Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Βγες απ' το καβούκι σου

Πριν από επτά μήνες αντέδρασες στην πώληση της ΠΑΕ στο Μάκη. Φώναξες, διαμαρτυρήθηκες, πήγες σε συλλαλητήρια, έβρισες, καταράστηκες, αηδίασες αλλά τελικά χάρηκες όταν η ομάδα έμεινε σε Πανιώνια χέρια.

Κι όμως δεν γράφτηκες μέλος του ερασιτέχνη. Δεν απαίτησες τα χέρια που θα διαχειριστούν την ομάδα να είναι τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ Πανιώνια χέρια. Δεν έλαβες μέρος στις αποφάσεις, δεν πήγες στην Γ.Σ αλλά έμεινες απλός θεατής των εξελίξεων. Όπως κάνεις και τώρα. Πίνεις τον καφέ σου, τρως την τυρόπιτά σου, κάνεις την κριτική σου αλλά δεν παίρνεις μέρος στις εξελίξεις. Όταν καταλάβεις τι δύναμη άφησε στα χέρια σου ο «τρελός» φεύγοντας θα είναι αργά γιατί η ομάδα θα έχει πάει σε άλλα χέρια. Ελληνικά; Κυπριακά; Πανιώνια; Γνωστά; Άγνωστα;Σίγουρα όμως όχι στα δικά σου.

Ακόμη και τώρα δεν είναι αργά. Γράψου μέλος στον ερασιτέχνη. Δώσε τα 70 ευρώ που με τη σειρά τους θα σου δώσουν το δικαίωμα να παλέψεις για τις ιδέες σου εκεί που χτυπάει η καρδιά της ομάδας. Στα ερασιτεχνικά τμήματα. Εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις για τον Πανιώνιο και τν ΠΑΕ. Ακόμη κι αν δεν μπορέσεις να ψηφίσεις άμεσα, θα μπορείς να είσαι εκεί για να πεις την γνώμη σου. Για να κάνεις κάτι ουσιαστικό για την ομάδα.

ΜΑΖΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΤΩΡΑ!!!

61 σχόλια:

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/481754

δηλαδή ή πουλάμε στους Κύπριους, διαδικασία που ο ίδιος ο αντιπρόεδρος αποκαλεί ξεπούλημα και σκοτεινή διαδικασία ή ξεπουλάμε παίκτες και ενδεχομένως χάνουμε τον προπονητή. Σπουδαίες εναλλακτικές λύσεις.

Αν ήμουν στην θέση του κου Βεντούρη και εν μέσω διαπραγματεύσεων έβγαιναν σύμβουλοι και ο προπονητής και έκαναν τέτοιου είδους δηλώσεις, ΔΕΝ θα πουλούσα την ομάδα και θα επέστρεφα τις μετοχές στον κ. Τσακίρη.

Τι είδους Δ.Σ του ερασιτέχνη θα γίνει σήμερα όταν ο αντιπρόεδρος της .Α.Ε θεωρεί την διαδικασία ξεπούλημα αλλά και σύμβουλοι έχουν...απορίες όπως δηλώνει ο ίδιος ο κος Βεντούρης; Συγνώμη, αλλά θεωρούσαμε ότι το προνόμιο των αποριών το είχε ο μέσος Πανιώνιος φίλαθλος που έχει βαρεθεί να ακούει για διαπραγματεύσεις και εκατομμύρια χωρίς να έχει γίνει απολύτως τίποτα και ενώ θέλουμε περίπου δύο εβδομάδες για την έναρξη της προετοιμασίας...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

OK! Με ξεμπρόστιασες...
Απ' ότι ξέρω, πρέπει να με προτείνουν δύο παλαιότερα μέλη.
Πώς μπορούμε να το κανονίσουμε;

Griniaris είπε...

Δεν είσαι η μόνη.Να δώσουμε ένα ραντεβού να πάμε όλοι μαζί...

zamis είπε...

