Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΦΑΞ ΚΕΡΑΥΝΟΣ!!!

106 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Αυτό είναι το φαξ που έστειλε σήμερα ο πρώην μεγαλομέτοχος κος Τσακίρης. Λυπάμαι για την χαμηλή ανάλυση, αλλά ανέβασα την φώτο όπως παρουσιάστηκε στο facebook. Ανοίγει (επιτέλους) μια τεράστια κουβέντα για την πώληση της ομάδας!!!

NK99 είπε...

Αυτό που μας λέει το ΦΑΞ είναι ότι μάλλον του κ. Τσακίρη του τη φέρανε τα πανιώνια χέρια με τα γαμψά νύχια....

Aν στα χαρτιά της μεταβίβασης δεν έχει βάλει ασφαλιστικές δικλείδες την πάτησε...

Ας πρόσεχε....Ας προσέχαμε και εμείς που ανεχόμαστε τα πάντα...και ας υποδεχτούμε τον ltd...

br fun_atic είπε...

Η επιστολή βάζει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ηθικό ζήτημα νομιμοποίησης των προσώπων που θα υπογράψουν (αν υπογράψουν) την σύμβαση.

br fun_atic είπε...

To κείμενο εμφανίζεται σε ικανοποιητική ανάλυση όταν θα κάνετε κλικ πάνω στην φώτο του φαξ

NK99 είπε...

Η τέταρτη παράγραφος μας λέει ακριβώς αυτό που κάποιοι υποψιαζόμαστε.

br fun_atic είπε...

Ουσιαστικά λέει ότι οι φίλαθλοι του Πανιωνίου, στους οποίους νομικά ανήκει η ομάδα, πρέπει να απαιτήσουν πλήρη πληροφόρηση για την εταιρεία που θέλει να αγοράσει την ομάδα.

Griniaris είπε...

Η επικαιρότητα τρέχει.Ο Τσολακάκης τώρα στον σέντρα,αφού χαρακτήρισε εντελώς αναξιόπιστη την πρόταση των Κυπρίων,είπε οτι το ΔΣ γίνεται μόνο για απλή ενημέρωση και όχι για τίποτα άλλο.Μιλάει ακόμη και κυριολεκτικά είναι σε παραλήρημα.Ανέφερε ακόμη ότι μιλώντας με τον έλληνα αντιπρόσωπο του είπε ότι δεν υπάρχουν κύπριοι,ότι ο ίδιος ενημέρωσε τον Τσακίρη,ότι έχει δοθεί στην εταιρία προσύμφωνο που κατά τη γνώμη του δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να το υπογράψουν και άλλα πολλά...

Ανώνυμος είπε...

θεωρω οτι ολα θα ανακοινωθουν οταν φτασουν σε ενα επιπεδο συμφωνιας.Αν οχι αυτοι,ποιοι?υπαρχει καποια αλλη προταση?στερεισαν σε κανενα το δικαιωμα να βοηθησει ή να ηγηθει?
Οχι σε αλλες τρικλοποδιες.

dimosthenis είπε...

Εγώ προσυπογράφω την επιστολή Τσακίρη, που υπάρχει πια σε διάφορα σάιτς. Αυτή η μυστικοπάθεια με την απόκρυψη των ονομάτων δεν μπορεί να συνεχιστεί. Όμως σε κάθε αναμπουμπύλα να εμφανίζεται ο Τσολακάκης, του οποίου την ευθυκρισία υποστήκαμε πρόσφατα, είναι ένα γεγονός που δεν είναι δυνατόν να το αποδεχθεί κανείς. Παραληρεί εμπλέκει καταστάσεις ετερόκλητες, μιλάει περί παντός επιστητού.
Γι' αυτό δεν αναλαμβάνεις Τσακιράκο να περισώσεις τις επενδύσεις σου με τα νέα οικονομικά και διοικητικά δεδομένα της ομάδας καλύπτοντας με πολύ λιγότερα χρήματα ένα μέρος από αυτά που δεν καλύπτουν τα έσοδα της ομάδας να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κανουμε και να πορευτούμε ανάλογα. Καταλαβαίνεις τώρα πως μας στερείται και η χαρά να βρίζουμε συγκεκριμένο πρόσωπο τι θα βρίζουμε το χόλτνινγκ; Κάνε μας τη χάρη.

br fun_atic είπε...

@zouri
Ο τσακ έχει δηλώσει σε κάθε τόνο ότι δεν επιστρέφει.Δεκτό και κατανοητό.Δεν έχει το δικαίωμα ως μέτοχος και ως φίλαθλος μιας ομάδας λαϊκής βάσης να ενημερωθεί για το θέμα της πώλησης;Ο κος Βεντούρης είχε δεσμευτεί ότι θα έκανε γενική συνέλευση.έχει την ηθική υποχρέωση και προς τον κόσμο και προς τον Τσακίρη.Να μην ξεχνάμε ότι ο κος Βεντούρης ΔΕΝ είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας,το μαγαζί έχει πάψει εδώ και δεκαετίες να είναι δικό του,αλλά απλά έχει αναλάβει μια συγκεκριμένη αποστολή.Έχει την υποχρέωση να παρουσιάσει στην πανιώνια οικογένεια τόσο τον επενδυτή όσο και το σύνολο του επιχειρησιακού πλάνου του.

zouri1 είπε...

αυτο ακριβως ειπα,οταν προχωρησουν οι συζητησεις και φτασουν σε ενα επιπεδο,τοτε να ενημερωθει η ΓΣ.Τωρα ειναι ακομα νωρις.Μπορει να υπαρξουν και αλλες περιπτωσεις που να μην καρποφορησουν στο τελος και να μην θελουν οι αλλοι να μαθευτουν τα ονοματα τους.Απο εκει και περα προεδρος ειναι Ο Βεντουρης και αυτος διαχειριζεται τα παντα.Δεν διαχειριζεται μονο τις ζημιες και τα προβληματα.Δεν μπορει να ειναι προεδρος μισων καθηκοντων.Ολοι λεγαμε οτι πρεπει να βρεθει επενδυτης,και τωρα που παει να βρεθει ενας, λεμε οχι να παραμεινει στον ερασιτεχνη που δεν μπορει να αγορασει ουτε τσιχλες απο το περιπτερο.

General Tanz είπε...

@Zouri

Εδω ο Βεντουρης εδωσε εντολή να ετοιμάσουν το προσύμφωνο μέχρι αύριο για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Εγω δεν το βλεπω για νωρις, ποτε δηλ θα ενημερωθει η ΓΣ???

br fun_atic είπε...

Τότε ας μην προχωρούσαν σε συστηματικές διαρροές για τον επενδυτή.Τη μία μας έλεγαν για επένδυση 50 εκ ευρώ σε πέντε χρόνια.μετά κάτι ακούστηκε για το γήπεδο και για το προπονητικό.φτάσαμε να συζητάμε για 15 εκ ευρώ,δηλαδή ενδεχομένως λιγότερα από τα τακτικά έσοδα της ομάδας στην 5ετία.και όλα αυτά από μια νεοσύστατη εταιρεία διαχείρισης και μάλιστα offshore περιορισμένης ευθύνης,για τον μεγαλομέτοχος της οποίας έχουν ακουστεί δεκάδες ονόματα.Μα είναι δυνατόν να παραδώσουμε την ομάδα σε offshore εταιρεία;αν η εταιρεία αυτή βλάψει την ομάδα από ποιον θα αναζητηθούν ευθύνες; Πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το όνομα του πραγματικού ιδιοκτήτη;

IWN1998 είπε...

Θεωρητικά ο Βεντούρης έχει ζητήσει να του δώσουν λίστα με τα φυσικά πρόσωπα που μετέχουν στην εταιρία; Πήρε τέτοια πληροφορία καθώς και τα σχετικά με τις δραστηριότητες τους;
Αν ναι τότε οφείλει να ενημερώσει. Αν όχι τότε γιατί αποφάσισε να προχωρήσει. Πάντως χθες στο blog μου έδειξα τον "δρόμο" για να ληφθούν οι καταχωρημένες πληροφορίες σχετικά με τη σύσταση της εταιρίας.

br fun_atic είπε...

Εντάξει.όλοι ξέρουμε όμως τι ακριβώς είναι offshore εταιρεία.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κουφάθηκα μ' αυτό το φάξ τού Τσακίρη πάντως. Δέν μπορούσα να φανταστώ πως οι οποιεσδήποτε επαφές/διαπραγματεύσεις γίνονται ερήμην του. Και έχει ακόμη το 22%... Φαντάσου δηλαδή να μήν είχε κρατήσει τίποτα...
Επίσης, μπορεί να μού εξηγήσει κάποιος άν κατάλαβε, πώς από την πασίγνωστη και πάμπλουτη J&P που υποτίθεται πως αρχικά ενδιαφέρθηκε, τώρα μιλάνε με την παγκοσμίως άγνωστη και νεοσύστατη CUVRA;
Υπάρχει σχέση μεταξύ τών δύο αυτών εταιριών;
Έχω πάθει σύγχιση...

