Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Εργοτέλης - Πανιώνιος 1-0

Με την ευκαιρία της δεύτερης ανάρτησης της χρονιάς, θα ήθελα να σαες ευχαριστήσω για τις ευχές και να ευχηθώ με τη σειρά μου σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και χαρές από την Πανιωνάρα μας.
Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στο Ηράκλειο, μολονότι είχαμε την ευκαιρία να αποσπάσουμε έναν βαθμό, σε μια έδρα που είναι δύσκολη για όλους. Το παιχνίδι ήταν μέτριο, οι ευκαιρίες λιγοστές και το τρίποντο κρίθηκε στο πέναλτι που κέρδισε ο Εργοτέλης. Ο Τσότσα παίζει δυναμικά μέσα στην περιοχή. Αυτού του είδους τα τάκλιν του έχουν βγει πάρα πολλές φορές προς όφελος της ομάδας, ενώ για να είμαστε ειλικρινείς σε κάποιες περιπτώσεις (αρκετές θα έλεγα) του έχουν χαριστεί τα πέναλτι. Αυτή τη φορά δεν ήταν τυχερός και η ομάδα μας βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει ουσιαστικά. Θεωρώ ότι αν ο Σιδεράκης ήταν καλύτερα διαβασμένος, θα γνώριζε τον τρόπο εκτέλεσης πέναλτι του Λεάλ και θα είχε σημαντικές πιθανότητες να το αποκρούσει, καθώς αν και τεχνικό, δεν παύει να είναι ένα πλασέ με 50 χλμ/ώρα. Μολονότι ο νεαρός τερματοφύλακας στην αρχή της χρονιάς μου δημιουργούσε ελπίδες, σήμερα αντιλαμβάνομαι ότι έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά του. Πρόσεξα χαρακτηριστικά ότι στο Ηράκλειο έχασε σχεδόν όλες τις φάσεις (με εξαίρεση μία ή δύο). Καλοδεχούμενος λοιπόν ο Ντάνι Φερνάντεζ, ο οποίος, αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μπορεί να βοηθήσει.
Δεν λυπήθηκα καθόλου που δεν θα κλείσει στην ομάδα μας ο έτερος Φερνάντεζ. Ναι είναι αγαπητός, ναι έχει πλασάρει καλά τον εαυτό του ως Πάνθηρα, ναι στα καλά του μπορούσε να βοηθήσει. Να μην ξεχνάμε όμως ότι είναι πλέον 34 ετών και ότι από την στιγμή που έφυγε στον Πανιώνιο δεν στέριωσε πουθενά αλλά και οι καλές εμφανίσεις του σε υψηλό επίπεδο ήταν ελάχιστες. Τα χρήματα του συμβολαίου του ΔΕΝ μας περισσεύουν. Προτιμώ να τα κρατήσουμε για να μείνει κοντά μας ο Τσότσα.
Όπως πολύ σωστά έλεγε ο Αντώνης Πανούτσος στη Νόβα, ο Πανιώνιος πρέπει να δώσει ευκαιρίες στα δικά του παιδιά (δεν θα του βγουν όλα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα του βγουν κάποια) και αν κάνει μεταγραφές αυτές πρέπει να είναι έξυπνες, φθηνές και καλές, δηλαδή προσθήκες ελάχιστον ποιοτικών και έμπειρων παικτών στον άξονα. Νομίζω λοιπόν ότι αφού κατά πάσα πιθανότητα κλείνουμε την τρύπα του τερματοφύλακα, θα ήταν καλό να βρούμε και έναν δεύτερο σέντερ φορ. Ξέραμε ότι ο Κούτσι δεν είναι η επιτομή της ποιότητας. Είναι απλά ένας τυπικός φορ, πολύ φιλότιμος, με εμφανή αδυναμία όμως στο ψηλό παιχνίδι, παράξενη για το ύψος του. Ξεκίνησε καλά, πέτυχε αρκετά γκολ, το τελευταίο διάστημα όμως είναι πάρα πολύ πεσμένος. Με δεδομένο ότι από τον Φανούρη και τον Κολοβό λογικά δεν περιμένουμε τα πολλά γκολ, μένει μόνος ο Σκέμπρι για να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Χωρίς όμως το εύκολο τέρμα θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες δυσκολίες, ιδίως αφού δεν έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε ικανοποιητικούς βαθμούς αλλά και επειδή οι ομάδες που ήταν θεωρητικά πιο κοντά στον υποβιβασμό (βλέπε Αστέρας, Λεβαδειακός και Δόξα) πουλάνε πολύ ακριβά το τομάρι τους.
Γενικά για την ομάδα θα ήθελα να πω ότι έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο. Σε μόλις τέσσερα παιχνίδια, έχουν αρχίσει να δείχνουν ομάδα, η οποία μεταξύ μας, δεν είναι χειρότερη από τον Πανιώνιο την αρχής της περιόδου και συγκεκριμένα από τα παιχνίδια της ομάδας χωρίς τον Φαμπιάν. Μακάρι το στοίχημα να κερδίσουμε το στοίχημα και να επιστρέψουμε σε αυτό που μας αρέσει να είναι ο Πανιώνιος. Θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στον Σταυροθαλασσόπουλο. Τον έχω δει μόνο στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε τον τελευταίο καιρό. Με εντυπωσιάζει όμως η τεχνική του κατάρτιση και ο τσαμπουκάς του. Ίσως και να έπρεπε να πάρει κάποιες ευκαιρίες.
Καλή εβδομάδα σε όλους.