κι εγω μαζι σας

br fun_atic είπε...

τα δύο μέλη είναι το μόνο εύκολο πράγμα.Ναι...μπορούμε να το κανονίσουμε με κάποιο ραντεβού.Εκδηλώστε ενδιαφέρον και το κανονίζουμε.Εννοείται ότι πρέπει να γίνει άμεσα.

zamis είπε...

Εχεις δικιο,ολοι κρινομαστε αυτοι την περιοδο,φιλαθλοι,παραγοντες,προπονητες,δημοσιογραφοι.

Βαγγέλης είπε...

Κύριοι και εγώ θέλω, αν και κάτι με κρατάει. Η επιθυμία μου όμως είναι μεγαλύτερη.

br fun_atic είπε...

Τι μπορεί να σε κρατάει Βαγγέλη; Έχω βαρεθεί να ακούω ότι στον ερασιτέχνη βγαίνουν όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι, ότι σε πολλά από τα πρόσωπα που διοικούν δεν έχετε εμπιστοσύνη, πως ψηφίζουν 30-40 ηλικιωμένοι κ.λ.π.

Ιδού η Ρόδος λοιπόν. Στα παγκόσμια μαζεύουμε συνήθως πολύ περισσότερους Πανιώνιους απ' ότι η ΓΣ του ερασιτέχνη.Τι κάνουμε γι αυτό;

Ξέρω ότι ακόμη κι αν γραφτούμε μαζικά δεν θα έχουμε δικαίωμα ψήφου. Ξέρω ότι μπορεί να πουληθεί η ΠΑΕ και να τελειώσει κάθε σύνδεση του ερασιτέχνη μαζί της. Όμως κάτι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να δείξουμε ότι πονάμε έμπρακτα τον σλυλλογο και τουλάχιστον να είμαστε εκεί στην επόμενη ΓΣ.

Griniaris είπε...

Αν γίνεται Σάββατο κανονισέ το άμεσα..

Ε,και μετά κάνουμε κι ένα μίνι παγκόσμιο.Μια και υπάρχει και δικαιολογία γι κάποιους απο δω μέσα...

amanAM είπε...

Εγώ γράφτηκα από τον Νοέμβρη. Άκη, νόμιζα πως αυτά που έγραφες αφορούσαν όλους, αλλά... εμένα δεν με αφορούν αφού εγώ τα έκανα όσα λες.

Γι αυτό, θεωρώ πως πρέπει να πεις μια κουβέντα και για εμάς που έχουμε ήδη γραφτεί και περιμένουμε υπομονετικά τον 1 χρόνο να περάσει, για να γίνουμε κανονικά μέλη.

br fun_atic είπε...

Ψάχνω να βρω τις ημέρες και τις ώρες που είναι ανοιχτά τα γραφεία. Χλωμό να ανοίγουν Σάββατο. Το ζητημα βέβαια είναι ότι η ΓΣ είναι αν δνε κάνω λάθος μεθαύριο...

Έχω και μια χαζή απορία. ΟΚ Θέλει να πουήσει ο ερασιτέχνης. Ποιός ο λόγος να πουλήσει το 67% και όχι το 51; Άν δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι για τις προθέσεις των επενδυτών πρέπει να δημιουργήσουμε μια ισχυρή αντιπολίτευση με μπροστάρη τον ερασιτέχνη και τον Τσακίρη.

Βαγγέλης είπε...

Με κρατάει η αδιαφάνεια και η βρωμιά του ποδοσφαίρου. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε.
Αλλά η επιθυμία μου είναι μεγαλύτερη οπότε ενημερώστε με. Το Σάββατο μπορώ και εγώ.

br fun_atic είπε...

Έχω ακούσει Αντώνη, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει, ότι παρέχεται το δικαίωμα εκλέγειν - εκλέγεσθαι σε δόκιμα μέλη που δεν έχει συμπληρωθεί ένα έτος από τον χρόνο εγγραφής τους αλλά σε αυτό το διάστημα έχει γίνει Γ.Σ

zamis είπε...

