Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

BYE BYE CUVRA!!!

Αντιγράφω από τον Σπορ fm

Για την επιστολή του κ. Τσολακάκη: «Δεν πήρα καμία επιστολή στα χέρια μου, ήταν δημόσια. Σύμφωνα με αυτά που λέγονται σε αυτή την επιστολή, ο Πανιώνιος θα έχει ξεπεράσει τα οικονομικά του προβλήματά του πιο γρήγορα και από την Ελλάδα. Η καθυστέρηση στην είσπραξη των οφειλών είναι τραγική».

Για τη διαπραγμάτευση της ΠΑΕ με τους Κύπριους επενδυτές: «Υπάρχουν τρία-τέσσερα στρατόπεδα στον Πανιώνιο. Δεν γίνεται ο πωλητής να βάζει όρους στον αγοραστή. Η τιμή καθορίστηκε στη Γενική Συνέλευση, όταν κ. Τσακίρης παρέδωσε τις μετοχές. Χθες ρώτησα 30 διαφορετικά άτομα και μου είπαν πως δεν θα εμφανίζονταν ποτέ σε μία ανοικτή Γενική Συνέλευση, εάν ήταν σοβαροί επιχειρηματίες. Είναι δυνατόν, με την πορεία που έχω στον Πανιώνιο όλα αυτά τα χρόνια, να μην υπάρχει εμπιστοσύνη για τους ανθρώπους που έστειλα στον κ. Βεντούρη; Δεν θέλω να κατηγορήσω τον οποιονδήποτε, αλλά φοβάμαι ότι πολλοί άνθρωποι “πλανώνται πλάνην οικτρά” και έχουν καθυστερήσει τις διαδικασίες. Κρατάμε με “νύχια και με δόντια” τον προπονητή, την ώρα που ο Ερασιτέχνης χρωστάει 1.100.000 ευρώ. Έχουμε πρόταση οικονομική και εμείς αυτό που κάνουμε είναι να ψάχνουμε τα πρόσωπα στην Ελλάδα. Το μοντέλο που έχω προτείνει είναι να υπάρχει ένας εκτελεστικός διευθυντής, τα “κλειδιά” θα τα δώσουμε στον προπονητή, με τον κ. Βεντούρη να μένει στη θέση του. Οι άνθρωποι ζήτησαν ισοζύγιο πληρωμών και αυτό που βγήκε στην ιστοσελίδα της ομάδας, μου είπαν άνθρωποι που μίλησα, ότι ήταν “παιδική χαρά”».

Για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης: «Όταν έμαθα τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης ειλικρινά έπαθα κατάθλιψη, ότι δηλαδή θα πάμε σε μία ανοικτή Γενική Συνέλευση. Οι άνθρωποι (σ.σ. επενδυτές) ζητούν συνδιοίκηση. Αλλά τώρα είναι απογοητευμένοι και εγώ τους είπα χθες βράδυ να μην ασχοληθούν άλλο, γιατί θα εκτεθούν. Ειλικρινά ντρέπομαι».

Σχόλιο: Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την αντίδραση του κου Κατσιφαράκη. Έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών τον σύλλογο και μάλιστα από διάφορα πόστα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι με μόνη την δική του διαβεβαίωση έπρεπε ο σύλλογος να αλλάξει χέρια, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο, χωρίς να ξέρουμε τα ονόματα των επενδυτών και χωρίς να παρουσιαστεί το επιχειρηματικό τους πλάνο. Θα μπορούσαν έστω να μας στείλουν τον εκπρόσωπό τους τον κο Παπαλόη, στον οποίο θα κάναμε αρkετές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις. Για τους επενδυτές που αντιπροσωπεύει, για την cuvra, για τι δικές του επιχειρηματικές δραστηριότητες, για την σχέση της οικογένειάς του με πασίγνωστο επιχειρηματία, για την εμπλοκή της οικογένειάς του με τον Ηλυσιακό...Κρίμα, γιατί χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία για να ενημερωθεί σωστά ο μέσος Πανώνιος φίλαθλος.
Εξανίσταται ο κος Κατσιφαράκης. Μα είναι δυνατόν σοβαροί επενδυτές να παρίστανται σε ανοιχτή γενική συνέλευση; Γιατί; Η ψήφος του κάθε μέλους μετράει διαφορετικά; Σε τελική ανάλυση οι σοβαροί αυτοί επενδυτές (όποιοι κι αν ήταν) δεν θα αγόραζαν πατάτες και καρπούζια αλλά τον σύλλογο σύμβολο του Ελληνκού αθλητισμού και έπρεπε να ακολουθήσουν τις διαδικασίες που έχουν καθοριστεί για την πώληση. Και ΝΑΙ κε Κατσιφαράκη. Πάντα ο πωλητής θέτει όρους. Και πωλητές είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Όχι μόνο η παρέα του Members...Όλοι μας είχαμε το δικαίωμα να ενημερωθούμε για την πρόταση των επενδυτών, να την εγκρίνουμε ή να την απορρίψουμε.
Τη στιγμή που ο Τσακίρης χάριζε τις μετοχές στον ερασιτέχνη, ουσιαστικά κατέλυε την αριστοκρατική του τάξη του, που θεωρεί ότι μπορεί να ελέγχει τον σύλλογο λόγω μακροχρόνιας εμπλοκής της και στηριζόμενη στις ψήφους των γνωστών 30-40 μελών αλλά και στην ανοχή όλων μας.Το κάθε μέλος του ερασιτέχνη, όπως κι αν λέγεται και όποιος κι αν είναι παίζει πλέον τον δικό του ρόλο.Αρκεί να το καταλάβει.
Για τον λόγο αυτό καλώ για άλλη μία φορά σε μαζική εγγραφή μελών. Η δική μας προσπάθεια θα γίνει την Δευτέρα στις 18:00. Όποιος θέλει ακολουθεί. Θεωρώ επιτυχία ακόη και την εγγραφή ενός καινούργιου μέλους.
Μια που τα πράγματα έφτασαν εκεί, η λύση θα δοθεί από τον ερασιτέχνη. Από το κάθε ένα μέλοςτου συλλόγου. Η Γ.Σ πρέπει να γίνει για να σταματήσουν οι φήμες και να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου. Είναι επιβεβλημένη η παρουσία στην Γ.Σ των κ. Τσακίρη και Λιανού, διότι είναι δύο από τα πρόσωπα που μπορούν να δώσου λύσεις και να συσπειρώσουν τον κόσμο κάτω από έναν κοινό σκοπό. Θεωρώ επιβεβλημένη επίσης την αλλαγή του καταστατικού του ερασιτέχνη κατά τρόπο που να βοηθά και να μην θέτει εμπόδια στην εγγραφή νέων μελών και στην συμμετοχή των δόκιμων μελών στις διαδικασίες του συλλόγου.Ελπίζω να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες γιατί ο χρόνος πιέζει απελπιστικά.

