Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Gucci παπούτσι, αλλά η κάλτσα τρύπια



Έχουμε πει πολλές φορές για την ιστορία, τη λάμψη και τη δόξα του Πανιωνίου. Καιρός να ασχοληθούμε και με κάτι πεζό. Την σκληρή οικονομική πραγματικότητα.

Από τον Γενάρη, καταλάβαμε ότι τα οικονομικά του ενιαίου Πανιωνίου είναι ιδιαίτερα περιορισμένα. Πρώτο ισχυρό ράπισμα η κατάθεση προσφυγής του Τόμας Μπέλιτς, η οποία οδήγησε στην αποδέσμευσή του, με άγνωστες στον πολύ κόσμο, οικονομικές συνέπειες για τον σύλλογο. Για την περίπτωση αυτή ακόμη περιμένουμε την άσκηση της έφεσης που θα δικαιώσει την ομάδα μας. Θα την δούμε;;;

Αμέσως μετά από αυτό, πληροφορηθήκαμε από τις εφημερίδες ότι υπήρχε σημαντική καθυστέρηση στις καταβολές των δεδουλευμένων των παικτών της πρώτης ομάδας. Φήμες ανέφεραν ότι ο Μπόσκο δεν είχε πάρει χρήματα για ένα ολόκληρο εξάμηνο, ενώ δεν είχαν καλυφθεί οι οικονομικές απαιτήσεις παικτών με πολύ μικρά συμβόλαια, όπως του Κοντοέ. Για το θέμα αυτό πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι δόθηκαν κάποια χρήματα και υποσχέσεις για την καταβολή και των υπολοίπων. Όλα αυτά ενώ η ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό, ενώ ο Τσακίρης άφησε χρήματα φεύγοντας και ενώ ΔΕΝ αγοράσαμε παίκτη τον Γενάρη αλλά αποκτήσαμε δανεικούς, μερικοί απ’ αυτούς με πληρωμένα συμβόλαια από την πρώην ομάδα τους.

Φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα δεν είναι επιφανειακό. Πληροφορούμαι ότι είναι απλήρωτη ολόκληρη η κ20 ομάδα και ότι μέλη της κυριολεκτικά χαρτζιλικώνονται απ’ όσους μπορούν να προσφέρουν μια μικρή οικονομική βοήθεια για να καλύψουν τα άμεσα έξοδά τους. Σημαντικές καθυστερήσεις υπάρχουν και στους μισθούς υπαλλήλων του Πανιωνίου (κυρίως του ερασιτέχνη). Για να μην θεωρηθεί ότι μιλάμε για τεράστιους μισθούς, αρκεί να αναφέρω ότι ο σύλλογος καθυστερεί μισθούς ύψους 300-450 ευρώ τον μήνα, ενώ όλοι μας πληρώνουμε κανονικά τις συνδρομές μας!!! Όλοι αυτοί λαμβάνουν υποσχέσεις ότι θα εξοφληθούν εν καιρώ και αφού προηγουμένως έχει βρεθεί επενδυτής για την Π.Α.Ε!!! Και πως θα ζήσουν αυτοί μέχρι τότε;

Είχα ακούσει παλαιότερα ως φήμη (και δεν έχω λόγο να την αμφισβητήσω) ότι όταν η κ. Πάολα Βαγιωνή είχε πληροφορηθεί, επί προεδρίας του κ. Τσακίρη, ότι υπήρχε καθυστέρηση ενός μηνός σε μισθούς υπαλλήλων, είχε καταβάλει η ίδια τα χρήματα και είχε δημιουργήσει μεγάλο θέμα. Αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση.

