Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙ!!!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ποδοσφαιρικού τμήματος του ερασιτέχνη εί ναι η έλλειψη γηπέδων. Καθημερινά χάνουμε παιδιά από τις ακαδημίες κυρίως επειδή δεν έχουμε τους κατάλληλους χώρους για να προπονηθούν τα παιδιά. Χρήματα δε υπάρχουν, αλλά το κυριότερο είναι ότι και οι φίλαθλοι της ομάδας, με όσα έχουν δει στη ζωή τους, δύσκολα ενισχύουν τον Πανιώνιο με το οποιοδήποτε ποσό. Φωτεινή εξαίρεση η κατασκευή της τέντας για το γήπεδο του μπάσκετ, η οποία έλυσε πάρα πολλά προβλήματα, κυρίως όμως εξασφάλισε στα παιδιά έναν εξαιρετικό χώρο άθλησης. Το κλίμα αυτό βαλτώνει καθημερινά το τμήμα, στο οποίο έχουμε σπουδαίους προπονητές και μεγάλα ταλέντα. Για πόσο ακόμη;
Ως πρώτος στόχος για την αναβάθμιση του τμήματος είναι η επισκευή του γηπέδου που βρίσκεται δίπλα στην θύρα 4, με την αντικατάσταση του απαράδεκτου πλαστικού χλοοτάπητα που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των αθλούμενων παιδιών. Υπολογίζουμε ότι το κόστος θα ανέλθει γύρω στις 7-8.000 ευρώ (με μεγάλη συμπίση του κόστους - όποιος ξέρει από γήπεδα μπορεί να το καταλάβει, καθώς μιλάμε για χώρο γύρω στα 600 τ.μ). Ιδανική θα ήταν και η επέκταση του γηπέδου, αλλά δυστυχώς το κόστος είναι μεγάλο για τις δυνάμεις μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι, θα αρκεστούμε σε αυτό που πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατασκευάσουμε και αυτό με την βοήθεια όλων.
Αυτή είναι η πρώτη δράση για την συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται. Θα υπάρξουν κι άλλες. Εννοείται ότι κάθε προσφορά (χορηγία, χρήματα, υλικά, προσωπική εργασία) είναι ευπρόσδεκτη.
Το έργο αυτό δεν είναι σημαντικό μόνο για τα παιδιά μας. Είναι σημαντικό για το σύνολο του Πανιωνίου γιατί θεωρώ ότι αν υλοποιηθεί θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου στον Πανιώνιο και στους ανθρώπους του.
υ.γ
Για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κόσμου πρέπει να γίνει και κάτι άλλο. Να δοθούν μετοχές τις ομάδας σε όσους αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας (σύμφωνα με την εξαγγελία της προηγούμενης διοίκησης) ή να επιστραφούν τα χρήματα ή έστω να διατεθούν για τον ως άνω σκοπό. Προσωπικά έχω δώσει χρήματα , έχω αγοράσει διαρκείας, έχω θέσει κατ' επανάληψη το θέμα αρμοδίως, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

75 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Θα κάνουμε ομάδα; Δεν παίζω ούτε άμυνα, ούτε τέρμα...Δεν κατάλαβα δηλαδή, γιατί πρέπει οι άνθρωποι αναγεννησιακής ομορφιάς και αισθητικής να παίζουν ΜΟΝΟ σε αυτές τις θέσεις...

@costix
φρόντισε να το μάθει ο Ευτύχης. Πρέπει να διδάξει τα μυστικά της μπάλας που κατέχει σε ολους εμάς τους μικρότερους!!!

fatso είπε...

