Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Για να ξέρουμε τι μας γίνεται




Αυτό είναι μέρος του ελέγχου μου για την COUVRA HOLDING LTD. Τον έλεγχο διενήργησε στην Κύπρο γα λογαριασμό του blog ο δικηγόρος Αμμοχώστου κος Ανδρέας Λοίζου, τον οποίο ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την ταχύτατη ανταπόκριση.

Προκαταβολικά θα ζητήσω συγνώμη για την άγνοια, αλλά δεν γνωρίζω το Κυπριακό Δίκαιο, ούτε σε βάθος τον τρόπο λειτουργίας μιας Κυπριακής εμπορικής εταιρείας. Γνωρίζω καλά ότι το σύστημα των εμπορικών εταιρειών της Κύπρου διαφέρει πάρα πολύ από το δικό μας. Θα βγάλω συμπεράσματα με όσα γνωρίζω και εννοείται ότι αναμένω τα δικά σας σχόλια ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη.

H COUVRA είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης. Σύμφωνα με το Ελληνικό δίκαιο (φαντάζομαι ότι κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και στην Κύπρο) ευθύνεται μέχρι του ποσού του μετοχικού της κεφαλαίου, το οποίο όμως όπως φαίνεται στο φύλλο είναι μόλις 1.000 ευρώ!!! Περιττό να αναφέρω ότι ΔΕΝ υπάρχει εταιρεία περιορισμένης ευθύνης στην Ελλάδα με τόσο χαμηλό μετοχικό κεφάλαιο.

Η Courva είναι εταιρεία Holding, δηλαδή ο σκοπός της είναι ο έλεγχος ανωνύμων εταιριών αποκτώντας την κυριότητα της πλειοψηφίας των μετοχών τους. Υπάρχουν τρεις τύποι εταιρειών εκμετάλλευσης (Holding): 1. Εκμετάλλευση επιχειρησιακού εμπορίου, 2. Εκμετάλλευση διαχείρισης των κεφαλαίων, 3. Εκμετάλλευση της διαχείρισης.

Απ’ ότι φαίνεται, η courva ανήκει στην τρίτη κατηγορία. Τι σημαίνει όμως αυτό;

Η εκμετάλλευση της διαχείρισης είναι μια ανάμιξη μιας επιχειρησιακής εκμετάλλευσης και εκμετάλλευση της διαχείρισης κεφαλαίων. Κυρίως εκμεταλλεύεται και διαχειρίζεται τις μετοχές και τα κεφάλαια των δικών της θυγατρικών εταιρειών αλλά δεν ασκεί καμία επιχειρησιακή δραστηριότητα η ίδια. Η εταιρεία εκμετάλλευσης της διαχείρισης είναι η προτιμώμενη εκδοχή για μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση που θα ήθελε να χωρίσει διάφορα τμήματα της επιχείρησής της σε διαφορετικές θυγατρικές εταιρείες. Η εταιρεία εκμετάλλευσης μπορεί να χορηγήσει δάνεια και υπηρεσίες στις θυγατρικές εταιρείες και οι θυγατρικές εταιρείες μπορούν να ωφεληθούν από την υπάρχουσα οργανωτική δομή. Αλλά η πτώχευση μιας εκ των θυγατρικών εταιρειών θα επηρεάσει την εταιρεία εκμετάλλευσης. Το κέρδος της θυγατρικής εταιρείας μπορεί να μεταφερθεί ως μερίσματα στην εταιρεία εκμετάλλευσης που είναι μια εγκεκριμένη offshore και δεν φορολογείται.

Απ’ όλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι κρίσιμο στοιχείο για την πώληση του Πανιωνίου στην curva είναι η φερεγγυότητα των υπόλοιπων εταιρειών που διαχειρίζεται η Κυπριακή εταιρεία και ακόμη κυριότερο το όνομα του μεγαλομετόχου τους. Θα μπορούσα να καταλάβω το τι μας γίνεται αν μαθαίναμε ότι ο κος τάδε ή ο κος δείνα ενδιαφέρονταν να αγοράσει την Π.Α.Ε Πανιώνιος. Τα πράγματα θα ήταν ξεκάθαρα και ίσως τότε να μην μας ενδιέφερε ιδιαίτερα όλο το νομικό – φορολογικό σύστημα. Στην περίπτωσή μας όμως ξεκινήσαμε ανάποδα και ο κόσμος του Πανιωνίου αναμένει τις εξελίξεις γνωρίζοντας μόνο κάποιες πληροφορίες για τον νομικό – φορολογικό κυκεώνα όχι όμως και το όνομα του πραγματικού κεφαλαιούχου. Δεν αποκλείω να είναι η curva μια φερέγγυα και σοβαρή εταιρεία. Από την άλλη θεωρώ ότι αν ενδιαφέρονταν σοβαρά για τον Πανιώνιο θα είχε προσφέρει η ίδια ΑΜΕΣΑ τις απαραίτητες εγγυήσεις για να προχωρήσει η ιστορία. Επίσης αν είχε διαθέσιμα τόσα πολλά κεφάλαια για το ποδόσφαιρο, θα μπορούσε να επενδύσει στο Κυπριακό πρωτάθλημα, αφού το κόστος της θα ήταν εξαιρετικά μικρότερο (δεδομένης της οικονομικής κατάστασης και στην Κύπρο). Αφού αυτό δεν φαίνεται να έχει γίνει μέχρι σήμερα, καθώς δεν δείχνει να έχει πειστεί για την φερεγγυότητά της ακόμη και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, νομίζω ότι το θέμα πρέπει να λάβει τέλος και να ξεκινήσει επιτέλους ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά η οποία θα είναι ακόμη πιο δύσκολη από τη φετινή.

129 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Αν κάνετε κλικ πάνω στην φωτογραφία, εμφανίζεται σε μεγέθυνση

NK99 είπε...

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ανθρώπους που δεν έχουν καλές προθέσεις και για αυτό δεν εμφανίζεται κάποιος να πει ενδιαφέρομαι και θέλω να κάνω αυτό ή το άλλο...
Για αυτό θεωρούν υπερβολικές τις ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ εγγυήσεις που ζήτησε ο ερασιτέχνης.

Συμφωνώ ότι θα είναι δύσκολη χρονιά. Θα είναι δύσκολα όμως και για τις άλλες ομάδες και για τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.

Χαίρομαι που δεν κλείσαμε τον Κοντοέ με 1 δις, όπως και για το γεγονός ότι ακούγεται ότι δεν θέλουμε τον Λόλο όσο και αν ξέρουμες τι παικταράς είναι.

Νομίζω ότι φέτος θα επιβιώσουν εκτός από τις ομάδες που στήνουν αγώνες και αυτές που θα διαχειριστούν με σύνεση τα όποια έσοδα. Είναι ευκαιρία φέτος να παίξουν νέα παιδιά αλλά χρειάζονται σωστή καθοδήγηση από ανθρώπους που δεν χρειάζεται ντε και καλά να κοστίζουν πανάκριβα.

Maxi είπε...

Μπορεί βέβαια να είναι και έλληνες που έστησαν στα γρήγορα μια κυπριακή εταιρία για να κάνουν αυτή την αγορά. Αυτό απαντά στο γιατί δεν επενδύουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά αφήνει πολλά ερωτηματικά για το ή τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω απο αυτήν

Βαγγέλης είπε...

Σχεδιασμός και Πανιώνιος έχουν κακή σχέση μεταξύ τους. Συγνώμη αλλά δεν βλέπω να γίνονται τα αυτονόητα. Στόχος, μπάτζετ, προπονητής και ρόστερ αν δεν καθοριστούν άμεσα θα χάσουμε το παιχνίδι της παραμονής από νωρίς. Δεν πρέπει να σταθούμε στην πώληση τόσο πολύ αλλά να δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις για να προσελκύσουμε κάποιον σοβαρό επενδυτή. Και να πουληθεί ο Πανιώνιος τον Αύγουστο ή του χρόνου δεν με νοιάζει. Το θέμα είναι να βρούμε τον κατάλληλο. Μέχρι τότε πρέπει να πορευτούμε με τον ερασιτέχνη ο οποίος καλά κάνει και ζητάει εγγυήσεις από την Curva αλλά πρέπει να τρέξει τα οργανωτικά θέματα της ομάδας.
ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

br fun_atic είπε...

@maxi
χωρίς να ξέρω κάτι συγκεκριμένο και χωρίς να μπορώ να το αποδείξω το θεωρώ διαισθητικά σχεδόν δεδομένο...

Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και ζητώ συγνώμη για την άγνοιά μου. Αν κατάλαβα καλά όμως (όποιος γνωρίζει καλύτερα ας μας διαφωτίσει), αν πτωχεύσει μία από τις εταιρείες που διαχειρίζεται η holding τότε συμπτωχεύουν όλες. Αυτό πόσο ενθαρρυντικό μπορεί να είναι, δεδομένου μάλιστα ότι δεν έχουμε ιδέα για το ποι΄πες είναι οι υπόλοιπες εταιρείες; Με ποιο τρόπο θα μπορούσε να ξεμπλέξει ο Πανιώνιος από μια τέτοια κατάσταση;
Συνηθισμένος από το ελληνικό μοντέλο, δυσκολεύομαι λίγο να καταλάβω πως γίνεται να συστήνεται εταιρεία η οποία να διαχειρίζεται άλλες εταιρείες αλλά αυτό να μην θεωρείται εμπορική πράξη (οκ είμαι παλιάς σχολής), δυσκολεύομαι όμως ακόμη περισσότερο να καταλάβω πόσο μπορούμε να εμπιστευτούμε μια τέτοια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με μετοχικό κεφάλαιο 1.000 ευρώ. Αντιλαμβάνομαι ότι η curva μπορεί να διαχειρίζεται ακόμη και την shell (που λέει ο λόγος), όμως δεν παύει να μας αποκτά εκείνη και όχι μια εταιρεία του ομίλου της ή κάποιο γνωστό φυσικό πρόσωπο. Θεωρητικά μια τέτοια εταιρεία μπορεί να λάβει την εγγυητική επιστολή που ζητάμε (αν όχι απλά ματαιοπονούμε). Μπορεί όμως να εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία μιας ΠΑΕ με μπάτζετ γύρω στα 10.000.000 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή με άνοιγμα περίπου 3 εκ ευρώ;

Και άντε και όλα είναι εντάξει. Ποιοι από την curva ξέρουν από ελληνικό ποδόσφαιρο; Γιατί καλά τα λεφτά αλλά η ομάδα χρειάζεται και φυσική διοίκηση…

Αν ήξερα ότι για παράδειγμα μας αγοράζει ο Εμφιετζόγλου, τότε δεν θα έκανα σκέψεις για το αν θα μας αγοράσει η Χ ή η Ψ εταιρεία διαχείρισής του...Το λεπτό λοιπόν σημείο στην δική μας περίπτωση είναι ότι δεν ξέρουμε το πρόσωπο του επενδυτή, ούτε τα ονόματα των υπόλοιπων εταιρειών του ομίλου...

Ονόματα έχουν ακουστεί πολλά, ακόμη και εμπλεκόμενα με το ελληνικό ποδόσφαιρο...Κρατάω ένα πράγμα. Η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε το 2010.Ξέρω καλά (και θα χαρώ αν κάποιος με διαψεύσει) ότι ο Κιντής πέρσι ψάχνονταν ιδιαίτερα με την Κύπρο...Μήπως αυτά συνδέονται κάπως; Επαναλαμβάνω ότι είναι υπόθεση εργασίας και δεν έχω την παραμικρή πληροφόρηση για διασύνδεσή τους...Μπορεί απλά να έβαλε ιδέες σε κάποιους…

Maxi είπε...

Αρα το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ποιός ή ποιοί κρύβονται απο πίσω απο την Curva. Πάντως υπάρχουν δύο πράγματα που είναι πολύ σκοτεινά.
-Γιατί δεν ανακοινώνουν κάποιο όνομα;
-Πως είναι δυνατόν να έχεις την απαίτηση να σε εμπιστευθούν όταν λες "πολύ μπακάλικα θα το πώ" είμαι αγνώστου ταυτότητας κι έχω 1 χιλιάρικο στη τσέπη.
Το πράγμα βρωμάει πολύ.
Αναρρωτιέμαι ποιός φυσιολογικός επιχειρηματίας που θα ήθελε να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο ΕΝΤΙΜΑ θα κράταγε μυστικό το όνομά του.
Μα με αυτού του είδους την επιχειρηματικότητα μπλέκεις ή γιατι είσαι "τρελλός με την ομάδα σου" (βλέπε Τσακίρης), είτε γιατί μέσω αυτού θα διαφημίσεις το όνομά σου (τέτοιοι κατά καιρούς εμφανίζονται κυρίως σε πολύ λαοφιλείς ομάδες πχ παοκ), είτε γιατί αποσκοπείς να πετάξεις απο πάνω σου μαύρο χρήμα (μακριά μας τέτοιοι τύποι), είτε τέλος γιατί θα κόστος αγοράς είναι πολύ μικρό σε σχέση με τα περιουσιακά στοιχεία και πουλώντας, τα κονομάς και εξαφανίζεσαι(βλέπε πρώην προέδρους της ομάδας μας).
Ας ξεκινήσει λοιπόν ο σχεδιασμός απο τα χαμηλά κι αν έρθει κάποιος αγιος Βασίλης καλώς να έρθει.

IWN1998 είπε...

Το Μάρτιο είχε δημοσιευτεί ότι ο Κιντής διεκδικούσε την ανάληψη της διοίκησης ομάδας του Κατάρ.

...Δεν ξέρω μήπως ενέχεται και στη μεταγραφή του Σκόκο στην Αλ Αΐν του Ντουμπάι. Μικρός είναι ο κόσμος ούτως ή άλλως...

Όσο για Κύπρο-Κιντή, από contra.gr:

"Απλώνει "δίχτυα" στην Κύπρο ο Γιώργος Κιντής και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λευκωσία ο πρόεδρος του Πανιωνίου φέρεται να έχει επαφές με παράγοντες του ΑΠΟΠ/Κινύρας για να εξασφαλίσει το μάνατζμεντ του κυπριακού συλλόγου.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι παράγοντες του κυπριακού συλλόγου ζητάνε να προσκομίσει τραπεζικές εγγυητικές ο κ. Κιντής, που φέρεται να έχει εξουσιοδοτήσει τον Κύπριο δικηγόρο κ. Ραφαήλ για τις επαφές.
Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κιντής προσέγγισε και την ΑΕ Πάφου πριν δύο μήνες για τον ίδιο σκοπό, καθώς και τους παράγοντες της Ενωσης Παραλιμνίου, αλλά οι επαφές δεν προχώρησαν. Πρόεδρος στην ομάδα του Παραλιμνίου είναι ο δικηγόρος και επιχειρηματίας Φώτος Πιττάτζης, που διατηρεί άριστες σχέσεις με το Ντέμη Νικολαΐδη.

Το contra.gr, πάντως, επικοινώνησε με τον Γιώργο Κιντή, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά αυτές τις πληροφορίες. Διάψευση υπάρχει και από πλευράς αντιπροέδρου του συλλόγου, Ανδρου Τσιοκκά, με δηλώσεις του στην κυπριακή ιστοσελίδα sportnetcy.com."

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Παρατηρώ πάντως ότι curva την ανεβάζεις- curva την κατεβάζεις.
Και τί είπαμε πως σημαίνει;
Τυχαίο; δέ νομίζω!

Γλώττα λανθάνουσα... αλήθεια λέγει.
Μάλλον βρωμάει η ιστορία.

Ron Barceló είπε...

Όλα τα πλένω, όλα τα καθαρίζω.

Ά ρε Πανιωνάρα, όπου φτωχός και η μοίρα του..

NK99 είπε...

Η ΓΑΤΑ γράφει για επιστροφή του Τσακίρη.

Μακάρι να έρθει. Από τα πανιώνια χέρια και τους διαχρονικούς σωτήρες προτιμώ την παλαβή διαχείριση του Τσακίρη. Ας έρθει και ας φέρει τον Κιντή σύμβουλο, τον Χούτο πρόεδρο παίκτη, ας φέρουν και τον Φερέρα να κάνει μία αλλαγή στο 85 και να βάζει τον Ρεκόμπα εξτρεμ, ας φέρει και 80 παίκτες έτσι για να υπάρχουν εναλλακτικές...

Το πιο σημαντικό για ένα σύλλογο είναι η ιστορία του. Οι σημερινοί διοικούντες την αμαυρώνουν κάθε μέρα. Tώρα παζαρεύουν την ΠΑΕ σε κάποιους άγνωστους (πιθανόν γνωστούς - αγνώστους) που δεν είναι σε θέση να δεσμευτούν ότι δεν θα αλλάξουν το όνομα τα χρώματα και την έδρα της.

br fun_atic είπε...

NK99
Ξέχασέ το...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Μήπως να τον καλούσαμε σήμερα στο παγκόσμιο...μπάς και αλλάξει γνώμη;
Εσείς τα φεϊσμπουκάκια κάντε κάτι!

br fun_atic είπε...

Ακόμη δεν ξέρουμε με ποιους μιλάμε;;; Ήμαρτον ρε παιδιά!!!

http://www.sport-fm.gr/article/480675

Griniaris είπε...

Είναι δυνατόν να διαπραγματεύεται την ομάδα τρεις εβδομάδες με κάποιους που δεν τους ξέρει;Μήπως κάποιοι μας δουλεύουν;

br fun_atic είπε...

-Πείτε ποιοί είστε!
-Όχι δεν σας λέμε!
-Μίλα ρε, ποιός είσαι!
-Δεν σου λέω που να σκάσεις!
-Καλά, για υπέγραψε αυτό το συμφωνητικό.
-Όχι δεν υπογράφω αυτούς τους όρους.
-Καλά, στείλε μια εγγυητική 650.000 ευρώ.
-Τι λες τώρα!!! Ξέρεις ποιός είμαι εγώ;
-Μα αυτό λέμε, δεν ξέρω.
-Αποσύρω το ενδιαφέρον μου γιατί με προσβάλεις. Είμαι τεράστιος εγώ.
-Ναι, μα ποιός είσαι δεν μας λες.
-Θα επανέλθω όταν λογικευτείς και αποφασίσεις να μου πουλήσεις την ομάδα.
-Μα εδώ με ρωτάνε όλοι. Παίκτες, προπονητής, φίλαθλοι. Με ποιον να τους πω ότι μιλάω;
-Πες τους ότι μιλάς με ένα φίλο...του τουτ...του τουτ (ήχος τέλους κλήσης).

br fun_atic είπε...

το τραγούδι των επενδυτών

http://www.youtube.com/watch?v=wZqbWCH5yq4

Όπα

br fun_atic είπε...

και σε Πανταζή έχω!!!

http://www.youtube.com/watch?v=wZqbWCH5yq4

br fun_atic είπε...

να πως θα αναγνωρίσουμε τους Κύπριους

http://www.youtube.com/watch?v=BjVa7P2teNg

br fun_atic είπε...

