Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση Πανθήρων

Αύριο, βράδυ Παρασκευής (4/3), στις 21.00, στο καφέ Κλεψύδρα της Πλατείας Έχουμε Πανιώνια γιορτή! Κόβουμε την πίτα μας (έστω και καθυστερημένα), τιμούμε μορφές τις κυανέρυθρης Ιστορίας και στη συνέχεια συμμετέχουμε στο πάρτυ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση ενός δικού μας ανθρώπου που μας χρειάζεται δίπλα του! Είναι ηθική υποχρέωση όλων μας να είμαστε εκεί!
Σας περιμένουμε όλους!Αύριο, βράδυ Παρασκευής (4/3), στις 21.00, στο καφέ Κλεψύδρα της Πλατείας έχουμε Πανιώνια γιορτή! Κόβουμε την πίτα μας (έστω και καθυστερημένα), τιμούμε μορφές τις κυανέρυθρης Ιστορίας και στη συνέχεια συμμετέχουμε στο πάρτυ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση ενός δικού μας ανθρώπου που μας χρειάζεται δίπλα του! Είναι ηθική υποχρέωση όλων μας να είμαστε εκεί!
Σας περιμένουμε όλους!

Σχόλιο: Θεωρώ επιβεβλημένη την στήριξη όλων μας προς τον μεγαλύτερη σύνδεσμο του Πανιωνίου, ιδίως όταν ο σκοπός της εκδήλωσης είναι ανθρωπιστικός. Θα ήθελα να πληροφορηθούμε από τους Πάνθηρες τους τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμη και όσοι για κάποιο λόγο δεν μπορέσουμε να είμαστε εκεί αύριο.

30 σχόλια:

br fun_atic είπε...

@Νικήτας

Ελπίζω ότι δεν έχεις χάσει το τηλέφωνό μου :)

vyruss είπε...

Μόλις μου πείτε πώς γίνεται να απομονώσουμε αυτούς που πετάνε καρότα και δυναμιτάκια και τιμωρείται η ομάδα μου, θα γίνω κι εγώ πάνθηρας...

Costix είπε...

Αδελφια, Ανασταση. Συγχαρητηρια στα παιδια και τον Λεμονη. Εξαιρετικο στησιμο της ομαδας και αλλαγες.
ΥΠΕΡΜΑΧΟ οπως παντα. Μπραβο σας, ψυχαρες !!!

zamis είπε...

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ!
Υπερμαχο,υπερμητρος και δοξα σοι που ειπε κι ο Φανουραρος.

υ.γ.θα διαφωνησω για το στησιμο.Αφου ειναι υποχρεωτικο να παιζει ο Γκαλιτσιος,ας παιζει τουλαχιστον δεξια(αν και εκει μας κρεμασε δυο φορες).Με το που μπηκαν δυο κανονικα χαφ ολο το κεντρο ανεβηκε.

zamis είπε...

Που κι ο Σβερκος δλδ χαφ ακριβως δεν ειναι αλλα μαζι με τον εξαιρετικο Κουμο γεμισε το κεντρο

zouri1 είπε...

μαγκας και στο περιστερι
http://zouri1.wordpress.com/2011/03/06/%CE%BC%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82/

General Tanz είπε...

Εδωσα το παρον στο Περιστερι φιλαρακια, και ΕΓΙΝΕ. Μεγαλη κ@λα σας λεω!!!!!

Μπραβο σε ολα τα παιδια, και κατι παραπανω σε Μαχο, Κοντοε, Τσοτσα, και τον ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟ ΙΝΔΙΑΝΟ που μας σωνει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!
Καλοι και οι Γουνδουλας, Σβερκος. Ο μονος που με εβγαλε για μια ακομη φορα απο τα ρουχα μου, ο γνωστος Κροατης.
Τελος καλο, ολα καλα!!!!!!

Τωρα την Κυριακη, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!!!!!!!!!!!

antunix είπε...

