Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Παραίτηση Κώστα Παπαδάκου

Χθες πληροφορηθήκαμε ότι, ο Κώστας Παπαδάκος που είχε διατελέσει υπεύθυνος τύπου της Π.Α.Ε Πανιώνιος για σειρά ετών, παραιτήθηκε. Η παραίτηση αυτή προκάλεσε σε άλλους έκπληξη και σε άλλους προβληματισμό. Να μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγο καιρό είχε παραιτηθεί ο αεικίνητος Θοδωρής Κοκκινάκης, ενώ είχε απολυθεί και η κ. Μαρούλα Βλάχου. Θα είναι οι τελευταίοι; Μπορεί και όχι.

Ο καθένας θα μπορούσε να έχει καλή ή κακή άποψη για τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Το θέμα είναι ότι όλοι τους για χρόνια στήριξαν με πάθος τον Πανιώνιο από διάφορες θέσεις. Δεν είναι περίεργο που ενώ διοικούν τα Πανιώνια χέρια την ίδια στιγμή εξωθούνται σε παραίτηση ή απολύονται ακραιφνείς Πανιώνιοι;

Φαίνεται ότι οι παραιτήσεις ακολουθούν τις διοικήσεις Βεντούρη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από το Δ.Σ του ερασιτέχνη παραιτήθηκαν προ μηνών μερικά από τα πιο αξιόλογα μέλη, κάποια από τα οποία πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του πολιτιστικού συλλόγου Ορφέας 1890, το οποίο έχει σκοπό να προωθήσει την Πανιώνια ιδέα μακριά από παλαιολιθικές αγκυλώσεις. Με λίγα λόγια προσπαθούν να την "παλέψουν" για τον Πανιώνιο έξω από αυτόν. Ίσως γιατί μέσα δεν γίνεται τίποτα.

Όταν ο κος Βεντούρης αναλάμβανε την Π.Α.Ε υπό την ιδιότητα του Προέδρου του ερασιτέχνη είχε εξαγγείλει ότι η διοίκηση θα περιέλθει στα περίφημα Πανιώνια χέρια και ότι η Π.Α.Ε θα στελεχώνονταν διοικητικά από ανθρώπους που δεν θα είχαν άμεση εμπλοκή στα θέματα του ερασιτέχνη. Καταρχήν αυτό ήταν περίεργο. Αφού ο ερασιτέχνης είχε τις μετοχές, ο ίδιος έπρεπε να διοικεί και όχι να υπάρχει επιλογή προσώπων αποκλειστικά από τον Πρόεδρο. Δεν το είχα σκεφτεί, αλλά με έβαλε στη διαδικασία να το σκεφτώ ένας καλός φίλος, ότι ο Πανιώνιος είναι πλέον ομάδα λαϊκής βάσης. Πως; Μα με την εγγραφή στον ερασιτέχνη και με την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής μπορείς να αποφασίσεις για την πορεία και της Π.Α.Ε. Αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση όλων, ιδίως όμως του κου Βεντούρη.

Πριν από την συγκρότηση του Δ.Σ και με δεδομένη την κατάσταση της ομάδας, περίμενα να δω την Πανιώνια διοικητική dream team. Περίμενα κατ΄ελάχιστον να δω στελέχη από το διοικητικό σχήμα του Γιώργου Ζερβακάκου, που έκαναν τόσα πολλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και έχαιραν καθολικής αποδοχής.

