Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Νίκη - μισή σωτηρία


Πολύ καλή εμφάνιση, καλό στήσιμο και κοουτσάρισμα της ομάδας
και απόδραση από το Γεντί Κουλέ με τους τρεις βαθμούς της νίκης, που μπορεί και
να ισοδυναμούν με εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, αν βέβαια είμαστε το
ίδιο σοβαροί και ουσιαστικοί στα επόμενα παιχνίδια, ιδίως εντός έδρας.
Σε ένα παιχνίδι λαθών, όπου ήταν προφανές ότι θα κέρδιζε η
ομάδα που θα σκόραρε πρώτη, βρέθηκε ο Ζαν Ζακ Πιέρ να πετύχει γκολ με κεφαλιά ύστερα
από σέντρα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ήταν το τελευταίο γκολ που πετύχαμε
με αυτό τον απλό και κλασικό τρόπο. Πιθανότατα να το είχε πετύχει ο Μήτρογλου.
Σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος, όχι μόνο από το τρίποντο,
αλλά κυρίως επειδή η ομάδα έδειχνε πάθος και δύναμη. Αν τα στοιχεία αυτά τα είχαμε
σε μερικά από τα προηγούμενα παιχνίδια, σήμερα θα είχαμε εξασφαλισμένη τουλάχιστον
την παραμονή. Ας είναι. Η ομάδα αφυπνίστηκε έστω και τώρα.
Μου άρεσε πολύ ο Μιχαηλίδης, ο οποίος αποτελούσε εγγύηση κάτω
από τα δοκάρια (είναι άδικο να τον κρίνουμε μόνο από τα πέντε γκολ στο Καραισκάκης),
ενώ καλοί θεωρώ ότι ήταν οι Κούρντι (νομίζω ότι το παιδί αυτό είναι πολύ καλύτερο
από τον Μανιάτη στον πρώτο χρόνο παρουσίας του), Μενδρινός, Ντιμπαλά, Πιέρ (πολύ
καλός αμυντικός, πολύ καλός χαρακτήρας απ' ότι μαθαίνω). Δεν μου άρεσε ο Αντούνες
( ο οποίος βέβαια είχε ένα πολύ καλό σουτ, αλλά δεν ανταποκρίνεται σ' αυτό που
είχα στο μυαλό μου ακούγοντας ότι έρχεται από τη Roma και είναι διεθνής με την εθνική
Πορτογαλίας) και ο Σκέμπρι, όχι τόσο για αγωνιστικούς λόγους, όσο για την
αχαρακτήριστη ενέργεια του. Ο Μαλτέζος ήρθε ως αντικαταστάτης του Ριέρα. Θεωρώ ότι
ο Σκέμπρι είναι κατώτερος του Ριέρα και στην καλή του και στην μέτρια ημέρα. Βέβαια
είναι πολύ φθηνότερος και όταν τον αποκτήσαμε όλοι θεωρούσαμε ότι θα γλυτώσουμε
από το βουνό ανόητων καρτών του Ισπανού. Σήμερα είδαμε τον κλώνο του Ριέρα. Η
διοίκηση πρέπει να τον τιμωρήσει μα βαρύ χρηματικό πρόστιμο, γιατί εξέθεσε την
ομάδα και μας δημιουργεί και σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα.
Συνεχίζουμε λοιπόν με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ελπίζοντας ότι
το οικονομικό και αγωνιστικό θαύμα είναι κοντά.

Υ.Γ
Αυτό το παιχνίδι με τα παιχνίδια το Σάββατο πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Πρέπει, οι ομάδες που αγωνίζονται για την παραμονή να παίζουν ΟΛΕΣ την ίδια ημέρα και ώρα. Διαφορετικά ο καθένας μπορεί να φαντάζεται ό,τιδήποτε. Θεωρώ ότι η διοίκηση πρέπει να μεριμνήσει για αυτό τη ζήτημα, ιδίως μετά απ' όσα είδαμε την προηγούμενη αγωνιστική.

