Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη των πωλήσεων των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2011-2012. Η διάθεσή τους θα γίνει σε δύο χρονικές περιόδους.

Η πρώτη που ξεκινάει από την Πέμπτη 30 Ιουνίου και διαρκεί μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου αφορά τους παλιούς κατόχους εισιτηρίου διαρκείας που επιθυμούν να το ανανεώσουν.

Από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται πλέον ελεύθερα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Πωλήσεις θα γίνονται καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00.

2 ΚΑΝΟΝΙΚΟ 150,00

2 ΠΑΙΔΙΚΟ 25,00

4 ΚΑΝΟΝΙΚΟ 250,00

4 ΠΑΙΔΙΚΟ 100,00

4 ΑΜΕΑ

150,00

6B ΚΑΝΟΝΙΚΟ 800,00

6B ΠΑΙΔΙΚΟ 300,00

5(ΣΕΙΡΕΣ Ι,Κ,Λ) ΚΑΝΟΝΙΚΟ 800,00

5(ΣΕΙΡΕΣ Ι,Κ,Λ) ΠΑΙΔΙΚΟ 300,00

6Α(ΣΕΙΡΕΣ Ι,Κ,Λ) ΚΑΝΟΝΙΚΟ 800,00

6Α(ΣΕΙΡΕΣ Ι,Κ,Λ) ΠΑΙΔΙΚΟ 300,00

5(ΣΕΙΡΕΣ Α ΕΩΣ Θ) ΚΑΝΟΝΙΚΟ 400,00

5(ΣΕΙΡΕΣ Α ΕΩΣ Θ) ΠΑΙΔΙΚΟ 200,00

6Α(ΣΕΙΡΕΣ Α ΕΩΣ Θ) ΚΑΝΟΝΙΚΟ 400,00

6Α(ΣΕΙΡΕΣ Α ΕΩΣ Θ) ΠΑΙΔΙΚΟ 200,00

7 ΚΑΝΟΝΙΚΟ 250,00

7 ΠΑΙΔΙΚΟ 100,00

VVIP ΚΑΝΟΝΙΚΟ 2.000,00

VVIP ΠΑΙΔΙΚΟ 500,00

Μια μεγάλη κατάκτηση των Blog ήταν η μείωση των τιμών των διαρκείας, ιδίως των παιδικών. Τότε βέβαια υπήρχαν διοικήσεις με ευαισθησίες και πρόεδροι που διόρθωναν επί τόπου με στυλό τις «λανθασμένες» τιμές…

Σε ένα σύλλογο με γερασμένη διοίκηση και φιλάθλους, το μέλλον είναι τα παιδιά. Η διοίκηση της Π.Α.Ε Πανιώνιος ανακοίνωσε τις τιμές των διαρκείας για την νέα χρονιά, οι οποίες θεωρητικά είναι μειωμένες, στην πράξη όμως αποσκοπεί πλαγίως σε μεγαλύτερα έσοδα μέσω της αύξησης των τιμών των εισιτηρίων ευπαθών ομάδων και των παιδιών. Πόσο βοηθούμε την ανανέωση της εξέδρας μας όταν διπλασιάζουμε τις τιμές των παιδικών διαρκείας; Κι αν η απάντηση είναι ότι υπάρχει και φθηνότερο εισιτήριο και μαθητική εξέδρα (φωλιά των γαυρο – βαζελο – κοτοπουλο μπαμπάδων) θα απαντούσα ότι μέχρι και πριν δύο - τρία χρόνια τα παιδιά μέχρι 17 ετών έμπαιναν δωρεάν!!! Επίσης, όταν μπήκε εισιτήριο στα παιδιά, έστω και φθηνό, παρακολουθούσαν παίκτες επιπέδου Τζεμπούρ, Χούτου, Ρεκόμπα και Εστογιανώφ. Παίζαμε στην Ευρώπη, κάναμε sold out και αγοράζαμε 3.000 διαρκείας ως ανταπόδοση όλων αυτών.

Ενώ λοιπόν πολλά άλλαξαν στις τιμολογήσεις, αυτό που ΔΕΝ άλλαξε ήταν το καθεστώς των τζαμπατζήδων super γουάου Πανιώνιων με τις προσκλήσεις!!! Το παιδάκι να πληρώνει εισιτήριο για να δει την Πανιωνάρα αλλά ο κύριος με το πούρο (τρομάρα του – είχε πούρα και στους Γαργαλιάνους;), και το σκισμένο DG jean να παρακολουθεί δωρεάν και να κάνει κριτική αφ’ υψηλού (ή να βρίζει παίκτες της ομάδας), επειδή έχει τα κονέ…

Για τα μάτια του κόσμου αύξησαν τις τιμές των εισιτηρίων των vvip. Πόσοι όμως θα βρεθούν να δώσουν 2.000 ευρώ για να παρακολουθήσουν τον cuvra Πανιώνιο; Αλλά ακόμη κι αν βρεθούν, πόσα χρήματα μαζεύονται με το επιπλέον 200αρικο; Πόσοι είναι τέλος πάντων οι vvip και πόσο συνεπείς είναι στις οικονομικές τους υποχρεώσεις; Να μην ξεχνάμε ότι αύξηση 200 ευρώ για κάποιον vvip είναι τα τσιγάρα του, η βενζίνη της cayenne και οι καφέδες στο Da Capo, ενώ αύξηση 50% στο παιδικό διαρκείας για έναν μισθωτό είναι πραγματικά μεγάλη ιστορία…Σε κάθε περίπτωση, εν μέσω κρίσης, είναι δεδομένο ότι όλοι θα επιλέξουν φθηνότερη κατηγορία από πέρσι, συνεπώς θα μειωθούν τα ακριβά εισιτήρια και τελικά θα θιγούν περισσότερο οι ευπαθείς ομάδες και τα παιδιά. Οι ανακοινώσεις όμως και οι φαμφάρες θα έχουν μείνει. Χωρίς βέβαια ουσιαστικό αντίκρισμα.

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται τίποτα για έκπτωση στους παλαιούς κατόχους (η οποία δίνονταν τα τελευταία χρόνια), ούτε για την δυνατότητα αγοράς διαρκείας μέσω πιστωτικής κάρτας και άτοκων δόσεων (όπως ίσχυε μέχρι σήμερα), ενώ εντύπωση μου προκαλεί ότι δεν αναφέρεται η τιμή των διαρκείας στην θύρα 3. Αντιλαμβάνομαι ότι μέρος των εσόδων της συγκεκριμένης θύρας ενισχύουν τους Πάνθηρες (και σωστά). Αν όμως η παράληψη αναφοράς τιμής ισοδυναμεί με πλήρη εκμετάλλευση της συγκεκριμένης θύρας από τους οργανωμένους, θα περίμενα ως ανταπόδοση από αυτούς να πληρώνουν τυχόν πρόστιμα που πρόκειται να επιβληθούν στην ομάδα λόγω της δικής τους συμπεριφοράς.

