Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

Ο σημερινός Πανιώνιος παρουσίασε το ίδιο ακριβώς πρόσωπο που βλέπουμε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι τον τελευταίο χρόνο. Δέχθηκε 3 γκολ με τους γνωστούς τρόπους, δεν είχε συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο και στόχο, έκανε τις ίδιες αλλαγές παικτών και στα ίδια χρονικά διαστήματα και απογοήτευσε και τον τελευταίο φίλαθλό του που πιθανόν είχε πειστεί από το σύνθημα και είχε έρθει στο γήπεδο με κάποιο φίλο του (τον φίλο δεν τον ξαναβλέπουμε σύντομα).

Οι απουσίες που είχε ήταν πράγματι πολύ σημαντικές. Απέναντί του όμως είχε μια ομάδα που μόλις ανέβηκε από την δεύτερη κατηγορία και το ρόστερ της δεν το λες ακριβώς λαμπερό...Δεν χρειάζονται πολλά όμως, γιατί εδώ και καιρό ο Πανιώνιος είναι το ευκολότερο διπλό στην κατηγορία.

Πλέον, πέρα από την οικονομική έχει αρχίσει να μας πνίγει και αγωνιστική – βαθμολογική - θηλιά. Το αγωνιστικό κομμάτι μπορεί να λυθεί αν λάβουμε ΑΜΕΣΑ αποφάσεις.

Αν δεν τις λάβουμε, οι παίκτες μας θα έχουν όλο τον χρόνο μέσα στην εβδομάδα να δουν και να αναλύσουν το βίντεο με τα λάθη τους, να αναλογιστούν τα νεκρά σημεία της απόδοσής τους και να επιβραβευθούν για το πρώτο 15 λεπτό, όπως ακριβώς συμβαίνει ύστερα από κάθε παιχνίδι, εννοείται όμως ότι στο επόμενο παιχνίδι θα δούμε και πάλι τα ίδια.

Σε κάθε έναν που ακούει (με την καρδιά του) και διαβάζει έχω να πω: η ισχύς εν τη ενώσει…


υ.γ

Κουτά ερωτήματα:

Ποιές να είναι οι αποδοχές του Αλενατόρε και από πότε έχουν να πληρωθούν οι παίκτες του ΟΦΗ;

Οι υποψήφιοι επενδυτές βλέπουν Νόβα;

Ο Ελευθερόπουλος καταβάλει κάποια ποινή για τα γκολ που τρώει από την κλειστή γωνία;

54 σχόλια:

br fun_atic είπε...

όταν οι αριθμοί δείχνουν τα χάλια μας

http://sday.gr/Football/Super-League/Panionios/okto-mines.aspx

br fun_atic είπε...

συνέντευξη τύπου

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=210885&Sport=1&Competition=1713&Season=100081&Country=82&Team=16705,16769&Round=252785#videoX

Katrinos είπε...

ήρθε η ώρα να χωρίσουμε όμορφα και αγαπημένα με το Σερ Τάκη Λεμονή. Άλλωστε πλέον το προτζεκτ δεν προχωρά βρε Τάκη μου , γιατί να τρως ταλαίπα άδικα και να τα ακούς απο πάνω απο τους γιούφτους τους Πανιώνιους. Δεν είναι για ένα Σερ αυτά.
Αντε παλικάρι μου στη Τρίπολη που γλυκοκοιτάς, ο Δώνης δεν το κουνάει απο το Περιστέρι.

Ευχαριστούμε για όλα , καλό δρόμο και καληνύχτα.

NK99 είπε...

Θα διαφωνήσω ότι είδαμε αυτό που βλέπουμε συνήθως διότι αυτό που είδα στο Α (τόσο έμεινα στο γήπεδο) δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί.

Για τον Μιλοβάνοβιτς θεωρώ απλά απίθανο να μην τα έχει πάρει κάποιος...Όποιος τολμήσει να καλύψει απατεώνες με πρόσχημα το καλό της ομάδας είναι απλά συνένοχος.

Endys είπε...

