Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αντίο (;;;;;) Γιάννη

Ο Γιάννης Κοντοές είναι στα δικά μου μάτια αυτό που θέλω από έναν αθλητή του Πανιωνίου. Νέος, ταλαντούχος, προερχόμενος από τις ακαδημίες, που αν και άπειρος εκμεταλλεύτηκε όσο μπορούσε καλύτερα την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής που τον προτίμησε για την βασική ενδεκάδα και που κατέβαλε τεράστια προσπάθεια για να αναδειχθεί, καταφέρνοντας το στο τέλος. Πάνω απ’ όλα, φίλαθλος του Πανιωνίου.

Το παιδί αυτό είναι έτοιμο να φύγει από την ομάδα μας. Οι περισσότεροι από αυτούς που τον στήριζαν, σήμερα τον κατηγορούν. Ο Γιάννης δεν είναι σπουδαίος παίκτης, ο Γιάννης δεν κάνει για τον Πανιώνιο, ο Γιάννης δεν κάνει για την πρώτη εθνική, ο Γιάννης προτίμησε τα λεφτά, ο Γιάννης την έκανε για τους δραγουμάνους, ο Γιάννης είναι άλλος ένας που είδε τον Πανιώνιο ως…σκαλί στην καριέρα του, είπαν. Και όλο αυτό το πανδαιμόνιο καταλήγει πάντα στο ότι ο Πανιώνιος είναι πάνω από τα πρόσωπα.

Λάθος. Ο Πανιώνιος είναι πρόσωπα. Η ιστορία του δημιουργήθηκε από ανθρώπους με όνομα και επώνυμο που μόχθησαν για την ομάδα. Ο Γιάννης προσπάθησε, μόχθησε, την ίδρωσε την φανέλα βοηθώντας αδιαμαρτύρητα όταν και όπου του ζητήθηκε. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι από τις θέσεις τις άμυνας μόνο τέρμα δεν έχει παίξει μέχρι σήμερα. Θα μπορούσε να βάλει το δικό του λιθαράκι (μικρό ή μεγάλο) στην ιστορία του Πανιωνίου, αν…

Κι όμως αυτός ο παίκτης φεύγει. Για την ακρίβεια τον διώχνουμε. Είναι γνωστό ότι ο Κοντοές ήταν από τους πλέον χαμηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ακόμη και όταν ήταν πια εμφανές ότι φέτος ήταν η χρονιά του, κανείς δεν του πρότεινε ανανέωση συμβολαίου όταν έπρεπε. Φαίνεται ότι οι διοικούντες στηρίχθηκαν πολύ στα Πανιώνια αισθήματα του Γιάννη. Άσ’τον, είναι Πανιώνιος. Θα υπογράψει, φαντάζομαι ότι σκέφτηκαν. Αποτέλεσμα, να είναι ουσιαστικά ελεύθερος από τον Γενάρη. Κι όμως ο Κοντοές δεν έφυγε. Μόχθησε, βοήθησε και περίμενε την πρόταση του Πανιωνίου. Και αυτή ήρθε αλλά απ’ ότι μαθαίνω ήταν εξευτελιστική (η πρώτη τουλάχιστον).

Το πρώτο πράγμα που εκτιμά ένας αθλητής είναι το ενδιαφέρον και η αγάπη του ίδιου του του συλλόγου. Θεωρώ ότι στον Κοντοέ δεν το δείξαμε. Αντί λοιπόν να βρίζουμε τον Κοντέ (που προπονούνταν μόνος του στο Κορωπί μέχρι την τελευταία στιγμή, περιμένοντας κάποια ουσιαστική αλλαγή – όχι περισσότερα λεφτά), ας ψάξουμε τις ευθύνες εκείνων που τον αφήνουν να φύγει χωρίς μάλιστα να λάβει η ομάδα μας ούτε ένα ευρώ ως αντάλλαγμα. Αλλά δεν πρέπει να απορεί κανείς. Οι διαχρονικοί σωτήρες του Πανιωνίου, οι μόνιμοι αξιωματούχοι, αυτά έκαναν μια ζωή και αυτά κάνουν. Αυτοί κατάντησαν τον ερασιτέχνη από μελίσσι αθλητικής δημιουργίας, αθλοπαιδιές. Αυτοί έχουν βρει τον τρόπο να απογοητεύουν το κάθε παιδί και την οικογένειά του. Να δημιουργούν αγανάκτηση σε κάθε έναν που θέλησε να εμπλακεί στα διοικητικά. Να δημιουργούν αντιπανιώνιους και όχι Πανιώνιους φιλάθλους. Να είναι ο Πανιώνιος μειοψηφία ακόμα και στην ίδια τη Ν. Σμύρνη. Να κρατούν την ομάδα όσο χαμηλά χρειάζεται για να ξεχωρίζουν οι ίδιοι. Να διεξάγονται Γ.Σ του ιστορικότερου σωματείου της χώρας με παριστάμενα 70 γεροντάκια (στην καλύτερη περίπτωση) και χωρίς αντίπαλο ψηφοδέλτιο…

Πράγματι, την έσωσαν την ομάδα. Και ήταν σίγουρα δύσκολο. Το κατάφεραν όμως με τους τρόπους και τα μέσα που χρησιμοποιούσαν από παλιά…Ας μην αναφερθώ. Όλοι τους ξέρουμε. Να μην γελιόμαστε. Τα ίδια θα γίνουν και φέτος και του χρόνου και μέχρι να βρεθεί και πάλι κάποιος τρελός να αναλάβει…

Μετά από όλα αυτά, θεωρώ ότι ο Γιάννης Κοντοές καλά κάνει που φεύγει. Αν μπορούσαν να φύγουν κι άλλοι από τον σημερινό Πανιώνιο θα το έκαναν. Μπορεί και να το κάνουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Ίσως δεν τους ήρθε η κατάλληλη πρόταση. Και να μην το ξεχνάμε και τα δικά μας :ποτέ οι Πανιώνιοι δεν αγάπησαν τα δικά τους παιδιά. Ποτέ δεν αγάπησαν τις σημαίες. Θεωρούσαν δεδομένους τους Πανιώνιους φιλάθλους – παίκτες και κάπου βαθιά μέσα τους θεωρούσαν δείγμα αποτυχίας την παραμονή τους στον Πανιώνιο…Εμείς οι ίδιοι μικραίνουμε τον σύλλογο.