Θα ήθελα να καταχραστώ την φιλιξενία,αλλά και το off topic,για ένα θέμα που έμαθα εχθές αργά το βράδυ και χρήζει άμμεσης αντιμετώπισης!
Έχει συλληφθεί στον Μελιγαλά ο Δημήτρης Μαυρίκης για χρέη προς το δημόσιο ,ύψους 7.500 ευρώ!
Έχει βρεί τα 5.500 ευρώ και οδηγείται σήμερα στις φυλακές Τριπόλεως για 2.000 ευρώ.
Μαθαίνω επίσης ότι παλιοί Πανιώνιοι του γύρισαν την πλάτη αυτή την δύσκολη στιγμή,επικαλούμενοι λόγους που βέβαια ειναι αστείοι,μπροστά σε αυτές τις καταστάσεις!
Θεωρώ ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές,όπου η αξιοπρέπεια μας δοκιμάζετε όσο ποτέ σαν άνθρωποι και σαν Έλληνες,ότι η έμπρακτη αλληλεγγύη είναι το πρώτιστο καθήκον όλων!!!
Καλώ όλους τους Πανιώνιους φίλους του μπλόγκ να επικοινωνήσουν με τον Αντώνη Μανίκα(πρόεδρο των παλαιμάχων)και να βοηθήσουν όπως μπορούν. Εννοείται ότι και εγώ μαζί με γνωστό Πανιώνιο,θα κάνουμε το καθήκον μας.
Είναι θέμα αξιοπρέπειας του συλλόγου αλλά και Πνιώνιας διαφορετικότητας,ναμην αφ΄΄ησουμε για δύο χιλιάρικα να πάει ο Μητσάρας φυλακή.

br fun_atic είπε...

δεν είναι καθόλου off topic. Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Να συμμετέχει ενεργά ο κάθε φίλαθλος στα θέματα του Πανιωνίου. Ο Μήτσος Μαυρίκης είναι ιστορία του συλλόγου.Υπάρχει λογαριασμός υπερ Μαυρίκη;

fatso είπε...

Πρέπει μέχρι τις 12.00 να δούμε τι θα κάνουμε γιατί θα οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως!
Br θα σε πάρω τηλέφωνο για να συντονίσουμε το πως θα βοηθήσει όποιος μπορεί και αυτό θα γίνει μέσω Μανίκα και παλαιμάχων!

br fun_atic είπε...

Έχω το τηλέφωνο του κού Μανίκα.Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί του θα του το δώσω,μπορώ να συγκεντρώσεων κι εγώ χρήματα.

fatso είπε...

Br.Ευχαριστώ πολύ για την αμμεση ανταπόκριση σου στο πρόβλημα του Μητσάρα!
Το θέμα τακτοποιήθηκε,γιατί ήταν εξαιρετικά επείγον!
Είναι όμως μια ακόμα ευκαιρία,να σκεφτούμε την διαφορετικότητα μας!
Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας,για να χαρακτηριστούμε διαφορετικοί!

br fun_atic είπε...

στο ξαναλέω: σε ό,τι μπορεί να με χρειαστεί, θα τον βοηθήσω.

fatso είπε...

Το ξέρω br. Το μετέφερα ήδη στον Μανίκα!Ευχαριστώ και πάλι.

IWN1998 είπε...

Μπράβο fatso που έφερες το θέμα και βρέθηκε λύση. ΜΠΡΑΒΟ BRF που ανέδειξες την Πανιώνια αλληλεγγύη, την ανθρώπινη αλληλεγγύη σε τούτες τις δύσκολες ώρες. Μπράβο στους παλαίμαχους και σε όσους προσπάθησαν. Τι είδα αργά αλλά αν υπάρχει κάτι περαιτέρω θα προσπαθήσω ακι εγώ να βοηθήσω. Και πάλι μπράβο. Στα δύσκολα κρινόμαστε, στα δύσκολα κρίνονται συνειδήσεις και φιλίες. Εύχομαι στο Μητσάρα να μην έχει άλλα τέτοια.

amanAM είπε...

Αν φτιάξουμε ομάδα, σαν ιντερνίστρες, εγώ είμαι μέσα, και έχει βελτιωθεί και η φόρμα μου τελευταία... Υπολογίστε με εάν με χρειάζεστε.

Μπράβο σε όσους ενήργησαν για να βοηθηθεί ο Μαυρίκης, ένας παίκτης σύμβολο της ομάδας μας.

Katrinos είπε...

Κεντρικός αμυντικός με αυστηρά αμυντικά καθήκοντα είναι διαθέσιμος . Όταν λέμε αυστηρά εννοούμε αυστηρά , Μαξ 5 τετραγωνικά κάλυψη.

zamis είπε...

η διαταξη θα βγει με κληρωση

Griniaris είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο σας για τον Μητσάρα...

ΥΓ.Επειδή φαντάζομαι ο zouri θα συμμετέχει με δική του ομάδα,θα διαθέσω τα πλούσια αθλητικά μου προσόντα ώστε να καλυφθεί με επιτυχία η θέση του τερματοφύλακα.Άλλωστε τα τετραγωνικά κάλυψης είναι πολύ λιγότερα από του Katrinou...

br fun_atic είπε...

