Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Κρίμα και άδικο

Για το πρώτο ημίχρονο δεν έχω άποψη. Το καλό της υποθέσεως ήταν ότι ο Πανιώνιος πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με ένα τέρμα του συνήθη ύποπτου Κώστα Μήτρογλου και ατένιζε με πολύ μεγάλες ελπίδες τα επόμενα 45 λεπτά. Τα πράγματα θα ήταν βέβαια εντελώς διαφορετικά, αν ο Μάχο δεν είχε πιάσει το πέναλτι. Η έβδομη κάρτα του όμως μας δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα, το οποίο ελπίζω να μην αποδειχθεί αξεπέραστο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα στάθηκε πραγματικά καλά. Πολλές φορές σκέπτομαι ότι τελικά αξίζει κάποιος να βλέπει τον Πανιώνιο στα εκτός έδρας όπου παραδοσιακά είναι πάντα καλύτερος. Σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει δεύτερο τέρμα είτε στη φάση του Μήτρογλου είτε στη φάση του Κρικβέλια.

Ο Ηρακλής δεν φάνηκε καθόλου. Μας έκλεισε όμως το σπίτι κυριολεκτικά στο παρά ένα, αφού κατόρθωσε να ισοφαρίσει και να μας στερήσει δύο υπερπολίτιμους βαθμούς, οι οποίοι μπορούσαν να μας εξασφάλιζαν την παραμονή σχεδόν από σήμερα. Κρίμα κι άδικο. Ανεξήγητη η αλλαγή του Σάμαρη από τον Σβέρκος, αφού και ο Σάμαρης είχε εισέλθει ως αλλαγή. Δεν ξέρω μήπως υπήρχε θέμα τραυματισμού.

Επειδή όμως ότι γράφει δεν ξεγράφει, θα κρατήσουμε ότι και η ισοπαλία δεν είναι τελικά κακό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων. Μας περιμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι στην Κέρκυρα, όπου η γηπεδούχος ομάδα θα ζητήσει τη νίκη κι εμείς με τη σειρά μας τουλάχιστον ένα βαθμό.

Από την ομάδα μας ξεχωρίζω ολόκληρη την αμυντική γραμμή συμπεριλαμβανομένου του Μάχο, καλοί οι Μήτρογλου, Μάχο, Γουνδουλάκης, Ριέρα (ακόμη και με μέτρια απόδοση δίνει άλλη πνοή στην ομάδα), καλός ο Όμο στα αμυντικά του καθήκοντα (δεν κατάφερε όμως να δώσει ούτε μια σωστή πάσα στα πέντε μέτρα).­­­

Στις σημαντικές ειδήσεις του ΣΚ η επιστολή που απέστειλε ο κος Τσακίρης, ενόψει της αυριανής Γ.Σ του ερασιτέχνη. Συγκεκριμένα ο κος Τσακίρης έθεσε κάποια θέματα προς συζήτηση και συγκεκριμένα:

1. Δέσμευση της ΠΑΕ να μην αλλάξει το διοικητικό συμβούλιο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

2. Δέσμευση, τόσο της πλευράς του Κωνσταντίνου Τσακίρη, όσο και του Ερασιτέχνη, για ανεύρεση νέου επενδυτή.

3. Να τεθεί συγκεκριμένη ημερομηνία για την εύρεση επενδύτη.

4. Δέσμευση, μετά το τέλος των επαφών, σύγκλισης έκτακτης Γ.Σ. για να εγκριθεί η αγορά και σε περίπτωση που δεν βρεθεί αγοραστής, νέα, έκτακτη Γ.Σ.

Εννοείται ότι περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις. Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι τα ονόματα εκείνων που θα διεκδικήσουν την προεδρία του ερασιτέχνη, άρα και τη διοίκηση του πλειοψηφικού πακέτου της Π.Α.Ε. Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να ανοίξουν οι παίκτες τα χαρτιά τους στο τραπέζι. Χαρτιά που παραμένουν κρυφά από τον Νοέμβριο.

74 σχόλια:

br fun_atic είπε...

αν βάλουμε πόσους βαθμούς έχουμε χάσει σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, πόσους στην έδρα μας και πόσους στα τελευταία λεπτά, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι χαλαρά χτυπούσαμε ευρώπη...

τρελοπανιωνιος είπε...

ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΦΕΤΟΣ..!!! ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ..? ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

dimosthenis είπε...

