Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-0






Είναι γεγονός ότι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το φοβόμουν αρκετά. Οι Αγρινιώτες εξακολουθούν να έχουν καλή και υπολογίσιμη ομάδα, μπορεί και να είναι από τις ομάδες που θα παίξουν για την παραμονή και σίγουρα ήταν ένα εντός έδρας παιχνίδι από αυτά που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να χάσεις. Από την άλλη μεριά η ομάδα ήταν καταπονημένη από το παιχνίδι της Τετάρτης και δεν ήξερα πόσο σύντομα θα μπορούσαν να κοπάσουν τα πανηγύρια λόγω της πρόκρισης, αφού τα μυαλά των νεαρών είναι πολλές φορές πάνω από το κεφάλι. Με λίγα λόγια θα μπορούσαν να συμβιβαστώ ακόμη και με την ισοπαλία.
Από την πρώτη στιγμή η ομάδα έδειχνε κινητική, με περισσότερα αποθέματα δυνάμεων απ’ όσα περίμενα, καλά στημένη και με αρκετά καλή κυκλοφορία της μπάλας. Η κακή μέρα του Σούλη δημιουργούσε θέματα στο κέντρο, πάντως η ομάδα έδειχνε ότι πατούσε αρκετά καλά. Μπορεί να μην έγιναν οι πολλές φάσεις, νομίζω όμως ότι η ομάδα μας (κρίνοντας από την συνολική εικόνα) άξιζε περισσότερο την νίκη, σε ένα παιχνίδι που ήταν βέβαιο ότι θα κρίνονταν στο ένα τέρμα. Το πέτυχε ο Κούτσι και έτσι φύγαμε ευχαριστημένοι, σε μια θριαμβευτική εβδομάδα για τον Πανιώνιο στα περισσότερα αθλήματα. Μας περιμένουν πολλά και δύσκολα παιχνίδια έχουμε όμως και τους παίκτες και την ψυχολογία και πλέον και την βαθμολογική συγκομιδή για να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον.
Μια μικρή παρατήρηση. Όλοι χειροκροτήσαμε την ομάδα των νέων παικτών μας. Πλέον η αγωνιστική εικόνα είναι καλή, έχω την εντύπωση όμως ότι οι νέοι μας τραβήχτηκαν και πάλι στον πάγκο. Χθες για παράδειγμα θα μπορούσε να πάρει ευκαιρίες και ο Σταυροαθανασόπουλος (πήρε ο Κούρντι). Οι ευκαιρίες στους νεαρούς μας παίκτες εντάσσονται άμεσα στα πλαίσια της οικονομική εξυγίανσης και δεν πρέπει να τις ξεχνάμε.
Χθες ήταν η τελευταία εμφάνιση του Τσότσαλιτς με την φανέλα μας. Πολύτιμος παίκτης, άριστος επαγγελματίας και χαρακτήρας. Στεναχωρήθηκα πολύ που φεύγει. Αντιλαμβάνομαι ότι από τη στιγμή που δεν μπορούσε να βρεθεί μια άλλη λύση δεν υπήρχε τρόπος να παραμείνει. Τον συγχαίρω για την εν γένει παρουσία του και για το ήθος του. Μακάρι να τον ξαναδούμε με την φανέλα του ιστορικού.
Πριν από το παιχνίδι έγινε η κοπή της πίτας μας με τυχερό τον Griniaris. Μακάρι αυτή να είναι μια φανταστική χρονιά τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους που συμμετείχαν και ανάμεσά τους τον Κώστα Πετρόπουλο και τον Πάνο Τσελέντη που εκπροσώπησαν την διοίκηση της ομάδας.
Καλή εβδομάδα σε όλους.

74 σχόλια:

zamis είπε...

Επαγγελματικη νικη χεχεχε

υ.γ. να αναγνωρισω στον Καρπετοπουλο οτι αναγνωρισε πως αλλος ο εντος εδρας Πανιωνιος του Μαντζιου και αλλος του Λεμονη.

br fun_atic είπε...