Κύριοι, δεν μπορείτε να έχετε απλήρωτους υπαλλήλους, από την στιγμή που υπερηφανεύεστε ότι καλλιεργείτε την άθληση 3.000 παιδιών εισπράττοντας ασφαλώς και τις αντίστοιχες εισφορές. Δεν είναι δυνατόν τα χρήματα των συνδρομών ΜΑΣ να μπαίνουν στο ίδιο καζάνι και να διατίθενται σε κατά κύριο λόγο στα ημιεπαγγελματικά τμήματα του συλλόγου. Είναι καλό να έχουμε πόλο, γυναικείο μπάσκετ και βόλεϊ ανδρών – γυναικών και να έχουμε και επιτυχίες, αρκεί να μην υποφέρουν υπάλληλοι και οι μικροί αθλούμενοι οι οποίοι χρηματοδοτούν τα μεγαλεία…

Βρείτε λύση ΤΩΡΑ πριν να αρχίσουν οι καταγγελίες στο Ι.Κ.Α, στην επιθεώρηση εργασίας και οι αγωγές. Ακόμη κι αν βρείτε τότε χρήματα για να τους πληρώσετε, η ηθική ζημία για τον σύλλογο θα είναι τεράστια.

Αυτό περιμένω από τις εκλογές του ερασιτέχνη. Να βγει ένας άνθρωπος που να εκλογικεύσει την κατάσταση, να κρατήσει τα τμήματα που πραγματικά μπορούμε να συντηρήσουμε και που αποφέρουν χρήματα στην ομάδα και να κινηθεί για την εξασφάλιση χώρων και μέσων άθλησης. Μακάρι να καμαρώσουμε την ευρωπαϊκή κούπα του πόλο, ας εξασφαλίσουμε όμως πρώτα ότι τα παιδιά μας θα έχουν τουλάχιστον καλές μπάλες για να παίζουν (γιατί ΔΕΝ έχουν), θα έχουν αποδυτήρια για να αλλάζουν τον χειμώνα, θα έχουν τουαλέτες για να μην ουρούν στον περιβάλλοντα χώρο και το κυριότερο θα είναι πληρωμένοι και ευχαριστημένοι οι προπονητές, στους οποίους τα εμπιστευόμαστε.

41 σχόλια:

zamis είπε...

Αυτο που καταλαβαινω εγω λοιπον ειναι οτι τα χρηματα που αφησε ο Τσακιρης φευγοντας και που μαζι με συμμαζεματα,πωληση Μανιατη και δανεικους θα εβγαζαν την χρονια,πηγαν και για διαφορα ''ερασιτεχνικα μεγαλεια''.
Αποτελεσμα,η αναπηρη λειτουργια και του ερασιτεχνη και της παε.
Ειναι πολυ σημαντικα αυτα που γραφεις τον τελευταιο καιρο,ειναι σαφες οτι υπαρχει μεγαλο θεμα διαφανειας,πεπραγμενων και προθεσεων.

NK είπε...

εισαι σιγουρος οτι πηραμε λεφτα για τον μανιατη?
ειχα ζητησει παλαιοτερα ενημερωση για τα οικονομικα της μεταγραφης αλλα δεν πηρα απαντηση.
επισης εχω ακουσει οτι τον γκαλιτσιο τον πληρωνουμε εμεις, ισχυει?
το σιγουρο ειναι οτι κανεις δεν ενημερωνει τον κοσμο για τετοια πραγματα πια.

zamis είπε...

Φυσικα και δεν ειμαι σιγουρος για το τι παιχτηκε σε ολο αυτο το αλισβερισι με τον μαριναρχη,ποιος ειναι αλλωστε?

Costix είπε...

Για τον Μανιατη ακουσα οτι πηραμε μια επιταγη 500Κ για Ιουνιο.

panthiras83 είπε...

fimes lene oti kai mitro,kai galitsio toys plironoyme emeis.isxiei i oxi den gnorizo.

Katrinos είπε...

500K λήξης Ιουνίου - Ιουλίου +Μήτρογλου και Γκαλίτσιο πληρωμένοι.

Όσον αφορά το βασικό σου θέμα Br , εαν δεν πάρουμε δυσάρεστες αποφάσείς σύντομα θα καταρεύσει όλο το σύστημα.

