Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Και τώρα...τρέχουμε

Η πολύ δύσκολη προσπάθεια σωτηρίας του Πανιωνίου βρίσκεται
πλέον σε κίνδυνο μετά και τη σημερινή ήττα. Η ομάδα μας μένει καρφωμένη στους
23 βαθμούς και αναμένουμε να δούμε τα νέα απίστευτα αποτελέσματα του υπό εξυγίανση
Ελληνικού ποδοσφαίρου...
Για άλλη μία φορά η ομάδα μας σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο.
Λίγες ευκαιρίες και μάλιστα καθόλου ουσιαστικές και ένας Πανιώνιος που δεν
καταφέρνει να δείξει στον φιλοξενούμενο ποιος είναι το αφεντικό. Δυστυχώς με
αυτό τον τρόπο παρουσιαζόμαστε εδώ και 5-6 αγωνιστικές, με αποτέλεσμα τα 45
λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, στα οποία συνήθως ανεβαίνει η απόδοση της ομάδας,
απλά να μην φτάνουν. Έστω και με αυτή την εικόνα, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε
τα 90 λεπτά με 6-7 τελικές προσπάθειες και ένα γκολ. Χάσαμε όμως, καθώς ο απίστευτα
τυχερός Ατρόμητος ευτύχισε να πετύχει δύο γκολ σε δύο και μόνο φάσεις με τον
μεγάλο Κώστα Μήτρογλου. Σήμερα καταλάβαμε ποιο ποιοτικό χάος χωρίζει ένα μέτριο
από ένα καλό σέντερ φορ.
Η ήττα όμως δεν ήρθε μόνο λόγο τύχης των φιλοξενούμενων. Το
παιχνίδι αποτέλεσε ένα διαιτητικό χειρουργείο του διαιτητή, ο οποίος αδικούσε
κατάφορα τον Πανιώνιο σε κάθε φάση. Αυτός είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος των
επεισοδίων που ακολούθησαν την λήξη του παιχνιδιού. Είμαι τυχερός που το παιδί
μου δεν χτύπησε σοβαρά από την πέτρα που δέχθηκε. Το ίδιο τυχερός είναι και ο
συγκεκριμένος διαιτη�F�άγοντα.
Τα όρια είναι στενά και πλέον είμαστε στην κόψη του ξυραφιού.
Το εκτός έδρας πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο και δεν έχουμε πλέον περιθώριο για
απόλειες στη Ν.Σμύρνη. Αυτό ας το έχει υπόψιν τοτοιου είδους
διαιτησίες αποφεύγονται μόνο όταν υπάρχει ο φόβος του ισχυρού παράγοντα.
Τα όρια είναι στενά και πλέον είμαστε στην κόψη του ξυραφιού.
Το εκτός έδρας πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο και δεν έχουμε πλέον περιθώριο για
απόλειες στη Ν.Σμύρνη. Αυτό ας το έχει υπόψιν του ο προπονητής μας, ο οποίος
θεωρώ ότι εδώ και καιρό δεν έχει καθαρό μυαλό στο κοουτσάρισμα, σπαταλά το ημίχρονο,
παρουσιάζει την ομάδα άτολμη εκτός έδρας και προβαίνει σε λάθος ή αργοπορημένες
αλλαγές παικτών.
Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με τις δηλώσεις του κου Δώνη. Δεν έχει
το ειδικό βάρος να πιάνει στο στόμα του τον Πανιώνιο.
Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον διοικητή των
αστυνομικών δυνάμεων που για κάποια εντελώς περιορισμένα επεισόδια, γέμισε μια
ολόκληρη γειτονιά με χημικά.

40 σχόλια:

Griniaris είπε...

Πρώτα απ΄όλα ελπίζω να μην έπαθε τίποτα ο Γιάννης.

Δεύτερον,το σημερινό δεν ήταν χειρουργείο.Ήταν σφαγή που μάλιστα είχαμε χρόνια να δούμε ακόμη και εναντίον του ποκ.Ναι,έγιναν πάλι λάθη προπονητικά αλλά θεωρώ ότι με τέτοιο στήσιμο από το κοράκι δεν είχαμε καμμία τυχη...

Όσο για το Δώνη και το κρίμα για τον πολιτισμό μας,ένα έχω να του πω:Κρίμα για τη μάνα σου...

NK99 είπε...

Πράγματι ο Μάντζιος δεν έχει καθαρό μυαλό και φαίνεται ότι φταίει το άγχος της καταξίωσης. Βέβαια μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι γελοίος σαν τον Δώνη που με τους παίκτες και το μπάτζετ που έχει παίζει ταμπούρι και τελικά ούτε αυτό ξέρει να το παίζει. Είναι μεγάλη χυδαιότητα που επιστήμονες είναι άνεργοι και ένας καραγκιοζάκος που το παίζει προπονητής κερδίζει ένα σωρό χρήματα.