Τέρμα παίζει και ο Λευτέρης.Προσωπικά θα τον έβαζα σε θέση που να χρησιμοποιεί το κεφάλι.Σπεσιαλίστας!!!

Katrinos είπε...

Ωραία , έχουμε δυο τερματοφύλακες, ένα κεντρικό αμυντικό που καλύπτει 5 τμ και έναν αναγεννησιακής αισθητικής (βαρύ) σέντρα φορ.

Katrinos είπε...

Το σέντρα φορ το έβγαλε η διόρθωση. Τυχαίο?
Γκολ εσείς σέντρα εμείς...

amanAM είπε...

Στα στημένα στην σέντρα, δεν παίζομαι...

br fun_atic είπε...

Μπορούμε να κατεβάσουμε την πιο χοντρή ομάδα ever.Ένα σας λέω: είμαστε τόσο πλήρεις που για παράδειγμα ο Templar θα τρώει πάγκο!!!

Για τέρμα κάνω σκέψεις για ιστορικό παράγοντα.Για πολλούς και διάφορους λόγους αμφιβάλλω αν θα φτάσει επιθετικός στην περιοχή του!!!Ένα θεματάκι βέβαια θα το έχει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.Ίσως χρειαστεί να τους εμβολιάσουμε.Αλλά και γί αυτό έχουμε λύση!!!

Griniaris είπε...

Καλά στα "στημένα" ούτε εγώ παίζομαι.Γιατί νομίζετε θέλω την "καίρια" θέση του τερματοφύλακα;

General Tanz είπε...

Μεγας παικτης, την κολλαω στο παπουτσι με ειδικο τσιχλακι.
8αροδεκαρο παλαιας κοπης, μολις κουραστω περναω μπροστα, πολυυυυ μπροσταααα!
Count me IN!!

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128953829

τι γινεται ρε πουτι μου

John - Singapore είπε...

Και εγώ μέσα!. Θα είμαι ο παικταράς που έρχεται από τα ξένα αλλά ποτέ δεν εμφανίζεται... παίζω όλες τις θέσεις στο basket όπου και εκέι 5 πάιζουν άρα είμαι ιδανικός!
Μητσάρα Μητσάρα σκίστους την ...!

br fun_atic είπε...

@ John
Επειδή με αυτά τα ταλέντα δεν πρόκειται να σταυρών σούμα βαθμό,μήπως μπορείς να μας στείλεις από την Σιγκαπούρη τίποτα Ρόλεξ του σωρού μπας και Λαδώσουμε κανένα αντίπαλο;Στην τελική τα πουλάμε και στην πλατεία και προσφέρουμε τα έσοδα στο γηπεδάκι!!!

John - Singapore είπε...

Άν δεν βρώ ρολόγια, θα φέρω ταλέντο απο τη Μαλαισία, μεγάλος μπαλαδόρος, γητευτής! ετών 38, 1,48 υψος, πλατυποδία, 38 κιλά, σκοράρει καλύτερα με το μεσαίο πόδι. Άν δεν πιάσει τον στέλνουμε στον Παναιτωλικό... Το schedule πάει καλά και έχω ενημερώσει τον Costix, στο ματς με Δράμα είμαι ΜΕΣΑ!

br fun_atic είπε...

148 38 κιλά;;; Οι ροφοί του φίλου μας είναι μεγαλύτεροι.Στην 4 θα έρθεις...Μη σου πει 6 και αηδίες :)

Costix είπε...

Ασε τωρα, αγορακι μου !!!
Εννοειται οτι στην 6 θα ερθει.
Εσυ κανε τη δουλεια σου και ασε μας εμας.

Για το ομαδακι το ιντερνετικο ναλαμβανω σπονσορας, αλλα θα παιζετε με φανελες του ΙΩΔΙΟΥ (και βεβαια και χορηγια χρηματικη για τον χλοοταπητα). Αν θελετε, φυσικα.
Λεπτομερειες λεμε στο τηλεφωνο.

Καλημερες σε ολα τα Πανιωνια αδελφια.

zamis είπε...

Να γινει γευμα συσφιξης σχεσεων προηγουμενως

br fun_atic είπε...