Έχω στηρίξει τον Λεμονή πολλές φορές εδώ πέρα. Σήμερα όμως του ρίχνω την ευθύνη. Το παιχνίδι χάθηκε από την αστεία αμυντικη λειτουργία στα στημένα, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως πηδάει μόνος του ανάμεσα σε 5 ο παίκτης του ΟΦΗ στο πρώτο γκολ, και την άθλια ψυχολογία. Και τα δύο είναι αυθύνη του προπονητή.
Επίσης με ξενερώνει άγρια, ότι παίζουνε σαν πριμαντόνες. Κανένα πάθος καμία προσπάθεια. Σα να παίζει η Μπάρτσα, που με την ποιότητά της θα πάρει το παιχνίδι.
Γαμώ τη πουτάνα μου, ακόμα και η Μπάρτσα παίζει με τσαμπουκά τη ζορίζει η Ρεάλ. Δεν παίζει σαν τις καλόγριες παρθένες που παίζουν οι δικοί μας.

Αντε να κάνετε καμιά δουλειά, παίκτες - προπονητές και μη μου λέτε μαλακίες για πληρωμές κλπ. Όποιος δεν γουστάρει προσφεύγει και φεύγει. Όποιος μένει παίζει σαν άντρας, όχι σαν πουτάνα με τα πόδια ανοικτά.

br fun_atic είπε...

Δεν διαφωνώ με ουσιαστική κάθαρση,υπό την προϋπόθεση ότι την απόφαση θα την πάρει ολόκληρη η πανιώνια οικογένεια...

Katrinos είπε...

Τώρα που είδα και τη συνέντευξη του Σερ, έχω να πω τα εξής
1) Γκριν, έπεσες 100% μέσα για το τι θα πεί.
2) Σερ , φταίει η οικονομική κατάσταση που σε κάθε ματς με δύο πανύψηλους κεντρικούς , τρώμε γκολ με κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας? Απο το Σίσιτς!!! που ο κώλος του είναι μεγαλύτερος της Βάνα Μπάρμπα.
3) Φταίει η οικονομική κατάσταση της ομάδας που έδιωξες το Ριέρα επειδή αργησε 15 λεπτά απο εκδήλωση που προσήλθαν οι παίκτες με δικό του μέσο? και μετά ομολογείς οτι είναι δύσκολο να καλυφθεί το κενό?
4) Φταίει η οικονομική κατάσταση που είδαμε 4 ΤΕΣΣΕΡΑ τσάμικα !!! κάτι που δεν βλέπεις ούτε σε αγώνες προ παιδικού?
5) Φταίει η οικονομική κατάσταση που ο Φανούρης απλά δεν μπορεί?
6) Φταιεί η οικονομική κατάσταση που εσύ και η ομάδα σου παίρνει όσα ο Λόλο και ο Ριέρα μαζί?
7)Φταίει η οικονομική κατάσταση που έχουμε ένα βαθμό εντός έδρας?
8)Φταίει η οικονομική κατάσταση που η ομάδα δεν έχει ψυχολογία μέσασ το παιχνίδι ιδιαίτερα οταν τρώει πρώτη γκολ?

Κουράστηκα να μετράω ,ειλικρινά βαρέθηκα.

zamis είπε...

Α και πουσαι Τακη,ξερουμε οτι θα θυμασαι παντα με νοσταλγια τον παγκο μας.Δεν ηταν και λιγο το μαρουλι που μασησες μεχρι τωρα,right?

General Tanz είπε...

Ο Πανιωνιος παιζει ποδοσφαιρο στα πρωτα 15 λεπτα. Μετα περιμενει να τελειωσει το ματς.
Αν εξαιρεσω τον Κραουτς και ισως λιγο τον Κουμο,πονεσανε τα ματια μου!!! Δυστυχως,χωρις Λολο επιθετικα ειμαστε γειτονιτσα.
Θελει ριζικες αλλαγες,και κατα την γνωμη μου τελειωσε και το λαδι στο καντηλι του Τακη.
Συμφωνω με οικοδεσποτη,για τις αποφασεις που πρεπει να παρθουν απο ΟΛΗ την Πανιωνια οικογενεια.
Καλα κουραγια.

Griniaris είπε...

Μπράβο Τάκαρε...Συνέχισε την καλή δουλειά,μην ακούς τους εγκάθετους.Και μάλιστα σε ένδειξη καλής θέλησης,έχω να σου προτείνω κάποιες κινήσεις.Εξάλλου δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα,όχι ότι το δικό μου μπορεί να αγγίξει την δική σου διάνοια αλλά καμμιά φορά...