Γιάννη, καλή σου τύχη. Να είσαι υγιής και να έχεις επιτυχίες. Μας στεναχωρείς πολύ που πηγαίνεις στην Α.Ε.Κ γιατί το σωματείο αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη πληγή του Πανιώνιου. Μεγαλύτερη και από τους δικούς του ανθρώπους. Αυτό είναι λάθος σου.

Τη στιγμή που θα υπογράφεις το νέο σου συμβόλαιο να ξέρεις ότι θα κλείνει οριστικά η εποχή Τσακίρη. Η εποχή όπου ο Πανιώνιος μπορούσε να διεκδικεί και να αποκτά ταλαντούχους παίκτες, να μην πουλάει στο ΠΟΚ χωρίς να καθορίζει ο ίδιος υψηλότατο τίμημα, να κρατάει (σε μεγάλο βαθμό) τους παίκτες που τον ενδιέφεραν, να φέρνει παίκτες αεροδρομίου, να έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις της Ελλάδας, να βλέπει παιδιά του να αγωνίζονται σε μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Δεν είναι τυχαίο ότι από την ομάδα του Λίνεν ουσιαστικά δεν έμεινε κανένας παίκτης στον Πανιώνιο.

Δυστυχώς, αν δεν αλλάξει δραστικά ο ερασιτέχνης και κυρίως τα πρόσωπα που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του κι αν δεν βρεθεί ένας σοβαρός επενδυτής να αναλάβει την Π.Α.Ε θα γυρίσουμε πολλές δεκαετίες πίσω…Αν δεν το έχουμε κάνει ήδη.

68 σχόλια:

zamis είπε...

Τι λες τωρα,εδω καναμε γαμω τα deal.Ειδες αμα εχεις καλες σχεσεις με τους ''μεγαλους''?
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/70853-Anoigei-o-dromos-gia-Loykats

br fun_atic είπε...

Δηλαδή εμείς θα βολευόμαστε με τα αποφόρια της Α.Ε.Κ κι εκείνη θα συνεχίσει το διαχρονικό βιολί της, ανεξάρτητα από το αν χρωστάει τα κέρατά της...

Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω, πως κοιμούνται αυτοί οι άνθρωποι...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Εγώ, μέχρι να δώ ότι υπέγραψε στα κοτόπουλα ο Γιαννάκης και την κλασσική φωτογραφία με τη "νέα" του φανέλλα, θα ελπίζω πως δέν θα φύγει τελικά. Ίσως και την ύστατη ώρα να ξύπνησε κάποιος εκεί στη διοίκηση...
Αλλιώς, μήπως θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να χάσουν τον ύπνο τους;

br fun_atic είπε...

Θα μπορούσα να περιμένω την υπογραφή για να αναρτήσω το κείμενο, όμως θεωρώ ότι η περίπτωση του Κοντοέ αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη της σημερινής κατάστασης του Πανιωνίου. Δεν υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο...

br fun_atic είπε...

Και για να μην τα ρίχνουμε όλα σους διοικούντες...Στην Α.Ε.Κ δεν έχουν μαντίλι για να κλάψουν. Κι όμως μας παίρνουν παίκτη χωρίς να δώσουν ευρώ...Και όλα αυτά ενώ μάλλον χάνουν τον προπονητή τους και θέλουν να βγάλουν στο σφυρί κάθε παίκτη που μπορεί να τους ξελασπώσει.

Οι οπαδοί τους δεν κάθονται να το σηζητούν. Κάτι κάνουν για την ομάδα τους...Μαζεύουν λεφτά, στέλνουν sms...Κάτι τέλος πάντων...Εδώ το έχουμε ρίξει στα σουαρέ και στις φιλολογικές συζητήσεις...Και επειδή με αυτά δεν γίνεται τίποτα, θα μείνουμε στα ίδια...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Επειδή καί εγώ θεωρώ την απώλεια Κοντοέ ως την έσχατη κατάντια τών διοικούντων και με όσα τελευταία έχω μάθει/διαπιστώσει πραγματικά θεωρώ πως ούτε ελπίδα υπάρχει άν παραμείνουν στό τιμόνι τού Πανιωνίου, είπα...άσε μήπως και...
Γιά να δούμε, σε μιά δυό μέρες θα ξέρουμε.

br fun_atic είπε...

Λέγαμε ότι όταν θα έφευγε ο Τσακίρης θα γραφόμασταν μαζικά μέλη στον ερασιτέχνη. Αηδίες. Τίποτα δεν έγινε... Η Π.Α.Ε είναι στα χέρια του ερασιτέχνη, έχουμε παράπονα και παρ' όλα αυτά ΔΕΝ συμμετέχουμε στο όργανο που μπορεί να δώσει λύσεις...Ποιά η δικαιολογία; Γιατί να μην υπάρξει δεύτερο ψηφοδέλτιο; Τι εμπόδιζε να στηρίξουμε ένα ψηφοδέλτιο διαφορετικό από το συνηθισμένο; Το πολύ - πολύ να έχανε. Το μήνυμα όμως θα είχε σταλεί. Είμαι πολύ απογοητευμένος που άνθρωποι με αξία δεν μπήκαν μπροστά στις εκλογές του ερασιτέχνη για να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο. Είμαι απογοητευμένος που όλα αυτά περί μαζικής εγγραφής μελών έμειναν στα λόγια. Α μην έχουμε τότε και πολλά παράπονα, γιατί εμείς οι ίδιοι επιτρέπουμε να διαιωνίζονται καταστάσεις.