Η ομάδα έχει δυνατότητες αγωνιστικά αλλά το χειρουργείο σήμερα δείχνει κάτι για τη συνέχεια.

Θυμίζω ότι και πέρσι είχαμε χειρουργεία παρά την πλήρη υποταγή στο μεγάλο αφεντικό στα πόδια του οποίου εναποθέσαμε έναν εν ενεργεία διεθνή παίκτη ως δώρο. Το γλύψιμο λοιπόν στο μεγάλο αφεντικό εκτός ότι μας ξεφτυλίζει δεν ωφελεί εκτός και αν οι διοικούντες επιδιώκουν προσωπικό οφελός από την όποια συνδιαλλαγή επιδιώκουν.

Katrinos είπε...

Κρίμα , είμασταν πολύ καλύτεροι και απο καθαρή γκαντεμιά χάσαμε. Γνώμη μου οτι πλέον είμαστε πρώτο φαβορί για Β'.
Η σημερινή διαιτησία δεν μπορεί να κριθεί , ήταν τόσο άθλια που ακόμα και ο Δώνης θα σφύριζε καλύτερα. Ποιός τον έβαλε,νομίζω πως είναι προφανές ,διότι όχι μόνο μας γάμησε σε αυτό το ματς , αλλά εβαλε και την υποθήκη να έχουμε θέματα και στα επόμενα ματς(κόκκινη Σιδεράκη, αποβολή Άκη, επεισόδια κλπ) Ποιός κοντός , γκριζομάλης , κομπλεξικός με μικρή τσουτσού (εικάζω) πρόεδρος ομάδας συνοικίας της Αθήνας έχει μένος με εμάς και δεν θα ησυχάσει μέχρι να μας δεί στη Β'? ? Ε. Σουπρίζ αυτός είναι.

Για το Δώνη εγώ δεν θα είμαι τόσο κύριος όσο εσύ. Προφανώς η καρίερα στα εξωτερικά κλπ έχει πάει περίπατο, έχει καταλάβει οτι η Χαλκηδόνα-Περιστέρι θα είναι το ύψιστο σημείο της σύντομης ελπίζω καρίερας του και προσπαθεί να φανεί ευχάριστος στο αφεντικό του και τους 5-6 οπαδούς της ομάδας του οι οποίοι έχουν μένος με το Πανιώνιο επειδή έπαιξε στα ίσια ένα παιχνίδι που ήταν ζωής και θανάτου, Δηλαδή ΔΕΝ έστησε παιχνίδι για να σωθεί το Περιστέρι - Χαλκιδόνα. . Γιαυτό ο Δώνης έκανε τις δηλώσεις ξεχνώντας οτι όλο το γήπεδο χειροκρότησε το Μήτρο για ένα γκολ που κατα πάσα πιθανότητα ήταν και καταδικαστικό για την ομάδα τους.

Με κάθε ψυχραιμία που μπορώ να έχω αυτή τη στιγμή, θα ήθελα να διερευνηθεί εαν μπορούμε ως φίλαθλοι του Πανιωνίου , κάτοχοι διαρκείας κλπ να κάνουμε καμιά 100στή ξεχωριστές αγωγές προς το πρόσωπο του με αφορμή τις δηλώσεις του ον κάμερα μετά τον αγώνα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Δέν ήθελε η πουτάνα η μπάλα να μπεί, μας πήγαιναν γ@μ%$ντας και τα κοράκια... Ποιός Ατρόμητος; μόνο Μήτρογλου. Και τις τελευταίες δύο μέρες παρακαλούσα να ανεβάσει πυρετό και να μήν παίξει...

Κι αυτός ο αλήτης ο βλογιοκομμένος, δέν ντρέπεται καθόλου;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κι εκεί που βγαίναμε από τη 2, στα αριστερά μας, στη συμβολή με Παλαιολόγου, υπήρχε μιά διμοιρία ΜΑΤ και κοντραριζόντουσαν με κάτι πιτσιρικάδες που πετάγανε διάφορα. Τίποτα το σοβαρό δηλαδή. Κι αυτοί οι καριόληδες πετάξανε χημικά προς το μέρος μας και τρέχαμε όλοι προς την Κοραή να μή σκάσουν πάνω μας. Πριν φθάσουμε στη γωνία, μάς έπιασε το ασφυκτικό κάψιμο στο φάρυγγα, στη μύτη και στα μάτια. Νόμισα πως θα λιποθυμήσω και έτρεχα να απομακρυνθώ και αναφώνησα...ευτυχώς που ήρθα χωρίς τα παιδιά σήμερα...

amanAM είπε...