1)Διώξε αμέσως τον ψυχίατρο της ομάδας.Είναι ο κύριος και αποκλειστικός υπεύθυνος της τωρινής εικόνας...
2)Τράβα αυτιά στους αληταράδες τους παίκτες.Στο κάτω κάτω να επιβάλεις στρατιωτικό νόμο.Όποιος αργεί πάνω από δύο λεπτά στο δείπνο,όποιος δεν τρώει όλο το φαγητό,όποιου δεν του αρέσει η σαλάτα κλπ. να αποδεσμεύεται πάραυτα...
3)Απαίτησε τα εντός έδρας να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών κι αν αυτό δεν είναι εφικτό,όποιος μπαίνει στο γήπεδο να υπογράφει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα βρίζει τον προπονητή...
4)Μην ξαναπάρεις μαζί σου αλλαγές στον πάγκο.Έτσι κι αλλιώς άχρηστοι είναι...
5)Κράτα μόνο Ελευθερόπουλο και Γουνδουλάκη και διώξε όλους τους άλλους το Γενάρη...

Με σεβασμό στη μέχρι τώρα εκπληκτική σου δουλειά...

zamis είπε...

Σχεδον συγκινητικος ο Κραουτς

zamis είπε...

πηξαμε στους εμπαθεις δω μεσα

br fun_atic είπε...

@ grin
Ευχαριστώ για την παραγγελιά!!!

Προτάσεις: να επιβάλλονται ποινές σε όσουν δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν όλα τα μαχαιροπήρουνα,όσο δεν τρώνε το μήλο με αυτά,όσοι έχουν μάγκες νύχια και κατουράνε το καπάκι της τουαλέτας!!!Βέβαια όπως λένε και κάποιοι Κύπριοι φίλοι,Λόρδος γεννιέσαι,δεν γίνεσαι!!!

br fun_atic είπε...

@ ΑΜΑΝΑΜ
Έπαθες μεγάλο χουνέρι με την επόπτη...Συμπάσχω...

Ron Barceló είπε...

'Νηστικό' αρκούδι όντως δε χορεύει,
ΑΛΛΑ,
τουλάχιστον ας παίξουν για την πάρτη τους και για τα 'θύματα' που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τα ματια τους στα εντός.
Ο οφη, που δεν έκανε καν προετοιμασία και σχηματισε ρόστερ την τελευταία στιγμή, μας έκανε χαβαλέ, αποδεικνύοντας πως το χ στο Καραισκάκη μόνο τυχαίο δεν ήταν.
Καλός ο Τάκης, με πολύ υπομονή στην όλη τραγική διοικητική κατάσταση. Ας δείξει όμως και τη πρέπουσα κατανόηση και αμα δεν αντέχει άλλο ας παραιτηθεί και ας μην παίζει με τα νεύρα μας άλλο.
Το ίδιο ισχύει και για τους αδιάφορους στο τουρλουμπούκι μέσα στο χορτάρι.
4 ήττες σε 5 εντός μόνο ομάδα που πάει για φούντο δικαιολογείται να κάνει.
Κρίμα για τον Λόλο μόνο..τπτ άλλο.
Συνοψίζοντας, πολύ δύσκολα βλέπω να αλλάζει η κατασταση.
Χρειάζεται ηλεκτροσόκ.
Αλλά δυστυχώς, δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος να το κάνει.

Ron Barceló είπε...

Μη μασάτε όμως.
Θα κολυμπάμε σε πετροδόλαρα λίαν συντόμως.
Μουχαχα

br fun_atic είπε...

@ argy
Επί Τσακίρη πολλοί χορτάτοι παίκτες ήταν τραγικοί.Το φιλότιμο δεν έχει να κάνει με την κοιλιά.Δεν είναι τραγική η διοικητική κατάσταση.Τραγικό ήταν ότι ενώ δεν υπήρχε μία,το καλοκαίρι στήθηκε μία πανάκριβη ομάδα,στηριζόμενη στο ότι κάποιοι δεν μπορούν να πάνε φυλακή...

Templar είπε...

Επειδη ειστε οι περισσοτεροι καλοι φιλοι εδω μεσα, πρεπει να σαs πω την αληθεια...
Δεν εφταιγε ο σιρτακηs σημερα...
Ουτε οι παικτεs...
Ουτε η διοικηση...
Σημερα αποφασισε για πρωτη φορα στη ζωη τηs, να ερθει η γυναικα μου στο γηπεδο...
Και το χειροτερο;
Τηs αρεσε και μπορει να ξαναρθει.....!

br fun_atic είπε...

