Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ!!!



Τη χρονιά που πέρασε τα παγκόσμια ήταν ελάχιστα। Αφενός δεν υπήρχαν λόγοι να χαρούμε, ούτε φυσικά θέματα για να συζητήσουμε αφού η κατάσταση στον Πανιώνιο έδειχνε τραγική. Η ομάδα σώθηκε, τα προβλήματα έμειναν και θεωρητικά ακόμη και σήμερα δεν υπήρχε λόγος για Παγκόσμιο। Σωστό; ΛΑΘΟΣ!
Σε μία εβδομάδα από σήμερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 8-6-2011 θα διεξαχθεί μεγάλο παγκόσμιο συμπόσιο Πανιώνιου ίντερνετ προς τιμήν του καλού μας φίλου Λευτέρη Τακάκη που αποφάσισε να μετεγκατασταθεί στην Κρήτη।

Ο Λευτέρης είναι καλός φίλος και σίγουρα από τα καλύτερα παιδιά που κυκλοφορούν στον Πανιώνιο. Εμβληματική φυσιογνωμία, σπουδαίος άνθρωπος, μεγάλη Πανιώνια καρδιά.Φεύγει και αφήνει πίσω του μόνο φίλους...Σε αγαπούν βρε μπαγάσα ακόμη κι εκείνοι που κουτούλησες!!!

Ασφαλώς και δεν τον χάνουμε, γιατί έχει υποσχεθεί ότι σε όλα τα εντός παιχνίδια θα είναι εδώ. Σε κάθε περίπτωση το αξίζει το παγκόσμιο και γι αυτό το διοργανώνουμε।

Για να μπορέσει να γίνει κράτηση, θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε με mail (brfun_atic@yahoo.gr) για την παρουσία σας και τον αριθμό των ατόμων που τυχόν θα φέρετε μαζί σας. Δεκτές και προτάσεις για χώρο τέλεσης, αν και λίγο πολύ συμφωνούμε σε κάποια μέρη. Δεν θα στείλω προσωπικές προσκλήσεις γιατί ο χρόνος είναι επαρκέστατος.

Για φίλους που θέλουν να έρθουν για πρώτη φορά, ισχύει ο κανόνας που ίσχυε πάντα। Δήλωση συμμετοχής από mail παρόχου και όχι free mail (yahoo κ.λ.π) από το οποίο να προκύπτει το πραγματικό όνομα του αποστολέα.

Μακάρι να συνδυάσουμε το παγκόσμιο με καλές ειδήσεις για την ομάδα!

78 σχόλια:

Costix είπε...

YEEEEAAAAHHH!!!!

LET'S ROCK !!!!

General Tanz είπε...

Που εισαι εσυ λεβεντη μου??? Οτι ημουν ετοιμος να σε παρω τηλ.

br fun_atic είπε...

αφήστε τους ενθουσιασμούς και στείλτε κανένα mail για να δούμε τι κάνουμε...

lefterix είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/479359

Στην ευχή της Παναγίας...

dimosthenis είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/71877-Ypografei-o-Gionson
Το αντίδοτο για την απώλεια του Κοντοέ; Θα προτιμούσα το αντίθετο. Τώρα προέχει να βρεθεί υπεύθυνη διοίκηση για να μη ξαναγίνουν στο άμεσο μέλλον τέτοιες αστοχίες. Όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

br fun_atic είπε...

Προσωπικά δεν κρατώ κακία στον Κοντοέ, θεωρώ όμως ότι έκανε λάθος.Καλή τύχη Γιάννη

Katrinos είπε...

Στο καλό Γιαννάκη - μη μας γράφεις.
Η τσαντίλα μου (όπως μάλλον και των περισσότερων) δεν είναι οτι έφυγε τελικά , αλλά οτι πήγε στη Κούλα.

Εύχομαι απο καρδιάς αγωνιστικές επιτυχίες (με τη κούλα ΔΕΝ θα έχει) , όσο δια το οικονομικό εκεί Γιαννάκη ,Τσακίρης δεν υπάρχουν να εγγυάται συμβόλαια κλπ.....

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Δηλαδή τού έκανε πρόταση μεγαλύτερη τής ΑΕΚ ο Πανιώνιος κι εκείνος προτίμησε να πάει εκεί;
Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εγώ άμα δέν δώ φωτογραφία με τη "νέα" φανέλλα δέν πιστεύω τίποτα.
Έχει ήδη δημοσιευθεί πως μίλησε με την ΑΕΚ, (ιατρικές εξετάσεις, κ.λ.π.), Τί το καινούργιο λέει η ανακοίνωση τής ΑΕΚ; Λέει πουθενά πως υπέγραψε;
Έως τώρα δέν έχει υπογράψει (ακόμη), περιμένοντας ίσως την καλή πρόταση απ' τον Πανιώνιο έστω και την ύστατη ώρα. Και τώρα που (υποτίθεται) τού έγινε, αυτός φεύγει; Κάτι βρωμάει πάλι...

panthiras83 είπε...

Α ΡΕ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ ΣΟΥΦΕΞΕ ΠΑΛΙ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΘΕΑ,ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΑ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΤΟΜΕΝΟΣ.ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ Η ΠΑΡΤΙΔΑ.

dimosthenis είπε...

Θα συμφωνήσω με την άποψη του Μάκη που την ανέβασε στο προηγούμενο άρθρο ότι ο Κοντοές μέσω του μάνατζερ του είχε υπογράψει προσύμφωνο με την ΑΕΚ απο το Φεβρουάριο, όταν όλα ήταν ρευστά και δε υπήρχε καμιά βεβαιότητα για την παραμονή της ομάδας στην Α'. Βιάστηκε το μαλ...σμενο και τώρα δεν μπορούσε να το πάρει πίσω και στο τέλος βρέθηκε το χαμένο με συμβόλαιο που πιστεύω ότι είναι το μισό από αυτό που του έδινε ο Πανιώνιος και το οποίο αμφιβάλλω αν θα πληρωθεί. Καλά να πάθει. Και ίσως να τον περιμενουν κι άλλες εκπλήξεις αν η ΑΕΚ δε βρει τα 8 εκατ. που χρωστάει και δεν αδειοδοτηθεί. Ο μάνατζερ του για να χρυσώσει το χάπι της χασούρας προβάλλει το ότι ανεβαίνει σκαλοπάτι η καριέρα του. Πού; στην υπό πτώχευση ΑΕΚ. Περαστικά του. Ωραίος μάνατζερ είναι οδηγεί τον παίχτη του εκεί που ζητιανεύουν για να επιβιώσουν. Λαμπρή προοπτική
Ανεξάρτητα από αυτά ο Γιάννης έδωσε και την ψυχή του για να σωθεί η ομάδα και αυτό του το αναγνωρίζω και τον ευχαριστώ, αλλά αποδείχθηκε ως χαρακτήρας λίγος. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

Costix είπε...

