Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Απαραίτητες διευκρινήσεις

Σήμερα το πρωί επικοινώνησα με τον πρόεδρο του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ και του εξέθεσα μια σειρά από παράπονα που έχω ως μέλος του Δ.Σ του ερασιτέχνη. Ο Πρόεδρος δεν είχε αντίρρηση να εκθέσω και δημόσια τα παράπονά μου και γι’ αυτό το κάνω. Θα κάνω και ένα μικρό απολογισμό της μέχρι σήμερα παρουσίας μου:

  1. Στο πρώτο Δ.Σ του ερασιτέχνη αποφασίσαμε τα ονόματα των εκπροσώπων του στο Δ.Σ της Π.Α.Ε. Το τρίτο όνομα δεν ήταν του κου Σταμούλη αλλά του κου Δημητρίου, ο οποίος θα αναλάμβανε τα καθήκοντά του κατόπιν άδειας από την εργασία του. Αυτή δεν έχει εξασφαλιστεί μέχρι σήμερα, είναι πιθανό να γίνει τις επόμενες ημέρες. Στα δικά μου μάτια ήταν προφανές ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα ενεργούσαν κατόπιν αποφάσεων και ρητών εντολών του Δ.Σ της Π.Α.Ε και όχι αυτόνομα, ιδίως στα σημαντικά θέματα. Ανεξάρτητα από το τι έχει παρουσιαστεί στον τύπο δηλώνω εντίμως ότι: α) Το Δ.Σ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ δεν συζήτησε ούτε αποφάσισε ποτέ ως σώμα την παραμονή των κων Βεντούρη και Τσολακάκη στην διοίκηση της Π.Α.Ε. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να έγινε κατόπιν απόφασης του Προεδρείου για λόγους ανάγκης και για σύντομο διάστημα (μέχρι την ολοκλήρωση του ελέγχου και την Γ.Σ του ερασιτέχνη από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση της ΠΑΕ), πλην όμως ουδέποτε τέθηκε ως θέμα σε Δ.Σ, δεν συζητήθηκε στο σώμα και δεν υπήρξε κοινή απόφαση. Προσωπικά είμαι κάθετα αντίθετος με την συγκεκριμένη επιλογή κυρίως όμως με τον τρόπο λήψης απόφασης.
  2. Ουδέποτε το Δ.Σ του Ερασιτέχνη συζήτησε και αποφάσισε την πρόσληψη των κων Σουφλέρη και Κουτλίδη. Τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ ήταν αντίθετα με την ανάμιξή τους σε θέματα του Πανιωνίου, μορφώνοντας άποψη όχι από προσωπική επαφή (δεν τους γνωρίζουμε ούτε κατ’ όψη) αλλά από δημοσιεύματα που διαβάσαμε στο ίντερνετ. Τα δύο νέα στελέχη της ομάδας είναι προσωπική επιλογή των δύο εκ των τριών εκπροσώπων του ερασιτέχνη στην ΠΑΕ. Προσωπικά εξακολουθώ να είμαι κάθετα αντίθετος με την κίνηση αυτή.
  3. Ουδέποτε το Δ.Σ ενημερώθηκε διεξοδικά ή έλαβε αποφάσεις για σημαντικά οικονομικά θέματα που αφορούν στην Π.Α.Ε, όπως για την απόκτηση παικτών, για την σύναψη σύμβασης χορηγίας κ.λ.π. Δεν αμφισβητώ ότι οι κινήσεις αυτές μπορεί να ήταν αναγκαίες, οφείλω όμως να τονίσω ότι δεν υπήρξε απόφαση του συλλογικού οργάνου, άρα δεν δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στα μέλη που εκπροσωπούν τον ερασιτέχνη. Γνωρίζαμε μόνο για την ύπαρξη κάποιου προσυμφώνου, το οποίο ακόμη και σήμερα δεν ξέρω κατά πόσο ήταν δεσμευτικό, πότε κι από ποιόν υπογράφηκε. Υποθέτω ότι πρέπει να φέρει τν υπογραφή του κου Βεντούρη, το θέμα αυτό όμως το αναφέρω με επιφύλαξη. Μια όμως που δεν έχουμε στα χέρια μας το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου δεν γνωρίζω αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο κόστος των συγκεκριμένων παικτών, ενώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι χρέος του προπονητή είναι να αναδεικνύει παίκτες από τις Ακαδημίες, ιδίως όταν το κασέ του είναι τόσο υψηλό.
  4. Ουδέποτε το Δ.Σ του ερασιτέχνη αποφάσισε την ανάληψη της διοργάνωσης του ομίλου του πόλο. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ενημερωθήκαμε εκ των υστέρων ότι η απόφαση ελήφθη από πρόσωπο το οποίο δεν αποτελεί μέλος του Δ.Σ του Ερασιτέχνη. Είμαι κάθετα αντίθετος στην κίνηση αυτή διότι ο Πανιώνιος έχει διοίκηση και δεν μπορεί ο κάθε ένας να αποφασίζει αυθαίρετα και διότι ΔΕΝ έχουμε τα χρήματα να ανταποκριθούμε στο κόστος της διοργάνωσης. Το βασικότερο όμως είναι ότι έχει φτάσει ο Οκτώβρης, δεν έχουμε προυπολογισμό αλλά αναλαμβάνουμε διοργανώσεις επειδή έτσι ήρθε σε κάποιον… Σε κάθε περίπτωση είτε θα έπρεπε να αποπεμφθεί ο κύριος που ενήργησε άνευ εξουσιοδοτήσεως ή να αναλάβει το κόστος της διοργάνωσης από την ατομική του περιουσία.
  5. Είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο να ενημερώνομαι από τα δελτία τύπου για αποφάσεις του Ερασιτέχνη και της Π.Α.Ε οι οποίες ελήφθησαν χωρίς σύγκληση των οργάνων. Το πιο κουραστικό απ’ όλα είναι να απολογούμαι για θέματα στα οποία δεν έχει ζητηθεί καν η γνώμη μου, έστω τηλεφωνικώς.

Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου θεωρώ ότι κατάλαβε το εύλογο των παραπόνων μου. Κι εγώ με τη σειρά μου μπορώ να αντιληφθώ ότι μια νέα διοίκηση μπορεί να κάνει λάθη, ιδίως όταν οι καταστάσεις είναι ιδιαίτερα πιεστικές ή όταν δεν είναι εύκολο να αποβληθούν άμεσα πρακτικές ετών… Την οριστική μου απόφαση για το αν θα παραμείνω στο Δ.Σ θα την λάβω, εκτός απροόπτου, μετά την εκλογή νέας διοίκησης της Π.Α.Ε από την Γ.Σ του Ερασιτέχνη, ελπίζοντας ότι σε αυτό θα συμμετάσχουν όλες οι μεγάλες δυνάμεις του Πανιωνίου. Εννοείται ότι μέχρι τότε θα αξιολογώ τη στάση του ερασιτέχνη στα παράπονα που έχω διατυπώσει. Θέλω να γίνει κατανοητό ότι πριν μπω στο ψηφοδέλτιο ζήτησα τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά συγκεκριμένες δεσμεύσεις…Οι λόγοι που εξέθεσα παραπάνω, για την δική μου ψυχοσύνθεση, είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και υπό άλλες συνθήκες θα με είχαν οδηγήσει σε άμεση και αμετάκλητη παραίτηση. Ο λόγος που δεν επέμεινα είναι γιατί πραγματικά εμπιστεύομαι τον Βασίλη Τσάβαλο αλλά και τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ του ερασιτέχνη, τα οποία είναι άφθαρτα, έντιμα και Πανιώνιοι μέχρι το κόκαλο. Θέλω να γίνει κατανοητό όμως ότι ούτε ζούσα ούτε θα ζήσω από τον Πανιώνιο, δεν έχω φιλοδοξίες ή σκοπιμότητες και το μόνο που θέλησα ήταν να εργαστώ για τον ερασιτέχνη και να προσφέρω δευτερευόντως καλές υπηρεσίες στην Π.Α.Ε μέσω των συντεταγμένων οργάνων και διαδικασιών μέχρις ότου προκύψει ένα ισχυρό Δ.Σ Π.Α.Ε ή πωληθεί η ομάδα.

Μικρός απολογισμός: Ήμουν υπέρ της δημιουργίας κοινού ενωτικού ψηφοδελτίου με τον κο Αρκουμάνη. Η κίνηση αυτή δεν προχώρησε γιατί δεν υπήρχε ο αναγκαίος χρόνος και γιατί έγιναν λάθος χειρισμοί και από τις δύο πλευρές. Δεν θεωρώ ότι είχε κάποια ιδιαίτερη λύση για την ΠΑΕ ή για τον ερασιτέχνη, είναι όμως έντιμος άνθρωπος και η συνεργασία ανάμεσα σε Πανιώνιες δυνάμεις θα μπορούσε να οδηγήσει στην συσπείρωση όλων των μεγάλων δυνάμεων του Πανιωνίου γύρω από το Δ.Σ της Π.Α.Ε. Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, δεν είναι όμως αργά για να βρεθεί λύση.

‘Ήμουν και είμαι αντίθετος με την συνεργασία με παλαιούς παράγοντες του Πανιωνίου. Δεν έχω τίποτα προσωπικό, σέβομαι τα χρόνια τους στον Πανιώνιο, θεωρώ όμως ότι η ομάδα πρέπει να αλλάξει σελίδα. Στο μέχρι σήμερα διάστημα δεν έχω αναλάβει καμία απόφαση για τα διοικητικά της Π.Α.Ε και έχω ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με την τροποποίηση του καταστατικού και θέματα με μισθώσεις καταστημάτων του γηπέδου…Σε αυτό το διάστημα πρόλαβα να χαλάσω κάπως την καρδιά μου με φίλους από την Λέσχη τους οποίους εκτιμώ, πρέπει όμως κι εκείνοι να αντιληφθούν (και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουν γιατί είναι καλά παιδιά) ότι υπάρχουν για να βοηθούν τον Πανιώνιο και όχι το αντίστροφο.

Εκτιμώ τον χρόνο που έχουν δαπανήσει οι εκπρόσωποι του ερασιτέχνη στην Π.Α.Ε και τον κόπο που έχουν καταβάλει. Θα πρέπει όμως να καταλάβουν ότι πέρα από τα θέματα μικρής σημασίας και καθημερινότητας της Π.Α.Ε στα υπόλοιπα ζητήματα πρέπει να ενεργούν ως εκπρόσωποι του ερασιτέχνη (δηλαδή κατόπιν αποφάσεων του Δ.Σ ) και όχι αυτόνομα. Προσωπικά θα απολογούμαι για αποφάσεις που λήφθηκαν με την συμμετοχή μου και την υπογραφή μου.

169 σχόλια:

Templar είπε...

Φίλε BR, απλώς επιβεβαιώνεις τις υποψίες μας.

Νομίζω ότι ο κος Τσάβαλος οφείλει να προβεί σε σειρά άμεσων ενεργειών.

NK99 είπε...

Διαχωρίζεις τη θέση σου και αυτο προσωπικά με ικανοποιεί απόλυτα αλλά το μόνο συμπέρασμα που προκύπτει από το κείμενο σου είναι ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε όλα τα επίπεδα.

Μία καλή διοίκηση δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να λύσει τα προβλήματα της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη, μία κακή διοίκηση τι πιθανότητες έχει?
ΚΑΜΜΙΑ....

br fun_atic είπε...

ο Πανιώνιος έχει χοντρό πρόβλημα σε κάθε επίπεδο. Το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι ο κάθε ένας στον Πανιώνιο ενεργεί λες και μιλάμε για το τσιφλίκι του. Ο Τσάβαλος προσπαθεί να βάλει μια σειρά, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο...
Μπορώ να εργαστώ σε μια ομάδα ακόμη και με πρόσωπα με τα οποία διαφωνώ, αρκεί να υπάρχει πλαίσιο. Το πλαίσιο αυτό το έβαλα πριν μπω στην κίνηση, το βάζω και σήμερα. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ότι ο Βασίλης είχε τα κότσια να μου επιτρέψει να διατυπώσω δημόσια τις απόψεις μου.

IWN1998 είπε...

Συγχαρητήρια για τις απόψεις σου, συγχαρητήρια για τη δημοσιοποίηση και ορθά επαινείς και τον κο Τσάβαλο που δέχτηκε τη δημοσιοποίηση.

Θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσετε σε κάθε περίπτωση γιατί ξέρατε τις δυσκολίες και ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος ροδοπέταλα και αναλάβατε την προσπάθεια. Συνεπώς κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε με όση μεγαλύτερη διαφάνεια μπορείτε.

Ότι θα υπάρχουν τεράστια εμπόδια είναι βέβαια. Προχωρείστε όσο σας βγάζει η υπομονή σας για το καλό του Πανιώνιου.
Και με τους παλιούς που αναφέρεις, θα έλεγα να πάρετε ότι καλό μπορεί να δώσουν, αν μπορούν χωρίς να σας καπελώσουν ή να αφήσετε τις κακές συνήθειες του παρελθόντος που περιέγραψες σε πολλά σημεία της ανάρτησής σου, να κυριαρχήσουν.
Μην το βάζεις κάτω φίλε. Εσείς είστε οι δικλείδες ασφαλείας. Σίγουρα θα υπάρχουν ασυνεννοησίες, πρωτοβουλίες ατόμων που ενεργούν αυθαίρετα, δυσλειτουργίες, οικονομικά εμπόδια που περιορίζουν τις όποιες επιλογές. Η Κίνηση εξάλλου το ήξερες ότι δεν διακρινόταν και η ίδια από πλήρη ομοιογένεια. Χρειάζεται υπομονή και κουράγιο και θα έλεγα ολοκληρωτική στήριξη του Προέδρου από τις λογικές φωνές, που του έχεις εμπιστοσύνη, ώστε να μπορέσει να βάλει μια τάξη.

IWN1998 είπε...

Πιστεύω για την ΠΑΕ και το Πόλο που κινούνται σε επαγγελματικά επίπεδα ότι δεν πρέπει το ΔΣ του ερασιτέχνη να αφήσει τους αντιπροσώπους του να κινούνται με ατομικές αυθαίρετες αποφάσεις. Θα πρέπει ο Πρόεδρος και οι Αντιπρόεδροι σε εβδομαδιαία βάση να τους καλούν σε συντονιστική συνάντηση και να καταγράφουν συμφωνημένα σημεία δράσης, η πρόοδος τον οποίων να εξετάζεται κάθε φορά.

Αν αφεθούν σε αυθαίρετες δράσεις κατά το δοκούν, θα χαθεί ο έλεγχος.

