Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ο Τσάκας και ο Βούτας

Για άλλη μία χρονιά τηρήθηκαν τα έθιμα και οι παραδόσεις. Το τρίποντο του Παναθηναϊκού έπρεπε να έρθει, απλά άλλαξε το όνομα. Τον δρόμο λοιπόν που χαράζουν τόσα χρόνια ο Καραγκούνης, ο Νίνης και οι υπόλοιποι τριφυλλοφόροι βατραχάνθρωποι, ζογκλερ, τσιρκολάνοι και πορτοφολάδες, ακολούθησε ο Λέτο κερδίζοντας άλλο ένα πέτσινο πέναλτι το οποίο έβαλε στο παιχνίδι τον μετριότατο χθες Παναθηναϊκό, δίνοντάς του τη δυνατότητα να πιέσει και αργότερα να πετύχει την ανατροπή.

Είναι ντροπή για επαγγελματία ποδοσφαιριστή και μάλιστα του επιπέδου του Λέτο να βγάζει το ψωμί του με αυτό τον άθλιο τρόπο. Είναι επίσης ντροπή να υπάρχουν στην πρώτη κατηγορία διαιτητές και επόπτες και να παίζουν εδώ και χρόνια το παιχνίδι των ομάδων του κέντρου κλείνοντας τα μάτια σε φάσεις που γίνονται μπροστά στα μάτια τους και εφαρμόζοντας τον κανονισμό κατά το δοκούν. Νομίζω όμως ότι μερίδιο ευθύνης έχει και ο Ντάτο, ο οποίος έχει την εμπειρία να γνωρίζει ότι ο τρόπος αντίδρασής του είναι βούτυρο στο ψωμί του Λέτο και του κάθε Λέτο.

Η ομάδα μας είχε ένα πραγματικά καλό εικοσάλεπτο. Καλή ανάπτυξη, πίεση ψηλά και ένα γκολ. Αν και η απόδοση σιγά – σιγά έπεφτε, η ομάδα μας κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με τον αέρα του ενός τέρματος γεμίζοντάς μας με ελπίδες για ένα δυνατό τρίποντο στην Ν.Σμύρνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε κάπως πιο φοβισμένα. Είναι γεγονός ότι δεν έχουμε τον παίκτη στο κέντρο που να μπορεί να κοντρολάρει τον ρυθμό, να κρατήσει τη μπάλα ή να δώσει την καλή κάθετη μπαλιά και να διασπάσει εύκολα τις άμυνες. Είναι επίσης γεγονός ότι ο Κούτσι είναι ένας πολύ καλός και φιλότιμος παίκτης, δεν έχει όμως το ειδικό βάρος παικτών όπως ο Μήτρογλου ή ο Εστογιανώφ που μπορούν να απασχολήσουν παίκτες και να δημιουργήσουν ευκαιρίες ακόμη και από το πουθενά. Παίκτες αυτού του τύπου μπορούν να απασχολήσουν την αντίπαλη άμυνα και να κερδίσουν χρόνο που σε τέτοια παιχνίδια είναι πολύτιμος.

Όσο λοιπόν δεν κερδίζαμε χρόνο τόσο δίναμε την δυνατότητα στον Παναθηναικό να μας βάζει στην περιοχή μας, συνεπώς ήταν θέμα χρόνου να δεχτούμε την ισοφάριση. Απλά αυτή ήρθε με τον σιχαμένο τρόπο που έρχεται εδώ και τόσα χρόνια.

Μετά την ισοφάριση ο Πανιώνιος έπεσε πολύ και ο Παναθηναϊκός πίεσε ακόμη περισσότερο για να πετύχει την ανατροπή. Τα κατάφερε χάρη στην ίδια την άμυνα του Πανιωνίου και την λανθασμένη ενέργεια του Κούμο την οποία δεν κατόρθωσε να διορθώσει ο καλός χθες Ελευθερόπουλος.

Σύντομα συμπεράσματα: Η ομάδα που διαθέτουμε ακόμη και χωρίς τον Λόλο ή τον Ριέρα μπορεί να σταθεί στην κατηγορία. Υπάρχουν παίκτες που είναι νεαροί και έχουν διάθεση να φανούν. Το πρόβλημα είναι ότι οι παίκτες αυτοί καλούνται στα μέσα της χρονιάς να τιμήσουν μια φανέλα χωρίς να έχουν δέσει και χωρίς να έχουν βρει τους αυτοματισμούς τους, οπότε μου φαίνεται λογικό να μην μπορούν να παρουσιάσουν ένα καλό και ομοιογενές σύνολο για 90 λεπτά. Καλό είναι τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής να αποβάλουν το άγχος τους και να κάνουν το καλύτερο που μπορούν. Κατανοούμε τις δυσκολίες και τους έχουμε εμπιστοσύνη. Αντιλαμβάνομαι ότι η ομάδα μπορεί να χάσει και άλλους παίκτες μέχρι τον Γενάρη. Ξαναλέω ότι όσοι παίκτες κι αν φύγουν δεν πρέπει να αλλάξει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Θα είναι αδύνατο να καλυφθεί το κενό αυτό. Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν μπαλαδόρο στο κέντρο. Θεωρώ ότι αυτός δεν είναι ο Ντάριο. Θεωρητικά κάνει γι αυτό το ρόλο και με το παραπάνω, να μην ξεχνάμε όμως ότι τα χρόνια έχουν περάσει και ότι απ’ όλες τις ομάδες που τον απέκτησαν έφυγε ως ελεύθερος. Ναι, είναι μια μεταγραφή που μιλάει στην καρδιά του κόσμου, όμως προέχει το καλό της ομάδας.