Γι' αυτο εγω λεω και ξαναλεω οτι

IT'S ONLY ROCK AND ROLL !!!!

Αφιερωμενο στον Γιαννακη μας !!!

http://www.youtube.com/watch?v=owmrpWyTdxQ

υ.γ. General, εδω ειμαι παντα, αλλα μιλαω ΜΟΝΟ οταν εχω να πω κατι !!!

zouri1 είπε...

αρχισε οπως καθε χρονο η περιοδος που τα site δεν αναφερονται καθολου σε εμας.Ο λογος φυσικα ειναι γιατι ειναι περιοδος μεταγραφων και εμεις δεν κανουμε τετοια.Πληρη ανυπαρξια.Θυμηθηκε κανεις απο τους διοικουντες δε,οτι πρεπει να ανακοινωσουν τιμες για τα διαρκειας?
Οσο για τον Lefterix φυσικα θα τον τιμησω και θα ειμαι παρων!

NK99 είπε...

Ο Κοντόες έκανε αυτό που νόμιζε καλύτερο για την καριέρα του και τη ζωή του και πρέπει να το σεβαστούμε. Εμείς κοιμόμαστε όπως στρώσαμε. Πιστεύω ότι θα χειροκροτηθεί εφόσον δεν κάνει βλακώδεις δηλώσεις που προσβάλουν τον Πανιώνιο και την ιστορία του. Στο κάτω κάτω νομίζω ότι βάσει της συνολικής απόδοσης του όλα αυτά τα χρόνια χρωστάει περισσότερα στον Πανιώνιο από ότι ο Πανιώνιος σε εκείνον.
Το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει κάνει δηλώσεις είναι θετικό.

zamis είπε...

Αφου τωρα βρηκαμε τον νεο Εφιαλτη μπορουμε να ξανακοιμηθουμε μεχρι τον επομενο.Στο μεταξυ ας ριξουμε και μερικα ιδεοληπτικα(διαφορετικα)παραληρηματα.

romy38 είπε...

Και μην ξεχασεις το τατου να ειναι με εντονα χρωματα για να φαινεται κ@##γυφτα.Καποιοι παρεξηγηθηκαν που δηθεν τον εβριζα χτες,σημερα μπορω?Μια ερωτηση προς ολους τους συνπανιωνιους,ποιος απο εσας με τα ιδια χρηματα(στην προκειμενη περιπτωση και με περισσοτερα) θα αφηνε την αγαπημενη του ομαδα για να παει σε μια αλλη?Επειδη μιλαμε δηθεν για επαγγελματιες.Επι του πρακτεου μικρο το κακο,οταν μιλαμε για τα μπακ μιας ομαδος.Απωλειες ηταν ο Τζιμπουρ,ο Φερναντεζ,ο Ενσαλιβα αντε και ο Τζαβελλας γιατι αυτος βοηθουσε πολυ δημιουργικα και οχι ο Μανιατης και το Τουρκοπαιδο το ψευτοπανθηρακι.Γιαννακη απο εμενα αμε στο δι@#λο.ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.Παικτες τρελες προσωπικοτητες και επαιξαν β εθνικη με εμας,κανεις τους δεν δηλωνε Πανιωνιος οπως το Αγιοβαρβαρατοπαιδο.

General Tanz είπε...

Η μονη λογικη εξηγηση που εχω για τον Κοντοε ειναι οτι υπεγραψε τον Ιανουαριο(που εχανε η μανα το παιδι και το παιδι την μανα)και τα πισω-μπρος σε τετοιες περιπτωσεις δεν ειναικαι το ευκολοτερο πραγμα στον κοσμο.
Αδυνατω να πιστεψω οτι σε ισοποση προσφορα(απο οτι διαβαζουμε)διαλεξε την Αεκ του Αδαμιδη, των supporters και των χιλιαδων αλυτων προβληματων.
Ας ειναι, τον τιμω γιατι σε μια παρα πολυ δυσκολη χονια ηταν ενας απο την 3αδα που ξεχωρισε και πραγματικα επαιξε στα "κοκκινα".
Παρολα αυτα,ωφειλω να ομολογησω οτι νιωθω bitter!

br fun_atic είπε...

Μια που άνοιξε εδώ η κουβέντα, θα απαντήσω εδώ στον Μάκη.

Μάκη, αυτά που γράφεις περί υπογραφής προσυμφώνου είναι υποθέσεις, πληροφορίες ή γεγονότα; Αν δεν είσαι σίγουρος, μάλλον τον εκθέτεις χωρίς λόγο...

Προσωπικά θα ήθελα να είχα ακούσει την άποψή σου για τον Κοντοέ πριν από την λήξη του θέματος, όπως έκανε ο Παπαδάκος...

Για άλλη μια φορά αναφέρεσαι σε προσωπολατρία (όπως και παλαιότερα με Λίνεν, Τσακίρη κ.λ.π). Ξεχνάς βέβαια ότι από τον Πανιώνιο δεν περισσεύει κανένας...

Αλήθεια, τώρα που πέρασε καιρός βλέπεις κάποια διαφορά ανάμεσα στην ομάδα του Λίνεν και τις σημερινές;;;Θεωρείς πλέον απώλεια την απόλυση του Γερμανού;

@romy
κάτσε να δούμε μέχρι το τέλος των μεταγραφών πόσοι θα μείνουν και το κυριότερο πόσοι θα έρθουν και τα ξαναλέμε...Αν κατάλαβα καλά θα μοστράρουν τον Φαμπιάν για να γίνει ντόρος και να τον πουλήσουν...

