Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΠΟΛΟ!!!

Αύριο το απόγευμα στις 19:00, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει στο κολυμβητήριο Λαιμού την ομάδα της Βουλιαγμένης. Αν η Πανιωνάρα νικήσει τότε ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Νομίζω ότι η νεανική ομάδα που μας κάνει υπερήφανους χρειάζεται την στήριξη όλων. Πληροφορούμαι ότι ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να κινητοποιείται και η παρουσία των Πανιώνιων φιλάθλων θα είναι βροντερή, μπορεί να γίνει όμως ακόμη μεγαλύτερη. Όποιος μπορεί λοιπόν ας βοηθήσει την ομάδα και ας επιβραβεύσει τη δουλειά που γίνεται.
Για περισσότερες πληροφορίες: facebook ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

33 σχόλια:

amanAM είπε...

Εάν νικήσουμε, που θα είναι τεράστια έκπληξη, θα ισοβαθμήσουμε στην δεύτερη θέση με την Βουλιαγμένη. Στην κορυφή της βαθμολογίας είναι ο Ολυμπιακός, που έχει μια ήττα. Εμείς έχουμε μια (εντελώς άδικη) ήττα από το Αργοστόλι, και 1 ισοπαλία (με την Χίο, ενώ προηγούμασταν με 2 γκολ αλλά η απειρία μας στέρησε την νίκη).

Η Βουλιαγμένη είναι μέχρι στιγμής αήττητη, και έχει κι αυτή μια ισοπαλία με την Χίο, με αντίστοιχο τρόπο.

Θα προτιμούσα (ασχέτως σημερινού αποτελέσματος) ο κόσμος να δίνει βροντερό παρόν στις εξέδρες του δικού μας κολυμβητηρίου, γιατί τα έσοδα από την οικονομική ενίσχυση (εισιτήριο) των 5 ευρώ ανά άτομο, είναι υπερπολύτιμα αυτήν την ώρα.

1000 (θεωρητικά) θεατές μπορούν να δώσουν συνολικά 5 χιλιάρικα, οπότε με 2-3 εντός έδρας παιχνίδια (με γεμάτες εξέδρες) μπορούν να πληρώσουν τους μισθούς των παικτών, προπονητών, κλπ.

Πρέπει να στηρίξουμε με την παρουσία μας την ομάδα που (μαζί με το μπάσκετ) κρατάει ψηλά το όνομα και την αξιοπρέπεια του συλλόγου μας.

Αυτά τα νέα παιδιά που αγωνίζονται με τα χρώματα μας, χρειάζονται την ηθική συμπαράσταση του κόσμου. Χρειάζονται και την υλική.

Παναγ. Μιχαηλάρης είπε...

Είμαι ένας παλιός φίλος του Πανιωνίου, και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πρέπει να ενισχύσουμε τα τμήματα που παλεύουν για την αξιοπρέπεια του συλλόγου μας. Επίσης, δεν πρέπει να δημιουργούμε πίεση σε αυτά τα νέα παιδιά που φαίνεται ότι το χαίρονται. Έως αυτή τη στιγμή κάνουν πολύ μεγάλα πράγματα. Η Βουλιαγμένη, και αυτή με δικούς της παίκτες, απόσο μπορώ να καταλάβω, δίνει το παράδειγμα. Ατυχία που κληρωθήκαμε πάλι με τη Σαβόνα, αλλά δεν πειράζει. Τα παιδιά είναι έτοιμα για όλα.
Παναγιώτης

br fun_atic είπε...

Ονόματα προπονητών: http://www.sportdog.gr/article/70032/apo-ton-padele-mehri-ton-aggelo

Καλή ιστορική αναδρομή.
http://www.sportdog.gr/article/70021/e-apolute-voutia-tou-panioniou

zamis είπε...

μακαρι να παιρναμε Αγγελο,προετοιμασια Αγιο Ορος,νηστειες,προστιμα στα μπινελικια,φτηνα θα μας ερθει

br fun_atic είπε...

