Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Μερικές προτάσεις

Το προηγούμενο διάστημα δέχθηκα αρκετές προσκλήσεις για να συμμετάσχω σε συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του Πανιωνίου. Το σκέφτηκα καλά και δεν πήγα σε καμία. Κάποιοι σκέφτηκαν ότι φοβήθηκα. Αυτό δεν είναι αλήθεια γιατί δεν έχω τίποτα και με κανέναν ούτε έχω λόγους να φοβάμαι. Δεν πήγα γιατί δεν είμαι παράγοντας του Πανιωνίου, δεν έχω και καμιά ιδιαίτερη διάθεση να γίνω και δεν έχω σκοπό να μπαίνω σε ατέρμονες φιλολογικές συζητήσεις τη στιγμή που χρειαζόμαστε άμεσες λύσεις σε πρακτικά προβλήματα. Μέσα από αυτό το μπλογκ λέω τις απόψεις μου και όποιος συμφωνεί ή διαφωνεί μπορεί να σχολιάσει (υπό την προϋπόθεση ότι σέβεται τους κανόνες λειτουργίας). Έμαθα ποια πράγματα προτάθηκαν (κάποια από αυτά σωστά και κάποια εντελώς εκτός τόπου και χρόνου) και θα ήθελα να καταθέσω τις δικές μου προτάσεις.

Τα οικονομικά μας είναι άσχημα. Καλύτερα όμως από άλλων ομάδων. Έχουμε χάσει τον βασικό μας χρηματοδότη, όπως όμως και οι περισσότερες άλλες ομάδες. Δεν έχουμε χρήματα για μεταγραφές αλλά όμως μπορούμε να στηριχθούμε σε κάποιους νεαρούς παίκτες από την Κ-20. Δεν θέλουμε στενές σχέσεις με το ΠΟΚ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείσουμε κάθε εμπορική επαφή. Ισως τελικά να είμαστε σε καλύτερη θέση από άλλες ομάδες.

Αυτά που προτείνω είναι τα εξής: Διοικητικά: 1. Η προεδρία της Π.Α.Ε στον κο Βεντούρη, ο οποίος δεδομένων των συνθηκών τα πήγε καλά. Απομάκρυνση προσώπων από το Δ.Σ που διχάζουν τον κόσμο ή που δεν χαίρουν εμπιστοσύνης. Στελέχωση του Δ.Σ από πετυχημένα στελέχη προηγούμενων διοικήσεων (Ζερβακάκος, Καμπανόπουλος κ.λ.π). Είσοδος στο Δ.Σ νέων μελών προερχόμενων από τον ερασιτέχνη (π.χ από τον Ορφέα 1890). Εκπροσώπηση στο Δ.Σ των συνδέσμων των οργανωμένων. Παλαιότερα είχα εκφράσει αντιρρήσεις για το θέμα αυτό, σήμερα όμως το θεωρώ επιβεβλημένο καθώς προέχει η ενότητα.

Ιδιοκτησιακό: Ψάχνουμε επενδυτή (πλούσιο δηλαδή), ο οποίος να σιχαίνεται το Π.Ο.Κ, να μην είναι διαπλεκόμενος στο ποδόσφαιρο, να μην είναι διαπλεκόμενος με το κράτος (δημόσια έργα, προμήθειες κ.λ.π) και να αγαπά την ομάδα. Τον είχαμε και τον διώξαμε. Ίσως βρεθεί κάποιος άλλος στο μέλλον αλλά αποκλείεται να έχει όλα αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ας βρεθεί λοιπόν τρόπος να επιστρέψει ο Τσακίρης. Μάλλον εδώ θα χρειαστεί να γίνει μια συνάντηση ανάμεσα στον πρώην μεγαλομέτοχο και τους Πάνθηρες και να τελειώσουν μία και καλή οι παρεξηγήσεις (αν γίνεται). Όποιος ονειρεύεται επενδυτές, κεφαλαιούχους και ομάδες λαικής βάσης ας έχει στο μυαλό του ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει μείνει κανένας με λεφτά στην τσέπη, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να μας αναλάβει (και όσο περνάει ο καιρός και δυσκολεύουν τα πράγματα θα είναι ακόμη δυσκολότερο) και ότι οι Πανιώνιοι (πολλοί από εμάς τέλος πάντων) είναι ωραίοι στην κριτική αλλά δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη. Όποια λύση πρέπει να βρεθεί μέχρι τον Ιούνιο όπου θα πρέπει να ξεπληρώσουμε οφειλές και να κάνουμε (αν κάνουμε μεταγραφές)…Δεν έχουμε λοιπόν χρόνο για φιλοσοφίες. Προσωπικά δεν θα ήθελα να διοικεί ο Τσακίρης. Φαντάζομαι ότι ούτε εκείνος θα ήθελε. Νομίζω όμως ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα ισχυρότατο Δ.Σ από έντιμους ανθρώπους που θα διοικούν τον Πανιώνιο με σύνεση, θα υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί για να μην επαναληφθούν «παρεξηγήσεις» του παρελθόντος και από εκεί και πέρα ο κος Τσακίρης θα βάζει μόνο τα χρήματα που είναι αδύνατον να βρεθούν από άλλη πηγή για να λειτουργήσει σωστά η ομάδα. Προτεραιότητα πρέπει να είναι οι νέοι, το σκάουτιγκ και το προπονητικό. Εννοείται όμως ότι θα χρειαστούν και μερικοί έμπειροι παίκτες.

Οργανωμένοι: Ο Πανιώνιος των 2.500-3.000 ανθρώπων δεν έχει την πολυτέλεια να έχει 3-4 συνδέσμους οργανωμένων (άλλους νόμιμους και άλλους περίπου νόμιμους). Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει ένας και μόνος σύνδεσμος (το όνομά του δεν με απασχολεί) όπου θα μετέχουν μικροί και μεγάλοι. Δεν θα είναι ξέφραγο αμπέλι και θα εξασφαλίζεται ότι τον Πανιώνιο θα τον παρακολουθούν μόνο όσοι έχουν τα μυαλά για να μην τον βλάπτουν. Αν ισχύσει η διάταξη για μηδενισμό σε περίπτωση ρήψης κροτίδων τότε η ομάδα μας μπορεί να κινδυνεύσει. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ακόμη και το ενδεχόμενο προβοκάτσιας. Για όλα αυτά τα θέματα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Συνεπώς πρέπει να σταματήσει να υπάρχει ηλικιακός διαχωρισμός στους συνδέσμους και να μπουν μικροί και μεγάλοι στον ίδιο σύνδεσμο. Πρέπει να υπάρχει ενότητα και συγκερασμός του ενθουσιασμού των νέων και της εμπειρίας των μεγάλων.

Αγωνιστικός στόχος: Ο φετινός αγωνιστικός στόχος πρέπει να είναι διπλός. Η εξασφάλιση της παραμονής και η ανάδειξη νέων παικτών από την Κ-20. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση. Αν μέσα σε αυτή την οικονομική συγκυρία όπου ρευστό δεν υπάρχει ούτε για δείγμα μπορεί να βοηθήσει σε κάποιο βαθμό ο Τσακίρης για την αγορά ή παραμονή παικτών μας, τότε έχουμε πιθανότητες και για κάποια σχετικά καλή πορεία. Χρειαζόμαστε και το επιχειρηματικό του δαιμόνιο για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε έσοδα από πωλήσεις παικτών μας. Ίσως χρειαστεί και ο παίκτης βιτρίνα. Προσωπικά θα ήθελα τον Φαμπιάν, εφόσον όμως μπορεί να δουλέψει με νέα παιδιά και προσαρμόσει τις οικονομικές απαιτήσεις του στις νέες οικονομικές συνθήκες. Θα μπορούσα όμως να δεχθώ την πώλησή του (σε καλή τιμή) και την εξασφάλιση του Μήτρογλου. Θεωρώ λάθος να γίνουν μεγάλες μειώσεις στους μισθούς των ποδοσφαιριστών. Αν είναι να γίνουν περικοπές να γίνουν από τα μεγάλα συμβόλαια και μόνο. Θεωρώ επιβεβλημένη την παραμονή του Κοντοέ καθώς και κάθε άλλου παίκτη που σέβεται και αγαπά την ομάδα.

Έσοδα: Καμπάνια από τώρα για τα διαρκείας. Η τιμή τους πρέπει να μειωθεί, όμως είναι επιβεβλημένο να αποκτήσουν περισσότεροι Πανιώνιοι. Καλή είναι η ιδέα για αγορά ενιαίου διαρκείας που να καλύπτει και άλλα αθλήματα, όπως και συνδρομή του ερασιτέχνη. Αν όλο αυτό προσφέρονταν σε ανταγωνιστική τιμή, τότε θα παρουσίαζε ενδιαφέρον.

172 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Αληθεύει αυτό που άκουσα ότι ο Τσακ θα καλύψει τα μισά λεφτά για το νέο συμβόλαιο του Κοντοέ;

Για να είμαστε ειλικρινείς. Είναι σημαντικό πράγμα σε μια χρονιά που κανένας δεν έχει μαντίλι να κλάψει να έχεις έστω και από πίσω κάποιον με χρήματα που να μπορεί να βοηθήσει...

takis είπε...

νομιζω ο τσακιρης δεν εχει καμια δουλεια πια στον πανιωνιο. ο ανθρωπος π εδιωξε τον λινεν, που ακουγε τον χουτο, που εφερε τον κιντη, που παρατησε την ομαδα. κανεις δεν τον εδιωξε.

polykos είπε...

Παρακαλώ αν συμφωνείτε με την ουσία του παρακάτω κειμένου να το επιβεβαιώσετε με απαντητικό email στο polykos@otenet.gr (Πετρόπουλος Κώστας)
Το κείμενο αυτό θα παραδοθεί στο ΔΣ του ερασιτέχνη στη σημερινή του συνεδρίαση στις 20,00. Είναι δεδομένο οτι θα πρέπει να φτάσει και να γίνει γνωστό σε όσα περισσότερα μέλη του ερασιτέχνη γνωρίζουμε, οπότε ο καθένας κινείται ανάλογα.

Πρόταση για επανάληψη της Γενικής συνέλευσης Πανιωνίου ΓΣΣ

Η στενάχωρη οικονομικά συγκυρία παράλληλα με τα ανοιχτά θέματα σε Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. και ΠΑΕ, δημιουργούν μια συνθήκη δύσκολη σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο, άρα και είναι ανόητο όλο αυτό το βάρος να πέσει στις πλάτες του πρόσφατα εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου.
Απαιτείται η συμπόρευση όλων των Πανιωνίων, η βοήθεια όλων μας. Αρκεί όλοι να εργαστούμε το επόμενο διάστημα, μέσα σε πλαίσια και κανόνες που πρέπει να εξεταστούν, να συζητηθούν και ν’ αποφασιστούν στη Γενική Συνέλευση του Π.Γ.Σ.Σ.
Η προηγούμενη συνέλευση, στις 6/4/2011, ομόφωνα αποφασίστηκε να παραμείνει ανοιχτή. Ετσι, εμείς που υπογράφουμε το κείμενο αυτό, όλοι μέλη του Π.Γ.Σ.Σ., ζητούμε από το Δ.Σ του συλλόγου να ορίσει άμεση ημερομηνία συνέχισης της γενικής συνέλευσης, με θέματα
1) Προϋπολογισμοί Τμημάτων
2) Μετοχική και διοικητική πορεία της ΠΑΕ

dimosthenis είπε...

Πολύ λογικές οι προτάσεις σου. Μην αποκλείεις την εμφάνιση κάποιου χρηματοδότη (άδηλες οι βουλές των ανθρώπων). Η παρουσία Βεντούρη στην προεδρία φαντάζομαι ότι θεωρείται συμβολική και η επικουρία από δοκιμασμένα στελέχη απαραίτητη. Η συμβολή Τσακίρη στον οικονομικό τομέα ακόμα και κάτω από αυτές τις ακραίες συνθήκες δείχνει την ποιότητα του ανδρός. Εγώ ενδεχομένως στη θέση του θα σιχτίριζα και θα την έκανα. Ο άνθρωπος όμως μένει και βοηθάει. Τα συμπεράσματα για εχέφρονες δικά σας. Κανένας δεν αποκλείεται από τη διοίκηση της ομάδας όποιος μπορεί να βοηθήσει ιδού πεδίο δόξας λαμπρό. Στη βράση κολλάει το σίδερο. Μην αφήσουν οι διοικούντες το χρόνο να περάσει και κλειστεί ο καθένας στο καβούκι του. Τώρα που ακόμα οι ευαισθησίες είναι έντονες να βγουν τα πακέτα για διαρκείας αλλά και για ενίσχυση του ερασιτέχνη.

br fun_atic είπε...

Αυτά είναι τα λάθη του (μερικά γιατί έκανε κι άλλα). Από την άλλη όμως είναι δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς οικονομική ενίσχυση.Σε λιγότερο από ένα μήνα πρέπει να έχουμε καλύψει οικονομικές μας υποχρεώσεις, πρέπει να κάνουμε ανανεώσεις συμβολαίων και μεταγραφές. Πως θα γίνουν όλα αυτά;

Αν αύριο το πρωί το κράτος σταματήσει τις επιχορηγήσεις μέσω του ΟΠΑΠ και αν η Νόβα δεν μπορεί ή δεν θέλει να καλύψει τόσο μεγάλα συμβόλια, τι θα γίνει; Τι θα γίνει επίσης αν σταματήσει να υπάρχει κοινή διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και βρεθει ο Πανιώνιος στη δυσάρεστη θέση να ψάχνει για κανάλι; Τα λεφτά που παίρνουμε τώρα δεν θα υπάρχει περίπτωση να τα βρούμε στην ελεύθερη αγορά.

Άκουσα και την ιδέα του εννιαίου (στα οικονομικά Πανιώνιου). Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει γιατί η κάθε εταιρεία έχει τον δικό της ισολογισμό. Έστω ότι γίνονταν, ξέρυμε όλοι καλά ότι όταν οι Πανιώνιοι καλούνται να πληρώσουν βγάζουν καβούρια στις τσέπες. Άρα θεωρητικά είναι καλό, στην πράξη όμως είναι ανέφικτο.

antonis είπε...

Συμφωνώ με Τάκις για Τσακίρη, και καλό θα ήταν να αποχωρήσει και ο Βεντούρης.
Βοήθησε βέβαια ο άνθρωπος για την σωτηρία του συλλόγου, αλλά η εμετική και συχαμερή συνεργασία με τον Μαρινάκη για την Μεταγραφή (χωρίς χρήματα) του Μανιάτη την χρεώνεται αποκλειστικά ο ίδιος.
Μεγάλο κακό για τον σύλλογο η δίκαιη στοχοποίηση του από φίλους και εχθρούς ως παραρτήματος του γαύρου.
Οσο πιο γρήγορα βγάλουμε την ταμπέλα του παραρτήματος από πάνω μας τόσο το καλύτερο.
Η όποιες λύσεις και προτάσεις θα έχουν βάση μόνο εαν ο σύλλογος είναι ανεξάρτητος και αξιοπρεπής .
Με πρόεδρο τον υπάλληλο του Μαρινάκη είναι δύσκολο να εμπνεύσεις τους φιλάθλους σου για ένα νέο Ξεκίνημα .
Είναι χιλιοειπωμένο αλλά η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια.
Δεν ξέρω αν είμαστε τίμιοι σαν ομάδα(το εύχομαι) αλλά σίγουρα δεν φαινόμαστε, και αυτό δεν έχει να κάνει με τους άλλους φιλάθλους, αλλά πρώτιστος με εμάς τους Πανιώνιους.

antonis είπε...

Συμφωνώ με Τάκις για Τσακίρη, και καλό θα ήταν να αποχωρήσει και ο Βεντούρης.
Βοήθησε βέβαια ο άνθρωπος για την σωτηρία του συλλόγου, αλλά η εμετική και συχαμερή συνεργασία με τον Μαρινάκη για την Μεταγραφή (χωρίς χρήματα) του Μανιάτη την χρεώνεται αποκλειστικά ο ίδιος.
Μεγάλο κακό για τον σύλλογο η δίκαιη στοχοποίηση του από φίλους και εχθρούς ως παραρτήματος του γαύρου.
Οσο πιο γρήγορα βγάλουμε την ταμπέλα του παραρτήματος από πάνω μας τόσο το καλύτερο.
Η όποιες λύσεις και προτάσεις θα έχουν βάση μόνο εαν ο σύλλογος είναι ανεξάρτητος και αξιοπρεπής .
Με πρόεδρο τον υπάλληλο του Μαρινάκη είναι δύσκολο να εμπνεύσεις τους φιλάθλους σου για ένα νέο Ξεκίνημα .
Είναι χιλιοειπωμένο αλλά η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια.
Δεν ξέρω αν είμαστε τίμιοι σαν ομάδα(το εύχομαι) αλλά σίγουρα δεν φαινόμαστε, και αυτό δεν έχει να κάνει με τους άλλους φιλάθλους, αλλά πρώτιστος με εμάς τους Πανιώνιους.

br fun_atic είπε...

@dimosthenis

να ξεκαθαρίσω ότι έχω ακούσει πολλές φορές ότι έχει βάλει το χέρι στν τσέπη, δεν το ξέρω όμως από πρώτο χέρι, οπότε το γράφω με πολύ μεγάλη επιφύλαξη.Το ίδιο ισχύει και για το συβόλαιο του Κοντοέ.