47 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Για τους Ιντερίστας: Σας παρακαλώ, για τελευταία φορά, να μου επιβεβαιώσετε συμμετο Πρέπει, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα να ξέρω πόσοι είμαστε και τι νούμερα εμφάνισης χρειάζεται ο καθένας, για να τις παραγγείλω. Επειδή η ομάδα έχει χορηγό, δεν σημαίνει ότι θα του πιούμε το αίμα. Συνεπώς, δεν θα κάνουμε ομάδα αποτελούμενη από πολλά άτομα.Εκτός, κι αν επιβαρυνθούμε οι ίδιοι το κόστος των εμφανίσεων, οι οποίες, αν τις προμηθευτούμε από την μπουτίκ, έχω την εντύπωση ότι κοστίζουν γύρω στα 20 ευρώ. Αν κάποιος άλλος έχει υπόψη του φθηνότερες εμφανίσεις σε ΜΕΓΑΛΑ νούμερα, ας μου το γράψει.Επίσης, αν υπάρχουν ομάδες που θέλουν να μπουν στο πρωτάθλημα έστω και τώρα, είναι η τελευταία τους ευκαιρία.Δηλώσεις συμμετοχής στο pgss5x5@gmail.com

Griniaris είπε...

Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ κακό και κάναμε απίστευτα πολλά λάθη.Ωστόσο το "θα κέρδιζε όποιος σκόραρε πρώτος" είναι γνωστό ότι ισχύει μόνο για τους αντιπάλους μας.Πολύ καλοί Μενδρινός και Ρόβας σήμερα.Αχαρακτήριστη η ενέργεια του Σκέμπρι.Ευκαιρία να τιμωρηθεί με πρόστιμο ισόποσο του υπολοίπου της αμοιβής του.Πολύ καλός και ο Μιχαηλίδης...

ΥΓ.Το πρωί θα κατέβω στο γήπεδο για κατασκοπία...

Χάρης είπε...

Δέν ξέρω τί λένε οι αθλητικογράφοι, εγώ θεωρώ ότι είμαστε καλλίτεροι από τόν οφη καί κερδίσαμε δίκαια. Οι ευκαιρίες μας ήταν σαφώς κλασσικότερες. Τό δοκάρι τών αντιπάλων προήλθε από καθαρό φάουλ υπέρ μας, πού δέν τό έδωσε. Επίσης σέ επίθεση τού Ντιμπαλά, ο Ταυλαρίδης τόν έκοψε μέ φάουλ καί ενώ ήταν τελευταίος παίχτης σέ εμφανή θέση γιά γκόλ, έπρεπε νά τού δώσει κόκκινη καί όχι κίτρινη. Συγχαρητήρια σέ όλους τούς παίχτες γιά τό πάθος καί τήν αγωνιστικότητά τους. Ο Σκέμπρι είναι από τούς λίγους παίχτες ποιότητος πού έχουμε, αλλά η ενέργειά του ήταν έγκλημα γιά τήν ομάδα καί συμφωνώ ότι πρέπει νά τιμωρηθεί, γιατί μπορεί νά μήν τό πληρώσαμε στήν Κρήτη, αλλά δέν έχει δικαίωμα νά στερείται η ομάδα η παρουσία του.

IWN1998 είπε...

Από το 65 και μετά, το μομέντουμ του αγώνα ήταν υπέρ μας. Ο Σκέμπρι με απ' ευθείας κόκκινη θα έχει σημαντική ποινή δυστυχώς για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας και οπωσδήποτε πρέπει να δεχθεί πρόστιμο από την ΠΑΕ αλλά ας ελπίσουμε ότι αστεία γράφτηκε αν το κατάλαβα καλά ότι είναι ευκαιρία για να μην τον πληρώσουμε μέσω ισόποσου προστίμου... Είπαμε να αλλάξουμε νοοτροπίες, να υπάρξουν διαδικασίες και κανονισμοί και να δείξουμε ένα πρόσωπο που θα μας αλλάξει ρότα.
Όσο αφορά την απόδοσή μας, δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πολλά από μια ομάδα που δεν έχει ξαναπαίξει με αυτή τη σύνθεση και νομίζω πήραμε το περισσότερο δυνατό. Οπότε τέλος καλό, όλα καλά, αν δεν εφησυχάσουμε ...

