Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Αλληλογραφία!!!


Aγαπητέν μας Πρόεδρεν.Αντί τζάι εγγυητικήν επιστολήν, στέλνουμέν σε μιαν φωτογραφίαν του αφεντικού της εταιρείας μας.Όπως θωρείς είναι ππππολλά πλούσιος και δεν χρειάζεται να αντζελοσσιάζεσαι...Τον λόφον αριστερά θα στον εδώκει τζάι την υδατοσφαίρισην και τον λόφον δεξιά τζάι το ποδόσφαιρον.Κάτι λίγα αριάλια θα μείνουν τζαι την πετόσφαιραν. Σου στέλνουμεν επίσης μίαν ζιβανίαν, ένα χαλούμιν και μερικά αμπελοπούλια.Σε καρτερούμεν τζαμέ για την υπογραφήν
Ειλικρινά δικοί σου...

100 σχόλια:

king_ego είπε...

Μήπως οι άραβες είναι με τον Ρόμπαξ?

br fun_atic είπε...

Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα. Όταν γίνεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μιας Α.Ε οι επενδυτές καταθέτουν τα χρήματα τους. Αν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν καλύπτουν το ποσοστό της αύξησης, τότε ο κάθε ένας επενδυτής ικανοποιείται για το ποσοστό που θέλησε να αγοράσει. Αν υπερκαλυφθεί η αύξηση τότε οι επενδυτές ικανοποιούνται μερικά και τους επιστρέφονται τα χρήματα. Λόγω τιμής, ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχω δει κανέναν να συμμετέχει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με φωτοτυπία. Αντιλαμβάνομαι ότι τα χρήματα που φέρονται να προσφέρουν οι Κύπριοι είναι πολλά, όμως σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου μεγάλων εταιρειών τα χρήματα που καλούνται να καταβάλουν οι υποψήφιοι επενδυτές είναι απείρως περισσότερα και σε καμία περίπτωση δεν στέλνουν φωτοτυπίες.

Για να το πούμε και αλλιώς. Μιά φωτοτυπία τραπεζικής επιταγής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό ύπαρξης χρημάτων σε λογαριασμό, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πραγματική καταβολή χρημάτων.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Μην σκιαμαχείτε φιλαράκια μου. Το αντίγραφο της επιταγής δόθηκε στον κ. Βεντούρη ο οποίος θα την έδειχνε στη συνεδρίαση των ΔΣ για να αποδειχθεί ότι η εν λόγω εταιρία έχει χρήματα. Είναι τόσο απλό... Η αυξηση του μκ λήγει 30/8 ας έχουμε λίγη υπομονή...

Costix είπε...

BR, εσχεις μπολλην μπλακαν !!!

Και το σηριαλ συνεχιζεται.

Υ.Γ. Για πες για πιο εστιατοριο στη Πελοπονησσο ομιλει ο Templar ???

br fun_atic είπε...

Μιλάς για την Δ.Σ που δεν ήρθε;;;

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου γίνεται με κατάθεση πραγματικών χρημάτων. Αν τα καταθέσουν θα τους πούμε όλοι μπράβο. Με την φωτοτυπία επιταγής δεν αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι έχουν χρήματα, δεν αποδεικνύεται ότι θα μας τα δώσουν και δεν υπάρχει καμία έννομη συνέπεια γιατί ούτε έχουμε γίνει κομιστές ούτε έχουν κατατεθεί χρήματα σε λογαριασμό μας.
Μακάρι να τα καταθέσουν αλλά ΑΜΚ με φωτοτυπία αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία...

br fun_atic είπε...

Βεγγέρα.Ασφαλώς!!!

Endys είπε...

BR respect!!!!!!!!!!!!!!!

Απίστευτη έμπνευση, δεν βρίσκω λόγια.

Για την προηγούμενη συζήτηση σου πόσταρα απάντηση στο παλιό τόπικ

NK είπε...

ναι στις 30/8
μια μερα πριν ληξουν οι μεταγραφες

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/496055

Να δεχθώ ότι στέλνουν xeroxεπιταγή για να αποδείξουν ότι έχουν τα χρήματα (αν και καταλαβαίνουμε όλοι ότι όποιος έχει μπλοκ επιταγών μπορεί να συμπληρώσει ένα φύλλο με το οποιοδήποτε ποσό, να στείλει φωτοτυπία, χωρίς αυτό να αποδεικνύει τίποτα και χωρίς να υπάρχουν έννομες συνέπειες γιατί απλούστατα η επιταγή δεν οπισθογραφήθηκε και δεν δόθηκε το σώμα της στον κομιστή - τέλος πάντων).

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι με ποιό τρόπο μια εταιρεία μπορεί να αγοράσει ερασιτεχνικό τμήμα. Προσωπικά θα μπορούσα να βρω επενδυτές για το τμήμα 5Χ5 του γιού μου...

zouri1 είπε...

χρονια πολλα στον ιδιοκτητη τπου blog,br.Σαν δωρο αναμενεται η ανακοινωση του Μονχε και του ζαρα(πως ακριβως λεγεται το αριστερο μπακ).Οι προκαταβολες δοθηκαν απο τα λεφτα των Κυπριων.

br fun_atic είπε...