Θα ήθελα πολύ, η διοίκηση να είχε το σθένος να μειώσει τις τιμές κατά τα δυνατόν περισσότερο και να ανακοινώσει την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ. Όποιος είναι Πανιωνάρα να πληρώνει λίγα και να μην το παίζει μάγκας με τις προσκλήσεις…

Ως απλός φίλαθλος, ασφαλώς και θέλω να συμβάλω οικονομικά στην ομάδα. Θέλω να αγοράσω διαρκείας, θέλω να αγοράσω μετοχές, θέλω να ψωνίσω από την μπουτίκ. Αρκεί όμως η ομάδα να με σέβεται και ως φίλαθλο και ως πελάτη. Η αύξηση των παιδικών εισιτηρίων ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί σεβασμός στον φίλαθλο - πελάτη. Ούτε η μη χορήγηση έκπτωσης σε παλαιούς κατόχους διαρκείας. Μετά από όλα αυτά και πριν λάβω την τελική απόφασή μου θα ήθελα να γνωρίζω προκαταβολικά ποιές θα είναι οι τιμές των απλών εισιτηρίων για τα εντός έδρας παιχνίδια. Χρήματα δεν περισσεύουν σε κανέναν. Αν εξακολουθήσει το μέτρο της τιμολόγησης στα 5 και 10 ευρώ, η αγορά διαρκείας μπορεί και να είναι ασύμφορη.

Προσωπικά, συνιστώ στους φιλάθλους του Πανιωνίου να αγοράσουν τα διαρκείας τους αφού δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και αφού βέβαια μειωθούν στα περσινά επίπεδα (ή και παρακάτω) οι τιμές των παιδικών διαρκείας και χορηγηθεί έκπτωση στους παλαιούς κατόχους.

83 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Για να είμαστε περισότερο ακριβείς αυξήθηκε η τιμή του παιδικού διαρκείας σε συγκεκριμένες θύρες, ενώ δημιουργήθηκε παιδικό διαρκείας σε θύρες που αν θυμάμαι καλά δεν προέβλεα διαφορετική τιμολόγηση για τα παιδιά...Συγνώμη, αλλά αυτά είναι μυστήρια...

bluered είπε...

Καλημέρα, έχεις δίκιο για τα παιδικά διαρκείας, όσο για τις τιμές από τη μία έχεις δίκιο ότι έπρεπε να μειωθούν ,αλλά από την άλλη λέω τώρα που δεν έχουμε και κάποιον να πληρώνει είναι από τα σημαντικά έσοδα μας ,οπότε δε ξέρω. Σε αυτό που συμφωνώ πλήρως είναι ΚΑΝΕΙΣ τζάμπα στο γήπεδο , αλλά ΚΑΝΕΙΣ. Και μάλλον είναι άτομα που είχαν και κάποιες θέσεις στο παρελθόν στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Αυτοί κανονικά επρέπε να παίρνουν όχι ένα ,αλλά και 2 διαρκείας από τα ακριβά κι όλας. Μακάρι να είχαμε και τις καταστάσεις των 2-3 τελευταίων ετών να βλέπαμε ποιοι από αυτούς που κάθονται στα επίσημα έχουν πληρώσει διαρκείας.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Εγώ θα έλεγα να τους κράξουμε σε όλους τους τόνους και να μήν αγοράσει κανείς αμέσως, ώστε να σκεφτούν/αναγκαστούν να κατεβάσουν τις τιμές τουλάχιστον τών παιδικών και τών φθηνών. Γιατί δηλαδή να μήν κάνει 100 ευρώ να γεμίσει η 2;

Griniaris είπε...

Είστε εγκάθετοι.Οι τιμές των παιδικών διαρκείας έχουν ένα μήνυμα.Από σεβασμό προς τους φιλάθλους η διοίκηση το λέει καλυμμένα...
ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΗΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

antonis είπε...

Oταν είσαι διεφθαρμένος (βλέπε περίπτωση Μανιάτη) σπάταλος με τα χρήματα της ομάδας (βλέπε ανανέωση Φανούρη) και επικίνδυνος (βλέπε επικείμενη πώληση στους διεφθαρμένους της courva) τότε το τελευταίο που επιθυμείς είναι η παρουσία των φιλάθλων στο Γήπεδο, γιατί αποτελούν εμπόδιο στα διεφθαρμένα σχέδια σου.

Υ.Γ . Θλίψη και μόνο θλίψη σου προκαλούν οι απόψεις του γνωστού Πανιώνιου δημοσιογράφου ο οποίος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στη περίπτωση του Μανιάτη. 200 χιλ ο Μανιάτης +150 Γκαλίτισος + 150 Μήτρογλου (που ήρθαν μετά από 1 μήνα)
Αν δεν έχει στοιχεία για την μεταγραφή να μην λέει αερολογίες , εκτός βέβαια αν ο ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ(με τον οποίο μιλάει) θέλει να τον ΚΑΛΥΨΕΙ επειδή έχει <> και δώσει στη δημοσιότητα το συμβόλαιο της μεταγραφής του Μανιάτη.

amanAM είπε...

Εγώ πάντως δεν θα πληρώσω 150 ευρώ στην θύρα 2, για να βλέπω αγώνες που ελλείψει κόσμου θα τους βγάζουν σε γενική πώληση 5 ευρώ, άντε 10 στην χειρότερη, όπως φέτος.

Με μια είσοδο επικίνδυνη, που σε κάθε συνωστισμό μπορεί να θρηνήσουμε θύματα σαν την θύρα 7, κλπ. Που θα με χουφτώνει ο κάθε μπάτσος, και θα πρέπει να ανέχομαι να χουφτώνουν και την γυναίκα και τα παιδιά μου. Που θα μας σταματάνε οι μπατσέοι έξω από το γήπεδο, και θα μας στοιβάζουν σαν τα πρόβατα.

Όταν με σεβαστούν σαν πελάτη, τότε θα με ξαναδούν, αλλιώς Νόβα. Έτσι κι αλλιώς την πληρώνω την Νόβα. Θα έχω και το ριπλέι μου, και τα σέα και τα μέα μου.

Προτιμάω να πληρώνω στο βόλεϊ, στο πόλο και όπου αλλού παρακολουθώ τον Πανιώνιο, στην ΠΑΕ δεν θα ξαναδούνε τα λεφτά μου, παρά μόνο όταν με σεβαστούνε σαν πελάτη, και προσφέρουν και ανάλογο θέαμα.

Katrinos είπε...

Συνυπογράφω με θέρμη όσα (πολύ ευγενικά) διατύπωσες.
ΔΕΝ είναι θέμα χρημάτων (μόνο) είναι θέμα σεβασμού των ανθρώπων που απο το υστέρημα τους χρηματοδοτούν στο βαθμό που μπορούν το σύλλογο.

ΔΕΝ επιβραβεύουν την ανανέωση, δεν δίνουν κίνητρα να μαζέψουν παιδιά (δηλαδή τους επόμενους κατόχους κανονικών εισητηρίων διαρκείας) , μάλλον δεν τους ενδιαφέρει το κομμάτι 'φίλαθλοι', άρα ρωτώ εγώ ο μαλάκας τι ακριβώς ενδιαφέρει τα Πανιώνια χέρια όταν εμπράκτως δεν τους ενδιαφέρει να έχουν στο γήπεδο Πανιώνιους?