Κι εγώ συνάντησα πριν από το παιχνίδι τον νούμερο ένα γκαντέμη...Οπότε μετά από αυτά δεν χρειάζεται να δουν οι παίκτες τα λάθη τους στο βίντεο!!!

General Tanz είπε...

@ Templar

Καλα τι αναφερεις στο Article 1, para 1 του προγαμιαιου σου συμβολαιου???
Ε οχι να ξεχναμε και τα βασικα!!!!

br fun_atic είπε...

Το 1 παρ 1 αναφέρει ότι απαγορεύονται τα ξύλινα τσόκαρα και σαμπώ αλλά επιτρέπεται κάθε άλλου είδους παντόφλα...Κρίμα να πηγαίνεις τη Δευτέρα στη δουλειά με καρούμπαλο :)

Griniaris είπε...

Δεν θα ήθελα επίσης να αφήσω ασχολίαστη την αγωνιστικότητα και το πάθος του Κούτσι όπως είπαν και άλλοι φίλοι.Δύο-τρεις ακόμη να έπαιζαν έτσι,θα ήταν αλλιώς τα πράγματα...

ΥΓ.Επιτέλους μετά από δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια,αξιωθήκαμε να δούμε κίτρινη στο Γουνδουλάκη για μαρκάρισμα σε αντίπαλο...

br fun_atic είπε...

Έβαλε και σπρέι στο πόδι.Αυτό που το βάζεις;

Kostas είπε...

...ενα ρολοι ...αμαν πια ...με ξυπνητηρι...

br fun_atic είπε...

Quiz: ποιο ήταν το ομορφότερο πράγμα πάνω στον Σιόβα;

John S. είπε...

Είναι ώρα η διοίκηση να λάβει αποφάσεις προς ένδειξη σεβασμού προς τον Πανιώνιο και τους φιλάθλους του. Δεν είναι ανάγκη να περιμένει Κύπριους Άραβες κλπ, καλύτερα να κάνει τώρα αυτή η διοίκηση τις αλλαγές για πολλούς λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε. Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι αρνητικό και ο μόνος που μπορεί να το αλλάξει είναι η διοίκηση.

Μέσα στα πράγματα που νομίζω ότι πρέπει να γίνουν άμεσα είναι η λύση συμβολαίου με Κο Λεμονή και πρόσληψη Έλληνα προπονητή (πχ Τσιώλη ή Μάντζιο) αλλά και η άμεση αποδέσμευση παικτών με μηδενικό χρόνο παιχνιδιού ή μηδενική προσφορά (Σιδεράκης κλπ).

Αυτοί οι παίκτες είναι βάρος για την ομάδα και λειτουργούν αρνητικά. Έτσι θα αντιληφθούν όλοι οι παίκτες ότι η ομάδα είναι αποφασισμένη, έχει στόχους και όποιος δεν παίζει τον Δεκέμβρη θα ψάχνει ομάδα.
Αυτά για να αλλάξει το κλίμα αφού άλλα πράγματα δεν μπορούμε να κάνουμε...

Να δώσουμε μία ευκαιρία με τον νέο προπονητή στους Ριέρα, Μίλο, Κούμο μήπως και αποδώσουν και αν δεν αποδώσουν ,να αποδεσμευτούν ή να πουληθούν αν γίνεται άμεσα και αυτοί.

Τον Δεκέμβρη βλέπουμε πως πρέπει να κινηθούμε ανάλογα και με τις εξελίξεις.

Με Μπάλαμπαν, Μάχο και Κούκετς τί γίνεται?

Από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ όπως και με τον γαύρο, γίνεται φανερό ότι η ομάδα δεν έχει καλά αμυντικά χαφ και μπάζει από παντού ειδικά στα 2 αυτά παιχνίδια που έλειπε και ο Όμο.

claire είπε...

@griniaris:

Ο Φανούρης πήρε κίτρινη και στον αγώνα με τα Γιάννενα :-Ρ

Αντε άλλες δύο για να κάτσει στον πάγκο, γιατί δεν βλέπω τρόπο να κάθεται διαφορετικά.

panther2910 είπε...

