Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Πανιώνιος - Κέρκυρα 2-0




Τέλος καλό, όλα καλά. Μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί το χθεσινό παιχνίδι. Η απόδοση της ομάδας ήταν κακή, αμφιβάλω αν δημιουργήσαμε μία ευκαιρία της προκοπής πριν το γκολ του Κούτσι και θα μπορούσαμε άνετα να χάσουμε, αν ο Σιδεράκης δεν δήλωνε "παρών" με δύο σπουδαίες αποκρούσεις. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι το παιχνίδι δεν το κερδίσαμε χάρη στα γκολ των Κούτσι και Σκέμπρι, αλλά χάρη στις επεμβάσεις του Σιδεράκη. Αν η Κέρκυρα είχε σκοράρει, δεν υπήρχε περίπτωση να πάρουμε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Αυτό που είδαμε χθες ήταν ένα ανούσιο παιχνίδι κέντρου, όπου όμως πουλούσαμε αδικαιολόγητα την μπάλα και επιτρέπαμε στην Κέρκυρα (που μπορεί και να ήταν από τις χειρότερες ομάδες που πέρασαν φέτος από το γήπεδό μας) να συντηρεί ελπίδες για ανέλπιστους βαθμούς. Στην κακή εικόνα του κέντρου συνέβαλε η πολύ κακή βραδυα του Όμο. Μεγαλύτερο πρόβλημά του οι πάρα πολύ κακές και απρόσεκτες μεταβιβάσεις του. Για άλλο ένα παιχνίδι θεωρώ ότι δεν ήταν ιδιαίτερα καλός και ο Σκέμπρι. Στα τελευταία παιχνίδια έχει πάψει να αποτελεί σοβαρή πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα και αναλώνεται σε κάποιες ατομικές ενέργειες στο κέντρο, με αποτέλεσμα να δείχνει απελπιστικά μόνος ο Κούτσι, ο οποίος ταλαιπωρείται από την έλλειψη της καλής κάθετης πάσας. Με δεδομένο ότι ο Φινλανδός είναι πολύ κακός με το κεφάλι,δεν έχει ταχύτητα ούτε όμως τροφοδοτείται με την καλή κάθετη μπαλιά, δημιουργεί ένα εντελώς μονοδιάστατο προφιλ.
Κάποια λύση πρέπει να βρεθεί. Η ομάδα χρειάζεται την καλή πάσα, πρέπει να βελτιωθεί στο ψηλό παιχνίδι όπως και στις στημένες φάσεις. Διαφορετικά θα αντιμετωπίσουμε σημαντικά προβλήματα. Χρειάζεται επίσης μια καλή εναλλακτική λύση στην επίθεση. Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από τον Κούτσι. Ενώ όταν ντεφορμάρεται ο Μαλτέζος, η ομάδα δεν δείχνει καθόλου επικίνδυνη.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, το σημαντικό ήταν ότι καταφέραμε να πάρουμε το δεύτερο τρίποντο έναντι της Κέρκυρας, υποσκελίζοντας έτσι έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές μας για την παραμονή.
Κορυφαίος για την ομάδα μας ο Σιδεράκης. Σημαντική η παρουσία του Γουνδουλάκη (από τα πόδια του ξεκίνησαν και οι δύο φάσεις των γκολ), ενώ καλός ήταν και ο Σάμαρης. Νομίζω ότι ικανοποιητικός ήταν και ο Ζαν Ζακ Πιέρ που στην πρώτη του παρουσία έδειξε απλός και ουσιαστικός. Δεν είναι το σέντερ μπακ φόβητρο, ούτε όσο αθλητικός ο Τσότσα, όμως μάλλον θα βοηθήσει. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα από το Ο.Α.Κ.Α.
Και μια μικρή ανακοίνωση που ξεχνώ να αναρτήσω εδώ και ημέρες: Σήμερα (29-12) στο κλειστό Ανδρέας Βαρίκας (ώρα 12:00) θα γίνει η κοπή των Ακαδημιών του μπάσκετ. Όλες οι γενιές του Πανιώνιου μπάσκετ θα είναι εκεί. Απ’ ότι ακούω θα υπάρχει και μια όμορφη έκπληξη. Νομίζω ότι οφείλουμε να στηρίξουμε ένα από τα καλύτερα τμήματα υποδομών του συλλόγου με την παρουσία μας στην κοπή της πίτας.

88 σχόλια:

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Αγαπημένε μου φίλε, δέν θα συμφωνήσω μαζί σου. Ο Όμο ήταν ο κορυφαίος τού γηπέδου στο α΄ ημ. Τα κάνει όλα και συμφέρει! Ο Σάμαρης ήταν σκέτη απογοήτευση στο α' ημ. και συνήλθε κάπως στο β΄. Εγώ δέν ένοιωσα να κινδυνεύουμε απ' την Κέρκυρα και κατά τη γνώμη μου ήταν για 4-5 τεμάχια.
Όσο για τον Σιδεράκη (που μού αρέσει πολύ), εντάξει έσωσε 1-2 φάσεις αλλά υποτίθεται πως έχεις έναν καλό τερματοφύλακα για να καθαρίζει και τίποτα, όχι ό,τι πάει μέσα να γράφει...όπως τις προάλλες με το γαύρο.

stam είπε...

Ο Ομο έκανε 4-5 αβίαστα λάθη έξω απο την περιοχή. Απο τα χειρότερα παιχνίδια του. Μενδρινος ανύπαρκτος στο πρώτο ημίχρονο δεν καταλάβαμε ότι έπαιζε. Μπάς το είχε παίξει χ;
Περίεργες κ οι αλλαγές του Ακη αλλα όλα τα λεφτά ο τρελοφανουρης! Μήπως θέλει να ακούει τα μπινελικια του για να παίξει;
Καλός φάνηκε ο Πιερ έμπειρος κ ψιλοανετος αλλα ο Τσοτσα θα μας λείψει.
Νομίζω με 8-9 πόντους ακόμα εξασφαλίζουμε την κατηγορία. Έτσι όπως παει το όριο θα είναι στους 30-32.
Α κ επειδή ο καθένας έλεγε το μακρύ κ το κοντό του χτεσ στο γηπεδο για Σιοβα Σαμαρη γιατι δεν βγαίνει η καλη μας διοίκηση να μας διαφωτίσει;

John S. είπε...

Και εγώ δεν θα συμφωνήσω απόλυτα με την κριτική που κάνεις.Η Κέρκυρα έκανε 3-4 ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα και όλες προήλθαν από δικά μας λάθη και όχι από τη δημιουργικότητα της αντίπαλου.
Θεωρώ ότι στο α΄ημίχρονο με τον Ρόβα η ομάδα ήταν πιο καλά στημένη και δεν κινδυνεύσαμε καθόλου (ο Ρόβας μου θυμίζει τον Νικολάου).
Στο β ημίχρονο ο μόνος που προσπαθούσε να μαρκάρει στο κέντρο ήταν ο Όμο (υπόλοιποι Σκέμπρι, Γουλδουλάκης, Μενδρινός και Σάμαρης). Με τον Κούρντι στη θέση του Μενδρινού ξαναέδεσε το κέντρο.
Ο Όμο και ο Σάμαρης έκαναν πολλά λάθη ειδικά στο β μέρος μάλλον λόγω κούρασης.
Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία γιατί δεν πιστεύω ότι δεν μπορούν να κάνουν σωστή πάσα στα 5 μέτρα.
Επίσης χρειάζεται δουλειά στα στημένα τα οποία δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε.
Προφανώς θέλουμε το εύκολο γκολ και το ψηλό παιχνίδι στην επίθεση, όπως και έναν αριστερό μπακ από τους μικρούς γιατί ο Κουλοχέρης δεν κάνει για την ομάδα.
Δεδομένου πάντως της κούρασης, των 2 ηττών και της νεανικότητας - έλλειψη συνοχής της ομάδας, νομίζω ότι είμασταν πολύ καλοί και φιλότιμοι. Πολύ καλός ο Πιερ θα αντικαταστήσει άνετα τον Τσοτσα. Μαχητικοί οι Σιδεράκης, Σιόβας, Ρόκας, Πετκάκης, Ρόβας, και Κούτσι. Εμπνευσμένος ο Γουλδουλάκης που πρέπει να μπαίνει σαν αλλαγή για να κάνει κάτι.
Μέτριοι οι Σκέμπρι, Μενδρινός, Σάμαρης, Όμο.