NK99 είπε...

Εν τω μεταξύ είναι και χοντρόπετσοι. Δεν έχουν καμμία διάθεση να εξηγήσουν στον κόσμο το οτιδήποτε. Ακόμα και άνθρωποι που έχουν βάλει πολλά χρήματα στις ομάδες αισθάνονται την ανάγκη να απευθυνθούν στο κοινό που στηρίζει τους συλλόγους. Αυτοί που δεν έχουν βάλει ευρώ και η εταιρία δεν τους ανήκει και που μόνο να κερδίσουν έχουν από την θέση τους (ότι και να σημαίνει αυτό) συμπεριφέρονται με απίστευτη αλαζονία.

Βέβαια τι να πούνε? Πως οι κινήσεις τους βασίζονται στα δικά τους συμφέροντα και όχι του συλλόγου?

br fun_atic είπε...

έστω και αργά ξεκινάω μια προσπάθεια...Ακόμη κι αν αποτύχει θα έχουμε να λέμε ότι κάτι κάναμε

https://www.facebook.com/pages/Ψήφισε-για-να-μείνει-ο-Κοντοές-στον-Πανιώνιο/133519946723658?created&sk=page_getting_started

amanAM είπε...

Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ με την (ενδεχόμενη) φυγή του Κοντοέ. Θεωρώ πως είναι η μεγαλύτερη ήττα όλων των εποχών, γιατί ήταν και είναι ένα παιδί που πάνω απόλα είναι Πανιώνιος.

Εγώ όταν θα δω τον Κοντοέ με φανέλα της ΑΕΚ, θα κλείσω την τηλεόραση.

antonis είπε...

Αν θέλουμε να μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους, δεν δικαιολογείτε να είμαστε στεναχωρημένοι για την αποχώρηση το Κοντοέ, που στα 25 του, μόνο φέτος στο 2 γύρο κατόρθωσε να γίνει βασικός, που ο Πανιώνιος είχε ένα από τα χειρότερα ρόστερ.
Σαν παίκτης στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν αξιοπρεπείς, όταν όμως πέρναγε την σέντρα και έπρεπε να σουτάρει η να πασάρει γελάγανε και τα τσιμέντα.
Και για να καταλαβαίνουμε ποδοσφαιρικά τις διαφορές αρκεί να αναλογιστούμε ότι ο ΝΤΑΝΙ ΑΛΒΕΣ είναι 2 κλάσεις καλύτερος του ΤΟΡΟΡΙΔΗ , Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ 2 κλάσεις καλύτερος του ΜΑΝΙΑΤΗ , Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ 2 κλάσεις καλύτερος του ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΥ, και ο ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ 1 κλάση καλύτερος του ΚΟΝΤΟΕ.
Να με συχωρείται αλλά μάλλον ανακούφιση παρά στενοχώρια αισθάνθηκα με την ενδεχόμενη αποχώρηση του ΚΟΝΤΟΕ.
Αντιθέτως πρέπει να είμαστε στεναχωρημένοι με την ανανέωση του ΦΑΝΟΥΡΗ, γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο πρόσωπο του αποφάσισε να επιβραβεύσει την ποδοσφαιρική στασιμότητα και χαλαρότητα.
ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ 170.000 ΕΥΡΩ(σημερινό δημοσίευμα της sentragoal)

br fun_atic είπε...

Ξέρουμε όλοι καλά ότι τα προσόντα του Κοντοέ δεν είναι αμιγώς ποδοσφαιρικά. Έχει το πάθος και την ψυχή που χρειάζεται η ομάδα στα δύσκολα...Αυτό δεν έχει να κάνει με κλάση...

Αν θέλεις να μιλήσουμε καθαρά ποδοσφαιρικά, ας δούμε ποιοί θα μείνουν από την φετινή άμυνα και στο επόμενο πρωτάθλημα...Πολύ φοβάμαι ότι πάλι θα ψάχνουμε για αμυντικούς και θα ζητούμε πίστωση χρόνου για να στρώσει η ομάδα. Και μέχρι τότε το πουλάκιμπορεί και να έχει πετάξει...

br fun_atic είπε...

Και αφού είναι τόσο χάλια γιατί τον θέλει η Α.Ε.Κ;

Υπάρχει έα άρθρο του Κώστα Παπαδάκου στα επίκαιρα, με το οποίο συμφωνώ απόλυτα

http://www.e-epikaira.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=407

antonis είπε...

Br,

To πρόβλημα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δεν είναι αμυντικό, καλώς η κακώς στο Κέντρο της άμυνας με με ΣΙΟΒΑ, ΛΑΤΚΑ, ΤΣΟΤΣΑΛΙΤΣ έχουμε αξιοπρεπείς λύσεις, ο ΚΡΙΚΒΕΛΙΑ έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στα αριστερά, ενώ ο ΓΙΟΝΣΟΝ όταν δεν τραυματίζεται πιάνει την Βάση, και Φυσικά ο ΜΑΧΟ να αποτελεί μια αξιόπιστη λύση.
Το πρόβλημα μας, είναι από την μέση και μπροστά που στην κυριολεξία είμαστε γυμνοί, αφου οι καλύτεροι παίκτες μας σε αυτές τις θέσεις (αν είναι δυνατόν) είναι ο ΡΙΕΡΑ και ο ΜΠΟΣΚΟ.
Όσο αφορά για τον ΚΟΝΤΟΕ τον θέλει η ΑΕΚ γιατί ρισκάρει ελάχιστα, αφού η τιμή του παίκτη είναι μηδαμινή , και θα αμείβεται λιγότερο από ότι θα αμείβεται ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

br fun_atic είπε...