Για το πρωτο γκολ,ποιος ευθυνεται;;Για το πρωτο γκολ στο Περιστερι μη σας πω κ για το δευτερο ποιος ευθυνεται;;Ποιος σφραγισε επιταγη μεσοβδομαδα;;;Αντε να παρουν δρομο σιγα σιγα οι μισθοφοροι κ να παιξει κανενας πιτσιρικας που γουσταρει τη φανελα...

IWN1998 είπε...

Δεν ήθελα να γράψω γιατί το κλίμα είναι γενικότερα βαρύ και η διάθεση χάλια.
Απλά μικροπαρατηρήσεις. Αν είναι να διώξουμε κάποιους καλύτερα τους Ελευθερόπουλους παρά τους Σιδεράκηδες λοιπόν.
Το πρόβλημα δεν είναι η ομάδα σαν άτομα, είναι το σύνολο που συμπεριλαμβάνει τη διοίκηση και τους τεχνικούς. Είναι το χαμηλό ηθικό και δεν κερδίζουμε και πολλά αν χρησιμοποιούμε ανάλογα παραδείγματα από την οικονομική κρίση άλλων που δουλεύουν απλήρωτοι για να ψέξουμε το γεγονός της αγωνιστικής τους αδυναμίας ή αδιαφορίας.
Θεωρώ ότι αν δοθεί μια λύση στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ τότε θα μπορέσει να βγει ένα καλύτερο πρόσωπο σύντομα στο γήπεδο. Τώρα με αυτό τον προπονητή; Με άλλο; Και τα δυο σενάρια έχουν και τα καλά και τα κακά τους αλλά τίποτα δεν γίνεται αν δεν δοθεί πρώτα λύση στο ιδιοκτησιακό.
Όσο για τις κινήσεις του Δεκέμβρη-Γενάρη αν δεν υπάρχει αλλαγή ιδιοκτησίας, σαφώς θα είναι μη ενισχυτικές αγωνιστικά, στην προσπάθεια να επιζήσουμε οικονομικά.

NK είπε...

αληθευει οτι ο μανατζερ του λολο μιλαει με σπανο?

δεν βλεπω πως καποιοι μπορει να γλιτωσουν τισ κλωτσιες.
αν φυγει ο λολο και μαλιστα ελευθερος δεν τη βγαζετε καθαρη.

John S. είπε...

Ίωνα, αυτά που λες σε σχέση με το ιδιοκτησιακό και τους παίκτες είναι σωστά αλλά έχω 2-3 παρατηρήσεις:
1. τι θα γίνει αν περιμένουμε τους επενδυτές και αυτοί μας πάνε από εβδομάδα σε εβδομάδα?
2. Τι θα γίνει αν τελικά δεν πωληθεί η ομάδα.
3. Ακόμα και αν προχωρήσει η αλλαγή ιδιοκτησίας, πόσο εύκολο θα είναι για τη νέα διοίκηση να λάβει αποφάσεις και να διώξει κάποιους ανθρώπους εφόσον δεν θα ξέρει και δεν θα έχει εμπειρία σε τέτοια πράγματα, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους φιλάθλους.

Συμπέρασμα (κατά την γνώμη μου): οι αλλαγές πρέπει να γίνουν άμεσα από αυτήν την διοίκηση ώστε να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα το συντομότερο δυνατόν.
Ο Λεμονής παρόλο που κράτησε την ομάδα το καλοκαίρι, τώρα δυστυχώς φαίνεται να την έχει χάσει. Δεν έχει κάτι πια να προσφέρει.
Θέλουμε έναν παθιασμένο προπονητή, που να μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες και να τους παρακινήσει χωρίς μανατζερίστικα παιχνίδια και δικούς του ανθρώπους, που θα δεχθεί να φτιάξει μία ομάδα με ότι υλικό μπορεί ο Σύλλογος να του διαθέσει.

br fun_atic είπε...

@ johns
Δηλαδή θεωρείς ότι την ομάδα την κράτησε ο Λεμονής και όχι ο Βαγγέλης με τον Μήτρογλου;Θεωρώ πως οι κασσέτες και τα γκολ είναι χειροπιαστές αποδείξεις...

zouri1 είπε...