Αν γίνουν μεταγραφές αυτές πρέπει να είναι φθηνές και έξυπνες. Προσωπικά δεν θα ήθελα να γίνουν μεταγραφές. Θα ήθελα να δοθούν ευκαιρίες στους νέους μας και να αποκτήσουμε μόνο παίκτη σε θέση που δεν μπορούμε να βρούμε λύση από το ρόστερ. Χθες μου άρεσε πολύ ο Ρόκας και ο Σκέμπρι ενώ θεωρώ ότι ευκαιρίες πρέπει να πάρει και ο Σιδεράκης.

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω άλλα δύο - τρία θέματα: Όλοι νευριάσαμε με την διαιτησία και με τις προκλήσεις παικτών του Παναθηναικού. Όλοι βρίσαμε, κάναμε χειρονομίες και εκδηλώσαμε την οργή μας. Ποιος ο λόγος όμως για τα σπασμένα καθίσματα, τη ρίψη αντικειμένων και κροτίδων; Όσα χρήματα περιμένουμε να βγάλουμε σε ένα ντέρμπι πρέπει να τα δίνουμε στα πρόστιμα; Ρε παιδιά, χρήματα ΔΕΝ υπάρχουν. Με τα 6-7 χιλιάρικα δεν ήταν προτιμότερο να πληρώσουμε έναν παίκτη για να περάσει κι αυτός καλά Χριστούγεννα. Κρίμα.

Το άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι την εμμονή κάποιων φίλων με τον Ελευθερόπουλο. Με ποια λογική κάποιοι τον βρίζουν μετά από κάθε αγώνα και καταριούνται μέλη της οικογένειάς του; Με ποια λογική υπάρχουν αδελφοί Πανιώνιοι που βρίζουν παίκτες που φορούν το σήμα της ομάδας; Μου φαίνεται αδιανόητο.

Αστυνομικές δυνάμεις: Έλεος, πια. Κάθονται οι ΜΑΤατζίδες μπροστά μας και έχουν το θράσος να προκαλούν λεκτικά φιλάθλους της ομάδας. Εμένα με προσβάλει η παρουσία αστυνομικής δύναμης στην θύρα μας. Συγνώμη αλλά δεν είμαστε ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ούτε έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό θέμα. Αυτή η ιστορία πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Νομίζω ότι μια χαλαρή αστυνόμευση από σεκιουριτάδες είναι υπέρ αρκετή.

65 σχόλια:

zamis είπε...

Mπραβο στα παιδια και στο τεχνικο τιμ.Ισως να μπορουσαμε και παραπανω αλλα το οτι παλεψαμε εμενα μου αρκει.Συνεχιζουμε.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Τα ίδια βαζελάκη μου τα ίδια βαζελή μου...
Δεν είδα καθόλου αθλητικά χθες, διότι τα νεύρα μου δέν θα άντεχαν ν' ακούσω πόσο "παλληκαρίσια" πέρασε ο βάζ από τη Ν. Σμύρνη για μιά ακόμη φορά.
Εμείς από την άκρη τής 2, δηλ. αρκετά μακριά κι από πίσω, είδαμε μιά ακόμη θεατρική φιγούρα τού Λέτο, αλλά τί να λέμε τώρα, αφού θα έπρεπε να έχει φύγει με 2 κίτρινες πολύ ώρα πρίν...
Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά...

br fun_atic είπε...

Πάρε αθλητικές εφημερίδες. Ανατροπή τίτλου κ.λ.π

Costix είπε...