Σαββατο ειναι οκ και παγκοσμιο ειναι οκ..
Αφου καποιοι εδω μεσα εμπορευονται ιδεες,ε ας φαμε κι εμεις κατι..

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Εδώ θα βρείτε την αίτηση που πρέπει να συμπληρώσει ο καθένας που θέλει να γραφτεί:

http://www.panionios.gr/files/AITISI.pdf

Για τα περαιτέρω, θα συνεννοηθούμε όπως είπαμε για να πάμε μαζί + μίνι παγκόσμιο βεβαίως βεβαίως (δηλαδή πάμε για καμμιά μπύρα!)

Templar είπε...

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ γίνεται λόγος για σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης χωρίς να ορίζεται αν θα είναι του Ερασιτέχνη ή της ΠΑΕ. Ελπίζω ότι εννοείται ότι μιλάμε για τον Ερασιτέχνη. Κάτι τέτοιο δεν απαιτεί ένα min. ημερών? Γνωρίζετε τι προβλέπεται στο καταστατικό?
Προφανώς θέλουμε όλοι (όσοι - κακώς - δεν το έχουμε ήδη κάνει) να εγγραφούμε, αλλά υπάρχουν διάφοροι λόγοι που δυσκολεύουν τη διαδικασία αν γίνει μεμονομένα. Αν δεν γίνεται να μαζευτούμε όλοι την ίδια μέρα και ώρα, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής μέσω εξουσιοδότησης?

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Τηλεφώνησα κιόλας για να δώ τις ώρες που είναι ανοιχτά τα γραφεία.
ΜΟΝΟ καθημερινές: 09.30-14.30 και
18.00-21.00.
Σάββατο δέν δουλεύουνε.

NK99 είπε...

Αν γίνει κάποια ομαδική κίνηση θα ήθελα να γραφτώ και εγώ μέλος. Από μόνος του ο καθένας μάλλον είναι δύσκολο.

br fun_atic είπε...

μια που έχεις το τηλέφωνο, μπορείς να ρωτήσεις αν γίνεται εγγραφή με εξουσιοδότηση θεωρημένη από ΚΕΠ;

Griniaris είπε...

Οκ,νομίζω Δευτέρα ή Τετάρτη απόγευμα είναι καλά...

NK99 είπε...

Η λογική λέει ότι αυτη τη στιγμη ο ερασιτέχνης όχι μόνο θα έπρεπε να ανοίξει Σάββατο αλλα και στις 4 η ώρα το πρωί αν είναι ανάγκη για να γραφτούν 10 άνθρωποι....Αν θέλουν μέλη φυσικά....

Griniaris είπε...

@παντόφλας,

οι ιδέες ασφαλώς και δεν εμπορεύονται.Είναι κάτι σαν τον Θούριο.Ο Ρήγας δεν πήρε τίποτα,όλα ο εκδότης και ο manager...

zamis είπε...

@Ρηγας Φαρισαιος

αρχισαμε τα αλληλοκαρφωματα βλεπω..

polykos είπε...

Για τις υπογραφές στην αίτηση πάντα βρίσκεται τρόπος θα βρεθεί και τώρα.Δυο φωτό μαζί με την αίτηση για να μπορέσει να βγεί κάποια στιγμή και η κάρτα. Για τις ώρες τα είπατε τα γραφεία τα ξέρετε, τις καταθέτετε και θα μπουν και οι υπογραφές των παλιότερων μελών.
Αντώνη ισχύει αυτό που λέει ο ΜπΡ για τα δόκιμα μέλη. Εχει γίνει απο παλιά καθεστώς αν ανάμεσα στην εγγραφή και τη ΓΣ έχει γίνει ήδη μια ΓΣ, είσαι τακτικό μέλος.
Οπως επίσης να σημειώσω οτι δεν απαγορεύεται σε μη μέλη ή πάρεδρα να παραστούν στη ΓΣ, απλά δεν θα έχουν λόγο ούτε ψήφο και είναι αυτονόητο οτι θα πρέπει να κρατήσουν τη ψυχραιμία τους σε ότι δουν και ακούσουν κάτι που παλιότερα μέλη έχουν μάθει να κάνουν πάντα στα όρια του ανθρωπίνως δυνατού. (χαχαχαχχαχχ)

br fun_atic είπε...