Από αυτούς που αναφέρεις πόσοι πιστεύεις ότι θα μείνουν; Κι αν φύγουν με ποιούς μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε;

Αυτή τη στιγμή επενδύουμε στον Γιόνσον που όταν λες είναι αρκετά αλός όταν δεν τραυματίζεται και ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι σε ένα χρ΄νο το πολύ θέλει να γυρίσει στη Σουηδία (προφανώς ελεύθερος);

Katrinos είπε...

Εγώ περιμένω να υπογράψει πρώτα κ μετα θα βρίσω.....
Διότι νομίζω ότι θα μείνει, οπότε ας αναμένουμε λίγο

antonis είπε...

BR,

Aπο ότι ξέρω οι αμυντικοί μας δεσμεύονται με συμβόλαιο, εκτός από τον Γιόνσον, άρα υπάρχει κάποια βάση, το θέμα είναι να γίνουν σωστές κινήσεις από την μέση και μπροστά.

zouri1 είπε...

δεν του λεω αντιο,αντιθετα τον αποδοκιμαζω.

Katrinos είπε...

Πάντως ανεξάρτητα γιατί το κάνει ,άσχετα με το εαν πάει ο Κοντοές , είναι αξιέπαινη η προσπάθεια των κοτόπουλων να γεμίσουν Έλληνες το ρόστερ.

Προς το παρόν βέβαια ο μόνος που έχει υπογράψει είναι ένας κύριος Μπουγαίδης.

Εμείς που υποτίθεται είμαστε φυτώριο, που είμαστε η μάνα όλων των μεγάλων ταλέντων , που έχουμε Κορωπιά και δεν ξέρω τι άλλο γιατί δεν έχουμε κάνει ακριβώς αυτό?
Μπάϊ δη γουέη , ένας Σταμάτης που σε 5 φιλικά είχε νομίζω ισάριθμα γκολ και άλλα τόσα δοκάρια θα κοσμήσει τη δεκαοκτάδα ποτέ ? το ίδιο και για το αφροπουλέν του Στρατηγού.


Υ.Γ Προς ξέρει αυτός , θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Εσύ που ξέρεις ποιός, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι , κλπ, κλπ

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/479085

Βαγγέλης είπε...

Προτείνω να γίνει το επόμενο παγκόσμιο στο Σύνταγμα. Αγανακτισμένοι Πανιώνιοι στο Σύνταγμα!
Αν φύγει ο Κοντοές, η ΠΑΕ θα βγάλει αναλυτική ανακοίνωση (όπως έκανε σήμερα) για να ενημερωθούμε για τις διαπραγματεύσεις που έγιναν?

Βαγγέλης είπε...

Ποιες απειλές γίνονται και από ποιους?

Bertheway είπε...

Δε θα τα βάψω μαύρα που έφυγε ο Γιάννης από τον Πανιώνιο.Σίγουρα τον ήθελα στην ομάδα για το πάθος και την ψυχή του και γιατί είναι Πανιώνιος αλλά μέχρι εκεί.Ο Φανούρης υπέγραψε συμβόλαιο με άλλη διοίκηση?Η διοίκηση που "έδιωξε" τον Γιάννη πως κράτησε τον Φανούρη?Μήπως ο Γιάννης έφυγε γιατί ήθελε να πάει στην ΑΕΚ?Να θυμήσω και κάποια πράγματα για τον Γιάννη γιατί όλοι έχουμε φρέσκια την φετινή χρονιά του και ξεχνάμε τις υπόλοιπες.Ο Γιάννης ήρθε σαν ελεύθερος από τον Φωστήρα(ομάδα Δ'εθνικής) το καλοκαίρι του 2007 σε ηλικία 21 χρονών σαν προσωπική επιλογή τον Κων.Τσακίρη.Την πρώτη του χρονιά σε σύνολο 36 παιχνιδιών συν κάποια ακόμα για το κύπελλο είχε 3 συμμετοχές.Την σεζόν 08/09 είχε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο.Σεζόν 09/10 στο πρωτάθλημα 20 συμμετοχές και 3 στο κύπελλο και τη σεζόν 10/11 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο.Για τα 3 πρώτα χρόνια του λοιπόν στον Πανιώνιο μπορούμε να πούμε ότι με βάση τις συμμετοχές και την προσφορά του πήρε τα λεφτά που έπρεπε.Στην τελευταία (δυστυχώς) χρονιά του συμβολαίου του έγινε βασικός και με πολύ καλή απόδοση,επομένως μπορούμε να πούμε ότι τα 30 ή 50 χιλιάρικα που έχουν ακουστεί ότι έπαιρνε ήταν λίγα.Χθες άκουσα ότι η προσφορά του Πανιωνίου (μέσω του Τσακίρη) είναι ισάξια με της ΑΕΚ αλλά ο Γιάννης θα υπογράψει στην ΑΕΚ.Πιστεύω ότι ο Γιάννης είναι άλλος ένας παίχτης που ανδρώθηκε στον Πανιώνιο και μόλις έγινε παίχτης έφυγε για μεγαλύτερη ομάδα.Απλά αυτός έτυχε να είναι Πανιώνιος από μικρός
Πηγή στατιστικών:http://www.transfermarkt.de/en/giannis-kontoes/profil/spieler_57016.html

cdu είπε...

Φίλε μπουρουφού
Είχα πολύ καιρό να συμφωνήσω 100% μαζί σου όπως σήμερα. Η αρχική σου ανάρτηση με κάλυψε 100%.

Griniaris είπε...