@Λατρεμενε,
τα ειπες ολα. Δεν υπαρχει παιχνιδι πια με τον βαζελο, που να μην κερδισει πετσινο πεναλτυ. Ο βουτηχτης Λετο δεν εχει καμμια επαφη με το ποδι του Ντατο, απλα με το που προτεινει το ποδι του ο Ντατο, αυτος βουταει. Τον εχουν προπονησει στις βουτιες ο Νινης και ο Καραγκουνης. Ας τον χαιροντε οι βαζελοι.
Παντως απο εναν πιαχτη που μας στοιχιζει απο οτι καταλαβαινω πανω απο 500κ το χρονο (Ντατο), δεν περιμενα τετοια απερισκεψια.
Καλος και ο Πετκακης εχθες, τουλαχιστον καλυτερος απο αλλες φορες, βοηθαγε και σην αναπτυξη απο δεξια. Βεβαια το δευτεο γκολ το φαγαμε απο την πλευρα του, αλλα εκει γινανε αλλεπαλληλα λαθη απο ολη την αμυνα.
Παντως μπραβο στα παιδια, παιξαν τον βαζελο στα ισια και χτυπησαν το παιχνιδι. Δικαιουμασταν ενα βαθμο τουλαχιστον χθες.
Αν συνεχισουμε να παιζουμε με το ιδιο παθος, δεν φοβομαστε την κατηγορια, και ας φυγουν και αλλοι παιχτες. Βεβαια, η λυση του οικονομικου θεματος προεχει.

br fun_atic είπε...

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=61697&Ln=En

και ένα μικρό σεμινάριο για το τι είναι πέναλτι...Όπως και να το δεις στον κανονισμό, χρειάζεται ΣΩΜΑΤΚΗ ΕΠΑΦΗ και ανατροπή με πρόθεση...

www.odpe.gr/files/penalty.pps

br fun_atic είπε...

Καλό ειναι βέβαια, όταν ψάχνουμε λύσεις σε οικονομικά - διοικητικά θέματα, να δεχόμαστε την προσφορά ΚΑΘΕ Πανιώνιου...Ιδίως προσώπων που έχουν εμπειρία...

General Tanz είπε...

Για μενα η βουλα ειναι καθαρη. Αν δεν το εδινε σε εμας, θα εμπαινα μεσα(τροπος του λεγειν).
Παλεψαμε αλλα το πολυ ταμπουρι πληρωνεται. Στο ημιχρονο εψαχνα αγχολυτικά!!

Αν καθαρισουμε τα ματς του β γυρου στην Νεα Σμυρνη, θα σωθουμε δια περιπατου. Νομιζω οτι ο Ακης πρεπει να δουλεψει πολυ στην ψυχολογια τους, και εχω και σοβαρες αμφιβολιες για την φυσικη κατασταση της ομαδας.

Φιλακια, και κανονιστε και κανα φαγι-πιοτι!!!

br fun_atic είπε...

ρεπορτάζ για τον Ελευθερόπουλο

http://www.sportdog.gr/article/73963/epaize-me-sphigmena-ta-dodia

IWN1998 είπε...

Επικροτώ το σχόλιο για Ελευθερόπουλο. Αν δεν έμπαινε το δεύτρο γκολ θα είχε κάνει στη αμέσως προηγούμενη φάση την απόκρθυση της δεκαετίας. Ντροπή τέτοια συμπεριφορά σε όποιον φοράει το σήμα του Πανιωνίου.

@General. Γιατί έχεις τέτοιες αμφιβολίες; Δεν βλέπεις πως πετάει ... ο Σάμαρης ...

@all. Περισσότερο από το πέναλτι που είναι βουτιά μεν αλλά η παπαριά του Νταντο δικαιώνει το να το δώσει ο διαιτητής, είναι δυνατόν ο Λέτο να φύγει χωρίς κάρτα από το γήπεδο; Και αν είχε κάρτα θα έκανε τη βουτιά μόλις είδε το πόδι του Ντάντο;

@all2. Πείτε και καμιά καλή κουβέντα για την κίνηση που είχε γίνει να πάρουμε τους Ρόκα και Σκέμπρι και που δέχτηκε μεγάλη κριτική; Ίσως ήταν τελικά η μόνη σωστή κίνηση τελευταίαε δώ και μήνες.

@BRF. Αν βρεις παίκτες σαν το Σκέμπρι και το Ρόκα σε αυτό το επίπεδο αποδοχών και αξίας, ναι ίσως αξίζει μια μεταγραφή.
Αν φύγει και ο Κρικβέλια χρειαζόμαστε ένα χαφ και ένα ΙΣΩΣ αριστερά αν και παίζει εκεί και ο Ρόκας ... Σε μια τέτοια περίπτωση θέλεις σκούπα αντι-Κούμο γιατί και ο Όμο φαίνεται να έχει προβλήματα.
Από τους νέους, Μπούζας, κούρος, Σταματής ίσως...

Κλέινω με Ελέ...Για όσους τον βρίζουν και παρότι πιστεύω στο Σιδεράκη, ας ελπίσουμε όλοι να μην έχει πάθει χοντρή ζημιά.

IWN1998 είπε...