Παλικαρίσια νίκη. Πολλά μπράβο στα παιδιά!

Προς «κύριο» Σπανό: Έτσι μαμάνε οι δανεικοί...

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

χα χα χα εξαιρετικός ο Κούμο. ρε Ζamis δεν παίζεσαι. Εξαιρετικός ο περιπατητής που 1) στο 2-1 χάνει γκολ που δεν χάνεται μόνος απέναντι στον Μιχαηλίδη 2) στις καθυστερήσεις αντί να ανοίξει δεξια το παιχνίδι, από το κέντρο, πουλάει τη μπάλα, κάνει φάουλ και δίνει την ευκαιρία στον ατρόμητο για ένα ακόμη φάουλ γέμισμα, 3) έχασες όλες σχεδόν τις μάχες στο κ΄νετρο με αποτέλεσμα να μας πι΄πεσει πειρσσότερο ο Ατρομ...

Λοιπόν εγώ λεω ότι αν κύριε Λεμονή είναι υποχρεωτικό να παίζει ο Κούμο για να τον πουλήσουμε περίμενε λίγο να σωθούμε, σε 2-3 αγωνιστικες και μετά βάλτον βασικό. Ετσι κι αλλιώς όχι μόνο δεν προσφέρει αλλά είναι πηγή κινδύνων.

Μάκης

Y.G. απαράδεκτος και ο Μπόσκο...

Ron Barceló είπε...

Πείτε τίποτα για τον Κουμο και τον άμπαλο Φανούρη..

Unknown είπε...

Μεγάλη νίκη, όχι τίποτε άλλο μας περιμέναν και οι Περιστεριώτες για να μας ρίξουν.Ο Μάχο πρέπει να ανακηρυχθεί ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά αλλά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα.Αν πάρουμε το ματσάκι έχουμε καθαρίσει κατά 80%.

panioniaria είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
panioniaria είπε...

Μεγάλη νίκη, όχι τίποτε άλλο μας περιμέναν και οι Περιστεριώτες για να μας ρίξουν.Ο Μάχο πρέπει να ανακηρυχθεί ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά αλλά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα.Αν πάρουμε το ματσάκι έχουμε καθαρίσει κατά 80%.

panioniaria είπε...

Παιδιά δεν ξέρω πως προέκυψε η ίδια ανάρτηση σχολίου με το όνομα Άλεξ,κάποιο λάθος έγινε στη σύνδεση.Το δικό μου σχόλιο ως panioniaria είναι το αυθεντικό.

zamis είπε...

Καλα Μακη,παιξε εσυ με τον αετο κι ασε εμενα να μην παιζομαι

Endys είπε...

Μάκη έχει κολήματα όπως όλοι μας. Τον Κούμο τον αδικείς.

Μπράβο στα παιδιά και τον προπονητή. ΒΡ ξέρω ότι δεν πολυγουστάρεις την επιθετική λειτουργία της ομάδας, όμως στην φάση της ισοφάρισης πατάνε 4 παίκτες περιοχή. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται και σου θυμίζω ότι προ Λεμονή δεν πάταγαν πα΄νω από δύο την περιοχή κι ας είμασταν πίσω 12 γκολ.

Η νίκη αυτή πέρα από μεγάλη είναι και πολύ ύπουλη. Αν πιστέψουμε τις εφημερίδες ότι σωθήκαμε μπορεί να μπλέξουμε (φτου κακά, κουνιέμαι από την θέση μου). Πρέπει οπωσδήποτε νίκη με Λάρισσα και βαθμό ή βαθμούς με ΗΡΑ - Κέρκυρα για να πάμε στην Τρίπολη άνετοι.

br fun_atic είπε...

Μα αυτό που λες είναι σπάνιο και για την μετά Λεμονή εποχή.εντελώς αντικειμενικά,ο μόνος παίκτης μας που πατάει σταθερά περιοχή είναι ο μήτρο.Αν δεν είχαμε αυτόν,τον μάχο κι αν δεν είχε σουλουπώσει ο λεμονής την αμυντική λειτουργία ( ανέβηκαν κατακόρυφα οι όμο και τσότσα) θα είχαμε πέσει προ πολλού.