78 σχόλια:

Templar είπε...

Σέβομαι την πορεία του κου Κατσιφαράκη και τη βοήθεια που έχει προσφέρει στο σύλλογο, όμως όταν ντρέπεσαι να είσαι διοικητικό στέλεχος οπουδήποτε, δεν είναι πιο τίμιο και πιο αντρίκιο να σηκωθείς και να φύγεις, παρά να παραμένεις με την ντροπή?

br fun_atic είπε...

Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουμε; Επειδή κάποιος που δεν ξέρουμε ποιός είναι, είπε στην αρχή ότι θα δίνει 10 εκ ευρώ τον χρόνο + 500.000 στον ερασιτέχνη, τα οποία άγνωστό γιατί έγιναν 3 εκ ευρώ τον χρόνο και 500.000 στον ερασιτέχνη και αργότερα ότι έχετε ευχαρίστηση στην ομάδα και κάτι στον ερασιτέχνη (υπό την προυπόθεση ότι θα ήταν καλό παιδί και δεν θα έλεγε ψέμματα για το χρέος του), θα έπρεπε να του πουλήσουμε χωρίς όρους την ομάδα;;;

Templar είπε...

...και αν δεν την πουλήσουμε με τους όρους που θέτεις θα έπρεπε να ντρεπόμαστε...

br fun_atic είπε...

Ωραία. Ας γίνει το άλλο. Να ενημερώσει εγγράφως ο εκπρόσωπος των επενδυτών τον κο Βεντούρη για τους όρους της πώλησης, το τίμημα και το επιχειρηματικό πλάνο, ας του παρουσιάσει τα ονόματα που θα προσφέρουν προσωπικές εγγυήσεις και ας τεθεί η πρότασή τους στην κρίση των μελών του ερασιτέχνη την επόμενη Τετάρτη...

Templar είπε...

Μα αν υπήρχαν όλα αυτά θα είχαν γίνει από την αρχή... Χωρίς πολλά πολλά... Μια απλή επιστολή... Κύριοι λέγομαι Ευθύβουλος Παρασκευαϊδης, είμαι ο πλουσιότερος Κύπριος πολίτης αυτή τη στιγμή και επιθυμώ να αγοράσω το 67% της ΠΑΕ Πανιώνιος γιατί έτσι μου γουστάρει! Πόσα ζητάτε?
Ούτε Couvrες, ούτε ενδιάμεσοι, ούτε Παπαλόηδες, ούτε τίποτα. Απλά πράγματα. Και θα είχαμε μετονομάσει και την Πλατεία σε "Πλατεία Κύπρου"!!!

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Iy6Ad021qFk&feature=related

br fun_atic είπε...

ειλικρινά, δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να δώσουμε το 67 και όχι το 51 %.
Θα μου πεις ότι ο Τσακίρης τόσο χάρισε. Από την άλλη, όπως και ο ίδιος λέει, ήταν στόχος του να έχει λόγο ο κόσμος. Συνεπώς, μου φαίνεται λογικό να δοθεί το 51% και το υπόλοιπο 16 να μείνει στα χέρια του ερασιτέχνη (δηλαδή των μελών του).Έτσι έχεις 51% στον μεγαλομέτοχο, περίπου 26% στον ερασιτέχνη, 22 στον Τσακίρη και τα υπόλοιπα σε μικρομέτοχους.

br fun_atic είπε...

στον πανιώνιο (με τόσους Αγγλοτραφείς) ισχύει περισσότερο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=NdEQVcClPoc&feature=related

Panos είπε...

Με σημερινή ανακοίνωση στο σαιτ του Συλλόγου (ναι αυτό που έχει καταντήσει facebook, με τα ξεκατινιάσματα παραγόντων), ανακοινώνεται ότι μέσω Αυξησης Μετοχικού Κεφαλαίου διατίθεται το 12% περίπου της ΠΑΕ.
Όσοι μιλάμε για Λαϊκή Βάση μήπως είναι καιρός να το δούμε πλέον σοβαρά;

br fun_atic είπε...

τα συλλυπητήριά μου στον Αχιλλέα Μπέο

http://www.e-epikaira.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=445:%CE%B5%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5-%CE%BF-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%B7&Itemid=107

Griniaris είπε...

Συλλυπητήρια κι από μένα στον Αχιλλέα Μπέο...

Σωστές και δίκαιες οι ενστάσεις του br.Εγώ όμως παίζοντας το συνήγορο του διαβόλου,να θέσω ένα ερώτημα.Αν αυτή η πρόταση,με αυτά τα ονόματα,ερχόταν όσο οι μετοχές ήταν στα χέρια του Τσακίρη,θα ζητούσαμε γενικές συνελεύσεις;

br fun_atic είπε...

Δεν ζητήσαμε γενικές συνελεύσεις γιατί δεν ήμασταν ιδιοκτήτες.Έγιναν όμως συλλαλητήρια...

zamis είπε...

Μα δεν υπαρχουν αυτα τα ονοματα,αυτο ειναι το θεμα.Διοτι οταν εχεις ονομα βγαινεις και το λες.Δεν λες δεν διαψευδω οτι δεν ειμαι ο spiderman αρα ειμαι..αυτο ειναι σαν να παιζουμε σε ντοκυμαντερ που ο ντοκτορ μενγκελε κανει λοβοτομες..
Οσο για Τσακιρη,ο κοσμος τον σταματησε οταν δηλωσε οτι θα πουλησει στον αγαπουλα.Και αυτος και ονομα ειπε στα ισα και την νοημοσυνη κανενος δεν ξεφτιλισε.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

br ποτέ δεν είπαν ότι θα βάλουν 10 εκατ. ευρω. Δεν επιτρέπεται να γράφεις ψέμματα. Από την πρώτη στιγμή δήλωσαν ότι θα βάλουν 12- 13 εκατομμυρια στα επόμενα πέντε χρόνια. Δλδ περίπου 3 εκατ. τη σεζόν.

Χαίρομαι που είστε αυστηροι με τους όποιους επενδυτές. Θα ήθελα βέβαια να είστε το ίδιο και με τον νεκροθάφτη του Πανιωνίου, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που οι Πανιώνιοι έχουν επιλεκτική μνήμη.