Αμήν!!!Ήθελα βέβαια να έβλεπα την έκφραση του Αχιλλέα στη φυλακή,όταν θα λάμβανε ως αντίτιμο της συναλλαγής φωτοτυπία!!!

br fun_atic είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχές!!!

Ανώνυμος είπε...

ο αρχιλαμογος εμφανισε τις γνωστες επιταγες της bank of america η της manhattan και μαλιστα σε φωτοτυπιες.εγω κυριε μακη θα περιμενω οσο θελεις.καποιους τους παει καροτσακι χρονια.να δουμε ποσο θα παει τον πανιωνιο.το χειροτερο απο ολα ειναι οτι αρχιζω και καταλαβαινω οτι δεν ειναι μπροστινος.καποιον προσπαθει να δαγκωσει η κανει λεζαντα για μελλοντικα θυματα.ποσους θα δαγκωσει με δημοσιευματα οτι προσπαθει να αγορασει τον πανιωνιο;ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ.zoyri ελα να σου δωσω καποιες επιταγες σαν κι α αυτη που εχει δωσει.οχι φωτοτυπια.λεφτα ξεχνα τα.

Ανώνυμος είπε...

br γυρισα.ο templar ειναι εδω για να συναντηθουμε;

Ανώνυμος είπε...

τριαμιση χρονια για απατη.για πλαστογραφια ,απατη,ψευδομαρτυρια ειναι απο 3 δικαστηρια και πανω.τα 8500 τα πληρωσες λαμογιο η εισαι φυγοποινος ακομα;μαλλον δεν ειχαν να σου χαλασουν την επιταγη στο δημοσιο ταμειο και απευθυνθηκες στον πανιωνιο.να πηγαινεις με το λεοφωρειο γιατι αν σε τσιμπησουν με τον ματρακα θα γελασει ο καθε πικραμενος.εισαι διασημο λαμογιο τωρα.στα γραφω γιατι ξερω οτι τα διαβαζεις.ερχονται ολο και πιο κοντα τα βραχιολακια αρχιλαμογιο.
zoyri η πιο πλουσια ομαδα στην δ εθνικη θα ειναι ο βολος.ειδες ο επενδυτης;

polykos είπε...

Br επειδή φαίνεται, μάλλον λόγω εξειδίκευσης, να γνωρίζεις πολλά σχετικά με επιταγές και ΑΜΚ, μήπως μπορείς να μου λύσεις την απορία??
Υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ταχυδρομική θυρίδα για την κατάθεση ή απαραίτητα πρέπει να εμφανιστεί το "σώμα" στις 30/8???
Τα χέρια και τα πόδια πότε εμφανίζονται???
Τη συνέλευση του ερασιτέχνη, λέτε, να την ορίσει ο κος βεντούρης 29 ή 30 ή 31 Αυγούστου????

John - Singapore είπε...

@gpang21. Ή είμαι εκτός θέματος ή σε έχω χάσει τελείως, ούτε καταλαάβαίνω τί γράφεις και σε ποιόν απευθύνεσε. Δεν μας εξηγείς και εμάς να καταλάβουμε αν δεν σου κάνει κόπο? Ενημέρωση για να διαμορφώσουμε και εμέις άποψη.

br fun_atic είπε...

Για την έγκυρη συμμετοχή σε ΑΜΚ πρέπει να έχει κατατεθεί ή δεσμευτεί το χρηματικό ποσό.Η ΑΜΚ του Πανιωνίου είχε δύο φάσης.Στην πρώτη φάση συμμετείχαν αποκλειστικά η παλαιοί μέτοχοι.Εφόσον υπήρχε αδιάθετο ποσό μετοχών μπήκαμε στην β´ φάση κατά την οποία νέοι επενδυτές έπρεπε να ξ
Καταθέσουν το χρηματικό ποσό που ήθελαν να επενδύσουν.Δεν άκουσα να υπάρχει πλαφόν αγοράς μετοχών,άρα ο καθένας μπορούσε να καταθέσει όσα ήθελε (μέχρι του συνολικού ποσού της αύξησης).Άρα δεν χρειάζεται να αποδείξει απλά ότι κάποιος έχει τα χρήματα,αλλά πρέπει και να τα καταθέσει.Εννοείται ότι αν η υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στην ΑΜΚ οι επενδυτές ικανοποιούνται μερικώς και τους επιστρέφονται τα υπόλοιπα χρήματα.Αυτά ισχύσουν σε ΑΜΚ τεράστιων εταιρειών όπου επενδύονται απίστευτα ποσά.Η ΑΜΚ του Πανιωνίου ήταν των 500.000 ευρώ.Να τονίσω ότι η αποστολή φωτοτυπίες επιταγής δεν έχει έννομες συνέπειες και δεν αποδεικνύει τίποτα.Μακάρι να υπάρχουν τα χρήματα και να πάρουμε οικονομική ανάσα.Το γεγονός από μόνο του δεν εχει τεράστια σημασία.Οκ βρήκαμε κάποια χρήματα και κάποιος αγόρασε ένα μειοψηφικό πακέτο μετοχών.Σημαντικό αλλά δεν είναι για να βαρέσουν και τα κανόνια.Περισσότερα θα μπορούσε να μας πει ο Templar που σίγουρα κατέχει καλύτερα το αντικείμενο.Επιστρέφω αύριο,οπότε από βδομάδα μπορούμε να συναντηθούμε.

br fun_atic είπε...