IWN1998 είπε...

Αυτό το ματς προσφερόταν φαίνεται για να το δει κάποιος από πολλές οπτικές γωνίες.

Αδικείται η Κέρκυρα από την κριτική της χειρότερης ομάδας που πέρασε από τη Νέα Σμύρνη. Αν και κανείς δεν μπορεί εύκολα να το κρίνει κάτι τέτοιο, με δεδομένο ότι έχει αλλάξει πολλές αποχρώσεις ο Πανιώνιος από την αρχή της χρονιάς ως τώρα και υποτίθεται ότι θεωρητικά τώρα είναι στην πιο αδύναμη φάση του, αφού και η σχετικά καλή κεντρική οπισθοφυλακή του έχει πια αποδομηθεί με την έξοδο Τσότσαλιτς.

Η Κέρκυρα ήταν από τις πιο διαβασμένες ομάδες που ήρθαν στη Ν. Σμύρνη. Έχει ένα πολύ καλό προπονητή τον Γκάρθια, που είχε φέρει ο Μπέος για το Βόλο, που έστησε την ομάδα του με ψηλά την άμυνα, σωστό τεχνικό οφσάιντ και πίεση στο κέντρο. Στο Α μέρος μας μπλόκαρε τελείως.

Για το Φανούρη τα έχουμε πει. Είναι μαζί με το Σκέμπρι οι μόνοι παίκτες μας που παίζουν χωρίς μπάλα και έχει εμπνεύσεις καλές που δυστυχώς πολλές φορές σωματικά δεν τις υλοποιεί σωστά.
Το Σιδεράκη βιαστήκαμε να τον κρίνουμε και ματς με ματς αποκτά το κυριότερο προσόν του τερματοφύλακα, την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Έχει και ρέντα που πάντα χρειάζεται.

Η απώλεια του Τσότσα δεν είναι απώλεια ενός καλού κεντρικού μπακ αλλά ενός θεμέλιου λίθθου της ομάδας που ακόμα και παιχνίδι έκανε από τα μετόπισθεν και είχε τον συντονισμό της άμυνας και φοβερές καλύψεις των ακραίων μπακ, που είναι το πλέον αδύνατο σημείο μας φέτος.

Όμο και Σάμαρης κουράστηκαν και όταν κουράζονται δεν βλέπουν γήπεδο και επιδίδονται σε ατομικές προσπάθειες που καταλήγουν στο να πουλήσουν τη μπάλα με τρόπο πολλές φορές επικίνδυνο, που βγάζει τον αντίπαλο στην κόντρα.
Και κάτι για το Σκέμπρι. Κατ' αρχάς ο Σκέμπρι είναι όχι ο Λόλο. Και αυτός περιμένει να τροφοδοτηθεί από κάπου αλλά όταν Μενδρινός, Όμο και Σάμαρης μπλοκάρανε από τα χαφ της Κέρκυρας, τι περιμέναμε;

ΥΓ: Τον Αράζ γιατί τον εξαφάνισε ο Άκης. Έβλεπα αριστερά στο Α μέρος τον Μενδρινό να προσπαθεί με το δεξί και να μην μπορεί να στρίψει. Ήταν άραγε προτιμότερος από τον αριστεροπόδαρο Αράζ; Ο Μενδρινός είναι καλός όταν κερδίζουμε να μπει για να κρατάει κάπως μπάλα. Κατά τ' άλλα πολύ αργός και προβλέψιμος.

br fun_atic είπε...

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών.Από δικά μας λάθη η Κέρκυρα βρέθηκε δύο φορές με αξιώσεις μπρός στον Σιδεράκη.Ενα από τα δύο να έτρωγε,σήμερα θα κάναμε κηδεία.Τα ματς με αυτές τις ομάδες είναι όλη η χρονιά.Αν σε τέτοιο παιχνίδι κάνεις τρεις ευκαιρίες μπορεί να τιμωρηθεί.ΧΘες σε 4 ευκαιρίες βάλαμε δύο γκολ.

Endys είπε...

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω εχθές στο γήπεδο και είδα το παιχνίδι από την τηλεόραση.
Είναι απο τις λίγες φορές που δεν θα συμφωνήσω με τον αρθρογράφο, στα περισσότερα τουλάχιστον, και πιστεύω ότι τα σχόλια του Ίωνα με εκφράζουν περισσότερο από όλα τα άλλα.

Μου αρέσει ότι η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και μπαίνει στην έδρα της με αυτοπεποίθηση, κάτι που δεν είχε με τον σερ. Από την άλλη, μακάρι να βγω ψεύτης, δεν μπορεί να πάρει κάτι καλό στα εκτός. Το ανάποδο δηλαδή από ότι συνέβαινε με τον σερ.
Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε σε μία έδρα που έχουμε καλή παράδοση, με μία ομάδα καφενείο. Αν δεν καταφέρουν το διπλό τα παραπάνω δυστυχώς θα ισχύουν.

Ο Σιδεράκης σήμερα στάθηκε τυχερός. Στην πρώτη επέμβαση έχει πέσει κι αποκρούει με το πόδι και στην δεύτερη έχει πέσει πριν πλασάρει ο επιθετικός!!!! Λίγο να έσκαβε την μπάλα, θα ήταν μέσα!!!
Μου αρέσει όμως που έχει καλή έξοδο καθαρίζοντας τις φάσεις και έχει καλές τοποθετήσεις. Αν βελτιωθεί στα ψηλοκρεμαστά, έχει μέλλον.

Φανούρης=μαγεία. Όταν έχει καθαρό μυαλό και του πάει το παιχνίδι, δεν υπάρχει καλύτερος δημιουργός. Ελπίζω να φάνε την γλώσσα τους όσοι τον κράζουν. Μπορεί μόλις ένα καλό παιχνίδι να μην φτάνει από μόνο του για "άφεση αμαρτιών", η συνολική του όμως παρουσία το επιτάσσει. Ματώνει τη φανέλα, δεν μιλάει παρά τα όσα ακούει για το καλό της ομάδας και όταν μπαίνει δίνει ότι έχει. Α!, δέχτηκε και τη μείωση χωρίς κουβέντα παρά το ότι θα μπορούσε να πάει αλλού με περισσότερα, όσο κι αν κάποιοι εμπαθείς δεν το πιστεύουν.

Katrinos είπε...

Μπορντέλο η βαθμολογία απο τα σημερινά........
Θέλει πολυ μεγάλη προσοχή .

Ron Barceló είπε...

H ομάδα στάθηκε μια χαρά, με δεδομένο ότι Τετάρτη είχε ματς κυπέλλου.
Μεγάλη υπόθεση ο Φανούρης και ο Σιδεράκης.
Τόσο ο Πιερ όσο κ ο Μενδρινός μπορούν να βοηθήσουν αρκετά.
Χρειάζονται κυρίως χρόνο κ παιχνίδια.
Επιπλέον, χρειάζεται οπωσδήποτε ενας επιθετικός περιοχής, να ανασάνει λίγο και ο Κούτσι κ να μεταφερθεί ο Σκέμπρι στα άκρα [γιατί ως φουνταριστός δεν το πολυέχει].
Η παραμονή εξακολουθεί να είναι αρκετά δύσκολη, καθώς προβλέπεται το κλασσικό μαγείρεμα προς το τέλος.
Αφού λοιπόν φέτος πορευόμαστε χωρίς 'δεκανίκια', καλό θα είναι να ξεμπερδεύουμε το συντομότερο δυνατό, καθαρίζοντας ματς, όπως το χθεσινό, one way or onother.

vassilis είπε...