Αλήθεια, ποιος είναι ο χορηγός της ομάδας και που θα βρούμε λεφτά για μεταγραφές; Στο λέω γιατί δεν θεωρείς πρόβλημα την αποδέσμευση του δεξιού μπακ, από την άλλη είναι γεγονός ότι το μόνο δεξί μπακ που έχουμε πλέον (από τα τέσσερα) δεν έχει υπογράψει ακόμα και είναι προφανές ότι θα χρειαστούμε τουλάχιστον ένα ακόμη...Βάλε τώρα με το μυαλό σου τι έχει να γίνει στα χαφ και στην επίθεση που είμαστε ξεβράκωτοι.

br fun_atic είπε...

ο Κοντοές έχει δηλώσει δημόσια ότι δεν είχε υπογράψει πουθενά και ότι ανέμενε την προσφορά του Πανιωνίου. Αν είχαν συμβεί έτσι τα πράγματα, δεν θα είχε κανένα λόγο να κάνει όλες αυτές τις επαφές...Θεωρώ αδύνατο να μην το έλεγε στον Τσακίρη.

romy38 είπε...

Απο ολους αυτους που σωστα λες μας λειπουν, το δεξι μπακ ειναι το λιγοτερο σημαντικο.Σιγα μην χτισεις ομαδα ξεκινωντας απο εκει.Γερα πλεμονια(Αλεφαντος),τσαμπουκα και καμμια κλωτσια βρισκεις σε ολη τη β εθνικη μην τρελαθουμε κιολας.Αυτο πραγματικα χωρις καμμια πικα.

br fun_atic είπε...

Δεν είναι θέμα προσωπολατρίας. Για μένα αυτή τη στιγμή δημιουργείται αγωνιστικό πρόβλημα γιατί ναι μεν βρίσκουμε τον παίκτη που λες στην β' εθνική, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο αν θα μπορεί να παίξει βασικός (και το κυριότερο ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν έχουμε σκάουτερ αυτή τη στιγμή), οικονομικό γιατί θα χρειαστούμε λεφτά για μεταγραφή (και μπορεί να τα στερηθούμε από κάποια σημαντικότερη που όπως λες χρειάζεται) και ηθικό γιατί για άλλη μία φορά μας έκανε τα ίδια η Α.Ε.Κ.

Στα θετικά της υποθέσεως κρατάω την εμπλοκή Τσακίρη...

Ο φίλος τις προάλλες μου έβαλε ιδέες...Σκέφτομαι να βάλω τελικά την αφίσα του πάνω από το κρεββάτι μου...Αυτό που με εμποδίζει είναι ότι δεν ξέρω αν θέλω να τον βλέπω όταν κάνω sex :)

zamis είπε...

Μπορεις να του κλεινεις τα ματακια για λιγο:)
Kατα τ'αλλα respect στα σχολια σου.

romy38 είπε...

Ξεχασα και τους νεους,βρες απο εκει το νεο δεξι μπακ(χωρις να τον εχω δει).Στο φιναλε ποσο χειροτερο θα ειναι το παιδακι απο τον γυφτο των 3ων πρωτων χρονων που τον εβαζαν να παιζει μαζι με τον Ρεκομπα.

Dinos είπε...

Δειτε εδω http://4.bp.blogspot.com/-zKLk4gH-h5k/TedEVgS6DtI/AAAAAAAADEE/UA--CWOJths/s1600/oragiasport.jpg

romy38 είπε...

ΠΟΥΣΤΑΚΙ....

Kostas είπε...

Εγώ αναρωτιέμαι για κάτι. Στις εποχές που ζούμε και με το μπάτζετ της ομάδος θέλοντας και μη αρκετά μειωμένο. Δεν είναι πολλά τα λεφτά που προσφέρθηκαν στον κατ αλλά συμπαθέστατο Γιάννη Κοντοέ? Αν αληθεύουν οι πληροφορίες κοντά στα 200 χιλιάρικα!!! Για να μην πω πρόκληση θα πω ότι θα ήταν ζημιά για ομάδα να έχει συμβόλαιο (στον ποιόν?) στον Κοντοέ με αυτό το ποσό!!! Κλείνω λέγοντας ότι και με λιγότερα λεφτά βρίσκεις 2 φορές καλύτερα μπακ (πχ Αραμπατζής)

φιλικά προς όλους τους συνΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ

Κώστας

zamis είπε...

Σωστα οσα λεγονται για τη σχεση τιμης/αξιας του Κοντοε.Μονο που το θεμα δεν ειναι ο Κοντοες,καποιοι βολευονται η κουβεντα να κεντραρει εκει.

romy38 είπε...

Και για να συμπληρωσω τον φιλο και να προλαβω αλλους μη μιλησει κανεις για εμβληματικη παρουσια και λοιπες μαλακιες.Τετοιες στην εποχη τους ηταν ο Μαυρικης,ο Εμβολιαδης,ο Χαλκιδης ποδοσφαιριστες αντικειμενικα οχι τοπ επιπεδου να το πω,αλλα με 10ετεις τουλαχιστον παρουσιες στον ιστορικο και οχι μισοχρονιες και αλλες προηγουμενες επιζημιες.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Μάλιστα...
δηλαδή, τώρα που είδα φωτογραφία με τη νέα του φανέλλα, μπορώ να σιχτιρήσω ελεύθερα;

Μήπως τώρα που γλυτώσατε τα λεφτά τού Κοντοέ κύριοι τής διοίκησης, θα πληρώσετε τους καθυστερούμενους μισθούς στους εργαζομένους στον ερασιτέχνη (υπαλλήλους, προπονητές...); Άι σιχτίρι.

romy38 είπε...

Δηλαδη που να κεντραρουμε?Δηλωνω ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μου δινουν τα ιδια η και περισσοτερα και τους πουλαω ολους για να παω που,στα χειροτερα?ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ,ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΣΙΡΚΑ.

zamis είπε...

@romy38
Προφανως οπως το βλεπει αυτος δεν παει στα χειροτερα διοτι δεν πειθεται για το επαγγελματικο του μελλον σ'εμας παρα τα (πολλα)λεφτα που του δινουμε συν εγγυηση Τσακιρη.Αυτο ειναι το προβλημα.
Καταλαβαινω την αγανακτηση σου και σιγουρα δεν εννοω εσενα η οποιον αλλο φιλο ταχει παρει οταν λεω οτι βολευει το κεντραρισμα στις καταρες.

br fun_atic είπε...

Συμφωνώ με zamis. εδώ κινδυνεύουμε να δούμε το δένδρο (βλέπε δεξί μπακ, εμπειρία, ταλέντο κ.λ.π) και να μην δούμε το δάσος που είναι η εικόνα απαξίωσης του Ιστορικού.

