Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Άντε πάλι στα σκατά

Σε ένα παιχνίδι που σκοράραμε τρία τέρματα, τα δύο από αυτά στο πρώτο ημίχρονο και που η αντίπαλός μας έπαιζε με 10 (έστω και για λίγο) κατορθώσαμε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να παραχωρήσουμε ισοπαλία και να βρεθούμε και πάλι στον σωρό των ομάδων που διεκδικούν την παραμονή.

Νομίζω πως η ομάδα επαναπαύθηκε στα δύο γκολ του πρώτου ημιχρόνου και πίστεψε ότι θα περνούσε ένα ήσυχο απόγευμα στη λιακαδίτσα. Δεν υπολόγισε όμως ότι η Λάρισα έπαιζε το τελευταίο χαρτί. Παίξαμε με τη φωτιά για 45 λεπτά και η μπάλα μας τιμώρησε.Ως αποτέλεσμα και μόνο (γιατί υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις) είναι δίκαιο κυρίως για το πάθος που έδειξε η Λάρισα σε σχέση με τον κυριλέ Πανιώνιο του δευτέρου ημιχρόνου.

Θεωρώ ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν από τις αλλαγές του κου Λεμονή. Μέχρι και την πρώτη αλλαγή η άμυνα δούλευε ρολόι. Μετά κάτι χάλασε στη σούπα. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι ήταν ατυχής η έμπνευση να μπει σέντερ μπακ στη θέση επιθετικού, καθώς από το σημείο αυτό και μέχρι και την είσοδο του Μπόσκο, ο Πανιώνιος δεν απειλούσε με τίποτα την αντίπαλη περιοχή. Ατυχήσαμε επίσης γιατί παρά τα τρία γκολ βρέθηκαν σε πολύ άσχημο απόγευμα αρκετοί παίκτες μας. Σχεδόν αόρατος ο Μήτρογλου, μέτριος ο Σβέρκος, κακός ο Όμο (σε εμφάνιση από τα παλιά), εκτός τόπου και χρόνου ο Κούμο που καταλαμβάνει άδικα θέση βασικού. Αντίθετα, ψυχή της ομάδας ο δυναμικός Γιάννης Κοντοές.

Θα ήθελα να δω με ησυχία και τα τρία γκολ της Λάρισας. Για την ώρα δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Έχω την εντύπωση ότι δύο τουλάχιστον από τα γκολ της ήταν αντικανονικά.Ένα άλλο σημείο κλειδί του παιχνιδιού ήταν η τεράστια ανοχή του έδειξε ο διαιτητής στον Νταμπίζα που θα μπορούσε να είχε αποβληθεί πάρα πολύ νωρίτερα.

Μετά από το δώρο δύο βαθμών, πρέπει να συγκεντρώσουμε πόντους στα επόμενα παιχνίδια. Ο αγώνας για την παραμονή φαίνεται ότι θα παιχτεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική και κάθε βαθμός θα είναι πολύτιμος.Ίσως να επαληθευτεί το σενάριο που θέλει τελικό το παιχνίδι με την Τρίπολη.

Κλείνοντας θα ήθελα να γράψω δύο κουβέντες για τον Γιώργο Γκαλίτσιο. Σκόραρε, πόνεσε και το έδειξε. Δεν ήταν μικρό πράγμα να πέσει κατηγορία η ομάδα της καρδιάς του από δικό του γκολ. Στάθηκε όμως κύριος και επαγγελματίας αν και δάκρυσε για την ομάδα του. Μακάρι αυτό να το βλέπαμε από τόσους και τόσους δικούς μας παίκτες που μετά το «βήμα στην καριέρα τους» μετατράπηκαν στους μεγαλύτερους γενίτσαρους.

111 σχόλια:

Ron Barceló είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
br fun_atic είπε...

@ Argy
μπορείς να επαναδιατυπώσεις το σχόλιό σου για τον Λεμονή;Καταλαβαίνω πως νιώθεις όμως πρέπει να προστατεύουμε και το μπλογκ

John S. είπε...

φώναζε ότι ήταν στημένο για το χ. αλλιώς δεν εξηγείται τόση αδιαφορία από τους παίκτες μας, ούτε το μαϊμού πέναλτι ούτε η κόκκινη στον Νταμπίζα.

Ron Barceló είπε...

Το σχόλιο διεγράφη. Δεν μπορώ, ούτε θέλω να το επαναδιατυπώσω.

br fun_atic είπε...

συγνώμη για την παράκληση. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.

@sirris
δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που λες, γιατί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν βόλευε. Όμως το σημερινό παιχνίδι δίνει απάντηση σε όσους πίστευαν ότι ήταν στημένο το περσινό παιχνίδι με την Λάρισα.Συγνώμη παιδιά αλλά το περσινό δείχνει όσο ύποπτο και το φετινό...Αυτό συμβαίνει όταν ένα αποτέλεσμα είναι περίεργο

zouri1 είπε...

εδω και η δικη μου αποψη .Νομιζω παντως οτι ολα τα παιχνιδια απο εδω και περα θα ειναι τουλαχιστον "υποπτα"
http://zouri1.wordpress.com/2011/03/13/%CE%B7-%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF/

NK99 είπε...

Χάλασε την άμυνα που κόντραρε ΠΑΟ ΟΣΦΠ στο Περιστέρι για να χωρέσει ο Γκαλίτσιος αλλά κόντα στον κουρασμένο Ατρόμητο δεν το πλήρωσε. Σήμερα θυμήθηκε να ξαναβάλει τον Λάτκα που ήταν κρύος απέναντι στην πίεση και έκανε τον Τσότσα χαφ που δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί στο νέο ρόλο. Τον ανύπαρκτο και σήμερα Κούμο τον κράτησε 70 λεπτά. Ο Κούκετς που θα μπορούσε να κρατήσει λίγο μπαλα δεν μπήκε ποτέ ενώ ο Μπάλαμπαν που το δύνατό του σημείο είναι το κράτημα της μπαλας έπαιξε λίγο.
Ο Σβέρκος ανύπαρκτος και ακατάλληλος για ένα παιχνίδι που έχεις επιλέξει να περιμένεις τον αντίπαλο.

Τα κριτήρια σχηματισμού της ενδεκάδας ολοφάνερα κατά τη γνώμη μου δεν είναι αγωνιστικά.

Δεν ξέρω πόσα λάθη έκανε ο διαιτητής που φάνηκε ότι δεν είχε πρόθεση να αδικήσει κανένα.

Χάρηκα ιδιάιτερα που υπήρχε σχετικά πολύς κόσμος και ήταν ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ κυρίως χάρη στην Λάρισα που έδειξε ότι η superleague uα είναι πιο φτωχή χωρίς αυτή. Σαν Πανιώνιος χαίρομαι που θα πέσει σαν φίλαθλος που παρακολουθεί το πρωτάθλημα λυπάμαι.

John S. είπε...

Καταρχήν δεν επιθυμώ να λογομαχήσω με κανέναν. Σέβομαι όλες τις απόψεις και σας αισθάνομαι φίλους μου έστω και αν δεν έχουμε βρεθεί ποτέ από κοντά.
Προσωπικά είδα έλλειψη πάθους από τους παίκτες μας. Εκτός από τον Κοντοέ οι άλλοι μου φάνηκαν λες και έπαιζαν κάποια από τις 3 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αν δεχθούμε ότι αυτό είναι το πάθος της ομάδας όταν παλεύει για τη σωτηρία της σε ένα ματσ ζωής θανάτου τότε θα παραδεχθούμε είτε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα είτε ότι δεν καιγόμαστε για τη νίκη.
Ακόμη και η διαμαρτυρίες των παικτών για το γκολ χέρι και το μαϊμού πέναλτι ήταν ανύπαρκτες.
Ο Λεμονής έχει ευθύνες γιατί κάποτε πρέπει να αποφασίσει την θέση των Τσοτσαλιτς, Γκαλίτσιου και να βάλει στον πάγκο πια τον Κουμορτζι γιατί η κατάστασή του χειροτερεύει. Αλλά δεν φταίει αυτός που η Λάρισα έκανε πάρτι μέσα στο γήπεδο και οι παίκτες μας μάρκαραν με τα μάτια.
Φάνηκε η έλλειψη του Σάμαρη αλλά και του Ριέρα.