Αρχικά με κάλυψη σχεδόν ο Ιων

Κατά τη γνώμη μου ο Μενδρινός μπορεί να βοηθήσει όπως και ο Πιερ. Μη ξεχνάτε ότι ήταν το πρώτο τους παιχνίδι και είδαμε και λάθη αλλά και καλά στοιχεία από τους δύο παίχτες. Περιμένουμε περισσότερα!Π.χ. ο Πιερ πήγε να μπερδευτεί σε φάση του 2ου ημιχρόνου και να πουλήσει τη μπάλα αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ψυχραιμος απλός και με κανα δυο καλές μακρινές μεταβιβάσεις. Ο Μενδρινός αριστερά δε φάνηκε πολύ αλλά είχα καιρό να δω παίχτη να φεύγει διαγώνια μέσα από 4-5 παίχτες να μη χάνει τη μπάλα και να δημιουργεί προϋποθέσεις για φάση.

@ BR Λες ότι δεν κάναμε φάση πριν το γκόλ. Ξεχνάς κεφαλιά εξ επαφής του πολύ καλού χθες Φανούρη και απόκρουση (εκπληκτική) του Γκαλίνοβιτς, ο οποίος έκανε 2 φορές πλάκα με τους επιθετικούς μας με αλλεπαληλες ντρίπλες στη περιοχή!!!!!

John - Singapore είπε...

Εγώ θα κρατήσω την δήλωση του Μάντζιου μετά το παιχνίδι στην ΤV. Τον ρωτάει ο ρεπόρτερ για την απόδοση του Σιδεράκη και του Φανούρη και απαντά πολύ μεστά και όμορφα "Την δουλειά τους έκαναν".
Έτσι είναι, όχι να βλέπουμε μια καλή πάσα και να εκθειάζουμε ή μια δύσκολή απόκρουση και να βαφτίζουμε τον Σιδεράκη σε Μπουφόν... Έχουμε ΤΟΣΟ μεγάλη ανάγκη να αυτομεθύσουμε με τα μαγικά ενός ποδοσφαιριστή που έχουμε αναγάγει την απόκρουση σε "ταλέντο" και την κάθετη πάσα σε "ποδοσφαιρικό υπερθέαμα". Δείχνει πόσο κακό θέαμα είναι το υπόλοιπο... Τέλος πάντων, εδώ νομίζω κολλάει το "επαγγελματική νίκη" που κάποιος φίλος είχε γράψει πρίν κανα δυό εβδομάδες...
Το μάτς με τα κοτόπουλα είναι κρίσημο γιατί έχουμε επιδείξει στο παρελθόν φοβερή ευκολία στο να αναστένουμε νεκρούς... Αυτοί ψάχνουν για εξιλέωση τώρα και νέα αρχή...Προσοσχή μήν τους κάνουμε ήρωες, και με ενα έξυπνο και μελετημένο παιχνίδι μπορούμε να τους το κλείσουμε το κ...χανείο. Σιγά την ομαδάρα δηλαδή. Εμπιστοσύνη και συνέχεια...

IWN1998 είπε...

Όλοι τη δουλειά μας προσπαθούμε να κάνουμε. Άλλοι την κάνουμε καλά, άλλοι στραβά αλλά προσπαθούμε, άλλοι δεν το παλεύουμε.
Προφανώς βλέπουμε μετρίου επιπέδου θέαμα, αλλά επειδή όλοι είναι πάνω-κάτω στα ίδια, έχει κάποιο ενδιαφέρον.
Πάντως ο Άκης, κάνοντας τη δουλειά του όσο μπορεί καλύτερα, δεν φαινόταν να είχε λύσεις στα συστήματα της Κέρκυρας και τις λύσεις τού τις έδωσε ο απρόβλεπτος Φανούρης. Για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Και η Κέρκυρα δεν είναι καμιά υπερομάδα αλλά φαινόταν να ξέρει τι θέλει στο γήπεδο για αρκετή ώρα.
Το ζητούμενο είναι να μπορεί το κέντρο μας να μην μπλοκάρεται και να περνάει κάποιες μπαλιές μπροστά και παράλληλα να μην πουλάει εύκολα τη μπάλα. Δυστυχώς ο Σάμαρης κατά διαστήματα γίνεται "Ριέρα" και φλυαρεί (και τελευταία γίνεται "Ριέρα' και στη συμπεριφορά, ευτυχώς όχι ιδιαίτερα έκδηλα προς το παρόν) και ο Μενδρινός φαίνεται να δυσκολεύεται αν παίζει αριστερά. Έτσι και αλλιώς δεν είναι και πολύ γρήγορος. Να προσθέσουμε ότι και ο Ρόβας φαινόταν κουρασμένος από το πρώτο λεπτό και όχι στη μέρα του.

Πιο σημαντικό από την ΑΕΚ είναι το ματς με τα Γιάννινα, που αν το πάρουμε, κρατάμε έναν άμεσο αντίπαλο αρκετά πίσω μας. Στην ΑΕΚ χρειάζεται έξυπνο στήσιμο για να εκμεταλλευτούμε με το μικρότερο ρίσκο τις αμυντικές της αδυναμίες. Όπως γράφτηκε και από άλλους, η δύναμή μας ήταν να παίρνουμε πόντους στα εκτός με συντηρητικό στήσιμο και κόντρες αλλά φαίνεται το φαινόμενο να έχει αναστραφεί και το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε την παλιά μας ικανότητα στην επιφάνεια.

stam είπε...

Να μην ξεχνάμε ότι πήραμε κάποια σημαντικά διπλα έχοντας μέσα Λολο Ριερα Κουμο που μπορούσαν να βγάλουν την ομάδα γρήγορα κ επικίνδυνα στην κόντρα.
Τώρα ποιος να την κάνει τη δουλειά αυτή; Το κέντρο μας είναι πολυ αργό κ κάθετη πάσα έχει μονο ο Φανουρης κ αυτός στα μεγάλα κέφια του!

br fun_atic είπε...

@vasillis
το ότι ο Φανούρης είχε μια κεφαλιά πριν από τα δύο γκολ, αλλάζει κάτι στην εικόνα του αγώνα;

Αν ο Σιδεράκης δεν είχε πιάσει την μπάλα (με τον όποιο τρόπο την έπιασε - δεν έχει σημασία) πιστεύετε ότι θα είχαμε φύγει έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας;

Δεν έχουν σημασία όλα αυτά. Σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη κόντρα σε ανταγωνίστρια ομάδα και πρέπει να βρούμε τρόπο να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε.

Αγοράσαμε αρκετούς ελεύθερους παίκτες, υποθέτω χαμηλού κόστους. Διαβάζω μάλιστα για 6 μηνα συμβόλαια στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει ομάδα ειδικών αποστολών, από την οποία ίσως κρατήσουμε τους παίκτες που μας κάνουν και δώσουμε για τις υπόλοιπες θέσεις ευκαιρίες στους νέους όταν η παρτίδα θα έχει σωθεί και πολύ περισότερο από το καλοκαίρι.

Προσωπικά θα ήθελα να λάβουν ευκαιρίες από τώρα (κυρίως ο Σταυροθανασόπουλος) αλλά αυτό μπορώ να το λέω χωρίς να έχω ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Αυτό που είναι ευχάριστο είναι ότι τελικά ως Πανιώνιος λάβαμε εγκαιρως τις σωστές αποφάσεις, πολύ νωρίτερα μάλιστα από ομάδες που μόλις τώρα αντιλαμβάνονται το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Θεωρώ ότι έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε, αν και η αποστολή δεν έχει επιτευχθεί ακόμη (είναι νωρίς άλλωστε).

vassilis είπε...

Δεν έχω λόγο να μην το πιστεύω ότι αυτή η Κέρκυρα ΘΑ μπορούσε είχε φάει 2 γκολ ΑΝ ο Σιδεράκης δεν είχε έρθει στην ομάδα το καλοκαίρι και αν δεν είχε κάνει καλή εμφάνιση και αν δεν είχε αυτοπεποίθηση.
Για μένα όλα αυτά είναι υποθετικά!