Προς το παρόν θεωρώ ότι χρειάζεται συντονισμός και με Βεντούρη εφόσον τέθηκε ως προσωρινός Πρόεδρος.
Είναι βασικό να μην αφεθεί ο έλεγχος. Και το ΔΣ ίσως είναι φυσικό να μην ελέγχει συνεχώς αλλά ο Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος πρέπει.

Katrinos είπε...

Προφανώς δεν έχουμε ξεκινήσει καλά. Δύσκολο ξεκίνημα σε ένα δύσκολο έργο. Εγώ θα σταθώ σε ένα μόνο σημείο . Κάθε εταιρεία όταν ανακοινώνει μια νέα συνεργασία , βγάζει στη δημοσιότητα και το βιογραφικό των νέων συνεργατών , κάτι που αποδεικνύει και το γιατί αυτοί οι άνθρωποι θα δώσουν αξία στον οργανισμό. Στη δικιά μας περίπτωση αυτο δεν έπαιξε, όπως δεν έχουμε μάθει με ποιανού τη πρόταση ( και φυσικά την ευθύνη) αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν στη ΠΑΕ.

Επιπλέον θα ήθελα να μαθω εάν αυτοί οι άνθρωποι δεσμεύουν την ομάδα με την υπογραφή τους.

zamis είπε...

@Κatrinos
Τα δύο νέα στελέχη της ομάδας είναι προσωπική επιλογή των δύο εκ των τριών εκπροσώπων του ερασιτέχνη στην ΠΑΕ,κοπιαρω τον brf .

Katrinos είπε...

Κυρ Ζαμη δηλαδή στον οργανισμό που εργάζεσαι πχ Εάν μία πρόταση είχε στη θέση της υπογραφής
'ένα στέλεχος της εταιρείας' πόσο σοβαρά θα λαμβάνονταν υπόψιν;

Names dear mean accountability

Templar είπε...

Ο γιαλός είναι στραβός...!

John S. είπε...

BRFun γι αυτό είσαι εκεί και σε εμπιστευόμαστε όπως φαίνεται και από τη συμμετοχή μας στο Blog σου. Προσωπικά θα ήθελα να μείνεις και να συνεχίζεις να λες το σωστό γιατί αυτό χρειάζεται η ομάδα μας και η παρούσα διοίκηση, αλλιώς θα υπερισχύσει η παλαιά κατάσταση που μας έφερε εδώ.
Η ανάρτηση που έκανες το πρώτο θετικό δείγμα της νέας διοίκησης.
Καταλαβαίνουμε βέβαια ότι είναι ψυχοφθόρο και έχει προσωπικό κόστος.
Κάνεις καλό στην ομάδα μας.

Miltos@Chios είπε...

Εξαιρετικα σημαντικη αναρτηση,εκανες πολυ καλα που προχωρησες σε δημοσιοποιηση των σωστων σου θεσεων

br fun_atic είπε...

Διευκρίνηση:Στο ΔΣ είχα την εξής ενημέρωση:Τα δύο νέα στελέχη έχουν γνωριστεί κατ´ ιδίαν με αρκετά μέλη του ΔΣ τα οποία σχημάτισαν εξαιρετική εντύπωση.Χαίρουν της αποδοχής αρκετών μελών του ΔΣ τα οποία θεωρούν ότι έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες για να αναλάβουν θέση στην ΠΑΕ.Ο ρόλος τους μπορεί και να έχει προσωρινό χαρακτήρα καθώς στο επόμενο σύντομο διάστημα θα διεξαχθεί εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΠΑΕ από τα μέλη του ερασιτέχνη και το νέο ΔΣ που θα δημιουργηθεί έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει διαφορετικά.Συνεπώς δεν μιλάμε για προσωπική επιλογή δύο μελών αλλά υπήρξε η έγκριση και άλλων και η όποια απόφαση μπορεί να έχει σύντομο ορίζοντα.

Templar είπε...

Αμ τότε είναι πολύ στραβός ο γιαλός!!!

amanAM είπε...

Θέλω να συγχαρώ τον κύριο Τσάβαλο, για την μαγκιά του να εγκρίνει την δημοσιοποίηση των απόψεων σου.

Αυτό από μόνο του, μου δίνει μια νότα αισιοδοξίας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Δεν αντέχω άλλο την καμαρίλα και τις συζητήσεις που όλοι ξέρουμε διάφορα, αλλά δεν πρέπει να λέγονται όλα αυτά.

Ο Πανιώνιος είναι ένα αυτόνομο χωριό στην μέση της Αθήνας, πρέπει επιτέλους να μπορούμε να διαφωνούμε. Οι διαφωνία και ο διάλογος, είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσουμε κάποτε να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα.

Θέλω επίσης να συγχαρώ εσένα φίλε Άκη, και η λέξη φίλε αποκτάει ακόμα μεγαλύτερο νόημα. Ήδη είχε μεγάλη σημασία για εμένα, διότι δεν περίμενα αυτό για να σχηματίσω προσωπική άποψη για εσένα, αλλά το θάρρος της γνώμης και η ευθύτητα, είναι βασικό χαρακτηριστικό κάποιου που μπορώ να θεωρήσω σαν φίλο μου.

Η δυνατότητα να μπορώ να διαφωνώ μαζί του, χωρίς αυτό να επηρεάζει την σχέση μας, είναι επίσης πολύ βασικό. Σε αυτό έχουμε ήδη δοκιμαστεί.

Είμαι βέβαιος πως υπάρχουν πολλά και χοντρά προβλήματα. Η παρουσία σου στο Δ.Σ. μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση ορισμένων εξ αυτών. Ένα λιθαράκι να βάλεις, είναι καλύτερο από το τίποτα.

Ξέρω ότι αυτό δεν σου αρκεί.

Πρέπει όμως να βοηθήσεις όπως και όσο μπορείς, εάν παραιτηθείς θα χάσω κάθε ελπίδα να αλλάξει κάτι, κάποτε. Επιτέλους, δεν μπορεί να νικάνε πάντα οι "λύκοι" και εμείς να αποχωρούμε αηδιασμένοι ή σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Εκτός από εσένα, υπάρχουν κι άλλα αξιόλογα μέλη στο Δ.Σ. και σίγουρα θα είναι περισσότεροι από όσους εξ αυτών γνωρίζω προσωπικά.

amanAM είπε...

Κάποια πράγματα προτείνονται και αποφασίζονται άμεσα. Δεν είναι δυνατόν για κάθε τι που κρίνεται σκόπιμο για την λειτουργία ενός τμήματος, να συγκαλείται Δ.Σ. και να λαμβάνονται συλλογικές αποφάσεις.

Δεν γνωρίζω πόσο θα στοιχίσει αυτή η διοργάνωση, αλλά δεν θεωρώ απίθανο να καλυφθούν το μεγαλύτερο μέρος από τα έξοδα αυτά από τα εισιτήρια και κάποιες διαφημίσεις-χορηγίες.

Άλλωστε κόστος θα είχε και το ταξίδι σε κάποια άλλη χώρα, για να συμμετάσχουμε εκεί, εάν δεν αναλαμβάναμε εμείς την διοργάνωση αυτή. Από ότι ξέρω, ο διοργανωτής αναλαμβάνει απλώς τα έξοδα των διαιτητών. Πόσα να είναι αυτά? Πόσο θα μας στοίχιζε να πάμε στην Κροατία ας πούμε? Αεροπλάνα, ξενοδοχεία, κλπ?

Εκτός κι αν θα έπρεπε να μαλώσουμε τον προπονητή και τους παίκτες που δεν αποκλείστηκαν από την πρώτη προκριματική φάση, και ίσως να πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και γιατί πέρυσι φτάσαμε να είμαστε στον τελικό του κυπέλλου, πράγμα που μας έβαλε στα όποια έξοδα της συμμετοχής μας στην πρώτη προκριματική φάση στην Κωνσταντινούπολη.

Κατ αυτήν την έννοια ίσως θα έπρεπε να χαιρόμαστε που χάσαμε την Κυριακή από την ΑΕΚ, αφού εξοικονομήσαμε χρήματα από τα πριμ της νίκης.

Αναρωτιέμαι εάν αυτοί που μέχρι τώρα διοίκησαν, θα κληθούν (σύμφωνα με το καταστατικό) να πληρώσουν από την τσέπη τους για τις υπερβάσεις των εξόδων, σε σχέση με τους εγκεκριμένους προϋπολογισμούς.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Μπράβο στο BR που πήρε θέση, και απέδειξε ότι έχει «μπαλάκια»!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Brfun 12.58 π.μ

Ωχ... κάπως έτσι δέν είχε εντυπωσιαστεί κι ο Τσακίρης απ' τον ανεκδιήγητο Κιντή και του ανέθεσε εν λευκώ την ΠΑΕ;

amanAM είπε...

Να διορθώσω πως τα μόνα έξοδα που πρέπει να βαρύνουν τον Πανιώνιο για την διοργάνωση της προκριματικής φάσης του πόλο, είναι τα έξοδα φιλοξενίας των διαιτητών και των παρατηρητών, καθώς και η επίσημη αμοιβή τους.

Αυτά δεν μπορεί να ξεπερνάνε τα 6-7 χιλιάρικα. Εκτός βέβαια εάν τους φιλοξενήσεις στο Χίλτον!!!
Σε κάθε περίπτωση, αυτά είναι πολύ λιγότερα από τα έξοδα μετακίνησης της ομάδας σε μια ξένη χώρα, για την συμμετοχή εκεί. Ένα μέρος αυτών των εξόδων, θα εισπραχτούν από τα εισιτήρια.

Μιας και σε απασχόλησε το θέμα Άκη και αναφέρθηκες σε αυτό, κι επειδή κάποια στιγμή ακούστηκε πως αυτό το κόστος θα ήταν τουλάχιστον τριπλάσιο από αυτό που υπολογίζω εγώ πιο πάνω (σύμφωνα με όσα μαθαίνω), θα ήθελα να διερευνηθεί ποιός υπερεκτίμησε τα έξοδα, διότι το μυαλό μου πάει στο πονηρό, ότι κάποιος πήγε να βγάλει την μίζα του από τα έξοδα που θα έπρεπε να πληρώσει ο Πανιώνιος.

Κάτι τέτοιους πρέπει να εντοπίσουμε, και να τους στείλουμε στον αγύριστο. Τα ποντίκια που ενδεχομένως ροκανίζουν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, είναι που βουλιάζουν ένα καράβι.

Στο πραγματικό κόστος ενός τέτοιου τουρνουά, θα μπορούσε κάποιος να συνυπολογίσει και το κόστος του κολυμβητηρίου, αλλά εμάς αυτό το κόστος το βαρύνεται ο δήμος.

Άραγε πόσο στοίχισε η προηγούμενη πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη?
Μετακίνηση, διαμονή, κλπ.

Για ευνόητους λόγους, θεωρώ πιο οικονομική την διοργάνωση, από την συμμετοχή σε άλλη χώρα. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά θα με ενδιέφερε να το καταλάβω, γι αυτό το συζητάω.

Έλεγχος γίνεται αυτήν την στιγμή στην ΠΑΕ, και αναμένουμε τα αποτελέσματα. Στα οικονομικά του Ερασιτέχνη θα γίνει έλεγχος?

Κι από την άλλη, τι έλεγχος μπορεί να γίνει, εάν το τμήμα του πόλο για παράδειγμα λειτουργεί ημιεπαγγελματικά, με αμοιβές κλπ που αποκλείεται να συμβαδίζουν με τους προϋπολογισμούς και τα βιβλία?

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

αυτα εχουν οι λαικες βασεις και οι λοιπες βλακειες τα βλεπεις τσακ που μας λες οτι αφησες τον πανιωνιο στον κοσμο του!! ποιο κοσμο μια κλικα ειναι που τρωει τις σαρκες μας!!

br fun_atic είπε...

χθες αναλύθηκε το θέμα του πόλο. Μέσα στα έξοδα είναι και κάποιο ποσό (γύρω στις 7-8.000) το οποίο καταβάλεις στην Fina και στο επιστρέφει στο τέλος της χρονιάς. Απ' ότι έμαθα (με ευχαρίστηση) έγινε προσπάθεια να μειωθεί το κόστος (λογικά η γκρίνια έπαιξε τον ρόλο της...) και ίσως καλυφθούν και κάποια έξοδα από χορηγούς... Να δούμε βέβαια τι ΄σοδα θα έχουμε και από τα εισιτήρια...Νομίζω ότι οι εξηγήσεις ήταν ικανοποιητικές, εννοείται ότι το θέμα αυτό κλείνει με τη λήξη της διοργάνωσης (γιατί τότε ξέρεις το πραγματικό κόστος). Για εμένα όμως υπάρχει θεσμικό θέμα.Ελπίζω από εδώ και στο εξής να γίνει συνείδηση ότι ο ερασιτέχνης έχει διοίκηση και αρμόδια όργανα.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

@ BR FUN_@IC,

Τι θέλει να ερμηνεύει ο «ποιητής» στο γνωστό «δημοκρατικό» blog που θέτει ερωτήσεις και φυσικά δεν απαντάει ούτε μόνος του??
Τι έχει γίνει πια με αυτή τη λέσχη που με το ζόρι τα μέλη της γεμίζουν ταξί, και απασχολεί τόσο καιρό τον Πανιώνιο?? Ενημερώστε και εμάς τους άσχετους.
Αν θέλετε όλοι, όταν λέτε κάτι να το λέτε να καταλάβουν και οι άσχετοι. Αν είναι να λέτε μισολόγα καλύτερα να μην λέτε τίποτα…



@ Φερμιόνα κ Μποζόνια
Τι μας θέτεις ερωτήματα, στα οποία δεν δέχεσαι απάντηση, ήταν τη δεχόσουν έσβηνες τα σχόλια.??? Λες και ο κόσμος δεν μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα από αυτά που διαβάζει??? Αφού ξέρεις πως θα σε χαρακτηρίσουμε, τι ρωτάς? Εσύ και ο Διόγος, είσαι πρώτοι για να πετάτε την μπάλα στην εξέδρα…..

br fun_atic είπε...

@121
έχει να κάνει με τα μισθώματα που οφείλει η Λέσχη στον Ερασιτέχνη.
Είναι καλά παιδιά, αγαπούν την ομάδα, την στηρίζουν, δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ανεξάρτητα απ' αυτό όμως πρέπει να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Τα χρήματα που εισπράττει ο ερασιτέχνης από τον οποιονδήποτε είναι ιερά γιατί πηγαίνουν (ή μάλλον πρέπει να πηγαίνουν) στα παιδιά μας.
Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε χρειάζονται αναλύσεις και σπέκουλες εκτός αν έχουμε διάθεση για σενάρια που δεν υπάρχουν. Είναι τόσο απλό θέμα...

IWN1998 είπε...

