Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Γενική Συνέλευση

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

1. Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανιώνιου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης, καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 17.30 στο Μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης, (Αίθουσα Πάνος Χαλδέζος)

2. H Έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκαλείται σύμφωνα με το καταστατικό, με μοναδικό θέμα συζήτησης:

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.

3. Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου να πάρουν μέρος στη Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Μέχρι την έναρξη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, τα μέλη μπορούν να ενημερωθούν ταμειακά προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με όσα ειδικότερα ορίζονται στο καταστατικό. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα 18:30, στον ίδιο τόπο.

19 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Μεγάλη προσοχή. Αυτή τη φορά γίνεται στην Εστία και όχι στην υπόγα...

Katrinos είπε...

Κυριλέ ..

br fun_atic είπε...

Το έθιμο λέει ότι όταν φεύγουμε από την εστία πάμε για μπύρες στη γνωστή γκαρσόνα...
Ακραιφνής και ανδροπαρέα δηλαδή!!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥΛΟ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ.
ΠΡΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ: διημερο ρεπο? πλακα μας κανετε.τους δωσατε και ρεπο αρε κλοτσιες που θελετε ολοι εκει..συνελθετε γιατι θα αρχισουν οι κλοτσιες.ακου ΣΕΡΙ ΗΤΤΕΣ .ημαρτον Πανιωνιος εισαι αυτες η ομαδες ειναι περνανε λαλαμε και τελειώνουμε.αντε γιατι θα πεσουν οι κλοτσιες σαν τα φθινοπωρινά τα φυλλα.

panthiras83 είπε...

Ο ΣΕΡ ΦΕΥΓΕΙ!!!!!!ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ?ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ.

br fun_atic είπε...

μην μου αγχώνεστε

http://www.youtube.com/watch?v=qe3vrtBMf0Q

br fun_atic είπε...

φήμες;;;

http://www.sportdog.gr/article/66960/e-palia-dokimasmene-sudage

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/summary.asp?catid=10535

τον προτιμω μ'αυτο το look

IWN1998 είπε...

Αν ο Λεμονής έχει λαμβάνειν ήδη 300.000 Ευρώ, να δούμε πως θα πληρωθεί.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ψάχνουμε το Γενάρη ξανα για προπονητή... Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι κατ' ουσίαν χωρίς προετοιμασία οπότε από Δεκέμβρη και μετά πολλοί -όσοι μείνουν- θα σέρνονται.

Ron Barceló είπε...

Ο Γερμανός και ο Αλγερινός βοηθός είναι λέφθεροι??
Ναι, άλλος ένας εμμονικός.

br fun_atic είπε...

Ναι αλλά για να τους πάρουμε πρέπει να μας δώσει πακέτο βοήθειας η ΕΕ.

IWN1998 είπε...

Αν παίξουμε αλά Λίνεν δεν θα μπορέσει να πάρει πριμ ο Ελευθερόπουλος...Που να κρατηθεί απαραβίαστη η εστία μας. Και ιδίως με το καλό μας ανύπαρκτο κέντρο.

IWN1998 είπε...

http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/137528-Sta-akra-o-Haritopoylos

Δεν συμβαίνουν μόνον στην ΠΑΕ. Ίσως βέβαια στην ΚΑΕ να τα πάρουμε από τον Μάλενς που πήρε τα λεφτά και έφυγε και να τα δώσουμε στον κο Χαριτόπουλο...

Costix είπε...

Μην ξενερωνετε. Ο Ιστορικος μετραει 121 χρονια ιστορις και ισως να εχει περασει πολυ χειροτερεσ φασεις, αλλα παντα τις ξεπερναει.

Σημερα μαμησαμε τον βαζελο στο πολο και περασαμε στους 8 τις ευρωπης. μεγαλη μερα !!!

σας αφιερωνω μια μεγαλη ιστορικη ελληνικη ροκια για να ξενερωσετε

http://www.youtube.com/watch?v=BjLVDzWON1I

ασε που εχει ΑΜΕΣΗ σχεση με τη σημερινη ελληνικη πραγματικοτητα !!!

panthiras83 είπε...

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΕΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ 500ΑΡΙΚΑ.Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Κ.ΛΕΜΟΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ,[ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΟΟΥΤΣ]ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ.

zamis είπε...

εχει μεγαλη τσεπη δεν πειραζει

IWN1998 είπε...

Το θέμα είναι αυτών που είναι η δουλειά τους στις 14-11 να δούμε τι θα κάνουν... Ο Λεμονής το πολύ να φύγει και να ζητάει και αυτός λεφτά. Ας μας απασχολήσει το τι θα γίνει πέραν του Λεμονή γιατί το πρόβλημα δεν είναι μόνον αυτός. Και κάποια σημεία των λόγων του ας απασχολήσουν όλους μας:

Η βιωσιμότητα έχει πολλές έννοιες...Ο λόγος ύπαρξης του Πανιωνίου είναι σαφής. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα έχει περάσει από πολλά στάδια τα τελευταία 20 χρόνια αλλά ο Πανιώνιος είναι ένα μέγεθος που δεν μπορούμε να πούμε ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Το πρόβλημα του Πανιωνίου έχει δυστυχώς πολλές πτυχές και η πτυχή Λεμονής όσο και ακριβή και αν είναι, είναι πιθανότατα απλά η πιο φανερή αλλά και όχι η περισσότερο επώδυνη.

zamis είπε...

Προτιμω να μην σχολιασω τη συνεντευξη Λεμονη.
Λιγα ειπε ο Τσακιρης..

John - Singapore είπε...

Από σχόλιο αναγνώστη σε άρθρο στο Πρώτο Θέμα για την κυβέρνηση:

Vangelis-Xania | 12/11/2011 22:25

ΗΗΗ,ΧΧΧ.Άν μέχρι τώρα είχατε νά Φάτε κάτι τις,άν είχατε Πετρέλαιο γιά νά ζεσταθήτε καί πολλά άλλα,τά οφείλετε στίς Πορείες,στίς Απεργίες καί στίς...καταστροφές!Πάνε όμως τώρα όλα αυτά,γίνανε καπνός!Η Αριστερά δέν έχει κάνει λάθη,έχει κάνει εγκλήματα.Μέ κορυφαίο αυτό τής "Κάθαρσης" το'89 που έκανε Πρωθυπουργό τόν χωριανό μου!Καί βέβαια-δυστυχώς-έχει μείνει στό 1917.Αλλά μήν τήν κάνετε συνένοχο γιά τό σημερινό μας χάλι!Είναι σά νά λέμε ότι γιά τήν κατάντια τού Ελληνικού Ποδοσφαίρου δέν φταίνε ό Ολυμπιακός καί Παναθηναϊκός,αλλά φταίει ό Εργοτέλης καί ό Πανιώνιος!