@polykos
η προηγούμενη διοίκηση του κου Βεντούρη είχε υποσχεθεί στν Τσακίρη ότι η όποια λύση στο διοικητικό πρόβλημα θα συζητούνταν σε έκτακτη γενική συνέλευση. Θεωρώ ότι αν δεν έχει βρεθεί χρηματδότης μέχρι σήμερα, η γενική συνέλευση πρέπει να γίνει άμεσα για να συζητηθούν και τα θέματα που θέτεις και πολλά άλλα.

br fun_atic είπε...

@antonis
καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου. Δεν θα χρειαστούμε όμως χρήματα; Ο.Κ Να αποχωρήσει ο Βεντούρης. Έχουμε πολλούς διατεθειμένους και ικανούς να αναλάβουν; Και όταν λέω ικανούς ενοώ ανθρώπους που να έχουν το κύρος να εγγυηθούν το συμβόλαιο ενός παίκτη. Δεν χρειάζονται χρήματα για να παραμείνουμε ανεξάρτητοι και ωραίοι; Κι εμένα δεν μου άρεσαν τα πολλά πολλά με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη είε άλλη λύση ο Βεντούρης;

Πολύ φοβάμαι ότι αυτλη τη στιγμή μαπίνουν ταυτόχρονα πολλά ηθικά και οικονομικά - πρακτικά προβλήματα, τα οποία δεν μπορούν να λυθούν όλα ταυτόχρονα, παραμόνο αν δεν βρεθεί ο πλούσιος επενδυτής από τον ουρανό.Το ίδιο όμως χάχνουν όλες οι ομάδες του πρωαλήματος, με μόνη εξαίρεση τον Ολυμπιακό...

br fun_atic είπε...

πολύ φοβάμαι ότι τη δεδομένη στιγμή αν κάτσουμε να εξαντλήσουμε το θέμα των ευθυνών, θα χάσουμε το δάσος...

Για την σημερινή κατάσταση του Πανιωνιωνίου ευθύνονται πολλοί. Μπορούμε να δώσουμε αμοιβαίες εξηγήσεις, να βρούμε λύσεις και να πάμε παραπέρα;

br fun_atic είπε...

Σε κάθε περίπτωση, αν η ομάδα μας εξασφαλισει την ύπαρξη κεφαλαιούχου (όποιος κι αν είναι αυτός) θα έχει ένα σοβαρότατο στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των περισσότερων άλλων ομάδων...

dimosthenis είπε...

Και κάτι για το Γιαννάκη τον Κοντοέ και τις επαφές του με ΑΕΚ. 33 εκατομμύρια οι οφειλές της ομάδας τα 27 άμεσα απαιτητά σε μια ομάδα που φτιάχνει μόνο χρέη και είναι έτοιμοι να βαρέσουν κανόνι. Πού πας αγοράκι μου, όταν φεύγουν ο ένας πίσω από τον άλλο επενδυτές, παίχτες και παράγοντες; Κάτσε εκεί που σε έχουν σημαία και θα πάρεις μέχρι δεκάρας τα λεφτά που θα συμφωνήσεις.

br fun_atic είπε...

Η μέχρι σήμερα στάση του απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο βέβαια είναι σίγουρα καλή κι αν τελικά φύγει θα έχει και τα δίκια του...

romy38 είπε...

Σε σχεση με την αρχικη αναρτηση πιστευω οτι τον μεγαλομετοχο δεν τον εδιωξε κανενας,μονος του "εκδιωχθηκε¨,απο τον λαβυρινθο που εχει στο κεφαλι του,μακαρι να γυρισει ΥΓΕΙΗΣ.

br fun_atic είπε...

@romy
Πιστεύω ότι το θέμα με τις κατάρες για τη μάνα του και τα παιδιά του έπαιξε τον ρόλο του,όπως και το πρόσφατο πανό.μακάρι να μην είχε ανάγκη κανέναν ο Πανιώνιος.δυστυχώς ή ευτυχώς έχουμε ανάγκη κάθε έναν που μπορεί να βοηθήσει.

NK99 είπε...

Κολλήσαμε την ρετσινιά του παραρτήματος.
Παραλίγο να πέσουμε στα χαρτιά χωρίς να χρωστάμε.
Στοχοποιηθήκαμε από άλλες ομάδες διότι δεν έχουμε διοίκηση.
Πούλήθηκε ο Μανιάτης χωρίς ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ να βάλει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του.
Κατά το πρόσφατο μπάχαλο ο ένας κατηγορούσε τον άλλο. Ο Τσολακάκης έκανε και νύξη για την διαχείριση από τον Κ. Βεντούρη.
Αν σωθήκαμε το οφείλουμε στο καλό υλικό που είχε η ομάδα και στο γεγονός ότι ήταν εύκαιρος ένας καλός φορ τη στιγμή που ο ΟΣΦΠ ηθελε τον Μανιάτη.

Κατά τα υπόλοιπα ο κ. Βεντούρης είναι μονόδρομος......Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτόν... Ποτέ δεν μπορέσαμε άλλωστε...Μήπως έχει κάποιο λάκο η φάβα? Η λογική λέει πως ναι.

Αν δεν ξεκαθαρίσει η σχέση με τον ΟΣΦΠ ας μην περιμένουν τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα αν αυτό έχει σημασία για τον κ. Βεντούρη. Εχω όμως την εντύπωση ότι δεν δίνει δεκάρα ούτε για τον κόσμο...όπως το δήλωσε άλλωστε.

Ας μην επικαλούμαστε οικονομικά προβλήματα που άλλωστε τα βιώνουμε σε μικρότερο βαθμό από άλλες ομάδες, για να δικαιολογήσουμε πράξεις που προσβάλουν τον σύλλογο, την ιστορία του και εμάς τους ίδιους.

br fun_atic είπε...

@romy

ξέρεις κάτι romy, με προβλημάτισε πολύ αυτό που είπες περί λαβύρινθου. Λοιπόν δεν έχεις άδικο, αλλά νομίζω ότι έχει εξήγηση. Φτάσαμε σε μια στιγμή που δεν υπήρχε άνθρωπος στην Ν.Σμύρνη που δεν είχε το κινητό του Τσακίρη. Οι φίλοι του στο facebook εκατοντάδες. Ο καθένας είχε να του πει από κάτι, να του κάνει ανέξοδη κριτική και να τον κράξει. Αυτό είναι γεγονός ότι δημιουργεί μπερδέματα. Αν βάλεις επίσης ότι το συγκεκριμένο διάστημα που μας ενδιαφέρει αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα (που μόνο όποιος τα έχει περάσει καταλαβαίνει) δικαιολογεί λανθασμένες αποφάσεις. Είπαμε, ο μεγαλομέτοχος είναι και κάπως παρορμητικός τύπος...Ασφαλώς και ήταν δικό του λάθος που μιλούσε με όλο τον κόσμο και προσπαθούσε να έχει ικανοποιημένους τους πάντες. Σίγουρα μέσα σε αυτό το λίμα έκανε πολλά λάθη, αλλά νομίζω ότι κι εμείς ήμασταν αρκετά άδικοι μαζί του.

Δεν έχω πρόβλημα να πιάσω ένα θέμα ταμπού. Το θέμα big mac. Όλοι τον κατηγορήσαμε γι αυτό και είχαμε κάθε λόγο να μην θέλουμε τον Μάκαρο στην ομάδα. Από την άλλη, μέσα στον λαβύρινθο που αναφέρεις ο Τσακ προέβλεψε (ή ήξερε από πρώτο χέρι) την πορεία των οικονομικών του ποδοσφαίρου, την πρόθεση των παραγόντων των ομάδων να απομακρυνθούν και την κυριαρχία παραγόντων στο στυλ Μακ. Μπορεί λοιπόν η απόφασή του να δώσει την ομάδα στον Μακ να προκαλούσε το κοινό αίσθημα (δίκαια) από την άλλη όμως ήταν (σε θεωρητική βάση) προς το συμφέρον της ομάδας στο νέο σκηνικό που δημιουργούνταν...

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να πέσουμε στον βούρκο, ακόμη κι αν πέσουν όλοι οι άλλοι. Θεωρούσα και θεωρώ ότι ο Τσακ,ανεξάρτητα από την ορθή ανάλυση των γεγονότων, έπρεπε να μείνει να παλέψει και να μην καταδεχτεί να πουλήσει την ομάδα σε παράγοντα τύπου Μακ...

Το θέμα είναι ότι έχουμε πολλά προβλήματα, ελάχιστο χρόνο για συζητήσεις.Πρέπει να βρούμε άμεσα ρεαλιστικές λύσεις. Καλώς ή κακώς αυτές δεν υπάρχουν χωρίς κάποιου είδους συμμετοχή τυ Τσακίρη...

br fun_atic είπε...

@nk99
ποιά θεωρείς λοιπόν ότι είναι η λύση στα προβλήματα; Ποιά πρέπει να είναι η πηγή των εσόδων μας;

NK99 είπε...

Η πηγή των εσόδων μας είναι τα τηλεοπτικά, τα εισιτήρια και οι διαφημίσεις ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. Όταν δεν θα υπάρχουν αυτά το ποδόσφαιρο θα γίνει ερασιτεχνικό.
Ο Πανιώνιος υπήρχε και τότε που το ποδόσφαιρο ήταν ερασιτεχνικό.

Δεν είμαι ενάντια στο να βρεθεί κάποιος που θα τον λέμε επενδυτή, ακόμα καλύτερα ο ίδιος ο Τσακίρης, αλλά τι να κάνουμε αν δεν υπάρξει τέτοιος ή δεν θέλει ο πρωήν ιδιοκτήτης? Θα το κλείσουμε ή θα γίνουμε ιπποφορβείο του όποιου λεφτά λυμαίνεται τον χώρο? Όχι θα πορευτούμε με ότι έχουμε.

Το καιρό που εγκατέλειψε ο Τσακίρης αποδείχθηκε ότι υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να ασχοληθούν.

Πιστευω ότι από την ομάδα δεν λείπουν τα χρήματα (προς το παρόν) αλλά το όραμα.

Griniaris είπε...

Διαφωνώ μόνο ως προς τον Βεντούρη.Πρόεδροι πιστεύω υπάρχουν καλύτεροι όταν υπάρχει χρηματοδότης.

Το θέμα είναι ότι τα πράγματα ήδη παίρνουν κακό δρόμο.Ο Λεμονής στη συνέντευξη τύπου μετά το φιλικό εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την στασιμότητα στα λειτουργικά θέματα.Δεν ξέρω αν το κάνει γιατί έχει βρει κάτι άλλο αλλά υποννόησε ακόμη και αποχώρηση αν δεν γίνει κάτι σύντομα...

General Tanz είπε...

Δεν ξερω, δεν ξερω!!!!
http://www.sport-fm.gr/article/474902

Ανώνυμος είπε...

ωχ,πολυ ασχημη τροπη με τις δηλωσεις Λεμονη.Θεωρω οτι αυτη την στιγμη μπορει να προσφερει πολλα σε πολλα θεματα.

Griniaris είπε...

Το ελληνικό ποδόσφαιρο παίρνει σιγά σιγά το δρόμο που του αξίζει.

Απορρίφθηκε η πρόταση της ΣΛ και θα ανέβουν τελικά τέσσερις από τη Β'.Όπου όμως από τις έξι πρώτες μόνο οι δύο δεν έχουν πρόβλημα αδειοδότησης(Γιάννινα και Παναιτωλικός).
Και μην ξεχνάμε ότι έπεται και η 30η Ιουνίου...

General Tanz είπε...

@Grinia

Τρικαλα και Λεβαδεα εχουν νομιζω αδειοδοτηθει.

zamis είπε...

Ποια ειναι ακριβως τα οργανωτικα και λειτουργικα θεματα τα οποια προβληματιζουν τον κ.Λεμονη τοσο πολυ ωστε ακομα και να αποχωρησει?
Ειχε συμφωνησει καποια συγκεκριμενα πραγματα τα οποια δεν υλοποιουνται?Ποια ειναι αυτα?

Griniaris είπε...

@General
όχι ακόμη.Εκκρεμούν κάποιες ενστάσεις...

@zamis
μάλλον εννοεί ιδιοκτησιακό,ΔΣ κλπ.Προφανώς δεν έχει που να απευθυνθεί για οτιδήποτε...

zamis είπε...

@Griniaris
Γιατι,μεχρι τωρα που απευθυνοταν?Τι αλλαξε?

Griniaris είπε...

Εικασίες κάνω.Μάλλον με τη λήξη του πρωταθλήματος,διέλυσαν τα πάντα...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Φιλαράκο, σε αυτό το μπλογκ έχεις -και έχετε- ένα κόλλημα, που φτάνει στα όρια της εμμονής με τον Τσακίρη. Ήμαρτον πια, όχι άλλο κάρβουνο...

Περσινά ξινά σταφύλια πρέπει να τελειώνουν. Ο Πανιώνιος είναι υπεράνω όλων. Ωραία είναι αυτά που λες, αλλά είναι όλα πλήρως μη ρεαλιστικά. Σκέψου ότι δεν έχει σκοπό να μπαίνεις σε ατέρμονες συζητήσεις!!! Που να έμπαινες κιόλας...

Τύποι σαν τον Βεντούρη, τον Τσολακάκη και οι συν αυτώ είναι παράγοντες της δεκαετίας του ’80 με ότι αυτό συνεπάγεται. Άσε για εκείνο που λες, όλα τα ονόματα που ανέφερες, όχι έχουν τις ενστάσεις τους και διχάζουν τον κόσμο!

Όλο το κομμάτι που αναφέρεις για το ιδιοκτησιακό και τους οργανωμένους είναι ανέφικτο, εκτός αν αναφέρεσαι σε μια κοινωνία ονειρικά πλασμένη. Εντάξει, όταν λες για τους Πάνθηρες να γίνουν μια ένωση με όλους, είναι το κορυφαίο....

zamis είπε...

Δεν έχω καταφέρει να συναντηθώ ακόμα με τον κύριο Βεντούρη έχουμε χάσει πολύτιμο έδαφος σε όλους τους τομείς" sportdog
Απο την αλλη,6/5 γραφτηκε οτι τα λεγανε για 2,5 ωρες και αλλου ειχα διαβασει για προπονητικα στην Ιταλια.
Αν εγκαλει λοιπον ευθεως τον κ.Βεντουρη για ανυπαρξια,αυτος πρεπει να μας πει τι γινεται.Διοτι στα ραδιοφωνα λιγες μερες πριν ελεγε οτι ολα ειναι σουπερ..

cdu είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συζητάμε για το τι θα γίνει άν κοπούν τα τηλεοπτικά. Όλες οι ομάδες θα έχουν πρόβλημα, όχι μόνο ο Πανιώνιος.

Άν τα στοιχεία του Ισολογισμού που πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε είναι αληθινά τότε δεν βλέπω που είναι το - σχετικό - πρόβλημα. Η ομάδα ήταν σε πολύ καλύτερη θέση από πολλούς. Άν τα στοιχεία δεν ήταν αληθινά τότε δυστυχώς θα πρέπει να προσθέσουμε και άλλα στα λάθη του Τσακίρη.
BTW δεν ξέρω άν ο Τσακίρης εξακολουθεί να δίνει χρήματα. Άν το κάνει μπράβο του. Ίσως καλο θα ήταν να το κάνει ανοικτά για να μη γίνονται άλλοι τσάμπα μάγκες.
Άν όμως είχαμε μια καλή κατάσταση και οι Βεντούρης/Τσολακάκης την κατέστρεψαν, ένας λόγος ακόμη να φύγουν.

Δεν πιστεύω πως θα βρεθεί επενδυτής. Άρα συζητάμε ότι μένουμε με τον Ερασιτέχνη.
Δεν ασπάζομαι τα περί παραρτήματος. Όμως η διοίκηση αυτή, άν και κατάφερε να μας σώσει, έκανε πολλά λάθη - τελευταίο ο χρόνος που χάθηκε με τη αδειοδότηση και αυτά που διαβάζουμε σήμερα - και καλό είναι να υπάρξει ανανέωση. Προφανώς είναι εύκολο να το συζητάμε γενικά, υποθέτοντας ότι υπάρχουν άνθρωποι να βοηθήσουν. Ίσως πάλι και να μην υπάρχουν. Ο Ερασιτέχνης πάντως δεν έχει δείξει ότι προσπάθησε.

dimosthenis είπε...

Τι είναι πάλι τούτο με το Λεμονή; Τελικά πιστεύω ότι αν δε μπει κάποιος να βάλει κανένα φράγκο και να πονάει την επένδυσή του και την ομάδα για να την τρέξει και να την οργανώσει, η διοίκηση του ερασιτέχνη έχει πολύ αργά αντανακλαστικά και αν δεν πλαισιωθεί άμεσα με κάποιους ικανούς ανθρώπους που να ξέρουν από διοίκηση και οργάνωση δε βλέπω προκοπή. Άμεσα γενική συνέλευση για οργάνωση της ΠΑΕ, δεν μπορεί ο Βεντούρης μόνος του παρά την καλή του διάθεση να τρέξει την ΠΑΕ. Ο Λεμονής οφείλει να γίνει πιο πειστικός και καλά κάνει και πιέζει. Τι ήταν αυτό που τον ξενέρωσε τόσο, τι ακούει; τι μαθαίνει; Θα το μάθουμε και μεις; Ένας ικανός παράγοντας εκεί μέσα δεν υπάρχει να πάρει επάνω του κάποια πράγματα;

br fun_atic είπε...