Δεν είπα άλλωστε ότι θα άλλαζε κάτι, μπορεί ναι μπορεί και όχι.

Η ομάδα όσο παίζει ελεύθερα παίζει καλύτερα. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα που μετά τη φυγή του ΣΕΡΤΑΚΗ και με εμφανώς χειρότερο ρόστερ αποδίδουμε καλύτερο ποδόσφαιρο με καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και μας λείπει ένας ακόμα επιθετικός!
Στόχος; αποτελέσματα στην έδρα μας διότι στο δεύτερο γύρο τους έχουμε όλους μέσα και δεν πρέπει να έχουμε απώλειες!

vassilis είπε...

Επίσης, και συγγνώμη για τη φλυαρία, πιστεύω ότι ο Σταυροθανασσόπουλος πρέπει να πάρει ευκαιρίες σε ποιο ασήμαντα ματς και όχι με τους άμεσους αντιπάλους. Πολύ καλή ευκαιρία είναι το ματς με την ΑΕΚ. Πάμε για αποτέλεσμα θέλουμε γρήγορο στη κόντρα, νομίζω ότι είναι ιδανικός.
Αλλά εδώ μέσα με Γιαννενα κλπ κλπ πρέπει να μη ρισκάρουμε τουλάχιστον!

br fun_atic είπε...

Τις καλύτερες ευχές μου στον Στρατηγό, που είχε χθες τα γεννέθλιά του.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/530900

Σκούρα τα πράγματα. Παίκτης για τον οποίο θα έπρεπε να είχε γίνει ανανέωση από το καλοκαίρι...

Costix είπε...

Πολυχρωμος, mon General !!!

zamis είπε...

Χρονια πολλα Στρατηγαρα!

Δυσκολη η αποφαση για Σιοβα

vassilis είπε...

Κώστας Τσακίρης: «Πρώτη φορά με βραβεύουν από τότε που έφυγα από τον Πανιώνιο. Σας ευχαριστώ».
ΠΗΓΗ:
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128938864

General Tanz είπε...

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες παιχτουρια μου!
Το θεμα Σιοβα ειναι πραγματικα μαχαιρια! Ο ιδιος ισως θα μπορουσε να το φωτισει, αν και δυσκολο το βλεπω να θελει να παραμεινει οποτε....

br fun_atic είπε...

@vassilis
θα του απαντούσα ότι ο μέσος φίλαθλος τον βραβεύει καθημερινά, για κάποιο λόγο όμως μέτρησαν στην συνείδησή του τα γιούχα των λίγων...

Ας αφήσουμε την Π.Α.Ε. Αν σκεφτείς πόσα χρήματα έριξε στον ερασιτέχνη και πόσα έπιασαν τόπο σε πιάνει τρόμος. Με τα λεφτά που δαπάνησε για το ετήσιο συμβόλαιο ενός πολίστα σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε προβεί σε επισκευές στην ενόργανη (100% αναγκαίες - σε ένα τμήμα με καταπλητική οργάνωση), θα μπορούσαμε να είχαμε αγοράσει την κουβέρτα για την πισίνα (με όφελος χιλιάδων ευρώ από τν εξοικονόμηση ενέργειεας) και το μεγάλο γηπεδάκι του ποδοσφαίρου...

Είναι τραγκό, τόσα πολλά λεφτά να έπεσαν σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο...

Δεν είναι όμως μόνο θέμα χρημάτων. Μιλάμε για έργα που θα έδιαν χαρά σε παιδιά και στις οικογένειές τους...
Κρίμα...

br fun_atic είπε...

Βέβαια, όσο ωραίο θα ήταν να έχεις τον Πανιώνιο θείο από το Σικάγο (για έργα που πιάνουν τόπο), άλλο τόσο ωραίο είναι να φτιάχνεις τα ίδια έργα με την βοήθεια της τοπικής κοινωνίας και κάθε Πανιώνιου...

Επειδή δεν είναι λογικό να αναμένουμε σωτήρες, ας δούμε τι μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας.

Ron Barceló είπε...

Ριξ'τους όλους Φόλα(ν) μωρή Πανιωνάρα!

IWN1998 είπε...

Σύλλογο που θα έκανε πρωταθλητισμό ήθελε ο Θείος από το Σικάγο οπότε και τον ακριβό πολίστα θα έπαιρνε και την καλαθοσφαιρίστρια περιωπής, πως να το κάνουμε...
Αλλά κάποιες υποδομές τις φρόντιζε ιδιαιτέρως, πχ το γήπεδο του Πανιωνίου είχε το καλύτερο χόρτο στην Ελλάδα και ακόμα και τώρα κάπως κρατάει...
Αυτό που ζήταγε ο άνθρωπος είναι να συνεισφέρουν και άλλοι για να μπορεί να σταθεί η δική του συνεισφορά. Δεν βρήκε συντρόφους σε αυτό και μάλιστα υπήρξαν για "συνεισφορές" κατ' αντιστροφή του ζητουμένου...

IWN1998 είπε...

Μάλλον Φόλαν έφαγε εν τέλει ο Φόλαν...

Katrinos είπε...

Κανα σχολιάκι για το χαμό που γίνεται με την υποτιθέμενη ένσταση που ΔΕΝ έκανε η Κέρκυρα και που το έχει κάνει βούκινο το ποιό άλλο

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10587&subid=2&pubid=128939270

vassilis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/531168

ωχ ωχ ωχ λέτε να έχουμε καινούρια θέματα;

zamis είπε...

Του οφειλουμε κιολας του κ.Ρεκομπα μετα τις λουξ διακοπες μετα αμοιβαρας..

Ας ευχηθουμε οτι δεν υπαρχει προβλημα.Και δεν ξερουμε βεβαια αν αυτος ο μανατζερ ενεργει μονος του.
Και ποιες αλλες ομαδες εχουν ενδεχομενως χεσμενη τη φωλια τους.

Templar είπε...

@zamis

Φίλε μόλις άγγιξες την ιερή μου αγελάδα!!!! Κάτω τα χέρια απ' τον Αλβάρο. Αν του χρωστάμε να του τα δώσουμε (που θα τα βρούμε τώρα είναι άλλο θέμα!!!)

Templar είπε...

Καλησπέρα blog!!!! I am back!!!!

br fun_atic είπε...

@Templar
Τι έγινε ρε φίλε;;; Μαύρη πέτρα...

Καλώς ήρθες!!!

Πες στην τσουπωτή ξανθούλα οτι με ξέχασε... :)

Templar είπε...

Θα το μεταφέρω μετά χαράς οικοδεσπότα!!!

vassilis είπε...

Ρε παιδιά τι συμβόλαιο είχε ο Ρεκόμπα; αν θυμάμαι καλά ήταν μυθικό το ποσό. Και ζητάει τα 65.000? μου φαίνεται μπλέξαμε με μανατζαραίους και αντε να ξεμπλέξουμε, αφήστε που έσκασε και το Πολο, είναι απλήρωτοι λέει οι ανθρωποι από την αρχή και δε θα κατέβουν αύριο να παίξουν με τον Ολυμπιακό!!!!
Ελα ρε κυρ Κώστα Τσακίρη βοήθα την κατάσταση, πάρε τον κολλητό σου τον Αλβαρο με το Κότερο και καν τον καμιά βόλτα μπας και ξεχαστεί και φάνε ψωμάκι οι "ακριβοπληρωμένοι" παίχτες του Πόλο, άλλωστε σε τίμησαν προχθές οι παλαίμαχοι δεν έχεις παράπονο!

zamis είπε...

Templar welcome back!
Κοιτα,κι εγω φωτο του Αλβαρο εχω στο γραφειο μου αλλα η ανανεωση του ηταν αναμεσα σε αυτα που μας φερανε εδω,τοτε που o Τσακιρης παροτρυνοταν να μην κανει τον κινεζο..

zamis είπε...