42 σχόλια:

zamis είπε...

λαλιστε τον παναθηναικο!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Η αμπαλοσύνη πέφτει σύννεφο εδώ μέσα. Μόνο αυτά που γράφετε για τον Γουνδουλάκη, σας παίρνει χαμπάρι και ένα 6χρονο παιδάκι. Br Funatic γιατί δε βρίσκεις ένα άλλο χόμπι γιατί από μπάλα, δεν……

br fun_atic είπε...

δώσε μας τα φώτα σου τρισμέγιστε!!!

stam είπε...

Ο καθένας έχει κ μια άποψη κ καλώς την εκφράζει κ μέσα σε όλα αυτά έχουν γράφει κ πολλές μπαρουφες. Λογικό.
Αλλα μην παραμυθιαζομαστε υπερβολικά με τα πιτσιρίκια. Αν ήταν έτσι απλό να ανεβαζεις μικρούς απο την β ομάδα κ να είσαι ανταγωνιστικός θα είχαμε δημιουργήσει παγκόσμια πατέντα.
Μπορώ εύκολα να αραδιασω 20 ονόματα φοβερων ταλέντων που πέρασαν απο τον Πανιωνιο κ δεν ακουμπησαν.
Απο όλους αυτούς που μπαίνουν τώρα στην ομάδα 1 άντε 2 να κάνουν καριέρα θα είναι επιτυχία.

stam είπε...

Στο μεταξύ μιας κ ξεμεινε ο βαζελος απο στόπερ σπρώχνουν τον Σιοβα με αντάλλαγμα Μελισση (!!!) κ δεν ξέρω ποιον άλλο καμένο!
Να το δούμε κ αυτό...

br fun_atic είπε...