Ω της γκαντεμιάς! Για να είμαστε στην τσίτα μέχρι το τέλος. Δεν μπορούμε να φάμε την μπάλα στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να χαθούν πάλι οι δυο βαθμοί. Ανεξάρτητα από το λεπτό της ισοφάρισης η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα, φτάνει να πάρουμε άλλη μια στην Κέρκυρα και το τρίποντο με τις Σέρες. Οπότε να πάμε με τσαμπουκά και στην Τρίπολη. Δε με χαλάει και διπλό στην Κέρκυρα η οποία στην έδρα της ανοίγεται και δημιουργούνται κενά. Τρία τεμάχια έβαλε ο Βόλος και 4 ο Άρης.

takis είπε...

πολυ κριμα για σημερα γιατι ο ηρακλης ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ! το παιχνιδι μια χαρα πηγε απλα αυτο το αγχοςςςςςς π εχουν οι πιακτες ειναι τρομερο! διπλο ή χ στην κερκυρα και νικη με σερρες αρκουν γιατι η κεκυρα εχει παοκ τελαευταια βεβαια αλλα τον εχει! και ο εργοτελης παιδια ο εργοτελης να μν εχουμε 2 ομαδες να πιεζουν!

NK είπε...

ο αστερας για να εχει ενδιαφερον την τελευταια αγωνιστικη πρεπει να παρει 3 βαθμους με αρη μεσα παο εξω. λιγο δυσκολο.
και αφου η λαρισα επεσε καλο ηταν και το χ........αλλα αυτα δεν γινονται

Katrinos είπε...

Τη πρώτη φορά το ρίχνεις στη γκαντεμια, ίσως κ τη δεύτερη, όταν όμως συμβαίνει συστηματικά μάλλον είναι ζήτημα ανικανότητας. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση , είμαστε συνέχεια στη κόψη του ξυραφιού Κ φυσικά όλα μπορεί να συμβούν

br fun_atic είπε...

μια μικρή διόρθωση.Όπως πληροφορήθηκα (και σε αντίθεση με ό,τι γράφει ο σπορ φμ) αύριο δευτέρα στις 10:00 θα γίνει Γ.Σ της Π.Α.Ε και όχι του ερασιτέχνη.

Και πως να μην κάνει λάθος ο σπορ φμ, τη στιγμή που η συγκεκριμένη Γ.Σ δεν έλαβε καμία δημοσιότητα. Φαντάζομαι ότι οι μέτοχοι θα έχουν προσκληθεί νομίμως, κάνει όμως εντύπωση που για το θέμα αυτό δεν υπήρξε απολύτως καμία ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα.,

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Θα ήθελα πολύ να ξέρω τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση.

Η επιστολή Τσακίρη χτυπάει κάποια καμπανάκια...

IWN1998 είπε...

Δημοσθένη αν πάρουμε τους βαθμούς που λες, μάλλον δεν μας φτάνει ο Αστέρας ούτως ή άλλως. Πάντως το ζήτημα είναι ότι αν πάμε ακόμα και 3 βαθμούς διαφορά και παίζεται μεταξύ μας τότε είναι θρίλερ.
Αν δεν χάσουμε στην Κέρκυρα, τότε η Κέρκυρα μένει στο γκρουπ των υποψηφίων.

Griniaris είπε...

Λυπάμαι που θα φανώ πάλι κακός αλλά δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που το χάνουμε από την ατολμία του Λεμονή.Απέναντι σε έναν ανύπαρκτο Ηρακλή με τραγική άμυνα,δεν έκανε καν την αυτονόητη αλλαγή του Ριέρα που μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς πολύ νωρίτερα.Η ομάδα για μια ακόμη φορά οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα την ώρα που ένα 0-2 ή και 0-3 φάνταζε πιθανότερο.Είναι προφανές ότι σε κάθε αγώνα πάμε για την ισοπαλία,ανεξάρτητα ακόμη κι από την εξέλιξή του.Μακάρι να μη μας βγει σε κακό...

ΥΓ.Το ότι έκαναν όλοι οι άλλοι γκέλες δεν ακυρώνει τα μια ακόμη φορά προπονητικά λάθη...

panthiras83 είπε...

pali stin tsita mexri to sfyrigma tis liksis.Den peirazei apto olotela kalos kai o enas bathmos.Pame gera re panionara tora gia kerkyra.

IWN1998 είπε...

Επίσης το αν ο Ατρόμητος θα παραμείνει στο γκρουπ όσων κινδυνεύουν θα εξαρτηθεί ...από την αναξιόπιστη ΑΕΚ την άλλη βδομάδα.
Είναι σημαντικό να μη μείνουμε 2 σε αυτό το γκρουπ...

panthiras83 είπε...

Ektos to oti den yparxei kamia anakinosi ginete kai stis 10 i ora to proi apo ayta poy akoysa simera.Den ksero to kata poso isxiei.

br fun_atic είπε...