General Tanz είπε...

Οταν κερδιζεις 3-1 στο 77 και το ματς ερχεται 3-3 με ανυπαρκτο πεναλτι, δεν φταιει ο Λεμονης.
Λαθος η αλλαγη αλλα ως εκει.
Το χ δεν βολευει κανεναν, η Λαρισα πεφτει και με χ εκτος αν στησουνε και τα τσιμεντα.
Αυστηρο του Κοντοε,χερι στο γκολ ο Μετιν.
Κοντος, Τσοτσα και μετα το χαος!!!

Θεωρω οτι δεν πεφτουμε, αλλα δεν ξερω τον τριτο της παρεας.

dimosthenis είπε...

Πολύ δύσκολο το παιχνίδι και αργήσαμε να το καταλάβουμε. Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν τυχερή στην αρχή που δεν προηγήθηκε η Λάρισα και να τρέχουμε. Προηγηθήκαμε με δυο στημένα που κέρδισε ο καλύτερός μας παίχτης ο Κοντοές. Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής βλέποντας τη Λάρισα να κυριαρχεί στο κέντρο έβαλε το Λάτκα και έβγαλε το Σβέρκος ενισχύοντας κατά την άποψή του το κέντρο με τον Τσότσα αλλά στην ουσία χάλασε την ισορροπία της ομάδας. Η Λάρισα μας έστυψε και το ότι δεν ισοφάρισε ήταν θέμα τύχης και Μάχο. Η αλλαγή Κούμο με Μπάλαμπαν ισορρόπησε πάλι τα πράγματα βάλαμε το τρίτο γκολ και αντί να τους λιώσουμε καθίσαμε πίσω, ο διαιτητής χάρισε το πέναλτι έδινε συνεχή φάουλ και έτσι χωρίς πίστη στη νίκη μας ισοφάρισαν και έυτυχώς που αποβλήθηκε ο Νταμπίζας και δε χάσαμε γιατί παραπαίαμε. Ο Μάχο απροπόνητος όλη τη βδομάδα ήταν κατώτερος των περιστάσεων, Ο Λάτκα κρύος και ασυντόνιστος δεν ήξερε που έπαιζε, οπως και όλη η ομάδα το δεύτερο ημίχρονο. Η Λάρισα με ποιοτικούς παίχτες με ψυχή τα έδωσε όλα και πήρε το βαθμό με τη βοήθεια παικτών προπονητή και διαιτητή. Πάλι θα τρέχουμε στη συνέχεια εμείς και άλλοι 7-8

Griniaris είπε...

Ας ξεκινήσω από τα γκολ.Βλέποντας ξανά τις φάασεις στο nova,το πρώτο γκολ της Λάρισας μπαίνει πεντακάθαρα με το χέρι και φυσικά δεν υπάρχει καμμία επαφή στο πέναλτι που τους έδωσε...

Το κυριότερο όμως είναι ότι βαρέθηκα να ακούω κάθε Κυριακή για τις επιτυχημένες διορθωτικές κινήσεις του Λεμονή,λες και τις αρχικές τις έκανα εγώ.Κάποια στιγμή θα γινόταν και η στραβή.Δεν γίνεται να κάνεις συνέχεια τόσα λάθη,ατιμώρητα.Μόνος του έχασε το ματς,οπισθοχωρώντας αδικαιολόγητα την ομάδα και χαλώντας μια άμυνα που τα πήγαινε αρκετά καλά...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Για άλλη μια φορά θα πάω κόντρα στο ρεύμα. Είναι εύκολο (το έχω κάνει και εγώ) να τα ρίχνεις όλα στον προπονητή. Ναι ο Λεμονής έκανε λάθη στο σημερινό ματς.

Ας πούμε για μένα το πρώτο του λάθος είναι η επιμονή στον τουρίστα Κουμορτζί. Για 77 λεπτά παίζαμε με 10 παίκτες, με τον ταλαίπωρο Ομο να τρέχει να καλύπτει τις μαλακίες του αδιάφορου Γκανέζου. Ομως όποιος πει κακό για τν Κούμο είναι σχεδόν... ρατσιστής!!!

Ελεγα λοιπόν ότι έκανε λάθη ο Λεμονής. ΟΚ. Ομως είμαστε στο 82 μπροστά με 3-1. Εκτός από τους συνήθεις Πανιώνιους που θα εβριζαν τον Λεμονή και τον Γκαλίτσιο νικάγαμε, χάναμε, όλοι οι υπόλοιποι ούτε που θα ασχολιόμασταν με τις αλλαγές αν είχαμε νικήσει. Σ' εκείνο το λεπτό λοιπόν "κτυπά" ο Παππας με το πέναλτι φάντασμα. Γίνεται το 3-2. Οπως είναι φυσικό πέφτει πανικός. Λογικό. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα να μην μασήσουμε. Και το διαιτητικό έγκλημα ολοκληρώνεται στο 88. Ο Νταμπίζας είναι σε θέση οφσάιντ, η Αελ ισοφαρίζει και άντε γειά.

Ορισμένοι ξεχάσατε πολύ γρήγορα τι πράγμα (γιατί ομάδα δεν ήταν) παρέλαβε ο Λεμονής. Το ότι έχουμε δυο ομάδες απο κάτω και είμαστε ισόβαθμοι με την Κέρκυρα είναι σε μεγάλο βαθμό και έργο του Λεμονή.

Δυστυχώς και κόντρα σε ορισμένους ο Πανιώνιος ΔΕΝ είναι παράρτημα του ΟΣΦΠ. Κια λεω δυστυχώς γιατί στη προσπάθεια μας να σωθούμε έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα του Βγενόπουλου με ισχυρές πολιτικές πλάτες (Λάρισα), μια ομάδα του Μποροβήλου (Αστέρας), μια ομάδα του ΟΣΦΠ (Κέρκυρα) και μια ομάδα με λεφτά (Ατρόμητος). Δυο από εμάς θα πάνε στη Β' εθνική. Από αυτές εμάς η διαιτησία μόνο εμας ****αει! Τυχαίο; Δε νομίζω!

Υ.Γ. Η Λάρισα νίκησε (;) τον ΠΑΟ κανένας δεν ασχολήθηκε, Εμείς πήραμε Χ από τον ΟΣΦΠ και μόνο δικαστήριο δεν μας πέρασαν...

NK99 είπε...

Όποιος θέλει να δει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού δεν θα σταθεί μόνο στα γκολ που έβαλε η Λάρισα αλλα και σε αυτά που δεν έβαλε καθώς και στις αμέτρητες φορές που μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή.

Από τον Λεμονή δεν περίμενα κάτι άλλο από το να ρίξει το βάρος στους παίκτες και στα ελλατώματα της φυλής.

Τέλος πρέπει να επισημανθεί ότι το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι στον Πανιώνιο που εξυπηρετούν ΚΑΙ τα συμφέροντα του ΟΣΦΠ δεν σημαίνει ότι η διαιτησία θα μας αντιμετωπίζει όπως τον ΟΣΦΠ. Πάντως είναι κάπως λίγότερο χειρότερες σε σχέση με αυτές του α γύρου.

br fun_atic είπε...