@zamis ειλικρινα ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ και με το συμπάθειο.
Αν ήταν ο Λεμονής και το χάναμε έτσι το ματς, ελπίζω να έβλεπα την ίδια σωστή κριτική. Βέβαια ξέρω την απάντησή σου ότι δεν θα το έχανε έτσι ο Λεμονής αλλά θα πήγαινε χειρότερα η ομάδα. Απλά να θυμίσω ότι πέρυσι δεν το έχασε ο Λεμονής αυτό το ματς.
Ας ελπίσουμε ότι οι αμφιβολίες του Στρατηγού για τη φυσική κατάσταση δεν έχουν βάση αν και εγώ προσωπικά βλέπω μια προοδευτική πτώση σε αυτόν τον τομέα.

IWN1998 είπε...

Βέβαια έχει ένα τεράστιο δίκιο ο zamis ότι τουλάχιστον τώρα όταν χάνουμε ... δεν μας στοιχίζει ο κούκος αηδόνι!

zamis είπε...

Iωνα,δεν μπορω να ξερω αν ο Λεμονης θα το πηγαινε χειροτερα η καλυτερα το παιχνιδι.Ξερω ομως οτι απο γαυρο-αεκ χασαμε με κατεβασμενα χερια ενω χτες οτι μπορουσανε το παιξανε.
Φυσικα επισης πρεπει να αναγνωριστει η σωστη επιλογη των Κουτσι,Σκεμπρι,Ροκα,ακομα και ο Πετκακης ηταν καλος χτες.
Σιγουρα δεν εχουμε τον Μουρινιο στον παγκο αλλα εξ'ισου σιγουρα με αυτο το τεχνικο τιμ θα παλευανε επισης και το ματς με την Δραμα(που αμφιβαλλω αν θα κοψει δυο βαθμους απο κανεναν αλλο).
Για το κοστος ας το αφησουμε καλυτερα.

IWN1998 είπε...

Αν μη τι άλλο είναι σίγουρο ότι ο Άκης θα κάνει ότι μπορεί καλύτερο.

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=gAkQp5LF_Ck&feature=related

br fun_atic είπε...

Μα αυτή είναι όλη η ιστορία. Να κάνει ο καθένας ό,τι καλύτερο μπορεί.

να πω και κάτι για τον Άκη.Είναι στον πάγκο εδώ και τρεις αγωνιστικές. Λόγω τιμής δεν τον έχω δει να υστερεί σε κάτι από τον Τάκαρο.Νομίζω ότι πέρα από προπονητής ειδικών αποστολών πρέπει να την έχει την ευκαιρία του.

Katrinos είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/521004

Εύγε κύριε Κουτλίδη επιτέλους και μια αντίδραση προς όλους αυτούς τους χαχόλους. Ακόμα καλύτερα εαν κατεγγέλατε και ονομαστικά τις οπαδικές εφημερίδες.

Μέσα στο τουρλουμπούκι και η περιβόητη ΩΡΑ , με πρωτοσέλιδο 'σταθερή αξία ο Πανιώνιος άσσο ημίχρονο διπλό τελικό κλπ...' Μπας και κάνουμε καμιά αγωγούλα να βγάλουμε τίποτα σπασμένα?

amanAM είπε...

o Ελευθερόπουλος φαινότανε από το πρώτο ημίχρονο πως με το ζόρι στεκότανε στα πόδια του. Είχε πρόβλημα αλλά έμεινε στην θέση του. Δεν είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου, έπαιζε και μισός.

Σε κάθε περίπτωση, κανένας δεν δικαιούται να τον βρίζει. Άλλωστε ούτε ήρθε με το ζόρι, ούτε παίζει επειδή εκείνος βγάζει την ενδεκάδα.

Griniaris είπε...

Κρίμα για χτες,μπορούσαμε κάτι καλύτερο.Το σίγουρο είναι ότι με τέτοια ματς θα σώσουμε την κατηγορία...
Ο Κωνμσταντινέας δεν ευθύνεται για το πέναλτι,ευθύνεται όμως που άφησε τον από το πρώτο λεπτό προκλητικότατο Λέτο ατιμώρητο.Ελάχιστα φάουλ υπέρ μας,υπερπροστατευτικότητα στο βάζελο ακόμη και σε κραυγαλέες κίτρινες(τράβηγμα φανέλας από πίσω,πιάσιμο της μπάλας έξω από την περιοχή)...
Ρόκας και Σκέμπρι βελτιώνονται αγώνα με αγώνα και θα βοηθήσουν αρκετά...
Και κάτι για Ελε.Όταν ο τερματοφύλακας αρχίζει και πέφτει προφυλάσσοντας πρώτα απ'όλα το σώμα του(και δεν μιλάω μόνο για χτες)είναι καιρός να κάνει χώρο στους νέους...

zouri1 είπε...