Αντ’ αυτού είδαμε όλοι ένα διοικητικό σχήμα, το οποίο θα το χαρακτήριζα μάλλον διεκπεραιωτικό. Κατά βάση συμβουλευτικό του Προέδρου (με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια). Στο σχήμα αυτό, για άγνωστο λόγο δεν συμπεριελήφθηκαν ονόματα αξιόλογων ανθρώπων τα οποία ακούγαμε για μεγάλο διάστημα. Όταν λοιπόν τα πράγματα έχουν έτσι και παράλληλα η ομάδα απογυμνώνεται από Πανιώνιους που έχουν προσφέρει και εργαστεί σκληρά, έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε για το αύριο. Και το αύριο του Πανιωνίου περνά από την παραμονή στην κατηγορία, κυρίως όμως έχει να κάνει με τις επιλογές για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, που δεν δείχνουν να προωθούνται. Έχω διαρκώς την αίσθηση ότι γίνεται προσπάθεια να παγιωθεί η διοίκηση από τον ερασιτέχνη. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά στο συμπέρασμα αυτό με οδηγεί η υπερέκθεση στα φώτα της δημοσιότητας συγκεκριμένων προσώπων, τα οποία προσπαθούν να καρπωθούν προσωπικά κάθε καλή συγκυρία.

Την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί την παρακολουθώ στενά. Θα θέσω όμως και ένα λαϊκίστικο θέμα. Έχουμε σκεφτεί, τη στιγμή που απομακρύνονται Πανιώνιοι, πόσοι έχουν έρθει στην ομάδα που έμμεσα ή άμεσα έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό; Μετράμε με σειρά εμφάνισης: Στακόσια, Παναγόπουλος, Σκούρτης, Χίκα, Λεμονής, Μήτρογλου, Σβέρκος, Γκαλίτσιος. Στο ίδιο διάστημα της «εμπλοκής»Μαρινάκη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο την αντίστροφη πορεία ακολούθησε ο Γιάννης Μανιάτης. Να μπούμε στον κόπο να μετρήσουμε τα ονόματα εκείνων που ενώ δεν στήριξαν την διοίκηση Τσακίρη όταν αντελήφθη τα προβλήματα και θέλησε να βρει λύσεις, βρίσκονται σήμερα στο πλευρό του κου Βεντούρη;

Ζητώ συγνώμη αλλά όταν άκουγα για Πανιώνια χέρια καταλάβαινα να μην περάσει η ομάδα στα χέρια του Μάκαρου, όχι να γίνει αλλαγή φρουράς ανάμεσα σε Πανιώνια στρατόπεδα. Δεν μας περισσεύουν τα μυαλά και τα στελέχη για να τα σπαταλάμε με τέτοιο τρόπο. Αν κύριοι έχετε αγαθές προθέσεις, βγάλτε τη χρονιά με όποιο τρόπο νομίζετε, αλλά φροντίστε στο τέλος της να υποχρεώσετε σε συσπείρωση όλες τις Πανιώνιες δυνάμεις. Αυτή θα είναι πραγματικά μεγάλη συνδρομή στον Πανιώνιο.

25 σχόλια:

NK99 είπε...

Ακριβώς έτσι είναι όπως τα γράφεις έστω και με στρογγυλεμένες γωνίες.

Έχω την αίσθηση βέβαια ότι αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε που ακριβώς είναι οι μετοχές. Θα πει κάποιος για την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού αλλά η γνώμη μου είναι ότι ο ρόλος της γενικά είναι διακοσμητικός και επεμβαίνει μόνο όταν πάει να δημιουργηθεί κατάσταση που δεν επιθυμούν ορισμένοι.

Το σίγουρο είναι ότι την επόμενη χρονιά ανεξάρτητα που θα αγωνιζόμαστε ελάχιστος κόσμος θα συμπορευτεί με την κατάσταση που εκπροσωπείται από τον διαχρονικό ανιδιοτελή σωτήρα που σαν τσιμπούρι εδώ και δεκαετίες έχει προσκολληθεί στον σύλλογο. Που παραιτείται και η παραίτηση του διαρκεί ώρες.....

Ακόμα πιο βέβαιο είναι ότι αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση θα συρικνωθεί ο σύλλογος διότι θα χάσει τον κυριότερο εκπρόσωπο του που είναι το ποδόσφαιρο. Η άποψη μου είναι ο υποβιβασμός δεν θα έχει τόσα ολέθρια αποτελέσματα όσο η κατάσταση που υπάρχει τώρα.
Ευτυχώς άρχισαν να ακούγονται φωνές δυσαρέσκειας δυστυχώς δεν είναι αρκετές.

