Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Λεβαδειακός - Πανιώνιος 0-0

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να δει ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Αν είσαι φανατικός οπαδός, το κάνεις επειδή νοιώθεις το ηθικό καθήκον να την ακολουθείς όπου παίζει, ανεξαρτήτως μάλιστα του θεάματος. Σε περίοδο που η ομάδα παρουσιάζει καλό θέαμα και είσαι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος επειδή δεν μπορείς να στερηθείς το θέαμα για μία εβδομάδα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει να απολαμβάνω την παρέα καλών φίλων και να την συνδυάζω με ένα ποδοσφαιρικό απόγευμα. Κάπως έτσι έγινε και χθες στη Λιβαδειά. Φίλοι, καλή παρέα και για επιδόρπιο Πανιωνάρα.

Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν πως ο Λεβαδειακός δεν έμοιαζε για ομάδα β’ Εθνικής ή όπως είπε καλός μου φίλος ίσως εμείς να μην δείχναμε την διαφορά των κατηγοριών. Είναι γεγονός βέβαια, ότι στο φετινό πρωτάθλημα ελάχιστες ομάδες μοιάζουν με πρώτης εθνικής και γι αυτό τον λόγο δεν θα βαρεθώ να λέω πόσο λάθος ήταν ο σχεδιασμός μας από την άνοιξη και ύστερα και πόσο πολύ μας χαντάκωσε οικονομικά…

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος, ή μάλλον πιο ουσιαστικός στις επιθέσεις του. Κι εμείς δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες όχι όμως τόσο μεγάλες , ώστε να ζεσταθεί ο κόσμος στις εξέδρες. Θεωρώ ότι ένα μεγάλο πρόβλημα του Πανιωνίου είναι ότι δεν έχει τον παίκτη στο κέντρο που να μπορεί να κρατήσει την μπάλα όταν χρειάζεται, να την μοιράσει και γενικά να βοηθήσει την άμυνα και την επίθεση να μην δείχνουν αποκομμένες. Μας λείπει πολύ και ο Όμο…Από την άλλη έχουμε στην άμυνα την εγγύηση του Τσότσα. Δυναμικός, μετρημένος, ουσιαστικός. Έχει όλα τα προσόντα να κάνει μεγάλη καριέρα (έχει και τα γενέθλιά του σήμερα – Χρόνια του πολλά).

Στο δεύτερο ημίχρονο θα περίμενε κανείς να πιέσουμε περισσότερο προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε και την ανύπαρκτη προετοιμασία του Λεβαδειακού και την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια. Δεν το είδαμε. Μπορώ να πω ότι τα στο δεύτερο ημίχρονο τα προβλήματα στο κέντρο ήταν ακόμη μεγαλύτερα.

Θεωρητικά ένας βαθμός στο συγκεκριμένο γήπεδο στο οποίο έχουμε πολύ κακή παράδοση είναι καλός. Θα μπορούσε να θεωρηθεί καλός και βάση της πορείας του παιχνιδιού, της απόδοσης των ομάδων αλλά και του γεγονότος ότι η Λεβαδειακός είχε και δοκάρι. Στην πράξη όμως και επειδή είναι βέβαιο ότι ποιοτικά ο Πανιώνιος είναι ανώτερος της ομάδας της Λιβαδειάς, χάσαμε την ευκαιρία να χτυπήσουμε ένα παιχνίδι από το οποίο θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε περισσότερους βαθμούς, δεδομένου ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Να μην ξεχνάμε ότι από άποψη βαθμών είμαστε πάνω – κάτω στα περσινά επίπεδα, ενώ δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι υπάρχει στη μηχανή μας παίκτης με την δυναμική του Μήτρογλου που μας κράτησε σχεδόν μόνος του στην κατηγορία.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η αποβολή του Ριέρα. Νομίζω ότι ήταν λάθος του Κάκου που σφύριξε την λήξη πάνω στην αντεπίθεση. Θα μπορούσε να αφήσει την φάση να εξελιχθεί. Από την άλλη βέβαια η μπάλα ήταν περίπου στο κέντρο και δεν μπορώ να πω ότι εξελίσσονταν κάποια σπουδαία φάση. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι απλά υπήρχε η υποψία μιας καλής αντεπίθεσης. Το ζήτημα είναι ότι μετά τη λήξη του αγώνα έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ριέρα λόγω διαμαρτυριών, τον οποίο κινδυνεύουμε να στερηθούμε για άλλες τέσσερις αγωνιστικές. Αν δεν κάνω λάθος και πέρσι ο Σίτο είχε πάει από νωρίς για χριστουγεννιάτικες διακοπές… Αυτό σημαίνει ότι μετά κι από αυτό, ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένου παίκτες μας θα έχει παίξει, λόγω καρτών σε λιγότερα από τα μισά παιχνίδια του πρώτου γύρου, ενώ σε κάποια από τα υπόλοιπα δεν ήταν βασικός.

Θεωρώ τον Ριέρα πολύ καλό και χρήσιμο παίκτη. Από την άλλη θα ήθελα, το πάθος που επέδειξε στις διαμαρτυρίες να το επιδείκνυε και μέσα στον αγώνα. Χθες δεν είδαμε τον καλό Ριέρα που σίγουρα έχουμε ανάγκη.Επίσης όταν εκτός γηπέδου φέρεται ως επαγγελματίας, σφραγίζοντας (δικαιολογημένα) επιταγές για οφειλόμενες δόσεις (ενέργεια που οδηγεί βέβαια την ομάδα στα νύχια του Τειρεσία και της στερεί το μπλοκ των επιταγών, άρα και την δυνατότητα να διακανονίζει οφειλές της), το ίδιο απαιτώ να το κάνει και εντός γηπέδου. Να είναι επαγγελματίας στην απόδοση και στην συμπεριφορά του. Είναι αδιανόητο να αμείβεται με αυτά τα χρήματα και να περνάει τον μισό καιρό εκτός πρωταθλήματος λόγω καρτών.

Πολύ φοβάμαι, ότι αν και καλός παίκτης, λόγω συμπεριφοράς και ταπεραμέντου δεν θα κάνει τη μεγάλη καριέρα. Ποια ομάδα σοβαρού πρωταθλήματος μπορεί να επενδύσει σε παίκτη με τέτοιου είδους συμπεριφορά; Καλά θα κάνει ο Σίτο να σκεφτεί καλά, να αφήσει τα νεύρα στην άκρη και να βοηθήσει την ομάδα. Για όσο θα θέλει ή θα θέλουμε να είναι μαζί μας.

85 σχόλια:

General Tanz είπε...

Στο γηπεδο δεν καταλαβα κατι ιδιαιτερως επιληψιμο, αλλα το βραδυ φανηκε οτι ο Τασουλης ο Κακος ηλθε με τα βαμβακια του χθες στην Λειβαδια.
Πουστρα Τασουλακο!!!

br fun_atic είπε...

Αυτά παθαίνεις όμως όταν του δίνεις πατήματα...

General Tanz είπε...

Ακη, ειναι και το πεναλτακι μπροστα του που το κανει γαργαρα.

br fun_atic είπε...

Το είδες στην tv; Εκεί δεν το κατάλαβα για τόσο κλασικό πέναλτι και δυστυχώς δεν είδα στιγμιότυπα.

General Tanz είπε...

Ναι, τηλεοπτικα ειναι ΜΑΡΣ!!!!!!!! Στο γηπεδο και εγω δεν το καταλαβα.

vassilis είπε...