''Κάτι αντίστοιχο με αυτή που κατέθεσε η ΠΑΕ Πανιώνιος κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ για την οφειλή του Μάκου. Γιατί ο Πανιώνιος μπορεί να είναι ο πρώτος διδάξας, αλλά από εκεί και πέρα δεν είναι μονά ζυγά δικά σου. Όταν κάνεις κάτι κατά της ΑΕΚ θα πρέπει να είσαι έτοιμος ότι θα υποστείς και εσύ τις ανάλογες ενέργειες».

απο γκαζετα.
Αυτος ο δικηγορος ειναι του Ρεκομπα,του αεκ,του Λυρακη,ολων?

br fun_atic είπε...

Κοίτα, είναι δικηγόρος του Ρεκόμπα που διασφαλίζει και την αποκατάσταση του γοήτρου της ΑΕΚ. Hem sampoo, Hem conditioner...

Templar είπε...

Zamis

Στερνή μου γνώση, να σ' είχα πρώτα...

Το λέω γιατί θυμάμαι ότι ήμουν από αυτούς που "πίεζαν" για ανανέωση του συμβολαίου του Τσίνο. Μάλιστα θυμάμαι ότι έγινε μια καμπάνια στα διαρκείας μέσω τηλεφωνημάτων που έκαναν την ερώτηση "τι θα σας κάνει να ανανεώσετε το εισητήριό σας?" και φυσικά η απάντηση ήταν "η παραμονή του Ρεκόμπα!!!" (όχι μόνο από μένα)

Εγώ ομολογώ πάντως ότι δεν μπορούσα τότε να προβλέψω τις εξελίξεις... Πάντως όπως και να χει έχουμε πληρώσει εκατομμύρια ευρώ σε τυχάρπαστους από κάθε γωνιά της γης. Δεν μας φταίει τώρα ο Αλβάρο...
Πάντως η στάση του δικηγόρου είναι λίγο περίεργη, έχεις δίκιο σ' αυτό...

Katrinos είπε...

Κάτι σε 85χρονο χοντρό (σαπιοκοιλιά για την ακρίβεια) παπαρα που φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν, μου βγάζει όλη αυτή η περίπτωση.

Templar είπε...

Χμμμμ... κάτι μου θυμίζει αυτή η περιγραφή Katrine.... Κυκλοφορεί ένα τέτοιο τα βράδια στο members μου φαίνεται... Το έχω δει, αλλά φοβήθηκα κι έφυγα μακριά.....

Katrinos είπε...

Και το πρωί ....

Δεν χρειάζεται να τον δεις και να φύγεις, θα σε διώξει η αρχιδίλα που ζέχνει, ΠΡΙΝ τον δεις.

zamis είπε...

Το βρωμερο νυχι στο μικρο δαχτυλο του αριστερου ποδιου ξεχασες Κατρινε:)

IWN1998 είπε...

Κάποιος που να μπορεί να έχει άμεση επαφή με το Ρεκόμπα και να τον ενημερώσει για το τι ενέργειες γίνονται επ' ονόματί του υπάρχει; Είναι σίγουρο ότι οι δηλώσεις βγάζουν πολύ original από μέσα τους. Μήπως μια άμεση επικοινωνία με τον Αλβάρο Ρεκόμπα θα έδινε κάποια λύση; Λέω εγώ τώρα ότι έτσι και αλλιώς διακανονισμό θα προσπαθήσουμε. Πόσο θα ωφεληθεί αν πτωχεύσουμε; Και πόσο άραγε σίγουρο είναι ότι συμφωνεί με την έκταση των ενεργειών που επιθυμεί να κάνει ο εκπρόσωπός του; Μήπως ο κος Τσακίρης άραγε είχε κάποια επαφή κρατήσει; Σίγουρα όσο αγωνιστικά δεν δείχνουμε διατεθειμένοι να πέσουμε, άλλοι υποψήφιοι δεν θα δείξουν φειδώ σε ενέργειες που θα μας ρίξουν στο παρασκήνιο. Το παράδειγμα του Ηρακλή ας το έχουμε υπόψη μας. Και είμαστε λόγω ερασιτεχνικής υφής της διοίκησής μας (όχι μεγαλομέτοχος Πρόεδρος), το εύκολο θύμα.

IWN1998 είπε...

Όλοι όσοι περηφανευόμασταν για την ομάδα του πόλο, μήπως πρέπει να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια να μαζευτούν έστω κάποια λεφτά για τους απλήρωτους παίκτες; Εντάξει ο ερασιτέχνης αδυνατεί και ξέρουμε την τραγική κατάσταση. Μόνον οι οπαδοί, οργανωμένοι και μη, κάτι μπορούμε να κινήσουμε, όσο μπορούμε; Ξέρω δεν είμαστε τα πλήθη τα ατελείωτα αλλά μήπως πρέπει να κάνουμε εν τέλει μια προσπάθεια;

br fun_atic είπε...

Αν ισχύει αυτό θα γελάσει ο κάθε πικραμένος...
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/169664-Kamia-apaitisi-apo-ton-Rekompa

Αλήθεια,πότε χορήγησε πληρεξούσιο ο Ρεκόμπα;

Στο ίδιο site θα βρείτε τι ακριβώς έγινε με τον Φολάν.Πήγε να μας φάει 75000 για τα υπόλοιπα παιχνίδια ενώ μάλιστα είχε και τους τραυματισμούς του...

Katrinos είπε...

Μήπως εάν όντως έχουμε τα δίκια μας να γίνει κ καμία αγωγούλα μπάς κ σφίξουν οι κωλοι?

Διότι εκτός του ότι ο κύριος αυτός τη δουλειά του έκανε κ το αναγνωρίζω, έβγαινε κ στο ράδιο κ προσεβαλε βάναυσα ιστορία 122 ετών. Οπότε βάλε
1) εμπορική αξία κανά δεκάρικο Χ 25% αποζημίωση = 2,5 μυρια
2) δυσφήμιση δια του τύπου βάλε κανά 500σάρικο
3) ψυχική οδύνη άντε 200
4) επαγγελματική βλάβη στα στελέχη της ΠΑΕ, 300

Κύριοι τη βγάλαμε κ τη αδειοδότηση του 13•

Όλα αυτά φυσικά ΕΆΝ έχουμε δίκιο......

IWN1998 είπε...

Για το θέμα Φόλαν, διαβάζοντας τις δηλώσεις και των δυο πλευρών κρατάω μικρό καλάθι.
Για το θέμα Ρεκόμπα, αν και μυρίζω λίγο ...ΑΕΚ... χρειάζεται προσοχή. Ο κος δικηγόρος αναφέρει ότι η υπογεγραμμένη δήλωση Ρεκόμπα ότι δεν έχει απαιτήσεις αφορά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του με Τσακίρη... Στο δημοσίευμα όμως παρουσιάζεται ως κάτι νέο.
Για μένα είναι μάλλον ξεκάθαρο ότι πρέπει να αποδειχθεί το κατά πόσο ο ο κος πληρεξούσιος ενεργεί με σύμφωνηυ γνώμη του πελάτη του.

br fun_atic είπε...

Αν βρεις ελληνικό δικαστήριο που να επιδικάζει τέτοια ποσά, πες το μου...Με ενδιαφέρει πολύ...

Υπάρχει βέβαια η δυσκολία ότι η επιταγή είναι αναίτιος τίτλος.Ελπίζω η υπεύθυνη δήλωση να καλύπτει κάθε απαίτηση...

br fun_atic είπε...

Του Φολάν έγιναν έτσι ακριβώς...

IWN1998 είπε...

Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάρουμε Ντιμπαλάδες και Φόλες...
Είπαμε όλοι ας κάνουμε αγωνιστικά ότι μπορούμε με τους όποιους παίκτες μείνουν. Τώρα γιατί προχωράμε σε πράγματα που μπορεί χωρίς μεγάλη ωφέλεια να μας υπονομεύσουν, δεν το κατανοώ. Και έχουν ανοιχτεί αίφνης πολλά μέτωπα.
Επαναλαμβάνω ότι όσο εμφανιζόμαστε ικανοί να σωθούμε αγωνιστικά, τόσο θα εντείνονται οι εξωγηπεδικές επιβουλές.