Σε επικοινωνία που είχα με τον δικηγόρο Αμμοχώστου κο Ανδρέα Λοίζου έμαθα τα παρακάτω:

1. Το μετοχικό κεφάλαιο της cuvra είναι όντως 1.000 ευρώ και αυτό είναι το μέγιτο ποσό ευθύνης των μετόχων της.
2. Είναι αδύνατον να βρούμε το όνομα του πραγματικού ιδιοκτήτη της. Λογικά το όνομα που αναφέρεται ως εκπρόσωπος είναι είτε δικηγόρος είτε υπάλληλος λογιστικού γραφείου.
3. Είναι αδύνατον να βρεθούν οι επωνυμίες των εταιρειών στις οποίες κατέχει μετοχές η cuvra (αν κατέχει)...

br fun_atic είπε...

έδωσα ένα ευρώ για την γάτα και να τι αγόρασα:
ότι ο Τσακίρης δέχεται αφόρητες πιέσεις από παράγοντες και απλούς φίλαθλους στο ίντερνετ για να επιστρέψει και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας το σκέφτεται (να αρχίσουν να σκέφτονται ότι δεν έχουν και πολύ έγκυρες πληροφορίες), ότι ο Γιόνσον έμεινε επειδή τον ήθελε ο Λεμονής και επειδή επέμενε η γυναίκα του (φοβερά νέα) και 3. ότι ο Πανιώνιος θα ξελασπώσει μόνο αν πουλήσει προς 500.000 τον Φαμπιάν στην Πενιαρόλ και προς 1,5 εκ ευρώ τον Κούμο....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
άντερο δεν μου έχει μείνει...μπα σε καλό σας...

br fun_atic είπε...

http://www.sportdog.gr/article/35356/o-markos-phoraei-ta-gadia-tou

α χα χουχα!!! καλό ε;;;;

claire είπε...

Πουληθήκαμε σύμφωνα με...

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=64312

br fun_atic είπε...

πουλήθηκε ο πανιώνιος σύμφωνα με το παρόν δημοσίευμα

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=64312

ξέρουμε σε ποιόν ή θα συνεχιστεί η βυζαντινή καμαρίλα;

br fun_atic είπε...

sorry clair. τώρα μόλις είδα ότι το είχες ανεβάσει...Δηλαδή αν κατάλαβα καλά όλη αγορά βαρύνει τον κο Βεντούρη και το Δ.Σ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ;;;Για τι πράγμα μιλάμε; Για το αμπέλι του παππού του;

Maxi είπε...

ο θεός να βάλει το χέρι του και ν ακούσουμε κάποιο όνομα που θα μας κάνει να νοιώσουμε -τουλάχιστον- ασφαλείς.

NK99 είπε...

Είμαι έτοιμος να ακούσω για τον κύπριο Μοβσεσιάν.....

NK99 είπε...

Εκεί ακριβώς κατήντησε ο ιστορικός Πανιώνιος. Να είναι το αμπέλι του διαχρονικού σωτήρα. Είναι βέβαιο ότι εξασφάλισε και τον εαυτό του. Με τον Ψωμιάδη το μόνο που θα εξασφάλιζε είναι μια γερή κλωτσιά στα πισινά. Έτσι μπορούν να εξηγηθούν και τα δάκρυα.

Maxi είπε...

@NK99 μην είσαι βιαστικός. Το πιθανότερο είναι οτι είναι έτσι όπως τα λες, αλλά ας δώσουμε λίγο χρόνο (μια ωρίτσα έμεινε) για να μάθουμε τις λεπτομέρειες και μετά να κρίνουμε. Αλλωστε δε μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο. Ας ελπίζουμε λοιπόν...

Griniaris είπε...

Καλά το πρωί δεν ήξερε ποιοι είναι και το μεσημέρι έχει ήδη συμφωνήσει;Έφεραν κιόλας εγγυητικές,υπέγραψαν το προσύμφωνο;Αφήστε ρε το δούλεμα εσείς εκεί πάνω και φανείτε επιτέλους λίγο άντρες...

Maxi είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128680343

Αν πάντως ισχύει αυτό το σενάριο, δεν είναι καθόλου κακό.

lefterix είπε...

Προβλέπεται το Μπαγκόζμιο να κρατάει πολύ...............

br fun_atic είπε...

Δηλαδή θέλουν να τους δοκιμάσουμε για να πειστούμε.Αυτό δεν είναι holding είναι καρπούζα με τη μάχαιρα.Λεμονής και Τζέρυ ακλόνητοι!!!ουφ! Ησύχασα τώρα.

claire είπε...

Φίλος που ρώτησε φίλους (πιαστο αυγο και κουρευτο) μου είπε οτι ο Βεντούρης σήμερα μετα απο 7! ώρες διαπραγματεύσεων ήρθε σε κατ'αρχην συμφωνία με τους Κύπριους. Πρόκειται λέει για σοβαρούς επαγγελματίες και όχι τίποτα τυχάρπαστους. Δε γνωρίζω νομικά ζητήματα, αλλά απ'οτι φαίνεται παρουσιάστηκε μια καλή ευκαιρία για τον σύλλογο, τόσο για την ΠΑΕ, όσο και για τον ερασιτέχνη που θα μπορεσει λογικά να ξεχρεώσει ο,τι χρωστάει απο τα λεφτά της συμφωνίας.

To ΔΣ γίνεται για να συζητηθεί η συμφωνία αυτή και να ενημερωθούν τα υπόλοιπα μέλη για την εταιρεία, αλλά και για να οργανωθεί και ο προγραμματισμός της ομάδας (κάπου το διάβασα αυτό).

Μακάρι να πάνε όλα καλά, δεν ξέρω! Θέλω να το δω αισιόδοξα το όλο πράγμα γιατί δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα κάνουμε του χρόνου χωρίς τα απαραίτητα money.

ΥΓ: Καλό παγκόσμιο!!! :)

zamis είπε...

Lefterix,λογοι ανωτερας βιας με κρατανε σπιτι.Ειμαι σιγουρος οτι θα κουτουλησουμε στη νεα σχολικη χρονια με ρακιες και..ζιβανιες:)

Costix είπε...

Λευτερακη, εγω δεν ειμαι σαν καποιες αδελφες σ' αυτο το μπλογκ, γιατι δεν με κρατησε κανεις στο σπιτι, ομως ειχα να βγαλω εξω ξενους για δουλεια και δυστυχως αναγκαστηκα να τα πιω μαζι τους.

Ξερω οτι δεν θα με παρεξηγησεις και στην ουσια εγω εχασα αποψε, αλλα θελω δεν θελω η δουλεια μου ειναι πρωτη.

Θα βρεθουμε συντομα να τα πιουμε παρεα.

Πολλα φιλια σε ολα τα παιδια.

Αφιερωμενο σε ολα τα αδελφια και ειδικα στον μεγαλο Λευτερη.

http://www.youtube.com/watch?v=fl6s1x9j4QQ

zamis είπε...

A καταλαβα,business drinks με αντρες

http://www.youtube.com/watch?v=JF5b_FX0VP8&feature=related

panioniaria είπε...

Καλημέρα σε όλους....έχεις και από μένα πολλόυς χαιρετισμούς Λευτέρη.
Φαντάζομαι χθες η ρακί θα έρεε άφθονη....Τα καλύτερα χάνω με αυτή τη δουλειά.Ελπίζω να τα πούμε πάλι σύντομα.

antunix είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=SwuQekcBmuY&feature=related

zamis είπε...

christis dairies με μαμα vivartia δλδ βγενοπουλο?

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/481002
Δηλαδή θα μάθουμε τα ονόματα των φιλάνθρωπων επενδυτών μόνο στην περίπτωση που απορρίψουμε την πρότασή τους.Όλα κι όλα.Αυτό είναι βασικός κανόνας των φιλάνθρωπων.Να μην ξέρει η αριστερά τι κάνει η δεξιά!!!Ρε μπας και μας αγοράζει ο Καραμουρτζούνης;;;

br fun_atic είπε...

Ερώτηση κρίσεως.Πες ότι συμφωνούμε αλλά αύριο μεθαύριο για τον χ λόγο φύγει από την ομάδα ο Βεντούρης ή ο Λεμονής.Χαλάει η συμφωνία και μας ζητούν τα λεφτά τους πίσω;;;
Αφού είναι χορηγοί θα τους βάλουμε στην εμφάνιση;Και όταν μας ρωτούν τι πουλάει ο χορηγός μας,τι θα λέμε;Αν θέλουμε να τους καλέσουμε κάπου,σε ένα παγκόσμιο βρε αδελφέ,που θα τους βρούμε;Μέσω ερυθρού Σταύρου; Αγγελικής Νικολούλη;Με το σήμα του μπατμαν; ΠωςΈχουν βάλει όρο να μείνει και ο Τσολακάκης ή θα τον διώξουν αφου αναγκαστεί να κάνει τις τούμπες που μας είχε πει;

br fun_atic είπε...

Θα τους προτείνω όρους που δεν σκέφτηκαν.Αν παραβιαστούν,η συμφωνία χαλάει:
1. Να μην λαδώσει ο Λευτέρης την πίτα.
2.Να κόψει ο Παπαδάκος την λουκανικόπιτα.
3.Να φιλήσει στο στόμα ο Μάκης την Αλέκα Παπαρίγα και να πάρει αυτόγραφο του Κούμο.
4.Να σερβίρει πατσά η φυσική μας έδρα.
5.Να μπαίνει ο Λευτεράκης στην δύο με φυσικό χυμό.
6.να κόψει τις βαφές ο Σίτο.
7.να απαγορευθεί η είσοδος στο μέμπερς σε Ναούσης κάτω των 60 ετών.
κα

br fun_atic είπε...

