Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Beautiful Day - http://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o&ob=av2e



Πανιώνιος σημαίνει πίκρες, στεναχώριες, απογοητεύσεις και αδικίες όταν όμως έρχεται η πουτάνα η χαρά, δεν συγκρίνεται με τίποτα!!! Δεν υπάρχει ομάδα στην Ελλάδα που να μπορεί να σου μαυρίζει για χρόνια την ψυχή και ξαφνικά να σε κάνει να νοιώθεις θεός.
Δεν χαίρομαι για τη νίκη, ούτε για την πρόκριση. Δεν περιμένω κύπελλο και τίτλους.
Γνωρίζω ότι παίκτες μας και στελέχη μας ταλαιπωρούνται για μήνες. Έκαναν Χριστούγεννα χωρίς να μπορούν να προσφέρουν στις οικογένειές τους το πλούσιο γιορτινό τραπέζι και τα σπουδαία δώρα. Κάποιοι από αυτούς δεν είχαν καν τα στοιχειώδη… Χαίρομαι γι’ αυτούς λοιπόν, που σήμερα, με τα ίδια οικονομικά γιορτάζουν την αντρίκια πρόκριση.
Χαίρομαι για την απόβλητη γενιά του Κιντή. Για τα παιδιά που ενώ κέρδιζαν στα γήπεδα έχαναν το δικαίωμα στο όνειρο από τους Αφρικανούς απεσταλμένους των μάνατζερ. Χαίρομαι για όλο το τεχνικό επιτελείο των υποδομών και ιδίως για τον φίλο μου τον Γιάννη Παυλόπουλο. Χαίρομαι για τον Άκη Μάντζιο. Ε ναι λοιπόν, δεν είναι λύση ανάγκης. Είναι καλός προπονητής!!! Χαίρομαι για φίλους που ξαναβρέθηκαν κοντά μας στον Ναό και λυπάμαι για τα υπόλοιπα αδέλφια που δυστυχώς θυμούνται την ομάδα μόνο στις νίκες. Χαίρομαι για τον Βασίλη τον Τσάβαλο γιατί έχει τραβήξει πολλά όπως και για τους υπόλοιπους που δίνουν τον αγώνα τους στα διοικητικά της Π.Α.Ε.
Χαίρομαι για τα μικρά παιδιά που έζησαν αυτές τις μεγάλες στιγμές και λυπάμαι για τον δικό μου πιτσιρικά που μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια που με συντροφεύει στο γήπεδο δεν ήταν εκεί μαζί μου…Από δική μου απόφαση…
Είναι μέρα μεγάλης χαράς και δικαίωσης. Μακάρι να σωθεί η ομάδα οικονομικά και αγωνιστικά. Ελπίζω τα παιδιά να καταφέρουν να ρίξουν τους τόνους μέχρι την Κυριακή γιατί μας περιμένει ένα σπουδαίο και ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι.
Φίλοι μου καλοί, την Κυριακή πριν το παιχνίδι έχουμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ και κοπή πίτας. Στείλτε mail για να ξέρω άτομα για την κράτηση. Καλή μέρα σε όλους!!!

62 σχόλια:

John - Singapore είπε...

Πόσο μου είχε λήψει η γνώριμη συγκίνηση του να γυρνάς την πρόκριση...Πανιωνάρα μόνο εσύ

General Tanz είπε...

Ετσι λαλαει η Νεα Σμυρνη κιναιδοι!!!!
Την Κυριακη ολοι στο κοπι το πιτα!!

Katrinos είπε...

Τέτοια κ@υλ@ έχω χρόνια να ζήσω. Κρίμα που το γήπεδο ήταν άδειο, δυστυχώς αποδεικνύεται οτι μετά τους Βάζελους είμαστε ψιλοgay οπαδοί

Griniaris είπε...

Σε τέτοια ματς δεν μιλάμε για διακριθέντες.Δεν μπορώ όμως να μη σταθώ στην εκπληκτική απόκρουση του Σιδεράκη στο πέναλτι του Λέτο.Αυτό το παιδί έχει τα προσόντα,αν δουλέψει κάποιες λεπτομέρειες θα φτάσει ψηλά...