General Tanz είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/68642-Exafanismenoi-oi-Kyprioi

cdu είπε...

Άμα βγάλετε εσείς άκρη μου λέτε και μένα ποιό να πιστέψω, ποιός λέει αλήθεια και ποιός όχι.
Ο Κατσιφαράκης που γενικά δεν έχει ακουστεί για λαμόγιο αλλά έχει ανοικτά κατηγορήσει τον Τσακίρη (προφανώς δεν θα του χρεώσουμε τα video του γιού του) και μπορεί να έχουν προηγούμενα;
Ο Βεντούρης που μας έσωσε πρώτα με τον Μήτρογλου και μετά στην αδειοδότηση; Ή ο Βεντούρης που έκανε VP τον Τσολακάκη; Εκτός βέβαια αν τον τελευταίο τον επέβαλε ο Μπέος.
Ο Τσακίρης που άφησε την ΠΑΕ με "προίκα" ή αυτός που έκανε συναλλαγές με τον Μάκαρο; Μήπως αυτός με την - αποδεδειγμένα - κακή κρίση που μας έφερε τον Φερέρα και τον Κιντή;
Ο Τσολακάκης που παραλίγο να μας στείλει στη Β, που παραληρεί στα ραδιόφωνα, τον υπάλληλο του Μπέου; Αυτός που μέχρι χτες ακόμη, πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ότι απαξιεί να ασχοληθεί με τον Κούγια, του έκανε μήνυση;
Οι δημοσιογράφοι που γράφουν ότι τους κατέβει;
Λοιπόν, γνώμη μου είναι ότι για μιά φορά ακόμη ο Τσακίρης παρασύρθηκε σε μιά άστοχη ενέργεια. Ο Τσολακάκης είτε δεν ξέρει τι λέει είτε τον βάζει ο Μπέος να λέει αυτά που λέει για να χαλάσει το deal. Ο Βεντούρης είναι ο γνωστός Βεντούρης που από τότε που ανέλαβε την ΠΑΕ θέλει να τα κάνει όλα μόνος του - και δεν τα κατάφερε και άσχημα αν και θα βοηθούσε να είχε και κανένα σοβαρό άνθρωπο για βοήθεια.
Η λογική μου λέει ότι ο Βεντούρης και ο Κατσιφαράκης ξέρουν ποιοι είναι στη couvra και έχουν πειστεί για τις πιθανότητες του εγχειρήματος (βέβαια λογική και Πανιώνιος δεν πάνε μαζί).
Ο δε Τσολακάκης φωνάζει για να χαλάσει τη δουλειά. Ειλικρινά αν ήμουν στη couvra, μετά τα σημερινά θα τα μούτζωνα όλα.

John - Singapore είπε...

Στις 22/05 έλεγα "Το κατά πόσο κάποιος μιλάει σοβαρά και δεν λέει αρλούμπες φαίνεται από το πότε και πόσο ευκολα ρίχνει πακέτο στο τραπέζι. Δηλαδή καλές οι προθέσεις, καλά τα σχέδια αλλά όπως και στην πόκα, για να μπέις στο παιχνίδι βάζεις ένα τσιπάκι μέσα για να σου μοιράσουν χαρτιά, και μετά βλέπουμε..."

Όταν ο Βεντούρης τους έστειλε προσύμφωνο οι "Κύπριοι" εξαφανίστηκαν...

Για να μην αρχίσουμε τους τρελούς αφορισμούς πάλι, Ο Βεντούρης νομίζω οτι στη προκειμένη φάση πράττει σωστά διότι:
Έφτιαξε ένα προσχέδιο, τους το έστειλε και ζητά να το υπογράψουν. Το προσχέδιο δέν είναι πωλητήριο συμβόλαιο. Είμαι σίγουρος οτι ο Βεντούρης, με την εμπειρία που τον διακατέχει, θα έχει "κρατήσει" την επικύρωση της συμφωνίας από το ΓΣ του Ερασιτέχνη. Δηλαδή, συνήθως τα πράγματα σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω πώς εξελίσσονται ώς εξής:
Η Couvra εκδηλώνει το ενδιαφέρον γραπτώς λοπως και από οτι λένε έγινε αυτό. Εν συνεχεία, ο Βεντούρης φτιάχνει το προσχέδιο (το οποίο έιναι τόσο ΥΠΕΡ του Πανιωνίου που άν το υπογράψουν οι Κύπριοι, τότε ο Τσολακάκης θα κάνει τούμπες από ότι λέει), και τους το στέλνει για υπογραφή/ αποδοχή. Το προσχέδιο φαντάζομαι δηλώνει την ΠΡΟΘΕΣΗ της Couvra να αγοράσει τον Πανιώνιο έναντι ενός ποσού καθώς και το σχέδιο της για το μέλλον. Το προσχέδιο μπορεί και να περιλαμβάνει και κάποιους όρους τής Couvra για νά προχωρήσει στην αγορά μετά για παράδειγμα από λογιστικό έλεχγο κτλ. Παραμένει όμως στην δικαιοδοσία του Πανιωνίου και άρα του Ερασιτέχνη και της ΓΣ του, να προχωρήσει ή όχι δηλαδή ο πωλητής έχει τον τελευταίο λόγο και όχι ο αγοραστής.
Στη συνέχεια, με το γραπτό και ενυπόγραφο προσύμφωνο από τη Couvra (αν το προσφέρουν τελικά), ο Βεντούρης θα συγκαλέσει ΓΣ και θα ενημερώσει οτι "Κύριοι, μας πλησίασαν αυτοί και προσφέρουν τόσα και έχουν αυτό το σχέδιο. Για να πιστοποιήσω το έγκυρο ενδιαφερον τους, ζήτησα και μου έστειλαν ΥΠΟΓΕΓΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ από το οποίο ΔΕΝ μπορουν να υπαναχωρήσουν αλλά και το οποίο δέν είναι σε ισχύ παρά μόνο αν το υπερψηφίσει η ΓΣ του Ερασιτέχνη. Σας ακούω λοιπόν...".

Με αυτόν το τρόπο νομίζω οτι ο Βεντούρης προσπαθεί να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της αγοράστριας εταιρείας και οχι να πουλησει την ΠΑΕ πίσω από την πλάτη του Τσακίρη ή των υπολόιπων. Άν έθετε το θέμα σε ΓΣ ΠΡΩΩΡΑ τότε θα του έλεγαν όλοι «Κάτσε ρε Τζέρυ, τους τσέκαρες? Με τί τρόπο? Είναι όντως διατθειμένοι να προχωρήσουν? Γιά πές τους να υπογράψουν ένα χαρτί που να δεσμέυονται για την πρόθεση τους να δούμε, θα το κάνουν?».

Επίσης, το φαξ του Τσακίρη εμένα μου δείχνει άλλα πράγματα. Ο Τσακίρης ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. Τον απασχολεί το θέμα και θέλει να είναι ενήμερος και ίσως ίσως και αφανής εμπλεκόμενος. Δέν έχει «συχτιρίσει» ακόμα παρά τα όσα του έσουραν κάποιοι ανεγκέφαλοι. Αυτό είναι πολύ θετικό κατά την ταπεινή μου γνώμη. Άν ο Τσακίρης είχε αγανακτήσει πραγματικά, ούτε που θα έδινε σημεία ζωής, θα τον έψαχναν και δέν θα τον έβρισκαν. Και ΔΕΝ το κάνει για να περισώσει τα χρήματα του, να είστε σίγουροι για αυτό... Παρ’ολα αυτά, φοβούμενος μήν γίνει καμιά χοντράδα έστειλε το φάξ να υπάρχει, όπως είχε κάνει και πρίν τελειώσει το πρωτάθλημα που έλεγε τότε να μήν αλλάξει χέρια η Διοίκηση ακόμα. Επίσης, από το φάξ βγαίνει και το δυσάρεστο συμπέρασμα οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΒΕΝΤΟΥΡΗ – ΤΣΑΚΙΡΗ. Διότι, θα περίμενε κανέις οτι ο Τζέρυ θα μίλαγε με τον μοναδικό μεγαλομέτοχο για το θέμα. Θα τον έπαιρνε ενα τηλέφωνο ρε παιδί μου...Γιατί όμως δεν μιλανε? Είναι τσακωμένοι?

br fun_atic είπε...