Παπαρήγα

Katrinos είπε...

Αυτό με το πατσά στη φυσική μας έδρα τι το θες;
Τι το προκαλείς το μουρλό;
Μας βλέπω με πατσαδάκια ροφού την επόμενη φορά

zamis είπε...

http://www.gazzetta.gr/article/item/200570-ste-demosioteta-e-protase

Ασυλληπτα πραγματα...

John - Singapore είπε...

Διαφάνεια...

NK είπε...

δηλαδη αν στο τελος της χρονιας ειμαστε 1εκ μειον τα 600 του ερασιτεχνη ποσα θα γινουν?
-400 δηλαδη θα βαλουμε κι απ την τσεπη μας?

λαου λαου με τον χατζηνικολαου

br fun_atic είπε...

Φαντάσου να είναι από τώρα μεγαλύτερο το άνοιγμα!!!

Griniaris είπε...

Όλο το ζουμί είναι στην τελευταία παράγραφο όπου ουσιαστικά λέει ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να την κάνουν απλά μην πληρώνοντας τη δόση.Γιατί ναι μεν μπορεί να είναι ακόμη και μετά το 90% αλλά μπορεί να είναι και πριν το 10%...

br fun_atic είπε...

Και αυτή η καθαρεύουσα στου κείμενο...Μια χαρά θα τα βρουν με τους δικούς μας!!!

Εγώ δεν καταλαβίνω γιατί, εφόσον θα βάλουν δικούς τους ορκωτούς λογιστές, πρέπει να δηλώσουμε δημόσια το ύψος του χρέους μας.

br fun_atic είπε...

Με δεδομένο ότι η πρόταση των Κυπρίων έγινε χθες και ενόψει της επικείμενης (;;;) πώλησης, αφιερώνω το παρακάτω τραγούδι στον κο Γεράσιμο Βεντούρη

http://www.youtube.com/watch?v=plUhEOYTnhA

Griniaris είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=UlVcEYv33R0&feature=related

Η παράγραφος από την ανακοίνωση των Κυπρίων που δεν δόθηκε ποτέ στη δημοσιότητα...

Templar είπε...

Αφήστε τις σαχλαμάρες στην ΠΑΕ... Χάνεται πολύτιμος χρόνος ανταλάσσοντας χαρτάκια και επιστολές με αντιπροσώπους "επενδυτών". Αν υπάρχει σοβαρότητα ας βγουν προς τα έξω επώνυμα (αν είναι ο Παρασκευαϊδης ή/και ο Χρηστής - που πολύ αμφιβάλω - δεν χρειάζονται να κρύβονται πίσω από νεοσύστατες εταιρίες, δικηγόρους και αντιπροσώπους) να δώσουν το business plan τους, το προσδοκόμενο Return on Investment (εκτός αν δεν το κάνουν για να κερδίσουν), την προηγούμενη ανάλογη εμπειρία τους (αν έχουν) και ας τελειώνουμε. Και ας την πάρουν όλη τη διοίκηση (και τις ευθύνες) επάνω τους. Αυτά τα κυπραίϊκα μεσοβέζικα δεν εξυπηρετούν τίποτα. Ας πουν γιατί επέλεξαν να επενδύσουν εκτός της χώρας τους (που παρακαλάει για επενδύσεις στο ποδόσφαιρο), γιατί ειδικά σε μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο, ας βάλουν λεφτά και ας αναλάβουν το management. Τα άλλα είναι ΟΛΑ ύποπτα...

br fun_atic είπε...

Ρίξε και μία μετάφραση γιατί αμφιβάλλω αν οι δικοί μας τα ξέρουν όλα αυτα

Templar είπε...

Απλά πράματα κουμπάρε... Να βάλουν ριάλια και να γένουν μάστροι!!!

Πέρα απ' την πλάκα... ο Φιλελεύθερος δημοσίευσε πρόσφατα τη λίστα των πλουσιοτέρων κυπρίων

(http://www.philenews.com/el-gr/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%9A%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-XAK/3353/69608)

Ο Παρασκευαϊδης φιγουράρει στην πρώτη θέση. Είναι σαν να λέμε ο Βαρδινογιάννης της Κύπρου. Πιστεύουμε σοβαρά ότι ένας επιχειρηματίας αυτού του βεληνεκούς θα ακολουθούσε την τακτική που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες?
Εμένα μπεζεβένκηδες μου φαίνονται...
(ειλικρινά ορκίζομαι ότι ελπίζω να κάνω λάθος!!!)

king_ego είπε...

Διαβάστε τη συνέντευξη λεμονή http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/76433-Cheimarros-o-Lemonhs
Τι καρκίνος είν’ αυτός πια με όλα τα παράσιτα που θεωρούν το σύλλογο τσιφλίκι τους?
Τόσο δύσκολο είναι να λειτουργεί η παε επαγγελματικά? Τόσο δύσκολο είναι να μιλήσει ο τσακ με λιανό, να γίνει μια ανταλλαγή μετοχών έτσι ώστε καε και παε να λειτουργούν σε κοινή βάση και ν’ ανοίξουν σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν? Τόσο δύσκολο είναι να βρεις ικανά στελέχη από την αγορά εργασίας με την ανεργία στο 20%? Τόσο δύσκολο είναι να στείλεις τα παράσιτα στο νίκο να κλαίγονται? Τόσο δύσκολο είναι να ξεκινάς με ένα κορμό, λίγες προσθήκες και νέους παίκτες από τις υποδομές? Γιατί τα αυτονόητα τα έχουμε κάνει επιστήμη?

br fun_atic είπε...

Η συνέντευξη Λεμονή είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί και προικάζει τις εξελίξεις του επόμενου μήνα.

Η ΠΑΕ είναι αδύνατον να διοικηθεί χωρίς χρήματα. Καλά χρυσά τα πανιώνια χέρια αλλά λεφτά δεν έχουν.

Επιλογές δύο. Ή την πουλάνε στον πρώτο τυχόντα ή επιστρέφουν τις μετοχές στον Τσακίρη. Μόνοι τους είναι αδύνατον να συνεχίσουν...

Templar είπε...

Ας δούμε την αλήθεια... Ο Πανιώνιος - όπως είναι - με αυστηρά χρηματοοικονομικά κριτήρια ΔΕΝ αποτελεί πόλο έλξης για κανέναν σοβαρό επενδυτή (θυμίζω ότι το ρεκόρ των εισητηρίων διαρκείας μας ήταν περίπου 3000, όταν στην ομάδα θα έπαιζαν Ρεκόμπα (!!!!) Εστογιανόφ, Χούτος κλπ.) Μπορεί όμως να προσελκύσει άτομα από τη "σκοτεινή πλευρά" του ποδοσφαίρου ώστε να χρησιμοποιηθεί ως όχημα για στημένα, στοίχημα κλπ.

Μπορεί βεβαίως να δημιουργήσει και τις προοπτικές να (ξανα)γίνει φυτώριο παικτών που να πολλαπλασιάζουν την αξία μεταπώλησής τους μέσα από την παρουσία τους στην ομάδα. Αυτό ήταν και το σχέδιο του Τσακίρη όταν είδε ότι δεν οδηγεί πουθενά το να επιδοτεί την αιμουραγούσα ΠΑΕ κάθε χρόνο.

Και σαν σχέδιο είναι το μόνο ρεαλιστικό που μπορεί να εφαμροστεί και να καταστήσει την ομάδα αυτόνομη οικονομικά και ανεξάρτητη.

Έγιναν λάθος επιλογές σε πρόσωπα (Κιντής κλπ), και σε μοντέλο λειτουργίας (Αφρικάνοι, Αλβανοί κλπ - λες και δεν υπήρχαν ταλέντα στην Ελλάδα που να ανδρωθούν στον Πανιώνιο και να φύγουν μετά φέρνοντας σημαντικά έσοδα)

Ίσως τώρα που υπάρχει αυτή η δραματική εμπειρία, και ο χρόνος πιέζει, με ξεκάθαρο μυαλό να καταλάβουν όλοι ότι αυτή είναι η λύση.

Νομίζω ότι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την υλοποίηση του παραπάνω σχεδίου είναι ο ίδιος ο Τσακίρης έχοντας μάθει από τα λάθη του...

br fun_atic είπε...

Όσοι δεν έχουν λεφτά και ακαδημίες κάνουν βρωμιές για να επιβιώνουν.Κατανοητό. Όταν είχαμε και λεφτά και ακαδημίες προτιμήσαμε τς αθρόες μεταγραφές και μετά το μοντέλο Λυών (όπου τον βρείτε σκίστε τον)...

Σήμερα που δεν έχουμε λεφτά αλλά εξακολουθούμε να έχουμε πολύ καλές υποδομές, έχουμε σηκώσει τα χέρια ψηλά και περιμένουμε μήπως βρεθεί αγοραστής από οπουδήποτε.

Τα πράγματα είναι απλά. Επιστρέψτε τις μετοχές στον Τσακίρη κι εκείνος είτε να βρει κάποιο σοβαρό άνθρωπο για να πουλήσει την ομάδα (όχι όμως της μαύρης πλευράς) ή να δώσει κάποια χρήματα και να ανεβάσουμε παίκτες από τις υποδομές με αποκλειστικό στόχο την σωτηρία...Όσο καθυστερούμε να δούμε την πραγματικότητα χάνουμε το τρένο...

Σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε ούτε τσίχλες, οπότε αναγκαστικά αν δεν προχωρήσει το θέμα με τους Κύπριους θα αναγκαστούμε να συνεχίσουμε τις φιλίες με τον Βαγγέλα πράγμα που κανένας Πανιώνιος δεν θέλει.

zamis είπε...

Ο Τσακιρης το δικαιουται μεν το θελει δε?
Γιατι οι 1 δεν το θελουν σιγουρα.

Βαγγέλης είπε...

Βρε σεις πείτε στο κόσμο την αλήθεια. Δεν έχουμε λεφτά και θα στηριχτούμε σε νέους παίκτες για την σωτηρία μας. Δεν ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν λεφτά? Δεν ξέρουμε ότι ο στόχος είναι η σωτηρία? Γιατί δεν το λέτε?
Αν είχε γίνει από νωρίς αυτό και ο κόσμος, και ο προπονητής και οι παίχτες θα ξέρανε που βαδίζουνε.

Templar είπε...

Τι θέλει πάλι ο Τσολακάκης τώρα?

Templar είπε...

Για να καταλάβω... Θέλει να καλέσει τον Λεμονή να απολογηθεί στο ΔΣ για τις δηλώσεις του???

br fun_atic είπε...

Δενν ξέρω αν το θέλει ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι ότι ανέλαβαν μια ομάδα με σκοπό την πώληση της. Αυτή ήταν η αποστολή. Αν δεν μπορείς να εξασφαλίσεις σωστούς όρους πώλησης τότε επιστρέφεις τις μετοχές και το θέμα τελειώνει.

Αυτό δεν ήταν το θέα με τα πανιώνια χέρια; Να μείνει η ομάδα σε πανιώνια χέρια; Ε ωραία δεν μπορεί να μείνει, γιατί και στην τελική οι Κύπριοι δεν είναι Πανιώνιοι. Συνεπώς δεν έχουμε τι να συζητάμε.

Αν πάλι θέλουν να το κρατήσουν το μαγαζάκι, ας καθορίσουν αύριο τους στόχους, ας μιλήσουμε με τον προπονητή (ή να βρουν άμεσα άλλο αν δνε θέλει να συνεχίσει) να ανεβάσουν παίκτες από την ομάδα νέων, να ενημερώσουν τον κόσμο και να εκδόσουν διαρκείας.

br fun_atic είπε...

και να φανταστεί κανείς ότι τον είπε σοβαρό παράγοντα...που να τον έβριζε...

Βαγγέλης είπε...

Θα ψάχνουμε και για προπονητή στο τέλος...

br fun_atic είπε...

που μιλάει;

Βαγγέλης είπε...

Εναν μουγγοθόδωρο θα θέλαμε...επιστροφή Στόρε βλέπω!

Templar είπε...

Χμμμ δεν είν' κακό... Τζάμπα έρχεται, κάνει ότι του πούνε, δεν μιλάει.... Ναι ο Στόρε είναι ιδανική επιλογή έτσι που πάμε...

br fun_atic είπε...

o Στόρε μιλούσε και πολύ μάλιστα.δημοσίως δεν μιλούσε

Panos είπε...

Σας χαιρετώ μετά από πολύν καιρό.

Γράφει:
"Οσον αφορά τις επιλεκτικές αιχμές του ως προς τις ικανότητες παραγόντων «που θέλουν να το παίζουν διοίκηση και παράγοντες» θα τεθούν στην διακριτική ευχέρεια του διοικητικού συμβουλίου στην επόμενη συνεδρίασή του, βάσει του «άρθρου 4» του υπογραφέντος συμβολαίου του"

Απειλεί κι όλας!!!

br fun_atic είπε...

έχουν καταλάβει ότι σε 20 μέρες ξεκινάει η προετοιμασία;

Panos είπε...

πρωτίστως έχουν καταλάβει ότι έταχθησαν να διοικούν τον Ιστορικό Σύλλογο;
ή νομίζουν ότι με βυζαντινισμούς και αρπακόλλες θα συνεχίσουν να γατζώνονται;

Βαγγέλης είπε...

Επειδή ο Λεμονής εκφράζει τις ίδιες ανησυχίες με εμάς, μήπως θα πρέπει να τεθούμε και εμείς στην διακριτική ευχέρεια του ΔΣ?

Katrinos είπε...

Μήπως το Δ.Σ νιώσει τη 'διακρίτική ευχέρεια' του κόσμου στο τέλος?

Βαγγέλης είπε...

Και εγώ φταίω που δεν είμαι μέτοχος του Ερασιτέχνη. BR έχεις δίκιο!

tor_is_dead είπε...

Ο Τσολακακης οσο παει γελοιοποιειται ολο και πιο πολυ.Ωραιος ο Λεμονης.Παει να ξυπνησει και εμας και τη διοικηση, αλλα δυστυχως το μονο που ξυπνησε ειναι τα κομπλεξ του Τσολακακη ο οποιος εχει ψηθει γενικα με τις γραπτες ανακοινωσεις και βγαζει μια τη βδομαδα

Τίττος είπε...

Καλησπέρα φίλοι μου.
Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε,
το πρώτο δημοσίευμα που αναφέρεται σε ¨¨ονόματᨨ.

http://www.sport-fm.gr/article/481222

jeffrey είπε...

1) Γιατί 3 ημέρες? μας πήραν τα χρόνια?
2) Γιατί ο Παρασκευαϊδης και οι άλλοι να κρύβονται πίσω από έναν...Χατζηνικολάου? Δεν έχουν εμπιστοσύνη στη δημόσια επιχειρηματική εικόνα τους?
3) Δεν υπάρχει τρόπος να εξαλειφθεί η παρουσία στα κοινά του Πανιωνίου ατόμων τύπου Τσολακάκη? Τόσο αναγκαίο και ικανοί είναι?
4) Το δίδυμο Βεντούρης-Τσολακάκης δεν σας θυμίζει τη ρουτίνα καλός μπάτσος-κακός μπάτσος? Κανονικά δεν έπρεπε να παίζουν σφαλιάρες, αντί να συνυπάρχουν χαμογελαστοί στα φιλικά?
5) Ο Κατσιφαράκης είναι στη Πάρο για διακοπές? Τρώμε συνέχεια παγωτάκι, γιατί δεν σχολιάζει τα τεκταινόμενα?
6) Γιατί να πρέπει να καλύψουν το άνοιγμα του Ερασιτέχνη? Αυτό προέκυψε μόνο από το ποδόσφαιρό?
7) Ο Τσακ περιμένει να γυρίσει θριαμβευτής ή τραγουδάει τον "Ξενο" του Διονυσίου? Αν γυρίσει θέλει να διοικήσει ή θα αφήνει την εκάστοτε νομενκλατούρα να τα γαμάνε όλα?
8) Έπρεπε να μας πει ένας υπάλληλος πως λειτουργούν επαγγελματικά? Δεν υπάρχουν διοικητικοί να εφαρμόσουν τα αυτονόητα?

Ron Barceló είπε...

Και επιτέλους με ποιος έχρισε τον Κώστα Πρέκα εεεεε Τσολακάκη ήθελα να πω, αντιπρόεδρο?!
Αν είναι όλα καθαρά και ξάστερα, μιλάμε για μεγάλο 'κασέρι' κύριοι.
Επιφανείς μεν επιχειρηματίες, αλλά με εντελώς αλλοπρόσαλη στάση ως τώρα στο θέμα της μεταβίβασης που θολώνει τα νερά παραπάνω.
Τι να πω..δεν βγάζω άκρη.
Θα ξαναδιαβάσω στωικά, άλλη μια φορά, την ανακοίνωση-απάντηση του Τσολ μπας κ καταλάβω τι θέλει να πει ο οργισμένος ποιητής.

Endys είπε...

Respect στον Λεμονή.
Κέρδισε απίστευτα πόντους στα μάτια μου με αυτή την συνέντευξη. Ήταν ήδη ψηλά, αλλά τώρα είναι περισσότερο.

Μακάρι να ξυπνήσουν κάποιοι και ν΄αναλάβουν δράση

Katrinos είπε...

Πολύ σωστά μπήκε χρονικό όριο , θεωρώ μάλιστα τις τρείς μέρες αρκετές. Εγώ θα έβαζα 24 ώρες. Δηλαδή τι αρκιβώς πρέπει να σκεφτούν εκεί στη ΠΑΕ?
Είναι πολύ απλό ή υπάρχουν τα εχέγγυα ή όχι, ή το άνοιγμα είναι 700,000 ή όχι, ή τα στοιχεία είναι οκ ή μπουρδέλο. Γιατί θα χρειασθούν 3 ολόκληρες ημέρες να απαντήσουμε σε κάποιους τύπους που ξέρουμε εδώ και εβδομάδες ποιοί είναι και τι σκοπούς έχουν?
Ένα τελευταίο, μετά το γραπτό των Κυπριων , μούγκα στη στρούγκα έχει πέσει.... θα στρίψουμε δια της μούγκας?

IWN1998 είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/76674-Blepei-thetika-thn-protash

panthiras83 είπε...

ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΛΕΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΗΘΕΙΕΣ.ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΑΝΑΤΣΕΡ?ΟΕΟ ΠΟΙΟΣ?ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

NK είπε...

παντως αν ισχυει το ονομα του πρασκευαιδη, μιλαμε για μια απο τις μεγαλυτερες κατασκευαστικες που δραστηριοποιουνται στη βορεια αφρικη (πετρελαια). η εταιρεια του θεωρειται κολοσσος αν και την εχει ακουσει λιγο με τις επαναστασεις.
αν ισχυουν τα ονοματα ο τσολακακης μ αυτα που λεει γινεται τερατιο νουμερο (οχι οτι δεν ηταν)

dimosthenis είπε...