Συγνώμη για τα λάθη.Έχω μαρτυρήσει με το Τ9

br fun_atic είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των παικτών του Πανιωνίου στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον" στο Κορωπί. Ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη προπόνηση στις 18:00, ενώ την ίδια ώρα θα γίνουν οι προπονήσεις και της Παρασκευής, αλλά και του Σαββάτου. Μετά την προπόνηση του Σαββάτου, θα ανακοινωθεί και η αποστολή της ομάδας για το πρώτο παιχνίδι της νέας περιόδου, αυτό με τον Εργοτέλη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Στον μεταγραφικό τομέα, η περίπτωση του Ελβετού Κιμ Τζάκι, δεν απασχολεί πλέον τον Πανιώνιο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται κινήσεις στο θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας.

Στο μεταξύ την Τετάρτη, κύκλοι της διοίκησης της ομάδας, διέψευδαν δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο του Πανιωνίου, Γεράσιμο Βεντούρη να έχει στα χέρια του επιταγή από την εταιρεία Couvra. Μάλιστα όπως έλεγαν: "Συζητήσεις γίνονται, αλλά για το τμήμα πόλο του συλλόγου, για το οποίο ίσως να υπάρχουν εξελίξεις την Πέμπτη. Αλλωστε την Τετάρτη, ο πρόεδρος Γεράσιμος Βεντούρης, ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ και ασχολήθηκε μόνο με θέματα που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα".

Ούτε xerox money λοιπόν...

br fun_atic είπε...

Δεν είναι λίγο περίεργο αντί για είδησεις να στέλνουμε με το δελτίο τύπου ρεπορτάζ;Κύκλοι της διοίκησης;;;;

antunix είπε...

Η διάλυση του Ολυμπιακού και Καβάλας -αν είχαμε τα λεφτά- ήταν ότι πρέπει για να τελειοποιήσεις το ρόστερ σου. Το κερασάκι στην τούρτα που λένε…. Αλλά με φωτοτυπίες δεν κάνεις τίποτα…

ΥΓ. @ br fun_atic ...
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!

br fun_atic είπε...

φαντάζομαι ότι αυτό μπορεί να είναι ένας λόγος διακοπής των διαπραγματεύσεων με τον Τζάγκι. Εκτός κι αν ζήτησε προκαταβολή :)

Costix είπε...

@BR
Βεγγερα ??? Εννοεις το περιφημο Ιταλικο στην παραλια της Ακρατας ???
Τοοοοοσο καλο πια ειναι ??? Δλδ εχω χασει επισοδειο ???

Costix είπε...

Πολυχρονος χοντρουλη μου !!!!

br fun_atic είπε...

Καλό είναι. Δεν λέω ότι θα φάνε Ιταλοί σεφ και θα σκίσουν τα πτυχία τους, αλλά είναι καλό. Ίσως μας κάνει εντύπωση, γιατί τα υπόλοιπα της περιοχής είναι χάλια.

br fun_atic είπε...

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

General Tanz είπε...

Πολυχρονος κε οικοδεσποτα μου. Ολα τα καλα,υγεια και παντα χωρις πονοοοοοο!

John - Singapore είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Templar είπε...

"Να ζήσεις BRούλη και χρόνια πολλά
μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλιααά!!!"

Costix μου δεν ξέρω πως ήταν η Βεγγέρα παλιότερα, φέτος πάντως προσπαθούσα σχεδόν μια εβδομάδα να φάω εκεί και δεν τα κατάφερνα από τον κόσμο που περίμενε υπομονετικά απ' έξω με τις ώρες!!!

Φυσικά με την παρέμβαση του BR, και την πολύτιμη βοήθειά του κατάφερα να κλείσω τραπεζάκι και ομολογώ ότι από το φαγητό έμειναν όλοι πολύ ευχαριστημένοι. Βέβαια παίζει και σημαντικό ρόλο το ότι δεν έχει ανταγωνισμό, όπως λέει και ο εορτάζων!

@gpang από βδομάδα πίνουμε καφέ με τον BR. Κερνάω εγώ. Θα πληρώσω με φωτοτυπία 50ευρου!

Άσχετο: φανέλες για την Κυριακή έχουμε ή θα παίξουμε με τα tshirt?

antunix είπε...

Έρχεται ο παικταρας!
Σαν ηθοποιός αμερικάνικης ταινίας μου κάνει…

http://en.wikipedia.org/wiki/Craig_Fagan

zamis είπε...

Ελα ρε brf,πολυχρονος φιλε,εμπαινε!!

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128757944

Σφαζονται ολοι ποιος θα μας πρωτοπαρει

Templar είπε...

Με δεδομένη την απόφαση του ανωτάτου οργάνου του ερασιτέχνη (ΓΣ), η οποία σας θυμίζω ήταν να διακοπεί κάθε διαδικασία συζήτησης που αφορούσε την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ στην Cuvra Holdings Ltd, όλα τα δημοσιεύματα που επαναφέρουν το θέμα είναι εκ του πονηρού. Γνωρίζουν πολύ καλά στην ΠΑΕ ότι αν προχωρήσουν σε τέτοια παράνομη και πραξικοπηματική κίνηση θα βρεθούν αργά ή γρήγορα υπόλογοι. Για να συζητήσουν με την Cuvra (ειδικά για αυτήν υπάρχει η απόφαση της ΓΣ) εξαγορά πλειοψηφίας θα πρέπει να γίνει νέα ΓΣ που να αναιρέσει την απόφαση της προηγούμενης. Ο μόνος νόμιμος δρόμος συμμετοχής της Cuvra στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ είναι μέσω της ΑΜΚ, όπου βεβαίως απαιτείται η κατάθεση ΜΕΤΡΗΤΩΝ όπως ισχύει και για τους άλλους μετόχους. Και φυσικά εφόσον τηρούνται οι νόμοι και οι σχετικές διατάξεις είναι καλοδεχούμενα (και αυτά και οι φέροντες!)

br fun_atic είπε...