Όλα αυτά John είναι ωραία και σωστά. Το θέμα όμως είναι ότι στην πραγματικότητα ο ερασιτέχνης έχει αναλάβει τις μετοχές στα πλαίσια μιας σχέσης που ομοιάζει σε κάποιο βαθμό με την μεσεγγύηση (γιατί πρέπει να εγγυηθεί την καλή λειτουργία της εταιρείας μέχρι την εύρεση αγοραστή) και την εντολή (διότι έχει αναλάβει την υποχρέωση να βρει αγοραστή. Φαντάζομαι ότι για να είμαστε σύμφωνοι και με τις επιταγές του νόμου και της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού η όλη συμφωνία έπρεπε να παρουσιαστεί ως μεταβίβαση έστω και χαριστική (δωρεά, πώληση έναντι συμβολαίου ποσού 1 ευρώ κ.λ.π) η ουσία της όμως είναι άλλη.
Συνεπώς, αφού ο ερασιτέχνης δεν είναι στην πραγματικότητα ιδιοκτήτης του Πανιωνίου αλλά έχει αναλάβει μια συγκεκριμένη αποστολή, φαντάζομαι ότι έχει τουλάχιστον την ηθική υποχρέωση) να ενημερώνει τον εντολέα...

Εννοείται ότι όλα αυτά θα ήταν ξεκάθαρα αν η σύμβαση ανάμεσα στον Τσακίρη και τον Πανιώνιο δεν ήταν σύμβαση δωρεάς, αλλά σύμβαση εντολής κ.λ.π ή αν ο Τσακίρης είχε παραμείνει μεγαλομέτοχος αλλά είχε παραχωρήσει το μάνατζμεντ στον ερασιτέχνη ή έστω είχε συσταθεί ένα Δ.Σ αποτελούμενο από αντιπρόσωπους του Τσακίρη και του ερασιτέχνη.

Θα συμφωνήσω βέβαια ότι η αντίδραση του Τσακίρη μετά από τόσους μήνες είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική για την συνέχεια.

br fun_atic είπε...

Αν θυμάμαι καλά πριν από λιγότερο από μήνα ο κος Τσολακάκης είχε παραιτηθεί επειδή δήλωσε ότι δεν συμφωνούσε σε βασικά πράγματα με τον κο Βεντούρη. Πρόσφατα επέστρεψε και μάλιστα αναβαθμισμένος και πριν πριν αλέκτωρ φωνήσαι, επανήλθε με δηλώσεις οι οποίες ουσιαστικά δυναμιτίζουν τις όποιες εξελίξεις

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128665684

Αν οι Κύπριοι υπογράψουν το προσύμφωνο, θα μας ενημερώσει η Π.Α.Ε για τον τόπο που θα κάνει ο κος Τσολακάκης της τούμπες; Αυτό δεν το χάνουμε με τίποτα :)

Το άλλο που με εντυπωσιάζει είναι ο τρόπος που βλέπει ο αντιπρόεδρός μας την ομάδα σε σχέση με το ΠΟΚ…Αυτά δεν τα έλεγε ούτε όταν έφευγε ο Μαύρος…

Ευτυχώς τότε που έπεισε ο Μαύρος τον Μπάρλο να δώσει λεφτά στον Πανιώνιο γιατί θ αμέναμε με το πιστοποιητικό της Ε.Π.Ο στο χέρι...

John - Singapore είπε...

Δεν διαφωνώ στο οτι πρέπει να ενημερώνει αλλά διαφωνώ στο πότε?

Ιδίως άν ισχύουν αυτά που λές περί μιάς σχέσης εγγύησης με εντολή εύρεσης επενδυτη. Πρώτα κανείς επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του αγοραστή και μετά το πλασάρει στο συμβούλιο για συζήτηση / απόφαση.
Ο Βεντούρης θα εισηγηθεί το θέμα στη ΓΣ όταν ο ΊΔΙΟΣ πειστεί οτι υφίσταται θέμα που χρίζει ενημέρωσης αλλιώς κινδυνέυει να βγεί απροετοίμαστος σε ερώτηση μετόχου.
Για σκέψου να πρήζει ο Τζέρυ τον Τσακίρη και όλο τον Ερτασιτέχνη κάθε μέρα με πληροφορίες του τύπου " Α ναι ξέχασα να σας πώ αλλά και ο Ζάκκας έχει βρεί αγοραστή"... που λεει και ο Τσολακάκης. Θα του απαντούσαν όλοι του Τζέρυ, "φιλτράρισε τις πληροφορίες σου και μετά μας ενημερώνεις επίσημα, αλλιώς μήν μας σκοτίζεις με αερολογίες".
Όλα αυτά είναι στο επίσημο σκέλος. Στο πλαίσιο της φιλίας όμως θα περίμενα και θα ευχόμουν ο Τζέρυ να είναι σε επαφή με τον Τσακίρη έστω και απλή τηλεφωνική.

br fun_atic είπε...

Η Α.Ε.Κ θέλει τον Σιαλμά

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16609&subid=2&pubid=128666161

Αφού το μάτι τους πέφτει σε κάθε παίκτη που αγωνίζεται ή αγωνίστηκε στον Πανιώνιο γιατί δεν έκαναν πρόταση και για τον Μπόσκο;;;

Θέλουν να πουλήσουν τον Μάκο, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρισκεται στο πάνο ράφι...Αχ βρε Μάκο. Τσάμπα το ταττού. Και είναι και τεράστιο...Άντε να το βγάλεις με λέιζερ τώρα... Τσάμπα τα λεφτά που έδωσες για να πας στην ομάδα της καρδιάς σου...Μετά από τις καταπληκτικές σου εμφανίσεις με τους κιτρινιάριδες προβλέπω να σπάνε τα φαξ από τις προτάσεις...

NK99 είπε...

Θεωρώ βέβαιο ότι ο Τσακίρης γνωριζει και τους κουρβάδες και αυτόν που είναι πίσω και τον αχυράνθρωπο που θα μπει μπροστά, όπως γνωρίζει και ότι πάνε να τον ρίξουν....

Αν δεν συνεβαιναν τα παραπάνω απλά θα έπαιρνε τηλέφωνο τον Βεντούρη για να ζητήσει διευκρινίσεις και δεν θα του απευθυνόταν δημοσίως...

Επίσης, δεν θα πιστώσουμε στον ανιδιοτελή σωτήρα και το γεγονός ότι μια καθαρή ΠΑΕ όπως την άφησε ο πρωην ιδιοκτήτης έφτασε στο σημείο να κινδυνεύει να πέσει στα χαρτιά και γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

Δεν θα βάλουμε επίσης στο ίδιο τσουβάλι τον διαχρονικό σωτήρα που χωρίς να ξοδευει μία παριστάνει το μεγάλο αφεντικό με έναν άνθρωπο που έχει ξοδέψει ατέλειωτα χρήματα για τον Πανιώνιο και τώρα (ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ) είναι κομπάρσος και στέλνει επιστολές.

Δύο άνθρωποι ΞΟΔΕΨΑΝ για τον Πανιώνιο και τα πανιώνια χέρια τους έστειλαν και τους δύο αδιάβαστους....αλλά εμείς είμαστε με τα πανιώνια χέρια...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

br fun_atic είπε...

Πρόσεξε τι λέει στην πρώτη παράγραφο: «Τις τελευταίες μέρες μαθαίνω από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από κατ' ιδίαν συζητήσεις με φίλους του Πανιωνίου ότι είμαστε πλέον στην «τελική ευθεία» για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στην εταιρεία Couvra Holdings Ltd. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τα σημερινά ΔΣ της ΠΑΕ και αμέσως μετά του Ερασιτέχνη είναι προς αυτή την κατεύθυνση. "

Ουσιαστικά λέει ότι δεν έχει ιδέα για την curva αλλά τα μαθαίνει από φίλους... Αν υπήρχαν 10 προτάσεις θα μπορούσα να το καταλάβω. Μία είναι η ριμάδα και μάλιστα την θεωρεί και αναξιόπιστη ο αντιπρόεδρος...Τέτοια διαπραγμάτευση για πώληση Α.Ε και με τέτοιου είδους δημόσιες δηλώσεις από ηγετικά στελέχη της λόγω τιμής πρώτη φορά βλέπω...

Γιατί μη μου πεις: Όταν ο αντιπρόεδρος σου λέει ότι η πρόταση δεν είναι σοβαρή, ότι ο Έλληνας εκπρόσωπός της έχει δυσμενή στον Τειρεσία (κοινώς χρωστάει) και επιπλέον υποψιάζεται ότι άλλος κρύβεται από πίσω (τον οποίο και κατονομάζει) ουσιαστικά ξεβρακώνει τον πρόεδρο που στέλνει το προσύμφωνο...

John - Singapore είπε...