Στην κατάσταση που βρισκόμαστε -δεν έχουμε μία- τα πρόσωπα που "διοικούν" την ΠΑΕ -λέγε με Τσολακάκη- και το όλο κλίμα στασιμότητας και βαλτώματος, η πρόταση των επώνυμων πια Κυπρίων με συγκεκριμένους όρους που διασφαλίζουν μια στοιχειώδη χρηματοδότηση και παρουσία Βεντούρη και Λεμονή αυτή τη στιγμή αποτελεί μονόδρομο.
Υπάρχει βέβαια και η άλλη λύση. Μένουμε με Τσολακάκη. Δεν πλήττουμε ποτέ κάθε βδομάδα δυο ανακοινώσεις και τρεις συνεντεύξεις, ο γέρος του Μοριά πήρε το χατζάρι του και κυνηγάει τους Πανιώνιου οχτρούς και όλα πάνε καλά μέχρι τον αναπόφευκτο εξευτελιστικό υποβιβασμό.
Διαλέγουμε και παίρνουμε. "Οι καιροί ου μενετοί"

General Tanz είπε...

Αρθρακι Πανουτσου σημερα sportday

General Tanz είπε...

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=57043&autid=12&sn=13

claire είπε...

Ανακοίνωση Πανθήρων:

11/6/2011

Τα ψέματα και οι ανέσεις ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανήκει στον κόσμο του και τις αποφάσεις τις βγάζουν οι γενικές συνελεύσεις!

Ο κόσμος που σταμάτησε τον Ψωμιάδη και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ερασιτέχνη απαιτεί σεβασμό.

Οι καρέκλες σας άρχισαν να τρίζουν και αν συνεχίσετε να μας αγνοείτε θα μας βρείτε μπροστά σας.

Οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ σας δίνουν περιθώριο μέχρι το βραδύ της Κυριακής στις 23:59 να ορίσετε γενική συνέλευση την Τρίτη στις 19:00, διαφορετικά αναλαμβάνουμε εμείς!


Σ.Φ. ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983

Templar είπε...

Το νου σας κύριοι στην ΠΑΕ!!! Πάρτι δεσμεύσεις προσωπικά από Λανίτη και Παρασκευαίδη αν είναι να δώσετε την ομάδα! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!! Γιατί αν επαληθευτούν κάτι συνδέσεις που μου έρχονται στο μυαλό (περί Μποδοσάκη μιλάω...) αλίμονό σας!!! Μέχρι την Κερύνεια με τις πέτρες θα σας πάνε!!!

Costix είπε...

δΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΑΕ:-

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ενημερώνει τα μέλη του, τους φιλάθλους του Συλλόγου και τους μετόχους της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. για τα εξής: Ο Πρόεδρος του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ., λαμβάνοντας την τελική πρόταση των επενδυτών την Πέμπτη 9/6/2011 και ώρα 21.33, συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. (Ερασιτέχνη) για την Τρίτη 14/6 και ώρα 20.00. Μετά από συνεννόηση και με τους επενδυτές, θα ενημερώσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επί των διαδικασιών της μεταβίβασης και κατόπιν θα συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση, ως οφείλει, για τη λήψη της απόφασης επί των προτάσεων».

ANAMENOYME ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

br fun_atic είπε...

Πότε θα μάθουμε ποιος αγοράζει;;;νομίζω ότι η απόλυτη διαφάνεια ως προς τα ονόματα των αγοραστών θα απομακρύνει τις φήμες που θέλουν στελέχη της ομάδας (πρώην και νυν) να είναι πίσω τους αγοραστές...

Templar είπε...

Εγώ πάντως θέλω να δω επισήμως εκτελεστικά μέλη του ΔΣ, ή/και διευθύνοντα σύμβουλο τους κους Λανίτη και Παρασκευαίδη (και μόνον!) θα ήθελα επίσης τις προσωπικές τους εγγυήσεις για την υλοποίηση του όποιου επιχειρηματικού σχεδίου. Για να δούμε... Αν δεν ισχύσουν τα παραπάνω... φοβάμαι πολύ ότι θα μπλέξουμε σε παράξενα μονοπάτια...

br fun_atic είπε...

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί βγαίνουν όλοι και κάνουν κουφές δηλώσεις...

Templar είπε...

Γιατί φοβούνται όλοι να αναλάβουν την ευθύνη ενός φιάσκου! Από τη μία θα ήταν μεγάλη υπόθεση να μπουν στον Πανιώνιο επιχειρηματίες του βεληνεκούς του Παρασκευαίδη και του Λανίτη και όλοι οι "παράγοντες" θα λένε ότι συνέβαλαν στο deal, αν όμως προκύψει κανένας ... μπουρμπούλιακας όλοι θα λένε ότι είχαν ξεκαθαρίσει τις θέσεις τους!
Αυτά γίνονται όταν δεν υπάρχει διαφάνεια...

claire είπε...

Εδω γίνεται λόγος και για Έλληνα επιχειρηματία που μας θέλει:

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=87129&Sport=1&Competition=1713&Season=84545&Country=82&Team=16705&Period=196737

Tι έγινε καλέ? Γίναμε περιζήτητοι??? Θα μας τρελάνουν τελείως...

br fun_atic είπε...

Όλοι αυτοί που μας θέλουν,θα βάλουν χρήματα ή θα διαχειριστούν τα έσοδά μας;

Templar είπε...

Αν είναι για διαχείρηση χωρίς να μπουν λεφτά... μας θέλω κι εγώ!!!! BRF κατεβάζουμε πρόταση;

br fun_atic είπε...

Αφιερωμένο στον grin http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=D1K4HbAbqcQ

br fun_atic είπε...

Κάτσε να κάνουμε πρώτα μια εταιρεία holding για να ευθυνόμαστε,αν κάτι πάει στραβά,μόνο με το μετοχικό μας κεφάλαιο...

Griniaris είπε...

Δεν ανοίγει το βίντεο...

br fun_atic είπε...

Δεν πειράζει...βάλε στο YouTube το: τύφλα να χει ο μάρλον μπράντο!!!

John - Singapore είπε...

Στις 09/06/11 21:33 έκαναν την πρόταση με ισχύ για τρείς μέρες από την λήψη της πρότασης άρα η προθεσμία λήγει στις 12/06/11 21:33
Στις 11/06/11 ο Βεντούρης συγκάλεσε ΓΣ για τις 14/06/11.
Πολύ φοβάμαι οτι είμαστε ήδη εκπρόθεσμοι εκτός άν ζητήσαμε και μας έδωσαν παράτση.
Έχω χάσει επεισόδια?

cdu είπε...

Καλά σοβαρολογούμε; Προθεσμία μέσα σε ένα τριήμερο; Με συγκλίσεις ΔΣ και ΓΣ; Είτε οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητας είτε η πρόταση έγινε για τα μάτια του κόσμου για να αποριφθεί λόγω παρέλευσης χρόνου. Ρε σεις μήπως είναι ο Τσολακάκης πίσω από τη πρόταση για αυτό ξέρει πως δεν υπάρχουν Κύπριοι; Έτσι εξηγείται και η έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα και το κακό συντακτικό των προτάσεων.

IWN1998 είπε...

Συνήθως οι προθεσμίες είναι σε εργάσιμες μέρες αν και οι Κύπριοι στην όντως "Τσολακάκειο" ασύντακτη και προχειρογραμμένη ανακοίνωση δεν το αναφέρουν.

Αν οι Λανίτης και Παρασκευαΐδης δεν ενέχονταν, δεν θα έβγαζαν μια επίσημη ανακοίνωση για να διαψεύσουν;

Ανώνυμος είπε...

ενημερωνω οτι τον ματζιο, που εμεις ηδη ειχαμε αρχισει την μουρμουρα,οτι δεν μας κανει τον χτυπανε ο Αρης και ο Παοκ.

br fun_atic είπε...

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι Κύπριοι που σε πρώτη φάση δεν θα βάλουν πολλά χρήματα (αν βάλουν) επιθυμούν την παραμονή Λεμονή που είναι από τους ακριβότερους προπονητές της πιάτσας.

IWN1998 είπε...

Γιατί τον έχουν δει στην Ομόνοια; Γιατί αν δεν έχεις ούτε έμπειρους παίκτες ούτε έμπειρο προπονητή, δεν έχεις τύχη; Γιατί ο Λεμονής την ξέρει την ομάδα, αν υποθέσουμε ότι θα μείνουν πολλοί από πέρυσι;

General Tanz είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18395&catid=5

br fun_atic είπε...

Τόμπολα!!! Οργανώνεται παρασκηνιακό ξεπούλημα;;;Γς εδώ και τώρα για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.είναι επιτακτική ανάγκη να γραφτούμε όλοι μέλη του ερασιτέχνη ακόμη και χωρίς δικαίωμα ψήφου.

takis είπε...

θα μου εξηγησει επιτελους τι θελει αυτος ο Τσολακακης? ενας ανθρωπος που εχει κανει απειρο κακο στην ομαδα. μακααααααααρι να φυγει μας απειλει κιολας. ο τσολακακης. μεταξυ τσολακακη και κατσιφαρακη δηλαδη υπαρχει θεμα συγκρισης? ειναι να τρελαινεσαι μ αυτον τον ανθρωπο που ποτε δεν εμπιστευτηκα λογω της σκοτεινοτητας π επικαλειται τωρα!

NK99 είπε...

Υπάρχει η επιστολή Τσακίρη η οποία κάνει λόγο για αχυρανθρώπους.
Ο Τσολακάκης μιλάει για σχέδιο ξεπουλήματος.