Φαίνεται τελικά ότι τα δάκρυα των Πανιώνιων χεριών ήταν απλώς κροκοδείλια.Ας μη χάνουμε το δάσος.Το πρόβλημα δεν είναι ο Κοντοές αλλά η αντιμετώπιση της διοίκησης σε τέτοια θέματα.Μην ξεχνάμε ότι λίγο καιρό πριν για τη λειτουργία είχε παραπονεθεί κι ο Λεμονής.Ίσως τελικά το πρόβλημα του Κοντοέ να μην είναι και τόσο οικονομικό.Ίσως το πρόβλημά του ήταν να φύγει κι ας πάει όπου να 'ναι.
Η διοίκηση θυμίζει ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας.Σαν υπενθυμίζω ότι από αύριο μπαίνουμε στον Ιούνιο και δεν ξέρουμε τίποτα για την ομάδα που θα έχουμε του χρόνου.Σας υπενθυμίζω ότι οι περισσότεροι απο σας είχατε ήδη διαρκείας πέρυσι.Φέτος δεν έχει τολμήσει κανείς απλά να μιλήσει για ανανεώσεις.
Αν ο κ.Βεντούρης σκέφτεται να μας ταίσει και του χρόνου με τα αποφάγια του Μαρινάκη,αντιλαμβάνομαι τον τρόμο του για τις απειλές...

NK99 είπε...

To χειρότερο είναι ότι θα ακριβοπληρώσουμε τα αποφάγια του Μαρινάκη και διάφοροι δημοσιογράφοι και όχι μόνο θα προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό είναι μονόδρομος. Φυσικά κάθε Κυριακή τα αποφάγια είναι οι καλύτεροι παίκτες....

vyruss είπε...

Το πάθος του Κοντοέ είναι ένα από τα πράγματα που μας έσωσαν φέτος. ΝΤΡΟΠΗ στη διοίκηση.

romy38 είπε...

Εβγα ρε Γιαννακη και πες οτι η προσφορα ηταν 10% μικροτερη αλλα εσυ δεν μπορουσες την αβεβαιοτητα και προτιμησες ενα ασφαλεστερο περιβαλλον(τωρα κονομησες).Ποσα επρεπε να παιρνεις ρε Γιαννακη,απο τη δ εθνικη 3 χρονια ολο γκελες και με 15 καλα παιχνιδια?Αρ@#$ια Πανιωνιος,ψευτη.Ποιος σε ηξερε Γιαννακη 2 χρονια πριν που σε μαζεψανε επειδη και καλα ησουν σπλαχνο της ομαδας?Εμαθες και εσυ στου κασιδη το κεφαλι και αμεσως μετα ποντικος.Τουλαχιστον οι αλλοι δεν ισχυριζοταν οτι ειναι Πανιωνιοι.Οσοι ειναι αμπαλοι λογικα επιστρατευουν τον ηρωισμο(βλεπε ψυχη).ΤΣΙΡΚΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ

Thanos Topouzis είπε...

Kalhspera,

Symfwna me thn teleutaia paragrafo edw:

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128671447

perimenw na dw ton erasitexnh na kanei mia organwmenh kinhsh-kalesma ston paniwnio kosmo na sthriksei oikonomika thn omada. Kati san tous supporters ths aek: Diadora oikonomika paketa me ta opoia o kathenas tha mporei na syneisferei oso mporei kai thelei. Giati etsi anorganwta den prokeitai na ginei tipota kai tha synexisoun na exoun thn retsinia tou kleistou club ekei ston erasitexnh.

p.s. sygnwmh gia ta greeklish

romy38 είπε...

Δεν χρειαζομαστε αλλους Πανιωνιους ποδοσφαιριστες.Ολοκληρος Παντιτς επαιξε β εθνικη,Σαπουντζης το ιδιο ευτυχως δεν ηταν Πανιωνιοι σαν τον Γιαννακη.Τοτε το περιβαλλον ηταν καλυτερο Γιαννακη ψυετοπανιωνιε?

Katrinos είπε...

Βγήκε ανακοίνωση της ΑΕΚ ;
Είδατε φωτό το Κοντοέ με κιτρινόμαυρη φανέλα;
Έκανε δηλώσεις ως παίκτης - κοτόπουλο;
Εάν όχι γιατί βρίζεται τον άνθρωπο; Ούτε μια δύο μέρες δεν μπορείται να περιμένετε ;

Ας δούμε τα πρώτα τρία κ μετα βρίζουμε

romy38 είπε...

Εγω Θα του ζητησω συγγνωμη.Βριζω που δεν,αλλα λεμε τωρα για τις εξετασεις εστω που πηγε και εκανε,η μηπως οχι?

NK99 είπε...

Πράγματι ο Πανιώνιος πλήρωσε πολύ ακριβά την εξέλιξη του Κοντοέ και ουσιαστικά είχε κέρδος την περσινή χρονιά του που όχι συμπτωματικά ήταν και η τελευταία χρονιά του συμβολαίου του.

Είναι τραγικά παράλογο να ζητάμε από τον Κοντοέ να λειτουργήσει συναισθηματικά ενόψει ίσως του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ.

Όποιος ζητάει από τον Κοντοέ να θυσιάσει κάμποσες χιλιάδες ευρώ για τη φανέλα ας πάει να καταθέσει αυτη τη στιγμή αντίστοιχο ποσό στην ΠΑΕ και μετά θα σεβαστούμε την άποψη του.

Είναι προφανές ότι έκανε αυτό που ΝΟΜΙΖΕ καλύτερο για την καριέρα του και το ΣΕΒΟΜΑΙ.

Αν θα τον χειροκροτήσω με την αντίπαλη ομάδα θα εξαρτηθεί από τις δηλώσεις του. Ελπίζω ότι δεν θα γίνει γελοίος σαν τον Μακο και τον Μανιάτη

cdu είπε...