EndyS είπε...

Μεγάλη νίκη η σημερινή, όσο και απρόσμενη.
Θα συμφωνήσω με τον Γκρινιάρη ότι έγιναν πολλά και αβίαστα λάθη, τα οποία εκτός από εκνευρισμό δείχνουν ότι η ομάδα δεν είχε καθαρό μυαλό.
Είχε όμως ψυχή και τύχη.

Ο Μενδρινός δίνει ποιότητα και θα το φωνάζω ότι πρέπει να παίζει μαζί με τον Σάμαρη, μπροστά από τον Όμο σε ένα σύστημα ίδιο με του προηγούμενου προπονητή.

Ο Σκέμπρι πρέπει να τιμωρηθεί, αλλά όχι να ξενερώσει. Ο Κούρντι βελτιώνεται συνέχεια, ο Αναστασόπουλος δεν αρπάζει τις ευκαιρίες του, ο Αντούνιες δεν δείχνει ακόμα κάτι, ο Πιερ χωρίς να είναι συγκλονιστικός δεν μας κάνει να νοσταλγούμε τον Τσότσα.

Μπράβο στα παιδιά και στον μαθητεύομενο για την μεγάλη επιτυχία. Πάμε γερά με Δόξα την άλλη εβδομάδα για να αποκτήσουν ουσία οι σημερινοί βαθμοί.

zamis είπε...

ΝΠΡΑΒΟ ΡΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕ

Griniaris είπε...

Ασφαλώς και ήταν χιούμορ η ποινή.Θεωρώ όμως ότι πρέπει εκτός από την τιμωρία των αγωνιστικών,να έχει και κάποια ποινή από τη διοίκηση.Κρίμα γιατί σήμερα ήταν αρκετά καλός και μαχητικός...

br fun_atic είπε...

http://www.sportdog.gr/article/91170/o-authedikos-omorphadras

dimosthenis είπε...

Σάββατο σωτηριας! Το αποτέλεσμα στο Ηράκλειο ισορρόπησε τις απώλειες από τα δυο τελευταία ματς στην έδρα μας. Τους δυο βαθμούς με ΠΑΣ και τον ένα με Ατρόμητο που έπρεπε βάση απόδοσης να είχαμε πάρει.
Συμφωνώ απόλυτα με το πάθος που έδειξε η ομάδα, παρά τα αβίαστα και πάλι λάθη στο κέντρο που έδωσαν εύκολες επιθέσεις στον αντίπαλο. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο ξεμαρκάρισμα με διαρκή κίνηση και την μπάλα με τη μία, ώστε να διατηρούμε κατοχή.
Από το ματς στο Γεντί Κουλέ κερδίσαμε εκτός από τους βαθμούς και τρεις παίχτες. Το Μιχαηλίδη που ήταν κέρβερος και ενέπνεε εμπιστοσύνη σε όλους. Μας χρειάζεται η εμπειρία του. Το Μενδρινό που έδειξε χαρακτήρα ηγέτη αυτής της ομάδας και διακρίθηκε ακόμα και αμυντικά με καθοριστικά κοψίματα. Να θυμίσω το κατέβασμα της μπάλας από τη μια άκρη του γηπέδου στην άλλη, την ασιστ στο Ρόκα, το κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ. Έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από τον Κώστα, ζητάμε συνέχεια και συνέπεια, ώστε να καθαρίσει τη τρωθείσα φήμη του και να αποτελέσει αναντικατάστατο στέλεχος αυτής της νεανικής ομάδας. Ο τρίτος που δείχνει να καθιερώνεται σ' αυτή την ομάδα είναι ο Πατρίκ Ντίμπαλα. Ώριμο παιχνίδι, ψυχραιμία, βοήθεια πίσω στα στημένα, κράτημα της μπάλας, πάγωμα του παιχνιδιού και κανένα γκολάκι όπως έδειξε με τον Ατρόμητο. Νομίζω ότι κυρίως στην έδρα μας πρέπει να παίζουμε με δυο φορ που να εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης δίνοντας άλλη διάσταση στη μονότονη "Κουτσικεντρική" που μέχρι τώρα έχουμε.
Κατά τα άλλα ο Πιερ μας έδωσε πίσω τους βαθμούς που χάθηκαν και με δική του ευθύνη στο ματς με τον Ατρόμητο με ένα κλασικό όπως και συ ανέφερες γκολ. Μήπως Άκη μας τα στημένα πρέπει να τα κτυπάει ο Μενδρινός και όχι ο Σάμαρης, όταν με το καλό γυρίσει; Για κοίταξέ το στην προπόνηση. Πολύτιμη μονάδα ο Αϊτινός, αν είναι και καλό παιδί, τότε γρήγορα θα ξεχάσουμε τον Τσότσα.