Κουράστηκα να περιμένω τον κάθε Ριέρα να αποδώσει.
Κουράστηκα να γεμίζω προσδοκίες από ένα παίχτη και μετά πάλι ανανμονη και τίποτα.
Κουράστηκα να έχω καλοπληρωμένα ξένα ταλέντα στο Πανιώνιο, και τους πραγματικά καλούς παίχτες να τους χάνω από κακές συμπεριφορές παραγόντων ή και προπονητών.
Κοιτάξτε τα συμβόλαια που λήγουν...

amanAM είπε...

Ήταν πέναλτι, δεν υπάρχει αμφιβολία. Εάν γινότανε στο σημείο εκείνο το 0-1, μετά θα άλλαζε όλος ο ρους του αγώνα.

Πάντως το παιχνίδι (από την τηλεόραση) δεν βλεπότανε ευχάριστα.

br fun_atic είπε...

Είναι δεδομένο ότι όποιος πετύχαινε γκολ θα κέρδιζε... Δεν ήταν παιχνίδι για μεγάλο σκορ.
@ΑΜΑΝΑΜ
Φαντάζομαι ότι από τν Tv θα ήταν βαρετό. Από κοντά όμως δεν ήταν άσχημα.

zamis είπε...

μετα απο 80 κιλα κρασι και ολες τις προβατινες της περιοχης τιποτα δε φαινεται ασχημο

br fun_atic είπε...

μπαααα. Ο πιτσιρίκος ήταν ντεφορμέ χθες...

Ένα θα σου πω. Παραγγελία ένα κιλό παιδάκια...

stam είπε...

Κακή εμφάνιση άλλη μια φορά στο καταραμένο γήπεδο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε καθόλου κέντρο κ πίσω ο Τσοτσα σε πολυ κακή μέρα. Του έφυγε ο Ζουρουδης στη πλάτη 2-3 φορές κ είμασταν τυχεροί που δεν φαγαμε γκολ.
Ο Κουμο σε κακά χάλια ο Σκεμπρι προφανώς επηρεασμένος ο Κολοβος πέρασε κ δεν ακουμπήσε. Μόνο ο Σαμαρης είχε κάποιες προσπάθειες κ μπροστά ο Κουτσι με το γνωστό φιλότιμο. Καλός κ ο Σιοβας ενώ ο Ελευθεροπουλος απο τότε που άκουσε τα μπινελικια του έχει κάπως στρώσει. Περίεργη η περίπτωση του Ντατο που είναι άλλος παίκτης μετα τον τραυματισμό του. Ο Ριερα είναι ψυχιατρική περίπτωση οπότε έχει το ακαταλογιστο. Μπορεί να φταίει κ ο Λεμονης που το είχε τιμωρήσει το παιδί που άργησε στο τραπέζι.
Το σίγουρο είναι ότι αν δεν σου τραβήξουν μπροστά ο Ριερα με το Σκεμπρι δεν κανείς ούτε φάση. Κ μου φάνηκε λάθος η αλλαγή πλευράς Σκεμπρι αριστερά Κολοβος δεξιά.
Ο Κακος μας έχει αχτι η εμένα μου φάνηκε;

Katrinos είπε...

το άτομο?

br fun_atic είπε...

Απίστευτο; Όλοι μαζί!!! Καλά, δεν φάγαμε μόνο αυτά,αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι σκορ για τον πιτσιρίκο αυτό...

Katrinos είπε...

Η αλήθεια είναι οτι δεν τον έκοψα και στα καλά του, μπας και ήξερε τίποτα για το αποτέλεσμα και του είχε κοπεί η όρεξη?

Φαντάσου οτι αφού μπήκε ο Φανούρης δεν πέταξε ούτε ένα ΕΕΕΕλλεεεεοοοοος.

Griniaris είπε...

@Για το ματς
Φοβάμαι πως αυτοί είμαστε και τίποτα καλύτερο.Τουλάχιστον τώρα παλεύουμε κάπως.Το πρόβλημα είναι ότι δεν αντέχουμε σε παιχνίδια που κρίνονται σε λεπτομέρειες να αδικούμαστε έτσι.Πεντακάθαρο πέναλτι που απέφερε και κίτρινη στον Κούτσι,ελάχιστα φάουλ υπέρ μας,λήξη σε αντεπίθεση 4 έναντι 2 που αποφέρει κόκκινη σε Ριέρα,συγγνώμη αλλά δεν θεωρούνται "ανθρώπινα λάθη".

@Br,Katrinos
Απλά σκεφτόμουν την επιστροφή σε συνδυασμό μάλιστα με τυχόν κακό αποτέλεσμα.Εδώ κάποιοι άλλοι ήθελαν μπακαλιαράκια.Σα να πηγαίνεις στο Ιώδιο και να παραγγέλνεις μια μερίδα γύρο...

@Παντόφλας
Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε;;;;

zamis είπε...

Σου ελειπα και δεν μπορουσες να φας ανεμελο αγορι?

Griniaris είπε...

Ακριβώς!!!!!!!

zamis είπε...

lol!!!

IWN1998 είπε...

Πόσες φορές ακούμπησε τη μπάλα ο Φανούρης στα 20 λεπτά που έπαιξε;
Πάντως η εικόνα της ομάδας ήταν εικόνα απροετοίμαστης ομάδας. Οι γραμμές με τεράστιες αποστάσεις, καμιά δυνατότητα αντίδρασης στο πρέσιγκ της Λειβαδιάς στο κέντρο, αδύνατη η κυκλοφορία της μπάλας. Αυτά τα ελαττώματα έφεραν και τα προβλήματα στην άμυνα γιατί αν δεν μπορείς να κρατάς την μπάλα στο κέντρο δέχεσαι τη μια επίθεση μετά την άλλη.
Όπως φαίνεται εκτός του Ριέρα μάλλον και ο Γιόνσον θα ξαναεμφανισθεί, λόγω τραυματισμού με το νέο έτος, αν παραμείνει. Επίσης ακούγεται ότι ο Κρικβέλια πάει ελεύθερος στον Παναιτωλικό. Κατά συνέπεια τα άκρα της άμυνας πιθανόν να αδυνατίσουν περαιτέρω (γιατί και ο Ντάτο και ο Γιόνσον, χάλια είναι). Πετκάκης, ίσως Ρόκας αν επιστρέψει γερός και κανένας νέος.

Θεωρώ ότι το μήνυμα που εξέπεμψε η ομάδα στη Λειβαδιά είναι ότι κάνει βήματα πίσω και όχι μόνο από τα διοικητικά θέματα που την επηρεάζουν.

ΥΓ: Αν δεν ήταν η ανασταλτική δραστηριότητα του Κουμορτζί, που όλοι συμφωνούμε πως δεν είναι ο Κούμο άλλων εποχών, νομίζω ότι θα χάναμε σίγουρα. Και ο Τσότσα όντως είχε προβλήματα με το Ζουρούδη αλλά ο Ζουρούδης στις περισσότερες περιπτώσεις αν δεν κάνω λάθος ερχόταν από τα πλάγια. Συν του ότι Σιόβας και Τσότσα έχουν ξεσκιστεί να καλύπτουν την αμυντική ανικανότητα των ακραίων μπακ. Απ' αριστερά όλο ο Σιόβας έκοβε. Ο Κρικβέλια σκεφτόταν ίσως το Αγρίνιο!

br fun_atic είπε...

Μπορεί ο Τσότσα να αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, ήταν όμως από τους καλούς. Ή για να το πω διαφορετικά, όταν η απόδοση της ομάδαε είναι στο 6, στο 6 είναι και η απόδοση του Τσότσα και σπάνια πιο κάτω.