Σε απλά ελληνικά, η πλευρά Καϊμακάμη - Αράβων κ.λ.π θέλουν να αποκτήσουν το 5% των μετοχών και με τα δικαιώματα που τους δίνει το συγκεκριμένο ποσοστό να διενεργήσουν οικονομικό έλεγχο. Στρωτή ενέργεια. Μάθαμε τουλάχιστον ποιοί είναι οι Άραβες;Είναι όντως Κουβειτιανοί ή θα μας βγουν Μπραχαμιώτες;

zamis είπε...

Και Βολιωτες?

Templar είπε...

Και κάτοικοι Ναυπλίου ή όχι?

br fun_atic είπε...

Πάντως και στην πλατεία έχω δει κάτι καμήλες!!!

IWN1998 είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Griniaris είπε...

Χρόνια σου πολλά φιλαράκι.Να τα χιλιάσεις...

romy38 είπε...

Στο members γνωριζετε ποιοι επιναν καφε εχθες το απογευμα με τον Τσολακακη?Quiz για οχι και τοσο δυνατους λυτες.

NK99 είπε...

Ευχές και από μένα!

br fun_atic είπε...

Ντόπιοι Άραβες;;;
Ντόπιοι Κύπριοι;;;
Τίποτα γέροι;;;
Η Πάμελα Άντερσον;;;
Κάποιος καλός οδοντίατρος;;;
Ο Λεβί των bodyline?
Αν δεν πέτυχα τίποτα,σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!

Costix είπε...

Μολις πηραμε τα διαρκειας μας με τον Αλεξ.

Ο Ευτυχης εκανε σοβαρη δηλωση οτι θα απεχει φετος απο το γηπεδο γιατι εχει αηδιασει με την κατατσταση. Τον βλεπω παλι να παιρνει διαρκειας β' γυρου.

@Templar
θα μιλησουμε για φαγητο μετα την πρωτη σου συμμετοχη σε Παγκοσμιο στην ΦΥΣΙΚΗ μας εδρα.

romy38 είπε...

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ?ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Costix είπε...

@BR
θα εισαι αθηνα ΠΣΚ ???

εγω φευγω σε λιγο για τα για χωματα και θα δω το παιχνιδι απο nova.

Costix είπε...

...αγια χωματα....

zamis είπε...

Παμε για αναβολη μαλλον

br fun_atic είπε...

Για λέγε romy.

Σκ Αθήνα.Το επόμενο ΣΚ Ευρυτανία...Σε χωριό με Πλάτανο,αν με καταλαβαίνει ο grin!!!

Ron Barceló είπε...

http://www.aek365.gr/a-139729/xtuphma-katw-apo-th-mesh-apo-neo-paniwnio.htm

ΤΟ Ονομα στην Εγκυρότητα.

IWN1998 είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/105700-Pairnei-Fagkan,-Roka-o-Paniwnios

br fun_atic είπε...

@Argy
έχω γνωρίσει αρκετούς μπαταξίδες στην ζωή μου. Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να είναι τόσο περήφανος... Είναι τραγικό. Πανηγυρίζουν που μας χρωστούν!!!
Ερώτηση κρίσεως: Γιατί δεν είχαμε βγάλει διαταγή πληρωμής;Μαθαίνω όιτι η ΠΑΕ Πανιώνιος είναι η χαρά του δικηγόρου...Απλήρωτη επιταγή 160.000 και έμειναν απλά και μόνο στην σφράγιση;;;

Σίγουρα καλές κινήσεις...Είνα βέβαια άσχημο να ψωνίζεις από διάλυση...Το έχουμε ζήσει από την αντίθετη πλευρά...Πάρτε και κανέναν επιθετικό ρε παιδιά...

IWN1998 είπε...

http://www.hullcityafc.net/page/ProfilesDetail/0,,10338~21763,00.html

Λίγα τα γκολ, σοβαρός τραυματισμός το 2007/2008, λίγες εμφανίσεις πέρυσι, μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Έμπειρος και φιλότιμος παίκτης βέβαια που εδώ μπορεί να πιάσει αν και με φοβίζουν οι μη φουνταριστοί κυνηγοί. Αυτός παίζει και δεξιά και στην κορυφή, κάτι σαν Μπόσκο. Δεν έχουμε ανάγκη από τέτοιο ελαφρύ φορ νομίζω. Από κάποιον που να γεμίζει την περιοχή έχουμε ανάγκη πιο πολύ, που να παίρνει φαλάγγι τα μπακ.

IWN1998 είπε...

Στο youtube μόνο ένα χαμένο πέναλτι βρήκα (http://www.youtube.com/watch?v=iXxlZlPT9eU) και κάποιες φάσεις σε ένα ματς με Ντέρμπι, που φαίνεται να παίζει καθαρά δεξιά και έξω από την περιοχή... Μάλλον λάθος παίκτη πάλι παίρνουμε...

br fun_atic είπε...