Λοιπόν: κάνουμε ομάδα
δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ

@COSTIX
Χρηματική χορηγία από εσένα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω... Αν ισχύει βέβαια ακόμη η προσφορά που είχες κάνει παλαιότερα εννοείται ότι με ενδιαφέρει γιατί και για την ομάδα είναι καλή (εξαιρετική θα έλεγα) και για το Ιώδιο.

br fun_atic είπε...

Προειδοποιούμε τις αντίπαλες ομάδες που θα παίξουν στην Ν.Σμύρνη ότι αν τα δίνουν όλα για τοι αποτέλεσμα υπάρχει και αυτό ως ενδεχόμενο

http://www.sportdog.gr/article/86883/tremoun-te-nea-smurne

Μια που μιλάμε για μάγια, ξόρκια κ.λ.π έχω να σημειώσω ότι τα Σάββατα δεν παίρνουμε σχεδόν ποτέ αποτέλεσμα, ενώ η ριγέ εμφάνιση είναι μάλλον γρουσούζικη...

Στα θετικά: έχουμε βρει την τυχερή θέση του Στρατηγού (στην 4 ασφαλώς, δίπλα στον Κατρίνο).

zamis είπε...

ποτε ειναι τα παιχνιδια?

Griniaris είπε...

Πάλι συμμετοχές;
Είπαμε,εγώ τέρμα,προπονητής και υπεύθυνος μεταγραφών...

br fun_atic είπε...

μου θυμίζεις κάποιον από την ΠΑΕ

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω πότε αρχίζουν. Ξέρω ότι δηλώνουμε συμμετοχή μέχρι τις 27-2 (για να δούμε και τι ενδιαφέρον υπάρχει) και από εκεί και πέρα (αν όλα πάνε καλά) θα υπάρξει κλήρωση, πρόγραμμα κ.λ.π.

Δεν ξέρω το ακριβές κόστος ανά άτομο, υποθέτω όμως ότι θα είναι γύρω στα 6 ευρώ ανά παιχνίδι.

@costix
αν τα βρω σκούρα με τους μπαρμπάδες της ομάδας, θα μπορούσες να μας "δανείσεις" τον Άλεξ; :)

Costix είπε...

@brfun
Εννοειται οτι ισχυει η αρχικη μου προσφορα, μονο βγαλε προγραμμα για να συνενοηθω και με τα παιδια του μαγασιου. Μιλαμε ειτε Κυριακη βραδυ, ειτε Δευτερα βραδυ, που ειμαστε κλειστα.

Πολυ θα το χαρει ο Αλεξ, μπορεις να βασιστεις σ΄αυτον. Περαν πλακας, παιζει εξαιρετικα (για το επιπεδο).
Και φυσικα πολυ καλος και στο ψηλο παιχνιδι και με τα ποδια, συν οτι θα ειναι ο μονος που θα τρεχει.
Τρομερη ιδεα ειχεσ και πιστευω οτι ο Αλεξ θα γουσταρει τα μαλα.
Και αν σας ''ζορισει'' και κανενας αντιπαλος θα καθαριζει χαλαρα...

br fun_atic είπε...

Αν έχει και τίποτα ξαδελφάκια ο Άλεξ (παρόμοιων προσόντων) δεν θα λέγαμε όχι. Για την ακρίβεια, μπορούμε να τους αφήσουμε να παίζουν και να πάμε μόνο για την απονομή... Οχι τίποτα άλλο, το έχει άχτι ο πιτσιρίκος (ο Grin) να σηκώσει κύπελλο!!!

br fun_atic είπε...

Δεν το έχω προχωρήσει το θέμα με το Ιώδιο για ένα λόγο. Προσπαθούσαμε να μειώσουμε το κόστος (και να το φτιάξουμε σε ικανοποιητική ποιότητα), αλλά δεν είχαμε καταλήξει σε μπάτζετ. Αποκλείσεις 1.000-1.500 ευρώ είναι πολύ σημαντικές...Δυστυχώς.

Επειδή δεν περιμένουμε λεφτά από πουθενά φοβήθηκα. Λέω, έχει γούστο να αρχίσουμε τα τραπέζια και τελικά να μην γίνει το γηπεδάκι...