Βρε παιδιά, τι ήταν αυτό το καινούργιο του Τσολακάκη; Σε τι εκβιασμούς αναφέρεται; Συνεννούνται με τον Βεντούρη πριν βγάλει αυτές τις ανακοινώσεις (trademark τα ανούσια και συντακτικά λάθος θαυμαστικά) ή βρίσκει αφορμή κάθε που λείπει ο Βεντούρης να κάνει τον καμπόσο (και να ρίξει και ένα λιβάνισμα στον Τσακίρη);

romy38 είπε...

Μα αυτο λεω και εγω,οτι αν το θεμα ειναι οικονομικο ουσιαστικη διαφορα δεν υπαρχει,τσεκαρετε το.10% ειναι θυσια πια τοσο μεγαλη?

Endys είπε...

BRF συμφωνώ 100% με το κείμενο και τα σχολιά σου.

Όπως έχω ξαναδηλώσει είναι αστείο να μην μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιο του Γιάννη και να τον κρατήσουν. Τόσο ποδοσφαιρικά όσο και ψυχολογικά θα πρέπει να μείνει. Αν δεν τον ανανεώσουν καταθέτω το διαρκείας και χαιρετώ. Όχι γιατί θα είναι τεράστια η απώλεια (σίγουρα μεγάλη) αλλά θα δείχνει το τι θα ακολουθήσει.

Κύριε Βεντούρη και συνεργάτες, όσο σας στήριξα τον Γενάρη που κάνατε συνετές ενέργειες οι οποίες είχαν αποτέλεσμα, τόσο θα με βρείτε απέναντί σας το καλοκαίρι. Δυστυχώς έτσι νιώθουν οι περισσότεροι οπότε ο χειμώνας εκτός από κρύος, προβλέπεται και μοναχικός. Τουλάχιστον δεν θα ενοχλεί τον κόσμο το πούρο σας αφού δεν θα υπάρχει κανείς δίπλα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

http://www.gazzetta.gr/article/item/198361-relans-gia-kodoe-o-panionios

claire είπε...

Απο sportdog:

Ωστόσο, όσο δεν υπάρχει υπογραφή, ο ποδοσφαιριστής δέχεται πιέσεις να παραμείνει στον Πανιώνιο, ο οποίος μάλιστα είναι έτοιμος να του καταθέσει βελτιωμένη πρόταση, προκειμένου να τον κρατήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην «κυανέρυθρη» ΠΑΕ πιστεύουν ότι μέχρι σήμερα το βράδυ, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αλλάξει κάτι σημαντικά σε διοικητικό επίπεδο και θα μπορούν να επανέλθουν με προσφορά που θα φτάνει τις 190.000 ευρώ ετησίως (η ΑΕΚ προσφέρει 160.000 ευρώ) δίνοντας του παράλληλα τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Περισσότερα: http://www.sportdog.gr/article/33922/oso-den-upographei%E2%80%A6-elpizoun

br fun_atic είπε...

Απαραίτητες εγγυήσεις;Πολύ ενδιαφέρον.Έχω να σας πω ότι η ψηφοφορία στο Facebook πηγαίνει μέτρια.Οι ψήφοι είναι πενταπλάσιοι από τα αρνητικά σχόλια,αλλά σε κάθε περίπτωση λίγοι.Κατά βάθος ξέρω ότι δύσκολα θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα μια τόσο ανοργάνωτη κίνηση,από την άλλη δεν ήθελα να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια.Όποιος έχει διάθεση να βοηθήσει ας το κάνει.

Τίττος είπε...

Φίλοι διαβάστε κι εδώ, την συνέχεια του σήριαλ Κοντοέ

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128671776

dimosthenis είπε...

Τι μας έβγαλες εκεί στο facebook με τα σκυλιά που αλυχτούν βρίζοντας. Από την άλλη μεριά τι συζητάμε για το αυτονόητο. Φέτος αν σωθήκαμε αυτό έγινε από την κλάση του Μάχο και του Μήτρογλου και την ψυχή του Γιάννη, του Δημήτρη και στο τέλος τη φιλοτιμία του Φανούρη. Εύκολα ξιφουλκούμε και ξεχνάμε.

John - Singapore είπε...

Περιμένω να ξημερώσει στην Ελλάδα, να δώ τί θα γίνει ρε γαμώτο! Δεν περνάει η ώρα...Ξυπνήστεεεεεε! Καλημέρα! Καλό μήνα!

amanAM είπε...

o Koντοές δεν είναι ο παιχταράς που εάν τον χάσουμε χαθήκαμε. Ένας Σκούφαλης είναι, λίγο πιο πάνω, λίγο πιο κάτω, μικρή σημασία έχει.

Πέρυσι που υπήρξαν φορές που κανένας δεν προσπαθούσε, εμένα μου έλειψε ο Σκούφαλης, που έβαζε το κεφάλι κάτω και προσπαθούσε, που θύμωνε, και κάποιες φορές έκανε το κάτι παραπάνω και παίρναμε παιχνίδια και βαθμούς με γκολ που ξεκινούσαν από τις ενέργειες του Μανόλο.

Εάν φύγει ο Κοντοές, δεν θα χαθούμε. θα χάσουμε το πάθος του, το τρεχαλητό του που όργωνε την πλευρά, τις σέντρες του που αναστάτωσαν τις αντίπαλες άμυνες, θα χάσουμε ένα Ελληνόπουλο που δεν είναι παιχταράς, αλλά έχει θράσος και φιλότιμο.

Για τους ίδιους λόγους είμαι χαρούμενος που παρέμεινε ο Φανούρης. Ίσως γιατί προτιμάω έναν Πανιώνιο κατά βάσιν με Έλληνες παίκτες, παρά με διάφορους λεγεωνάριους τύπου Γιόνσον, όσο καλοί κι αν προκύψουν κάποιοι εξ αυτών.

br fun_atic είπε...