Ισχύει. Όλα αυτά είναι κάπως περίεργα. Γ.Σ σημαίνει σημαντικές αποφάσεις. Επιστολή Τσακίρη σημαίνει σκέψεις για πιθανές σοβαρές αποφάσεις. Θέτει και το θέμα της ανεύρεσης νέου επενδυτή (σε απλά ελληνικά τους λέει ότι διοικείτε μέχρι το τέλος της σεζόν γιατί με αυτή την προυπόθεση σας χάρισα τις μετοχές)

Τώρα για ποιο λόγο δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση και γιατί δεν δημοσιεύτηκαν τα θέματα προς συζήτηση είναι περίεργο.

Η επιστολή Τσακίρη μπορεί να σημαίνει και κάτι άλλο. Να τους λέει ότι: θα βρείτε νέο επενδυτή και δεν θα δώσετε τις μετοχές σε όποιον κατακτήσει την προεδρία του ερασιτέχνη.

Kostas (a.k.a. Black Sheep) είπε...

Η Γενική Συνέλευση είναι της ΠΑΕ και είναι στις 10 το πρωί. Και εμένα με παραξένεψε όταν το πρωτοέμαθα...

Έχει γίνει μία τυπική για το νόμο δημοσίευση στον "ΦΙΛΑΘΛΟ" πριν περίπου 10 ημέρες και γι αυτό δεν το γνωρίζει πολύς κόσμος.

br fun_atic είπε...

είναι σαν κάτι γάμους που βάζουντην αναγγελία του γάμου στα νέα της Μεγαλόπολης.

Γιατί τώρα όλο αυτό;

Μήπως ξέρεις τα θέματα;Δεν ξέρω; Έχουμε αυτή τη στιγμή κάποιο τόσο έκτακτο θέμα;

IWN1998 είπε...

Προφανώς ο Τσακίρης θέλει να βάλει χρονικά περιθώρια και περιορισμούς στη δωρεά του. Αν δεν βρεθεί επενδυτής στα όρια που θα θέσει τότε θα διαλέξει μόνος του, που θα πουλήσει... Και πιθανόν να επαναφέρει τα μη-Πανιώνια χέρια αν δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος.
Ένα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ γι' αυτές τις κινήσεις είναι αν ΤΩΡΑ είναι η κατάλληλη ώρα, τι στιγμή που είμαστε αγωνιστικά ακόμα με το μαχαίρι στο λαιμό...

vassilis είπε...

Κωστα ξερεις που θα γινει η ΓΣ;

Νεα Σμύρνη ή Ψυχικό;

Kostas (a.k.a. Black Sheep) είπε...

Δεν ξέρω θέματα, γιατί βγήκαν την περίοδο που είχα παραιτηθεί.

Για το θέμα της ώρας και το "κρύψιμο" συμφωνώ μαζί σου. Νομίζω ότι είναι "πολιτική απόφαση" της νέας διοίκησης να κρατάει στα κρυφά τις Γενικές Συνελεύσεις, κάτι που συνέβαινε και παλαιότερα (όταν δηλαδή στελέχη της σημερινής διοίκησης ήταν ξανά διοίκηση στην ΠΑΕ).

Επειδή θα παρευρεθώ, ως μέτοχος, θα ενημερώσω αν υπάρξει κάτι συνταρακτικό.

Kostas (a.k.a. Black Sheep) είπε...

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στη Νέα Σμύρνη. Στο γήπεδο (προφανώς στην αίθουσα VIP). Το Ψυχικό δεν παίζει πλέον για οτιδήποτε έχει σχέση με την ΠΑΕ

br fun_atic είπε...

νομίζω ίωνα ότι ο Τσακ βάζει ένα ηθικό θέμα. Σας χάρισα κύριοι τις μετοχές μου χωρίς αντάλλαγμα και δεν τις πούλησα για να βρείτε κατάλληλο επενδυτή.Μην αλλάξετε τίποτα στη διοίκηση για τρεις αγωνιστικές, ψάξτε για επενδυτή σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, εγκρίνετε τον νέο επενδυτή με έκτακτη Γ.Σ ή αν δεν βρείτε κάντε Γ.Σ για να δούμε τι θα γίνει και σταματήστε να φαντάζεστε ότι θα είστε διοίκηση και μετά το καλοκαίρι (αυτό το τελευταίο είναι δικό μου συμπέρασμα).

NK99 είπε...

Τελικά τις μετοχές ο Τσακίρης τις χάρισε τις χάρισε υπό προύποθέσεις ή τις δάνεισε?

Bertheway είπε...