Έχω μια δυό απορίες: Άραγε όταν ο Δώνης κοιτιέται στον καθρέπτη αηδιάζει κι αυτός όσο εγώ όταν τον βλέπω, ή έχει συνηθίσει να βλέπει αυτήν την μάπα?
Η μάνα του ζει ή αυτοκτόνησε όταν τον πρωτοαντίκρισε?

Ο Θάνος έχει φούρνο, ή όταν αργά ή γρήγορα θα κάψουν κάποιοι το σπίτι του, τότε θα απορούν άπαντες πως να έγινε αυτό?

Όταν επιτρέπουν σε αυτό το ρεζίλι να παριστάνει τον διαιτητή, είναι θέμα χρόνου να τον περιποιηθούν κάποιοι όπως ακριβώς του αξίζει.

Χάρης είπε...

Εκτός από τήν διαιτησία καί τήν ατυχία άς μάς εξηγήσει ο Μάτζιος γιατί χρησιμοποίησε τόν Φανούρη ένα ολόκληρο χαμένο ημίχρονο από τόν οποίο προήλθε καί τό 1ο γκόλ.

Griniaris είπε...

http://www.gazzetta.gr/podosphairo/article/item/270270-etan-ena-theatro-skion

Θα διαφωνήσω μόνο στο "κύριος" πριν από το δώνης...

dimosthenis είπε...

Πώς ένας αγώνας που μέχρι το 60' γινόταν σε εκκλησία μετατράπηκε σε ριγκ μόνο αυτός ο ανεκδιήγητος διαιτητής το ξέρει και βέβαια όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης Σπανός Δώνης και σια. Όταν ο προπονητής μιας ομάδας αντι να δει όλο το γήπεσο να χειροκροτεί τον παίχτη που μας έβαλε δυο γκολ σε πολύ κρίσιμη για μας βαθμολογική θέση μιλάει για το πιο χυδαίο γήπεδο (άλλο ήθελε να πει αυτό που τον γ@μ...στο πρόσφατο παρελθόν και τον έστειλε στη Β), τότε η αθλιότητα και το θράσος περισσεύει. Ο άνθρωπος έχει χάσει το τόπι αξίζει τον οίκτο μας γιατί όχι και καμιά αγωγή.
Ο άθλιος Θάνος έδωσε ρεσιτάλ διαφορετικής μεταχείρισης για τις ίδιες φάσεις για τις δυο ομάδες. Προκλητικός, ανενδοίαστος μας γέμισε κάρτες. Ξεσήκωσε και τον πιο ήπιο φίλαθλο ακόμα και για φάσεις που μπορεί να είχε δίκαιο. Έχασε (έστησε;)το ματς και μας εξόργισε. Να ζητηθεί να μην μας ξαναδιαιτητεύσει, γιατί είναι επικίνδυνος.
Η εικόνα του αγώνα είναι μαγική. Τρεις επιθέσεις ο Μήτρογλου (Ατρομητός) δυο γκολ. Ο Σιδεράκης θεατής. Μαζί με την ικανότητα του Μήτρογλου η τύχη ήταν όλη μαζί του. Γλύστριμα από το μπακ μας στο πρώτο γκολ δοκάρι και μέσα για δυο πόντους. Δυο κόντρες τον έβγαλαν τετατέτ στο δεύτερο. Η τύχη βοηθάει τους ικανούς αλλά εμάς μας έχει μουτζώσει. Να πω και κάτι ακόμα. Στο πρώτο γκολ το μπολ μπόυ έδωσε τη δεύτερη μπάλα στο Σκόδρα αυτόματα την ώρα που ο Ρόκας διεκδικώντας την μπάλα είχε βγει εκτός φάσης. Δεν του είπε κανείς ότι στο γήπεδό μας δε διευκολύνουμε τον αντίπαλο να μας κτυπήσει ενώ είμαστε απροετοίμαστοι; Φαντάζομαι να μην ξαναγίνει.Έπρεπε να του τη δώσει στα χέρια; ας την πέταγε πέντε μέτρα μακριά.
Θα συμφωνήσω με το Br ότι το στήσιμο της ομάδας στο γήπεδό μας με δυο αμυντικά χαφ δε δημιουργεί ευκαιρίες. Η παρουσία Ντιμπαλά σε κλειστές άμυνες φαίνεται να δημιουργεί άλλη δυναμική τόσο για κείνον όσο και για τον Κούτσι. Με την παρουσία και των δυο πρέπει να βρεθεί ρόλος για το Σκέμπρι που στο β' ημίχρονο χάθηκε. Δεν έχουμε τις σέντρες από το ύψος της περιοχής. Δυο φορές που τις είχαμε πετύχαμε ένα γλολ και είχαμε την ευκαιρία Όμο που χάθηκε.
Θα τελειώσω με τα δάκρυα του Τσάβαλου. Την ώρα που έληξε το ματς στεκόταν σε μια γωνιά δακρυσμένος. Είναι νωρίς για δάκρυα πρόεδρε, ακόμα και αν είναι δάκρυα δικαιολογημένης οργής όπως όλων μας. Ο Πανιώνιος πρέπει να κρατήσει μια πιο επιθετική στάση απέναντι σε όλους αυτούς του κανίβαλους του ποδοσφαίρου όπως ο σημερινός ΚΟΣ ΘΑΝΟΣ. Ελπίζω την επόμενη φορά τα δάκρυα να είναι χαράς.