Πάντως αν θυμάμαι καλά αυτοί μιλάγανε για δωρεάν παραχώρηση Τσακίρη. Αν υπάρχει μίσθωμα επίσημα και η παραχώρηση ήταν μεγαλοθυμία Τσακίρη στις εποχές των παχαίων αγελάδων, ας κάνουν ένα ρεφενέ μεταξύ τους να δώσουν κάτι έναντι. Αλλά υποθέτω ότι το χρωστούμενο μίσθωμα της τρύπας δεν είναι κάτι σε μέγεθος που θα σώσει τον ερασιτέχνη ώστε να γίνει τόσος ντόρος.
Εκτός των πιθανών ανταγωνισμών μεταξύ των συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών, υποθέτω ότι το ζήτημα πιθανόν έγκειται στο να μπορέσει ο ερασιτέχνης να διαθέσει τον χώρο σε κάποιον επαγγελματία που θα τον θέλει προς ενοικίαση και να πάρει καλύτερα λεφτά από το όποιο παλιό και ίσως συμβολικό μίσθωμα που έχει τώρα με τη Λέσχη.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Υπάρχει μίσθωμα που πληρώνει η Eternal ή αυτοί που έχουν πάρει τώρα την Eternal για την μπουτίκ που στεγάζεται στο γήπεδο; Έχει η ΠΑΕ μερίδιο στη μπουτίκ; Η μπουτίκ περιήλθε εν μέρει ή εξ ολοκλήρου στον ερασιτέχνη μαζί με την ΠΑΕ ή λόγω της ένταξής της στην πάλαι ποτέ ΣΜΥΡΝΗ 1890 έμεινε απ' έξω;

lefterix είπε...

Εφ'όσον η κουβέντα έφτασε στη Λέσχη, καλό θα ήταν να υπάρχει και μιά άποψη από μέρους της...
Α) @ Μπουρουφιξ:
Η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο άκομψος ο χαρακτηρισμός στην αρχική σου ανάρτηση, (Κοπυπαστάδα: "πρέπει όμως κι εκείνοι να αντιληφθούν (και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουν γιατί είναι καλά παιδιά) ότι υπάρχουν για να βοηθούν τον Πανιώνιο και όχι το αντίστροφο."), ξέρω όμως ότι ήταν αντικείμενο παραπληροφόρησης...
Ήτοι: Ενώ είχες (λάθος) πληροφορηθεί ότι η Λέσχη είναι 5 χρόνια μέσα και δεν έχερι δώσει ούτε δεκάρα, ξαφνικά αποδείχτηκε πως είναι 3 χρόνια, και πως χρήματα έχουμε δώσει, και μάλιστα έχουμε και αποδείξεις... (τα έναντι που είπε ο Ίωνας...)
Απλά "κάποιοι" χρτησιμοποιούν τα νοίκια ως άλλοθι γιά να γίνουνε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, δηλ να πετάξουν τη Λέσχη έξω γιά να μπουν μέσα στο χώρο αυτοί...Εδώ χωράει και τα τσαμπουκαλίδικα του στυλ ηλεκτροκολήσεις στην πόρτα, και άλλα τέτοια φαιδρά...

lefterix είπε...

@ 121
Τα μέλη της Λέσχης αδερφέ, όχι μόνο δε γεμίζουν ταξί, αλλά είναι περισσότερα και από τα μέλη του Ερασιτέχνη... Την καραμέλλα αυτή την έχω ξανακούσει αλλά δίνω τόπο στην οργή.. Απλά "τα γραπτα μένουν", και όποιος θέλει να το διαπιστώσει μπορεί (και είναι ευπρόσδεκτος, κερνα΄με και καφεδάκι..) να τα δεί ίδιοις όμμασι....
Το ότι τα μουστάκια μου και ο Λέστερ βρίσκονται συχνώτερα στον χώρο, δε σημαίνει πως τα μέλη δεν υφίστανται και δεν ε΄λιναι ενεργά...
Το πανώ της Λέσχης βρίσκεται σε κάθε γήπεδο, και δεν πηγαίνει μόνο του....

lefterix είπε...

@ Προς όλους...
Αν το ζόρι του Ερασιτέχνη στα οικονομικά είναι η Λέσχη, και αν νομίζουν πως η Λέσχη είναι ο βασικός λόγος που ο Ερασιτέχνης έχει μπεί μέσα, πλανάστε πλάνην οικτράν...
Εμένα θα μου επιτρέψετε να πιστεύω ότι εντέχνως κάποιοι προβάλλουν το θέμα σαν άλλοθι, άλλοι γιά καλύψουν τον δικό τους πισινό, άλλοι γιατί θέλου να χρησιμοποιήσουν τον χώρο γιά πάρτη τους...
Αυτά τα όλίγα, και όπως όλοι γνωρίζετε, τα γράφω πάντα με ονοματεπώνυμο (και φωτό γιά να μην υπάρχουν συνωνυμίες..).
Γιά τυχόν απορίες, υποδείξεις, αντιρρήσεις, dakolefteris@gmail.com, αλλά και στο fb : lefteris takakis...

br fun_atic είπε...

Τις απόψεις μου για το θέμα τις ξέρεις...Μπορεί να ήταν χοντράδα πρόσεξε όμως πότε την έγραψα και σκέψου αν είχα λόγο να έχω νεύρα...

br fun_atic είπε...

Έτσι είναι οι ρινόκεροι...Τρώνε αμέριμνοι στη Σαβάνα μέχρι να τους τσιτώσει κάποιος :)

Templar είπε...

Φίλε Iwn, από όσο ξέρω η Eternal πληρώνει 10% επί των ακαθάριστων εσόδων της στον ερασιτέχνη, και το κάνει πάντα στην ώρα της. Έχει επίσης χαρίσει σημαντικές ποσότητες υλικού σε διάφορα τμήματα του Συλλόγου.

lefterix είπε...

Μα ήδη σε δικαιολόγησα, γιατί η ανάρτηση ήταν νωρίτερα από την συνάντηση που είχαμε στο Δ.Σ, και στην οποία δεν αντέκρουσε κανείς αυτά που είπαμε....
Άκη μου, δεν είμαι ο "εκπρόσωπος" της Λέσχης, αλλά την έχω πονέσει τη ρημάδα, και δεν θέλω να πεταχτεί σαν το σκυλί στ'αμπέλι...

br fun_atic είπε...

Οφείλεις να ομολογήσεις ότι ο Λέστερ βρήκε το κουμπί μου για να με τσιτώσει :) Τον μπαγάσα, μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι...Τα έλεγε και με το γνωστό ήρεμο ύφος του και με έβγαλε από τα ρούχα μου :)

Τέλος πάντων...το θέμα της Λέσχης δεν είναι μεγάλο και σε κάθε περίπτωση λύνεται με πολλούς τρόπους...Αλλού είναι τα παλούκια...

lefterix είπε...

Ο Λέστερ έχει το ακαταλόγιστο, γιατί είναι ένας (από τους λίγους..) πραγματικά αγνούς και άδολους Πανιώνιους, σε αντίθεση με πολλούς άλλους που τον Πανιώνιο τον είδαν είτε σαν μέσο γιά να κονομήσουνε, είτε σαν μέσο γιά να ανέβουν κοινωνικά (και αυτό βέβαια με βλάψη την κονόμα, αλλά με άλλο τρόπο...).
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω, ότι τελικά δεν είναι η Λέσχη το πρόβλημα, γι'αυτό και "απορώ κι εξίσταμαι"...
Με λίγη καλή θέληση και χωρίς υψηλούς τόνους, νομίζωπως όλα λύνωνται.....
Όπως λέει και το φιλαράκι μου : Peace brothers, it's only rock'n roll............

br fun_atic είπε...

Κι επειδή είναι ρομαντικός, έπρεπε να μου ανεβάσει την πίεση στο 22;;;
Έλεος ρε παιδιά, άλλη μια φορά να μου μιλήσει για το ενοίκιο της λέσχης και το επόμενο παγκόσμιο θα το κάνετε στο 1ο... :)

IWN1998 είπε...

Δεν έγραψα για την Eternal για να την κατηγορήσω. Για να μάθω ρώτησα. Όπως ενδιαφέρον θα ήταν να μάθουμε για τι απόλυτο ποσό αναφερόμαστε από το οποίο δίνεται το 10% στην ΠΑΕ και αν την ΠΑΕ θα την συνέφερε καλύτερα να νοικιάζει τον χώρο που είναι η μπουτίκ (η μια τουλάχιστον η κοντά στην 5/6) εφόσον δεν υπάρχει ήδη μίσθωμα που της δίνεται εκτός του ποσοστού.
Και πάλι ρωτρώ για να μάθω και όχι για να κατηγορήσω.

br fun_atic είπε...

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Ο ερασιτέχνης θα μπορούσε να είναι ένας κερδοφόρος οργανισμός αφού αποτελεί την μεγαλύτερη αθλητική φωλιά της Ελλάδας και μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Η αλήθεια είναι όμως ότι για χρόνια πορεύθηκε με μεγαλύτερα σχέδια από αυτά που μπορούσε να αντέξει, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα...Αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνουν περικοπές και πρέπει να μαζέψουμε όσα περισσότερα έσοδα μπορούμε...

Costix είπε...

Μην παραλειψετε να ακουσετε στο μπλογκ του Ζουρη ενα πολυ ροκ Ρωσαρα κιθαριστα να παιζει sweet home Alabama.

Και τα μυαλα στα καγγελα !!!!!

Γιαννακη, μου εσαξες τη μερα.

lefterix είπε...

Καλά, Κωστίξ, το είδα και έπαθα πλάκα!!!!!

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Συγγνώμη για την άσχετη παρέμβαση αλλά παρακαλώ πολύ τον άγνωστο και ανώνυμο (γιατί άραγε;) "121" να μην χρησιμοποιεί το ονομά μου. Οταν θα μας πει ποιος είναι και τι ρόλο παίζει πολύ ευχαριστώς να μιλήσω μαζί του.

Μάκης

τρελοπανιωνιος είπε...

ΑΕΚ- Αρκαδικός 66-64 η κουλα στο ντερπι της Α2 πηρε την νικη.... ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ .... ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ..... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ....

Costix είπε...

Να πω οτι ο ΑΜΑΝΑΜ ειχε ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο οσον αφορα την αναληψη της διοργανωσης του πολο. Ειδα το μεσημερι τον Μαρκελο τον Σταρενιο, υπευθυνο της δοργανωσης και μου εδωσε και την αδεια να το γραψω, η διοργανωση μας κοστιζει 8,500 ευρω, ενω αν θα ταξιδευαμε εμεις εξωτερικο και αναλογα την χωρα θα μας κοστιζε απο 15,000 εως και 20,000. Αρα με την αναληψη στην Ελλαδα ειχαμε σαφεστατο οικονομικο κερδος, συν τις παραπλευρες ωφελειες που αναφερει και ο Αντωνης.

br fun_atic είπε...

Δεν είναι ακριβώς έτσι Κωστή.Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο θα σου στοίχιζε να παίξεις εκτός αφού δεν ξέραμε ΠΟΥ θα παίζαμε και το κυριότερο γιατί ακριβώς επειδή δεν ξέραμε που θα παίζαμε δεν είχαμε πάρει προσφορές.

Θα σου πω επίσης ότι το ποσό που είχα ακούσει στο Δ.Σ ΠΡΙΝ από την ανάρτηση άγγιζε τις 16.000-20.000 ευρώ. Από αυτά, το ποσό των 8.000 ευρώ θα επιστρέφονταν από την fina στο τέλος της χρονιάς, αυτή τη δεδομένη στιγμή όμως θα μας έλειπαν από κάτι άλλο...

Στο Δ.Σ που έγινε ΜΕΤΑ την ανάρτηση, ενημερώθηκα με χαρά ότι το κόστος θα συμπιέζονταν...Αυτό σημαίνει ότι από εκείνο το σημείο και ύστερα ΜΠΟΡΕΙ και να έρχονταν μία ή άλλη με ενδεχόμενο ταξίδι στο εξωτερικό και να γλύτωναν και οι παίκτες την ταλαιπωρία. Βέβαια, πάντα υπάρχει και οι ελπίδα να βάλουν οι Πανιωνάρες το χέρι στην τσέπη και να αγοράσουν κανένα εισιτήριο...

Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι η ανάληψη διοργάνωσης τέτοιου μεγέθους και προβολής δεν μπορεί να αποτελεί αρμοδιότητα άλλου αλλά του Δ.Σ. Αναγνωρίζω ότι η ανάληψη έγινε κατά το στάδιο μετάβασης από την μία διοίκηση στην άλλη, δεν είμαι όμως σίγουρος αν και η προηγούμενη διοίκηση επιθυμούσε την συγκεκριμένη διοργάνωση (έχω την εντύπωση πως όχι)

Στα οικονομικά πρέπει κανείς να είναι απόλυτος, ιδίως όταν δεν διαχειρίζεται το δικό του πορτοφόλι και επιπλέον όταν το πορτοφόλι που διαχειρίζεται έχει πιάσει αράχνες. Όταν συζητάμε για το χρέος της Λέσχης (και του κάθε άλλου που μπορεί να οφείλει μικρά ποσά στον σύλλογο) και ζητάμε τα οφειλόμενα, άλλο τόσο σφιχτά πρέπει να ελέγχουμε και τα έξοδα της ομάδας...Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν...

Costix είπε...

Εγινες διασημος !!!

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128804075

br fun_atic είπε...

Θα έλεγα ότι πήρα το μάθημά μου...

zouri1 είπε...

Νομιζω οτι ειναι unfair η δημοσιοποοιηση του ονματος του κατοχου του blog.

amanAM είπε...

Δεν είναι απλώς unfair, είναι μεγάλη ξεφτίλα η δημοσιοποίηση του ονόματος, και η χρήση όσων γράφει ο Άκης για να συμπεράνουν ότι υπάρχουν διαφωνίες.

Διαφωνίες υπάρχουν παντού και πάντα. Έχουμε μάθει όλα να γίνονται κρυφά και στα σκοτάδια. Ο προφανής στόχος αυτού του κατάπτυστου δημοσιοκάφρου, είναι να κάνει τον Άκη να σωπάσει.

---------

Κατά τα λοιπά, θέλω να εκφράσω προσωπικά τις ευχαριστίες μου στον Costix, όχι βέβαια για τις απόψεις του, αλλά για την ουσιαστική βοήθεια που δίνει στον Πανιώνιο. Μακάρι να είχαμε κι άλλους τέτοιους "τρελούς", θα ήμασταν πραγματικά μεγάλη ομάδα.

Η άποψη μου για το τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στο πόλο, είναι εδώ:

http://panionios-gr.blogspot.com/2011/10/blog-post_09.html

τρελοπανιωνιος είπε...

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SIDE ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ... ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΑΚΗ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

Katrinos είπε...