Χθες ο Γεωργίου στην τηλεόραση σχολίαζε ειρωνευόμενος το μεγάλο επικείμενο ντέρμπι Βεντούρη - Μαρινάκη.

Γίνομαι κουραστικός γράφοντας τα ίδια και τα ίδια αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.

Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι γράφω ανεδαφικές βλακείες. Τουλάχιστον ως προς εμένα η μόνη μου σχέση με τον Πανιώνιο είναι ότι είμαι απλός θεατής των παιχνιδιών του και πληρώνω το εισιτήριο μου. Δεν έχω να κερδίσω τίποτα προσωπικά με την μία ή την άλλη ή με την οποιαδήποτε κατάσταση.

br fun_atic είπε...

Πολλοί κατηγορούν τον Κώστα Παπαδάκο ότι είχε έμμισθη σχέση με τον Πανιώνιο με μάλιστα με πολλές διοικήσεις. Τον κατηγορούν επίσης ότι ασκούσε κριτική στον Τσακίρη για προσωπικό του όφελος.

Για να είμαι ειλικρινής τα πίστευα κι εγώ όταν ξεκίνησα το μπλογκ. Ίσως γιατί δεν γνώριζα καλά πρόσωπα και πράγματα και η κρίση μου επηρεαζόταν σε μεγαλύτερο βαθμό από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και από αυτό που κάποιος θα ονόμαζε διδάγματα κοινής λογικής.

Όμως όταν ψάχνεις μαθαίνεις και το σωστό είναι να διαμορφώνεις κρίση ανάλογα με τις δικές σου προσλαμβάνουσες. Έμαθα λοιπόν (όχι από τον Κώστα βέβαια) ότι του είπε κάποτε ο Τσακίρης. Όλο ασκείς κριτική. Νομίζεις ότι εσύ θα τα κατάφερνες καλύτερα; Ο Κώστας απάντησε ναι και ο Τσακίρης του ανέθεσε άμεσα καθήκοντα, στα οποία συνολικά θεωρώ ότι τα πήγε καλά. Δεν τον εξαγόρασε, αλλά προσπάθησε να τον χρησιμοποιήσει προς όφελος του συλλόγου. Θαρραλέα κίνηση και από τους δύο.

Ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με κάποιον ή αν τον θεωρούμε καθεστώς στην ομάδα, πάντα πρέπει να μην παραλείπουμε να ξεχνάμε την αναγνώριση της διαχρονικής προσφοράς στην ομάδα. Σαφέστατα και δεν συμφωνώ σε όλα με τον Κώστα (με τον Μάκη να δείτε τι γίνεται) αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω πλέον και στους δύο την διαχρονική συνεισφορά τους.

br fun_atic είπε...

θα ήθελα να μάθω για τις γωνίες που στρογγύλεψα :)

NK99 είπε...

Το στρογγυλεμένες γωνίες δεν είναι αιχμή εξάλλου συμφωνώ με ότι έγραψες.
Απλά είσαι πολύ ευγενικός στο σχόλιο σου (όπως πάντα άλλωστε) και ίσως έτσι επιβάλλεται αφού ως ο ιδιοκτήτης του BLOG έχεις παραπάνω ευθύνη σε ότι γράφεις σε σχέση με του υπόλοιπους που σχολιάζουν.

Costix είπε...

Μα εσυ ματια μου, ολες τις γωνιες του κορμιου σου εχεις στρογγυλεψει, δεν θα στρογγυλεψεις τις γωνιες του κειμενου σου ???

Katrinos είπε...

Του μπακλαβά

br fun_atic είπε...

Δεν είναι θέμα ευγένειας ή προσωπικής προστασίας. Γράφω μέχρι εκεί που μπορώ να αποδείξω ή που έχω σοβαρές ενδείξεις (είτε από πληροφόρηση είτε από λογική ανάλυση).