dimosthenis είπε...

Θα πω δυο λόγια για τον Κούρντι. Εγώ από τότε που πρωτοείδα αυτό το παιδί να παίζει έγινα φαν του. Θα συμμφωνήσω μαζί σου στη σύγκριση που κάνεις με το Μανιάτη, Πρώτο και κύριο ξέρει μπαλα, είναι γρήγορος μαχητικός με σωστές αντιδράσεις και φαίνεται ότι δουλεύει, γιατί από αγώνα σε αγώνα βελτιώνεται. Αρχίζει να κινείται σε όλο το γήπεδο με σίγουρες κινήσεις, στην αρχή ήταν φοβισμένος και στατικός. Πιστεύω ότι μπορούμε να επενδύσουμε πάνω του και να του διασφαλίσουμε ένα αξιοπρεπές συμβόλαιο. Επειδή είναι νέος και άπειρος θα κάνει και λάθη σε θέματα συντονισμού με τους υπόλοιπους. Πρέπει να έχουμε υπομονή μαζί του και να τον στηρίξουμε. Ο ίδιος πρέπει να δυναμώσει αποκτώντας μυϊκό όγκο, για να ανταποκρίνεται στις προσωπικές μονομαχίες (δίπλα στο Μήτρογλου φαινόταν ο ένας βαρέων βαρών και άλλος κατηγορία φτερού) και να μάθει την αλληλοκάλυψη. Εδώ ίσως τον βοηθήσει ο Πιερ. Μετα το ματς με τον Ατρόμητο άκουσα κάποιους συμπανιώνιους να τον κατηγορούν ότι από τη μεριά του μπήκαν και τα δυο γκολ και οτι το παιδί δεν κανει. Είναι αφενός κατά το ήμισυ αλήθεια και αφετέρου έχουμε κοντή μνήμη, γιατί μέχρι πέρσι είχαμε τρια αξιόπιστα δεξιά μπακ (Μανιάτης, Γιόνσον, Κοντοές και στο β γύρο Γκαλίτσιο) αλλά δε θυμόμαστε πόσες γκέλες έκανε ο Μανιάτης και ο Κοντοές μέχρι να καθιερωθούν, ενώ τώρα όλα τα στραβά αυγά τα κάνει ο Κούρντι.
Αφήνω τελευταίο το Σκέμπρι. Δυστυχώς δεν έχουμε άλλο παίχτη με τα δικά του χαρακτηριστικά. Εμβολιστής μπουκαδόρος γρήγορος ντριπλέρ. Αλλά τόσο ανόητος και με σκαμπανεβάσματα. Αν μας ισοφάριζαν έπρεπε να εκτελεστεί. Πιο χαζό και αντιεπαγγελματία παίχτη έχω δει μόνο τον Καστίγιο. Ποινή παραδειγματική από τη διοίκηση. Σφίξιμο των λουριών από τον προπονητή και γιατί όχι καμιά σφαλιάρα.
Ο Αντούνιες παίζει πιο πολύ για τον εαυτό του και χρειάζεται πολύ επιμονή από την πλευρά του προπονητή να τον έντάξει στην ομάδα.
Ρόκας και Ρόβας αγωνιστικότατοι και πολύ χρήσιμοι. Ο Ρόκας πρέπει να βελτιώσει πάσες και τελειώματα (σέντρες και σουτ) ο Σιόβας χωρίς να διακριθεί έκανε σωστή σε γενικές γραμμές δουλειά.
Κοντολογής μπράβο στον Άκη που διαχειρίστηκε την ομάδα παρά τις ελλείψεις εξαιρετικά. Ας τον αφήσουν οι Κασσάνδρες να κάνει τη δουλειά του απρόσκοπτα. Να σταματήσουν την ανέξοδη κριτική υπερτονίζοντας την απειρία του και να κοιτάξουν τι ομάδα πήρε με ποιους παίχτες, τι μπάλα παίζαμε με τον έμπειρο Λεμονή, τι παίζουμε τώρα και ποια τελοπάντων ομάδα είναι υγιέστερη.
Προσοχή! τίποτα δεν τέλειωσε. Η νίκη αυτή δε θα έχει αντίκρυσμα αν δεν πάρουμε τους τρεις αθμούς στην έδρα μας με τη Δόξα στο επόμενο ματς.
Φλυάρησα πάλ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και πρέπει να το δέιξω.
ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΟΛΕ!