Τι να λέμε τώρα; Τόσα εκατομμύρια για να μην βλέπουμε μπάλα και νίκη από τον Φεβορυάριο του 2011 στην έδρα μας; Η ομάδα Λεμονή ήταν μια κατστροφή...
Με οικονομία και σύνεση από το καλοκαίρι δεν θα είχαμε στερηθεί παίκτες όπως ο Τσότσα...

zamis είπε...

Χωρις Κουτσι,Σκεμπρι,Σαμαρη στην Τουμπα.
Ευκαιρια να δουμε κι αλλους μικρους.

br fun_atic είπε...

Σωστό. Προσωπικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα έβαζα μέσα ΣταυροΑθανασό... Είναι τσαμπουκάς ο μικρός και μπορεί να βγάλει κανένα λαγό απ' το καπέλο...

br fun_atic είπε...

http://www.sday.gr/Football/Super-League/Panionios/Ka8e-mera-feugei-ki-enas.aspx

και λίγους λέει. Αν αφαιρέσει Γενικό αρχηγό, τεχνικό διευθυντή, προπονητή τερματοφυλάκων και τους συνεργάτες του Sir ο κατάλογος μεγαλώνει πολύ.
Αυτό που δεν λέει είναι αν με τις τόσες αποχωρήσεις η εικώνα είναι καλύτερη, χειρότερη ή ίδια.


Σε κάθε περίπτωση ο Πανιώνιος, συνεπής στις διατάξεις του νόμου, κάνει την προσπάθειά του. Άλλες ομάδες (βλ Α.Ε.Κ) που δεν καταβάλουν καμία προσπάθεια θα λάβουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα; Κάποια στιγμή πρέπει να ισχύσει στην πράξη το οικονομικό φερ πλέι...

Griniaris είπε...

Να προσθέσω μόνο την πολύ καλή παρουσία του Ροκα στ'αριστερά καθώς και τη δεύτερη στη σειρά εξαιρετική εμφάνιση του Ρόβα.Ο τύπος ήταν παντού...

ΥΓ.Ευχαριστώ για τις ευχές.Μακάρι αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη για όλους...

zamis είπε...

ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΟΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΗ.
ΕΛΕΟΣ.

NK είπε...

εγω σας το ειπα και θα τα ξαναπω κι ας γινομαι βαρετος

αρχισε να φαινεται η δουλεια του λεμονί

σε ποια ομαδα ειναι τωρα ο τακαρος?

αντε ρε βαγγελα κανε κανενα κονε μην πεινασει ο σερ.

stam είπε...

Όλοι το φοβόμασταν το παιχνίδι λόγω κούρασης κ ειδικά μετα το 70' βγηκε κ αυτό φάνηκε στα πολλα αβίαστα λάθη. Πάντως το ματς αυτο ήταν κομβικό κ αν πάρουμε στην έδρα μας Κέρκυρα κ Γιάννενα νομίζω ψιλοκαθαριζουμε.
Καλη διαχείριση απο τον Μαντζιο κ σωστές αλλαγές στο σωστό χρονο. Τώρα ότι ο Φανουρης που έχει μπει ξεκουραστος σουτάρει με το γνωστό ξεψυχισμενο τροπο η ότι δεν μπορεί να πάρει μια κόντρα είναι λίγο πολυ αναμενόμενα.
Ο Ροκας δεν ήταν καλός νομίζω όλες οι φάσεις του Παναιτωλικου βγήκαν απο την πλευρά του αλλα έχει δικαιολογία ότι έχει να παίξει καιρο αριστερό μπακ κ παίζει κ με ανάποδο πόδι.

zamis είπε...

Διαφωνω,ο Ροκας ηταν εξαιρετικος κι εβγαλε και αρκετες επιθετικες ενεργειες,ασχετα αν το κατα συνθηκη δεξι μπακ του Αγρινιου ηταν χαλια.
Και ο Πετκακης ηταν καλος.