@grin
έχω να σου οω ότι ο Στρατηγός έφαγε αρνί σούβάς στα μπακαλιαράκια...Αυτό που είπες για γύρο στο Ιώδιο να μην το ξαναπείς. Το τρελό αγόρι είναι ικανό να το υλοιποιήσει με ροφούς και πίτες από φύκια...Κρύβε λόγια :)

Προσωπικά δεν μου φάνηκε απροετοίμαστη η ομάδα. Έχασε όμως πάρα πολύ εύκολα το κέντρο. Οκ ξέρουμε ότι δεν έχουμε μπαλαδόρο στο κέντρο, η απουσία όμως ακόμη και του Όμο είναι σημαντικότατη.

IWN1998 είπε...

Ανσταλτικός είναι και ο Όμο. Δεν μπορούμε και πολλά να περιμένουμε. Μόνον ότι πάει πιο μπορστά ο Κούμο και ίσως γίνεται εκείνος πιο δημιουργικός.
Αν δεν είχαμε πάρει Κούτσι και Σκέμπρι, θα βλεπόταν αυτή η ομάδα; Επιτέλους έκανε και ο Ελέ το κάτι παραπάνω που περιμέναμε απ' αυτόν. Δίκαιο αυτή τη φορά το 1500αρι, όποτε το δει...

General Tanz είπε...

Αρνι σουβλας και λουκανικα. Τον μπακαλιαρο-σως σκορνταλ τον κρατησα για να κλεισω, επιδορπιο δηλαδη.

NK είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/519565

αυτά αφορουν στον τσακιρη.
η κανω λαθος?

Costix είπε...

ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΙΔΕΕΣ !!!!

br fun_atic είπε...

με τόσα φέσια δεν χρειαζόμαστε Άραβες επενδυτές...

Του Μαγκντί είναι παλιά ιστορία η οποία ήταν θέμα χρόνου πότε και σε ποιόν θα σκάσει...

IWN1998 είπε...

Γιατί Μπεθέρα, Μπαρόνι και Ριέρα ως "δανεικός" της Εσπανιόλ, είναι καινούργια; Μήπως τελικά το λιγότερο κακό το έκανε ο Κιντής;

polykos είπε...

Σε χρόνο Α συντελείται η πράξη.
Σε χρόνο Β δικάζεται με θετική-αρνητική κατάληξη ή δείχνεις αδιαφορία και σμπρώχνεις παρα κάτω.
Σε χρόνο Γ σκάει η βόμβα στα χέρια.

Ο Κιντής κάλυπτε το Β χρόνο.

br fun_atic είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18597&catid=5

πάει και ο Στρακόσια

stam είπε...

Πάει κ ο Κουμορτζί. Αυτός που δεν τον δίναμε ούτε για 1 εκ. τον σκοτώσαμε για 150 χιλιάρικα.
Η απόλυτη ξεφτίλα! Ηρθε η νέα μας διοίκηση και ξεπουλάει τα ασημικά όσο όσο.
Ακολουθούν Ριέρα, Γιόνσον κ ποιός ξέρει ποιοί άλλοι. Στο δεύτερο γύρο θα παρακολουθούμε τον Πετκάκη με τον Ρόβα να προσπαθούν να δώσουν τη μπάλα στα 2 μέτρα.
Κρίμα για τον Πανιώνο μας που πάει να καταντήσει απολλωνάκι...

IWN1998 είπε...

Το συγκεκριμένο site της Γκάνας που μεταδίδει τη είδηση μεταγραφής του Κούμο, έχει στο παρελθόν γράψει πολλά που δεν έχουν επαληθευτεί. Ας αναμείνουμε. Εκτός αν επαληθεύεται και απ' αλλού...

IWN1998 είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/149315-Teleionei-toy-Koymortzi-stin-Ntizon

250 χιλιάρικα. Δεν πειράζει. Έχουμε Όμο ακόμα.

IWN1998 είπε...

...και εκείνος ο καμερουνέζος που δοκίμαζαν το καλοκαίρι καλός ήταν και όχι ακριβός... κε Κουτλίδη. Ελέγετο ότι υπήρχε και 'προσύμφωνο'. Για ψαχτείτε. Φθηνή ομάδα πάμε να φτιάξουμε οπότε λέω ίσως...

br fun_atic είπε...

@stam
έχει κάποιο ιδιαίτερο λόγο να ξεπουλάει τα ασημικά, όπως λες, η νέα διοίκηση; Το κάνει από βίτσιο, από ανικανότητα ή από ανάγκη;Έχουν έρθει προτάσεις για τον Κούμο και η νέα διοίκηση επέλεξε την χαμηλότερη; Αν θυμάμαι καλά, το καλοκαίρι μόνο ως δανεικό τον ζητούσαν...Εννοείται ότι από την Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται κανείς και πολύ περισότερο δεν έχει κανείς τα χρήματα (έστω και τα 150 χιλιάρικα) για να τον αποκτήσει.

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όταν μιλάμε για διοίκηση ΠΑΕ μιλάμε για διοίκηση Πρωτοδικείου. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα ας καταθέσει κι εκείνος αίτηση.Θα ήταν ενδιαφέρον να κρίνονταν κατόπιν συνεκδίκασης δύο ή περισότερες αιτήσης γιατί θα έμπαιναν στη θέση τους μία δια παντός κάποια πράγματα στη θέση τους.

br fun_atic είπε...

Κάποια στιγμή πρέπει να κατέβουμε από τα σύννεφα και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικόττα.

Θα μπορούσε να μας βοηθήσει ακόμη και ο Κούμο.

Τον άγοράσαμε έναντι 1 εκ ευρώ. Είναι στην ομάδα εδώ και 3-4 χρόνια αν δεν κάνω λάθος. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι λάμβανε ως ετήσιες απολαβές 200.000 ευρώ (επίτηδες βάζω ένα μικρό ποσό. Αυτό σημαίνει ότι μας έχει στοιχίσει 4Χ200.000+1.000.000=1.800.000. Άρα για να μην έχουμε χασούρα από την μεταγραφή του θα έπρεπε να τον πουλήσουμε τουλάχιστον τόσα. Με λίγα λόγια η μεταγραφή του στον Πανιώνιο ήταν αποτυχημένη οικονομικά και σε κάποιο βαθμό αγωνιστικά διότι αν σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο η προσφορά του Κούμο ήταν μεγαλύτερη, προφανώς και θα έπιανε περισσότερα στο μεταγραφικό παζάρι...

Αντίστροφο παράδειγμα: Τσότσα.Νμίζω ότι μας στοίχισε 50.000 ευρώ. Έχω την εντύπωση ότι δεν λαμβάνει περισσότερες από 30.000. Αυτό σημαίνει ότι δεν μας έχει στοιχίσει περισότερα απο 150.000 ευρώ. Αν αύριο πουληθεί έχουμε κέρδος. Να μην ξεχνάμε ότι ο Τσότσα είναι αυτή τη στιγμή το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του Πανιωνίου και από άποψη ονομαστικής αξίας και από άποψη μεταπωλητκής αξίας.

Αυτός πρέπει να είναι ο τρόπος σκέψη μιας ομάδας που δεν έχει πλέον για πρόεδρο του κινούμενο πορτοφόλι για να μην πω ότι και εκείνος έτσι έπρεπε να βλέπει τα πράγματα...

stam είπε...