Br,έχω την εντύπωση ότι κάποιος δεν θα σου μιλάει για πολύ καιρό...

br fun_atic είπε...

Κοίτα, ο μέσος Πανιώνιος για να έρθει στο γήπεδο πρέπει να υπάρχουν ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες (θερμοκρασία, υγρασία, άνεμος), να βρισκόμαστε σε πολύ καλή βαθμολογική θέση, να διεκδικούμε τίτλο, να έχουμε πλούσιο επενδυτή και το σημαντικότερο να του εξασφαλίσει κάποιος φίλος πρόσκληση...

Για κάποιο περίεργο λόγο όλοι αυτοί δηλώνουν ότι ήταν ανάμεσα στους 300-500 με παρακολουθούσαν τα παιχνίδια στην Β' Εθνική.

br fun_atic είπε...

@grin

χμμμ, λες να δώσω χάρη στον καταδικασθέντα;

Griniaris είπε...

Br,νομίζω η χθεσινή τιμωρία καλύπτει όλο το 2012...

Griniaris είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/161657-Eyharista-nea-gia-Kolovo-ston-Panionio

Ευτυχώς...

br fun_atic είπε...

και για όσους θέλουν να το ξαναζήσουν http://www.youtube.com/watch?v=ODqJS_gMKec&feature=share

Μακάρι να μπορούσε να βρεθεί ένας τρόπος να μείνει ο Τσότσα, έστω και μέχρι το τέλος της χρονιάς...Ξέρω ότι τα λεφτά που του δίνει η Μακάμπι είναι τρελά όμως από την άλλη είναι κρίμα να χαθεί ο παίκτης.
Όποιος θέλει να βοηθήσει θα μπορούσε να αγοράσει μέρος των ποσοστών του, να δώσει χρήματα για να του κάνουμε μια καλή ανανέωση και να οικονομήσει από μελλοντική πώληση του παίκτη με καλύτερους όρους...

br fun_atic είπε...

@grin 2

εντυπωσιάζομαι που έπεσε έξω στη διάγνωσή του ο πρώτος ορθοπεδικός που τον εξέτασε...

Thanos Topouzis είπε...

Εγω αυτο που ειδα χτες ειναι οτι στην ομαδα δεν υπηρχε καποιος "αμπαλοσ" η "παλτο", κατι που βλεπαμε με αλλους προπονητες ... Συγχαρητηρια στην ομαδαρα μας!!!

panthiras83 είπε...

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ.....ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ.....

General Tanz είπε...

6η ΦΑΣΗ (ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓ ΝΕΣ)
Θα λάβουν μέρος οι οκτώ (8) νικήτριες ομάδες που θα αναδειχθούν από τους αγώνες
της 5ης Φάσης. Θα διεξαχθούν 4 απλοί αγώνες Στους αγώνες της 6ης φάσης ο αγώνας θα διεξάγεται στο γήπεδο της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχος. Οι 4 νικήτριες ομάδες θα προκριθούν για την επόμενη φάση . Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην Κανονική διάρκεια των αγώνων της 6ης
ΦΑΣΗΣ ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι) κατά την διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 20 παρ. 9 του ΚΑΠ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚ<Ν ΠΡ<ΤΑΘΛΗΜΑΤ<Ν.

Κατά δεύτερον, στην κλήρωση της επόμενης Τετάρτης γίνονται μαζί οι κληρώσεις προημιτελικών - ημιτελικών.

amanAM είπε...

μετά από 1000 πίκρες, εχθές επιτέλους χαμογελάσαμε κι εμείς.

zamis είπε...

Aρα Στρατηγε μου,την Τεταρτη θα ξερουμε ποιον αποκλειουμε στα ημιτελικα και ποιον προτιμαμε απο το αλλο ζευγαρι στον τελικο!(και σε ποιο γηπεδο..:)

General Tanz είπε...