Recoba είπε...

Στην εξέδρα κάποιος φώναζε από πάνω (στο 20') να βγάλει το Φανούρη, φεύγοντας απ'το γήπεδο ακούω κάποιον άλλο: "Πού πάμε με το Φανούρη?...", και εδώ παραπάνω ο συνΠανιώνιος Χάρης σχολιάζει πως ο Φανούρης έφταιγε για το πρώτο γκολ! ΕΛΕΟΣ. Τι κόμπλεξ είναι αυτό?

Η απαράδεκτη συμπεριφορά προς παίκτες μας και τα αντικείμενα που εκτοξεύονται από την 3 σε κάθε ευκαιρία, πραγματικά με ξενερώνουν αφάνταστα. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτά τα θέματα.

Ο Φανούρης σήμερα δεν έπαιξε καλά αλλά δεν φταίει για το 1ο γκολ (εγώ θα 'λεγα περισσότερο φταίει το ballboy που πέταξε γρήγορα τη μπάλα για να εκτελεστεί το πλάγιο!), όπως δεν έπαιξαν καλά ο Ρόβας, ο Κούτσι, ο Πιερ, ο Όμο (ματιασμένος), και -η ιερή αγελάδα πολλών- ο Σάμαρης! Γενικά όμως μπορώ να πω ότι παίξαμε πολύ καλύτερα απ'ότι περίμενα. Τέτοια κατοχή μπάλας δεν θυμάμαι να 'χαμε σε κανένα άλλο ματς.

Πίκρα σήμερα, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι νομίζω θα παραμείνουμε στην κατηγορία.

br fun_atic είπε...

Αν κάποιος μας ρώταγε τι έφταιξε σήμερα και πως θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο στο επόμενο παιχνίδι,θα του λέγαμε ότι απλά είμασταν άτυχοι;
Εκτιμώ τον Μάντζιο και τη δουλειά του.Θεωρώ όμως ότι στο ντεμπούτο το έβγαζε περισσότερο δυναμισμό.Νομίζω ότι αυτό μεταδίδεται και στην υπόλοιπη ομάδα.Παίζουμε κάπως cool...Όσι περνάει ο καιρός και δεν ξεμπερδεύουμε τόσο πιο πολλά ύποπτα θα βλέπουμε.να μην ξεχνάμε ότι μπαίνουμε σε προβλήματα μολονότι έχουμε το πιο βατό εντός έδρας πρόβλημα.Αντί για γκαντεμιές και μαντζούνια προτιμώ να βρούμε λύσεις.

IWN1998 είπε...

Για να μείνεις στην κατηγορία απ' ότι φαίνεται δεν αρκεί το ότι κάνεις εσύ, οπότε ας έχουμε μικρές προσδοκίες... κοιτώντας πχ σήμερα εκεί στα βόρεια προς την Ξάνθη, πέρα από τους Θάνους και τους Δώνηδες...
Η βρωμιά είναι τόση που για να δικαιολογήσει τη μπόχα της θέλει να στρέψει την κοινή γνώμη στη "χυδαιότητα' της αγανάκτησης που προκαλεί η σαπίλα της.
Αξίζει άραγε πια η προσπάθεια να κρατηθούμε στην επιφάνεια της κινούμενης άμμου; Για να βλέπουμε τα πρωταθλήματα των Θάνων; Είναι τα όσα σέρνει πίσω του τούτος ο σύλλογος που μας κάνει να θέλουμε να μείνει όρθιος και να μη γίνει βορά των ορέξεων της σαπίλας της "ηθικής" Δώνηδων και λοιπών.

IWN1998 είπε...