Επειδή έχω πάρει τις αποφάσεις μου σχετικά με τη παρουσία μου στα δρώμενα του πανιωνίου, σας λεω μόνο (και μακάρι να διαψευσθω) ότι όταν καταλάβετε τι έγκλημα συντελλείται σε βάρος του Πανιώνιου θα είναι πολύ αργά για δάκρυα...

Σας χαιρετώ

Μάκης Διόγος

Υ.Γ. Εχω τη τύχη να γνωρίζω τα ονόματα των επενδυτών. Ομως επειδή είμαι άντρας και κρατώ το λόγο μου δεν πρόκειται να τα δημοσιεύσω μέχρι την επίσημη κατάληξη αυτής της υπόθεσης. Ας ελπίsουμε ότι θα τα γράψω οταν θα... κλαίει ο Τσολακάκης. Γιατί αν γελάει δεν θα έχι καμία, μα καμία σημασία...

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128658956

Aπο τα 50 σε 5 ξεκινησαμε και σταδιακα πεφταμε μεχρι''τιμωριας''500.000 στον ερασιτεχνη.
Βεβαια τα νουμερα δημοσιογραφοι ταγραψαν οποτε δεν ειναι και αναγκαια σωστα.
Στην περιπτωση που οι επενδυτες ειναι πραγματικοι και σοβαροι και καποιοι(συγκεκριμενοι) σαμποταρουν,τοτε ο χειρισμος που εχει γινει απο τους γνωριζοντες και μεσολαβουντες ειναι τραγελαφικος.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

ρε zamis αμα ενημερώνεσαι από τον Φιτσαντωνάκη δεν φταίω εγώ. Υπάρχει διάψεση του κ. Κατσιοφαράκη για αυτά τα ποσά. Από την πρώτη στιγμή ο κ. Κατσιφαράκης τόνισε δημόσια ότι τα ποσά είναι 12- 13 εκατομμύρια...

Κανένας δεν τους σαμποτάρει. Μόνο ενας. Γνωστός και μη εξαιρετέτος. και ο λόγος είναι γνωστός.

Για μια ακόμη φορά στον πανιώνιο η μάχη είναι ανάμεσα σε κάποιον που έχει δαπανήσει χρήματα για την ομάδα και σε κάποιον που εχει... δπαανήσει μόνο αέρα κοπανιστό...

polykos είπε...

Οταν ο Μπέος πούλαγε την ΠΑΕ στο Τσακίρη, όταν ο πρώτος είδε τα 4 κάτι στο τραπέζι και το ξεχρέωμα του ονόματός του απο όσα ενδεχόμενα τον βάραιναν, δε ζήτησε εχέγγυα για το μετα. Ο Μπέος σαν επισκέπτης ερχεται κωλογλείφεται με κάποιους και κάνει το κομμάτι του. Απο τη στιγμή που η ευθύνη πέφτει στις λειψές μας πλάτες ένα τρόπο έχουμε και μια διαδικασία. Να συντονίσει το ΔΣ το μάζεμα των απαραίτητων πληροφοριών ακόμα κι αυτή που έχει η Κόκκινη Πιπεριά και με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας να μας την παρουσιάσει αναλυτικότατα σε μια ΓΣ. Ολα τα άλλα είναι για μικρά παιδιά. Αυτό που επιμελώς όπμως αποκρύβεται είναι οτι η διοίκηση της πΑΕ σήμερα είναι έκθετη και ξεφτιλίζεται με την ανταλλαγή γραμμάτων μεταξύ των μελών της, είναι προσωρινή διότι είχε όριο την 20η Μαίου, είναι διπλά προσωρινή διοτι χρειαζόμαστε την απόλυτη νομική κάλυψη οτι μπορεί μια ΠΑΕ να υφίσταται με μεγαλομέτοχο το μητρικό σωματείο. Οπότε η σύγκλιση ΓΣ για το θέμα της ΠΑΕ δε γίνεται να αρθεί σε ενδεχόμενο να ισχύσουν τα λόγια του κου Κατσιφαράκη και να μην εμφανιστούν οι "επενδυτές". Τα μέλη του ερασιτέχνη σε κάθε περίπτωση πρέπει να πάρουν αποφάσεις και να τιμήσουν το 10+67% που αυτή τη στιγμή ορίζουν. Και αυτό σημαίνει απόφαση για την επόμενη μέρα με ή χωρίς "Κύπριους" και εκλογική διαδικασία εκλογής νέου ΔΣ με ή χωρίς τα όρια που έθεσαν οι "Κύπριοι". Η αναβλητικότητα του κυρίου Βεντούρη και η αρνηση της επιτροπής του ερασιτέχνη (η οποία είχε επιλεγεί να εξετάσει την πρόταση των επενδυτών) να πάρει απόφαση υπερ ή κατα, δεν πρέπι να μας πτοεί. Σίγουρα δείχνει το ποιόν των ανθρώπων ή (και) το ποιόν της πρότασης, αλλά εντέλει δε μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας.
Η ομάδα θέλει διοίκηση και χρηματοδότηση, κατι πρέπει εμείς να κάνουμε.
Προσωπική μου θέση είναι οτι το αύριο της ΠΑΕ, δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει κανένα απο όλους αυτούς που βρίσκονταν σε θέση ευθύνης τα τελευταία 10 χρόνια.

br fun_atic είπε...

Μάκη μου δεν έγραψα ψέμματα αλλά έγραψα πράγματα που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.Το ξέρεις και το ξέρω.

Θα σου πω όμως ότι προτιμώ να κάνω λάθος (έστω κι αν εσύ τα χαρακτηρίζεις ψέμματα) σε αυτό που γράφω εκφράζοντας όμως θέσεις και απόψεις από το να κάνω εκ του ασφαλούς τον μετά Χριστόν προφήτη.

Το πρώτο πράγμα που διαβάσαμε για τους Κύπριους ήταν ότι θέλουν να βάλουν 50 εκ ευρώ σε προοπτική πενταετίας και να αγοράσουν το προπονητικό.Μετά το ποσό έπεφτε.Οι διαρροές σε κάθε περίπτωση προέρχονταν από αυτούς που τους ήξεραν και μάλιστα σε μέσα που είχαν πρόσβαση...

Μάθαμε ότι είναι σοβαροί επιχειρηματίες αλλά δεν μάθαμε τα ονόματά τους.Πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους τυχερούς που τα ξέρεις.Θα περίμενα από εσένα να ενημερώσεις τον κόσμο, μια που έχεις την είδηση. Για κάποιο λόγο μας λες ότι έδωσες τον λόγο σου να μην το πράξεις. Φαντάζομαι ότι ως άνδρας με λόγο πράττεις άριστα, αλλά ως δημοσιογράφος λιγότερο καλά.Κάνε πρώτα τις αποκαλύψεις σου και ύστερα να κρίνεις την στάση των αδαών...