αν κάποιος μένει μακρυά, μπορεί να τυπώσει την αίτηση, να την συμπληρώσει, να θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής του σε ένα ΚΕΠ, να βάλει σε έναν φάκελο δύο φωτογραφίες και 70 ευρώ και να μου τα στείλει. Ή θα τον γράψω μέλος, ή θα μαζέψω τα 70αρια και θα πάω στην Βραζιλία!!!

Φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την εγγραφή του.

τρελοπανιωνιος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ChZwuj3hCvw&feature=player_embedded
ας γελασουμε και λιγο...

NK99 είπε...

Στο site του ερασιτέχνη δεν βρήκα το τηλέφωνο. Το ξέρει κανείς για να μην τρέχω τζάμπα?

Eντός της εβδομάδας λέω να αφήσω μια αίτηση και χρήματα και να περάσει όποιος μπορεί να συνυπογράψει.

Θεμιστοκλής είπε...

Δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο.
Θα κοιτάξω να βρω και να συμπληρώσω την αίτηση και μετά επικοιωνούμε, αγαπητέ br, αν μπορείς να βοηθήσεις για τα περαιτέρω.
Καιρός να δηλώσουμε όλοι παρόντες!

br fun_atic είπε...

@nk99
Εμείς θα δώσουμε ραντεβού και θα πάμε όλοι μαζί.Ίσως να μην το σηκώνουν σήμερα γιατί έχουν δς.
@ Θεμιστοκλής
Κάτσε να ρωτήσω πως γίνεται με εσάς που είστε μακρυά.

claire είπε...

H ΓΣ τελικά θα γίνει την άλλη Πέμπτη 23 Ιουνίου, οπότε προλαβαίνετε άνετα :) Θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα παρουσία του υποψήφιου επενδυτή.

Χρειαζεται μεγάλη παρουσία φιλάθλων και ακόμα και αν δεν μπορείτε να ψηφίσετε θα είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή όλων.

ΥΓ: Μπορώ να σας δώσω και τη δικιά μου τζίφρα για την εγγραφή στον ερασιτέχνη! Όποιος θέλει ας μου πει...

br fun_atic είπε...

Το κανονίζουμε για την Δευτέρα;

Griniaris είπε...

Εγώ μέσα...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κι εγώ φυσικά!

Costix είπε...

Και εγω μεσα ειμαι.

Costix είπε...

Ειδικα αφιερωμενο στον Μιλτο απο την Χιο και σε ολους τους ροκερς αυτου του μπλογκ (ζαμις, γκριν, ακραιφνης, στρατηγος, λευτερης κλπ) αλλα και φυσικα σε ολους τους συνΠανιωνιους, μαλλιαδες και καραφλες.

http://www.youtube.com/watch?v=nsUKWFkmRu0

IT'S ONLY ROCK AND ROLL !!!!

Ανώνυμος είπε...

θα γινει τελικα την αλλη τεταρτη,Υποψηφιος αγοραστης ειναι ο παπαλοης πρωην προεδρος του Ηλυσιακου.Δεν εχει απαντησει ακομα αν μπορει και θελει εκεινη την μερα.
Ειμαι μεσα σε μια ομαδικη εγγραφη στον ερασιτεχνη.

General Tanz είπε...

