Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Το νέο Δ.Σ των Παλαιμάχων

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του συνδέσμου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αντώνης Μανίκας
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δημήτρης Χριστοδούλου
ΤΑΜΙΑΣ: Πέτρος Καπώνης
Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Πλεξίδας
Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτρης Ναλιτζής
ΜΕΛΗ: Γιάννης Κυριαζής, Γιάννης Βλάχος, Κώστας Λαγός, Κώστας Σταματιάδης

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Οι παλαίμαχοι είναι οι θεματοφύλακες της ιστορίας του συλλόγου.Να μην ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι η ζωντανή ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας και είδος προς εξαφάνιση. Μετά από 20 ή 30 χρόνια πιθανότατα να μην υπάρχει ο συγκεκριμένος σύλλογος.
Είναι όλοι γνωστοί και πολύ αξιόλογοι. Ας μου επιτραπεί όμως έναπροσωπικό σχόλιο. Έχω την τύχη να γνωρίζω προσωπικά τον Δημήτρη Χριστοδούλου. Τον περίφημο "Μπούλη". Είναι ένας άνθρωπος παθιασμένος με τον σύλλογο, πολύ δυναμικός και εξαιρετικά δραστήριος. Τέτοιοι άνθρωποι θα ήταν χρήσιμοι ακόμη και σε πόστα της Π.Α.Ε. Τους έχουμε ανάγκη.Χαίρομαι πολύ που θα υπηρετήσει τον σύλλογο από τη θέση του γενικού γραμματέα.

5 σχόλια:

Kostas είπε...

Ο θρυλικος 'Μπουλης'των παιδικων μας χρονων.Χριστοδουλου Δημητριος ,αμυντικος ,μπακ σπανιως σενερ-μπακ ,αναπληρωματικος του Σκρεκη η Θεοφιλοπουλου .Φατον μπουλη ,παρτον μπουλη ,μπραβο μπουλη, οταν τον ξαπλωνε τον αντιπαλο .Ηταν ομως 'γλυκος',καλη καρδια (να ειναι καλα).Το ποιο ωραιο ,σε ενα φιλικο με καποια απο τις Σεφιλντ -της Αγγλιας -σκοραρε και νικησαμε 1-0 .Περιτο να σας πω (γραψω)οτι γνωρισε την Αποθεωση.Ενα μεγαλο ευχαριστω ΜΠΟΥΛΗ μας ,για ολα ,για τις θυμισες που κραταμε .

General Tanz είπε...

Στην μεγαλυτερη στιγμη του Ιστορικου στην Ευρωπη,στο 6:33 σεντραρει για τον Θεωμα αλλα δυστυχως το Μαυρακι δεν κανει γκολ το ψαρακι.
Δεν την καταλαβε την σεντρα ο μικρος!!!!
Δειτε πως σουταρει το πεναλτυ, αυτος ο υπερπαικτης ο Θανασης.
Οχι τοσο ευκολα Θαναση μου!!!!

http://mam.avarchive.gr/portal/digitalview.jsp?get_ac_id=3365&thid=11310

Costix είπε...

@General,
ετσι ΑΠΛΑ, εισαι Θεος !!!!

General Tanz είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/469772

antunix είπε...

Στο καλό!
Μεγάλη απώλεια....