Θα πρέπει κάθε τμήμα καταρχήν να μπεί σε καθεστώς αυτοδιαχείρησης, ώστε τουλάχιστον τα τμήματα που μαζέυουν κόσμο να επιβιώσουν.

Π.Χ Θέλεις να κάνεις χόκευ επι χόρτου? μπορείς να μαζέψεις κρίσιμη μάζα π.χ 100 παιδάκια να πληροώνουν 50 το μήνα? Κάνε το , δεν μπορείς και μαζεύεις 3? λυπάμαι δεν γίνεται.
Η οριζόντια αντιμετώπιση οδηγεί στη οριζόντια μιζέρια κάτι που ορισμένα τμήματα και ο σύλογος δεν το αξίζουν.

Το παραδειγμα του μίνι ποδοσφαίρου είναι το πιό χαρακτηριστικό. Τα έσοδα του σίγουρα καλύπτουν όχι μόνο τους μισθούς αλλά και τη δραματική βελτίωση των συνθηκών. Παρόλα αυτά δεν παίρνει αυτά που διακιούται. Αντί να ανανπτύξουμε αυτό το κομμάτι να βγάλουμε όνομα , να 'πουλήσουμε' το δικαίωμα άλλες ακαδημίες να φέρουν το όνομα μας έστω και σαν β' συνθετικό, να ακολουθούν τις μεθόδους ανάπτυξης και στο τέλος να βγάζουμε και ΄χρήματα , τα ρίχνουμε στα υπόλοιπα τμήματα και στα ημιεπαγγελματικά και είνα ιόλοι στη μιζέρια .

Δυσάρεστες αποφάσεις σύντροφοι , δυσάρεστες αλλά απαραίτητες

br fun_atic είπε...

το γράφω με πολύ μεγάλη επιφύλαξη, αλλά έχω ακούσει ότι λεφτά αό τον Μανιάτη θα πάρουμε το καλοκαίρι σε δύο δόσεις...

panthiras83 είπε...

makari kai eyxome na einai etsi,kai na paroyme kai se treis doseis.

br fun_atic είπε...

Στο μίνι ποδόσφαιρο, τα πράγματα με την μισθοδωσία μαθαίνω ότι είναι αρκετά καλύτερα...Θα ήταν βέβαια πολύ παράξενο να υπάρχουν κι εκεί τεράστια θέματα (αν και τη μείωση μισθού τους την κάνανε νωρίς νωρίς) αφού είναι από τα πιο "εμπορικά" τμήματα.

Από τα χρήματα που άφησε ο Τσακίρης πρέπει ενδεχομένως να αφαιρέσουμε και ποσά που δόθηκαν για αποζημιώσεις λόγω λύσης συμβολαίων, αν και κάποιες είχαν γίνει επί εποχής Ζερβακάκου, οπότε φαντάζομαι ότι τα χρήματα καταβλήθηκαν τότε και δεν βαρύνουν το συγκεκριμένο μπάτζετ.

Πάντως άκουσα ότι ο θείος από το Σικάγο έδωσε προσφάτως στα Πανιώνια χέρια μια 25αρα...

Ρε παιδιά. Ξέρετε πόσο εξευτελιστικό είναι να πηγαίνεις το παιδί σου στην προπόνηση και τα τζάμια της πισίνας να είναι σπασμένα (με τον όποιο κίνδυνο), τα αποδυτήρια να είναι άθλια, στο πδόσφαιρο να μην υπάρχουν μπάλας ή αυτές να είναι κάκιστης ποιότητας, να μπορούμε να κάνουμε προπονήσεις σε τμήμα του μεγάλου γηπέδου, αλλά να στριμωχνώμαστε στο κλουβί του 5Χ5 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 1500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;;; Ημαρτον.
Πηγαίνουμε σε άλλες ακαδημίες και ντρεπόμαστε να πατήσουμε...