Ξέρεις κάτι? Άν δεν αρέσει στον Τσακίρη ο τρόπος που ενεργεί ο Βεντούρης τότε εκτείθεται πάλι ο Τσακίρης διότι εκείνος του παρεδωσε τα κλειδιά και την "εντολή" ώ εγγυητή.
Επίσης, άν δεν του αρέσει του Τσακίρη ο τρόπος με τον οποίο ενεργεί ο Βεντούρης τότε ΕΛΠΙΖΩ να επιστρέψει και να τα κάνει κατά πως νομίζει ο ίδιος! Εμένα μου άρεσε περισσότερο σαν ενεργός παράγων παρά σαν θεατής!

br fun_atic είπε...

Μισό λεπτό. Ο Τσακίρης ήθελε να πουλήσει στον Μακ. Τότε βρέθηκαν σύμβουλοι και του εία ννα μην τον δώσει σε ξένο αλλά να μείνει σε Πανιώνια χέρια. Και τους τον έδωσε με την συμφωνία ότι θα βρουν σωστό επενδυτή. Αυτό δεν σημαίνει ότι ενέκρινε προκαταβολικά κάθε ενέργειά τους...

John - Singapore είπε...

Δεν λέω οτι προ-εγκρίνει κάθε ενέργεια του Βεντούρη. Λέω οτι τους δείχνει μια εμπιστοσύνη και μετά πρέπει να περιμένει να δεί τα αποτελέσματα της εμπιστοσύνης αυτής.

Όταν έσκασε η μπόμπα με την μή αδειοδότηση της ομάδας, εκεί δεν πήρε θέση ο Τσακίρης. Άφησε τους καθ ύλην αρμόδιους να διορθώσοπυν τις πατάτες πυ έκαναν και να σώσουν την παρτίδα. Καλά έκανε.

Και τώρα το ίδιο πρέπει να κάνει. Ας περιμένει να δεί άν όλες αυτές οι φήμες είναι κάτι σοβαρό ή όχι. Μήν λερώσει το όνομ ατου με αρλούμπες. Να προστατέωει τον εαυτό του.

Έχει το νού του (αλλιώς δεν θα έγραφε). Με προβληματίζει βέβαια αυτό που έγραψε εθστοχα το ΝΚ, οτι θα μπορούσε να πάρει τον Βεντούρη τηλέφωνο και οχι να του απευθύνει δημόσια το λόγο... Γιατί δεν μιλάνε αυτοί οι δύο? Είναι επειδή όπως υποψιάζεται ο ΝΚ ο Βεντούρης παέι να ρίξει τον Τσακίρη και ο τελευταίος το ξέρει? Είναι για άλλο λόγο?

John - Singapore είπε...

Συγγνώμη για τα πολλά ορθογραφικά!

br fun_atic είπε...

Δεν νομίζω ότι έδειξε εμπιστοσύνη. Πιστεύω ότι τους έδωσε τις μετοχές στο στυλ πάρτε τις μετοχές και παρατήστε με...

John - Singapore είπε...

Ε αυτό είναι αρκετά ανεύθυνο δεν νομίζεις? Ανεύθυνο απέναντι σε αυτό που ο ίδιος αγάπησε, τον Πανιώνιο και την ιστορία του. Οχι απέναντι σε εμένα και εσένακαι το δίπλα και του Πάνθηρες. Άστούς αυτούς.

zamis είπε...

Ρε παιδια ειναι φως φαναρι τι συμβαινει κι εμεις παλι την λεμε στον Τσακιρη?

John - Singapore είπε...

@ zamis: Καλώς ή κακώς ο Τσακίρης έγραψε μιά επιστολή. Να μην το σχολιάσουμε? Δεν "την λέμε" στον Τσακίρη, ούτε στο Βεντούρη ούτε κάν στον Τσολακάκη. Ερωτηματικά θέτουμε και ερμηνείες γεγονότων προσπαθουμε να κατανοήσουμε.

br fun_atic είπε...

Ποιό είναι το ανεύθυνο; Εκείνος είπε. Βρηκα αγοραστή και πουλάω την ομάδα. Εκείνοι του είπαν μην την δώσεις και άστην στα Πανιώνια χέρια. Ακολούθησαν τα συλλαλητήρια και τους την έδωσε. Θα το καταλογίσουμε τώρα ευθύνες γιατί έδωσε την ομάδα στον ερασιτέχνη;

Άντε λοιπόν και φταίει. Ποιός εμπόδιζε όλους τους Πανιώνιους να γραφτούν μέλη του ερασιτέχνη και να κάνουν κουμάντο; Μια από αυτές τις μέρες θα πάω να πληρώσψ την εγγραφή μου και θα ρωτήσω πόσα είναι τα μέλη. Θα μου κάνει εντύπωση αν μετά από εμάνα γράφτηκαν περισσότερα από 20 μέλη...

Δεν έκανε ο Βεντούρης στον ερασιτέχνη; Ποιός εμπόδιζε τη δημιουργία άλλου ψηφοδελτίου; Άστα λοιπόν...

zamis είπε...

@John
Ειναι σαφες οτι ολη αυτη η ιστορια καραβρωμαει.
Ο Τσακιρης ειναι για μενα βεβαιο οτι εδωσε τις μετοχες οπως περιγραφει ο brf.Ταυτοχρονα εχει το 22%.
Ε,δεν υπαρχει τεραστιο ηθικο(αφηνοντας ολα τ'αλλα)θεμα οταν τον αγνοουν?
Οτι πληρωνει(ουμε) τα λαθη του στον χειρισμο του θεματος μετοχων-ερασιτεχνη ειναι βεβαιο αλλα μεχρι εκει..

panthers kastoria είπε...

πραγματικα ρε παιδια πιστευετε οτι ο τσακιρης με τοσα λεφτα δε μπορει να μαθει ποιοι εχουν την εταιρεια? ενα τηλεφωνο θα κανει και 8α τα μαθει ολα.... επισης ειναι αξιοσημειοτο οτι ο τσακιρης στο facebook του βαζει συνεχεια φωτογραφιες με επικαιρα θεματα που απασχολουν τον πανιωνιο( ως τρ ειχε τα παιδια του με φανελες του κοντοε επειδη ειπε οτι θα πληρωση τα μισα λεφτα... τωρα εβαλε κατι καινουργιο που πιστευω οτι θα ανοιξη συζητηση.... φοραει μια μπλουζα που γραφει : romance without finance ,no chance.... που εχει σιγουρα σχεσει με την κατασταση που επικραττει

General Tanz είπε...

Απλα πραγματα και απολυτως κατανοητα.

http://www.sport-fm.gr/article/478309

NK99 είπε...

"Προφανώς δεν συμφωνεί σε Γενική Συνέλευση ο κ. Βεντούρης. Θέλει να κάνει ότι θέλει"

Μα για αυτό δεν θέλει νέα μέλη ο ερασιτέχνης, για αυτό δεν κάνει κίνηση για να φέρει τον κόσμο κοντά στην ομάδα....

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ....ME ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

Ο Ψωμιάδης δεν θα τους άφηνε να περνάνε ούτε έξω από το γήπεδο και για αυτό κλαίγανε. Σιγά μην τους ένοιαζε η ιστορία του Πανιωνίου που στην συνέχεια μια χαρά την διέσυραν....

John - Singapore είπε...

Ωραία τα λέει και δέν βλέπω πού διαφωνούμε.
Θεωρεί το προσύμφωνο έξυπνο κόλπο επιβεβαίωσης του άν είναι σοβαροί ή όχι οι αγοραστές. (Μέσα έπεσα!).
Θεωρεί οτι η όποια πώληση πρέπει να περάσει από ΓΣ και βέβαια έχει δίκιο.
Την επιστολή την έστειλε για να πατήσει "κουμπιά κινδύνου". ΟΚ θεμιτό και αυτό, μεγαλομέτοχος είναι έχει έναν λόγο.
Δεν νομίζω οτι ο Βεντούρης θέλει να πουλήσει την ομάδα πίσω από την πλάτη του Τσακίρη, και δεν νομίζω οτι το πιστεύει αυτό ούτε ο ίδιος.

IWN1998 είπε...

Όποιος θέλει μπορεί να μάθει πλήρη στοιχεία της Couvra. Το έχω ξαναπεί. Ο κος Κατσιφαράκης που τους ξέρει και τους θεωρεί φερέγγυους, οφείλει να απαντήσει στην κατηγορία Τσολακάκη περί αφερεγγυότητας στον Τειρεσία του έλληνα εκπροσώπου τους.
Όπως γράψατε, δηλ. περί αναγνώρισης των λάθος χειρισμών του στη μεταβίβαση στον ερασιτέχνη, ήδη ο Τσακίρης σε αποστροφή των λόγων του στη συνέντευξη στη NOVAΣΠΟΡ-FΜ, οικτήρει εαυτόν που δεν έδωσε την ομάδα στο Λιανό...

br fun_atic είπε...

Η επιστολή του πάντως έχει πολλές προσωπικές αιχμές...

br fun_atic είπε...

Γιατί ο Λιανός την έπαιρνε; Αφού αποχωρεί και από το μπάσκετ...