Από την άλλη οι "επενδυτές" δεν μπορούν ούτε το όνομα τους να πουν πόσο μάλλον τα σχέδια τους για τον Πανιώνιο.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τον παντοτινό σωτήρα που πάει να φέρει την κατάσταση προ τετελεσμένων και ίσως εκβιαστικών καταστάσεων, καταλαβαίνουμε ότι ΛΟΓΙΚΑ η ΠΑΕ πάει σε λάθος χέρια με τον παντοτινό μπροστάρη να διαβεβαιώνει ότι η ομάδα ανήκει σε κάποιους παμπλουτους κύπριους με τοι ίδιο θράσος που δήλωνε ότι δεν έχουμε πέρσι σχέση με τον ΟΣΦΠ....

br fun_atic είπε...

Μια εταιρεία πάντως με μετοχικό κεφάλαιο 1000 ευρώ,όποιους κο αν έχει ως μετόχους είναι ανεύθυνη

br fun_atic είπε...

Μου αρέσει που η επίσημη σελίδα αντί να ενημερώνει τον κόσμο έχει αναλάβει να δημοσιεύει τις επιστολές του κάθε συμβούλου

IWN1998 είπε...

Λυπάμαι αλλά ο Τσολακάκης πριν μιλήσει για ξεπούλημα πρέπει να αντιπροτείνει. Και δεν αντιπροτείνει. Το μόνον που κάνει είναι να εξευτελίζει τελείως την ΠΑΕ, χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα σαν μέσο δημοσίευσης των προσωπικών του επιστολών. Δεν ήθελα να αναφερθώ αλλά μπορεί κάποιος εν τέλει να δώσει σημασία στον άνθρωπο που με τις ενέργειές του πήγε να μας υποβιβάσει μόλις πριν από ένα μήνα και σε μέλος του ΔΣ που είναι άμισθος σύμβουλος Προέδρου άλλης ΠΑΕ;

claire είπε...

Συνέντευξη Τσολακάκη:
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16596

Λέει οτι δεν ανέβασε την επιστολή αυτός στο site, ήταν προσωπική επιστολή προς τον βεντούρη, τα έχουν κάνει μπάχαλο, είναι χωρισμένοι σε στρατόπεδα (οι του ΔΣ αλλά και οι φίλαθλοι) και οτι θα παραμείνει μέχρι 30/6 στο ΔΣ ως μέλος για να τελειώσει τον ισολογισμό για να μην εχουμε προβλημα του χρονου με την αδειοδοτηση και οχι ως αντιπρόεδρος κλπ...

Δεν βγάζω άκρη ειλικρινά, νιώθω μόνο ηλίθια που τον περασμένο Νοέμβριο υποστήριξα τόσο έντονα να πάει η ΠΑΕ στα χέρια του ερασιτέχνη. Αποδείχτηκαν πραγματικά ερασιτέχνες... To site της ΠΑΕ θυμίζει περισσότερο facebook και tweeter παρά επίσημο site ΠΑΕ!!! Ντροπή πια! Ανθρωποι 80 χρονών να κάνουν σαν μικρά παιδάκια...

Endys είπε...

Δυστυχώς αυτή η ιστορία με τους Κύπριους δεν μου αρέσει, όπως και στους περισσότερους εδλω μέσα όπως καταλαβαίνω. Έξω πάψει προ πολλού να πιστεύω σε εξ από μηχανής θεούς και θαύματα.
Αν υπάρχει Παρασκευαΐδης τότε υπάρχει θέμα γηπέδου και κονόμα απο την ανέγερσή του. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα αφού όσα κι αν φάνε θα μας μείνει ένα καινούργιο γήπεδο. Η όλη όμως συμπεριφορά δεν δείχνει σοβαρούς επιχειρηματίες.

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αφού πρώτα διευκρινήσω ότι δεν με έχουν απασχολήσει ποτέ τα διοικητικά της ομάδας και δεν γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις.
Τον Τσολακάκη γιατί τον κράζουμε? Έχει αποδεδειγμένα ένοχο παρελθόν? Γιατί αυτό που βλέπω είναι έναν άνθρωπο που έσκιζε τα ρούχα του ότι δεν υπάρχει θέμα αδειοδότησης και δικαιώθηκε και τώρα έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται για τον σύλλογο.

IWN1998 είπε...

Ας μην ήταν ο Καϊμακάμης και θα σου έλεγα για την αδειοδότηση...
Να θυμίσω ότι ο Τσολακάκης έδιωξε και το Λιανό το χειμώνα. Αν δεν μας πειράζει το ότι παραδέχεται ότι είναι άμισθος σύμβουλος άλλης ΠΑΕ, αν δεν μας πειράζει που κατ' ουσίαν μας έστειλε στη δευτεροβάθμια και έρχόμαστε να λέμε τώρα ότι δικαιώθηκε δεν έχω κάτι άλλο να πω.
Πάντως το ζήτημα είναι πρακτικά ότι δεν έχουμε αντιπρόταση. Ας κατεβάσουν οι κύριοι Τσολακάκης και Τσακίρης την ΟΠΟΙΑ αντιπρόταση και ας την αποδεχτούν απορρίπτοντας τους Κυπρίους λόγω αδιαφάνειας. Αντ' αυτού ο Τσολακάκης καλούσε προ εβδομάδων τον κόσμο να τσοντάρει εν μέσω κρίσης. Και εμείς θα τσοντάρουμε αλλά με τις τσόντες τι θα βγει;

Ron Barceló είπε...

Λευτερία στον κυανέρυθρο Κώστα Πρέκα.

Ron Barceló είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/77930-%C2%ABDen-yparchoyn-Kyprioi-%C2%BB

Πέστα ρε μαχητή έξω απ'τα δόντια.
Κύπριοι και κουραφέξαλα.
Τσόλακ for president!

Endys είπε...

Αδέρφια δεν θέλω να το παίξω υπερασπιστής του Τσολακάκη. Δεν τον γνωρίζω και δεν μ' ενδιαφέρει. Απλά αυτά που δηλώνει δεν πρέπει να τα χλευάζουμε αφού τα λέει με το όνομά τους. Λέει ότι μίλησε με τον Παρασκευαΐδη και δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
Και το ερώτημά μου είναι: υπάρχει προϊστορία που να μας δείχνει ότι λέει μπούρδες? Γιατί αν όχι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!!!

Η πρόταση είναι απλή. Αν δεν βρεθεί επενδυτής κάνει ο ερασιτέχνης το πλάνο. Ζητάει βοήθεια από τον κόσμο μέσω των διαρκείας (300.000 με 500.000 λογικά θα τα μαζέψει)ζητάει 1.000.000 από επιφανείς Πανιώνιους (Τσακίρης, Λιανός και Σια), βλέπει τι έσοδα έχει και φτιάχνει τον προϋπολογισμό.
Ζητάει από τον Ζερβακάκο να έχει την οικονομική διαχείριση (που κατά ομολογία Τσακίρη έσωσε πέρυσι τρελά λεφτά) μιλάει με τον Λεμονή, κάνουν τα πλάνα και λένε στον κόσμο "πάμε για να σωθούμε και να βγάλουμε ταλέντα που θα μας φτιάξουν μία μεγάλη ομάδα στο μέλλον. Όποιος θέλει μεγαλεία ή άνετη παραμονή θα πρέπει να βάλει άλλα 500.000 με 2.000.000, ανάλογα με τις επιθυμίες. Ας τα βάλει τώρα αλλιώς να βγάλει τον σκασμό μέχρι το τέλος της περιόδου"

IWN1998 είπε...

Κατ' αρχάς είναι δεδομένο ότι Ζερβακάκος και Τσολακάκης κάνουν μαζί; Μάλλον όχι γιατί αυτός τους έδιωξε κυρίως (παρέα και ο Βεντούρης) και αυτόν και το Λιανό. Και θα αφήσει ο Τσολακάκης την οικονομική διαχείριση; Τέλος έχει δείξει διάθεση κάποιος, ο Λιανός, ο Τσακίρης, να βάλει λεφτά; Μόνο για τη βοήθεια για Κοντοέ έχω ακούσει και για την ύπαρξη κάποιου γνωστού του Τσακίρη που θα έβαζε ως ένα εκατ. Αυτό είναι το ζητούμενο.Ας κατεβάσουν μια διαφανή αντιπρόταση με ονόματα και κάποια ποσά και τότε οι των Κυπρίων θα απορριφθεί. Αλλά απουσία της όποιας πρότασης, πως;;; Το ερώτημα δεν είναι αν θέλει κάποιος σαν τον Παρασκευαΐδη ν' ασχοληθεί με τον Πανιώνιο αλλά αν είναι ο Παρασκευαΐδης στην Couvra ή όχι. Πάντως την Couvra δεν την έφτιαξαν επί τούτου, για να πάρουν τον Πανιώνιο. Υπάρχει από 22-3-2010, καταχωρημένη στην Κύπρο.

Αντί να φωνάζει ο κύριος Τσολακάκης να κατεβάζει συγκροτημένη αντιπρόταση και εγώ τότε μαζί του θα είμαι. Αλλά όχι έτσι. Αν του φαίνονται κωμωδία οι Κύπριοι, οι δικές του αντιδράσεις είναι χοντροκομμένες φάρσες.

General Tanz είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/481754
Πολλα "παραθυρα" ανοιχτα βλεπω!!!

