Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 4-0

Από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε ότι η κλήρωση ήταν η χειρότερη δυνατή για την ομάδα μας. Νοκ άουτ αγώνας κυπέλου στο «Καραισκάκης» είναι κάτι που αντικειμενικά δύσκολα παλεύεται. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα ύστερα από την ήττα του Ολυμπιακού από την Ξάνθη και τις κραυγές για την διαιτησία. Νομίζω ότι κάπου εκεί εξαντλήθηκαν οι πιθανότητες του Πανιωνίου για πρόκριση.

Έχει καταντήσει κουραστικό να φεύγουμε από το «Καραισκάκης» με τέσσερα και πέντε γκολ στην πλάτη, ανεξαρτήτως ρόστερ και προπονητή. Το θέμα γίνεται ακόμη πιο κουραστικό όταν δεχόμαστε τόσα γκολ ακόμη και από τα δεύτερα του Ολυμπιακού.

Ο χθεσινός Πανιώνιος, τουλάχιστον μέχρι το 2-0, δεν ήταν κακός. Από τη στιγμή όμως που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις 2-3 ευκαιρίες που είχε και αφού δεν του δόθηκε πέναλτι, το οποίο κατά τη γνώμη μου ήταν καθαρό (και σε καίριο χρονικά σημείο, είναι όμως από αυτά που δύσκολα δίνονται στην έδρα του Ολυμπιακού, το τέλος ήταν προδιαγεγραμμένο.

Διαβάζω σήμερα για λάθη του Άκη ως προς το στήσιμο της ομάδας και τις επιλογές των παικτών. Κάποιοι μάλιστα μιλούν και για παιχνίδι χάρισμα στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να συμφωνήσω. Ο χειρότερος παίκτης κατά τη γνώμη μου ήταν ο Μιχαηλίδης. Και όταν ο τερματοφύλακας είναι σε πολύ κακό βράδυ δεν χρειάζεται να ψάξεις άλλους λόγους για την ήττα. Να μην ξεχνάμε όμως ότι ο Σιδεράκης ήταν τραυματίας, οπότε η άλλη μας επιλογή ήταν ο νεοαποκτηθείς Ούγγρος. Με αυτά τα δεδομένα, λογικά έπραξε ο Άκης που τον διάλεξε. Του ασκείται επίσης κριτική για τον Οκόγιε. Πράγματι είναι περίεργη επιλογή να αφήνεις στον πάγκο τον Αμπτουλάγιεφ και να βάζεις βασικό έναν παίκτη που για μήνες αγνοούσαμε την τύχη του και πριν από αυτό έπαιζε στα Μέγαρα.Ο συγκεκριμένος παίκτης όμως τελικά με μπέρδεψε. Έκανε κάποιες ενέργειες που ήταν πραγματικά πολύ καλές και κάποιες άλλες που ήταν απίστευτα κακές. Από την άλλη ανεβοκατέβαινε ολόκληρη την πλευρά του. Ποιος μπορεί να πει ότι ήταν ο αδύναμος κρίκος; Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Αμντουλάγιεφ, που ήταν μετριότατος στα παιχνίδια που αγωνίστηκε, θα ήταν καλύτερος;

Ούτε δοσμένο παιχνίδι υπάρχει ούτε τίποτα. Δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ και όταν ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε τα τέρματά του όλοι κατάλαβαν ότι είναι αδύνατον να γυρίσουμε το παιχνίδι και πιθανότατα έκαναν οικονομία δυνάμεων και ανθρώπινου δυναμικού για το παιχνίδι του Σαββάτου. Δεν ακούγεται ωραία, αλλά όμως είναι προς το συμφέρον της ομάδας.

Να μην ξεχνάμε ότι στόχος του Πανιωνίου δεν ήταν το κύπελλο (άσχετα που δεν θα λέγαμε όχι) αλλά η οικονομική (πρωτίστως) και αγωνιστική (δευτερευόντως) σωτηρία της ομάδας. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι και τα δύο είναι σε καλό δρόμο. Αυτό να κοιτάμε και όχι τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Το Σάββατο παίζουμε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει ολόκληρη τη χρονιά και γι αυτό πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα για να τη βοηθήσουμε να κερδίσει έστω και με μισό γκολ. Η εκτίμησή μου πάντως είναι ότι ο Πανιώνιος θα εμφανιστεί πολύ καλύτερος και θα μας «αποζημιώσει» για το χθεσινό βράδυ.