Φτου σου! Που τολμας να γράφεις στο προσωπικό σου μπλογκ τα αυτονόητα. Σα δε ντρεπεσαι λιγάκι που αναστατωσες αυτο το ιερό τέρας της δημοσιογραφίας (και τους λοιπούς Κυανερυθρους βροντοσαυρους)

@Αμάν
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος κύριος γράφει για να κάνει ζημιά. Το πρόβλημα είναι ότι για να τα γράφει κάποιος του τα λέει κ αυτός η αυτοί είναι μέσα στην ομάδα .

Costix είπε...

Α ρε Τσακ !!!!!

http://www.gazzetta.gr/article/item/231034-dinei-apelion-o-tsakires

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

@ Μάκης
Δεν παίζω κανένα ρόλο, απλά με αφορμή και τα τελευταία σχόλια, θέλω να δούμε τι κωλοτούμπες κάνει το συνάφι σου. Αίσχος αφού που έγινε με τον Br από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, κολλητούς του Κατσιφαράκη.

Όνομα αφήνουν αυτοί που έχουν βλέψεις και όχι οι απλοί φίλαθλοι της ομάδας. Να μας πεις αυτά που ξέρεις για κούβρα και λίνεν και μετά κάνε μας μαθήματα! Αυτά τα ολίγα.

aganaktismenos panionios είπε...

Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ,ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΕΤΟΙΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

Βαγγέλης είπε...

Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο άρθρο γράφτηκε για να εκθέσει το BR, το μόνο που ξέρω είναι ότι o ίδιος ο BR εκθέτει τον ευατό του προς ενημέρωση μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τέτοιου είδους διευκρινήσεις βοηθάνε πάντα στην επίλυση των προβλημάτων και οι συγκεκριμένες μάλιστα δείχνουν πόσο μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στην λήψη των αποφάσεων.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ 121 είσαι επικίνδυνα "ανώνυμος". Αν και δεν θέλω να έχω κανένα διάλογο με "κουκουλοφόρους" του ιντερνετ αναγκαστικά πρέπει να σου απαντήσω γιατί επαναλαμβάνω είσαι επικίνδυνα ανώνυμος. Προσβάλεις ανθρώπους και καλύπτεσαι πίσω από την ανωνυμία σου.

Λοιπόν μάλλον ο σκοπός σου είναι να λασπολογείς διαφορετικά θα είχες, επιτέλους, διαβάσει ότι για την Κούβρα έχω γράψει εδώ και μήνες. Τα ονόματα είναι Παπαλόης και Παρασκευαϊδης. Εχω δημοσιεσει (και σ' αυτό εδω το μπλογκ)και ρεπορταζ για κοινές δουλειές των δυο ανδρων. Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει αυτά είναι. Τα γνωρίζει και ο κ. βεντούρης. Γιατί δεν προχώρησε η ιστορία δεν είναι δική μου δουλειά...

Για τον Λίνεν θα γράψω κάποια στιγμή. Την οποία θε επιλεξω εγώ.

Αλλά το ότι είσαι λασπολόγος και ΑΣΧΕΤΟΣ φαίνεται από το ότι χαρακτηρίζεις τον Κώστα Φιτσαντωνάκη "δημοσιογράφο κολλητό του Κατσιφαράκη'. Λοιπόν ασχετε ανώνυμε ο Κατσιφαράκης δεν εχει ανάγκη να έχει κολλητούς δημοσιογράφους. Είναι από τους ανθρωπους που εχουν προσφέρει (και συνεχίζουν να προσφέρουν...) ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στον σύλλογο. αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά. Ασχετε.

Αν δεν ήσουν λασπολόγος θα ήξερες ότι ο Κ.Φ. από αλλού εχει την όποια πληροφορηση. Από τον άνθρωπο που πίνει το αίμα του Πανιωνίου τόσα χρόνια. Τον ανθρώπο που είναι υπευθυνος για την αύξηση των χρεών. Βέβαια το πιθανότερο είναι να τα ξέρεις όλα αυτά και σκόπιμα να τα αποσιωπείς... Μπορεί να είσαι υποστηρικτής αυτού του ανθρώπου...

Αλλά αρκετά...

Υ.Γ. Br πιστευω πλέον να κατάλαβες από που πηγάζουν τα δεινά του συλλόγου.... και σε επικοινωνιακό επίπεδο...

zamis είπε...

Μακη,
εγω θα περιμενα παντως μια τοποθετηση του κ.Κατσιφαρακη για το φιασκο της κουρβας,στο εχω ξαναπει,οτι κι αν ειναι ο Τσολακακης,στο συγκεκριμενο θεμα σταθηκε εμποδιο σε μια πολυ σκοτεινη ιστορια.Για τους δικους του λογους πιθανοτατα αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση..

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

@ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ,

Αφου σου αρεσει η διαφανεια και δε μιλας με ανωνυμους, το ονομα μου ειναι Τάκης Μαντουρας αλλα εγω δέχομαι να μιλήσει με αριστερους του ιντερνετ.

Δε προσβάλω ανθρώπους (ετσι είναι οποιος διαφωνει μαζι μας ειναι τρελος, και θιγει υποληψεις, παλιο κόλπο αυτο...) μαλλον εσυ προσπαθειες να προσβάλεις τη νοημοσύνη μας, σχετικά με λινεν και κουβρα. Δεν αναφερομαι φυσικα στα τσακιρικα, γιατι το μπλογκ του εχει μια αγάπη που φτάνει τα ορια του ροματζου.

Μας έταξες κορωνες περι αποκαλύψεων της κουβρας, και τωρα μας λες 2 ονοματα που τα ξερει ολη η ελλαδα. Οσο για τον γερμανο, πες μας 50 χρονια μετά όπως γινεται με τα αρχεια του φορειν οφις. Αμα ειναι όποτε θες τώρα άστο καλύτερα... Ας μην έλεγες τιποτα... η σιωπη ειναι χρυσος...

Τα εργα και ημερες τα ξερουμε του κατσιφαρακη. Ουτε κολλητος του δεινοσαυρου ειμαι, ασε τα πομπώδη. Ενας οπαδος ειμαι, ουτε πανθηρας, ουτε λεσχη, ουτε ιωνας, ουτε διοικηση ουτε κολλητος κλπ. Μακάρι θα εκλειναν ολα αυτα τα κινηματα να ειχαμε τη ηρεμια μας στο συλλογο. Μακάρι να βαζαν και λουκέτο στους πανθηρες που ολο προστιμα πληρωνουμε με αυτους....


O Βr πάει κοντρα στο ρευμα, και κάνει αυτο που πρεπει παρα τον πολκεμο που δεχεται να θα δεχθει. Εχει τα αντερα. Αλλοι κάνουν εκ του ασφαλους κριτικη΄... Αυτά τα ολίγα, κ. Κοκκινε Πιπερια...

polykos είπε...

Αγανακτισμένε πανιώνιε, με λύπη μου σε κατατάσσω στους "μυρωδιάδες". Ελπίζω σύντομα, για το καλό όλων μας, αφού είσαι πανιώνιος, να καταφέρεις να αποτινάξεις και τους δύο χαρακτηρισμούς.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Κύριε gpang21 για κακή σας τύχη έχω εξαιρετική σχέση με τη Κύπρο. Εχω γνωριμίες με πολύ αξιόλογους ανθρώπους που μου επιβεβαίωσαν τι σχέση Παπαλόη - Παρασκευαϊδη, όπως με ενημερωσαν και για την κακή σχέση Ιωάννου - παρασκευαϊδη. Ετσι δικαιολογήθηκε και εκείνο το έγγραφο της j+p περί μη ενδιαφέροντος για τον Πανιώνιο.

Επίσης καλό θα ήταν να μην ανακατευετε ανθρώπους που δεν εχουν καμία σχεση στην υπόθεση, όπως ο Γιάννης Θειακός με τον οποίο δεν εχω καμία επαφή, παρα μόνο ότι εργαζόμαστε στον ίδιο σταθμό. Ουδέποτε τον ενόχλησα για το θέμα της Κούβρα. Εχω και άλλες πηγες για τα θέματα του Πανιωνίου. Αφήστε που η τίμια και ανιδιοτελής παρουσία μου στον Πανιώνιο περισσότερα από 25 χρόνια είναι γνωστή στη συντριπτική πλειοψηφία των "κυανέρυθρων" και έτσι πολλοί άνθρωποι συζητούν μαζί μου τα σοβαρα θέματα της ΠΑΕ.

Και που είστε ποτέ στον πανιώνιο δεν "μπέρδεψα" το συναίσθημα με τη δουλειά. Πάντα με το συναίσθημα λειτουργήσα. Γι' αυτό και δεν έφαγα ποτέ... φαγάκι. Λάσπη ναι έφαγα και πολύ, αλλά "φαγάκι" ποτέ.

Επιμένω λοιπόν να αμφισβητω τις καλές προθέσεις σας. Επιμένω να αμφιβάλω ότι θέλετε το... καλό του Πανιωνίου. Δεν βλέπω γιατί το θέλετε. Ετσι ξαφνικά αγαπησατε τον Πανιώνιο; Γιατί αν το θέλατε θα μπορούσατε πολύ εύκολα να μου στείλετε ένα τηλέφωνο σας στο μέιλ και να ενημερώσετε για το "κακό".

Ομως προτιμήσατε την εύκολη προπαγάνδα μέσα από ένα μπλογκ, κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία.

Λυπάμαι πολύ αλλά εγώ δεν σας πιστευω, ανεξάρτητα με την πορεία της υπόθεσης της Κούβρα.

@ ζαμις στο έχω πει πολλές φορές. θέλεις να λες ότι δεν είσαι με τον Τσολακακη αλλά συνεχεια τον υποστηριζεις...

@ κύριε Μάντουρα (αν φυσικά σας λένε έτσι...). Δεν έταξα τίποτα για την Κούβρα. Είχα πει ότι από το ρεπορταζ γνωρίζω ποιοι βρίσκονται πίσω. Αυτά ήξερα αυτά έγραψα.

Εσεις για πείτε μας τα "εργα και τις ημέρες" του κ. κατσιφαράκη.

zamis είπε...

Μακη,
ειλικρινα θα ηθελα να μου πεις απο που προκυπτει η υποστηριξη μου στον Τσολακακη,θα με βοηθουσε να γνωρισω μια αλλη μερια του εαυτου μου που αγνοω.
Γιατι στο συγκεκριμενο θεμα της κουβρα που συζηταμε αλλος(οι) ειναι ο εκτεθειμενος(οι)και οχι ο Τσολακακης.

Templar είπε...

Χε, χε, χε πραγματικά Γαλατικό χωριό είμαστε! Γουστάρω τρελά!!! Πανιωνάρα και τα μυαλά στα κάγγελα!!! Πάντως το επίπεδο έχει ανέβει πολύ! Με το σεις και με το σας πλέον οι συζητήσεις! (κύριε πρέσβη μου με αδικείτε με αυτό που γράφετε. - Ω! Μα τι λέτε αγαπητέ μου δεν ήθελα να σας θείξω - Μα σας παρακαλώ δεν ήταν σωστό εκ μέρους σας!) Panionios Knightsbridge Club!!!

zamis είπε...

lol!!!!!!!!!!

aganaktismenos panionios είπε...

ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ?ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΑΛΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΤΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΑΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΗΡΑΚΛΗ.

Templar είπε...

Ουπς! Μήπως βιάστηκα;

aganaktismenos panionios είπε...

ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΗ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
polykos ΝΑ ΛΥΠΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ Κ. ΔΙΟΓΟ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ «ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ? Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΠΛΑΙ ΣΑΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ... ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ «ΚΟΛΛΗΤΟΙ» ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ. ΟΙ «ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ.

ΥΓ. ΚΑΡΑΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΕΣΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ!

aganaktismenos panionios είπε...

ΜΑΝΤΟΥΡΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΓΟ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠΑΚΙ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΠΟΤΕ, ΜΟΝΟ ΤΣΙΜΠΑΓΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΓΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΙΟΓΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.

polykos είπε...

Είμαι καλά και παραμένω Πανιώνιος, σε αντίθεση με πολλούς άλλους που έχουν ανακαλύψει και άλλα τοπονύμια ή ονόματα απο το ζωικό βασίλειο και τα έχουν προσθέσει δίπλα στο όνομα της κατά τ΄άλλα αγαπημένης μας ομάδας.
Προσπάθησα πολύ και σταμάτησα να είμαι "αγανακτισμένος" εδώ και καιρό, ούτε έχω στοιχεία φυλαγμένα στο σεντούκι για να λοιδορήσω άλλους ή για να έχω "καλό όνομα".
Απλά βαρέθηκα κάποιοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τρώνε τις σάρκες της ομάδας.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να συστήσω σε όλους να γίνουν μέλη στον ερασιτέχνη. Και επίσης να μην αναλωνόμαστε σε συζητήσεις και γνώμες που φτιάχνουν στερεότυπα, ας ανοίξουμε τον κύκλο των επαφών μας, ας αναρωτηθούμε αν υπάρχει κόσμος έξω και πέρα απο την "παρέα" μας.
Τα νέα τεχνολογικά μέσα είναι καλά και βοηθάνε να ακουστούν γνώμες, αλλά παραμένουν γνώμες.
Η πραγματική επαφή, η συζήτηση δια ζώσης, η συνέλευση βγάζει τις αποφάσεις.

panthiras83 είπε...

ΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ..ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΘΗΡΩΝ ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΟ.

aganaktismenos panionios είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΑΦΟΥ ΑΠΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΩΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ Ο ΔΙΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΩ.Ο ΤΣΙΑΜΗΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

aganaktismenos panionios είπε...

panthIRA83 ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΠΟΛΥΚΟ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

br fun_atic είπε...

Αυτό μου είχε λείψει...Κυριακή ρε παιδιά. Ημέρα οικογενειακή...Σήμερα βρήκατε να βγάλετε τα σπαθιά;

Τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα. Η οικονομική κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν έγινε τώρα. Δύσκολη ήταν και από πριν.Αν δεν μπουν ΑΜΕΣΑ χρήματα στην ομάδα δεν υπάρχει μέλλον.Η ομάδα έμπαινε μέσα τρία εκατομμύρια τον χρόνο και τα κάλυπτε ο Τσακ. Όταν αυτό σταμάτησε έμεναν χρέη...Αυτό δεν χρειάζεται να στο πει ορκωτός λογιστής...

Το ότι η προηγούμενη διοίκηση κατάφερε να πάρει αδειοδότηση είναι σημαντικό, όμως πέρα από το τυπικό τα χρέη ΕΜΕΙΝΑΝ...

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι στο συμβούλιο του ερασιτέχνη βρίσκονται άνθρωποι που εκτιμώ, που ματώνουν γα τον σύλλογο και που προσπαθούν να κάνουν δουλειά.