Και εγω μεσα για ερασιτεχνη, να βρουμε μονο την ημερα γιατι καθημερινες υπαρχει δουλεια μεχρι τις 21:00.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Το ήξερες ρε Costix ότι ο Rory πέθανε σάν χθές 14.6. ή ήταν τυχαία η αφιέρωση;
Ανυπομονώ να σε δώ τη Δευτέρα. Σε πεθύμησα βρε, και μάς την έσκασες στο παγκόσμιο...
Zamis too!
Ρε General, δέν μπορείς να φύγεις νωρίτερα απ' τη δουλειά να βρεθούμε όλοι μαζί; Άν δέν μπορείς, στείλε την αίτησή σου (με φάξ) κι έλα να μας βρείς αργότερα εκεί που θα τα πίνουμε!

zamis είπε...

Ακραιφνη,ε βεβαια τοξερε ο παλιοροκας,τραβα μια βολτα κι απο Μιλτο για περισσοτερα!
Δευτερα μεσα.

br fun_atic είπε...

Τα ΣΚ τα γραφεία του ερασιτέχνη είναι κλειστά. Από τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας βολεύει μόνο η Δευτέρα και η Τετάρτη. Αν η ΓΣ γίνει την επόμενη Τετάρτη τότε η εγγραφή μας πάει εντελώς στράφι. Συμφωνείτε να πάμε Δευτέρα στις 18:00;
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας ενημερώσει αν μπορεί να γίνει εγγραφη με εξυσιοδότηση ή με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής; Υπάρχουν άλλα μέλη του ερασιτέχνη που να μπορούν να μας προτείνουν;

Αν συμφωνείτε με την ημέρα και την ώρα, το κανονίζουμε από τώρα.

Να μην ξεχάσετε δύο φωτογραφίες

zamis είπε...

ολοσωμες?

Βαγγέλης είπε...

Πέθανε ο Rory? Και εχθές τον μελέταγα τον άνθρωπο!
Για Δευτέρα και εγώ μέσα!

br fun_atic είπε...

Ενδιαφέρον κείμενο και ακόμη πιο ενδιαφέρουσα φώτο http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/78521-Epifylaktikos-o-kosmos

Καλά, και γιατί τον κρατούσαν κρυφό τον κο Παπαλόη τόσες μέρες; Και γιατί χρειάστηκε να κάνει εταιρείες Κυπριακές, να ψάχνουμε τους εκπροσώπους και το μετοχικό κεφάλαιο και δεν έκανε ωραία και καθαρά μια πρόταση; Τι φοβήθηκε; Να μην του μπει άλλος σφήνα;;;

br fun_atic είπε...

Δεν έχω καταλάβει βέβαια αν ο κος Παπαλόης είναι Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ή ο εκπρόσωπος των άγνωστων επενδυτών της άγνωστης εταιρείας που μπορεί και να μην έρθει στην ΓΣ...

Διαβάζω ότι ήταν ιδιοκτήτης του Ηλυσιακού. Η συγκεκριμένη ομάδα δεν ήταν αυτή που ξεπουλήθηκε στο Αιγάλεω και για ένα διάστημα δεν ξέραμε αν ονομάζεται Ηλυσιακός ή Αιγάλεω; Ήταν τότε πρόεδρος της ομάδας ο κος Παπαλόης;

Παντού διαβάζω ότι ο κος Παπαλόης είναι μεγάλο όνομα στον τομέα των μεταλλευμάτων και ότι έχει την δική του εταιρεία; Μήπως την ξέρει κανείς; Γιατί όσο κι αν googlάρω δεν βρίσκω τίποτα...

Βαγγέλης είπε...

Τελικά είναι μόνο αυτός? Με τι ασχολήται ο Παπαλόης και πότε ήταν στον Ηλυσιακό?

Βαγγέλης είπε...

Ιδια ερωτήματα!

zamis είπε...

Από την 1/7/2008 οι μετοχές της ΠΑΕ Ηλυσιακός πουλήθηκαν (;;;) στον πασίγνωστο "κοκκαλιάρη", ιδρυτή της περίφημης "παράγκας" κα. Από τότε μέχρι και σήμερα με διάφορα τεχνάσματα, με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ οι οποίες πάρθηκαν ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ και ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ, ο ποδοσφαιρικός ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΗΡΟΣ του ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ

http://ilisiakos.gr/History.aspx?nav=8&cnt=4

br fun_atic είπε...

