Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Ε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Για λόγους συμφέροντος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και επειδή με καθυστέρηση έφτασε στα γραφεία η νέα ολοκληρωμένη πρόταση των υποψηφίων αγοραστών η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 19:00 επανάληψη της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη αναβάλλεται.

Θα γνωστοποιηθεί νέα ημερομηνία και ώρα.

Το Δ.Σ.

92 σχόλια:

amanAM είπε...

γλώσσα που λανθάνει...

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ τι δουλειά έχει να αναβάλλει την Γ.Σ. του Ερασιτέχνη? Φυσικό είναι να μπερδεύονται, αφού οι ίδιοι άνθρωποι κάθονται σε 2-3 καρέκλες ταυτοχρόνως.

br fun_atic είπε...

Για να δούμε τι στάση θα κρατήσουμε στην ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη...

br fun_atic είπε...

ανέβασα την διόρθωση της ανακοίνωσης

zamis είπε...

Μηπως η διψα για μελετη εχει να κανει με την αναμενομενη παρουσια Τσακιρη σημερα?

Maxi είπε...

τωρα που δείχνει οτι κάτι άρχισε να ξεβρωμίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μήπως πρέπει κάποιοι που τον ξέρουν και μπορούν, να επαναπροσεγγίσουν το Τσακίρη? νομίζω οτι όποιος υγιής επιχειρηματίας θα έμπλεκε με το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ θα έφευγε τρέχοντας όταν καταλάβαινε τι παιχνίδια παίζονται.
Μήπως λοιπόν είναι ευκαιρία να επιστρέψει βάζοντας λίγα (πλην τίμια) λεφτά και τη πανιώνια ψυχή του???

dimosthenis είπε...

Όσο αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο η βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου με τη διαπλοκή όλων των φορέων του με τον υπόκοσμο, τόσο αντιλαμβάνομαι εκ των υστέρων το ψυχικό κόστος που κατέβαλε ο αθώος και αιθεροβάμων Τσακίρης μέσα σε τόση σαπίλα τόσον καιρό. Αν προσθέσει κανείς την αναξιοπιστία των πανιώνιων χεριών και την αχαριστία πολλών από μας (άλλοτε δικαιολογημένη και άλλοτε όχι) είναι φυσικό ότι τα διλήμματα του είναι πιθανόν αξεπέραστα. Όμως αυτή τη δύσκολη στιγμή νομίζω ότι η παρουσία του για να προστατέψει τα κεφάλαιά του και την αξιοπιστία του είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Ύπάρχουν και ανάμεσά μας πολλοί άξιοι και ανιδιοτελείς Πανιώνιοι για να βοηθήσουν. Ο ορίζοντας σιγά-σιγά ξεκαθαρίζει, τώρα τα λεφτά έστω και λίγα θα αρχίζουν να πιάνουν τόπο και οι προσπάθειες να τελεσφορούν.

br fun_atic είπε...

Το έχει πει 1000 φορές πως δεν επιστρέφει.Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την τόσο μεγάλη άρνηση αφού κανείς δεν του ζητάει χρήματα,ούτε μπορώ να σκεφτώ τι είναι αυτό που μπορεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη.Αντίστοιχα κακή περίοδος είναι και για τον Λιανό,οπότε λογικά δύσκολα θα βρεθεί λύση με μπροστάρη κάποιον ηγέτη.από την άλλη ο Πανιώνιος δεν πρέπει να αλλάξει χέρια χωρίς τις απαραίτητες εγγυήσεις.

NK99 είπε...

Η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα του Τσακίρη ως ανθρώπου δεν συγκρίνεται με αυτή των ανθρώπων που ακούγονται στις κασέτες, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς τις επαφές του με τον πρώην διαχειριστή της παράγκας γεγονός που δεν τον κατατάσσει στους ανυποψίαστους που έπεσαν από τα σύννεφα με όδα διαδραματίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι με ανθρώπους σαν τον Τσακίρη το ελληνικό πρωτάθλημα θα ήταν καλύτερο. Μακάρι να επιστρέψει μόνο με τις ιδέες του αυτή τη φορά και όχι με τα χρήματα του τα οποία ούτως ή άλλως με τον τρόπο που δαπανήθηκαν δεν προ΄σεφεραν και πολλά στον σύλλογο.

zamis είπε...

http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/article1127566.ece

br fun_atic είπε...

Ο Βάτσλαβ Σβέρκος πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ και εξοφλήθηκε πλήρως για την συνεργασία του με την ομάδα. Πλέον το μέλλον του θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Πανιώνιος, αποφάσισε να επιβάλλει πρόστιμο στον Μπόσκο Μπάλαμπαν για δυσφημιστικές δηλώσεις του. Το πρόστιμο ορίστηκε στις 24.534 ευρώ.

Τέλος απορρίφθηκε πρόταση από το Βέλγιο για τον Μπερνάρντ Κουμορτζί. Συγκεκριμένα ομάδα του Βελγίου ζήτησε τον Γκανέζο μέσο για να συμμετάσχει στις προπονήσεις της. Η απάντηση της ΠΑΕ Πανιώνιος ήταν αρνητική και ως εκ τούτου ο παίκτης θα βρίσκεται κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών για την νέα περίοδο.

br fun_atic είπε...

Αληθεύει ότι ο μάνατζερ του Σβέρκος έχει διαφορετική επαγγελματική σχέση με κορυφαίο στέλεχος (όχι διοικητικό) της ομάδας;

NK99 είπε...

Διαβάζω στις εφημερίδες σήμερα κάποιες περιεργες συνομιλίες Μπέου Τσολακάκη όπου σε κάποια στιγμή λέει ο Τσολακάκης ότι διώχνει ότι μπορεί από μεγάλα συμβόλαια για να "είναι φτηνά όταν αναλάβει ο Κουτελάκης....." ο οποίος προετοιμάζεται!!!!!!!!!