Προσωπικά δεν κάνω καμία κίνηση ανανέωσης μέχρι να δωθούν διευκρινήσεις για τα κανονικά εισητήρια και/ή να διορθώσουν τις τιμές στο παιδικό.

Υ.Γ Για όποιον κύριο της ΠΑΕ που νομίζει οτι τα παιδιά θα πρέπει να είναι στη μαθητική εξέδρα του απαντώ να στείλει τα δικά του παιδιά εκεί , διότι θεωρώ παντελώς ακατάλληλο αυτό το χώρο για παιδιά.

jeffrey είπε...

ήμουν κάτοχος διαρκείας στη 2 και αμφιταλαντευόμουν λόγω οικονομικής στενότητας...ευχαριστώ τη διοίκηση που με έβγαλε από τη δύσκολη θέση, καθώς λογικά θα την έκανα την %^&*@@ και θα έπαιρνα και φέτος στην περσινή τιμή...λογικά θα δω δέκα ματς με εισητήριο (max) και τα υπόλοιπα στη καφετέρια...μπορεί και να επιζητούν άδειες εξέδρες και μειωμένα έσοδα...ποιος ξέρει...

IWN1998 είπε...

@bluered. Ίσα-ίσα επειδή τα διαρκείας είναι από τους λίγους πόρους που μας έμειναν, θα έπρεπε να έχουμε τιμολογιακή πολιτική που να αποδώσει. Τι είναι καλύτερο; 500 διαρκείας στη 2 με 150 Ευρώ ή 1000 με 100 Ευρώ. Και όταν εμφανίσεις και μια κίνηση στα διαρκείας, δίνεις και ένα έναυσμα σε όσους έρθουν με απλά εισιτήρια ότι κάτι τρέχει ρε παιδιά, υπάρχει ενδιαφέρον, πάμε να δούμε και μεις όποτε μπορούμε.
Απλά πιστεύουν ότι οι "άρρωστοι" είναι η συντριπτική πλειοψηφία όσων αγοράζουν διαρκείας και αυτοί θα πάρουν ούτως ή άλλως. Η αλήθεια είναι ότι και το έσοδο λόγω της οπαδικής κλίμακας του Πανιωνίου και της κρίσης, δεν είναι μεγάλο.
Αλλά και το να μη μειώσουν σε τέτοιες εποχές και από ψυχολογικής και ηθικής πλευράς, διώχνει τον κόσμο από το σύλλογο. Εκτός και αν αυτό θέλουν τελικά...

br fun_atic είπε...

Θέλω να δω τι θα κάνουν αν μειωθούν οι πωλήσεις των διαρκείας (το έχω σίγουρο) και τι αν οι ήδη κάτοχοι αγοράσουν σε φθηνότερη θύρα.

Το λογικό θα είναι να μειώσουν την τιμή του απλού εισιτηρίου, με αποτέλεσμα να αισθάνονται ηλίθιοι οι κάτοχοι διαρκείας και σε περίπτωση που βαλτώσουμε αγωνιστικά να μην πατάει κανένας και να χάσουμε έσοδα από παντού.

Προτείνω: Βάλτε φθηνό διαρκείας και πάρτε τα χρήματα από τον κόσμο προκαταβολικά. Μπορεί μετ΄λα να χτυπάτε το κεφάλι σας...

br fun_atic είπε...

Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα είδηση
http://www.gazzetta.gr/article/item/205468-tsirilo-theloun-sten-plateia

br fun_atic είπε...

πολύ καλός στην ημέρα του, αλλά γενικά ασταθής. Θα δεχθεί να είναι αναπληρωματικός του Μάχο;

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/85918-«Maties»-Paniwnioy-se-«Ele»

zamis είπε...

Ειναι πολυ μπροστα οι ανθρωποι μιλαμε,θα φερουν Τσιριλο,θαρχεται κι η Ελενα Ασημακοπουλου,τσουπ τα διαρκειας.

zamis είπε...

Θα παιζει στοπερ ο Ελε,δεν υπαρχει προβλημα.

br fun_atic είπε...

Η ηλικία βέβαια των Μιχαηλίδη, Ελευθερόπουλου και Τσιρίλο είναι άστα να πάνε... Αλλά και αυτός ο (πετκάκης λέγεται η πευκάκης;) δεν είναι και στην πρώτη του νιότη...28 ετών...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ανακοινώθηκε είναι ότι υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο 8 (!!!) παίκτες από τις μικρές μας ομάδες. Αυτή είναι είδηση...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Antonis αν (λεω αν...) αναφέρεσαι σε μένα για το θέμα της πώλησης του Μανιάτη καλό θα ήταν να έβαζες όλο το απόσπασμα της σκέψης μου, γιατί πολύ απλά λές ψέματα και είναι ντροπή σου.
Θα μου πεις έχει απαίτηση από κομπλεξικούς να αποδίδουν σωστά αυτά που λες; Οχι δεν έχω απαίτηση γι’ αυτό και απαντώ.

Είπα, στο ραδιόφωνο υπερασπιζόμενος τον Πανιώνιο και κανένα Βεντούρη, ότι η ΜΠΟΡΕΙ να συνυπολογίστηκαν στη μεταγραφή του Μανιάτη και τα χρήματα των συμβολαίων του Μήτρογλου και του Γκαλίτσιου, για τους οποίους η συμφωνία για δανεισμό έγινε ΜΑΖΙ με τη μεταγραφή του Μανιάτη. Τα χρήματα των συμβολάιων των δυο παικτών ήταν περισσότερα από 300.000 που φυσικά πλήρωσε ο Ολυμπιακός για έξι μήνες.

Επίσης ο εν λόγω «κύριος» ξέχασε (;) να γράψει ότι στη συνέχεια είπα: «Ολα βέβαια θα αποδειχθούν με έναν απλό τρόπο. Αν γίνει ένας τυπικός οικονομικός έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ». Αλλά είπα. Οταν κάποιος είναι κομπλεξικός διαστρεβλώνει την αλήθεια...

BR συγγνωμη που ασχολήθηκα με αυτόν τον τυπο που υπογράφει ως Antoniς αλλά έπρεπε να γράψω την πραγματικότητα.

claire είπε...

Μου αρέσει που έλεγαν οτι φέτος οι τιμές των διαρκείας θα είναι οικονομικής κρίσης. Δεν πειράζει κύριοι, λεφτά υπάρχουν.

Η πλάκα είναι οτι εκτός απο την κατάργηση των εκπτώσεων στους παλαιούς κατόχους και τις ειδικές τιμές δεν ανέφεραν καθόλου και την τιμή του εισιτηρίου ανα αγώνα έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε μια σύγκριση. Όταν θα βγάζουν τα εισιτήρια μέσα στη χρονια κοψοχρονιά 5 ευρώ προσωπικά θα νιώθω πολύ ηλίθια με το διαρκείας μου.

Ενδεικτικά, για την 6 πέρυσι είχα πληρώσει 320 ευρώ, ενώ φέτος πρέπει να δώσω 400. Αύξηση 80 ευρώ παρακαλώ!

IWN1998 είπε...

@claire. Είναι ο αυξημένος ΦΠΑ...

Bertheway είπε...