Συνεχίζω. Μάθαμε ότι έχουν μια εταιρεία Holding, φανταστήκαμε ότι διαχειρίζονται την coca cola και αντ' αυτού βρεθήκαμε μπροστά σε μια νεοσύστατη εταιρεία με ένα τυπικό μετοχικό κεφάλαιο, με διαφορετικούς εκπροσώπους σε Ελλάδα και Κύπρο και πολλά άλλα.

Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να παρουσιάσουν τις θέσεις τους στην Γ.Σ και όχι σε μυστικοσυμβούλια. Μακάρι να έρθουν στην Γ.Σ να είναι αυτοί που λες και να τους στρώσουμε κόκκινα χαλιά. Αντιλαμβάνεσαι όμως ότι όσο διατηρούν άγνωστες τις προθέσεις τους και ενημερωνόμενοι από τον Φιτσαντωνάκη έχουμε κάθε λόγο να θεωρούμε σκοτεινή την όλη ιστορία.

zamis είπε...

Επι της ουσιας μιλα Μακη κι ασε τον Φιτσαντωνακη

br fun_atic είπε...

ξέρεις κάτι Μάκη; Αν αύριο το πρωί ο Κατσιφαράκης, ο Παπαλόης ή κάποιος άλλος εκπρόσωπος μας δηλώσει ότι οι επενδυτές αποσύρονται, οι αποκάλυψη των ονομάτων δεν θα έχει καμία αξία, γιατί ο καθένας θα μπορεί να λέει όποιο όνομα του έρχεται στο κεφάλι...Την μυστικοπάθεια θα μπορούσα να την καταλάβω αν υπήρχε πολλαπλό ενδιαφέρον και φοβούνταν μην ανέβει η τιμή. Μόνοι τους παίζουν οι άνθρωποι...

tor_is_dead είπε...

Αυτο που τελικα με ενδιαφερει να μαθω, πιο πολυ ακομα και απο τα ονοματα των περιβοητων επενδυτων που "στηριζουν" τον Κυπριο αδερφο Παπαλοη, ειναι ο λογος που παιζουνε τοσο καιρο κρυφτουλι.
Σηριαλ ενα μηνα με αγωνια.
Γιατι δηλαδη ρε μαγκες βγαινετε και λετε οτι θελετε να αγορασετε την ομαδα μου και δε μου λετε ποιοι ειστε?
Αυτο δε προσβαλλει την ομαδα μου?
Δηλαδη ο κυριος Γερασιμος και ο κυριος Μακης που ξερουνε ποιον να φτυσουν στο κρυφτο ειναι πιο Πανιωνιοι απο μενα?
Δεν αξιζω κιεγω -που ειμαι της πλακας ατομο- αλλα παρολαυτα καθε μερα που γυρναω σπιτι μπαινω στο μπλογκ να μαθω τι γινεται με την Πανιωναρα να ξερω τι γινεται?
Εγω που ειμαι συνεπης, με διαρκειας και τετοια, και συλλαλητηρια και ολα, δεν ειναι κριμα να βγαλω καρκινο σε ενα μηνα?

tor_is_dead είπε...

Και συμφωνω και με τον br oτι οποιος ξερει οτιδηποτε βγαινει και το λεει.
Τωρα που ειναι ακομα καιρος υποτειθεται.
Δε λεει οτι ξερει.
Ουτε στο σχολιό δε τα καναμε αυτα, χωρις να θελω να προσβαλλω τον κυριο Μακη

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Br στο ξαναλεω. τα 50 εκατομμύρια τα έγραψε μόνο ο Φιτσαντωνακης, ως αντιπερισπασμό που είχε φάει τη γκάφα καθώς δεν είχειτ ην είδηση. εχει διαψευστεί το ποσό. Μην επιμένεις. Στο κάτω κάτω της γραφής είτε αρέσει, είτε όχι οι μόνες αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές είμαστε εγώ και ο Βαρβαρέσος, καθώς μιλάμε απευθείας με τον Κατσιφαράκη.

Φυσικά αμ λεει μαλακίες ο γιατρός, λέμε και εμείς. Αλλά αν θέλετ την άοοψη μου σύγκριση Τσολακάκη - Κατσιφαράκη δεν τίθεται. Καταλαβαινόμαστε νομίζω.

Τώρα για τα ονόματα. Για κάποιους λόγους δεν θέλουν οι άνθρωποι να γίνουν γνωστά τα ονομάτα τους. Ο Κατσιφαράκης έχει δεσμευθεί με τ0ο τέλος της ιστορίας να τα ανακοινώσει. Τι να κάνουμε; Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν θέλουν να διαφμίζονται... Κακό;

tor_is_dead είπε...

Σιγα τη διαφημιση.
Που θελουνε να αγορασουνε μια ομαδα υπο διαλυση γενικη, και θελουνε να βαζουνε και τρια μυρια το χρονο.
Τρομερη διαφημιση.Σοκαριστηκα.
Μαλλον να δυσφημιζονται δεν θελουνε

General Tanz είπε...

Εγω θελω να κανω μια ερωτηση στον Μακη
Ο Λεμονης τα ξερει τα ονοματα???

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Ναι στρατηγε μου τα ξέρει...

zamis είπε...

Δες και σημειο 1 Στρατηγε.

υ.γ.νιωθω πλεον ολο και περισσοτερο manchester united fucker fitsantonakis

br fun_atic είπε...

Αγαπητέ Μάκη, σέβομαι την έγκυρη ενημέρωσή σου. Επειδή εγώ δεν έχω πρόσβαση στον κο Κατσιφαράκη (ούτε βέβαια στον Τσολακάκη όπως αφήνεις να εννοηθεί), γιατί δεν τον ρωτάς κάτι απλό.

Αληθεύει ότι ο κος Παπαλόης βρίσκεται στα δικαστήρια με έναν από τους Κύπριους επενδυτές που διαρρέεται ότι αντιπροσωπεύει;

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Br πολλά θα ρωτήσουμε τον κύριο Παπαλόη, να είσαι σίγουρος...

IWN1998 είπε...