Griniaris είπε...

@zamis
Ποιου Φανούρη,του παλιού ή του καινούριου;Γιατί αυτός ο Αζόρ πρέπει να μεγάλωσε με την αφίσα του Φανούρη στο δωμάτιό του...

zamis είπε...

νεο υβριδιο..lol!

τρελοπανιωνιος είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/527839

br fun_atic είπε...

Γουνδουλάγιεβ!!!

br fun_atic είπε...

Άντε να έρθει ο Τζάβε για να αναγνωρίζουμε και ένα παίκτη.Μπαίνουν βγαίνουν και δεν ξέρουμε με ποιους παίζουμε...

Griniaris είπε...

Br,έγραψες...

Πάντως για τον Τζαβέλα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως από 28 συμμετοχές και δύο γκολ(αρκετά για αριστερό μπακ) βρέθηκε εκτός πλάνων...

Griniaris είπε...

O ίδιος πάντως μέσω facebook ενημερώνει ότι δεν υ6πάρχει θέμα Πανιωνίου...

br fun_atic είπε...

Μάλλον μας άφησε το πανώ αμανάτι.Πάνθηρας για πάντα,αρκεί να μη χρειαστεί να επιστρέψει σε καλή ηλικία...

General Tanz είπε...

Κατα την σημερινη sportday, ο Κολοβος δυστυχως οδηγειται χειρουργειο και χανει το υπολοιπο της περιοδου, επιβεβαιωνοντας την αρχικη διαγνωση Κατσιφα.
Ετσι γινεται απαραιτητος ο Μενδρινος εφοσον και ο Ροκας μαλλον θα χρησιμοποιηθει σαν λυση στα αριστερα.

Καλημερες!!!!!

antunix είπε...

Κατά το σημερινό το “Goal”, τον Χούλιο Σεγούντο Ρίος έχει βάλει στο μάτι ο Πανιώνιος. Νεαρός Παναμέζος που δοκιμάστηκε στην ΑΕΚ. Φτηνός, 18χρονος που κάποτε δοκιμάστηκε σε Μάντσεστερ Σίτι, Τζένοα και Ιντερ σφάχτηκαν στα πόδια του, και πως κατάληξε μετά στα Σπάτα είναι άλλη ιστορία…

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128925435

br fun_atic είπε...

Γιατί;Τι έχουν τα Σπάτα;Κι αν δεν μας κάνει τον στέλνουμε να πατάει σταφύλια!!!Κάτι σαν αγροτοτουρισμός.

vassilis είπε...

Παιδιά, γνωρίζουμε τι γίνεται με κάτι ξεχασμένα παληκάρια, δηλαδή τον τραυματισμό του Μαχο την αποθεραπεία και το μέλλον του, αλλά και το Μπόσκο;

http://www.transfermarkt.de/en/panionios-athen/geruechte/verein_169.html

Λέτε;

NK99 είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Eyrwph/Kypros/item/163667-Lemonis-Apo-toys-kalyteroys-o-Kvirkvelia

Πολύ μεγάλος παίκτης ο Κρκβέλια για αυτό του δίναμε 300 και δεν πήραμε τον μέτριο παικτάκο Λόλο στην προετοιμασία...

Ξέρει κανείς τον μάνατζερ του παίκτη?

br fun_atic είπε...

Ρε παιδιά, πότε τα έκανε όλα αυτά ο Ντάτο; Δηλαδή αν ο Sir είχε υπό τις εντολές του τον Τζαβέλα, που είχε 8 + ασίστ και επιπλέον καλά χτυπήματα στα φάουλ τι θα έλεγε;

Τα χρόνια μου πολλά σους Αντώνιδες για χθες, τις Αντωνίες και σήμερα στους Θανάσιδες, ιδίως όμως στις Αθανασίες (οι αδυναμίες δεν κρύβονται!!!).

zamis είπε...

@ΝΚ99
Σωστα το πας..

Ευχες κι απο μενα

stam είπε...