Είναι ο ίδιος Κουτελάκης άραγε που ήταν δήμαρχος και διέλυσε μαζί με 2-3 άλλους το μπάσκετ?

zamis είπε...

Παντως,παρα τις συνεχεις υποτιθεμενες διαφοροποιησεις των προτασεων των ''Κυπριων'',Βεντουρης-Λεμονης ακλονητοι.Σαν ταμα ρε παιδι μου.

br fun_atic είπε...

και πάμε στα ωραία των υποκλοπών. Sportday σελίδα 12...
Διάλογος Μάκη Ψωμιάδη Πατρίκ...

α. Πάντως μου είπε για τον Πανιώνιο, ο χειρότερος απ' όλους είναι ο Πανιώνιος (αναφέρεται στις ομάδε που θα έχουν ρόβλημα με την αδειοδότηση).
Β. Πανιώνιος και Ηρακλής.
Α. Πανιώνιος και Ηρακλής.
Β. Αυτό που έλεγα τώρα και στον Σταύρο ότι στον Πανιώνιο υπάρχουν παίκτες που δεν έχυν υπογράψει.
Α. Και ξέρεις ποιά είναι η πλάκα; Ότι μου έλεγε ο Τσακίρης ότι τους άφησε ένα διακόσια -----(ακατάληπτο) και το ΦΠΑ του Τζεμπούρ, που το π΄λήρωσε η ΑΕΚ και ο Τσολακάκης είπε"όχι δεν το πληρώνουμε, γιατί-----(ακατάληπτο, γελάει σε αυτό το σημείο), η ΑΕΚ τους το έχει πληρώσει το ΦΠΑ του Τζεμπούρ.
β. Πω
Α. και δεν αποδώσανε ΦΠΑ Τζεμπουρ.
Β. Ναι ο Πανώνιος θα μπλέξει και δεν ξέρω πως βλτιώνεται αυτό τώρα του Πανιώνιου εκτός αν μπλέξουνε...κατάλαβες.

br fun_atic είπε...

διάλογος 2
Τι να μπλέξουνε;Τι να κάνουνε; Μπορεί να χαθεί;
ξέρω γω...μπορεί να πάει να τους δώσει 2 εκ ο Βαγγέλης να...
ποια 2 εκ; Τόσο κουβαρντόπαιδο τον έχεις; 200 χιλιάρικα τους έδωσε για τον Μανιάτη.
Δεν ξέρω.
200 χιλιάρικα και ο Τσακίρης τον πούλαγε 1 εκ ευρώ.
...
τέλος πάντων κουβαρντόπαιδα δεν είναι,αλλιώς παρουσιάζεται, τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Σ' το λέω να το ξέρεις, τη δουλειά τους κάνανε, πήραν τον Μανιάτη, έδωσαν εκεί ατούς τους δύο που δεν τους χρειάζονταν μέχρι το καλοκαίρι και τελείωσε...και 2 κατοσταρικάκια και πάτε...

συνεχίζει ένας εξίσου ωραίος διάλογος για την επαγγελμτική σχέση που συνδέει τον κο Βεντούρη με τον κο Μαρινάκη και την πιθανότητα να διεκδικήσει ο κος Βεντούρης την προεδρία της sl.

zamis είπε...

Συμπληρωνω και απο το sport24

Ο Μάκης Ψωμιάδης ("Α") συνομιλεί με τον Πατρίκ ("Β").



Αρχικά συζητούν για το που θα περάσουν το Πάσχα. Συμφωνούν ότι ο Ηρακλής και ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα διότι δεν ήταν συνεπείς στις πληρωμές των παικτών και γενικά στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Ο "Α" συγκεκριμένα για τον Πανιώνιο αναφέρει: "Έτσι θέλανε ο κύριος Τσολακάκης, πήγανε και βρήκανε ταμεία 1,2 και τα φάγανε. Ο Τσακίρης τους άφησε 1,2 μετρητά τη μέρα που τους παρέδωσε."

br fun_atic είπε...

Οι διάλογοι αυτοί μας δείχνουν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα.
1. Ότι οι οικονομικές υποχρεώσεις του Πανιωνίου μπορεί να είναι πολύ μεγάλες...
2 ότι με χρέη από μη απόδοση Φ.Π.Α μπορεί να έχουμε ανοίξει την ταφόπλακά μας.
3. ότι ήταν αδύνατον να πετύχει ο Τσακίρης μέσα στο συγκεκριμένο περιβάλλον (εντός και εκτός πανιωνίου), ιδίως με τις επιλογές προσώπων που έκανε.
4. Ότι αφού απέτυχε ο Τσακίρης είναι εντελώς απίθανο να πετύχει διοίκηση προερχόμενη από τα μέλη του ερασιτέχνη, αν δεν έχουν ισχυρή υποστήριξη από τα μεγάλα ονόματα του συλλόγου.
5. Ότι η επιλογή του Τσακίρη να πουλήσει στον Μάκη μπορεί να έλυνε κάποια σημαντικά προβλήματα εκείνη τη στιγμή αλλά μας οδηγούσε βαθιά στην παράγκα.

zamis είπε...

Και οτι πρεπει επιτελους να σταματησει αυτος ο παρανοικος και υποκριτικος διαχωρισμος Βεντουρη-Τσολακακη.
Τοχει γραψει πολυ ωραια ο polykos για τη συνδιοικηση 2(αποκλειστικα)ατομων με διαφορετικο προσωπο, καροτο και μαστιγιο.

br fun_atic είπε...

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι είναι υπό απόλυση ο Έβανς Παυλόπουλος.
Καλά θα του κάνουν του αποτυχημένου... Δεύτερη η ομάδα στο πρωτάθλημα u21 και επτά παίκτες στις εθνικές ομάδες (ηλικίες u21 u17)...Ποιόν κοροιδεύετε αργόμισθε κε Παυλόπουλε;Να διώξουν και τους προπονητές. Σπείρα αποτυχημένων σου λέω...