μάλλον έχεις δίκιο...Και επειδή έχουμε τέτοιου είδους παίκτες, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ίσως είναι αντικαταστάτης τους (έστω και μελλοντικός).

IWN1998 είπε...

Την ώρα που οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγύριζαν εντός του αγωνιστικού χώρου την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ο Μάκος είχε φραστική αντιπαράθεση με τους παίκτες της Ντιναμό.
Αμέσως δημιουργήθηκε σύρραξη και ο Γιάννης Αραμπατζής βρέθηκε πεσμένος στο χορτάρι από χτύπημα που δέχτηκε. Τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και οι παίκτες των δύο ομάδων έφυγαν για τα αποδυτήρια.

Α ΡΕ ΜΑΚΟ. ΟΛΟ ΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ. ΕΙΧΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΜΠΕΙΚΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΑΣ...

cdu είπε...

Ρε παιδιά μια αποριά: ειπναι δυνατόν παίκτης που δεν κάνει σε αυτόν τον Πανιώνιο να κάνει στην Αμπερντην; Ποιός κοροϊδεύει ποιόν; Και είναι δυνατόν να τον αφήσαμε να φύγει ως ελεύθερος;

IWN1998 είπε...

Αφού μας παρακάλεσε ο Τζιμπούρ που του χρωστάμε, που μας χρωστάει η ΑΕΚ, που της τον πουλήσαμε και μεις χρωστάγαμε και στο Σαλαλί...

zamis είπε...

Ο οποιος Σαλαλι ουδεποτε πηρε παιχνιδια στα ποδια του..

Griniaris είπε...

Δυστυχώς ο Σαλαλί αποκάλυψε ένα πρόβλημα μεγαλύτερο ακόμη κι από το οικονομικό.Να θυμίσω ότι παίκτες έρχονταν κι έφευγαν μιλώντας πάντα για τη μεγάλη οικογένεια του Πανιωνίου.Και κάπως έτσι φτάσαμε από το "μια φορά Πανιώνιος,για πάντα Πανιώνιος" στη "γαλέρα".Και μην ξεχνάμε ότι η γαλέρα δεν αντιπροσωπεύει μόνο τη σκλαβιά αλλά και όλα τα υπόλοιπα δηλαδή ανταρσίες,ίντριγκες,ύπουλα μαχαιρώματα κλπ...

IWN1998 είπε...

Απ' ότι λέει ο Λεμονής σε συνέντευξη στη NOVA, η ομάδα έχει οργανωθεί φέτος να παίζει χωρίς φουνταριστό στην κορυφή.

NK99 είπε...

Ο Σαλαλί είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον Άρη και μετά όποτε έπαιξε ήταν σαν εξαφανισμένος, ούτε καν συμμετείχε στο παιχνίδι.

Το θέμα είναι ότι αυτά που έκανε κόντρα στον Άρη δεν τα έκανε τυχαία. Το παιδί έχει ικανότητες τις οποίες οι προπονητές του ήταν ανίκανοι να αναδείξουν.

Ακόμα και αν δεν είναι έτσι οι προπονητές που είχε ο Πανιώνιος μετά τον Λίνεν δεν ανέδειξαν ούτε ένα παίκτη.

Και έρχομαι στο ζήτημα ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Κάποτε στο μπάσκετ δίναμε ένα σωρό λεφτά για τον Ιβκοβιτς. Πήγαν χαμένα? Καλαιτζής, Καράγκουτης, Γιέλιτς, Τσόπης, Καμαριώτης, Πάσπαλιε (σούπερ εκεί που είχε απαξιωθεί πλήρως) κ.α. Ο άνθρωπος έβγαλε τα λεφτά του. Έβαζε πιτσιρικάδες ενώ τον έβριζε όλος ο κόσμος που δεν είχε ιδέα τι κάνει ο άνθρωπος και έφτιαξε ομάδα μοντέλο.

Εμείς ακριβοπληρώνουμε προπονητή που ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ έβγαλε στην καριέρα του? Το να βάζει τον Γιόνσον δεξιά τον γεωργιανό αριστερά και τον Λόλο μπροστά να κάνει ντριμπλες αυτό μπορούμε να το κάνουμε και εμείς......

Προσωπικά εκεί τον θέλω τον προπονητή. ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.

Templar είπε...

Προς το 1/5 των ταμειακώς ενήμερων μελών του ερασιτέχνη που ζήτησαν την διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης:

Θα είχατε την ευγενή καλοσύνη ή αξιοπρέπεια να μας ενημερώσετε γιατί ζητάτε Γ.Σ. όταν μόλις πριν λίγες μέρες έγινε Γ.Σ. που αποφάσισε την διακοπή των διαπραγματεύσεων με την Couvra Holdings Ltd? Επίσης μπορείτε να μας ενημερώσετε γιατί ο κος Πρόεδρος συνέχισε τις συζητήσεις κατά παράβαση της συγκεκριμένης απόφασης?

zamis είπε...

Μην τους αποσπας την προσοχη ρε Τemplar που θες και εξηγησεις.Οι ανθρωποι ειναι ετοιμοι να χαραξουν την νεα Αθλητικη πορεια του Συλλογου.