Βαγγέλης είπε...

Πολύ σημαντική νίκη με μία δύσκολη ομάδα. Ο αγώνας ήταν πολύ βαρετός με πολλά λάθη...είναι να απορείς με τόσα λάθη που κάνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Κλειδί για την νίκη ήταν ο Μιχαηλίδης και η αμυντική μας λειτουργία. Br δεν μου αρέσει ο Κούρντι, έκανε πολλά λάθη. Ο Σκέμπρι βλέπει πολύ Ριέρα... Δεν μου αρέσουν οι δηλώσεις για εξασφάλιση παραμονής. Παρακαλώ να δούμε όλοι ξανά την βαθμολογία.

Costix είπε...

Εγω ενα εχω να πω:

Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Αν καραφερουμε φετος αδειοδοτηση και παραμονη, θα ειναι ενα μεγαλο θαυμα.

Θελουμε πολυ μεγαλη σοβαροτητα την επομενη Κυριακη με τη Δραμα.

dimosthenis είπε...

Τα σημερινά αποτελέσματα δικαιώνουν πλήρως το υστερόγραφο σου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στις αναμετρήσεις ανάμεσα στους δορυφόρους του γαύρου δεν υπάρχει καμιά ισοπαλία. Όλοι κερδίζουν στην έδρα τους παίρνοντας τρεις βαθμούς. Τυχαίο; δε νομίζω. Η νίκη με Δόξα είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, για να μην μπλέξουμε στα σενάριά τους.

stam είπε...

Eτσι όπως έρχονται τα αποτελέσματα ανεβαίνει κ ο πήχυς της σωτηρίας. Το παιχνίδι με τη Δόξα είναι κομβικό κ δύσκολο γιατί τα παλεύει όλα τα παιχνίδια της.
Συμφωνώ για Κούρντι, θέλει πολύ δουλειά ακόμα κ μην ξεχνάμε ότι δεν είναι αυτή η θέση του. Αμυντικό χαφ ξεκίνησε κ από τον Αναστασόπουλο είναι κλάσεις ανώτερος.
Δεν έχουμε καθόλου ποιότητα αριστερά όπου ο Ρόκας δεν μπορεί να βγάλει μια σέντρα της προκοπής ενώ κ ο Αντούνες φαίνεται απλά περαστικός.
Επιτέλους γκολ από στημένη φάση! χρόνια έχουμε να το δούμε. καιρός να αλλάξει ο εκτελεστής, ο Μενδρινός έχει καλύτερα χτυπήματα.

br fun_atic είπε...

τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ήταν άσχημα, όμως ο Πανιώνιος έχει την κατάσταση στα χέρια του, διότι το πρόγραμμά τυ είναι βατό. Κερδίζεις τη Δράμα; Κερδίζεις 1-2 ποντάκια εκτός; Μπορεί και να εξασφαλίζεις την παραμονή. Δεν το κάνεις; Δεν σου φταίει κανένας.

Ο Κούρντι δεν έχει καμία σχέση με τον Μανιάτη στα ξεκινήματα που έτρωγε σε κάθε παιχνίδι το κράξιμο του αιώνα...Απ' ότι φαίνεται του έκανε καλό, διότι σήμερα είναι από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του.

Αλήθεια, εκείνος ο Κούρος γιατί εξαφανίστηκε; ΟΚ στα τελειώματα είναι δύσκολο να ρισκάρεις με πιτσιρίκια, θυμάμαι όμως ότι μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση... Μήπως;;;;

IWN1998 είπε...

Ο στόχος των "θεσμών..." του ποδοσφαίρου είναι να σώσουν οπωσδήποτε την Κέρκυρα και στέλνοντας τον τέως προπονητής μας στο Αγρίνιο υπάρχει και η υπόνοια, σαφέστατη θα έλεγα, ότι δεν θέλουν να απογοητεύσουν έναν από τους λιγοστούς παράγοντες που βάζουν χρήματα στο ποδόσφαιρο. Τα σημερινά αποτελέσματα ναι μεν ευνόησαν αυτούς και τα Γιάννινα αλλά άφησαν εμπλεκόμενους στο αλλησιβερίσι για τη σωτηρία, τη Λειβαδιά και τον Εργοτέλη. Αυτό ίσως δεν είναι και τόσο κακό για μας.
Εκτός των άλλων, δεν θα πρέπει να παραξενευτεί κάποιος πολιτειακός παράγοντας (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα πια ...) που στον χώρο που "καθάρισαν" πέρυσι, ξαφνικά ομάδες που δεν έβγαζαν γκολ με τίποτα βγάζουν 2,3,4 σε κάθε αγώνα; "Πάω στοίχημα" πως κανένας δεν θα ενδιαφερθεί... Εξάλλου οι ποδοσφαιρικοί θεσμοί είναι μη κρατικοί.

Katrinos είπε...

Ο 10ος της βαθμολογίας έχει δύο και τρείς βαθμούς διαφορά απο τς θέσεις που πέφτουν. Ακόμα και ο 9ος της βαθμολογίας η Ξάνθη με 29 εαν χάσει την επόμενη απο το Πας μπλέκει και αυτή σε σενάρια.
Πρακτικά 6 ομάδες παλεύουν να αποφύγουν δύο θέσεις. Το πιό δύσκολο πρόγραμμα απο όλους τους ' συναγωνιστές'το έχει ο Παναιτωλικός.

Όσον αφορά εμάς εαν δεν καταφέρουμε να νικήσουμε τη Δόξα που θα παίξει και ένα ενδιάμεσο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

stam είπε...

Η γριά αλεπού ο Παρασχος έβαλε το όριο σωτηρίας στους 32 βαθμούς. Άρα χρειαζόμαστε 6 πόντους.
Έχουμε δυο παιχνίδια στην έδρα μας με Δόξα κ Λιβαδειά για να τους πάρουμε αλλα έτσι όπως είναι η ομάδα δεν μου δίνει καμία σιγουριά. Μονο μη χρειαστεί να κυνηγάμε βαθμούς στο τελευταίο ματς στην Τρίπολη έτσι που πανε αυτοί στο ώρα γύρο...
Το πιο δύσκολο φαινομενικά προγραμμα έχουν τα Γιάννενα κ ο Παναιτωλικος που παίζουν με όλους τους "μεγάλους" αλλα κ πάλι έχουν δει πολλα τα ματιά μας...

br fun_atic είπε...

http://panioniosinchios.blogspot.com/2012/03/blog-post_12.html

Ρίξτε του ΄τώρα και ένα πρόστιμο υπερ ανακατασκευής του γηπέδου των Ακαδημιών...

zamis είπε...