Παγκόσμιο σε καιρό νηστείας; Ξέχασέ το..Ελιές, χαλβάς και άζυμο ψωμί...

br fun_atic είπε...

Μια που όλοι οι προπονητές θέλουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις και εγγυήσεις, μήπως πρέπει να ξαναπέσει στο τραπέζι το όνομα του grin;

Να μην ξεχνάμε και τις επιστημονικές του γνώσεις... Οι παίκτες σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τρέχουν σαν άλογα!!!
Θα του δώσουμε και βοηθό τον eftihix (για την ψυχολογική υποστήριξη της ομάδας) και θα σκίσουμε.

NK99 είπε...

Ψάχνω να βρω το βίντεο με τις "δηλώσεις" του Άγγελου Αναστασιάδη μετά τον ΠΑΟ - Πανιώνιος 0-1 με γκολ του Ρόμπερτς στις καθυστερήσεις. Όποιος θυμάται καταλαβαίνει τι εννοώ.

lefterix είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128860454

Από τον Άννα στον Καϊάφα........

br fun_atic είπε...

Όταν το κολάζ δηλώσεων βαπτίζεται ρεπορτάζ...

lefterix είπε...

Εντάξει, Φιτσαντωνάκης σπηκινγκ, αλλά πολύ κωλοτούμπα βλέπω... Κάτι σαν τους βο(υ)λευτές μας......

IWN1998 είπε...

Δυστυχώς κόλαση και 12-1 κυρίως γιατί πιάστηκαν τα επιθετικά ατού μας στην αρχή και μετά το μεγάλωμα της διαφοράς φαίνεται να τα παρατήσαμε.

cdu είπε...

Τώρα στηρίξτε την ομάδα

amanAM είπε...

O αθλητισμός είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Εάν στραβώσει το πράγμα, θέλει πολλά συκώτια για να αντέξεις.

2 δικές σου καλές ενέργειες, ρίχνουν την ψυχολογία του αντιπάλου, ενώ 2 λάθη σε συνδυασμό με σωστές ενέργειες του αντιπάλου, σε ρίχνει στα βάραθρα.

Εάν προσθέσεις και την απειρία, δεν μου κάνει μεγάλη εντύπωση το 12-1. Άλλωστε η Βουλιαγμένη ήταν το φαβορί έτσι κι αλλιώς, και ο πήχης της ομάδας μας είναι η 5η 6η θέση, και οτιδήποτε περισσότερο (η είσοδος στην τετράδα του πρωταθλήματος) θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Πράγματι, τώρα είναι η ώρα που αυτή η ομάδα χρειάζεται ακόμα περισσότερο την στήριξη όλων μας.

br fun_atic είπε...

ok υπάρχει πιθανότητα για δ΄ ή για β'. Υπάρχει όμως και κάτι που μπορεί να είναι καλό. Βλέπουμε κόσμο να συσπειρώνεται γύρω από την ομάδα, πιθανότατα θα δούμε να ματώνουν τη φανέλα παιδιά νεαρά και με ταλέντο και το κυριότερο ότι θα μείνουν μόνο εκείνοι που γουστάρουν τα κυανέρυθρα. Αν είχαμε και μια ισχυρή διοίκηση (απο άποψη χρημάτων) θα βλέπαμε αυτό που έχουμε το μυαλό μας για Πανιώνιο...

http://www.sport-fm.gr/article/517094

Katrinos είπε...

Μου φαίνεται θελουμε μια ρεπετισιόν του γιατί είμαστε Πανιώνιοι. Για να μη ξεχνιόμαστε.

Όπως είπε κ ένας φίλος Πανιώνιος στα εύκολα, Πανιωνάρα στα δύσκολα......

br fun_atic είπε...

εικόνες από την απογαυροποίηση!!! Θέλω πάρα πολύ να πετύχει όλο αυτό...Για κάτι τέτοια έχουμε γίνει Πανιώνιοι (και φροντίσαμε να "καταστρέψουμε" και τα παιδιά μας).