@stam

Εννοείται πως είναι αδύνατον να σου βγουν όλα τα πιτσιρίκια. Από την άλλη, οι ειδικές οικονομικές συνθήκες (και του συλλόγου και της χώρας και του πρωταθλήματος) μας επιτρέπουν να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

Όλα όμως έχουν να κάνουν με τον πρωταρχικό στόχο μιας ομάδας. Ο Πανιώνιος αποφάσισε ότι ο πρωταρχικός στόχος είναι ο οικονομικός και για τον λόγο κινείται με νέους. Θεωρώ ότι οι μικροί τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα απ' ότι θα περίμενε κανείς.Νομίζω ότι έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε και τα παιδιά και τον προπονητή.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Μπαρούφες λες σε κάτι συζητήσιμο που επιδέχεται άλλης ερμηνείας. Όλα όλος ο…. πλανήτης καταλαβαίνει ότι ο Φανούρης δεν κάνει το παλικάρι. Είναι γελοίο πλέον, να λέμε ότι πρέπει αυτός ο παίκτης (;) να βρίσκεται στην ομάδα, και μάλιστα με μεγάλο συμβόλαιο… Προσβάλει τους θεατές. Στον Άρη είδατε τι ανακοίνωση έβγαλαν με τις σωστούς χαρακτηρισμούς (χαραμοφάηδες κλπ.) περιμένω και εμάς!

br fun_atic είπε...

Θεωρώ χάσιμο χρόνου να ασχοληθώ μαζί σου...

IWN1998 είπε...

Σίγουρα θέλουμε κάτι παραπάνω στο κέντρο γιατί έτσι όπως είμαστε, Σκέμπρι και κούτσι είναι αποκομμένοι και για να μην τα βάζουμε με το μόνο παίκτη μας που μπορεί να κάνει παιχνίδι, το Σάμαρη, ένας ίσον κανένας, γιατί όλοι ξέροθν ότι θα προσπαθήσουμε ανάπτυξη με αυτόν και τον πιάνουν κάπως πιο κλειστά και τέλειωσε. Τα ακραία μπακ που ήταν η δύναμή μας, αμυντικά και σε ανάπτυξη παιχνιδιού, πριν 2 χρόνια, τώρα είναι η αχίλλειος πτέρνα μας.
Δυστυχώς την επιλογή Μιλοβάνοβιτς το καλοκαίρι, θα την πληρώσουμε ακριβά γιατί δεν προσφέρει τίποτα απ' όσα υπήρχαν ελπίδες να δώσει.

IWN1998 είπε...

Αληθεύει εν τέλει η είδηση ότι ο Κρικβέλια είχε δεχτεί μείωση στα 200 με 220 χιλιάρικα; Αν έρθει ο Αντούνες (πληρωμένο συμβόλαιο από Ρόμα) και πουληθεί ο Τσότσα, φαίνεται να μένει ο Κρικβέλια και ίσως προωθηθεί στο κέντρο που θεωρώ ότι παίζει καλύτερα.

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω κάτι για την μείωση συμβολαίου. Πάντως, και στα επίπεδα που αναφέρεις, το συμβόλαιό του είναι μεγάλο για τα σημερινά δεδομένα (είναι διπλάσιο από του Τσότσα)...

br fun_atic είπε...

εδώ είναι το ζουμί

http://www.scorernews.gr/2012/01/blog-post_09.html

απαιτείται (κατά τη γνώμη μου) ανανέωση σε Τσότσα και Σιόβα, με προοπτική να πουληθεί ένας εξ αυτών το καλοκαίρι, εφόσον έρθει καλή πρόταση.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Αξιότιμε Br Funatic, προσαρμοζόμαστε στο επίπεδο των δικών σου σχολίων μεγάλε επιστήμονα. . .
«ας του αναγνωρίσουμε (του Φανούρη) όμως ότι σε δύσκολες στιγμές βρέθηκε κοντά και βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα». οπότε το επίπεδο είναι το ίδιο με το δικό σου. . . χαιρετίσματα.
ρε παιδια κανενα εξυπνο σχολιο να δω κι ας πεθάνω. . . . έλεος πια με την έκθεση ιδεών και αστειακια επιπέδου γυμνασίου. . .

stam είπε...