Πέρα απο όσα λέει ο Λεμονης ο Ντατο ήταν απο τα καλύτερα αριστερά μπακ που είχαμε ποτε. Άλλο που δεν είχαμε να καλύψουμε το συμβόλαιο του.
Καλός ο Τζαβελας τον γουστάρουμε που γουστάρει Πανιωνιο έκανε μια μεγάλη χρονια αλλα στη Γερμανία πέρασε κ δεν ακουμπήσε. Βασικό μειονέκτημα ότι είναι αργος.

NK99 είπε...

Όχι μόνο ακούμπησε αλλά ήταν και από τους καλύτερους της Άιντραχτ, μάλλον όμως θέλουν οι γερμανοί που παίζουν στη Β τώρα, να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του. Ο Γεωργιανός είναι καλός παίκτης αλλά τα 300 τα παίρνουν οι παικταράδες και φυσικά αυτοί που έχουν καλούς μάνατζερς που τους πασάρουν σε ΠΑΕ που έχουν τις "κατάλληλες" διοικήσεις.

antunix είπε...

Ολυμπιακός - Πανιώνιος!!!!
Στους 8 του κυπέλλου...
& στα ημιτελικά με το νικητή του Παναιτωλικός / ΟΦΗ – Πανσερραϊκός

br fun_atic είπε...

και βέβαια, ο σπορ φμ, προεξοφλεί, με τον τίτλο του τα αποτελέσματα. Το βλεπες; Το παιξες;

http://www.sport-fm.gr/article/528051

Απαράδεκτος τίτλος πραγματικά...

zamis είπε...

Δλδ τελικο Καραισκακη με μπαοκ η κοτοπουλα.
Παμε μωρη Πανιωναρα!

NK99 είπε...

Λογικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο που ξέρει καλά το ΠΟΚ, θα αποκλειστούμε αλλά να είναι σίγουροι οι ολυμπιακοί ότι η άμυνα του Μάντζιου δεν θα είναι "περάστε παρακαλώ"....

Griniaris είπε...

Εύκολη κλήρωση αφού αποφύγαμε την Τούμπα...
Άλλωστε και το '79 είχαμε αποκλείσει το γαύρο πριν το πάρουμε...

Katrinos είπε...

Το πονηρό παιγνίδι είναι ο ημιτελικός. Δύσκολο πράγμα να έχεις αποκλείσει τους δυό σιχαμένους κ να πας να παίξεις στα γκράβαρα. Για το τελικό δεν έχω κανένα σχόλιο παρα μόνο οτι εάν γίνει με τη Κούλα θα πέσει το ξύλο της αρκούδας καθ´οτι τα έχουμε μπολλάν μαζεμένα ενθεν κ ενθεν......

Ron Barceló είπε...

Έτσι, κηδεία στο τηγάνι.
Τώρα που δεν θα έχει φιλικό,με δανεικούς κ σερ, να σας δω..

zouri1 είπε...

Ενω τα πηγαιναμε μια χαρα με τις μεταγραφες,πηραμε και αλλον τερμοτοφυλακα για 6 μηνες,απο την Β Ρουμανιας.Υπαρχει καμια λογικη?Ο αγωνας με τον γαυρο για το κυπελλο ποτε ειναι?

antunix είπε...

@ Ζουρι
Αυτός θα είναι ο τρίτος της παρέας.
Σιδερακης, Μιχαηλίδης, Πόγκατσιτς θα είναι η τριάδα.
Τον Παναγόπουλο γενικά τον βλέπω ότι... δεν μπορεί το παλικάρι.
Ο Ανέστης δόθηκε ήδη δανεικός στην Προοδευτική. Όσο για την ορθότητα, της επιλογής, μάλλον για μπάλωμα μου κάνει.

John - Singapore είπε...

Να μάθουμε ημερομηνίες τελικού παιδιά γιατί είναι δύσκολές οι πτήσεις από Σιγκαπούρη και χρειάζεται έγκαιρη κράτηση...
Πάμε σαν άλλοτε...