IWN1998 είπε...

Ας πει κάποιος εκεί στην ΠΑΕ να μπαίνουν να βλέπουν και λίγο στο διαδίκτυο πριν πάνε για μεταγραφές. Στο transfermarkt να κοίταγαν θα έβλεπαν ότι ο Φόλαν είχε πολύ πρόσφατο τραυματισμό και εν γένει προβλήματα με τα γόνατα...


Injury history
Season from to Injury
10/11 30.10.2011 15.11.2011 Malleolar injury
08/09 22.11.2008 17.01.2009 Knee Problems

http://www.transfermarkt.co.uk/en/caleb-folan/profil/spieler_46816.html

br fun_atic είπε...

Τους είχαν δει τους τραυματισμούς.Συνεκτιμήθηκαν.Βέβαια αυτή τη στιγμή ο παίκτης είναι καλά.Δυστυχώς στην ομάδα δεν υπάρχει δεύτερος σέντρα φορ απτά δεν μπορούμε να ρισκάρουμε το ενδεχόμενο τραυματισμού ή ντεφορμαρίσματος του Κούτσι,ο οποίος έχει και αρκετές κάρτες...

vassilis είπε...

Παιδιά συμφωνώ με το BR ότι μάλλον καλό θα είναι να έχουμε ένα καλό σέντερ φορ.
Στην υπόθεση Ρεκόμπα ένα πράγμα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Στο Σπορ FM που συνήθως πρώτοι βγάζουν κάτι τέτοια αφού έχουν ρεπόρτερ συνεργαζόμενο Πανιωνίου δεν είχε ούτε ένα νέο στην ιστοσελίδα και μόνο ο Σαμπράκος έβγαλε το Διώγο κατά τις 7 το απόγευμα ενώ το θέμα έσκασε κατα τις 12.30 από Σεντρα μεριά....

IWN1998 είπε...

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος συνήθως επιλέγιε τη Sentra για δηλώσεις και αποκαλύψεις. Και σαν νομικός σύμβουλος του Ηρακλή που ήταν και με τον άλλο πελάτη του, τον Κάμπορα που υπήρχαν προβλήματα με Άρη. Θέμα γούστου και διασυνδέσεων μάλλον. Και έγινε έτσι γιατί το θέμα δεν το έβγαλε ο Πανιώνιος αλλά ο δικηγόρος.

br fun_atic είπε...

αυτό που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο είναι αν η υπεύθυνη δήλωση που έχει στα χέρια του ο Πανιώνιος καλύπτει κάθέ απαίτηση του Ρεκόμπα. Επίσης πρέπει να εξετασθεί το αν μολονότι υπήρχε ένα τέτοιο έγγραφο, έγιναν καταβολές στον Ρεκόμπα και για ποιό λόγο...

Με προβληματίζει αυτό που λέει η μεριά του παίκτη (;) ότι υπήρξε καταβολή για την κάληωη επιταγής τον Σεπτέμβριο...΄Τι ημερομηνία έχει άραγε η υπεύθυνη δήλωση του Ρεκόμπα; Είναι αρκετά σύνθετο θέμα για το οποίο, με επιφανειακή ενημέρωση, κανένας δεν μπορεί να ξέρει ποιος έχει δίκιο...

vassilis είπε...

ρε Ιωνα και όλα αυτά πριν την ΑΕΚ;

θέλω να ξέρεις ότι παρατηρώ πολύ προσεχτικά τι κάνει το σεντραγκολ από τότε που άνοιξε και το έχω βρει πολλές φάουλ με ανώνυμες δημοσιεύσεις εκτός εφημερίδας!

Το χειρότερο με το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι όσο μεγαλώνω γίνομαι όλο και πιο καχύποπτος! Τίποτα πια δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο! Και αυτό μειώνει τη διασκέδαση, την ευχαρίστηση που είναι η πεμπτουσία τελικά του ποδοσφαίρου!

vassilis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/531449

Μπράβο Κε Τσακίρη Για άλλη μια φορά αποδεικνύετε ότι είστε μεγάλη Πανιώνια Καρδιά και πάνω από όλα Κύριος!!!!!!

Πανιωνάρα γερά (χωρίς σκιές τυχαίων μάνατζερ) για καλό αποτέλεσμα αλλά κυρίως για πολύ καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ!

stam είπε...

Κ φααγκοφονιας ο τουρίστας Ρεκομπα. Μην χάσει κανένα ευρώ απο τις τσάμπα διακοπές που έκανε στην Ελλάδα.
Κ απο τα μεγαλεία του Ρεκομπα στο αίνιγμα Ντιμπαλα! Αν είναι σε καλη κατάσταση μπορει να βοηθήσει.
Έστω κ σαν αλλαγή του πιο φιλοτιμου παίκτη που θυμάμαι καιρο τώρα του Κουτσι!
Το ματς με την κουλα πάμε να το παλέψουμε. Είναι ευκαιρία να τσιμπήσουμε κάτι απο εκεί.

zamis είπε...

Πανιωναρα λαλα το αεκ το π@@@@@α!

Katrinos είπε...

Τελικά είμαι πολύ μπερδεμένος, είχαμε δίκιο ή όχι?
Χρωστάγαμε στο Ρεκόμπα? Οι ισχυρισμοί κου δικηγόρου του ότι υπάρχει θέμα με Μπέλιτς και Λάτκα ισχύουν. Τελικά ρε Άκη τη τραβάμε την αγωγή ή όχι?

Υ.Γ Αχ ρε Τσακ......

Panionara είπε...

ΟΙ ΔΗΜΙΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΖ ΤΣΑΚΙΡΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ:
A. Ο ΡΕΚΟΜΠΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ (!!!)
Β. ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΙΑ ΥΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟ, ΑΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟ ΚΙΜΠΑΡΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΡΕΚΟΜΠΑ
Γ. Η ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΜΕΤΑ

John S. είπε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κο Τσακίρη που αποδεδειγμένα αγαπάει την ομάδα.
Ελπίζω κάποια στιγμή να αναλάβει την ομάδα όχι επειδή έχει λεφτά, αλλά επειδή τώρα πια έχει την εμπειρία να το κάνει και υπάρχουν άνθρωποι να συνεργαστεί.

br fun_atic είπε...

Το θέμα είναι αν η ομάδα κατά πέθανε,από ποιον κι αν αυτός ο κάποιος είχε υποχρέωση να καθαρίσει.

Ron Barceló είπε...

Τελικά με το Φο(ρ)λάν τι έγινε?
NΝτιμπαλά και μας πήρες τα μυαλά

Ron Barceló είπε...

Σάββα, το πέναλτι ρε.
Έστι, μωρή Πανιωνάρα. Αστους να σκούζουν ρε.

http://www.sportdog.gr/article/84109/kuria-repheri-gol-den-eidate-vinteo

vassilis είπε...

Ο/Η br fun_atic είπε...
Το θέμα είναι αν η ομάδα κατά πέθανε,από ποιον κι αν αυτός ο κάποιος είχε υποχρέωση να καθαρίσει.

2 Φεβρουαρίου 2012 6:54 μ.μ.

Συγγνώμη,τι εννοείς ακριβώς δε βγάζω νόημα...

br fun_atic είπε...

Το άλλαξε τόσο πολύ η αυτόματη διόρθωση που λόγω τιμής δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήθελα να γράψω:)

IWN1998 είπε...

Απ' ότι φαίνεται υπήρχε δόση που έπρεπε να πληρωθεί και μάλιστα μισή-μισή, Τσακίρης και ΠΑΕ και αντ' αυτής είχαν υποσχεθεί τηλεοπτικά αλλά άλλαξε η κατανομή τους και δεν έμεινε για το Ρεκόμπα. Το ζήτημα είναι αν ο κος δικηγόρος είχε τη συγκατάθεση του πελάτη του να το "τραβήξει" τόσο, δηλαδή μέχρι αίτηση πτώχευσης κλπ ή αν ο νομικός εκπρόσωπος το τράβηξε το πράγμα πιθανόν έχοντας και άλλα κατά νου. Πιθανότατα η δήλωση Ρεκόμπα περί μη απαιτήσεων έχει να κάνει με σχετική δήλωση που έκανε όταν αποδεσμεύτηκε κοινή συναινέσει αλλά αν είναι έτσι, ένα τέτοιο έγγραφο δεν θα ήταν πλήρης κάλυψη για την ΠΑΕ.

br fun_atic είπε...

