαρισε την ευτυχια της νικης.
What a wonderful weekend !!!!

zamis είπε...

@Κοκκινη Πιπερια

Αν εμενα με εξεθεσε ο Γκαλιτσιος μια(που χεστηκε κι η φοραδα στ'αλωνι)τον Λεμονη που τον ειχε σεντερ μπακ στην Κρητη ποσες τον εξεθεσε?
Οι μισες αληθειες ειναι χειροτερες απο ολοκληρα ψεμματα.
Και παρεμπιμπτοντως ενα αλλο κομματι αληθειας που λειπει ειναι οτι ο παοκ δεν υπηρχε χτες στο γηπεδο.

zamis είπε...

υ.γ. για να μη θυμηθω και το''ποιον ηθελες να βαλει,τον Βαρο?''
Τον Τσοτσα,λεμε τωρα...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Τελικά zamis ο αριστερισμός κάνει κακό... Ποιον να έβαζε στο Παγκρήτιο σέντερ μπακ; Ξέχασες ότι ο τσοτσα βγήκε στα πρώτα 10 λεπτά; αλλά είπαμε εμείς οι Πανιώνιοι κατέχουμε τη πάσα αλήθεια. Και όταν αποδεικνύεται ότι εχουμε κάνει λάθος, προσπαθούμε να κάνουμε το άσπρο μαυρο...

Οσο για τη μαλακία ότι ο Παοκ δεν ήταν στο γήπεδο, έλεος, ελεος, ελεος. Φτάνει η συνωμοσιολογία. Ο ΠΑΟΚ έχασε και από τη Κέρκυρα... Εμείς παίξαμε ψυχωμένα και κυρίως χωρίς τον τουρίστα Κουμορτζί, είμασταν 11 κόντρα σε 11...

zamis κρίμα...

zamis είπε...

Αριστεριστης,φασιστοειδης η παπατζης,εγω δεν ζω απο την ποδοσφαιρικη μπιζνα για ναχω το παραμικρο συμφερον παντως.Τεκμηριο,που λενε.
Το ασπρο μαυρο ειναι δικη σου αρμοδιοτητα και το αποδεικνυεις για νιοστη φορα με την διαστρεβλωση του Τσοτσα.
Εγω ειπα γιατι δεν ξεκινησε τον Τσοτσα σεντερ,οχι γιατι τον εβγαλε απο τα χαφ εκεινη τη μερα..οπως ειπα οτι και το σχημα που κατεβασε με παοκ ηταν,δεδομενων των απουσιων,ορθολογικο.
Κριμα δε λες τιποτα..