δεν ηρθα στο γηπεδο την Κυριακη,γιατι ειχα μαθει ια την κατασταση που επικρατει στο Κορωπι,με ολους τους παικτες δυσαρεστημενους γαιτι εχουν να δουν μηνες το χρωμα του χρηματος.Ο Λεμονης προσπαθει να τους καλμαρει αν και απο οτι ξερω ετοιμαζει πιτσιρικαδες σε περιπτωση κακης εξελιξης.Νομιζω οτι οποιος μπορει να φυγει θα το κανει.Οσο για τους Αραβες υπαρχουν οσο και του ΠΑΟ,παιζεται οικονομικο παιχνιδι απο πισω με απροβλεπτες ισως εξελιξεις.

NK99 είπε...

Σε καμία κασέτα δεν προέκυψε ότι βοηθήθηκε ο Πανιώνιος ο οποίος στον Β σφαγιάστηκε από τη διαιτησία περισσότερο από ότι στον Α γύρο. Ο Πανιώνιος είχε καλό υλικό και ο Μήτρογλου ήταν το τέλειο κομματι στο παζλ. Το ότι βοηθηθήκαμε παρασκηνιακά θα ήθελε να το πιστεύουμε ο διαχρονικός σωτήρας ο οποίος έδωσε χωρίς χρ'ηματα στον ΟΣΦΠ έναν διεθνή παίκτη και πήρε έναν που δεν χρειαζόταν ο ΟΣΦΠ. Επίσης δώσαμε ένα τεράστιο συμβόλαιο στον υπηρεσιακό του. Επιπροσθέτως σε ποιο παιχνίδι φέτος βρήκε άμυνα σαν αυτή του Πανιωνίου?

Επομένως χρωστάει ο Βαγγέλης και δεν του χρωστάμε.

John S. είπε...

@brfun_atic
Δεν είπα ότι ο Λεμονής μας έσωσε (αν και πιστεύω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθει Μήτρογλου και Γκαλίτσιος, μαζί με τον θείο, τον Βεντούρη και ότι άλλο μπορεί να βοήθησε)
Αναφέρθηκα στο γεγονός ότι από το καλοκαίρι η ομάδα ήταν χωρίς διοίκηση και αυτός την κράτησε από το να μην διαλυθεί και σε αγωνιστικό επίπεδο. Ήταν ο μόνος που ασχολούνταν με τα αγωνιστικά θέματα όταν όλοι οι άλλοι ασχολούνταν με τα διοικητικά.
Βεβαίως, δεν του βγήκαν οι χειρισμοί του σε Λόλο και Ριέρα, οι οποίοι όμως χειρισμοί γινόντουσαν σε συνεργασία με την διοίκηση...

Αυτή είναι η γνώμη μου και μπορεί να κάνω λάθος. Έτσι και αλλιώς θεωρώ ότι σήμερα δεν έχει να προσφέρει τίποτα πια στην ομάδα.

Οπότε δεν είναι ανάγκη να ασχολούμαστε με παλαιές ιστορίες...

Maxi είπε...

για να μαζευομαστε όλοι στο αποκούμπι πάλι. το μπασκετάκι φέτος υπόσχεται πολλές χαρές και θέλει τη στήριξη όλων μας.

IWN1998 είπε...

Πόσο εύκολο είναι να διώξεις το Λεμονή ... χωρίς λεφτά...

IWN1998 είπε...

Αφού είμαστε τόσο δράμα που δεν έχουμε 8000 και 20000 όπως φαίνεται από επιταγές που σφραγίζονται, γιατί δεν γίνεται πάλι όπως πριν μερικά χρόνια μια παν-διαδικτυακή προσπάθεια να μαζέψουμε συνεισφορές φίλων του συλλόγου; Δεν ξέρω τα νομικά και οργανωτικά κωλύματα αλλά τότε κάτι είχαν μαζέψει τα παιδιά. Να μου πεις άλλες εποχές αλλά έστω από το ολότελα...
Δεν είμαι ειδικός σε τέτοια. Αν κάποιοι συμφωνούν και μπορούν να βοηθήσουν στην οργάνωση, να το δούμε.
Αν λέω τελικά κάτι που θα είναι άχρηστο ή ανεφάρμοστο ... αγνοείστε...

br fun_atic είπε...