Δεν υπάρχει όρεξη για έξυπνα σχόλια κ αστειακια. Η ομάδα είναι στη κόψη του ξυραφιου κ ειδικά όταν βλέπεις ότι κ οι ανταγωνιστές σου ενισχύονται κ παίρνουν βαθμούς. Έτσι ανεβαίνει το όριο για τη σωτηρία κ καμία ομάδα δεν θα είναι αδιάφορη.
Η ομάδα φωνάζει ότι χρειάζονται 2-3 κινήσεις για να το παλέψει. Οπωσδήποτε να μην χαλάσει το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα, ένας κεντρωος να κάνει παιχνίδι (όχι ο Νταριο, στο καλο να παει) κ βαριά βαριά ένα σεντερ φορ.
Έχουμε φτάσει να βλέπουμε κάτι Σιαλμαδες κ Αραβιδιδες κ να τους αναπολουμε...

br fun_atic είπε...

Και να το δεις το έξυπνο σχόλιο,θα το καταλάβεις;

jeffrey είπε...

παρακολουθησα το ματς στο μεμπερς, μπροστα-μπροστα ημουν για οποιον ενδιαφερεται...αγνοουσα το ποσο επιφανειακα αντιμετωπιζουν το ποδοσφαιρο ανθρωποι που το παρακολουθουν πολύ...κακη αντιληψη, γνωσεις ποδοσφαιρου παρελθοντων ετων, γκρινια, κομπλεξισμος, οι περισσοτεροι δεν μπορουσαν να καταλαβουν τι συνεβαινε στις φασεις, ποιος εφταιγε, τι πηγε στραβα στη "μηχανικη' της προσπαθειας, αν η προσπαθεια ηταν ευκολη, αν παιζουν οι αλλοι μπαλα ή παιζουμε μονοι μας, αν οι αλλοι εχουν ποιότητα ή οχι ή που υστερουν και που υπερτερουν...john tavlis,μηπως το βλεπαμε μαζι?...δεχομαι αλλες αποψεις και ενιοτε τις υιοθετω, ασε που διαφωνω συχνα με τον br, αλλα οι αντιδρασεις κατι μου θυμισαν...
ΥΓ: διπλα μου καθοταν ο εμβολιαδης...ο μονος που εβλεπε αμιλητος το ματς (μαζι με μενα...αλλα εγω μουρμουραγα με απογνωση για αυτα που ακουγα...) και Ο ΜΟΝΟΣ που ειχε ζωγραφισμενη την αγωνια στο προσωπο του, μαζι με τη λαζταρα του γκολ...ανιδιοτελως...

dimosthenis είπε...

Να ευχηθώ και γω με τη σειρά μου καλή χρονιά υγεία και προσωπική επιτυχία σε όλους. Να ευχηθώ στην ομάδα μας να στηριχτεί στα πόδια της και να πετύχει τους στόχους της.
Να παρακαλέσω το συμπανιώνιο John Tavlis, που εκφράζει τις απόψεις του στο φιλόξενο μπλοκ του BR να εναρμονίσει το ύφος και το ήθος των σχολίων του σ' αυτό των υπολοίπων. Την προσβολή με χοντράδες του τύπου "αμπαλοσύνη" κλπ προς το πρόσωπο του Br τη θεωρώ τουλάχιστον άκομψη για να μην πω χυδαία. Και στο κάτω της γραφής ρε φίλε το μπλοκ το χρησιμοποιούμε για να λέμε το μακρύ και το κοντό μας. Με τακτ όμως και σεβασμό στην άποψη του καθενός. Να παρακαλέσω και τον "ιδιοκτήτη" του μπλοκ να μην απαντάει. Καταλαβαίνω την αντίδρασή σου αλλά ο καλύτερος τρόπος να απαντήσεις είναι να συνεχίζεις τα σχόλιά σου με τη σοβαρότητα και την εγκυρότητα που σε διακρίνει προβάλλοντας τα επίκαιρα θέματα που αγγίζουν όλους μας όπως κάνεις μέχρι τώρα.
Είχα ετοιμάσει από το Σάββατο ένα κείμενο για τον αγωνα αλλά τώρα το θεωρώ ξεπερασμένο. Η καλή είδηση είναι η απόκτηση του Ντάνι Φερνάντες. Ελπίζω στην εμπειρία του και τις ικανότητές του. Να διατηρηθεί πάση θυσία το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ένας παίχτης κέντρου που να κρατάει μπάλα και να την προωθεί στην επίθεση και μακάρι δεύτερος επιθετικός.
Όσον αφορά τους πιτσιρικάδες μας, για να μας βγούνε πρέπει να χρησιμοποιηθούν, να πάιξουν για να φανούν. Αυτό είναι το όνειρο κάθε πανιώνιου που βλέπει μπροστά. Και όταν πια βγούν τότε να πουληθούν (όχι να ξεπουληθούν ανταλλαγή Σιόβα - Μελίσση) για να μπορούμε να ξαναβγάλουμε νέους.
ΥΓ: Να μείνω στη δήλωση Πετκάκη. Να βελτιώσουμε τα τελειώματα και τις αντεπιθέσεις και να θυμίσω τη δήλωση του Ουρμπέν Μπραμς μετά από ένα γκολ στον Παο του Αποσπόρη σε ανεπίθεση "Αυτή την άσκηση τη διδάσκουμε συνεχώς στις προπονήσεις" Εμπρός Άκη δίδαξέ την.