Έτσι...Να πάρουμε κανένα υπεύθυνο ακαδημιών της προκοπής, που να προέρχεται από μεγάλη ομάδα και να μπορεί να χτίσει τον νέο cuvra Πανιώνιο σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή της ομάδας που θα είναι το απόλυτο αφεντικό...

br fun_atic είπε...

γυροφέρνουν για να μας μπλέξουν, αλλά για την ώρα δεν τους βγαίνει

http://www.sport-fm.gr/article/484724

zamis είπε...

Και που(θα)μας κοστιζει μαζι με το επιτελειο του(sic)ποσο ειπαμε?
Σ'ενα πρωταθλημα που δεν ξερεις σε ποια κατηγορια θα παιζεις,τι budget-σε σχεση και με τους υπολοιπους φτωχους θα χρειαζεσαι και σε τι οικονομικο ανοιγμα μπορει ηδη να βρισκεσαι..

br fun_atic είπε...

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιά θα είναι η αντίδραση του ΣΔΟΕ σε περίοδο μνημονίου, όταν μια ΠΑΕ δεν αποδώσει Φ.Π.Α από μία τόσο μεγάλη μεταγραφή και το θέμα πάρει δημοσιότητα...

Διάβασα σήμερα στο ρεπορταζ του Πανιωίου στην sporday και κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον: Γράφει ο Τηλέμαχος Βαρβαρέσος:..."επίσης τα τρία εκατομμύρια ευρώ της επένδυσης θα ισχύσουν για τον πρώτο και μόνο χρόνο..."

Δεν μας τα είπατε έτσι πρόεδρε στην Γ.Σ

NK99 είπε...

Η απόλυτη αδιαμφισβίτητη αλήθεια είναι ότι ο Πανιώνιος στον Β γύρο ΕΦΑΓΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ....Τι να μας μπλέξουν....και ο Μπέος μάλλον δεν έδειξε και μεγάλο ενδιαφέρον γι ατην σωτηρία του Πανιωνίου διοτι είχε άλλες προτεραιότητες....

Αν πήραμε 200 για τον Μανιάτη χαίρομαι αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ούτε αυτά πήραμε...

br fun_atic είπε...

Αυτό έλεγα κι εγώ nk99. Μέσα στο μυαλό μου ήσουν...

εξοφλήσαμε τον Σβέρκος αλλά δεν κάναμε χρήση της option αγοράς. Μα γιατί ρε παιδιά; Μόνο 650 ήταν...

br fun_atic είπε...

νομίζω ότι μπαίνουμε για τα καλά στο στόχαστρο...

http://www.gazzetta.gr/article/item/204868-vaggele-dose-vathmo-ston-panionio

NK99 είπε...

Στο παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ ο Πανιώνιος δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία μετά το 0-1. Σκόραρε πολύ αργότερα με ένα γκολ που μπαίνει κάθε 100 χρόνια και αμέσως μετά παίκτης του Πανιωνίου διώχνει τη μπάλα στη γραμμή...

Σε αυτό το παιχνίδι δεν έπαιξαν οι δανεικοί ενώ αντίθετα έπαιξαν οι βασικοί του ΟΣΦΠ.

Μάλλον πρέπει να ψάξουν αλλού για προκαθορισμένα αποτελέσματα....

br fun_atic είπε...

όλα αυτά είναι καλά, διαπιστώνω όμως ότι δημιουργείται κλίμα εις βάρος μας.

amanAM είπε...

το είχανε στήσει ότι θα αποκρούσει ο παίκτης του Πανιωνίου στην γραμμή, μετά το 1-1, λίγα δευτερόλεπτα πριν την αποβολή του Ριέρα του Ολυμπιακού.

amanAM είπε...

Φυσικά ο Πανιώνιος είναι το θέμα τους... το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αβαβά!!!

Εκείνο το 0-3 με τον Λεβαδειακό, πριν 2-3 χρόνια θα το ερευνήσουν ποτέ?

br fun_atic είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούσε να ανακοινωθεί (παράλληλα με την αναβολή της Γ.Σ) η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής της νέας. Κάθε φορά το μαθαίνουμε τελευταία στιγμή...Συγνώμη, αλλά υπάρχουν αρκετοί Πανιώνιοι που έχουν ακόμα την κακή συνήθεια να εργάζονται και δεν είναι δυνατόν να τα παρατάμε όλα και να τρέχουμε τελευταία στιγμή, χωρίς να μας έχει δοθεί η δυνατότητα να τακτοποιήσουμε το πρόγραμά μας... Στην τελική το θέμα είναι σοβαρό και θα έπρεπε να είχε ληφθεί κάθε μέτρο για να μπορεί να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή...

br fun_atic είπε...

κόβει το χρήμα ο οπαπ

http://www.onsports.gr/Podosfairo/GGA-Dikaiosynh/item/84728-Ekleise-h-kanoyla-toy-OPAP

IWN1998 είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/484737

br fun_atic είπε...

ναι, γιατί αν τα ήθελε ο ΣΔΟΕ θα μας ζητούσε την άδεια...

John S. είπε...

Ποιος είναι ρε παιδιά ο Γιώργος που θα πάρει την ΠΑΕ το καλοκαίρι και οι Ζαμάνιδες, Λάζαροι που λέει ο Μπέος στον Σιότροπο?
Επίσης, νομίζω ότι ο Τσολακάκης και Βεντούρης πρέπει να φύγουν άμεσα.
Προτείνω επίσης να ενωθούν όλα τα blogs και να αποτανθούν σε ένα σύνολο επιχειρηματιών που μπορούν να βοηθήσουν τον Πανιώνιο (Τσακίρης, Λιανός ..) για να αναλάβουν την ΠΑΕ ή τουλάχιστον να κάνουν χορηγίες σε αυτόν.
Πιστεύω ότι αν όλοι μας το ζητήσουμε και τους προστατέψουμε, μπορεί να δεχθούν.
Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση με τους Κύπριους και τον Μαρινάκη ...