Η αγωνία για κάθε πανιωνιο είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει πλάνο. Όταν ξεπουλας το πιο ακριβό περιουσιακό σου στοιχείο Δεκέμβρη μήνα κ ενώ όλοι ξέρουν ότι δεν έχεις μια περιμένεις να βρεις καλύτερη πρόταση απο 150 χιλιαρικα; Θα σου χαρίσει κανένας λεφτά;
Κ αάντε κ ξεφορτωθηκες τα πιο ακριβά συμβόλαια. Θα αντικατασταθούν όλοι αυτοί κ απο ποιους;
Ας βγει η διοίκηση να μας πει καθαρά ότι μοναδικός μας στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση με οποιοδήποτε κόστος. Κ ας πέσουμε κατηγορία. Κ σε αυτή τη βάση να κριθεί κ να δούμε πόσοι στηρίζουν αυτό το πλάνο.
Κ κάθε ένασ απο εμάς που δεν τον ενδιαφέρει ουτε ο Τσολακακης ουτε ο Τσαβαλος κ η κόντρα τους, αναρωτιέται που Θα καταλήξει αυτή η ιστορία.

stam είπε...

Με συγχωρεις αλλα αυτή είναι μπακαλιστικη λογική. Τρεις το λάδι τρεις το ξύδι. Άλλες οι τιμές όταν αγορασαμε τον Κουμο αλλα λεφτά είχες τότε κ άλλο πρόεδρο... Ο Τσακιρης δεν τον πουλάγε 1 εκ κ καλά έκανε κ τώρα ξεπουληθηκε για το τίποτα σε μια νύχτα μέσα. Ας τον κραταγες μέχρι το καλοκαίρι κ θα εβρισκες σίγουρα καλύτερη προσφορά
Η μήπως πιστεύεις ότι ο Τσοτσα θα πουληθεί καλύτερα; Μήπως έχουν καμία διαπραγματευτική δυνατότητα οι διοικούντες κ δεν το βλέπουμε;
Κ την τρύπα που αφήνει στο κέντρο ποιος θα την καλύψει; Ο Αναστασοπουλος;

zamis είπε...

Η αποφαση της τελευταιας Γ.Σ. ηταν η οικονομικη σωτηρια της ομαδας με αναποφευκτες αγωνιστικες συνεπειες,ετσι δεν ειναι?

br fun_atic είπε...

@stam
αν ήσουν στην γενική συνέλευση θα είχες ακούσει ότι πρωταρχικός στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση έστω και εις βάρος της αγωνιστικής εικόνας. Αυτό το δέχθηκαν όλοι οι παριστάμενοι. Ο μόνος ο οποίος είπε ότι είχε τον τρόπο (χωρίς να μας τον αναλύσει) να διαχειριστεί την κατάσταση χωρίς θυσίες σε αγωνιστικό ή οικονομικό επίπεδο ήταν ο κος Τσολακάκης.
Όλοι οι υπόλοιποι κατανοούσαν την κατάσταση που επικρατεί και στον σύλλογο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Θα σου θυμίσω ότι αυτό που ονομάζεις ξεπούλημα των ασημικών το έχουν κάνει πριν από εμάς άλλοι σύλλογοι με πολύ μεγαλύτερες οικονομικές (θεωρητικά) δυνατότητες. Υπολόγισε μόνο ότι ο ΠΑΟ έδωσε τον Σισέ για 7 εκ ευρώ την στιγμή που τον είχε αγοράσει 10.000.000 και του έδινε και κάτι εκατομμύρια ως μισθό...Και δεν μιλάμε για τον Σισέ που αγόρασε ο οποίος τον καιρό εκείνο ήταν εξαφανισμένος από το ποδοσφαιρικό στερέωμα, αλλά τον πρώτο σκόρερ Σισέ, με καλή παρουσία και σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια και επιστροφή στην Εθνική ομάδα της χώρας του...Δες επίσης ποιους και πόσους παίκτες έδωσε ήδη από πέρσι η Α.Ε.Κ (με πρώτο και καλύτερο τον Τζιμπουρ που έμεινε ελεύθερος), ο ΠΑΟΚ, ο Άρης κ.λ.π
Κάτι άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί εξαφανίστηκαν όλοι εκείνοι οι επενδυτές που θα έδιναν στον Πανιώνια 10,20,50 εκ ευρώ, που θα μας έβαζαν σε τροχιά ανόδου, τίτλων και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αλά αρνούνταν πεισματικά να καταθέσουν έστω και τα 5.000 ευρώ που ζητούσε ο Τσακίρης ως «παράβολο» για τον έλεγχο.

br fun_atic είπε...

@stam
αυτό που ονομάζεις μπακαλίστικη λογική είναι η αφαίρεση των εξόδων από τα έσοδα για να μείνει κέρδος... αν δεν το κάνεις αυτό είναι προφανές ότι δεν διοικείς ούτε περίπτερο (πόσω μάλλον μπακάλικο)...

Η διοίκηση του Πανιωνίου με πολύ μεγάλη χαρά θα δεχθεί χρήματα από τον οποιονδήποτε Πανιώνιο για να καλυφθεί το συμβόλαιο του Κούμο μέχρι το καλοκαίρι ώστε να μπορέσει να πουληθεί σε υψηλότερη τιμή. Δεν υπήρξαν προσφορές όταν άρχισε να σφραγίζει επιταγές, ποτέ όμως δεν είναι αργά...

Πολύ φοβάμαι όμως ότι την δεδομένη στιγμή δεν έχουμε χρηματα για να καλύψουμε πολύ μικρότερα συμβόλαια.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ρε σεις μη λέτε λαμακιες, ορισμένοι που διαβάζω. Η διοίκηση τι να κάνει για να αλαφρύνει το μπατζετ που μας φόρτωσαν το καλοκαίρι?? Είμαστε άφραγκοι και θέλαμε βόλτες στο Κολωνάκι, και ακριβό αμάξι. Ας πουλήσει όλους τους μισθοφόρους, και με τον αράπη που έχουμε μέσα, αλλάζει κάτι? Τα ίδια χάλια είναι η ομάδα….

NK99 είπε...

Σήμερα διάβασα κάποιο πρωτοσέλιδο ότι ο ΠΑΟΚ που σε ένα ντέρμπι μπορεί να κάνει 300 - 500 χιλ. εισπράξεις ξεπουλάει και δίνει φανέλες σε νέους. Εμείς δεν θα δώσουμε έναν βαριεστημένο δυσαρεστημένο και παρηκμασμένο παίκτη που και μόνο από την απαλλαγή του συμβολαίου του θα προκύψει κέρδος?

Μιλάμε για αποδυνάμωση όταν η ΠΑΕ δεν έχει χρήματα να καλύψει τα συμβόλαια των παικτών που παίζουν τώρα.....πόσο μάλλον αυτών που έφυγαν και είναι ακόμα εδώ?

Μακάρι να αποδυναμωθούμε αλλά και αυτό ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ με τα συμβόλαια που έφτιαξαν οι προηγούμενοι.

stam είπε...

Τα χάλια δεν τα έχεις δει ακόμα. Έχεις να φας πολυ Ροκα κ Πετκακη...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Δηλαδή, συγγνώμη ρε φίλε. Η Ξάνθη που είναι από πάνω μας, ο ΟΦΗ που έπαιζε Αυγουστιάτικα μπαράζ, ο Εργοτέλης όλοι αυτοί έχουν μυθικά μπάτζετ? Απλά όσοι ασχολούνται έχουν προσαρμοστεί στη πιάτσα… αυτό είναι εμείς έχουμε δική μας κοσμοθεωρία.