Η κατάσταση ήταν δύσκολη και το ξέραμε. Θα μπορούσε η κίνηση να μην μπει μπροστά και να αφήσει να σκάσει η βόμβα στα χέρια της προηγούμενης διοίκησης... Μετά θα μπορούσαμε να το παίζαμε μετά Χριστόν προφήτες...Τα πράγματα δεν είναι έτσι όμως...

Κρατάμε λοιπόν ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, ότι προσπαθούμε για το καλύτερο. Εξήγησα το παράπονό μου και ο καθένας το ερμήνευσε διαφορετικά. Ούτε ήρωας είμαι, ούτε βγάζω την ουρά μου ούτε τίποτα. Προσπαθώ να προσφέρω μέσα όμως σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο όπου θα ξέρω κι εγώ τι μου γίνεται και για ποιά πράγματα έχω ευθύνη...

Από εκεί και πέρα:ξέρω ότι στον ερασιτέχνη έχει δημιουργηθεί ένα καλό σύμούλιο. Ξέρω ότι ο Τσάβαλος κάνει επαφές με όλους τους σημαντικούς Πανιώνιους. Δεν ξέρω αν θα δεχθούν να μπουν στο ΔΣ σε μια τόσο άσχημη συγκυρία. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κάθε ένας φοβάται να μην του σκάσει η βόμβα στα χέρια, από την άλλη όμως, αν δεν προσπαθήσουμε, θα σκάσει ο Πανιώνιος.

Η κίνηση έχει υποσχεθεί ότι η διοίκηση της ΠΑΕ θα προκύψει από εκλογές. Προφανώς θα κάνει την δική της πρόταση. Η πρόταση αυτή έχει να κάνει με τα πρόσωπα που θα δεχθούν να πολεμήσουν. Αν όλοι βγάλουν την ουρά τους, τότε η πρόταση θα είναι κακή. Αν όχι, θα δημιουργηθούν δύο πολύ καλά διοικητικά συμβούλια και τότε έχουμε ελπίδες για κάτι καλύτερο...

Πάνω σε αυτό έχω ένα μεγάλο ηθικό δείλημμα. Αν ο Τσάβαλος βρει κλειστές πόρτες και δεν μπορέσει να προτείνει ένα καλό διοικητικό συμβούλιο, υπερψηφίζω την μοναδική αλλά όχι και τόσο καλή πρόταση ή όχι;

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Φίλε αγανακτισμενε, με εχοχλουν τα μετρα και σταθμα, αυτο ειναι ολο.
Λεμε το ιδιο πραγμα, και αναλογα ποιος εισαι, και τι λες εξαρταται. Τελος παντων

Ειναι ωραιο το κολπο της ανυνωμιας, γιατί η αληθεια ενοχλει καποιους. Στα μπλογκ ο κοσμος λεει γνωμη οπως αισθανεται, αλλιως αυτο λεγεται λογοκρισια. Τυχαια εχει ο διογος στο σαιτ του αυτο?????

Όσο για σένα polykos είναι άκυρο αυτό που λέτε. Επειδη διαφωνούμε και κράζουμε ο ένας τον άλλο, αυτό σε τι επιρεάζει δε το εχω καταλαβει. Εμεις ειμαστε οπαδοι, και το τι λεμε σε ενα σαιτ, εχει τι μικροτερη σημασια΄. Αντε με το παραμύθι.

aganaktismenos panionios είπε...

BR FUN_@IC ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΣΥΝΤΕΧΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΤΟΥΡΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Griniaris είπε...

@Μάκη,
επειδή δεν είδα να παίρνεις θέση,μπορείς, σαν δημοσιογράφος,να μου εξηγήσεις πως ακριβώς εξυπηρέτησε την ενημέρωση και το ρεπορτάζ,το τεράστιο unfair της αποκάλυψης του ονόματος του κατόχου του blog;

@Υπόλοιπους
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι όποιος μπλεχτεί με την ΠΑΕ αυτή τη χρονική στιγμή το κάνει για να κονομήσει;Τι ακριβώς;Παλαιά χρέη,μελλοντικά χρέη;Εκτός αν μιλάμε για μεροκάματο.Μοναδικό συμφέρον ίσως έχουν κάποιοι να καλύψουν πράγματα.Οποιοδήποτε καινούριο πρόσωπο παίζει το κεφάλι του...

br fun_atic είπε...

Αν αύριο το πρωί χρειαστεί η ομάδα 500.000 ευρώ (τυχαίο παράδειγμα) που θα τα βρούμε; Θα τα έβρισκε η διοίκηση Βεντούρη; Όχι.

Έπρεπε λοιπόν το καλοκαίρι να γίνουν κινήσεις...Έπρεπε η ομάδα να πάρει αποφάσεις. Αν καταλάβαιναν ότι δεν έβγαιναν έπρεπε να μειώσουν το μπάτζετ, είτε αυτό είχε να κάνει με τους παίκτες είτε με τον προπονητή. Να πουν στον κόσμο. Δεν υπάρχει μία. Θα παίξουμε με τα πιτσιρίκια και όπου μας βγάλει. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα να κάνεις καλή ομάδα για να σωθείς αγωνιστικά αν ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σωθείς οικονομικά.

Αυτό δεν έγινε. Γι αυτό αντέδρασε η κίνηση. Γι αυτό προσπάθησαν νέοι άνθρωποι να αλλάξουν καταστάσεις στον Πανιώνιο.

Αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Προσωπικά, αυτό που πιστεύω ότι είναι δυνατόν να γίνει είναι να μαζέψει η ομάδα όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί στον πρώτο γύρο, να εκμεταλλευτεί την καλή κατάσταση παικτών της, να τους πουλήσει καλά και να προσπαθήσει να σώσει την παρτίδα... Από την αρχή της χρονιάς δεν μετράω τους βαθμούς που συγκεντρώνουμε αλλά τους βαθμούς που μας λείπουν για να σωθούμε. Ίσως γι αυτό να ήμουν τόσο οξύς με τον προπονητή... Είχε τρία εντός έδρας παιχνίδια στα οποία θα μπορούσε να είχε βοηθήσει να συγκεντρώσουμε περισσότερους βαθμούς και να έχουμε μεγαλύτερη αισιοδοξία...

Η ομάδα είναι σε κίνδυνο. Όποιος θέλει να σωθεί και να αλλάξουν πράγματα ας βοηθήσει. Η ευκαιρία υπάρχει...

br fun_atic είπε...

Και κάτι που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ: Το καλοκαίρι η διοίκηση της Π.Α.Ε μιλούσε για ένα απόλυτα λογικό χρέος, το οποίο άφηναν να διαρρεύσει ότι δεν υπερέβαινε το 1,5 εκ ευρώ... Αυτή είναι μια διαχειρίσιμη κατάσταση... Είναι όμως τόσο;;;

Από την άλλη μεριά η διοίκηση του ερασιτέχνη δεν είπε ΠΟΤΕ ποιό είναι το άνοιγμα του συλλόγου... Να θυμήσω ότι η συζήτηση για τον προυπολογισμό δεν έγινε ΠΟΤΕ...

Η cuvra θέλησε να αγοράσει την ομάδα με διάφορους τροπους, τα ποσά όμως που θα κατέβαλε θα μειώνονταν αναλόγως του πραγματικού ανοίγματος...Θεωρητικά λοιπόν θα μπορούσε να είχε αποκτήσει την ομάδα ακόμη και ΔΩΡΕΑΝ.

Αυτά τα τρία σημεία πρέπει να τα θυμάστε πάντα, όπως κι αν έρθουν τα πράγματα. Από αυτά τα τρία στοιχεία θα ξέρετε ποιός δούλεψε για τον Πανιώνιο και ποιος εις βάρος του.

John S. είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Τέτοια σενάρια συνωμοσίας, προδοσίας και προσωπικών βλέψεων εις βάρους του "κοινού"? συμφέροντος, εξηγούν γιατί η κοινωνία μας και η χώρα μας πάει κατά διαόλου. Όλοι μας εδώ αγαπάμε τον Πανιώνιο και τον υποστηρίζουμε, παρόλα αυτά αμφισβητούμε ο ένας τον άλλο. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχουμε νέα διοίκηση στην οποία πρέπει να δώσουμε χρόνο και εμπιστοσύνη. Εκείνη με τη σειρά της αν δει ότι δεν τα καταφέρνει πρέπει να το παραδεχθεί άμεσα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κόκκινη Πιπεριά είπε...

@ Γκρινιάρη ακριβώς το αντίθετο έγραψα, αλλά μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Ο κ. Μαντουρας έγραψε ότι ο Κ.Φ. είναι "οργανο" του Κατσιφαράκη. Του απάντησα. Μέσα στην απάντηση περιγράφω ποιος και γιατί ήθελε την δημοσιοποιήσει του ονοματος του br.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που κατά τον zamis δικαιώθηκε στην υπόθεση της Κούβρα. Βέβαια o αγαπητός zamis, αν και του εχω εξηγήσει πολλές φορές για ποιο λόγο ο εν λόγω κύριος ήταν εναντίον της Κούβρα δεν θέλει να το καταλάβει. Τέλος πάντων.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Διογο σε αντιθεση με εσας εγω θα απαντησω στα ερωτηματα σας.Εγραψα 2 φορες στο blog σας,την πρωτη φορα ως ανωνυμος και μου ειπατε οτι ετσι δεν ανεβαζετε το σχολιο μου.
Το εκανα με τον ιδιο τροπο που ανεβαζεται αλλα σχολια και δεν το ανεβαζεται ξανα.θελατε να σας στειλω και email;Εμενα οταν μου χτυπουν την πορτα την ανοιγω και βαζω μεσα αυτον που την χτυπαει.εσεις μου την ανοιξατε;Οχι βεβαια τοτε ησασταν σιγουρος για το deal του αιωνα για τον Πανιωνιο.
Αφου πλητροφορουμαι δε οτι εχεται καταρχην πληροφορηση για τον κυριο Παπαλοη και συνεχιζεται με φανατισμο να υποστηριζεται την δηθεν εξαγορα ημουν σιγουρος πια για τον ρολο σας.
Η σχεση Παπαλοη-Παρασκευαιδη
ηταν το 2004.Τωρα ειναι 2011.
Οι πηγες σας σας επιβεβαιωσαν τη σχεση του 2004 και οχι του 2011.Εγω μπορουσα να την ξερω.Ο ιδιος ο κυριος Παρασκευαιδης σας επιβεβαιωσε την προθεση του για αγορα του Πανιωνιου;
Οσο για τις σχεσεις Ιωαννου-Παρασκευαιδη ειναι γνωστες σε οσους ασχολουνται με την αγορα τα τελευταια εικοσι χρονια.Δεν ανακαλυψατε την πυριτιδα.Μεχρι ομως την διαψευση της j&p ησασταν σιγουρος για την εμπλοκη του κυριου Παρασκευαιδη.
Μιλαγατε για εταιρεια που εμφιαλωνε αναψυκτικα και διαφορα αλλα ωραια τα οποια μπορειτε να θυμηθειτε αν ανατρεξεται στα γραφομενα σας στο blog.
Οσο για τον εξαιρετο συναδελφο σας απλα προσπαθω να πληροφορησω και τους αλλους εδω για το ποσο μικρος ειναι ο κοσμος.Ο ιδιος δε ειχε πει ζωντανα στο ραδιοφωνο την ημερα της συνεντευξης του κυριου Κατσιφαρακη, που ελεγε για το εγκλημα που εκαναν τα μελη του Πανιωνιου που δεν εδωσαν το οκ στον κυριο Βεντουρη να συνεχισει τις συνομιλιες με Παπαλοη, οτι ηξερε τον κυριο Παπαλοη.
Οσο για τον αν με ενδιαφερει το καλο του Πανιωνιου σε ποιο κειμενο το ισχυριστηκα αυτο;Αντιθετως σε καμμια περιπτωση δεν ηθελα να γινει το deal μεταξυ Πανιωνιου Cuvra.Αρα εγω ηθελα το κακο του και εσεις το καλο του.
Tο δικο μου προβλημα ηθελα να λυσω.Σεβαστηκα ομως ανθρωπους που ασχολουνται ανιδιοτελως με τον Πανιωνιο και πειθαρχησα μεχρι σημερα στην συμβουλη να μην ασχοληθω μαζι σας.
Οσο δε για την δικη σας ανιδιοτελεια την οποια δεν αμφισβητω μετα απο 25 χρονια ενασχολησης σας με τον Πανιωνιο θα ηθελα να μας πληροφορησεται αν εχετε παρει μισθο απο εργοδοτες ασχολουμενος με καποια αλλη ομαδα της Ελλαδος.
Μεχρι τωρα δεν απαντατε ποιος δικαιωθηκε.Εσεις οι υπολοιποι στην υποθεση Cuvra;Τωρα δεν ξερετε ποιος εφταιξε και δεν εγινε η δουλεια και βαζεται .... στο κειμενο σας;
Μετα τα ραντεβου σας με τον κυριο Παπαλοη δεν ειχατε παρει χαμπαρι τιποτα;
Την σχεση Παπαλοη βοηθου προπονητη και προπονητη την ξερατε;
Ψαξατε να μαθετε ποιος ειναι ο κυριος Χατζηνικολαου;
Μπορειτε να απαντησετε στα ερωτηματα μου;Οταν το κανεται θα ξαναμιλησουμε.Μεχρι τοτε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

χμ.. ξερει πολλα

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

@ gpang21 τι κρίμα που τα ξέρετε όλα... Ελα όμως που ο κύριος Παπαλόης και ο κύριος Παρασκευαίδης συνεργάζονται ΣΗΜΕΡΑ σε εταιρία που κατέθεσε πρόταση για επενδυση που αφορά μεταλλέυματα. Ψάξτε λίγο παραπάνω. Ισως κάτι θα βρείτε.

αν και δεν μ' αρέσει να απαντώ σε ειρωνείες, σας λεω ότι αν δεν γνωρίζεται ποιος είναι αντιπρόσωπος της Πέπσι στα βαλκάνια δεν φταίω εγώ...

Ομως αρκετά ασχολήθηκα μαζί σας.

Λοιπόν λέτε ότι απαντάτε στα ερωτηματα. Για πείτε μας γιατί δεν θέλατε να γίνει το deal Πανιωνίου Κούβρα; και γιατί δεν μας λέτε ποιος είστε να σας ευχαριστούμε επώνυμα που σωσατε την ομάδα μας;

Υ.Γ. ανωνμα μειλ δεν δημοσιευω στο μπλογκ μου, Εκτός και αν μαζί υπάρχει ονοματεπωνυμο και τηλ. αλλα για κάποιους λόγους δεν θέλει ο αποστολεας να δημοσιευθουν... ΟΚ;

Μάκης

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Η ανωνυμη αλητεία δεν είναι το φόρτε μου. Τέλος πάντων θα απαντήσω.