Δεδομένου ότι το μπλογκ λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια θα ήθελα να μου κάνετε παρατηρήσεις.Θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς δεν σας αρέσει. Χωρίς ευγένειες και περιστροφές.

Κάτι πήγε να μου πει ο Ζάμις το Σάββατο αλλά έβαλε τόσες κορδέλες που δεν κατάλαβα τίποτα.

Katrinos είπε...

Ναι μετά απο 48 κιλά κρασί ήθελες κ ανάλυση to the point!

zamis είπε...

lol!!!
Ελεγα(προσπαθουσα..)οτι αυτο εδω το μπλογκ παντα μιλαγε στα ισα και κυριως παντα εβλεπε την μεγαλη εικονα και οχι τα δεντρα..
Τωρα,που το δασος ειναι πιο θολο απο ποτε,σε προετρεπα να συνεχισεις την λογικη αναλυση οσο γινεται μακρυτερα διοτι οι αποδειξεις ερχονται συνηθως πολυ αργα..
Κατι που κανεις εξ'αλλου.
Μπορει κι ολα αυτα να προερχονταν απο στερητικο συνδρομο διοτι ειχες να γραψεις καιρο:)

υ.γ.το σημερινο κειμενο με καλυπτει απολυτα,δεν εχω να προσθεσω τιποτα.Χιουμοριστικο highlight to ''μετραμε με σειρα εμφανισης''..
Το χτεσινο σου δε''οι ηρωοποιήσεις μπορούν να οδηγήσουν στην παγίωση καταστάσεων που δεν είναι προς το συμφέρον του Πανιωνίου...''ηταν ακριβως το πνευμα μου.
Αλλα οπως λες πολυ σωστα,πρεπει καποιος να θελει να καταλαβει για να διαβασει σωστα.
Μακαριοι και οι πτωχοι τω πνευματι,θα συμπληρωσω.

br fun_atic είπε...

@cosix
παιδιά!!!μίλησε ο Αλέξανδρος Παρθένης!!!

@zamis
Δεν είναι πάντα εύκολο.Πάντα έχω στο μυαλό μου ότι δεν θέλω να θίξω ή να κατηγορήσω άδικα και το σπουδαιότερο ότι πρέπει να ζυγίζω αυτό που θεωρώ ότι είναι προς το καλό της ομάδας.Η εποχή είναι περίεργη. Η ομάδα δίνει αγώνα σωτηρίας και παράλληλα βλέπω ένα σωρό στραβά πράγματα...

θα χαιρόμουν να φιλοξενήσω κείμενα φίλων. Κείμενα όμως όπου ο συντάκτης θα είχε βουτήξει τη γλώσσα του στο μυαλό του.

Griniaris είπε...

Όταν η αλλαγή διοίκησης γίνεται με τέτοιο τρόπο δηλαδή από τη δικτατορία Κιντή στην δημοκρατία του "Βεντούρης ή τανκς",αυτά τα φαινόμενα είναι φυσιολογικά.Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι,με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, απλώς απομακρύνονται όλοι οι αντικαθεστωτικοί.Ο Βεντούρης(γιατί για μένα δεν υπάρχει ΔΣ) αγνοεί επιδεικτικά όλους αυτούς που καλούσε σε συλλαλητήρια όταν τους χρειάστηκε.Όπως τους αγνόησε όταν πούλησε το γήπεδο στα κοτόπουλα.Άραγε δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση ότι ο ερασιτέχνης με τα τόσα προβλήματα δεν κάνει μια έστω υποτυπώδη καμπάνια για νέα μέλη και συνδρομές;Ειδικά τώρα που του δίνεται και η ευκαιρία μέσω της ΠΑΕ;Υπάρχουν ένα σωρό ερωτήματα αλλά βαρέθηκα να ρωτάω τα ίδια και τα ίδια...

IWN1998 είπε...