Βέβαια φταίμε και εμείς….. αντί να πάμε να τους σπάσουμε στο ξύλο, όλους αναιξεραίτος… καθομαστε και τρομπάρουμε…

Άσε που έχουμε όλοι μπλογκ και γράφουμε το μακρυ και το κοντό μας…. Αυτό είναι εύκολο γιατί είναι τσαμπα…. Στο γήπεδο 1500 άτομα…. Αντε γεια μας!!!!!!

br fun_atic είπε...

υπάρχει κι αυτό...Σημαντική λεπτομέρεια οι σφραγισμένες επιταγές και ο χρόνος που κάποιοι του τις μετέθεσαν...Ας μην πούμε άλλα...

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/247722-etsi-hatheke-o-koumortzi

αν οι οικονομικές μου δυνατότητες είναι για Ρόκα και Πετκάκη, αυτούς θα βλέπω και αυτούς θα χειροκροτώ. Αν η τσέπη μου αντέχει για την ομάδα νέων το ίδιο.Όποιος θέλει κάτι περισσότερο ας βάλει χρήματα.

stam είπε...

Όλες αυτές οι ομάδες που λες 2-3 ποιοτικούς παίκτες να ξέρουν λίγη μπάλα τους έχουν. Εμείς αν δώσουμε κ τον Ριερα κ τον Ντατο ποιος θα μείνει;
Ε δεν στεκεσαι στην κατηγορία έτσι. Δες τη Δόξα Δράμας να καταλάβεις

zamis είπε...

Καλο θα ηταν να μας πεις και τι προτεινεις stam.

br fun_atic είπε...

Ο ποιοτικός για παράδειγμα του Οφη ή της Ξάνθης ποιός είναι; Θα σου πω για την Ξάνθη ότι δεν έχει συμβόλαιο μεγαλύτερο από 100.000. Και όχι τώρα. Πάντα έτσι ήταν. Είδες ποτέ να απειλείται η Ξάνθη με δ' εθνική; Όχι. Και όσο είναι καλά ο Πανόπουλος δεν θα το δεις. Όχι γιατί ο άνθρωπος έχει χρήματα αλλά γιατί προσέχει που και σε ποιούς τα δίνει.

Έτσι λέγαμε και για τον Λεμονή πόσο ποιοτικός ήταν κ.λ.π και είδαμε πως του πήρε και τα σώβρακα ο απλήρωτος Αλενατόρε...

Θα σας το ξαναπώ. Ο μεγάλος Φαμπιάν Εστογιανώφ του τελικού Κόπα Λιμπερταδόρες δεν κατάφερε να φέρει προσφορά. Τι είδους προσφορά περιμένεις να φέρει ο πράγματι ποιοτικός Ριέρα που μαζεύει τις κόκκινες σαν τα στραγάλια; Κι αυτό στο λέω εγώ που τον Ριέρα τον πάω με 1000.

Θα σας πω και κάτι τελευταίο. Όλες οι ομάδες χρωστάνε τα κέρατά τους σε παίκτες. Ιδίως η Α.Ε.Κ. Μπορείτε να μου πείτε γιατί όλες οι προσφυγές και οι σφραγίσεις γίνονται στον Πανιώνιο;

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ENΟ ΣΤΑΜ ΑΝ ΠΕΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ του σημερινους, θα σωνόμασταν και μετά θα πέφταμε Δ !

stam είπε...

Ο Σισιτς κ ο Βαγγελακης ο Μαντζιος σε έκαναν χωνι εδώ μέσα αν θυμάμαι καλα. Κάτι Ποι κ Μαρσελινιο που έχει η Ξάνθη θα τους βλέπεις παικταραδες τώρα. Ασε που ο Πανοπουλος πουλάει αλλα πουλάει καλα δεν ξεπουλαει. Δες αυτόν τον Βλαχοδημο που τον ετοιμάζει για επόμενο τι ωραία τον προωθεί. Αλλα το ξέρει το παιχνίδι ο άνθρωπος για τους δικούς μας αμφιβάλλω...
Ας περιμένουμε να δούμε κ την περίφημη διοίκηση Πρωτοδικείου κ να κρίνουμε.

Panos είπε...

ΣΤΑΜ όλες αυτές οι ενστάσεις έχουν μια βάση, αλλά στη ΓΣ η απόφαση ήταν ομόφωνη. Αν είχες διαφορετική άποψη και την υποστήριζες με στοιχεία, θα μπορούσε να πάρει άλλη τροπή η κατάσταση.
Τώρα υλοποιείται η απόφαση της ΓΣ. Αυτό αποφάσισε το σώμα του Πανιωνίου, αυτό κάνει η διοίκηση.

IWN1998 είπε...

Κάθε τι για να πετύχει θέλει ένα μέτρο. Δεν είμαι αντίθετος με το να μεταγραφεί ο Κούμο και να δώσει οικονομικές ανάσες στην ΠΑΕ. Ούτε πιστεύω ότι Ρόκας και Πετκάκης είναι τόσο ξεφτίλα όσο παρουσιάζεται στα σχόλια του φίλου stam. Ας δούμε πχ και το ότι ο Ρόκας με το Βόλο ή ο Πετκάκης με την Καβάλα τερμάτισαν πέρυσι πολύ πάνω από τον Πανιώνιο του Κουμορτζί.
Θα ήταν χρήσιμο να μπει ένα κατώφλι στο τι περικοπές θα κάνουμε στον αγωνιστικό τομέα ώστε στοιχειωδώς να μπορέσει να υπάρχει η ελπίδα διεκδίκησης της αγωνιστικής σωτηρίας. Πχ αν πεις ότι διώχνω τον Ελευθερόπουλο, ίσως μπορείς να σταθείς με το Σιδεράκη. Ή αν διώξεις όπως λέγετε τον τρυαματία Μάχο, που δεν ξέρεις πως θα επανέλθει, κανείς δεν θα πει ότι είναι παράλογο. Αν μεταγράψεις όμως κάποιον από τους σέντερ μπακ, δεν έχεις να τους αντικαταστήσεις ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ οπότε είναι σαν να πετάς λευκή πετσέτα.
Ναι είναι προτεραιότητα η οικονομική εξυγίανση από την αγωνιστική σωτηρία αλλά η όποια διοίκηση θα κριθεί από την ικανότητα της να μπορέσει να εφαρμόσει το μέτρο και να κάνει ένα συνδυασμό που να δώσει δυνατότητες να υπάρξει στοιχειωδώς και αγωνιστική δυνατότητα που να δίνει κάποιες πιθανότητες.
Ειδάλλως ...μια που το αποφάσισε και η συνέλευση (κάποιοι κατηγορούν ότι έπρεπε να έχει γίνει νέα ήδη...) ας κατεβάσουμε από τώρα τους μικρούς και ας βγάλουμε πωλητήρια με τη μορφή που βγάζουν στη Διάλυσή τους τα εμπορικά ώστε να εξασφαλίσουμε στα σίγουρα την οικονομική σωτηρία.
Κατά συνέπεια, παν μέτρον άριστον και συντονισμένες προσπάθειες. Σαφώς πρώτιστο είναι η αποφυγή της Δ' Εθνικής, σαφώς δεν κρίνονται ως κακές οι προθέσεις των διοικούντων αλλά ας προσπαθήσουμε να δούμε μήπως κάποια όρια στις κινήσεις μας, μπορούν να κρατήσουν κάποιες αγωνιστικές δυνατότητες. Εξάλλου και μια ομάδα απαξιωμένη από πλευράς ρόστερ, έχει περιουσιακά στοιχεία; Δεν είναι οι παίκτες τα περιουσιακά της στοιχεία;

ΥΓ: Βλέποντας κάτι θέματα Χίκα, Μαγκντί, Μπεθέρα, Μπαρόνι κλπ να σκάνε, πολύ αμφιβάλλω αν το πρόβλημα του Πανιωνίου ήταν μόνον το προηγούμενο καλοκαίρι ή σε πολύ μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Ναι δεν πούλησαν και δεν αναδιαπραγματεύτηκαν τότε αλλά η τεράστια απόσταση των συμβολαίων που έκλεινε η διοικήσεις της ιοδκτησίας Τσακίρη (πλην Κρικβέλια που δεν την αφορά) σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα καθώς και ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις των, κάνουν σαφές πως το πρόβλημα είναι πολυπαραμετρικό και δεν αφορά μόνον τους εύκολους στόχους των γερόντων "επιτυχημένων" παραγόντων.

stam είπε...