Costix είπε...

Πολυ θαθελα να δω ποιο θα ειναι το προσωπο της αγωνιστικης αυτη την εβδομαδα. Μηπως ο sirtakis ???

Bertheway είπε...

Υπάρχει κανένας άλλος που πιστεύει ότι το πλασέ του Φανούρη είναι ποοοοοοοοολύ τυχερό?

br fun_atic είπε...

Το παιχνίδι δεν το είδα, ούτε καν το άκουσα από το ραδιόφωνο, οπότε δεν έχω εικόνα. Αν θέλετε, μπορείτε να προτείνετε το πρόσωπο της αγωνιστικής.

zamis είπε...

Μητρομαχος χωρις συζητηση:)

Griniaris είπε...

Ο Γκαλίτσιος...

NK99 είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/462794

Μπορεί σε λίγο καιρό να προσέχουμε τι γράφουμε διότι οι Τσετσένοι αυτονομιστές δεν καταλαβαίνουν τίποτα.....

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Φιλαράκια μου καλημέρα και καλή Σαρακοστή! Εγώ μάλιστα λέω και Ανάσταση από τώρα, ή άντε από την Κυριακή μετά τη νίκη με τα τυριά!!!
Το lap top τού σπιτιού πάει τά 'παιξε, και ως εκ τούτου μόλις σήμερα απ' το γραφείο μπόρεσα να μπώ και να σάς διαβάσω.
Και τί βλέπω...κύριε οικοδεσπότα!
Την ίδια προ 4ημέρου ανάρτηση!!!
Βρε χρυσό μου, εδώ γίνανε σημεία και τέρατα, ΑΝΑΤΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ για πρώτη φορά φέτος, και δέν έκανες νέα ανάρτηση;
Και πώς είπες; Ούτε είδες ούτε άκουσες το παιχνίδι;
Σε παρακαλώ, μπορείς να κάνεις το ίδιο και την επόμενη Κυριακή; :) :)

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

NK99
Άκουσα κάμποσο απ' τον διάλογο...
Πολύ γέλιο! ...τί να μας πεί ρε το 1,60 εγώ είμαι 2 μέτρα...
Φοβερά πράματα!
Πάντως, παρ' όλο που γουστάρω τρελλά να τον ακούω τον Αχιλλέα, μέσα μου έλεγα...ευτυχώς που είναι αλλού!

br fun_atic είπε...

εξυπνάδες...

General Tanz είπε...

http://epivitor.blogspot.com/2011/03/audio.html

br fun_atic είπε...

Κάποιος τουριστικός πράκτορας είναι που περιμένει γκρουπ από Ρώσους, Βούλγαρους και Ρουμάνους...Δεν ξέρω μήπως ασχολείται με εκδρομές στο Άγιο Όρος

vyruss είπε...

Δε μπορώ να πω ότι συμπαθώ ιδιαίτερα τον Αχιλλέα, αλλά βγάζει μάτι (αυτί;) ότι είναι καρα-μονταρισμένη η "κασέτα" και ακούγεται πεντακάθαρα αυτό.

Μου θύμισε αυτό το κλασσικό:

http://www.spike.com/video-clips/zshu4a/bushs-real-speech

claire είπε...

Μεγάλη νίκη στο πόλο! Είχα πάει στο κολυμβητήριο. Ιστορικές στιγμές. Προκριθήκαμε (πάλι) στον τελικό της Ευρώπης. Μεγάλη προσπάθεια, μεγάλη εμφάνιση απο την ομάδα και τρομερή στήριξη απο τον κόσμο.

Ο αγώνας έληξε 11 - 6 μετά απο την παράταση.

Υπάρχει και αυτός ο Πανιώνιος!!! :)