37 σχόλια:

zamis είπε...

Αυτο που στεναχωρει ειναι το πολυ κακο β'ημιχ και η πληρης καταρρευση μετα το 2-0.Εκει εγινε και λαθος αλλαγη και κακη διαχειριση,ε,κι οταν δεν προλαβαινεις να μετρας γενικα απο τον γαυρο και ειδικα απο τον χτεσινο γαυρο,τρελαινεσαι.
Η ομαδα εχει παντως δυνατοτητες να σωθει και κατα τ'αλλα θελει χρονο και σταθεροτητα.
Εννοειται στηριξη σε παικτες και τεχνικο τιμ.

Bertheway είπε...

Ο Σιδεράκης ήταν τραυματίας?Δεν το διάβασα πουθενά αυτό.Και αν ήταν τραυματίας γιατί ήταν στην αποστολή και όχι εκτός 18άδας?Δηλαδή αν χτυπούσε ο Μιχαηλίδης στο ζέσταμα θα έμπαινε ο Φανούρης τέρμα?Αν δεις τα γκολ που φάγαμε δεν είναι κάποιο κραυγαλέο του Μιχαηλίδη αλλά ότι μπήκε μέσα έγραψε.Δε θυμάμαι να έκανε κάποια απόκρουση

NK99 είπε...

Αυτή η ομάδα παίζει στα κόκκινα εδώ και ένα μήνα και έχει καταφέρει πολλά. Μετά το 2-0 και την μεταχείριση που είχε από τον ελεεινό διαιτητή άδειασε...και για μένα ήταν αναμενόμενο. Για αυτό δεν μπορώ να κατακρίνω παίκτες που ορισμένοι από τους οποίους είχαν να παίξουν μήνες (σαν πολλούς παίκτες που έχουν να παίξουν μήνες ή και χρόνο δεν μαζέψαμε???). Δηλαδή περιμέναμε από τον Μιχαηλίδη να κατεβάσει τα ρολά?

Αυτή η ήττα υπάρχει ο κίνδυνος να επηρεάσει την ομάδα και να μας φέρει πίσω εκεί που ο στόχος της σωτηρίας φαινόταν εύκολος.

Δεν μου αρέσει που κάνουμε την πάπια για την διαιτησία....και όποιος νομίζει ότι θα βλέπαμε το ίδιο παιχνίδι μετά το 0-1 να κάνει αίτηση να προσληφθεί για δημοσιογράφος στις αθλητικες κωλοφυλλάδες της χώρας με τους γλείφτες εκδότες κσι δημοσιογράφους. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να φοβόμαστε ότι θα μας ξαναχειρουργήσουν στην χειρότερη φοβόμαστε ότι ο άρχοντας της ελληνικής σουπερλίγδας δεν θα μας κάνει πρόταση για τον Σάμαρη και τον Σιόβα με τα ίδια χρήματα που έδωσε και για τον Μανιάτη.

Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να υπάρξει κάποια ανακοίνωση.

Εμένα πάντως περισσότερο με προβληματίζει η παρέλαση ονομάτων που συνεχίζεται...Όλοι αυτοί έχουν κάτι κοινό....την αποχή από τα γήπεδα για μεγάλο διάστημα...Έλεος 10 αγωνιστικές μείνανε στηριχτείτε σε ότι έχουμε...

Ο Κούρντι χθες ήταν πολύ καλός και ο Αυλωνίτης δεν είναι Τσότσαλιτς αλλά στέκεται. Καλύτερο απο τον Σταυροθανασόπουλο δεν μπορούμε να βρούμε ανάμεσα στους απόμαχους των γηπέδων.

zamis είπε...

Νομιζω οι περισσοτεροι θα θελαμε μια ανακοινωση για το κορακι.Οντως,με 0-1 κι ενα τηγανι να κραζει δεν ξερεις πως θα πηγαινε το ματς.