Αν εγώ έχω εμμονές με τον Τσακίρη, τι ακριβώς έχουν όσοι του ζητούν ακόμη χρήματα για την ομάδα; Άσε να μην το συζητήσουμε καλύτερα αυτό το θέμα...

Τα πρόσωπα που ανέφερα διχάζουν; Πολύ πρωτότυπο για Πανιώνιο. Αν ρωτήσεις τη γνώμη ενός μέσου Πανιώνιου για κάποιο άλλο Πανιώνιο σπάνια θα ακούσεις καλά λόγια.

Ναι αν κοπεί η επιχορήγηση και τα τηλεοπτικά θα έχουν πρόβλημα όλες οι ομάδες. Εδώ συζητάμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να είναι η δική μας ομάδα ε καλύτερη θέση.

Μπορώ να δεχθώ την οποιαδήποτε κριτική κατά του Βεντούρη. Κι εγώ του έχω κάνει πολλές φορές. Όμως είναι ο μοναδικός που κατεβάζει ψηφοδέλτιο. Όλοι έχουμε καλές ιδέες, κανείς όμως δεν αναλαμβάνει ευθύνες. Από τη στιγμή που αναλαμβάνει ευθύνες στον ερασιτέχνη και ο ερασιτέχνης είναι μεγαλομέτοχος της ομάδας θα είναι σχεδόν αναγκαστικά πρόεδρος...

Αν αύριο αναλάβει την προεδρία του ερασιτέχνη ή της Π.Α.Ε ένα πρόσωπο με ιδέες και κοινής αποδοχής πανιώνιος, πόσοι παίκτες θα υπογράψουν συμβόλαιο; Ελάχιστοι, γιατί αν δεν έχει πρόσωπο στην αγορά δεν θα μπορεί να εγγυηθεί τα συμβόλαιά τους. Με αυτό το σκεπτικό θεωρώ ότι αυτά τα οποία έγραψα είναι απόλυτα λογικά και εφαρμόσιμα.

Θα ήθελα βέβαια μιά λογική εξήγηση για ποιό λόγο ο Πανιώνιος των 3.000 φιλάθλων πρέπει να έχει 3-4 συνδέσμους και δεν μπορεί να τους οργανώσει όλους σε έναν. Λόγω τιμής αυτό δεν το καταλαβαίνω.

br fun_atic είπε...

να μην σας κάνεςι εντύπωση. Αν οι επαγγελματίες (ποδοσφαιριστές, προπονηυτές κ.λ.π) δεν έχουν εξασφάλιση ότι θα πάρουν τα λεφτά τους φεύγουν. Και καλά κάνουν. Ο κάθε εργαζόμενος το ίδιο θα έκανε...Γι αυτό έχω φαγωθεί να λέω ότι η ομάδα πρέπει να έχει χρηματοδότη με πρόσωπο. Αν δεν μας κάνει ο Τσακίρης πρέπει να βρεθεί άλλος. Θα βρεθεί όμως σύντομα; Τα συμβόλαια λήγουν και οι μεταγραφές έρχονται. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

cdu είπε...

Συμφωνώ ότι χρειάζεται "ιδιοκτήτης". Επειδή όμως αυτό δεν γίνεται, νομίζω ότι θα συνεχίσουμε με τον ερασιτέχνη. Επειδή θεωρώ ότι οι προθέσεις όλων είναι καλές - όχι οι ικανότητες - νομίζω ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη πρέπει να απλώσει το χέρι. Μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί να μη ξέρω αλλά η εντύπωση που έχω είναι ότι δεν έχουν ζητήσει βοήθεια. Ίσα ίσα είδαμε κόσμο να απομακρύνεται.
Δεν νομίζω ότι αποτελεί ένδειξη ότι δεν υπήρχε άλλο ψηφοδέλτιο στον Ερασιτέχνη. Απ'όσο έχω ακούσει η διαδικασία είναι απαγορευτική.

Endys είπε...

@ΠΑΝΘΗΡΑΚΟΣ
Αδερφέ προσωπικά υποστηρίζω τον Τσακίρη γιατί ήταν ο μόνος πρόεδρος που έβαλε λεφτά, μετά τον τεράστιο Μιχάλη, με όραμα και σωστές ιδέες.
Είναι ο μόνος που θυμάμαι να δημιούργησε υπεραξία στην ομάδα από πώληση παικτών (όχι σαν τον Μοφσεσιαν που ξεκλήρησε την ομάδα για να πάρει ο βάζελος τσάμπα τον Μαραγκό ή κάτι άλλους που χαρίζανε παίκτες) και τα λεφτά δεν τα έβαλε στην τράπεζα, αλλά στην ομάδα.
Είναι ο πρόεδρος που έδωσε στην ομάδα ένα προπονητικό κέντρο το οποίο ακούγαμε πάνω από 25 χρόνια αλλά δεν το βλέπαμε.
Είναι ο μόνος που είπε ότι "ο Πανιώνιος πρέπει να λειτουργεί αυτοδύναμα, χωρίς να έχει κανέναν ανάγκη" και προσπάθησε γι αυτό.
Τέλος ηταν ο μόνος πρόεδρος που είχε τα παπάρια να πει "πουλάω οπουδήποτε αλλού εκτός από τον Παναθηναϊκό.
Γι αυτό ήμουν είμαι και θα είμαι Τσακιρικός. Γι αυτό θα του συγχωρήσω τα λάθη του, αφού αυτά δεν έγιναν με δόλο και γιατί πρώτος εγώ κάνω λάθη στην ζωή μου.
Επίσης αν και ΑΓΑΠΑΩ με τρέλα τους Πάνθηρες (μικρό παιδί το 83 ήμουν ένα από τα πρώτα μέλη και πάντα νιώθω υπερήφανος για τους Πάνθηρες) πιστεύω ότι με τον Τσακίρη έκαναν εντελώς λάθος χειρισμούς και δεν λειτούργησαν ψύχραιμα, αλλά παρορμητικά.

br fun_atic είπε...

@endys
συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες.Δεν είναι θέμα εμμονής με τον Τσακίρη. Είμαι βέβαιος ότι αν η ομάδα πέσει στα σκατά θα τον αναπολήσουν πολλοί. Δεν θέλω να φτάσουμε μέχρι εκεί.Μιά που ήσουν με τους πάνθηρες, πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει ενοποίηση των συνδέσμων;

@cdu
δεν είναι απαγορετευτική η διαδικασία. Όποιος θέλει κατεβάζει ψηφοδέλτιο. Η διαφορά είναι ότι όποιος εκλεγεί πρόεδρος έχει και οικονομική ευθύνη + πρέπει να έχει πρόσωπο για να μπορεί να εγγυηθεί συμβόλαια... Ε, δεν μπορεί να βρεθεί κανένας...

John - Singapore είπε...

Τελικά από το αποτέλεσμα δεν βγαίνει το πόρισμα οτι ΔΕΝ είχε κάτι αξιόλογα μεμπτό ο φάκελος αδειοδότησης του Πανιωνίου εξ΄αρχής? Ο Πρόεδρος της δευτεροβάθμιας επιτροπής δεν αναρωτήθηκε "Εσεις γιατί ήρθατε εδώ?" Ο κος. Καϊμακαμης δεν εξήγησε τα τί και πώς?
Από αυτά συμπεραίνω οτι η διοίκηση Βεντούρη στο θέμα αυτό δέν τα πήγε και άσχημα. Ας μήν ξεχνάμε οτι προκληθήκαμε και συρθήκαμε σε αυτήν τη ιστορία, δεν την προκαλέσαμε. Άμυνα παίζαμε όχι επίθεση.

Ας πάμε και στο θέμα Μανιάτη τώρα και να παραδεχτούμε τα απλά. Ο θείος Μαρινάκης μας έδωσε την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να σωθούμε με Μήτρογλου και Γκαλίτσιο. Το κόστος την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ είναι ο Μανιάτης χωρίς λεφτά (άντε με ένα φιλικό για τα εισητήρια άν θες).

Κύριοι, όταν έχεις ανάγκη τότε στη συναλλαγή θα χάσεις πιό πολλά από οτι θα πάρεις. Εμείς είχαμε ανάγκη από γκολάκια. Ο ΟΣΦΠ δηλαδή ΔΕΝ θα έπαιρνε πρωτάθλημα χωρίς τον Μανιάτη? Δηλαδή τί επιλογές είχε ο Βεντούρης? Να ζητήσει και 1 μύριο γιατι ο Μανιάτης είναι ο νέος Roberto Carlos? Πόσο κόστισε η σωτηρία της κατηγορίας για τον Πανιώνιο? Κόστισε ένα Μανιάτη. Αυτό είναι όλο. Θα μπορούσε να στοιχίσει ένα Μανιάτη και έναν Κούμο αλλά δέν κόλλησε εκείνη την ώρα.

Άφού κανείς άλλος δεν βγαίνει μπροστά με ψηφοδέλτιο, αφού κανείς άλλος δεν δέιχνει να θέλει να χάσει τα λεφτά του για την Πανιώνια ιδέα, τότε πραγματικά είναι ΑΔΙΚΟ να μήν στηρίζουμε την προσφορά του μόνου ανθρώπου που το κάνει...

Όταν ήταν ο Τσακίρης στα πράγματα έλεγα, "αυτόν έχουμε με αυτόν θα πορευτούμε". Τώρα δεν είναι ο Τσακίρης (δυστυχώς), έχουμε τον Βεντούρη και ξαναλέω, αυτόν έχουμε με αυτόν θα πορευτούμε. Τί νόημα έχει η συζήτηση "να βρούμε επενδυτή", "αν μας τα σπρώξει κάποιος" κτλ. Εσείς τί λέτε? Άν υπάρχει κάπου κάποιος βαμμένος ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΣ που τα έχει χοντρά δεν θα είχε εμφανιστεί ώς τώρα? Γιατί? Κρύβεται? Περιμένει να τον ανακαλύψουμε εμείς? Δηλαδή τον Μαρινάκη τον έψαξαν και τον βρήκαν ο Κοκκαλης και οι φίλοι το γαύρου? Τους μετόχους του ΠΑΟ τους βρήκαν με αγγελία στα ΝΕΑ?

br fun_atic είπε...

σωστός!!!

cdu είπε...

Μπουρουφάκο:
Μπορεί να κάνω λάθος για το ψηφοδέλτιο. Από την άλλη, ανεξάρτητα ηγεσίας, εσύ έχεις την εντύπωση πως η διοίκηση αναζήτησε βοήθειες ή όχι; Δεν αποκλείεται όντως να το έκανε αλλά δεν φάνηκε. Και για να καταλάβω, εννοείς ότι ο Βεντούρης είναι το "πρόσωπο" που θα "εγγυηθεί συμβόλαια"; Ερωτήσεις είναι - όχι ειρωνίες.
(και γιατί δν κοιμάσαι;)

Συν-ξενιτεμένε:
Συγγνώμη αλλά εσύ κατάλαβες ότι ο φάκελος ήταν πεντακάθαρος; Και για αυτό παραλίγο να αρπαχτούν Τσολακάκης και Βεντούρης; Φαντάζεστε θέαμα; Εδώ ήταν ειρωνία. Εγώ νομίζω ότι ο φάκελος είχε ατέλειες όπου κάποιος μπορούσε να πιαστεί - και πιάστηκε - αλλά ήταν μικρές. Αν υπήρχε δικηγόρος από τη αρχή δεν θα είχε δημιουργηθεί το θέμα καν. Εκεί λέω πως χάθηκε χρόνος γιατί ήταν δεδομένο ότι θα γίνει ο πόλεμος ενάντια στον Πανιώνιο.
Συμφωνούμε απόλυτα περί Μαρινάκη και δανεισμών. Νομίζω έγινε μια συναλλαγή παικτών ΠΑΝΩ από το τραπέζι όπου απλά ο Βεντούρης χρησιμοποίησε μια γνωριμία οπως κάνουμε όλοι που πάμε στον ξάδερφο μας το γιατρό ή τον φίλο μας το δικηγόρο.
Και έχεις δίκιο ότι πρέπει να συζητάμε ανάμεσα σε υπαρκτές επιλογές. Προφανώς δεν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε Βεντούρη και Μαρινάκη. Από την άλλη, νομιζω ότι δεν είναι έγκλημα να πεί κανείς ότι όντως είναι προτιμότερο να είχαμε ένα ιδιοκτήτη, άλλο αν απ'ότι φαίνεται θα συνεχίσουμε με τον Ερασιτέχνη.

br fun_atic είπε...

Από τη στιγμή που είναι πρόεδρος του ερασιτέχνη έχει ευθύνη για την οικονομική διαχείρηση και τα συμβόλαια που υπογράφει.άρα είναι ο μόνος που εγγυάται συμβόλαια που έχουν να κάνουν με ερασιτεχνικά τμήματα.με συμβόλαια της ΠΑΕ δεν μπορεί να το καταφέρει αν δεν υπάρχει από πίσω κεφαλαιούχος,γι αυτό θα έχουμε μεγάλα προβλήματα αν δεν βάλει πλάτη ο τσάκ...

Δεν κοιμάμαι γιατί έχω δουλειά...

cdu είπε...

Και εγώ που νόμιζα ότι διαφωνούσαμε!!!

(Αφού έχεις δουλειά γιατί χάνεις το χρόνο σου στο διαδίκτυο;)

br fun_atic είπε...

Θεωρείς χάσιμο χρόνου την επικοινωνία μαζί σου :)

lefterix είπε...

Καλημέρα απαξ-άπαντες... Καλημέρα Μπουρουφάκο... Τι δουλειά;
Baby siting?
Όσογιά τα υπόλοιπα, "ΟΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΟΥ"...

Θεμιστοκλής είπε...

Γεια σου ρε Λευτέρη.
Έτσι που αρμενίζουμε στο άγνωστο, μόνο αυτό που λες μπορώ να ευχηθώ.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Κι όχι αυτοί που πιο παλιά, κόντεψαν να βυθίσουν το σκάφος...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

@ Μπουρουφάκο…

Δεν μας λες τίποτα πάντως. Ο Τσακίρης είναι παρελθόν, δεν γουστάρει ο άνθρωπος, δεν θέλει. Με εικασίες δεν κάνουμε τίποτα. Με αόριστους μιλάτε όλοι. Ούτε φυσικά να γίνεται λόγος για ένα σύνδεσμο οπαδών.
Η Λέσχη και οι Ίωνες δεν γεμίζουν… ταξί είναι αμελητέα ποσότητα άρα στην ουσία μόνο οι Πάνθηρες είναι για τον Πανιώνιο. Αυτή είναι η απάντηση για τις 3.000 φιλάθλων… Μου θυμίσεις κάτι παλιούς υπουργούς που βγαίνουν στα τηλε «παράθυρα» και παρουσιάσουν ότι όλα στο παρελθόν ήταν καλά… Τώρα είμαστε σε αδιέξοδο. Καταντήσαμε πάλι με τον Τσολακάκη.

Ο Κόσμος του Πανιωνίου έμαθε να αντέχει, να αγωνίζεται, να είναι περήφανος. Τα τελευταία χρόνια, επαναπαύτηκε και αφέθηκε στα λαμόγια, με το σοβαροφανές προφίλ. Λίγους μήνες πριν, ήμασταν εκεί και λέγαμε όχι στον Ψωμιάδη και στο ξεπούλημα του Ιστορικού. Όλοι εσείς όμως που ήσασταν στις οθόνες και στους υπολογιστές????

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

A, Και επειδή ξέρω την απάντηση σου, δεν ήμασταν όλοι στο τζετ! Δεν υπάρχει ιδιωτικό αεροπλάνο που να χωράει όλη την 3!

br fun_atic είπε...

Ωραία φίλε μου μιλάμε αόριστα. Αν μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος πες μου ποιός θα βάλει ΑΜΕΣΑ λεφτά στην ομάδα και ποιοι θα είναι οι στόχοι...Γιατί κάποιος πρέπει να εγγυηθεί τα συμβόλαια των παικτών, να κάνει μεταγραφές και να πληρώσει τις οφειλές...

Αν εσύ ήθελες να εργαστείς σε μιά εταιρεία και σου έλεγαν ότι λεφτά δεν υπάρχουν πλέον και το αφεντικό έχει ένα πολύ μικρό κομπόδεμα αλλά είναι καλός χριστιανός, θα υπέγραφες; Ο παίκτης γιατί να το κάνει;;; Επειδή στην διοίκηση θα είναι ο σούπερ Πανιώνιος;;; Όσο λοιπόν θα περιμένουμε τον επενδυτή από το υπερπέραν και θα κάνουμε σχέδια για ομάδες λαικής βάσης το πουλάκι θα έχει πετάξει...

Γιατί άκουσα και την ιδέα να βάλουν οι 3.000 συνήθεις στο γήπεδο Πανιώνιοι από 1.500 ευρώ και να καλύψουμε τον προυπολογισμό... Άντα κι εγώ τα βάζω τα δικά μου. Με τυς υπόλοιπους τι θα γίνει;;;Μιλάμε γι αυτούς που είτε δεν πληρώνουν εισιτήριο είτε ψάχνουν για προσκλήσεις και για κολλητούς να τους βάλουν μέσα.Από αυτούς θα γεμίσουν τα ταμεία;

by the way αν αληθεύει αυτό που έμαθα, η διαφορά με τον Κοντοέ δεν ήταν καθόλου μικρή. Η προσφορά της Α.Ε.Κ ήταν (προσέξτε το νούμερο)75% μεγαλύτερη από την πρώτη προσφορά του Πανιωνίου (η οποία ήταν μάλλον εξευτελιστκή)...Αυτά γι να μην έχουμε παράπονα αν φύγει ο Γιαννάκης. Πάνθηρας - πάνθηρας αλλά όλα έχουν και κάποιο όριο.

br fun_atic είπε...