Δεν εχω συναντηθεί ΠΟΤΕ με τον κ. Παπαλόη. εχω μιλήσει στο τηλέφωνο μαζί του ως ρεπορτερ. Τίποτα περισσότερο.

Οσο για το αστείο αν εχω πάρει ποτέ μισθο απο εργοδοτες ασχολουμενος με καποια αλλη ομαδα της Ελλαδος, απαντώ πως φυσικά και ΟΧΙ.

Αν ανώνυμε λασπολόγε έχεις στοιχεία για κάτι τέτοιο εμπρός δημοσιευσε τα.. Περιμένω. δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Γιατί ας πούμε μηνυση σε ένα ψευδωνυμο δεν μπορώ να κάνω...

Εμπρος για να δούμε που μπορεί να φτάσει η ανωνυμη αλητεία σου...

Υ.Γ. Μαντούρα θα σου έλεγα τι ξέρει αλλά δεν μου το επιτρέπει η ανατροφή μου...

Μάκης...

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Και που είσαι πες μας και το 21 στο ψευδωνυμο σου τι σημαίνει... Ετσι για να γελάσουμε...

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

11:09 ο "21" έριξε λάσπη... Περιμένω...

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Βρε "21" άμεπτε περιμένω.

11:56 η ωρα.

Θα αποκαλύψεις πότε πήρα μισθο απο εργοδοτες ασχολουμενος με καποια αλλη ομαδα της Ελλαδος;

Περιμένω...

Μάκης

IWN1998 είπε...

Το ότι δεν έγιναν κινήσεις το καλοκαίρι για να φύγουν παίκτες στηρίχτηκε σε δυο άξονες. Πρώτον στο να μείνει ισχυρή η ομάδα ως το Δεκέμβρη, να σωθεί ή να έχει ισχυρές προοπτικές σωτηρίας και να γίνουν τότε οι πωλήσεις παικτών. Δεύτερον στην πιθανότητα περικοπών με αναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου του προπονητή και περικοπών από το προπονητικό τιμ.
Νομίζω είναι δίκαιο να παρουσιάζεται όλη η εικόνα του θέματος γιατί αλλιώς οδηγούμαστε σε αποσπασματικά συμπεράσματα.

Το πρόβλημα με τον προπονητή φαίνεται άλυτο λόγω της μορφής του συμβολαίου του. Άραγε παρόμοια συμβόλαια έχει το προπονητικό τιμ στην ολότητά του; Υπάρχουν δεσμεύσεις για τον βοηθό και τους λοιπούς μέσα στο συμβόλαιο του προπονητή ή ξεχωριστά συμφωνητικά με αυτούς;

Άραγε η ΑΕΚ πως τα κατάφερε με το Χιμένεθ; Καμιά μεταφορά τεχνογνωσίας;

Αναφέρομαι στον προπονητή γιατί προηγήθηκε η συζήτηση Cuvra και αρχίζει να γίνεται φανερή η διαπλοκή.

Νομίζω ότι θα συμφωνήσω με τον John ότι οι συζητήσεις μας κάνουν φανερό το γιατί μένουμε βουτηγμένοι στα προβλήματα.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Ιωνα θα σου έλεγα να είσαι λίγο επιφυλακτικός για τα όσα γράφει ο άμεπτος "21". Ο βοηθός του λεμονή είναι ο Μιχάλης καβαλιέρης, ένας άνθρωπος που δνε έχει δώσει ποτέ δικαιώμα για αρνητικά σχόλια. ούτε σαν ποδοσφαιριστής, ούτε σαν προπονητής. Ας μην τα πιστευουμε όλα...

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον παρερμηνευσατε το σχολιο μου για το αν εχετε παρει μισθο ασχολουμενος με αλλη ομαδα εκτος απο τον Πανιωνιο στην Ελλαδα.
Λεω απλα οτι εισται ο μοναδικος εδω μεσα που εστω και εμμεσα πληρωνεσαι ασχολουμενος με τον Πανιωνιο.Ετσι απλα.
Αν ανατρεξετε στην τοτε συνομιλια μας θα δειτε οτι εγω ειπα πεπσι και εσεις εταιρεια πολυεθνικη που δραστηριοποιειτε στην Ρουμανια.
Καμμια δουλεια δεν εχει με μεταλλευματα με τον κυριο Παρασκευαιδη.
Εχει το 25% των μετταλειων του πατερα του και για το αλλο 75% εγω ξερω καλυτερα.Που καταθεσαμε προταση και δεν το ξερω;
Με λες αλητη και λασπολογο.
πιστευω οτι με παρεξηγησες.
το δε 21 στο ψευδονυμο μου ειναι το σχολειο που πηγα. 21ο λυκειο.
Με αυτο το στοιχειο ρωτηστε τον κυριο Παπαλοη να σας πει ποιος ειμαι.
Οσο για τον λογο που δεν ηθελα να γινει η δουλεια την ευκαιρια σας την χασατε τοτε κυριε Διογο.Αν ρωτουσατε τοτε οπως ρωτατε τωρα εστω και με αυτον τον τροπο θα σας ελεγα .
Εσεις πρεπει να πειτε στους υπολοιπους Πανιωνιους εδω γιατι κανατε τον κοκοβιο τοτε λεγοντας δεν ξερετε εσεις και οταν θα τελειωσει η ιστορια θα σας ενημερωσω και οταν τελειωσε δεν ειπατε τιποτα.
Ο Πανιωνιος δε σωθηκε μονος του διοτι στην γενικη συνελευση,την οποια παρακολουθησα,ειχε κανει ερευνα για την Cuvra και τον κυριο Παπαλοη και ειχε αποψη την οποια και επεβαλε.
Εσεις ποια ενημερωση του παρειχατε;
Καληνυχτα σας κυριε Διογο.
θα ειμαι σε επαφη με το blog .

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

"21" είστε για γέλια. Πολύ ασχολήθηκα μαζί σας... Ας πρόσεχαν αυτοί που σας πίστεψαν...

Ανώνυμος είπε...

Μου διεφυγε και κατι αλλο σημαντικο.
Εσεις που ξερεται τι δουλειες κανει ο κυριος Παπαλοης;Απο οτι καταλαβα ειναι φρεσκια ειδηση.
Εχεται το γραφειο τυπου της επιχειρησης του η ενημερωνεσται για τα της ελληνικης αγορας γενικα;
Και παλι καληνυχτα.

John - Singapore είπε...

Μπράβο στον κο Τσακίρη που:
α) Δωρίζει ουσιαστικά το προπονητικό στον Ερασιτέχνη και έτσι αποκτά ο τελευταίος ένα ακόμα περιουσιακό στοιχείο προς εκμετάλευση και βιοπορισμό
β) Μειώνει με αυτό τον τρόπο τα έξοδα του προπονητικού κατά 150,000 το χρόνο μιά και η δόση δανείου είναι μικρότερη από το ενοίκιο που πληρώναμε.

Αυτές είναι κινήσεις κύριοι, ανιδιοτελείς... Και κάποιος Γαλάτης απο οτι μαθαίνω κάνει κινήσεις στο βαθμό που του αναλογεί και μπράβο και σε εκείνον... Αυτά είναι.

Και καθόμαστε οι υπόλοιποι και κουβεντιάζουμε για το χυμένο γάλα με προσωπικές κόντρες, απωθημένα, εγωισμούς κτλ. Τόση ενέργεια σπαταλάται σε ανούσιες και αντιπαραγωγικές ατέρμονες κουβέντες καφενειού χωρίς αποδείξεις, χωρίς ολοκληρωμένα επιχειρήματα αλλά με μπηχτές υπονούμενα και καρφιά. Δημόσιο ξεκατίνιασμα, δίκες χωρίς εισαγγελείς και κριτική χωρίς ουσία, χωρίς προτάσεις, χωρίς ενδιαφέρον παρά μόνο "ιστορικό"...

Δέν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που έχει ράματα για την γούνα κάποιου άλλου αφήνει αιχμές μόνο και δέν λέει όλη την ιστορία παρά μόνο κομματάκια. Τι είναι αυτό? Προειδοποιητικές βολές για το τι θα μπορούσε να επακόλουθήσει? Γιατί δεν επακολουθεί? Γιατί δεν τα λέτε όλα να τελειώνουμε παρά μόνο λέτε λιγα τώρα, διαφημίζετε τα προσεχώς και πάλι από την αρχή.

Έλεως πιά. Όλοι ξέρετε, όλοι έχτε άκρες και πληροφορίες και τις κρατάτε για πάρτη σας "Μπάς και σας χρειαστεί αργότερα για να την πείτε σέ κάποιον άλλο και να τον αποστομώσετε". Τί ανώριμες παιδιάστικες αηδίες είναι αυτές ρε?
Όποιος έχει να πεί κάτι το λέι σαν άντρας και δέχεται και τις συνέπειες οχι να παίζει με τις λεξούλες και να κρύβετε με ανωνυμίες με παρατσούκλια με μαλακίες.
Το έχω ξαναγράψει. Όποιος γνωρίζει πράγματα και δέν τα αποκαλύπτει είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ κύριοι και δέν έχω καμιά άλλη απαίτηση αλλά όταν κάποια στιγμή καί άν και εφόσον βγεί στην φόρα οτι "ήξερε" τότε να δεχτεί οτι είναι ΥΠΟΛΟΓΟΣ και θα δεχτεί την κρίση όλων. Δεν μπορεί ολοι οι μετά Χριστό προφήτες να δίνετε 2-3 ώρες από τον ύπνο σας για να γράψετε στο ίντερνετ και να μήν λέτε ΟΛΕΣ τις αλήθειες και ΟΛΑ οσα ξέρετε...

Νισάφι πιά...

zamis είπε...

Εμφανιζεται σχεση και προπονητικου τιμ με Παπαλουη.Ισχυει αυτο?
Και αλλη μια ερωτηση.Η κουβρα και οι περι αυτης εχει αποσυρθει η εν οψει ενος τεραστιου,οπως ακουγεται, ανοιγματος περιμενει στην γωνια?

υ.γ.Μακη,μια χαρα καταλαβαινω τους ιδιοτελεις λογους Τσολακακη.Αυτοι που θελανε την κουρβα ειναι ανιδιοτελεις?

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Φίλε John - Singapore...

Το blog δεν είναι δικαστήριο, ο καθένας λέει τη γνώμη του. Το αν είναι σωστή η όχι θα το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν. Καλύτερα να ακούγονται όλες οι φωνές, ακόμη και οι κραυγές…. Είναι πιο δημοκρατικό, όπως ευαγγελίζονται και κάποιοι…

Ας μην έχουμε αυταπάτες. Δεν θα αλλάξει κάτι στον Πανιώνιο, αν δεν ξεκατινιαζόμαστε, ή αν δεν κράζουμε τον κ. ΜΔ. Ας είμαστε σοβαροί. Ας τελειώνουμε με τη σπέκουλα

John - Singapore είπε...

Φίλτατε Τ. Μάντουρα,
Έχεις δίκιο και έχω λάθος. Έχω δίκιο και έχεις εσύ λάθος. Τί σημασία έχει αφού αφορά το παρελθόν? Πάμε παρακάτω...
That's all I'm saying...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Το ξερω φιλε, η αληθεια είναι στη μεση.
Αλλα μην παιζουν με τη νοημοσυνη μας. Μας φτυνουν δε βρεχει. Αυτό μονο!

Panos είπε...

Διευκρίνιση: Ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να ασκεί εμπορική δραστηριότητα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να έχει στην ιδιοκτησία του μια αθλητική εμπορική επιχείρηση όπως το ΑΠΗΛΙΟ.
Η ΠΑΕ μπορεί, αλλά καθώς ΚΑΜΙΑ ΠΑΕ δεν έχει στην ιδιοκτησία της προπονητικό κέντρο (ΠΑΟ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ νοικιάζουν τα προπονητικά από εταιρίες που τα έφτιαξαν και τα διαχειρίζονται) θα ήθελα μια νομική άποψη για το αν μπορεί να το έχει στην ιδιοκτησία της

John - Singapore είπε...

Το σχόλιο του Panos για παράδειγμα είναι παραγωγικό. Δίνει μια πτυχή που δεν την είχα σκεφτεί και θέτει και ερώτημα προς απάντηση που αφορά το μελλον και οχι πεπραγμένα και ξινά. Thanks Panos

IWN1998 είπε...

Είναι λίγο περίεργο να μην μπορεί ο ερασιτέχνης να έχει εμπορική δραστηριότητα σύμφωνα με το νόμο και από την άλλη να είναι μεγαλομέτοχος (όχι απλός μέτοχος) της ΠΑΕ. Δηλαδή η ΠΑΕ σαν ΑΕ δεν έχει εμπορική δραστηριότητα; Μήπως τελικά είναι παράνομη η μεταβίβαση της ΠΑΕ στον ερασιτέχνη;

Για την κίνηση Τσακίρη, υπέθετα ότι θα μεταβίβαζε στην ΠΑΕ το Απήλιο και όχι στον ερασιτέχνη. Απλά ο ερασιτέχνης τυγχάνει ιδοκτήτης της ΠΑΕ στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Γιατί η ΠΑΕ να μην μπορεί να έχει δική της ακίνητη περιουσία ή άλλη εταιρία στην κατοχή της; Το ότι δεν υπάρχει προηγούμενο στις άλλες ΠΑΕ είναι γιατί οι ιδιοκτήτες ήθελαν να εξασφαλίσουν στο πρόσωπό τους την επένδυση που έκαναν, όπως είχε δηλ. κάνει και ο κος Τσακίρης με το Απήλιο.

br fun_atic είπε...

Δεν μπορώ να φανταστώ νομικό λόγο που να εμποδίζει την ΠΑΕ να κατέχει προπονητικό... Ίσως όμως να μην συμφέρει φορολογικά. Θέλω να πω ότι ίσως συνέφερε να φαίνεται ότι ενοικιάζεις τον χώρο για να μπορείς να δικαιολογείς έξοδα...

Templar είπε...

Σε ότι αφορά το προπονητικό:

Η μεταβίβαση είναι πολύ δύσκολο να γίνει λόγω του δανείου που υπάρχει και στο οποίο υπάρχει η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εγγύηση του κου Τσακίρη. Κανένας τραπεζίτης δεν θα δεχόταν να άρει αυτή την εγγύηση και να δεχτεί στη θέση της εγγύηση της ΠΑΕ.

Σε ότι αφορά την Curva:

Σας παρακαλώ παύσατε πυρ. Το θέμα έχει λήξει (με την εμπλοκή και πολλών προσώπων από εδώ μέσα). Μην το επαναφέρετε. Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα.

IWN1998 είπε...

Από την άλλη το Απήλιον με ιδιοκτήτη Τσακίρη είναι αντικείμενο φορολόγησης με το ειδικό τέλος. Το Απήλιο σε αθλητικό σωματείο, όχι.
Εγγυητής μπορεί να μείνει ο ίδιος ασχέτος ιδιοκτήτη... αλλά θα είναι ένα ακόμα ρίσκο για τον κο Τσακίρη...