@Μάκης
δεν θα βρεις Πανιώνιο να παραδεχτεί ότι είμαστε παράρτημα του Ολυμπιακού. Όμως αυτή είναι καλώς ή κακώς η αίσθηση ολόκληρης της Ελλάδας.
Όμως, αν είμαστε αντικειμενικοί, πρέπει να παραδεχτούμε ότι από το καλοκαίρι υπάρχει ένας σημαντικός δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, που αποδεικνύεται από το πέρασμα των: Στρακόσια, Χίκα, Παναγόπουλου, Σκούρτη, Λεμονή, Γκαλίτσιου και Μήτρογλου από την ομάδα μας και την απόκτηση του Μανιάτη από τον Ολυμπιακό.

Όταν λοιπόν δίνεις έστω την εντύπωση ότι είσαι στο στρατόπεδο τπου Ολυμπιακού είναι λογικό οι του άλλου στρατοπέδου να θέλουν να σου βγάλουν το μάτι.

Εν ολίγοις: Ο Λεμον΄πης δεν παρέλαβε πράγμα, αλλά ουσιαστικά έχει την ίδια ομάδα που είχαν και οι προηγούμενοι, μόνο που ευτύχισε να πάρει τον Μήτρογλου. Συγνώμη, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ο Στόρε που ήταν φύσει επιθετικός προπονητής θα έφερνε τα ίδια αποτελέσματα αν είχε στη μηχανή τον Ινδιάνο.
Πράγματι έχει προσφέρει έργο, καθώς συμμάζεψε την άμυνα, ευτύχισε να δει τον Όμο να αποδίδει στα χαφ, εμπιστεύτηκε και καλά έκανε τον Σάμαρη και πήρε βαθμούς σε πολύ δύσκολοα παιχνίδια. Όμως έχει κάνει και ο ίδιος τις χαζομάρες του με κορυφαία τη σημερινή.
Όταν ο ίδιος έβλεπε ότι η ομάδα δεν πήγαινε καλά τι έκανε;
Και να σου πω κάτι; Δεν ξέρω για το χέρι. Το πέναλτι όμως (που δεν ήταν) θα το έδιναν οι 9 1/2 στους 10 Έλληνες διαιτητές.
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και πάμε δυνατά με τις γριές. Αν πάρουμε το διπλό θα είναι σαν να μην έγινε τίποτα σήμερα

br fun_atic είπε...

ξέχασα τον Σβέρκος.

υ.γ
αρχηγική η σημερινή εμφάνιση του Μπέου. Σχεδόν κέρδισε μόνος του την κόκκινη κάρτα από τον Νταμπίζα

Endys είπε...

Αδέρφια ψυχραιμία. Ο Λεμονής ξεκινάει με 4-4-2 στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς και δυστυχώς αυτό μας κόστισε στο κέντρο. Βρεθήκαμε μπροστά με 2-0 από το πουθενά και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λόγικό να γυρίσει σε 4-5-1 για να ενισχύσει το κέντρο. Απλά περίμενα να μπει ο Μπόσκο στην θέση του Σβέρκος. Είναι άδικο να μιλάμε για ευθύνες των προπονητών σε ένα παιχνίδι που όλα τα γκολ μπήκαν από στημένα. Παρεμπιμπτόντως τα τρία της Λάρισσας δεν έπρεπε να μετρήσουν. Το πρώτο είναι χέρι, το δεύτερο ανύπαρκτο πέναλντι και το τρίτο οφσαιντ.

br fun_atic είπε...

Νέος υπεύθυνος τύπου της Π.Α.Ε Ο Γιώργος Μπιτσικώκος. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

@endys
θεωρείς ότι η έξοδος του Σβέρκος, η είσοδος του Λάτκα και η μετατόπιση του Τσότσα δεν αποσυντόνισαν την ομάδα;

zamis είπε...

Nα δεχτουμε ως λογικη κινηση την ενισχυση του κεντρου με Τσοτσα,ασχετα αν δεν βγαινει.Αλλα εξω ο Σβερκος και οχι ο Κουμο?
Και μετα να εχεις τον Λεμονη να τα ριχνει στους παικτες οταν βγαζει επιθετικο που κραταει απασχολημενους αμυντικους και μας παιρνει παραμαζωμα?
Επισης γιατι δεν ξεκιναει με Λατκα πισω και Τσοτσα χαφ απο τη στιγμη που πρωτο μας μελημα ειναι ο ποντος?
Καλυτερα συνηθης Πανιωνιος παρα συνηθης ασχετος.

υ.γ.1 δεν θελω ιεροσυλες αναφορες στον Σταρε.
υ.γ.2 προσωπικα νιωθω θλιψη απο την αυτοκρατορικη παρουσια της Παρακμης.

zamis είπε...

Και για να λεμε την αληθεια,η Λαρσα ηταν σαφως καλυτερη ομαδα.

Costix είπε...

@Brfun
Πως φαινεται αγορακι μου οτι εχεις ανταποκριτες σε ολες τις εξεδρες !!!

@Μακης
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου για τον Κουμο. Νισαφι πια, ας τον αφησει λιγο παγκο, στο δευτερο ημιχρονο χασαμε τελειως το κεντρο εξ αιτιας του. Ομως αυτο δεν εξαλειφει τις ευθυνες Λεμονη για την αψυχολογητη αλλαγη του Σβερκος με Λατκα, που πραγματικα δημιουργει ανισορροπια ξαφνικα στην ομαδα (οπως πλου σωστα παρατηρει και ο dimosthenis) με αποτελεσμα να χασεις ολες τις μονομαχιες στον αερα μεσα στην περιοχη και τα γνωστα αποτελεσματα. Αστο Μακη, φετος απο καντεμια σε καντεμια.
Γιατι ο Λεμονης για καλο πηγαινε, αλλα να που μας βγηκε μπουμερανγκ.

Και βεβαια δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση για στημενο, γιατι κανεναν μας δεν βολευει το Χ, ελτος ισως απο τους αντιπαλους μας στην ζωνη του υποβιβασμου.

Ο Νταμπιζας δεν δικαιολογειται, παρα το παθος του, να συμπεριφερεται τοσο αλητικα.

Παντως δεν θα με χαλαγε να ειχαμε εναν αρχηγο που να σπρωχνει ετσι την δικια μας ομαδα. Παραεχουμε γινει ''κυριοι'' και τελικα η αλητεια κυριαρχει.

Η διαιτησια απαραδεκτη και ζημιωσε και τους δυο. Σιγουρα χερι το πρωτο γκολ των τυριων και πετσινο το πεναλτυ τους.

Ασ δουμε τι θα πουνε και οι ''φωστηρες'' της διαιτησιας στην τηλεοραση.

Katrinos είπε...

Σήμερα είδαμε να έρχεται μια ομάδα-νταβατζής/τσαμπουκάς και να μας παίρνει τον αέρα , με φυσικά τη πλήρη υποστήριξη της διαιτησίας, με ξύλο απο την αρχή , τσαμπουκά και μπινελίκια και το τέλειο στο τέλος είναι οτι έβγαλαν και ανακοίνωση. Σήμερα η Λάρισα μας το πήρε το αποτέλεσμα με θράσος και τσαμπουκά. Εμείς είμασταν γατάκια.
Φυσικά έχει ευθύνες ο Λεμονής, αλλά θα μου επιτρέψετε να τα ρίξω και ολίγον τι στους επαγγελματίες παίκτες μας. Όταν με οποιοδήποτε τρόπο (αφύσικα) προηγείσαι 3-1 τη μπάλα τη τρώς , τη στέλνεις στη Συγγρού , τη βάζεις στο κώλο σου δεν τρως δύο γκολ μέσα σε 10 λεπτά. Δεν έχουν καταλάβει ορισμένοι οτι για να παραμείνεις στη κατηγορία θέλει πάθος και σήμερα δεν....