John - Singapore είπε...

@IWN1998: Δεν χρειάζεται να απαντήσει κανείς νομίζω. Άν όντως εξαφανιστούν σημαίνει οτι ΔΕΝ ειναι σοβαροί. Αν εμφανιστούν και επιμένουν τότε ο Τσολακάκης θα εκτεθεί. Ε και? Δεν είναι η πρώτη φορά δα...!

br fun_atic είπε...

Πάντως και το ότι δεν έφυγαν ακόμη παίκτες μας που προφανώς αναμένουν τις εξελίξεις, κέρδος είναι :)

Templar είπε...

Καλημέρα.
Όσα γίνονται είναι πέραν κάθε επιχειρηματικής πρατικής (και λογικής). Δεν έχει υπογραφεί Memorandum of Understanding, δεν έχει γίνει Due Diligence, δεν γνωρίζει ο μεγαλύτερος ιδιώτης μέτοχος με ποιους γίνονται συζητήσεις. Εμφανίζεται ως αγοραστής μια νεοσύσταση Ε.Π.Ε. (δεν στέκομαι στο offshore γιατί πλεόν το νομικό καθεστώς της Κύπρου τις έχει καταργήσει - όλες θεωρούνται Κυπριακές εταιρίες - on shore) αγνώστων λοιπών στοιχείων κλπ κλπ.

Εγώ σας μεταφέρω ότι στην Κύπρο η οικονομική κατάσταση είναι απλώς λίγο καλύτερη απ' ότι εδώ. Δεν κυκλοφορούν εκατομμύρια στους δρόμους. Και οι παραδοσιακές Κυπριακές ισχυρές οικογένειες (μερικά ονόματα κυκλοφόρησαν ως υποψήφιοι αγοραστές) βλέπουν με μεγάλο σκεπτικισμό κάθε είδους επένδυση ιδιαίτερα στην Ελλάδα.
Κοινώς κάνουν το κουμάντο τους περιμένοντας την καταιγίδα που θα ξεσπάσει ΚΑΙ εκεί!
Τώρα, υπάρχουν και κάτι παράξενοι τύποι που κυκλοφορούν με ακριβά αυτοκίνητα στην Εθνάρχου Μακαρίου, καπνίζουν COHIBA και λένε ότι ασχολούνται με διεθνείς δουλειές (κυρίως με το πρώην ανατολικό μπλοκ) και θεωρούν το ποδόσφαιρο εργαλείο...
Τι να πώ?
Ο Τσακ φαντάζομαι τα ξέρει όλα αυτά και θέτει τα ερωτήματά του. Ας μην ξεχνάμε ότι πάντα ως κάτοχος του 22% μπορεί ανά πάσα στιγμή να ασκήσει τα δικαιόματα μειοψηφίας...
Πάντως περιπέτειες μου μυρίζονται (Πανιώνιος και ηρεμία τελικά δεν πάνε μαζί!)

v είπε...

Οταν καναμε συλλαλητηριο ολα ηταν καλα ετσι ? Ολοι πεσαμε απονω να μην παρει την ομαδα ο ψωμιαδης και πολυ καλα πραξαμε.Τωρα πουλιεται η ΠΑΕ σε μια Offshore χωρις να ξερουμε πιοι ειναι απο πισω .Αυτο σας ακουγεται λογικο? Δημιουργει ασφαλεια στους φιλαθλους της ομαδας οταν ξερεις για μεγαλομετοχο τον αγνωστο Χ?Πολυ καλα επραξε ο Τσακιρης με την επιστολη που τους εστειλε ,νομιζω οτι τωρα αν ειναι σοβαροι θα μαθουμε και πιοι ειναι,αν υπαρχουν .

dimosthenis είπε...

Ρε παιδιά ξέρει κανείς τα κινητά του Τσακίρη και του Βεντούρη να τα κοινοποιήσουμε μήπως και τηλεφωνήσει ο ένας στον άλλο; Γιατί εντάξει ο Βεντούρης δεν τηλεφώνησε στον Τσακίρη να τον ενημερώσει, Ο Τσακίρης πάλι δεν πήρε το Βεντούρη να τον ρωτήσει και έστειλε το φαξ. Θυμίζει παιδικό σπασμένο τηλέφωνο η υπόθεση. Όμως είναι και οι δυο ενήλικες και νόήμονες ελπίζω ακόμα.

br fun_atic είπε...

Όπως σωστά αναφέρει ο Templar το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως η εταιρεία αυτή είναι Ε.Π.Ε. Άρα ευθύνεται μέχρι το ύψος του κεφαλαίου της, το οποίο δεν έχουμε ιδέα ποιο είναι...

Μια άλλη καλή ερώτηση είναι: αφού είναι τόσο πλούσιοι οι Κύπριοι, γιατί δεν αναλαμβάνουν μια Κυπριακή ομάδα, με λιγότερα βέβαια έσοδα (αλλά και έξοδα), που όμως θα τους εξασφαλίσει μεγαλύτερα οφέλη (από δημοσιότητα κ.λ.π);

Κι αν το μέγεθος της Κύπρου φαντάζει μικρό, θα μπορούσαν να μπουν στον Π.Α.Ο, στην Α.Ε.Κ, στον Π.Α.Ο.Κ κ.λ.π που έχουν και περισσότερο κόσμο και περισσότερα έξοδα...Αν βρίσκονταν χρηματοδότης να βάζει στην Α.Ε.Κ τα χρήματα που ακούστηκαν για τους Κύπριους, ο Αδαμίδι θα έκανε κι αυτός τούμπες!!!

John - Singapore είπε...

Αφού το ΑΕΚακι πάλι κοιτάει παικτες μας (Κοντοές, Σιαλμάς) τώρα θα κοιτάνε και τους πιθανούς χρηματοδότες μας ?? χαχαχα! έ ρε γέλια!

br fun_atic είπε...

Λες να κάνουν προσύμφωνο ή θα αρχίσουν να τρέχουν μόλις δώσουν τα κλειδιά;;;

Templar είπε...

"Ριάλια Υπάρχουσιν καλαμαράδες Πανιώνιοι, ε τσεν δεν τα θέτε σεις, 'α
τα δώκουμε στο ΑΕΚ που ναι και κίτρινον!!!" - αυτό να ακούσω και τι στον κόσμο!!!

br fun_atic είπε...

ωραία θα ήταν μια ζιβανία με μεζέ!!!

br fun_atic είπε...

Άσχετο.Να σου πω templar.Τα αμπελοπούλια σου αρέσουν;;;

Templar είπε...

@ brfun

Κάνε μια εβδομάδα υπομονή (εκτός αν κάνεις κέφι να έρθεις Πέμπτη - Παρασκευή κάτω...)

Templar είπε...

τα λυπάμαι τα πουλάκια... αν και όταν δοκιμάσεις (χωρίς να ξέρεις τι είναι) είναι νοστιμότατα...

Προτιμώ λούντζα και χαλούμι

br fun_atic είπε...

Να και ένας χρήσιμος οδηγός επιβίωσης: Έρχονται οι Κύπριοι επενδυτές. Να μην μπορούμε να πούμε και δυο κουβέντες στο τοπικό ιδίωμα;

http://www.greekdivers.com/forum/index.php?showtopic=10079

Να μην μας λένε και καλαμαράδες :)

br fun_atic είπε...

(αμπελο)πουλάκι μου!!!

Είσαι αυτός που καταλαβαίνω;;; Ο Κύπριος φίλος με τις δεύτερες σκέψεις για το ΠΟΚ; Ο εμφανιζόμενος σε κάθε μεγάλο παγκόσμιο γεγονός;;;

Templar είπε...

Μοι? Non! I am proud Greek! (αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς μέρχι το 2009 λόγω εργασίας πηγαινοερχόμουν σχεδόν κάθε 10-15 μέρες κάτω...)

br fun_atic είπε...

α, οκ. Σε πέρασα για άλλον...Θα έρθεις στο παγκόσμιο (που θα γίνει όταν μερικοί μερικοί εδώ μέσα μπουν στον κόπο να μου στείλουν προτάσεις για το μέρος);

Templar είπε...

Ναι! και θα φέρω και ζιβανία!!!

dimosthenis είπε...

Το παιχνιδάκι συνεχίζεται. Ανταλλαγή επιστολών. Ρε σεις τηλεφωνηθείτε συναντηθείτε, συζητείστε. Ο ένας λέει γιατί πουλάς τις μετοχές που σου δωσα χωρίς να με ρωτήσεις. Ο άλλος απαντάει παρτες πίσω και πούλα τες εσύ. Και μεις ρωτάμε δε γίνεται να τις πουλήσετε μαζί σε συμφωνία και με διαφάνεια; Διάολε πια φτάνει το παιχνιδάκι. Ο ένας έχει βάλει τα λεφτά του και ο άλλος την αξιοπιστία της ιστορίας του συλλόγου. Μιλήστε μεταξύ σας και λύστε τα. Έχουμε εμπιστοσύνη και στους δυο.