Γιαβόλ Χερ Ζάμεν!!!!

br fun_atic είπε...

http://www.sportdog.gr/article/80034/vitorino-alla-tha-meino
Άκου Βιτορίνο, εμείς χρειζόμαστε παίκτη εδώ και τώρα. Εσύ απ' ότι ακούω θέλεις 2 μήνες για να έρθεις σε καλή φυσική κατάσταση... Καλά θα ήταν αν το πρωτάθλημά μας τελείωνε τον Αύγουστο. Δυστυχώς όμως τελειώνει τον Απρίλιο...

Ας μην κάνουμε έξοδα σε τέτοιους παίκτες. Ας βρούμε κάποια λύση για τον Τσότσα...

IWN1998 είπε...

Απλά να ξαναδιορθώσω ότι στη Β Εθνική ήμασταν 300-500 στα πρώτα ματς επί Βούκοτιτς. Όταν ήρθε ο Κυράστας και πήρε τα πάνω της η ομάδα, υπήρχε κόσμος περισσότερος απ' ότι τώρα στα εντός με μισογεμάτο γήπεδο και υπήρχε και ισχυρή παρουσία στα περισσότερα εκτός. Η ενεργός συμμετοχή του κόσμου στα τέλη της δεκαετίας του 80 και στις αρχές του 90 δεν μπορεί να συγκριθεί με τη σημερινή. Γενικά τα γήπεδα γέμιζαν πολύ περισσότερο και ο κόσμος δεν είχε μπουχτίσει ποδόσφαιρο και σπορ από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Επίσης χθες και παρά τον καιρό, το γήπεδο δεν ήταν άδειο. Υπήρχε πάνω από τον μισό κόσμο που έρχεται συνήθως ακόμα και στις κυριλέ θύρες. Και οι πάνθηρες είχαν μεγάλη συμμετοχή στη θύρα τους. Και πάνω απ' όλα υπήρχε ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ στήριξη της ομάδας από τους οπαδούς, που έδωσαν μεγάλη ώθηση στους παίκτες.

NK είπε...

ναι και στα εκτος εδρας ημασταν 30-50

stam είπε...

Καιρο είχαμε να ζήσουμε τέτοια ατμόσφαιρα σαν τη χθεσινή. Κ ειδικά μετα το μούδιασμα απο το χαμένο πέναλτι του Σαμαρη κ την αγωνία στο πέναλτι του Λετο. Βοήθησαν βέβαια κ κάτι ουισκακια που πηγαινοερχονταν στην 4 αλλα στο τέλος έγινε το ξέσπασμα!
Η αγωνία τώρα είναι για την Κυριακή να φανεί κ πάλι φρέσκια αυτή η ομάδα με τους ίδιους παίκτες. Μπράβο στον Σαμαρη που δείχνει ωριμότητα κ καταπίνει χλμ.
Κ κάτι άσχετο. Σ´ενα φίλο που ρώτησε τον Μανιατη πάνω στα μπουθ γιατι έφυγε νύχτα πέρυσι τον Δεκέμβρη του απάντησε ρωτά τον Λεμονη γίαυτο...
Επίσης λέγανε χθες ότι στα βιβλία μας φαίνονται 500 χιλιαρικα απο τη μεταγραφή του Μανιατη κ πληρωμένα τα συμβολαια μητρογλου κ γκαλιτσιου δηλαδή χοντρικα 900 χιλιαρικα. Ισχύει κάτι τέτοιο; Κ γιατι δεν ανακοινώθηκε ποτε;
Στη β εθνική για όποιον θυμάται μαζευαμε παραπάνω κόσμο απο ότι πριν πέσουμε κ η ομάδα είχε στηριχθεί όσο ποτε άλλοτε.

br fun_atic είπε...

@ stam ουισκάκια;;; Σσσσσσς
Για το θέμα Μανιάτη ξέρω ότι ο Σιρ του είχε κάνει τη ζωή μαύρη και τον είχε ρεζιλέψει μπροστά σε όλη την ομάδα για να πάρει το πάνω χέρι στα αποδυτήρια.Κρατάμε επίσης ότι έβγαλε χρήματα εξ αιτίας της μεταγραφής του...