Τι να το κάνω αν ο Πανιώνιος αύριο αποκτήσει τμήμα Σούμο, τη στιγμή που όλα τα τμήματα φυτοζωούν για να έχουμε να λέμε ότι είμαστε από τα λίγα σωματεία στην Ευρώπη που κλλιεργούμε τόσα αθλήματα. Να το βράσω, αν το τίμημα είναι να κατουράνε τα παιδάκια στο γκαζόν. Sorry κιόλας...

Και επιτέλους: Βάλτε μία αθλητική εταιρεία για όλα τα τμήματα και χορηγείστε υλικό. Κάθε χρόνο σας πληρώνουμε άνευ λόγου εγγραφή. Δεν είναι δυνατόν να μην λαμβάνουμε τίποτε έναντι και να κυκλοφορούν τα παιδιά σαν τους κατσαπλιάδες στην παρέλαση...Ότι κάτσει στον καθένα φοράει...

br fun_atic είπε...

Αν είναι έτσι όμως εξηγείται γιατί δεν κάναμε μιά μεταγραφή στα χαφ τον χειμώνα. Μεταγραφή που χρειαζόμασταν...

br fun_atic είπε...

Νέα Σμύρνη για πάντα!!!

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=12128&subid=2&pubid=58910950

claire είπε...

Εξαιρετικό άρθρο! Αν και δεν μεγάλωσα Νέα Σμύρνη (ούτε καν Αθήνα) είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα κόλλησα με τη συγκεκριμένη περιοχή (είχε προηγηθεί το κόλλημα με τον Πανιώνιο) όταν μετακόμισα εδώ 3 χρόνια πριν.

IWN1998 είπε...

Η λύση κινείται στα πλαίσια που προτείνει ο Κατρίνος. Πρέπει να κρατηθούν όσα μπορούν να κρατηθούν σε αυτή τη φάση.

Όσο για τη Νέα Σμύρνη, όλα ωραία με το άρθρο, αλλά δυστυχώς έχουμε ξεπεράσει σε πυκνότητα πληθυσμού την Καλλιθέα και το Δήμο Αθηναίων και αν εκείνοι οι παλιοί μας πρόγονοι και οικιστές, δεν είχαν φροντίσει για την όσο το δυνατόν πιο διαχρονική ρυμοτομία της πόλης (πχ τεράστιο πλάτος του εμπορικού δρόμου, της Ομήρου, για να παρκάρουμε εμείς σήμερα ως και σε τρεις σειρές και στις δυο πλευρές, ένα σωρό πλατείες και παρκάκια) τώρα η Νέα Σμύρνη θα ήταν χειρότερη από Παγκράτι.

br fun_atic είπε...

Την οποία Ομήρου κάποιος μαθητευόμενος μάγος σκέφτηκε να την κάνει με δύο λωρίδες κυκλοφορίας, νησίδα και τα μισά πεζοδρόμια. Πίσσα και πούπουλα...

br fun_atic είπε...

σε έχω ρημάξει στις αντιγραφές Berth

κοιτάξτα που προπονούνται τα παιδάκια της Βάρης και μετά περάστε μιά βόλτα από τα γηπεδάκια του ερασιτέχνη. Θα δείτε επίσης ότι οι άνθρωποι έφεραν αρχιπροπονητή από την Αγγλία και τα παιδιά τους παρακολούθησαν σεμινάρια από αστέρες της...Λίβερπουλ (υπάρχει και σχετικό βίντεο).

http://www.fousdefoot.gr/

Το ξέρω ότι η Ν.Σμύρνη δεν έχει τους ελεύθερους χώρους της Βάρης.Η διαφορά όμως είναι τεράστια και σίγουρα θα μπορούσε να βρεθεί μιά λύση. Έστω να νοικιάζουμε τα γηπεδάκια του Μίλωνα, τα οποία μπροστά στα δικά μας είναι το Μαρακανά και το Γουέμπλει...
Το ίδιο και στα υπόλοιπα αθλήματα.
Τυχεροί στο μπάσκετ που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, ηρέμησαν και κάνουν δουλειά σε πολύ καλύτερες συνθήκες...Όποιος θέλει την καρέκλα του ερασιτέχνη αυτά πρέπει να βλέπει...Γι αυτό κρύψτε όσο θέλετε τις ανακοινώσεις...Στο τέλος θα προεδρεύετε σε έναν νεκρό σύλλογο...

br fun_atic είπε...

πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κου Βεντούρη
http://www.e-epikaira.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=166%3A%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF&Itemid=89

μας ενημερώνει ότι από τα μέσα της δεκαετίας του 80 που θυμάται, ουδέποτε υπήρξε δεύτερο ψηφοδέλτιο στις εκλογές. Θεωρεί την ύπαρξη δεύτερου ψηφοδελτίου υγεία. Δίκιο έχει. Αυτό λέω κι εγώ. Τόσα χρόνια ο σύλλογος νοσεί...

Bertheway είπε...

Πρέπει να έρθουν άτομα τα οποία θα έχουν πάρα πολύ χρόνο να διαθέσουν για τα θέματα του Ερασιτέχνη.Πρέπει να πάρουν δύσκολες αποφάσεις όπως κατάργηση κάποιων τμημάτων.Δε γίνεται ο πρόεδρος του Ερσιτέχνη να είναι και πρόεδρος της ΠΑΕ.Με τι θα πρωτοασχοληθεί?Όσο για τα υπόλοιπα ο BRF τα λέει πολύ καλά.Το θέμα είναι ακούει κανείς???Μακάρι αυτοι που θα εκλεγούν να μπουν στα blogs να διαβάσουν,να βγουν έξω να ρωτήσουν,τους γονείς στις προπονήσεις,τους προπονητές και τους αθλούμενους,να δουν τι προβλήματα υπάρχουν και να προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις

br fun_atic είπε...

Αυτά έπρεπε να τα κάνουν πρώτα οι υπεύθυνοι των τμημάτων.Επίσης, καλό είναι κάποιοι να μην αρχίζουν να χτίζουν την πολιτική τους καριέρα μέσω του Πανιωνίου. Ο Πανιώνιος δεν είναι μαντρί ψήφων. Έχει προβλήματα που επιζητούν άμεση λύση.

amanAM είπε...

Το μικρό κολυμβητήριο (που συναντάς δίπλα στον Άγιο Ανδρέα, είναι μια πολύ μεγάλη ντροπή για τον Πανιώνιο, την Νέα Σμύρνη, την Αθήνα που διοργάνωσε Ολυμπιακούς πριν 7 χρόνια, ντροπή για όλη την Ελλάδα.

Αρκεί μια απλή επίσκεψη για να διαπιστώσει ο καθένας πως καταπατούνται χιλιάδες κανόνες στοιχειώδους υγιεινής.
Όποιος έχει την περιέργεια, θα τον συνοδεύσω ευχαρίστως στα αποδυτήρια αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο.

Είναι ντροπή η εργασιακή δουλεία όλων αυτών των απλήρωτων ανθρώπων που ασχολούνται με τα παιδιά μας. Είναι πραγματικοί ήρωες όσοι αντέχουν αυτήν την κατάσταση, άλλοι γιατί αγαπάνε υπερβολικά την δουλειά τους, άλλοι γιατί ελπίζουν να πληρωθούν κάποτε, άλλοι γιατί δεν έχουν βρει άλλη δουλειά σε αυτήν την οικονομική συγκυρία. Όλοι αυτοί είναι σε κατάσταση δουλείας, και πολλοί εξ αυτών σε ανασφάλιστη εργασία (εκτός από απλήρωτοι)...

Όλοι όσοι αγάπησαν αυτόν τον σύλλογο και κάποτε ασχολήθηκαν με αυτόν με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο, θα πρέπει να κλαίνε για όσα συμβαίνουν. Εγώ δεν έχω όρεξη πλέον να γράφω αυτά που σκέφτομαι, με έχει πιάσει κατάθλιψη από την αηδία που αισθάνομαι.

NK99 είπε...

Από το σάπιο εγώ προτιμώ το τίποτα.