Δε θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια συμφωνία με τους καταστηματάρχες της Ν.Σμύρνης για εκπτώσεις στους κατόχους διαρκείας?Έστω μία έκπτωση στη μπουτίκ.Δε δίνουμε που δε δίνουμε αγωνιστικά κίνητρα για την αγορά των διαρκείας,τόσο δύσκολο ήταν να έχουμε κάποια προνόμια?Και οι καταστηματάρχες θα είχαν όφελος απο 1000-2000 καινούργιους πιθανούς πελάτες και εμείς θα είχαμε ένα έξτρα κίνητρο για την αγορά.Και όσο πιο ακριβό διαρκείας τόσο πιο μεγάλη έκπτωση.

antonis είπε...

Kύριε Διόγο,

Είναι κάτι παραπάνω απο κατανοητό οτι η μη δημοσίευση των λεπτομερειών της μεταγραφής του Μανιάτη σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση.
Ίσως και να μην φταίς για το γεγονός οτι ο Πανιώνιος και ο Βεντούρης επέλεξαν την οδο της επιλεκτικής διαφάνειας(δημοσίευση της προσφοράς σε Κοντοέ, της Μεταγραφής Τζαβέλα,αλλά οχι της μεταγραφής Μανιάτη)
Επέτρεψε μου να με θεωρώ οσο Πανιώνιο οσο και εσύ,με την διαφορά οτι προσωπικά δεν μου πάει να υπερασπιστώ τον Πανιώνιο οταν σαν Επίσημη ΠΑΕ ΚΩΦΕΥΕΙ για αυτά που ακούγονται για τον Μανιάτη, και έχει επιλέξει την οδό της επιλεκτικής διαφάνειας-αδιαφάνειας

Ανώνυμος είπε...

σας ενημερωνω σχετικα με αυτο που εγραψε ο Zamis οτι στο blog μου τα τελευταια 3 χρονια πρωτη λεξη στις αναζητησεις ειναι η Ασημακοπουλους.Εχω κατι φωτογραφιες της φωτια και το αρθρο εχει περιπου 1500 επισκεψεις τον μηνα.Οποτε στον τσιριλο λεμε ναι.
Αυτο παντως οτι στους τερματοφυλακες μια μιλαμε με τον Μιχαηλιδη μια με τον Ελε,πρεπει να θεωρησουμε σιγουρο οτι θα φυγει ο Μαχο/

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

@ Antonis καμία ΠΑΕ δεν υπερασπίζομαι. Τον σύλλογο που αγαπώ υπερασπίζομαι γιατί θα πρέπει να ξέρετε ότι όταν βγαίνουν αεκτσήδες στο ραδιόφωνο κια μου λενε ότι είαμστε παράρτημα του γάβρου και πουλήσατε τσάμαπ τον Μανιάτη πρέπει να απαντήσω. Εγω είπα ακριβώς αυτά που σας έγραψα.

Δεν αμφισβητω την αγάπη κανένος για τον σύλλογο, εσείς γράψατε με ειρωνικό τρόπο (θεωρώ...) σχόλιο για λεγόμενα μου...

Mάκης

Panos είπε...

@φίλο Νηματοθέτη

Στην προσπάθεια σου να στηλιτεύσεις την -όντως- απαράδεκτη αύξηση στις τιμές των παιδικών διαρκείας, απαξίωσες την Παιδική Κερκίδα. Η φράση "φωλιά των βαζελο..." είναι άδικη και μηδενίζει με άσχημο τρόπο τη δουλειά που έγινε τα τελευταία τρία χρόνια στο να στηθεί, να οργανωθεί και να λειτουργήσει μια κερκίδα Μαθητών και Αθλητών και να υπάρξει, για πρώτη φορά, μια 'θερμοκοιτίδα' νέων φιλάθλων για το Σύλλογο.
Το καταλαβαίνω ότι ή ένταση σου απέναντι στο ολίσθημα της διοίκησης να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων σε ειδικές και κρίσιμες κατηγορίες φιλάθλων σε οδήγησε σε μια υπερβολή, αλλά πιστεύω ότι αδίκησες όλους όσοι για τόσα χρόνια βοήθησαν -με προσωπικό χρόνο, κόπο και διάθεση- να στηθεί ένα πείραμα που υπήρξε καινοτόμο και -παρ' όλες τις δυσκολίες- πετυχημένο.

br fun_atic είπε...

Το ξέρεις ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση και φαντάζομαι ότι ξέρεις πως σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με παιδιά και Πανιώνιο μου γυρίζει το μάτι.

Από την άλλη όμως αποτελεί μια πραγματικότητα ότι η συγκεκριμένη κερκίδα έχει κόσμο μόσο σε παιχνίδια με τους ΠΟΚατζήδες (όσο η παιδική λειτουργούσε στην 4 τους είχαμε φέρει σε λογαριασμό). Ας πούμε ότι δεν με πειράζει και τόσο γιατί τα συγκεκριμένα γαυρο - βαζελο - κοτοπουλόπεδα αθλούνται στον Πανιώνιο και τέλος πάντων μπορεί και να συμπαθούν την ομάδα (αν και οι μπαμπάδες τους δεν τους αφήνουν).

Αυτό που είπα είναι ότι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει αντεπιχείρημα στην αύξηση της τιμής των παιδικών διαρκείας η ύπαρξη της συγκεκριμένης εξέδρας.
Θεωρώ ότι τα παιδιά δεν θα έπρεπε να πληρώνουν εισιτήριο...Αφού όμως ο σύλλογος αποφάσισε διαφορετικά ας φροντίσουμε να μειώνουμε και όχι να αυξάνουμε την τιμή του ή ακόμη και να το διαθέτουμε δωρεάν έστω στην συγκεκριμένη κερκίδα.

vassilis είπε...

Φίλοι,
Τα παιδιά αντί για διαρκείας να πάρουνε καμιά συνδρομή για τα συνδρομητικά κανάλια μπας και δούνε λίγο ποδόσφαιρο της προκοπής!
Το θέαμα που είδαμε είναι επιεικώς απαίσιο τη φετινή χρονιά.
Ρε παιδιά έχουμε να δούμε λίγο μπάλα πάρα πολύ καιρό, θα πηγαίνουμε όταν θέλουμε και μπορούμε με εισιτήριο, πάλι έσοδα θα έχει η ΠΑΕ.
Η ΠΑΕ για να ζητάει από τους πελάτες αύξηση (εγώ το πήρα πέρσι 135€) σημαίνει ότι βασίζεται σε καλύτερο σχέδιο ότι κάτι πάει καλύτερα κλπ.
Εμείς όλο περικοπές βλέπουμε, μεταγραφές που είναι για να πλαισιώσουν από όσο καταλαβαίνω τους υπάρχοντες παίχτες, παράλληλα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του κου Διόγου μπορεί να αντιμετωπίσουμε και πρόβλημα με την εμπλοκή μας με τα στημένα, διοικητικά υπάρχει αβεβαιότητα...ΓΙΑΤΙ να πάρουμε διαρκείας;
Να δούμε τι κινήσεις θα γίνουν, να περιμένουμε τη διοικητική ηρεμία και εφόσον έχουμε όλα τα δεδομένα να αποφασίσουμε για τα διαρκείας.