John S. είπε...

Έχουμε ένα τόπο να ανταλλάσσουμε γνώμες, να εκφραζόμαστε και να διαμορφώνουμε άποψη.
Κανείς δεν έχει το αλάθητο και είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις (ειδικά στην οικογένεια του Πανιωνίου).
Με τις προσβολές το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να πικραθούμε και να στερήσουμε αυτή τη δυνατότητα από εμάς.

Ron Barceló είπε...

Ε όχι ρε φούστη μου...

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/256064-rexe-hiaston-o-kolovos

General Tanz είπε...

Κριμα,κριμα, κριμα για Κολοβο.
Σιδερενιος Δημητρακη και γρηγορη επιστροφη.

παναιώνιος είπε...

Αγαπητέ BR και λοιποί συνομιλητές. Να ευχηθώ πρωτίστως καλή χρονιά δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω, αν και διαβάζω ανειλλιπώς τα κείμενα που ανεβάζεις και τα αντίστοιχα σχόλια, τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια. Πήρα το λόγο (το γραπτό), επειδή γίνεται πολύς λόγος για τους μικρούς. Συμφωνώ με την αποψή του BR, να δώσουμε κάποιες ευκαιρίες και στα παιδιά του Πανιωνίου. Δε χρειάζεται να στηριζόμαστε πάντα σε παλιές "καραβάνες", άλλωστε η οικονομική συγκυρία είναι τέτοια που ενθαρύνει αυτές τις ενέργειες. Που ξέρετε, μπορεί νσ κάνουν την έκπληξη. Αρκεί να τους δώσουμε την ευκαιρία αλλά και ένα εύλογο χρονικό διάστημα πριν αρχίσουμε τις κρίσεις και επικρίσεις.
Αλλωστε, εδώ είμαστε για να σχολιάζουμε και να γκρινιάζουμε για την έκβαση (πετυχημένη ή αποτυχημένη), οποιουδήποτε εγχειρήματος. Είναι στο dna μας...
"Παναιώνιος"

IWN1998 είπε...

Δείτε ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ από 16.18 και μετά.

- "Λιάκο τι κάνατε στο σχολείο σήμερα αγόρι μου;"

- "Γράψαμε μια έκθεση για την οικογένειά μας"

- "Και συ τι έγραψες ρε Λιάκο;"

- "Έγραψα ότι η οικογένειά μου είναι σαν τον Πανιώνιο.
Οικονομικά χάλια, οι μέτοχοι τσακώνονται, αλλά τουλάχιστον έχουμε γήπεδο δικό μας ... για την ώρα"...

http://www.megatv.com/pisostospiti/default.asp?catid=24901&subid=2&pubid=28165018

Costix είπε...