Η ομάδα θα γίνεται ολοένα και χειρότερη. Είναι μια ομάδα με παίκτες που δεν έκαναν ποτέ προετοιμασία, ξαναστήθηκε μετά το 1/3 του πρωταθλήματος από την αρχή και ο προπονητής της είναι φιλότιμος αλλά πρακτικά όχι με εμπειρίες. Σημασία έχει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και ότι βγει. Σίγουρα κάποιοι νεόπλουτοι μεγαλοιδιοκτήτες μας βλέπουν σαν την εύκολη λύση για να σώσουν το τομάρι τους. Και θα φροντίσουν να μας "περιποιηθούν" καλή ώρα όπως σήμερα. Ας κάνουμε το καλύτερο και ότι βγει. Πολλοί θέλουν να μας μετατρέψουν στον Ηρακλή του Νότου. Θα δώσουμε τη μάχη μας όσο μας παίρνει. Λύσεις δεν υπάρχουν εύκολες. Διάβασα για το Γουνδουλάκη παραπάνω. Όποιος από δω και μπρος δεν τρώει σίδερα θα φταίει. Μαρκαρίσματα με τα μάτια και ολιγωρίες δεν δικαιολογούνται. Κανένα δεν θα φάμε αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι μας πολεμούν και θα πρέπει να πολεμήσουμε όσο και όπως μπορούμε. Και στο πρώτο μέρος σήμερα, πολλοί έμοιαζαν σα να παίζουν φιλικό το καλοκαίρι.

zouri1 είπε...

Πιστευω οτι ολα θα ηταν διαφορετικα αν δενειχαμε τον Κουτσι και απλα ειχαμε καποιον που να τελειωνει καλυτερα τις ευκαιριες.Τοχαμε τονισει απο την αρχη του πρωταθληματος,οτι πασχουμε εκει,Αντιθετα η ομαδα γεμισε με παραπανισιους παικτες στο κεντρο,που εχουμε για 7 αλλαγες.Θεωρω οτι για τις δηλωσεις Δωνη,πρεπει να γινει επισημα μηνυση.Δεν δεχομαι αυτα τα ρατσιστικα ομως για την εμφανιση του.Θεωρω οτι ειναι εκτος κουλτουρας μας,οσο δικαιο και να εχουμε.Κινδυνευπυμε εδω και καιρο και σας το εχα τονισει και με σχολιο εδω,οτι λογω λιγοτερων αγωνων των απο κατω μας,δεν εχουμε καταλαβει οτι συντομα θα ειναι απο επανω μας.Με δυσκολια μας βλεπω στους 30 βαθμουε.

IWN1998 είπε...

Προφανώς τα της εμφάνισης είναι πράγματα που δεν πρέπει να λέγονται. Αυτό που έχει σημασία είναι το τι λέει και με πιο παρελθόν, αυτός και ο πρόεδρός του τολμούν και μιλούν για χυδαιότητες.
Για τον Κούτσι σε σχέση με το Μπάλαμπαν, καλύτερος είναι όπως και σε σχέση με άλλους που είχαμε πχ Μπάρκογλου, Άντερσον κλπ. Απλά δεν είναι Μήτρογλου και έχει πάθει και ψυχολογικό πρόβλημα από την πρόσφατη αστοχία του. Από την άλλη ο Ντιμπαλά μπορεί να τέλειωνε καλύτερα φάσεις αλλά είναι στατικός φορ και με την ανυπαρξία του κέντρου μας δεν βοηθάει παρόμοια. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί ξεκίνησαν Ρόβας και Γουνδουλάκης, που ήταν και οι δυο για τα μπάζα στο Α μέρος συνεπικουρούμενοι από έναν κακό χθες Όμο. Ο Μενδρινός μου φάνηκε χθες ότι θα πρόσφερε περισσότερα αν μπορεί να βγάλει όλο το ματς. Απογοήτευση δυστυχώς και πάλι ο Αράζ. Πολύ χειρότερος απ' όταν πρωτοήρθε (όπως και ο Ρόβας). Τι στο καλό τους κάναμε;;;

Χάρης είπε...

Φίλε Recoba δέν έχουν άδικο αυτοί πού φωνάζουν γιά τόν Φανούρη από τό 20ο όπως λές. Δέν χρειάζεται νά πειραματιστούμε αφού γνωρίζουμε ότι τό παιδί δέν κάνει ούτε γιά Β΄ εθνική. Σέ αγώνες πού είναι οριακά τά πράγματα εάν ξεκινάς μέ έναν άχρηστο καί 2-3 πιθανώς πού δέν θά τραβήξουν εκείνη τήν ημέρα, χάνεις τό πλεονέκτημα νά πάρεις αποτέλεσμα.

romy38 είπε...