Griniaris είπε...

Ευτυχώς που δεν είχαν δει πριν την ανακοίνωση της nova.Τότε θα βλέπατε που θα πήγαιναν τα διαρκείας...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128702564

zamis είπε...

Μεταφραση:Θα παρετε τ'απιδια μας.

Katrinos είπε...

Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Νοβα να μειώσει στο 1/3 τη χορηγία των ομάδων, για να μη σας πω οτι θα πάει (πάλι στο 1/3) ανάλογα με δικά της κριτήρια εμπορικότητας.

claire είπε...

"Στη τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η πώληση της ΠΑΕ Πανιώνιος στον όμιλο των Κυπρίων επενδυτών. Σήμερα η επιτροπή του ερασιτέχνη Πανιώνιου που αποτελούν οι Βεντούρης, Λογοθέτης, Σταμούλης και Γιαβάση συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του ομίλου κ. Παπαλόη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και δυο εκπρόσωποι της εταιρίας που θα επενδύσει στην «κυανέρυθρη» ομάδα. Υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές με την πρόταση να παραμένει ως έχει, δηλαδή πρώτα θα γίνει οικονομικός και νομικός έλεγχος στην ΠΑΕ και αφού το άνοιγμα δεν ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ (το οποίο θα καλύψουν οι επενδυτές) θα προχωρήσει η διαδικασία εξαγοράς του 67% του μετοχικού κεφαλαίου, με 600.000 ευρώ για τις μετοχές στον ερασιτέχνη και με κατάθεση 3 εκατομμυρίων ευρώ για τις ανάγκες της ομάδας. Φυσικά για να πραγματοποιηθεί η πώληση πρέπει να υπάρξει η σύμφωνη γνώμη της γενικής συνέλευσης του ερασιτέχνη Πανιωνίου η οποία αναμένεται να διεξαχθεί τις επόμενες μέρες. "

http://pan-ola.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

η εδρα της cuvra holding ειναι αθηνων 6 στο γουδι.πρωην γραφεια με απληρωτους λογαριασμους cosmote, vodaphon, δεη,hellas on line.κυριε μακη θα κανετε ρεπορταζ η θα ταλεω στους υπολοιπους εγω?

vassilis είπε...

Και γιατί τα λέτε τώρα κύριε; Αν έχετε πληροφόρηση βγάλτε τη όλη!

Templar είπε...

Κάτι ξέρει... Κάτι ξέρει....!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πετκακης δηλωσε οτι ηρθε σε ενα νοικοκυρεμενο σωματειο

Ανώνυμος είπε...

τωρα λενε οτι συμφωνησανε και οτι ηταν οικονομικοι διευθυντες της j&p αβαξ μπροστα.ο κυριος ΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?EXOYN MEGALH PLAKA.

Ανώνυμος είπε...

α ξεχασα.το μεσο του κυριου μακη ειχε πρωτο την ειδηση.τυχαιο?δεν νομιζω

zamis είπε...

Αφου λοιπον η ειδηση βγηκε και στον sport-fm,περιμενουμε επισημη ανακοινωση οτι οι επενδυτες ειναι τελικα η Aβαξ.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αεκτση λάθος κάνεις. Αλλο μεσο μετέδωσε πρώτο την είδηση. Εγω δεν μεταδίδω είδηση αν δεν μιλήσω και με τις δυο πλευρές.

Αλλά καρφώνεσαι φίλε και δεν κάνει... Μήπως να σχοληθείς με το Αεκάκι σου; (αν είσαι Αεκτσής και δεν είσαι κανένας Πανιώνιος που χάνει τη κουτάλα.......)

Ασε που εγω δεν εχω κρύψει ότι μιλάω με τον Γ. Παπαλόη και τον Γ. Κατσιφαράκη... Οπως μιλάω και με τον Γερ. Βεντούρη...

Υ.Γ. Τι κρίμα για σένα. Οντως ήταν εκπρόσωποι εταιρίων. οχι της J & Π Αβαξ. Εχει κι άλλες εταιρίες ο Παρασκευαϊδης. Για ψάξε. Εχει εταιρία που κάνει δουλειές σε Ελλάδα, Κύπορ & Ρουμανία; Εταίρα που... πίνεται;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

zamis πάλι από λάθος πηγή ενημερώνεσαι...

Κρίμα...

Templar είπε...

Εγώ πάντως έχω εμπιστοσύνη στον Χάρη τον Στούλη. Δεν είναι άπειρος, και είναι φανατικός Πανιώνιος. Θα δούμε...

Templar είπε...

Σταμούλη!

zamis είπε...

Κουραζομαι να σου απαντησω καν Μακη,το κριμα ποιανου ειναι στην κριση ολων.

Templar είπε...

Κύριε Διόγο μου λύνετε μια απορία; Τελικά γιατί χάσαμε δύο μήνες στις σκιές και δεν έβγαινε εξ αρχής ο κος Παρασκευαίδης να κάνει επίσημα την πρόταση; Και γιατί πρέπει να υπάρχει στη μέση ο κος Παπαλόης, η φερεγγυότητα του οποίου αμφισβητείται λόγω δυσμενών εις βάρου του στοιχείων; Και εν πάσει περιπτώσι εξυπηρετεί τον Πανιώνιο η εμπλοκή του;

Ανώνυμος είπε...

την συγκεκριμενη εταιρεια την εγραψε το αρθρο του αθλητικου σαιτ.θα σου πω κατι για να τελειωνουμε.τον πανιωνιο θελει να τον αγορασει εταιρεια με μεταλλεια.αυτο δεν μπορει πλεον να γινει ποτε γιατι το πληρεξουσιο που ειχε απο την οικογενεια του αποσυρθηκε.αρα λεφτα σαν αυτα που θελουν να κινηθουν δεν κινουνταιτο καταλαβες μαγκα.αν νομιζεις οτι το προβλημα μου ειναι το ποδοσφαιρο εισαι βαθια νυκτωμενος.οσο για τον ευθυβουλο λες να μην ξερω τιποτα?τι λες?

Templar είπε...

@gpang21

Φαίνεται να ξέρεις αρκετά...
Μήπως γνωρίζεις τίποτα και για κάποια τράπεζα Μ. Ανατολής που δεν υπάρχει εδώ και δεκαετείες και με την οποία είχε εμπλοκή ο Ηρακλής;

zamis είπε...

Τοχετε ανεβασει πολυ το επιπεδο κυριοι και θαχουμε προβλημα στην εγκυρη ενημερωση τωρα..

Ανώνυμος είπε...

βεβαια ξερω φιλε μου.μαλλον με ξερεις και σε ξερω.

Ανώνυμος είπε...

ελληνοαιγυπτιακη τραπεζα.δινω τα διαπιστευτηρια μου.

Templar είπε...

Μάλιστα...

Άρα ξέρεις και για το ακίνητο του ταμείου στην Κηφισιά, και για Μποδοσάκη, κλπ κλπ κλπ που δεν γράφονται εδώ...
Λες να βγούμε ξαδέλφια;

Ανώνυμος είπε...

ο τυπος που ηταν στην συναντηση συμφωνα με τον σεντρα,ειναι δαγκωμενος εχει χασει το σπιτι του απο τον επενδυτη.θα πεσει πολυ γελιο templar.