IWN1998 είπε...

Γιώργος είναι μάλλον ο Κουτελάκης και Λάζαρος ο κος Πατσουράκος. Μιλάει για τις κινήσεις στον ερασιτέχνη που απέτυχαν. Ο Ζαμάνης είναι μάλλον ο γνωστός Ζαμάνης.

IWN1998 είπε...

Εντύπωση κάνει η μανία του Ψωμιάδη να σχολιάζει τον Πανιώνιο στις περισσότερες συνομιλίες του. Τα οικονομικά, την πιθανή επάνοδο Μπέου, το ότι δεν θα πάρει αδειοδότηση, το ότι είναι διαλυμένος και χωρίς Πρόεδρο, το ότι τους άφησε λεφτά ο Τσακίρης και τα έφαγαν κλπ. Φαίνεται τον είχε πειράξει που τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο ο κόσμος του Πανιωνίου δεν μάσησε. Όχι ότι γλυτώσαμε επειδή γλυτώσαμε από τα δόντια του γιατί η μοίρα του συλλόγου είναι να ταλαιπωρείται από τη γέννησή του.

Endys είπε...

Σήμερα το πρωί άκουσα στο ράδιο ότι υπήρχε ενδεχόμενο να προταθεί ο Βεντούρης για την προεδρία της Super League και δεν ξέρω γιατί αλλά μου ήρθε η παρακάτω ιδέα: πίσω από τους Κύπριους είναι ο Μαρινάκης που δεν του είναι τίποτα να δώσει 3-5-15 μύρια για να βοηθήσει τον φίλο του και αυτός να κόβει βαθμούς από τους ανταγωνιστές!!!!

Μαλακία? Ίσως. Όσο όμως δεν βγαίνουν να μας πουν ποιοι είναι, ο καθένας θα λέει την παπαριά του.

Επομένως βγείτε να μας πείτε ποιοι είσαστε κύριοι, αλλιώς για εμένα είστε ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΌΓΙΑ.

John S. είπε...

Ευχαριστώ Ίωνα για τις πληροφορίες. Να πω και κάτι άλλο που με έχει προβληματίσει. Υπάρχει περίπτωση πίσω από τους Κύπριους και τον Παπαλόη να είναι ο Μαρινάκης? Αυτό θα εξηγούσε:
την υποστήριξη της πρότασης από Λεμονή και Βεντούρη.
Την αντίθεση του Τσολακάκη.
Το γεγονός ότι μιλάγανε για δανεισμούς (Επστάιν, ...) ακόμα και στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων της πώλησης.
Την απροθυμία των "Κυπρίων" να εμφανισθούν
Τα "συμβόλαια" με τα λόγια που θυμίζουν πωλήσεις Μανιάτη και Κουμορτζί.
Τι λέτε γι αυτό?

John S. είπε...

Endys ούτε συνεννοημένοι να είμασταν.

IWN1998 είπε...

Ο Μάκης (ο δικός μας όχι ο πουράκλας) έγραφε ότι αρχίζει από Λ με εφτά γράμματα και δεν είναι Λεμονής και Λανίτης. ΛΑΜΟΓΙΑ ... 7 γράμματα από Λ. Τέλος πάντων ίσως κάνω κακό χιούμορ.
Αν γίνει πάντως η οποιαδήποτε αποκάλυψη φυσικού προσώπου πλην Χατζηνικολάου, είναι ένα βήμα. Το άλλο βήμα είναι να μπουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας. Πάντως και έτσι όπως είμαστε, μέλλον δεν υπάρχει.
Η μόνη άλλη λύση είναι να βγουν να πουν ότι δεν τα βγάζουν πέρα και να καλέσουν τον Τσακίρη να του επιστρέψουν τις μετοχές του.

Ανώνυμος είπε...

προς τον διαχειριστη.με κοβεις.θες να μαθεις? στειλε μου που μπορουμε να μιλησουμε χωρις να πεις την ιδιοτητα μου σε κανεναν και θα μαθεις πολλα για τον λουη.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Ιωνα ο άνθρωπος που το όνομά του αρχίζει από Λ και έχει εφτά γράμματα δεν είναι λαμόγιο, κάθε άλλο. Επίσης ασφαλιστικές δικλείδες προτείνουν και αυτοί. Το γεγονός ότι για ένα χρόνο θα συνδιαχειριστούν τα 3 εκατ. με τον εραιστέχνη κάτι λεει.

Επίσης πίσω από τους Κύπριους όχι δεν είναι ο Μαρινάκης. Η επιμονή τους για τον Λεμονή εξηγειται απλά. Τον γνωρίζουν από τη θητεία του στη Κύπρο. Κοιτάξτε σε ποιες ομάδες εργάστηκε ο Τάκης, ποιοι ήταν οι χορηγοί και θα βγάλετε κάποια συμεπράσματα.

Σας είπα. Εκανα ρεπορτάζ, στη Κύπρο έχω πολύ καλές άκρες, έμαθα κάποια πράγματα. Μακάρι να αποδειχθούν και στη πράξη. Πάντως επιμένω ότι ο κύριος Βεντούρης όχι μόνο γνωρίζει πρόσωπα, αλλά έχει δει και αποδεικτικά στοιχία (κάτι που εγω δεν εχω δει...).

Επίσης ο Βαρβαρέσσος κάνει λάθος. Η διαχείριση των 3 εκατομ. θα είναι για ένα χρόνο...

Επίσης για τις κασσέτες. Ο Λάζαρος δεν είναι φυσικά ο Πατσουράκος. Μάλλον ο Καμπανόπουλος είναι...

Αυτά

IWN1998 είπε...

Το ΛΑΜΟΓΙΑ ήταν χιούμορ, μάλλον κακεντρεχές και αναφερόταν στην κατ' επανάληψη αναφορά σε ΛΑΜΟΓΙΑ από άλλο φίλο.