δεν ημουν χθες στο γηπεδο και αρκεστηκα στην τηλεοραση.Η ομαδα με αυτους τους φθηνους παικτες που εχει επαιξε μια χαρα.Νομιζω οτι πλησιασε το 85% των δυνατοτητων της.Αν παιξουμε ετσι και με τους υπολοιπους θα σωθουμε.Κοιταξτε πιο αναλυτικα την βαθμολογια ,πρεπει ναμαστε στην 14 θεση.Οποτε μην επαναπαυομαστε.Μπορουμε να βρουμε κατι φθηνο και καλο τον Δεκεμβρη.Απλα πρεπει καποιοι να μην μπλεξουν σε διαφορα παιχνιδια.Ο μαντζιος (αν και δεν τον πιστευα)παει καλα.Οσο για τον Ελε,ξαναλεω οτι υπηρξε εκ των κορυφαιων στην Ευρωπη.Τωρα πια δεν μπορει να παιξει και φαινεται απο το ζεσταμα που κανει.Προσπαθει και ιδρωνει και αυτο πρεπει να το χειροκροτησουμε.Πανω απο ολα παιζει για την ομαδα και εχει φερθει σωστα σε ολα του.Μαλακες ειναι οσοι τον γιουχαρουν.Οσο για τον Σιδερακη,ειναι πολυ μικρος ,πρεπει να τον ξεχασουμε για πρωτο,δεν μπορει κατ εμενα.Μπορουμε να βρουμε πολλους καλους με τα λεφτα που ψαχνουμε.

br fun_atic είπε...

Είσαι γνωστός και μεγάλος τερματοφύλακα και η γνώμη σου μετράει.Μία ερώτηση μόνο.Ο Καπίνο δεν είναι νεότερος;

zouri1 είπε...

Ο καπινο αν δεν ηταν στον Παναθηναικο για να το σπρωξουν τα μεσα θα τον ειχαμε με το ζορι στο Κ-21.Χειροτερα για τον Ουγγρο του Ολυμπιακου,που ειναι με το ζορι για Γ εθνικη.Για τον Σιδερακη εχω ακουσει απο προπονητη του ,οχι καλα λογια.Εχει καποια θεματα να βελτιωσει για να φτασει σε ενα επιπεδο που να μας χαρισει και εναν βαθμο.Δεν λεω σαν τον μαχο,αλλα σαν τον Μπλασιτς του παναιτωλικου που ειναι και η αδυναμια σου.Εμεις εναν τετοιο θελουμε.Ο Βελλιδης του Αρη που ειναι ιδια γενια με τους αλλους 2 ,ειναι καλυτερος αλλα την Εθνικη με τα κυαλια.Θελουμε εναν ετοιμο με καποια εστω και μικρη εμπειρεια απο Α εθνικη.

IWN1998 είπε...

Την απόκρουση που έκανε ο Ελέ στη κόντρα στο Σιόβα στον 2ο γκολ την κάνουν πολλοί; Ξεκατινιάστηκε βέβαια...

Katrinos είπε...

Εκεί μάλλον του έφυγε το δεξί νεφρό.
Πάντως μια χαρά είναι ο Ελε, δεν αξίζει τα μπινελικια, εδώ έχουν περάσει άλλα κ άλλα φρούτα απο τη θέση χωρίς να ανοίξει μύτη.

stam είπε...

Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι μέχρι να βάλουμε το γκολ κ μετα κατσαμε όλοι πίσω κ απλά διωχναμε την μπάλα. Ήταν θέμα χρόνου να γυρίσει το παιχνίδι γιατί αν δεν παίξεις κ λίγη μπάλα 9 στις 10 θα χάσεις.
Συγκινητικος ο Ροκας αλλα στη φάση που τον πηδαει η μπάλα κ βγαίνει μόνος του ο Ρουντολφ το ελαφακι έπεσε γέλιο. Ο Πετκακης απλά λίγος σε μια φάση στο πρώτο τον περνάει ο Κουινσι σαν σταματημένο.
Ο Ελευθεροπουλος απο την 4 τρώει τρελό κράξιμο κ δικαιολογημένα. Είναι πλέον παλαίμαχος κ όταν πέφτει είναι σε φάση ριπλει. Μια επέμβαση έκανε προχθές κ του έφυγε ο σουμιες...
Ακούγονται φήμες για Φερναντες, κουλοχερη κ σια. Οπότε μιλάμε για ένα κράμα παλαιμάχων, φευγατων κ ταλέντων. Κ οποίος δεν το έχει ακόμα καταλάβει βαθμολογικά αρχίζουμε να μπαίνουμε σε περιπέτειες.

br fun_atic είπε...

http://www.scorernews.gr/2011/12/blog-post_7147.html

την κάτσαμε...

Costix είπε...

Ευκαιρια για να κανουμε προβα της αμυνας μετα τον Γεναρη.

br fun_atic είπε...

διάβασα ότι ο ντάριο συμφώνησε με ομόνοια για 100.000 μέχρι το τέλος της χρονιάς...Αλμυρούτσικος ο Ντάριο

NK99 είπε...