Ας μην κουραζόμαστε.Το σημαντικό είναι ότι το θέμα τακτοποιήθηκε, η ομάδα, απ' ότι φαίνεται δεν εχει πρόβλημα και ο Τσακίρης βοήθησε.

Endys είπε...

Θα μαζευτούμε κάπου αύριο να δούμε τον αγώνα?

Endys είπε...

Δεν είδα τον αγώνα για το γούρι. Δυστυχώς από αυτά που είδα στα στιγμιότυπα της Νοβα, είμασταν μία μικρή ομάδα.
Γενικά δεν μου αρέσει να γκρινιάζω αλλά είναι κατάντια να χάνεις από αυτήν την Αεκ.
Από τους Καφέ-Δέλλα-Λυμπερόπουλο που χωρίς τα χάπια τηνς πίεσης και το Πι δεν μπορούν να κάνουν βήμα και από κάποιον Μπόλεκ και Λόλεκ.

Άκη μου σ' ευχαριστούμε που επιτέλους δεν φεύγουμε με σκυμένο το κεφάλι από τη Ν. Σμύρνη, αλλά έχεις πολλά ψωμιά ακόμα να φας για να γίνεις κανονικός προπονητής.
Δεν πειράζει, τουλάχιστον να σωθούμε με την έδρα, έχοντας εξασφαλίσει και το πιστοποιητικό.

stam είπε...

Ημουνα μέσα σήμερα κ μ'έπιασαν τα νεύρα μου. Να παρακαλάνε από το 70 οι ανύπαρκτοι να τελειώσει το παιχνίδι κ εμείς να μην μπορούμε να κάνουμε μια κατεβασιά. Παιδικά λάθη χωρίς πίεση κ καμία πίστη για αποτέλεσμα.
Ντεφορμέ πάλι ο Μάντζιος, λάθος κ οι αλλαγές του. Πως βγάζεις τον Σάμαρη που ήταν ο μόνος που το πάλευε για να βάλεις τον απατεώνα τον Μενδρινό? Αυτός ο Αντούνες απλά αστείος.
Αυτό που γυρίσαμε πάλι στις εποχές που με το που φεύγουμε από τη Ν. Σμύρνη είμαστε χαμένοι είναι θέμα Μάντζιου. Η ομάδα του α γύρου σ' αυτήν την Αεκ θα είχε κάνει πλάκα.
Κ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι οφεληθήκαμε οικονομικά να φύγει ο Τσότσα κ να μαζέψουμε όλους αυτούς τους πουθενάδες.

IWN1998 είπε...

Μαθηματικά από το Τσοτσα ωφεληθήκαμε -120.000 περίπου και + 300.000 περίπου. Αγωνιστικά; Αυτό που βλέπουμε. Πάντως τον Αράζ γιατί δεν τον βάζει καθόλου, θα πρέπει να μας το εξηγήσει κάποιος, αν όχι ο ίδιος ο Μάντζιος. Και από Αντούνες και Ντιμπαλά, μπορούμε να ζητάμε πράγματα μετά τις 25 Μαρτίου, γιατί έχουν να παίξουν μήνες και μήνες. Τη χρησιμοποίηση Μενδρινού δεν την καταλαβαίνω γιατί δεν δείχνει τίποτα. Το λυπηρό είναι ότι αποτελεί την ενίσχυσή μας στο κέντρο, που η ομάδα φαντάζει κομμένη στα δυο και μόνο ενίσχυση δεν βλέπουμε προς το παρόν.
Τέλος πάντων πάμε για το ματς με τα Γιάννενα, που δυστυχώς τα συναντάμε σε άνοδο και επικίνδυνα.

stam είπε...

Κάθε φορά που πάμε εκτός έδρας θα λέμε τέλος πάντων κ να δούμε που θα βγει.
@ ιων ναι γλιτώσαμε το συμβόλαιο του Τσοτσα αλλα αυτούς τους Ζάν Πιερ, Αντουνες, μενδρινους δεν τους πήραμε τσάμπα . Καλύτερα να τον κραταγες κ να μην τους έπαιρνα όλους αυτούς.
Γενικά διακρίνω μια τρικυμία. Θέλαμε να βγάλουμε τους μικρούς αλλα τελικά γυρίσαμε στη λύση των φτηνών κ καμένων. Που είναι τώρα οι πιτσιρικάδες; Δες τις αλλαγές μας σήμερα.

IWN1998 είπε...

@stam. Μάλλον οι Αντούνιες και Αμπντουλάγιεφ είναι "σχεδόν" τσάμπα. Οι άλλοι ???
Τρικυμία υπάρχει στι σχεδιασμό γιατί τα περί νέων αφορούν απλά το πλαισίωμα και την έκτακτη ανάγκη. Την παρτίδα προσπαθούμε να την σώσουμε με τις "ενισχύσεις". Αλλά και εκεί τι σόι επιλογές γίνονται; με το Μενδρινό μοιάζει λες και συμφωνήσαμε να παίζει ότι και να γίνει... Αντίθετα με τον Αράζ δείχει σα να θέλουμε να φύγει. Η εμπιστοσύνη στους νέους μπορεί να μετρηθεί με το γεγονός ότι είναι προτιμητέος ο απροπόνητος Αντούνιες από τον όποιο νέο ή λιγότερο νέο. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατηγορώ για την επιλογή. Στο κρίσμο σημείο έστω για λίγο, θα εμπιστευθείς έναν παίκτη διεθνή και με εμπειρίες, μήπως και κάνει το παραπάνω (σημειωτέον ότι έχει καλό κτύπημα φάουλ). Αλλά ας μην λέμε τότε μεγάλα λόγια για νέους κλπ.
Το ζήτημα είναι πως η ομάδα είναι χάλια στο κέντρο και μάλιστα μετά την απώλεια Κούμο και Τσοτσα (που βοηθούσε με την πληθωρικότητά του) πάσχει και ανασταλτικά.
Άποψή μου είναι ότι κακώς δεν δίνεται στα ανασταλτικά χαφ, λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη στον Κούρντι, που έχει δείξει καλά δείγματα και έχει όρεξη. Στο δημιουργικό τομέα δεν βλέπω λύση. Κάποια καλά στοιχεία το Ρόβα που είχαμε δει, φαίνονται να χάνονται στα τελευταία παιχνίδια και ο παίκτης πάσχει πολύ από φυσική κατάσταση. Μένει μόνος, έρμος και συνεχώς με νεύρα επικίνδυνα, ο Σάμαρης.

vassilis είπε...

Πικρα....ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ!

zamis είπε...

Ειναι υγιες να τσατιζεσαι που τρως 4 απο τα δευτερα του γαυρου και που χανεις απο το αθλιο και διαλυμενο κοτοπουλο ετσι.Δειχνει φιλοδοξια και συναισθηση της φανελας.
Ειναι προβληματικο να μην αντιλαμβανεσαι οτι μιλαμε για μια ολοκαινουρια ομαδα η οποια αφ'ενος φτιαχνεται τωρα και αφ'ετερου εχει(αναγκαστικα)μετριοτατες μοναδες στην πλειονοτητα.
Ειναι λυπηρο να μην καταλαβαινεις που βρισκοταν η ομαδα οικονομικα πριν και που τωρα.
Η αποχωρηση Τσοτσα,που ειναι μεγαλο πληγμα,ηταν αναγκαια για αμεσους ταμειακους λογους.Η αδυναμια αλλαγων να αντικαταστησουν καποιους σκασμενους και χωρις προετοιμασια παικτες ειναι επισης απορροια του οικονομικου προβληματος και της καταστροφης που εφερε η προηγουμενη διοικηση και ο προπονητης.
Τα λαθη του Μαντζιου ειναι λαθη ανθρωπου που αγωνιζεται και οχι υστεροβουλιας οπως του λαμογιου που ειχαμε πριν.
Καλες οι φαντασιωσεις,θετικη η (αυτο)κριτικη,απαραιτητος ομως ο ρεαλισμος και η συνειδητοποιηση.