Ιων συμφωνώ απόλυτα. Να σταματήσει όμως η καραμέλα για ομόφωνη απόφαση της ΓΣ. Οι 100 άνθρωποι που ψήφισαν δεν είναι όλος ο Πανιώνιος. Πανιώνιος είμαστε κ εμείς που βγάζουμε διαρκείας 10 χρόνια που πάμε σε όλα τα γήπεδα ακόμα κ στη β εθνική που κατεβήκαμε στο συλλαλητήριο για να μην πουληθεί στον Ψωμιαδη.
Διαβάσαμε ότι η νέα διοίκηση έχει πλάνο κ δυνατότητα να σώσει την ομάδα. Καταλάβαμε ότι εννοούσε οικονομίκα κ αγωνιστικά. Δεν το έχουμε δει ως τώρα. Κ θα τους κρίνουμε για αυτό.
Οι κινήσεις ως τώρα είναι σπασμωδικες κ δείχνουν απουσία σχεδίου.

br fun_atic είπε...

Να έχουμε στο μυαλό μας κάτι άλλο. Στη γενική συνέλευση άνοιξε ένας κατάλογος ενδιαφερόμενων για να συμμετάσχουν στην διοίκηση πρωτοδικείου και πράγματι υπήρξε συγκεκριμένο ενδιαφέρον από μερικούς φίλους. Έχω να σας πω ότι λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε από τότε μέχρι σήμερα ο κατάλογος αυτός μειώθηκε και ποιοτικά και ποσοτικά.
Για να προλάβω κάποιους που είναι βέβαιο ότι θα μιλήσουν για καθυστερήσεις κ.λ.π έχω να πω μόνο ότι η απόσυρση μερικών υποψηφιοτήτων έγινε αποκλειστικά και μόνο γιατί κάθε μέρα εμφανίζονταν και κάτι καινούργιο, κάτι που αποθάρρυνε πολλούς φίλους να ρισκάρουν την περιουσία τους ή την ελευθερία τους για το καλό του Πανιωνίου. Αυτή είναι η κατάσταση κύριοι. Σε αυτή την κατάσταση λοιπόν, εμένα ο Ρόκας μου φαίνεται Ροναλντίνιο…

br fun_atic είπε...

Η Γ.Σ ήταν κρισιμότατη για το μέλλον του Πανιωνίου και όμως ήρθαν μόλις 100-200 άτομα. Αυτοί φίλε μου είναι οι Πανιώνιοι που ενδιαφέρονται. Οι λίγοι, γνωστοί, γραφικοί τύποι... Όλοι οι άλλοι εμφανίζονται στις επιτυχίες.Τι συγκεκριμένες προτάσεις μπορεί να κάνει κάποιος για την Χιροσίμα; Αν δεν το έχουμε καταλάβει, γι' αυτό μιλάμε...

Να σου πω και κάτι; Κι εγώ έχω βαρεθεί να ακούω για τους Πανιώνιους που στάθηκαν στην β' εθνική, που έκαναν συλλαλητήρια κ.λ.π. Ξέρεις πόσοι ήταν; Όχι περισότεροι από 300...Και παραδόξως όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει ότι πάντα ήταν εκεί. Ε, δεν ήταν. Γιατί αν ήταν όλοι αυτοί θα μιλούσαμε για χιλιάδες κόσμο...

Αν κάποιος ήταν Πανιώνιος δεν έπρεπε να πάει σε συλλαλητήρια. Έπρεπε να τραβάει με τα νύχια και τα δόντια όλους όσοι την έπεσαν στον Τσακίρη με το που εμφανίστηκε, του ρούφηξαν το αίμα με το μπουρί της σόμπας και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...

Θέλεις να δεις προτάσεις, σχέδια, χαρτιά και συμφωνητικά; Δες αυτά τα δύο βίντεο. Θα καταλάβες (αφού γνωρίζεις τι έγινε) πως λειτουργούσαν ΠΑΝΤΑ τα πράγματα...

http://www.youtube.com/watch?v=Qlk_0oDiB24

http://www.youtube.com/watch?v=d2qh2BagnIw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=_1hvyvmVU9M&feature=related

κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε ότι χορτάσαμε από παραμύθια.

IWN1998 είπε...

@BRF. Πολλά από τα καινούργια που εμφανίζονται... είναι δυστυχώς πολύ παλιά και δεν έχουν να κάνουν με τα συμβόλαια του Ριέρα και του Κούμο. Αν δεν λυθούν αυτά και όλοι την ομάδα να διώξουμε, πάλι θα χρωστάμε και μάλιστα κατά τρόπο που θα επιφέρει άμεσες τιμωρίες. Τα καινούργια με τους Κρικβέλιες και τους Ριέρες ίσως μπορεί η διοικούσα κίνηση να τα τα χειριστεί και να βρει σε πολλά λύσεις. Για τα παλιά, μόνον σε ευαισθητοποίηση ... μπορούμε να ελπίζουμε, που όμως είναι βασική για να επιβιώσει η όποια περαιτέρω προσπάθεια εξυγίανσης. Ειδάλλως και το ρόστερ θα δοθεί και αποτέλεσμα δεν θα βγει.
Και όσο για τη ποσοτική και ποιοτική μείωση της λίστας των υποψηφίων για το ΔΣ Πρωτοδικείου, όταν οι πιο ισχυροί φεύγουν πρώτοι, πως να μείνουν οι λιγότερο δυνατοί στις επάλξεις; Δεν κατηγορώ κανέναν. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά στα δύσκολα φαίνονται και αποδεικνύονται πολλά.

Κατά τ' άλλα όντως stam θα ήταν καλό αν η διοικούσα κίνηση έβαζε κάποιο σαφή στόχο σε δημόσια θέα. Έθετε κάποια όρια. Πχ διώχνω όλα τα συμβόλαια πάνω από 200.000 και όπου έχω 'τρύπα' σύμφωνα με τον προπονητή πάω για κάτι φθηνό που μπορεί να βοηθήσει, αν υπάρχει. Ο κος Κουτλίδης κάτι είπε χθες σε γενικές γραμμές. Το ασαφές και ανεξέλεγκτο αποσυσπειρώνει.

Και ένα ερώτημα. Μπορεί να γίνει αίτηση στο Πρωτοδικείο και να μην υπάρχουν συμπληρωμένοι υποψήφιοι; Μπορεί να διορίσει το Πρωτοδικείο από μόνο του κάποιους και με τι κριτήρια;

IWN1998 είπε...