Έχω και ΕΝΤΕΛΏΣ άλλη πληροφόρηση για τα οικονομικά...Μαψεντελώς άλλη όμως...

zamis είπε...

πιασε ενα ποτακι χωρις λεμονη παρακαλω

Griniaris είπε...

Κάποιοι στην 4 είχανε φέρει κι απο το σπίτι...

Kostas είπε...

Παρακαλω να σχολιαστει η παρουσια του κ.Τσακιρη (γουρι βεβαιως..)

Ron Barceló είπε...

Ένα μεγάλο συγγνώμη από μένα για την ως τώρα απαξίωση με την οποία έχω αντιμετωπίσει τον Σιδεράκη.
Με τη χθεσινή του 'καρυδάτη' εμφάνιση κέρδισε επάξια το σεβασμό μου.
Ειδικά η απόκρουση στο Λέτο ήταν όλα τα λεφτά..
Μακάρι να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, με ακόμη πιο στιβαρές εμφανίσεις.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ Κ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΟΤΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΚΩΤΗ.

Τελικό με τα πειραιωτάκια κ κούπα με show από Φανούρη.
Ηδονικό..

Endys είπε...

Μπράβο στην ομάδα που μας έκανε υπερήφανους!!!! Είχα πολύ καιρό να νιώσω έτσι και το κείμενο του BR με καλύπτει γι ακόμα μια φορά πλήρως.
Αν και από το πρωί ήμουν σίγουρος για την πρόκριση, στο πέναλτι του Φανούρη (ο γητευτής της μπάλας) ήμουν λίγο πριν το έμφραγμα. Μόλις μπήκε ήμουν ξανά σίγουρος.

Τώρα ψυχραιμία, γιατί δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα, ούτε ο Σιδεράκης ο νέος Μπουφόν. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και χαίρομαι ιδιαίτερα που από εχθές κι όλας, μιλούσαν για τον αγώνα της Κυριακής. Ελπίζω να μην μείνουν στα λόγια, αλλά από σήμερα να δουλέψουν συγκεντρωμένα.

Για τον Τσότσα τσοντάρω αν ξεκινήσετε τίποτα τέτοιο.

dimosthenis είπε...

Ενώνω τη χαρά μου με τη χαρά όλων. Μπράβο στον Άκη που μεταμόρφωσε την ομάδα και δεν ήξερες ποια είναι αύτή που πάει για πρωτάθλημα και ποια κινδυνεύει με υποβιβασμό.@ρχιδ@τος ο Σιδεράκης! Μεγάλη ανακούφιση για Κολοβό.

παναιώνιος είπε...

Μπράβο ρε Πανιωνάρα. Επιτέλους και λίγη χαρά γιατί πολύ κατήφεια είχε πέσει. Να δω τώρα τι κόσμο θα έχει την Κυριακή στο γήπεδο. Εκ του αποτελέσματος...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Γατάκια, το πριμ πρόκρισης θα το δώσει ο Βαγγέλης (Περπινιάδης) ;;;
Η μήπως θα χάνετε από το ημίχρονο με 3 γκολάκια??? Ολυμπιακός Νέας Σμύρνης…

zamis είπε...

ζακι ζελακι ετσι εξηγειται..ανακατευετε αλβανικο με πακιστανικο..

Costix είπε...

Μπραβο στους μαγκες. Παντως μυριζει πολυ 1998 το πραγμα ...
Αχ, τι ωραιο που ειναι να ονειρευεσαι.
Λατρεμενε, στειλε μου μεηλ με λεπτομερειες, ειμαι (φυσικα) μεσα και εγω και ο Αλεξ. Περιμενω/Thanks.

panthiras83 είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ?Ο ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΑΠΤΟΝ ΑΡΗ?ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ?ΜΕ ΤΗ ΛΕΦΤΑ?ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ?ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΑΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΨΥΓΕΙΟ.............?

zamis είπε...