General Tanz είπε...

Κραυγαλεο για μενα ηταν το στημενο του Παντελιτς, που ο Μιχαηλιδης ειναι εντελως εκτος θεσης και παιζει πολυ εξω. Επισης η κεφαλια του Ντιογο ηταν για μενα πεθαμενη, και μπορουσε να βγει. Παρομοια επεμβαση ο Ελε, στο 1-2 με τον Βαζ και πριν πλασαρει ο Κατσουρανης.
Δεν το κραζω το παιδι(συμβαινει και στους καλυτερους) αλλα νομιζω οτι η μερα του ηταν κακιστη.

Στηριξη, ως γνωστον, υπαρχει ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ αμεριστη, αλλα οταν βλεπω τετοιο αποτελεσμα ΞΕΝΕΡΩΝΩ!!!!

Τεσπα, παμε γι'αλλα

panthiras83 είπε...

ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ?

takis είπε...

o αμπντουλαγιεφ ηταν μετριοτατος στα προηγουμενα ματς?????? δεν καταλαβαινω μαλλον θελουμε τον κριστιανο ροναλντο στην ομαδα.....

Griniaris είπε...

Εντάξει,δεν θα τρελαθούμε κιόλας επειδή από μόνοι μας είχαμε δημιουργήσει την απόλυτη ψευδαίσθηση ότι μπορούμε να χτυπήσουμε το γαύρο εκτός έδρας και ειδικά φέτος...

Απλά η βαριά ήττα κάνει όλα αυτά που γράφετε λίγο πιο ενοχλητικά.Μήπως δεν έχουμε ξαναδεί το έργο με τη διαιτησία;Άντε και βγάλαμε ανακοίνωση.Θα αλλάξει κάτι στο επόμενο ματς με το γαύρο;Ή να τη βγάλουμε μήπως κερδίσουμε κάτι παραπάνω με Κέρκυρα;

Ίσως χθες ο Μάντζιος βρέθηκε σε κακή μέρα.Κακές επιλογές,κακές αλλαγές,τον πρόδωσε κι ο Μιχαηλίδης,ε δε θέλει και πολύ.Καλύτερα πάντως που έκανε όλα τα λάθη χθες και όχι το Σάββατο...

zamis είπε...

η Κερκυρα ειναι θυγατρικη του γαβρισταν βεβαιως βεβαιως..

Katrinos είπε...

Zamis.. Πιπέρι , υπάρχουν τέτοια πράγματα στο Ελλάντα;
Δεν έμαθες ότι το ποδόσφαιρο το καθάρισε ο Βαγγέλας; Είναι αλήθεια το έγραψε ο Πρωταθλητής!!

romy38 είπε...

Εισαι πολυ μετριοπαθης ως προς το χθεσινο.Ας πρηγηθω 1-0 που το δικαιουμαι και μετα ας φαω και οκτω.Γινεται παντα το ιδιο βιολι στην αρχη και μετα οι αλλοι που το εχουν μαθει παιζουν για να μας σκοτωσουν με 5-6 τερματα για να μη μπορουμε και καλα να μιλησουμε.Δεν ειναι ετσι ομως το ποδοσφαιρο.

IWN1998 είπε...