Οπότε ο Παπαλόης (ελπίζω να μην γίνει Παπαλούης) ήταν πρόεδρος πριν απο τον Πηλαδάκη και πριν από τον Χριστοβασίλη, οπότε λογικά δεν εμπλέκεται με τον Θωμά...Το ζήτημα είναι ποιά περίοδο ακριβώς ήταν πρόεδρος για να δούμε σε τι κατάσταση είχε τον Ηλυσιακό...

br fun_atic είπε...

η ιστορία του Ηλυσιακού. Δεν υπάρχει αναφορά στον κ. Παπαλόη

http://el.wikipedia.org/wiki/Ηλυσιακός_Αθλητικός_Όμιλος

br fun_atic είπε...

επιστολή Τσολακάκη σε Κατσιφαράκη


Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ ΚΑΛΕΙ
ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Αγαπητέ Γιώργο,
Εφ’ όσον οι δύο επιφανείς Κυπριακές οικογένειες ή ακόμα και η μία εξ αυτών ενδιαφέρονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! και ΑΛΗΘΙΝΑ!!! για την αγορά του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τότε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, θα πρέπει να είμαστε μαζί σου για να μην πω πως θα πρέπει να στρώσουμε και χαλιά για να τους υποδεχθούμε.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να είμαστε αρνητικοί και ιδιαίτερα στην offshore Κυπριακή εταιρεία.

Αγαπητέ Γιώργο,
Μπορεί να είσαι μάγος!!! στο επάγγελμά σου, όμως επίτρεψέ μου να διαφωνήσω πλήρως με τις οικονομικές σου γνώσεις και απόψεις και ιδιαίτερα με εκείνες που αφορούν τον αγαπημένο μας ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
Η Διοίκηση Βεντούρη, στους 6 μήνες (19/12/2010 – 15/06/2011) περιόρισε τις υποχρεώσεις και τις δαπάνες της Π.Α.Ε. τουλάχιστον κατά 2 εκατομμύρια ευρώ.
Εάν συνεχίσει στο τιμόνι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, μέχρι τις 31/12/2011 100% θα ισοσκελίσει τα έξοδα με τα έσοδά της (πρέπει να περιορίσει τις Δαπάνες - πληρωμές της Π.Α.Ε. ακόμα 1,5 εκατομμύριο ευρώ).

Αγαπητέ Γιώργο,
Δε μας περισσεύει ούτε ένας από εκείνους που αγαπούν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
Πάραυτα σε καλώ να συστρατευθείς μαζί μας για το καλό εκείνου, δηλαδή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που τον αγαπάμε ακόμα πιο πολύ και από την οικογένειά μας.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ

Costix είπε...

Πολυ καλος ο μικρος !!!
http://www.youtube.com/watch?v=uNiba26dehc&feature=player_embedded

zamis είπε...

Γιατι δε λενε στο Σεφερλη που τον τιμησανε να μας κανει επιθεωρηση στο Δελφιναριο?
Θα σπασουμε τα ταμεια

br fun_atic είπε...

ήταν θαύμα της διαχείρισης του κου Βεντούρη ή έχει να κάνει με το 1,4 εκ που άφησε ο Τσακ plus τα όποια χρήματα πήραμε (πήραμε;;;) από τον Μανιάτη;

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση για τον τρόπο της οικονομικής διαχείρισης πρέπει να έχει κάνει τρελούς από τη χαρά του τους επί μήνες απλήρωτους υπαλήλους του ερασιτέχνη...Αλήθεια, αληθεύει ότι οι υπάλληλοι της παε πληρώνονται τώρα για τον μήνα Απρίλιο; Αν ναι, ας μας πουν τι έτρωγαν επί δύο μήνες και διατηρούνται σε τόσο καλή φόρμα!!!

br fun_atic είπε...