Katrinos είπε...

Παίδες χρειάζεται κοινή λογική και αρχίδια για την εφαρμογή της.

Δεν είναι δύσκολες οι αποφάσεις , ούτε πιστεύω οτι χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα έξυπνος να σκφτείς πέντε πράγματα. Απλά αυτοί που έπρεπε να ασχοληθούν δεν ασχολούνται.

Με προβλημάτισε κάποιος που έγραψε για το αθλητικό υλικό . Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να έρθει ο ΠΓΣΣ σε συμφωνία με εταιρεία αθλητικών ειδών (ιδανικά με την εταιρεία που ντύνει τις μεγάλες ομάδες) για δωρεάν χορήγηση εμφάνισης για π.χ το μινι ποδόσφαιρο? Τους ξίνιζε να φοράνε 300-400 παιδάκια ρούχα με το λογότυπο τους?
Είναι τόσο τρομερό να έρθεις σε συμφωνία με τοπικά μαγαζιά ή/και εταιρείες για βαρβάτη έκπτωση σε παπούτσια και λοιπά υλικά? Υπάρχει κάποιος μαγαζάτορας που θα του έλεγαν οτι το σύνολο των αθλητών του Πανιωνίου θα έρθει να ψωνίσει απο το κατάστημα του με προυπόθεση μια γεναία έκπτωση και θα έλεγε όχι τούτη την εποχή?

Μια εμφάνιση χαμηλού κόστους δεν κοστίζει πάνω απο 10 ευρώ. Σίγουρα με κάποιες προυποθέσεις η εταιρεία ή κάποιος χορηγός μπορεί να καλύψει το κόστος.




Δείτε τιμές έστω με τις εκπτώσεις για να καταλάβεται τι γίνεται σε άλλες μικρότερες ομάδες
http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/products/product_browse.aspx?category%7ccategory_root%7c9766=training&category%7ccat_9766%7c10722=kids+training&category%7ccat_10722%7c12941=t-shirts

@ΝΚ99 είπες μια πρόταση πολλά......

br fun_atic είπε...

Μα τι να λέμε τώρα. Σ όσα τουρνουά παίζουν τα παιδιά, οι υπόλοιπες ομάδες φοράνε εμφανίσεις με σπόνσορα...Δηλαδή από τους καταστηματάρχες που υπάρχουν στην πλατεία είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί ένας να βάλει μιά διαφήμιση και να πληρώσει 10-15 ευρώ για κάθε εμφάνιση; Μιλάμε για αστεία κόστη...

είναι τόσο σπουδαίο να χορηγείται μια φορμίτσα ή έστω να την πληρώνουμε με έκπτωση (αλλά να φορούν όλοι την ίδια) και για να είναι ζεστά τα παιδιά τον χειμώνα και για να μην παρουσιαζόμαστε στις παρελάσεις σαν τους καρνάβαλους; Πολύ φοβάμαι ότι όποιος δεν μπορεί να λύσει τόσο απλά και καθημερινά πράγματα, απλά δεν κάνει...

br fun_atic είπε...

@nk99

το τίποτα δεν είναι λύση. Όλοι κάνουμε κριτική. Γίναμε μέλη του ερασιτέχνη; Δεν λέω να κάνουμε ψηφοδέλτιο (που βέβαια θα ήταν καλή ιδέα γιατί θα χάναμε αλλά θα ταρακουνούσαμε τα νερά). Λέω να λέγαμε ως μέλη τη γνώμη μας ή έστω να ψηφίζαμε αυτούς που θεωρούσαμε ικανούς να δώσουν λύσεις στα προβλήματα.

br fun_atic είπε...