General Tanz είπε...

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες.
Για το κυπελο , το παω λιγο πιο προχω και λεω: Σε ημιτελικα δεν αποκλειστηκαμε ΠΟΤΕ!!!!
Καλημερες!

Costix είπε...

Ευχες (ως συνηθως καθυστερημενες) και απο μενα σε ολους τους Νασσους του μπλογκ.

dimosthenis είπε...

Άργησα λίγο να γράψω για το παιχνίδι που το ευχαριστήθηκα πολύ, γιατί θεωρούσα τον εαυτό μου μαύρη γάτα. Όποτε πήγαινα στο γήπεδο ή χάναμε ή φέρναμε ισοπαλία ακόμα και με τις Σέρες. Πήγα λοιπόν με βαριά καρδιά αλλάζοντας όλες τις συνήθειες. Αλλού πάρκαρα σε αλλη θύρα κάθισα με άλλους ανθρώπους. Τελικά σε μια ακόμα αλλαγή θέσης την ώρα του αγώνα έβαλε ο Κούτσι το γκολ και ανάσανα. Μόνο όταν πήγαινα εκδρομή κερδίζαμε πέρσι με τον ΠΑΟΚ στην Ισπανία και φέτος με τον Αστέρα στον Παρνασό. Είχα διαρκείας και δεν πήγαινα στο γήπεδο. Η γκαντεμιά η δική μου ή οι επιλογές του σερ. Η αποχώρηση Τσότσα ήταν ιδιαίτερα συγκινητική. Μεγάλη απώλεια το παληκάρι. Δυστυχώς στο βωμό της ανάγκης. Ελπίζω γρήγορα να βρούμε αντικαταστάτη.
Η απόκτηση τερματοφύλακα μήπως σημαίνει τυπικό τέλος και με Μάχο; Γιατί μάλλον το ουσιαστικό υπάρχει.
Δύσκολη κλήρωση στο κύπελο αλλά αν θες να το πάρεις πρεπει να κάνεις μεγάλες νίκες. Θα το παλέψουμε.
@ BR χρόνια σε θυμάμαι να ζητάς την απόκτηση του Μενδρινού. Φαίνεται ότι σου καναν τη χάρη έστω και με καθυστέρηση. Ευελπιστώ να στην κάνει και στο γήπεδο με την απόδοσή του αλλά και με τη συμπεριφορά του. Μας ήρθε σημαδεμένος και το σιγμα αυτό πρέπει να το αποβάλει.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Οραματίζομαι 0-2 στο ημίχρονο και κατά το 80και... μειώνει ο γαύρος, αλλά δέν προλαβαίνει!!!
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!
ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕΘΑ ΡΕ!

@John-Singapore
Ένας ξάδελφός μου έχει φίλο πιλότο στις αερογραμμές τής Σιγκαπούρης.
Άν βρείς δυσκολίες, ειδοποίησε να βάλουμε το μέσον!!!

General Tanz είπε...

@ Μινα
Δεν μεταβαλλεις ελαφρα το ονειρο ωστε να μειωσει ο γαυρος κατα το 96'??
Απο το 80..κατι και μετα(αν χανει ο γαβρος) το ματς συνηθως παιζεται ΑΕΝΑΩΣ!!!

Katrinos είπε...

Αφήστε τα 2-0 κλπ γιατί εάν προηγηθείς στο τηγάνι το παιχνίδι αλλ´αζει κανόνες. 0-0 θα λήξει , κ στο τελευταίο λεπτό θα μπει το γκολακι με αεροπλανικό του - ποιου αλλου Φανουρη Γκουντουλακη!

Υ.Γ ο κορακας θα προλάβει να δει πέναλτι αμέσως μετά αλλά ο αίλουρος μας θα το πιάσει .

ΥΓ2 Αν είναι να λέμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα να τη λέμε τραβηγμένη......

zamis είπε...