IWN1998 είπε...

...ασχέτως ιδιοκτήτη... ήθελα να γράψω!

Templar είπε...

Ε αυτό δεν νομίζω να το δεχτεί...

Να είναι δηλαδή εγγυητής σε μια δραστηριότητα που ελέγχεται από τρίτους (που στην τελική σκασίλα τους αν θα βγαίνει η δόση ή όχι)

Δεν θα έχει κι άδικο. Έτσι δεν είναι?

IWN1998 είπε...

Σίγουρα είναι "γαϊδουριά" να του ζητηθεί. Από την άλλη παραμένει μέτοχος μειοψηφίας της ΠΑΕ και θα έχει κάποιο κέρδος αν φύγει από πάνω του η μάλλον δυσβάσταχτη πλέον φορολογία. Ίσως υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει ο εγγυητής και να το δεχτούν οι Τράπεζες με τη λογική ότι και στην ΠΑΕ παραμένει ο Τσακίρης σχεδόν κατά 1/4.
Από την άλλη το ίδιο το αντικείμενο της εγγύησης, το Απήλιον, σαν αξία παραμένει ίδιο, είτε στα χέρια του ενός είτε του άλλου...

panthiras83 είπε...

ΜΗΠΩΣ Ο ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΗΛΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΚΟΠΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΛΙΜΑ?

Templar είπε...

@iwn

Έχεις δίκιο σε ότι αφορά το κομμάτι της αξίας της εμπράγματης εξασφάλισης, αλλά αυτό στην κατάσταση της αγοράς σήμερα δεν ενδειαφέρει τις τράπεζες.
Στην περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πράγματα και προβούν σε κατάσχεση, θα πρέπει να το εκποιήσουν σε τιμή που να καλύπτει την απαίτηση (πράγμα αδύνατον για τα σημερινά δεδομένα - άντε να βρεθεί αγοραστής). Άρα προτιμούν να έχουν την εγγύηση ενός φερέγγυου προσώπου και να κυνηγούν αυτό. Το ότι παραμένει μέτοχος δεν έχει να κάνει με το χρέος προς την τράπεζα. Η τράπεζα θα κυνηγήσει αυτούς που ασκούν διοίκηση στην εταιρία (και τους πιθανούς εγγυητές) και όχι τους μετόχους.
Πρόθεση του κου Τσακίρη είναι να δωρίσει το προπονητικό στον Πανιώνιο, αρκεί να απαλλαγεί από τις εγγυήσεις. Ας δούμε αν αυτοί που διοιηκούν ή που κόπτονται να διοικήσουν, θέλουν και μπορούν να πάνε στις τράπεζες και να αναλάβουν εκείνοι τις εγγυήσεις. Αν είναι φερέγγυοι και η τράπεζα νοιώσει ασφάλεια υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας...

Templar είπε...

@ panthiras83

Φίλε ο Τσακίρης το δίνει... Υπάρχει κανείς που να θέλει - και να μπορεί - να το πάρει? Ας μπει στη διοίκηση της ΠΑΕ και ας πάει στις τράπεζες να εγγυηθεί με την περιουσία του και την υπογραφή του. Ποια σκοπιμότητα? Απλά και καθαρά πράγματα...

amanAM είπε...

Πάντως εδώ από το πρωί βρέχει. Δεν μας φτύνουν!!!

Έριξε και λίγο χαλάζι, αλλά δεν μασάμε.

IWN1998 είπε...

@Templar. Τόσους επενδυτές γερμανούς για ακίνητα έφερε ο Ρέσλερ προχθές... Γιατί να μην δεχτεί η τράπεζα σαν εγγύηση, την εμπράγματη αξία του Απήλιου;

Να πω και κάτι άλλο; Ας γίνει νέα πρόσκληση επενδυτικού ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ, με το Απήλιο μέσα, με τις συνθήκες που θα το έδινε ο κος Τσακίρης στον ερασιτέχνη.
Μπορεί να είναι πιο ελκυστικό το πακέτο έτσι (χμμ, μπορεί και όχι...) και να βρεθεί επενδυτής για την ΠΑΕ που να ενδιαφερθεί και να αναλάβει και την εγγύηση, που δεν μπορεί ο ερασιτέχνης.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ξέρει κανείς τι είναι αυτή η λέσχη που κράζει τους πάντες.

http://lfathpaniwniou.blogspot.com/

Είναι άλλη λέσχη από τη γνωστή, που παίζει τη λύρα του ο τακακης????

IWN1998 είπε...

Άλλη είναι... Η κανονική είναι στο http://lfathpaniwniou.blogspot.com/.
Αυτή είναι Λέσχη των Αθηνών. Νέα.
Έχουμε γίνει ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

Και πάλι ο John τα είπε σωστά. Κοιτάξτε μπροστά και μην θεωρούμε de facto πονηρές, ο ένας τις προθέσεις του άλλου.
Σήμερα ηγείται του ερασιτέχνη η Κίνηση για την οποία είχα γράψει διάφορα που θεωρούσα αόριστα. Σήμερα οφείλω σαν Πανιώνιος να βοηθήσω να σταθεί και να διοικήσει και οι ίδιοι οφείλουν να κοιτάξουν πάνω απ' όλα τον Πανιώνιο έστω και αν χρειάζονται να συμπράξουν σε ορισμένα πράγματα με τους ενδοπανιώνιους αντιπάλους τους, που και εκείνοι με τη σειρά τους οφείλουν να βοηθήσουν όπου μπορούν. Το να βυθιστεί το καράβι και να λέμε στα συντρίμια του, ποιος φταίει πιο πολύ, καμιά αξία δεν έχει.
Ας αφήσουμε όλοι τις κόντρες και ας κοιτάξουμε να συνεργαστούμε, προσφέροντας όπως και όπου μπορεί ο καθένας.

IWN1998 είπε...

...Σορρυ. H Λέσχη είναι στο http://lfpanioniou.blogspot.com/

lefterix είπε...

Με πρόλαβες Ιωνα, θα απαντούσα εγώ, αλλά έχω την άποψη ότι η Λ.Φ.Πανιωνίου Αθήνας δεν είναι μιά φράξια ή αν θές ένα διχαστικό κομμάτι των φιλάθλων, κάθε άλλο, μαζεύτηκαν αρκετά παιδιά που μένουν μακρυά (Κέντρο, βόρεια, κλπ...)και έφτιαξαν έναν όμορφο χώρο με πολύ μεράκι...Τέλος πάντων εγώ το βρίσκω ενθαρρυντικό...
@ φίλε Τάκη (Μαντούρα)
Είναι τιμή μου φίλε που παίζω λύρα, και σε ευχαριστώ που το αναφέρεις...
Τιμή μου φυσικά είναι που αναφέρεται και το όνομά μου στά τεκτενόμενα της Λέσχης... Δεν είμαι εκπρόσωπός της, ένα απλό μέλος είμαι, και αισθάνομαι πολύ καλά γιά αυτό, καθότι είναι και αυτός ένας τρόπος να συμβάλω κι εγώ με τον τρόπο μου στη διάδοση της Πανιώνιας Ιδέας...

IWN1998 είπε...

Συγγνώμη Λευτέρη. Μάλλον με τις φράξιες κλπ δεν ήθελα να υποβαθμίσω το κλαμπ των συμπανιωνίων, αλλά είμαι απογοητευμένος γιατί ενώ είμαστε σε μεγάλο πρόβλημα, ο ένας λέει για τον άλλο αντί να προσπαθούμε να συνεργαστούμε όλοι για το καλό του συλλόγου. Δεν υπάρχουν άγιοι μεταξύ μας. Όλοι με λιγότερα ή περισσότερα ελλατώματα είμαστε. Η ευτυχία θα είναι αν βάλουμε τις όποιες ικανότητες έχουν όσοι είναι στην πρώτη γραμμή της διαχείρισης του Πανιωνίου, για να βοηθήσουν το σύλλογο. Και αν λέμε τα χειρότερα ο ένας για τον άλλο και βλέπουμε εσωτερικούς εχθρούς εκεί που έπρεπε να πιάνει το ένα χέρι το άλλο για να κρατηθούμε όρθιοι, δεν θα βγει άκρη.
Συμπάθα με λοιπόν. Πολλά απ' αυτά που διαβάζω ίσως και εγώ να τα έχω γράψει, αλλά τελικά αν δεν σταματήσουμε την ενδοστρέφεια και να βάλουμε την κούτρα μας να δώσει ιδέες και να προσπαθήσουμε, δεν υπάρχει διέξοδος.
Είναι πάντως σίγουρο ότι δεν μας διακρίνει καμιά ενότητα και πολύ μικρή σύμπνοια. Παράδειγμα τα όσα πολλά σχόλια ανταλλάχτηκαν εδώ, αν δεν θέλουμε να πάμε πλού μακριά.

lefterix είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
lefterix είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Ίωνα, και γι'αυτό όπως βλέπεις, επί το πλέιστον αποφεύγω nα σχολιάζω αντιπαραθέσεις και σχόλια, όταν αυτά αναφέρονται σε συν-Πανιώνιους...

polykos είπε...

Το πασίγνωστο ρητό "έτσι είναι το είπαν και στην τηλεόραση", πολύ σύντομα θα μετατραπεί, αν και για κάποιους ισχύει ήδη, σε "έτσι είναι το είπαν και στα μπλόγκς".

IWN1998 είπε...

@polykos. Θα ήταν πιο δίκαιο νομίζω να διαχωρίσεις τα σχόλια που γράφονται στα blogs από τις αναρτήσεις. Κανένας διάλογος πάντως δεν βλάπτει όταν γίνεται καλοπροαίρετα. Δυστυχώς δεν είναι πάντα αυτός ο κανόνας. Αλλά και δια ζώσης είναι πάντα όλα καλοπροαίρετα; Μήπως γενικά το πρόβλημά μας (δεν βγάζω και τον εαυτό μου έξω σε κάποιες περιπτώσεις) είναι ότι βιαζόμαστε να κρίνουμε προθέσεις παρά το ότι διαλέγουμε να γράψουμε μια γνώμη σε ένα blog;

Panionara είπε...

QUIZ: Πόσα φάρμακα για Αλτσχάϊμερ χρειάζεται κάθε χρόνο ένα Αθλητικό σωματείο;

Ο ευρών θα κερδίσει μια συνδρομή στο ΓΚΑΝΙΑΝ

romy38 είπε...

Φανουρης speaking : «Θα ήθελα να παίξω στο εξωτερικό. Αν έρθει μία πρόταση θα πρέπει να την εξετάσω με την οικογένειά μου».

Το εχουμε χασει ολοι μαζι στον Πανιωνιο

romy38 είπε...

Και απαντα,κοιτα μαλακα ROMY38 μη φερω καμμια προταση για κανα μυριο και τραβατε ολοι μαζι τις κωλοτριχες σας

NK99 είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/125708-Xana-sti-Nea-Smyrni-o-Gkalitsios

Έχουμε πολύ πλάκα....

ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕ είπε...

προς br fun δεν διαφωνώ μαζι σου,απλα έχω και εγώ ερωτήματα τα οποία τα γράφω στο blog μου αλλά δεν έχω πάρει απάντηση καμία.Σταμάτης ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Νίκαια, το μπλοκ μου είναι: www.monopanionios.blogspot.com αν θες πέρασε το μαζί με τα υπόλοιπα μπλοκ που παρακολουθείς. Ευχαριστώ

br fun_atic είπε...

Φίλε Σταμάτη: Αυτό το διάστημα περνάω φάση ξενερώματος... Αυτός είναι και ο λόγος που δεν γράφω και αυτός φαντάζομαι ο λόγος που απέχουν και οι υπόλοιποι σχολιαστές.

Ως απάντηση στα ερωτήματά σου έχω να σου πω την εξής προσωπική άποψη. Η κίνηση δεν είχε ποδοσφαιρικά στελέχη. Αυτό σημαίνει ότι δεν είχε ένα έτοιμο Δ.Σ Π.Α.Ε για την επόμενη ημέρα. Αυτό δεν ήταν από μόνο του κακό για ένα πολύ απλό λόγο. Τα νέα πρόσωπα που αποτελούσαν την κίνηση δεν είχαν βρεθεί σε διενέξεις με τα "μεγάλα κεφάλια" του συλλόγου. Κανείς δεν μπορούσε να πει ότι με εσάς δεν συνεργάζομαι... Αυτό λοιπόν που είχε να κάνει η κίνηση ήταν να ζητήσει την βοήθεια όλων για να καταρτιστεί ένα ισχυρό Δ.Σ Π.Α.Ε με την συμμετοχή όλων (Τσακίρη, Λιανού κ.λ.π).

Εδώ λοιπόν υπάρχουν δύο κρίσιμα στοιχεία: 1. Πόσο, ως κίνηση, κάναμε σωστές διαπραγματεύσεις με όλα αυτά τα πρόσωπα και 2. αν οι παράγοντες αυτοί που δηλώνουν ότι επιθυμούν το καλό της ομάδας αλλά δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τους παλαιούς παράγοντες του συλλόγου είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν...

Το αν κάναμε καλή ή κακή δουλειά θα το ξέρουμε σύντομα. Όπως και τη στάση της κάθε πλευράς. Και θα σας ενημερώσω γι ατό. Θα το ξέρουμε όταν ο ερασιτέχνης προτείνει στην Γ.Σ ένα διοικητικό σχήμα και φυσικά όταν με εκλογική διαδικασία θα μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει. Τότε θα ξέρω κι εγώ πως έχουν τα πράγματα...

Ως προς το μπλογκ σου: Θα ήθελα να το δω λίγο καλύτερα. Στο παρελθόν πρότεινα μπλογκ, πράγμα που αργότερα μετάνοιωσα...

Miltos@Chios είπε...

Ακριβως αυτος ειναι ο λογος και για μενα

zamis είπε...

τιτλος επομενου συμποσιου(σορυ γκριν):

αρπαγη της ωραιας Ελενης,δουρειοι ιπποι και πως να μην ξενερωσουμε ποτε(με πιοτι και φιλους,δατ ιζ)

ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕ είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΕΡΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ,Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Φίλε "ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕ", πέρνα κι απ' το επόμενο Παγκόσμιο να σε τσεκάρουμε καλύτερα!

Costix είπε...

Ειλικρινα θλιβομαι για το ξενερωμα ολων μας και εξακολουθω να ελπιζω !!!

Εξ αλλου η ελπιδα πεθαινει τελευταια !!!

John - Singapore είπε...

Παιδιά μην ξενερώνετε! Έχουμε περάσει χειρότερα σε ομαδικό επίπεδο και επιβιώσαμε. Η άσχημη συγκυρία είναι οτι και ώς χώρα είμαστε στα τάρταρα.