κουιζακι,στον αγωνα που ριξαμε τον Ατρομητο,που ηταν ο δωνης προπονητης,ποσο ηταν το σκορ στο ημιχρονο του αγωνα του και ποιο ηταν το τελικο αποτελεσμα?Δεν ξεχνιουνται αυτα βρωμοπουστα,που τους πουλας και οπαδιλικι,ο Ατρομητος θα ειχε σωθει αν η μανα σου δεν σε ειχε βγαλει απο τον κωλο

zamis είπε...

Το θεμα ειναι οτι επεσε χοντρο στησιμο και σε μας και στην Ξανθη.Και τι αλλο θα δουμε..

Bertheway είπε...

Ο κ.Δώνης έχει συνηθήσει στα υπόλοιπα γήπεδα που πηγαίνει,πίσω από τον πάγκο να του μιλάνε στον πληθυντικό.Να του δίνουν ευχές για υγεία και πρόοδο για εκείνον και την οικογένεια του και γενικά να γίνεται μία συζήτηση επιπέδου.Και βρέθηκαν οι αλήτες,οι χυδαίοι οι Πανιώνιοι να τον βρίσουν.Ντροπή μας.Αν και το παιχνίδι δεν το είδα για τον Γουνδουλάκη να πω ότι η υπομονή σχεδόν όλων των φιλάθλων έχει εξαντληθεί.Δεν περιμένουμε πλέον τίποτα από τον Φανούρη.

br fun_atic είπε...

και ο Σκέμπρι χαμένος στο διάστημα ήταν...Νομίζω όμως ότι το κύριο λάθος ήταν του Άκη. Σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται πίεση από το πρώτο δευτερόλεπτο...Θεωρώ ότι έχουμε καιρό να το δούμε.Καθυστέρησε χαρακτηριστικά και με τις αλλαγές.

IWN1998 είπε...

Ποιος Φανούρης, ποιος Σκέμπρι; Το Ρόβα δεν τον είδατε;

Εγώ πάντως έχω να πω πως πολλοί παίκτες είναι πολλοί χειρότεροι απ' ότι ήταν στην αρχή του Γύρου ή όταν ξεκίνησαν στον Πανιώνιο οι μεταγραφέντες:

Ρόβας, Κούτσι, Σκέμπρι, Αράζ, Σάμαρης, Όμο.

Επίσης θα σταματήσει αυτή η γελοιότητα με το τερέν - πισίνα; θα πέσουμε στη Β' και θα μας μείνει το χόρτο; Και το πληρώσαμε προχθές; ξεκινήσαμε να παίξουμε δημιουργικά και ο αντίπαλος στα μετόπισθεν και κάναμε γλύστρες στο βρεγμένο χόρτο. Στο πρώτο γκολ ο Πιερ κάνει "βουτιά" και χάνει το Μήτρογλου. Ως το 30' το να κάνεις κοντρόλ ήταν πολυτέλεια. Θα μου πεις και οι αντίπαλοι το ίδιο δυσκολεύονταν. Αλλά εμείς είχαμε το άγχος της νίκης. Εμείς θέλαμε να παίξουμε να βγάλουμε γκολ. Εμείς φάγαμε το γκολ και αυτοί κλείστηκαν. Έλα που σε μας στοίχισαν οι νεροτσουλήθρες. Έλεος πια με τις ενέργειες αυτοχειρίας.

zamis είπε...

Ρε παιδια,ενταξει με τους Φανουρηδες,τον Ακη,το χορτο,ολα σωστα.
Αλλα εδω μιλαμε για σφαξιμο καραμπινατο και γκαντεμια γαμω τους ανυπαρκτους.

IWN1998 είπε...

@zamis. Να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους. Τον Παναιτωλικό θα κάνουνε το παν να μην τον ρίξουν. Υπάρχει κάποιος που βάζει λεφτά εκεί και δεν θέλουν να σηκωθεί να φύγει σε ένα ποδόσφαιρο που πάνω από τις μισές ομάδες είναι χωρίς επενδυτή κατ' ουσίαν ή με αχυρανθρώπους του "θεσμού" (όπου "θεσμός" είναι ο δικός μας περσινός χορηγός και νυν "δανειστής" ομάδων άλλων μεταξύ των οποίων και ο Ατρόμητος).
Μια κάποια ασφαλιστική δικλείδα για μας θα ήταν να μπει κάποιος με ονοματεπώνυμο στην ΠΑΕ και όχι μόνος ο ερασιτέχνης... Αλλά που; ακούστηκε ο Πάτσης που ίσως δεν είναι κατάλληλος. Δεν ξέρω κιόλας. Πάντως μόνο του τον ερασιτέχνη δεν θα τον σεβαστεί κανένας.
Και όλοι ξέρουμε ότι καμιά κάθαρση δεν έχει γίνει και παλιοί και νέοι υπαίτιοι διαβιούν ελεύθεροι.

zamis είπε...