Το παιχνίδι δεν το είδα καθόλου.Σίγουρα το να σε ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις είναι σκληρό αλλά η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα ειδικά σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα.Πιστεύω ότι με 4 βαθμούς και σύμφωνα με το πρόγραμμα του Αστέρα και του Ατρόμητου θα σωθούμε.Και ένα κουίζ.Αν είσασταν ο Σερ Τάκης σε ποια δύο παιχνίδια θα αφήνατε έξω τον Μάχο?Με Σέρρες και Κέρκυρα ή με Σέρρες και Τρίπολη?Εγώ μάλλον το πρώτο θα διάλεγα

br fun_atic είπε...

@nk
απ' ότι φαίνεται τις χάρισε με την ηθική (δεν μπορούμε να ξέρουμε για έγγραφή συμφωνία) υποχρέωση εκ μέρους του ερασιτέχνη να βρει αγοραστή μέχρι το τέλος της περιόδου.

@bertheway
μου κάνει εντύπωση αυτό που λες, γιατί εσύ (σε καθαρά προσωπικό επίπεδο) δεν ξέρεις τι θα πει ισοπαλία :)
Μήπως πρέπει να ρωτήσουμε τον Χρήστο για κανένα μεγάλο ξάδερφό του;Μη ρωτήσεις τον Μιχάλη. Προτιμώ να παίξω ο ίδιος :)

IWN1998 είπε...

(1) Για επιλογή να παίξουμε χωρίς Μάχο: Ίσως το ματς με Κέρκυρα είναι πιο σημαντικό και από αυτό με Τρίπολη, γιατί έχεις την ευκαιρία το λιγότερο με ισοπαλία να κρατήσεις την Κέρκυρα στο γκροθπ των μελλοθανάτων, αλλά άμα πάιξεις με Μάχο και το χάσεις, τότε πας στον τελικό στην Τρίπολη χωρίς ένα από τα πιο σημαντικά όπλα σου...

(2) Θεωρούσα ότι οι μετοχές μεταβιβάστηκαν και το "δωρεά" που έγραψα ισχύει ως προς το αντίτιμο αλλά δεν εννοούσα δανεισμό. Άρα ο κος Τσακίρης μιλάει σαν 22% και όχι σαν δανειστής της διοίκησης. Εκτός και αν είμαι και ίσως είμαστε βαθιά παραπλανημένοι.
Από την άλλη, υπάρχουν άραγε κινήσεις εμπλοκής κάποιων στον ερασιτέχνηυ, που δενθέλει ο κος Τσακίρης; Έχω την αίσθηση πχ ότι δεν τον ενθουσίαζε ιδιαίτερα η επανμπλοκή Λιανού φερ' ειπείν... Κάνω λάθος; Συνήθως οι παρεμβάσεις Τσακίρη στο παρελθόν ΄ξσαν άκαιρες και έφερναν αναστάτωση που έβλαπταν την ομάδα. Ας ευχηθούμε να μην επαναληφθεί ένα τέτοιο σενάριο...

br fun_atic είπε...

αν δεν υπήρχε η επιστολή Τσακίρη, θα είχαμε μάθει για την Γ.Σ;

IWN1998 είπε...

Όχι δεν θα το μαθαίναμε...Στην ανακοίνωση στο ΦΙΛΑΘΛΟ έβαζαν ατζέντα για τη συνέλευση, ανέφεραν λόγο; Μιλάμε και έκτακτη συνέλευση προφανώς. Και υπάρχει πάντα και όλος αυτός ο ντόρος με Μπέο, ας μην το ξεχνάμε ... πάντως η ώρα δεν είναι για τέτοια και σίγουρα δεν θα ωφελήσει η όποια αναστάτωση. Είναι προφανές ότι ο κος Τσακίρης βλέπει κάποιες κινήσεις που απέχουν από τις όποιες συμφωνίες πιθανόν απλά "κυρίων" και όχι έγγραφες είχε με τους υπεύθυνους του ερασιτέχνη και προσπαθεί να διασφαλίσει ότι δεν θα φύγουν εκτός πλαισίων προς όφελος μάλιστα κάποιων που δεν πολυπάει.
Το ζήτημα είναι όμως όχι μόνον για το Τσακίρη αλλά για όσους ξεκίνησαν το θέμα τώρα, ότι μπορεί να ξεκινούν κάτι που στη δεδομένη στιγμή ίσως έχει παρεπόμενα που θ' αναστατώσουν βλαπτικά.

IWN1998 είπε...

Εξάλλου και το πρώτο σημείο της επιστολής Τσακίρη αυτό θίγει. ΟΧΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Θ' ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

romy38 είπε...