Μα είναι δυνατόν να μην τιμήσουμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Μάρκο Σεφερλή;
Ένα μικρό δείγμα της συνεισφοράς του στον Πανιώνιο

http://www.youtube.com/watch?v=iO-dSjq9LLQ

br fun_atic είπε...

το brfunatic θα τιμήσει την καλιτεχνική συνεισφορά ενός πρώην προέδρου του

http://www.youtube.com/watch?v=ytZ_amr55PU

http://www.youtube.com/watch?v=npOaWFw77NY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5n-EYNa-ZpA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=_VhFMlFNasc&feature=related

br fun_atic είπε...

Τα μηνύματα δεν είναι καθόλου καλά. Ελπίζω, αυτοί που έχουν τη δύναμη, να προβούν σε αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ερασιτέχνη. Να αποκαλύψουν γεγονότα και στοιχεία, τα οποία ΔΥΣΤΥΧΩΣ ένα απλό μπλογκ σαν το δικό μου δεν μπορεί να βγάλει στην φόρα.

Επαναλαμβάνω ότι η ανάγκη εγγραφής νέων μελών στον ερασιτέχνη αλλά κυρίως της παρουσίας όλων στην γενική συνέλευση (που θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο) είναι επιτακτική.

Ας μας ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα. Ο κος Παπαλόης θα είναι ο κύριος επενδυτής ή θα είναι εκπρόσωπος άλλων; Αν ο κεφαλαιούχος είναι ο κος Παπαλόης, έχουμε τσεκάρει αν μπορεί να βάζει 3 εκ ευρώ τον χρόνο;;;Γιατί αν είχε αυτή την οικονομική δύναμη, φαντάζομαι ότι ο Ηλυσιακός επί των ημερών του θα είχε καταφέρει κάτι περισσότερο από το να κατακτήσει το τοπικό πρωτάθλημα Αθηνών...Από κάτι φίλους Ηλυσιακούς πάντως που ζήτησα πληροφορίες δεν έμαθα και πολύ καλά πράγματα...

General Tanz είπε...

Δυστυχως και ειδικα αυτην την Δευτερα ειμαι μπλοκε μεχρι τις 24:00, τουλαχιστον. Κριμα!!!Μακαρι να γινοταν καποια αλλη μερα, αλλα φυσικα αντιλαμβανομαι το κατεπειγον της υποθεσης!

IWN1998 είπε...

Νομίζω δεν ήταν αυτός ο Παπαλόης, πρόεδρος του Ηλυσιακού αλλά ο πατέρας του.

polykos είπε...

Αυτός ο Παπαλόης είναι. Στον Ηλυσιακό ήταν το 95-97 και σα βλάκας που είναι του φάγανε ένα μεγάλο κληρονομικό που του είχε αφήσει ο πατέρας του, στην Τρίπολη. Είναι στα δικαστήρια με τον Παρασκευαίδη για μια μπίζνα απο το 04.Διαβάστε ΥΓ Καρπετόπουλου σήμερα. Απο τις λίγες φορές που μάλλον λέει αυτά που ξέρει.

Costix είπε...

Παμε για ενα τσιμπιματακι ???
http://www.youtube.com/watch?v=efl4-dzZ0Kw&feature=player_embedded

dimosthenis είπε...

Μετά το αλαλούμ που έχει επικρατήσει μια είναι η λύση. Επιστροφή των μετοχών στον Τσακίρη και να πουλήσει ο ίδιος σε όποιον κρίνει σκόπιμο. Όπου ανακατεύεται ο Τσολακάκης τα πράγματα πάνε κατά διαόλου για την ομάδα. Ο Βεντούρης παρά τον ορθολογισμό του φοβάται να τα βάλει με τους οργανωμένους και να πουλήσει κάτι που δεν είναι δικό του. Μια λοιπόν η λύση. Πώληση σε ορατούς και όχι αοράτους.