Ήθελα απλά να σημειώσω ότι η φυσική παρουσία κάποιου σε μια χαοτική ανοικτή ΓΣ και η εν πολλοίς φυσιογνωμική του εκτίμηση από τους παρισταμένους και τα όποια έπεα πτερόεντα πει δεν είναι κανενός επιπέδου ασφαλιστική δικλείδα. Να θυμίσω ότι κάτι τέτοιο έκανε ο Τσακίρης με τις παρουσιάσεις Κιντή στον κόσμο, ένα χρόνο και βάλε πριν και αυτές οι συναντήσεις σε τίποτα δεν στάθηκαν ικανές να αποτρέψουν τη λαίλαπα που ακολούθησε.
Δεν χρειάζεταινα δώσουμε στους Παπαλόηδες μια αιτία που ίσως αναζητούν για να την κάνουν αν επιχείρησαν "αρπαχτή". Ας στείλουν μια ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ δήλωση, έστω ένας εξ αυτών, με τις σαφείς απόψεις τους για το σχεδιασμό και τις προποπτικές της ομάδας υπό την διαχείριση και ιδιοκτησία των. Ας μην δοθεί κανένα πάτημα για να την κάνουν γυριστή. Ας επιχειρήσουμε το λογικό και το συνετό. Ας κατανοήσουμε ότι ο σύλλογος χωρίς νέα κεφάλαια είναι δύσχερέστατο να σταθεί. Ήδη αρχίζουν τα σενάρια των αποδεσμεύσεων με Κούκετς, Ριέρα, Μπάλαμπαν και ο προπονητής είναι σε εκκρεμότητα ακόμα και η προετοιμασία. Αν μας αρέσει ο γηραιός οικονομικός φωστήρας του Πανιωνίου να κάνει ότι θέλει λες και ο σύλλογος είναι αμπέλι του, τότε καλά να πάθουμε γιατί σίγουρα θα πάθουμε.

Griniaris είπε...

Ερώτηση κρίσεως...Γιατί κανείς δημοσιογράφος δεν έχει ρωτήσει έστω τον Παρασκευαίδη αν εμπλέκεται στην περίφημη πρόταση;

vyruss είπε...

Eγώ και ένας τυχαίος μαλάκας να βρισκόταν στο δρόμο, και να έλεγε, θα βάλω 10000 ευρώ στην ΠΑΕ, θα του την έδινα.

Από τα λιγούρια που τη διοικούν τώρα και δεν έχουν βάλει δραχμή, και είναι μόνο δηλώσεις και ιδέα, καλύτερα...

romy38 είπε...

Ρε εκει στο μεμπερς δεν εχει βρεθει ενας ανθρωπος να πει στον κωλογερο να παει να γαμηθει,τοσο δυσκολο ειναι?Το 1992 ελεγε ο βρωμιαρης μην ανεβετε στην Λαρισα τα εχω ολα κανονισμενα,γνωστα τα αποτελεσματα,φετος στο παρατσακ,τι θα γινει με τον αλητη?

NK99 είπε...

Αν το κίνητρο δεν είναι η διαφήμιση και η δόξα, ούτε το γεγονός ότι ήταν πανιώνιοι από μικρά ή μεγάλα παιδιά, αν δεν είναι το χρήμα μιας και το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν παράγει νόμιμο χρήμα...

Γιατι αυτοι οι άνθρωποι θέλουν τον Πανιώνιο????

br fun_atic είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω. Αν έρχονταν ο κος Ε. Παρασκευαίδης αυτοπροσώπως, χωρίς εταιρείες, συμβούλους κει εκπροσώπους και έλεγε στον Βεντούρη ότι σου δίνω τα 500.000 που ζητάς για την Π.Α.Ε και υπογράφουμε κατόπιν ελέγχου σε μία βδομάδα δεν θα του την έδινε ή θα είχε κάποιος αντίρρηση;

Στην περίπτωσή μας όμως και για να είμαστε καλοί Πανιώνιοι πρέπει να δεχθούμε τις διαβεβαιώσεις του κου Κατσιφαράκη, χωρίς να κάνουμε έλεγχο, χωρίς να μάθουμε τα ονόματα των επενδυτών, ελπίζοντας ότι αυτοί θα βάλουν λεφτά στην ομάδα και ότι δεν θα αρχίσουν να πουλάνε παίκτες ή την ίδια την ομάδα σε κάποιον τρίτο...

Πείτε μας ποιοι είστε και τι θέλετε και αν είναι τα πράγματα όπως τα λέτε θα χτυπήσουμε τις καμπάνες του Αγίου Ανδρέα και της Αγίας Φωτεινής ταυτόχρονα.

br fun_atic είπε...

την Παρασκευή το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Προέδρου της ΠΑΕ Πανιώνιος Γεράσιμου Βεντούρη με την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών. Σημειώνουμε ότι παραμένει η θέση του συλλόγου πως θα πρέπει εκπρόσωπος των επενδυτών να παρουσιάσει το πλάνο τους στην γενική συνέλευση της Τετάρτης 22 Ιουνίου.

IWN1998 είπε...

Πρέπει να τους δούμε στη φάτσα στη ΓΣ; Εκεί είναι το θέμα; Ας μας στείλουν ενυπόγραφα έστω κάποιοι απ' αυτούς τα υπομνήματά τους. Προφανώς δεν μας κάνει ο αντ' αυτών κος Χατζηνικολάου.
Όσο για την ερώτηση του ΝΚ99, θαρρώ ότι απώτερος στόχος μπορεί να είναι οι περι γηπέδου προσδοκίες σε μέλλοντα χρόνο.

Τώρα για τις πωλήσεις των παικτών, θα γίνουν έτσι και αλλιώς από τον Τσολακάκη. Ήδη ξεκινάει απ' ότι γράφεται. Βέβαια αυτό που γράφτηκε εδώ υπονοεί να πουλάνε τους παίκτες και να βάζουν τα φράγκα στην τσέπη τους ή να τα παρουσιάζουν σαν τα 3 εκατ. που οφείλουν να επενδύσουν για τη νέα χρονιά...

Σίγουρα σε "κρυπτόμενους" δεν μπορεί να γίνει η πώληση της ΠΑΕ και δεν ξέρω και αν στέκει σύμφωνα με το νόμο. Μπορεί μια ΕΠΕ των 1000 Ευρώ να δικαιολογήσει την επένδυση αγοράς μιας ΠΑΕ;
Πιστεύω όμως ότι πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες αυτή η πρόταση να έχει εν τέλει κάποια δυναμική να βοηθήσει το σύλλογο. Αν είναι λαμογιο-πρόταση σίγουρα ψάχνουν για διέξοδο φυγής μια που δεν τους βγήκε η αρπαχτή. Μην τους δώσουμε πάτημα με την απαίτηση της φυσικής παρουσίας στη ΓΣ. Ας στείλουν ενυπόγραφη παρουσίαση των προθέσεών τους έστω κάποιοι εξ αυτών (πχ Παπαλόης). Ας μην έρθει στη ΓΣ και ας πάει να δώσει συνέντευξθη στον Μάκη για παράδειγμα. Ίσως αρκεί. Αλλά όχι πώληση στον αντ' αυτών Χατζηνικολάου και στην κυρία Λάμπρου (ποια είναι αυτή; Η παλιά πρωταθλήτρια του μήκους;).