Άκου φίλε. Μαζί σας δεν έχω τίποτα. Δεν χρειάζεται όμως να βάλεις όλη την τρία σε ένα τζετ. Μπορείς να βάλεις μόνο αυτούς που επηρεάζουν καταστάσεις...

Μην μετρα τα πάτα με το πλήθος. Ναι όλοι οι άλλοι είναι λίγοι, αλλά παντού μπορείς να βρεις αξιόλογους ανθρώπους και πάνω απ' όλα είναι ανάγκη σε αυτή την συγκυρία να μην είμαστε χωρισμένοι σε στρατόπεδα...Το τι θα κάνετε βέβαια είναι δικό σας θέμα...Δεν μου πέφτει λόγος καθώς για είμαι ειλικρινής ποτέ δεν ήθελα να είμαι οργανωμένος φίλαθλος.

John - Singapore είπε...

Αρχίσαμε πάλι τα παιδικά: "ΕΓΩ είμαι πιό Πανιώνιος απο εσένα" "ΕΓΩ είχα πάει με το τζέτ" "Εγώ είμαι Πάνθηρας από τον Αυγουστο τον '84" "Που ήσουν ΕΣΥ όταν γινόταν το μπαράζ με τον Μακεδονικό" "Εμενα με δείρανε οι γαυροι στην στοά της Καλλιθέας" Εμένα ο μπαμπάς μου είναι αστυνομικός, εμένα αστροναυτης, στο δικό μου δεν χωραει στο δικό σου κολυμπαει...

Ωραιότατα!

br fun_atic είπε...

Αυτά ακριβώς λέω John.Δεν μας παίρνει αυτή η κατάσταση...έχουμε γίνει από 100 χωριά.

Εδώ μιλάω και δεν με καταλαβαίνει άνθρωπος. Δεν είναι θέμα προσωπικής εμμονής με τον Τσακίρη (αυτά τα είχα ακούσει και για τον Λίνεν). Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Μπορώ να καταλάβω αν κάποιος δεν θέλει τον Τσακίρη. Γούστο του και καπέλο του. Θα ήθελα όμως να μου πει που θα βρεθούν τα χρήματα μέχρι τον Ιούνιο - Ιούλιο...(να μην το πάω και πάρα πέρα).

John - Singapore είπε...

@ br fun_atic: Καταλαβαίνω τον προβληματισμό. Κριτική μπόλικη, υλοποιήσιμες πρότάσεις και ΕΥΘΥΝΗ κανείς. Ψυχραιμία, θα έρθει ο απο μηχανής Θεός... όπως στις αρχαίες τραγωδίες... Θα έρθει με καλές προθέσεις, όρεξη και ανυστερόβουλα, θα φύγει με απομυθοποίηση, κλάμματα και κατάρες ώς κλέφτης, απατεώνας και προδότης.

br fun_atic είπε...

Και ένα τελευταίο. Όπως δεν υποτιμώ την προσφορά σου στην 3, σε ταξίδια, σε εκδρομές κ.λ.π να μην υποτιμάς κι εσύ την προσφορά του κόσμου στις οθόνες και στα πληκτρολόγια. Ο καθένας προσφέρει όπου μπορεί ανάλογα με τα προσόντα και τον χαρακτήρα του...

br fun_atic είπε...

Μα τώρα τι να λέμε; Ψάχνουμε να βάλουν όλοι από 1.500 ευρώ τη στιγμή που δεν διαθέτουμε 1,5 ευρώ για τον Π.Κ ανά δεκαπέντε ημέρες;Και από αυτό δεν βγάζω ούτε τη δική μου ουρά.Θα μπορούσα όταν έβλεπα να τον πουλάνε φίλοι να μην αγοράσω έναν αλλά 20. Δεν το έκανα...Λάθος μου το αναγνωρίζω.

Ρε παιδιά, έχουν φύγει όλοι όσοι είχαν χρήματα από τον αθλητισμό. Εδώ θέλουν να φύγουν οι Γιαννακόπουλοι κι εμείς ψάχνουμε τον επενδυτή;;;

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Η λύση του προβλήματος είναι ότι δεν υπάρχει… λύση. Αυτό είναι το θέμα. Όσον αφορά τους παίκτες και το παράδειγμα που αναφέρεις με το αφεντικό, μην ξεχνάς ότι όλη η πιάτσα έχει πρόβλημα, όπως διαμορφώνεται από τους νόμους της αγοράς.
Αν και το άλλο και το παρακάτω αφεντικό, όσο καλό χριστιανός, δεν έχει ούτε αυτός να σου δώσει τότε, δεν έχεις και πολλές επιλογές. Και σιγά τη χρονιά που έκαναν ορισμένοι παίκτες, που θα πέσουν πάνω τους όλοι οι σύλλογοι της Ευρώπης.
Φυσικά το σχέδιο λαϊκής βάσης ούτε καν το συζητάμε. Είναι για γέλια, με τζαμπατζήδες, και τόσο λίγο κόσμο δεν κάνεις δουλειά, ούτε τις εμφανίσεις δεν θα μπορείς να πληρώσεις με 3.000 κόσμο και τόσα λεφτά που αναφέρεις.
Λες: «Μπορώ να καταλάβω αν κάποιος δεν θέλει τον Τσακίρη. Γούστο του και καπέλο του. Θα ήθελα όμως να μου πει που θα βρεθούν τα χρήματα μέχρι τον Ιούνιο - Ιούλιο...(να μην το πάω και πάρα πέρα)»¨.
Λέμε ότι ο ΙΔΙΟΣ δεν θέλει και για ποιο λόγο να βάλει? Έχει δώσει καμία ένδειξη? Έχει πει σε σοβαρό άτομο αξιόπιστο ότι θα επιστρέψει? Γιατί να το κάνει? Όλα αυτά είναι ευσεβείς πόθοι!
Όσο για αυτά που λέει ο Singapore, τον δικαιολογώ αφού εκεί που είναι, είναι χιλιόμετρα μακριά και δεν έχει επαφή με το αντικείμενο «Πανιώνιος», αλλά δεν είναι όλοι για το ίδιο τσουβάλι. Είναι η μόδα της εποχής, τώρα μάθαν όλοι και γράφουν από ένα κομπιούτερ. Φαίνεται έτσι είναι η νέα τάξη πραγμάτων.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Καλά τα λέει το παλληκάρι ρε.
Σοβαρευτείτε όλοι σας…
Πως θα γίνει ο Πανιώνιος ομάδα λαϊκής βάσης με 1.500 άτομα στο γήπεδο? Ή μήπως με εκείνους που πάνε στην θύρα 3 και στην θύρα 2 και πληρώνουν ότι ποιο φτηνό υπάρχει σε εισιτήριο??? Αφού στην Ελλάδα δεν μπορεί να επικρατήσει αυτό το σύστημα, είμαστε η χώρα της ρεμούλας, τα λεφτά θα πάνε σε τσέπες...
ολοι στα δυσκολα στριβουν δια της κρισης. Αν εχουμε @@αρχιδια να τους κραξουμε να χεστουν πανω τους μεχρι να ρθει ο αχιλλεας το καλοκαιρι να καθαρισει την βρωμια και τους τσαμπατζιδες.ακου εκει λαικη βαση με 1000 ατομα να πληρωνουν διαρκειας.εδω ρε δεν αγοραζετε 2 ευρω κουπονι για συναθρωπους.
μαθατε τα μπλογκς και νομίζετε οτι κατι κανετε ολοι.

John - Singapore είπε...

Και εγώ που νόμιζα οτι γι'αυτο είναι τα μπλόγκ... Για να γράφει ο κάθε χαλβάς, χαρτογιακάς σαν εμένα την πανηλίθια γνώμη του για τις πράξεις των ηρώων ακτιβιστών Πανθήρων που είναι οι μόνοι που ξέρουν το καλό του Πανιωνίου. Συγγνώμη κιόλας...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Άσε που μόνο νιπτήρες δεν έχουν πετάξει ακόμη μέσα… !!!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Πάντως ρε BRF, συμβάλεις με το blog σε πολλά, πραγματικά να είσαι καλά. Σας ανακάλυψα και είμαι χαρούμενος. Διαβάζω διάφορα εδώ, με διάφορους που εκτονώνονται, και περνά ευχάριστα η ώρα. Γαμάτοι Πανιώνιοι, τη λέει ο ένας στον άλλον χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο!!! Μακάρι όλοι να βγάζαν το μένος τους εδώ, και δεν θα είχαμε επεισόδια στα γήπεδα!!!!

br fun_atic είπε...

φίλε μου, ψάξε να μάθεις (γιατί για να μιλάω κάτι ξέρω) να δεις αν ο Τσακίρης έχει τσοντάρει ή όχι όλο αυτό το διάστημα όποτε η ομάδα χρειάστηκε.

Το ξέρω ότι δεν θέλει να είναι πρόεδρος. Αυτό το έλεγε και από παλιά. Και καλά κάνει γιατί πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος να χώνει λεφτά και από πάνω να του τη λένε κιόλας. Είσαι σίγουρος όμως ότι δεν θα τον ενδιέφερε να βάζει κάποια χρήματα, χωρίς να έχει ευθύνες και τρεχάματα και εφόσον έχουν αναλάβει κάποιοι σοβαροί άνθρωποι; Αυτό δεν θα το μάθουμε αν δεν τον ρωτήσουν αυτοί που πρέπει. Προφανώς θα χρειαστεί να ρίξουν κάπως τα μούτρα τους...

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο; Στην 3 σηκώθηκε ένα πανό εις βάρος του Τσακίρη. Ήταν όλοι σύμφωνοι γι αυτή την κίνηση;

dimosthenis είπε...

Σωθήκαμε με την ψυχή στο στόμα την προτελευταία αγωνιστική, τη σκαπουλάραμε με την αδειοδότηση στο παρά πέντε και αντί να ψάξουμε και να βρούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λύσεις για το αύριο βλέποντας ότι ο σοβαρός προπονητής που μας έσωσε προβληματίζεται αν θα μείνει, οι παίχτες που μένουν ελεύθεροι δεν έχουν απαντήσει ακόμα, ο μόνος που έχει απομείνει και κινεί κάπως την ομάδα δεν επαρκεί εμείς τρώμε τις σάρκες μας. Φταίνε τα μπλοκς που δεν έχουν αγωνιστικά παράσημα φταίνε οι άλλοι οργανωμένοι γιατί είναι λίγοι, φταίμε εμείς γιατί είμαστε πολλοί, φταίει το τζετ που δε μας χωράει φταίει που δεν παίρνουμε τον ΠΚ, που δεν πληρώνουν κάποιοι εισιτήριο, φταίει ο John γιατί είναι μακριά, φταίει ο Τσακίρης ο Βεντούρης ο Τσολακάκη ο Φούφουτος τα αρχδ@ του Καράμπελα.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ;

br fun_atic είπε...

α, είναι απλό. Θα περιμένουμε τον επενδυτή...Επειδή αυτός δεν θα έρθει θα περιμένουμε μήπως μας πάρει ο Αχιλλέας.Αν μας πάρει ο Αχιλλέας οι μισοί θα τα βάλουν με τους άλλους μισούς. Αν δεν μας πάρει θα μείνουμε στα Πανιώνια χέρια και επειδή δεν θα υπάρχουν λεφτά θα ελπίσουμε ότι η ομάδα θα σωθεί επειδή και οι άλλοι θα έχουν παρόμοια προβλήματα...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Σωστός ο Δήμος!

dimosthenis είπε...

Και κάτι ακόμα. Μικρή η διαφορά με Κοντοέ στο σπορεφεμ, πολύ μακριά από τα θέλω του Κοντοέ στη σεντραγκολ, 75% μεγαλύτερη η προσφορά της ΑΕΚ από τη δική μας εσύ. Προέκυψε διαφορά μεταξύ Κοντοέ και ΑΕΚ από το σπορεφεμ πάλι. Μέχρι πέρσι έπαιρνε 40-50, αφού πότε έπαιζει πότε όχι. Φέτος αναδείχθηκε πολύτιμος, καθιερώθηκε έδειξε μαζί με το Σιόβα τρομερή εξέλιξη. Άκουσα ότι η ΑΕΚ του έταζε 150, όταν τον πρωτοπλησίασε, τώρα που ήρθε η ώρα της αλήθειας του πρότεινε 100 (;). Αν αυτό είναι 75% μεγαλύτερο από το δικό μας εμείς τι του προσφέραμε 57; Δε θέλω να το πιστέψω.

br fun_atic είπε...

Αναφέρθηκα σε διαφορά 75% σε σχέση με την ΠΡΩΤΗ ποσφορά που του έκανε ο Πανιώνιος.Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή υφίσταται η ίδια διαφορά. Το ποσό που αναφέρεις είναι ορθό, του έδινε όμως και μπόνους, με το οποίο ανέβαινε η αξία του συμβολαίου.

br fun_atic είπε...

Έχω ακούσει βέβαια και για προσφορά 200κ της Α.Ε.Κ + μπόνους...

δεν μπαίνω στην ουσία στης υπόθεσης, πόσα δηλαδή του προσέφερε πραγματικά η Α.Ε.Κ ή αν μπορεί να του δώσει αυτά τα χρήματα. Η ένστασή μου είναι ότι έχω αυτές τιπληροφορίες και μετά διαβάζω για μικρή διαφορά. Αν η διαφορά ήταν τόσο μικρή φαντάζομαι ότι θα είχε ξεπεραστεί...

Εννοείται ότι αν ο Γιάννης μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα πάρει αυτά τα χρήματα από την Α.Ε.Κ πρέπει να φύγει γιατί είναι βέβαιο ότι ο Πανιώνιος δεν μπορεί να διαθέσει αυτά τα χρήματα...

IWN1998 είπε...

Άσχετα με τον αν ο Τσακίρης, θέλει ή δεν θέλει να επιστρέψει ή τον θέλουν ή δεν τον θέλουν για να επιστρέψει, ηθικώς οφείλει να αποκαταστήσει τις όποιες εκκρεμότητες άφησαν οι προ Βεντούρη διοικήσεις του και κυρίως αυτή του Κιντή. Όποιες τέτοιες εκκρεμότητες και αν υπάρχουν, οφείλει ηθικώς και όχι τυπικώς, να τις καλύψει. Ειδάλλως οτιδήποτε ξεκινάμε για τη νέα περίοδο, θα υπονομεύεται από τα παλιά. Να επισημάνω το αντίστοιχο του μπάσκετ, το οποίο είναι δεμένο με τα βαρίδια 3 παλιών προσφυγών και μιας υποψήφιας.

Θα είναι έκπληξη να φανεί νέος επενδυτής ως τις 20 Μαΐου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία και υποθέτω ότι ως τότε η διοίκηση Βεντούρη θα παραμείνει σε πλήρη ακινησία.

Αν θεωρήσουμε δεδομένη την άρνηση Τσακίρη να επανέλθει και την άρνηση των πρώην φίλων του και νυν άσπονδων πολεμίων του, να συμμετάσχουν σε μια προσπάθεια προσέγγισης καθώς και τον όποιο ναρκισισμό Βεντούρη στον Προεδρικό θώκο τότε το μόνο ίσως εφικτό σενάριο είναι η άμεση συνέλευση μετά τις 20, με επίσημη πρόσκληση στα "Πανιώνια χέρια" που απέβαλε το σημερινό σχήμα (Λιανός, Ζερβακάκος κλπ) ώστε να βρεθεί μια κοινή φόρμουλα συνδιαχείρισης της ομάδας στην οποία να μπορούν να συμμετάσχουν και να συνεισφέρουν όλοι.
Ενδιαφέρον θα ήταν να μάθουμε γιατί οι κάποιες προτάσεις που υποτίθεται ότι είχε η διοίκηση Βεντούρη μετά το τέλος του πρωταθλήματος απορρίφθηκαν γιατί δεν έκαναν για τον Πανιώνιο και ποιες ήταν αυτές.
Ο BRF κάπου περιγράφει το προφίλ του επενδυτή που θέλουμε που είναι μάλλον μη υπαρκτό πρόσωπο. Τι ακριβώς ζητάει η διοίκηση Κιντή από τον επενδυτή το ξέρουμε. Ο Τσακίρης το Νοέμβριο είχε προδιαγράψει κάποια πράγματα. Παραμένουν αυτά;

Οι σύνδεσμοι υποθέτω ότι θα μπορούσαν άμεσα να μαζέψουν χρήματα από τα μέλη τους, ότι και όσο μπορέσουν και δεν έχουν ανάγκη απόφαση του ΔΣ για να κάνουν κάτι τέτοιο. Τα περί 1500 Ευρώ κλπ είναι όνειρα θερινής νυκτός. Δεν μπορεί μόνος ο κόσμος να κινήσει τον Πανιώνιο αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την όποια βοηθητική συνεισφορά.