υ.γ.προς αποφυγη παρεξηγησεων,δεν προτεινω να μην μιλαμε η να μην

zamis είπε...

..επισημαινουμε''γκριζες ζωνες''..

stam είπε...

Ο Σαμαρης τρώει όλο το ξύλο στο κέντρο κ είναι ο μόνος που προσπαθεί να περασει τη μπάλα μπροστά. Χτες με το που τον έβγαλε έσπασε τον πάγκο απο τα νεύρα του. Προηγουμένως είχε φάει 3-4 πολυ γερές είχε τσακωθει με τον Πετκακη για μια μπαλιά που δεν κυνήγησε κ γενικά είχε χάσει τον έλεγχο.
Το πρόβλημα είναι στο κέντρο με παρα πολλα αβίαστα λάθη κ το παράλληλο παιχνίδι απο Ροβα, Ομο κλπ.
5-6 φορές τους δώσαμε την μπάλα έξω απο την περιοχή. Μέχρι κ ο Σιδερακης τους έδωσε ασίστ.
Μια πιο σοβαρή ομάδα θα μας είχε φορτώσει γκολ με τέτοια λάθη.

stam είπε...

Ας ρίξουμε λοιπόν το ανάθεμα στου κακούς κ υστεροβουλους προηγούμενους κ να κανουμε το σταυρο μας!
Στην Ελλάδα άλλωστε πάντα φταίνε μονο οι προηγούμενοι. Μάλιστα.

zamis είπε...

οχι,να φερουμε το λεμονι-που καποιοι αποθεωναν- να ξαναδουμε χαιρι

John - Singapore είπε...

Το μάτς πήγε ακριβώς όπως ήθελε η ΑΕΚ. Ο Πανιώνιος περίμενε να το αρπάξει πρώτα και μετά να προσπαθήσει να κλέψει πόντο. Όταν χάνεις 1-0 και μένουν 20 λεπτά δέν με νοιάζει να φάς και άλλα δύο στην προσπάθεια του να ισοφαρίσεις. Ανοιχτήκαμε και μπάζαμε νερά από παντού.
Για το Σάμαρη έχω απορίες. Ο Άκης λέει οτι δεν ήταν καλός και βγήκε. Δηλαδή αυτός που μπήκε έβγαλε μάτια? Δηλαδή ο Σκέμπρι έσκισε? ο Κούτσι? φόβος και τρόμος της άμυνας? κι'αλλη απορία: ξεψυχισμένο σουτ έκω από την περιοχή έκανε ο Καφές. Ο Σιδεράκης όταν πέφτει γιατί δεν τεντώνεται πάραλληλα με την γραμμή του τέρματοσ παρά μόνο πέφτει σχεδόν κάθετα και καταλήγει έκει πυ στεκόταν αλλά τώρα ξάπλα?
Πικράθηκα γιατί η ΑΕΚ ήταν για τα μπάζα και την αναστήσαμε πάλι...
Neeeeeeeext.!Τρίποντο με Γιαννενα οπωσδήποτε.

br fun_atic είπε...

Δυστυχώς δεν έχω προλάβει ακόμα να κάνω ανάρτηση...Θα προσπαθήσω το μεσημέρι ή το απόγευμα.

IWN1998 είπε...

Εγώ δεν πιστεύω ότι βγήκε ο Σάμαρης γιατί δεν έπαιζε καλά αλλά γιατί τα είχε πάρει επικίνδυνα και θα έτρωγε κάρτα(ες).
Για να δούμε τη δυναμική μας ας κοιτάξουμε πως σήμερα στο Απήλιο οι αναπληρωματικοί μας στο 50' και πριν αλλάξει τη βασικη ενδεκάδα ο Εθνικός Αστέρας, έχαναν με 3-1. Τελικά κέρδισαν 4-3 τους αναπληρωματικούς του Αστέρα.

dimosthenis είπε...

κακά τα ψέμματα έξω δεν μπορούμε. Και δεν μπορούμε γιατί το κέντρο μας δεν είναι καθόλου δημιουργικό με κάποιες εξαιρέσεις κατά διαστήματα από μπαλιές του Σάμαρη, του Γουνδουλάκη ή του Σκέμπρι. Τα αμυντικά χαφ όχι μόνο δεν είναι δημιουργικά αλλά δίνουν τις μισές μπαλιές λάθος με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να κάνει φάσεις από το τίποτα. Τα ακραία μπακ μας δεν έχουν την ποιότητα να κατεβάσουν την μπάλα και να την προωθήσουν στους επιθετικούς βγάζοντας κάποιες επικίνδυνες σέντρες. Έτσι μένει ο Σιόβας να περάσει κάποιες μπαλιές προς την επίθεση, αν τυχόν βγουν. Αυτό μας καθιστά προβλέψιμους. Τα στημένα μας είναι κακοχτυπημένα δε δημιουργούν φάσεις. Πρέπει να δοκιμαστεί και καμιά κομπίνα μήπως και γίνουμε επικίνδυνοι.
Αν σ' όλα αυτά προσθέσεις ότι Πιερ, Ρόβας, Αντούνιες και Ντιμπαλά δεν έπαιζαν πουθενά και ο Μενδρινός παρέπαιε στην Παναχαϊκή η βοήθεια που μπορούν άμεσα να προσφέρουν είναι σχεδόν μηδαμινή.
Το παιχνίδι με τα Γιάννενα είναι κομβικό και πρέπει να μελετηθεί πολύ το παιχνίδι τους με την Κέρκυρα για να τους κρατήσουμε στο μηδέν μήπως και σκοράρει ο Κούτσι και πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Δουλειά , δουλειά δουλειά...

IWN1998 είπε...

Ο Ρόβας ήταν στον ΟΦΗ αλλά έπαιζε λίγο. Απλά είχε ένα χοντρό τραυματισμό που τον είχε αφήσει 6 μήνες έξω και προφανώς δεν είναι σε φυσική κατάσταση καλού επιπέδου μετά την επάνοδό του.
Ο Μενδρινός μάλλον έχει μείνει ένα ξεπεσμένο ταλέντο.
Τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα με τα αβίαστα λάθη των ανασταλτικών χαφ.
Επίσης στην αρχή της χρονιάς δεν περίμενα ότι ο Πετκάκης θα αποδεικνυόταν τόσο λίγος.
Σημαντικό πρόβλημα είναι και η πτώση του Σκέμπρι.

stam είπε...

Βγαίνει μια ηττοπάθεια στα εκτός έδρας. Χτες ήταν φανερή απο το 1ο λεπτό κ ενώ η Αεκ ήταν τελείως ακίνδυνη φαινόταν ότι το γκολ είναι θέμα χρόνου. Υπήρχε μια ανοργανωσιά ακόμα κ στα μαρκαρισματα που τα έχαναν πολυ εύκολα.
Αυτόν τον αμοιρο τον Πετκακη τον είχαν κάνει γιο γιο. Μέχρι κ ο Λαγός τον περναγε.
Ακόμα κ όταν κλεβαμε τη μπάλα ήταν τόσο αργή κ προβλεψιμη η ανάπτυξη που ήταν καταδικασμένη εξαρχής.
Κ στη μοναδική ευκαιρία που βγαίνει ο Κουτσι τετ α τετ ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι έκανε. Που να πας έτσι λοιπόν;

panthiras83 είπε...

ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ!!!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΜΕΝΔΡΙΝΟ,ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ,ΡΟΒΑ,ΑΝΤΟΥΝΙΕ,Κ.ΑΛΛΟΥΣ.ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑΙΝΙΑ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΑΜΑΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.......