Griniaris είπε...

Πάντως δεν έχετε παράπονο.Τις επιστρέφει χωρίς αντάλλαγμα...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ε, φταίει ο Τσακίρης να τού τις πάρει πίσω για να μάθει;
Άκου λέει δέν επιθυμεί "ούτε λεπτομερή αντίλογο"...

NK99 είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/478412

Η αλληλογραφία συνεχίζεται....

br fun_atic είπε...

μπαααα αν πάει να του τις πάρει πιστεύω ότι θα αρχίσει να του λέει ότι το δώρο δεν δωρίζεται, όποιος δίνει και το παίρνει το άλλο σάββατο πεθαίνει και άλλα τέτοια...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Το σίγουρο είναι πως πάνω που πάμε να πούμε "δόξα τώ Θεώ" αρχίζει το "βόηθα Παναγιά"...

br fun_atic είπε...

πάλι καλά που δεν αρχίσαμε τα χριστός και απόστολος...γκλέτσος

Katrinos είπε...

Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τιπτς;
Έχουμε ένα πρώην που ήθελε να μας δώκει στην Αγαπούλα , αλλά αφού του τα πρήξαμε τα χάρισε στον ερασιτέχνη του οποίου ηγήται ο (πρώην) κ τώρα νύν πρόεδρος (που πρωτοστάτησε στις εκδηλώσεις πρηξίματος για να δηλώσει μετά ότι του έπεσε μεγάλο βάρος....) ο οποίος με παρέμβαση άλλου πρώην θέλει να μας δώσει σε μια ομάδα κυρίων που επειδή είναι πολυ πλούσιοι κ ντροπαλοί συνάμα , κάναν μια off shore για να βάζουν κάποια δις κ να γίνουμε Μπάρτσα. Εκεί λοιπόν βγαίνει άλλος πρώην κ μας λέει ότι όλα αυτά είναι μπούρδες κ η ιστορία είναι μούφα. Τότε ο πρωτοαναφερόμενος πρώην στέλνει επιστολή καταγγέλλοντας αδιαφανείς διαδικασίες του πρώην αλλά νύν , ο πρώην νύν του ανταπαντά 'έλα πάρε τις πίσω' ο πρώην λέει δεν το θέλω πίσω τα δώρα δεν επιστέφονται κλπ κλπ κλπ.
Και στη μέση ο (οι) μαλάκας (ες) που προσπαθούν να καταλάβουν ποιός είναι με ποιόν κ τελικά ποιός είναι ο βάτραχος που πρέπει να φιλήσουμ να βγουν τα Δις. .....

General Tanz είπε...

Ειχα εξοδου σημερα, και δεν παρακολουθησε το σοου.
Τα θεματα ειναι απλα και η ερωτηση μια: Ποιος θελει την ΠΑΕ???????
ΟΝΟΜΑ!!!!!!!!!!!!
Ο Τσακ ειχε τα αρχ@δια να πει Μακ, περιμενω να ακουσω την εναλλακτικη.

cdu είπε...

Αν ο κ. Τσακίρης γνωρίζει στοιχεία τόσο σοβαρά που να δικαιολογούν τέτοια αναστάτωση όπως αυτή που προκάλεσε ο χαρτοπόλεμος που ξεκίνησε και η σημερινή συνέντευξη, οφείλει να είναι πιο συγκεκριμένος. Αν όχι ένα τηλέφωνο έφτανε. Βέβαια, εκείνος είχε για σωτήρες τον Κιντή και τον Ψωμιάδη. Εξάλλου μπορεί νομίζω οποιαδήποτε στιγμή να απαιτήσει τις μετοχές πίσω για να τις δώσει στον επιχειρηματία που γνωρίζει.
Αν η couvra είναι τόσο σοβαρή, ο κ. Βεντούρης οφείλει - ηθικά - να ενημερώσει τον κ. Τσακίρη. Από την άλλη, φαίνεται ότι έχει μεγάλο πρόβλημα με τα τηλέφωνα. Ακόμη να πάρει το Λιανό. Και όπως έδειξαν και οι μεταγραφές το χειμώνα, νομίζει ότι έχει το αλάθητο του Πάπα.
Και οι δύο κρίνονται. Αν η couvra αποδειχτεί μπαρούφα, ο Βεντούρης πρέπει να πάει σπίτι του. Αν όμως η couvra αποδειχτεί σοβαρή περίπτωση και χαλάσει με τις κινήσεις του Τσακίρη τότε θα αποδειχτεί ότι το δίκιο ήταν με αυτούς που τους βρίζανε.

zamis είπε...

Αγαπητε Προεδρε χαχαχα

Βαγγέλης είπε...

Αγαπητέ Katrine συμφωνώ μαζί σου! Δεν βγάζουμε άκρη καιρό τώρα. Ο Λεμονής ακύρωσε την συνέντευξη τύπου. Λέτε να την στείλει με φαξ?

cdu είπε...

Εξαιρετικό το σχόλιο κάποιου στη gazetta για το χαρτοπόλεμο Βεντούρη Τσακίρη
"Δεν ανοίγετε ένα Facebook να τα πείτε αυτά ρε παλικάρια;"

Griniaris είπε...

http://www.gazzetta.gr/article/item/197675-anapophasistoi-gia-estogianoph

Ποιός ο λόγος τέτοιας βιασύνης;Γιατί θα πρέπει να πουληθεί τώρα το μεγαλύτερο ίσως περιουσιακό στοιχείο της ομάδας;Σε περίπτωση που συμφωνήσουμε με τους επενδυτές,δεν θα πρέπει αυτοί να έχουν τον πρώτο λόγο για το μέλλον του Λόλο;

Endys είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=128667654

Είναι αστείο να μην μπορούν να δώσουν 200.000 στον Κοντοέ. Δυστυχώς δεν βλέπω φως και αρχίζω να πιστεύω ότι η Β' πήρε απλά αναβολή για ένα έτος.

Ron Barceló είπε...

Ο μόνος που μάτωνε τη φανέλα πέρσι καταλήγει στους ανύπαρκτους και το μόνο που κάνουν εκεί στην παε είναι να ανταλάσσουν μπηχτές με ανακοινώσεις και να περιμένουν τον πλούσιο θείο από την Κύπρο.
Να χαίρεστε την κατάντια σας κύριοι.
Είστε δυστυχώς λίγοι.
Κάτι τέτοιες στιγμές, πιστέυω πως θα ήταν καλύτερα να πέφταμε από φέτος.
Δεν αντέχεται δεύτεη σερί χρονιά το ίδιο μαρτύριο.

br fun_atic είπε...

Κατά τα λοιπά χρήματα υπάρχουν για προετοιμασία στην Αυστρία,σε κέντρο που υποψιάζομαι ότι δεν είναι φθηνό.

cdu είπε...

Τρελλοκομείο.
Κουβεντιάζουμε για τον Εστογιάνοφ ενώ δεν μπορούμε να κρατήσουμε τον Κοντοέ με τα μισά πληρωμένα από τον Τσακίρη!! Εκτός και αν αυτό ήταν παραμύθι.
Δεν έχουν λεφτά για χαρί υγείας και πάνε στην Αυστρία!!!
Τον Κουμορτζί τον πουλήσανε ή μας έμεινε στα αζήτητα;

br fun_atic είπε...

Αυτό, για την κάλυψη μέρους του συμβολαίου του Κοντοέ από τον Τσακίρη το είχε ακούσει από διάφορες πλευρές και θεωρώ ότι είναι αξιόπιστο.

Βέβαια για την υπογραφή του συμβολαίου παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα πέρα από το οικονομικό. Το κλίμα στην ομάδα, τα διοικητικά και βέβαια η ασφάλεια που νοιώθει ένας ποδοσφαιριστής ότι θα πάρει τα λεφτά του.

Να μην ξεχνάμε ότι: Είχαμε όλο τον χρόνο να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του Κοντοέ. Η ανανέωση δεν έγινε εγακίρως και από τον Γενάρη μπορούσε να συζητάει με όποια ομάδα ήθελε. Αν ο Γιάννης ήταν παλιόπαιδο θα είχε κλείσει από τότε. Κι όμως περίμενε την πρόταση του Πανιωνίου...Αυτό που άκουσα είναι ότι η πρώτη προσφορά του Πανιωνίου (πριν από την εμπλοκή Τσακίρη) ήταν ιδιαίτερα χαμηλή... Από εκεί και πέρα βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Το να μην μπορούμε να κρατήσουμε τον μόνο παίκτη που προέρχεται από τις ακαδημίες μας και είναι Πάνθηρας 100% κάτι λέει για το παρόν και το μέλλον...