Πηγα να γραψω οτι το παιχνιδι με την Κερκυρα ειναι για αυτην τελικος παραμονης,ομως με μια πιο προσεκτικη ματια δεν ειναι ετσι.Με ΙΣΟΠΑΛΙΑ εμεις σωνομαστε και αυτη παει στους 31 και μετα αντιμετωπιζει τον σωσμενο Εργοτελη και παει στους 34 οπου σε πιθανη ισοβαθμια με την Τριπολη σωνεται για 1 γκολ.Το χ στο Εργοτελης-Ηρακλης αραγε ποσο θα δινει?

dimosthenis είπε...

Τσακιράκο δεν ξέρω αν θα γίνει η γενική συνέλευση της ΠΑΕ, αλλά κράτα χαμηλούς τόνους και συ και οι υπόλοιποι μέτοχοι μέχρι να καθαρίσουμε την παραμονή και μετά μπορείς να βρείς (να βρούμε;) λύσεις λογικές. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα δεν καταβάλλεται εύκολα αλλά και δεν κερδίζει εύκολα. Μην αλωθούμε εκ των έσω τονίζοντας τις διαφορές μας. Είσαι το μεγαλύτερο κεφάλαιο οικονομικά για την ομάδα και πρέπει να παραμείνεις βοηθώντας όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά. Ας αναγνωρίσουμε όλοι την προσφορά καθενός που από το πόστο του πρόσφερε και προσφέρει αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας.
Διέκρινα μια ψιλοαπογοήτευση στον προπονητή-πράγμα πολύ φυσικό- με τη φράση "δοκιμάζουμε τις αντοχές μας" αλλά φαντάζομαι ότι θα τους κρατήσει στην τσίτα και κατά τη διάρκεια της διακοπής, διότι κρατώντας τη Κέρκυρα κάτω από μας με μια ισοπαλία έχεις κάνει σημαντικότατο βήμα. Εγώ θα κρατούσα το Μάχο εκτός στα δυο τελευταία ματς κλειδώνοντας το ματς με Κερκυρα. Όμως δεν αποφασίζω έγώ ο προπονητής ασφαλώς ξέρει περισσότερα και πόσα ψάρια πιάνουν οι άλλοι δυο γκολκήπερς. Θα πρέπει να δει ενδεχομένως πώς θα γυρίσει από το ματς της Εθνικής Αυστρίας ελπίζω να μην παίξει εκεί και να ξεκουραστεί.

lefterix είπε...

Γιατί το κάνουμε μακαρόνι βρε παληκάρια.........
Όλοι λίγο πολύ έχουμε ακούσει ότι υπάρχουν άνθρωποι που κινούνται παρασκηνιακά γιά να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο(α) στις εκλογές του ερασιτέχνη, με απότερο σκοπό, τον έλεγχο της ΠΑΕ...
Ε, τα άκουσε και ο Τσακ, και καλεί σε έκτακτη Γ.Σ. την ΠΑΕ, γιά να βάλει όρους, ή τουλάχιστον να προσπαθήσει να μην γίνει αυτό...
Δεν κάνω κριτική σε αυτό, απλά αναφέρω τα γεγονότα...
Και, όπως πάντα, δεν κάνω κριτική γιά τον αγώνα.....
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!

antunix είπε...

Υπάρχει ακόμη κάποιος που να μην πιστεύει ότι ο Όμο θέλει απέλαση ;;

br fun_atic είπε...

Ένα σημαντικό ζήτημα, είναι αυτό που έθεσε ο bertheway χθες. Σε ποιο παιχνίδι να παίξει ο Μάχο;Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιό παιχνίδι θα είναι κρίσιμο.Gia par;adeigma, ενδεχόμενη ήττα μας από την Κέρκυρα και νίκη του Αστέρα, δημιουργεί μιά εκρηκτική κατάσταση Ας μας βοηθήσει λοιπόν η στατιστική.

Η Κέρκυρα στην έδρα της έχει βάλει 18 τέρματα και έχει δεχθεί άλλα τόσα. Άρα αν θέλουμε να πάρουμε βαθμό εκεί, είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να σκοράρουμε αλλά και να δεχθούμε όσο λιγότερα τέρματα γίνεται.

Το παιχνίδι με τις Σέρρες δεν μας ενδιαφέρει γιατί σε κάθε περίπτωση ο Μάχο θα λείπει.

Η Τρίπολη έχει βάλει στην έδρα της μόνο 8 τέρματα ενώ έχει δεχθεί 14 (υπάρχουν ΚΑΙ χειρότερα από τα χάλια μας). Θεωρητικά εκεί θα ήταν λιγότερο χρήσιμος ο Μάχο.