Θέλετε να βοηθήσετε; Γραφτείτε μέλη του ερασιτέχνη. Ειλικρινά είναι η μόνη λύση. Διαφορετικά πρέπει να καθόμαστε να κλαίμε τον μακαρίτη και να αερολογούμε.

br fun_atic είπε...

Δεν μπορώ να το κρύψω. Αυτό για τον λυσσαλέο πόλεμο του Τσακίρη πολύ μ' αρέσει!!!

Katrinos είπε...

@Roomy38
Η αδιαφορία είναι χειρότερη απο το βρίσιμο. Στο τέλος τέλος , όπως γράφεις και εσύ δεξί μπακ σίγουρα θα βρούμε μάλλον και πιό ταλαντούχο με λιγότερα λεφτά. Γνώμη μου είναι οτι και που κάνουμε σχόλια για τη περίπτωση του είναι τιμή που δεν του αρμόζει.

Τη σοφότερη κουβέντα την είπε ο Ζάμης, ασχολούμαστε με το Κοντοέ και χάνουμε το πραγματικό πρόβλημα που είναι οτι η ΠΑΕ είναι σε γκρίζα ζώνη. Το μέλλον είναι 100% απροσδιόριστο . Το ότι κλείσαμε προπονητικό , το Φανούρη και το Μάρκους δεν μου λέει τίποτα. Εγώ ξέρω ότι η προθεσμία για εξέυρεση επενδυτή απο πλευράς ερασιτέχνη έληξε και δεν υπάρχει κάποιος που με σαφήνεια μπορεί να ορίσει τι θα γίνει αύριο.
Εκεί είναι το πρόβλημα φίλοι μου όχι εαν θα μείνει η όχι ο Κοντοές.

br fun_atic είπε...

Τώρα το είδα...Του έστειλε και απειλητικά μηνύματα;;;;Τον κολλάω ΤΩΡΑ!!! :)

Είναι πάντως καλός στην αλληλογραφία!!!

Katrinos είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/479495

Εαν όντως ισχύουν αυτά τα νούμερα , στο καλό, όχι ρε παιδιά 300 Μ/Ο για ένα μέτριο δεξί μπακ , όταν τα 600 του Λόλο υποτίθεται μας γονατίζουν.

'Ελεος....

Katrinos είπε...

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_x9R2x2pc8r4/SvSD-RDCRpI/AAAAAAAAD1U/hDPNmb_msgE/s1600/tsakiris-lost%252Btape.jpg&imgrefurl=http://xorxe.blogspot.com/2009_11_01_archive.html&usg=__iu6IAn2aiDJO2xGRSqjiSAYYMVQ=&h=727&w=485&sz=86&hl=en&start=24&sig2=LrJRYyF5tTeG3UiHRDPWFw&zoom=1&tbnid=8CvMrwhSXBBpxM:&tbnh=170&tbnw=112&ei=GWPnTai9DcODOvi6td8J&prev=/search%3Fq%3D%25CF%2584%25CF%2583%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B9%25CF%2581%25CE%25B7%25CF%2582%26um%3D1%26hl%3Den%26client%3Dsafari%26sa%3DN%26rls%3Den%26biw%3D1024%26bih%3D876%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=802&vpy=87&dur=79&hovh=275&hovw=183&tx=140&ty=178&page=2&ndsp=16&ved=1t:429,r:3,s:24&biw=1024&bih=876


Κάτι τέτοιο σου κάνει?

NK99 είπε...

Απαράδεκτα υψηλή προσφορά. Πιθανόν να γινόταν δεκτή αν ήδη δεν είχε υπογράψει. Ευτυχώς δεν έγινε δεκτή και τα χρήματα αυτά μπορούν να πιάσουν τόπο. Βέβαια αυτή η διοίκηση κάπου θα βρει να τα πετάξει...

romy38 είπε...

Κανονικα αυτα τα χρηματα θα επρεπε να τα εισπραξεις πουλωντας 182.000.000 τονους σιδερικων και αλλων υλικων οικοδομης βρωμογυφτα.

Ron Barceló είπε...

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ 3 ΕΤΗ 943.018,85€

Εντάξει μωρέ τώρα. Μην το κακολογείτε το παιδί. Το αυτονόητο έκανε. Πουλησε το σωματείο που τον ανέδειξε , σε μια από τις δυσκολότερες φάσεις, για το...'βήμα παραπάνω'.
Στην τέλικη, ποιος θέλει να περάσει άλλα τρία χρόνια σε κάποιο νιόνιο με τα ψίχουλα των 950.000.

Είμαι απο τους λίγους ρομαντικούς που πιστεύουν ακόμη σε 'σημαίες' και σε ιδέες που απλά δεν εξαγοράζονται.
Δικαίωμα του καθενός είναι να βάζει προτεραιότητες και να χαράζει το δικό του δρόμο.
Όχι όμως να τον αγιοποιήσουμε κιόλας γιατί δεν άντεξε την..ανασφάλεια του Πανιωνίου.
Πόσο μάλλον μια περίοδο που ήταν όλα ρευστά και η ομάδα πόναγε και βαλλόταν από παντού.
Στον πόλεμο δεν την κάνεις κύριε Κοντοέ. Όχι άμα την έχεις πονέσει τη φανελα και έχεις φάει ψωμί από τον Πανιώνιο.
Δεν χρειάζεται λοιπόν ούτε ανάθεμα, ούτε κατάρες. Η απαξίωση θα είναι η χειρότερη τιμωρία.

Στην τελική, πάνω απ'ολα η Πανιωνάρα και το μοναστήρι να είναι καλά.

Βαγγέλης είπε...

Αν είναι δυνατόν... Τι δεν του άρεσε ποια? Τιμώρησε την ομάδα γιατί άργησε να του κάνει προσφορά? Εδώ δεν ξέραμε αν θα σωθούμε ακόμα και όταν σωθήκαμε αγωνιστικά. Το χειρότερο όλων είναι πως κάποιοι Αεκτζίδες χαίρονται ιδιαίτερα που μας πήραν τον παιχταρά και εμείς ξανερώνουμε που έφυγε ένα δικό μας παιδί. Οταν τους πεις ότι είναι Πανιώνιος παθαίνουν black out. Δοκιμάστε το!

Ron Barceló είπε...