General Tanz είπε...

Ακουω οτι το θεμα Κοντοε δεν ειναι χρηματικο, αλλα διοικητικο. Και παλι οι φημες λενε οτι δεν θελει να μεινει με το παρον σχημα. Παντως θεωρω οτι ακομη δεν χαθηκε.

zamis είπε...

Οh mon dieu,ειστε τοσο αγροικοι,δεν μπορειτε να καταλαβετε τη σημασια της σωστης προετοιμασιας.
Να παιρνεις το strudel σου και μετα να καπνιζεις το Cohiba Esplendido σου πινοντας δροσερη λεμοναδα.
Αξια ανεκτιμητη.

br fun_atic είπε...

Αν λοιπόν ο αρχιπάνθηρας Κοντοές δεν θέλει να μείνει με το παρόν διοικητικό σχήμα, φαντάσου κάτι μούτρα που θα κάνουν όσοι μείνουν από τους...λιγότερο φανατικούς...

Κουτσομπολιό...Αληθεύει ότι στο ραντεβού που είχε πρόσφατα ο Κοντοές με ανώτατο διοικητκό στέλεχος της ομάδας, έφαγε τέτοιο στήσιμο που τον πήρε ο ύπνος στην αίθουσα Πετζαρόπουλος;;;

Κλείστε του μερικά τέτοια ραντεβού μήπως και με τον ύπνο ξεχάσει να υπογράψει στην Α.Ε.Κ!!!

dimosthenis είπε...

Τι αδιέξοδα είναι αυτά; Έφυγε ο Τσακίρης αλλά τα αδιέξοδά του εξακολουθούν να μας ταλαιπωρούν όπως φαίνεται με τη δημοσιοποίηση επιστολών την εποχή που να πάρω το κινητό στο χέρι γίνεται ασυναίσθητα. Ο άνθρωπος καλός και άγιος αλλά δεν μπορεί να λύνει προβλήματα με αποτέλεσμα το τοσοδά να φαίνεται αξεπέραστο.
Από την άλλη πλευρά ένα γηραιό σχήμα με ένα Βεντούρη να θεωρεί τον εαυτό του μεγαλοτσιφλικά του Πανιώνιου κτήματος και να μην ακούει κανένα. Κανένα από τα φλέγοντα θέματα της ομάδας δεν προχωράει. Καμιά ανανέωση δεν έχει κλείσει. Ούτε καν του Γουνδουλάκη που κανένας στην Ελλάδα δεν του προσφέρει ούτε τα μισά από αυτά που δίνει ο Πανιώνιος και όμως δεν υπογράφει. Οι περιπτώσεις Κοντοέ και Γιόνσον είναι συμπληρωματικές. Ο Σουηδός αργεί χαρακτηριστικά και δεν απαντά ο Γιάννης περιμένει μια καλύτερη προσφορά που να συγκρίνεται κάπως με αυτή της πτωχεύουσας ΑΕΚ που όμως του δίνει καλύτερη προσφορά αν και χρωστάει παντού. Και μεις άβουλοι και μοιραίοι παρακολουθούμε να χάνουμε ένα παιδί δικό μας βγαλμένο από τα σπλάχνα μας.
Κύριοι, αφού δεν μπορείτε να κρατήσετε όλους κάντε μια επιλογή. Αφήστε το Σουηδό να φύγει αφού δε δέχεται μείωση και δώστε ένα μέρος από τα λεφτά του στον Κοντοέ και κρατήστε τον. Το παιδί περιμένει με το ακουστικό στο χέρι. Κάθε αργοπορία τον χαρίζει στην ΑΕΚ. Πληρώστε τον φέτος και η όλη πορεία του υπόσχεται ότι θα βελτιωθεί κι αλλο και μπορείτε να τον πουλήσετε του χρόνου ή τον παράχρονο. Τι λεφτά περιμένετε από το Γιόνσον; μόνο να δώσετε και αν σας αποδώσει μετά από τόσους τραυματισμούς;
Και αφού το εγχείρημα με τους Κύπριους απέτυχε παταγωδώς (onsports) και εφόσον ο Τσακίρης έχει υπόψη του επενδυτή του ενός εκατομμυρίου ας τον πάρει από το χέρι σήμερα κιόλας και ας τον πάει στα γραφεία της ομάδας και με τη δική του παρουσία (για να προστατέψει την περιουσία του) ας μεταβιβάσουν τις μετοχές και ας επικυρωθεί αυτό από τη Γενική Συνεέλευση του ερασιτέχνη. Τα πράγματα είναι απλά, εφόσον ισχύουν όσα μέχρι τώρα ακούσαμε ή διαβάσαμε. Κάθε αναβολή είναι καταστροφική.

br fun_atic είπε...

Ο Γιόνσον το έχει δηλώσει και σε συνέντευξη στην Σουηδία. Το αργότερο σε ένα χρόνο θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Συνεπώς δεν βλεπω να κάνει συμβόλαιο μεγαλύτερο του έτους, άρα να μην έχει καμία μεταπωλητική αξία.

Ασφαλώς και έχεις δίκιο Δημοσθένη και στα όσα γράφεις θα προσέθετα ότι θα μπορούσαμε να μην ανανεώσουμε τον Γιόνσον και να προσπαθήσουμε να κλείσουμε Κοντοέ και Γκαλίτσιο (που λογικά θα είναι στα αζήτητα του Ολυμπιακού).

General Tanz είπε...

Ποοοοοολλα λεφτα!!!
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128669321

Griniaris είπε...

Το θέμα είναι καθαρά ηθικό.Αυτοί ήθελαν να βάλουν 50 μύρια στον Πανιώνιο κι εμείς ζητήσαμε εγγυητική 624.000.Είναι προφανές ότι δεν άντεξαν την τεράστια προσβολή...

dimosthenis είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω για Γκαλίτσιο. Μακάρι το παιδί να θέλει να ρθει και η όλη του παρουσία φέτος αγωνιστική και μη υπήρξε εξαιρετική. Υπάρχει κάποιος εκεί στην ΠΑΕ να τα σκεφτεί αυτά και να τα υλοποιήσει άμεσα; Ή έφυγε ο μεγάλος και μεις οι υπόλοιποι αράξαμε; Έχει κινητό μαζί του για να συνεννοούνται ή θα ανταλλάξουν επιστολές; Καταλαβαίνουν ότι τα λεφτά στον Κοντοέ είναι επένδυση και στον Γιόνσον όχι ή βλέπουν μόνο το παρόν; Από τους τρεις για ανανέωση ο μόνος που μπορεί να σου φέρει λεφτά στο μέλλον είναι ο Κοντοές. Αν δεν έχουν λεφτά ας πάρουν ένα δάνειο από τον Τσακίρη και του χρόνου τον πουλάνε και τα δίνουν πίσω και κάτι κερδίζουν παραπάνω από το να τον χαρίσουν σε μια ανταγωνιστική ΠΑΕ. Η σημερινή πτωχευμένη ΑΕΚ που μπορεί να μην αδειοδοτηθεί τελικά αν δε βρει ´αμεσα το 8 εκατ. που χρωστάει δεν πρέπει να αποτελεί φόβητρο όπως την παρουσίασε ο Τσολακάκης ο οποίος έχει μείνει ακόμη στην εποχή Μπάρλου.

John - Singapore είπε...

Δέν πειράζει παιδιά, προχωράμε μπροστά. Καλά το πήγαμε, ενδιαφέρθηκαν, τους είπαμε να το δείξουν με χρήμα και λάκισαν... Ούτε οι πρώτοι είναι ούτε οι τελευταίοι δυστυχώς.
Ο Δημοσθένης έχει δίκιο για Κοντοέ και Γιόνσον, κρίμα που δέν κινούμαστε έτσι λοπως προτείνει. Άραγε, ο Λεμονής τί εισήγηση έχει κάνει για το θέμα?

br fun_atic είπε...

φαντάζομαι ότι τα χρήματα της εγγυητικής αντιστοιχούν στο τίμημα πώλησης της Π.Α.Ε...

Μου αρέσει που ήθελαν να αγοράσουν και το Κορωπί.

Φαίνεται να δικαιώνεται και ο Τσολακάκης που μάλλον θα γλυτώσει τις...τούμπες.

zamis είπε...

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=62210

Απο μενα καλη συνεχεια στον Γιαννη και με υγεια.

dimosthenis είπε...

Χίλεις φορές κρίμα για Κοντοέ. Είναι κοντόφθαλμοι εκεί στην ΠΑΕ

br fun_atic είπε...

Και ασφαλώς δεν έχει απαντήσει και κανείς άλλος...Κατά τα λοιπά είναι προβληματισμένοι με τον Φαμπιάν...

br fun_atic είπε...