Templar είπε...

... για το καλό του Συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού βεβαίως βεβαίως....

έχεις δίκιο zamis, δεν το σκέφτηκα έτσι...

Templar είπε...

Έχομεν να κάνομεν με ασθενήν ο οποίος βρίσκεται επί της χειρουργικής κλίνης. Του προσφέρομεν θεραπείαν. Τον θέτομεν εις τον γύψον. Δια το καλό του!!!

βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...

Templar είπε...

ρε μπας και πίσω από την couvra είναι ο Καντάφι????

zamis είπε...

@Templar
θα εγκλεισθεις προς σωφρονισμον εαν συνεχισεις.

Griniaris είπε...

Παρακαλούνται οι κ.κ. Zamis και Templar όπως περάσουν από την ασφάλεια του γηπέδου δι' υπόθεσίν τους...

John - Singapore είπε...

Διότι δεν συννεμορφώθειν προς τα υποδείξεις...

br fun_atic είπε...

το 1/5 των μελών έχει ζητήσει έκττακτη ΓΣ εδώ και περίπου ένα μήνα για να λυθούν τα προβλήματα του συλλόγου, για να εκλεγεί επιτέλους διοίκηση της ΠΑΕ από την ΓΣ του ερασιτέχνη, για να προχωρήσουμε σε εκκαθάριση του μητρώου, για να προσαρμοστεί το καταστατικό στις απαιτήσεις της εποχής κ.λ.π. Δεν ζήτησαν την συνέχιση των διαπραγματεύσεων με την cuvra. Αυτό το θέμα έχει τελειώσει.Μακάρι να έχει ο κος Βεντούρης την επιταγή, να αντιστοιχεί σε πραγματικά χρήματα και να πάρει οικονομική ανάσα ο σύλλογος. Η ομάδα θα έχει αποκτήσει άλλον έναν συν συνέταιρο (του οποίου τα στοιχεία εξακολουθούμε να θέλουμε να μάθουμε) και τίποτα παραπάνω...

Ας αποφασίσουν όμως. Οι κύκλοι της διοίκησης λένε ότι δεν υπάρχει επιταγής. Ο κος Βεντούρης αναφέρεται σε επιταγή αξιόπιστης αμερικανικής τράπεζας χωρίς να μας λέει αν τα χρήματα κατατέθηκαν για την ΑΜΚ ή όχι...

Προς κο Λεμονη. Δηλαδή θα έχανε η βενετιά βελόνι αν αγοράζαμε σέντερ φορ;;; Όλα τα παιχνίδια θα τα βγάλουμε πέρα με τους περιφεριακούς;;; Συνειδητοποιείς κόουτς ότι ακόμη και το μεγάλο μας αστέρι δεν έχει και τα καλύτερα τελειώματα;;;Τι θα γίνει με τους υπόλοιπους;

br fun_atic είπε...

Και μετά από το μπερντάκι, θα μπορεί να παρουσιαστεί και ως Άραβας επενδυτής...

Templar είπε...

br θα μου επιτρέψεις να σου πω, ότι το θέμα δεν είναι τόσο απλό.

Η ανακοίνωση του Προέδρου μιλά για νέα πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου και την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού για τις λεπτομέρειες ("υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ του ερασιτέχνη και της couvra για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών όπου θα ρυθμίζονται ολες οι κρίσιμες λεπτομέρειες"). Αμέσως μετά ακολουθεί ανακοίνωση για την διεξαγωγή Γ.Σ. με πρώτο θέμα "1. Επίλυση των μεγάλων οικονομικών και αγωνιστικών ζητημάτων που αφορούν ΠΑΕ μέσω Γ.Σ."

Εδώ υπάρχει θέμα.

Μέσω της ΑΜΚ ΔΕΝ είναι δυνατή η απόκτηση πλειοψηφίας. Όμως η ανακοινώσεις άλλα λένε.....

br fun_atic είπε...

Η ανακοίνωση αναφέρεται σε χρηματοδότηση του πόλο μέσω χορηγίας (πρώτη δόση) και σε συνολική κάλυψη της ΑΜΚ με τα υπόλοιπα χρήματα. Από εκεί και πέρα οι curvέοι προτείνουν την αγορά και του υπόλοιπου πλειοψηφικού πακέτου με απόφαση που θα ληφθεί από την γενική συνέλευση... Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω εγώ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: 1. Το τίμημα για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου ήταν 600.000 ευρώ...Η Γενική Συνέλευση έθεσε κάποιες συγκεκριμένες προυποθέσεις: εγγυήσεις για την καταβολή και αποκάληψη των μετόχων την cuvra. Κατά τη δήλη ημέρα αυτά δεν έγιναν και η ΓΣ απέρριψε την πρόταση...Ουσιαστικά μας λένε ότι οι Κύπριοι επανέρχονται προσφέροντας τα διπλά χρήματα!!! Μακάρι αλλά δεν καταλαβαίνω το γιατί...Και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό σημβαίνει τώρα και όχι δύο μήνες πριν...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Επέστρεψα κι εγώ χθες το βράδυ, ύστερα από απουσία σχεδόν 1 μηνός.
Ώστε χθές BR είχες τα γενέθλιά σου;
Πολύχρονος καλέ μου φίλε, με υγεία πάνω απ' όλα.
Έριξα μιά ματιά σε όσα γράφτηκαν από τις 28.7 και μετά (που δέν είχα πρόσβαση σε υπολογιστή...καλό έ;), πολύ πράμα για διάβασμα ρε παιδιά, δέν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα ακόμη. Ωστόσο, δράττομαι τής ευκαιρίας να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τον οικοδεσπότη για την ωραία μέρα που περάσαμε στο εντυπωσιακό σκάφος του, την 14η Αυγούστου μαζί με τον Γκρινιάρη και τον Στρατηγό (κρίμα Κωστή μου που δέν ήσουν μαζί μας...) και επιφυλάσσομαι να σας καλέσω κι εγώ στο δικό μου (σκάφος) με την πρώτη ευκαιρία!