Η κριτική ότι ο Αμπντουλάγεφ ήταν μετριότατος στα ματς που χρησιμοποιήθηκε είναι ιδιαιτέρως υπερβατική και θα ήθελα να την βάλεις σε ψηφοφορία στο blog σου για να πάρεις την εικόνα που έχει ο κόσμος. Για τον Οκόγιε, αν είχες δει όλα τα φιλικά του καλοκαιριού, θα καταλάβαινες πως ο οποιοσδήποτε πιτσιρικάς των Ακαδημιών δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το κοντρόλ του υποτιθέμενου επαγγελματία Οκόγιε.
Το ζήτημα είναι ότι ο Άκης προσπάθησε ένα ροτέισον για να διαφυλάξει την ομάδα για το Σάββατο, έφαγε γρήγορα γκολ, δεν του βγήκαν και οι φάσεις ακι η ομάδα είναι πολύ καινούργια για να έχουν οι παίκτες τα κότσια να παίξουν ένα χαμένο αγώνα μόνο για την αξιοπρέπεια του συλλόγου και της φανέλας τους. Αυτά και δεν χρειάζονται δικαιολογίες ούτε ζητιούνται ευθύνες. Η πίκρα υπάρχει αλλά ξέρουμε την κατάσταση και αναγνωρίζουμε την προσπάθεια. Και κανένας δεν σκέφτεται ότι επειδή φάγαμε 4 από το γαύρο δεν θα είμαστε δίπλα στην ομάδα με την Κέρκυρα. Απλά οι παίκτες πρέπει να έχουν κατά νου να μη ρεζιλεύονται έστω και αν δεν υπάρχει ελπίδα για ένα επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί μαζί με τους εαυτούς τους ρεζιλεύουν και ένα ιστορικό σύλλογο που δεν του αξίζει κάτι τέτοιο. Δεν είναι ότι χάνεις είναι το πως χάνεις εν τέλει. Και αν έχανες με το πρόσωπο που είχες ως το 70', θα έφευγες με ψηλά το κεφάλι.

br fun_atic είπε...

Γιατί; Τιο ακριβώς είδαμε από τον Αμπτουτλάγιεφ; Δεν λέω ότι είναι κακός παίκτης, ούτε ότι δεν μπορεί να γίνει καλύτερος. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν ξέρει την ομάδα, τους παίκτες, τη γλώσσα κ.λ.π.΄Πως να το κάνουμε όμως; Μέτριος ήταν.

@Ίων
Δεν ξέρω τι έκανε ο Οκόγιε το καλοκαίρι.Δεν έχω λόγο να αμφιβάλω για την κακή απόδοσή του. Και χτες ήταν κάποιες φορές πολύ κακός, αλλά είχε και καλές στιγμές.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική ότι λόγω Οκόγιε χάσαμε το παιχνίδι.
Δεν ξέρω αν είναι υπερβατικό το σχόλιό μου για τον Αμπτουλάγιεφ. Απλή γνώμη είναι.

Endys είπε...

Είμαι περίεργος για το πιο θα ήταν το κείμενο, αν στην ομάδα ήταν ακόμα ο σερ Τάκης........

Κατα τα λοιπά συμφωνώ.

Πάμε όλοι γερά το Σαββάτο. Το παιχνίδι είναι η μισή παραμονή!!!!

Maxi είπε...

Οι παίχτες είναι παιδιά κι αυτοί. Μάλιστα γνωρίζουν πολύ καλύτερα τα παιχνίδια της διαιτησίας και με ποιό τρόπο ένα κοράκι σου δείχνει από τη πρώτη στιγμή οτι όσο κι αν προσπαθήσεις είσαι χαμένος από χέρι.
Ερχονται και τα γρήγορα γκολ, και το αποτέλεσμα είναι η κατάρευση. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ το βρίσκω.
Και αν κάποιος πεί οτι έπρεπε να το διαχειριστούν ώστε να έχουν μια ήττα με φυσιολογικό σκορ, αποδεικνύει απλά οτι η κριτική εκ του αποτελέσματος είναι το πιό εύκολο και ανώδυνο πράγμα.
Σταθείτε όλοι δίπλα στον Ακη και στην ομάδα και μη ξεχνάτε οτι πριν από 2 μήνες είμαστε όλοι σίγουροι οτι η αγαπημένη μας ομάδα του χρόνου θα παίζει στη Δ'.

General Tanz είπε...

Κι αλλο πιπούκι!!!!

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/firmani-gia-ton-magknti.1592379.html

br fun_atic είπε...

@ endys
Θα ήταν διαφορετικό το κείμενο γιατί και η ομάδα μας θα ήταν διαφορετική όπως και τα οικονομικά μεγέθη.Οφείλεις να ομολογήσεις πως δεν βρέθηκε ομάδα να δώσει στον τάκαρο τα χρήματα που έπαιρνε σε εμάς...Αυτό κάτι λέει.Ας μην θυμηθώ τα σποτελέσματά του στην ΝΣ καθώς και τα αποτελέσματα στο Καραισκάκης με πολύ πιο ακριβή και έμπειρη ομάδα.Κι όμως με αυτό το ρόστερ θεωρώ πως με τον Άκη βλέπουμε καλύτερη μπαλίτσα.

br fun_atic είπε...