Μας περισσεύουν τα Πανιώνια χέρια και τα αφήνουμε να φύγουν ή τα διώχνουμε; Ή μήπως υπάρχουν Πανιώνιες αποχρώσεις; Ή πάλι αυτό που τώρα βλέπουμε είναι ο προθάλαμος άλλων καταστάσεων; Ή απλά πρακτικά κάποιοι εκεί στην ΠΑΕ αντιμετώπισαν βιοποριστικό πρόβλημα οι άνθρωποι και διάλεξαν την πόρτα εξόδου; Συγγνώμη αν είναι όλα αυτά υποθέσεις εκτός πραγματικότητας. Θεώρησα ότι πρέπει να της κάνω προς χάρην της συζήτησης.

amanAM είπε...

Δεν γνωρίζω τους λόγους παραίτησης του Παπαδάκου, μπορώ να σας πω τους λόγους που πρόκειται να παραιτηθεί κάποιος που γνωρίζω αρκετά καλά, αλλά δεν θέλω να κατονομάσω για ευνόητους λόγους.

Οι πάντες και τα πάντα είναι απλήρωτοι. Στελέχη, γραμματείς και φαρισαίοι, κλπ εργαζόμενοι.

Ο χρόνος που αφιερώνουν από μεράκι μέχρι ένα σημείο, είναι χρόνος που ακόμα και πίτσες να μοίραζαν, κάτι θα κέρδιζαν.

Σε μια εποχή που περικόπτονται τα έσοδα τους από τις υπόλοιπες δραστηριότητες που πιθανόν έχουν, έχουν μαζευτεί χρωστούμενα 9-10 μηνών, και το ποσό όλο μεγαλώνει.

Ο υπό παραίτηση γνωστός μου, έχει φτάσει να σκέφτεται ακόμα και να στείλει ένα sms.

Έτσι, δεν προχωράει μια ομάδα.

Ο Πανιώνιος έχει απλώσει πολύ. Στοιχίζουν πολλά τα ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη του πόλο, τα ταξίδια όλων των υπολοίπων ομάδων της πρώτης κατηγορίας (Α1 γυναικών σε μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο γυναικών, κλπ)...

Και σε τέτοια συγκυρία, ο Ερασιτέχνης που τόσο καιρό λάμβανε την βοήθεια από την ΠΑΕ, τώρα έχει αναλάβει και την μαύρη τρύπα της ποδοσφαιρικής ομάδας!

Πως θα βγει αυτό το πράγμα? Δεν βγαίνει, απόπου και να το εξετάσεις.

Με το πεντάευρο εισιτήριο στην θύρα 2?

Εγώ τα βλέπω όλα μαύρα. Μέσα στην μαυρίλα, εντάσσω και την παραίτηση Παπαδάκου.

Πιθανόν να είναι άλλοι οι λόγοι, ή να υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Αλλά όπως έγραψα και στο δικό μου μπλογκ, το καράβι βουλιάζει και κάποιος πνίγεται στην πισίνα του καραβιού και φωνάζει βοήθεια!!!

br fun_atic είπε...

Ξέρεις γιατί δεν θα δεις καμπάνια; Γιατί δικαίωμα ψήφου (εκλέγειν και εκλέγεσθαι) έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα έτος ως δόκιμα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Πάει το πουλάκι...Είναι λαικής βάσης μέχρι να την αγοράσει κάποιος...

Αν βάλεις ότι πρέπει τυπικά να σε προτείνουν και δύο ενεργά μέλη έχεις την εικόνα.

Βέβαια αυτά τα μέτρα έχουν και κάποια λογική προστασίας από αθρόες εγγραφές νέων μελών της νέας νύχτας. Αυτό συμβαίνει σε πολλούς συλλόγους, όπως συμβαίνει βέβαια να παραποιείται και η ημερομηνία εγγραφής μέλους...