IWN1998 είπε...

Ναι το παράκανα με το να εμπλέξω τον κο Πατσουράκο με τις Μπέικες αναφορές. Συγγνώμη κύριε Λάζαρε. Ευχαριστώ Μάκη.

romy38 είπε...

Μακη η εισαι απροσεχτος η το κανεις σκοπιμα.Εμενα μου ειπες Λ με 9 γραμματα προχτες και σημερα δεν το διορθωνεις το 7 τι συμβαινει?Μηπως μας δουλευεις ολους?

IWN1998 είπε...

...Εγώ τον μπέρδεψα μάλλον γιατί θεώρησα τα 7 γράμματα στα επώνυμα Λανίτης και Λεμονής.

Πήγαινα μόλις τώρα να ρωτήσω το Μάκη μήπως εν τέλει το επώνυμο είναι με 6 γράμματα και αν εν τέλει είναι Κύπριος. Αλλά σίγουρα δεν έχει τα περιθώρια ν' απαντήσει.

Maxi είπε...

Λ το πρώτο και εφτα γραμματα συνολικα.....
Δυο απο τους πιο πλουσιους κυπριους ικανοποιουν το παραπανω κριτηριο.
Λιβερας Διον. και Λαζαρη Κρις....
Λες????

romy38 είπε...

Φιλε MAXI σε προχτεσινη αναρτηση και σε σχολιο μου αναφερθηκε σε 9 γραμματα,ας τα μετρησει και ας αποφασισει.Sorry Μακη μονος σου δινεις δικαιωματα.

IWN1998 είπε...

Υπάρχει και με 9. Κρις Λαζαρίδης.

IWN1998 είπε...

... αν και το Λούης που διάβασα πιο πάνω αν δεν αναφέρεται στον Παπαλο(υ)η παραπέμπει σε Louis... Δεν βγαίνει όμως ο αριθμός γραμμάτων.

John S. είπε...

Έχει καμία σχέση με τις τηλεπικοινωνίες???

zamis είπε...

Louis Vuitton ειναι μην το ψαχνετε αλλο

br fun_atic είπε...

φίλε gpang21, μπορείς να μου στείλεις οποιαδήποτεπληροφορία στο brfun_atic@yahoo.gr

Τώρα δεν είναι πολύ κουραστικό αυτό με την κρεμάλα;
Ως μέλος του ερασιτέχνη θα υπερψηφίσω την πρόταση αν:1. Γνωστοποιηθούξν δημόσια τα ονόματα των επενδυτών, 2 δοθούν οι απαραίτητες προσωπικές εγγυήσεις και 3. υπάρξει έγγραφη και συγκεκριμένη πρόταση (υπογεγραμμένη από τους πραγματικούς επενδυτές και όχι από εκπρόσωπο) η οποία θα καθορίζει με λεπτομέρειες τα οικονομικά...Ο Βασίλης στα φερμιόνια και Μποζόνια έχει δημοσιεύσει την αντίστοιχη έγγραφξη πρόταση του μπέου, η οποία ήταν πάρα πολύ συγκεκριμένη... Αφού μπορούσε να το κάνει ο Αχιλλέας ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να το κάνει ένας επενδυτής επιπέδου Λ με 9 γράμματα.

John - Singapore είπε...

Κοίτα να δεις που με αυτά και με αυτά θα είμαι παρών τελικά όταν όλα αυτά τελειώσουν. Έρχομαι την Παρασκευή πατρίδα και ακόμα δεν έχει γίνει η πώληση της ομάδας...

zamis είπε...

http://www.e-epikaira.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=479,για οσους δεν το ειδαν ειτε εκει ειτε στον AmanΑm που τοχει αναρτησει

br fun_atic είπε...

http://www.e-epikaira.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=479:πανιωνιοσ-το-έγγραφο-της-πρότασης-των-επενδυτών-αποκαλύπτει-πολλά&Itemid=89

διάβασα πρώτα τον ΑΜΑΝΑΜ και μετά το βρήκα και στο παραπάνω λινκ... Περιττό να πούμε ότι ένα τέτοιο έγγραφο στερείται σοβαρότητας... Και καλά, δεν έχει στοιχεία της εταιρείας. Ούτε ο εκπρόσωπος δεν έχει σφραγίδα; Δικηγόρος δεν μας είπαν ότι είναι;

br fun_atic είπε...

ουπς...έγραψα πριν να σε διαβάσω zamis.

είναι τραγικό ότι εξακολουθούμε και ασχολούμαστε και δίνουμε αναβολές και παρατάσεις. Πλέον περιμένω κάτι απλό. Τα μέλη της επιτροπής που έκαναν τις διαπραγματεύσεις μας είπαν στην Γ.Σ ότι αν και είχαν αμφιβολίες πείσθηκαν στο τέλος για τις προθέσεις του κου Παπαλόη και των επενδυτών. Μετά και από το σημερινό έγγραφο και με δεδομένο ότι όπως μας είπαν δεν έλαβαν καμία προσωπική εξασφάλιση, εξακολουθούν να εμπιστεύονται τους επενδυτές;

br fun_atic είπε...

Θα ήθελα να προτείνω κάτι που μπορεί να φανεί αστείο, αλλά το εννοώ. Μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να στείλει στο φαξ της ΠΑΕ μια αντίστοιχου επιπέδου πρόταση εξαγοράς για να δούμε αν η επιτροπή θα την εξετάσει ή αν θα αναβληθεί και η Γ.Σ της Παρασκεής;

zamis είπε...

Δεν υπαρχει κανενας λογος να γινει Γ.Σ.την Παρασκευη,να εγκριθει τι,ενα κουρελοχαρτο?

br fun_atic είπε...

στον πανιώνιο ο Οκούε

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/85439-Νtynetai-sta-«kyanerythra»-o-Okoye

br fun_atic είπε...

κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/85393-Syzhthseis-me-Petkakh,-Michahlidh

br fun_atic είπε...