ενδιαφέρον για τον Πιερόνι

http://www.sport-fm.gr/article/529993

ο τύπος πανηγυρίζει αλλά κάτι σημαντικό λείπει από το βίντεο, τουλάχιστον για αρκετή ώρα :)

http://www.youtube.com/watch?v=0sAZe9rsZtM

br fun_atic είπε...

πήραμε και τον Ζαν Ζακ Πιέρ

http://www.sport-fm.gr/article/529845

καλορίζικος, αλλά να μην ξεχνάμε και τα πιτσιρίκια μας... Αυτή η στιγμή παίζει κάθε άλλος εκτός από τους πιτσιρικάδες...

stam είπε...

Ακόμα περιμένουμε απο τη διοίκηση των Πανιωναρων μια ανακοίνωση για τη διαιτησία έτσι για τα ματιά του κόσμου!
Αλλα πως να βγει ανακοίνωση όταν δινεισ πακέτο για το καλοκαίρι Σιοβα Σαμαρη στον κολογαβρο.
Α ρε Μπεος που τους χρειάζεται!

br fun_atic είπε...

@stam
έχεις πληροφορίες για Σιόβα, Σάμαρη;

stam είπε...

Τυχαία το έβγαλαν οι φυλλάδες; Η κλασσικη ρελανς του ΧοντροΒαγγελα για να πικαρει τους βαζελες.
Εσύ υπογραφεις ότι δεν έκλεισαν κιόλας;

zamis είπε...

Τωρα δλδ γιατι να παρουμε αυτον τον Πιερονι?
Ο Σταυροαθανα ποτε θα παιξει?

br fun_atic είπε...

Ειλικρινά δεν κταλαβαίνω το σκεπτικό.
Τρώμε τέσσερα και δεν μιλάμε γιατί θα αγοράσει ο Βαγγέλας δύο μας παίκτες το καλοκαίρι;

Θα μπορούσα να το καταλάβω αν τους δίναμε με αντάλλαγμα να περάσουμε εμείς...

br fun_atic είπε...

@zamis
είμαι κάθετα αντίθετος με μεταγραφές που κόβουν τα πόδια ελλήνων παικτών.Εδώ πρέπει να πατήσει πόδι και ο Άκης, καθώς ουσιαστικά μιλάμε για τα δικά του παιδιά.

NK είπε...

ειναι η πρωτη φορα που δε με πειραξαν 4 γκολ
ο στοχος ειναι το πρωταθλημα και μονο. μην κοροιδευουμε εαυτους. απο την αλλη οπως ειπε κι ο ρωμη ας μας εδινε το πεναλτυ στο 7 (που αν ειχε γινει στην περιοχη μας οχι μονο πεναλτυ αλλα και αποβολη θα δινοταν) και μετα θα βλεπαμε ποσο θα εληγε το ματς.
σχετικα με τους σιοβα σαμαρη, πριν δυο μηνες τους ειχε κλεισει η αεκ, μετα ο βαζελας και τελικα καταληγουν στον γαυρο. α ξεχασα ενα φεγγαρι περασαν κι απ τον παοκ. δε γαμιομαστε λεω εγω. αυτη η ιστορια με τις μεταγραφες παικτων μας καθε εβδομαδα και σε αλλη ομαδα εν μεσω πρωταθληματος παιζει χρονια. και μονο σε μας κανει κακο. προτεινω να μην ασχολουμαστε καν με τετοια δημοσιευματα.
για τον πιερονι το βιντεακι ειναι εντυπωσιακο. τα θεματα ομως ειναι δυο
1. ποσα κιλα θα ειναι οταν ερθει?
2. ποιος θα του δινει μπαλιες σαν του βιντεο?

τελος το ματς με κερκυρα ειναι τελικος οπως ειπε και καποιος φιλος πριν. εχουμε μεσα καποια ματς (κερκυρα γιαννινα λειβαδια δοξα) που αν τα παρουμε σωνομαστε. ολοι εκει

br fun_atic είπε...