Τα διαρκείας με ισχύ και για άλλα αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου, υπο8έτω θα στοίχιζαν 50, 100 άντε 150 Ευρώ παραπάνω που θα βοήθαγαν τα άλλα αθλήματα του ερασιτέχνη αλλά όχι το ποδόσφαιρο. Το ταβάνι είναι εκεί γύρω στις 3000 του 2009-2010 και δεν μπορούνε τώρα μέσα στην κρίση να το ξεπεράσουμε εύκολα με τέτοια τρικ.

Για τη δήλωση Λεμονή, πόσο αληθεύει ότι δεν μπόρεσε να συναντήσει τον Βεντούρη, όταν ο ίδιος έλειπε στην Κύπρο. Μήπως βλέπει τις δυσκολίες και έχει φυσιολογικά και αυτός δειλιάσει και αναζητεί τρόπο διαφυγής;
Νομίζω πάντως ότι είναι σημαντικό να μην κάνουμε το περυσινό λάθος στο θέμα προπονητή και να μείνει ο Λεμονής με κάθε τρόπο μια που έχει μάθει την ομάδα και τον πάνε και οι παίκτες.

zamis είπε...

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=58432

Μονος του φευγει,ποια οργανωτικα και πρασινα αλογα,λες και δεν ξερει που εχει ερθει..

IWN1998 είπε...

Καλά, οι συγκεκριμένοι απλά θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα...
Το πιθανότερο είναι ότι ο Λεμονής επιδιώκει να τριγγάρει τον Βεντούρη να κινηθεί και με κάποιο τρόπο να κρατηθούν τουλάχιστον όσο το δυνατόν περισσότεροι από όσους έχει ζητήσει. Βέβαια και η άλλη εκδοχή, του "στρίβειν" δεν αποκλείεται όπως έγραψα πριν και εγώ. Εδώ που τα λέμε αν βλέπει ότι υπό κάποιες συνθήκες δεν τον παίρνει, τι θα κάνει; Α ρε Μάντζιο, σε βλέπω να επιστρέφεις...

dimosthenis είπε...

Ποτέ δε γούσταρα αυτούς που την κάνουν στα δύσκολα. Όμως ο Λεμονής δεν είναι τέτοιος. Γιατί τα δύσκολα ήταν όταν ανέλαβε τον Πανιώνιο τελευταίο και τον βοήθησε ουσιαστικά να σωθεί με το σπαθί του και κόντρα σε θεούς και δαίμονες. Απορώ τώρα τι τον έκανε να ξενερώσει τόσο πολύ. Αν ήμουν στη θέση του Βεντούρη θα του ανέθετα εν λευκώ τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το πως θα το οργανώσει πως θα το στελεχώσει προσδιορίζοντάς του ένα συγκεκριμένο πάνω κάτω μπάτζετ. Ο άνθρωπος γνωρίζει πια πρόσωπα και πράγματα είναι λογικός και αντιλαμβάνεται πλήρως που βρίσκεται. Να τελειώσει πια το θέμα οργάνωση, ας το αναλάβει ο ίδιος με κάποιους συνεργάτες του. Αφού το 80% των προβλημάτων είναι οργανωτικά, ας του δώσουν κάποιους συνεργάτες από την ΠΑΕ και ας αναλάβει αυτός τις διαδικασίες που αφορούν το τμήμα. Ας κρατήσουν αυτοί την τρέχουσα διοικητική και οικονομική γραφειοκρατία. Τι διάολο έτρεχαν την ΠΑΕ όσο υπήρχε πρωτάθλημα με τόσα προβλήματα και τώρα που υπάρχει χρόνος να κάνουν κινήσεις υπάρχουν τόσα ανυπέρβλητα προβλήματα. Εκτός αν είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Κάτι άλλο τρέχει και δεν το λέει ο Τάκης. Γνωρίζοντας όμως την ποιότητα του παιδιού δε θέλω να το πιστέψω.

zamis είπε...

Μηπως βλεπει οτι δεν θα παρει ααυτα που εχει συμφωνησει,λεω εγω για να κανω τον κακο?

Kostas είπε...

ο br fun_atic με καλύπτει απόλυτα και χαίρομαι που ένας τέτοιος ανθρωπος (χωρις να τον γνωρίζω) είναι Πανιωνάρα

dimosthenis είπε...

Υπάρχει μια έξοχη ανάρτηση στο μπλοκ του Ίωνα (carpe diem) για όλους τους ακραιφνείς οπαδούς του συλλόγου. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Μπράβο Μπαγλαμά re-la-re.

Έσπασες και εσύ τη σιωπή και μας πουλάς τρέλα!!
Αφού έκραξες όλο τον κόσμο από το δικό σου μπλογκ, έρχεσαι μετά και ζητάς ενότητα!
Γνωστή άλλωστε τακτική: Όταν μας τελειώνουν τα επιχειρήματα βγάζουμε τους άλλους τρελούς.

dimosthenis είπε...

Νίκο σκέτο
Δεν ξέρω την προϊστορία του μπλοκ ούτε γνωρίζω τον άνθρωπο. Εγώ διαβάζω απόψεις και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Έχω μάθει στη ζωή μου να παίρνω αυτό που θεωρώ χρήσιμο ακόμα και από τον πιο ξεφτίλα. Ασφαλώς και ο καθένας έχει την ιστορία του και με αυτή κρίνεται. Όμως ότι θεωρώ ότι εξυπηρετεί την ενότητα της ομάδας πάντα θα το προβάλλω.

Ανώνυμος είπε...

ok o lemonis
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/60499-Synechizoyn-ton-programmatismo

Endys είπε...

@ BRF
Δεν πιστεύω στη συνένωση των συνδέσμων. Ο κάθε ένας έχει τον χαρακτήρα του, τα γούστα του, τον τρόπο που διασκεδάζει, την οπτική του. Δεν γίνεται να μπουν όλοι κάτω από την ίδια στέγη αφού όλοι θα ξενερωσουν, θα αρχίσουν τα παιχνίδια εξουσίας και μετά από λίγο θα το διαλύσουν.
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να υπάρχουν και 5 και 10 σύνδεσμοι, αφού πιστεύω στην ελεύθερη βούληση και όχι στην κατεύθυνση της μάζας.
Οι Πάνθηρες είναι ότι καλύτερο έχουμε και μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν, κατ' εμέ, οτι καλύτερο είχε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς τελευταία έχουν αλλάξει χαρακτήρα και συμπεριφορά, επιρρεασμένοι μάλλον από τους κάφρους του ΠΟΚ και μου δίνουν την αίσθηση ότι θέλουν να τους μοιάσουν. Θλίβομαι βαθιά αφού δεν σου κρύβω ότι φανταζόμουν τους γιους μου μέσα στους Πάνθηρες μετά από λίγο καιρό να παραδίδουν "οπαδικό" ήθος και παιδεία (ας μου επιτραπεί ο αδόκιμός όρος οπαδικό ήθος) υποστηρίζοντας την ομάδα τους και μόνο, χωρίς κροτίδες, χωρίς μπουκάλια, χωρίς να βρίζουν μανάδες και συγγενείς άλλων Πανιώνιων και χωρίς τις διάφορες ασχήμιες που βλέπουμε τελευταία.

Endys είπε...

Ελπίζω με τις δηλώσεις του ο Λεμονής να προσπαθεί να πιέσει την διοίκηση και να μην εννοεί αυτά που λέει

Griniaris είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά,βρήκαμε καινούρια καραμελίτσα;Ενότητα;Άντε και ενώθηκαν Βεντούρης,Τσολακάκης,Ίωνες και Πάνθηρες κλπ.Τον Μπάλαμπαν,τον Ριέρα και τους άλλους ποιός θα τους πληρώσει,εγώ;Εκτός αν μιλάμε για ερασιτεχνική ομάδα και δεν το πήρα χαμπάρι.Τελικά τι θέλουμε,ερασιτεχνικό ή α' εθνική;Όσο κι αν χτυπιούνται κάποιοι,άρρωστος Πανιώνιος και πλούσιος μετά τον Τσακίρη δεν υπάρχει.Αφου δεν μπορέσαμε να τον εκμετταλευτούμε όπως έπρεπε,είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Από δω και μπρος έτσι θα βολοδέρνουμε...

IWN1998 είπε...

Δεν καταλαβαίνω απόλυτα το πρώτο πληθυντικό στο "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ να τον εκμεταλλευτούμε" εκτός και αν είναι στο πνεύμα της "συνένωσης". Μάλιστα ίσως μερικοί τον παραεκμεταλλεύτηκαν. Και προφανώς δεν καταφέραμε όλοι εμείς να τον διώξουμε...
Συγκεκριμένοι ήταν στις διοικήσεις που τα έκαναν μπάχαλο και μετά που έφυγαν από το "σούπερ μάρκετ" άνοιξαν δικά τους μαγαζιά, συγκεκριμένοι ανέβαζαν πανό και του έβριζαν παιδιά και μάνες, συγκεκριμένοι τον έβλεπαν σαν πορτοφόλι και συγκεκριμένους άκουσε και έφερε Φερέρες και Κιντήδες και τα έκαναν ρόιδο-γαρύφαλλο.
Αυτοί είναι ο Πανιώνιος κόσμος που έδιωξε τον Τσακίρη αν τον έδιωξαν μόνον τα παραπάνω και όχι και άλλα προσωπικά του θέματα και το γεγονός ότι δεν μπορεί να ματώνει ετησίως κάποιος με 3-4 εκατ;

Σήμερα κατά δήλωση Βεντούρη, ο Πανιώνιος χρειάζεται κάποιον να βάλει γύρω στα 500.000, άντε 1 εκατ. Ίσως άλλη είναι η τωρινή συνδρομή που χρειάζεται αλλά και άλλες οι συνθήκες. Και ας σκεφτούμε ότι αν δεν κάνω λάθος, το Δεκέμβριο συγκεκριμένες κινήσεις έδιωξαν και το Λιανό από το χώρο του ποδοσφαίρου και όποιους είχε μαζί του τότε εν τέλει, που κάτι θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι αν ο Τσακίρης δεήσει να καλύψει τις υποχρεώσεις των διοικήσεων που έδρασαν επί δικής του ιδιοκτησίας της ΠΑΕ, ώστε να μπορέσει η όποια νέα κατάσταση να μην ξεκινήσει αρνητικά αλλά έστω από το μηδέν.

Εν τω μεταξύ φαίνεται να αρχίζει η μείζονα παράλυση των τμημάτων του ερασιτέχνη, που ως χθες μας έκαναν περήφανους (βλέπε πόλο). Εκείνο το φιλικό για την ενίσχυση του ερασιτέχνη, μήπως είναι ώρα να γίνει να μαζευτεί τίποτα και για τους αθλητές μας των άλλων σπορ;

Griniaris είπε...

Ίωνα,το πρώτο πληθυντικό αναφέρεται στο "σαν Πανιώνιος".Κι αν μαζέψεις όλους αυτούς τους συγκεκριμένους που γράφεις,δες πόσοι πολλοί είναι.Τέλος πάντων,το θέμα Τσακίρη είναι πολύ μεγάλο και σηκώνει πολύ κουβέντα και ενστάσεις.Απλά με πιάνει απογοήτευση γιατί δεν βλέπω μέλλον...

polykos είπε...

Η ενότητα είναι απαραίτητη. Αλλά αυτή επιτυγχάνεται πάνω σε αρχές και σχέδια. Ο καθε ένας είτε άτομο είτε ομάδα, αναλαμβάνει να αφοσιωθεί και να φέρει την ευθύνη για ένα κομμάτι. Αυτή η διαδικασία θα φέρει και τον Τσακίρη πίσω. Οσο δε βλέπουμε το πρόβλημα η λύση δεν θα έρχεται μόνοι της. Ετσι θα μείνουμε με τους γνωστούς παλαιοπαράγοντες που ζουν και αναπνέουν με μοναδικό σκοπό τη λεζάντα και μοναδικό εργαλείο την διαχείρηση χρέους. Αυτό έκαναν τόσα χρόνια αυτό κάνουν και τώρα, τόσο ξέρουν τόσο κάνουν. Πόσο καιρό θα στήνονται προυπολογισμοί στον αέρα, πόσο καιρό οι πόροι του Πανιώνιου θα εξατμίζονται απο την καβλάντζα κάποιων 3-4, και πόσο καιρό ακόμα θα μιλάμε αποσπασματικά στα παράθυρα των υπολογιστών μας και θα ανεβάζουμε πανό αντί να μιλάμε χωρίς δηλητήριο στην άκρη της γλώσσας μας.

Θεμιστοκλής είπε...

Μακριά μένω και δεν έχω καλή αίσθηση του τι γίνεται φίλε Γκρινιάρη, αλλά την άποψη περί
πολλών πολεμίων του Τσακίρη δε μπορώ να τη συμμεριστώ.
Αντίθετα, πάντα είχα τη βεβαιότητα ότι απολάμβανε τη μεγαλύτερη αποδοχή και αναγνωρισιμότητα απ΄όλους τους διοικούντες, όλων των ομάδων. Απ΄όλο τον κόσμο και όχι μόνο απ΄τους Πανιώνιους.
Θυμάμαι το πρώτο μισό της περιόδου που είχα τις μαύρες μου κι ερχόμουν στη δουλειά μουτρωμένος, μ΄έπιαναν οι συνάδελφοι κι έλεγαν να μην ανησυχώ, εφόσοσν υπάρχει ο Τσακίρης θα τα διορθώσει τα πράγματα. Κι αυτή νομίζω ήταν η εικόνα που τον περιέβαλλε.
Τώρα το ότι κάποιοι σήκωσαν πανώ ή φώναξαν συνθήματα εναντίον του, δε μου λέει κάτι ιδιαίτερο. Οποιοσδήποτε εισέρχεται σε χώρο που παρακολουθείται από πολύ κόσμο, δέχεται -και- αρνητική κριτική, βρίσκει έστω και λίγους αντιπάλους. Και η αρνητική κριτική που εισέπραξε ο πρώην μεγαλομέτοχος ήταν ελάχιστη σε σχέση με τη θετική, όπως και οι αντίπαλοί του ελάχιστοι σε σχέση με τους φίλους του. Αυτή την εντύπωση έχω.
Οπότε με παραξενεύει η άποψη περί του μεγαλομετόχου, που έφυγε αγανακτισμένος απ΄τον πόλεμο που δέχτηκε...

IWN1998 είπε...

Το πιο πιθανό είναι ότι έφυγε γιατί δεν ήταν δυνατόν στο διηνεκές να βάζει 3-4 εκατ. ευρώ από την τσέπη του. Το έλεγε από το 2008 εξάλλου σε όποια συνέντευξη έδινε. Ήρθαν και τα προσωπικά, οικογενειακά και τα των άλλων επιχειρήσεων και έδεσε το πράγμα...
Υπήρχαν μόνον δυο πιθανότητες για να μείνει. Η μια ήταν το γήπεδο που το πήρε η κρίση και η αντίδραση πολών και διαφόρων. Το άλλο ήταν να μπει και κάποιος ή κάποιοι άλλοι για να βοηθήσουν. Κάτι τέτοιο πήγε να γίνει με το Λιανό το Νοέμβριο. Τώρα γιατί στράβωσε ένας Θεός ξέρει ή ίσως τα πορτοφόλια τους...

Το ότι ο Τσακίρης δεν θέλει να είναι μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης δεν θα πρέπει να καταλήξει στον Τσακίρη πλήρως εκτός Πανιωνίου. Και σ' αυτό συνέβαλλαν τα πανό και τα κατά καιρούς βρισίδια. Νομίζω ότι το βασικότερο θα ήταν να μπορούσε να γίνει η συνεργασία Λιανού-Τσακίρη και άλλων έστω μικρότερων και να θεμελιωθεί μια συνύπαρξη που θα τρέχει την ομάδα. Και αν δεν είναι ο Λιανός που φαίνεται ότι δεν τον πάνε οι επίγονοι Τσακίρη, οι του ερασιτέχνη (άραγε παίζει ρόλο σε αυτό η καταστροφική τους παρουσία στο μπάσκετ το 2009-2010;;;) τότε κάποιος άλλος πρέπει να βρεθεί και κάποια φόρμουλα που θα κρατήσει τον Τσακίρη εντός των τειχών, όχι σαν μοναδικό μέτοχο αλλά σαν συμμέτοχο και αρωγό σε φυσιολογικά πλαίσια, που δεν θα νοιώθει ότι τον καταστρέφουν επιχειρηματικά και προσωπικά.

IWN1998 είπε...

@griniaris. Έχεις δίκιο. Τα του Τσακίρη είναι ζητήματα μεγάλης πολυπλοκότητας...Ας σκεφθούμε τι περάσαμε ως τώρα φέτος (Κιντήδες, Ψωμιάδηδες, Μαρινάκηδες, στο χείλος του υποβιβασμού, αδειοδοτήσεις, παρέλαση όλων των Πανιώνιων παραγόντων που έχουμε δει από παιδία...) και θα κατανοήσουμε το μπέρδεμα.
Στο σχόλιο μου απλά ήθελα να τονίσω ότι δεν πιστεύω πως οι συγκεκριμένοι που ευθύνονται για τη "μη εκμετάλλευση" του τσακίρη στον Πανιώνιο, ίσως και πολλοί να είναι, αλλά δεν είναι η πλειοψηφία του Πανιώνιου κόσμου. Μπορεί κάποιοι να είναι οι θορυβώδεις του μικρόκοσμου και η πλειοψηφία να είναι σιωπηρή ή με χμηλής έντασης φωνή και όχι μέσα στα πράγματα.

amanAM είπε...