Δεν διαφωνω Ιωνα.Βαλε δε-εκτος του Αγρινιου-οτι ο χοντρος(που εσφαξε και τον βαζελο χτες)θελει και Κερκυρα στην κατηγορια οπωσδηποτε.

br fun_atic είπε...

Αν μείνει Κέρκυρα και Αγρίνιο ποιός θα πέσει ;;;

EndyS είπε...

Πρώτα απ' όλα πιστεύω ότι θα πρέπει να διαγραφούν τα χυδαία σχόλια του Romy. Πιστεύω ότι εδώ υπάρχει ένα επίπεδο.

Κατά τα λοιπά αν και έκλεισε ο λαιμός μου από τα μπινελίκια στον διαιτητή, βλέποντας τα πράγματα πιο ψύχραιμα δεν βλέπω αλλίωση αποτελέσματος. Ένα λάθος στην φάση του Κούτσι και δύο τραβηγμένες φάσεις για πέναλντι δεν είναι "σφάξιμο". Μάλλον τα φουσκώνουμε και είναι επικύνδινο. Αν οι παίκτες αρχίζουν να βλέπουν οργανωμένο πλάνο εναντίον τους, θα βαρύνουν κι άλλο τα ήδη βαριά πόδια.

Το πρόβλημα είναι καθαρά η ομάδα μας και δεν είναι ούτε η διαιτησία, ούτε ο Δώνης. Κάνουμε κοιλιά και δυστυχώς δεν έχουμε έναν κανονικό προπονητή στον πάγκο που μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση. Μακάρι να πάνε όλα καλά κι εκτός από παίκτες, κερδίσουμε κι έναν προπονητή στο τέλος της χρονιάς.

Διαφωνώ με αυτούς που λένε ότι είμαστε φαβορί για υποβιβασμό. Υπάρχουν άλλες ομάδες με πολύ πιο δύσκολο πρόγραμμα από το δικό μας. Το μόνο που μας χρειάζεται είναι να επανέλθει η φλόγα στα μάτια των παικτών και να πάρουμε 3 νίκες στο γήπεδό μας.

br fun_atic είπε...

Σπανίως διαγράφω σχόλια, γιατί θεωρώ ότι ο κθένας, χωρίς τροχονόμο, μπορεί να είναι σωστός στις εκφράσεις του. Άρα, μάλλον θα χρειαστεί ο Romy να αλλάξει κάπως το σχόλι΄΄ο του για να μην έρθει κανείς μας σε δύσκολη θέση.

Κι εμένα endys αυτό είναι το πρόβλημά μου. που δεν βλέπω πάθος στους παίκτες.Ίσως, τώρα που για τους Χ - Ψ λόγους δεν παίρνουν ευκαιρίες τα πιτσιρίκια, να μην υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός για τη θέση...

zamis είπε...

καντο λωκο ρομυ:)

zamis είπε...

Οταν το 1-1 γινεται 0-2,οταν δεν αποβαλλεται ενας τουλαχιστον αντιπαλος,οταν δεν σφυριζονται προφανη φαουλ,οταν ο εποπτης σηκωνει σημαια συνεχως και εχουν κανει το ματς λομπουρδε,ε αυτο λεγεται ΚΑΡΑΣΤΗΣΙΜΟ.
Και please,με ολες τις αδυναμιες,τις δικες του και της ομαδας,ο μη κανονικος προπονητης ηταν πολυ καλυτερος απο τους ''επαγγελματιες'' λεμουνιδωναιους.

Katrinos είπε...

Φίλοι μου ποτέ μη ξεχνάτε.
Το καλύτερο στήσιμο είναι αυτό που δεν δίνει δικαιώματα. Τη Κυριακή παρακολουθήσαμε σεμινάριο 'εχθρικής συμπεριφοράς', σφάξιμο με το γάντι που λένε.
Η ανακοίνωση του συνήθως εριστικού Ατρόμητου τα λέει όλα....

@BR, μα δεν έχεις καταλάβει οτι εαν ΔΕΝ πέσει η Κέρκυρα ή ο Παναιτωλικός είμαστε πρώτοι υποψήφιοι?

zamis είπε...

Και ο Εργοτελης-ομαδα χωρις λογο υπαρξης-εχει ευκολο προγραμμα.

IWN1998 είπε...