IWN1998 είπε...

Τον πρώτο χρόνο δεν έχουν δικαίωμα επί των εσόδων του Πανιωνίου αν δεν κάνω λάθος, σύμφωνα με την πρότασή τους, οπότε δεν μπορούν να πουλήσουν περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου (πχ παίκτες) και μετά να παρουσιάζουν τα έσοδα ως τοποσό των 3 εκ. που θα επενδύσουν.

IWN1998 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
jeffrey είπε...

Τελικά να σας πω όλους κάτι...έχετε ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ...και οι τσακιρικοί, και οι φιλοκύπριοι, και οι της λαϊκής βάσης, και οι τσολακακικοί (αυτός μόνος του δηλαδή), και οι βεντουρικοί, και, και, και...
1ον) Πόσα λαμόγια αντέχει ένας σύλλογος?
2ον) Πόσες παρατάξεις άραγε για ορισμένες χιλιάδες άτομα?

υ.γ. 1)όλοι έχουν τη πληροφόρησή τους και όλοι σεβόμαστε που δεν αποκαλύπτουν παρά μόνο όσα μπορούν...όμως εδώ που φτάσαμε, δεν πιστεύετε ότι παραγαμήθηκε το ζήτημα, αγαπητοί δημοσιογραφίσκοι και δημοσιογραφίζοντες?...καλύτερα μη λέτε τίποτα, διότι κανένας σας δεν έχει πάνω από το 10 % της ιστορίας που παίζετε
υ.γ. 2)μην τολμήσει κανείς να πει ότι δεν παίρνω θέση ή δεν προτείνω κάτι...ΌΛΕΣ, ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ...

amanAM είπε...

ανέβασα αυτό http://panionios-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_17.html μπας και βγάλουμε άκρη με το τι δικαιούμαστε και τι μπορούμε ή δεν μπορούμε να κάνουμε...

zamis είπε...

Μακη,για να καταλαβω κι εγω ο αδαης,λες οτι μονο ενας-γνωστος και μη εξαιρετεος- ειναι αυτος που σαμποταρει την πωληση.
Στην ιδια ομως κατηγορια δεν μπαινει κι ο Τσακιρης ο οποιος(περαν των σοβαροτατων ηθικων και θεσμικων θεματων που εβαλε..)ειπε επι λεξει:''Για οποιαδήποτε μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ που δώρισα θα πρέπει να είναι προηγουμένως δημοσίως γνωστά τα φυσικά πρόσωπα στα οποία θα ανήκει η πραγματική κυριότητα (δηλ. όχι ονόματα αχυρανθρώπων), με απόλυτα διαφανή τρόπο και όχι βέβαια μέσω εταιρειών holding.''
Νεκροθαφτης λοιπον κι αυτος?

br fun_atic είπε...

Τα πράγματα είναι πεντακάθαρα.

Υπάρχει ένας παράγοντας του Πανιωνίου που κάνει το προξενιό ο οποίος δεν αποκαλύπτει τα ονόματα των επενδυτών γιατί αν το κάνει θεωρεί ότι θίγεται η αξιοπρέπειά του, επειδή πιστεύει ότι δεν του έχουμε εμπιστοσύνη. Ο προφανώς ίδιος διαρρέει (γιατί μόνο αυτός γνωρίζει) σε κάποια μέσα και ανθρώπους τα ονόματα των επενδυτών, οι οποίοι όμως πρέπει να του δώσουν τον λόγο τους ότι δεν θα αποκαλύψουν τίποτα. Οι επενδυτές αφού δεν εμφανίζονται έβαλαν κάποιον να τους εκπροσωπεί του οποίου το όνομα διαρρέει αλλά δεν παρουσιάζεται επισήμως. Οι άνθρωποι αυτοί εμφανίζονται σαν το άγιο πνεύμα. Σε λίγους και εκλεκτούς. Μέχρι και την πεντηκοστή κυκλοφορούσαν άνετα ανάμεσά μας, αλλά από την προηγούμενη Δευτέρα ίσως τα πράγματα να άλλαξαν…
Εκτός από τον εν Ελλάδι εκπρόσωπο, υπάρχει και η εκπρόσωπος των επενδυτών στην Κύπρο, οι οποίοι επέλεξαν να δημιουργήσουν μια τυπική Κυπριακή εταιρεία, το μετοχικό κεφάλαιο της οποίας μετά βίας επαρκεί για να πληρωθεί ο λογαριασμός δύο παγκοσμίων…Η αξιότιμη αυτή κυρία, αν και παρουσιάζεται ως κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας, εντούτοις λογικά δεν είναι πραγματική μέτοχος αλλά λογίστρια ή δικηγόρος μιας εταιρείας της οποίας τα μέλη δεν μπορούν να αποκαλυφθούν με νομικό έλεγχο. Τα μέλη αυτά όμως είναι τόσο τρανταχτά που αν δεν τους πουλήσουμε την ομάδα θα κλαίμε...Οκ. Επειδή εμείς δεν θέλουμε να κλαίμε, πείτε μας τα ονόματά τους και το επιχειρηματικό τους πλάνο κι εμείς θα τους φτιάξουμε ανδριάντες!!!
Για την ιστορία θα προσθέσω ότι ενώ δεν γνωρίζουμε τα ονόματα των επενδυτών, ξέρουμε καλά ότι ο νέος αρχηγός της Αλ Κάιντα είναι ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, ο Μέγας Διδάσκαλος της Μασονικής Στοάς Αθηνών είναι ο Χρήστος Μανέας, ο διοικητής της ΕΥΠ είναι ο κ Κ. Μπίκας ο διοικητής της ΕΥΠ και ο ομόλογός του της CIA ο Λίον Πανέτα.
Τελικά δύο πράγματα δεν θα μάθουμε κατά πως φαίνεται. Ποιος σκότωσε τον Τιμόθεο Κώνστα και τα ονόματα των επενδυτών.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Οσα γράφει ο Ιων με καλύπτουν απόλυτα και φυσικά απαντούν στον αγαπητό zamis.

Οσο για τον ρόλο του Τσακίρη σ' αυτή την υπόθεση θα κριθεί και αυτός εκ του αποτελέσματος.