Καλημερες. Παει και ο Τσοτσα !!!

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=116208

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/526433

εδώ τα λέει πιο αναλυτικά.

Άρα έχουμε 350.000 + 10% + κανένα 60άρι υπόλοιπο συμβολαίου, φτάνουμε κοντά στο μισό μύριο.

Αν ο Τσότσα έμενε, θα έπρεπε να του κάνουμε ανανέωση συμβολαίου με καλύτερες αποδοχές γιατί διαφορετικά το καλοκαίρι θα τον χάναμε για 100.000 (εξαγορά του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου). Άρα με πρόταση έως και 500.000 θα ερχόμασταν μία ή άλλη.

Αν βέβαια η ομάδα έσωζε την παρτίδα αγωνιστικά, δεν αποκλείεται ο Τσότσα να έφερνε μεγαλύτερη πρόταση + θα μας βοηθούσε άγωνιστικά μέχρι το καλοκαίρι.

Μακάρι να μας βγει σε καλό η απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ή αλλιώς να βγουν καλές οι μεταγραφικές κινήσεις που σε κάποιο βαθμό θα προχωρήσουν με την μεταγραφή του Τσότσα.

NK99 είπε...

Πήραν μία δύσκολη αλλά σωστή κατά την άποψη μου απόφαση. Πράγματι θα μπορούσε να φέρει περισσότερα αλλά δεν έχουμε το πλεονέκτημα του ρίσκου όταν οι υποχρεδώσεις τρέχουν και μας υπερβαίνουν.

Για μένα όμως το ζητούμενο είναι η διαχείριση των εσόδων. Δεν έχω π.χ. καταλάβει γιατί φέραμε αριστερό μπακ. Υπάρχει ο Γεωργιανός. Τι θα γίνει λοιπόν? Θα φύγει απαλλάσοντας μας από το συμβόλαιο του? Μάλλον αδύνατο....Θα τον βαφτίσουμε χαφ όπως έκανε πέρσι ο Λεμονής για να χωρέσει ο Γκαλίτσιος που δεν είχαμε που να τον βάλουμε όμως έπρεπε να έρθει για να μην χρειαστεί να δώσει μία ο Μαρινάκης για Μανιάτη? Θυμίζω απλά πέρσι ότι μπροστά με Μήτρογλου Ριέρα Μπάλαμπαν δεν θέλαμε μεγάλη βοήθεια από τα χαφ και υπήρχε η πολυτέλεια να έχουμε αριστερό χαφ χαμάλη. Τώρα δεν μπορούμε να έχουμε αριστερο χαφ χαμάλη και να του δίνουμε 300 ή 220 αν μας κάνει της χάρη...

Ελπίζω ότι οι υπόλοιπες προσθήκες του Ιανουαρίου από τις οποίες μόνο του τερματοφύλακα Φερνάντεζ με βρίσκει σύμφωνο δεν θα μας κοστίσουν ένα Τσότσαλιτς διότι δεν είναι εκτός της δικής μου λογικής η αντικατάσταση καλών παικτών με περισσότερους μέτριους. Η δική μου λογική λέει 5-6 καλοί παίκτες πλαισιωμένοι από νέους.

Ελπίζω επίσης ένα μέρος του ποσού να δοθει για την επέκταση του συμβολαίου με τον Κολοβό. Αν γίνεται και με τον Σιόβα. Έτσι θα πιάσουν τόπο τα έσοδα διότι με Αντούνεθ και 19χρόνους δανεικούς για έξι μήνες από την Έβερτον (το παιδί είναι αυθεντικό ταλέντο για να μην παρεξηγηθώ) είναι πεταμένα από το παράθυρο.

br fun_atic είπε...

