Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Πανιωνάρα - Άρης 2-1

Πάνω κάτω η ίδια ομάδα, οι ίδιοι σχεδόν παίκτες, τα ίδια προβλήματα, άλλος προπονητής, λιγότερος κόσμος (ευχαριστούμε όλους όσοι είναι Πανιώνιοι για το πανηγύρι και τις χαρές), καμία σχέση όμως η απόδοση και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τρεις βαθμοί στη Ν.Σμύρνη ύστερα από τον Φεβρουάριο. Για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες δεν είδαμε αυτό το σιχαμένο στήσιμο πάμε για το Χ και από εκεί και πέρα για το καλύτερο.
Απέναντί μας μια ομάδα που είχε ντυθεί με εμφανίσεις του Άρη. Αν δεν υπήρχε το πρόγραμμα του παιχνιδιού δεν θα μπορούσα να θυμάμαι τα ονόματα των παικτών των αντιπάλων μας. Ηθικό δίδαγμα; Αν αυτός είναι ο ΑΡΗΣ και αν αυτό είναι το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουμε τότε όποιοι επέλεξαν το καλοκαίρι να διατηρήσουν ρόστερ εκατομμυρίων με έσοδα περιπτέρου θέλουν σκότωμα.
Αυτό που είδα σήμερα μου άρεσε. Έβγαζε νιάτα και ορμή. Είναι γνήσιος Πανιώνιος. Και ελπίζω να δούμε και άλλα πιτσιρίκια. Γιατί δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος να πει ότι η μόνιμη αλλαγή Κολοβός για παράδειγμα δεν στάθηκε ΆΨΟΓΑ σήμερα.
Δεν ξέρω για πόσο θα μπορούμε να διατηρούμε το πρόσωπο αυτό γιατί τα προβλήματα είναι τεράστια. Δεν ξέρω για πόσο θα κερδίζουμε ή σε ποια κατηγορία θα παίζουμε του χρόνου. Αυτό που ξέρω είναι ότι όποιος είναι Πανιώνιος μέχρι το κόκκαλο συγκινείται από την ομάδα του Μάντζιου και από την προσπάθεια που γίνεται και ΠΡΕΠΕΙ να υποστηρίξει το εγχείρημα…
Όταν η Πανιωνάρα κερδίζει και μάλιστα με δύο γκολ, η ευχή: «καλή εβδομάδα» αποκτά νόημα. Ραντεβού στη Λιβαδειά αδέλφια!!!

43 σχόλια:

General Tanz είπε...

Ο Σιτο ολα τα λεφτα στον νεο ρολο, πολυ καλος και ο Σκεμπρι με τον Κουμο. Συγκινητικος ο Κραουτς. Το πουλεν μου σταθηκε αξιοπρεπεστατα, με 2 φοβερα σουτ και πολυ-πολυ τρεξιμο. Ειχα πει οτι ηταν ασσος κολωνατος και δεν επεσα εξω.
Ραντεβου στην Λειβαδια!!!

zouri1 είπε...

νομιζω οτι ηταν το καλυτερο φετεινο παιχνιδι.Μακαρι να συνεχισει ετσι η ομαδα και ολα θα πανε καλα

Griniaris είπε...

Μπράβο Τάκαρε!!!! Τώρα φάνηκε η τεράστια δουλειά σου!!!Αληταράδες πείτε επιτέλους την αλήθεια...

zamis είπε...

Πες τα ρε γκρινιαρη,επιτελους ενας ανθρωπος που αναγνωριζει αξιες!

Endys είπε...

Επιτέλους μία εμφάνιση με πάθος και τσαμπουκά, από μία ομάδα που μπήκε μέσα για να νικήσει.
Μπράβο στον Άκη και σε όλα τα παιδιά!!!!

Πολύ καλοί Σκέμπρι-Ριέρα, αλλά όλα τα λεφτά ο Κούμο στο κέντρο.

Για τον Κολοβό κρατάω μικρό καλάθι. Άχρωμος επιθετικά, μαρκαρίσματα με πάθος και καλά σουτ έξω από την περιοχή. Δεν θα πρέπει να είμαστε αυστηροί μαζί του γιατί λογικά θα είχε τρακ από την πρώτη του εμφάνιση σαν βασικός. Αν όμως συνεχίσει έτσι, σόρρυ αλλά για μένα θα είναι ένα μέτριος παίχτης που θέλουμε να τον κάνουμε ταλέντο με το ζόρι.
Μακάρι να με διαψεύσει όπως ο Σιόβας που πέρυσι τον έκραζα και φέτος είναι από τους καλύτερους.