Όσο αφορά τους αθεράπευτους θιασώτες της θεωρίας του παραρτήματος,εαν δεν έχουν καταλάβει ορισμένα πράγματα μέχρι και σήμερα δεν θα καταλάβουν ποτέ.

br fun_atic είπε...

για να πούμε όμως τα σύκα - σύκα, το ότι δεν είχαμε διαθέσιμο τον Σάμαρη, μπορεί και να εξανάγκασε τον Λεμονή να κάνει αυτή την Αλχημία. Εκ των υστέρων βέβαια νομίζω ότι θα μπορούσε να είχε βάλει τον Αναστασόπουλο στη θέση του Κούμο και να τελειώσει το παραμύθι.Στην περίπτωση αυτή θα είχε τον Μπόσκο για αλλαγή του Σβέρκος (όταν αυτός θα κουράζονταν) και μια τρίτη που ίσως θα ήταν ο Κούκυ

br fun_atic είπε...

@costix
τι δουλειά είχε ο χουλιγκανο - Ευτρυχίξ στα κάγκελα;;;
Αλήθεια, σου έχει πει ότι τον Μάιο πάμε Μύκονο; Φαντάζεσαι Ευτύχη στη Μύκονο;;;;;

Endys είπε...

Ο Κούμο σήμερα έδειξε διάθεση και μην τρελαθούμε, μπορεί να έχει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, αλλά δεν έχει ξεχάσει την μπάλα. Οι προπονητές πιστεύουν ότι τέτοιοι παίκτες μπορεί να πάρουν μπροστά ανά πάσα στιγμή. Απλά σήμερα δεν του βγήκε και το διόρθωσε γρήγορα με την αλλαγή του Μπόσκο.
Δεν συμφωνώ ότι η αλλαγή του Λάτκα αποσυντόνησε την ομάδα. Η αλλαγή γίνεται στο 60 και επί 15' η Λάρισσα σε πιέζει. Επομένως την βρίσκω απόλυτα δικαιολογημένη την αλλαγή και επιμένω 3 ΑΚΥΡΑ γκολ από στημένες φάσεις. Δεν πιστεύω ότι έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες ο προπονητής.

zamis είπε...

H oμαδα επασχε στα χαφ απο το πρωτο λεπτο και οχι απο το δευτερο ημιχρονο,απλως το πρωτο μας γκολ απο το πουθενα τους αποσυντονιζει και ταυτοχρονα δουλευει καλα η αριστερη μας πτερυγα με την σημαντικοτατη συνδρομη του καγκουρα.
Και ξαναρωταω(για να μην ξαναλεμε για το εγκλημα της αλλαγης Σβερκου και οχι Κουμο),γιατι δεν ξεκιναει τον Λατκα πισω και τον Τσοτσα στα χαφ?

br fun_atic είπε...

εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το δίδυμο Τσόσα - Σιόβα από το δίδυμο Λάτκα - Σιόβα. Δεν ξέρω γιατί δεν έχουμε δει το δίδυμο Λάτσκα - Τσότσα. Υποθέτω ότι αυτό έχει να κάνει επειδή ο Σιόβας κάνει αυτές τις γιόμες. Αλλιώς δεν βλέπω τον λόγο.

Αυτό που ξεχάσαμε είναι ότι στο συγκεκριμένο ματς ήταν καθοριστική η απουσία του Ριέρα. Αν τον είχαμε μέσα θα είχαμε κερδίσει, γιατί είναι δεδομένο ότι ξέρει να κρατάει τη μπάλα, να κερδίζει φάουλ κ.λ.π

Δεν είπαμε τίποτα και για τον Φανούρη του πρώτου ημιχρόνου. Νομίζω ότι όταν η μάδα είναι στα καλά της και δεν έχει βαθμολογικά προβλήματα, αξίζει κάποιος να πληρώνει εισιτήριο μόνο και μόνο για τον Φανούρη.

br fun_atic είπε...

@zamis
δεν μας είπες τίποτα για τον Κούμο...

zamis είπε...

@brf
το αφηνω στους εξειδικευμενους κουμολογους η αλλιως αντι να βαραμε το γαιδουρι βαραμε το σαμαρι

romy38 είπε...

Το νου μας και το νου σας ρεμαλια,στο 90% των ισοβαθμιων πεφτουμε.Θυμιζω γιατι εχουν περασει και 20 χρονια ενα 0-0 με τον πεσμενο Εθνικο 5 αγωνιστικες πριν το τελος και στο τελος τον ηπιαμε σε τεραπλη ισοβαθμια στους 27 βαθμους και ενω ο εβδομος Αρης ειχε 29.

IWN1998 είπε...

Η συγκυρία των αποτελεσμάτων και ο τρόπος που έγινε το 3-3 μου δημιουργεί απαισιοδοξία. Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι και οι δυο που θα παίξουμε εκτός, ήρθαν τα πράγματα έτσι, που χρειάζονται τους βαθμούς.
Για το κέντρο, τα χάλια μας τα ξέρουμε, δεν τα μάθαμε σήμερα. Το ότι ήταν λαθάρα η αλλαγή Λάτκα αν και η ιδέα στην οποία στηρίχτηκε είχε λογική (ενίσχυση των χαφ με Τσοτσα), το αποδεικνύουν τα γεγονότα.
Ένα άλλο σημείο είναι ότι παρότι έπαιζε όλη η αεροπορία μας, χάναμε όλες τις κεφαλιές στην άμυνα.
Χρειάζεται μεγάλη δύναμη για να φθάσουμε με επιτυχία στο τέλος και σήμερα και από πλευράς ηθικού πήγαμε πίσω.

dimosthenis είπε...

Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. Απύθμενο το θράσος των Λαρισαίων έβγαλαν ανακοίνωση για τη διαιτησία. Με δυο γκολ χάρισμα του διαιτητή με την αλητεία Νταμπίζα που σηκώνει απευθείας κόκκινη από το πρώτο ημίχρονο έχουν το θράσος και μιλάνε. Το κακό είναι ότι κανείς δεν απαντάει. Βέβαια τους καταλαβαίνω, γιατί νόμιζαν ότι με τα δεδομένα τα περσινά του 0-3 και της προηγούμενης Κυριακής όλα τα ματς θα τους πάνε πρίμα.

br fun_atic είπε...

Για την Λάρισα δεν υπάρχει φάουλ πάνω στον Κοντοέ, μολονότι ο παίκτης της κόντεψε να του βγάλει το μάτι με το παπούτσι.

Ο Θεός μεθ' ημών Κωστένογλου δεν είδε τη χερούκλα του Μετίν ούτε βέβαια βούτα του παίκτη του στην περίπτωση του πέναλτι που κέρδισαν.

Επειδή δεν είναι δυνατόν να μην είδε καλά τις φάσεις που είδε ένα ολόκληρο γήπεδο, υποθέτω ότι τις είδε και ο κύριος Κωστένογλου, αλλά θα περιμένει μέχρι την εξομολόγηση για να τα παραδεχτεί...

Όλα τα λεφτά είναι η δήλωση του Μπέου, με την οποία ψέγει τον Νταμπίζα, επειδή παρ' όλη την εμπειρία του δεν έδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία...μουχαχαχαχαχαχαχαχαχα

zamis είπε...

Νομιζω οτι καποιοι(..)πανε να σωσουνε την Τριπολη.Δειτε και το προγραμμα,αν δε κανει διπλο στον Πανοπουλο(..)αποκτα και νοημα ο ασσος με τον Βολο.
Τυρια τα θεωρω πεσμενα και ψαχνουμε τον τριτο,θελω να πιστευω μεταξυ Κερκυρας και Ατρομητου.
Αλλη μια θεωρια συνωμοσιας..

General Tanz είπε...