Katrinos είπε...

Πραγματικό γεγονός.

Φίλος απο τα παλιά , μέλος της πρώτης γενιάς των Πανθήρων, με πλησιάζει μια μέρα με θλιμμένο ύφος και μου λέει, 'άσε μαλάκα, έχασα το μεγάλο μου γιό'.
Το μόνο που κατόρθωσα να ψελλίσω συγκλονισμένος ήταν' καλά ρε Γιάννη πως .. τι έγινε?'

Το πήρε ο θείος του στο Καραισκάκη και έγινε γαύρος ο τσόγλανος.......

Γιαυτό φίλοι μου μέχρι να περάσει η μπόρα μακριά απο πειρασμούς , είναι πονηρές οι εποχές.

Για τα δικά μας Άκη δεν ανησυχώ, μάλλον είναι πιό άρρωστα από εμάς.

IWN1998 είπε...

Αν είχαμε μια ισχυρή διοίκηση από πλευράς χρημάτων, θα κάναμε αυτά που κάνουμε τώρα;

Επίσης να θυμίσω ένα παράδειγμα από την "αυτάρκεια" στο επίπεδο των χωρών. Την Αλβανία του Χότζα...

Τέλος να θυμίσω ότι ο Πανιώνιος έβγαλε Μαύρους, Σαραβάκους, Σοφιανούς, Κουτρόπουλους, Μωραϊτέληδες κά από τα σπλάχνα του αλλά έβγαλε και Αναστόπουλο, Δέδε, Χάιτα, Ιντζόγλου και ακόμα και αυτό το Θανάση Σαραβάκο κά από μεταγραφές από μικρές ομάδες και λόγω του ότι κάποιοι παλαίμαχοι ανά εποχή είχαν μάτια και έβλεπαν γύρω τους, αποτελώντας θαυμάσιους ερασιτέχνες σκάουτερς.
Τίποτα δεν γίνεται στην απομόνωση και με την αυτοικανοποίηση της ψευδαίσθησης της εικονικής αυτάρκειας.

Για να ξαναφτιαχτεί ομάδα χρειάζονται πολλές παράμετροι και προσαρμογή στις εποχές που διανύουμε.

Η ομάδα-φυτώριο και μόνο, δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Αν δεν θέλουμε να παίζουμε στο μέλλον σε υψηλό επίπεδο, έχει καλώς. Αν θέλουμε χρειάζονται και άλλα, όχι απαραίτητα τα εκατομμύρια του Τσακίρη, αλλά τα όποια λεφτά μπαίνουν στην ομάδα να μην πηγαίνουν στράφι.

ΥΓ: Ίσως τελικά κάποια λεφτά Τσακίρη που πήγαν τα δυο τελευταία χρόνια στο να φέρουν μικρούς ταλαντούχους στην ομάδα της Κ-20 από την επαρχία και τις γειτονιές της Αθήνας, να πιάσουν πιο πολύ τόπο από τον πακτωλό της υπέρβασης. Μένει να το δούμε και μένει κάποιοι να αρπάξουν πιθανότατα τις ευκαιρίες.

br fun_atic είπε...

Ίωνα δεν εννοώ διοίκηση οικονομικού επιπέδου Τσακίρη,αλλά που να μπορεί για παράδειγμα να κρατήσει 1-2 χρήσιμους παίκτες ή να καταβάλει βασικές οφειλές.Αυτή τη στιγμή κινδυνεύουμε από προσφυγές και ανάμεσα τους βρίσκονται παίκτες που θέλουμε να πουλήσουμε,οι οποίοι χρωστάνε νοίκια κλπ,και έχουν στην τσέπη τους 100 ευρώ

General Tanz είπε...