Υπάρχει και ρεπορτάζ για τον Σιόβα και Σάμαρη...Της Goal (με ό,τι αυτό σημαίνει)...

IWN1998 είπε...

Περί Ζαν Ζακ Πιέρ. Δεν νομίζω ότι έχουμε μεταξύ των Κ-20 νέων κάποιο σέντερ μπακ, ικανό για την πρώτη ομάδα ή έστω για αναπλήρωση σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ο μόνος που υπάρχει είναι ο Αυλωνίτης, που κάπως ικανοποιητικά μπορεί να παίξει τη θέση. Μέχρι τώρα πάντως δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει διακριθεί ιδιαίτερα όποτε έπαιξε (ΟΦΗ, Ξάνθη κλπ) αλλά δείχνει να μπορεί να σταθεί.
Η μεταγραφή Ζαν Ζακ Πιέρ μπορεί να σχετίζει με το ρεζερβάρισμα του Σιόβα. Αν και έτσι και αλλιώς ελεύθερος μένει και σαφώς δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε, οπότε...
Και κάτι για την ανακοίνωση για τη διαιτησία. Που να μπλέκεις τώρα και να γίνεσαι αντιπαθητικός ... Δεν ξέρεις και τι διασυνδέσεις έχουν ξεμείνει ζωντανές από την υποτιθέμενη εξυγίανση... Και δεν χρειάζεται να μιλήσουμε αν υπάρχει και καμιά Βαγγελο-προκαταβολή στο τραπέζι για τις καλοκαιρινές αγορές. Αν και μόνον για το Σάμαρη θα έδινε αφού το Σιόβα τον παίρνει σαν ελεύθερο ανέτως...

stam είπε...

Το σκεπτικό είναι ότι βάζουμε το κεφάλι κάτω σε ότι ζητήσει ο γενικός δερβεναγας Βαγγελας κ δεν φέρνουμε κ πολλές αντιρρήσεις γιατι θα μας πάρει κ θα μας σηκώσει.
Σιγά μην σου έδινε την πρόκριση για να σου πάρει Σιοβα κ Σαμαρη κ όποιον γουστάρει.

IWN1998 είπε...

Ειρωνικός ο τόνος των όσων έγραψα για τον "άρχοντα" του ... λιμένος (όχι του σκότους...).

NK99 είπε...

Στην ΠΑΕ φαίνεται να νομίζουν (ίσως να έχουν δίκιο) ότι θα κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Τα σημερινά δημοσιεύματα εξηγούν την σιγή της πάπιας για το πέναλτι...

Μέχρι και δήλωση του Κουλοχέρη διάβασα για το πόσο καλοί για τον ΟΣΦΠ είναι οι Σιόβας και Σάμαρης. Ο αμυντικός που μπορεί να φάει ντρίμπλα από οποιοδήποτε αρτιμελή άνθρωπο ας κρατήσει την γνώμη του για τον εαυτό του και να ευχαριστεί όποιον νομίζει ότι συνέβαλε στο να παίζει στην Α με μάι ιστορική φανέλα αντί σε κανένα τοπικό.

Καταλάβαμε πιστεύω την πώληση του Τσότσαλιτς, του Κούμο και την φυγή παικτών αλλά εδώ βλέπω μπίζνες προσωπικες κάτω από το τραπέζι....και μας φέρνουν τον Πιέρ και τον Πιερότο. Τα νέα παιδιά θα χρησιμοποιούνται μόνο όταν δεν μπορούν οι άλλοι και αν είναι καλοί θα πάνε τάχιστα στον ΟΣΦΠ....

Νόμιζα ότι κάτι άλλαξε αλλά δυστυχώς η ίδια σαπίλα.

Μήπως σήμερα θα φάμε τζάμπα το κρύο διότι η φίλη μας η Κέρκυρα έχει ανάγκη βαθμούς???

vassilis είπε...