Ανώνυμος είπε...

ξαδελφια οχι.κοντα ομως.αν αυτα ηταν με τιτλους ολα θα ηταν λυμενα τωρα.δεν θα εκανε τον αλεξιπτωτιστη ελευθερας πτωσης.

Maxi είπε...

Εχουμε άποψη για όλα!!! Προτείνουμε ποσα λεφτά να βάλει ο καθένας!!! Βρίζουμε το Τσακίρη, το Βεντούρη, τους "κυπρίους" κλπ κλπ!!! και όταν καλούμαστε να βάλουμε το δικό μας οβολό των 150€, ψάχνουμε και βρίσκουμε όποια δικαιολογία μπορούμε να βρούμε για να μη τον δώσουμε! Μάλιστα θεωρητικοποιούμε την άποψη αυτή και προσπαθούμε να παρασύρουμε και άλλους στην άποψή μας και να απέχουν απο τα διαρκείας και οι υπόλοιποι!
Κύριοι, αν είστε Πανιώνιοι, επιτρέπεται και ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να έχετε άποψη για οτι αφορά την ομάδα. ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ομως να την ενισχύουμε όπως και αν είναι, είτε τη φανέλα τη φοράει ο Estoyanoff, ειτε ο Πετκάκης, είτε ο Φανούρης.
Κάντε λοιπόν τη κριτική σας στη διοίκηση και απαιτείστε το καλύτερο! κάντε όμως ακόμα περισσότερο την αυτοκριτική σας, χαμηλώστε τους τόνους και δώστε τη συμμετοχή σας στην ομάδα είτε αυτή παίζει στην α' , είτε παίζει στη β' είτε στη γ' του χρόνου.
Ο πανιώνιος είναι πάνω απο όλα και κανείς μας δεν περισσεύει. Ο μόνος που περισσεύει είναι ο αεκτζής που γράφει εδω μέσα με προφανείς σκοπούς!!!

Templar είπε...

Εγώ περιμένω να δω... Πάντως δεν θα περάσει χαλαρά η ιστορία αυτή...

Ανώνυμος είπε...

ο σεντρα κυριοι λεει τελειως διαφορετικα πραγματα κυριε μακη.ωρα για ρεπορταζ και αναζητηση της αληθειας.της δικης σου βεβαια.

Ανώνυμος είπε...

δεν ειμαι αεκτζης.ηλυσιακος ειμαι.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Τελικά Αεκτσή είναι ή δεν είναι ο Παρασκευαιδης στην υπόθεση; Γιατί βλέπω ότι μόλις ακούστηκε ότι εμφανίστηκαν εκπρόσωποι των εταιριών θυμήθηκες τον Δάκη Ιωάννου. Αύριο αν τυχόν εμφανιστεί κανένας εκπρόσωπος του Ιωάννου, αν λεω, θα ζητήσεις να εγγυηθεί ο... Πρόεδρος Χριστόφιας την μεταβίβαση;

Ασε ανθρωπε μου να δούμε τι θα βγει, τι εγγυησεις θα κατατεθούν και εδω είμαστε να κρίνουμε.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τραβας τόσο ζόρι; Αν εχεις στοιχεία γιατί δεν πας στη δικαιοσύνη και κάθεσαι στα πανιώνια μπλογκ; Οποιος εχει στοιχεία τα δημοσιοποιει και τα καταθετει στη δικαιοσύνη... Απλά πράγματα...

@Τέμπλαρ γνωρίζεις ότι ο Ηρακλής που αναφέρεσαι έχει πεθάνει;

Ανώνυμος είπε...

αν οι κυπριοι ηταν κυπριοι τα προβληματα της ομαδας σας θα ηταν λυμενα.μαζι με αυτα και τα δικα μου.αν αυτη η συνελευση γινει θα με γνωρισετε ολοι σας.

Templar είπε...

Και ποιοι είναι οι προφανείς σκοποί του αεκτζή; Να κακολογίσει τον επενδυτή; Γιατί μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι μέχρι στιγμής ξέρει τι λέει...

Maxi είπε...

εχει 21 πόρτες το γήπεδο του ηλυσιακού???? μπραβο!!!!

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Ηλυσιακός και υπογράφεις με "21" Πλάκα έχεις...

Ανώνυμος είπε...

ασε κυριε μακη.ημερομηνια θανατου 1/8/2009.οσο για αυτους με τα βραχιολακια εχουν γνωση οι φυλακες.

Templar είπε...

Κύριε Διόγο, όχι δεν το γνώριζα. Λυπάμαι. Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με αυτή την ιστορία που είναι δυσάρεστη σε όλες τις εκδοχές της...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Πέστα ωρε Maxi...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Εγω Αεκτση σου ξαναλεω. Τι ζόρι τραβάς;

Εχεις χάσει λεφτά από τον Παπαλόη;

Πήγαινε στη δικαιοσύνη. Απλά πράγματα.

Templar είπε...

Δεν ξέρω πότε πέθανε (ο Θεός να τον συγχωρέσει) και σταματάω τη συζήτηση. Ξέρω όμως πολλά άλλα και πολύ κόσμο που κλαίει. Ως εδώ. Από μένα τέρμα η δημόσια συζήτηση για την οικογένεια Παπαλόη. Όποιος θέλει ας ψάξει στις αποφάσεις των δικαστηρίων και τον Τειρεσία... Τέλος!

Ανώνυμος είπε...

αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΠΑΛΟΗΣ ενας τεραστιος συμβουλος της ΕΠΟ και επικεφαλης της εθνικης ομαδας για πολλα χρονια ηταν εν ζωη αυτα δεν θα γινονταν.θα του εκοβε τα ποδια.θα προσπαθουσε τουλαχιστον.

Ανώνυμος είπε...

σταματαω και εγω θα τα πουμε στην συνελευση που θα ειναι και καποιος απο την υπολοιπη οικογενεια

Katrinos είπε...

@Maxi, ουδείς ψάχνει για αφορμή να μη δώσει.
Άλλο να δώσω και άλλο να με θεωρούν μαλάκα.
Η αγάπη μου για το σύλογο και η οποιαδήποτε συνείσφορά μου είναι χωρίς όρους και όποτε μου ζητηθεί απο τους ανθρώπους που εγώ θεωρώ κατάληλους θα τα καταθέσω χωρίς δεύτερη σκέψη.
Όπως και (αν και καθυστερημένα) γράφτηκα μέλος του ερασιτέχνη, κίνηση που πιστεύω ότι όλοι πρέπει να τη κάνουμε.

Αλλά το θέμα των διαρκείας είναι τελείως διαφορετική συζήτηση, είναι δείγμα του πόσο με σέβονται σαν μέλος της οικογένειας του Πανιωνίου.
Είναι καθήκον του κάθε αρμόδιου να ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, να ΣΚΕΦΤΕΙ και να παρουσιάσει ένα ελκυστικό πλάνο για τα διαρκείας δίνοντας κίνητρο στους οπαδούς να πληρώσουν προκαταβολικά τα εισητήρια της χρονιάς. Επαναλαμβάνω δεν το θέλω τσάμπα το εισητήριο, θέλω όμως να το αγοράσω και να μη νιώθω μαλάκας.