Καλημερες.
Το διδυμο Ακη-Αντωνη ειναι "ταμαμ". Πισω και σας φαγαμε παλιοσκυλα!!!
Κε και Τε(Κεφαλι και Τερμα) ο Ιστορικος την Κυριακη.
Ασος ΚΟΛΩΝΑ!!!!!!

General Tanz είπε...

Θυμιζω το περσινο 1-0 με Τριτσω, με το γκολ του Μπαλαμπαν στο τελος και με πολυ καλη εμφανιση Πανιωνιου.

br fun_atic είπε...

Αφού κερδίσαμε παιχνίδι με γκολ του Μπάλαμπαν, όλα γίνονται!!!

IWN1998 είπε...

@BRF. Τι να συζητάμε τώρα για το οικονομικό επίπεδο της διοίκησης όταν αδυνατούμε να συστήσουμε ΔΣ έστω και Πρωτοδικείου, που σημαίνει ότι επισήμως δεν έχουμε καθόλου διοίκηση.

IWN1998 είπε...

Όχι ότι θα λύσει ριζικά προβλήματα αλλά μπορεί να βοηθήσει στη ρευστότητα και να δώσει μια μικρή ανάσα. Όταν λέμε ότι οι παίκτες δεν έχουν 100 Ευρώ να φάνε...
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=158808
Το είχαν κάνει οι Ηρακλειδείς και άλλοι. Βέβαια αυτοί είχαν διοίκηση για να το κάνει... Αλλά ο ερασιτέχνης έχει διοίκηση. Ας το κάνει σαν ερασιτέχνης και όχι σαν ΠΑΕ.

Στο τέλος της σεζόν της περσινής ήταν να γίνει ένα φιλικό για να μαζευτούν λεφτά με τον Ολυμπιακό και φωνάζαμε που θα μας πουν "παράρτημα" και τα τοιαύτα...
Κάπως πρέπει να βρεις λεφτά ακόμα και εκχωρώντας το γήπεδο για εκδηλώσεις. Εδώ μιλάγαμε για το ενοίκιο της Λέσχης που θεωρούσαμε απολύτως αναγκαίο και τώρα δεν κουνιέται φύλλο. Δεν γίνεται μόνον με περικοπές. Χρειάζονται και άλλες ιδέες.

br fun_atic είπε...

Αν δεν κάνω λάθος απαγορεύεται πλέον να διαθέσεις έσοδα αγώνα σε παίκτη.Ακόμη όμως κι αν επιτρέπονταν συνυπολόγισε τα έξοδα,τυχόν πρόστιμο κλπ.Αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει αδυναμία σχηματισμού διοίκησης ας προσφερθούν να συμμετάσχουν και άλλοι φίλοι.

IWN1998 είπε...

Εδώ δεν συμμετέχουν αυτοί που έχουν ευθύνες για την κατάσταση και θα έπρεπε αναλογιζόμενοι τις ευθύνες τους να βοηθήσουν όπως και κάποιοι που εξελέγησαν με στόχο να συμμετάσχουν στην ΠΑΕ.
Το μόνο που αντιλαμβάνομαι ως πρόθυμο -αρκεί να τον παρακαλέσουν επισήμως (!!)- είναι ο κος Τσολακάκης. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Panionara είπε...

Για τον Κιντή δεν φταιει, για τον χικα δεν φταιει, για τον ψωμιαδη δεν φταιει για τον κουκετς δεν φταιει, για τους ασχετους γερους που παρεδωσε τον πανιωνιο δεν φταιει
Αυτος δεν είναι μεγαλομετοχος, εταιρια περιορισμενης ευθυνης ειναι

zamis είπε...

κι εμεις φιλαθλοι απεριοριστης ληθης

IWN1998 είπε...