Kαι ποιος δεν παιζει στοιχημα απο την αλλη...δεν ξερω αν ο Μενδρινος ειναι ο αρχοντας της ρεμουλας η στοχοποιημενος,το σιγουρο ειναι οτι χρειαζομαστε καποιον με τα δικα του χαρακτηριστικα.

panthiras83 είπε...

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ.

Panos είπε...

O Ανέστης πάει δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια, γιατί όλο το τεχνικό τιμ πιστεύει ότι θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Πανιωνίου για πολλά χρόνια

zamis είπε...

Το στοχοποιημενος δεν τοπα για να τον αθωωσω.Δεν ξερω καν και σε τι κατασταση βρισκεται.

panthiras83 είπε...

ΑΡΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΟ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?ΞΕΡΕΙΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΔΡΙΝΟ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ?

panthiras83 είπε...

ΦΙΛΕ ΖΑΜΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ?

zamis είπε...

Φιλε Πανθηρα 83 καλα τα λες,θελουμε ομως καποιον στο κεντρο οπωσδηποτε και να μην κοστιζει κιολας.Τι να πω,ας εχουμε εμπιστοσυνη στο προπονητικο τιμ.

antunix είπε...

@ panthiras83:

Το ότι ο Κούγιας έδιωξε το Μενδρινό είναι καλό σημάδι.
Άλλωστε, ήταν αυτός που είχε διώξει από την Παναχαϊκή τον Σάμαρη, βγάζοντας σχεδόν τον άχρηστο (!) και τώρα, ψήνεται για καμπιονάτο... ;O
YΓ. Υποκλίνομαι στο σχόλιο σου, με το ψυγείο (!)

stam είπε...

Παει κ ο Ντατο... Μέρα παρά μέρα την κάνει κ ένας. Άντε να τελειώνουν οι μεταγραφές μπάς κ μείνει κανένας. Ο Πορτογάλος βγήκε σαπακι οπότε Κουρος κ ξερό ψωμί βοήθεια μας.
Εντωμεταξυ τσεκαρουν Σιοβα κ Σαμαρη λέει οι γαυροι. Ουστ ρε κοπροσκυλα

zamis είπε...

Να παει να γραψει κανα τραγουδι για τον Λεμονη ο Καρβελας

Griniaris είπε...

Πάντως μετά την εμφάνιση του Ρόβα με παο,'εχω την εντύπωση ότι ο Μενδρινός περισσεύει.Μην ξεχνάμε και τον Ρόκα που επίσης είναι πολύ καλός...

@zamis
το γέλιο είναι ότι αμοιβόταν και σαν τον Καρβέλα...

IWN1998 είπε...

@panos. Πολύ καλά κάνετε και στέλνετε τον Ανέστη δανεικό γιατί χωρίς ματς, ότι προσόντα και να έχει, θα πάνε χαμένα. Με προπονήσεις μόνο δεν γίνεται και στον φετινό Πανιώνιο που χρειάζεται σιγουριά, δύσκολα θα έβρισκε ευκαιρίες.

@Grin. Ρόκας και Ρόβας είναι και οι δυο ανασταλτικά χαφ. Εδώ χρειαζόμαστε και μια λύση να βοηθήσει το Σάμαρη και να κάνει παιχνίδι.

@panthiras83. Αν σε διώχνει ο Κούγιας, μάλλον τιμή σου και καμάρι σου πρέπει να είναι. Υποθέτω ότι κάποιος που το ονομά του βγήκε στη φόρα, από δω και μπρος θα έχει πιο πολύ προσοχή να μην ξαναεμπλακεί. Πάντως δεν έχουμε και πολλές επιλογές στη συγκεκριμένη θέση.

Όσο για τον τρίτο τερματοφύλακα, να ρωτήσω σχετικά τον Πάνο, τι έγινε τελικά με το Μάχο;
Να πούμε ότι εκκρεμεί και το τι θα γίνει με τον ανύπαρκτο Μιλοβάνοβιτς.

br fun_atic είπε...