A, και κάτι άλλο.

LEFTERIS FOR PRESIDENT ρε!

Να'σαι καλά ρε τυπάρα και ελπίζω στα εντός να μπορείς να δίνεις το χαρακτηριστικό δυναμικό παρόν καμιά φορά.

antonis είπε...

Aπαράδεκτα υψηλή προσφορά, και καλό είναι αντι να βρίζουμε τον Κοντοέ και το Αεκάκι να τους ευγνωμονούμε που μας απάλλαξαν από αυτό το άμπαλο σαπάκι.
Κανονικά έπρεπε να στραφούμε εναντίον του ΒΕΝΤΟΥΡΗ και του ΦΑΝΟΥΡΗ που θα τον φάμε στη μάπα για άλλα 2 χρόνια με 175.000 ευρώ τον χρόνο.
Αλλά τι λέω τώρα εδώ υπάρχουν ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ που είναι νοσταλγοί του ΣΚΟΥΦΑΛΗ που ακόμα και στη Β΄ καθάριζε πάγκο, και κάνουν κρα τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του.

br fun_atic είπε...

@katrinos

Υπάρχουν οι all time classics.

1. Με το ασημογκρί μπλουζάκι.
2. Με την άσπρη φόρμα.
3. Με το κουστούμι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο... Έβγαζε μια αλλεργική αντίδραση το κουστούμι, του στυλ που με θυμήθηκες τώρα - πέντε χρόνια είμαι στην ντουλάπα...

Από τις photoshop θα έβαζα μια που του είχα φτιάξει εγώ ως αναδυόμενη Αφροδίτη!!!

br fun_atic είπε...

@antonis
είναι μικρότερο το συμβόλαιο του Φανούρη.

Δεν πάει να γυάλιζε πάγκο.Άμα έχεις δει αυτό, μετά η βδομάδα μοιάζει υπέροχη
http://www.youtube.com/watch?v=y0Gxxem5ELU

NK είπε...

ονειρο μου να παιξψ στην αεκ?????
αχαχαχαχαχαχαχα
ρε συ ο παντος θα ξεπερασει και τον μακο.
ρε αρχ@#$@#% λιγη ντροπη. ακομα στο φωστηρα θα επαιζες αν δεν ηταν ο ιστορικος.
καλα τα λεει ο ρομι
οχι αλλοι πανιωνιοι ρε παιδια. φτανει. μπουκωσαμε.
ρε τον παντο τον κωλοτουμπα

br fun_atic είπε...

Μια που η διοίκηση είναι τόσο υπερ της διαφάνειας, δεν μας λέει ποια ήταν η ΠΡΩΤΗ πρόταση που έκανε στον Κοντοέ; Γιατί δεν είναι ανάγκη να υπέγραψε από τον Γενάρη. Μπορεί να τα είδε όλα μετά την πρώτη πρόταση που του έκαναν.

στην τελική είναι λογικό να ανεβαίνει η τιμή όταν μπαίνεις σε διαδικασία πλειστηριασμού. Η λογική όμως έλεγε ότι έπρεπε να τον κλείσουν φθηνά από τον χειμώνα. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση, για να καταριόμαστε τον Κοντοέ και να μην βλέπουμε τα προβλήματα.

Ερώτηση κρίσεως: Μήπως θα έπρεπε να ανεβάσουμε άμεσα στην πρώτη ομάδα παίκτες όπως ο Μπούζας και ο Κολοβός;Απ' ότι βλέπω στις υποδομές δεν έχουμε το μεγάλο δεξί μπακ, αλλά στα χαφ (που έχουμε μεγάλο πρόβλημα) έχουμε λύσεις...

br fun_atic είπε...

@νκ

καλά...μιλάμε για την ώρα των σπορ...σιγά να μην τα έχει πει αυτά...

Bertheway είπε...

Εντελώς άσχετο με το θέμα αλλά δείτε ένα μικρό δείγμα των ακαδημιών μας.
http://www.youtube.com/watch?v=gqaejKA9jlE
Ειδικά τα δύο γκολ στο τέλος.Το ένα στο 3.06 και το άλλο στο 4.34

amanAM είπε...

Όχι, δεν είμαι νοσταλγός του Σκούφαλη, λέω πως με τα χάλια μας φέτος, εμένα μου έλειψε!

Κατά τα άλλα, στο Παγκόσμιο λέμε ναι.

dimosthenis είπε...

Νομίζω πως το θέμα Κοντοέ έκλεισε, γιατί δε φροντίσαμε από το Δεκέβρη να τον κλείσουμε με 80 χιλιάρικα. Το έκανε η ΑΕΚ το Φεβρουάριο με 100 και έληξε η υπόθεση. Τώρα κύριοι της διοίκησης παίζει το θέμα επενδυτή; κάπου διάβασα ότι οι Κύπριοι θέλουν να βάλουν ορκωτούς λογιστές. Συνεχίζονται οι επαφές; υπάρχει κάποιος άλλος που αναφέρθηκε ο Τσακίρης; Αυτό μας καίει. Αν λυθεί αυτό έχουμε νέα δεδομένα, αν όχι βράστα Χαράλαμπε. Θα περιμένουμε την επόμενη σφαλιάρα.

romy38 είπε...

Συγγνωμη brf κι αν η 1η προταση ηταν μικρη τι εγινε,παρεξηγηθηκε και μας το κρατησε ο Μπεκενμπαουερ?Τα τελευταια ηταν η οχι περισσοτερα?Ναι να δουμε το δασος αλλα ας μη συνεχιζουμε κιολας την αγιοποιηση του βρωμοπουστα.

zamis είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/72132-Endiaferon-gia-Charalampoys

Αληθεια,ο Νικολαου τι γινεται?

dimosthenis είπε...

Να διαθέσουμε το 1 εκατ. στον Αχιλλέα να μας φέρει μια ενδεκάδα και να κρατήσει χρήματα και για το Δεκέβρη.

romy38 είπε...

Η φετινη σημαια Σιοβας,κανονιστε να τον κανουμε θεο και του χρονου να κανουμε παλι σαν απατημενες γκομενες.Χειροκροτημα και τιποτα αλλο.ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Maxi είπε...

@bertheway
απίστευτα τα πιτσιρίκια. πολύ ωραίο το videaki που ανέβασες. ειδικά τα 2 γκολ που περνάνε όλους τους αντιπάλους με άψογο ποδοσφαιρικό στυλ είναι τέλεια.