το blogspot έφαγε φρίκη τις τελευταίες ημέρες.

NK99 είπε...

Εγώ νόμιζα ότι πήρε την ομάδα ο Μπέος...

br fun_atic είπε...

κι εγώ το ίδιο :)

John - Singapore είπε...

@NK99 Και εγώ αυτό νόμιζα και τρομοκρατήθηκα!!!!!

John - Singapore είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/475481http://www.sport-fm.gr/article/475481

Φευγει ο Γιαννάκης?

Κρίμα.

cdu είπε...

Κρίμα μεγάλο αν γίνει. Γνώμη μου πως θα ήταν πολύ πιο λογικό να δώσουν στο Κοντοέ καλή προσφορά και να ρισκάρουν να χάσουν Γουνδουλάκη / Γιόνσον. Οι ομάδες θέλουν σημεία αναφοράς και οι φίλαθλοι δένονται με προσωπικότητες ακόμη και αν υστερούν σε ποδοσφαιρικές ικανότητες (ας πούμε Μαυρίκης).
Από την άλλη, μπορεί να είναι και τα γνωστά παραμύθια των κίτρινων οπαδικών δημοσιογράφων.

zamis είπε...

Μπορει να θελει κι ο ιδιος να φυγει,περα απο το οικονομικο.

John - Singapore είπε...

Αν φύγει τελικά ο Κοντοές να παει στο καλό. Να είναι υγιης και να τον δούμε στην Εθνική. Να πληρωθει καλά και όταν έρθει στην Ν. Σμύρνη να χαιρετήσει τον κόσμο του Πανιωνίου και εμείς θα τον χειροκροτήσουμε θερμα.

Αν δεν φυγει τότε είμαι πιό χαρουμενος. Να μείνει να του δώσουμε και χρήματα να πάρει ανάσα, να γίνει και σύνθημα στο στόμα του κόσμου και να πάει καλά και του χρόνου με υγεία.

Πάμε παρακάτω παιδια, μην κολλάμε σε πρόσωπα...

Ανώνυμος είπε...

προσωπικα αν παει στην ΑΕΚ,δεν θα τον χαιρετησω οταν ερθει ξανα στην Ν.Σμυρνη.θα ειναι αχαριστος.ν ακατσει αλλα 2 χρονια στην ομαδα και μετα να παρει μια καλη μεταγραφη.Αυτο το διαστημα οπου και αν παει δεν θα πληρωθει καλα λογω κρισης.Ας περιμενει.

br fun_atic είπε...

Είναι γεγονός ότι ο τρόπος που χειρίστηκε ο Πανιώνιος το θέμα της μεταγραφής του Κοντοέ δεν ήταν σωστός. Απ' ότι μαθαίνω δεν φρόντισαν να τον πλησιάσουν απότο καλοκαίρι (προφανώς θεωρώντας τον δεδομένο), αλλά και η πρώτη οικονομική πρόταση που του έγινε ήταν πολύ χαμηλή. Δεν μπορώ να ξέρω αν και πόσο έχει μειωθεί η οικονομική διαφορά. Να μην ξεχνάμε όμως ότι ο Κοντοές είναι 24 στα 25 και σίγουρα ενδιαφέρεται και για το ύψος και για τον χρόνο του συμβολαίου...

br fun_atic είπε...

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Πανιωνίου για την ερχόμενη εβδομάδα έχει ως εξής:

Τρίτη 17 Μαΐου (16:00): ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (ΚΟΡΩΠΙ- Κεκλεισμένων των θυρών)

Τετάρτη 18 Μαΐου (16:00): ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Νέα Σμύρνη)

Παρασκευή 20 Μαΐου (18:00): ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αγρίνιο)

Τι θύρες έχει ρε παιδιά το Κορωπί και στην τελική γιατί τόση μυστικοπάθεια; Για να πάει κάποιος Τριτη μεσημέρι στο Κορωπί πρέπει να είναι άρρωστος Πανιώνιος...Να φάει και πόρτα;

br fun_atic είπε...

Ελάχιστος χρόνος συμμετοχής, τραυματισμός στο γόνατο κι όμως δεν αποφασίζει αμέσως.
Μήπως να έπαιρνε την ευκαιρία κάποιος άλλος;
Μήπως τελικά ο Φαμπιάν δεν είναι και τόσο ακριβός(αρκεί να διώξουμε όσους είναι ακριβοί και δεν προσφέρουν);
Μήπως αν πουλούσαμε τον Φαμπιάν θα μπορούσαμε να αγοράσουμε παίκτες της προκοπής και να μην ψάχνουμε από εδώ και από εκεί;
Μήπως το τέρμα είναι μιά εξίσου μεγάλη ανάγκη (σε περίπτωση που φύγει ο Μάχο);


http://www.sport-fm.gr/article/475859

antunix είπε...

Όλους τους ξεχασμένους, εμείς θα τους αναστήσουμε!!!

br fun_atic είπε...

είναι γεγονός όμως ότι οι τραυματισμοί στο γόνατο μας προκαλούν μια απίστευτη έλξη...

NK99 είπε...

Πέρα από τον τραυματισμό έχουν μετρήσει πόσα ΧΡΟΝΙΑ έχει να παιξει μπάλα? Μας παιρνει μήπως για ρίσκα? Πρέπει να καταλάβουν ότι χωρίς χρηματοδότη τα φετινά έσοδα είναι ιερά για να τα δίνουν σε πρώην παίκτες.

Θεμιστοκλής είπε...

Δαπανήσαμε ποτέ έστω και μέρος των χρημάτων από πωλήσεις, για ν΄αγοράσουμε παίκτες της προκοπής;
Εγώ τουλάχιστον, τέτοια περίπτωση δεν θυμάμαι.
Αν λειτουργούσαμε έστω και στοιχειωδώς μ΄ αυτό τον τρόπο, δε θα φτάναμε στο σημείο να ζήσουμε καταστάσεις σαν και τις φετινές...

General Tanz είπε...

Δεν μπορω να απορριψω ελαφρα τη καρδια ποδοσφαιριστη με το ταλεντο,την ποιοτητα και την ηλικια του Μαντζιου. Τασσομαι υπερ, βασιζομενος και στον Λεμονη που φανταζομαι θα εχει δωσει την συγκαταθεση του.
Μετριοτατος επαγγελματιας βεβαια(μεχρι τωρα)και με πολυ λιγα παιχνιδια στα ποδια του την τελευταια διετια, πονταρω στο οτι δεν θα ηθελε να βγει στην συνταξη απο τα 28-29.
Ομοιαζει απελπιστικα με περιπτωση Χουτου, με οτι αυτο σημαινει. Για μενα παντως ειναι σταθερα μεσα στην 10αδα επιθετικων που ανεδειξε ο Πανιωνιος.

antunix είπε...

Βλέποντας τους αριθμούς της καριέρας του, ουσιαστικά… σοβαρή μπάλα έχει να παίξει από το 2008-2009.

Τότε έπαιξε κάποια ματς με τον ΠΑΟ, αλλά αν θυμάστε είχε ξεχωρίσει στο C.L. (Βέρντερ κλπ.).
Μετά όμως δεν έπαιξε ξανά με τα πράσινα! Τον Ιανουάριο του 2010 πήγε Ανόρθωση, πάλι ΠΑΟ χωρίς αγώνες, μετά Πορτογαλία Μαρίτιμο (μόλις ένα ματς…).

Η καριέρα του είναι σε πτώση, και κλασικά ο Πανιώνιος θα μπορούσε να του δώσει μια ευκαιρία. Αλλά…

NK99 είπε...

Δεν μοιάζει με την περίπτωση Χούτου διότι τότε είχαμε τον Τζιμπούρ αρχικά και την επόμενη χρονιά ένα σωρό παίκτες καθώς επίσης ένα χρηματοδότη που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει άμεσα σε περίπτωση που δεν του έβγαινε.

Τώρα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους. Αν τον πάρουν θα τον πάρουν για βασικό και αν δεν βγεί πολύ απλά θα την βγάλουμε με Σκούρτη Σαλαλί.

Δεν αμφισβητώ το ταλέντο του. Αμφισβητώ την ετοιμότητα του, την υγεία των ποδιών του και την διάθεση του να παίξει μπάλα. Στην πραγματικότητα η καλύτερη του χρονιά ήταν όταν πρωτοεμφανίστηκε και έδειχνε ότι παέι να κάνει σπουδαία πράγματα. Μετά κάθε χρόνο και χειρότερος με σποραδικές εκλάμψεις που περισσότερο ξεγελούσαν αυτούς που τον πίστευαν και δεν ήταν καθόλου λίγοι...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Έλα μωρέ τώρα με το «ΠΑΛΤΟ». Αυτό το Σαπάκι είναι ο ορισμός του παλτού!
Φαντάσου πόσο σχετικοί από μπάλα είστε!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια είναι εφάμιλλος του «Ερρίκος Ντυνάν»!

Όλοι οι ΣΑΚΑΤΗΔΕΣ έπαιξαν, και μετά τράβηξαν για αλλού.

Ας είναι καλά οι μανατζαραίοι, που κονόμησαν στην πλάτη την ομάδας και στην υγεία των κορόιδων!!! Γράφτα αυτά κύριε ADMIN, πες στα!!

General Tanz είπε...

Για να αποδωσει θα πρεπει να παιζει σε 4-4-2. Μονος του μπροστα νομιζω θα παει στραφι.

ΥΓ @ NK99 Μοιαζει με περιπτωση Χουτου στο οτι ειναι απαξιωμενος και στα "αζητητα" λογω του δυσκολου χαρακτηρα του και του αμφιβολου επαγγελματισμου του.

br fun_atic είπε...

ΠΡΟΣ ΕΥΤΥΧΙΞ

Πρώτη και τελευταία προειδοποίηση. Αν αυτό το ΠΣΚ δεν εμφανιστείς στην Μύκονο, ξέχνα τα παγκόσμια.

br fun_atic είπε...

Ρε παιδιά, την τελευταία φορά που θυμάμαι τον Βαγγελάκη στην Ν.Σμύρνη, είχε βγει καμιά 10άριά φορές οφσαιτ και του φώναζαν ότι μας έχει βγάλει τον καρκίνο. Βελτιώθηκε από τότε όχι όμως τόσο ώστε να κάνει μεγάλη καριέρα...

Σίγουρα είχε αθλητικά προσόντα αλλά το ταλέντο του ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό ακατέργαστο.Προσωπικά θα ήθελα μια πιο σίγουρη λύση...

zamis είπε...

Ποτε του δεν δουλεψε ο Μαντζιος για να βελτιωθει.

claire είπε...

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

"Σχετικά με τα δημοσιεύματα που φέρουν την ΠΑΕ Πανιώνιος να «εύχεται την ευόδωση των επαφών του Γιάννη Κοντοέ με την ΑΕΚ», το Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος, ολόψυχα, εύχεται ευόδωση των προσδοκιών και φιλοδοξιών του με τη φανέλα του Πανιωνίου. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Η αγκαλιά του Πανιωνίου είναι πολύ μεγάλη."

br fun_atic είπε...

Μήπως αντί να ανεβάζουμε ανακοινώσεις θα ήταν καλύτερο να κάνουμε μιά σωστή επαφή με τον Γιάννη;Μην τρελαθούμε κιόλας. Η Α.Ε.Κ του έχει κάνει προσφορά όχι η Μπαρτελόνα...Σιγά το εξασφαλισμένο συμβόλαιο και σιγά τη σίγουρη θέση...Έτσι καταστράφηκε και ο Λεονάρντο...

zamis είπε...

give me a hug

kim είπε...

Κάτι ήξερα όταν μιλούσα για συνεργασία με το Παραλίμνι, αλλά εμένα ποιός με ακούει...

http://vissini.com/?p=6858

τρελοπανιωνιος είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128652951

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...!!!

zamis είπε...

Αν ευσταθουν αυτα που λεει ο σεντρα,ειναι τα πρωτα καλα νεα που ακουμε εδω και καιρο.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Αγγελία της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Ανταλλάσσεται ραπτομηχανή μεταχειρισμένη με ελαφρώς φαγωμένα τακάκι και διπλό καρμπυρατέρ με βίλα στην Εκάλη.

Ζητώ να μας χαρίσουν : χρήματα, επιταγές, κότερα αυτοκίνητα και ακίνητα (δεκτά και τζετ)

Ζητείται εφοπλιστής με βίλα και κότερο για μνα μας υιοθετήσει

Από μεγάλη ανώνυμη εταιρεία ζητούνται νέοι-ες με ικανότητα στο ξεμάτιασμα

-----------------------------------

dimosthenis είπε...

Αν πράγματι αυτά είναι αλήθεια και ο Φιτσαντωνάκης έχει συνήθως πολύ καλή πληροφόρηση, εξάλλου είναι η πρώτη δημοσίευση του ΒR στην παρούσα σελίδα, ο Κοντοές δεν έχει κανένα λόγο να αρνηθεί την προσφορά:
1. Τα λεφτά είναι σίγουρα ελέω Τσακίρη, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που χρωστάει στους πάντες και προσπαθεί να μαζέψει το χρήμα με εράνους, σιγά μην τα δώσει στο νεοφερμένο Κοντοέ που μπορεί και να μην είναι βασικός την πρώτη χρονιά
2. ο Γιαννάκης είναι ένα παιδί βγαλμένο από τα σπλάχνα της ομάδας, που την πονάει και δίνει την ψυχή του για αυτή. Ευκαιρία να δείξει έμπρακτα για μια ακόμη φορά, την πιο ουσιαστική, την αγάπη του γι αυτή.
3. Ο Πανιώνιος επένδυσε στον Κοντοέ και του έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί σε ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής. Ας του επιστρέψει κι αυτός με την υπογραφή του ένα μέρος αυτής της επένδυσης αποτελώντας ένα βασικό κεφάλαιο της ομάδας που αγαπάει.

John - Singapore είπε...

Παιδιά να μην ξεχάσουμε να βάλουμε και μιά ωράια /πλούσια ρήτρα στο συμβόλαιο του Κοντοέ άν μείνει.

Και μετά κάποιοι Πανιωνάρες έλεγαν οτι ο Τσακ "βγάζει" από τον Πανιώνιο...

Αν αληθεύει η φήμη, ας πούμε και ένα ευχαριστώ ... δεν θα μας πέσει ο κ...ς

br fun_atic είπε...

Έλα ρε!!! Βοηθάει ο Τσάκ;;; Ή μάλλον, τώρα το μάθαμε ότι βοηθάει;;;Και όχι τίποτα άλλο, αλλά θα με κρεμούσαν κιόλας (αν βέβαια έβρισκαν την κατάλληλη κρεμάλα - αμ δε)...Απ' του χάρου τα δόντια γλύτωσα!!!

Για να κάνουμε τα πράγματα απλά και να τελειώνουμε. Ο Τσακ είναι καλό παιδί, απλός και έξυπνος άνθρωπος, με μεγάλη αγάπη για την ομάδα...Θέλει να βοηθάει αλλά δεν του αρέσει να έχει ευθύνες σε αυτό το κωλοποδόσφαιρο.Δεκτό.

Από την άλλη κι εμείς είμαστε καλά παιδιά, που θέλουμε να έχουμε καλή ομάδα και ένα σωστό πρόεδρο...Φαντάζομαι ότι οι εκατέρωθεν παρεξηγήσεις λύνονται εύκολα.Ας βρεθεί μιά σωστή ιοίκηση να τρέξει το μαγαζί, ας υπάρξει σωστή διαχείριση των οικονομικών και να βάζει ο Τσακ ΜΟΝΟ αυτό που δεν μπορεί να βρεθεί από άλλη πηγή (ή να εγγυηθεί και κανένα συμβόλαιο) και όλα θα πάνε καλά.

Άντε να φτιάξουν τα πράγματα και να στηρίξουμε όλοι μαζί την Πανιωνάρα σε μιά χρονιά που κανείς δεν έχει μαντίλι να κλάψει. Μπορούμε να τους τρελάνουμε όλους!!!

br fun_atic είπε...

update

μαθαίνω ότι παρ'όλη την προσπάθεια του Τσακίρη το θέμα του Κοντοέ παρουσιάζει δυσκολίες. Από αυτά που ακούω καταλαβαίνω ότι έχει να κάνει με το κλίμα στην ομάδα...Ο Γιαννάκης είναι Πανιωνάρα και για να σκέφτεται να φύγει θα υπάρχει λόγος. Νομίζω ότι μπορούμε να του αφήσουμε μηνύματα στήριξης στη σελίδα του στο facebook...

zamis είπε...

Δεν θα του αρεσουν οι αγκαλιτσες φαινεται.

br fun_atic είπε...

εδώ που τα λέμε ούτε κι εγώ καθόμουν να μου κάνουν αγκαλίτσες :)

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

"...ουδείς ασφαλέστερος εχθρός
απ' τον ευεργετηθέντα αχάριστο..."

Θέλω να δω μια φορά από το blog σου να ασκεί σοβαρή κριτική και όχι να χαϊδεύει αυτιά. Μόνο έτσι θα βρεθεί μία λύση. Φτάνουν οι «κλακαδόροι». Για μία ακόμη φορά συμμετοχή στο θέατρο του παραλόγου. Ευκαιρία για αποθέωση στον πολυαγαπημένο μας Τσακίρη, σε μια κίνηση άνευ ουσίας. Ο παίκτης έχει υπογράψει στην ΑΕΚ εδώ και μήνες, και μετά το γνωστό κόλπο, της συγκινητικής προσπάθειας...