Εισιτηρια θα παρουμε?

antunix είπε...

Μάλλον τώρα εξηγείται η απόκτήση του Ούγγρου.
Φεύγει ο Παναγόπουλος : http://www.sport-fm.gr/article/528285
Την άλλη Τετάρτη (25/1) στο Καραϊσκάκης στις 20.00
Διπλό από ημίχρονο!!!!

Katrinos είπε...

@pantoflino

Γιατί εάν πάρουμε εσύ θα έρθεις?

zamis είπε...

ναι,με τις παντοφλες μου wild thing

Katrinos είπε...

Πάμε να σου πάρω παντοφλακια Θρυλεον.
Και τσισμπουργκερ απο τα goodys

zamis είπε...

Αμα εσυ φορας το black leather με τα suede shoes θα αισθανομαι ασφαλεια.Θελω και γλυκο

Katrinos είπε...

Για γλυκό μόνο κορνέ , για να φωνάζουμε όλοι μαζί
Κορνέ - Κορνέ στο Θρύλο το μπινέ

Griniaris είπε...

Αλήθεια,θυμάται κανείς μετά τον ημιτελικό του '79 να έχουμε ξαναπάρει δύο πέναλτι με γαύρο και μάλιστα εκτός έδρας;

General Tanz είπε...

Καλημερα αρχοντες!

http://www.sport-fm.gr/article/528446

zamis είπε...

Διπλακι μου μυριζει αυριο:)

br fun_atic είπε...

καλημέρα!!!

Αγαπητέ Άκη, μακάρι να είναι καλός ο Αιτινός, ξεκίνα όμως να ξαναβάζεις και τους μικρούς μας...

br fun_atic είπε...

@Ελένη,

Χθες νόμισα ότι έχασα το σήμα και συμπέρανα ότι δεν μου το δώσατε με την καρδιά σας... Έκανα λάθος όμως γιατί το ξαναβρήκα!!!

Το κασκόλ παραδόθηκε!!!Τώρα βρείτε τρόπο να γλυτώσετε από την μικρή μου που ζήλεψε...

zouri1 είπε...

παιδια μηπως μαζευτουμε καπου την Τεταρτη για να δουμε τον αγωνα?

br fun_atic είπε...

καλή ιδέα. θέλετε να πάμε στη λέσχη, για να τους ενισχύσουμε;

fatso είπε...

Καλησπέρα σε όλους!Επειδή το μπλόγκ κρατάει μια ποιότητα θα ήθελα,κατά καιρύς να εκφράζω τις απόψεις μου.

zouri1 είπε...

εχουνε οτε?Αν ναι,γιατι οχι?

br fun_atic είπε...

Οτέ ε;Δύσκολο.Οκ να βρούμε κάποιο μαγαζί τότε

br fun_atic είπε...

Επειδή χρειάστηκε να φύγω εκτός Αθηνών,γράψτε τη διακύμανση του σκορ και εντυπώσεις...

br fun_atic είπε...

Διαβάζω για ενδιαφέρον της ομάδας για Ντιμπαλά ή Μπέλεκ. Προσωπικά θα ήθελα τον Μπέλεκ. 16 συμμετοχές και 5 γκολ, μικρός σε ηλικία και προερχόμενος από τα κοτόπουλα, άρα super ανταπόδοση...

fatso είπε...

Nα ευχηθούμε περαστικά και ότι το καλύτερο,στη μητέρα του Εβανς Παυλόπουλου,που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

br fun_atic είπε...

Περαστικά κι από εμένα...Είναι καλός φίλος ο Γιάννης και με μεγάλο έργο στην ομάδα.

Όταν κάποιος ανοίγει ιστορίες με τα νοσοκομεία, πέρα όλων των άλλων, χρειάζεται και χρήματα.
Πληροφορήθηκα ότι ο Γιάννης είναι ανάμεσα στους υπαλλήλους που είναι απλήρωτοι για μεγάλο διάστημα.