Κοντοές: -Ο Πανιώνιος καλύπτει τις φιλοδοξίες σου;
«Περίπου τα τελευταία τρία χρόνια δεν κάνει την πορεία που θα έπρεπε. Ωστόσο, με μια καλή διοίκηση όπως ήταν τα πρώτα χρόνια, επί εποχής Κωνσταντίνου Τσακίρη, αναμφισβήτητα καλύπτει τις φιλοδοξίες όχι μόνο τις δικές μου, αλλά ποδοσφαιριστών πολύ μεγαλύτερης αξίας! Εδώ θέλω να πω ότι το μεγαλύτερο λάθος του Τσακίρη ήταν ότι έχρισε πολλούς προέδρους! Όλοι είχαν άποψη! Είναι αχαριστία, όμως, να τον βρίζεις. Είδα και όταν πουλούσε την ομάδα ποιοι ήρθαν να την πάρουν!».

-Υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ;
«Το σίγουρο είναι πως δεν έχω υπογράψει τίποτα! Για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει κάνει μια καλή σεζόν, φυσιολογικό είναι να υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες εντός και εκτός συνόρων. Όταν με το καλό σωθεί ο Πανιώνιος, θα έχω χρόνο για να διαλέξω το καλύτερο για μένα και εννοώ ότι μέσα σε αυτό είναι και ο Πανιώνιος».

Μην λες το όνομα Τσακίρης Γιάννη γιατί μπορεί να σου κάνουν μείωση μισθού από το παχυλό συμβόλαιο που σου οφείλουν!!! Οι καιροί είναι δύσκολοι...
Είναι δυνατόν αυτό το παιδί να ΜΗΝ έχει ανανεώσει ΑΚΟΜΗ;

NK99 είπε...

Δηλώσεις ενός σοβαρού ανθρώπου και επαγγελματία που τιμάει την φανέλα που φοράει. Νομίζω ότι ακόμα και αν πάει στον αντιπαθητικό σύλλογο, θα έχει τουλάχιστον ένα χειροκρότημα στην Ν. Σμύρνη.

brf
Όταν ο Τσακίρης εκανε κάλεσμα στον κόσμο για διαρκείας αυτά τουλάχιστον διπλασιάστηκαν. Πότε ο ερασιτέχνης και ειδικότερα ΤΩΡΑ στα δύσκολα έκανε κάλεσμα? Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ πριν τρία χρόνια που εξελίχθηκε σε φιέστα μία στοιχειώδης κίνηση θα έφερνε 500 νέα μέλη. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνω την γνώμη που έχω για ορισμένους ανθρώπους στον Πανιώνιο. Όπως και να έχει και δεν ισχύει μόνο για τον Πανιώνιο ότι αν μπορεί να συντηρήσει μόνο πχ πόλο να έχει μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Εμένα οι διακρίσεις σε επίπεδο επαγγελματικό δεν μου λένε τίποτα εκτός αν βοηθούν στην επιβίωση του συλλόγου. Σαφώς ένα πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο θα έδινε άλλη δυναμική όπως και λιγότερο στο μπάσκετ....Τώρα αν θέλουμε να συντηρούμε μια γυναικεία ομάδα μπασκετ με 8 ξένες (ακραίο παράδειγμα) δεν βρίσκω σε τι βοηθάει τον σύλλογο αντίθετα μπορεί να τον χαντακώνει...

Ακόμα και στο πόλο και το λέω παραμονές δύο σημαντικών αγώνων δεν έχει κανένα λόγο ο Πανιώνιος να μην στηρίζεται μόνο στους παίκτες που βγάζει και εφόσον βέβαια μπορεί να συντηρεί ένα τέτοιο τμήμα.

br fun_atic είπε...

Οι επιτυχίες των μεγάλων ομάδων μας πολλαπλασιάζουν τις εγγραφές στις ακαδημίες υπό την προϋπόθεση ότι θα προωθούνται παιδιά από τις ακαδημίες.αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιζεριάζουμε όλοι,προκειμένου να συντηρούνται ακριβά ημιεπαγγελματικά τμήματα που δεν στελεχώνονται μάλιστα απο παιδιά των ακαδημιών

John - Singapore είπε...

Στην συνεντευξη του ο Βεντούρης λέει οτι στην ΓΣ θα ειναι 50-60 άτομα.
Ο Katrinos λέει 10 ευρώ η εμφάνιση.