Έτσι και αλλιώς θα γινόταν κάποια στιγμή. Ευκαιρία να δούμε τι θα γίνει αν λείψει κάποιος από το δίδυμο στην άμυνα και καλύτερα που αυτό γίνεται εκτός.

claire είπε...

Πάντως η Ομόνοια διαψεύδει για τον Ντάριο...

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/249346-diapseudei-e-omonoia-gia-phernadez

zouri1 είπε...

φαινοταν οτι ηταν παιχνιδι για την τιμη.Για αυτο προτεινω να του κανουμε μια προσφορα πολυ καλη.15 χιλ.+ 1 εκατ πριμ πρωταθληματος

John - Singapore είπε...

Αφού προσπαθούμε να αναδείξουμε δικά μας παιδιά και καλά κάνουμε, ας αφήσουμε τον Ντάριο και τον κάθε "πρώην" να πάει στο καλό... Φρέσκα κουλούρια παιδιά... Νέα Διοίκηση, νέος προπονητής, βοηθός, προπονητής τερματοφυλάκων. Ο Πανιώνιος αναγεννιέται με κάποιες επιπλοκές στη γέννα αλλά θα επιβιώσει...

br fun_atic είπε...

Ριέρα τέλος!!!

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/249471-telos-o-riera-apo-panionio

ο Σίτο είναι ένας παίκτης που μου αρέσει πολύ και θα τον ήθελα στον Πανιώνιο. Το ξέρω ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν αντίστοιχη του ταλέντου του.

Ξέρω ότι πολλοί δεν θα συμφωνήσουν, όμως γνώμη μου είναι ότι ο ετοιμοπόλεμος Ριέρα είναι πολύ πιο χρήσιμος από τον Ντάριο των 33 ετών που μάλιστα τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη.

Χάνουμε λοιπόν έναν καλό παίκτη, το κενό του οποίου όμως μπορεί να καλυφθεί από τον Σκέμπρι, αλλά παίρνουμε μια βαθιά οικονομική ανάσα...

Ξαναλέω ότι ο στόχος της ομάδας είναι κυρίως οικονομικός. Αυτό σημαίνει ότι δεχόμαστε να χάσουμε παίκτες στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε την αδειοδότηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανεχθούμε μεταγραφές αμφίβολης αξίας, γνωστού τύπου...

Θα ήθελα επίσης να δω ποιός θα είναι εκείνος που θα προτείνει παίκτες. Ο κος Κουτλίδης, ο κος Μανίκας ή ο προπονητής της ομάδας; Ελπίζω όλοι μαζί...

zamis είπε...

Στο καλο να παει ο Σιτο,μεγαλες ικανοτητες,στο σημειο ομως που φτασαμε και οι δυο μεριες ηθελαν το τελος.
Ειναι λυπηρο παντως να παιζονται ενδεχομενως μανατζεριστικα παιχνιδια σε βαρος της ομαδας και ολοι ελπιζουμε να εχουν γνωση οι φυλακες.Γενικα ισχυει αυτο,ποσο μαλλον τωρα..

Θεμιστοκλής είπε...

Χαβίτο και Ζαραδούκας ζητήθηκαν ως δανεικοί από το γάβρο, σύμφωνα με τη gazetta...
Δεν ξέρω αν είναι σωστή η κίνηση.
Δεν τους θεωρώ παίκτες που μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους ομάδα, ενώ και οι κινήσεις δανεισμού σε πολλούς δεν αρέσουν...

br fun_atic είπε...

Το συμβόλαιο του Τσότσα είναι μικρό. Να μην τρελαθούμε κιόλας

http://www.sport-fm.gr/article/521414

br fun_atic είπε...

δύο ωραία βίντεο του Σίτο

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/249492-erthe-me-oneira-pheugei-horis-vids

NK99 είπε...

Το δημοσίευμα σχετικά με τον δανεισμό παικτών από τον ΟΣΦΠ δεν πρέπει να αληθινό διότι δεν θεωρώ τους νυν διοικούντες γελοίους, ζητιάνους και κωλογλύφτες του ισχυρού παράγοντα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Maxi είπε...

Γιατί ρε παιδιά να μη δανειστούμε το Ζαραδούκα, που έτσι κι αλλιώς θέλει να φύγει απο το γαύρο?
Αν φύγει ο Ντάτο υπάρχει άλλος να παίξει στ' αριστερά?
Οσο για το "παράρτημα" και λοιπές κουταμάρες, πως μπορεί να φτιαχτεί μιά ομάδα σήμερα χωρίς χρήμα? Αναγκαστικά θα πάρει παίχτες απο αυτούς που έχουν περίσσευμα. Αν λόγω της οικονομικής κρίσης η μόνη ομάδα που έχει περίσσευμα είναι ο ολυμπιακός, τι να κάνουμε τώρα? Πρέπει να επιβιώσουμε και δεν νομίζω οτι αυτό θεωρείται γλύψιμο.
Μάλλον ανάγκη επιβίωσης μπορείς να το πείς.
Και μιά ερώτηση κρίσεως. Το καλό Μήτρογλου ποιός δεν θα τον ήθελε στην ομάδα έστω και δανεικό?