ερωτώ λοιπόν. Υπάρχει κάποιος με όραμα για τον ερασιτέχνη και ενδεχομένως για την Π.Α.Ε; Μπορεί να κάνει ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο; Ας βγει πρώτος και θα τον στηρίξουμε όλοι.

br fun_atic είπε...

Και στην τελική γιατί χρειάζεται καμπάνια;

Προσωπικά περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον ενημέρωση για τον Ορφέα 1890. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι η παρέα των παγκόσμιων θα συμμετείχε περισσότερο. Καλή διάθεση είχαμε, απλά θέλαμε κάποιες διευκρινήσεις.

Griniaris είπε...

Μα εκεί θέλω να καταλήξω br,κάποιους βολεύει αυτή η κατάσταση...

Απ'όσο ξέρω σύντομα θα έχουμε νέα για τον Ορφέα...

br fun_atic είπε...

Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, μετά τα συλλαλητήρια δεν είδα να γίνονται και τίποτα αθρόες εγγραφές μελών. Γράφτηκαν κάποιοι φίλοι μας, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρξε κανένα μαζικό φαινόμενο.Κακό αυτό...

br fun_atic είπε...

επιμένουν οι αυστριακοί για Μάχο

http://www.sport-fm.gr/article/458859

br fun_atic είπε...

Τον θέλουν κι άλλοι. Και μια που τον θέλουν πολλοί, τον θέλει και ο Βαγγέλης

Βάλε Φίνα.Βάλε Φίνα!!!

http://www.gazzetta.gr/iphone-all-news/item/137159-%C2%AB%CE%91%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%C2%BB-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%AC%CF%87%CE%BF

zamis είπε...

''Τελείωσαν τα πανηγύρια, τους τελειώσαμε. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί να πάμε εκεί μέσα και να τους κλείσουμε το σπίτι να τους ρίξουμε στην Β' Εθνική, τελειώσανε. Καλή χρονιά. Εγώ την ομάδα μου υποστηρίζω, τι να υποστηρίξω να σωθεί η Λάρισα; Έχω ένα τρόπο ιδιαίτερο που υποστηρίζω τις ομάδες που εκπροσωπώ. Γιατί εκπροσωπώ τα συμφέροντα τους. Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στον Πανιώνιο για να ξέρετε, προετοιμάζομαι όταν θα έρθει η Λάρισα εδώ σε δυο εβδομάδες, προετοιμάζω το κλίμα, αυτοί τελειώσανε, είμαι στην Ν. Σμύρνη.''

Aχιλλεας speaking

Katrinos είπε...

Άλλωστε η ομάδα μας ήταν προετοιμασμένη να σας κερδίσει και να σας ρίξει στη Β’ Εθνική γιατί όλη η Θεσσαλία έχει κουραστεί από την αλαζονεία σας. Εξάλλου όλες οι παροιμίες είναι σωστές: «ο πεθαμένος δεν κλάνει».

Δεν υπάρχει ..........

Kαι για ένα κλασσικό άκουσμα παρέα με ένα ελαφρύ γεύμα, πατήστε να τον ακούσετε και στο ράδιο
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=19659&subid=2&pubid=113328683

Griniaris είπε...

Το καλύτερο ήταν που τους πρότεινε αντί για συντηρητές στο γήπεδο να βάλουν μέσα τα πρόβατα...

Panionara είπε...

Το καλύτερο είναι που λέει το ρεπορτάζ 'ότι βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη και προετοιμάζει τον αγώνα με τη Λάρισα'.
Βρίσκεται ως φυσική παρουσία, ή εκπροσωπείται δια του 'αντ' αυτού';

Α ρε κατακαημένε Πανιώνιε, δεν σου φτάνανε οι οχτροί, έχεις τώρα και τους 'φίλους'

br fun_atic είπε...

Όσο και να το κάνεις, έχει το δικό του κοινό...

br fun_atic είπε...

Πολύ τον αναφέρει πάντως τον Πανιώνιο. Κάτι μου λέει ότι βάζει ιδέες...