Η στατιστική λοιπόν προκρίνει να αγωνιστεί ο Μάχο στην Κέρκυρα. Το ζήτημα είναι ότι πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας και την ιατρική. Ο Πρέλ μπορεί να βγάλει δύο παιχνίδια ή στο τέλος θα μείνουμε με τον Παναγόπουλο;Αν μπορεί να βγάλει ένα ή μισό, ο Παναγόπουλος θα τα καταφέρει σε δύο παιχνίδια στα οποία θέλουμε 4 βαθμούς; Και πάλι λοιπόν είναι προτιμότερο να παίξει ο Μάχο στην Κέρκυρα και να ρισκάρουμε τη συμμετοχή κάποιου από τους δύο άλλους τερματοφύλακες σε δύο παιχνίδια που ναι μεν θα είναι κρίσιμα, απέναντι όμως σε αντιπάλους που σκοράρουν με το σταγονόμετρο.

br fun_atic είπε...

@lefterix

υπάρχουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Απ' ότι κατάλαβα ΔΕΝ ήταν ο Τσακ που συγκάλεσε έκτακτη Γ.Σ.

Αυτό σημαίνει ότι προσκλήθηκε να συμμετάσχει και απλά έβαλε θέματα προς συζήτηση.Για την ώρα κανείς δεν ξέρει ποια θέματα είναι υπό συζήτηση στην συγκεκριμένη Γ.Σ.

Γ.Σ συνέλευση σημαίνει δυνατότητα αλλαγής του Δ.Σ. Γι αυτό τους χτυπάει το καμπανάκι και τους θέτει ενώπιον ηθικών δεσμεύσεων τους. Μήπως όμως έχει πληροφορηθεί την πρόθεση κάποιου ή κάποιων να μπουν στο Δ.Σ της ομάδας; Για ποιο λόγο επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική στιγμή για Γ.Σ; Ως φήμη, έχω ακούσει ότι ένα από τα θέματα προς συζήτηση είναι ο καθορισμός της τιμής ανά μετοχή. Είναι ένα θέμα που δεν θα μπορούσε να συζητηθεί δυο εβδομάδες αργότερα;

Αλήθεια. Πότε είναι οι εκλογές του ερασιτέχνη; Είχα την εντύπωση ότι θα διεξάγονταν μέσα στον Μάρτιο.Εννοείται ότι συμφέρον όλων είναι να μην διεξαχθούν εκλογές πριν από την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε επενδυτή, για να μην μπορεί κανένας να ελέγξει την Π.Α.Ε μέσω του ερασιτέχνη.

Η επιστολή Τσακίρη είναι η πρώτη ένδειξη ενδιαφέροντός του για τα διοικητικά του Πανιωνίου μετά από καιρό. Σε καμία περίπτωση δεν δείχνει ξεκάθαρα ενδιαφέρον του για επιστροφή. Το μόνο σημείο που παίρνει κουβέντα είναι εκεί που ζητά την σύγκληση έκτακτης Γ.Σ τόσο στην περίπτωση που θα έχει βρεθεί επενδυτής (προκειμένου να εγκριθεί) όσο και στην περίπτωση που δεν θα έχει βρεθεί. Με δεδομένο ότι ζητάει να γίνουν διαπραγματεύσεις μέσα σε προκαθορισμένες προθεσμίες, μπορεί και να επιφυλάσσει στον εαυτό του δικαίωμα "επέμβασης" πριν από τις εκλογές του ερασιτέχνη και αφού θα έχει διαπιστωθεί η αποτυχία εξεύρεσης επενδυτή (λέγε με τρελού).

br fun_atic είπε...

μέσες άκρες η απόφαση του Δ.Σ

http://www.sport-fm.gr/article/465447

τελικά δεν μάθαμε ποιός ήταν ο αρχικός λόγος σύγκλησης

Βαγγέλης είπε...

Δεν αγοράζουμε εμείς την ΠΑΕ να τελειώνουμε? Λεφτά έχουμε, Πανιώνιοι είμαστε, την προπονητική την μάθαμε. Τι μας λύπει?

zamis είπε...

http://www.sportdog.gr/article/19464/pherera-etan-kai-paei

οχι ρε γαμωτο,ευτυχως απο την αλλη που παντα υπαρχουν μετρ..

br fun_atic είπε...

Αυτός ο τύπος πρέπει να κυνηγάει το ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες απομακρύνσεις,απολύσεις,παραιτήσεις.να είχε πάρει άραγε μαζί του στη Θράκη κι εκείνο το τρελό αγόρι;

panthiras83 είπε...

Mallon o tsak xalase kapoion ta sxedia.

General Tanz είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/465605

br fun_atic είπε...

χειρότερη φώτο δεν μπορούσαν να του βρουν...