Μήπως οι 50 της ΓΣ να βάλουν από ενα 100αρικο πριν μπούν στην αίθουσα και με αυτά τα 50 χ 100 = 5,000 να ντύσουμε 500 παιδακια στα κυανερυθρα?

Τόσο δύσκολα ....

br fun_atic είπε...

το 100ρικο από Πανιώνιους για τον Πανιώνιο είναι πιο σπάνιο κι από τα Έντελβάις...δεν χρειάζεται να γίνει έρανοσ, κάθε χρόνο πληρώνουμε εγγραφή. παράλογο, από τη στιγμή που δεν έχουμε διαγράψει τα παιδιά μας.ακόμη όμωσ κι αν το δεχθούμε ως οικονομική βοήθεια, θα έπρεπε ο σύλλογος να μας παρέχει ανταποδοτικά το ελάχιστο αθλητικό υλικό ή έστω ένα εκπτωτικό κουπόνι...θα μπορούσαμε ακόμη να ε΄χουμε σπόνσορες. λες να μην ήθελε ο λώλος, ο τσιάπης, ο λευτέρης και κάθε άλλος πανιώνιος έμπορος να ντύσει μια μικρή ομάδα έναντι διαφήμισης; φαίνεται όμως ότι το παίζουμε μπάρτσα

br fun_atic είπε...

υ.γ
αν πέσει σύρμα ότι οι 50 τησ γ.σ θα τσοντάρουν χρήματα, προβλέπω να επιτυγχάνουν απαρτία το 2150 μ.χ

General Tanz είπε...

Χαθηκαμε βρεεεεεεεεεεεε!!!

br fun_atic είπε...

Είστε για ένα έκτακτο παγκόσμιο στη χασιά;

General Tanz είπε...

Με γονατισες, νηστευω το κρεας.
Αλλα οκ, ελιες, ντοματα, τυροκαυτερη, κρασι.

br fun_atic είπε...

Χμμμ. σωστό κι αυτό. Θέλετε να κάνουμε ένα ποτοπαγκόσμιο; Να βρούμε ένα ωραίο μπαράκι. Πολύ ωραίο είναι το rock gallery (θα χαρείτε όλοι οι ροκάδες) αλλά αν δεν θέλετε Ν.Σμύρνη, το κάνουμε κάπου που να βολεύονται όλοι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το μέρος. έρχομαι και ΒΠ...Το κάνουμε το άλλο Σάββατο;

General Tanz είπε...

Ναι και σε ποτοπαγκοσμιο. No problem και για Νεα Σμυρνη και Rock Gallery.

antunix είπε...

Αν είναι για ποτοπαγκόσμιο το galaxy στη σταδίου, είναι must

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

ΝΑΙ!!!σε οποιουδήποτε είδους παγκόσμιο. Επιτέλους και μιά σοβαρή πρόταση...

Costix είπε...

Μολις γυρισα απο τα αγια μερη, με κανα-δυο κιλα παραπανω και ανεβασμενο και ζαχαρο και ουρικο. Ζηλευε, χοντρουλη μου, εσυ !!!! Εχω να σε γυρισω το καλοκαιρι, πρωτα ο Θεος, σε κατι μερη σουπερ.
Διπλο σημερα, μπας και μας φυγει το αγχος.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ!!!
ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ, 1-2 στην Κέρκυρα!
ΟΥΦ...

General Tanz είπε...

Αντε μωρη ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!!!!!!!

Bertheway είπε...

Άντε να ξεμπερδεύουμε με τον φετινό εφιάλτη.Με 10 παίχτες,με ανύπαρκτο πέναλτι και αποβολή,με ανύπαρκτο off side στον Μήτρογλου καθαρίσαμε για φέτος.Μπράβο σε όλους με πρώτο τον Τάκη που μας πήρε ξεγραμμένους και μας έσωσε

zouri1 είπε...

http://zouri1.wordpress.com/2011/04/03/%CE%BC%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82/