Αν όμως γίνει το πρωτάθλημα, θα έχω κάπου να στηριχτώ.
Η αλήθεια είναι ότι σε πρώτη φάση δεν θα ήθελα χρηματικές χορηγίες, ούτε να βρεθεί κάποιος να πει ότι το αναλαμβάει ο ίδιος. Θέλω μικρά ποσά από πολλούς για να δημιουργηθεί η πεποίθηση σε όσους βοηθήσουν ότι ακόμη και με το τίποτα μπορεί να παρουσιαστεί έργο για την ομάδα...Αν βέβαια τα πράγματα δεν πάνε όμως πρέπει, θα μπορούσαε να συζητήσουμε και για χορηγίες μεγαλύτερων ποσών απ' όποιον μπορεί και ενδιαφέρεται.

Katrinos είπε...

Κύριε οικοδεσπότα είμαι μέσα δεδομένου οτι ο κος προπονητής σεβαστεί τις δεσμεύσεις που έχω ζητήσει, γιαυτό και θα πρέπει να υπογράψει σχετικό μνημόνιο.

Απο την άλλη μου αρέσει το σκεπτικό σου. Δηλώνουμε 15άδα, πληρώνουμε 4 ημιεπαγγελματίες +Αλεξ , εμείς ενθαρύνουμε απο το πάγκο και απλά πάμε στην απονομή

zamis είπε...

Mεσα κι εγω αλλα επισης συμφωνω με Κατρινο.Αν παιξω παντως θελω ναμαι απο τη μερια που θαχει αμεση ιατρικη βοηθεια.

Katrinos είπε...

χωρις πλάκα , να βρούμε χορηγό για φιάλες οξυγόνου .... θα μας χρειασθούν.

Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση. ΔΕΝ κατεβαίνουμε , χάνουμε με 3-0 και πάμε για τσίπουρα στο Κωστή.
0 ρίσκο , 0 πιασίματα , 100% απόλαυση

Griniaris είπε...

Δε ντρέπεστε λίγο;Σημασία έχει η συμμετοχή.Εξάλλου ποιός σας είπε ότι οι αντίπαλοί μας θα εμφανίζονται στο γήπεδο;Και ακόμη και σε αυτή την απίθανη περίπτωση που εμφανιστούν,υπάρχει πάντα ο παράγων διαιτησία που θα βοηθηθεί να παίζει το γνωστό 50-50 (50 υπέρ μας,50 εναντίον τους)...

ΥΓ.Α,και θα χρειαστούν κάποιες προπονήσεις.Η πρώτη θα γίνει στο Ιώδιο...

General Tanz είπε...

descriptionΣυμμετεχω δυνατα, και δηλωνω οτι θα κανω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ χατ-δικ στο γηπεδο και σιγουρα οβερ 3.5 στα μισοκιλα!

br fun_atic είπε...

Πρέπει να κάνουμε και καμιά προπόνηση...Σε περίπτωση τραυματισμού ξέρετε ποιος σας περιμένει!!!

Katrinos είπε...

Ωραία . Κατεβαίνουμε κανονικά τραμπουκωνουμε τους αντίπαλους να ΜΗΝ έρθουν , κερδίζουμε 3-0 κ μετα πάμε για τσίπουρα στο Κωστή .
Μη μου πεις ότι δεν σου αρέσει Γκριν.

Griniaris είπε...

@Katrinos
Τώρα είσαι στο σωστό δρόμο...

Endys είπε...

Είμαι κι εγώ μέσα.
Δεν θα μπορούσα να λείψω αφού εκτός από την αγάπη μου για την ομάδα, είμαι αθλητικός τύπος. Μπορώ να πιω μισό κιλό τσίπουρο πριν καταλάβω ότι δεν είναι νερό. Οπότε η δήλωση του Γρινιάρη μου δίνει κίνητρα.

Που δηλώνουμε συμμετοχή?

Endys είπε...

Sorry, η δήλωση του Κατρίνου ήθελα να πω

Costix είπε...

Μπραβο ρε μαγκες, αυτο θα πει αθλητισμος και φιλαθλο πνευμα !!!

Katrinos είπε...

Χρειαζόμαστε
1) μάνατζερ ( για το τραμπουκωμα)
2) Ψυχολόγο , νομίζω Ευτυχής είναι ο ιδανικός
3) Ειδικό διατροφής , δεν χρειάζεται να αναφέρω ποιος .....
4) Σύμβουλο επικοινωνιας διαιτησίας , προτείνω Λευτεριξ για προφανείς λόγους
5) γυμναστής , μάλλον ο Αλεξ ,φυσικά για τυπικούς λόγους αυστηρά .

br fun_atic είπε...