σταματήστε να ασχολείστε με τους κοντοέδες, ο καθένας θα κριθεί εκ του απατελέσματος. Η διοίκηση απο το πως θα επενδύσει τα χρήματα που γλύτωσε, ο Γιάννης απο τη "βελτίωση" της καριέρας του που θα γνωρίσει σύντομα(βλέπε Μάκος) κι εμείς απο τη πλευρά μας πως θα στηρίξουμε και δε θα απαξιώσουμε οτι φοράει το σήμα της ομάδας.
ο πανιώνιος πάνω απο όλα

antonis είπε...

Καλό είναι να είμαστε λίγο πιο έξυπνοι και να μην πέσουμε στη λούμπα της ανακοίνωσης για τα λέφτα που θα δίναμε στον Κοντοέ.
Όταν είχε βουίξει το σύμπαν οτι έχουμε γίνει παράρτημα του γαύρου,και οτι δώσαμε τσάμπα τον Μανιάτη, γιατί ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΑΡΕΣ δεν βγάλανε ανακοίνωση με τα λεφτά που πήραμε για την μεταγραφή?
Καλό είναι να σιωπούν αυτοί που έχουν αμαυρώσει το όνομα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ,και έχουν χεσμένη την φωλιά τους.
ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΑΡΕΣ θέλουν να μας πείσουν οτι ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ είναι η σημαία του συλλόγου και οτι σωστά ανανεώσανε το συμβόλαιο,σα δεν ντρέπονται λιγάκι.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και καλο είναι να προσέχουμε τι γράφουμε και τι λέμε.
Οσο αφορά για τον Κοντοέ,πιστεύω οτι ΤΕΛΙΚΑ είναι μεγάλος ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΣ αφού μας απάλαξε απο την αμπαλοσύνη του,και μας γλίτωσε απο ενα τεράστιο συμβόλαιο.
Τα συλλυπητήρια μου στο ΑΕΚΑΚΙ που ψώνισε απο σβέρκο,και σε όσους ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ θεωρούσαν ΠΑΝΙΩΝΙΟ και καλό παίκτη τον ΚΟΝΤΟΕ.

Ron Barceló είπε...

Κάτω τα χέρια από το Φανούρη.
Είμαστε ποδοσφαιρικά 'λίγοι' για να κατανοήσουμε πλήρως το μεγαλείο αυτού του παίχτη.

Κάπου διάβασα για τον 31χρονο Χαραλάμπους. Καλά, έχει να πέσει το γέλιο της αρκούδας φέτος.
Μετά το Λούκατς, χτύπημα με το κυπριακό σαπάκι. Μπαμ κ κάτω.

br fun_atic είπε...

@bertheway
απίστευτο βίντεο...κιούμπρικ!!!

Griniaris είπε...

Σήμερα έχει γενέθλια ο Katrinos.
Χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσεις.Πάντα με υγεία και να χαίρεσαι την οικογένειά σου...

zamis είπε...

Katrine happy birthday baby

lefterix είπε...

Να ζήσεις Γιαννάκη και χρόνια πολλά, μεγάλος να γίνεις όχι σαν τον Κοντοέ!!!
(δεν έχει ομοιοκαταληξία αλλά είναι επίκαιρο...)
Ρε παληκάρια, η ανάρτηση έγινε γιά τα ΥΠΕΡΟΧΑ μουστάκια μου και εμείς αναλωνώμαστε γιά το κοντοέ;
Καλά να είναι εκεί στα κοτόπουλα και μακάρι να καταφέρει να κάνει και αυγά, μπας και τα πουλήσει γιά να πάρει κανα ψιλό, γιατί στον άρπαγα δεν υπάρχει περίπτωση...
Αν ήσουνα στον ουρανό, θα πέθαινα γιά να σε δώ, ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ μου.....

br fun_atic είπε...

Χρόνια πολλά κατρίνε και διαδυκτιακως.πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να τον βρείτε στο τηλέφωνο...αντιληπτό γιατί μιλάμε για τον άνδρα που συναρπάζει!!!

General Tanz είπε...

Πολυχρονος Τυφωνα.

@antonis
Εγω τον Κοντοε τον θεωρω εξελιξιμο,και επισης τα συλλυπητηρια να πας να τα δωσεις σε καμμια κηδεια.

br fun_atic είπε...

Βάλε βρε Στρατηγέ τόνο...Έγραφες τυφώνα και διάβασα Τρύφωνα...Ε όχι και Τρύφωνας ο άνδρας πειρασμός!!!Αν τον πάρετε στο τηλέφωνο, μην του υπενθυμίσετε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια για τα δεύτερα...άντα

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Να τα εκατοστήσεις φίλε Κατρίνε!
Με υγεία πάντα.

Τώρα που ξαναμπήκα στη σελίδα σου Br,
και έπεσε το μάτι μου στην τελευταία πρόταση (περί ευχαρίστων ειδήσεων στο παγκόσμιο), έχω να σου πώ ...άσε μήν
ελπίζεις φίλε μου...
Δράμα δραμάτων ώ δράμα ζεί ο Πανιώνιος με επιεικώς ακατάλληλους ανθρώπους στο τιμόνι.
Πώς μάς το είχε διαμηνύσει ο Τσακίρης σε κάποια δήλωσή του; "τα πανιώνια χέρια δέν θέλατε; πάρτε τα τώρα" ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

General Tanz είπε...

Τζεκιλ και Χαιντ!
Μια Τ(ρ)υφωνας stylist, μια Καστρινός χορευτης... αντε να δουμε. Κλεινουμε και παρολι με τον Φιφη τον Αχτυπητο!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=L1rN4W3vGt8

ΥΓ Ενημερωσε τον φιλο που μου ειπες οτι θα μπορουσα ισως να κρατησω την υποσχεση μου,αλλα η ΧΡΟΝΙΑ κακοσμια στοματο με κανει ανεπιθυμητο!! Επισης το συχνο μασημα καπνου μου εχει προσφατως προκαλεσει και λευκοπλακία!!!

Katrinos είπε...

Αγαπούλες σας ευχαριστώ για τις ευχές , υπόσχομαι οτι στο πρώτο αγωνιστικό Παγκόσμιο θα φροντίσω για τα δέοντα...

cdu είπε...