Φίλοι, γιατί τόση καχυποψία για τις κινήσεις της διοίκησης και του τεχνικού τιμ σε μεταγραφικό σχεδιασμό;
Μήπως δαπανήθηκαν λεφτά;
Ολοι ελεύθεροι ήρθαν. Ας τους δούμε και μετά να βγάλουμε συμπέρασμα.
Κατά τη γνώμη μου χρειαζόμαστε έμπειρο μπάκ. Δε ξέρω όμως κάποιο ελεύθερο και με μικρές απαιτήσεις και με θητεία στη Ρεαλ ή τη Μπαρτσελόνα που στα 31 του (καλή χρονιά για μπακ) να θέλει να έρθει στον Πανιώνιο!
Ρε παιδιά ας είμαστε προσγειωμένοι!
Μετά την οικονομική σωτηρία όλοι μας θέλουμε και την αγωνιστική.Μετά την αποδυνάμωση της ομάδας χρειάζονται κάποιοι παίχτες που θα τραβήξουν αυτό το κουπί. Ας είμαστε επιφυλακτικοί, αλλά δεν πρέπει και να κατηγορούμε χωρίς καν να δούμε!
Εγώ π.χ. δεν έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλα τα νέα παιδιά. Πιστεύω στο ταλέντο τους όμως λείπει η εμπειρία και στον αγώνα σωτηρίας χρειαζόμαστε έμπειρους παίχτες. Από τα νέα παιδιά ξεχωρίζουν ο Σάμαρης (που έχει πάρει παιχνίδια από πέρσι) και σε απόσταση μετά ο Κολοβός. Ο Σταυροθανασόπουλος μου φαίνεται λίγο επιπόλαιος (θα μπορούσε να έχει φάει κάποια κόκκινη ήδη σε κάποια μαρκαρίσματα και τα σούτ του είναι βεβιασμένα και όχι κάτω από καλές προϋποθέσεις) αλλά με πολύ ταλέντο που χρειάζεται σιγά σιγά να πάρει παιχνίδια.

Θεμιστοκλής είπε...

Βλέπω κι εγώ δημοσιεύματα και πρωί πρωί μου χάλασε η διάθεση.
Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, ο ΝΚ99 με το σχόλιό του και ειδικά στην τριτοτέταρτη παράγραφο τα είπε όλα.
Ας αλλάξει κάτι επιτέλους, ρε παιδιά. Μικραίνει ο Πανιώνιος έτσι.
Εντάξει, έξω απ το χορό ό,τι θέλει λέει κανείς, ειδικές γνώσεις δεν έχω, δύσκολο όμως να δεχτώ ότι ποτέ δεν είναι δυνατό να διαχειριστεί αυτή η ομάδα με άλλο τρόπο το έμψυχο υλικό της, την περιουσία και την υπόστασή της δηλαδή...
Και βέβαια, τι περισσότερο μπορείς να περιμένεις, απ το να βολοδέρνεις στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας - στην καλύτερη περίπτωση...
Εντάξει, απίστευτη η βρώμα της σουπερλίγδας, από την άλλη όμως μας αξίζει κι αυτό που παίρνουμε...

Katrinos είπε...

Εγώ θα πρότεινα ηρεμία . Μέχρι τώρα καλά τη πάνε τη γαλέρα και το γράφω εγώ που είχα όλες τις επιφυλάξεις το κόσμου. Ας δούμε τις εξελίξεις , αφήστε τα δημοσιεύματα. Όσο για το Κουλοχέρη κάτι χειροκροτήματα στο τηγάνι κάτι δηλωσουλες, μήπως κάποιος του μιλήσει για το Ρεξόνα?

Eddie 21 είπε...

den exei teliko me paok fetos?

Katrinos είπε...

Ώρε κατάντια , τα κοτόπουλα χαίρονται με επιτυχίες του γαύρου. Ντροπή της προσφυγιάς..... Δραγουμάνοι ε Δραγουμάνοι.

Eddie 21 είπε...

kotopoyla emeis ki esy ti gataki?magkas?den to vlepo oyte agonistika oyte opadika(kala ekei kathe sygkrisi fernei gelio).kai ta pania dragoymanoi otan eimaste ki emeis mesa.ante kotoyles