Αγαπητοί μου φίλοι το ερώτημα έχει κατατεθεί, απλά κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα, οποιος θέλει να κάνει κουμάντο στον Πανιώνιο ο τσολακάκης και ότι σημαίνει αυτό, ας το πει ανοιχτά.

Διαφορετικα πρέπει να ελπίζουμε η πρόταση των Κυπρίων να είναι αληθινή...

br fun_atic είπε...

Τι λες βρε Μάκη... Επειδή θέλουμε να μάθουμε τα ονόματα και τα οικονομικά δεδομένα των Κυπρίων σημαίνει ότι προβοκάρουμε την πώληση, άρα θέλουμε τον Τσολακάκη πρόεδρο; Θα μας τρελάνεις;;;

Μια που αναφέρεσαι στον Τσολακάκη, θα θυμάσαι βέβαια ότι είχε παραιτηθεί και μετά από ελάχιστες ημέρες επανήλθε και μάλιστα αναβαθμισμένος...Θα θυμάσαι επίσης ότι πριν από μερικές ημέρες ο κος Βεντούρης αυτοπροσώπως έπλεξε το εγκώμιο του κου Τσολακάκη... Είπε μάλιστα ότι του οφείλουμε την σωτηρία μας και χάρη σ' αυτόν και τις ικανότητές του δεν καταντησαμε Εθνικός ή Απόλλων. Μάλλον λοιπόν αλλού πρέπει να ψάξεις αυτούς που επιθυμούν την ενεργή ανάμειξή του στα διοικητικά.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Br ο Ιωνας απαντάει σε όλα... Δεν εχει νόημα να το κουράζουμε..

Templar είπε...

Πας μη Έλλην - Βάρβαρος, πας μη βσιλόφρων - κομμουνιστής, και πας μη οπαδός της πώλησης σε αγνώστους - οπαδός του Τσολακάκη...
Τι να πει κανείς...?

τρελοπανιωνιος είπε...

2 βδομαδες εχουν μεινει για τον γαμο μου , μπορει να μην εχω τον χρονο να ασχοληθω με τα τρελα που βλεπω στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑ...!!!

tor_is_dead είπε...

Ο Κατσιφαράκης προσβάλλεται που τον αμφισβητούμε και εμείς προσβαλλόμαστε που μας ταλαιπωρούν και μας κοροιδεύουν.
Και όλοι ευχαριστημένοι?

br fun_atic είπε...

Άντε ρε!!!Να ζήσετε!!!

IWN1998 είπε...

Είναι προφανές ότι οι φίλοι που αντιδρούν στην αδιαφάνεια της πρότασης Couvra έχουν τα δίκια τους και σε καμιά περίπτωση δεν ταυτίζονται σωρηδόν με τα λεγόμενα Τσολακάκη και σαφέστατα δεν έχουν κανένα συμφέρον από το οποίο να πηγάζουν οι λογικοί ενδοιασμοί τους.

Το ζητούμενο είναι αν η πρόταση έχει ίχνος σοβαρότητας να το αποδείξει και να μην αφήσουμε πιθανά συμφέροντα που δεν την θέλουν, να τη διώξουν, αλλά αν δεν είναι όντως της προκοπής, να διαφανεί απρόσκοπτα από τις εξελίξεις.
Εγώ έθεσα σαν ελάχιστο κάτι λιγότερο από την εμφάνιση στην ανοικτή ΓΣ, δηλαδή μια ενυπόγραφη δήλωση προς την ΓΣ, έστω του ενός που φανερώθηκε και όχι του αντιπροσώπου τους και μια συνέντευξη Τύπου. Αν δεν είναι ο Φαντομάς, ο (οι) επενδυτής(ες) της Couvra τότε αυτά τα ελάχιστα θα τα κάνει.

Αν δεν θέλουν να φανερωθούν κάποιοι από τους επενδυτές που ακούστηκαν (προφανώς από σκοπιμότητες που έχουν επιχειρηματικούς λόγους καλούς ή κακούς), σίγουρα δεν θα το κάνουν πάντως στις ερωτήσεις του κου Τσακίρη, που επικαλείται και ο Τσολακάκης μεταξύ άλλων, στις οποίες θα απαντήσουν αρνητικά. Ούτε θα βγουν να πουν τους σκοπούς τους.
Έτσι δεν γίνεται συμφωνία. Αν έστω ο ένας που φανερώθηκε μπορεί να το κάνει επίσημα και ν' αποδείξει στοιχειωδώς ότι μπορεί οικονομικά να κάνει τα όσα λέει η Couvra τότε η υπόθεση θα μπορούσε να ιδωθεί υπό ένα άλλο πρίσμα.

br fun_atic είπε...

Μα αυτό ακριβώς λέμε.Ας συζητήσει η γς πάνω σε μια έγγραφη δεσμευτική πρόταση των επενδυτών,στην οποία θα αποκαλύπτονται τα ονόματά τους και θα αναφέρονται οι προσωπικές εγγυήσεις που θα δοθούν.Ως νομικό πρόσωπο η cuvra δεν μπορεί να δώσει σοβαρές εγγυήσεις λόγω εταιρικής μορφής και μετοχικού κεφαλαίου.Οι μέτοχοι της όμως μπορούν και πρέπει να δώσουν προσωπικές εγγυήσεις.

Templar είπε...

Μεγαλύτερη βλακεία από την ατάκα των "επενδυτών" για να δικαιολογήσουν την μη παρουσία τους στην ΓΣ, δεν έχω ξανακούσει... Δηλαδή θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι αντίστοιχο του Υπουργού Οικονομικών και το επιχειρηματικό τους σχέδιο κάτι αντίστοιχο του μνημονίου;;;;;; Έλεος δηλαδή...!!!

br fun_atic είπε...

είδαν φαίνεται ότι έχουμε και gap και πάγκαλο...

Templar είπε...

Παν...κάλο έχουμε.....!

Ανώνυμος είπε...

οι πρωτες μεταγραφες δωρο θα ειναι ο Γ.παπαδοπουλος και μαλλον ο Γκαλιτσιος.Λες να γεμισουμε παλι σε θεσεις που δεν χρειαζμαστε?

amanAM είπε...

Άραγε πόσοι Γιάννηδες Παπαδόπουλοι δεν θα μείνουν στα αζήτητα των ακαδημιών μας, για να κάνουμε μάγκα τον Γιάννη Παπαδόπουλο του Ολυμπιακού?