Θεμιστοκλής είπε...

Προσωπικά, το καθεστώς του δανεισμού ποτέ δε μου άρεσε.
Πολύ περισσότερο, όταν γίνεται επαναλαμβανόμενη κίνηση.
Ας προσπαθήσουμε μόνοι μας κι ό,τι βγει, δεν είναι το καλύτερο να κρατιέσαι στη ζωή με δανεικά...

Katrinos είπε...

NK μη παίρνεις όρκο για το αναληθές του θέματος. Το εαν έρθουν είναι άλλο θέμα.

Katrinos είπε...

btw όχι οτι έχει σημασία , τελικά πόσες έφαγε ο Σίτο?

General Tanz είπε...

Αν φυγουν Τσοτσα & Σιοβας θα εχουμε Αιγαιο πελαγος με 10 δυναμη στα μετοπισθεν. Για τον εναν απο τους 2, κατι παει κι ερχεται.
Ειναι απολυτως κατανοητη η ελλειψη ρευστου, αλλα ειπαμε του πουστη να χεσει και αυτος πηγε και ξεκωλιαστηκε!
Δεν το πολυπιστευω παντως.

Maxi είπε...

Αλήθεια, μήπως γνωρίζει κάποιος τα τελευταία χρόνια πόσους δανεικούς παίχτες έχουμε δώσει σε μικρότερες ομάδες?
Μήπως επίσης γνωρίζει πόσα παραρτήματα δημιουργήσαμε τα αντίστοιχα χρόνια?
Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.

br fun_atic είπε...

Εγώ προσωπικά δεν θέλω δανεικούς από τον Ολυμπιακό. Από αυτή την ιστορία πρέπει να βγει και αγωνιστικό όφελος το οποίο δεν μπορεί να είναι άλο από την ανάδειξη παικτών από τις ακαδημίες.

Θέλετε παίκτες; Κρατήστε τον απόλυτα απαραίτηο κορμό για να βγει η χρονιά και πάρτε από εκεί...

Δεν συμφωνώ με την απόκτηση παικτών.Θα μπορούσα να δεχτώ μόνο κάποιον όταν είναι απόλυτα απαραίτητος. Απόλυτα απαραίτητο θεωρώ κάποιον στα χαφ.Στο τσακίρ κέφι να πάρεις και έναν κεντρικό αμυντικό ή αριστερό μπακ στην περίπτωση που φύγει κάποιος (όχι όλοι) από τις συγκεκριμένες θέσεις...

zamis είπε...

Aν φυγει(που μακαρι να φυγει με τετοιο κοστος και τετοια αποδοση)ο Καρβελλας,τον χρειαζεσαι τον Ζαραδουκα.Και ο Χαβιτο μπορει να βοηθησει.
Αν βεβαια φυγουν οι δυο κεντρικοι αμυντικοι,οι προτεραιοτητες αλλαζουν.
Γενικα,ολα ειναι θεμα σχεσης αναγκων και κοστους.
Αν τηρειται η κοινη λογικη και εξυπηρετειται η ομαδα,προσωπικα δεν εχω προβλημα με κανεναν δανεισμο απο οπουδηποτε προκειμενου να σωθουμε.

General Tanz είπε...

Ιδιο λεπτο ρε μπαγασα!!

br fun_atic είπε...

http://www.scorernews.gr/2011/12/blog-post_9207.html

Η καλύτερη λύση είναι να μειώσει τις αποδοχές και να μείνει.Θα είναι πολύ δύσκολο να βρει ομάδα με την τιμωρία που έχει,αλλά κι εμείς παίκτη με την ποιότητα του Σίτο.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/521638

αυτός ο Τσάκας τους πρίγκηπες τους βγάζει από τα μανίκια. Μια που έχει τέτοιες σχέσεις με την βασιλική οικογένεια, δεν μπορεί να βρει έναν και για εμάς; Κι αν δεν είναι πρίγκηπας βολευόμαστε και με εμίρη, χαλίφη, πασά whatever...

br fun_atic είπε...

Να ευχηθούμε τα χρόνια μας πολλά στον Σουλεημαν Ακιμ Όμο, που σήμερα έχει τα γεννέθλιά του!!!Χρόια πολλά Σούλη!!!

br fun_atic είπε...

Του αγίου Ελευθερίου σήμερα. Γιορτάζει και ο Μουστάκιας. Χρόνια πολλά!!!

Maxi είπε...

......και με τον Ιζνογουντ βολευόμαστε. Που ξέρεις, κάποια στιγμή μπορεί να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη!

zamis είπε...