Ολες οι δηλωσεις που εχει κανει κανει κατα καιρους ο Αχιλλεας και προκειται να κανει, ΩΧΡΙΟΥΝ μπροστα στην δηλωση του για Περπινιαδη.
Δεν υπαρχει!!!!!!!

Katrinos είπε...

Μάλλον υπάρχουν διάφοροι που θέλουν να σώσουν διάφορους. Δηλαδή δεν υπάρχει μια παράγκα που δρομολογεί τα θέματα. Αυτο θα ήταν το εύκολο. Εφόσον όλοι είναι βρωμιάρηδες, μπρος στο κίνδυνο του υποβιβασμού έχουν απλώσει όλο το ρεπερτουάρ τους κ όλοι αυτοί μπλέκουν τα μπούτια τους. Εγώ πλέον πλην Σερρών δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Απο 8η κ κάτω όποιος αποκοιμηθεί θα ξυπνήσει στη Β'

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Απαντώ στον zamis. Το γαϊδούρι βαράμε, δλδ τον Κουμορτζί. Γιατί μόνο γαϊδουρι μπορεί να είναι ένας τόσο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ παίκτης σε μια ομάδα που παλεύει για την κατηγορία...

Μάκης

zamis είπε...

Ανταπαντω.
Οταν η κριτικη σου μονιμως αρχιζει και τελειωνει στον Κουμο(αντε και στον διαιτητη)ειναι φυσικο να μπλεκεις τα γενια με τα χτενια.
Λες κι εγω δεν παραδεχομαι οτι κανει αθλιο πρωταθλημα..τα παραπονα σου λοιπον στον προπονητη.

NK είπε...

ο πηλαδακης ξερει τι κανει οταν διαμαρτυρεται συνεχεια
προετοιμαζει το εδαφος για το επομενο ματς. χθες τους πιστωθηκαν 3 ακυρα γκολ.
κι αν συνυπολογισουμε το πεναλτυ του βαζελα μας εχουν στερησει 5 βαθμους που θα μας ειχαν σωσει απο τωρα.
το φοβερο ομως ειναι οτι η διοικηση μας κοιμαται. επρεπε να ειχαν ηδη χαλασει τον κοσμο για το χθεσινο αισχος. οι τυποι δεν υπαρχουν, και εχω αρχισει να θυμαμαι την προηγουμενη θητεια τσολακακη που μας ελεγε μην ανεβειτε λαρισα ειναι Χ το παιχνιδι.
ξυπνατε εκει στην διοικηση. αν ειναι δυνατον εβγαλε ανακοινωση το τυρι κι εμεις κοιμομαστε

NK είπε...

4 βαθμους

zamis είπε...

Θα βγαλει ανακοινωση ο μπεος,μην ανησυχεις.

υ.γ.να προσθεσω Μακη,οτι ενα ημιωρο ολο κι ολο εχει κανει πολυ καλο με το περιστερι ο κουμο(που μαζι με Σβερκο διορθωσαν την ανισορροπια Γκαλιτσιου στα χαφ)και παλι αχρηστο τον εβγαλες.
Σε ολους-πλην Λεμονη-ηταν χτες σαφες οτι επρεπε να βγει.

antunix είπε...

sΟ Κούμο και ο Ομο πρέπει να απελαθούν από την Ελλάδα…

zamis είπε...

ελα ρε antunix με τον κακομοιρη τον Σουλη,δωσε του χαρη λογω φιλοτιμιας και μονο,για το ψωμακι του τσακιζεται το παιδι:)

Bertheway είπε...

Ο Φανούρης του πρώτου ημιχρόνου ήταν καλός.Στο δεύτερο δεν ακούμπησε την μπάλα.Γενικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορώ να πω ότι κάποιος έπαιξε καλά.Πουλούσαμε συνέχεια την μπάλα και δεχόμασταν επιθέσεις.Χάθηκαν αρκετές κεφαλιές με αποτέλεσμα και τα 3 γκολ να ξεκινήσουν με παρόμοιο τρόπο δλδ από σέντρα.Θεωρώ λάθος την αλλαγή στην άμυνα.Από την στιγμή που κερδίζεις 2-0 δεν αλλάζεις πρόσωπα στην άμυνα.Στο 59' μπήκε ο Λάτκα και στο 61' φάγαμε το πρώτο.Χρειαζότανε να ενισχυθεί το κέντρο οπότε αφού δεν έχεις Σάμαρη βάλε Αναστασόπουλο.Σχετικά με το στημένο παιχνίδι:Το στημένο Χ με ποιο τρόπο βολεύει Πανιώνιο και Λάρισα?Ο Νταμπίζας δεν ήξερε ότι ήταν στημένο και πήρε την κόκκινη που σαν αρχηγός σημαίνει 5 αγωνιστικές?Και αν μας έστησε ο Ατρόμητος γιατί εκείνος δεν έστησε και το δικό του παιχνίδι να πάρει διπλό.Μήπως ήταν ο Αστέρας?Και γιατί δεν μας έστησε να χάσουμε ώστε να είναι ακόμα πιο κοντά μας?

Bertheway είπε...

Και αν ΟΛΑ είναι στημένα γιατί κάθεστε και ασχολείσται με το άθλημα και χάνετε τις Κυριακές σας?Ελάτε στους αγώνες ακαδημιών να χορτάσετε αγνό ποδόσφαιρο και την ώρα που παίζει η Superleage ας kάνουμε κάτι άλλο!

romy38 είπε...

Σε 3 εκτος θελουμε 2 ποντους και σωνομαστε,ο 1 δεν φθανει, στους 34 πεφτουμε και μαλιστα με ισοβαθμιες κατα διαβολικη συμπτωση οπως το '92Η σειρα των αγωνων τελειως αρνητικη για εμας,προσεχτε χωρις να συνομωσιολογω:Την επομενη ετσι και χασουμε σωνεται οριστικα ο Ηρακλης ο οποιος με την σειρα του κατεβαινει στον Εργοτελη αδιαφορος και σωνεται και αυτος με την σειρα του στους 35 και αμεσως μετα οντας αδιαφορος παει στην Κερκυρα και χανει,αυτο πρακτικα σημαινει οτι στην Κερκυρα πιθανον η ισοπαλια να μην φτανει.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΕΤΣΙ ΠΕΣΑΜΕ ΤΟΤΕ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΑΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ.

br fun_atic είπε...

Πολύ σωστή ανάλυση romy.
Προσωπικά δεν υποστηρίζω ότι ήταν στημένο.λέω όμως ότι είναι ένα εξίσου παράδοξο αποτέλεσμα με το περσινό, με τη διαφορά ότι τότε θεωρήθηκε δεδομένο ότι το έδωσε ο τσακ στον πηλαδάκη με τους απαραίτητους συσχετισμούς με το 92.

zamis είπε...

Γι'αυτο ακριβως ηταν εγκλημα κατα του Πανιωνιου η νικη του Αστερα προχτες...

zamis είπε...

Eπισης,στα δυο παιχνιδια Βολου-Τριπολης ο Αστερας πηρε 4 ποντους.Στα δυο παιχνιδια Βολου-Πανιωνιου πηραμε 1.
Aν ο Βολος δεν εχανε προχτες,ο Αστερας θαταν ηδη πεσμενος και θαμασταν ανετοι.Ο νοων νοειτω.

Costix είπε...

@zamis
Ισως να ειπες την μεγαλη αληθεια, αλλα δυσυτχως δεν θα μαθουμε ποτε, η μαλλον θα το καταλαβουμε οταν ειναι πολυ αργα, αν και σκατα στη γλωσσα μου.

It's a dirty game, that why it's only rock and roll, my man !!!!

Costix είπε...

Και κατι ακομα, μηπως οταν βριζεις καποιον απο την αρχη του παιχνιδιου, αντι να του ριχνεις το ηθικο αντιθετα τον κανεις να σκυλιασει και να σε εκδικηθει ???
If you know what (and who) i mean.