Το παγκόσμιο θα γίνει την Κυριακή και βορά 13:00 στο μαγαζί που είχαμε πάει με τον Στόρε.Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω το τηλ του και μου είναι δύσκολο να περάσω από εκεί για κράτηση.Πάμε έτσι και βλέπουμε.Πίτα όμως έχουμε!!!

antunix είπε...

Δες το e-mail σου, Βr… :)

br fun_atic είπε...

Οκ.Έχουμε και κράτηση

br fun_atic είπε...

Άρη,γαβ,η β´ έθνική,γαβ γαβ,ρωτάει και ανησυχεί αουουου

Katrinos είπε...

http://www.sday.gr/Articles/Antonis-Karpetopoulos/Η-θεση-στο-γηπεδο-ειναι-χρεος.aspx

Άντε μπάς κ ξυπνήσουν ορισμένες Πανιωνάρες

Btw δεν θέλω να γίνω ιερόσυλος αλλά ορισμένα κομμάτια έχουν θέση στο γιατί είμαι Πανιώνιος´

Endys είπε...

Μην ξεχνάμε ότι ο Ρόκας ήρθε για αριστερό μπακ, άσχετα αν έπαιζε κέντρο λόγω Κιρκβέλια.
Τώρα με Ρόβα και όποιον άλλο έρθει, μάλλον θα πάει αριστερά.

br fun_atic είπε...

Το γιατί είμαι Πανιώνιος το έγραψε Πανιώνιος από κούνια...Το άλλο το έγραψε κάποιος που τώρα ξύπνησε...Όταν φτάσει στα χρόνια πανιωνίτιδας τον πιτσιρίκο μας,τα ξαναλέμε!

br fun_atic είπε...

Παρ´ όλα αυτά είναι ένα πολύ καλό κείμενο

Katrinos είπε...

Δεν βγαινουν τα μαθηματικά , ούτε η βιοτεχνολογία

dimosthenis είπε...

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ για τον τρόπο που χειρίζεται τους ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από την ομάδα όπως έγινε και με τον προηγούμενο προπονητή. Οι ύμνοι προς τον Πανιώνιο από Γιόνσον και Κβιρκβέλια κατά την αποχώρησή τους δείχνει την ποιότητα τόσο των αποχωρούντων όσο και αυτών που χειρίζονται την αποχώρηση.
Πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα σχέδιο που υλοποιείται με μοναδικό σκοπό το συμφέρον της ομάδας. Φαίνεται ότι στο σύλλογο υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σχεδιάζουν και ξέρουν να υλοποιούν. Οι προσθήκες Σκέμπρι, Κούτσι, Σιδεράκη, Ρόκα, Πετκάκη και τώρα Ρόβα, Αμπτουλάγιεφ με ελάχιστα χρήματα συγκριτικά με τις κινήσεις Βεντούρη Τσολακάκη αποδεικνύονται πολύ σημαντικές. Αν προσθέσουμε και την αλλαγή προπονητή και την απομάκρυνση των μεγάλων συμβολαίων Λόλο, Ριέρα και την πώληση Κουμορτζί η ομάδα μπαίνει σε μια νέα περίοδο λιτότητας οικονομικής αλλά όχι ποιότητας αγωνιστικής. Η παρουσία των νέων ελλήνων παικτων (Κολοβός, Σταυροθανασόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Μπούζας) δίνει φτερά στα όνειρα των πανιώνιων φιλάθλων. Μια δυο προσθήκες ακόμα όπως προδιαγράφονται (Μενδρινός, Αναστασίου) εφόσον είναι οικονομικά συμφέρουσες θα βοηθήσουν την ομάδα. Ο Ρόβας που είδαμε προχτές είναι ένας παίχτης που προδιαγραφόταν ότι θα κάνει έξαιρετική πορεία όμως ένας σοβαρός τραυματισμός στον αχίλλειο τον πήγε πίσω (θυμηθείτε την περίπτωση Λουρέντσο). Να ευχηθούμε σε μας να είναι σιδερένιος. Η περίπτωση Μενδρινού προβληματίζει αλλά αν εμείς πάρουμε αυτά που μπορεί να προσφέρει το παρασκήνιο που τον ακολουθεί λίγο μας ενδιαφέρει. Είναι στο χέρι του να δείξει ότι διορθώθηκε.Κουράγια λοιπόν και δύναμη στη διοίκηση και να βρουν ένα τρόπο για οικονομική ενίσχυση (διαρκείας β' γύρου ή οτιδήποτε άλλο), στη βράση κολλάει το σίδερο.