το αν θέλει ή δεν θέλει να ασχοληθεί είαι δικό του θέμα. Το καλό της υποθέσεως είνι ότι ίσως μπήκαν κανόνες για τον τρόπο που θα προχωρήσουν τα πράγματα.
Διαδικασίες ελεγχόμενες από τν Γ.Σ της Π.Α.Ε, συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αναζήτηση επενδυτή (τρελού για δέσιμο) με την συνδρομή και του Τσακίρη,βούληση για αποδέσμευση του ερασιτέχνη από τα διοικητικά της Π.Α.Ε το καλοκαίρι.

zamis είπε...

Σιγουρα ειναι θετικη η επανεμφανιση Τσακιρη,με τον αλφα η βητα τροπο.

br fun_atic είπε...

@zamis
μετά από την τοποθέτησή σου αυτή, βλέπω να σου κόβει την καλημέρα ο διπλανός σου στο γήπεδο...

zamis είπε...

@brf
καλα,αστον αυτον να ασχολειται με τον Φανουρη,που δηλαδη τι να πει πια μετα τον μεγαλειωδη β'γυρο που κανει..

br fun_atic είπε...

Χάσαμε και τον Κάρλος "Το Τσακάλι" Καστελιόνε που τον απασχολούσε σε μονιμη βάση...Γι αυτό τώρα ασχολείται με Φανούρη αι Τσακ :)

br fun_atic είπε...

εξελίξεις, επιστολές και δηλώσεις σε τραγούδια

http://www.youtube.com/watch?v=BjUS3CYlstM

http://www.youtube.com/watch?v=L-Kl3kjXi40&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=w7pyVwWq4ZY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ZDRvj_8wbDc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7P9H2_HWdpU

http://www.youtube.com/watch?v=VYUGTtE6EWk

zamis είπε...

Απο το δεν γυριζω πισω στο θελω να γυρισω στα παλια βλεπω..

br fun_atic είπε...

η πραγματική απάντηση όμως βρίσκεται εκεί

http://www.youtube.com/watch?v=qMPxYIujleU&feature=related

br fun_atic είπε...

@zamis

έβαλα τον κύκλο του κάθε κυκλοθυμικού ανθρώπου...

Η απάντηση όμως βρίσκεται στην προηγούμενη ανάρτηση.Γύρνα, αν το θέλεις ακόμα κι αν έχεις σκοπό να μας δώσεις και πάλι όραμα, αλλιώς...

br fun_atic είπε...

Να ευχηθούμε στον Έντιν Τσότσαλιτς για το νέο μέλος της οικογένειάς του που ήρθε πριν από λίγο στον κόσμο!!!

br fun_atic είπε...

από τον sportfm:

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Αστέρα Τρίπολης.

Τέλος «φούσκωσαν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί των παικτών των «κυανέρυθρων» αφού η διοίκηση της ομάδας κατέθεσε δόσεις συμβολαίων και πριμ την σπουδαίων νικών που έκαναν τις τελευταίες αγωνιστικές.

Griniaris είπε...

Ναι,ειδικά του Κοντοέ πρέπει να "έσκασε"...

br fun_atic είπε...

ενδιαφέρον παιχνίδι με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διακύμανση του σκορ και μεγάλους τζίρους...Δεν νομίζω να ψάχνουμε τέτοιους επενδυτές;

http://www.gazzetta.gr/football/greece/item/1054704659-%CE%9F-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-(video)

τα...χωσε ο Μπέος στον...Αθλητικό εισαγγελέα!!!

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/1054704638-%CE%A4%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%9C%CF%80%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B1

αφού το είδαμε κι αυτό.
ενδιαφέροντα και τα σχόλια από κάτω

zamis είπε...

http://www.scorernews.gr/2011/03/blog-post_4137.html

δεν τρεχει τιποτα,θα παιζει ο Γκαλιτσιος στοπερ χαχαχα

br fun_atic είπε...

Aν τα πράγματα έχουν έτσι, τότε για τον tsotsa πρέπει να μας καταθέσει πρόταση η Real...

br fun_atic είπε...

είναι ιδιόρρυθμος, σίγουρα διαφορετικός, φίλος του ποδοσφαίρου ( ο γιός του παίζει στην Ιταλία), με πάρα πολλά λεφτά (πάνω από 70 δις δολλάρια) και σύντομα χωρίς ιδιαίτερες υποχρεώσεις. Μήπως να ξεκινούσε τις επαφές μαζί του ο κος Τσολακάκης;

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11420&subid=2&pubid=58956978

zamis είπε...

Χαιρομαι που συντονιζομαστε,τις τελευταιες μερες σκεφτομαι κι εγω οτι ο γιος πρεπει ναρθει σε μας ως ιδιοκτητης-προεδρος-παικτης.
Ολοι αεροδρομιο!

br fun_atic είπε...