Α, ρε συνομωσιολογοι που γιναμε ολοι !!!

zamis είπε...

@Costix
αφιερωμενο
http://www.youtube.com/watch?v=khHLJ6IRb6k

romy38 είπε...

Ενταξει ρε παιδια οχι να θελει να πεσουμε μην τρελαθουμε κιολας

Costix είπε...

@romy
Αδελφε εχεις μαλλον δικιο, ουτε και εγω θελω να το πιστεψω, αλλα πολλες περιεργες συμπτωσεις, βρε παιδακι μου.
Και μετα, πολλοι την δοξα εμισησαν, το χρημα ουδεις...
Ξερω, χιμαιρες κυνηγαμε.
Θα δειξει το αμεσο μελλον.
Παντως ακουω οτι καποιοι γνωστοι ηδη ζητησαν την λιστα εγγεγραμενων στον Ερασιτεχνη.
Σας θυμιζω οτι ο Ερασιτεχνης εχει εκλογες τελος Απριλιου !!!

@zamis
ανταποδιδω
http://www.youtube.com/watch?v=AVpIRKQfn24

Costix είπε...

Πραγματικο ρεσιταλ του Αχιλλεα.
Μην το χασετε !!!
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=89728

Α, ρε Τσακιλλεα, μονο εσυ θα μας σωσεις.

zamis είπε...

Costix,αφου επιασες τα βρωμοσκυλα
http://www.youtube.com/watch?v=HtwlTyqvd0g
(eat cat too)

Costix είπε...

@zamis
στο ιδιο υφος
http://www.youtube.com/watch?v=PieS0zG228A
(fear of the daylight too)

cdu είπε...

Για άλλη μια φορά, διοίκηση κατώτερη των περιστάσεων. Άφησε τον Μπέο να κλέψει το show και από εκεί που ήμασταν οι αδικημένοι, βρέθηκαμε κατηγορούμενοι για τον Μπέο.

Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στο αδέσμευτο και αντικειμενικό ασκέρι τον τσαρλατάνων που παριστάνουν τους δημοσιογράφους. Περίμεναν τον αδιάφθορο Κούγια να ανακαλύψουν ότι υπάρχει σαπίλα στο ποδόσφαιρο και φόρτωσαν τώρα τα πάντα στον Μπέο αποό καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι πιο πολλοί είδαν show και αλητείες Μπέου στη Νέα Σμύρνη και όχι αλλοίωση αποτελέσματος. Έλεος ρε λάγωνικά. Απο την Αμερική μαθαινω πως φτιάχνονται τα παοχνίδια και εσείς περιμένατε την κασέτα;

Μετά μας βγήκε ο Νταμπίζας το παλικάρι να μας πεί "Όταν παίζεις με τους μεγάλους, τα σπόρια ή και όλο το καρπούζι θα πάνε με αυτόν."
Και ο κόπανος ο δημοσιογράφος δεν βρέθηκε να του πει "Τι λες ρε. 'Οταν έπαιζες στον Ολυμπιακό, δεν το είχες πάρει μυρωδιά; Σου άρεσε τότε το καρπούζι;"

Και δεν μας είπαν, του Νταμπίζα ο πανηγυρισμός, πόσα "πέστε κάτω αεκάκια" πιάνει;

Νομίζω ότι ξαναγίναμε φαβορί για τον υποβιβασμό. Έχει δημιουργηθεί κλίμα υπερ της Λάρισας και κατά του Πανιώνιου, κυρίως για να κτυπηθεί ο Μπέος. Η ευθύνη της διοίκησης είναι μεγάλη.

antunix είπε...

@ Zamis
Εντάξει, όχι απέλαση. Άντε να τους βάλουμε στο κτίριο Υπατίας!

Τελικά ποιος θα μας απαντήσει. Ο (κύριος) Μπέος πλησιάζει στην Πλατεία, ή η Πλατεία στον Μπέο ;;;

John - Singapore είπε...

Δέν έφαγε ο Μπέος 2 γκολάκια με κάτω τα χέρια την Κυριακή. Ο Μπέος είναι Μπέος και άρα αναμενόμενος. Θα διεκδικίσει όλα τα φώτα. Ας μήν ψάχνουμε δικαιολογίες. Άν ήμασταν καλύτερη ομάδα από ότι είμαστε, τότε θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα των 2 γκόλ απέναντι στην πρότελευταια. Το οτι δεν είμαστε ικανοί να το κάνουμε δέιχνει πώς ειμαστε χειρότεροι απο άλλους που σε δεδομένη ανάλογη στιγμή κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στη Συγγρού, να την καταπιούν που δικαίως λέει και ο Katrinos!

br fun_atic είπε...

@panthiras83

όλοι οι σχολιαστές μπορούν να γράφουν ελεύθερα τη γνώμη τους, χωρίς όμως να χρησιμοποιούν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
Θα σε παρακαλούσα να επαναδιατυπώσεις το προηγούμενο σχόλιό σου, αφαιρώντας όλους τους χαρακτηρισμούς, διαφορετικά θα βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να το διαγράψω.
ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι εξίσου σημαντική με την ελευθερία της έκφρασης είναι και η ασφάλεια και μακροημέρευση της σελίδας.

zamis είπε...

Φυσικα εχει δικιο ο John-Singapore οπως κι ο Katrinos.
Αλλα θα μου επιτρεψετε να προσθεσω οτι ο Βολος εχασε με κατω τα χερια απο την Τριπολη για να μην πω τιποτα χειροτερο.
Οι συνειρμοι λοιπον ειναι αναποφευκτοι κι εκτος απο τα φωτα υπαρχει και το σκοταδι.

zamis είπε...

Koυμο στην Εθνικη Γκανας.
Eλα ρε μαυρο διαμαντι,λαμψε!

br fun_atic είπε...

Για να τον υπολογίζουν στην Εθνική Γκάνας που έχει παικταράδες και παρά τις μετριότατες εμφανίσεις του στο Ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι ξέρουν.

br fun_atic είπε...

Δεν θυμάμαι. Ουσιαστικά είναι ο αναπληρωματικός του Εσιέν;

cdu είπε...

Προφανώς και η ευθύνη ανάμεσα στις 4 γραμμές είναι των παικτών και του προπονητή.
Η διοίκηση όμως έχει ευθύνες έξω από αυτές, μεταξύ των οποίων να προστατεύσει τη δημόσια εικόνα της ομάδας και να μήν την αφήσει έρμαιο του Μπέου (ο οποίος προφανώς κάνει πολύ καλά τη δική του δουλειά, όπως μας θύμισε ο άλλος ξενιτεμένος).

panthiras83 είπε...

zitao sygnomi oikodespota paraferthika apta gegonota.

zamis είπε...

Με Μποατενγκ και Αναν διπλα του θα βγαλει ματια.Αλλα ετσι ειναι,τα λουλουδια θελουν φροντιδα οχι εγκαταλειψη.

br fun_atic είπε...

@panthiras83
εγώ ζητώ συγνώμη γιατί πάντα έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση σε τέτοιες περιπτώσεις. Πολλές φορές μας παρασύρει ο ζωντανός διάλογος. Όμως το μπλογκ είναι ένα δημόσιο μέσο και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Αν θέλεις επαναδιατύπωσε ή αν αυτό δεν γίνεται διέγραψε το σχόλιο.

br fun_atic είπε...

@zamis
θεωρείς δηλαδή ότι στον Πανιώνιο δεν πλαισιώνεται από παίκτες του επιπέδου του;

zamis είπε...

@brf
θελει ρωτημα?
ο κουμο ειναι παικτης που αποδιδει οταν η ομαδα λειτουργει συνολικα κι οχι οταν αυτοσχεδιαζει καθε φορα οπως κανουμε εμεις.

br fun_atic είπε...