Πάμε γερά στην Λειβαδιά!!!

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Όλοι Λιβαδειά
http://www.stadia.gr/levadia/levadia-gr.html

Griniaris είπε...

http://travelphoto.gr/krya-kria-livadia-livadeia/

Και κάτι σαφώς χρησιμότερο....

IWN1998 είπε...

«Ήθελα να αλλάξω τον σχηματισμό και να προσθέσω ταχύτητα. Δεν άλλαξα σε δύο μέρες την τακτική. Δώσαμε βάρος στην ψυχολογία και με αλλαγές προσώπων παρουσιάσαμε καλή εικόνα».

Από τις δηλώσεις Μάντζιου. Για να είμαστε αντικειμενικοί, το νέο πρόσωπο ήταν ο Κολοβός από την αρχή και ο Φανούρης στο τέλος (ανάποδα και πιο λογικά εν τέλει). Α, και ο Σίτο που ήταν στις μπουνιές με το Λεμονή και έβγαλε το άχτι του.
Όντως η ομάδα είχε επιθετικούς προσανατολισμούς και βρήκε νέο σταρ στα δεξιά της επίθεσης.
Συμφωνώ ότι η μεγάλη διαφορά ήταν ο Κούμο που έπαιξε σαν Κούμο και ανασταλτικά ήταν απροσπέλαστος.

zamis είπε...

Kανα νεο απο χικα μερια?

br fun_atic είπε...

Δεν έχω μάθει κάτι για τον Χίκα. Αυτό που έμαθα (και πρέπει να το εξακριβώσουμε επίσημα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις)είναι ότι το πριμ του Ελευθερόπουλου για κάθε παιχνίδι στο οποίο δεν δέχεται γκολ είναι 1.500 και όχι 15.000 ευρώ.Αν τα βάλεις κάτω δεν είναι και λίγα αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένα ποσό που μπορεί να δικαιολογηθεί...Το άλλο είναι παράλογο.

Panionara είπε...

Ε ναι! Ακόμα και για τη διοίκηση που δίνει 500 χιλ, στον Κρικβέλια (!!!!) είναι τρελό να έδινε 15.000 στον Ελέ για clean sheet.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ευτυχώς που φάγαμε γκολ δηλαδή...γλυτώσαμε το 1500άρι.
Κρίμα όμως γιατί αυτός ο Άρης ήταν για να τρώει 3-4 τουλάχιστον.
Επιτέλους έπαιξε μπάλα και με πάθος το κομμωτήριο...ε σόρυ ο Σίτο!
Επιτέλους ξαναείδαμε τον Κουμορτζί να παίζει μπάλα!
Επιτέλους ξεκίνησε ο Κολοβός και επιτέλους δέν ξεκίνησε ο Φανούρης!
Και επιτέλους η ομάδα έπαιξε σάν Πανιωνάρα!
Μέχρι που ...ψήνομαι για Λειβαδιά!

zamis είπε...

Ειναι να σαλταρεις παντως με τα 500που λεει ο panionara

br fun_atic είπε...

μα για να ψηθείς το γράφω!!! Έχει και παράληλα θετικά. Για παράδειγμα έχω θέσει στον γιο μου συγκεκριμένες απαιτήσεις μέχρι και την Κυριακή (συμπεριφορά, διάβασμα, απόδοση σε τεστ)... Κάτι μου λέει ότι για να δει τη Λιβαδειά θα μαρτυρήσει!!! Για σκέψου το!!!

General Tanz είπε...

Να δουμε παιδες για Λειβαδια, γιατι δεν ξερουμε αν θα δωσουν εισητηρια. Θα μαθουμε ομως!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

zamis και panionara
Σιγά μήν τα πάρει τα 500...

Costix είπε...

Συγχαρητηρια στην ομαδα και ειδικα στο πουλεν του Στρατηγου, τον πιτσιρικα τον Κολοβο. Ρε συ General, παρτου δωρο ενα περικαρπιο bios/balance ομως, γιατι τον ειδα να χανει την ισορροπια του πολυ ευκολα χτες. Περαν της πλακας, το παιδι εχει μελλον και απο τις κουβεντες του μοιαζει πολυ προσγειωμενος. Επισης οντως για μια φορα ακομα συγκινητικος ο Κραουτς, mon general !!!

IWN1998 είπε...