John - Singapore είπε...

Το γράφω τώρα που είμαστε όλοι με το χαμόγελο στα χείλη. Χρειάζεται δέσμευση οτι στο στραβοπάτημα όταν και ΑΝ έρθει, δεν θα κράξουμε σαν όρνεα. Έχουμε έναν γύρο μπροστά μας και συνέχεια στο κύπελλο. Νομίζω οτι η Διοίκηση έκανε τις υπερβάσεις της στα οικονομικά και οι πιτσιρικάδες στα αγωνιστικά με οδηγό τον Μάντζιο. Χειροκρότημα στην προσπάθεια και προχωράμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε και όλοι οι άλλοι απορούν και προσπαθούν να αντιγράψουν. Καλή διασκέδαση στο Παγκόσμιο και χαιρετισμούς σε όλους!

Costix είπε...

Γεια σου ρε Τζωναρε, σημαιοφορε της Πανιωναρας μας στην μακρινη Σιγαπουρη. Συμφωνω απολυτα με τις παραινεσεις σου και προσυπογραφω.

zamis είπε...

Με τον..πραγματιστη Λεμονη ξεκιναει αλλα στον Μαντζιο δεν καταληγει ποτε..ουτε στον Παυλοπουλο..πως δεν θυμηθηκε και τον οραματιστη Φερειρα και τον πρωτοπορο Κιντη ο κυριος wannabe James Ellroy..θα ξεχασε μαλλον.
Ασε το αλλο υπεροχο με τις πληθος λυσεις του Γκαλιτσιου..
Δηθενιες.

Griniaris είπε...

@br,
θα αφήσω το σχόλιο για τον Άρη στην κρίση των υπολοίπων.Ντροπή....

@Katrinos
κείμενο που ξεκινάει με το υποννοούμενο ότι μας έσωσε ο "καλός" ολυμπιακός,δεν έχει θέση πουθενά....

Costix είπε...

Σας εχω surprise για το Παγκοσμιο αυριο. Guess who is coming !!!!

Costix είπε...

Let's rock !!!

EndyS είπε...

Τεράστια νίκη σήμερα!!!!! Μπράβο στα παιδιά!!!!!!
Το φοβόμουν αρκετά το παιχνίδι μετά το ματς της Τετάρτης. Ειδικότερα στο ημίχρονο, όταν έβλεπα όλη τη μεσαία γραμμή κουρασμένη, έλεγα ότι και με το Χ θα ήμουν ευχαριστημένος. Τελικά έγινε το γκολ, το κρατήσαμε σχετικά άνετα και όλα καλά.
Ανασαίνουμε καλύτερα αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά μας.

Ελπίζω να καλυφτεί σωστά το κενό του Τσότσα. Έχω ακόμα αμφιβολίες για το πόσο απαραίτητη ήταν.

br fun_atic είπε...

Δυστυχώς,τόσο εμείς όσο και ο Τσότσα είχαμε μεγάλη ανάγκη τα χρήματα.Ως οικογενειάρχης δεν μπορεί να πει όχι σε τριπλασιες αποδοχές αλλά κι εμείς τα χρειαζόμασταν πολύ τα χρήματα της μεταγραφής του.Ας είναι καλά αυτός που με τα δήθεν τεχνάσματά του μας έκανε να τα έχουμε ανάγκη...