...Ίσως είναι τόσο χάλια η ΠΑΕ που η μόνη λύση είναι η διάλυσή της...
Πάντως απεριόριστη λήθη δεν έχουμε όταν θυμόμαστε πως η διοίκηση Κιντή αγόραζε μηχανήματα εκατομμυρίων για να παίζει ο Μπάγκσμπο και άφηνε απλήρωτη την μεταγραφή Χίκα στους επόμενους. Ίσως διακρινόμαστε από ... απεριόριστη ηλιθιότητα που συνεχίζουμε να ασχολούμαστε και να στενοχωριόμαστε. Αλλά δεν είναι όλα ζήτημα μυαλού, είναι και καρδιάς.
Πάντως η θεώρηση ότι κάποιος ξόδεψε ένα κάρο λεφτά και βγήκε χαμένος ο ίδιος δεν τον δικαιώνει και δεν εκμηδενίζει τις όποιες ευθύνες του. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα γίνουμε εμείς κατήγοροι κανενός ούτε φωνές της συνείδησης του οιουδήποτε. Ότι είναι να γίνει, ας γίνει και από τα όποια συντρίμια θα ξαναπροσπαθήσουμε να κτίσουμε από την αρχή.

zamis είπε...

Η ληθη προσδιοριζει μια γενικοτερη πανιωνια πραγματικοτητα δυστυχως και συνδεεται αμεσα με την επιλεκτικη μνημη.
Οι ευθυνες δεν ειναι ισομερισμενες,οπως π.χ τεχνηεντως οδηγουν ρεπορταζ τυπου Φιτσαντωνακη,οπου ενας ανυποψιαστος σου λεει τι Τσακιρης,τι Κατσιφαρακης,τι Βεντουρης κλπ,ολοι σκατα τα εχουν κανει,ιδιοι ειναι.
Και σιγουρα τα λεφτα που εχει χωσει μεχρι τωρα ο Τσακιρης κανουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει ευθυνες,συμφωνω.Ομως,και μιλωντας σε παροντα χρονο,αφ'ενος μπορει να υπαρχουν θεματα και εμπλοκες που εμεις δεν γνωριζουμε και αφ'ετερου εγω τουλαχιστον δεν μπορω να του υποδειξω πως θα επρεπε να αισθανεται η να πραττει.
Θελω εξ'αλλου να πιστευω(κι ας ειμαι πιθανον λαθος)οτι ειναι και θα ειναι παντα κοντα στην ομαδα.

IWN1998 είπε...

Εντάξει έχουμε λίγο και πολύ ενόχους. Αυτό το γνωρίζουμε. Έχουμε ενόχους του εγκλήματος με πρόθεση και ενόχους δίχως πρόθεση και εξ αμελείας. Απλά από κάποιους περιμένουμε άλλες αντιδράσεις και από κάποιους άλλους διαφορετικές. Και σαφώς δεν είμαστε σε θέση έξω από το χορό να συμβουλεύουμε και να κρίνουμε, απλά να περιμένουμε και να ελπίζουμε.

IWN1998 είπε...

Θα πρότεινα όσοι έχουν διαρκείας, να μπουν στον κόπο να αγοράσουν και ένα ακόμα εισιτήριο έστω στη θύρα 2. Μια μικρή συμβολή για τους ποδοσφαιριστές που παίζουν απλήρωτοι και για τις δυσκολίες που έχει μπροστά της η ΠΑΕ. Είναι ο μόνος άμεσα πρακτικός τρόπος για να δώσουμε κάτι χειροπιαστό. Να μου πεις τώρα, 1000 με 2000 άτομα, να δώσουν το 10ευρω, άντε να βγάλουμε την επιταγή του Ριέρα το πολύ-πολύ. Ότι μπορούμε ας το κάνουμε και ας ελπίσουμε ότι και κάποιοι που μπορούν περισσότερα θα συγκινηθούν. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και θα προσπαθήσουμε έτσι να τη συντηρήσουμε όσο γίνεται.

br fun_atic είπε...

Μέσα ο Κολοβός έξω ο Φανούρης σύμφωνα με τον Σπορ ΦΜ.Χαίρομαι για τον μικρό λυπάμαι όμως που θα χάσω την κραυγή:" έλεος πια με τον Φανούρη".