Σωστός προβληματισμός. Αυτό που δεν ξέρουμε, και που είναι σημαντικό όμως, είναι πόσο κοστίζουν όλοι αυτοί. Αν για παράδειγμα ο Αντούνεθ έρχεται χωρίς λεφτά, τότε όχι μόνο δεν έχυμε να χάσουμε τίποτα αλλά διαθέτουμε και ένα επιπλέον μέσο πίεσης για μείωση στο συμβόλαιο του Ντάτο ή για μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/526470

Μου αρέσει πάρα πολύ η λογική του. Μεταξύ μας, ο νεαρός και χαμηλά αμοιβόμενος Μάντζιος, παρουσιάζει κάτι λιγότερο από πιο έμπειρους και ακριβοπληρωμένους προπονητές;

Panos είπε...

BR FUN_@IC: "Μεταξύ μας, ο νεαρός και χαμηλά αμοιβόμενος Μάντζιος, παρουσιάζει κάτι λιγότερο από πιο έμπειρους και ακριβοπληρωμένους προπονητές;"

Μεταξύ μας, ο Κούρος είναι 20 φορές χειρότερος από τον Κρικβέλια; (γιατί τόσα περισσότερα έπαιρνε ο Γεωργιανός)

Η ομάδα που στήθηκε το καλοκαίρι ήταν η 'χαρά του μάνατζερ'. Δυστυχώς το ίδιο γινόταν και πολλά προηγούμενα χρόνια

General Tanz είπε...

Σουρπριζ!!!!
http://www.sport-fm.gr/article/526567

zouri1 είπε...

θεωρω αν και δεν ημουν υπερ του Μαντζιου,οτι αυτη την στιγμη η ομαδα παει καλυτερα και οι κινησεις της διοικησης στις μεταγραφες ειναι πολυ σωστες.Ευτυχως που δεν πηραμε τον φερναντες γιατι θα ειχαμε προβληματα απο την αρχη.Ο Μιχαηλιδης ειναι σαφως καλυτερος και σιγουρα θα μας βοηθησει σε καποιες φασεις.Τα νεα παιδια δεν μπορουν απο μονα τους να σταθουν,αλλα με τον υπαρχον κορμο και το πολυ 3 νεαρους την βγαζουμε καλα.Το θεμα ειναι να μας βρει το τελος της κρισης (οποτε γινει αυτο) στην Α εθνικη

Ron Barceló είπε...

Διαβάζω ότι πήραμε τον 36χρονο Μηχαιλίδη.
Εκείνο που δεν καταλαβα είναι αν προορίζεται για προπονητής τερματοφυλάκων ή για..νέος πορτιέρο.
Ευτυχώς που ο Νικοπολίδης ασχολείται πλέον με την κηπουρική..

zouri1 είπε...

συγνωμη για να μην παρεξηγηθω,εννουσα οτι καλυτερα ο Μιχαηλιδης απο τον Φερνατες.Πιστυεω οτι τον πηραμε για φετος για να βγαλουμε την χρονια γιατι δεν μπορουμε με τον Σιδερακη,γιατι οταν ενας τερματοφυλακας τρωεει χαζο γκολ,επηρεαζει ολη την ομαδα(συνηθως)

General Tanz είπε...

Ενταξει Μιχαηλιδης, τι να κανουμε. Γιατι ομως 1.5 χρ συμβολαιο?? Πολυ μου κανει για 36χρονο.

ΥΓ Σημερα στο ιδιο μερος το γνωστο, λαλιστε τον αρσενοκοιτη τον Παναθηναικο(που λεει και ο Ζαμαρος)

br fun_atic είπε...

Το 1,5 έτους συμβόλαιο είναι κάπως περίεργο...ας κρατάμε όμως μικρό καλάθι γιατί έχουμε διαπιστώσει ότι γράφονται πολλά για να δημιουργούνται θέματα.

NK99 είπε...