Δεν πρεπει να φτασουμε να χρειαζομαστε ουτε βαθμο απο τον Μποροθρυνο..και ειδαμε πως κερδισε χτες και ο θρησκοληπτος με τις δυο σημαδεμενες κιτρινες στο 17'

br fun_atic είπε...

Αυτή την Κυριακή, η ομάδα όνειρο Ιντερνίστας - Ιώδιο θα παραδόσει μαθήματα ποδοσφαιρικής πανδαισίας (ή γέλιου θα δούμε).

Για την ώρα οι συμμετοχές που έχω στα χέρια μου είναι:
Griniaris, General Tanz, Zamis, Brf, Lefterix, AMANAM, Antunix και JohnKal και δύο παίκτες επιλογής του χορηγού. Υπάρχει κάποιος άλλος που να ενδιαφέρεται; Πρέπει να ξέρω γιατί κάποια στιγμή πρέπει να παραγγείλω τις εμφανίσεις...

Costix είπε...

Να χαρω εγω.
Ευτυχως που σας φερνω Μεσι και Φαμπεργκας, ειδαλλως δεν θα βλεπαμε προκοπη !!!

br fun_atic είπε...

@costix
κάνω έρευνα αγοράς και αναμένω απάντηση και από τον Ζούρι, προκειμένου να προσδιορίσω το κόστος των εμφανίσεων.Θα σε ενημερώσω σχετικά.

zamis είπε...

Μιλαμε για κλαυσιγελο..

br fun_atic είπε...

@Internistas - Ιώδιο

έδωσα την παραγγελία. Η εμφάνιση στοιχίζει 14 ευρώ + 3 ευρώ οι κάλτσες (δεν σας ρώτησα αλλά δεν είχε νόημα γιατί ήταν πάρα πολύ φθηνές) + η εμφάνιση του τερματοφύλακα. Το μισό συνολικό ποσό το επιμερίζονται οι παίκτες και το υπόλοιπο μισό ο υπερήφανος (;;;) χορηγός. Η εμφάνιση θα έχει το λογότυπο του χορηγού και τα νούμερα. Σήμα ομάδας και ονόματα παικτών ανέβαζαν πολύ το κόστος ( για το οποίο έχει γινει μεγάλη μάχη να κρατηθεί χαμηλά), αλλά το κυριότερο δεν θα προλαβαίναμε να τις έχουμε μέχρι την Κυριακή...
Ξεκινάμε τη μάχη για το κύπελλο!!!

br fun_atic είπε...

Η σύνθεση των Ιντερνίστας - Ιώδιο:

no 1 Griniaris
no 4 Alex
no 6 Zamis
no 8 General Tanz
νο 9 BRF
no 10 Kώστας Θ.
νο 11 Antunix
no 14 Lefterix
no 62 AMANAM
no 69 JohnCal

Είναι ίσως η πολυπληθέστερη ομάδα του πρωταθλήματος!!! Η μόνη με χορηγό!!! και προπονητή πρώην παίκτη του Πανιωνίου (Ευτύχης!!!).

br fun_atic είπε...

πρώτο μας παιχνίδι την Κυριακή 12-1300. Θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα ΚΚΚ.
Επειδή η πόρτα της 4 ίσως είναι κλειστή, είσοδος είτε από το κολυμβητήριο, είτε από το μέμπερς. Συγκέντρωση 20 λεπτά νωρίτερα για ζέσταμα και λήψη βιταμινων (by grin)...

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=p-4EZyPIsSY

αφιερωμενο στους αντιπαλους(για καλοπιασμα κι ετσι)

Pav είπε...

Πάιζω Τετάρτη και Σάββατο αλλά βάλε με κι εμένα για την Κυριακή

Pav είπε...

θα ήθελα το νούμερο 49

zamis είπε...