NK99 είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/485321

Πανιώνια διαφορετικότητα...

Ανώνυμος είπε...

παιδια,να παμε για υπνο ή θα βγουν και αλλα στην φορα ,πραγμα που δειχνει οτι μονο εγω δεν ξερω κατι.

Templar είπε...

Τελικά εισιτήρια στην 4 φέτος;

zamis είπε...

zouri lol!παμε να ονειρευτουμε Ελενα σεντερ μπακ

Ανώνυμος είπε...

εχω την υποψια οτι br παιρνει bonus απο τις πωλησεις διαρκειας.Νομιζω οτι μπορει να μαζεψει διπλα του στην 4 περισσοτερους απο ολο τον επισημο Πανιωνιο/Τον βλεπω για να πετυχει τον σκοπο του να βαλει τραπεζακι στην πλατεια τα ΣΚ.(παλια του προταση).Ασε που σε 3 χρονακια θα προσφερει δωρεαν τον γιο του στην α ομαδα και για πρωτη φορα οι δηλωσεις παικτη οτι απο μικρος ηταν πανιωνιος θα ειναι αληθινες

Templar είπε...

@Zamis

Να παρακαλάς να ξαναπάρουμε τον Μπουβάλ...

Ανώνυμος είπε...

και εδω η νεα μας μεταγραφη
http://zouri1.wordpress.com/2008/11/15/%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85/

Maxi είπε...

@katrinos
δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, όμως θα κάνω δύο ερωτήσεις.
-ποιά θα ήταν η τιμή που θα σ έκανε να μη νοιώθεις μαλάκας? και πιστεύεις οτι ατην απάντηση που θα δώσεις δε θα βρεθεί κάποιος άλλος που αυτό που θα απαντήσεις να το θεωρεί πάλι λάθος τιμολόγηση?
-Η τιμή ενός προιόντος(όπως το εισιτήριο διαρκείας) για μια ΠΑΕ πρέπει να προκύπτει απο το σημείο που θα προσφέρει τα μεγαλύτερα δυνατά έσοδα για αυτην.
Ποιά είναι αυτή όμως η τιμή?
Σε ποιό σημείο το εισιτήριο παύει να είναι ένα ελαστικό προιόν και γίνεται ανελαστικό.
Ο IWN έκανε μια προσέγγιση πριν λέγοντας " ...Τι είναι καλύτερο; 500 διαρκείας στη 2 με 150 Ευρώ ή 1000 με 100 Ευρώ..."
ένας όμως καλός οικονομολόγος θα έλεγε " έχεις δίκιο IWN, μήπως όμως ενα 50ρικο το χρόνο δεν είναι τόσο σημαντικό κινητρο και αν μειώσουμε τη τιμή στα 100 απλά τα 500 θα γίνουν 550 και έτσι θα χάσουμε έσοδα αντί να τα αυξήσουμε???
Να ένα δύσκολο πρόβλημα που καλείται να απαντήσει ο ¨οικονομικός διευθυντής" της ομάδας!!!! εδώ γελάνε βέβαια γιατί μάλλον τα ενδιαφέροντά του είναι άλλα!

Endys είπε...

Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι συμφωνώ με τον BR, όπως και στα περισσότερα που γράφει.
Μετά από λίγο όμως το είδα από άλλη οπτική: δεν μπορώ εγώ και όσοι από τους υπόλοιπους εδώ πέρα, φωνάζουμε τόσο καιρό για τους Κύπριους γράφοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις, να προσεγγίσουμε τα διαρκείας από την εμπορική πλευρά.
Το πράγμα είναι απλό "αγαπάς την ομάδα? Απόδειξη!!!!"
Όσο λοιπόν κι αν με τσούζει το 250αρι στην 7 και ο τετραπλασιασμός!!! του παιδικού (€25 πλήρωσα πέρυσι) θα το πάρω το διαρκείας. Δεν μου περισσέυουν αλλά θα το πάρω. Έστω κι αν πρόσφατα μετακόμισα μακριά και μάλλον θα χάσω αρκετά παιχνίδια.
_______________________________

Βλέπω τι γίνεται στην Καβάλα κι ανησυχώ σφόδρα από την ανωνυμία των επενδυτών. Ειλικρινά είμαι μπερδεμένος. Από τη μία λέω ότι αποκλείεται ο Βεντούρης, ο Διόγος κλπ να αβαντάρουν λαμόγια. Αφενός είναι Πανιώνιοι, αφετέρου έχει βρομίσει τόσο πολύ το πράγμα που αν γίνει στραβή δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Από την άλλη ποιος μου εξασφαλίζει ότι αν από τα στημένα πέσει πχ. ο Ολυμπιακός, οι νέοι μέτοχοι δεν θα διαγράψουν το ΑΦΜ για να τον κρατήσουν στην Α΄?

Γι αυτό λοιπόν λέω ας δώσουμε την ομάδα στους ενδιαφερόμενους κι ας κρύβονται για να μην τους πιάνει το μάτι. Ας εξασφαλίσουμε όμως τα βασικά για τον σύλλογο όπως:
α) δεν θα πουληθεί το ΑΦΜ
β) δεν θα πουληθεί το γήπεδο (αν κτιστεί καινούργιο θα ανήκει εξολοκλήρου στον ερασιτέχνη και όχι όπως το προπονητικό που ανήκει στον Τσακίρη)
γ) να διευκρινήσουν αν τα χρήματα που βάζουν είναι δωρεά, επένδυση, δάνειο κλπ. Βάσει του παραπάνω να μας πουν τι θα γίνει όταν φύγουν. Δεν θα πάρουν τίποτα (δωρεά), θα πάρουν τους τόκους (δάνειο) ή αν επενδύουν, τι προσδοκούν να βγάλουν?
Να τα βάλουμε κάτω και να τους απαντήσουμε

amanAM είπε...

Όσον αφορά εμένα, ήδη ξοδεύω αρκετά χρήματα για τον Πανιώνιο, και θα εξακολουθήσω να το κάνω. Αλλά δεν θα είμαι πελάτης της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας που δεν με σέβεται, δεν με υπολογίζει, και δεν σέβεται την γυναίκα και τα παιδιά μου.

Και τον Θεό τον ίδιο να κάνουν μεταγραφή για να παίξει, και κάποιον ακόμα καλύτερο να φέρουν, εγώ δεν ξαναπληρώνω ούτε ένα ευρώ στο γήπεδο που με χουφτώνει ο κάθε μπάτσος, χουφτώνει τα παιδιά και την γυναίκα μου, κινδυνεύουμε κατά την άφιξη, την παραμονή και την αποχώρηση μας από το γήπεδο.

Ακόμα και πρόεδρο της ΠΑΕ να με κάνετε (θεωρητικά σαν μέλος του Ερασιτέχνη μέχρι και πρόεδρος μπορώ να γίνω με τις παρούσες συνθήκες) εγώ υπό τις σημερινές συνθήκες ασφάλειας και συμπεριφοράς αρνούμαι να ξαναπατήσω στο γήπεδο.