Χρονια πολλα Λευτεραρε!

br fun_atic είπε...

http://www.sportdog.gr/article/74451/v-ethnike-meso-roumanias

κι εκεί μας κυνηγάνε οι δραγουμάνοι;;; Ήμαρτον δηλαδή...Ούτε να υποβιβαστεί κανείς με την ησυχία του δεν μπορεί :)

Griniaris είπε...

Χρόνια πολλά Λευτεράκη...

br fun_atic είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128896897

το συγκεκριμένο δημοσίευμα θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή...

Δεν μιλάει για συνεκδίκαση δύο αντίθετων αιτήσεων, αλλά για πρόσθετη παρέμβαση του Πανιωνίου στην αίτηση Τσολακάκη...

Σε απλά ελληνικά: πρόσθετη παρέμβαση κάνεις όταν θέλεις να υποστηρίξεις το αίτημα κάποιου άλλου...

Νομίζω ότι το θέμα χρειάζεται ΑΜΕΣΑ διευκρίνηση...

Η δική μου ενημέρωση από μέλη του προεδρείου μιλούσε για συνεκδίκαση αντίθετων αιτήσεων...

Costix είπε...

Λευτεριξ baby,
πολυχρωμος και εντοιχισμενος, my love !!!

Να μας ζησει και ο Σουλης μας και του ευχομαι οχι αλλους τραυματισμους.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Χρόνια σου πολλά φίλε μας Λευτεράκη!
Σε αγαπάμε όλοι!

br fun_atic είπε...

πληροφορήθηκα ότι η παρέμβαση του Πανιωνίου ήταν ΚΥΡΙΑ και όχι ΠΡΟΣΘΕΤΗ.

Η διαφορά είναι τεράστια διότι με την κύρια παρέμβαση υπάρχει αντιδικία, ενώ με την πρόσθετη όχι...

Μήπως ο κος Φιτσαντωνάκης να ενημερώνεται καλύτερα πριν δημοσιεύει τα κείμενά του;;;

Πρόσθετη παρέμβαση του Πανιωνίου στην αίτηση Τσολακάκη θα δημιουργούσε αναταραχή και συγκεκριμένες εντυπώσεις...

Panos είπε...

Mη η δουλειά του Φιτσαντωνάκη ήταν να δημιουργήσει "αναταραχή και συγκεκριμένες εντυπώσεις" φίλε BR.
his master's voice έχει γίνει ο κύριος

br fun_atic είπε...

Καταλαβαίνεις Πάνο ότι η διαφορά ήταν τεράστια...Αυτό είναι ένα θέμα που χρήζει επίσημης απάντησης...

NK είπε...

θα μου απαντησει κανεις?

γιατι διωχνουμε ενδεκαδατους και συνεχιζουμε να πληρωνουμε μποσκο και κουκετς?

General Tanz είπε...

Χρονια πολλα Λευτεραρε!

br fun_atic είπε...

λες και μας περισσευαν

http://www.sportdog.gr/article/74715/o-hristougenniatikos-bonamas-tes-ligas

IWN1998 είπε...

Λευτέρη χρόνια πολλά για χθες. Ήμουν επιβαρημένος χθες και ξεχάστηκα. Ότι καλύτερο.

br fun_atic είπε...

Με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον" ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Μάντζιος, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 17 Ελληνες ποδοσφαιριστές και Μαλτέζο διεθνή επιθετικό Αντρέ Σκέμπρι.
 
Συγκεκριμένα στην Ξάνθη θα ταξιδέψουν οι: Σιδεράκης, Ανέστης, Αυλωνίτης, Πετκάκης, Σιόβας, Κούρντι, Ρόκας, Κούρος, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Μπούζας, Κολοβός, Ντούνης, Σκέμπρι, Σταυροθανασόπουλος, Σταματής, Βλάχος.
 
Ο Εντιν Τσότσαλιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Ξάνθης, ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή, καθώς υπολογίζεται για την αναμέτρηση του κυπέλλου με την Καλλονή, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο στάδιο Μυτιλήνης.
 
Εκτός αποστολής, έμειναν οι τραυματίες Ελευθερόπουλος, Κουμορτζί, Ομο, Γιόνσον, Παναγόπουλος, Μιλοβάνοβιτς, Κούτσι, Κβιρκβέλια.
 
 
-------------------------------------------------------------ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ------------------------------------------------
 
Ο Πανιώνιος αναχώρησε για την Ξάνθη (μέσω Αλεξανδρούπολης) την Παρασκευή. Το Σάββατο είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με την τοπική ομάδα για την Σούπερ Λιγκ. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στην Ξάνθη το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη. Από εκεί θα μεταβεί στην Μυτιλήνη, όπου την Τρίτη είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το παιχνίδι του κυπέλλου. Τόσο την Κυριακή, όσο και την Δευτέρα, έχει προγραμματιστεί προπόνηση, που θα διεξαχθεί σε γήπεδο της Μυτιλήνης.