Είναι γεγονός ότι έφτασε, ας μου επιτραπεί η έκφραση, στον κολοφώνα της απόδοσής του όταν μπροστά του υπήρχε ο Τζιμπουρ με τον Χούτο. Ίσως λοιπόν να χρειάζεται διαδρόμους που με τον σημερινό Πανιώνιο δεν βρίσκει. Είναι μιά ενδιαφέρουσα θεωρία αυτή.

zamis είπε...

Εκτος αυτων που λες και με τον(υποτιμημενο)Νικολαου και φυσικα με τον Λινεν

br fun_atic είπε...

o οποίος Λίνεν κρατούσε καλοκουρδισμένα και άλλα πρώτα βιολιά τα οποία δεν απέδιδαν σε άλλες ομάδες ή με άλλους προπονητές, όπως ο Τζιμπουρ. Νομίζω ότι έχεις point

br fun_atic είπε...

και ένα σχετικό βιντεάκι από το παρελθόν

http://www.youtube.com/watch?v=UWMo7mM1x_4&feature=related

Griniaris είπε...

Η αξία του Κούμο είναι γνωστή.Δεν έχει παίξει τυχαία τη μπάλα που έχει παίξει ούτε την ξέχασε.Βοήθεια θέλει αλλά ποιός;Ο Γκαλίτσιος;

br fun_atic είπε...

έ βέβαια. μπορεί να ξεχάσει κανείς τα κολλύρια που βάζαμε τότε που είχε πετύχει ένα σωρό γκολ, με όλα τα μεγαθήρια στην επίθεση;
Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ήταν στο μικροσκόπιο του Βενγκέρ.
Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά λογικά δεν έχει ξεχάσει τη μπάλα. Και αφού μαθαίνουμε ότι δεν υπάρχει το θέμα του τραυματισμού που ακούγαμε, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι μπορεί να επανέλθει. Να μην ξεχνάμε ότι είχε κοστίσει γύρω σο 1 εκ ευρώ, ποσό κολοσσιαίο αφού προέρχονταν από το Αιγάλεω…1εκ ευρώ δεν ξέρω αν κοστίζει ολόκληρη η σημερινή ομάδα μας.

zouri1 είπε...

προσωπικα πιστευω οτι θα φτασουμε ακριβως του 35 βαθμους και σωνομαστε.Το ολο παιχνιδι του υποβιβασμου θα παιχτει με Ατρομητο και τριπολη.Νομιζω οτι ο ατυχος θα ειναι ο Ατρομητος.

IWN1998 είπε...

Πάντως όλοι μαζί μας παίζουν πλήρεις και ετοιμοπόλεμοι γιατί κινδυνεύουν και εκείνοι... Πρέπει να φτύσουμε αίμα για να πάρουμε βαθμούς σε Ηρακλή και Κέρκυρα, όπου αναμένονται αγώνες αντίστοιχοι με αυτόν της Κυριακής.

Για να παρηγοριόμαστε και μεγάλες ομάδες παθαίνουν ότι εμείς με τη Λάρισα, πχ σήμερα η Μπάγερν στο 2-3 με Ίντερ και με 0-1 υπέρ της στον πρώτο αγώνα.

Costix είπε...

αφιερωμενο στον τσακ
http://www.youtube.com/watch?v=NshW5CP1kcQ

Costix είπε...

και αυτο αφιερωμενο στον αχιλλεα μας
http://www.youtube.com/watch?v=QbXkxZ8voBk

br fun_atic είπε...

μα ταιριάζει αυτό στον Αχιλλέα;

πάρε ένα παραδοσιακό

http://www.youtube.com/watch?v=Pu7LHeJOoTc

br fun_atic είπε...

αν ήθελε να χάσει λεφτά μπορούσε να επενδύσει στον Πανιώνιο. Τουλάχιστον θα μας είχε μείνει η χαρά

http://www.sport-fm.gr/article/464423

Κι αν του άρεσαν και οι μηνύσεις, θα έβρισκε ένα σωρό Πανιωνάρες για να στείλει στον εισαγγελέα

br fun_atic είπε...

τρομερά τα μαντάτα από τη Χίο

http://panioniosinchios.blogspot.com/2011/03/blog-post_16.html

Costix είπε...

Παντως, φετος εκτος απο την μαμακια, μας εφαγε και η γκαντεμια.

br fun_atic είπε...

όταν υπάρχει μουρμούρα συμβαίνουν κι αυτά

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/464411

αυτά δεν γίνονται εδώ. που να βρεθεί σωσίας του Κοντοέ και του Φανούρη;

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

zamis αν ο Κούμο παίξει στην Γκάνα καλά, τότε θα πρέπει να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο τίποτα "καλόπαιδα" και να τον κάνουν μπαούλο (γιατί μαυρό δεν γίνεται...) στο ξύλο.

Θα επιβεβαιώσει ο Κούμο ότι είναι αδιάφορος για την τύχη του Πανιωνίου. Τώρα όλα τα άλλα που λές είναι παπαριές (συγγνώμη για την έκφραση) μαρίτσα μου.

Ο Γκανέζος θέλει να φύγει, οκ κανένα πρόβλημα μπορώ να βρω καλύτερο, να πάει στην ευχή της παναγίας. Αλλά μεχρι να φύγει θέλω να ματώνει την φανέλα. Και δεν το κάνει. Είναι προκλητικά αδιάφορος και ευτυχώς είναι τιμωρημένςο τη Κυριακή γιατί ο ταλαίπωρος Λεμονής πάντα τον βάζει μπας και φιλοτιμηθεί και παίξει καλά, αλλά αυτός στα αρχίδιά του. Να τελειώσει η χρονιά και να πάει στο... καλό (για να ην πω τίπτα άλλο)...

Μάκης

zamis είπε...

Τις παπαριες πολλοι αγαπησαν,τον παπαρα ουδεις(συγνωμη κι απο μενα)ζεβζεκημ

Costix είπε...

Καλα ρε Μακη, χαλαρωσε και λιγο !!!
Τοτε τι να πουμε για τον Μποσκο δλδ ???
Και ξερεις καλα τι εννοω !!!
Εκει γιατι δεν παρεμβηκανε τα ''καλοπαιδα'' ???
Και μην μου πεις οτι δεν εχεις ακουσει το γιατι, ετσι ???
Μεταξυ κατεργαρεων, ειλικρινεια.
Τουλαχιστον, ο φουκαρας ο μαυρος εχει πολυ μικροτερο συμβολαιο, βρε αδελφε. Και δεν ειναι ΥΠΟΠΤΟΣ, αλλα σιγουρα αδιαφορος.
Ο αλλος ομως που τα παιρνει χοντρα both ways ????
Εκει τι θα πρεπει να κανουμε δλδ ??
Πες τα και αυτα, ρε φιλαρα μου !!!
Μην ντrεπεσαι !!!
You know what i mean, i am sure !!!
Διακοσια πενηντα χιλιαρικα το γκολ μας εχει στοιχισει, και ποσα εχουμε χασει απο αυτα που θα επρεπε ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ???
Scrivere βαθμους και θα τρελαθεις.
Τωρα θα κοιμομασταν ησυχοι και δεν θαμασταν με τα κομπιουτερακια στο χερι, αδελφε μου.

br fun_atic είπε...

αγωνιστικά μπορεί να μη βοηθάει ο Κούμο τη δεδομένη στιγμή, δεν παύει όμως να είναι ένα αξιόλογο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Το ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, έστω και με αυτές τις εμφανίσεις κάτι λέει.

Ειλικρινά δεν μπορώ να βρω τον λόγο για να είναι αδιάφορος, αφού έτσι χάνει κάθε πιθανότητα για καλή μεταγραφή και για αύξηση των αποδοχών του

claire είπε...