Templar είπε...

Χμμμ

Νομίζω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι.

Κατ' αρχήν οι couvrαίοι λένε ότι έχουν επιταγή 1,2 εκ. USD όχι ευρώ. Η μετατροπή δίνει περίπου 835.000 ευρώ (με 1.44 χοντρά - χοντρά)

Στο πόλο δίνουν υποτίθεται 300-350.000 και με τα υπόλοιπα καλύπτουν την ΑΜΚ.

Πού αναφέρεται ότι θα βάλουν κι άλλα λεφτά για να αγοράσουν τις υπόλοιπες μετοχές μέχρι το πλειοψηφικό πακέτο που λέει ο Πρόεδρος?

Εγώ καταλαβαίνω ότι βάζουν αυτά τα λεφτά και ζητούν την πλειοψηφία...

Όλα τα άλλα ερωτήματα που έχεις είναι ασφαλώς και δικά μου.....

zamis είπε...

Kι εγω αυτο που λεει ο Templar καταλαβαινω.

br fun_atic είπε...

Αυτό που λέτε είναι το λογικό.Η ανακοίνωση όμως έχει διαφορετική διατύπωση.Το θέμα όμως είναι απλό.Μέχρι 30/8 πρέπει να έχουν καταθέσει τα χρήματα.Αν το έχουν κάνει θα λάβουν μετοχές.Αν όχι...
Σε κάθε περίπτωση θα αναγκαστούν να παρουσιάσουν πρόταση στην ΓΣ.Αυτό σημαίνει ότι μόνο τότε θα έχουμε έγκυρη ενημέρωση αλλά και ότι υπάρχει ανάγκη εγγραφής μελών.Εννοείται ότι όποια απόφαση ληφθεί πρέπει να είναι απόλυτα σύμφωνη με το καταστατικό.

polykos είπε...

Στις 2 Αυγούστου 2011, 65 μέλη του Πανιωνίου ζαλισμένα και ταλαιπωρημένα απο τις διαδικασίες στα διοικητικά του συλλόγου όλο το καλοκαίρι και με δεδομένο την αναβολή εκ νέου της Γενικής συνέλευσης του ερασιτέχνη που αφορούσε τους προυπολογισμόυς των τμημάτων, συνέταξαν ένα κείμενο το οποίο αποτυπώνεται στην σημερινή ανακοίνωσε τουλάχιστον ως προς τα θέματα υπο συζήτηση.
Δεν υπαρχει κάποια αναφορά σχετικά με επενδυτικά πρότζεκτς εταιριών που ασχολούνται με το πως θα "βοηθήσουν" τον Πανιώνιο.
Είναι προφανές οτι αυτή η κίνηση έφερε μια αναστάτωση στους διοικούντες και στον περίγυρο τους.
Ενα αποτέλεσμα αυτού είναι η εμφάνιση της φωτοτυπίας επιταγής, που προφανώς μπορεί να βγεί και σε στάμπα σε μπλουζάκια.Επίσης επικοινωνιακά ίσως κατέκτησαν νίκην λαμπρή, μιας και απο ποστ προηγούμενα κατάλαβα οτι υπάρχει μπέρδεμα κινήσεων και προθέσεων.
Συμπερασματικά, καλούνται τα ενεργά μέλη του συλλόγου στις 31/8 να απαιτήσουν διαχωρισμό ανθρώπων και ιδιοτήτων σε ΠΑΕ και ερασιτέχνη. να ψηφίσουν προυπολογισμούς τμημάτων συμβατούς και με την ανάγκη να μειωθεί το τεράστιο χρέος προς αθλητές, προπονητές και υπαλλήλους. Να ξεκινήσουμε την αλλαγή του καταστατικού επι τω μονδέρνω και αν δεν υπάρχει θέληση του υπάρχοντος ΔΣ να προχωρήσει έτσι να δηλώσει την παραίτησή του. Ο σύλλογος έχει πολλά θέματα να ασχοληθεί, ένα απο αυτά μπορεί να είναι και η κούβρα.
Επειδή ακριβώς η κατάσταση στον ερασιτέχνη είναι προβληματική, δεν θα αφήσουμε την κούβρα και τους εμπνευστές της να κάνουν μπάχαλο και αυτη τη συνέλευση.
Ολα στη σειρά τους.

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι υπάρχει μια λεπτομέρεια, Templar, ότι με την φωτο-επιταγή θέλουν να καλύψουν την πρώτη από τρεις δόσεις για το πόλο, με σύνολο 500.000 Ευρώ, άρα γύρω στα 167000 Ευρώ. Σε αυτά προσθέτουμε τα 500.000 του ΑΜΚ (σύνολο του ΑΜΚ).Αυτά μας κάνουν 667.000 Ευρώ... Και πάλι κάτι περισσεύει...