Άκουγα το Μάντζιο το πρωί στην ΕΡΑ ΣΠΡΟ και τον ρώτησαν και για τον Κούτσι. Είπε ότι δεν είναι 100% αλλά 200% επαγγελματίας, πρώτος στην προπόνηση και με πάθος και κάθεται και μια ώρα μετά και προπονείται μόνος του. Επίσης το παιδί φαίνεται να έχει γίνειένα με την ομάδα και τους οπαδούς. Με τι χαρά έτρεξε χθες μετά το γκολ να πανηγυρίσει στην 3! κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν δίνει ότι μπορεί και κανένας δεν αμφισβητεί ότι για το ύψος του και τη σωματοδομή του, ξέρει μπάλλα και δεν είναι απλά στιλιάρι. Θεωρώ ότι αυτός και ο Σκέμπρι είναι άριστες μεταγραφές και μακάρι να μείνουν για να κτιστεί η ομάδα και με αυτούς στη βάση της.

Endys είπε...

Συμφωνώ με τον Ίωνα.
Κούτσι και Σκέμπρι δείχνουν μία καλή βάση μαζί με τους Όμο, Σιόβα, Σάμαρη, Σιδεράκη. Αλήθεια εκείνος ο Κούρντι τι γίνεται? Είχε κάνει κανά δυο καλές εμφανίσεις και μετά εξαφανίστηκε.
Το θέμα βέβαια είναι να έχουμε λεφτά να τους πληρώνουμε.

IWN1998 είπε...

Πληρώθηκε και η Μάιντζ εν τέλει.

τρελοπανιωνιος είπε...

http://www.sday.gr/Football/Super-League/Aek/%CE%95%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BF-%CE%91%CE%B4%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%82-.aspx

και μετα τους ποναει που τους λενε τουρκους.....!!!

ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΣΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ...!!!

τρελοπανιωνιος είπε...

http://www.frontpages.gr/?date=20111128&id=53

και για να μην λενε μετα τα χανουμακια οτι δεν το θελουνε ... να και η εφημεριδα τους...

General Tanz είπε...

@ Costix

Περα απο τον χαβαλε, για μενα ο Κολοβος πρεπει να βγει εστω και με το ζορι.Πραγματι την Κυριακη ηταν λιγουλακι soft στις προσωπικες μονομαχιες και επεφτε ευκολα αλλα ειχε πολυ διαθεση να δειξει και αυτο ισως να τον αγχωσε. Θυμιζω την περιπτωση Τζιωλη που την περιοδο Αχιλλεα ειχε χριστει απο το ποιυθενα βασικος, και στα ξεκινηματα του ηταν ντυμενο ξυλο. Ακομα και ο Μανια εδειχνε "λιγος" και "απροσωπος" στις πρωτες του συμμετοχες.

br fun_atic είπε...

υπάρχει ένα χαρμόσυνο μηνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Όποιος δεν το έχει λάβει ας με πάρει τηλέφωνο.

br fun_atic είπε...

όλοι οι νεαροί παίκτες θέλουν υποστήριξη.Εννοείται ότι η πρώτη χρονιά είναι ψιλοχαμένη.Δεν τρέχει και τίποτα όμως...Δεν κατάλαβα. Όποιος από εμάς ξεκίνησε την δουλειά του, τον πρώτο χρόνο ήταν άψογος;

Costix είπε...

@BRFUN
δεν εχω λαβει τιποτα.

@General
Συμφωνω τα μαλα, αλλα και η πλακιτσα δεν βλαπτει. Σημειωσα κι τα δυο του σου (φαρμακια) και τα τρεξιματα και το πρεσσινγκ του. Το παιδι το κατεχει το τοπι !! Ο Μαντζιος θα του δωσει πολλες ευκαιριες, μην ξεχναμε οτι το ιδιο εκανε με τον Σαμαρη.

zamis είπε...

http://www.megatv.com/pisostospiti/default.asp?catid=24901&subid=2&pubid=28165018

απο το 16.18 και λιγο μετα..φιρμες ειμαστε!

br fun_atic είπε...

και ύστερα λένε ότι δεν είναι ποιοτική η ελληνική tv

Griniaris είπε...

lol.....
Φαντάζομαι ο σεναριογράφος έχει ήδη τιμωρηθεί παραδειγματικά....

br fun_atic είπε...

Μάλλον πήρε άνωθεν εντολές!!!

NK είπε...