Κακά μαντάτα.

1. Σύμφωνα με το φόρουμ η nova θα δείξει μόνο το Β ημίχρονο του αγώνα μας την Κυριακη, επειδή θέλει να δείξει το Μάντσεστερ Σίτυ - Τσέλσι

2. Εδιωξε απο την προπόνηση ο Λεμονής τον Μητρογλου και μπορει να τον τιμωρήσει με το να τον αφήσει απεξω στον αγώνα με τον ηρακλή

Και πίστευα οτι είχα μια ήρεμη μέρα σήμερα :(

zamis είπε...

Δυστυχως ετσι ειναι,και το προγραμμα της νοβα αλλα και της σουπερλιγδ,ανακοινωνουν μονο το β'ημιχ,ναναι καλα ο καρ-αλης,αυτο το λαμπρο υβριδιο κουλας και σιτυ και δεν ξερω ποιοι αλλοι.
Περιμενω φυσικα αντιδραση της παε και προσωπικα ως συνδρομητης νοβα θα τους στειλω αυριο μεηλ με προθεση διακοπης.
Με Μητρο τι εγινε,ξερουμε?

zamis είπε...

Επισης,ειναι αδιανοητο το νοβα2 να δειχνει ''λεπτο προς λεπτο''(περναει απ'ολα τα γηπεδα για λιγο-τα ιδια γηπεδα που καλυπτει στα υπολοιπα καναλια της απ'ευθειας!!)και να μην δειχνει το πρωτο ημιχρονο μας.
ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ.

claire είπε...

Σύμφωνα με τον sport-fm τον έδιωξε λόγω της χαλαρότητας που έδειξε στην προπόνηση.

"Ο Τάκης Λεμονής δεν… μασάει απ' αυτά και έξαλλος από τη χαλαρότητα με την οποία έβλεπε τον Κώστα Μήτρογλου να έχει βγει για προπόνηση σήμερα (17/3), στο ''Απήλιον'', τον έστειλε νωρίς νωρίς για… ντους!

Φυσικά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κυρώσεις για τον διεθνή στράικερ και μία εξ' αυτών ίσως είναι η απουσία του από το ματς με τον Ηρακλή… "

zamis είπε...

@claire
thanx,τα διαβασα κι εγω.Τι να πουμε ρε γαμωτο πια..

NK99 είπε...

Προηγήθηκε δημοσίευμα στη ΓΑΤΑ ότι ο Λεμονής νταντεύει τον Μήτρογλου.....

Έχουν πολύ πλάκα οι διορισμένοι....

General Tanz είπε...

Μολις ειδα τους ορισμους της Κυριακης. ΑΙΜΑ!!!!!!
Μανταλος στην Ξανθη & Σιδηροπουλος Καυτατζογλειο.
Νομιζω δεν εχουμε νικη με Σιδηροπουλο, ο οποιος ερχεται απο πεντε 2πλα και ενα Χ στα 6 τελευταια. Ηταν και στο 2πλο μεσα με Ατρομητο.
Κατι μου γαργαλαει τον ουρανισκο, παιδια. Δεν τα βλεπω καλα τα θεματα.

zouri1 είπε...

Αυτο που γραφει ο zamis μηπως το κανουμε ολοι οσοι εχουμε Νοβα.Μας κοροιδευουν κανονικα.7 καναλία εχουν.Φυσικα πρεπει πρωτα η Παε αλλα δεν την βλεπω να κουνιεται

br fun_atic είπε...

άκουσα ότι το πρώτο ημίχρονο θα μεταδοθεί ιντερνετικά από τη σελίδα της νόβα. Αφού λοιπόν υπάρχουν συχνότητες και συνεργία ποιός ο λόγος να μην το δείξει ολόκληρο στην τηλεόραση;

claire είπε...

Αμαν, αμαν, αμαν, αμαν...

http://www.sport24.gr/football/omades/Panionios/o_mpeos_epistrefei_ston_paniwnio.809539.html

br fun_atic είπε...

Αυτό το ΣΚ δεν θα είμαι στην Αθήνα, οπότε δεν θα μπορώ να δω το παιχνίδι. Πιθανότατα να μην το ακούσω κιόλας. Μπορείτε όμως να γράψετε τα δικά σας σχόλια.

Μπορεί να είναι γούρικο για την ομάδα, γιατί το ίδιο περίπου έγινε και με τον Ατρόμητο. Καλό ΣΚ σε όλους.

Costix ζήλευε!!!

General Tanz είπε...

Αμα εχει χαρτι ο ανθρωπος!!!!
Εμεις βαζουμε το χερι στην τσεπη και πιανουμε παπουτσι.
Καλα να περασετε friend!!

zamis είπε...

Φιλε zouri,αδιαφορουν στη νοβα,φταιμε κι εμεις ομως που πληρωνουμε αυτη την εξωπραγματικη συνδρομη η οποια με τη σειρα της χρηματοδοτει ολα τα λαμογια που βγαζουν πολλα βρωμικα χρηματα μεσα απο το ποδοσφαιρο.
Προσωπικα,θα τους κοψω,τι θα χασω,τον ντεγκρα να δινει το παιχνιδι στην κερκυρα,τον βολο να δινει το παιχνιδι στην τριπολη η τα σκουπιδια ταινιες που παιζουν?
Υπαρχουν κι αλλες πλατφορμες στην τελικη και πιο φτηνες.

Costix είπε...

Παιδια, γιατι ωχ ωχ ωχ για τον Αχιλλεα ??? Δεν το πριμενατε ?? Αφου αυτη ειναι η δουλεια του, του ανθρωπου.

@brfun
Βρε μπαγασα, πας στα αγια χωματα ???
Ασε και κανενα κατσικακι και για μας.
Τυχερακια !!!

zamis είπε...

Πολυ σωστα,αυτη ειναι η δουλεια του.Και ειναι και Πανιωνιος...

br fun_atic είπε...

Βέβαια.γιατί συνδυάζει τον επαγγελματισμό που πάντα θέλαμε και τα πανιώνια χέρια...τα οποία δεν είχε ο Μάκης.ερώτηση κρίσεως:Αφού είναι τόσο Πανιώνιος και οι βολιώτες τόσο γαιδούρια,γιατί δεν κατέθεσε πρόταση αγοράς όταν ο τσακ δήλωσε ότι πουλάει; Ήταν τόσο επαγγελματίας που δεν ηπθελε να αφηπσει την ομάδα του στη μέση της σεζόν ή φοβήθηκε ότι έπρεπε να πληρώσει;αλήθεια,πότε σκέφτεται ο κος τσολακάκης να αρχίσει τις επαφές με τον τσακ;που είναι όσοι ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν την ομάδα,αλλά επέμεναν στους ελέγχους;

@costix
Πενθερά ( πένθος και ερά...σύνθετη λέξη) και βάσανο νηστεύουν.οπότε μας βλέπω στα δικά σας χωράφια.το βράδυ όμως έχει Βεγγέρα!!!

br fun_atic είπε...

Μικρό τυπογραφικό λάθος:πένθος+ αρά (κατάρα)

zouri1 είπε...

ο Ηρακλης θα παιξει χωρις τον Ελε,οποτε γιατι οχι ενα καλο 2.

zamis είπε...

Υπερμαχω!!!!

Τι φρικη ζουμε ρε πουστη μου

zamis είπε...

ελα μωρη!!!!!!!!!!!!!

ρε μαγκες εχω φρικαρει ουτε για τον φανουρη δεν μπορω να πω λεξεις

ο θεος μαζι μας,παμε!

General Tanz είπε...

Τι να πεις!!!!!
Ευτυχως γκελαραν πολλοι.
Θα μας πεθανετε ρεεεε!!!!