Έχεις δίκιο Αντώνη. Φέτος πολλές φορές λέγαμε: μακάρι να είχαμε τον Μανόλο, μακάρι να είχαμε 11 Κοντοέδες ή βάλε μέσα τον Φανούρη. Είναι ωραίο να έχεις παίκτες τεράστιας κλάσης, από την άλλη δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο ενδεκάδα από 11 ντίβες.

Θα ήθελα να κάνω και μια διευκρίνηση. Υπάρχει ένα σημείο της κεντρικής ανάρτησης στην οποία λέω ότι ενδεχομένως κι άλλοι παίκτες θα ήθελαν να φύγουν από τον σημερινό Πανιώνιο αν είχαν δεχθεί τις κατάλληλες προτάσεις. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πολλοί θεώρησαν ότι αναφέρομαι στον Φανούρη. Αυτό θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω.

Προσωπικά εκτιμώ απεριόριστα τον Φανούρη Γουνδουλάκη και μου αρέσει κι ως παίκτης. Ο Φανούρης είναι ένα παιδί που για να αποδώσει πρέπει να νοιώσει ότι τον περιβάλουν με εμπιστοσύνη και σίγουρα χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του για να μπορέσει να δείξει τον καλό του εαυτό. Καλώς ή κακώς δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να μπει ξαφνικά από τον πάγκο και να κάνει την διαφορά. Όμως όταν νοιώσει άνετα βοηθά πολύ. Έχει και ένα άλλο περίεργο χαρακτηριστικό. Είναι εγκεφαλικός παίκτης. Οι κινήσεις του είναι αξιόλογες με και χωρίς την μπάλα. Η δουλειά του είναι κάπως αθόρυβη και για τον λόγο αυτό, όταν για παράδειγμα χάνει τα άχαστα τα ακούει από την εξέδρα γιατί δύσκολα μπορούμε να αξιολογήσουμε εκείνη τη στιγμή όλη την υπόλοιπη δουλειά που έκανε.Κατά καιρούς, πάνω στην ένταση της στιγμής του έχω κάνει κι εγώ κριτική, όμως αυτό δεν αναιρεί την εκτίμησή μου.

Και μια τελευταία διευκρίνηση. Πληροφορήθηκα ότι το συμβόλαιο του Φανούρη δεν είναι τόσο υψηλό όσο ακούστηκε...

zamis είπε...

Ουτε ο Τσακ Νορις δεν μπορει να καταλαβει τον Φανουραρο.

amanAM είπε...

Με εκείνο το Παγκόσμιο τι θα γίνει? Άντε, έχω πολύ καιρό να τα πιώ, δεν παλεύεται να είμαι ξενέρωτος τόσο καιρό.

H πραγματικότητα θέλει πολύ πιόμα!

br fun_atic είπε...

Πάντως είναι μεγάλη απόλαυση. Κυριακή μεσημέρι, λιακαδίτσα, παρεούλα, η ομάδα να μην κινδυνεύει και να απολαμβάνεις Φανούρη!!!

dimosthenis είπε...

Οι δηλώσεις Κατσιφαράκη περί κωλλυσιεργείας του Πανιωνίου έρχονται να προστεθούν στο σήριαλ της ενδεχόμενης πώλησης της ΠΑΕ.
Συγχρόνως στο sentragoal δημοσιεύονται κάποιοι όροι που συμπεριλαμβάνονται στο προσύμφωνο που έστειλε η ΠΑΕ στους Κυπρίους:
1. τρόπος αγοράς της ΠΑΕ (Κωτσόβολος)
2. Καταβολή εγγυητικής επιστολής μέχρι 31-5 (δέχονται την καταβολή αλλλά δεν την κατέβαλαν).
3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 3 εκ. μέχρι 15 Ιουλίου Δεν το συζητάνε;
4. Καταβολή 10 εκατ. μέσα σε 5 χρόνια (δε δεσμεύονται)
5 Καταβολή προστίμου 3 εκ. άν υποβιβαστεί η ομάδα ή δεν πάρει αδειοδότηση.
5. Να μην πωληθούν πρωτοκλασάτοι παίχτες να μη συγχωνευτεί η ΠΑΕ και να μην αλλάξει έδρα.
Αυτοί σε γενικές γραμμές είναι οι όροι
Ας μας πει ο κος Κατσιφαράκης που έγκειται η κωλυσιεργεία, σε ποια σημεία ακριβώς διαφωνούν οι Κύπριοι τι εναλλακτική λύση προτείνουν, αν προτείνουν, που είναι οι ορκωτοί λογιστές που θα βάζαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για να ελέγξουν; Γιατί κακά τα ψέμματα αν θέλω να αγοράσω μια ΠΑΕ ενός ιστορικού συλλόγου όπως ο Πανιώνιος και ξεφουρνίζω ποσά των 50 εκ. μάλλον θα πρέπει να είμαι ευέλικτος και αποφασιστικός. Καταλαβαίνω την αγωνία του κ, Κατσιφαράκη να μην βγει εκτεθειμένος από αυτό το ναυάγιο, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχει είναι να μιλήσει συγκεκριμένα ή να μεσολαβήσει ώστε οι δυο πλευρές να τα βρούν επ ωφελεία μόνο του Πανιωνίου. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Καλό μήνα φιλαράκια!
Amanam, με πρόλαβες!
Ρεεεε, τί θα γίνει με κείνο το παγκόσμιο; Παγκόσμιο ακούμε και παγκόσμιο δέ βλέπουμε.
Είχαμε πεί κάτι για μεσοβδόμαδα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, επειδή τα Σαββατοκύριακα αποκλείονται (δέν θυμάμαι τον λόγο).
Άϊντε να κανονίσουμε σύντομα διότι εγώ έχω και θέμα baby sitting και πρέπει να κανονίσω εγκαίρως!

zamis είπε...