Ξέρω ότι τα οικονομικά μας είναι δύσκολα, από την άλλη όμως πρέπει να συμπαραστεκόμαστε σε ανθρώπους που ζουν και εργάζονται για τον Πανιώνιο.

Άκουσα ότι αρκετοί πέρασαν μαύρες γιορτές γιατί δεν είχαν ούτε καν τα αναγκαία.Μιλάμε για 100 και 200 ευρώ...

Ελπίζω αυτά που άκουσα να μην ανταποκρίνονται στην αλήθεια, γιατί τότε θα θεωρούσα υποκριτικό να συμπαραστεκόμαστε στους εργάτες τις χαλυβουργίας αλλά να αφήνουμε απλήρωτους τους δικούς μας υπαλλήλους και μάλιστα για μήνες ολόκληρους...

br fun_atic είπε...

Γνωρίζει κανείς αν το sugar cubes έχει connx?

br fun_atic είπε...

Connx έχει σίγουρα το Μπλέ στην Ομήρου και κάνει κρατήσεις για αύριο

zouri1 είπε...

οπου πατε ειμαι μεσα.Παρακαλω μονο να με ειδοποιησετε.

Griniaris είπε...

Κράτηση έκανες;Μέσα...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

conex;;; Εγώ άκουσα για ΟΤΕ TV (otesports). Είναι το ίδιο;
Εν πάση περιπτώσει, άν κάνεις κράτηση κύριε οικοδεσπότα, βάλε κι άλλες δυό θέσεις!

br fun_atic είπε...

Λοιπόν. Έχουμε και λέμε: Έκανα μια τυπική κράτηση και οι θέσεις εξαντλήθηκαν ήδη από τις 8:30 το πρωί.Αν ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος, πέρα από αυτούς που μου έστειλαν μήνυμα, ας με ειδοποιήσει μήπως μπορέσω να κάνω μεγαλύτερη κράτηση μέχρι το απόγευμα... Αν και δεν πιστεύω να έχουν πρόβλημα όσοι έρθουν...
Παρακαλώ όμως να μου γράψουν μόνο όσοι είναι σίγουροι ότι θα έρθουν γιατί είναι κρίμα να δεσμεύσω άδικα θέσεις του μαγαζιού.

zouri1 είπε...

Και γαμω τις εμπνευσεις του Μαντζιου,με τον Οκογιε και τον Μηχαηλιδη.Ο Πανιωνιος σταθηκε καλα,δημιουργησε ψευτοευκαιριες,εναντι του κακου γαυρου,αλλα μετα υποταχτηκε στην μοιρα του

stam είπε...

Δεν είναι ώρα για απογοητεύσεις αλλα το χαστούκι ήταν γερό. Φάνηκε πόσο έχει μικρύνει η ομάδα με τους Κουλοχερηδες τους Μιχαηλιδηδες κ όλα τα τελειωμενα σαπακια. Για να τελειώνει κ το παραμύθι ότι ταχα μου με πορδες θα βαψεις κ αυγά. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Κ αυτο ισχύει κ για τον Μαντζιο κ το όνειρο που είδε.
Κ φυσικά θα έχουν να λένε διάφοροι περίεργοι ότι στο γαυρο ανοίξαμε τα πόδια. Καμία ανακοίνωση για τον Αρετοπουλο κ το πέναλτι που έπνιξε θα βγάλει η διοίκηση μας η δεν κάνει να στεναχωρησουμε τον Βαγγελα;

General Tanz είπε...

Πρεπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να σταματησουν οι ψωλιες απο τον γαυρο.
Μας εχουν τελεψει στο παστελι, φτανει γαμω την πουτανα μου!!

zamis είπε...

Ισως ειναι και καλο που ηρθε αυτη η σφαλιαρα.
Σιγουρα δεν εγινε καμια καταστροφη,εννοειται οτι πρεπει να δειξουμε αμεριστη εμπιστοσυνη σε τεχνικο τιμ και παικτες.
Αλανθαστος ουδεις.