βαλτον μπας και σωθουμε

Pav είπε...

Γεια σου αδερφέ μου Zamis!

Griniaris είπε...

Δε θέλω απαισιοδοξίες.Το πολύ πολύ άμα δούμε τα σκούρα βάζουμε και τους δέκα μέσα...

br fun_atic είπε...

@pav
δυστυχώς είχα δώσει την παραγγελία από το μεσημέρι και δεν μπορούσα να προσθέσω άλλη εμφάνιση. Έλα να παίξεις, απλά δεν θα έχεις εμφάνιση...Από την επόμενη εβδομάδα λέπουμε τι κάνουμε...

Θα μπορούσες ενδεχομένως να την παραγείλεις από μόνος σου. Η εμφάνισή μας είναι της admiral, η athletico royal/red σελίδα 14 του καταλόγου...Πάρτην με νούμερο και κάποια στιγμή σου βάζουμε και το λογότυπο...

Αν την παραγγείλεις από κατάστημα θα την έχεις σε μία- δύο ημέρες. Αυτό που αργεί και ήταν αρκετά πιεστικό ήταν το τύπωμα...

br fun_atic είπε...

Έχουμε 3 1/2 σκάρτες ημέρες για να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση.

Ας δούμε και λίγο βίντεο για να πάρουμε ιδέες

http://sday.gr/Columns/San-simera-to-sdaygr-thimatai/30-χρονια-απο-την-ντριμπλα-του-αιωνα-(video).aspx

br fun_atic είπε...

Για να ανάψουν τα αίματα

https://www.facebook.com/video/video.php?v=2524870621045&oid=362040310502670&saved#!/groups/362040310502670/

Costix είπε...

Grin baby, δεν φερνεις και τιποτα υπογλωτια την Κυριακη, μηπως (λεω) και χρειαστουνε ???

Griniaris είπε...

Μόνο;Καρδιοτονωτικά,αντιυπερτασικά,φιάλες οξυγόνου,φορητό απινιδωτή και άλλα πολλά...

br fun_atic είπε...

Μήπως αντί γι αυτές τις αηδίες να μας έστελνε ο χορηγός ένα πανεράκι με εφόδια, συμπεριλαμβανομένου τσίπουρου;

zamis είπε...

Επειδη θαρθω αγριως ξενυχτισμενος μπορω να κρεμασω στο λαιμο εναν αναπτηρα,να κανω χου και να καιω τον αντιπαλο.Κυριολεκτικα.

Griniaris είπε...

Δε λένε αγρίως ξενυχτισμένος.Η σωστή έκφραση είναι:"Επειδή θα προπονούμαι όλη νύχτα..."....

zamis είπε...

Πως φαινεται η εμπειρια..

br fun_atic είπε...

Δείτε στο fb τις νέες διαθέσιμες ημέρες και ώρες.Μπορούμε να προτείνουμε χρόνο που να μας βολεύει περισσότερο.Το πρόβλημα με την Κυριακή είναι οπτι θα έχουμε ένα δίωρο αναμονής πριν το παιχνίδι αλλά και οπτι μπορεί να γίνει στραβά από την αστυνομία.Αύριο θα πάρω τις εμφανίσεις.Όποτε κι αν παίξουμε πρέπει να συναντηθούμε νωρίτερα.Αποδυτηρια στο γηπεδάκι ΔΕΝ υπάρχουν...

br fun_atic είπε...

Με λίγα λόγια το ερώτημα είναι αν μας βολεύει περισσότερο απόγευμα Σαββάτου 1700-2100 Κυριακή 1150-1250 η Κυριακή 1700-2100 ( ρίσκο)

Griniaris είπε...

Κυριακή 5-9 αποκλείεται...Αν έχει γίνει καμμιά στραβή στο ματς άντε να παίξεις μετά με κέφι....

Griniaris είπε...

Η αναμονή καλύπτεται εύκολα και οικονομικά με σουβλάκια και μπίρες....

br fun_atic είπε...

Να το κρατήσω Κυριακή 1150-1250;