Αυτό που εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση είναι η υπογραφή του πληρεξούσιου της cuvra.

Ένα τέτοιο έγραφο κλείνει με : ο Πληρεξούσιος δικηγόρος, ο νόμιμος εκπρόσωπος κ.λ.π (με τον τίτλο) και ακολουθεί η σφραγίδα και η υπογραφή. Εδώ είναι όλα χύμα.
Από την στιγμή που δεν αναφέρει τον τίτλο του και τα πλήρη του στοιχεία, πως μπορώ να ξέρω ότι ο συγκεκριμένος κύριος έχει νομιμοποιηθεί για να εκπροσωπεί την εταιρεία;Πως γνωρίζω ότι δεν είναι φαρσέρ;

Εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι δεν υπάρχουν διευθύνσεις, τηλέφωνο κ.λ.π και ότι η απαίτησή τους είναι να παραμείνει στη θέση τους ο πρόεδρος και ο προπονητής ενώ αν και ιδιοκτήτες θα βάλουν μόλις 4 μέλη στο Δ.Σ!!! Αυτό δεν ξανάγινε!!!Το άλλο που είναι επίσης εντυπωσιακό είναι ότι απαιτούν 3 μέλη του Δ.Σ α είναι από τον ερασιτέχνη αν και ο νόμος του παρέει δικαίωμα για ένα και μόνο μέλος ενώ οι υπόλοιποι μέτοχοι ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ!!!

Υπάρχει και ένα ηθικό ζήτημα. Πως ο κος Βεντούρης παραμένει πρόεδρος της επιτροπής διαλόγου με την cuvra από τη στιγμή που οι ίδιοι επιθυμούν την παραμονή του στην προεδρία; Πως ο κος Λεμονής θα έρχονταν στην γενική συνέλευση από την στιγμή και κατ' απαίτηση των Κυπρίων διατηρεί και ο ίδιος την θέση του; Πως αύριο - μεθαύριο θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιά μέλη του Δ.Σ εκπροσωπούν καθαρά τον ερασιτέχνη αφού τουλάχιστον δύο από αυτά θα είναι της επιλογής των επενδυτών;

Ανώνυμος είπε...

η ομαδα μας θα ντυνεται με lotto την νεα σαιζον.Φυσικα ειναι η καλυυερη ιταλικη εταιρεια και με πολυ καλο υλικο.Στην ομαδα μας φερενει και γουρι γιατι Lotto φορουσαμε οταν πηραμε το 2 κυπελλο.

br fun_atic είπε...

Να και κάτι ευχάριστο!!!

king_ego είπε...

Νομίζω είναι απλό, συντάσσω τώρα έγγραφο ακύρωσης της πρότασης και τη στέλνω στη ΠΑΕ. Έχω υπολογιστή και χαρτί Α4!
Είναι απίστευτο το θράσος των εμπλεκομένων, νομίζουν οτι απευθύνονται σε ιθαγενείς και το χειρότερο είναι που κάποιοι προκειμένου να φύγουν οι τωρινοί δέχονται δίχως επιφυλάξεις τους "υποψήφιους" επειδή γνωρίζουν το μεσαίο γράμμα απ' τα 8 του επιθέτου του ενός εξ αυτών και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε αχάριστοι που δεν τους αφήνουμε να επενδύσουν τα 3 τους, εκατομμύρια.

zamis είπε...

Παιζουμε Ναυμαχια?

br fun_atic είπε...

μια χαρά εμφανίσεις

http://www.team.lottosport.com/man/default.asp

για δείτε την jersey vertigo/ granata-royal

br fun_atic είπε...

παπά http://www.youtube.com/watch?v=mq6VotWoRvg

br fun_atic είπε...

παπά http://www.youtube.com/watch?v=-KyxmIOZ3_U&feature=related

συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

ανακοινωθηκαν τα διαρκειας.150 στην 2,250 στην 4.Br υπαρχουν θεσεις ελευθερες διπλα σας?

Ron Barceló είπε...

150 μούτζες με Οκούε, Πετκάκη και τα υπόλοιπα πανωφόρια που δεν κάνουν ούτε για την Κέρκυρα.

br fun_atic είπε...

ασφαλώς και υπάρχουν. Μάλλον όμως πρέπει να κάνουμε αναδιοργάνωση των θέσεων, γιατί έχουμε αρχίσει να μαζευόμαστε πολλοί. Από φέτος θα έχουμε και ΑΜΑΝΑΜ και Templar και εσένα!!!Καλύτερα δεν μπορούσε να γίνει!!!

zamis είπε...

250 μουτζες κι απο μενα αν δεν ξεκουμπιστουν ολοι μαζι.Αν παλι απαλλαγουμε,οχι μονο δινω παραπανω αλλα νομιζω οτι πρεπει να ανεβει η τιμη γενικοτερα στην προσπαθεια να βοηθησουμε ενα νεο υγιες σχημα που ευχομαι να προκυψει.

claire είπε...

Βλέποντας τις τιμές των διαρκείας παρατηρώ οτι αν και μειωμένες δεν υπάρχουν οι ειδικές τιμές εισιτηρίων, όπως γυναικείο, φοιτητικό, ανέργων. Γνωρίζει κανείς αν τις έκοψαν ή απλώς δεν τις ανέφεραν???

zamis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/485022

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο Πετκακης τι λεει,τον ξερει κανεις?ο Μιχαηλιδης αν κλεισει και αυτος νομιζω οτι ειναι καλη περιπτωση.Αλλα θαχουμε 2 καλους τερματοφυλακες?

antonis είπε...

d

antonis είπε...

O ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ 40,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΤΚΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ.

Υ.Γ ΤΟΥΜΠΕΚΙ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ.

bluered είπε...