Templar είπε...

Ίωνα υπολόγισες και την προμήθεια για τίποτα πιθανούς διαμεσολαβητές?

;-)

Templar είπε...

...πλάκα κάνω... αυτά δεν υπάρχουν στον Πανιώνιο....

br fun_atic είπε...

μια χαρά δηλώσεις...άντε να δούμε αν και πότε θα γίνουν οι κινήσεις

http://www.gazzetta.gr/article/item/218788-lemones-etsi-den-boroume-na-thesoume-stohous

ίσως οι 4 παίκτες να είναι υπερβολή...Υποτίθεται ότι στόχος της χρονιάς είναι να αναδείξουμε και κάποιους...Θεωρώ όττι με ένα σέντερ φορ για την ώρα θα ήμασταν καλά.

tor_is_dead είπε...

Η αληθεια ειναι οτι με εναν επιθετικο γινεται η δουλεια.
Στανταρ χρειαζεται ομως και ενα στοπερ γιατι σε πιθανοτητα τραυματισμου του Σιοβα η του Τσοτσα την πατησαμε.
Ο Λεμονής μαλλον εννοεί οτι χρειαζεται 4 παικτες για να χτυπησει Ευρωπη και πενταδα.
Ουσιαστικα απο τους υπολοιπους "ομοίους μας" μονο ο Άρης και ο Ατρόμητος ψιλοδυμάμωσαν.
Κατα τα άλλα έχουμε μαλλον 4 νεοφώτιστους που ελπιζω να ειναι οι πρώτοι υποψήφιοι για πέσιμο.
Να μην ξαναπεράσουμε τα περσινά ελπίζω.

NK99 είπε...

Για να βγάλει παίκτες θα πρέπει να ξέρει πως γίνεται και είναι η διαφορά του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ από τον διαχειριστή έμψυχου υλικού. Τον διαχειριστή των παικτών μπορεί να την κάνει και ένας φίλαθλος.

Ανώνυμος είπε...

λαμογιο πουλιεται ο παναθηναικος,Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ,20.000.000.εχεις καμμια επιταγη σε φωτοτυπια βεβαια, για να μην κατηγορηθεις για πλαστογραφια,να ταιριαζει με το ποσο;θες συμφωνητικο ε;αυτο το συμφωνητικο δεν προκειται να το παρεις.ακους λαμογιο;

panthiras83 είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

zamis είπε...

Χρονια πολλα και στον Φανουραρο!

Ανώνυμος είπε...

εδω το αφιερωμα της nova για τον Πανιωνιο
http://www.novasports.gr/MediaGallery.aspx?a_id=1301&mediaFiletypeid=Video&mediafileid=200602

Ron Barceló είπε...

Θυρα 2 - 15 Ευρώ????!!!!!!!
Αχαχαχαχαχααχαχαχαχααχα

IWN1998 είπε...

Είναι για να πείσουν τον κόσμο ότι τον συμφέρει να πάρει διαρκείας κατά Τσολακάκεια λογική (ή των συναφών κυρίων της ΠΑΕ).
Μπορεί και να σκέφτηκαν, πρεμιέρα είναι αύριο, στερημένοι είναι οι άρρωστοι από μπάλα, θα τα σκάσουν. Τι να πει κανείς...

Katrinos είπε...

Γιατί , το άλλο με τα παιδικά ?
5 Ευρώ Χ 15 = 75
Τιμή διαρκείας 100

Τελικά όλοι τούτοι οι γρουσούζηδες κωλόγεροι δεν θέλουν παδιά , τα βλέπουν και καταλαβαίνουν πόσες λίγες εβδομάδες ζωής έχουν......Βρε ούστ απο δώ κοπρόσκυλα.

IWN1998 είπε...

Σωστά. Η αντίστροφη λογική στα παιδικά. Λες και δεν ήθελαν παιδικά διαρκείας. Τους έπεφταν βαριά.

zamis είπε...

Θα παρουμε κυπελλο φετος Katrine και θασουρθει πιο φτηνα.

Katrinos είπε...

Την Ευρωπαική πορεία την έχεις σκεφτεί?

zouri1 είπε...

καλα ξεκινησαν Ατρομητος και Αρης,ο Οφη ηταν για 10 γκολ και τον Μητρπγλου τον εβαλε στο τελευταιο 10λεπτο.Ο Αρης παντως ειχε 10 διαφημισεις στην φανελα του,Μπραβο του για αυτο,οι δικοι μας απο την αλλη?φυσικα δεν ειχα χρονο.Μηπως περιμεναν απο τον Λεμονη να κανει και αυτο?αλλα εδω δεν εχουν βρει ακομα υλικο.επειγοντως θελουμε καποιον να διοικει.Καλη επιτυχια για σημερα

Griniaris είπε...

Δεν πιστεύω να λείψει κανένα λαμόγιο το απόγευμα.Θα φάει μεγάλο κράξιμο...

General Tanz είπε...

Αντε και καλο ξεκινημα!
Στο ιδιο μερος το γνωστο.

zamis είπε...

κρα κρα κρα

br fun_atic είπε...

Σώπα!!!Βρήκε ίντερνετ!!!Θαύμα!!!Θαύμα!!!