Κατα τα λοιπα ο Τσολακακης πρεπει να αποχωρησει απο τον Πανιωνιο για 72 διαφορετικους λογους.
ΟΜΩΣ
καποιος πρεπει να μιλησει επιτελους και για την ταμπακερα.Τι παει να πει δηλ δεν απορριπτεις προταση 3εκ ετσι αβιαστα??? Ποιος πληρωνει Κυριοι????
Εγω ειμαι πεπεισμενος οτι δεν υπαρχει κανεις Παρασκευαιδης και κανενας Λανιτης. Μακαρι φυσικα να ενδιαφερονται αυτοι οι κολοσσοι αλλα .....
Τωρα ποιος/ποιοι θελουν τον Πανιωνιο και γιατι, Κυριακη κοντη γιορτη.

Επειδη ο Ιων μιλαει-και σωστα- για αντιπροταση, δεν βλεπω κατι αλλο παρα την παραμονη Βεντουρη, σωστη διαχειρηση εσοδων και καποιες πιθανες ενεσεις μετρητου απο Τσακιρη και ισως Λιανου.Πρωτος και τελευταιος στοχος η αδειοδοτηση το ερχομενο καλοκαιρι. Η αγωνιστικη παραμονη θα πρεπει ΔΥΣΤΥΧΩΣ να ελθει σε 2η μοιρα.

General Tanz είπε...

@IWN 1998
Φιλε Ιωνα, τετοιες εταιριες ειναι ready made, και αγοραζονται για να σου βρισκονται. Μπορει καποιος να αγορασει ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ 1,2,3,200. Ετσι, οταν σου παρουσιαζεται το καταλληλο project, εισαι ετοιμος να "κολυμπησεις" in a blink of an eye!!
Να σημειωσω οτι δεν μιλαμε απαραιτητα για κατι παρανομο η υποπτο. Οι εταιριες τετοιου ειδους ειναι πλεον απολυτα νομιμες, απλως η φορολογια στην Κυπρο ειναι 15%.

IWN1998 είπε...

http://www.cyprus-data.com/product/26936/couvra-holdings-ltd.html

Ας δώσει κάποιος τα 200 Ευρώ (Τσολακάκης πχ) και ας φέρει τη λίστα με τους μετόχους. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Όσο για Λιανό, τον έχουν διώξει εδώ και μήνες. Ο Τσακίρης παρά τα παρακάλια δεν επανέρχεται και δεν έχω ακούσει για συνδρομή πέραν αυτής που είπε για τον Κοντοέ. Άρα τι μένει; Εμείς...

IWN1998 είπε...

Πιθανότατα η λίστα των μετόχων δεν θα διαφέρει από αυτή της ανάρτησης του BRF με τα 1000 Ευρώ κεφάλαιο και την μοναδική μέτοχο Μαργαρίτα Λάμπρου. Δεν μπορεί αέναα να είναι ο "κανένας" ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανιώνιος. Τι είναι ο σύλλογος; Η Φιλική εταιρία, που δεν πρέπει να γνωρίζουμε την υπέρτατη αρχή; Και είναι δυνατόν μια τέτοια μεταβίβαση μετοχών να γίνει αποδεκτή από τις ποδοσφαιρικές αρχές; Να εκχωρηθεί η ομάδα στον κανένα; Και μια ΕΠΕ με τα 1000 Ευρώ εκπληρώνει τις δικλείδες ασφαλείας για την αγορά της ΠΑΕ; Όπως είπα δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές στο τραπέζι αλλά αυτή που υπάρχει δεν μπορεί να την δεχτούμε όσο οι επενδυτές κρύβονται γιατί όποιος κρύβεται έχει κάτι να κρύψει και αυτό το κάτι 'φοβάται' το φως του ήλιου. Ναι μεν τα λέει χοντρά και άκομψα ο Τσολακάκης αλλά από την άλλη υπάρχει λογική στο ότι η ΠΑΕ δεν μπορεί να εκχωρηθεί ξέροντας μόνον τον εκπρόσωπο μιας εταιρίας-φάντασμα που ενώ η ίδια δεν αποκαλύπτεται, ζητάει ενδελεχείς ελέγχους του ανοίγματος της ΠΑΕ με δικούς της ορκωτούς λογιστές.

zamis είπε...

Αυτα παντως που λεει ο Τσολακ για Βεντουρη-Λεμονη-Κατσιφαρακη ειναι μηνυσιμα.
Εκτος αν ευσταθουν.

br fun_atic είπε...

Η λογική λέει ότι η Μαργαρίτα Λάμπρου δεν είναι μέτοχος, αλλά καταπιστευματοδόχος των μετοχών. Ενώ στην Ελλάδα υπάρχει πολύ μεγάλη διαφάνεια στα ονόματα των μετόχων μιας Ε.Π.Ε, στην Κύπρο το σύστημα είναι αρκετά διαφορετικό.

Αυτό που έχει σημασία δεν είναι τόσο το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, αλλά τα ονόματα τν πραγματικών ιδιοκτητών. Αν αύριο το πρωί μας αγόραζε ο Αμπράμοβιτς, δεν θα είχα μεγάλη περιέργεια να μάθω αν αυτό θα γίνει μέσω της μίας ή της άλλης εταιρείας του. Δυστυχώς, στην περίπτωσή μας ουσιαστικά δεν ξέρουμε ούτε για την εταιρεία ούτε για τους μετόχους. Μας έχουν πετάξει μόνο ότι υπό όρους και προυποθέσεις θα δώσουν 3 εκ ευρώ τον χρόνο και αυτό είναι όλο.

dimosthenis είπε...

Έρχεται κάποιος ανώνυμος (;) και λέει. Δίνω 3 εκατομμύρια ζητάω να αγοράσω την ΠΑΕ Πανιώνιος μέσω μιας εταιρείας holding με 1000 ευρώ κεφάλαιο. Θέλω να κάνω έλεγχο στην ΠΑΕ με δικούς μου ορκωτούς λογιστές και να βάλω τους δικούς μου συμβούλους. Δέχομαι να είναι πρόεδρος ο Βεντούρης και προπονητής ο Λεμονής. Η οριστική αγορά θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2012.
Με βάση αυτά τα δεδομένα σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη και η Γενική συνέλευση καλείται να αποφασίσει αν θα αποδεχθεί τις προτάσεις των Κυπρίων (;) ή θα τις απορρίψει.
Τα θετικά της πρότασης:
1. Δεν υπάρχει άλλη
2. Η άποψη Βεντούρη ότι δεν απορρίπτεις σε δύσκολους καιρούς πρόταση 3 εκατομ.
3. Η παρουσία Βεντούρη και Λεμονή
4. Η αγορά θα ολοκληρωθεί το 2012, αφού θα έχει εντωμεταξύ αξιολογηθεί η αξιοπιστία των επενδυτών.
Τα αρνητικά της πρότασης:
Ένα και μόνο Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ (;) των επενδυτών. Ο Βεντούρης γνωρίζει και δε λέει, αφήνει να εννοηθούν κάποια δε διαψεύδει ούτε επαληθεύει τίποτα. Ο Τσολακάκης ορύεται ότι δεν υπάρχουν Κϋπριοι, αλλά ονόματα δε λέει. Ακούστηκαν κάποια βαρύγδουπα ονόματα Κυπρίων επιχειρηματιών αλλά ούτε επαλήθευση ούτε διάψευση υπάρχει.
Τι μέλλει γενέσθαι λοιπόν;
Άλλος Τσακίρης επώνυμος με οικονομική επιφάνεια και Πανιώνιος δεν υπάρχει. Αυτόν το βρίσαμε τον εξευτελίσαμε (αυτοευτελίστηκε και μόνος του) πάει δε θέλει να εμπλακεί άμεσα άλλο.
Τι υπάρχει πέρα από τον Τσακίρη; τα πανιώνια χέρια τύπου Τσολακάκη; όσο κι αν τον επαινεί ο Βεντούρης η όλη διαχείριση της αδειοδότησης στην πρωτοβάθμια επιτροπή δείχνει αβελτηρία και ανικανότητα. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι.
Μπροστά μας λοιπόν υπάρχει αυτή και μόνη η πρόταση των Κυπρίων (;). Αυτοί δε θέλουν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους. Να υποθέσω πως δεν είναι απατεώνες, δεν είναι ο Κιντής ή άλλο λαμόγιο. Ποιος μπορεί να το διασφαλίσει αυτό; Ο Βεντούρης που μιλάει μαζί τους. Πόσο τον εμπιστευόμαστε; Εγώ λέω πολύ. Μπορούν στη συνέχεια να τον φάνε και να βάλουν άλλους μη Πανιώνιους και να βλάψουν την ομάδα; Πώς μπορεί η παρουσία Βεντούρη να εξασφαλιστεί μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και ίσως παραπέρα; Υπάρχει δυνατότητα στο ΔΣ της ΠΑΕ εκτός από το Βεντούρη να μπουν και άλλοι Πανιώνιοι που θα έχουν την πλειοψηφία τουλάχιστον για τον ένα χρόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2012, οπότε θα φανούν οι διαθέσεις των επενδυτών και θα αποκατασταθεί ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης μέχρι την οριστική αγορά της ΠΑΕ, αν αυτή πραγματοποιηθεί.
Με άλλα λόγια χρειάζεται ευελιξία και περισσότερα εχέγγυα από την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών, αφού εξακολουθούν να θέλουν να είναι ανώνυμοι (γιατί άραγε;)
Πώς να δώσεις την ψυχή σου σε κάποιον που είναι στη σκιά, μια ψυχή που τη διατήρησες αλώβητη με τόσες και τόσες προσπάθειες και τόσους αγώνες και αγωνία φέτος; Δεν μπορείς όμως να λες όχι παντού και πάντα