Όσο για το Γιαννάκη τώρα. Καμία εντύπωση δεν μας κάνει ένας ακόμη νέος Μάκος κλπ. Ήρθε από το πουθενά, όλα αυτά τα χρόνια ανεχθήκαμε εις βάρος της ομάδας, φυσικά τις γκέλες του μέχρι να ορθοποδήσει στην Α’ Εθνική. Σε καμία άλλη ομάδα, εκτός από Β’ ή Γ’ Εθνική θα έπαιζε και όταν πια λόγω των συγκυριών, ας πούμε ότι έγινε χρήσιμος για την ομάδα. Όταν φτάνει λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου, ο «πανιώνιος στην καρδιά», η «ψυχάρα» κλπ. ζητάει τα 5ασια (!), έχοντας απλά μια καλή χρονιά, και την κάνει για την μεγάλη ιδέα της ΑΕΚ....

ΥΓ. Ελπίζω σε δημοσίευση...

br fun_atic είπε...

Που το ξέρεις ότι έχει υπογράψει και μάλιστα μήνες πριν;κι αν είχε υπογράψει γιατί η διοίκησή μας συζητά μαζί του και εύχεται την παραμονή του;;;

br fun_atic είπε...

θα ήθελα να προσθέσω ορισμένα πράγματα για την ανάρτηση του φίλου panther.

1. δεν έχω σβήσει ποτέ ευπρεπή ανάρτηση, όσο κι αν διαφωνώ μαζί της.Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι η διαφωνία ενισχύει τον διάλογο σε ένα μπλογκ, άρα και την επισκεψιμότητα. Αυτό που δεν επιτρέπω είναι την καφρίλα και σχόλια που μπορούν να θέσουν σε νομικό κίνδυνο το μπλογκ. Οπότε δεν είχες λόγο να ανησυχείς.

2. Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς με τον όρο σοβαρή κριτική. Θα σου πω μόνο ότι για να κάνω κριτική πρέπει να υπάρχει πρόσωπο που να ασκεί ουσιαστική εξουσία, να υπάρχουν ειδήσης και να θεωρώ ότι με την κριτική μου βοηθώ σε κάτι. Θα ήθελα πολύ να μάθω τι ακριβώς από αυτά υπάρχει στον Πανιώνιο αυτή τη στιγμή...

3. Μια που δεν σου αρέσουν οι κλακαδόροι (και καλά κάνεις), μπορείς να μου πεις πως πιστεύεις ότι θα πορευτεί ο Πανιώνιος όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή; Το ότι έχουν και οι άλλοι πρόβλημα δεν αποτελεί απάντηση.

4. Αλήθεια,αν ο Γιάννης είναι τριτοδεύτερος παίκτης, δεν σε απασχολεί γιατί υπάρχει περίπτωση να μην θέλει να μείνει στον σημερινό Πανιώνιο, ακόμη κι αν ο Τσακίρης βάζει πλάτη;

General Tanz είπε...

Αν ας πουμε δεν μεινει ο Κοντοες αλλα αλλος ποδοσφαιριστης πχ Μητρογλου με τα χρηματα που ηταν να δωσει ο Τσακιρης για Κοντοε η και παραπανω, θα συνεχισει να μας λεει ο Panther για κινηση ανευ ουσιας???
Τι να πεις κανεις, εχει χαθει το μπρος με το πισω. Ενω στον Πανιωνιο αυτην την στιγμη βαζουν το χερι στην τσεπη και πιανουν παπουτσι, ερχεται καποιος να βοηθησει και εμεις ψαχνουμε γωνια στο δεκαρικο!! Wonderful.

br fun_atic είπε...

Μερικά Νέα

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίστηκε στις θέσεις των παραιτηθέντων κ.κ. Παναγιώτη Πάλλα, Ιωάννη Παρισινού, να τοποθετηθούν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Τσολακάκης, Νικόλαος Χρηστίδης.

Ο κ. Τσολακάκης αναλαμβάνει στο εξής την θέση του Α' αντιπροέδρου και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ.

Ο κ. Χρηστίδης εισέρχεται στο Δ.Σ. ως μέλος.

Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Γεράσιμος Βεντούρης

Α' αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος: Κωνσταντίνος Τσολακάκης

Β' αντιπρόεδρος: Στυλιανός Λογοθέτης

Μέλοι: Νικόλαος-Σίμος Καμχής, Γεώργιος Κωνσταντινίδης, Νικόλαος Χρηστίδης, Σωτήριος Σωτηρόπουλος, Θεόφιλος Αρκουμάνης, Κωνσταντίνος Αλβανός.

Απ' ότι καταλαβαίνω λύθηκαν οι διαφορές και η Πανιώνια αγκαλιά γίνεται σινεμασκοπίων διαστάσεων!!!Στείλε Γιάννη υπογεγραμμένο το συμβόλαιο γιατί αν πας από τα γραφεία θα σε πλακώσουν στις αγκαλίτσες!!! Ψύχρα έπιασε και σηκώθηκαν οι τρίχες μου;;;

Αυτό που μου αρέσει στις διοικήσεις του κου Βεντούρη είναι η τάχύτατη ανάκληση των παραιτήσεων...Μακάρι αν η ίδια ταχύτητα μπορούσε να επιτευχθεί σε ανανεώσεις συμβολαίων παικτών μας...

br fun_atic είπε...

ο Πανιώνιος επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Κορωπί του Βύζαντα Μεγάρων με 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13' με τον Στρατάκη. Στο 22' ο Σάμαρης κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε από τον Θ. Γεωργακόπουλο. Ο Μπάλαμπαν που ανέλαβε την εκτέλεση ισοφάρισε σε 1-1. Στο 61' ο Σιόβας "έγραψε" το 2-1. Στο 69' ο Σταματής έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 75' ο Βλάχος.

Δοκάρι για τον Βύζαντα είχαν οι Σκαφτούρος (38'), Ρούσσος (58') και Ανδρίκος (73').

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πρελ, Τσότσαλιτς (45' Ρομπουλάκος), Σιόβας, Κοντοές, Κβιρκβέλια, Κουμορτζί, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μπάλαμπαν, Αντριου.
Από το 63' η σύνθεση του Πανιωνίου ήταν η εξής: Ανέστης, Ρομπουλάκος, Κούρντι, Γκέζος, Κούρος, Σταματής, Σμυρλής, Πολάλης, Βλάχος, Ντούνης, Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ζαραβίνος με βοηθούς τους κ.κ. Κουτσογιάννο, Τσιλιπάνο, άπαντες του συνδέσμου Αθηνών.

Πολυβόλο ο Μπόσκο!!! Σκοράρει ακατάπαυστα στα φιλικά!!!Ο φροντιστής που ξέχασε τη φανέλα με το 10, τον εκνεύρισε και παραλίγο να του χαλάσει το σερί να απολυθεί πάραυτα.

br fun_atic είπε...

Ας με αξιώσει ο Θεός να δω Α' Αντιπρόεδρο τον κο Τσολακάκη και Β' αντιπρόεδρο τον συμπαθέστατο Σπάρο - Γλάρο - Φάρο κ.λ.π και να κυκλοφορούν παρέα!!!

Το δίδυμο Laurel & Hardy θα ωχριά!!! :)

dimosthenis είπε...

Να μην μπορούμε να πάρουμε ανάσα. Τη μια καλή είδηση (ανάμειξη Τσακίρη στα οικονομικά) διαδέχονται αλλεπάλληλες αρνητικές. Ο Κοντοές έχει ήδη υπογράψει στην ΑΕΚ και η κίνηση Τσακίρη είναι άνευ ουσίας λες και τα λεφτά είναι στραγάλια για πάνθηρες και όλοι εμείς είμαστε οι κλακαδόροι του Τσακίρη λες και υπάρχουν πολλοί που βάζουν λεφτά στην ομάδα και απαξιώνουμε και τον ένα που βάζει.
Δε φτάνουν αυτά έρχεται και το μπαμ με Τσολακάκη. Η αναπαλαίωση σε όλη τη μεγαλωσύνη της. Μετά την εντυπωσιακή εκπροσώπηση της ομάδας στην πρωτοβάθμια έπρεπε ο κος Τσολακάκης να επιβραβευθεί για τις εξαιρετικές ικανότητες που επέδειξε στους χειρισμούς της υπόθεσης δανειοδότησης. Εντάξει ρε παλικάρια πάρτε τα οφίτσια θα υπάρχει κάποιος που να βγάζει τη δουλειά ή θα πουλάμε τζάμπα τσαμπουκά του προηγούμενου αιώνα;

dimosthenis είπε...

Στο προηγούμενο σχόλιο η αδειοδότηση έγινε δανειοδότηση. Μσς έχουν λολάνει στις ειδήσεις

br fun_atic είπε...

εδώ κολλάει αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=VWQWo0125kw&feature=related

Endys είπε...

Ο σημερινός αγώνας με κάνει να ανυσηχώ σφόδρα.
Λες αγαπητέ BRF ότι με λίγη βοήθεια μπορούμε να τους τρελάνουμε (ή κάτι τέτοιο) και βλέπω μία ομάδα που θα μπορούσε να είναι η "βασική" να φέρνει 1-1 με τον Βύζαντα. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι χωρίς Μήτρογλου μία από τα ιδια.
Τα περί αγγαρείας, εποχής κλπ δεν τα ακούω, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι και διασκέδαση (κι ας πληρώνονται αδρά αυτοί που το παίζουν και εννίοτε τον παίζουν) και τα παλικάρια μας θα έπρεπε να καθάριζαν στην πλάκα τους τον Βύζαντα.

br fun_atic είπε...

καλά ντε!!!μη βαράς!!! με λίγη περισσότερη βοήθεια :)

Endys είπε...

Πολύ μεγάλη βοήθεια θα έλεγα. Αλήθεια εκείνος ο Σβέρκος το έγινε? Δεν συνεχίζει?

br fun_atic είπε...

Μεγάλη...ε όχι σαν την Πελοπόννησο...μην του τα παρουσιάσεις έτσι και του κόψεις τη φόρα πάνω που πήγε να πάρει μπρός :)

cdu είπε...

Ρε παιδιά. Έλεος. Φτάνει. Δεν είμαι απο αυτούς που θεωρούν ότι οι ΒεντουροΤσολακάκηδες θέλουν να κάνουν κακό στον Πανιώνιο. Αλλά κάνουν κακό χωρίς να το θέλουν. Πηγαίνετε στα σπίτια σας. Φτάνει. Σας ευχαριστούμε αλλά τελειώσατε. Κοντεύετε να μας διώξετε όλους.

NK99 είπε...

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όταν παραιτήθηκε ο Τσολακάκης μίλησε για διαφωνίες με Βεντούρη. Φαίνεται ότι τα βρήκαν. Εξάλλου αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ πιο σημαντικά από αυτά που τους χωρίζουν.

Είναι διαχρονικοί σωτήρες. Όταν μάλιστα όπως όλοι μας εγκαταλείψουν τον μάταιο κόσμο θα τελειώσει και η ιστορία του Πανιωνίου μιας και δεν θα βρεθεί κανείς άλλος να ασχοληθεί.

Ένα άλλο που τους ενώνει είναι η πρόκληση της διαχείρισης των όχι ευκαταφρόνητων εσόδων της ΠΑΕ.

Επίσης το γεγονός ότι μπορούν να οικοδομούν δημόσιες σχέσεις με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που ως γνωστόν αποτελούν την αφρόκρεμα της ελληνικής κοινωνίας.

Θεμιστοκλής είπε...

Για να αποσυρθεί η παλιά φρουρά, πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να τραβήξουν το κουπί. Και δυστυχώς τέτοιοι δε φαίνονται στον ορίζοντα. Έχει γίνει και απωθητική η εικόνα του χώρου του ποδοσφαίρου.
Για μένα πάντως, ιδανικό ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή, θα ήταν να διοικηθεί η ομάδα απ' τον ερασιτέχνη. Από νέους όμως ανθρώπους, με φρέσκες ιδέες. Με μεράκι για την ομάδα και μόνη υποχρέωση, την ορθολογική διαχείριση των εσόδων της ΠΑΕ που δεν είναι αμελητέα, όπως λέι και ο ΝΚ99. Να δημιουργηθεί ένα μοντέλο ομάδας που θα ξοδεύει, όσα εισπράττει.
Αυτή θεωρώ πως είναι η ενδεδειγμένη λύση κι όχι οι λεφτάδες επενδυτές...

br fun_atic είπε...

οι νέοι άνθρωποι του ερασιτέχνη είναι ελάχιστοι. Από αυτούς τους ελάχιστους δεν έχω ιδέα ποιός θα ήθελε να ασχοληθεί με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν τους κακίζω...Μπορεί κάποιος κι από εμάς ακόμη να φανταστεί στο Δ.Σ μιας Π.Α.Ε; Δύσκολα πράγματα, ιδίως σε εποχές που δεν υπάρχει ελπίδα για κάτι καλό...

dimosthenis είπε...

Ειδήσεις σπορεφεμ υποψήφιοι για τον Ατρόμητο Νιόμπλιας και Λεμονής. Μήπως ο Σπανός ξέρει κάτι παραπάνω από μας;

br fun_atic είπε...

Καταδέχεται ο Νιόπλιας τόσο μικρή ομάδα μετά από τον Π.Α.Ο;

br fun_atic είπε...

Μάλλον μας τελειώνει ο Σβέρκος

http://www.gazzetta.gr/article/item/194830-telos-o-sverkos

μου αρέσει που δήλωνε ότι δεν θα έλεγε όχι στον Ολυμπιακό, αν και το μυαλό του είναι στον Πανιώνιο κ.λ.π

Η δουλειά του επιθετικού είναι το γκολ. Έβαλε μόνο ένα και αυτό με τον γνωστό του τρόπο μυστήριο τρόπο οπότε φαντάζει λογικό να μην θέλουμε να δώσουμε 650.000 ευρώ για την ρήτρα της απόκτησής του. Με δεδομένο όμως ότι η ομάδα δεν έχει επιθετικούς, μήπως θα μπορούσαμε να δούμε αν μπορεί να παραμείνει δανεικός έναντι ενός λογικού ποσού; Φαντάζομαι ότι θα έπρεπε να είμαστε τόσο κατηγορηματικοί αν είχαμε εξασφαλίσει εναλλακτική λύση. Τη δεδομένη στιγμή όμως δεν έχουμε τον Μήτρογλου, αφήνουμε τον Σβέρκος και δώσαμε εντολή στον Μπόσκο να βρει ομάδα, οπότε δεν έχουμε σέντερ φορ για δείγμα...

br fun_atic είπε...

από την gazetta: " ...Θυμίζουμε ότι, λίγες μέρες πριν τελειώσει θετικά, τελικά, για το σύλλογο της Νέας Σμύρνης το θέμα της αδειοδότησης, ο πρώην, πλέον, οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ήταν στο… τσακ να παραιτηθεί.

Αιτία της σκέψης του αυτής, φαίνεται πως ήταν οι -μόνο φημολογούμενες, εν τέλει- τεταμένες σχέσεις του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γεράσιμο Βεντούρη. Ο τελευταίος, άμα τη επιστροφή του στην Ελλάδα από την Κίνα, είχε αφήσει υπόνοιες για τους χειρισμούς του κ. Τσολακάκη στο θέμα της αδειοδότησης, η οποία δεν είχε δοθεί στον Πανιώνιο σε α' βαθμό.

Τελικά, αμφότερες οι πλευρές, αλλά και όλοι οι άνθρωποι του Πανιωνίου, συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου η ομάδα να λάβει την άδεια, όπως κι έγινε.

Μα δεν είχε παραιτηθεί; Σε κάθε περίπτωση, πρώτη μου φορά βλέπω οικονομικό διευθυντή να παραιτείται λόγω διαφωνιών για την πορεία της ομάδας με τον πρόεδρο και μετά από λίγες ημέρες να επιστρέφει και μάλιστα ως νούμερο 2 της εταιρείας. Πανιώνια διαφορετικότητα. Άραγε, αν ΔΕΝ είχαμε πάρει την άδεια και η ομάδα αγωνίζονταν στην Β' (με ό,τι αυτό σημαίνει) θα είχαμε αυτή την εξέλιξη;;;

br fun_atic είπε...

για να γελάσουμε λίγο. Ο μεγάλος ΘΒ

http://www.youtube.com/watch?v=D0Hx7nq2qsY

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Αυτό που βλέπω φιλαράκο ΒRF είναι ότι δεν είναι τώρα να κοιτάμε και το παρελθόν. Ο Τσακίρης έφυγε νύχτα και δεν είναι ποτέ δυνατόν να γυρίσει. Δεν έκανα λίγα εγκλήματα και αυτός με το επιτελείο του. Φορτωθήκαμε τεράστιες ντουλάπες με «παλτά», κάναμε νεοπλουτισμούς, νεόπλουτους κλπ.
Όσο για τον Γιαννάκη, που όλοι τον αγαπάνε, αν νομίζετε ότι 180.000 χιλιάρικα είναι λίγα τι να πω… Value for money, το ξέρετε καθόλου? 220.000 ο Φανούρης;; Χα! Ας γελάσω! Αντί να κάνουμε το σταυρό τους που παίζουν σε μια ομάδα Α’ Εθνικής, κάνουν και τους δύσκολους καιρούς που έχουμε.

claire είπε...