Για τον Κοντοέ ειπώθηκαν πολλά. Κατ΄αρχήν συμφωνώ με όσους θεώρησαν προκλητική την προσφορά. Ο κόσμος χάνει τα λεφτά του και του κόβουν τις συντάξεις και εμάς μας έπιασε η κουβαρντοσύνη για ένα χαμηλής στάθμης ποδοσφαιριστή; Συγγνώμη αλλά είναι πρόκληση.

Δεύτερο, αν ο Κοντοές είχε δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ (προφανώς κακώς), η έντιμη στάση ήταν να υπογράψει μαζί τους ακόμη και αν τα λεφτά του Πανιώνιου ήταν περισσότερα. Δεν μπορώ να ξέρω πως σκέφτηκε, αλλά εγώ έτσι θα σκεφτόμουν. Θα έκανα και μια δήλωση να το ξεκαθαρίσω. Ο λόγος είναι λόγος.

Τρίτο και κυριότερο, η ανακοίνωση της διοίκησης δυστυχώς ήταν άστοχη. Όλοι επιθυμούμε διαφάνεια αλλά η επιλεκτική διαφάνεια είναι συνήθως συσκότιση. Κάποιος φίλος είπε για τον Μανιάτη που ακόμη ψάχνουμε. Και κυρίως, μερικές φορές αξίζει να κάνεις τουμπεκί γιατί αυτή η ανακοίνωση έδωσε πάτημα στα αεκόπουλα να υποστηρίζουν πόσο μεγάλη είναι η ομάδα τους που οι παίκτες την προτιμούν και με λιγότερα λεφτα.
Και δυστυχώς τους δώσαμε πάτημα. Μερικά πράγματα τελικά καλύτερα να μένουν κρυφά.

Διαβάστε εδώ και αηδιάστε
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17144&subid=2&pubid=128674710

John - Singapore είπε...

Είχα και εγώ τα γεννέθλια μου εχθές, συμπέσαμε με τον Κατρινό και Χρόνια του Πολλά.
Συγχαρητήρια για τα παιδιά στην Μύκονο!. Πολύ ωραία τα μαθαίνουν μπαλίτσα...άντε και να δούμε κάποια από τα πιτσιρίκάκια στην Ανδρών σε 10 χρονάκια...
Η πρόταση για Κοντοέ ήταν υπερτιμήμένη όντως. Το οτι δεν την αποδέχτηκε είναι αξιοπερίεργο όντως αλλά τελικά επειδή δέν έχει πλέον σημασία ας μην αναλώσουμε άλλη ενέργεια σε τελειωμένα θέματα.
Καλά να περάσετε στο Παγκόσμιο για τον Λευτέρη. !

Griniaris είπε...

Χρόνια πολλά και σε σένα.Να τα εκατοστήσεις...

dimosthenis είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/72627-%C2%ABKarfia%C2%BB-pros-Paniwnio
Αυτή η επιστολή των Κυπρίων αρχίζει να ξεκαθαρίζει κάπως τα πεπραγμένα και να δικαιολογεί τη δήλωση Κατσιφαράκη περί κωλυσιεργίας. Από την ανάγνωση της επιστολής αντιλαμβάνομαι πως οι Κύπριοι υποστηρίζουν ότι από τις συζητήσεις κατάλαβαν ότι ο Πανιώνιος πωλείται προς 500 χιλ. συν τα χρέη 700 χιλ. Όποιος δώσει 1.2 παίρνει την ΠΑΕ. Αυτά λένε συζητήσαμε με το Βεντούρη τον οποίο βγάζουν λάδι.
Και τώρα ερχόμαστε στο προσύμφωνο που έστειλε ο Πανιώνιος:
Υπάρχει το ποσό των 500 χιλιάδων πληρωτέο σε δόσεις Κωτσόβολου (εδώ οι δυο πλευρές συμφωνούν)
Υπάρχει μια εγγυητική επιστολή 650: χιλ. που δε συζητήθηκε αλλά ήταν έτοιμοι να τη δώσουν για να πληρωθούν χρέη της εταιρείας παίρνοντας ένα "ισοζύγιο" ως αντάλλαγμα. Αυτός ο περίεργος όρος χρησιμοποιείται και φαντάζομαι ισοδυναμεί με το ότι τα λεφτά της εγγυητικής επιστολής είναι δανεικά και θα τα πάρουμε πίσω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Εκφράζουν έκπληξη που ο Πανιώνιος εξόφλησε τους παίχτες προπονητές και λοιπούς μέχρι 30-6-2011. Δεν καταλαβαίνω γιατί μήπως κάποιος έχει μια εξήγηση; μήπως φοβούνται ότι το άνοιγμα της ΠΑΕ έγινε μεγαλυτερο από 700 χιλιάδες; Μα αυτό με ένα τυπικό έλεγχο όπως γράφουν δε θα φανεί;
Αρνούνται να καταθέσουν τα 3 εκατ. μέχρι 15 Ιουλίου λέγοντας ότι δε συζητήθηκε κάτι τέτοιο και μάλιστα να τα καταθέσουν για αύξηαη του μετοχικού κεφαλαίου.
Αρνούνται να δεσμευτούν ότι θα καταθέσουν σε πέντε χρόνια 10 εκατομ.και το κυριότερο να πληρώσουν στον ερασιτέχνη 3 εκατ. αν η ομάδα πέσει στη Β κατηγορία. (Αυτό αν μη τι άλλο φαίνεται υπερβολικό)
Συμπέρασμα από ότι καταλαβαίνω είναι ότι ο Βεντούρης και οι Κύπριοι συζήτησαν τον τρόπο αγοράς των μετοχών και συμφώνησαν στο ποσό των 1.2 εκατ. Μέχρι εκεί λένε οι Κύπριοι. Τώρα πως ακούστηκαν τα ποσά των 50 εκ. τα οποία μετά έγιναν 10 και τώρα τίποτα αυτό είναι κάτι άλλο στο οποίο πρέπει να μας απαντήσουν οι παρόντες στη συζήτηση Βεντούρης και Κατσιφαράκης και όχι ο Τσολακάκης ο οποίος φωτογραφίζεται ότι αυτός κωλυσιεργεί και προσπαθεί να τορπιλίσει την υπόθεση για να κρατήσει την εξουσία.
Σημειώνω ότι στην επιστολή δεν αναφέρεται τίποτα σχετικό με την πώληση πρωτοκλασσάτων ποδοσφαιριστών, τη συγχώνευση της ομάδας, την αλλαγή έδρας κλπ ή τουλάχιστον από αυτά που διάβασα δε δημοσιεύεται κάτι τέτοιο.
Τέλος οι Κύπριοι κρατούν ένα παράθυρο ανοιχτό αν ο Πανιώνιος επανέλθει στους αρχικούς όρους δηλαδή πώληση με 1.2 και κατάθεση της εγγυητικής των 650 χιλ. χωρίς καμιά άλλη δέσμευση.
Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι οι Κύπριοι υποστηρίζουν ότι ο Βεντούρης άλλα συζήτησε και άλλα συμπεριέλαβε στο προσύμφωνο που έστειλε. Και το ερώτημα είναι γιατί; Δέχθηκε τους όρους των Κυπρίων για να μείνει στην προεδρία άρα λειτούργησε με αδιαφάνεια σε βάρος των συμφερόντων του Πανιωνίου και μετά την παρέμβαση Τσακίρη αναδιπλώθηκε; Κατάλαβε εκ των υστέρων ότι οι σοβαροί επιχειρηματίες έπαψαν να είναι σοβαροί και πως το κατάλαβε; Πόσο δίκαιο έχει ο Τσολακάκης για τον έλληνα εκπρόσωπο των Κυπρίων; γιατί δεν εμφανίζονται τα ονόματα των εμπλεκομένων; τι φοβούνται; Γιατί τόση μυστικότητα και αδιαφάνεια;
Ας βγουν κύριοι όλα στο φως. Οι αγοραστές έχουν ονοματεπώνυμο είναι αυτοί. Αυτοί είναι οι όροι της αγοράς, αυτά τα λεφτά είμαστε διατεθειμένοι να επενδύσουμε αυτά τα σχέδια έχουμε για την ομάδα. Κανένας από τους φιλάθλους του Πανιωνίου δε ζητάει τον ουρανό με τ' άστρα, πάντα είμαστε ολιγαρκείς. Δυο νοικοκυραίους ανθρώπους θέλουμε που να πονάνε την ομάδα και τα λεφτά που βάζουνε και να σέβονται την ιστορία και τις αξίες της ομάδας. Δε γουστάρουμε νονούς, ψεύτες, φανφάρες και υπερβολές, στοιχηματατζήδες και κομπιναδόρους, ούτε παράγοντες του παρελθόντος αυτόκλητους σωτήρες πάση θυσία. Και επειδή η διαφάνεια εξασφαλίζεται με την παρουσία πολλών να μην τολμήσει κανείς να πουλήσει χωρίς να συγκληθεί γενική συνέλευση.