@νκ99

θυμάμαι πολύ καλά τις κασσέτα στην οποία ακούγονταν ότι ο Βαγγέλης ήθελε να σώσει τον Πανιώνιο...Εννοείται ότι δεν προέκυψε συγκεκριμένη μαρτυρία γι αυτό. Το να γεμίσεις όμως μια ομάδα που κινδυνεύει με δικούς σου (για τους οποίους κανείς δεν έμαθε ποτέ πόσο και πως πηρώνονται) νομίζω ότι κάτι λέει.

Θα έλεγα ότι ο Λμονής ήταν η φωνή της λογικής στον πάγκο σε ένα και μόνο πράγμα. Δεν πήγαινε φουλ για νίκη κόντρα σε κάθε αντίπαλο και χωρίς να υπολογίζει το υλικό του (όπως έκανε ο Στόρε) αλλά θεωρούσε καλό αποτέλεσμα και το Χ. Έστεινε από πέρσι την ομάδα για Χ, απλά είχε και τον Μήτρογλου που σε πολύ σημαντικά παιχνίδια σκόραρε και προσέφερε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ βαθμούς, άρα και την σωτηρία. Συγνώμη, αλλά αν δεν είχαμε τον Μήτρογλου, ότι και να έστεινε ο Λεμονής από τον πάγκο δεν υπήρχε περίπτωση να φύγουμε με διπλό από τον Άρη, τον Ατρόμητο, Χ με τον Παναθηναικό, Χ εκτός με την Α.Ε.Κ κ.λ.π

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ο Λεμονής κρύβεται πίσω από τα διοικητικά. Ρε σερ Τάκη τι περίμενες, εδώ δε υπάρχει Σωκράτης να τα κανονίζει όλα. Ότι κάνεις μόνος σου. Μέτριος προπονητής είσαι που με τα ψεύτικα πρωταθλήματα έγινες μάγκας.
και επιτέλους τι περίμενες να κάνεις πρωτάθλημα μόνο με Λόλο.
Απλά δεν ασχολείσαι ή μάλλον ασχολείσαι με άλλα... ελπίζω να μην προσπαθείς ν αφήσεις την ομάδα με τον "τρόπο" σου ο Αναστό ( πολύ μέτριος προπονητής ) σε πήρε χαλαρά και μην μου πεις ότι έχει ρόστερ πολύ καλύτερο από το δικό σου ... Δούλεψε....

Για το καλο της ομαδος και αν εχεις ιχνος αξιοπρεπειας φυγε σημερα κιολας δες τη εκανε ο συναδελφος σου ο τσιωλης!!! Αν θυμαμαι καλα τον ΡΙΕΡΑ δεν τον ηθελες μια εβδομαδα πριν τωρα ειναι απωλεια για την ομαδα ..... κολοτουμπα τελειωνεις.......

ΥΓ1. Όποιος πει υπάρχει εμπάθεια με τον Λεμονή, είναι βλαμμένος. Τέλος. Η υπομονή και οι ευγένειες εξαντλούνται.

ΥΓ2. Και μην βγουν τίποτα γραφικοί και πουν για πανιώνια ενότητα και άλλα τέτοια βαρύγδουπα. Αν είναι για το καλό του Πανιωνίου να πέσουν και φάπες, να πέσουν!!

NK99 είπε...

BRF

Το τι ήθελε ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ δεν με ενδιαφέρει. Ξέρω ότι ο Πανιώνιος στο Β γύρο αδικήθηκε από τη διαιτησία και κανένας δεν του χάρισε τίποτα. Αν μιλάμε για χαρίσματα ας θυμηθούμε πως έχασε ο ΟΣΦΠ από τον Ατρόμητο με κάτω τα χέρια. Ας θυμηθούμε ότι δεν επετράπη στον Μήτρογλου να πάιξει κόντρα στον ΟΣΦΠ.

Εκτός του Μήτρογλου πήραμε και τον Γκαλίτσιο που δεν χρειαζόμασταν διότι είχαμε ήδη τρία δεξιά μπακ. Το ένα το διώξαμε και για να παίζει ο Γκαλίτσιος γινόταν άνω κάτω η ενδεκάδα και στο τέλος φαγώθηκε και ο καλός Λάτκα.

Πήραμε και τον Σβέρκος που δεν βοήθησε καθόλου. Άλλωστε και σε αυτή τη θέση δεν είχαμε πρόβλημα.