Αν μάθουμε τι χρήματα πήρε για αυτό το συμβόλαιο θα μπορέσουμε να αξιολογήσουμε αν είναι πετυχημένη κίνηση. Αγωνιστικά πάντως κατι κατώτερο από αυτό που παιρνουμε μέχρι σήμερα από τον τερματοφύλακα μάλλον αποκλείεται να πάρουμε.

Η ηλικία του δεν με προβληματίζει όσο ή πολύμηνη αποχή του και κάτι τραυματισμοί αν δεν κάνω λάθος. Πάντως είναι ή ήταν καλός τερματοφύλακας και σοβαρός επαγγελματίας. Και το γεγονός ότι είναι έλληνας το θεωρώ προσόν.

Τον Σιδεράκη δεν τον ξεγράφω. Θεωρώ ότι έχει δυνατότητες αλλά θέλει δουλειά. ίσως σήμερα θα έπρεπε να δούμε και τον Ανέστη.

Σήμερα θα φάμε τη βροχή και το ψοφόκρυο νυχτιάτικα (λες και δεν μπορούσαν να το βάλουν νωρίτερα) για να δούμε τι πέναλτι θα κερδίσει ο βάζελος...Θα ξεπεράσει άραγε ο Κάκος τον ευατό του που πέρσι έδωσε πέναλτι το τάκλιν στη μπάλα του Κούμο? Πάντως αυτοί που τον όρισαν είναι τόσο γελοίοι που δεν τους νοιάζει να το δείχνουν.

Θα είναι ικανοποιημένος αν χτυπήσουμε το παιχνίδι με όλες τις δυνάμεις μας διότι είμαστε ο Πανιώνιος και όχι η Κέρκυρα και Λεβαδειακός.

zamis είπε...

Παμε Στρατηγαρα μου λαλιστε τον πουτι τον παναθαικο!!!

General Tanz είπε...

Κατι ακουστηκε οτι ο Αντουνιες κοπηκε στα εργομετρικα!!
Μαθαμε τιπτις??

br fun_atic είπε...

Να γιατί έπαιξε ο Κούρος.

http://www.sport-fm.gr/article/526680

Ενδιαφέρουσα είδηση. Καλός, χρυσός ο Ντάτο, αλλά πανάκριβος. Είμαι περίεργος να δω με πόσα θα κλείσει στην Ανόρθωση. Μετά και από αυτή την κίνηση θεωρώ ότι η μαύρη τρύπα κλείνει πολύ. Αν τα καταφέρουμε και αγωνιστικά θα έχουμε πετύχει ένα τεράστιο έργο (ως Πανιώνιος συνολικά).

Για την ώρα κραάω ότι πάνω κάτω έχουμε τους ίδιους βαθμούς με την πανάκριβη περσινή ομάδα, η οποία σώθηκε χάρις στο εξαιρετικό ταλέντο του Μήτρογλου. Είναι δεδομένο όιτι αν είχαμε και φέτος τον Κώστα ή έναν παίκτη αντίστοιχου βεληνεκούς, τώρα θα συζητούσαμε σε εντελώς διαφορετική βαθμολογική βάση.

Slippy είπε...

kalos o kakos alla sth fash tou foul tou termatofilaka tou panathiaikou, prosto telos tou mats aparadektos...o siderakhs trwei sidera....kalh pokrhsh paniwnara/1

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

΄Τί πρόκριση!!! Τί ψυχή και πάθος! πώς να την χάναμε τέτοια πρόκριση. Ήμασταν καλύτεροι και το αξίζαμε και επιτέλους η θεά Τύχη ήταν ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!
Άξιζε το ψ@#όκρυο που φάγαμε :):):
ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!!! ΚΥΠΕΛΛΟ!

zouri1 είπε...

η αποψη μου,για τον αγωνα εδω
http://zouri1.wordpress.com/2012/01/12/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BF/

NK είπε...

σας τα ελεγα εγω
τωρα βγαινει η δουλεια του σερ.