@BRF και πάλι. Αν δεν κάνω αρκετοί που πρωτοχρησιμοποίησαν το μπουρί της σόμπας και μάλιστα πρώτοι-πρώτοι ήσαν προσωπικές επιλογές και φίλοι του τέως μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.
Επίσης αδικείς την παλιά γενιά των Πανιωνίων που γέμιζε Λάρισες και Βόλους στα μπαράζ, μιλώντας για 300... Ακόμα και στην πρώτο υποβιβασμό που υπήρχε μεγάλη απογοήτευση, επί Βούκοτιτς που δεν πηγαίναμε και καλά, κόβαμε πιο πολλά εισιτήρια από ότι τώρα ή έστω είχαμε πιο πολύ κόσμο στο γήπεδο.
Ναι όσοι δεν ήταν στη ΓΣ και δεν ενέχονται στη διοικητική προσπάθεια, έχει λιγότερο βάρος ο λόγος τους. Από την άλλη ΠΑΕ είσαι, εταιρία είσαι, αφουγκράσου και τον πελάτη σου, την κοινή γνώμη των απλών φιλάθλων, αυτών που δεν θέλουν να εμπλέκονται αλλά δεν μπορείς να αμφισβητήσεις την αγάπη τους και τη στενοχώρια τους γιατί δεν ήρθαν να ψηφίσουν στη ΓΣ. Μπορεί να μην ξέρουν σε βάθος τα πράγματα και όλες τις παραμέτρους αλλά έχουν μια άποψη που ίσως κάτι συνεισφέρει και στο τέλος-τέλος σχέδιο ζητάνε και κάποια σαφήνεια στόχων.
Όσο για τα συλλαλητήρια, κάποιους που ήταν εκεί, τους έχεις μαζί στην Πανιώνια Κίνηση. Και αν δεν κάνω λάθος, συλλαλητήρια για να μην δοθεί ο σύλλογος εκεί που τώρα δεν θα χρειαζόταν η οικονομική εξυγίανση ούτε καν έγινε. Δεν θα χρειαζόταν γιατί θα ήμασταν ήδη εκεί που είναι η Καβάλα.

stam είπε...

Έτσι ακριβώς Ιων. Αλλιώς ξεπουλας την ομάδα γιατί σήμερα σου έδωσαν 150 χιλιαρικα για τον Κουμο, αύριο θα σου δώσουν αλλα 100 για τον Τσοτσα κ διαλύεται η ομάδα. Ασε που στη δύσκολη στιγμή σου θα σου τους πάρουν όλους κοψοχρονια.
Ας βγει κάποιος να μας πει θα διώξουμε τα ακριβά συμβόλαια αλλα θα κρατήσουμε ένα βασικό κορμό για να πορευτεί η ομάδα. Κανουμε ήδη κινήσεις για να τους αντί καταστήσουμε το Γενάρη.
Τίποτα απο όλα αυτά. Τα μαθαίνουμε απο τα ΜΜΕ κ η επίσημη διοίκηση σιωπά. Η περίφημη διαφάνεια κ ενημέρωση του κόσμου πήγαν απατες. Χορτάσαμε απο υποσχέσεις.

Bertheway είπε...

Ο Κούμο τώρα που υπέγραψε θα βάλει τα πόδια του στη φωτιά την Κυριακή με τον Πάο ή θα παίξει ήρεμα και συντηρητικά???Θα ρισκάρει με πιθανό τραυματισμό?Όπως πίστευα ότι ήταν λάθος που στείλαμε τον Σερ Τάκη να παίξει με την Δόξα ενώ από Δευτέρα θα σταμάταγε το ίδιο λάθος πάει να γίνει με Κουμορτζί

IWN1998 είπε...

Πάντως για τη μεταγραφή Κούμο, να πούμε ότι αναφέρονται 250.000 και όχι 150 (3.5 χρόνια συμβόλαιο) και επίσης ίσως στα συν του Πανιωνίου μπορεί να μπει ότι ο Κούμο δεν θα διεκδικήσει κάποια δεδουλευμένα;;; Είναι σημαντικό και αυτό.
Το ποτήρι μπορούμε να το δούμε και μισοάδειο και μισογεμάτο. Θεωρώ σημαντικότατο φίλοι μου επίσης το ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ πως στη δεδομένη περίσταση το χειρότερο θα είναι να αρχίσουμε ο ένας να αμφισβητεί τις προθέσεις του άλλου.
Ναι στην κριτική αλλά όχι στην επίκριση. Κριτική για να βλτιώσουμε πράγματα και όχι για να αμφισβητήσουμε προθέσεις. Δεν είμαι ούτε εγώ ούτε ο Stam περισσότερο ή λιγότερο Πανιώνιος από τον Τσάβαλο, τον BRF, τον Πάνο ή το Zami. ΄Όλοι έχουμε κοινή συνισταμένη τον Πανιώνιο και την αγάπη μας σε αυτόν. Γίνεται μια προσπάθεια και θα πούμε απόψεις για βελτίωση και όχι για κατηγόρια. Ξέρω ότι υπάρχουν και οι άλλες φωνές. Δεν πρέπει να τις ακολουθήσουμε.

IWN1998 είπε...

Βλέπω Όμο με ΠΑΟ...για αντιΚούμο.

stam είπε...

Το θέμα είναι το εξής. Έχουμε μια διοίκηση που αποτελείται απο απλούς ανθρώπους με μοναδικό τους όπλο την αγάπη του για τον Πανιωνιο αλλα χωρίς καμία οικονομική δυνατότητα ουτε ειδικές γνώσεις. Σε αυτή τη λογική θα μπορούσα να είμαι εγώ κ ο οποιαδήποτε Πανιώνιος στη θέση τους.
Απο αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν που βγήκαν μπροστά εμείς οι υπόλοιποι έχουμε την απαίτηση να μας ενημερώνουν για το σχέδιο τους κ τις κινήσεις τους κ που αποσκοπούν.
Αν είχαμε κάποιο μεγαλομετοχο που έβαζε τα λεφτα του αλλάζει το πραγμα

NK είπε...

εγω ενα δεν καταλαβαινω

γιατι διωχνουμε αυτους που παιζουν και δεν ξεκινάμε απο αυτούς που δεν παίζουν. (μποσκο, κουκετς κλπ)
πλάκα κανουμε?

br fun_atic είπε...

μα και πριν stam είχαμε μια διοίκηση η οποία δεν είχε καμία οικονομική δυνατότητα ούτε ειδικές γνώσεις. Αυτό αποδεικνύεται από την κατάσταση που υπάρχει σήμερα...Εκείνοι βέβαια για τον εαυτό τους πιστεύουν άλλα, το ζήτημα όμως είναι ότι η πραγματικότητα που βιώνουμε τους διαψεύδει.

Θεωρώ ότι το επίπεδο ενημέρωσης του κόσμου θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αυτό δεν σημαίναι όμως ότι έπρεπε η διοίκηση να ενημερώνει τουτς πάντες για τα πάντα.

Ως προς το σχέδιο: δεν μπορεί να υπάρχει οριζόντιο σχέδιο του στυλ κόβω όλα τα συμβόλαια από τόσα ευρώ και πάνω. Ο κάθε παίκτης αποτελεί χωριστή περίπτωση. Επιπλέον, τα σχέδια μεταβάλλονται ανάλογα με το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για παίκτες μας. Για παράδειγμα: αν ο φαμπιάν έφερνε μια πρόταση 1 εκ ευρώ, σήμερα μπορεί και να μην συζητούσαμε την αποδέσμευση άλλων παικτών...Το μονο πιστεύω που μπορεί να γίνει είναι να συμφωνήσουμε ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες οι οποίοι δεν πρέπει να πουληθούν στην παρούσα φάση για κανένα λόγο και για το οποιοδήποτε ποσό. Προσωπική μου εκτίμηση ότι δεν πρέπει να πουλήσουμε τους Σιόβα και Τσότσα γιατί είναι αδύνατον να τους αντιμετωπίσουμε και η άμυνα χρειάζεται χρόνο για να δέσει, όσο καλοί κι αν είναι οι αντικαταστάτες.