Σήμερα τον Γκαλίτσιο δεν τον θέλουν ούτε στην προπόνηση του ΟΣΦΠ. Πέρσι βρήκαν τον διαχρονικό για να φορτώσουν στον Πανιώνιο ένα περιττό τους συμβόλαιο.

Το ότι η διαιτησία μας ξέσκισε, φορτωθήκαμε περιττούς παίκτες και τα συμβόλαια τους, δώσαμε έναν διεθνή νεαρό παίκτη για να πάρουμε ένα φορ που δεν τον ήθελαν για έξι μήνες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΟΡΟΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ.

Όλα αυτά αν και περσινά έχουν σημασία διότι δεν πρέπει να μείνει ότι χάρισε κάποιος κάτι.

Πέρσι θα σωνόμασταν απλά με έναν Κούτσι διότι υλικό υπήρχε και αυτό αποδείχθηκε όταν πήραμε φορ.

Το ότι ήταν ξεβράκωτη από παίκτες ας το λέει ο διαχρονικός και ο άχρηστος προπονητής που θέλει να δικαιολογήσει το υψηλό συμβόλαιο του. Την ομάδα του Μάντζιου πήρε και της κότσαρε έναν Μήτρογλου.

Φέτος που πήρε την ομάδα από το καλοκαίρι φάνηκε ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΙΝΑΙ.

br fun_atic είπε...

Να τα εκατοστήσεις costix!!!Συγνώμη που δεν σου κάνω μία καλύτερη αφιέρωση,αλλά το pc δεν δουλεύει και από το κινητό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σου εύχομαι υγεία,επιτυχίες και τα ελέη της θάλασσας στο πιάτο σου!!!

zamis είπε...

Πολυχρονος και γερος να φιλευεις και τα δικα μας πιατα!

Katrinos είπε...

Κωστή να είσαι πάντα καλά, χρόνια πολλα, είθε τα καλούδια του Κορινθιακού να είναι πάντα άφθονα. κ κυρίως στο πιάτο σου.

IWN1998 είπε...

Χρόνια Πολλά και εύγευστα Κωστή.

amanAM είπε...

Εγώ δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, και με τα χάλια μας. Έχω και δικά μου προβλήματα, να μου λείπει το βύσσινο.

Ο Λεμονής πρέπει να φύγει το συντομότερο, εχθές!

ΥΓ 1. Του χρόνου δεν ξαναβγάζω διαρκείας. Απλό εισιτήριο, στην θύρα 2. Η επόπτισα έχασε μια πρόταση γάμου, κι εγώ τον πισινό της να πηγαινοέρχεται μπρος στα μάτια μου. Όταν της έπεσε το σημαιάκι κι έσκυψε να το πιάσει, εγώ από απέναντι έχασα το μόνο που άξιζε στο παιχνίδι.

ΥΓ2. Τι έγιναν εκείνες οι μετοχές όσων πήραμε διαρκείας, και όσων καταθέσαμε χρήματα στους ειδικούς λογαριασμούς?

br fun_atic είπε...

Το είχα ξεχάσει αυτό με την ΑΜΚ. Έχω δώσει και λίγα χρήματα...

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/513364

αν κατάλαβα καλά ψάχνουμε έκτακτα έσοδα για να συνεχίσουμε την συνεργασία;;;;

panthiras83 είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ?ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ?ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΗ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΚΑΚΗ,ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10 ΠΑΛΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ?

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Πως θα τον διώξουν χωρίς λεφτά; Μόνον μόνος του αν φύγει και θα διεκδικεί ένα κάρο πληρωμές.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Αν δεν υπάρξει ιδοκτησιακή λύση στην ΠΑΕ, τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Σε κάθε περίπτωση χωρίς ιδιοκτησιακή λύση, δεν φαίνεται να μπορούμε να σταθούμε.

IWN1998 είπε...

Τα πιο πάνω δυο σχόλια είναι δικά μου ... (είχα μπει με άλλο λογαριασμό).

IWN1998 είπε...

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=126245&scid=886&team=paniwnios

br fun_atic είπε...

Αν θυμάμαι καλά, οι cuvrέοι επενδυτές είχαν θέσει θέμα παραμονής του προπονητή σε περίπτωση που αποκτούσαν το πλειοψηφικό πακέτο. Οι Άραβες να τον θέλουν άραγε ή θα μας φέρουν κατευθείαν τον Πέπε;