Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Πριν από την επανάληψη της διαδικασίας

Ξέρω πολύ καλά ότι η ομάδα έχει κατά κάποιο τρόπο υπηρεσιακή διοίκηση. Ξέρω ότι πλέον τα μέλη της διοίκησης αυτής δεν έχουν κοινές απόψεις πάνω σε βασικά ζητήματα και ανταλλάσουν δημόσιες επιστολές μέσω του τύπου. Ξέρω ότι δεν έχουμε λεφτά, ότι έχουμε χρέη, ότι πιθανότατα δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές και ίσως είμαστε το νο1 φαβορί για υποβιβασμό πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά δεν μου αρέσουν τα εκβιαστικά διλήμματα (ή πουλάμε ή πέφτουμε – ιδίως όταν κανείς δεν μας εξασφαλίζει ότι πουλώντας σε αγνώστους δεν θα πέσουμε), ότι αν δεν είσαι μαζί μας είσαι με τους άλλους κ.λ.π

Τα πράγματα είναι απλά. Ναι η Π.Α.Ε πωλείται. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι ξεπουλάμε. Κύριοι επενδυτές η ομάδα ανήκει στον ερασιτέχνη και στα μέλη του. Από αυτούς αγοράζετε. Είναι πρόκληση να μην εμφανίζεστε στην συνέλευση των πωλητών, να μην αποκαλύπτετε τα στοιχεία σας, να μην μας δίνετε ατράνταχτες εγγυήσεις για την οικονομική σας επιφάνεια, αλλά να έχετε την απαίτηση να υπερψηφίσουμε όχι έγγραφη πρόταση αλλά δημοσιευμένες φήμες και μάλιστα χωρίς να ξέρουμε ποιος αγοράζει και τι σκοπούς έχει. Δώστε μας καθαρές εγγυήσεις, δώστε χρήματα και θα σας στρώσουμε κόκκινα χαλιά…

Μια λοιπόν που εσείς οι ίδιοι παραμένετε για την ώρα άφαντοι και δεν μας δίνετε ατράνταχτες εξασφαλίσεις, περιμένω τουλάχιστον κάτι άλλο. Υπάρχουν μέλη του Δ.Σ του ερασιτέχνη και της Π.Α.Ε που πείσθηκαν για τις προθέσεις σας. Υπάρχουν άνθρωποι που μας προτρέπουν να υπερψηφίσουν την πρότασή σας. Εγώ προσωπικά θα την υπερψηφίσω αν όλοι αυτοί βρεθούν στην σημερινή γενική συνέλευση και ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για εσάς, για την πρότασή σας και την οικονομική σας επιφάνεια. Θέλω να μπορώ να βρω οποτεδήποτε στο μέλλον γραμμένη στα πρακτικά την τοποθέτηση όποιου παρέχει για δικό σας λογαριασμό εγγυήσεις. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια είναι γιατί οι άνθρωποι αυτοί, ενώ πείσθηκαν για τις προθέσεις σας, δήλωσαν ανακουφισμένοι όταν αποσύρατε την πρόταση εξαγοράς και χορηγήσατε μέσω της δωρεάς (ή όπως αλλιώς λέγεται) μια δοκιμαστική περίοδο γνωριμίας χωρίς δικαίωμα προτίμησης…Μάλλον λοιπόν δεν είναι και τόσο σίγουροι ή δεν θέλουν να αναλάβουν κι εκείνοι δεσμεύσεις έναντι του κόσμου του Πανιωνίου…

Αν δεν μπορεί να γίνει τίποτα απ’ όλα αυτά, ο Πανιώνιος πρέπει να πορευτεί με τα δικά του μέσα. Αν δεν λάβουμε τις εγγυήσεις και για τον λόγο αυτό δεν πουλήσουμε, η αυριανή ημέρα θα είναι απλά όσο δύσκολη είναι και η σημερινή. Ελπίζω όμως ότι η δυσκολίες θα ενώσουν ανθρώπους και μέσω ζυμώσεων θα προκύψει μια νέα ανανεωτική κίνηση που θα κινητοποιήσει τις Πανιώνιες δυνάμεις και θα δώσει όσες λύσεις μπορεί στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Να ξέρετε όμως ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας δεν είναι ούτε το οικονομικό ούτε το διοικητικό. Είναι η διχόνοια και η πολυδιάσπαση. Είναι ότι ξεχνάμε ότι ΟΛΟΙ μας υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα (έστω και με διαφορετικά μέσα και τρόπο). Όταν οι Πανιώνιοι είναι ενωμένοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν.

9 σχόλια:

amanAM είπε...

αν και καθήμενος, ορθώς τα έγραψες!

br fun_atic είπε...

Ξέρεις ΑΜΑΝΑΜ έχουμε φτάσει στην αντίπερα όχθη. Λες δώστε μου ρε παιδιά εγγυήσεις και πάρτε την ΠΑΕ. Σου λένε, λεφτά δεν υπάρχουν και αν δεν υπερψηφίσεις την πρόταση και η ομάδα πέσει θα φταις εσύ...Γι αυτό λοιπόν λέω κάτι απλό. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι Κύπριοι, δεν ξέρω ποια είναι η cuvra, δεν ξέρω ποιός είναι ο Παπαλόης (αν και την καταγγελία του Ζαμάνη στην γενική συνέλευση ίσως και θα έπρεπε να την ψάξουμε), δεν έχω δει καμία έγγραφη πρόταση, ανέναν ισολογισμό, καμία εγγυητική, καμία επιταγή. Τίποτα. Αυτοί λοιπόν που έχουν αναλάβει τις διαπραγματεύσεις και όσοι στηρίζουν τους Κύπριους, ας ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

Και τι ποιό απλό. Λέγομαι Γεράσιμος Βεντούρης, έχω μιλήσει με τους Κύπριους, μου έχουν δώσει ατράνταχτες εγγυήσεις και εγγυόμαι κι εγώ προσωπικά για λογαριασμό τους. Λέγομαι Κατσιφαράκης, Λεμονής κ.λ.π και εγγυόμαι προσωπικά ο ίδιος για τους επενδυτές. Απλά πράγματα.

br fun_atic είπε...