@brfun:

Ο Μπάλαμπαν κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει. Δέχτηκε μείωση αποδοχών κατά 50% απ'όσο ξέρω. Ο Λεμονής λέει τον είχε στη λίστα αυτών που θέλει να μείνουν και εφόσον ο παίκτης δέχτηκε τη μείωση προς παραμονή πάει το πράμα.

Τώρα για την επαναφορά (είχε φύγει πραγματικά ποτέ?) του Τσόλακα το μόνο που έχω να πω είναι: #$%&*())((&^%$$##$%&*))*ΥΤΥ%##@@@!$%&*)

Περαστικά μας!!!

br fun_atic είπε...

Φιλαράκο panther. Όσα εγκλήματα (εντός ή εκτός εισαγωγικών) κι αν έκανε τα πλήρωσε ο ίδιος. Απόδειξη η δήλωση Βεντούρη για πρωτοφανή διαχείριση οικονομικών και έλλειψη χρεών.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε κάνει τόσο απόλυτο στο ότι δεν μπορεί να επιστρέψει...Θα βρεθεί κανείς να του το απαγορεύσει αν το θέλει; Λαμπάδες θα του ανάψουν...Με τα λεφτά που ακούω πως έχει το ταμείο αυτή τη στιγμή νομίζω ότι δεν μπορούν να κάνουν ούτε το τραπάζι στα μέλη του Δ.Σ με έξοδα της Π.Α.Ε ...

Μια που αναφέρεσαι στο μέλλον όμως, σου είχα ζητήσει από χθες να μου πεις πως το φαντάζεσαι...Συγκεκριμένα πράγματα όμως. Από που θα προέρχονται τα λεφτά, ποιοί θα διοικούν, τι είδους παίκτες θα έχουμε και ποιοί θα είναι οι αγωνιστικοί μας στόχοι...

Σου μίλησε κανείς για λεφτά και για value for money ή το ότι οι παίκτες που θεωρείς τριτοδεύτερους ΔΕΝ θέλουν να παραμείνουν στον σημερινό Πανιώνιο;Δεν θυμάμαι να απάντησε θετικά ούτε ο Φανούρης, ούτε ο Γιόνσον, ούτε ο Κοντοές. Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και δεν μείνουν είναι προφανές ότι θα χρειαστούμε λεφτά για μεταγραφές ή θα πρέπει να ανεβάσουμε σχεδόν ολόκληρη την Κ-20

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ο Πανιώνιος δεν είναι παιχνίδι, όποιος βαριέται το παίζει, μετά το αφήνει και μετά το ξαναπιάνει στα χέρια του. Δεύτερον, γιατί τέτοια επιμονή με τον Τσακίρη. Έργο ήταν και τέλειωσε. Θα ήταν προτιμότερο, να μας εξηγήσεις τι ακριβώς εκφράζεις, να καταλάβουμε και εμείς οι αδαείς. Ευχή; Ευσεβείς πόθους; Έκκληση; Κάλεσμα; Εκτίμηση; Έμπνευση ή κάτι άλλο…


Θα έρθει πάλι ο Τσακίρης, να φέρει ένα προπονητή που τρώει τρία γκολ ανά παιχνίδι (γιατί άραγε…), έναν αμυντικό ογκόλιθο, που έφυγε ξαφνικά και… νύχτα και στρατιές ανίκανων παικτών από κάθε σημείο του πλανήτη, τρεις φορές χειρότερους από την σημερινή Football League. Α, να μην ξεχάσουμε και ρόστερ πάνω από 40 έτσι να έχουμε μπόλικους….


Για το μέλλον τώρα είναι απλό. Αυτό που βλέπεις!! Το φαντάζομαι ρεαλιστικά. Λίγες μεταγραφές με νορμάλ αμοιβές ελεύθερων παικτών, από ομάδες της Ελλάδας και όχι στόλους από καράβια για να κονομάνε οι μεσάζοντες. Και παίκτες από ομάδα Νέων γιατί είναι ντροπή δηλαδή; Αν είναι να πέσουμε, να πέσουμε με δικούς μας παίκτες όχι με παλτουδιές! Δικαίωμα του κάθε παίκτη είναι να διαλέξει που παίζει, αλλά και η συμπεριφορά μας πρέπει να είναι ανάλογη. Όποιος δεν γουστάρει… δρόμο! Το ίδρυμα έκλεισε…!!!

br fun_atic είπε...

Φίλε μου εκφράζω ευχή. Την ίδια ευχή κάνουν και πολλοί άλλοι Πανιώνιοι...Ο Πανιώνιος θα αναγεννηθεί μέσα από τις Ακαδημίες του. Για να γίνει αυτό όμως θα χρειαστεί οικονομική ενίσχυση για μερικά χρόνια ακόμη. Ο μόνος που μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να την προσφέρει για την ώρα είναι ο Τσακιρης.Μακάρι να υπήρχε και άλλος... Δεν θα με πείραζε ένα σχήμα με αρκετούς Πανιώνιους που έχουν την οικονομική δυνατότητα ν υποστηρίξουν την ομάδα. Για κάποιο λόγο όμως όλοι αυτοί εξαφανίστηκαν...

Δεν ξέρω ποια παιχνίδια θυμάσαι που τρώγαμε τρία γκολ. Να σου θυμήσω όμως πρωταθλήματα που η επίθεσή μας πέταγε πάνω από 40 γκολ, τις δύο φορές που βγήκαμε στην ευρώπη και κάναμε και καλή πορεία, τους Ουρουγουανούς, τον Λίνεν, το προπονητικό και τόσα άλλα.

Μου λες για παλτά. Αυτά τα παλτά ποιός τα ζήταγε; Ο Τσακίρης ή ο εκάστοτε υπεύθυνος για την επιλογή; Τους τραυματίες παίκτες ποιός τους ενέκρινε; Ο Τσακίρης ή ο εκάστοτε υπεύθυνος; Και μετά από όλα αυτά, πως γίνεταιη ομάδα να μην χρωστάει τίποτα;;;

Αφού η ομάδα λοιπόν δεν έχει σημαντικά χρέη, γιατί δεν την απέκτησε από τον ερασιτέχνη όποιος παρουσιάζονταν ως ενδιαφερόμενος κατά τον χρόνο που όπως λες ο Τσακίρης έφυγε νύχτα; Που είναι όλοι αυτοί που ήθελαν το πλειοψηφικό πακέτο αλλά φοβόντουσαν για τα χρέη;;;

zamis είπε...

brf πρεπει να καταλαβεις οτι η τραγικη εποχη που τρωγαμε τριαρες απο την μπορντο για να τα κονομανε ολοι αυτοι που αναπολεις τελειωσανε επιτελους.ουφ

br fun_atic είπε...

Α ωραία!!! Πλέον τρώμε τριάρες από τον Αστέρα (της πλάκας) εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!

zamis είπε...

α γεια σου

br fun_atic είπε...

Ξέρεις τι μου αρέσει; Τον Τσακίρη (προσωπικά) τον κατηγορούν για 2-3 το πολύ περίεργα αποτελέσματα (υπάροχυν και άλοι ύποπτοι π.χ ο αμυντικό ςπου αναφέρει ο φίλος Panther κ.λ.π). Έστω λοιπόν ότι πράγματι έστησε τα συγκεκριμένα παιχνίδια...Πόσα λεφτά μπορεί να έβγαλε ρε παιδιά, γιατί θα τρελαθούμε... Το όποιο κέρδος πρέπει να το συνυπολογίσουμε στα χρήματα που έβαλε (αποδεδειγμένα)...Αυτή η καραμέλα λοιπόν είναι κάπως κουραστική, ιδίως όταν μιλάμε για τον Πανιώνιο, που σύμφωνα με διαδόσεις φιλάθλων του παλαιά έκανε συστηματικά διευκολύνσεις προκειμένου να ενισχύει το μπάτζετ του...Αυτά βέβαια τα θυμούνται οι παλαιοί (που δεν χρησιμοποιούν ίντερνετ) και τα αγνοούν ή δεν θέλουν να τα μάθουν οι νεότεροι...

br fun_atic είπε...

Δηλαδή Zamis μου έχουμε γίνει ο Νταλάρας (συγνώμη Στρατηγέ) της superleague. Χάνουμε αφιλοκερδώς σε φιλική συμμετοχή. Έτσι μάλιστα!!!

br fun_atic είπε...

Και για να το πάμε και λίγο πιο μακρυά:

Έστω ότι ο Τσακίρης έφυγε νύχτα.Σιγά την σπουδαία πρωτοτυπία. Οι περισότεροι πρόεδροι του Πανιωνίου έφυγαν νύχτα και μάλιστα με το συμμαχικό υποβρύχιο...

Εκεί που αλλάζουν κάπως τα πράγματα (αλλά αυτά δεν τα λέμε) είναι ότι κάποιοι από τους προκάτοχούς του φεύγοντας είχαν ήδη ξεπουλήσει ότι είχε και δεν είχε η ομάδα (ρευστοποίηση είναι η πιο σικ έκφραση), ενώ ο Τσακ άφησε χρήματα, παίκτες και καθόλου (κατά δήλωση Βεντούρη) χρέη...Ε είναι εγκληματίας...

zamis είπε...

να αυτα λες και παω τωρα ν'ακουσω νταλαρα,θα βαλω κι ενα white horse,μπορει και ενα golden pony αργοτερα.

br fun_atic είπε...

white horse σαν τον Αστραχάν;;;;

zamis είπε...

και golden pony σαν τον αρμπιτραζ(κι υστερα σου λεει οτι σκοτωνουν τ'αλογα οταν γερασουν)

NK είπε...

http://www.gazzetta.gr/article/item/194830-telos-o-sverkos


"Αυτό που έχω βαρεθεί είναι τους επαγγελματίες παράγοντες και σωτήρες, που ποτέ δεν έβαλαν το χέρι στο τσέπη, αλλά διαλαλούν τα πανιώνια αισθήματά τους. Δεν υπάρχουν αυτοί για εμένα"

πιστευω οτι σε κανα δυο χρονια με αυτους στη διοικηση στην ΠΑΕ θα γινουν τα ιδια με το μπασκετ. κι εδω δεν νομιζω να υπαρξει λιανος να μας ξελασπωσει.

br fun_atic είπε...

@ZAMIS
Και όπως θα απολαμβάνεις το ποτό σου θα ακούς και το τραγούδι που λέει πάρε ναυτάκι ναυτάκι Συριανό...

br fun_atic είπε...

τελικά οι αντιπρόεδροι του Πανιωνίου βγάζουν ενδιαφέροντα βίντεο
ένα καινούργιο και ένα παλιό

http://www.youtube.com/watch?v=HI0NFUXwK0s&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Qlk_0oDiB24&feature=related (αυτό μην το χάσετε!!!)

br fun_atic είπε...

και αφού δείτε το δεύτερο βίντεο δείτε και αυτό ΟΛΟΚΛΗΡΟ

http://www.youtube.com/watch?v=d2qh2BagnIw&feature=related

Αυτά για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλαιοί...Να γιατί επιμένω στον Τσακίρη...

br fun_atic είπε...

Τι μας λέει ο Μπάρλος σε απλά ελληνικά; Ότι ο Μαύρος είχε κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα (άρα υπήρχε απόφαση δικαστηρίου κατά την οποία πιθανολογούνταν ότι ο Μαύρος έχει δίκιο), υπήρχε δεδικασμένο από άλλη υπόθεση αλλά παρ' όλα αυτά η διοίκηση του Πανιωνίου υποστήριζε ότι και θα κερδίσει την υπόθεση και ο Μαύρος θα φύγει γιατί...οικογενειακώς είναι καλοί Πανιώνιοι...Βέβαια τον καλό αυτό Πανιώνιο είχαμε φροντίσει να τον εκθέσουμε, όπως βέβαια υποστηρίζει ο Μπάρλος...

dimosthenis είπε...

Τι ξύνεις πληγές; Όπου ο άνθρωπος ανέλαβε να χειριστεί καταστάσεις έγινε το αντίθετο από ότι αυτός με στόμφο υποστήριζε. Ελπίζω κάτι να συμβεί και να μείνει μόνο ως παρένθεση της ιστορίας και να μη γράψει αυτός την ιστορία.

dimosthenis είπε...

Είμαστε μια ομάδα που καταφέρνει να υπονομεύει τους επενδυτές Λιανός και Τσακίρης και να αναδεικνύει τους μίστερ τίποτα (παλιούς Πανιώνιους κατά την έκφραση Λιανού). Ε, έφτασε η ώρα αυτό να ανατραπεί. Αν δε θέλει ή δεν μπορεί ο καθένας μόνος του ας κάνουν μια ομάδα οι Λιανός Τσακίρης και ας αναλάβει αυτή η ομάδα ΚΑΕ και ΠΑΕ με διοικούντες ανθρώπους που τους έχουν επιλέξει. Ας βγάλουν και κοινά εισιτήρια διαρκείας να βοηθήσουμε και μεις οι υπόλοιποι βλέποντας ότι υπάρχει φως και προοπτική, γιατί με τα γερόντια έχουμε ξενερώσει.

br fun_atic είπε...

Ο λόγος που έβαλα τα βίντεο είναι σε κάποιο βαθμό προσωπικός.

Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι υποστηρίζω τον Τσακίρη. Αναγνωρίζω από το πρώτο έως το τελευταίο λάθος που έχει κάνει, ξέρω όμως ότι ψέματα δεν μας έχει πει, δεν κέρδισε από την ομάδα και το κυριότερο ήμασταν αξιοπρεπείς και ωραίοι (είτε στην Ευρώπη είτε στις τελευταίες θέσεις ανάλογα με την χρονιά)...

Προσωπικό λοιπόν το ζήτημα τη στιγμή που κάποιοι με ρωτούν αν έχω εμμονή μαζί του. Όχι δεν έχω. Μακάρι να υπήρχε καλύτερος. Θα τον υποστήριζα. Τυχαίνει όμως να έχω και κάπως παλαιότερες μνήμες από τον Πανιώνιο, οπότε θεωρώ ότι μπορώ να εκτιμήσω πρόσωπα και καταστάσεις...Δυστυχώς δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στους παραδοσιακούς παράγοντες του Πανιωνίου και πρόσωπα όπως ο Λιανός ή ο Τσακίρης...Και δεν είναι θέμα χρημάτων…

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Καλά που μας το διευκρινίζεις αυτό, γιατί δεν μπορούσαμε να το καταλάβουμε…

Ένα ακόμη καλά αμειβόμενο παλτό αποχωρεί από την ντουλάπα του Πανιωνίου…

Αποχωρεί ο Κούκετς

Προς αποχώρηση ο Νταβόρ Κούκετς. Ο Πανιώνιος θέλει να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Κροάτη άσου, που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2012. Ο Κούκετς, που αμείβεται ετησίως με το ποσό των 180 χιλ. ευρώ, φέτος αν και πήρε ευκαιρίες από τον Τάκη Λεμονή δεν έπεισε (στη συνέχεια υπέστη ρήξη συνδέσμων στο γόνατο) με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν.
Sportnet.gr

dimosthenis είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου για την ποιότητα των ανδρών τούτων και "εκείνων". Να βάλω έναν ακόμα προβληματισμό. Ως συνέχεια της σημερινής αδιαφάνειας ελπίζω η έγγραφη άδεια σε Λούκατς από την ΑΕΚ για να δοκιμαστεί σε Πανιώνιο να μην είναι κομμάτι ντηλ για Κοντοέ. Λέω τώρα...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Σκορπισμένες προτάσεις πήρα το θάρρος να σου γράψω,
δεν προσπαθώ ότι έγινε να το αλλάξω.
Δεν προσπαθώ να σώσω ότι ζήσαμε μαζί,
δε ζητάω άλλη ευκαιρία ή μια δεύτερη αρχή.
Είναι δύσκολο για μένα πρέπει να το συνηθίσω,
τα όνειρα που κάναμε μου λένε να τ' αφήσω.
Αυτές οι αναμνήσεις το χέρι μου κρατάνε,
λόγια που ειπώθηκαν που την καρδιά μου σπάνε.
Τελειώνει ο χειμώνας και η άνοιξη κοντεύει,
το θάρρος που δεν είχαμε τώρα μου περισσεύει,
τώρα που ο καθένας μόνος του τον δρόμο του τραβάει,
απορώ ποιος απ' τους δυο μας τώρα πιο πολύ πονάει.
Ποιος απ' τους δυο μας έχει φταίξει πιο πολύ
ή όσο έφταιξα εγώ, έχεις φταίξει κι εσύ,
λένε έτσι στο τέλος τα φέρνει η ζωή,
έτσι προσποιήσου πως δεν υπάρχει πληγή.

Αφιερωμένο σε ένα πρόσωπο που αγαπήσαμε πολύ…

br fun_atic είπε...

Μου έγραψες χθες Panther ότι: ¨"Για το μέλλον τώρα είναι απλό. Αυτό που βλέπεις!! "... Σου εξηγώ λοιπόν ότι αυτό που βλέπω σήμερα έχει παρελθόν...

Εσύ θεωρείς ότι ο Τσακίρης βαρέθηκε το παιχνίδι που λέγεται Πανιώνιος και εγώ σου δείχνω τα πράγματα που τον ανγκασαν να φύγει...Κι αν δεν σε πείθει για τον Τσακίρη, διάβασε την χθεσινή συνέντευξη του Λιανού και τα όσα λέει για τους παλαιούς Πανιώνιους παράγοντες...