Δεν είμαι ζώο, και δεν δέχομαι να μου φέρονται σαν να είμαι ζώο. Δεν είναι θέμα τιμής εισιτηρίου, είναι θέμα αξιοπρέπειας.

Maxi είπε...

@AmanAm
σεβομαι απολυτα αυτο που λες οτι ξοδευεις πολλα για το Πανιωνιο γιατι σιγουρα ξοδευεις πολλα περισσοτερα απο μενα. Μιλωντας εκ του ασφαλους λοιπον...μη με τρελλαινεις και μου λες οτι τωρα ανακάλυψες οτι οι συνθηκες στο γηπεδο ειναι τοσο ενοχλητικες οσο περιγραφεις...Αληθεια, υπαρχει γηπεδο στην Ελλαδα που να μη συμβαινει αυτο που περιγραφεις. και οχι μονο γηπεδο... Δεν εχεις νοιωσει το χουφτωμα που σου εχει κανει τους τελευταιους μηνες το κρατος σε σενα, στη γυναικα σου και κυριως στα παιδια σου. Στην Ελλαδα ζουμε φιλε, που τη φτιαξαμε ετσι οπως μας αξιζει, αρα για τη κατασταση στο γηπεδο οπως και στη κοινωνια ολοκληρη ισως να φταιμε και μεις λιγακι. Στο ονομα λοιπον της αγαπης για την ομαδα αλλα και των τυψεων που πρεπει να νοιωθουμε (λογω της καινουργιας διαστασης που εβαλες) πρεπει να εχεις τουλαχιστον τις ιδιες θεσεις στη κερκιδα!!!

amanAM είπε...

Στο προσωπικό μου μπλογκ έχω αναρτήσει από πέρυσι τον Σεπτέμβρη (μόνιμα στην δεξιά πλευρά πάνω ψηλά) μια επιστολή διαμαρτυρίας για όλα αυτά, και ζητούσα απαντήσεις, εξηγήσεις και λύσεις.

Την επιστολή αυτή την έστειλα στην ΠΑΕ (επί Κιντή) και έλαβα μετά από μια εβδομάδα μια απάντηση με email, ότι θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ και θα λάβω επίσημη και ολοκληρωμένη απάντηση.

Ουδεμία απάντηση έλαβα, και αυτό το θεωρώ ακόμα πιο προσβλητικό, δεδομένου ότι γράφτηκα και μέλος του Ερασιτέχνη, και είμαι πελάτης της ΠΑΕ με 6+1=7 διαρκείας, τα οποία δεν σκοπεύω να ανανεώσω.

Ανέχτηκα για πολλά χρόνια το να με ψαχουλεύουν, αλλά όχι μόνο εξακολουθεί να με ενοχλεί, αλλά αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν πως πηγαίνοντας πρόπερσι στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ουδείς με έλεγξε και με προσέβαλε με χουφτώματα, κλπ.

Έκτοτε έγινε ακόμα μεγαλύτερη η δυσαρέσκεια μου σε αυτήν την πρακτική, που υπόκειμαι στο "δικό μας" γήπεδο.

Πέρυσι, όχι μόνο επαναλήφθηκε ο "μη έλεγχος" στο καραϊσκάκη, αλλά τον βιντεοσκόπησα κιόλας, και τον ανάρτησα στο μπλογκ μου.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν "ανακάλυψα" ότι υπάρχουν αναρτημένοι όροι που οι φίλαθλοι αποδεχόμαστε αυτομάτως, με την είσοδο μας στο γήπεδο. Οι όροι αυτοί είναι στον τοίχο στην είσοδο των επισήμων. Εγώ που αγόρασα τα διαρκείας στην θύρα 2, ουδέποτε έλαβα γνώση αυτών των όρων, αλλά τώρα πια που τους γνωρίζω, δεν τους αποδέχομαι και δεν τους ανέχομαι.

Όλα αυτά επίσης αναρτήθηκαν στον μπλογκ μου.

Δεν με έπιασε λοιπόν κάτι ξαφνικά. Δεν είμαι ζώο, και δεν ανέχομαι να μου φέρονται σαν ζώο εκεί που είμαι πελάτης, και τους ακουμπάω τα λεφτά μου.

amanAM είπε...

Επειδή δε είναι της μόδας οι ευθύνες των υπευθύνων, να μετακυλίονται στον κόσμο, τον Φλεβάρη που μας πέρασε υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας που πιάστηκε από τους μπάτσους ένας νεαρός με βεγγαλικό, στην είσοδο του γηπέδου.

Τον νεαρό τον άφησαν να μπει στο παιχνίδι (αφού του πήρανε το βεγγαλικό), αντί να τον πάνε στο τμήμα, να τον καταγράψουν, να του αφαιρέσουν την κάρτα φιλάθλου, να του απαγορεύσουν την είσοδο, κλπ.

Κάποιοι λοιπόν (οι μπάτσοι, οι εντολοδόχοι των μπάτσων που στην προκειμένη περίπτωση είναι η ίδια η ΠΑΕ, κλπ) φταίνε για την κατάσταση που επικρατεί στα γήπεδα, και εγώ δεν ανήκω σε αυτούς τους κάποιους.

Δέχτηκα να τους δώσω όλα τα προσωπικά μου στοιχεία, να με φωτογραφήσουν, να με φακελώσουν, να με καταγράφουν μέσα στο γήπεδο, κλπ, αλλά δεν ανέχομαι άλλο να με προσβάλουν και να με ξεφτυλίζουν, και σε καμία περίπτωση δεν αποδέχομαι κάποια γενικότερη συλλογική ευθύνη που απαλλάσσει αυτούς που ευθύνονται πραγματικά.

Αντώνης Μάγγος

amanAM είπε...

κι επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης...

http://panionios-gr.blogspot.com/2011/07/blog-post.html

Maxi είπε...

@AmanAm
Σεβομαι απολυτα την ανθρωπινη πλευρα στη διασταση που το βαζεις. Εχεις απολυτο δικιο.
Νομιζεις ομως οτι ειναι οδηγια που εχει δωσει η ΠΑΕ η απλα υπαρχει καποιος αξιωματικος της αστυνομιας που ελεγχει αυτα τα πραγματα?
Νομιζω ομως Αντώνη οτι ετσι πρεπει να νοιωθεις και οταν πηγαινεις στην εφορία, "απατεωνας και κλεφτης". Ετσι πρεπει να νοιωθεις και οταν πηγαινεις σ ενα νοσοκομειο, στη πολεοδομια, στα υπουργεια κλπ κλπ. Ετσι γιναμε ενας λαος με το κεφαλι κατω που δεχομαστε το χουφτωμα του οποιου δημοσιου λειτουργου σαν φυσιολογικο. Δεχομαστε η αστυνομια να προστατευει αυτον με το σιδερολοστο και να δερνει γερους και γριες.
Μακαρι να αλλαζαν ολα αυτα, αλλα δεν ειναι κριμα να ξεκινησουμε την αλλαγη απο το φτωχο μας πανιωνιο?

amanAM είπε...

Η αστυνομία ισχυρίζεται πως εκτελεί εντολές της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ τους καλεί. Κανονικά έπρεπε να υπάρχουν ιδιωτικά security, τουλάχιστον μέσα από τα τουρνικέ.