πιο απλό

IWN1998 είπε...

O Ζαμάνης είναι ο γνωστός;

Νομίζω ότι όπως είναι οι συνθήκες ή αποκαλύπτονται κάποιοι έστω εκ των επενδυτών ενυπόγραφα ή ας πάνε στο καλό.

Το μόνο που έχει επιτευχθεί ως τώρα είναι να μην έχει κινηθεί τίποτα σχεδόν στην ομάδα για πολύ καιρό.

Η αντιπρόταση του κόσμου του Πανιωνίου στην COURVA είναι:

Βάλτε τα μισά λεφτά απ' όσα λέτε αλλά δείξτε πρόσωπο. Δέχεστε;

amanAM είπε...

Ας ελπίσουμε πως οι ιθύνοντες διαβάζουν τους προβληματισμούς μας, και το απόγευμα θα παρουσιάσουν μια πρόταση στην Γ.Σ. που να μην στερείται στοιχειώδους λογικής.

Την προηγούμενη φορά, με τα προαισθήματα του κυρίου Βεντούρη, δεν υπήρχε περίπτωση να υπερψηφιστεί κάποια πρόταση.

Θα προσπαθήσω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου. Είσαι ας πούμε ο ανεψιός του Μπιν Λάντεν, και θέλεις να ρίξεις κάποια λεφτά στον Πανιώνιο. Πως θα πεις το ποιός είσαι?
Έχεις ρε αδελφέ μαύρα λεφτά, και δεν θέλεις να πεις ότι ενώ δηλώνεις στην Εφορία ότι φυτοζωείς, παρόλα αυτά έχεις μερικά εκατομμύρια για πέταμα, και θέλεις να τα ρίξεις στον Πανιώνιο. Πως να αποκαλυφθείς?

Ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου που ξέρει το μυστικό του ανεψιού του Μπιν Λάντεν ή του Έλληνα φοροφυγά, είναι σε τρομερά δύσκολη θέση να το αποκαλύψει. Το καταλαβαίνω.

Αλλά πως να πειστεί και να δεχτεί η Γ.Σ. να μεταβιβαστεί η ΠΑΕ στον άγνωστο χι? Και πως θα μεταβιβαστούν νομότυπα οι μετοχές, στον άγνωστο χι? Εδώ δεχτήκαμε πέρυσι τον Κιντή, παρά την αρνητική μας διάθεση, γιατί από πάνω του είχε τον Τσακίρη που στα μάτια μας λειτουργούσε σαν εγγυητής, άσχετα που στο τέλος δεν έκανε το χρέος του. Με την δωρεάν μεταβίβαση των μετοχών στον Ερασιτέχνη, έκανε το καλύτερο δυνατόν εκείνη την στιγμή, δεδομένου ότι δεν ήθελε και δεν μπορούσε να κάνει περισσότερα.

Όταν λοιπόν βρούνε τον τρόπο να μας πείσουνε, εμείς άλλο που δεν θέλουμε! Να βρεθεί επιτέλους κάποιος σοβαρός επενδυτής.

NK99 είπε...

Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ ένα λόγο για τον οποίο δεν λένε το όνομα τους και αυτός ο λόγος δεν θα δυσαρεστούσε εμάς.....

Νομίζω δεν πρέπει να γίνει καμμία έκπτωση ως προς το ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Προσωπικά δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στις όποιες εγγυήσεις των νυν διοικούντων.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Για λόγους συμφέροντος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και επειδή με καθυστέρηση έφτασε στα γραφεία η νέα ολοκληρωμένη πρόταση των υποψηφίων αγοραστών η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 19:00 επανάληψη της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη αναβάλλεται.

Θα γνωστοποιηθεί νέα ημερομηνία και ώρα.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Templar είπε...

Χμμμμμμμμμ.... αυτό το συμφέρον του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με τρομάζει....!!!

polykos είπε...

Κάθε μέρα όλο και περισσότερο επιβεβαιώνεται οτι έχει χαθεί η μπάλλα. Απλό παραδειγμα η υπογραφή στην ανακοίνωση
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Δεν θα μπώ τουλάχιστον τώρα στην ουσία, αλλά πρέπει να επισημάνω το παράδοξο να ανακοινώνει η ΠΑΕ θέμα που αφορά τον ερασιτέχνη.
Μετά απο σχετική διαμαρτυρία μου, η υπογραφή διορθώθηκε σε απλή μορφή "Το ΔΣ" σκέτο.

Είναι γεγονός οτι ένας άνθρωπος αν δεν έχει ικανούς συμβούλους δίπλα του δε μπορεί να τα προλαβαίνει και να τα καταλαβαίνει όλα. Ο κ. βεντούρης, διότι κανένα ΔΣ δεν αποφάσισε προφανώς τη μία είναι ΠΑΕ και την άλλη ερασιτέχνης και κάπου τα μπέρδεψε. Για το απλό αυτό λαθάκι και προφανώς και για το μεγάλο του λάθος να έχει προσκολληθεί σε μια πρόταση. απαιτείται διαχωρισμός σε στελεχικό δυναμικό των δύο οντοτήτων. Αλλιώς θα τρελαθούμε και θα τρελάνουμε τον Πανιώνιο.
"Για λόγους συμφέροντος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ παρακαλείσθε εξέλθετε εν τάξει και ησύχως" Εκ του ΔΣ του εαυτού μου.