Καλησπέρα, μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι εκτός από το να βρίζουμε και να προτείνουμε λύσεις. Πως μπορουμε να βοηθήσει ο κάθένας τον Πανιώνιο. Έχει ανακοινωθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 500.000 ευρώ από την ΠΑΕ. Ο Τσακίρης αν δεν κάνω λάθος έχει πει ότι θα συμμετέχει κατά το ποσοστό του (110.000). ο Ερασιτέχνης πρέπει να βάλει τα υπόλοιπα ( δεν ξέρω kai δε νομίζω να τα έχει). Μήπως να κάναμε κάποια κίνηση να ανοιχτεί στον κόσμο η ΑΜΚ. Να γινόταν μια διερευνητική πόσοι έχουν τη διάθεση και ποιά οικονομική δυνατότητα να βάζουν χρήματα κάθε χρόνο στην ομάδα και ας προσεγγίσουμε κάποιους Πανιώνιους πιο πλούσιους να δούμε τι διάθεση έχουν. Άλλα να μην περιμένουμε μόνο από αυτούς στη διοίκηση, μάλλον δε μπορούν. Ας κάνουμε ένα γκάλλοπ πόσα μπορείς να διαθέτεις το χρόνο για τον Πανιώνιο. Ας βάλουμε ένα μίνιμουμ π.χ. 300 ευρώ το χρόνο( είναι 25 το μήνα λιγότερο από 1 ευρώ τη μέρα) και ας πάρουμε μετοχές . Έτσι θα έχουμε λόγο στην ΠΑΕ και θα μπορούμε να βοηθάμε οικονομικά. Αυτό προυποθέτει πλήρη διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση ( να ξέρουμε που πάει και το κάθε ευρώ). Μην περιμένουμε από άλλους να μας οργανώσουν. Ας δούμε τι μπορεί να κάνουμε εμείς. Ξέρω ότι δεν είμαστε πολλοι , αλλά ας το προσπαθήσουμε . Δεν βλέπω να έχουμε και άλλη επιλογή.

br fun_atic είπε...

Δεν βρίζουμε,λόγο στην ΠΑΕ έχουμε και ως μέλη του ερασιτέχνη(αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε κάποτε) και ασφαλώς θα αγοράσουμε μετοχές.ακόμη και 10 ευρώ να δώσει ο κάθε Πανιώνιος μαζεύονται χρήματα...

bluered είπε...

Και συνεχίζω , έτσι θα αισθανόμαστε ότι είμαστε όλοι κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Έγω λοιπόν λέω ότι εκτός του διαρκείας που όλοι πρέπει να έχουμε μπορώ να βάζω στην άκρη για τον Πανιώνιο 150 ευρώ το μήνα δηλ. 1800 ευρώ το χρόνο ( υπάλληλος είμαι μακάρι να μπορούσα και περισσότερα). Αν βρέθούν 100 κατά μέσο όρο σαν και μένα είναι 180.000 ευρώ ( βγάζουμε δηλ. ένα συμβόλαιο πολύ ικανοποιητικό για την περίοδο αυτή ή 2 90άρια ξέρω γω ή 5 συμβόλαια πιτσιρικάδων ή κάτι τέλος πάντων. Αν δούνε μερικοί πιο πλούσιοι ότι κάτι γίνεται μπορεί να απευθυνθούμε και σε εκείνους.

bluered είπε...

Συμφωνώ ότι έχουμε λόγο και σαν μέλη του ερασιτέχνη , απλά ως μέλη μόνο δεν μπορούμε να συνεισφέρουμε και οικονομικά. Το θέμα είναι να μπαίνει και κάποιο ρευστό στην ΠΑΕ. π.Χ. Ο Τσακίρης δεν θέλει να διοικήσει, να βοηθήσει θέλει από οτι έχω καταλάβει. Αν δει ότι κάτι γίνεται μπορεί να βάλει και κάτι παραπάνω απο 110.000 ευρώ που έχει πει . Δεν μιλάμε για τίποτα τρελλό ,αλλά στην εποχή μας όλα μετράνε. Και να μην περιμένουμε όλα από αυτόν

bluered είπε...

Επίσης αυτό προυποθέτει να βαλουν κάποιοι ( από αυτούς που είναι 20 χρόνια και βάλε στο σύλλογο και νομίζουν ότι είναι μόνο αυτοί Πανιώνιοι)τους εγωισμούς στην άκρη. Και να βοηθήσουμε με ανιδιοτέλεια τον Ιστορικό. Ενδεχομένως και κάποια εθελοντική εργασία . Π.Χ. έχουν πει ότι τα διαρκείας θα πωλούνται καθημερινές 9-5. Δεν ξέρουν ότι ο κόσμος δουλέυει εκείνες τις ώρες. Αν δεν υπάρχουν άτομα στην ΠΑΕ ( επειδή εχώ μάθει ότι έχουν μείνει 2-3 υπάλληλοι)εγώ λέω ότι μπορώ να πηγαίνω εθελοντικά 2 απογεύματα την εβδομάδα 5-8 π.χ. Ας μαζευτούμε 7-8 άτομα να τους πούμε κάτι τέτοιο. Οτιδήποτε αρκεί να κάνουμε κάτι. Πολύ φοβάμαι αν δεν κάνουμε κάτι θα καταντήσουμε σαν τον εθνικό ή τον απόλλωνα.

Ron Barceló είπε...