θα χρειαστούμε επίσης: 1. υπεύθυνο επικοινωνίας: Κώστας Παπαδάκος (διαρροές μηδέν στον τύπο), 2. υπεύθυνο ασφαλείας (των αντιπάλων) Ροκάς, 3. τεχνικό διευθυντή (σκάουτιγκ - κατασκοπία αντιπάλων) Γιάννης Έβανς Παυλόπουλος, 4. διαχειριστή του σήματος Internistas - Ιώδιο: Γιώργος Ζερβακάκος, 5. Υπεύθυνο εξέδρας: Νικήτας Αυτογκόλ, 6. Εκφωνητή: Raguel (εγγύηση), 7. Dj: Junior Rush (stay deep - δώσε πόνο Rush και δεν συμμαζεύεται), 8. Κωνσταντίνος Τσακίρης (πιστεύω ότι αν του πουν ότι θα παίζει ο Rush θα έρθει - κάτι θα του βρούμε να κάνει - ας εκτελεί τα κόρνερ που λέει ότι είναι και σπεσιαλίστας), χορηγό αυτοκινήτων: Σπανος (συγνώμη αλλά με λιγότερο από Χ6 Μ δεν πηγαίνω).

Katrinos είπε...

Kai last but not least καμιά 10αριά κόμματους να αναλάβουν το μυικό χαλάρωμα της ομάδος. Διότι η μυική καταπόνηση θα είναι εξαιρετικά έντονη. Εντριβές με τσίπουρο.....

Αλήθεια Χ6 Μ σε πουλμανάκι να βγαίνει?

br fun_atic είπε...

Κορμάρες + μπάλα+ τσίπουρο + παλαιότητα μοντέλων= το σίγουρο έμφραγμα!!!

Βέβαια αν κατεβαίναμε με το σύνθημα: πηδάμε για το γηπεδάκι,μη σου πω ότι θα φτιάχναμε ακόμη και το μεγάλο!!!

Katrinos είπε...

Ούτε κωμωδία των Monty Pythons δεν μας φτάνει. Απλά εμείς θα είμαστε παρωδία ομάδας......

Φυσικά και θα φτιάχναμε το μεγάλο, ασε πρώτα να περάσει η κρίση και το βλέπουμε και αυτό. Ούρες για προσφορά

John - Singapore είπε...

Είστε απόλαυση! Πρέπει να μπεί και κάποιος υπεύθυνος για ενημέρωση των απανταχού αδελφών και να ανεβάζει ρεπορτάζ από τους αγώνες, την σκληρή προετιμασία, τις προπονήσεις... Παρακάμερες, δηλώσεις πρωταγωνιστών, οπτικοακουστικό υλικό. Μπορεί κάποιος προπονητής (βλ. ατζέντης/σωματέμπορος) να σας δεί ώς ταλέντα και να πάρετε και καμιά μετεγγραφή για να απογειωθεί / δικαιωθεί η ποδοσφαιρική καριέρα στους Τράχωνες...

Costix είπε...

Πολλες καλημερες στα Πανιωνια αδελφια.

Επειδη ως σπονσορας το βλεπω και απο την οικονομικη πλευρα του το θεμα, προτεινω να εκδωσουμε ημερολογιο με τους παιχτες μας ντυμενους ΜΟΝΟ με στρινγκακια.

Θα γινει αναρπαστο !!!

Katrinos είπε...

http://sday.gr/Football/Super-League/Panionios/PROTOS.aspx

Και κάτι οφ τόπικ, είναι απίθανο πως την ώρα που ξεφτιλίζεται οριστικά η κουνέλα πως ξαφνικά θυμούνται ιστορίες μας απο το 89!!!!

Griniaris είπε...

Κάποιοι απο εμάς πάντως που σέβονται την ομάδα ξεκίνησαν ήδη προετοιμασία.Μόλις επιστρέψαμε από ασκήσεις φυσικής κατάστασης στα ορεινά του Ελικώνα.Ναι ήταν μια κουραστική μέρα,αλλά όλα για την ομάδα....

Griniaris είπε...

@john-singapore
έχεις υπολογίσει την αναβολή της επόμενης αγωνιστικής;

John - Singapore είπε...