Λάθος.Έμεινε ο Φανούρης.Όταν βρήκε τα πατήματά του ήταν όντως πολύ χρήσιμος.http://www.sport-fm.gr/article/478864

dimosthenis είπε...

Μας χρυσώσανε το χάπι με το Φανούρη. Κάτι είναι κι αυτό.

NK είπε...

Προς Γ. Κοντοέ

αν ισχύει οτι εκλεισες στην αεκ δεν θα μετανοιωσω που δεν σε εβρισα ποτε παρα τις αμετρητες γκελες σου τα πρωτα χρονια. ουτε θα θα σε ευγνωμωνω που επαιξες μια καλη χρονια στην ομαδα που σε πιστεψε και σε ανεδειξε. ουτε θα μετανοιωσω για τις πολλες φορες που τσακωθηκα για παρτη σου οταν σε εβριζαν. απλα εχουμε αλλη γνωμη τι σημαινει πανθηρας.
κι επειδη εισαι πολυ μικρος και μαλλον δεν ξερεις θα σου πω τα εξης
το 92 αλλα και το 96 οταν και πεσαμε στην β, η ομαδα ξανανεβηκε αμεσως για δυο λογους, ο ενας ηταν το ενα πουλμανακι (αντε 2 στην καλυτερη) που οργωσε κανονικα την επαρχια. ο αλλος ειναι καποιοι παικτες (που οι περισσοτεροι δεν ηταν καν πανιωνιοι) οι οποιοι εμειναν στην ομαδα για να την ξανανεβασουν. καποιοι απ αυτους εγιναν "μεγαλοι και τρανοι" στη συνεχεια.
αν οντως εχεις κλεισει στο πτηνο, στην ομαδα που αποκαλει νιονιο και πανιωνακι και τετοια την "αγαπημενη σου ομαδα", τοτε για μενα παυεις να θεωρεισαι "πανθηρας" και εισαι απλα αλλος ενας που αναδειξαμε και μας αφησε.
ακομα και επαγγελματικα να το δεις φευγεις απο μια ομαδα που εχει προβλημα. οκ. και που πας? σε μια ομαδα που χρωσταει στους παντες. μια ομαδα που στοχευει στον σιαλμα και στον ταμπαση. αν πηγαινες στον παοκ να το καταλαβω. αν πηγαινες εξωτερικο (λεμε τωρα) να το χειροκροτησω. αλλα στο πτηνο? ελεος. ειπαμε επαγγελματιες αλλα και λιγο φιλοτιμο.

Ανώνυμος είπε...

να μην πατησει στην Ν.Σμυρνη ο Κοντοες.

zamis είπε...

Ο Κοντοες δουλεψε σκληρα,βοηθησε σε οποια θεση του ζητηθηκε και πιθανοτατα θα εμενε αν διεβλεπε διοικητικη σταθεροτητα και προοπτικες.
Ειναι 25,παει σε μια σιχαμενη ομαδα μεν αλλα με ισχυροτερο στατους δε και ελπιζει το επομενο συμβολαιο που θα κανει να ειναι και το καλο του.
Το κριμα θα πρεπει να πεσει αλλου και οχι πανω του.Για μενα ειναι παραδειγμα και θαναι παντα καλοδεχουμενος.

Ron Barceló είπε...

Τελείωσε και αυτός, όπως τελείωσε και ο Μα(λακα)κος.
Στο ματς στη Ν. Σμύρνη, φρόντισε να είσαι 'τραυματίας', Γιαννάκη Πάνθηρα.

Καλή τύχη στον πάγκο και με την γκρίνια που θα σε περιμένει στην παραμικρή λάθος πάσα που θα κάνεις με τα κοτόπουλα.
Τότε ίσως καταλάβεις τη λαλακία σου.

cdu είπε...

Πότε είναι αξιόπιστος ο Φυτσαντωνάκης;

22 Μαϊου:
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128658956
"Πακτωλό εκατομμυρίων ευρώ είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν στην ΠΑΕ Πανιώνιος οι επιχειρηματίες της Couvra Holdings Ltd, όπως διαμήνυσαν -με αριθμούς και παράθεση αρχικού πλάνου- στον Γεράσιμο Βεντούρη"
και
"Από πλευράς των επιχειρηματιών, αξίζει να σημειωθεί αφενός πως ο ένας είναι ο Ευθύβουλος Παρασκευαΐδης, όπως αποκαλύψαμε χθες, ενώ οι υπόλοιποι ζήτησαν να μη δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους"
ή
30 Μαϊου:
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128669321
"με την υποσημείωση «ξεθυμαίνει το θέμα της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ και η άποψη περί... φιάσκου έχει ενισχυθεί στο έπακρον»"
και
"Οι επόμενες μέρες, σε κάθε περίπτωση, θα καταδείξουν αρκετές από τις «σκοτεινές» πτυχές αυτής της υπόθεσης..."

romy38 είπε...

Το τατου να ειναι με εντονα χρωματα για να φαινεται,γυφτακι ψευτοπανθηρα.Συγγνωμη απο τους υπολοιπους αλλα ετσι αισθανομαι.

cdu είπε...

Πριν καταδικάσουμε τον Κοντοέ καλό είναι να ξέρουμε ποιά ακριβώς ήταν η πρόταση της ΑΕΚ και ποια η δική μας.
Εγώ ας πούμε θα θεωρούσα δικαιολογημένο τον Κοντοέ να φύγει με 50 χιλ το χρόνο παραπάνω. Η ΑΕΚ επιπλέον προσφέρει συμμετοχή στην Ευρώπη κάθε χρόνο, που και που κανένα τίτλο και δεν θα έχει αγχος υποβιβασμού.
Επειδή όμως κανένας δεν μαθαίνει τίποτα για την ΠΑΕ και οι δημοσιογράφοι απλώς γράφουν ότι αναξιόπιστο ακούν από τον καθένα, δεν πιστεύω ότι θα μάθουμε την αλήθεια.
Στενοχωριέμαι για ένα Πανιωνάκι που πάει στην ΑΕΚ (ειδικά) αλλά (μέχρι να μάθουμε κάτι άλλο) το χρεώνω μαζί με άλλα σε όλους τους διοικήσαντες και διοικούντες την ομάδα.

cdu είπε...

Δηλαδή τώρα που απομακρύνθηκαν οι Κύπριοι, θα έρθει ο φίλος του Τσακίρη να πάρει την ΠΑΕ ή θα κάνει πίσω και αυτός;

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με το προηγουμενο σχολιο.Θεωρουμε οτι ηταν σωστη η κινηση του Τσακιρη περι διαφανειας.Τωρα ομως τι θα κανει?θα ξαναχαθει μεχρι τα επομενα θετικα νεα?ή ανακατευεσαι με καποια μορφη ή εξαφανιζεσαι.Θεωρω οτι ολοι τον θελουν πισω ζεστο με καποιον εκπροσωπο του,αφου ο ιδιος δεν θελει να ξαναεμπλακει(και να τον ξαναδαγκωσουν).Δειχνει οτι ποναει ,ας τους φτυσει ολους και ας ξαναβγει μπροστα

John - Singapore είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
John - Singapore είπε...

Δέν είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟ το να βρίσουμε τον Κοντοέ. Εμείς είμαστε αλλιώς έτσι δεν είναι? Ο Γιάννης πρόσφερε ότι μπορούσε, πολλά ή λίγα δεν έχει σημασία, τον απαξίωσε η Διοίκηση και πήγε στην ΑΕΚ. Το λάθος είναι δικό μας και οχι του Κοντοέ. Στο καλό Γιάννη και καλή σου τύχη, μακάρι να σε δούμε και στην Εθνική. Ο Φανούρης έμεινε διότι δεν είχε μιά πρόταση από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Βόλο κτλ. Άν είχε, και ήταν καλύτερη από την δική μας πρόταση, θα έφευγε επίσης. Καλύτερα για εμάς που έμεινε αλλά να ξέρουμε και τί γίνεται...

NK99 είπε...

εν μπορω να κατηγορήσω τη διοίκηση που δεν μπήκε σε πλειστηριασμό αλλά θα κριθεί σε σχέση με το που θα δώσει τα χρήματα που δεν έδωσε για τον Κοντοέ.

Αν για παράδειγμα τα λεφτά πάνε για ένα δανεικό του ΟΣΦΠ που θέλει να ξεφορτωθεί προσωρινά ο Μαρινάκης ή για ένα πάικτη πολυτραυματία τύπου Πρελ τότε η βρεμμένη πατσαβούρα είναι το μόνο που θα τους ταιριάζει...αλλά είπαμε ότι οι Πανιώνιοι ανέχονται και αντέχουν τα πάντα.

Όσο για τον Φανούρη ας μην το παρουσιάζουν ως επιτυχία. Δεν μπορώ να πω αν καλώς έμεινε διότι δεν ξέρω τι πήρε....