Ποιοι ειναι οι επενδυτες κ.Κατσιφαρακη?
Επιτελους δηλαδη..

br fun_atic είπε...

@Katrinos

επειδή σύμφωνα με πληροφορίες της ανώτατης διοίκησης του ΝΑΤΟ, η συγκεκριμένη πουτάνα έχει πιθανότητες να χαρεί, αλλάζω κάπως τον τίτλο της αρχικής ανάρτησης...Δεν είναι όμως τίποτα περισσότερο από την προσθήκη που κάνω...

General Tanz είπε...

http://www.gazzetta.gr/article/item/198397-plate-o-tsakires-gia-kodoe

Μην το καρφωσω κιολας βεβαια,αλλα ΕΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙ!!!

br fun_atic είπε...

σαν να πληθαίνουν οι πουτάνες μου φαίνεται!!!

br fun_atic είπε...

Βέβαια το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν είναι αρκετά ακριβές γιατί στέκεται πολύ στο οικονομικό (ενώ δεν είναι το σημαντικότερο) και παραβλέπει και την συνδρομή κάποιου (και δεν εννοώ τον Τσακίρη) που μερικοί από εμάς μίσησαν εύκολα ξεχνώντας γρήγορα...

General Tanz είπε...

http://www.gazzetta.gr/article/item/198500-tha-trehei-kai-den-tha-phtanei

br fun_atic είπε...

Μάλλον θα χρειαστεί να αφαιρέσω τα ερωτηματικά.Ίσως κακές οι εξελίξεις.

Χάρης είπε...

Ο οποιοσδήποτε Κοντοές νά παιρνει 50.000 καί νά βλέπει έναν πού κάνει γιά Γ΄ Εθνική νά παίρνει 230.000, θά έριχνε μαύρη πέτρα.

Χάρης είπε...

Ο οποιοσδήποτε Κοντοές νά παίρνει 50.000 καί νά βλέπει παίχτη Γ΄ Εθνικής νά παίρνει 230.000 θά έρριχνε μαύρη πέτρα πίσω του. Τώρα άν έγιναν 100.000 καί τού άλλου 170.000 επιβεβαιώνει τήν απαράδεκτη μεταχείρηση.

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει οικονομικό θέμα.Λογικά έχει εξασφαλίσει χρήματα και εγγυήσεις ( που πιστεύω ότι δεν του παρέχει η ΑΕΚ).Οκ τα χώσαμε στη διοίκηση,όμως αφού έχουν έτσι τα πράγματα ο Γιάννης θα πρέπει να αναλογιστεί καλά όλες τις παραμέτρους.θα είναι κρίμα να χαλάσει το όνομά του χωρίς σπουδαίο λόγο.

panthiras83 είπε...

A ΡΕ ΤΣΑΚΙΡΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΕΙ Ο ΤΣΟΛΑΚΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ[ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΙΔΕΙ].ΚΡΙΜΑ

Ron Barceló είπε...

Προσωπικά, θα σε περιμένω κωλοτούμπα στη Ν. Σμύρνη. Για να καταλάβεις πως το συναίσθημα και οι αξίες της φανέλας που αρνήθηκες κοστίζουν πολλά περισσότερα από τα 200 χιλιάρικα.
Από τη στιγμή που φοράς τη σιχαμένη φανέλα θα είσαι ανεπιθύμητος.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Λοιπόν για να τελειωνει το παραμύθι και με τον Κοντοέ. Ο πανιωνιος του έδινε 180.000 με τον τσακιρη να του δινει τα 80.000 εγγυημένα. Αυτός προτίμησε την αεκ. Ξέρετε γιατί; Η δική μου άποψη είναι ότι ο Γιαννάκης έχει υπογράψει στην αεκ από τον Φεβρουάριο, όπως και ο παλιόπουστας ο Ενσαλίβα. Αλλιως πως εξηγείται ότι δεν δεχόταν να συζητήσει τόσο καιρο και έλεγε προεχει να σωθεί η ομάδα; Παπαριές μαρίτσα μου, ειχε υπογραψει προσύμφωνο, μπορεί να είχε και καμια ρήτρα και τώρα τον ήπιε... Αν διαβάσετε τις δηλώσεις του μανατζερ του μπορείτε να το καταλάβετε αυτό...

Ας πάει στα τσακίδια. Και παρτετο χαμπα΄ρι. κανένας δεν είναι Πανιώνιος. Κανένας παίκτης, κανένας προπονητής. Ολοι είναι περαστικοί...

Μάκης

dimosthenis είπε...

Αυτό το κανένας παίχτης κανένας ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ δεν είναι Πανιώνιος σημαίνει κάτι Μάκη μου;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Οχι Δημοσθένη μου τίποτα συγκεκριμένο. Το λεω πάντα γιατί ευτυχώς εδω και χρόνια εχω σταματήσει να είμαι προσωπολάτρης. Πανιώνιος είναι το έμβλημα, τα χρώματα, ο κόσμος....

Μάκης

amanAM είπε...

Επιτέλους, θα συμφωνήσω σε κάτι με τον Διόγο: Όλοι είναι περαστικοί, Πανιώνιος είναι μόνο ο κόσμος του.

NK είπε...

ηγετης της αγαπημενης μου (??????) ομαδας με εξασφαλισμενα και περισσοτερα λεφτα, ή παικτακος της σειρας στο πτηνο με έναντι και πασατέμπο?
για καποιον πανθηρα δεν θα υπηρχε διλημμα.
ουστ ρε παντο.
μην ξεχασεις να δωσεις χαιρετισματα στον μακο

NK είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/479495

Ron Barceló είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.