Αν πάνε όλες οι αγωνιστικές πίσω, το χασαμε το τρενο... μονο στις 11/03 είμαι Αθήνα αυθημερόν από Λονδίνο μόνο για το μάτς ερχομαι...

br fun_atic είπε...

Εξακολουθώ να μην επχω pc στο σπίτι...Οπότε ανάρτηση ... αύριο

br fun_atic είπε...

χάθηκε να έχουν κενό μνήμης τίποτα αίκτες που τουε χρωστάμε;

http://www.sportdog.gr/article/87881/den-thumotan-akoma-kai-hthes-o-koulouheres

br fun_atic είπε...

Zourako εσύ, ως τερματοφύλακας, έχεις τέτοια τυχερά;
http://www.sportdog.gr/article/88074/ti-sumvainei-me-te-natali-thanou-kai-ton-gianne-siderake

Costix είπε...

tioΤι ια γινει τελικα με τα παιχνιδια του ΣΚ ??? Ξερει κανεις ???

br fun_atic είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/178824-To-51-toy-Panionioy-thelei-o-Andreas-Patsis

δεν ξέρω σχεδόν τίποτα για το θέμα. Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν έχεις απέναντί σου κάποιον με όνομα και επώνυμο τα πράγματα είναι σαφέστατα πιο εύκολα...

Griniaris είπε...

Για την Κυριακή έχει οριστεί το αναβληθέν αεκ-οφη.Οπότε λογικά δεν θα γίνει η αγωνιστική...

br fun_atic είπε...

τώρα δεν φοβούνται επεισόδια;

zamis είπε...

O Πατσης ειναι αυτος που ηθελε να παρει τα τυρια αλλα δεν τα βρηκε με τον Πηλαδακη?
Ε ρε καψα να επενδυσει στο ποδοσφαιρο..

br fun_atic είπε...

Δικηγόρος, επενδυτής, ιδιοκτήτης της Ελασσώνας;;;;;;;;;;

NK είπε...

Τωρα που βρηκε τοσα λεφτα ενας δικηγορος απο το στεφανοβουνο ειναι ενα μυστηριο. στην ελασσονα παντως εφερε ενα σωρο παικτες απο τις ακαδημιες του γαυρου, εφερε τον αλεξανδρη (τον αλεκο)

br fun_atic είπε...

Στις μέρες μας δικηγόρος με λεφτά είναι ότι πριν 20 χρόνια ο Αλβανός τουρίστας...

Maxi είπε...

Ατυχής br η παρομοίωση.
Να σου θυμίσω ότι το 80% των ελλήνων βουλευτών είναι δικηγόροι, άρα υπάρχουν τουλάχιστον καμιά διακοσαριά δικηγόροι "αρκετά πλούσιοι" και δεύτερον μπορεί να έχει αλλάξει το αντικείμενο της δραστηριότητας (δεν υπάρχουν καινούργιες εταιρίες να στήσουν) αλλά η αγορά έχει πνιγεί στην ακάλυπτη επιταγή. Πενταροδεκάρες θα μου πείς αλλά κάτι κινείται!!!

br fun_atic είπε...

Ξέρεις πολλούς που να είναι σίγουροι οτι δεν θα πάρουν τα λεφτά τους και να είναι πρόθυμοι να επιβαρυνθούν ΚΑΙ με την αμοιβή δικηγόρου;;;Αν ναι θέλω ονόματα,διευθύνσεις και τηλέφωνα :)

Maxi είπε...

Λές ο μοναδικός μαλάκας να είμαι εγώ??? χαχαχα
Χρωστάς όμως και μια απάντηση για τους πολιτικούς!

br fun_atic είπε...

Δες ποια μέτρα έχουν ληφθεί κατά των δικηγόρων,δες ποιοί τα ψήφισαν και βγάλει συμπέρασμα.Οι πολιτικοί,με την εκλογή τους,καθίστανται επαγγελματίες και παύουν να ασχολούνται με τα δίκαια του κλάδου τους.

br fun_atic είπε...

Όργια Παυλόπουλου στο φιλικό κόκκινων - μπλέ...Παράγκαααααα :)

br fun_atic είπε...

http://www.sportdog.gr/article/89205/karphaki-gia-sir-apo-ten-plateia

δεν είναι καρφάκι. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα είχε προβλήματα αντοχής και φυσικής κατάστασης...