@Endys. Δεν χρειάζεται γιαταγάνι να σε σφάξουν αν έχουν νυστέρι και βαμβάκι. Μόνο νόημα δεν έκανε στο Δώνη για να βγάλει το Ζουέλα έχοντας ήδη αγνοήσει την κάρτα σε δυο συνεχόμενα φάουλε από τα οποία το ένα με το τράβηγμα φανέλας ήταν ο ορισμός της κίτρινης.
Σαράντα μέτρα εκτός φάσης ήταν όταν έδωσε το φάουλ του κούτσι στο ώμο με ώμο με Φυντανίδη και ενώ έμπαινε τετ-α-τετ με τον Ράντμαν. και καπάκι το 0-2.
Ας φάμε τώρα και την πειθαρχική δίωξη που έκανε ο κος Πετρόπουλος σε μας και στον ΠΑΟ να μάθουμε να μην μιλάμε και να δεχόμαστε αγόγγυστα το "πλάνο". Και φήμες για το επόμενο "ματς" του πλάνου υπάρχουν ήδη.

Maxi είπε...

να προσθέσω στο σχόλιο του Ιωνα ότι και το δεύτερο γκόλ ξεκινάει από φάουλ που γίνεται στο Σάμαρη από το Σφακιανάκη (αν δε κάνω λάθος)στο κέντρο.

zamis είπε...

http://www.sportdog.gr/article/90792/otan-den-paei-o-moameth-sto-vouno

γελανε ολοι με τον γελοιο

Θεμιστοκλής είπε...

Μόλις έμαθα για την επέκταση συμβολαίου του Σάμαρη.
Επειδή πολλά έχει ακούσει -και από μένα- για τους χειρισμούς της σε διάφορα θέματα η διοίκηση του συλλόγου, είναι νομίζω επιβεβλημένο να πούμε κι ένα μεγάλο μπράβο γι αυτή την κίνηση.
Αυτή η ομάδα έχει προοπτική αν καταφέρει να χειριστεί σωστά το έμψυχο υλικό της.

amanAM είπε...

Κανένας δεν μπορεί να μην χαίρεται που ανανεώθηκε το συμβόλαιο ενός νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, αναρωτιέμαι όμως για το κόστος αυτής της ανανέωσης και το πόθεν έσχες.

Τζάμπα ανανέωσε το συμβόλαιο?

Panionara είπε...

Ο/Η AmanAM είπε...
Κανένας δεν μπορεί να μην χαίρεται που ανανεώθηκε το συμβόλαιο ενός νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, αναρωτιέμαι όμως για το κόστος αυτής της ανανέωσης και το πόθεν έσχες.

Τζάμπα ανανέωσε το συμβόλαιο?


ΟΧΙ ΡΕ, ΤΙ ΤΖΑΜΠΑ;
ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΗ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

vassilis είπε...

BR, και φίλοι του μπλογκ,
εγώ βρέθηκα στο γήπεδο το Σάββατο και φυσικά πικράθηκα. Κι επειδή το έργο το έχουμε ξαναδεί αν ακούει κάποιος από τη διοίκηση, λυπάμαι αλλά προβλέπω δύσκολες ώρες.Καλό θα κάνετε να αφυπνιστείτε διότι ακόμα υπάρχει χρόνος.
Αν υπήρξε λοιπόν σφάξιμο το Σαββατο ήταν με το γάντι, τίποτα άλλο...Άλλωστε με Μήτρογλου δεν χρειάζονται και πολλά....
Ας δούμε αυτά που έρχονται. Τον ξέρετε τον Κο Γεράσιμο Ντίτσο;
Καλό είναι για μένα να προφυλαχθείτε διότι έχω την εντύπωση ότι ήταν στους διωκόμενους διαιτητές για ΣΤΗΜΕΝΑ....

br fun_atic είπε...

@Panionara
Συγνώμη, αλλά δεν εκφράζεσαι ωραία...

@ΑΜΑΝΑΜ
O Σάμαρης ήταν από τους πλέον χαμηλά αμοιβόμενους παίκτες της ομάδας, οπότε δεν ήταν πολύ δύσκολη ή ιδιαίτερα δαπανηρή η ανανέωση. Σε κάθε περίπτωση, η συμφωνία για αύξηση των αποδοχών ενός παίκτη, ο οποίος οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να προκαλέσει σοβαρό μεταγραφικό ενδιαφέρν και να αποφέρει χρήματα είναι απλή διαδικασία...

fatso είπε...

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται η συνέντευξη Σουφλέρη, ότι έγινε( μεταξύ των άλλων) για προσωπική προβολή και μάλιστα πολιτική,ενόψει εκλογών! Ακόμα και η φωτογραφία, μου θυμίζει πολιτευτή παρελθόντων ετών!