dimosthenis είπε...

Εκ των υστέρων ξαναδιαβάζοντας την επιστολή των Κυπρίων καταλαβαίνω ότι η έκπληξή τους δεν είναι στο ότι πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ αλλά ότι βρίσκονται σε ΔΙΑΚΟΠΕΣ εξ ου και κατηγορία Κατσιφαράκη περί κωλυσιεργείας.

zamis είπε...

Lefterix,ρουβας ειναι το μπουκαλακι που κρατας?

NK99 είπε...

Όντως πολύ επαχθείς οι όροι να μην πέσει η ομάδα, να μην αλλάξει έδρα και να μην αλλάξει όνομα....δικαίως σταμάτησαν την συζήτηση....

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι αναφέρονται στην εγγυητική των 650.000 αλλά ούτε αυτή είναι φανερό ότι είχαν αποδεχτεί να δώσουν, από τα λεγόμενά τους. Απλά αναφέρονται στο τι είχε συζητηθεί και όχι συμφωνηθεί με Βεντούρη. Σε κάθε περίπτωση δεν δεσμεύονταν σε ΚΑΜΜΙΑ επένδυση για την οργάνωση της ομάδας στη νέα χρονιά με τα όσα λένε ότι είχαν συζητηθεί πέραν ίσως της διφορούμενης και αβέβαιης εγγυητικής των 650.000.
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ. ΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ.

Να περιμένουμε τώρα τους Τσακίρη και Τσολακάκη να φέρουν τους δικούς τους επενδυτές που μας έλεγαν στις ανακοινώσεις τους; Για να δούμε τελικά αν υπάρχει κάποιος που μιλάει σοβαρά σε τούτη την ομάδα...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΝΤΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ, ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Και επειδή γίνεται πολύς λόγος για Φανούρηδες και Κοντοέδες σαν ΣΗΜΑΙΕΣ του Πανιωνίου, θα έλεγα ότι ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ.
Γεια σου Λευτέρη, να 'σαι πάντα καλά και να δίνεις τον παλμό της εξέδρας. Το πιθανότερο είναι να μην σε δω την Τετάρτη γιατί φέτος τρώω το ένα στραπάτσο μετά το άλλο, αλλά να ξέρεις ότι οι μαντινάδες σου θα 'ναι πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου.

lefterix είπε...

Ευαριστω σας σύντεκνοι,
από τα βάθη τση καρδιάς,
άντε και στο Μπαγκόζμιο,
θα γίνει τση μεθιάς....

@ Ζαμις, nai, το μπουκάλι είναι Ρούβας...(φυσικά δεν περιέχει νερό, if you know what i mean...)

@ Ιων, σέυχαριστώ φίλε....

Άντε, και επειδή(ς) με συγκινήσατε, δε θα κουουλήσω όποιον δεν έρθει (δικαιολογημένα...)

br fun_atic είπε...

Όσοι δεν δηλώσατε συμμετοχή δεν το κάνετε σήμερα για να ξέρω για πόσα άτομα θα κλείσω;;;

br fun_atic είπε...

προτάθηκε ο Μάλαρτζ...δεν έρχεται λέει για δεύτερος...

http://www.sportdog.gr/article/34834/autos-einai-o-adi-maho

δηλαδή, δεν αποκτήαμε τον Μάλαρτζ τότε που κάτι έκανε ως τερματοφύλακας και θα το κάνουμε τώρα αφήνοντας τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταλήματος; Συγνώμη παιδιά, καλός χρυσός ο Μήτρογλου, αλλά αν δεν είχε κρατήσει όπως όπως την ομάδα ο Μάχο (πριν και μετά τον Γενάρη) δεν θα μπορούσαμε να σωθούμε με τίποτα...