Ο Παπαδόπουλος, είναι ένας παίκτης που εάν πάρει τις ευκαιρίες του, θα αποκτήσει υπεραξία που θα την καρπωθεί ο Ολυμπιακός. Ενώ οι δικοί μας αντίστοιχοι παίκτες, θα έβαζαν λεφτά στα ταμεία της ομάδας μας, εάν βέβαια δεν τους αφήναμε να φύγουν σαν τον Κοντοέ.

John - Singapore είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128688451

Δηλαδή να καταλάβω οτι το ιδικτησιακό ΔΕΝ αλλάζει αλλά μπαινουν 3 μύρια στο ταμείο? Too good to be true δεν είναι?

br fun_atic είπε...

"Αυτό το δέχτηκε ο Βεντούρης και συμφωνήθηκε μέχρι το βράδυ της Τρίτης να γίνει τελική συνάντηση των Ελληνοκυπρίων (με παρόντα τον Γιώργο Παπαλόη και όχι μόνο, αλλά και των δικηγόρων τους) με την τριμελή επιτροπή του Ερασιτέχνη (Βεντούρης, Λογοθέτης, Γιαβάση), ώστε να παρουσιαστεί η οριστική πρόταση. Το ραντεβού θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος και φυσικά αυτό θα κρατηθεί μυστικό."

αφού δεν μας λέτε ποιοί είναι οι επενδυτές, δεν μας λέτε τουλάχιστον ποιοί είναι οι δικηγόροι τους;;;

zamis είπε...

ρε μην πληροφορειστε απο τον Φιτσαντωνακη

br fun_atic είπε...

ισχύει το ραντεβού μας σήμερα στις 18:00;

zamis είπε...

εχω δυο φωτογραφιες με βατραχοπεδιλα,κανουνε?

Βαγγέλης είπε...

χαχαχα! Κατευθείαν στα βαθιά!

Βαγγέλης είπε...

Εγώ είμαι μέσα!

br fun_atic είπε...

O Ηλυσιακός κέρδισε την έφεση και η ΑΕΚ πέφτει στην Α2!!!

br fun_atic είπε...

Πράγματι!!! οι σχέσεις μας έχουν φτάσει στο υπέρτατο επίπεδο...

http://www.gazzetta.gr/article/item/202632-koitoun-sto-roster-tou-olubiakou

θα έλεγα να μην προχωρήσουμε σε συμβόλαια...υπάρχει και η έκτακτη χρησικτησία!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κι εγώ μέσα είμαι για σήμερα. Έβγαλα και καινούργιες φωτογραφίες!
Μόνο που πολύ μεσημεριάτικο δέν είναι στις 18.00 ρε παιδιά; Εγώ το νωρίτερο που μπορώ είναι 18.30-19.00.

Costix είπε...

Εγω εμεινα στο χωριο και σημερα, αρα δεν μπορω.

Βαγγέλης είπε...

Τελικά θα πάμε σήμερα? Μας περιμένει ο Τσολακάκης...

NK99 είπε...

Τελικά θα γίνει κάποια συνάντηση στις έξι μήπως τα καταφέρω και έρθω?

br fun_atic είπε...

Η πρώτη ημέρα εγγραφών μελών στον ερασιτέχνη ήταν επιτυχημένη. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, καθώς υπήρξαν αρκετοί φίλοι που δεν κατάφεραν να έρθουν, αλλά θα εγγραφούν τις επόμενες ημέρες.
Για όσους δεν μπορούν να έρθουν αυτοπροσώπως, μάθαμε ότι αρκεί μια συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση και η κατάθεσή της από τρίτο χωρίς την προσκόμιση κάποιας εξουσιοδότησης ή θεώρησης του γνήσιου της υπογραφής. Απαιτείται πέραν την αιτήσεως η καταβολή 70 ευρώ και δύο έγχρωμες φωτογραφίες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που πίστεψαν σε αυτή την προσπάθεια και την στήριξαν με την εγγραφή τους, αλλά και αυτούς που πρόκειται να το κάνουν τις επόμενες ημέρες.Συνεχίζουμε!!!

υ.γ
μας πληροφόρησαν ότι τα πάρεδρα μέλη δεν έχουν δικαίωμα ψήφου για διάστημα ενός χρόνου από την υποβολή της αιτήσεως, έχουν όμως το δικαίωμα να λάβΟυν τον λόγο και να υποβάλουν ερωτήσεις στην Γ.Σ, πράγμα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

amanAM είπε...

Έχουμε μάθει άραγε τι ώρα και που θα γίνει αύριο η Γ.Σ.?

Πολύ σημαντικό, και μόνο να παρευρεθούμε. Δεν έχει νόημα να τους πλακώσουμε σε ερωτήσεις, δεδομένου ότι δεν ξέρουμε το πλήθος και το εύρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Όσα γνωρίζουμε, είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Η φυσική παρουσία και η αυτήκοη παρακολούθηση της Γ.Σ. θα τους αυξήσει την πίεση για υπεύθυνες αποφάσεις. Η απουσία μας, θα τους κάνει να αισθάνονται σαν μικροί Θεοί, σαν τους μόνους που νοιάζονται πραγματικά.

br fun_atic είπε...

http://www.gazzetta.gr/article/item/203114-episeme-protase-panioniou-se-akale

λιγάκι υπερβολικό δεν είναι αυτό;;;

zamis είπε...

Καθολου.Ειναι προγευση του τι θα ακολουθησει με τους anonymous στο τιμονι.Αλλιως με τα αποφαγια του γαυρου..ετσι δεν παει?

br fun_atic είπε...

Είναι το καροτάκι μας δηλαδή... Βέβαια το ρεπορτάζ μιλάει για ασταθή παίκτη με 30 συμμετοχές, 3 γκολ, 3 ασιστ...

Βαγγέλης είπε...

Σήμερα το βράδυ θα μάθουμε τα νεότερα! Αν η πρόταση απορριφθεί θα ήθελα να μάθω τις λεπτομέρειες της. Να δούμε τι χάσαμε. Ελπίζω η απόφαση της τριμελούς επιτροπής να πράξει το καλύτερο! Το οποίο καλύτερο δεν το γνωρίζουμε απο την στιγμή που η πληροφόρηση μας είναι ελάχιστη.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Το ρεπορτάζ λέει επίσης πως λόγω τής ασταθούς απόδοσής του δέν έχει παίξει έως τώρα σε κάποιο από τα μεγαθήρια τής Ευρώπης.
Να λοιπόν που τώρα ήλθε η ώρα να παίξει!

br fun_atic είπε...

Πανιώνιος Μεγαθήριο της Ευρώπης. Είναι σαν να ακούω τον Ευτύχη να το λέει...Τον χάσαμε και τον περιμένει μεγάλη καμπάνα...