Katrinos είπε...

Έχεις ένα αυτοκίνητο αξίας 100,000 Ευρώ , το οποίο καίει δύο πετρελαιοπηγές την εβδομάδα, τα κόστη του είναι τρία μηνιάτικα το μήνα και εν μέσω κρίσης αποφασίζεις να το πουλήσεις.
1) Εαν βγάζεις ακόμα χρήματα , περιμένεις μέχρι να έρθει η κατάληλη προσφορά.
2) Εαν δεν σε φτάνουν το διώχνεις έστω με 5 χιλιάρικα
3) Εαν βρεθείς άνεργος και κατατρεγμένος καταθέτεις τις πινακίδες το βάφεις μπλέ και το πετάς στη θάλασα.

Ε βάλτε το Πανιώνιο στο 3 και θα καταλάβετε πολλά.

br fun_atic είπε...

απ' ότι καταλαβαίνω, μόλις σου ήρθαν τα τέλη κυκλοφορίας :)

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/520232

είναι σίγουρο ότι τα πιτσιρίκια πολλοί θα τα κράξουν και ελάχιστοι θα τα εμπιστευτούν. Κι εγώ σας λέω ότι όσο τρελό κι ανξ ακούγεται, η ομάδα έχει πιθανότητες να πάει καλά. Όλα αυτά τα πιθτσιρίκια κρατούν εδώ και μερικά χρόνια τον Πανιώνιο πολύ ψηλά στις μικρές κατηγορίες. Καιρός να τα καταφέρουν και στην πρώτη...

Ναι, ρε μπάγκες. Αυτό είναι ο Πανιώνιος που μας φτιάχνει!!!

IWN1998 είπε...

ΟΚ ας ενθουσιαστούμε με τον Πανιώνιο που γυρνάει στις πηγές του ερασιτεχνισμού, αλλά ας δώσουμε και μια απάντηση στο εύλογο ερώτημα του ΝΚ γιατί διώχνουμε αυτούς που παίζουν και κρατάμε αυτούς που δεν παίζουν. Πχ Κούκετς, πχ Οκόγιε. Νομίζω είναι λογικό κάποιους που δεν μπορούν να προσφέρουν έστω και αν είναι φθηνοί να μην τους κρατάμε. Και κάποιους που δεν πρόκειται να παίξουν να μην τους πληρώνουμε. Το να έχεις έστω και με 55000 συμβόλαιο τον όποιο Οκόγιε δεν είναι άραγε χαμένα λεφτά εκτός και αν θέλουμε να έχουμε παίκτες με γνώση άλλων κατηγοριών.

IWN1998 είπε...

Προσλάβαμε και νέο προπονητή τερματοφυλάκων στη θέση του Στρακόσια. Κανονικά αν θέλαμε να κάνουμε αιματηρές περικοπές, εφόσον δεν λυθεί το συμβόλαιο του Μάχο, θα έπρεπε να βάλουμε το Γιούργκεν να προπονεί τους τερματοφύλακες ή εκ περιτροπής ο ένας να προπονεί τους υπόλοιπους...

General Tanz είπε...

Καλημερες!

http://gplavoukos.blogspot.com

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Μπράβο Katrinos,
Πολύ ωραία η παραβολή σου… Πές μας και καμιά με τον Ιησου…
Σοφή η μπούρδα σου

General Tanz είπε...

Με επιπεδο το κουρδιστο πορτοκαλι!!

IWN1998 είπε...

Πλαβούκος λοιπόν με συνεργασία με Μάντζιο στο Θρασύβουλο και με Μανίκα παλαιότερα. Το θέμα είναι πως αν δεν έχουμε χαρτί να σκουπιστούμε, χρειαζόμαστε τα μεταξωτά βρακιά;

General Tanz είπε...

Πολυ επιμονος ο Κος Τσολακακης τελικα!!!!!!
http://www.sday.gr/Football/Super-League/Panionios/Etoimh-h-lista.aspx

Katrinos είπε...

Είδες Στρατηγέ μου, νέα φρούτα.....

br fun_atic είπε...

@general
προσωπικά θα μου έκανε εντύπωση αν δεν κατέθετε αίτηση...

Θα ήθελα πολύ να ξέρω τα άτομα που συνυπογράφουν την αίτησή του. Αν οι δύο αιτήσεις συνεκδικαστούν, τότε το δικαστής μπορεί να αναθέσει την διοίκηση στην μία ή στην άλλη "παράταξη" ή να δημιουργήσει μια μικτή διοίκηση.

IWN1998 είπε...

Η μικτή διοίκηση, υποθέτω ότι θα είναι υπόδειγμα σύμπνοιας και αρμονικής συνεργασίας.

br fun_atic είπε...

Εδώ είναι το θέμα. Είναι που είναι άσχετη η κάθε δικαστίνα από ποδόσφαιρο δεν ξέρει και τα ενδοπανιώνια και μπορεί να διαλέξει μια διοίκηση που θα τραβάμε τα μαλλιά μας. Ειδικά αν την αίτηση του Τσολακάκη την υπογράφει και ο Κουτελάκης να τον θεωρείτε ιδιαίτερα πιθανό σε μικτό σχήμα… Εκτός κι αν βγουν τα μαχαίρια και ακουστούν αλήθειες βασισμένες σε στοιχεία…

br fun_atic είπε...

το ταξίδι του Κούμο στη χώρα της μουστάρδας

http://www.sportdog.gr/article/73209/ste-ntizon-kai-me-te-voula-o-koumortzi

250.000 τελικά το μαλλί.

IWN1998 είπε...

Θα τα δώσει όλα με ΠΑΟ τώρα ο Κούμο. Μέσα στη φωτιά θα πέφτει.

Θεμιστοκλής είπε...

Έτσι κι αλλιώς, δεν περιμέναμε ο Κούμο με το Ριέρα να κερδίσουν το βάζελο.
Το θέμα είναι τι γίνεται στα παιχνίδια που ακολουθούν...

Ron Barceló είπε...

Φοβερό το deal που καταφέρανε για ένα παίκτη που κόστισε 1 μύριο, διεθνή και στην ιδανική ηλικία.

Τέτοιες κινήσεις απελπισίας οδηγούν με μαθηματική ακριβεια στη διάλυση.

Μπράβο στους (όποιους) διοικούντες.
Και εις άλλα τέτοια..

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Καλά ρε κακόπιστοι και γκρινιάρηδες... να νικήσουμε την Κυριακή και να δώ τι θα λέτε μετά :)

Α, εδώ και καμμιά ώρα έγινα κι εγώ φεϊσμπουκάκι. Εντάξει κύριε οικοδεσπότα; ευχαριστημένος;

br fun_atic είπε...

Δεν σε βρήκα.Για κάνε αίτημα φιλίας

vyruss είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128891106

Ναι!!! Νταρίο ψυχάρα για πάντα Πανιωνάρα!!!

Το κέντρο μας χρειάζεται ενίσχυση, και ποιος καλύτερος, ακόμα και στα χρόνια του.

br fun_atic είπε...

Αληθεύει αυτό που άκουσα για τιμωρία ε π τ α !!!!! Αγωνιστικών στον Ριέρα;