Είμαι τρομερά περίεργος ποιος και με τι λογική/κριτήρια αποφάσισε το πλέον προσιτό διαρκείας στη 2 να παραμείνει στα 150.
Πόσο μάλλον αυτή την περίοδο, που τα πάντα τριγύρω καταρρέουν.
Ασάφεια και τραγέλαφος στα διοικητικά, αναφορές στα στημένα, μεταγραφές τύπου Οκούε και Πετκάκη, λοιποί στόχοι τύπου Σαρμιέντο και Κατσικογιάννη.
Δεν υπάρχει μέλλον δυστυχώς.
Δεν είναι ότι θα κινδυνεύσουμε.
Αν δε μας ρίξουν δικαστικά ως το 'εύκολο θύμα', σιγά μην πέσει ο Πανιώνιος με Τζέρυ στην προεδρία της superleague.
To όλο σκηνικό μου κάνει πολύ 'άρρωστο'.
Προσωπικά, ύστερα από 4 συναπτά έτη με διαρκείας στη 2, φέτος δεν με εμπνέει τίποτα να ανανεώσω.
Μακάρι να ευαισθητοποιηθείτε οι υπόλοιποι και να ξεπεράσετε τα 3 χιλιάρικα σε κάρτες.
Στη τελική - για άλλη μια χρονιά - όλα θα είναι και πάλι προδιαγεγραμμένα.
Ο Αχιλλέας δυνατότερος, ο Μάκαρος σοφότερος , ο Τζέρυ εξυπνότερος και όλοι μια αγαπημένη οικογένεια υπό τις αγκάλες του θείου Βαγγέλα.
A happy family.

Ron Barceló είπε...

Δείτε πώς κινείται ο Ατρόμητος και την υγεία που αποπνέει σαν σωματείο και θα καταλάβετε καλύτερα σε τι κατάντια έχουμε περίελθει.
Πολλοί θα πείτε πως τα περσίνα 3 τεμάχια στο γαύρο πέρασαν στο ντούκου στον όλο πανικό των συνομιλιών.
Δεν ξέρω, ο Σπανός μπορεί να είναι αντιπαθητικός στο φουλ, αλλά τουλάχιστον δεν έχει δείξει δείγματα σάπιου παράγοντα. Ή έστω είναι πολύ εξυπνότερος από τους άλλους για να αφήσει 'ίχνη' σε πιθανό μαγείρεμα.
Όπως και να'χει, λειτουργούν με ένα πρόγραμμα και ένα σχεδιασμό και έχουν κάνει ήδη ένα πολύ καλό ρόστερ, τηρουμένων των συνθηκών.
Οι Μπεταντίν θα πάνε καλά του χρόνου, πολύ καλα, θυμηθείτε το.

Katrinos είπε...

Καλά τι αστέρια έχουμε στη ΠΑΕ ?
Έχουν βάλει το παιδικό εισητήριο 100% πάνω σε σχέση με πέρσι.

Δηλαδή ενας πατέρας + γιός στη 4 που πέρσι πλήρωσε 300+50 και με την έκπτωση 10% για αυτούς που ανανέωσαν 315 φέτος θα πληρώσει 250 + 100 = 350 δηλαδή 11% παραπάνω.

Σε εποχή κρίσης , με όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και φυσικά με το τσίρκο που είναι σε πλήρη εξέλιξη στη ΠΑΕ , κάποιος κάποιοι αστέρες επέλεξαν να τιμωρήσουν το κάθε μαλάκα που θέλει να φέρει το παιδί του και να το κάνει Πανιώνιο.

Θα έλεγα 'ούστ βρε κοπρόσκυλα' αλλά τι μου φταίνε τα καημένα τα κοπρόσκυλα.......

amanAM είπε...

πέρυσι έβγαλα 2 αντρικά διαρκείας στην θύρα 2, 1 γυναικείο, 2 φοιτητικά, και 2 παιδικά.

Φέτος δεν θα βγάλω εισιτήριο. Είχα την πρόθεση να βγάλω 1 δικό μου κι ένα της γυναίκας μου, αλλά... έχω ξενερώσει.

Εάν μου λείψει τόσο πολύ ο (ποδοσφαιρικός) Πανιώνιος, θα πηγαίνω στην μαθητική!

zamis είπε...

Και μετοχες και επιπλεον βοηθεια στον ερασιτεχνη περαν της συνδρομης και διαρκειας.Μονο ομως με την προυποθεση που ειπα,κατα τη γνωμη μου.Μπορει τελικα να πληρωσω πανω απο 250 αλλα για μενα η αγορα διαρκειας ειναι συμβολικη κινηση αποδοχης η οχι μιας καταστασης.

bluered είπε...

Καλημέρα zamis, συμφωνούμε στο να βοηθήσουμε την ομάδα και όπως είπες να προκύψει ένα σχήμα που να εμπνέει . Αλλά πρέπει να εμφανιστούν αυτά τα άτομα ,να είναι νέα με όρεξη και χρόνο και να διαχειρίζονται τα έσοδα της ομάδας και τα χρήματα του κόσμου απο ενδεχόμενη ΑΜΚ με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. Υπάρχουν? Πίστεύω πως ναι. Χωρίς να ξέρω πολύ καλά ονόματα και καταστάσεις ενδεχομένως να υπάρχουν 2-3 παλιοί υπάλληλοι στην ΠΑΕ και στον ερασιτέχνη, που έχουν φύγειμε την κατάσταη που δημιουργήθηκε , μαζί με κάποια άτομα εντελώς καινούρια που να θέλουν. Ίσως και μερικοί από εδώ που να ενδιαφέρονται. Θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν.

bluered είπε...

Να λοιπόν ένα ωραίο θέμα που μπορεί να βάλει ο BR FUN_ATIC. Αν υπάρχουν άτομα από εδώ που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον Ιστορικό.

zamis είπε...

Καλημερα και σε σενα bluered.Ναι,πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωποι με ικανοτητες,οραμα και βαθμο αρρωστιας απροσδιοριστο:)που ειναι διατεθειμενοι να ασχοληθουν.Γνωμη μου βεβαια ειναι οτι για να λειτουργησει ενα τετοιο σχημα ειναι απαραιτητη η υποστηριξη Τσακιρη,μακαρι και Λιανου και φυσικα οριστικο αντιο στους δεινοσαυρους.

bluered είπε...

Ωραία λοιπόν, ας ξεκινήσει αυτό το σχήμα και διαισθάνομαι, ότι κάποια οικονομική στήριξη θα υπάρξει από τον Τσακίρη τουλάχιστον( χωρίς να ξέρω κάτι απλά έτσι νομίζω).