Καλά, φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν του κουνηθεί κανένας ή του στήσει παιχνίδι;

ο τύπος είναι ικανός να εξαπολίσει πυραυλική επίθεση σε όλα τα γήπεδα της κατηγορίας και να πάρει το πρωτάθλημα!!!

zamis είπε...

Νομιζω πρεπει να ξανακανεις γκαλοπ:)

br fun_atic είπε...

H άμυνα με την Κέρκυρα θα αποτελείται από τους Κρκβέλια αριστερά (επτά κάρτες ο Κοντοές - χάνει και τις Σέρρες) και Γκαλίτσιο δεξιά (λόγω τραυματισμού Γιόνσον).

http://www.sport24.gr/football/omades/Panionios/ola_gia_ola_sthn_kerkyra.813890.html

br fun_atic είπε...

Ποιούς να έχω για υποψήφιους;

Τσακ, Καντάφι, Λιανό, άλλον;

Καντάφι, Μπέο, Μακ, άλλο;

έχεις καμιά καλή ιδέα; Κάνε πρόταση.

Καλή περίπτωση ήταν και ο γιος του Τσαουσέσκου...Την Δυναμό Βουκουρεστίου την είχε κάνει να φυσάει.Τον σφύριζε κιόλας στην Κομανέτσι...Σεξ και βία!!!Δεν θυμάμαι όμως αν ζει...

br fun_atic είπε...

πολύ φορτωμένος, με εξαιρετικό γούστο και ηγετικές ικανότητες είναι και ο Τσαρλς Τέιλορ (πρώην πρόεδρος της Λιβερίας). Άσε που την αγορά της Αφρικής θα την ξέρει άψογα...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=23414948

br fun_atic είπε...

αυτό που θα είχε πολύ πλάκα, θα ήταν να αγοράσει ο Μουαμάρ το πλειοψηφικό πακέτο και να βάλει τον Τζέρι να τρέχει τα καθημερινά θέματα. Λόγω τιμής τον λυπάμαι :)

br fun_atic είπε...

Sτο έργο παίζει ο γνωστός Πανιώνιος Αντώνης Κρόμπας. Νομίζω ότι πρέπει να υποστηρίξουμε την παράσταση.
Χορηγός επικοινωνίας Mega

http://www.youtube.com/watch?v=VexaPh5CshE

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=gKt9isjEgPo&feature=related

αυτό είναι καλύτερο...Στο προηγούμενο μάλλον δεν ήταν σε μεγάλη φόρμα η κ. Κατραβά:)

Griniaris είπε...

Ψάχνεις,για μια ακόμη φορά,σε λάθος χώρους.Ιδανικοί υποψήφιοι είναι η πρώην κυρία Μπερλουσκόνι καθώς και η πρώην κυρία Αμπράμοβιτς.Με δυο τρία μύρια διατροφή το μήνα και με "κατάλληλους" χειρισμούς,έχεις μια πάμπλουτη ομάδα χωρίς να διακινδυνεύεις από στρατιωτικές επιθέσεις,πολιτικά παιχνίδια κλπ....

zamis είπε...

Σε μια χαρα φορμα ητανε..:)

Nαι,ναι,κληρονομος και Κανταφι εκτελεστικος διευθυντης lol

br fun_atic είπε...

Κι αν κάποιος από τους γείτονες, τους έμπορους τις πλατείας, τους δημοτικούς συμβούλους ή καμιά ΣΥΝ - επιτροπή κατοίκων έχει προβλήματα με το γήπεδο θα απαγχονίζεται πάραυτα στην πλατεία!!!

Griniaris είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=120514694

Απίστευτη ατάκα....

NK99 είπε...

Ήταν από κάτω ο υπάλληλος και χειροκροτούσε τις ατάκες.....
Μεγάλες στιγμές περηφάνιας για τους οπαδούς του συλλόγου....

br fun_atic είπε...

ωραίες στιγμές πάντως...

μου αρέσει που όλοι αυτοί είχαν τον Τσακίρη για γραφικό και επικίνδυνο...

NK99 είπε...

Η πιο σημαντική συνεισφορά του Τσακίρη στον σύλλογο είναι ότι τον αποκάλεσαν αυτοί γραφικό και επικίνδυνο όπως δεν θα αποκαλέσουν ποτέ τον χειροκροτητή υπάλληλο.

zamis είπε...

Οντως.Τιτλος τιμης απο το τραμπουκισταν.

Griniaris είπε...

Εχεις απόλυτο δίκιο ΝΚ99.Κρίμα όμως για την τελική(;) έκβαση....

br fun_atic είπε...

ατυχία με τραυματισμούς
Έξω ο Κούκετς, προβλήματα οι Σιόβας και Σβέρκος

http://www.sport-fm.gr/article/466009