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααααααα

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/146141-Koitaei-treis-apo-Panionio-i-AEK

τι θα γινει μ αυτους? μονο τον τσοολακακη και τον βεντουρη δεν εχουν παρει ακομα

br fun_atic είπε...

Το λέει ξεκάθαρα το άρθρο. Απαραίτητη προυπόθεση να μείνουν ελεύθεροι...
Και άντε, τον Ριέρα πες τον άφησες ελεύθερο γιατί έχει μεγάλο συμβόλαιο. Ποιός θα αφήσει ελεύθερο τον Σιόβα και πολύ περισσότερο τον Σάμαρη; (Χρόνια πολλά Ανδρέα!!!).

Σε κανένα εξάμηνο είμαι σίγουρος ότι θα διαβάζω για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κολοβό, ενώ για τον Μπούζα δίνω το πολύ ένα χρόνο...

Katrinos είπε...

Είναι δεδομένο οτι η Κούλα δεν θα χρειασθεί Ριέρα, Σάμαρη και Σιόβα, αλλά κάτι απο την ομάδα των Κ17.

Που να έχεις επαγγελματίες στη Δ.
Εγώ το βλέπω πολύ θετικά το πράγμα, θα αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας με αυτό το κωλοσωματείο και θα το έχουμε για φυτώριο. Όλα καλά και ωραία.

Panos είπε...

προς κύριον Αδαμίδη, ενταύθα:
Πωλείται παράγων εγνωσμένης αξίας, ελαφρώς μεταχειρισμένος, με γνώσεις δημιουργικής Λογιστικής. Με την αγορά δίδεται δώρο και το Μέμπερς Κλάμπ μετά των θαμώνων του.

πληροφορίες ΠΑΕ Πανιώνιος

υ.γ.1 Μέρχαμπα (για να μιλάμε και την γλώσσα των νέων αγοραστών σας)

υ.γ.2 Σιχτιρ γκιτ

Katrinos είπε...

Πάνο τη τιμή δεν έβαλες.....

zamis είπε...

και το ποσοστο μας σε μεταπωληση χαχαχα!

Katrinos είπε...

Μήτσο, αν δεν γίνει άμεσα η μετά πώληση, δεν το βλέπω..........

vyruss είπε...

Man United - CRYSTAL PALACE 1-2 !!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Αυτοί οι τσαμπατζήδες της λέσχης πάλι κτύπησαν!!!
Καράβολες, Λέστερ και λοιπόν… Ο Τσάμπας πέθανε η ζει ακόμη??? Άντε πληρώστε κάνα ενοίκιο βρεεεεεεε… Ούτε ταξί δε γεμίζετε και κάνετε και κριτική…. Και ενοίκια δεν πληρώνετε για να βλέπετε τσάμπα, νόβα…. Να πάτε σε καφέ, να πληρώσετε και μια φορά!!!! Αφήστε τις ανακοινώσεις… Ντροπή να βγαίνουν τέτοιες ανακοινώσεις…

br fun_atic είπε...

Δεν βρίσκω κανένα λόγο να υπάρχουν προσωπικές αναφορές.

Ως προς τον Λέστερ έχω να πω ότι είναι φίλος και αγνός Πανιώνιος.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι και οι φίλοι μας δεν είναι τσαμπαδήδες… Σωστός.........

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι το θέμα παίρνει κουβέντα. Η Λέσχη έχει λόγο ύπαρξης διότι εκφράζει τους μεγαλύτερους σε ηλικία οπαδούς. Θεωρώ ότι αν οργάνωναν καλύτερα τον χώρο τους, αν φρόντιζαν να εισπράτουν τα αυτονόητα απ όποιον παρακολουθεί το παιχνίδι στο χώρο τους, πίνει ένα καφέ κλπ θα μπορούσαν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Νομίζω ότι πάσχουν λίγο στο "εμπορικό" κομμάτι του σχεδίου.

IWN1998 είπε...

Εν πρώτοις μιλάμε για την ίδια Λέσχη;;; Αυτή που βγάζει τις ανακοινώσεις είναι αυτή της Αθήνας.
Επίσης αν νομίζουμε ότι έριξε έξω τον Πανιώνιο το ενοίκιο της Λέσχης μάλλον αιθεροβατούμε.

Μπράβο στα αδέλφια της Κρύσταλ Πάλας που άλωσαν τον Ολντ Τράφορντ και πιθανόν βλέπουν και τελικό έχοντας αντίπαλο στα ημιτελικά την Κάρντιφ.