Τώρα θέλουμε θάρρος για ριζικές τομές και αλλάγες στα κατεστημένα σε όλα τα επίπεδα. Για να ξεκινήσει η νέα ελπίδα, όμως πρέπει να υπάρξει μιά υποτυπώδης ΝΕΜΕΣΗ. Τουλάχιστον, αν δεν μπορούμε να προσάγουμε στα δικαστήρια και να καταδικάσουμε τους ενόχους τότε παροπλίστε τους και ξεπεράστε τους, σε ομάδα και κράτος.
Η Κίνηση είναι πρωτοποριακή υπόθεση κατά την μικρή μου γνώμη στον αθλητικό χώρο και οδηγός για άλλους.
Δεν Θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη...

ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕ είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΚΡΑΙΦΝΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΑ ΜΕ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ?
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΠ ΜΑΣ,ΠΑΝΘΗΡΕΣ,ΙΩΝΕΣ,ΛΕΣΧΗ,ΣΦΟΠ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ, ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ www.monopanionios.blogspot.com

ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕ είπε...

costix καιjohn- singapore συμφωνώ μαζι σας και όντως πρέπει να μην ξενερώνουμε αλλα εγώ το έχω πάθει,θα προσπαθήσω να το αποβάλλω όμως!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Φίλε από τη Νίκαια, σόρυ αλλά νόμιζα πως ήξερες τί εστί "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ"! Μάλλον δέν διαβάζεις καιρό αυτό το μπλόγκ, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Λοιπόν, ρίξε μια ματιά στην ανάρτηση τής 30ης/9/2011 και ελπίζω να καταλάβεις!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Έλα μωρέ, πώς κάνετε έτσι;
Θα νικήσουμε μεθαύριο στα Γιάννενα και θα σας φύγει και το ξενέρωμα και όλα!

ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕ είπε...

οκ το διαβασα και το καταλαβα,απλα δεν πολυμπαινω στο μπλοκ λογο φορτου εργασιας,το παρακολουθω καιρο αλλα δεν το ειχα διαβασει,τωρα για μεθαυριο μακαρι να νικησουμε αν και αυτο δεν σωνει την διοικητικη κατασταση, εμενα με ενδιαφερει το μελλον σαν συλλογος,το αγωνιστικο κομματι πιστευω στην δυσκολη αυτη χρονια θα τα καταφερει,μετα τι γινετε????????

Templar είπε...

Όχι Ακραιφνή!

Να τους αφήσεις ξενέρωτους!

Άντε και ησυχάσαμε λιγάκι από τη μουρμούρα και τη γκρίνια εδώ μέσα!!!

:-)

IWN1998 είπε...

Η γκρίνια ήταν τουλάχιστον μια ένδειξη ότι είμαστε "ζωντανοί"...

romy38 είπε...

Αν γνωριζει καποιος την αληθεια ας την γραψει,δεν εχουμε τα λεφτα να τον πληρωσουμε και αρχισαν τα οργανα?Εγω παντως δεν γνωριζω ανθρωπο που με οτι και σκατα να εκανε στα δοντια του να απειχε 1 εβδομαδα απο την δουλεια του.Δεν μπορουσε να την κανει την προηγουμενη που ειχε διακοπη?Βγειτε και πειτε οτι ως εδω ηταν, θα το κατανοησουμε,μονο μην κοροιδευετε τον κοσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.Μακαρι να λεω αρλουμπες και να μην ισχυει τιποτα,ομως τον προβληματισμο και τα ερωτηματικα τα καταθετω.

IWN1998 είπε...

Αν βγάλεις δυο έγκλειστους φρονιμήτες, είναι μια επέμβαση, κάνεις ράμματα, μπορείς να ανεβάσεις πυρετό και παίρνεις ισχυρή αντιβίωση.

Βέβαια υπάρχουν και τα ενδεχόμενα που λες αλλά δεν είναι αλήθεια ότι μια επέμβαση στα δόντια είναι πάντα ελαφριάς μορφής.

Γιατί δεν το έκανε την προηγούμενη βδομάδα. Υποτίθεται ότι έπρεπε να ταξιδέψει στην Ισπανία για την ανανέωση του διαβατηρίου του.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Πω πω τί μου θύμισες ρε Ίωνα...
Έγκλειστους φρονιμίτες...
Είχα κάνει τέτοια επέμβαση στον Ευαγγελισμό το '97. Δυόμιση ώρες
με ανοιχτό το στόμα και μετά, τις επόμενες μέρες...φρίκη. Για να ξανανοίξει το στόμα κανονικά, έβαζα ξυλάκια (απ' αυτά τα πλατιά που σου κοιτάνε τις αμυγδαλές) ανάμεσα στα
δόντια πρώτα 2-3 μετά ένα ακόμα μέχρι 10 και ξανά την ίδια άσκηση για να μήν πάθω αγκύλωση. Άσε που δέν μπορείς να φάς κανονικά για πολλές μέρες...
Ωστόσο, έχω μιά πολύ γλυκειά ανάμνηση απ' αυτή την περιπέτεια:
Ο γναθοχειρουργός που μου έκανε την επέμβαση, ένας καταπληκτικός κύριος με φοβερό χιούμορ, ονόματι Δημητρόγλου (καλή του ώρα), ήταν Πανιώνιος!
Πού τους βρίσκω όμως έ!!!

Και προς επίρρωσιν αυτών που λες, πώς να παίξει ρε παιδιά ο Φαμπιάν άμα δέν μπορεί να φάει;

IWN1998 είπε...

Πάλι φροντίσαμε να τα κάνουμε "όμορφα". Με απ' ευθείας κόκκινη ο Όμο στα αποδυτήρια από το 40'.
Να δούμε τώρα τι θα κάνουμε. Προβλέπω μαζική άμυνα.
Από τα δεξιά φαίνεται να "μπάζουμε" και πάλι, παρ' όλη την χρησιμοποίηση Πετκάκη αντί Γιόνσον.

IWN1998 είπε...

Sorry. Η αριστερή μας αμυντική πλευρά είναι χάλια. Ο Γεωργίου κάνει όλες τις επιθέσεις του ΠΑΣ.

IWN1998 είπε...

Πάει να μας αποδεκατίσει ο διαιτητής...Συνεχώς κάρτες για ψύλλου πήδημα.

romy38 είπε...

Να θυμισω οτι αυτος ο αλητης ο φρυδιας μας ειχε σφυριξει για πρωτη και τελευταια,μεχρι την σημερινη,φορα περσι στην Καβαλα με ακριβως την ιδια αντιμετωπιση.Τεσσερις στην επιστροφη να σε πανε...

br fun_atic είπε...

Σήμερα δεν θα υπάρξει ανάρτηση γιατί το παιχνίδι ούτε το είδα ούτε το άκουσα.Θετικός ασφαλώς ο βαθμός σε μία δύσκολη έδρα.Να δούμε βέβαια πότε θα χαρούμε εντός έδρας.Κάθε σχόλια απ´ όσους είδαν το παιχνίδι είναι ευπρόσδεκτο.

br fun_atic είπε...

Εργοτέλης - Πανιώνιος ( μικροί) 1-2.Τρία στα τρία και πρώτη θέση...Άντε να δω πότε θα δώσουμε ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά...

General Tanz είπε...

Με 10 για ενα ημιχρονο, κρινεται θετικοτατος ο βαθμος. Ο μπαγασας ο Τσοτσα βγαζει ματια και με κανει να φοβαμαι λιγακι τον Δεκεμβριο. Φαινεται του παει το γηπεδο. Πολυ κοντα του σε αποδοση και ο Σιοβας,αν εκανε γκολ και την φαση στα τελειωματα... Με διαθεση και ο Κουμο,που εκανε ΠΟΛΛΗ δουλεια,καλοι και οι Ροκας,Πετκακης. Ο Σκεμπρι ξερει και θα βοηθησει.

zamis είπε...

http://www.gazzetta.gr/article/item/233274-hartziliki-tou-eleutheropoulou

Panos είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18550&catid=5

Με αφορμή την σημερινή συνεδρίαση της Super League, στην ημερήσια διάταξης της οποίας υπάρχει πρόταση της προηγούμενης διοίκησης της Πανιώνιος ΠΑΕ για κατάργηση των πρωταθλημάτων των ομάδων U17 και U20, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής:

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ θέτει σε πρώτη προτεραιότητα την ανάπτυξη των αγωνιστικών υποδομών και πιστεύει ότι μόνο η αναβάθμιση -θεσμικά και αγωνιστικά- των πρωταθληματων των Νέων μπορεί να δώσει μια ελπίδα στις ζοφερές συνθήκες του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Επιπλέον εκτιμά ότι οι νέοι κανόνες Αδειοδότησης της UEFA κινούνται στη σωστή κατεύθυνση για την 'επανεκκίνηση' του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και η ανάπτυξη των Υποδομών θα είναι εκ των ουκ άνευ. Η επόμενη μέρα για τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες εταιρίες θα είναι απαιτητική, για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και επιθυμούν να εργαστούν για την βελτίωση του.

Για τους λόγους αυτούς αποστείλαμε επιστολή στη Super League με την οποία ζητάμε να αποσυρθεί η πρόταση αυτή και ανοίγουμε τη συζήτηση για την αναβάθμιση των Πρωταθλημάτων U17 και U20, πιστεύοντας ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει υγιείς δυνάμεις με τις οποίες μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ΠΑΕ

br fun_atic είπε...

Ευκαιρία λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε κάποιον από τους οκτώ παίκτες μας της πολύ επιτυχημένης ομάδας Κ20 που ενώ υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο χρησιμοποιούνται για να κρατούν ζεστό τον πάγκο και για να μπαίνουν ως αλλαγή στο 89'.

zamis είπε...

Πηραμε και μια χαρα σημερα το πρωι στο ραδιοφωνο ακουγοντας τα συγχαρητηρια για την πορεια της κ-20 και της δουλειας του τεχνικου τιμ.

υ.γ. τελικα ολοι για τον Δημητρακη δουλευουν,για 18 πανε στη σουπερλιγδ.

claire είπε...

«Διαχειρίσιμο το έλλειμμα»!

http://www.sport-fm.gr/article/508825

zamis είπε...

http://www.sportdog.gr/article/62296/thelei-na-ton-teleiosei-o-ser

εκτος του ευσεβους ποθου ρεπορτερ και Τakis για επιστροφη,την μεγαλυτερη πλακα εχουν οι γαυροι που δεν γουσταρουν Βαλβερδε.
Αντε Τακαρε να γινεις και ο πιο πιο ακριβοπληρωμενος τελικα.

John S. είπε...

Τι μπορεί να εννοεί ο αρθρογράφος?
http://www.onsports.gr/soccer/Paniwnios/itemlist/tag/%CE%9B%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CF%82%20%CE%A4%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128818098

βρε καλως τα παιδια...και να πεις πως δεν τα μελεταγαμε..

Panionara είπε...

@Zamis
Και μόνο η υπογραφή του άρθρου δίνει το στίγμα αξιοπιστίας της 'είδησης'

Ron Barceló είπε...

Δωστε στους gay εισιτήρια.
Και βάλτε 20 ευρώ το εισιτήριο, αφού θέλουν να συνεισφέρουν στη δόση του Λόλο.
Σιχάθηκα τους κρυφό-ποκ κάθε φορά που είτε σφίγγονται στη 2, είτε αποτελούν τους περιβόητους 'συνοδούς' στην 1.
Ας είναι συγκεντρωμένοι και με τα διακριτικά τους αυτή τη φορά.
Θα περάσουν αξέχαστη φιλοξενία.
Σε υψηλά, ευρωπαικά πρότυπα..

br fun_atic είπε...

Αυτοί μπορεί και να πληρώσουν τα 20 ευρώ.Οι πανιωνάρες των προσκλήσεων με ποιό τρόπο θα συμβάλουν στη δόση του Λόλο;

Ron Barceló είπε...

Πόσα δίκια έχεις ρε φίλε...

Ron Barceló είπε...

http://www.gazzetta.gr/article/item/234010-den-dinei-eisiteria-o-panionios

Δεν το γλιτώνουμε το κρυφτούλι τελικά...

br fun_atic είπε...

Έχω έναν απλό και αλλάνθαστο τρόπο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και σε ανύποπτο χρόνο φωνάζω: ρε κωλόγαυρε (χάνουμε, βάζελε what ever) και για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι δήθεν Πανιώνιοι ΠΟΚατζήδες γυρίζουν το κεφάλι...Μετά αναλαμβάνει ο zamis

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΟΛΟ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΟΛΑΚ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΦΕΡΜΙΟΝΙΟΣ ΜΕ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1967.
ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΓΑΒΡΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 2005.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ο Τσολακ (ογλου)-ακης μπορεί να είναι επικίνδυνος αλλά αυτή τη φορά είπε στο σωστότερο. Και για τους σιχαμένους λαρισινούς που σκύλιασαν το καλοκαίρι να μας ρίξουν, και για τον έλεγχο των οικονομικων.
Δυστυχως κ. τσαβαλε η διοικηση δεν εχει δικαιωσει καμια προσδοκια.εβαλε ανθρωπους ψωμιαδη, μιλησε με τον αορατο παπαλοη, εφερε ξανα κουβρα στο προσκηνιο, τακιμιασε με λαρισα, κρυφα τα αποτελεσματα του ελεγχου, τιποτα για τους αορατους αλεξιπτωτιστες αραβες, ουτε δς ουτε γς ερασιτεχνη.
Η περιοδος χαριτος τελειωσε, τωρα θα αρχισουν οι κλωτσες. Νομιζω ότι εχουμε αργησει. Το μονο που μας ενδιαφερει είναι αν οι τσαμπατζηδες της λεσχης βλεπουν νοβα. Αυτό είναι το θεμα.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Α, ξεχασα και τους ανυπαρτους ρεπορτερ πανιωνιου. Ο διογος κολληταρι του κατσιφα, και ο φιτσαντον, τακιμι με τσολακ…. Μετα περιμενετε ενημερωση ……

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=128819425


50+30 Eλευθερο

zamis είπε...

http://www.gazzetta.gr/article/item/234204-riera-idiaiteros-agonas

εχει γουστο να μην τον ξεκινησει..

zamis είπε...

για 16 παει παλι το κολοχανειο κι ο πηλαδακης μιλαει για κολοτουμπες,αστειοι ολοι παρεα.

Katrinos είπε...

Τελικά θα βγει κανένα παλικάρι να μας πει τι γίνεται με τη Κουβρα. Διότι η είναι ψέμα η παρακολουθούμε τη μεγαλύτερη κωλοτουμπα της Πανιωνιας ιστορίας

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/50946

Ήθελα να ήξερα τι ακριβώς πίνουν πριν γράψουν...